Služba migrace datového centra

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Služba migrace datového centra"

Transkript

1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podle 44 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále ZVZ ) Služba migrace datového centra ZADAVATEL eská republika eská správa sociálního zabezpeení Sídlo: ížová 25, Praha 5 O: DI: není plátce Jméno a píjmení statutárního orgánu: JUDr. Jií Biskup, ústední editel Datová schránka: 49kaiq3 Bankovní spojení: NB, poboka Praha, íslo útu /0710 DRUH ZADÁVACÍHO ÍZENÍ Otevené ízení Nadlimitní veejná zakázka na služby ÍSLO JEDNACÍ Evidenní íslo VZ : j. zadavatele: 12/ KONTAKTNÍ OSOBA, POVENÁ PRO VCI ADMINISTRATIVNÍ Bc. Ludmila Hnutová, oddlení centrálního zadávání veejných zakázek ludmila.hnutova@cssz.cz tel.: ADRESA PROFILU ZADAVATELE Strana 1 (celkem stran 20)

2 Obsah 1. Základní informace Klasifikace pedmtu veejné zakázky Pedpokládaná hodnota veejné zakázky Obecné vymezení pedmtu veejné zakázky Místo plnní veejné zakázky Doba plnní veejné zakázky Požadavky na zpsob zpracování nabídkové ceny Zpracování nabídkové ceny Da z pidané hodnoty Kvalifikace Základní informace a podmínky Základní kvalifikaní pedpoklady podle 53 ZVZ Profesní kvalifikaní pedpoklady podle 54 ZVZ Prohlášení o ekonomické a finanní zpsobilosti Technické kvalifikaní pedpoklady podle 56 ZVZ Jiné požadavky a podmínky Obecné požadavky a podmínky ízení Subdodavatelé Obchodní podmínky Obchodní a platební podmínky Návrh smlouvy a její pílohy Podmínky a požadavky na formu, lenní a zpsob zpracování a podání nabídky Požadavky na obsah a formu zpracování nabídky Požadované lenní - poadí obsahu nabídky Zpsob, lhta a místo podání nabídky Lhty a termíny zadávacího ízení Závazné lhty zadávacího ízení Prohlídka místa plnní Dodatené informace Hodnocení nabídek Hodnotící kritéria Další souásti zadávací dokumentace Pílohy Souástí zadávací dokumentace jsou tyto pílohy: Strana 2 (celkem stran 20)

3 1. Základní informace 1.1 Klasifikace pedmtu veejné zakázky CPV POPIS NIPEZ_ Instalace a montáž zaízení pro zpracování dat. 1.2 Pedpokládaná hodnota veejné zakázky Pedpokládaná hodnota veejné zakázky iní ,18 K bez DPH. 1.3 Obecné vymezení pedmtu veejné zakázky Pedmtem plnní veejné zakázky podle této zadávací dokumentace je služba migrace datového centra z dvod rekonstrukce stávajících prostor. Plnní veejné zakázky tvoí služby v rozsahu plnní: zajištní návrhu postupu migrace datového centra; stanovení rizik; koordinace stávajících dodavatel IT technologií; koordinace ostatních souvisejících inností; zajištní ízení a samotného sthovacího procesu veškerých technologií; zprovoznní technologií a ovení dostupnosti; Podrobnou specifikaci pedmtu veejné zakázky obsahují (a závazný podklad pro pedkládání nabídek uchaze tvoí) následující dokumenty: 1. Tato zadávací dokumentace 2. íloha - Specifikace pedmtu plnní 3. íloha - Cena plnní. Uchazei jsou povinni respektovat a ve své nabídce zohlednit veškeré skutenosti uvedené v tchto pílohách a své nabídky podávat v rozsahu a intencích zde uvedených informací a doklad. Všechny uvedené dokumenty ve svém souhrnu vymezují pedmt veejné zakázky a jsou podkladem pro vypracování nabídky do pedmtného výbrového ízení. 1.4 Místo plnní veejné zakázky Místem plnní zakázky jsou pracovišt zadavatele na adresách Kížová 6a, Kížová 27, Praha 5, a Trojská 13a, Praha 8. Strana 3 (celkem stran 20)

4 1.5 Doba plnní veejné zakázky Pedmt plnní spoívající v realizaci sthování dle této zadávací dokumentace bude pedán do 60 kalendáních dn od podpisu smlouvy. 2. Požadavky na zpsob zpracování nabídkové ceny 2.1 Zpracování nabídkové ceny Uchazei pedloží nabídkovou cenu v rámci Pílohy Cena pedmtu plnní, jejíž závazný vzor je pílohou této zadávací dokumentace. ádn vyplnný dokument bude piložen v nabídce jako píloha návrhu smlouvy Nabídková cena musí být zpracována v eské m (CZK) ve formátu ureném v dokumentu, který uchaze vypluje Rozhodná pro hodnocení nabídek uchaze je celková nabídková cena bez dan z pidané hodnoty Zadavatel nepipouští: a) uvedení nabídkových cen v jiném než ureném formátu, b) uvedení pouze celkové nabídkové ceny, c) doplnní i odebrání nkterých položek oproti závaznému vzoru, d) neocenní nkteré z položek oproti závaznému vzoru, e) jiný úkon, jímž uchaze uiní jím nabízenou nabídkovou cenu neporovnatelnou s nabídkovými cenami ostatních uchaze Stanovení nabídkové ceny musí odpovídat vymezení pedmtu veejné zakázky a specifikaci jednotlivých plnní dle této zadávací dokumentace a jejích píloh Cena jednotlivých položek musí být stanovena jako závazná a nejvýše pípustná za plnní vymezené specifikací požadovaných služeb. Nabídková cena musí zahrnovat veškeré odmny a náklady ve smyslu závazného vzoru smlouvy. 2.2 Da z pidané hodnoty Není-li uchaze registrovaným plátcem DPH, potom tuto da nevyíslí a skutenost, že není jejím plátcem, výslovn uvede v Krycím listu nabídky Nabídková cena mže být mna pouze v souvislosti se zmnou sazeb DPH dle platných a úinných právních pedpis eské republiky. Z jakýchkoliv jiných dvod nesmí být v prhu celého plnní zakázky nabídková cena navyšována. Strana 4 (celkem stran 20)

5 3. Kvalifikace 3.1 Základní informace a podmínky Uchaze je povinen splnit a prokázat kvalifikaci v souladu s 50 a 51 ZVZ v rozsahu dále stanoveném zadavatelem. Kvalifikovaným pro plnní veejný zakázky je dodavatel, který: a) splní základní kvalifikaní pedpoklady podle 53 ZVZ, b) splní profesní kvalifikaní pedpoklady podle 54 ZVZ, c) edloží estné prohlášení o své ekonomické a finanní zpsobilosti splnit veejnou zakázku a d) splní technické kvalifikaní pedpoklady podle 56 ZVZ Veškeré doklady prokazující splnní kvalifikace dodavatel pedkládá v kopii; pokud za uchazee jedná zmocnnec na základ plné moci, musí být v nabídce pedložena plná moc ( 57 odst. 1 ZVZ) Dodavatel je povinen prokázat splnní kvalifikace ve lh pro podání nabídek Doklady prokazující splnní základních kvalifikaních pedpoklad a výpis z obchodního rejstíku, pokud je v nm uchaze zapsán, nesmjí být ke dni podání nabídek starší 90 kalendáních dn V pípadech, kdy zadavatel v rámci prokázání kvalifikace požaduje pedložení prohlášení uchazee, musí takové prohlášení obsahovat zadavatelem požadované údaje a musí být souasn podepsáno osobou oprávnnou jednat za uchazee i jeho jménem Pokud není dodavatel schopen prokázat splnní urité ásti kvalifikace požadované zadavatelem podle 50 odst. 1 písm. b) a d) ZVZ v plném rozsahu, je oprávnn splnní kvalifikace v chybjícím rozsahu prokázat prostednictvím subdodavatele. Dodavatel je v takovém pípad povinen zadavateli pedložit doklady podle 51 odst. 4 ZVZ, tj: a) doklad, prokazující splnní základního kvalifikaního pedpokladu podle 53 odst. 1 písm. j) ZVZ subdodavatelem b) doklad, prokazující splnní profesního kvalifikaního pedpokladu podle 54 písm. a) ZVZ subdodavatelem c) smlouvu uzavenou se subdodavatelem, z níž vyplývá závazek subdodavatele k poskytnutí plnní ureného k plnní veejné zakázky dodavatelem i k poskytnutí cí i práv, s nimiž bude dodavatel oprávnn disponovat v rámci plnní veejné zakázky, a to alespo v rozsahu, v jakém subdodavatel prokázal splnní kvalifikace podle 50 odst. 1 písm. b) a d) ZVZ. Dodavatel není oprávnn prostednictvím subdodavatele prokázat splnní kvalifikace podle 54 písm. a) ZVZ Má-li být pedmt veejné zakázky plnn nkolika dodavateli spole a za tímto úelem podávají i hodlají podat spolenou nabídku, je každý z dodavatel povinen prokázat splnní základních kvalifikaních pedpoklad podle 50 odst. 1 písm. a) ZVZ a profesního kvalifikaního pedpokladu podle 54 písm. a) ZVZ v plném rozsahu. Splnní kvalifikace podle 50 odst. 1 písm. b) a d) musí prokázat všichni dodavatelé spole. Strana 5 (celkem stran 20)

