Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ,"

Transkript

1 Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/200/27 Druh zadávacího řízení Zajištění správy vozového parku a služeb řidiče pro Českou centrálu cestovního ruchu CzechTourism Veřejná zakázka malého rozsahu 2. Identifikační údaje zadavatele Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a příjmení: Sídlo / místo podnikání / místo trvalého pobytu (příp. doručovací adresa): IČ: Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Česká centrála cestovního ruchu CzechTourism Vinohradská 46, Praha 2 Monika Palatková ředitelka ČCCR CzechTourism Kontaktní osoba: Telefon, Lenka Špačková , spackova@czechtourism.cz 3. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky Předpokládaná hodnota veřejné zakázky: ,- Kč bez DPH Vzhledem k tomu, že předpokládaná cena plnění veřejné zakázky je do 2 mil. Kč bez DPH, jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ), a tato veřejná zakázka tak v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zákona není zadávána v zadávacím řízení dle ZVZ. Zadavatel stanovuje, že předpokládaná hodnota veřejné zakázky je stanovena jako maximální hodnota celkového plnění předmětu této veřejné zakázky na základě smlouvy, která bude uzavřena jako výsledek tohoto zadávacího řízení. 4. Vymezení předmětu veřejné zakázky Předmětem této veřejné zakázky je zajištění služeb spojených se správou vozového parku a služeb řidiče pro Českou centrálu cestovního ruchu CzechTourism. Vybraný uchazeč bude zajišťovat následující služby:

2 Komplexní zajišťování autoprovozu s plnou zodpovědností za vozidla a péči o vozidla CzechTourism dle Manuálu péče o služební vozidla CzechTourism. Řízení služebních vozidel ve vlastnictví CzechTourism dle aktuální potřeby a dle rozhodnutí ředitelky CzechTourism a dle rozhodnutí ředitele odboru finance a facility management (dále jen FFM). Přidělování služebních vozidel dle požadavků zaměstnanců oprávněných řídit služební vozidla na základě rozhodnutí ředitele FFM. Administrativní činnost spojená se zajištěním provozu služebních vozidel (pojištění vozidel, CCS karty apod.) a zpracování předepsané dokumentace. Pro výkon administrativní činnosti a skladování související dokumentace bude mít poskytovatel služeb vymezený prostor v sídle Zadavatele. Zabezpečení provádění stanovených prohlídek a zkoušek vozidel prostřednictvím dodavatele, který zajišťuje Zadavateli servis motorových vozidel. Zabezpečení přepravy poštovních a jiných zásilek dle potřeby zadavatele, pouze na území ČR, především na území Prahy. Plnění dalších úkolů vztahujících se k vykonávané činnosti dle pokynů ředitelky CzechTourism a ředitele FFM. Nebude-li pro konkrétní případy dohodnuto jinak, bude poskytovatel služeb Zadavateli k dispozici všechny pracovní dny minimálně po dobu celé pracovní doby (8:00 18:00). V případě potřeby zadavatele bude poskytovatel služeb Zadavateli k dispozici také mimo pracovní dobu, včetně dnů pracovního klidu a svátků. Po celou dobu realizace veřejné zakázky bude poskytovatel služeb trvale k dosažení na telefonu. Předpokládané plnění zakázky: Vybraný uchazeč bude plnit předmět veřejné zakázky v období od podpisu smlouvy do ; místo plnění Praha. Smlouva bude uzavřena na dobu určitou, a to do Smlouva zanikne rovněž vyčerpáním částky ,- Kč bez DPH. 5. Obchodní podmínky, včetně platebních podmínek, případně též objektivních podmínek, za nichž je možno překročit výši nabídkové ceny Obchodní podmínky Zadavatele jsou stanoveny v závazném návrhu smlouvy na plnění zakázky, který tvoří Přílohu č. 1 této výzvy. Uchazeč je povinen ve své nabídce předložit návrh smlouvy, který bude zcela odpovídat Zadavatelem stanovenému závaznému návrhu smlouvy. Uchazeč je oprávněn doplnit do návrhu smlouvy pouze údaje, které jsou v návrhu smlouvy označeny symbolem [ ] jako nedoplněné. 2/7 Návrh smlouvy bude datován a podepsán osobou oprávněnou jednat jménem Uchazeče, případně bude doložena ověřená plná moc osoby zmocněné k jednání jménem Uchazeče.

