ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec"

Transkript

1 ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec Přítomni: p. Pikart, p. Sláma, p. Bardoňová, p.kuba, p. Vondrášek, p.nytra, p. Bambousek Omluveni: Hosté: Starosta obce přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zasedání začalo v 17:00 hod. Program zasedání: 1. Schválení programu, volba ověřovatelů zápisu a kontrola usnesení z minulého zastupitelstva. 2. Projednat návrh a posoudit cenové nabídky na výměnu okenních výloh a dveří na Obecním úřadě Dubenec. 3. Projednat a schválit zhotovitele územního plánu Dubenec. 4. Projednat pořizovatele územního plánu Dubenec. 5. Projednat a schválit zhotovitel osvětlení autobusové zastávky u motorestu Halda. 6. Projednat a schválit rozpočet pro rok Seznámení s výsledky kontrolního a finančního výboru. 8. Projednat a schválit rozpočtové opatření č. 9/ Projednat a schválit žádost společnosti Omnicron a.s. o pronájem haly parc. č. 387/35 v katastrálním území Dubenec u Příbramě. 10. Projednat a schválit zmocnění starosty obce ke schválení posledního rozpočtového opatření za kalendářní rok v plném rozsahu. 11. Projednat a schválit měsíční odměny poskytované členům zastupitelstev obcí dle nařízení vlády č. 37/2003Sb. 12. Projednat žádost obce Obořiště o částečnou úhradu neinvestičních nákladů na žáky ZŠ. Starosta požádal o doplnění programu o bod č.13. Jedná se o projednání a schválení dodatku ke smlouvě Starosta dále požádal o doplnění programu o bod č. 14. Jedná se o projednání a schválení darovací smlouvy o poskytnutí finančního příspěvku na novorozence, který má hlášené trvalé bydliště v obci Dubenec, ve výši 2 000,-Kč.

2 1) Schválení programu, volba ověřovatelů zápisu a kontrola usnesení z minulého zastupitelstva. Návrh usnesení: projednat a schválit navržený program jednání, kontrolu usnesení z minulého zastupitelstva a volbu ověřovatelů zápisu. Usnesení: program zastupitelstva byl přijat. Starosta pan Vondrášek navrhl jako ověřovatele zápisu paní Bardoňovou a pana Nytru. Jako zapisovatele pana Slámu. Usnesení: Funkci ověřovatele přijali paní Bardoňová a pan Nytra. Zápis ze zasedání ZO provede pan Sláma. 2) Projednat návrh a posoudit cenové podmínky na výměnu okenních výloh a dveří na Obecním úřadě Dubenec. Starosta předložil ZO návrh na výměnu okenních výloh a dveří na obecním úřadě. ZO předložil cenové nabídky od společnosti Oknoplastik s.r.o., INTOS s.r.o., ADORN s.r.o. a pana Martina Bohuše. Cenová nabídka od společnosti Oknoplastik s.ro. činí , 67,-Kč Cenová nabídka od společnosti INTOS s.r.o. činí ,-Kč Cenová nabídka od společnosti ADORN s.r.o. činí ,-Kč Cenová nabídka od pana Martina Bohuše činí ,-Kč Návrh usnesení: Projednat a schválit nejvýhodnější nabídku na výměnu veškerých okenních výloh a dveří na Obecním úřadě Dubenec. Cenová nabídka obsahuje i demontáž, likvidaci, montáž a začištění, včetně dodávky vnitřních i vnějších parapetů. Usnesení: ZO schvaluje cenovou nabídku od společnosti Oknoplastik s.r.o. na výměnu veškerých okenních výloh a dveří na Obecním úřadě Dubenec v hodnotě ,67,-Kč.