6 3.1.8 Dodavatelé podávající spolenou nabídku jsou zadavateli povinni pedložit souasn s doklady prokazujícími splnní kvalifikaních pedpoklad smlouvu, ve které je obsažen závazek, že všichni tito dodavatelé budou vi veejnému zadavateli a tetím osobám z jakýchkoli právních vztah vzniklých v souvislosti s veejnou zakázkou zavázáni spole a nerozdíln, a to po celou dobu plnní veejné zakázky i po dobu trvání jiných závazk vyplývajících z veejné zakázky Zahraniní dodavatel je pi prokazování splnní kvalifikace povinen se ídit podle 51 odst. 7 ZVZ. 3.2 Základní kvalifikaní pedpoklady podle 53 ZVZ Základní kvalifikaní pedpoklady splní uchaze: a) který nebyl pravomocn odsouzen pro trestný in spáchaný ve prospch organizované zloinecké skupiny, trestný in úasti na organizované zloinecké skupin, legalizace výnos z trestné innosti, podílnictví, pijetí úplatku, podplacení, nepímého úplatkáství, podvodu, úvrového podvodu, vetn pípad, kdy jde o pípravu nebo pokus nebo astenství na takovém trestném inu, nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného inu; jde-li o právnickou osobu, musí tento pedpoklad splovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý len statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem dodavatele i lenem statutárního orgánu dodavatele právnická osoba, musí tento pedpoklad splovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý len statutárního orgánu této právnické osoby; podává-li nabídku i žádost o úast zahraniní právnická osoba prostednictvím své organizaní složky, musí pedpoklad podle tohoto písmene splovat vedle uvedených osob rovnž vedoucí této organizaní složky; tento základní kvalifikaní pedpoklad musí dodavatel splovat jak ve vztahu k území eské republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání i bydlišt, b) který nebyl pravomocn odsouzen pro trestný in, jehož skutková podstata souvisí s edmtem podnikání dodavatele podle zvláštních právních pedpis nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného inu; jde-li o právnickou osobu, musí tuto podmínku splovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý len statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem dodavatele i lenem statutárního orgánu dodavatele právnická osoba, musí tento pedpoklad splovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý len statutárního orgánu této právnické osoby; podává-li nabídku i žádost o úast zahraniní právnická osoba prostednictvím své organizaní složky, musí pedpoklad podle tohoto písmene splovat vedle uvedených osob rovnž vedoucí této organizaní složky; tento základní kvalifikaní pedpoklad musí dodavatel splovat jak ve vztahu k území eské republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání i bydlišt, c) který v posledních 3 letech nenaplnil skutkovou podstatu jednání nekalé soutže formou podplácení podle zvláštního právního pedpisu, d) vi jehož majetku neprobíhá nebo v posledních 3 letech neprobhlo insolvenní ízení, v mž bylo vydáno rozhodnutí o úpadku nebo insolvenní návrh nebyl zamítnut proto, že majetek nepostauje k úhrad náklad insolvenního ízení, nebo nebyl konkurs zrušen proto, že majetek byl zcela nepostaující nebo zavedena nucená správa podle zvláštních právních pedpis, e) který není v likvidaci, Strana 6 (celkem stran 20)

7 f) který nemá v evidenci daní zachyceny daové nedoplatky, a to jak v eské republice, tak v zemi sídla, místa podnikání i bydlišt dodavatele, g) který nemá nedoplatek na pojistném a na penále na veejné zdravotní pojištní, a to jak v eské republice, tak v zemi sídla, místa podnikání i bydlišt dodavatele, h) který nemá nedoplatek na pojistném a na penále na sociální zabezpeení a píspvku na státní politiku zamstnanosti, a to jak v eské republice, tak v zemi sídla, místa podnikání i bydlišt dodavatele, i) který nebyl v posledních 3 letech pravomocn disciplinárn potrestán i mu nebylo pravomocn uloženo kárné opatení podle zvláštních právních pedpis, je-li podle 54 písm. d) požadováno prokázání odborné zpsobilosti podle zvláštních právních pedpis; pokud dodavatel vykonává tuto innost prostednictvím odpovdného zástupce nebo jiné osoby odpovídající za innost dodavatele, vztahuje se tento pedpoklad na tyto osoby, j) který není veden v rejstíku osob se zákazem plnní veejných zakázek a k) kterému nebyla v posledních 3 letech pravomocn uložena pokuta za umožnní výkonu nelegální práce podle zvláštního právního pedpisu. l) vi nmuž nebyla v posledních 3 letech zavedena doasná správa nebo v posledních 3 letech uplatnno opatení k ešení krize podle zákona upravujícího ozdravné postupy a ešení krize na finanním trhu Uchaze prokáže splnní základních kvalifikaních pedpoklad zpsobem podle 53 odst. 3 ZVZ pedložením: a) výpis z evidence Rejstíku trest (viz bod a) a b) výše) b) potvrzení píslušného finanního úadu (viz písm. f) výše) c) potvrzení píslušného orgánu i instituce (viz písm. h) výše) d) estného prohlášení (viz písm. c), d) e), g), i), j), k), l) a ve vztahu ke spotební dani písm. f) výše. 3.3 Profesní kvalifikaní pedpoklady podle 54 ZVZ Profesní kvalifikaní pedpoklady prokáže uchaze pedložením: a) výpisu z obchodního rejstíku, pokud je v nm zapsán, i výpisu z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán, b) dokladu o oprávnní k podnikání podle zvláštních právních pedpis v rozsahu odpovídajícím pedmtu veejné zakázky, zejména dokladu prokazujícím píslušné živnostenské oprávnní i licenci. 3.4 Prohlášení o ekonomické a finanní zpsobilosti Uchaze v nabídce pedloží estné prohlášení o své ekonomické a finanní zpsobilosti splnit veejnou zakázku podle 50 odst. 1 písm. c) ZVZ. Strana 7 (celkem stran 20)

8 3.5 Technické kvalifikaní pedpoklady podle 56 ZVZ Technické kvalifikaní pedpoklady prokáže uchaze, který vyhoví níže uvedeným požadavkm zadavatele: Seznam služeb a osvení objednatel Rozsah požadovaných informací a doklad: Dodavatel pedloží seznam relevantních služeb realizovaných dodavatelem v posledních 3 letech s uvedením jejich rozsahu a doby plnní (poskytnutí). ílohou tohoto seznamu musí být: - Osvení vydané i podepsané veejným zadavatelem, pokud byla služba poskytnuta veejnému zadavateli - Osvení vydané jinou osobou, pokud byla služba poskytnuta jiné osob než veejnému zadavateli - Smlouva s jinou osobou a doklad o uskutení plnní dodavatele, není-li souasn možné osvení dle pedchozí odrážky od této osoby získat z dvod spoívajících na její stran. Zpsob prokázání splnní tchto kvalifikaních pedpoklad: Ze seznamu služeb musí být patrné splnní níže vymezené úrovn kvalifikaního pedpokladu. Seznam významných služeb musí obsahovat jejich pesnou specifikaci s udáním asové náronosti. ílohy seznamu musejí osvovat ádnou realizaci píslušné služby. V seznamu významných služeb a v osveních vydaných veejným zadavatelem nebo jinou osobou budou uvedeny zejména následující údaje: identifikace objednatele (jméno, adresa, IO, kontaktní osoba objednatele), kontaktní osoba objednatele, u které je referenci možno ovit, edmt plnní, finanní objem služby, doba realizace služby, prohlášení o úplnosti a pravdivosti uvedených údaj. V pípad, že uchaze realizoval služby jako subdodavatel, uvede v seznamu též rozsah jím realizovaných služeb na celkové zakázce, v. ceny jím skute realizovaných služeb. Vymezení minimální úrovn kvalifikaního pedpokladu odpovídající druhu, rozsahu složitosti edmtu plnní veejné zakázky: Uchaze musel v posledních 3 letech realizovat minimáln 2 služby obdobného charakteru, za které jsou považovány takové služby, které jsou svým rozsahem plnní shodné s pedmtem plnní této veejné zakázky, tj. migrace datového centra, uvedeným v odst , realizované uchazeem v pípadech, ve kterých byla hodnota finanního rozsahu plnní nejmén 10 mil. bez DPH u každé z nich. Strana 8 (celkem stran 20)