3 Vítězný uchazeč bude mít po celou dobu trvání smlouvy na plnění této veřejné zakázky sjednáno platné pojištění odpovědnosti za škodu, která by mohla vzniknout v souvislosti s realizací výše uvedených činností, a to nejméně na 3 miliony Kč. Platná a účinná pojistná smlouva nemusí být předložena do nabídky, nicméně bude muset být předložena vítězným uchazečem před podpisem smlouvy. Uzavření smlouvy na plnění této veřejné zakázky bude podmíněno předložením platné a účinné pojistné smlouvy, která se stane přílohou smlouvy na realizaci této zakázky. 6. Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídkové ceny Uchazeč ve své nabídce předloží vyplněnou tabulku, která je Přílohou č. 2 této zadávací dokumentace. Zadavatel stanoví cenový limit stanovený předpokládanou hodnotou této veřejné zakázky, a to ve výši ,- Kč bez DPH, jako závaznou obchodní podmínku. Vyčerpání částky ,- Kč bez DPH je důvodem k ukončení smlouvy. 7. Požadavek na prokázání kvalifikace 7.1 Základní kvalifikační předpoklady Uchazeč předloží podepsané čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů ve smyslu 53 zákona. Toto čestné prohlášení je přílohou č. 3 této výzvy. 7.2 Profesní kvalifikační předpoklady Zadavatel požaduje, aby uchazeč za účelem prokázání splnění profesních kvalifikačních předpokladů k plnění zakázky ve smyslu ustanovení 54 zákona předložil: a) výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán, v prosté kopii ne starší, v okamžiku podání nabídky, 3 měsíců, dále b) doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci, a to v prosté kopii. c) Řidičské oprávnění skupiny B bude doloženo kopií platného řidičského průkazu 7.3 Technické kvalifikační předpoklady ve smyslu 56 zákona Seznam významných služeb K prokázání tohoto kvalifikačního předpokladu Zadavatel požaduje, aby měl uchazeč minimálně 10 letou praxi s řízením služebních motorových vozidel a minimálně 3 letou praxi s administrativní činností spojenou se zajištěním provozu služebních vozidel (pojištění vozidel, CCS karty apod.) a minimálně 3 letou praxi se zabezpečováním technické způsobilosti vozidel (zajištění včasného servisu vozidla, zabezpečení pravidelných kontrol vozidel apod.) 3/7 Uchazeč prokáže tento kvalifikační předpoklad předložením čestného prohlášení, jehož předloha tvoří přílohu č. 4 této výzvy.

4 8. Způsob hodnocení nabídek Nabídky budou Zadavatelem hodnoceny podle jejich ekonomické výhodnosti, a to dle následujících dílčích kritérií: Kritérium Váha 8.1. Hodinová sazba za vykonávání činností popsaných v článku 4 ZD v rámci všedního dne 50 % 8.2. Hodinová sazba za služby související s řízením služebních vozidel v dny pracovního klidu a ve svátky 20% 8.3. Zkušenosti uchazeče s řízením služebních motorových vozidel 10% 8.4. Zkušenosti uchazeče s administrativní činností spojenou se zajištěním provozu služebních vozidel (pojištění vozidel, CCS karty apod.) 8.5. Zkušenosti uchazeče se zabezpečováním technické způsobilosti vozidel (zajištění včasného servisu vozidla, zabezpečení pravidelných kontrol vozidel apod.) 10% 10% 8.1. Za účelem hodnocení nabídek v kritériu Hodinová sazba za vykonávání činností popsaných v článku 4 ZD v rámci všedního dne zpracuje uchazeč nabídkovou cenu do tabulky, která je Přílohou č. 2 této ZD. Hodnocena bude nabídková cena dle následujícího vzorce: 8.2. Za účelem hodnocení nabídek v kritériu Hodinová sazba za služby související s řízením služebních vozidel v dny pracovního klidu a ve svátky zpracuje uchazeč nabídkovou cenu do tabulky, která je Přílohou č. 2 této ZD V rámci dílčího hodnotícího kritéria Zkušenosti uchazeče s řízením služebních motorových vozidel budou hodnoceny pouze relevantní zkušenosti uchazeče. Relevantní zkušeností je zkušenost, u které je uvedena společnost, pro kterou byly služby zabezpečovány včetně uvedení kontaktu na osobu, u které je možné referenci ověřit. Bodové hodnocení v rámci tohoto kritéria bude stanoveno jako poměr počtu relevantních zkušeností u hodnocené nabídky a nejvyššího počtu relevantních zkušeností vynásobený 100 a vahou kritéria, tedy: 4/7

