Zápis z VH MÚLP, která se konala dne v obci Hřebeč

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z VH MÚLP, která se konala dne 9. 3. 2015 v obci Hřebeč"

Transkript

1 Zápis z VH MÚLP, která se konala dne v obci Hřebeč Program: 1) Přivítání a prezence. 2) Webové stránky mikroregionu - prezentace obcí - spojení na členské obce - databáze a podmínky pro představení podnikatelů, řemeslníků a osob samostatně výdělečně činných v roce zájmová sdružení v členských obcích a jejich prezentace, zveřejňování pozvánek na jednotlivé akce. 3) MÚLP a informace o jeho činnosti na stránkách některých kladenských deníků, nebo periodik. 4) Spolupráce s Letištěm Václava Havla Praha a.s. 5) Spolupráce s ČZU Praha, katedrou zemědělství a krajinné architektury. 6) Meziobecní spolupráce a SOM. 7) Dotační tituly pro práci mikroregionu a jeho členských obcí. 8) Plán činnosti mikroregionu na další období, s výhledem na 2-3 roky. 9) Zájezd pro seniory mikroregionu. 10) Organizační a různé. K bodu ad.1) VH mikroregionu zahájila jeho předsedkyně paní Ing. Jana Nedvědová. Přivítala přítomné představitele členských obcí a konstatovala, že kromě obce Malé Přítočno, jsou přítomni všichni zástupci obcí. Byla provedena kontrola zápisu z minulé VH. Ověřovatel zápisu, starosta obce Pletený Újezd, pan J. Kolbek, připomínkoval zápis drobnými upřesněními, které budou zapracovány do zápisu a po té bude upřesněný zápis rozeslán členským obcím. Ověřovatelkou tohoto zápisu byla pověřena paní Ing. arch. D. Javorčeková, starostka města Buštěhrad. K bodu ad. 2) Členské obce, které zatím nepředaly články o své obci pro webové stránky mikroregionu, by tak měly učinit v co nejkratším termínu. Články je třeba poslat editorovi webových stránek. Na webových stránkách bude, bezprostředně po VH, uveden aktuální přehled kontaktních adres členských obcí a jejich představitelů. Podmínky pro prezentaci podnikatelů, řemeslníků a osob samostatně výdělečně činných, jsou již na webových stránkách MULP uvedeny. Členské obce pošlou editorovi web. stránek v co nejkratším termínu seznam zájmových sdružení (pěvecké, taneční, divadelní soubory a pod.), pro možnost jejich využití v rámci činnosti obcí. Uvedená sdružení mohou svoji prezentaci bezplatně uvádět na web. stránkách mikroregionu. K bodu ad. 3) VH vzala na vědomí, že činnost mikroregionu bude prezentována v některých kladenských denících, nebo periodikách a to nejméně každý kvartál, ale podle aktuálnosti i častěji.

2 -2- K bodu ad. 4) VH byla informována o jednání s Letištěm Václava Havla Praha a.s., které se uskutečnilo dne V rámci jednání bylo představitelům letiště předáno vyúčtování finančního daru pro rok 2014 od 7 členských obcí. Vyúčtování města Buštěhrad a obce Makotřasy bude předáno ihned po VH. Obec Lidice požádala o prodloužení termínu o cca 1-1,5 měsíce, což bylo letištěm akceptováno a nebude mít tato skutečnost vliv na přípravu Darovací smlouvy pro rok Bylo znovu potvrzeno, že spolupráce s Letištěm Václava Havla Praha a.s. je dobře nastavená a zatím nic nebrání přidělení finančního daru pro rok VH se zabývala i rozdělováním finančního daru a to na základě změněných podmínek, vyplývajících z letového režimu po generální opravě hlavní letové dráhy, a úrovně hlukových norem nad obcemi mikroregionu. Bylo navrženo, aby z finančního daru pro rok 2015 bylo vyčleněno Kč pro účely Malého dotačního titulu mikroregionu a zbývajících Kč by bylo rozděleno podle nového klíče. Byla diskutována i možnost, výše uvedenou částku pro Malý dotační titul, získat snížením finančních částek některých obcí. K této problematice se vrátí jednání příští Valné hromady. Byla odsouhlasena exkurze na Letiště Václava Havla Praha a.s. Termín exkurze je od hod. Počty účastníků nahlásí starostové do na moplt@seznam.cz. K bodu ad. 5) VH vyslovila souhlas s pokračováním spolupráce s Českou zemědělskou univerzitou Praha, Katedrou zemědělství a krajinné architektury. Půjde o vyjasnění, co může výše uvedená univerzita mikroregionu nabídnout. Mj. půjde o vazbu na extravilány obcí, průchodnost krajiny, cyklostezky, a odborné posuzování výsadby zeleně. O výsledcích jednání bude VH informována. K bodu ad. 6) K tomuto bodu podala poměrně podrobnou informaci starostka obce Stehelčeves paní J. Štancová. Projekt meziobecní spolupráce má končit k , ale není vyloučeno, že uvedený projekt bude prodloužen o další 4 měsíce. V této souvislosti uvedla (k zamyšlení), že projekt, pokud nebude zájem o jeho pokračování ze strany MM Kladna, by mohl převzít mikroregion. To by se týkalo i zaměstnankyně magistrátu města Kladna, která se Projektem meziobecní spolupráce již dva roky zabývá a má v této oblasti zkušenosti, které by mohla mikroregionu nabídnout. Zaměstnankyně je placena z evropských fondů. Mikroregion se této otázce bude dále věnovat. Diskuze upozornila, aby nedocházelo ke zdvojování práce např. s náplní práce, kterou mají Místní akční skupiny apod. K bodu ad. 7) Mikroregion se bude mj. prioritně věnovat vyhlašování dotačních titulů a jejich aktualizací s cílem o nich průběžně informovat mikroregion a jeho členské obce, prostřednictvím např. webových stránek. Pozornost bude věnována dotačním titulům, které vyhlašují takové orgány, jakými jsou SFŽP, SFDI, MŽP, MMR, SKÚ, ale i další organizace ČR.