9 3.5.3 Seznam techniki technických útvar, podílejících se na plnní zakázky Rozsah požadovaných informací a doklad a zpsob prokázání splnní tchto kvalifikaních edpoklad: a) Uchaze pedloží seznam technik, jež se budou podílet na plnní veejné zakázky, bez ohledu na to, zda se jedná o zamstnance uchazee nebo osoby v jiném vztahu k uchazei, z nhož bude vyplývat, že uchaze má k dispozici tým odborník splujících následující požadavky: Název role Poet Popis kvalifikace Solution Architect 1 Stedoškolské vzdlání technického smru Zkušenost s rozsahov obdobným projektem migrace datového centra IBM Certified Infrastructure Systems Architect TOGAF (The Open Group architecture Framework) Prince2 ITIL LAN Administrator 1 Stedoškolské vzdlání technického smru CCNP (Cisco certifieed Network Professional) SAN Administrator 1 Stedoškolské vzdlání technického smru BM Certified Specialist - Storage Networking Solutions Stedoškolské vzdlání technického smru HW Blade specialist 2 Certifikace na blade HP HP ASE - Server Solutions Architect V2 pracovník výrobce oprávnný provádt servis HP Blade technologií (potvrzení výrobce) HW IBM specialist 1 HW IBM Expert 2 Stedoškolské vzdlání technického smru Servicing IBM System Storage Osvení o odborné zpsobilosti v elektro technice podle vyhlášky 50/1978 del paragraf 6,7,8 Stedoškolské vzdlání technického smru pracovník výrobce oprávnný provádt servis high end storage and power technologií (potvrzení výrobce) Specialista OS Windows 1 Stedoškolské vzdlání technického smru Microsoft Certified Professional Specialista OS 2 Stedoškolské vzdlání technického smru Strana 9 (celkem stran 20)

10 Linux LPIC 2 certifikace Stedoškolské vzdlání technického smru Specialista OS AIX 3 IBM Certified Systems Expert - enterprise technical support for AIX and Linux IBM Certified Deployment Professional - Tivoli Storage Manager Specialista VMware 1 Stedoškolské vzdlání technického smru VMWARE Certified Advanced Professional Specialista DBOracle 1 Specialista podpory aplikací 2 Stedoškolské vzdlání technického smru Oracle Database Certified Professional Stedoškolské vzdlání technického smru Znalost aplikací SSZ - uchaze doloží na základ prohlášení subdodavatele Tester 2 Stedoškolské vzdlání technického smru Zkušenosti s testováním aplikací uchaze doloží zpsobilost na základ prohlášení subdodavatele Projekt manager 1 Stedoškolské vzdlání technického smru Certifikace Prince2 Administrativní pracovník 1 Stedoškolské vzdlání technického smru HW specialista UPS 2 HW specialista diskových polí 2 Stedoškolské vzdlání technického smru Certifikace na UPS Symmetra Stedoškolské vzdlání technického smru Certifikace na pole Dell Každý technik bude mít požadované vzdlání a bude držitelem všech certifikát požadovaných pro danou roli. Definované role jsou výjimené a nesmjí se pekrývat i kumulovat v jedné osob. ílohou seznamu technik budou: - profesní životopisy každého technika lena týmu Zadavatel požaduje, aby profesní životopisy obsahovaly minimáln následující údaje: jméno a píjmení lena týmu, podrobný popis funkce lena týmu pi plnní veejné zakázky, Strana 10 (celkem stran 20)

11 údaj o zamstnavateli, pop. IO lena týmu, estné prohlášení o odborné zkušenosti s pehledem profesní praxe nebo odborné kvalifikace vztahující se k edmtu plnní veejné zakázky, další údaje prokazující splnní požadavk zadavatele. - kopie dokladu o dosaženém vzdlání (pokud je k dané pozici zadavatelem vyžadováno), - kopie úedního osvení/ oprávnní / certifikace (pokud je k dané pozici zadavatelem vyžadováno). Ze seznamu i profesních životopis musí vyplývat, že uvedené osoby mají požadované zkušenosti. U každého lena týmu budou uvedeny kontaktní údaje osoby, u níž lze uvádné zkušenosti ovit. 4. Jiné požadavky a podmínky 4.1 Obecné požadavky a podmínky ízení Údaje uvedené v jednotlivých ástech zadávací dokumentace vetn Oznámení o veejné zakázce se navzájem doplují a vymezují závazné podmínky a požadavky zadavatele na plnní veejné zakázky. Tmito podklady je uchaze povinen se ídit pi zpracování nabídky a edkládání informací o kvalifikaci Zadavatel nepipouští variantní ešení nabídky Zadavatel si vyhrazuje právo ovit informace obsažené v nabídce uchazee u tetích osob Uchazei nevzniká právo na jakoukoliv úhradu náklad spojených s úastí v tomto zadávacím ízení Uchazei jsou povinni zdržet se jakýchkoli jednání, která by mohla narušit transparentní a nediskriminaní prh zadávacího ízení, zejména pak jednání, v jejichž dsledku by mohlo dojít k narušení soutže mezi uchazei v rámci zadání veejné zakázky. 4.2 Subdodavatelé Zadavatel v souladu s 44 odst. 6 ZVZ požaduje, aby uchaze ve své nabídce: a) specifikoval (vcn, nikoli procentem) ásti veejné zakázky, které má v úmyslu zadat jednomu i více subdodavatelm, a souasn aby b) uvedl identifikaní údaje každého subdodavatele ( 17 písm. d) ZVZ). Uchaze splní tento požadavek pedložením Seznamu subdodavatel, který bude shora uvedenou identifikaci subdodávek a subdodavatel obsahovat. V pípad nepedložení takového Seznamu platí, že uchaze nebude plnit veejnou zakázku prostednictvím subdodavatele. Strana 11 (celkem stran 20)

12 5. Obchodní podmínky 5.1 Obchodní a platební podmínky Uchaze je povinen vypracovat návrh smlouvy, jež bude uzavena dle píslušných ustanovení zákona. 89/2012 Sb., obanský zákoník, ve znní platném a úinném (dále jen Obanský zákoník ), a zapracovat do ní následující obchodní a platební podmínky. Obchodní podmínky: a) vymezení pojm a zkratek používaných uchazeem; b) vymezení doby a místa plnní v souladu se zadávací dokumentací; c) cenu a platební podmínky v rozsahu a zpsobem uvedeným v této zadávací dokumentaci; d) ujednání, že okamžikem pedání a pevzetí pedmtu plnní, je podpis pedávacího protokolu; e) ujednání o pedání a pevzetí pedmtu plnní spoívajícím v pesthování datového centra ve smyslu této zadávací dokumentace, v. jejích píloh; pedávací ízení bude zahájeno po uvedení pesthovaného datového centra do provozu a otestování jeho funknosti, pemž o prhu tohoto pedávacího ízení bude sepsán pedávací protokol, který bude podepsán po pedání a pevzetí pedmtu plnní bez jakýchkoliv vad oprávnnými osobami vybraného uchazee a zadavatele (za zadavatele bude touto oprávnnou osobou editel odboru provozu IKT). V pípad, že pi pedání bude pedmt plnní obsahovat vady, je vybraný uchaze povinen tyto vady odstranit do jednoho dne, emž k pedání a pevzetí pedmtu plnní dojde po odstranní tchto vad; f) závazek uchazee poskytnout záruku na celý pedmt plnní dle bodu 1.3 v délce 6 síc, a to od okamžiku pedání a pevzetí pedmtu plnní, tj. od okamžiku podpisu edávacího protokolu; g) ujednání o kvalit pedmtu plnní smlouvy; odpovdnost za vady se bude ídit ustanoveními 2099 a násl. obanského zákoníku; h) sankní ujednání, dle kterého bude zadavatel oprávnn uplatnit a požadovat po uchazei smluvní pokutu v pípad, že nedojde k pedávání pedmtu plnní ve stanovených vlnách, a to ve výši 20% z celkové ceny pedmtu plnní za každý den prodlení, pemž uchaze je povinen do smlouvy zakomponovat konkrétní harmonogram provádných prací; i) sankní ujednání, dle kterého bude zadavatel oprávnn uplatnit a požadovat po uchazei smluvní pokutu v pípad, že nedojde k pedání pedmtu plnní ve smyslu této zadávací dokumentace, v. jejích píloh, v míst plnní uvedeném v bodu 1.4 této zadávací dokumentace do 60 (šedesáti) kalendáních dn od úinnosti smlouvy, a to ve výši 20% z celkové ceny pedmtu plnní vetn DPH. Smluvní pokuta bude splatná do 15 dn ode dne doruení výzvy k uhrazení smluvní pokuty uchazei. Uplatnním smluvní pokuty nezaniká právo zadavatele na náhradu škody zpsobené porušením povinnosti, na kterou se vztahuje smluvní pokuta. Dále ujednání o úroku z prodlení na stran zadavatele za pozdní úhradu oprávn útované kupní ceny urené naízením vlády. 351/2013 Sb., kterým se uruje výše úrok z prodlení a náklad spojených s uplatnním pohledávky, uruje odmna likvidátora, likvidaního správce a lena orgánu právnické osoby jmenovaného soudem a upravují nkteré otázky Obchodního vstníku a veejných rejstík právnických a fyzických osob, ve znní platném a úinném. Uchaze se zavazuje, že nebude požadovat po zadavateli smluvní pokutu; j) sankní ujednání, dle kterého bude zadavatel oprávnn požadovat po uchazei smluvní sankci K za každý i zapoatý den prodlení s odstranním závady. Strana 12 (celkem stran 20)