5 8.4. V rámci dílčího hodnotícího kritéria Zkušenosti uchazeče s administrativní činností spojenou se zajištěním provozu služebních vozidel budou hodnoceny pouze relevantní zkušenosti uchazeče. Relevantní zkušeností je zkušenost, u které je uvedena společnost, pro kterou byly služby zabezpečovány včetně uvedení kontaktu na osobu, u které je možné referenci ověřit. Bodové hodnocení v rámci tohoto kritéria bude stanoveno jako poměr počtu relevantních zkušeností u hodnocené nabídky a nejvyššího počtu relevantních zkušeností vynásobený 100 a vahou kritéria, tedy: 8.5. V rámci dílčího hodnotícího kritéria Zkušenosti uchazeče se zabezpečováním technické způsobilosti vozidel budou hodnoceny pouze relevantní zkušenosti uchazeče. Relevantní zkušeností je zkušenost, u které je uvedena společnost, pro kterou byly služby zabezpečovány včetně uvedení kontaktu na osobu, u které je možné referenci ověřit. Bodové hodnocení v rámci tohoto kritéria bude stanoveno jako poměr počtu relevantních zkušeností u hodnocené nabídky a nejvyššího počtu relevantních zkušeností vynásobený 100 a vahou kritéria, tedy: Celkové hodnocení nabídek Na základě součtu výsledných bodových hodnot přidělených nabídkám v jednotlivých dílčích kritériích bude stanoveno pořadí úspěšnosti jednotlivých nabídek, a to tak, že jako nejúspěšnější bude stanovena nabídka, která dosáhne nejvyšší celkové hodnoty. 9. Požadavky na obsah nabídek Uchazeč předloží: a) Nabídkovou cenu zpracovanou způsobem uvedeným v bodě 6 této výzvy; b) Doklady k prokázání splnění kvalifikace dle bodu 7 této výzvy, c) Návrh Smlouvy ve třech originálech dle článku 5 této výzvy, přičemž jeden z originálů bude pevně svázán s nabídkou a 2 originály budou volně přiloženy k nabídce, aby mohly být v případě vybraného uchazeče využity k podpisu Zadavatele. 10. Lhůta pro podání nabídek 5/7

6 Uchazeč je povinen předložit Zadavateli svoji nabídku na plnění zakázky, zpracovanou v souladu s touto zadávací dokumentací, nejpozději do konce lhůty pro podávání nabídek této výzvy, tj. do do 10:00 hodin. Uchazeč je vázán podanou nabídkou po dobu 60 dnů ode dne uveřejnění této výzvy. 11. Podmínky pro předložení nabídky Nabídku na plnění zakázky je Uchazeč povinen doručit Zadavateli v listinné podobě nejpozději do konce lhůty pro podávání nabídek této výzvy, a to na adresu: Česká centrála cestovního ruchu - CzechTourism, Vinohradská 46, Praha 2, k rukám Lence Špačkové. Nabídka bude doručena v zalepené obálce opatřené názvem, adresou a IČO Uchazeče a sdělením: NEOTVÍRAT veřejná zakázka malého rozsahu Zajištění správy vozového parku a služeb řidiče pro Českou centrálu cestovního ruchu CzechTourism Zadavatel stanoví, že jazykem řízení k zadání veřejné zakázky malého rozsahu je český jazyk. Nabídku, včetně všech dokladů k prokázání kvalifikace, je Uchazeč povinen předložit v českém jazyce. 12. Další práva zadavatele Zadavatel si vyhrazuje právo: a) na zrušení řízení k zadání Veřejné zakázky malého rozsahu až do uzavření Smlouvy, a to i bez uvedení důvodu, b) dodatečně upřesnit nebo změnit zadávací podmínky, c) před rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky ověřit skutečnosti deklarované Uchazečem v nabídce, d) umožnit Uchazeči do konce lhůty pro podávání nabídek stáhnutí podané nabídky, e) nehradit náklady na účast v Zadávacím řízení, nevracet Uchazečům nabídky. Přílohy: 1. Závazný vzor smlouvy na plnění zakázky. 2. Tabulka pro vyplnění nabídkové ceny 3. Čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů. 4. Čestné prohlášení o splnění technických kvalifikačních předpokladů. 5. Prohlášení o zkušenosti uchazeče s řízením služebních motorových vozidel 6. Prohlášení o zkušenosti uchazeče s administrativní činností spojenou se zajištěním provozu služebních vozidel 7. Prohlášení o zkušenosti uchazeče se zabezpečováním technické způsobilosti vozidel 6/7