3 3) Projednat a schválit zhotovitele územního plánu Dubenec. Starosta předložil ZO vypracované cenové nabídky od společností Ivan Plicka studio s.r.o, Ing. Arch. Jiřiny Ečerové, Ateliéru Vorlíček, Ing. Arch. Milana Salaby a PRISVICH s.r.o. Cenová nabídka od společnosti Ivan Plicka studio s.r.o. činí ,-Kč/s DPH, doba zhotovení činí 26 týdnů. Cenová nabídka od Ing. Arch. Jiřiny Ečerové činí ,-Kč/bez DPH, doba zhotovení činí 42 týdnů. Cenová nabídka od Ing. Arch. Jiřího Salaby činí ,-Kč/s DPH, doba zhotovení činí 72 týdnů. Cenová nabídka od společnosti Ateliér Vorlíček činí ,-Kč/ bez DPH, doba zhotovení činí 24 týdnů. Cenová nabídka od společnosti PRISVICH s.r.o. nebyla hodnocena, nedošlo k dodržení zadání. Návrh usnesení: Projednat a schválit nejvýhodnější nabídku na zhotovitele územního plánu Dubenec. Posuzujícími kritérii byla cena, doba zhotovení, reference a proces a zapojení veřejnosti do zpracování územního plánu. Pro: 6 hlasů Zdržel se: p. Bambousek Usnesení: ZO schvaluje nejvýhodnější nabídku na zhotovitele územního plánu Dubenec od společnosti Ivan Plicka studio s.r.o. v hodnotě ,-Kč/s DPH z důvodu nejlépe zpracovaných posuzujících kritérií, kterými byla cena, doba zhotovení, reference a proces zapojení veřejnosti do zpracování územního plánu. 4) Projednat pořizovatele územního plánu Dubenec. Starosta předložil ZO seznam možných pořizovatelů územního plánu Dubenec. P. Kuba navrhl oslovit další pořizovatele územního plánu. O tomto bodě se nehlasovalo. Cenová nabídka od Města Příbram činí 0,-Kč. Velké vytížení, spolupracovat by s námi začali za měsíců. Cenová nabídka od paní Pavly Bechyňové nebyla dodána z důvodu vytížení, nemá možnosti s námi spolupracovat. Cenoví nabídka od Bc. Stanislava Pítra DiS. činí ,-Kč. Možná spolupráce ihned. Návrh usnesení: Projednat a schválit pořizovatele územního plánu Dubenec. Starosta navrhl jako pořizovatele územního plánu Dubenec pana Bc. Stanislava Pítra DiS.

4 Pro: 5 hlasů Zdržel se: p. Kuba a p. Bambousek Usnesení: ZO schvaluje jako pořizovatele územního plánu Dubenec pana Bc. Stanislava Pítra DiS. v hodnotě ,-Kč. 5) Projednat a schválit zhotovitele osvětlení autobusové zastávky u motorestu Halda. Starosta předložil ZO cenové nabídky na osvětlení autobusové zastávky u motorestu Halda od společností SOVT-RADIO s.r.o., PROZNAK s.r.o. a pana Martina Levíčka: Cenová nabídka od společnosti SOVT-RADIO s.r.o. činí ,-Kč/ bez DPH Cenová nabídka od společnosti PROZNAK s.r.o. činí ,-Kč/bez DPH Cenová nabídka od pana Martina Levíčka činí ,-Kč/bez DPH. Návrh usnesení: Projednat a schválit nejvýhodnější nabídku na vybudování osvětlení autobusové zastávky u motorestu Halda. Usnesení: ZO schvaluje cenovou nabídku od Matina Levíčka na vybudování osvětlení autobusové zastávky u motorestu Halda v hodnotě ,-Kč/bez DPH. 6) Projednat a schválit rozpočet pro rok Návrh usnesení: Projednat a schválit rozpočet pro rok Usnesení: Rozpočet pro rok 2017 byl schválen jako vyrovnaný všemi přítomnými hlasy: Celkové příjmy ve výši: Kč Celkové výdaje ve výši: Kč. 7) Seznámení s výsledky kontrolního a finančního výboru. Starosta předložil ZO výsledky kontrolního a finančního výboru za období od ZO berou výsledky finančního a kontrolního výboru za období od na vědomí.