3 - 3 - K bodu ad. 8) VH se zabývala zpracováním Plánu činnosti mikroregionu na nejbližší období, ale i s výhledem na další 2-3 roky. Aby uvedený plán mohl být zpracován a stal se vlastním i pro členské obce, je třeba, aby členské obce poslaly své náměty pro činnost mikroregionu, které budou promítnuty do uvedeného plánu. Byl odsouhlasen termín pro zaslání námětů do na kontaktní moplt@seznam.cz. V této souvislosti byla diskutována např. otázka dodavatelů el. energie pro členské obce. I s touto otázkou se bude zabývat příští VH. K bodu ad. 9) VH odsouhlasila uskutečnění jednodenního zájezdu pro seniory mikroregionu. Termín zájezdu je Cílem bude Svatá hora u města Příbram. Dopravu autobusem, prohlídku na místě, včetně průvodce a oběda platí mikroregion. Každý účastník zájezdu zaplatí částku 100,-Kč, jako příspěvek na stravu. Organizaci zájezdu zajistí do příští VH pracovník mikroregionu. K bodu ad. 10) VH odsouhlasila požadavek místostarostky obce Dolany na zpracování a předložení žádosti mikroregionu na Středočeský krajský úřad, Odbor životního prostředí a zemědělství, na přidělení dotace na výstavbu kanalizace v obcích Dolany a Velké Přítočno. Pracovní náplň pracovníka mikroregionu bude předložena příští VH. Bylo připomenuto zaplacení členských příspěvků. Na základě počtu obyvatel členských obcí k (dle jejich evidence), budou vystavena Avíza k platbě příspěvků na rok VH vzala na vědomí informaci o Zprávě inventarizační komise. Starostka města Buštěhradu, Ing. arch. D. Javorčeková, informovala o budování informačního centra v západním křídle buštěhradského zámku a o možnosti vyčlenění určitého prostoru pro mikroregion. Dále o snaze vybudovat cyklostezku mezi městem Buštěhrad a obcí Lidice, včetně dotazu na poskytnutí dotace pro vypracování jejího projektu. Starostové obcí Dolany a Velkého Přítočna, pánové L. Bartoš a J. Burger navrhli, aby, vycházeje ze starších podkladů, byl zpracován návrh cyklostezek, včetně polních cest mezi členskými obcemi a po té se zabývat možností získat pro tento záměr dotační titul. Pracovník mikroregionu bude kontaktovat členské obce, aby starostové do stávající mapy mohli aktualizovat cesty již realizované a cesty plánované. Příští VH se uskuteční dne ve městě Buštěhrad od 15.00hod. Usnesení: 1. VH vzala na vědomí současný stav webových stránek mikroregionu s tím, že: - ty členské obce, které tak dosud neučinily, zašlou editorovi webových stránek krátký článek o své obci. - na webových stránkách budou do uveřejněny kontaktní adresy členských obcí a jejich představitelů.

4 podmínky pro možnost prezentace podnikatelů, řemeslníků a osob samostatně výdělečně činných, jsou na webových stránkách již uvedeny. - starostové obcí upozorní zájmové organizace nebo sdružení ve své obci, že mohou bezplatně na web. stánkách MULP zveřejňovat pozvánky na své akce. Editorovi web. stránek pošlou seznam zájmových sdružení ve své obci, pro možnost jejich využití v rámci akcí členských obcí mikroregionu. 2. VH vzala na vědomí informaci o prezentování činnosti mikroregionu v některých kladenských denících a periodikách, nejméně jedenkrát za čtvrt roku. 3. VH vyslechla a odsouhlasila informaci o spolupráci s Letištěm Václava Havla Praha a.s. Zástupcům letiště bylo předáno vyúčtování finančního daru za rok obcí, vyúčtování města Buštěhrad a obce Makotřasy budou předána bezprostředně po VH. Obec Lidice požádala o odklad vyúčtování o cca 6 týdnů, což bylo zástupci letiště akceptováno. Je předpoklad, že i pro rok 2015 dostane mikroregion finanční dar, jehož výše bude specifikována v připravované Darovací smlouvě. VH odsouhlasila uskutečnění exkurze na Letiště Praha, s termínem od 15.00hod. Počty účastníků nahlásí členské obce do na moplt@seznam.cz 4. VH odsouhlasila pokračování ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou, Katedrou zemědělství a krajinné architektury. 5. VH vzala na vědomí výsledky Projektu meziobecní spolupráce a odsouhlasila, aby mikroregion se aktivně podílel na této spolupráci. 6. VH odsouhlasila, aby pracovník mikroregionu sledoval vyhlášení dotačních titulů centrálními orgány ČR, ale i dalšími organizacemi, včetně jejich aktualizací a informoval o nich členské obce mikroregionu. 7. VH odsouhlasila zpracování Plánu činnosti mikroregionu na nejbližší období a s výhledem na 2-3roky. Náměty, které budou zakomponovány do uvedeného Plánu činnosti, zašlou členské obce do , na moplt@seznam.cz. 8. VH odsouhlasila uskutečnění zájezdu pro seniory členských obcí mikroregionu. Termín zájezdu byl stanoven na Cílem bude návštěva Svaté hory u města Příbrami. Obce nahlásí počty účastníků do na moplt@seznam.cz. 9. VH MÚLP schvaluje podání Žádosti o poskytnutí dotace, prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy z Programu pro poskytování dotací, z rozpočtu Středočeského kraje na rok 2015, ze Středočeského Fondu životního prostředí a zemědělství, na výstavbu kanalizace, v obcích Dolany a Velké Přítočno. 10.VH odsouhlasila, že na základě evidence o počtu obyvatel v členských obcích v roce 2014, budou vystavena avíza k platbě příspěvků na rok 2015.