13 k) závazek uchazee nahradit škodu zpsobenou pi poskytování dodávky zadavateli v pípad porušení povinností vyplývajících ze smlouvy nebo z právních pedpis, ledaže prokáže, že porušení povinností bylo zpsobeno okolnostmi vyluujícími odpovdnost. Hradí se skutená škoda, pemž uchaze nesmí omezovat výši hrazené škody maximální ástkou; l) ustanovení o výpovdi smlouvy; zadavatel je oprávnn smlouvu vypovt i bez udání vodu s výpovdní lhtou 3 kalendání msíce, poínající bžet od prvního dne kalendáního msíce následujícího po msíci, v nmž došlo k doruení výpovdi uchazei. m) ustanovení o odstoupení od smlouvy v souladu s ustanovením 2001 a následujících obanského zákoníku; odstoupení od smlouvy bude možné z dvod podstatného porušení smluvních povinností uchazeem, na které byl písemn upozornn zadavatelem, a k náprav nedošlo ve lh do 24 hodin po obdržení písemného upozornní. Písemné upozornní bude dorueno uchazei prostednictvím datové schránky, datové zprávy zaslané elektronickou poštou ( em) podepsané uznávaným elektronickým podpisem, i dorueno doporuenou zásilkou provozovatele poštovních služeb. Písemné upozornní je dorueno okamžikem, kdy uchaze pevezme doporuenou poštovní zásilku osobn nebo okamžikem, kdy se pihlásí do datové schránky jím povená osoba nebo okamžikem potvrzení pijetí u. Pokud tak uchaze neuiní do 24 hodin od okamžiku odeslání upozornní zadavatelem, považuje se písemné upozornní uplynutím této 24 hodinové lhty za doruené. Dvodem k odstoupení od smlouvy je také nedodržení závazné lhty pro pedání a ukonení dodávky. Za podstatné porušení smluvních povinností považuje zadavatel zejména nesplnní povinností definovaných v odstavcích m), n), o) p) a q) této ásti zadávací dokumentace. Odstoupením od smlouvy se závazek zrušuje od okamžiku doruení druhé stran; n) závazek uchazee, že nezneužije informace získané v souvislosti s plnním veejné zakázky a sankní zajištní tohoto závazku poruší-li vybraný uchaze závazek nezneužít informace získané v souvislosti s plnním veejné zakázky, má zadavatel právo požadovat zaplacení smluvní pokuty ve výši ,- K za každé jednotlivé porušení tohoto závazku. Smluvní pokuta bude splatná do 15 dn ode dne doruení výzvy k uhrazení smluvní pokuty uchazei. Tím není doten ani omezen nárok na náhradu vzniklé škody v plné výši; o) závazek uchazee zachovávat mlenlivost o skutenostech souvisejících se zpsoby zabezpeení ochrany osobních údaj a citlivých údaj spravovaných zadavatelem v souvislosti s plnním pedmtu smlouvy nebo v pímé souvislosti s nimi. Pokud uchaze poruší tento závazek, je povinen zaplatit zadavateli smluvní pokutu ve výši ,- K za každé takové porušení povinnosti, a to do 15 dn ode dne doruení vyútování smluvní pokuty zadavatelem. Tím není doten ani omezen nárok na náhradu vzniklé škody v plné výši; p) závazek uchazee, že bude dodržovat závazné platné normy bezpenosti a ochrany zdraví i práci (BOZP) zadavatele a platná naízení ohledn pohybu osob v rámci pracoviš zadavatele, s nimiž bude vybraný uchaze seznámen ped podpisem smlouvy; q) ustanovení, jímž se uchaze zavazuje mít po celou dobu trvání smluvního vztahu sjednáno pojištní odpovdnosti za škodu zpsobenou tetí osob pi výkonu podnikatelské innosti s limitem pojistného plnní ve výši nejmén 50 mil. K se spoluúastí nejvýše 5% tohoto limitu. Vybraný uchaze je povinen prokázat tuto skutenost kdykoli po dobu trvání smlouvy na základ písemné výzvy zadavatele tím, že doruí a pedá zadavateli pojistnou smlouvu (originál i úedn ovenou kopii) do 7 dn od doruení výzvy. Za porušení této povinnosti bude zadavatel oprávnn uplatnit a požadovat na uchazei smluvní pokutu a to ve výši ,- K, a to za každý i zapoatý den prodlení a to až do prokázání skutenosti dle pedchozí vty tohoto odstavce; r) prohlášení uchazee, že souhlasí s tím, aby byla smlouva zveejnna na profilu zadavatele eské správy sociálního zabezpeení. Souhlas se zveejnním se nevztahuje na údaje, které jsou obchodním tajemstvím podle obanského zákoníku, na údaje, jejichž Strana 13 (celkem stran 20)

14 zveejnní brání zákon. 101/2000 Sb., o ochran osobních údaj, ve znní pozdjších edpis, jakož i na údaje, které jsou chránny ped zveejnním podle jiných právních edpis. Uchaze ve své nabídce uvede, jaká konkrétní ustanovení smlouvy (vetn íloh) a z jakého právního dvodu není možno oznaené ustanovení smlouvy zveejnit. Pokud uchaze žádné ustanovení smlouvy postupem podle pedchozí vty neoznaí, bude zadavatel za pedpokladu dodržení obecn závazných pedpis oprávnn zveejnit smlouvu jako celek vetn všech píloh; s) souhlas uchazee (vetn pípadných subdodavatel) s tím, aby subjekty oprávnné dle zákona. 320/2001 Sb., o finanní kontrole ve veejné správ a o zm nkterých zákon (zákon o finanní kontrole), ve znní pozdjších pedpis, provedly finanní kontrolu závazkového vztahu vyplývajícího ze smlouvy s tím, že se uchaze podrobí této kontrole, a bude psobit jako osoba povinná ve smyslu ustanovení 2 písm. e) uvedeného zákona; t) závazek uchazee, ve kterém na sebe pebírá nebezpeí zmny okolností ve smyslu ustanovení 1765 odst. 2 obanského zákoníku; u) závazek, že pípadné spory vzniklé z této smlouvy budou ešeny ped vcn a místn íslušným obecným soudem R. Rozhodí ízení se nepipouští; v) ve vcech neupravených touto smlouvou se práva a povinnosti smluvních stran ídí obanským zákoníkem; w) závazek uchazee, že není oprávnn postoupit práva ze smluvního vztahu bez edchozího písemného souhlasu zadavatele; x) ustanovení vyluující aplikaci obanského zákoníku; V pípad, že uchaze nebude disponovat jakýmkoli oprávnním, které je k plnní této veejné zakázky poteba, zejména pak oprávnním k zásahu do stávajících technologií, které jsou pedmtem migrace, u nichž by zásahem mohlo dojít ke ztrát záruk výrobce (dodavatele) dle platných smluv, uzavených mezi zadavatelem a píslušným výrobcem (dodavatelem) konkrétní technologie, je uchaze povinen: a) si toto oprávnní od píslušného výrobce (dodavatele) zajistit (a zárove) b) edložit zadavateli smlouvu s píslušným výrobcem (dodavatelem), ve které bude: a. jednozna sjednáno oprávnní uchazee k výkonu píslušné innosti vydané jinak výlu oprávnným výrobcem (dodavatelem) (nebo) b. pokud nelze vykonat innost uchazeem dle písm. a. bude jednozna sjednán výkon píslušné innosti konkrétním výrobcem (dodavatelem), (a zárove) c) bude pedloženo prohlášení píslušného výrobce (dodavatele), ve kterém bude jednozna prohlášeno, že píslušnou inností ve vztahu ke konkrétní technologii, která je pedmtem migrace, nedojde v dsledku zásahu do chto technologií ke ztrát záruk výrobce (dodavatele) dle platných smluv, uzavených mezi zadavatelem a píslušným výrobcem (dodavatelem) konkrétní technologie. Strana 14 (celkem stran 20)