5 8) Projednat a schválit rozpočtové opatření č. 9/2016. Návrh usnesení: Starosta předložil ZO rozpočtové opatření č. 9/2016. Dojde ke zvýšení příjmů v celkové hodnotě ,-Kč z důvodu zvýšených příjmů na daních z příjmů FO, z odvodu z loterií a VHP, dále z přijetí dotace na les a příspěvku od SVaKu. Ke zvýšení či snížení výdajů nedojde, budou přesunuty pouze finanční prostředky v rámci paragrafů či mezi paragrafy. Usnesení: ZO schvaluje rozpočtové opatření č. 9/2016. Dojde ke zvýšení příjmů v celkové hodnotě ,-Kč z důvodu zvýšených příjmů na daních z příjmů FO, z odvodu z loterií a VHP, dále z přijetí dotace na les a příspěvku od SVaKu. Ke zvýšení či snížení výdajů nedojde, budou přesunuty pouze finanční prostředky v rámci paragrafů či mezi paragrafy. 9) Projednat a schválit žádost společnosti Omnicron a.s. o pronájem haly parc. č. 387/35 v katastrálním území Dubenec u Příbramě. Starosta předložil ZO žádost společnosti Omnicron a.s. o pronájmu haly parc. č. 387/35 v katastrálním území Dubenec u Příbramě. Návrh usnesení: Projednat a schválit žádost společnosti Omnicron a.s. o pronájmu nebytových prostor parc.č. 387/35 k.ú. Dubenec u Příbramě za ,-Kč. Usnesení: ZO schvaluje společnosti Omnicron a.s. smlouvu o pronájmu nebytových prostor parc. č. 387/35 k.ú. Dubenec u Příbramě za ,-Kč. 10) Projednat a schválit zmocnění starosty obce ke schválení posledního rozpočtového opatření za kalendářní rok v plném rozsahu. Starosta požádal ZO o zmocnění starosty obce ke schválení posledního rozpočtového opatření za kalendářní rok plném rozsahu. Návrh usnesení: Projednat a schválit zmocnění starosty obce ke schválení posledního rozpočtového opatření za kalendářní rok plném rozsahu.

6 Usnesení: ZO schvaluje zmocnění starosty obce ke schválení posledního rozpočtového opatření za kalendářní rok plném rozsahu. 11) Projednat a schválit měsíční odměny poskytované členům zastupitelstev obcí dle nařízení vlády č. 37/2003Sb. Návrh usnesení: Funkce a odměny: Místostarosta Sláma Luděk jako neuvolněný měsíční odměna ve výši ,-Kč. Neuvolněný člen zastupitelstva pan Bc. Nytra Jiří Dis. měsíční odměna ve výši 511,-Kč. Neuvolněný člen zastupitelstva pan Ing. Bambousek Josef měsíční odměna ve výši 511,-Kč. Neuvolněný člen zastupitelstva, předseda finančního výboru pan Pikart Radomil měsíční odměna ve výši 1 687,-Kč. Neuvolněný člen zastupitelstva, předseda kontrolního výboru pan Kuba Jaroslav měsíční odměna ve výši 1 687,-Kč. Neuvolněná členka zastupitelstva, předsedkyně kulturního výboru paní Bardoňová Jitka měsíční odměna ve výši 1 687,-Kč. Měsíční odměny s platností od Pro: 5 hlasů Proti: p. Bambousek a p. Kuba Usnesení: ZO schvaluje uvedené odměny jednotlivých členů zastupitelstva: Místostarosta Sláma Luděk jako neuvolněný měsíční odměna ve výši ,-Kč. Neuvolněný člen zastupitelstva pan Bc. Nytra Jiří Dis. měsíční odměna ve výši 511,-Kč. Neuvolněný člen zastupitelstva pan Ing. Bambousek Josef měsíční odměna ve výši 511,-Kč. Neuvolněný člen zastupitelstva, předseda finančního výboru pan Pikart Radomil měsíční odměna ve výši 1 687,-Kč. Neuvolněný člen zastupitelstva, předseda kontrolního výboru pan Kuba Jaroslav měsíční odměna ve výši 1 687,-Kč. Neuvolněná členka zastupitelstva, předsedkyně kulturního výboru paní Bardoňová Jitka měsíční odměna ve výši 1 687,-Kč. Měsíční odměny s platností od ) Projednat žádost obce Obořiště o částečnou úhradu neinvestičních nákladů na žáky ZŠ. Starosta předložil ZO žádost obce Obořiště o částečnou úhradu neinvestičních nákladů na žáky ZŠ. Výše neinvestičních nákladů na žáky Adrianu Lhotskou a Dominika Lhotského činí ,-Kč. Návrh usnesení: Projednat a schválit žádost obce Obořiště o částečnou úhradu neinvestičních nákladů na žáky ZŠ. Výše neinvestičních nákladů na žáky Adrianu Lhotskou a Dominika Lhotského činí ,-Kč. Pro: 0 hlasů Proti: 7 hlasů Usnesení: ZO neschvaluje žádost obce Obořiště o částečnou úhradu neinvestičních nákladů na žáky ZŠ. Výše neinvestičních nákladů na žáky Adrianu Lhotskou a Dominika Lhotského činí ,-Kč, protože Adriana Lhotská a Dominik Lhotský nemají hlášené trvalé bydliště v obci Dubenec.