5 VH vzala na vědomí Zprávu inventarizační komise. 12. VH vzala na vědomí další informace, které byly předneseny v rámci bodu ad.10) programu VH. 13. Příští VH se uskuteční dne ve městě Buštěhrad od hodin. Ing. Jana Nedvědová předsedkyně Zapsal: RNDr. Miroslav Oplt, CSc. Ověřil: Ing.arch. Daniela Javorčeková V Buštěhradě dne

Zápis z Valné Hromady Mikroregionu Údolí Lidického Potoka, která se konala dne 20.4.2015 v Buštěhradě.

Zápis z Valné Hromady Mikroregionu Údolí Lidického Potoka, která se konala dne 20.4.2015 v Buštěhradě. Zápis z Valné Hromady Mikroregionu Údolí Lidického Potoka, která se konala dne 20.4.2015 v Buštěhradě. Program: 1) Zahájení a prezence. 2) Kontrola zápisu z minulé VH (9.3.2015) a volba ověřovatele zápisu.

Více

z VH MÚLP, která se konala dne v obci Pletený Újezd

z VH MÚLP, která se konala dne v obci Pletený Újezd Zápis z VH MÚLP, která se konala dne 28.1.2016 v obci Pletený Újezd Program: 1. Zahájení VH, prezence - paní Ing. Jana Nedvědová, předsedkyně mikroregionu. 2. Volba dvou ověřovatelů zápisu. 3. Kontrola

Více

Zápis z Valné hromady Mikreoregionu Údolí Lidického Potoka, která se konala dne v obci Dolany.

Zápis z Valné hromady Mikreoregionu Údolí Lidického Potoka, která se konala dne v obci Dolany. Zápis z Valné hromady Mikreoregionu Údolí Lidického Potoka, která se konala dne 22.1.2018 v obci Dolany. Program. 1. Zahájení. 2. Kontrola zápisu z VH, která se konala dne 11.12.2018. 3. Volba ověřovatelů

Více

Zápis z Valné hromady, která se konala dne 24. 11. 2014 v obci Číčovice.

Zápis z Valné hromady, která se konala dne 24. 11. 2014 v obci Číčovice. Zápis z Valné hromady, která se konala dne 24. 11. 2014 v obci Číčovice. Program: 1) Zahájení a přivítání přítomných. 2) Volby orgánů mikroregionu. 3) Organizační a různé: - Návrh rozpočtu mikroregionu

Více

Zápis z VH MÚLP konané dne v obci Lidice

Zápis z VH MÚLP konané dne v obci Lidice Zápis z VH MÚLP konané dne 12.11.218 v obci Lidice Program: 1. Zahájení a přivítání přítomných. 2. Kontrola zápisu z VH, která se konala dne 15.10.2018 v obci Makotřasy. Ověřovateli zápisu paní Veronika

Více

Zápis z VH MÚLP ze dne , konané v obci Velké Přítočno.

Zápis z VH MÚLP ze dne , konané v obci Velké Přítočno. Zápis z VH MÚLP ze dne 12.3.2018, konané v obci Velké Přítočno. Program: 1. Zahájení. 2. Kontrola zápisu z VH, která se konala dne 22.1.2018 v obci Dolany. Paní Veronika Kellerová - starostka obce Lidice,

Více

Zápis z Valné hromady MÚLP, která se konala dne , v obci Číčovice. 1. Zahájení a přivítání přítomných představitelů členských obcí.

Zápis z Valné hromady MÚLP, která se konala dne , v obci Číčovice. 1. Zahájení a přivítání přítomných představitelů členských obcí. Zápis z Valné hromady MÚLP, která se konala dne 18.6.2018, v obci Číčovice. Program: 1. Zahájení a přivítání přítomných představitelů členských obcí. 2. Kontrola zápisu z minulé VH, která se konala dne

Více

Zápis z Valné hromady Mikroregionu Údolí Lidického Potoka, která se konala dne , v obci Hřebeč.

Zápis z Valné hromady Mikroregionu Údolí Lidického Potoka, která se konala dne , v obci Hřebeč. Zápis z Valné hromady Mikroregionu Údolí Lidického Potoka, která se konala dne 15.5.2017, v obci Hřebeč. Program: 1. Zahájení, přivítání přítomných a místopředsedy představenstva Letiště Praha, a.s. pana

Více

Zápis. z Valné hromady Mikroregionu Údolí Lidického Potoka, která se konala dne , v Galerii města Kladna.