15 Platební podmínky: a) Úhrada ceny plnní bude provedena jednorázov bezhotovostním pevodem po podepsání pedávacího protokolu, a to na základ daového dokladu - faktury. Kopie edávacího protokolu bude tvoit pílohu daového dokladu-faktury. Splatnost faktury bude init 30 (ticet) kalendáních dn od jejího doruení zadavateli. Faktura bude zaslána na adresu zadavatele a krom náležitostí daového dokladu v souladu se zákonem. 235/2004 Sb., o dani z pidané hodnoty, ve znní pozdjších pedpis, bude dále obsahovat íslo smlouvy, název zadavatele a íslo útu uchazee. Zadavatel bude oprávnn ped uplynutím splatnosti fakturu vrátit zpt uchazei, bude-li obsahovat nesprávné nebo neúplné cenové údaje nebo nebude-li obsahovat zákonné nebo dohodnuté náležitosti, pípadn bude postrádat kopii pedávacího protokolu. Nová lhta splatnosti poíná v takovém pípad bžet ode dne doruení opravené faktury zadavateli. Do doby doruení opravené faktury není zadavatel v prodlení s úhradou ceny. Další podmínky: a) Vzhledem k dležitosti a rizikovosti dané zakázky požaduje zadavatel pojištní pro pípad zpsobení škody až do výše 50 mil. K. Zadavatel je povinen tuto skutenost zapracovat do návrhu smlouvy (viz bod 5.3 této ZD). b) Smlouva bude obsahovat následující samostatné oblasti: Analýza (katalogový list AN) Projektové ízení a garance úspšnosti (katalogový list PROJ) Zajištní cílových prostor (katalogový list STA) Zajištní kabeláže (katalogový list KAB) Zajištní souinnosti s HP (katalogový list NET) Zajištní souinnosti s Alwil (katalogový list BLADE) Zajištní souinnosti s IBM (katalogový list CDU) Zajištní souinnosti s Power Tech (katalogový list UPS) Zajištní souinnosti s Autocont (katalogový list DISKOVÉ POLE) Zajištní souinnosti s Atos (ANP-OCR-EKIS) Zajištní souinnosti s Fujitsu (SQ210, ETHERNUS) Zajištní souinnosti s Fujitsu (katalogový list APV1) Zajištní souinnosti s Atos (katalogový list APV2) Zajištní pemístní do cílové lokality (katalogový list PRE) Testování (katalogový list TEST) Body Shop (katalogový list BODY) 5.2 Návrh smlouvy a její pílohy Návrh smlouvy, vetn jejích ádn vyplnných píloh, musí být souástí nabídky uchazee v listinné podob a musí být podepsán osobou oprávnnou jednat jménem i za uchazee. Strana 15 (celkem stran 20)

16 Pokud za uchazee jedná i podepisuje jiná osoba, musí být souástí nabídky též originál i edn ovená kopie plné moci, z níž lze jednozna dovodit zmocnní píslušné osoby k jednání i podpisu za uchazee. Zadavatel výslovn upozoruje uchazee, že nepedložení dále uvedených píloh ke smlouv bude zadavatelem považováno za porušení zadávacích podmínek s následkem vyazení nabídky a vylouení uchazee ze zadávacího ízení Návrh smlouvy a její pílohy budou uchazeem souasn pedloženy v elektronické podob na nosii CD. 5.3 Pojištní Uchaze je povinen být pojištn ve smyslu obchodních podmínek obsažených v této zadávací dokumentaci Dle výše uvedeného je uchaze povinen pedložit objednateli ped podpisem smlouvy pojistnou smlouvu, znjící na pojištní odpovdnosti za škodu zpsobenou tetí osob pi výkonu podnikatelské innosti s limitem pojistného plnní ve výši nejmén 50 mil. K se spoluúastí nejvýše 5% tohoto limitu. 6. Podmínky a požadavky na formu, lenní a zpsob zpracování a podání nabídky 6.1 Požadavky na obsah a formu zpracování nabídky Nabídku podá uchaze písemn celkem ve 2 listinných vyhotovení (1 x originál + 1 x kopie), a dále pedloží na nosii CD/DVD: a) Návrh smlouvy, v. Pílohy - Specifikace pedmtu plnní. ve formátu *.doc (bez podpisu), b) ílohu Cena pedmtu plnní ve formátu *.xls Nabídka musí obsahovat doklady dle 68 odst. 3 ZVZ, kterými jsou: a) seznam statutárních orgán nebo len statutárních orgán uchazee, kteí v posledních 3 letech od konce lhty pro podání nabídek byli v pracovnprávním, funkním i obdobném pomru u zadavatele, b) má li uchaze formu akciové spolenosti, seznam vlastník akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota pesahuje 10% základního kapitálu, vyhotovený ve lh pro podání nabídek, c) prohlášení uchazee o tom, že neuzavel a neuzave zakázanou dohodu podle zvláštního právního pedpisu (zákon. 143/2001 Sb., o ochran hospodáské soutže a o zm kterých zákon, ve znní pozdjších pedpis) v souvislosti se zadávanou veejnou zakázkou Nabídka bude zpracována v eském jazyce. Nabídka bude kvalitním zpsobem vytištna tak, aby byla dobe itelná, a nebude obsahovat opravy a pepisy, které by zadavatele mohly uvést v omyl. Strana 16 (celkem stran 20)

17 6.1.4 Každé vyhotovení nabídky (tj. originál a kopie) bude svázáno do samostatného svazku. Jednotlivé strany nabídky budou oíslovány vzestupn. Nabídka bude dostateným zpsobem zabezpeena tak, aby nebylo možno bez viditelného porušení zabezpeení manipulovat s jednotlivými listy (zadavatel doporuuje zabezpeit nabídku pomocí provázku, peet i nálepek opatenými podpisem nebo razítkem uchazee). 6.2 Požadované lenní - poadí obsahu nabídky Uchaze pedloží nabídku v uvedené struktue: Dokument Obsah Podpis uchazee Titulní list Identifikace veejné zakázky - Obsah Obsah dle kapitol - Identifikace uchazee: Krycí list a) Název* / Jméno, píjmení** b) Sídlo* / Místo podnikání** / bydlišt** c) I* / rodné íslo** d) Kontaktní osoba e) Kontaktní telefon f) ová adresa pro doruování ANO Plné moci Kvalifikaní dokumenty Dokumenty dle 68 odst. 3 ZVZ Návrh smlouvy íloha. 1 k této smlouv íloha. 2 k této smlouv *platí pro uchazee právnické osoby ** platí pro uchazee fyzické osoby U nabídek podávaných spole více dodavateli bude uvedeno a) c) pro všechny dodavatele, d) f) pro dodavatele, oprávnného jednat za uchazee íslušné plné moci, jsou-li dle zákona nebo této zadávací dokumentace poteba Dokumenty pro prokázání splnní kvalifikace dle této zadávací dokumentace Doklady dle l a 3.1.8, pouze pokud jsou relevantní Viz l této zadávací dokumentace Vypracovaná smlouva, se zpracovanými obchodními a platebními podmínkami íloha smlouvy Specifikace pedmtu plnní dle vzoru Doplnná píloha smlouvy Cena pedmtu plnní dle vzoru ANO viz l. 3 ANO ANO - - Seznam subdodavatel Seznam dle l zadávací dokumentace - Strana 17 (celkem stran 20)