7 13) Projednat a schválit dodatek ke smlouvě Starosta předložil ZO dodatek ke smlouvě Dodatek obsahuje připojištění SDH Dubenec při výkonu služeb pro obec Dubenec. Navýšení částky oproti stávající částce činí 259,-Kč/ rok. Návrh usnesení: Projednat a schválit dodatek ke smlouvě Dodatek obsahuje připojištění SDH Dubenec při výkonu služeb pro obec Dubenec. Navýšení částky oproti stávající částce činí 259,-Kč/ rok. Usnesení: ZO schvaluje dodatek ke smlouvě Dodatek obsahuje připojištění SDH Dubenec při výkonu služeb pro obec Dubenec. Navýšení částky oproti stávající částce činí 259,-Kč/ rok. 14) Projednat a schválit darovací smlouvu o poskytnutí finančního příspěvku na novorozence, který má hlášené trvalé bydliště v obci Dubenec, ve výši 2 000,-Kč. Starosta předložil ZO darovací smlouvu o poskytnutí finančního příspěvku na novorozence, který má hlášené trvalé bydliště v obci Dubenec, ve výši 2 000,-Kč. Návrh usnesení: Projednat a schválit darovací smlouvu o poskytnutí finančního příspěvku na novorozence, který má hlášené trvalé bydliště v obci Dubenec, ve výši 2 000,-Kč. Usnesení: ZO schvaluje darovací smlouvu o poskytnutí finančního příspěvku na novorozence, který má hlášené trvalé bydliště v obci Dubenec, ve výši 2 000,-Kč. Zasedání bylo ukončeno v 18:30 hod.

8 Příští zasedání se uskuteční v době od 18:30 hod. V Dubenci dne Zapsal p. Sláma p.vondrášek starosta Ověřovatelé: p. Bardoňová p. Nytra

ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec

ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 16. 11. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec Přítomni: p. Pikart, p. Sláma, p. Bardoňová, p.kuba, p. Vondrášek, p.nytra, p. Bambousek Omluveni:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 14. 9. 2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec Přítomni: p. Pikart, p.kuba, p. Vondrášek, p. Bambousek, p.nytra, p. Bardoňová Omluveni: p. Sláma Hosté:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec

ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 225 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec Přítomni: p Pikart, p Sláma, p Bardoňová, p pkuba, p Vondrášek, pnytra, Omluveni: p Bambousek Hosté: Zasedání

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec

ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 27.1. 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec Přítomni: p. Pikart, p. Sláma, p. Bardoňová, p. p.kuba, p. Vondrášek, p.nytra, p. Bambousek. Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne 13. 12. 2016 Č.j. 326 /2016/OU Lhota u Příbramě, 13. 12. 2016 Přítomni: Vladimír Drmla, Mgr. Jiří Kadlec, Ivan Lachnitt, Bc. David Hnízdil

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Výpis usnesení z 23. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 26.2.2014 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Výpis usnesení z 23. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 26.2.2014 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou z dokumentu vypuštěny s ohledem na zákon č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Výpis usnesení z 23. zasedání

Více

Obec Přestanov USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva obce Přestanov, konaného , volební období

Obec Přestanov USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva obce Přestanov, konaného , volební období Obec Přestanov USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva obce Přestanov, konaného 20.11.2017, volební období 2014-2018 (Usnesení č.181-198/2017) 1. 181/2017 Program jednání zastupitelstva obce Přestanov A)

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 31. 10. 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Radka Krejčí, Pavel Alenka, Jan Koudelka,

Více

Opis zápisu z 2. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Opis zápisu z 2. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288423, IČO: 00268160 www.obecrusinov.cz e-mail: rusinov@seznam.cz Opis zápisu z 2. zasedání zastupitelstva obce Rušinov (Originál

Více

Z Á P I S. Mgr. Věra Křivánková, Mgr. Vladimír Soukop, Mgr. Renáta Macharová

Z Á P I S. Mgr. Věra Křivánková, Mgr. Vladimír Soukop, Mgr. Renáta Macharová Z Á P I S z 1. mimořádného zasedání zastupitelstva města Slavkov u Brna, která se konala dne 4.5.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé:

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 11 / 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1.11. 2017 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 01-18 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 13.12.2018. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Obec Drahelčice Obecní úřad Drahelčice

Obec Drahelčice Obecní úřad Drahelčice ,, Obec Drahelčice Obecní úřad Drahelčice Výpis přijatých usnesení z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Drahelčice konaného dne 1. listopadu 2018 v 19,30 hodin v zasedací místnosti