Zápis. z Valné hromady Mikroregionu Údolí Lidického Potoka, která se konala dne , v Galerii města Kladna. Zápis z Valné hromady Mikroregionu Údolí Lidického Potoka, která se konala dne 11.12.2017, v Galerii města Kladna. Program: 1. Zahájení VH a přivítání účastníků. 2. Kontrola zápisu z minulé VH, která se

Více

Zápis z Valné hromady MÚLP, která se konala dne v obci Lidice.

Zápis z Valné hromady MÚLP, která se konala dne v obci Lidice. Zápis z Valné hromady MÚLP, která se konala dne 30.10.2017 v obci Lidice. Program 1. Přivítání přítomných představitelů členských obcí mikroregionu a hostů. Prezence. 2. Kontrola zápisu z minulé VH, která

Více

Zápis. z Valné hromady MÚLP konané dne v obci Malé Přítočno. 2. Kontrola zápisu z VH MÚLP, která se konala dne v obci Braškov.

Zápis. z Valné hromady MÚLP konané dne v obci Malé Přítočno. 2. Kontrola zápisu z VH MÚLP, která se konala dne v obci Braškov. Zápis z Valné hromady MÚLP konané dne 23.1.2017 v obci Malé Přítočno Program: 1. Zahájení a prezence. 2. Kontrola zápisu z VH MÚLP, která se konala dne 12.12.2016 v obci Braškov. 3. Volba ověřovatelů zápisu.

Více

Zápis z VH MÚLP, která se konala dne v obci Makotřasy.

Zápis z VH MÚLP, která se konala dne v obci Makotřasy. Zápis z VH MÚLP, která se konala dne 14.11.2016 v obci Makotřasy. Program: 1. Zahájení VH a prezence účastníků. 2. Kontrola zápisu z VH, která se konala dne 17.10.2016 v obci Lidice. 3. Volba ověřovatelů

Více

Zápis z jednání představenstva Svazku obcí Milevska dne od 8:00 v Milevsku

Zápis z jednání představenstva Svazku obcí Milevska dne od 8:00 v Milevsku Přítomni: pí Honzíková, p. Třeštík, p. Maksa, p. Češka, pí Dolejšková, p. Souhrada, p. Hroch Omluveni: pí Bambuškarová, pí Kašparová Program: 1) Zahájení, prezence 2) Jmenování zapisovatele a ověřovatele

Více

Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_019/

Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_019/ Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ.03.4.74/0.0/0.0/15_019/0003017 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY A 6. SETKÁNÍ STAROSTŮ ze dne 11. 12. 2018 Místo: Nepomuk

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 09. 03. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 09. 03. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 09. 03. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č. 5/2011 Přítomni: Omluveni: Za MěÚ: Hosté: Jitka Leflerová, Petr Sejkora,

Více

Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram

Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Datum konání: 13. ledna 2016 Čas zahájení: 14 hodin Místo: zasedací místnost MěU Příbram, Tyršova 108, 261 19 Přítomni: 12 členů

Více

S T A N O V Y dobrovolného svazku obcí MIKROREGION ÚDOLÍ LIDICKÉHO POTOKA

S T A N O V Y dobrovolného svazku obcí MIKROREGION ÚDOLÍ LIDICKÉHO POTOKA S T A N O V Y dobrovolného svazku obcí MIKROREGION ÚDOLÍ LIDICKÉHO POTOKA se sídlem v Buštěhradu, Revoluční 1, 273 43 Buštěhrad Středočeský kraj založeného dne 5. 3. 2001 v Buštěhradě dle ustanovení 46

Více

I. Základní ustanovení. 1. Název svazku obcí je MIKROREGION ÚDOLÍ LIDICKÉHO POTOKA (dále jen svazek obcí).

I. Základní ustanovení. 1. Název svazku obcí je MIKROREGION ÚDOLÍ LIDICKÉHO POTOKA (dále jen svazek obcí). Stanovy dobrovolného svazku obcí MIKROREGION ÚDOLÍ LIDICKÉHO POTOKA se sídlem v Buštěhradu, Revoluční 1, 273 43 Buštěhrad Středočeský kraj založeného dne 5. 3. 2001 v Buštěhradě ve smyslu příslušných ustanovení

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO M A S MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO Masarykovo náměstí 166, 564 01 Žamberk Zápis Valné hromady Místo konání: zasedací místnost Městského úřadu v Žamberku Dne: 25. května 2007. Účastníci: členové občanského

Více

PŘÍLOHA Č. 3 - POPIS POSTUPU A ZAPOJENÍ KOMUNITY DO VYPRACOVÁNÍ STRATEGIE

PŘÍLOHA Č. 3 - POPIS POSTUPU A ZAPOJENÍ KOMUNITY DO VYPRACOVÁNÍ STRATEGIE PŘÍLOHA Č. 3 - POPIS POSTUPU A ZAPOJENÍ KOMUNITY DO VYPRACOVÁNÍ STRATEGIE První práce na strategii komunitně vedeného místního rozvoje byla započata již v roce 2012, kdy se uskutečnilo první setkání starostů

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU PROJEKTU MAP V ORP BŘECLAV

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU PROJEKTU MAP V ORP BŘECLAV ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU PROJEKTU MAP V ORP BŘECLAV Datum jednání: 25.05.2017 Čas jednání: 10:00 hod. Místo jednání: budova MěÚ Břeclav, místnost č. 39 Přítomni/Omluveni: dle prezenční listiny Zápis:

Více

Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně.

Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně. Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne 26.4.2016 od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně. Členové zastupitelstva: Přítomni: Ing. Pavel Moucha, Petr Matějovský,

Více

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.:

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.: ZÁPIS z 3. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší 23. 9. 2016, Vítězná Přítomni: P. Hrubý, E. Rezková, M. Klapka, V. Lukeš, M. Linková, R. Cermanová, M. Pecen, B. Volfová Omluveni: M. Halík,

Více

Zasedání zastupitelstva obce č. 6/2013 ze dne 9.12.2013

Zasedání zastupitelstva obce č. 6/2013 ze dne 9.12.2013 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č. 6/2013 ze dne 9.12.2013 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, V. Otřísal, p. Michálek, L. Mozdík, U. Stannerová, J. Michálek, M. Spačková, L.

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY SVAZKU ŠLAPANICKO

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY SVAZKU ŠLAPANICKO 1 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY SVAZKU ŠLAPANICKO konané dne 13.6.2017 ve Šlapanicích I. Název a sídlo DSO Svazek obcí pro vodovody a kanalizace Šlapanicko Masarykovo nám. 546/9, 664 51 Šlapanice II. Místo a doba

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s.

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY č. 2/2014 Datum konání: 17. června 2014 Místo: KD Katusice Přítomni: Hosté: Ověřovatelé zápisu: dle prezenční listiny Ing.

Více

Zápis z jednání Valné hromady Svazku obcí Milevska konané dne od 16:00 v Milevsku

Zápis z jednání Valné hromady Svazku obcí Milevska konané dne od 16:00 v Milevsku Přítomno: 19 Omluveno: 6 Program: 1) Zahájení, prezence 2) Jmenování zapisovatele a ověřovatele zápisu 3) Schválení programu jednání 4) Prezentace hostů - Ing. Karel Ondrášek (daňový poradce KDP) - JUDr.

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Datum a místo konání: 27.3.2014 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis z členské schůze Svazku obcí Panství hradu Veveří

Zápis z členské schůze Svazku obcí Panství hradu Veveří Zápis z členské schůze Svazku obcí Panství hradu Veveří konané dne 12. 4. 2007 ve Hvozdci Přítomni: obec Hvozdec: Lubomír Košvica, Bc. Jana Švédová obec Chudčice: Vladimír Kalus obec Javůrek : Karel Jobánek

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, 542 42 Pilníkov, IČO 70958441, tel.: 499 393 141

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, 542 42 Pilníkov, IČO 70958441, tel.: 499 393 141 ZÁPIS z 2. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší 29. 6. 2015, Vítězná Přítomni: Omluveni: Hosté: P. Hrubý, E. Rezková, P. Červený, M. Klapka, Vl. Lukeš, M. Linková, R. Cermanová, B. Volfová

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne od hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne od hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 24.08.2016 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 8/2016 Č.j. 1566/2016/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ Z Á P I S z 51. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 9. října 2014 v 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : Omluveni : viz presenční listina

Více

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.:

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.: ZÁPIS z 6. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší 29. 12. 2014, Hajnice Přítomni: Dorazili později: Omluveni: Hosté: P. Hrubý, E. Rezková, L. Grega, E. Havrdová, P. Červený, M. Klapka, B.

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25 valné hromady č. 25 Datum a místo konání: 18.3.2010 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování usnášení schopnosti,

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z valné hromady Svazku obcí pro vodovody a kanalizace konané dne 12. prosince 2017

Zápis z valné hromady Svazku obcí pro vodovody a kanalizace konané dne 12. prosince 2017 Zápis z valné hromady Svazku obcí pro vodovody a kanalizace konané dne 12. prosince 2017 Přítomni : podle prezenční listiny uložené u manažera Svazku obcí Přítomno /při zahájení/ : 17 = 45 hlasů město

Více

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Místo konání: Dne: Účastníci: Omluven: Hosté: Zapisovatelka: Zasedací místnost Městského úřadu v Žamberku (budova pošty) 8. 11. 2011, ve 13:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský

Více

SERVISO, o.p.s. Komenského náměstí 17, Třebívlice. IČ: DIČ: CZ tel.:

SERVISO, o.p.s. Komenského náměstí 17, Třebívlice. IČ: DIČ: CZ tel.: Zápis z jednání nejvyššího orgánu organizační složky MAS SERVISO obecně prospěšné společnosti SERVISO, o. p. s. se sídlem,,, zapsané v rejstříku obecně prospěšných společností vedeném krajským soudem v

Více

Zápis ze zasedání shromáždění zástupců Mikroregionu Pojizeří, které se konalo v obci Benešov u Semil dne

Zápis ze zasedání shromáždění zástupců Mikroregionu Pojizeří, které se konalo v obci Benešov u Semil dne Zápis ze zasedání shromáždění zástupců Mikroregionu Pojizeří, které se konalo v obci Benešov u Semil dne 19.4.2018 Přítomni: Benešov u Semil - Lampa Háje nad Jizerou Křapka Bystrá nad Jiz.- Nesvadba Roprachtice