7 V Praze dne Monika Palatková ředitelka Česká centrála cestovního ruchu CzechTourism 7/7

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky V Praze dne 7. 4. 2016 Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Realizace ad hoc online průzkumů Evidenční číslo VZ VZ 2013/110/115 Druh

Více

1. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

1. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Zadávací dokumentace 1. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu 2. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/410/99 Druh zadávacího řízení Realizace outdoor kampaně

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/410/75 Druh zadávacího řízení Validace klubového

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2015/440/55 Druh zadávacího řízení Direct marketing

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky V Praze dne 10. 1. 2014 Název veřejné zakázky Překlady pro czechtourism.com 2014 10 jazykových

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/430/31 Druh zadávacího řízení Propagace domácího

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky V Praze dne 13. 8. 2013 Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ Druh zadávacího řízení Vytvoření

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/430/71 Druh zadávacího řízení Propagace domácího

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/430/28 Druh zadávacího řízení Propagace domácího

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2013/410/125 Druh zadávacího řízení Podpora příjezdového

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/400/94 Druh zadávacího řízení Propagace domácího

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu. Osoba oprávněná jednat za zadavatele:

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu. Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/120/97 Druh výběrového řízení Tipy na víkend 2017 realizace

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/430/74 Druh zadávacího řízení Propagace domácího

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Telefon, ,

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Telefon, , Zadávací dokumentace V Praze dne 29.10. 2014 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2014/410/96 Druh zadávacího

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Telefon, ,

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Telefon, , Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2014/430/109 Druh zadávacího řízení V Praze dne 29. 10. 2014 Kampaň

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/430/62 Druh zadávacího řízení Propagace domácího

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace V Praze dne 13. 4. 2015 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2015/440/33 Druh zadávacího

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky PR služby pro Zahraniční zastoupení 1. stupně ČCCR CzechTourism v Německu

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Realizace konference Fórum cestovního ruchu Evidenční číslo VZ VZ 2014/510/65

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Renáta Šigutová Telefon, ,

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Renáta Šigutová Telefon, , Zadávací dokumentace V Praze dne 23.10.2014 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2014/200/114 Druh zadávacího

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, Hlinsko MUHLX00ECW6N Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, 539 23 Hlinsko Č.j.: Hl - 3989 /2019/ODP Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Tel.: 469

Více

Hudcova 35, Brno Mgr.Dagmar Černá, ředitelka školy Tel.:

Hudcova 35, Brno Mgr.Dagmar Černá, ředitelka školy Tel.: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/510/32 Druh zadávacího řízení Příjezdový cestovní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na pronájem nebytových prostor v budově Domu kultury v Litoměřicích s názvem Pronájem nebytových prostor k zajištění provozu prostor s dvěma barovými pulty ve foyer Domu kultury

Více

Obec Býčkovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

Obec Býčkovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ Obec Býčkovice Býčkovice 57 Č. j.: 133/2016-1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) na

Více

O B E C R A T M Ě Ř I C E www.ratmerice.cz

O B E C R A T M Ě Ř I C E www.ratmerice.cz O B E C R A T M Ě Ř I C E www.ratmerice.cz OBECNÍ ÚŘAD RATMĚŘICE ČP. 72, 257 03 JANKOV TELEFON: 317 833 321, FAX: 317 833 289, E-MAIL: starosta@ratmerice.cz V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou podlimitní

Více

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA SLUŽBY VE SMYSLU ZÁKONA Č. 137/2006 SB. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: POSKYTNUTÍ DLOUHODOBÉHO ÚVĚRU VE VÝŠI 23,34 MIL.

Více

Zadávací dokumentace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu

Zadávací dokumentace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu Zadavatel veřejné zakázky: Poukázky pro volný čas č. j. : KRPL 24511-4/ČJ-2015-1800VZ Název: Česká republika Krajské ředitelství policie Libereckého

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6.