18 Ostatní dokumenty (pouze pokud jsou zadávací dokumentací vyžadovány) (pouze pokud tak stanovil zadavatel) CD / DVD Dokumenty v el. podob dle l Zpsob, lhta a místo podání nabídky Nabídka bude podána v souladu s 69 ZVZ ve form výše uvedené. Nabídka musí být podána v ádn uzavené obálce oznaené názvem veejné zakázky, na které musí být uvedena adresa, na niž je možné zaslat oznámení podle 71 odst. 5 nebo 6 ZVZ Obálka s nabídkou ponese oznaení: Veejná zakázka Služba migrace datového centra - NEOTEVÍRAT Nabídky se podávají ve lh pro podání nabídek, uvedené v Oznámení o zakázce Adresa pro podání nabídky: eská republika eská správa sociálního zabezpeení ížová 25, Praha 5 Nabídka mže být podána také osobn. Podatelna zadavatele na výše uvedené adrese je otevena v pracovní dny v dob Pondlí 8:00-17:00 Úterý 8:00-16:00 Steda 8:00-17:00 tvrtek 8:00-16:00 Pátek 8:00-12:00 V poslední den bhu lhty pro podání nabídky pak pouze do okamžiku uplynutí pedmtné lhty Rozhodující pro posouzení vasného podání nabídky je datum a as pijetí nabídky podatelnou zadavatele Otevírání obálek se uskutení v souladu s 71 ZVZ, v termínu uvedeném v Oznámení o zakázce. Strana 18 (celkem stran 20)

19 7. Lhty a termíny zadávacího ízení 7.1 Závazné lhty zadávacího ízení Závazné lhty tohoto zadávacího ízení jsou uvedeny v Oznámení o zakázce, které bylo zveejnno ve Vstníku veejných zakázek Zadávací lhta dle 43 zákona, po kterou jsou uchazei svými nabídkami vázáni, zaíná bžet okamžikem skonení lhty pro podání nabídek. 7.2 Prohlídka místa plnní Zadavatel v souladu s 49 odst. 5 ZVZ umožní dodavatelm prohlídku místa plnní, která se bude konat v termínu, uvedeném v píloze Prohlídka místa plnní. 7.3 Dodatené informace Uchaze je oprávnn požadovat písemn dodatené informace k zadávacím podmínkám podle 49 ZVZ, a to doruením žádosti na elektronickou adresu ludmila.hnutova@cssz.cz. 8. Hodnocení nabídek 8.1 Hodnotící kritéria Základním hodnotícím kritériem pro zadání této veejné zakázky je nejnižší nabídková cena bez DPH za celkový rozsah požadovaného plnní dle bodu 1.3 této zadávací dokumentace. Jako nejvhodnjší bude hodnocena nabídka s nejnižší nabídkovou cenou Parametrem pro posouzení nabídek bude položka Celková cena za poskytování Pedmtu plnní doplnná uchazeem v Píloze Cena pedmtu plnní závazného návrhu smlouvy Nabídky uchaze budou dle výše uvedeného hodnotícího kritéria seazeny v poadí sestupn. Strana 19 (celkem stran 20)

20 9. Další souásti zadávací dokumentace 9.1 Pílohy Souástí zadávací dokumentace jsou tyto pílohy: íloha. 1 Specifikace Pedmtu plnní íloha. 2 Cena pedmtu plnní íloha. 3 Informace o prohlídce místa plnní. V Praze dne Za zadavatele: Ing. Milan Shrbený v.r. editel sekce informaních a komunikaních technologií Strana 20 (celkem stran 20)

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Mstská nemocnice Hoice, Riegrova 655, 508 01 Hoice, I 00190217, Vyzývá k podání nabídky na veejnou zakázku s názvem: Plynový sporák s

Více

KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE podle zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis (dále ZVZ )

KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE podle zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis (dále ZVZ ) KVALIFIKANÍ DOKUMENTACE podle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále ZVZ ) Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplikaního programového vybavení pro oblast Správy údajové

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky AD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBEŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠT STEDNÍ ECHY, NÁMSTÍ REPUBLIKY 3, 110 00 PRAHA 1 ODBOR HOSPODÁSKO SPRÁVNÍ #37904/S/2012-HSPH@A 37904/S/2012-HSPH

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Odborná praxe osob do 30 let vku v eské správ sociálního zabezpeení Zjednodušené podlimitní ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve

Více

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Mstská nemocnice Hoice, Riegrova 655, 508 01 Hoice, I 00190217, Vyzývá k podání nabídky na veejnou zakázku s názvem: Malování nemocnice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis Název veejné zakázky Nákup scanner pro skenování

Více

Výzva k podání nabídky na ve ejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na ve ejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále jen zákon ) 1. Zadavatel: R eská správa sociálního

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis Název veejné zakázky OSSZ Klatovy Energetické

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Zajištní úklidových služeb pro poteby R - eské správy sociálního zabezpeení Otevené ízení podle ustanovení 27 zákona. 137/2006 Sb., o veejných

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

Zadávací dokumentace k podlimitní veejné zakázce na stavební práce

Zadávací dokumentace k podlimitní veejné zakázce na stavební práce FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 EDITELSTVÍ editel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IO: 652 697 05, DI: CZ65269705

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Servis automatizovaných archivaních systém Rotomat Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní

Více

Název ve ejné zakázky: M sto Šternberk - stavební úpravy chodník sídlišt Nádražní, Šternberk

Název ve ejné zakázky: M sto Šternberk - stavební úpravy chodník sídlišt Nádražní, Šternberk Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchaze v rámci zakázky malého rozsahu dle 6 a 12 zákona.137/2006 Sb. o veejných zakázkách (dále jen zákon). Textová ást zadávací dokumentace

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE 1. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE... 2 1.1 Kvalifikační předpoklady... 2 1.2 Prokázání splnění určité části kvalifikace prostřednictvím

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách Název veejné zakázky Skenery a software pro vytžování v ústedí SSZ Podlimitní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veejné zakázce na dodávky s názvem Pronájem osobních automobil pro Ministerstvo financí (Auditní orgán) zadávané dle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Zajištní úklidových služeb ubytovny pro poteby R - eské správy sociálního zabezpeení Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnní kvalifikace

Výzva k podání nabídky a prokázání splnní kvalifikace Výzva k podání nabídky a prokázání splnní kvalifikace pro veejnou zakázku malého rozsahu na dodávky pro projekt Zadavatel: Huslenky 494, 756 02 Huslenky, I: 003 03 828 Osoba zastupující Zadavatele v ízení:

Více

Zprostedkování nákupu reklamního asu pro eské ddictví UNESCO

Zprostedkování nákupu reklamního asu pro eské ddictví UNESCO Poptávkové ízení k plnní podlimitní veejné zakázky pro eské ddictví UNESCO Zadavatel: eské ddictví UNESCO, Bí Šastných 1000, 570 01 Litomyšl IO: 70963452, DI: CZ70963452 Zastoupený: Ing. Michaelou Severovou,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veejné zakázce na dodávky s názvem Pronájem osobních automobil pro Ministerstvo financí (Auditní orgán) zadávané dle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE V SOULADU S 44 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ Osvětlení tělocvičny ZŠ Šlapanice I. NÁZEV ZAKÁZKY... 1 II. ÚDAJE O OZNÁMENÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Zajištní stravovacích poukázek pro poteby R eské správy sociálního zabezpeení Otevené ízení podle 27 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách,

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná podle ustanovení 6, 12 odstavec (3) a 18 odstavec (5) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon) Pravidelná revize,

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Název zakázky Rozvoj kapacity MŠ Pěnčín

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (2), 14, 21 odstavec (1) písmeno f) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI uzavená podle 269 odst. 2 Obchodního zákoníku mezi tmito smluvními stranami (dále jen smlouva ): Sodexo Pass eská Republika a.s., se sídlem Radlická 2,

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Vzdělávání

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE 1. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE... 2 1.1 Kvalifikační předpoklady... 2 1.2 Prokázání splnění určité části kvalifikace prostřednictvím subdodavatele...