Více

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 21. 11. 2016 od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích Přítomní: PV: pp. Josef Teuer, Josef Slivka, Petr Halfar, Lukáš

Více

Zápis z jednání představenstva Svazku obcí Milevska dne od 8:00 v Milevsku

Zápis z jednání představenstva Svazku obcí Milevska dne od 8:00 v Milevsku Přítomni: pí. Dolejšková, p. Češka, p. Hroch, pí. Bambuškarová, p. Souhrada, pí. Honzíková Omluveni: pí. Kašparová, p. Maksa, p. Třeštík Program: 1) Zahájení, prezence 2) Jmenování zapisovatele a ověřovatele

Více

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244 L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244 Zápis z jednání Shromáždění starostů obcí Lanškrounsko Místo jednání : zasedací místnost města

Více

Zápis z Valné hromady. Společnosti pro projektové řízení (SPŘ)

Zápis z Valné hromady. Společnosti pro projektové řízení (SPŘ) Zápis z Valné hromady Společnosti pro projektové řízení (SPŘ) Datum: Dne 23. 11. 2006 od 10:30 do 14:40 Místo konání: Způsob svolání: Institut celoživotního vzdělávání na Mendlově zemědělské a lesnické

Více

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne Zápis č. 11 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 9. 4. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: viz prezenční listina viz prezenční listina viz prezenční listina

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Datum a místo konání: 14.3.2012 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 15.12. 2010 od 17.00 hod. v Kulturním středisku č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 15.12. 2010 od 17.00 hod. v Kulturním středisku č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 15.12. 2010 od 17.00 hod. v Kulturním středisku č. 3/2010 Přítomni: Omluveni: Za MěÚ: Jitka Leflerová, Petr Sejkora, Miroslav

Více

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 26.9.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne Zápis č. 01/2018 z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne 26. 10. 2018 Přítomni: 7 Mgr. Barbora Staňková Szolonyová, Džoganík Zdeněk, Hladiš Robert, Horenský Lukáš, Bartošíková Anna, Ing.

Více

Zápis č.2/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č.2/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č.2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 15. 12. 2014 místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice začátek jednání: 18:00 hodin konec jednání: 21:00 přítomni: p. Vladimír

Více

Střední Pošumaví, z. s. p. o. Hartmanice 75, Sušice IČO

Střední Pošumaví, z. s. p. o. Hartmanice 75, Sušice IČO ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY ZÁJMOVÉHO SDRUŽENÍ PRÁVNICKÝCH OSOB STŘEDNÍ POŠUMAVÍ, která se konala dne 19. 5. 2017 od 9 hod. v Petrovicích u Sušice Přítomni: Hosté: Doležal Rostislav (Vrhaveč), Ing. Kutil Josef

Více

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 27.11.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Z Á Z N A M. z jednání Rady regionu. konané dne od 9 hod v kanceláři SORP v Písku, Velké nám. 1

Z Á Z N A M. z jednání Rady regionu. konané dne od 9 hod v kanceláři SORP v Písku, Velké nám. 1 Z Á Z N A M z jednání Rady regionu Přítomni: Omluveni: konané dne 2. 9. 2015 od 9 hod v kanceláři SORP v Písku, Velké nám. 1 Ing. Miroslav Sládek, Ing. Ivan Radosta, Pavel Souhrada, Zdeněk Bárta, Hana

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 z 11. zasedání

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 8. 4. 2008 od 17.00 hod. v Kulturním středisku č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 8. 4. 2008 od 17.00 hod. v Kulturním středisku č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 8. 4. 2008 od 17.00 hod. v Kulturním středisku č. 3/2008 Přítomni: Václav Nový, Antonín Kadlec, Karel Trnobranský, Miroslava

Více

Zápis z řádného shromáždění členů GC SPA

Zápis z řádného shromáždění členů GC SPA 23. října 2013 Zápis z řádného shromáždění členů GC SPA Termín konání: 23. října 2013 Čas konání: 18:00 hod. Místo konání: Indoor golf centrum Teplice Při řádném shromáždění členů zahájeném 23.10.2013

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY SVAZKU ŠLAPANICKO

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY SVAZKU ŠLAPANICKO 1 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY SVAZKU ŠLAPANICKO konané dne 12.12.2017, v restauraci U Groše v Sivicích I. Název a sídlo DSO Svazek obcí pro vodovody a kanalizace Šlapanicko Masarykovo nám. 546/9, 664 51 Šlapanice

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 31. 10. 2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále

Více

SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA

SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA ZÁPIS z 31. jednání Valné hromady Svazku obcí Podřipsko, které se

Více

Zápis z Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram

Zápis z Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Zápis z Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Datum konání: 29. října 2015 Místo: Zasedací místnost Městského úřadu Příbram Přítomni: Omluven: Z počátku omluven: dle prezenční listiny Josef

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 ze 17. zasedání

Více

Poradce zpracuje a předá na Liberecký kraj závěrečné vyhodnocení akce po provedené kolaudaci v Rovensku p. Tr. - splněno

Poradce zpracuje a předá na Liberecký kraj závěrečné vyhodnocení akce po provedené kolaudaci v Rovensku p. Tr. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 4/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 28. srpna 2014 od 15,00 hod. v Lomnici nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 2/2015 Z Valné hromady SOTM, konané 12. května 2015 v 17.00 hodin v sídle SOTM

Zápis č. 2/2015 Z Valné hromady SOTM, konané 12. května 2015 v 17.00 hodin v sídle SOTM Zápis č. 2/2015 Z Valné hromady SOTM, konané 12. května 2015 v 17.00 hodin v sídle SOTM Valná hromada byla řádně svolána, předseda konstatoval, že je přítomna nadpoloviční většina zástupců obcí, je tedy

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

Zápis z jednání Rady MAS

Zápis z jednání Rady MAS Zápis z jednání Rady MAS Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Omluven: Zapisovatelka: Ověřovatel: Ski areál Dlouhoňovice, objekt Chaty Rolba, první patro 7.4.2010, od 13:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský Ing.