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 59. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 13.12.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 5. 2017 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů zastupitelstva

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Konaného dne 10. 11. 2014 v 18,00 hodin na Obecním úřadě ve Vohančicích Přítomni: Milan Šejnoha, Roman Nejez, Veronika Slámová, Pavla Poláčková, Ing. Petr

Více

Zápis č. 8/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 8/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 8/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 25. 11. 2016 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarostka obce Martina

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 2/2016 dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 2/2016 dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 2/2016 dne 30. 3. 2016 Č.j. 82/2016/OU 31. 3. 2016 Přítomni: Vladimír Drmla, Mgr. Jiří Kadlec, Ing. Miroslav Machuta, Martin Hošek, Ivan Lachnitt,

Více

OBECNÍ ÚŘAD Zábřezí Řečice Zábřezí - Řečice

OBECNÍ ÚŘAD Zábřezí Řečice Zábřezí - Řečice Dokument č.: Datum vyvěšení: Datum sejmutí: ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 6. 11. 2015 Číslo: 11/2015 Ověřovatelé: Jan KARBAN Mgr. Dana REJLOVÁ Přítomní zastupitelé:

Více

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod.

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod. ZO-43-2013 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE 10.12.2013 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.00 hod. Přítomni: Omluven: Hosté: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný,

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Obec Lhotka nad Labem

Obec Lhotka nad Labem Obec Lhotka nad Labem Zastupitelstvo obce Lhotka nad Labem Z Á P I S z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Lhotka nad Labem konaného dne 11. 4. 2019 od 17:00 hod. v zasedací místnosti obecního

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Statutární město Opava. Městská část Podvihov ZÁPIS O PRŮBĚHU ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PODVIHOV

Statutární město Opava. Městská část Podvihov ZÁPIS O PRŮBĚHU ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PODVIHOV Statutární město Opava Městská část Podvihov ZÁPIS O PRŮBĚHU ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PODVIHOV Zápis z 20. Řádného zasedání zastupitelstva městské části statutárního města Opavy městské části

Více

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Ing. František Vašák, Bc. Přemysl Jež, Věra Brambůrková,

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/1426/16/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 26. 6. 2014 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 11 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Paprčková, Gargulák,

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 16. 11. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Omluveni: Vlastimil Řezníček, Ludmila Juráková, Bc. Ivana Hlavínová,

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 15. 3. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 25.4.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis č.192 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne

Zápis č.192 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne Zápis č.192 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 1.6.2016 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 12. 2016 25. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 23 ze dne 20. 12.2012 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 23 ze dne 20. 12.2012 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 23 ze dne 20. 12.2012 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: Omluveno: 9 členů zastupitelstva obce 2 členové zastupitelstva obce 4 občané

Více

Zápis. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 10. 11. 2014 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech

Zápis. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 10. 11. 2014 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech Zápis zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 10. 11. 2014 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech Přítomni: Slavomír Lahoda Musil Jaroslav Botoš Jozef Dočkal Pavel

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konaného dne 31.10.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne od 17 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Myslibořice.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne od 17 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Myslibořice. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 1.11.2018 od 17 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Myslibořice. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Marie Tichá,

Více

Přítomni: Mgr. Zuzana Cinková, Patrik Pajma, Jiří Šrámek, Mgr. Jana Jarošová, Marie Suldovská, DiS, Věra Richtermocová

Přítomni: Mgr. Zuzana Cinková, Patrik Pajma, Jiří Šrámek, Mgr. Jana Jarošová, Marie Suldovská, DiS, Věra Richtermocová Obec Kojetice, se sídlem Zastupitelstvo obce Kojetice Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kojetice, konaného dne 11.3.2019 od 17:30 hodin, číslo: 3-2019 Přítomni: Mgr. Zuzana Cinková, Patrik

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 25.1. 2017, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Předsedající určil ověřovateli zápisu Adámka Martina a Horničára Igora a zapisovatelem Bártlovou Ivanu DiS.

Předsedající určil ověřovateli zápisu Adámka Martina a Horničára Igora a zapisovatelem Bártlovou Ivanu DiS. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šumice, které se konalo dne 31. října 2018 od 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Šumicích. Dosavadní starosta obce Stanislav Řezáč (dále jen

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 1. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 1. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 3.11.2014 v 18:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík, Jan

Více

Z Á P I S č.2/ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č.2/ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č.2/ 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1.2. 2017 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne Zápis č. 01/2018 z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne 26. 10. 2018 Přítomni: 7 Mgr. Barbora Staňková Szolonyová, Džoganík Zdeněk, Hladiš Robert, Horenský Lukáš, Bartošíková Anna, Ing.

