0 Û 2 K A. Tlakový vzduch (kapaliny) Kompresorová hadice pro horký vzduch AEROTEC CAR 204/SPL. Hadice pro tlakový vzduch AEROTEC PU 20

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "0 Û 2 K A. Tlakový vzduch (kapaliny) Kompresorová hadice pro horký vzduch AEROTEC CAR 204/SPL. Hadice pro tlakový vzduch AEROTEC PU 20"

Transkript

1 Kompresorová hadice pro horký vzduch EROTE R - až + : 1 Vysoce pevostí sytetický kord EPR - bílá, žáruvzdorá, pryžová směs 0 Û 1 ÍÍQ E, 9 Q O 1,9 O, 1 9, Hladké EPDM s textilím otiskem, odolé povětrostím podmíkám a ozóu Doprava horkého vzduchu především při vyprazdňováí autocistere. Hadici doporučujeme zaarmovat systémem Badimex ebo lisovacími objímkami. Maximálí délka baleí 1 m. Kompresorová hadice pro horký vzduch EROTE R /SPL - až + : 1 Vysoce pevostí dvojitý sytetický kord a dvojitá ocelová spirála EPDM - čerá, žáruvzdorá, sytetická, pryžová směs EPDM s textilím otiskem, odolé povětrostím podmíkám a ozóu 0 Û K Doprava horkého vzduchu především při vyprazdňováí autocistere. Hadice eí určea pro samotou přepravu abraziv! Hadici doporučujeme zaarmovat systémem Badimex ebo lisovacími objímkami. Další průměry a základě poptávek. 1,, 1,, 9, 11, 1,,01,,,,,,9,,,, , 0, 0, 0, Hadice pro tlakový vzduch EROTE PU - až + : 1 /0, 0//E Sytetická příze Polyureta - čerý Směs PV a pryže - zeleá, odolává ozóu a otěru Tlakový vzduch pro všeobecé průmyslové aplikace. Přívod vzduchu pro peumatické ářadí. Velmi flexibilí hadice odolá otěru a mechaickému amáhaí. Hadice se vyrábí i ve variatě EROTE PU EL s elektrickou vodivostí R< Q / m. 0 0 û kg/m bar Q o Q 0,0 11 0,1 O 0, 0, 9D 9D kpa m 0 0 Tlakový vzduch (kapaliy)

2 EROTE PV FLEX Vysoce ohebá hadice pro tlakový vzduch - až + : 1 Výztuha: Polyesterový oplet o vysoké pevosti PV - čeré PV - modré Doprava stlačeého vzduchu bar pro peumatické ářadí. Vybaveí motážích díle, avijáky amotovaé a zdi, vozíky a kompresory. Pro potřeby v plastikářském průmyslu. Výrobek je certifikovaý orgaizací TUV. Stadardí baleí je metrů, metrové pouze a základě poptávek. 0 * Û If, 9 1, ,,,, 0,0 0, 0,10 0,1 0,9 0, 0, 0, / / / / / / / / EROTE PV FLEX S tistatická ohebá hadice pro tlakový vzduch - až + : 1 Výztuha: Polyesterový oplet o vysoké pevosti PV - čeré, atistatické PV - modré, odolé tukům a olejům Doprava stlačeého vzduchu 1 bar pro peumatické ářadí. Vybaveí motážích díle, avijáky amotovaé a zdi, vozíky a kompresory. Pro potřeby v plastikářském průmyslu. Elektrická vodivost R< Q / m. Hadice se dodává pouze a základě objedávek. 0 <> Û Q 1 1 R 0,1 0,1 ie 1 i 1 c 9 1 0,1 1 i 1 0, 1 1 0, 1 /IQ fi / U/U / o/á / / EROTE PV FLEX EL tistatická ohebá hadice pro tlakový vzduch Provozí teplota : - až +0 Bezpečost : : 1 Norma : EN 9 a EN 9 Výztuha: Polyesterový oplet o vysoké pevosti Vitří duše PV - čeré, atistatické Vější plášť : PV - modré, odolé tukům a olejům Použití : Hadice speciálě avržeá pro dodávku vzduchu k dýchacím přístrojům v lakovách, v petrochemickém průmyslu a jaderých elektrárách. Pozámka : Elektrická vodivost R< Q / m. Hadice se dodává pouze a základě objedávek. Tlakový vzduch (kapaliy) 0 Û Q Q 0, U, 1? I.o 0, R / oc/m / fi 0 0, 1 / WÏN JMU /