Více

Z Á P I S z 19. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 6. března 2007 v 16:00 hod.

Z Á P I S z 19. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 6. března 2007 v 16:00 hod. Z Á P I S z 19. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 6. března 2007 v 16:00 hod. na MěÚ Ivančice Přítomni : viz presenční listina Omluveni : Jaromír Schoř, Ladislav

Více

Zápis z výborové schůze Svazu kameníků a kamenosochařů ČR, která se konala v Alt Penzionu

Zápis z výborové schůze Svazu kameníků a kamenosochařů ČR, která se konala v Alt Penzionu 124 Zápis z výborové schůze Svazu kameníků a kamenosochařů ČR, která se konala 6.5. 2013 v Alt Penzionu Přítomni:, Durych, Knedla, Krutilová, Jeřábek, Moravec, Holec, Hradecký Omluveni: Pánek, Dušek, Chomout,

Více

Zápis ze setkání Řídícího výboru MAP

Zápis ze setkání Řídícího výboru MAP Zápis ze setkání Řídícího výboru MAP Místo konání: Velká zasedací místnost na Městském úřadě v Havlíčkově Brodě Datum konání: 22. listopadu 2017 od 13:30 Seznam účastníků: viz Prezenční listina (příloha

Více

Zápis z valné hromady č. 4/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 4/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 4/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 9.12.2015 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 24. 3. 2011 Č.j.: 23015/ENV/11 ZÁPIS z veřejného projednání posudku a současně dokumentace podle ustanovení 17 zákona

Více

Zápis ze zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán vzdělávání pro ORP Litovel II

Zápis ze zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán vzdělávání pro ORP Litovel II Zápis ze zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán vzdělávání pro ORP Litovel II Registrační číslo projektu: CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0008576 Místo: Zasedací místnost MAS Moravská cesta, z.s.,

Více

Zápis z jednání Programového výboru MAS Luhačovské Zálesí

Zápis z jednání Programového výboru MAS Luhačovské Zálesí Zápis z jednání Programového výboru MAS Luhačovské Zálesí Datum a čas zahájení: 25. září 2017, 9:00 hod. Místo: sekretariát MAS Luhačovské Zálesí,, Luhačovice Přítomni: viz prezenční listina (příloha č.

Více

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Z Á P I S č. 2/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne 21. 4. 2016 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Přítomno: 6 členů zastupitelstva obce Rpety dle prezenční listiny

Více

Členové komise: Mgr. Jan Piskáček, Ing. Jan Simko, Jan Bečvář, Ing. Viktor Burkert st., Ing. Karel

Členové komise: Mgr. Jan Piskáček, Ing. Jan Simko, Jan Bečvář, Ing. Viktor Burkert st., Ing. Karel Komise pro sport a sportovní dotace Rady města Beroun ZÁPIS č. 1/2019 zjednám Komise pro sport a sportovní dotace, konaného dne 25. 2. 2019 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Beroun Přítomni:

Více

zahájení jednání - - -

zahájení jednání - - - Z á p i s Ze zasedání republikového výboru Sekce policejní veterán o.s. konaného dne 18. 03. 2008 od 9.00 hodin v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z valné hromady Svazku obcí Podbrdského regionu ze dne 24. 11. 2011

Zápis z valné hromady Svazku obcí Podbrdského regionu ze dne 24. 11. 2011 Zápis z valné hromady Svazku obcí Podbrdského regionu ze dne 24. 11. 2011 Přítomni: Ing. Martin Matuna (Bohutín), Ladislav Turek (Bohutín) Milan Kříž (Podlesí), Milan Smíšek (Trhové Dušníky), Jiří Kufa

Více

PROGRAM JEDNÁNÍ: KHK StČ, zasedání představenstva 30.11. 2010, Pražská 298, Brandýs nad Labem

PROGRAM JEDNÁNÍ: KHK StČ, zasedání představenstva 30.11. 2010, Pražská 298, Brandýs nad Labem Zápis z jednání představenstva KHK StČ, které se uskutečnilo dne 30. 11. 2010 od 09.00 hodin V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI firmy AMZ Financial Group s.r.o., Pražská 298, 25001 Brandýs nad Labem Přítomni: Havlík

Více

Zápis a Usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Úherce ze dne

Zápis a Usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Úherce ze dne Zápis a Usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Úherce ze dne 31.10.2018 termín: místo: přítomni: 31.10.2018 v 17.00 hodin Obecní úřad Úherce dle prezenční listiny Program ustavujícího zasedání

Více

Úřad vlády České republiky Odbor lidských práv a ochrany menšin

Úřad vlády České republiky Odbor lidských práv a ochrany menšin Úřad vlády České republiky Odbor lidských práv a ochrany menšin 8934/2016-OLP Z Á P I S ze zasedání Rady vlády pro nestátní neziskové organizace dne 31.03.2016 Úřad vlády České republiky Přítomni / omluveni:

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO ŠLAPANICKO č. 4

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO ŠLAPANICKO č. 4 . Dobrovolný svazek obcí Šlapanicko ZÁPS Z VALNÉ HROMADY DSO ŠLAPANCKO č. 4 konané dne 21. 6. 2016 od 9:00 hod. Místo konání: zasedací sál MěÚ Šlapanice, Opuštěná 9/2, Brno Navrženy program jednání: 1.