Více

Zpracovatel Programu rozvoje města Hrádek nad Nisou

Zpracovatel Programu rozvoje města Hrádek nad Nisou Příloha č. 1 TITULNÍ (KRYCÍ) LIST NABÍDKY podaný v zadávacím řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu: - Uchazeč: (název uchazeče) IČ: (u FO rovněž RČ: ) Sídlo uchazeče: (místo podnikání nebo bydliště)

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace - KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace - KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Příloha č. 2 Zadávací dokumentace - KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: ANALÝZA BILATERÁLNÍCH VZTAHŮ MEZI SUBJEKTY Z ČESKÉ REPUBLIKY A SUBJEKTY

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Kvalifikační dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku Propagace a prezentace důchodové reformy zadávanou v otevřeném nadlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Rozšíření

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: Siroky.Karel@fnbrno.cz

Více

*)+,-.. '/0- &.' 1-2&.3).-2& $4 #!-2351-/

*)+,-.. '/0- &.' 1-2&.3).-2& $4 #!-2351-/ !" #$%&%'&#'()! *)+,-.. '/0- &.' 1-2&.3).-2& $4 #!-2351-/ 67)-1-2351-8-2351-9:89;&> #-?&.3+2-3* -" 3.-#& *1%?5&. 1. PREAMBULE svazek 1 zadávací dokumentace - Podmínky a požadavky pro zpracování

Více

Stavební úpravy bytového domu.p. 2369, ulice Sokolovská, Tábor

Stavební úpravy bytového domu.p. 2369, ulice Sokolovská, Tábor V Táboe dne 24.2. 2010 Výzva k pedložení nabídek v rámci výbrového ízení Vážení, dovolujeme si Vás vyzvat k podání nabídky na zakázku: Stavební úpravy bytového domu.p. 2369, ulice Sokolovská, Tábor v rámci

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE SSZ Datové centrum SSZ Otevené ízení podle 27 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis Zadavatel veejné

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 ZD - Kvalifikační dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku Zajištění odborných školení pro pracovníky projektové kanceláře MPSV Část 2 - Školení se zaměřením na IT zadávanou

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Dodavatel prokáže splnění kvalifikace ve lhůtě pro podání nabídek. V případě, kdy zadavatel v rámci prokázání kvalifikace požaduje předložení čestného prohlášení dodavatele o splnění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY (dále jen Výzva )

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY (dále jen Výzva ) VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY (dále jen Výzva ) Tato výzva je zároveň zadávací dokumentací a obsahuje veškeré údaje

Více

Výběr zhotovitele a poskytovatele služeb v oblasti montáží, oprav a odečtů bytových vodoměrů SV a TV, RTN KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Výběr zhotovitele a poskytovatele služeb v oblasti montáží, oprav a odečtů bytových vodoměrů SV a TV, RTN KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na služby zadávaná podle ustanovení 10, 12 odstavec (1), 15, 21 odstavec (1) písmeno a) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále rovněž jen Zákon

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

OBEC TUCHLOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLN NÍ KVALIFIKACE. VE EJNÁ ZAKÁZKA s názvem OBEC TUCHLOVICE SB R, SVOZ A NAKLÁDÁNÍ S ODPADEM

OBEC TUCHLOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLN NÍ KVALIFIKACE. VE EJNÁ ZAKÁZKA s názvem OBEC TUCHLOVICE SB R, SVOZ A NAKLÁDÁNÍ S ODPADEM OBEC TUCHLOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNNÍ KVALIFIKACE VEEJNÁ ZAKÁZKA s názvem OBEC TUCHLOVICE SBR, SVOZ A NAKLÁDÁNÍ S ODPADEM ZADÁVANÁ VEEJNÝM ZADAVATELEM JAKO VEEJNÁ PODLIMITNÍ ZAKÁZKA

Více

Registra ní íslo ÚP: A. Identifika ní údaje zam stnavatele, právní forma a p edm t podnikání nebo innosti: Název zam stnavatele 1) :

Registra ní íslo ÚP: A. Identifika ní údaje zam stnavatele, právní forma a p edm t podnikání nebo innosti: Název zam stnavatele 1) : ne_10zadprispchpm.pdf Registraní íslo ÚP: CHPM Úad práce: OSÚ S 10 Žádost o píspvek na vytvoení hránného pracovního místa pro osobu se zdravotním postižením 75 zákona. 435/2004 Sb., o zamstnanosti, ve

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Zakázka je zadávána v souladu s 21 odst. 1 písm. f)

Více

DOMOV MAXOV Horní Maxov 181, Luany nad Nisou, PS , R

DOMOV MAXOV Horní Maxov 181, Luany nad Nisou, PS , R Horní Maxov 181, Luany nad Nisou, PS 468 71, R Adresát: 12.duben 2016 ZADAVATEL DOMOV MAXOV, HORNÍ MAXOV 181,46871 LUANY NAD NISOU IO :70872651 Ve smyslu zákona.137/2006 Sb. o veejných zakázkách v platném

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Výpočetní technika 2015 zadávané v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zákona

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: evidenční číslo veřejné zakázky (dle IS VZ): druh zadávacího

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNNÍ KVALIFIKACE NA VEEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNNÍ KVALIFIKACE NA VEEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: I: Zlínský kraj Tída Tomáše Bati 21, 761 90 Zlín Jií unek, hejtman 70891320 píloha. 1160-17-P01 VŠEM DODAVATELM Ve Zlín dne 21.12.2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - KVALIFIKAČNÍ ČÁST k veřejné zakázce na dodávky dle 8, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon) zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona ve

Více

Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veejná zakázka Název zakázky: [_Operativní leasing užitkového vozu_] Registraní íslo projektu: [_CZ.1.04/3.4.04/26.00348_] Název projektu: [Flexibiln pro odlehovací

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Pardubický kraj jako veřejný zadavatel vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu *: SPŠE a VOŠ Pardubice oprava

Více

Rozvoj ICT ve spolenosti SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o.

Rozvoj ICT ve spolenosti SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o. Zadávací dokumentace pro podlimitní veejnou zakázku na dodávky zadávanou ve zjednodušeném podlimitním ízení dle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále jen zákon ) Název

Více

Výmna výtahu a opláštní šachty v dom.p. 2684, ulice Leskovická, Tábor

Výmna výtahu a opláštní šachty v dom.p. 2684, ulice Leskovická, Tábor V Táboe dne 19.4. 2010 Výzva k pedložení nabídek v rámci výbrového ízení Vážení, dovolujeme si Vás vyzvat k podání nabídky na zakázku: Výmna výtahu a opláštní šachty v dom.p. 2684, ulice Leskovická, Tábor

Více

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV, HÁJKY HABROVA SEČ, PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE I. ETAPA

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV, HÁJKY HABROVA SEČ, PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE I. ETAPA FORMULÁŘ NABÍDKY Název veřejné zakázky: BŘECLAV, HÁJKY HABROVA SEČ, PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE I. ETAPA Zadavatel: Město Břeclav Náměstí T. G. Masaryka 42/3 690 81 Břeclav IČ: 00283061 ČERVEN 2013 06/2013 1

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. SSZ - Podpora a další rozvoj ešení interaktivních formulá

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. SSZ - Podpora a další rozvoj ešení interaktivních formulá ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu ustanovení 44 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále jen ZVZ ) Název veejné zakázky: SSZ - Podpora a další rozvoj ešení interaktivních

Více

DOMOV MAXOV Horní Maxov 181, Luany nad Nisou, PS , R

DOMOV MAXOV Horní Maxov 181, Luany nad Nisou, PS , R ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ÍZENÍ Zadávací podmínky jsou souástí kompletní zadávací dokumentace a jsou pro dodavatele závazné. Zadávací podmínky obsahují krom informativních a organizaních údaj podmínky

Více

#$%&' +$ ! " #" $" % 5. $& '!( " ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., *' # # 13. / " 14. # "

#$%&' +$ !  # $ % 5. $& '!(  ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., *' # # 13. /  14. # !" #$%&' (%)*+#,-,./!0 1%2#"3 +$4 1. 2. 3. 4.! " #" $" % 5. $& '!( " ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., 11.. 12. *' # # 13. / " 14. # 15. 0 " l. 1 Úvod 1.1. Dotaní program Podpora sportu ve m"st" Blansko

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k zakázce malého rozsahu Tato veřejná zakázka malého rozsahu není v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Zákon) zadávána

Více

ŠANCE PRO SPOLENOST, obanské sdružení

ŠANCE PRO SPOLENOST, obanské sdružení ŠANCE PRO SPOLENOST, obanské sdružení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO PODLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU TVORBA TELEVIZNÍHO CYKLU ZAMENÉHO NA PROPAGACI ROVNOSTI ŠANCÍ ŽEN A MUŽ DATUM: 20.PROSINEC 2005 ZADAVATEL Šance

Více

Požadavky na splnění kvalifikačních předpokladů

Požadavky na splnění kvalifikačních předpokladů Příloha č. 3 zadávací dokumentace k č.j.: SOAA-6122/30-2015 Požadavky na splnění kvalifikačních předpokladů 1. Základní kvalifikační předpoklady Základní kvalifikační předpoklady splňuje uchazeč v souladu

Více

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů.