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. "Revitalizace centra obce Střítež"

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. Revitalizace centra obce Střítež VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK pro ostatní zakázku malého rozsahu na stavební práce v rámci projektu CZ.1.10/4.1.00/03.00600 "Revitalizace centra obce Střítež" Výzva k podání cenových nabídek byla zpracována

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Stálá muzejní expozice Příroda pro budoucnost reg. č. projektu CZ.1.14/3.2.00/05.01603 ZADAVATEL: Muzeum

Více

V souladu s ustanovením 6 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách Vás tímto. v y z ý v á m

V souladu s ustanovením 6 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách Vás tímto. v y z ý v á m VÝZVA k podání nabídky dle ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na Pojištění majetku Městské části Praha - Zbraslav

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů Příloha: XX Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů Datum zveřejnění: 4.8.2014 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Dodávka osobních

Více

Ing. Pavel Řezníček ředitel školy Tel.: ová adresa:

Ing. Pavel Řezníček ředitel školy Tel.: ová adresa: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX016ANIY* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 80584/2019 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu s 38 a 12 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel: Obec České Meziříčí zastoupený panem Josefem Panenkou Boženy Němcové 61 517

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Česká republika, Vězeňská služba České republiky se sídlem Soudní 1672/1a, 140 67 Praha 4 tel. 244 024 570, fax. 244 024 575, IČ: 00212423, DIČ: CZ00212423, bankovní spojení ČNB Praha 1 č.ú. 2901881/0710

Více

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11 NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU MIMO REŽIM ZÁKONA Č.137/2006 Název veřejné zakázky : SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE EBB gear box solo endurance test rig 1 ks Projekt: Rozšíření vývojového centra NEJEDNÁ SE O ZAKÁZKU PODLE ZÁKONA Č. 137/2006SB. O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V Jablonci nad Nisou, dne 8.7.2016..

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

Identifikační údaje zadavatele: Státní fond životního prostředí České republiky IČ: 00020729 Adresa sídla: Korespondenční adresa:

Identifikační údaje zadavatele: Státní fond životního prostředí České republiky IČ: 00020729 Adresa sídla: Korespondenční adresa: Kontaktní osoba: Jan Sůva Telefon: 267 994 333 Fax: 272 936 597 E-mail: jan.suva@sfzp.cz č.j. SFZP 072269/2012 Datum: 30. 3. 2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky 2019/2 Název veřejné zakázky: "Dodávka učebních pomůcek: Kolový traktor pro praxi a odborný výcvik" Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce)

Více

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš telefon:

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš   telefon: VÝZVA k podání nabídky zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Výběrové řízení na dodavatele stavebních prací : Víceúčelové sportovní hřiště Horní Lipová 1. Název veřejné zakázky: Výběrové

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na pacht nebytových prostor v budově Hrad Litoměřice s názvem Pacht nebytových prostor k zajištění provozu Vinárny v budově Hradu Litoměřice 1. Identifikační údaje zadavatele Název:

Více

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, ,

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, , MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, 252 10 Výzva k podání nabídek na veřejnou podlimitní zakázku na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006

Více

Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014

Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Sídlo: Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje,

Více

CZ.1.07/3.1.00/50.0025

CZ.1.07/3.1.00/50.0025 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Poskytnutí úvěru na předfinancování dotace Tato veřejná zakázka se nezadává dle zákona 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek. Identifikační

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.1793 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.1793 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, městský obvod Slezská Ostrava se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Právní služby v oblasti veřejných zakázek

Více

Masarykovo nám. 1, Nový Bydžov. Datum Oprávněná úřední osoba Telefon Ondřej Neuman

Masarykovo nám. 1, Nový Bydžov. Datum Oprávněná úřední osoba  Telefon Ondřej Neuman Město Nový Bydžov Masarykovo náměstí 1, 504 01 Nový Bydžov ID schránky v ISDS: 2umb8hk VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: Datum Oprávněná úřední osoba E-mail Telefon Ondřej Neuman neuman@novybydzov.cz

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky:

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky: Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a Směrnicí č. 3 Rady Královéhradeckého

Více

MĚSTO VYŠŠÍ BROD. ul. Míru 250, Vyšší Brod tel.: , fax. :

MĚSTO VYŠŠÍ BROD. ul. Míru 250, Vyšší Brod  tel.: , fax. : MĚSTO VYŠŠÍ BROD ul. Míru 250, 382 73 Vyšší Brod e-mail podatelna@mestovyssibrod.cz, tel.: 380 746 537, fax. : 380 746 305 Č.j.: MEUVB 2802/2017 Ve Vyšším Brodě dne 5.5.2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK PRO

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána v souladu s ustanovením 6 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013

Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013 Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013 Otevřené řízení Čl. I. Identifikace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel se sídlem Budějovická 7, 140 96 Praha 4, IČ 71214011 Čl.