Více

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program:

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program: ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU DSO BRUNTÁLSKO V BRUNTÁLE SÍDLO MASHJ DNE 24.11. 2016 ve 12: 00 HOD. Místo: MASHJ, náměstí Míru Bruntál Přítomni: Květa Kubíčková, Libor Unverdorben, Jan Božovský Hosté: Petra Elblová

Více

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30)

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30) ZÁPIS z 9. zasedání výboru Regionální rady regionu soudržnosti Moravskoslezsko, konaného dne 5. září 2007 v zasedací místnosti rady kraje, Krajský úřad Moravskoslezského kraje (zahájení zasedání v 13:35,

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis č. 10/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 10/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 18:35 hod. do 20:40 hod. Zápis č. 10/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 17. 12. 2018 Přítomni:, Miroslav Masopust, Tomáš Brhel (příchod 18:37 hod), Martin Havlíček,

Více

HVĚZDONICE 56, CHOCERADY kancelář: Posázaví o.p.s., Masarykovo náměstí 1, Benešov

HVĚZDONICE 56, CHOCERADY kancelář: Posázaví o.p.s., Masarykovo náměstí 1, Benešov HVĚZDONICE 56, 257 24 CHOCERADY kancelář: Posázaví o.p.s., Masarykovo náměstí 1, 256 01 Benešov Zápis č. 1/2011 výboru ze zasedání svazku obcí Malé Posázaví dne 8. 2. 2011 v 15 hodin - Čtyřkoly Program

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 21.12.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

dle prezenční listiny všech 12 zástupců obcí ředitel SOTM Jan Řebíček DiS. Lucie Oherová - pracovnice SOTM Iveta Nováková - účetní SOTM

dle prezenční listiny všech 12 zástupců obcí ředitel SOTM Jan Řebíček DiS. Lucie Oherová - pracovnice SOTM Iveta Nováková - účetní SOTM Z á p i s z valné hromady SOTM, konané dne 17.prosince 2012 v 17.00hod. v zasedací místnosti sídla SOTM Proseč ====================================================== Přítomni: Hosté : Program: dle prezenční

Více

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Most, Budovatelů 2830

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Most, Budovatelů 2830 HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje 434 37 Most, Budovatelů 2830 U S N E S E N Í ze 48. jednání Předsednictva Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje dne 29. 1. 2010 v Mostě od 10,00

Více

U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 29*)

U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 29*) Obec Zbečno Zastupitelstvo Obce Zbečno U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 29*) ze zasedání Zastupitelstva Obce Zbečno, konaného dne 21. 3. 2017 na Obecním úřadě ve Zbečně Začátek zasedání v 17,00 hodin. Přítomni:

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad, které se konalo dne 20. 6. 2007 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad, které se konalo dne 20. 6. 2007 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad, které se konalo dne 20. 6. 2007 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č. 4/2007 Přítomni: Václav Nový, Antonín Kadlec, Magda Kindlová, Miroslav Oplt,

Více

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar Rejfek Omluveni:

Více

Zápis a Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Úherce ze dne

Zápis a Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Úherce ze dne Zápis a Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Úherce ze dne 15.4.2018 termín: místo: přítomni: 15.4.2018 v 16.00 hodin Obecní úřad Úherce dle prezenční listiny Program 2. zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis číslo 24/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 5.8.2009

Zápis číslo 24/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 5.8.2009 Zápis číslo 24/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 5.8.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Karel Škraňka, Luděk Tůma, Pavel Říhák, Ing. Jiří Hložek Nepřítomni: Ing.

Více

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 10. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN

OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 10. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN OBEC NAČERADEC ZÁPIS Z 10. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 8.2.2012 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 15 členů zastupitelstva, omluveni:

Více

Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen

Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen Čj. 110909/182 Datum: 9. 9. 2011 Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen ze dne 6. 9. 2011 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni: 0 Hosté: Josef Roubík Místo: kancelář

Více

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek.

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek. 1 Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 31. 3. 2010 od 17.30 hod. v Kulturním středisku Buštěhrad č. 5/2010 Přítomni: Omluveni: Za MěÚ: Václav Nový, Antonín Kadlec,

Více

Zápis ze zasedání valné hromady Sdružení obcí Kokořínska, konané dne v Řepíně

Zápis ze zasedání valné hromady Sdružení obcí Kokořínska, konané dne v Řepíně Zápis ze zasedání valné hromady Sdružení obcí Kokořínska, konané dne 19. 10. 2016 v Řepíně Ověřovatelé zápisu: Ing. J. Čermák, Ing. J. Špytko Návrhová komise: J. Vilda, Ing. M. Nezbeda Zápisem pověřena:

Více