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů. Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.2 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

3. Informace o zadávací dokumentaci, o prohlídce místa plnění, dodatečné informace

3. Informace o zadávací dokumentaci, o prohlídce místa plnění, dodatečné informace Č.j.: 1362/2016 Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Veřejné osvětlení komunikací kolem hřbitova, Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle 21 odst. 1 písm. f) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon): Zařízení pro Výzkumné centrum JAMU ve vztahu k zákonu se jedná

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, Snížení energetické náročnosti objektu základní školy v obci Vysočany zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona

Více

Žádost o p ísp vek na áste nou úhradu provozních náklad chrán né pracovní dílny

Žádost o p ísp vek na áste nou úhradu provozních náklad chrán né pracovní dílny ne_10zadprispchpdp.pdf Registraní íslo ÚP: CHPD-provoz Úad práce: OSÚ S 10 Žádost o píspvek na ástenou úhradu provozních náklad chránné pracovní dílny 76 zákona. 435/2004 Sb., o zamstnanosti, ve znní pozdjších

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBROVÉHO ÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBROVÉHO ÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBROVÉHO ÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Vzdlávání zamstnanc ve spolenosti CN Resources International (CZ) a.s. soft skills 1. Identifikaní údaje zadavatele Název zadavatele

Více

ve smyslu 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách

ve smyslu 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách ZADAVATEL Msto Lomnice nad Popelkou Husovo námstí 6,512 51 Lomnice nad Popelkou tel.: 481 671 020, fax.: 481 629 026 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNNÍ KVALIFIKACE ve smyslu 38 zákona. 137/2006

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE V SOULADU S 50 A NÁSLEDUJÍCÍMI ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM ZNĚNÍ Dodávka obalovaných směsí I. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY... 1 II. ÚDAJE O OZNÁMENÍ ZADÁVACÍHO

Více

Obec Nekmíř ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ÚVĚR PRO OBEC NEKMÍŘ PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ. V Nekmíři dne 18.7.

Obec Nekmíř ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ÚVĚR PRO OBEC NEKMÍŘ PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ. V Nekmíři dne 18.7. Obec Nekmíř ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ dle 23 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh

Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh Zadávací řízení je zadáváno dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky Č. j./evidenční číslo VZ Druh zadávacího řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, (dále jen zákon) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Energetický audit areálu VFU Brno zadávané v souladu s ustanovením 18

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Údržbáské práce pro budovy ústedí SSZ Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění. Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Název projektu: Registrační číslo projektu:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: Siroky.Karel@fnbrno.cz

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK k veřejné zakázce na dodávky dle 8, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 21, písm.

Více

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV CYKLOSTEZKA V BÝVALÉM CUKROVARU

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV CYKLOSTEZKA V BÝVALÉM CUKROVARU Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná v souladu s ustanovením 38 zákona. č. 137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů o veřejných zakázkách zjednodušené podlimitní řízení Tento projekt je spolufinancován

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace Č.j.: DM-030/1531/2014 Sp.zn.: 030/80/0007-1/2014 Pardubice 12.09.2014 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace V souladu s ustanoveními 9 odst. 1 písm. c) a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/641561 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU podle ustanovení 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Zajištní vybraných služeb mobilních komunikací pro DPMO, a.s.

Zajištní vybraných služeb mobilních komunikací pro DPMO, a.s. Výzva k podání nabídek na uzavení smluvního vztahu pro: Zajištní vybraných služeb mobilních komunikací pro DPMO, a.s. Vyhlašovatel: Dopravní podnik msta Olomouce, a.s. I vyhlašovatele: 47676639 Kontaktní

Více

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf. Oprava a zateplení fasády na objektu I. stupně ZŠ Edisonova 2821, Varnsdorf

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf. Oprava a zateplení fasády na objektu I. stupně ZŠ Edisonova 2821, Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 6 a 12 odst.6 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon): Oprava

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY Generální oprava obžného výtahu (páternosteru) na hlavní budov ústedí SSZ Nadlimitní veejná zakázka Zadavatel veejné zakázky: eská republika

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V souladu s citovaným ustanovením dodavatel prokazuje zadavatelem požadovanou kvalifikaci čestným prohlášením,

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše Varnsdorf. Rekonstrukce mostu v ul. 5. května ve Varnsdorfu

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše Varnsdorf. Rekonstrukce mostu v ul. 5. května ve Varnsdorfu Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Rekonstrukce mostu v ul. 5. května ve Varnsdorfu" 1. Veřejný zadavatel Úřední název: Poštovní adresa:

Více

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV CYKLOSTEZKA V BÝVALÉM CUKROVARU

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV CYKLOSTEZKA V BÝVALÉM CUKROVARU FORMULÁŘ NABÍDKY Název veřejné zakázky: BŘECLAV CYKLOSTEZKA V BÝVALÉM CUKROVARU Zadavatel: Město Břeclav Náměstí T. G. Masaryka 42/3 690 81 Břeclav IČ: 00283061 ČERVEN 2013 06/2013 1 z 12 OBSAH NABÍDKY:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 3 v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, následující poptávku: Nákup stroje pro zimní údržbu chodníků komunální

Více

Kvalifikační dokumentace

Kvalifikační dokumentace Kvalifikační dokumentace Výběrové řízení na stavební práce s názvem: vyhlášené v souladu s Pravidly pro výběr dodavatelů v rámci Operačního programu Podnikání a inovace Zadavatele: Holzindustrie Chanovice

Více

Výzva k podání nabídek a prokázání kvalifikace

Výzva k podání nabídek a prokázání kvalifikace Název zakázky: Výzva k podání nabídek a prokázání kvalifikace Datum vyhlášení zakázky: 25. 7. 2012 Název/ obchodní firma zadavatele: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele, vč. kontaktních

Více

(uvedenou dokumentaci pikládá píjemce pomoci k žádosti o proplacení)

(uvedenou dokumentaci pikládá píjemce pomoci k žádosti o proplacení) PEHLED DUMENTACE ZE ZADÁVACÍH ÍZENÍ NEVEEJNÉ ZAÁZY, PR ZADÁVACÍ ÍZENÍ zapoatá v dob od 1. 5. 2004 do zmny Pravidel k 9. 8. 2006 PR PDPATENÍ 2.1.4. (uvedenou dokumentaci pikládá píjemce pomoci k žádosti

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování Č.j.: DM-030/1557/2016 Sp.č.: 030/80/07-1/2016 Pardubice 18.7.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování V souladu s ustanoveními 8 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem Č.j.: DM-030/1367/2016 Sp.č.: 030/80/04-1/2016 Pardubice 24.06.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem V souladu s ustanoveními 8 odst. 2 zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis Název veejné zakázky OSSZ eské Budjovice nástavba

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Zhotovení projektové dokumentace stavby NPK, a.s., Svitavská nemocnice, úprava části polikliniky na lékárnu a ambulance, včetně

Více

14/2014. CZ.1.07/1.5.00/34.1050 Název projektu: Modernizace výuky přírodovědných předmětů pro 21. Století Individualizace a inovace výuky.

14/2014. CZ.1.07/1.5.00/34.1050 Název projektu: Modernizace výuky přírodovědných předmětů pro 21. Století Individualizace a inovace výuky. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zpracování účetnictví pro ZŠ Slezská Ostrava, Bohumínská 72, příspěvková organizace

Zpracování účetnictví pro ZŠ Slezská Ostrava, Bohumínská 72, příspěvková organizace Oznámení úmyslu zadat veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zák.č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel, ZŠ Slezská Ostrava, Bohumínská 72, příspěvková organizace,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, Snížení energetické náročnosti objektu kulturního domu v obci Černá Voda včetně výměny zdroje vytápění zadávanou ve zjednodušeném

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA EDVARDA BENEŠE A OBCHODNÍ AKADEMIE BŘECLAV Výzva k podání nabídky do veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Výbr dodavatele dle Metodického pokynu pro zadávání zakázek Operaního programu Lidské zdroje a zamstnanost Název zakázky: Vzdlávání zamstnanc spoleností KASKO a KASKO - Formy Identifikace:

Více