Více

Hudcova 35, Brno Mgr.Dagmar Černá, ředitelka školy Tel.:

Hudcova 35, Brno Mgr.Dagmar Černá, ředitelka školy Tel.: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Servis a opravy automobilů zn. FORD 2015-2018 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu s PSOV PK 2016 - v souladu s 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel: MASO WEST s.r.o. Se sídlem Za Mototechnou 1619, 155 00 Praha IČ: 25237349 Tel.: 602 167 086 E-mail: kopacek@masowest.cz Adresa pro doručování:

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 772/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Dodávka zboží. Mgr. Martin Šín , Zahájení: Ukončení: ve 12,00 hodin

Dodávka zboží. Mgr. Martin Šín , Zahájení: Ukončení: ve 12,00 hodin Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Rámcová smlouva na poskytování polygrafických služeb

Rámcová smlouva na poskytování polygrafických služeb Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu pod označením (dále jen výzva ) Rámcová smlouva na poskytování polygrafických služeb Veřejná zakázka je spolufinancována z Operačního programu

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na  nebo www stránkách krajů) I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Zadavatel, Město Rokytnice nad Jizerou si Vás dovoluje vyzvat k prokázání kvalifikace ve smyslu 62 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o zadávání veřejných zakázek 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele:

Více

ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014

ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Antonín Vraňan Sídlo: Hlavní 184, 696 17 Dolní Bojanovice IČ: 69026013

Více

C 15 14 72. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.00/56.1971

C 15 14 72. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.00/56.1971 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky: Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE v jednacím řízení s uveřejněním podle 22, odst. 1. a 2, zákona č. 137/2006 Sb. pro veřejnou zakázku na služby Pojištění majetku města Svitavy, odpovědnosti

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE výběrového řízení - zakázka na služby: Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s. Zadavatel Obchodní firma: Královský pivovar Krušovice a.s. sídlem: Krušovice 1, PSČ

Více

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu:

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Město Litoměřice Mírové náměstí 15/ Litoměřice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

Město Litoměřice Mírové náměstí 15/ Litoměřice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ Město Litoměřice Mírové náměstí 15/7 Č. j.: MULTM/0052540/18/ROZ/IBa VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákon ) na realizaci

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU s názvem 03/17/B/SP/OM/Ad,, Oprava volného bytu č.3 na ul.vaškova 2626/21 v Moravské- Ostravě zadávaná jako zakázka malého rozsahu v souladu s ust. 27,31

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Licence Microsoft Access 2019 NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná

Více

C Mgr. Petr Solich. Kontaktní osoba zadavatele: Tel , Pionýrů 2069, Frýdek Místek,

C Mgr. Petr Solich. Kontaktní osoba zadavatele: Tel , Pionýrů 2069, Frýdek Místek, Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU č.j. 262/18 POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Dopravní podnik města Brna, a.s. Sídlem: Hlinky 64/151, Pisárky, 603 00 Brno Doručovací číslo: 65646 IČ: 25508881 vyhlašuje

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Praha 7 dne: 25.1. 2018 VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Věc: Výzva k podání nabídky v zakázce malého rozsahu (ZMR) na realizaci veřejné zakázky na dodávky Sběrný dvůr-město Krásná Hora nad Vltavou-technologická

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

2. ZADAVATEL - IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Plzeň 2015, zapsaný ústav Presslova 2992/14, Plzeň IČO: Ing. Jiřím Suchánkem, ředitelem

2. ZADAVATEL - IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Plzeň 2015, zapsaný ústav Presslova 2992/14, Plzeň IČO: Ing. Jiřím Suchánkem, ředitelem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále též jako VZMR ) je zadávána dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY ZADAVATEL: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn Roztoky 52, 270 23 Křivoklát Zastoupený: Mgr. Dana Zímová, ředitelka Dále jen zadavatel Veřejná zakázka není

Více

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU DLE ZÁK.Č.137/2006 SB, 12 ODST.3 Název veřejné zakázky : ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Nákup tonerů do tiskáren

Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel: Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19 360 00 Karlovy Vary IČ: 263 65 804 Zastoupený: JUDr. Zdeněk Horák, MBA generální ředitel Zakázka: Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel v souladu

Více

Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany

Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany Tento projekt je spolufinancován z programu obnovy venkova Ústeckého kraje pro rok 2015 Město Blšany vyhlašuje uzavřené poptávkové řízení na akci Rekonstrukce

Více