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010 Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:04

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 10.05.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 7 členů

Více

Zápis 3/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 17. prosince 2018 v 18:00 hodin.

Zápis 3/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 17. prosince 2018 v 18:00 hodin. Zápis 3/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 17. prosince 2018 v 18:00 hodin. Přítomno: 6 zastupitelů Omluveni: 1 zastupitel Hosté: Občanů: Program : 1. Zahájení 2. Sociální příspěvek občanům

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Obec Chraštice, okres Příbram PROGRAM:

Obec Chraštice, okres Příbram PROGRAM: Obec Chraštice, okres Příbram Zápis č. 10/2018 z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva (ze dne 3.11.2018, 18.00 18.45 hodin) PŘÍTOMNI: Marie Dvořáková dosavadní starostka, Mgr. Karel Derfl, Renata

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 2.11.2016, od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Stanislav Sláma,

Více

OBEC CHOTUSICE, Chotusice CHOTUSICE

OBEC CHOTUSICE, Chotusice CHOTUSICE OBEC CHOTUSICE, Chotusice 61 285 76 CHOTUSICE IČO 00 23 61 28, DIČ CZ 00 23 61 28 tel.: 327 399 223, 739 435 041, www.chotusice.cz e-mail:urad@chotusice.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Chotusice

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE V HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE V HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 15. 12. 2010 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Přítomni: Kubánek Jaroslav, Kučavík Martin, Ivanický Eduard a Říha Václav Omluvena: Návratová Dagmar Do

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Benešov u Semil konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Benešov u Semil konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Benešov u Semil konaného dne 06. 11. 2014 Přítomni: Ing. Bís Ladislav, Dolenský Vladimír, Hubař Jan, Klimeš Petr, Lampa Dalibor, Ing. Lukeš Jiří ml., Ing.

Více

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek 21.12.2017 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Krédl, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,p.

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 4/14 z ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 3.11. 2014 v 18.00 hod. Místo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany, které se konalo dne v 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany, které se konalo dne v 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany Obec Nemojany, Nemojany 10, 683 03 Luleč, IČ: 00292125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany, které se konalo dne 01. 11. 2018 v 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany Přítomni:

Více

č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012

č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012 1 č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 31.5.2012 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 31.5.2012 20:17

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis. z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis. z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu 1. Zahájení Jednání ZO zahájil starosta obce Vladimír Tomášek v 18 hod. Přivítal

Více

Obec Doubravice Z á p i s č. 06/2018

Obec Doubravice Z á p i s č. 06/2018 Obec Doubravice Z á p i s č. 06/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, které se konalo dne 5. listopadu 2018 v zasedací místnosti OÚ v Doubravici upravená verze z důvodu dodržení

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

dne 15. března 2006 v 19,00 hodin

dne 15. března 2006 v 19,00 hodin Obecní úřad ve Vohančicích zve všechny občany na Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Vohančice, které se koná dne 15. března 2006 v 19,00 hodin v budově Obecního úřadu ve Vohančicích Návrh programu: 1.

Více

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 6. 11. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne

Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 20.12.2017 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 6 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,.Duspiva,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Přítomni: Kubánek Jaroslav, Kučavík Martin, Ivanický Eduard, Říha Václav a Návratová Dagmar Do návrhové

Více

27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne U S N E S E N Í z, konané dne 24. 11. 2016 K bodu 2 Schválení programu Rada s ch v a l u j e Program 27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 24. 11. 2016: 1. Zahájení 2. Schválení programu

Více

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne 14.1.2016. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 19:20 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Věžná konaného 5.11. 2014

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Věžná konaného 5.11. 2014 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Věžná konaného 5.11. 2014 Přítomni: Jana Vrbková, Jiří Veselý, Jiří Kroupa, Markéta Kaštylová, Tereza Doleželová, Petr Dvořák, Petr Pokorný, Josef Vrbka,

Více

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín Datum a místo konání: Začátek jednání: Ukončení jednání: Přítomni zastupitelé: Ostatní účastníci: Ověřovatelé zápisu: 30. 12. 2016 OÚ Jersín 18:00 hod

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 337/2013 Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis č. 11/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 1. 11. 2017 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více