3 P trubka pro vzduch a paliva EROTE P Provozí teplota : - až +10 Bezpečost : 0 $ ů 1,:1 Norma ^o/m kg/m ' ar bar ^Pa m DIN 0,0 0/00 VýZtuha : 0,0 0/0 0,09 0/ ,01 0/ Materiál : 1 0,0 0/1 P 1 ( polyamid 1) - čerý, odolý vůči UV zářeí Doprava mierálích olejů, motorové afty a vzduchu se stopami emrzoucích směsí. Polyamidové trubky se používají pro vzduchové brzdy a jako odvzdušňovací, hydraulická a palivová potrubí motorových vozidel. Na přáí zákazíka dodáváme k hadicím speciálí spojky a rychlospojky. U hadice je přesě kalibrová vější průměr, který je ejdůležitější při objedáváí hadice. Provozí tlak v tabulce je uvede při. Vyšší teplota má za ásledek sížeí provozího tlaku. Kalibrovaá polyamidová hadice EROTE BLUE P - až +0 : 1 0 Ů Výztuha: Tvar kruhu Materiál : P 1 ( polyamid 1) - modrý, odolý vůči UV zářeí, c 1 Doprava mierálích olejů, motorové afty a vzduchu se stopami emrzoucích směsí. Polyamidové trubky se používají pro vzduchové brzdy a jako odvzdušňovací, hydraulická a palivová potrubí motorových vozidel. Na přáí zákazíka dodáváme k hadicím speciálí spojky a rychlospojky. U hadice je přesě kalibrová vější průměr, který je ejdůležitější při objedáváí hadice. Tolerace přesosti vějšího rozměru je +- 0,1. Parametry uvedeé v tabulce jsou vztažey k teplotě. Vyšší teplota má za ásledek sížeí provozího tlaku. 0,00 0,01 i 0,0 0,09 0,0 o Q OK Kalibrovaá polyamidová hadice EROTE TRNSPRENT P - až +0 : 1 Tvar kruhu Materiál : P 1 ( polyamid 1) - průhledý, odolý vůči UV zářeí Doprava mierálích olejů, motorové afty a vzduchu se stopami emrzoucích směsí. Polyamidové trubky se používají pro vzduchové brzdy a jako odvzdušňovací, hydraulická a palivová potrubí motorových vozidel. 0 0 ů kg/m bar, 0,00 c 0,0 i 1/ 9fi 0,0 1 O i f) 0,09 f)9q , ,01 DRI , ,00 Na přáí zákazíka dodáváme k hadicím speciálí spojky a rychlospojky. U hadice je přesě kalibrová vější průměr, který je ejdůležitější při objedáváí hadice. Tolerace přesosti vějšího rozměru je +- 0,1. Parametry uvedeé v tabulce jsou vztažey k teplotě. Vyšší teplota má za ásledek sížeí provozího tlaku. kpa 0 9 m Tlakový vzduch (kapaliy)

4 EROTE RED P Kalibrovaá polyamidová hadice - až +0 : Û lí Tvar kruhu Materiál : P 1 ( polyamid 1) - červeý, odolý vůči UV zářeí, 0,00 0 0,01 0,0 1 0,09 11 Doprava mierálích olejů, motorové afty a vzduchu se stopami emrzoucích směsí. Polyamidové trubky se používají pro vzduchové brzdy a jako odvzdušňovací, hydraulická a palivová potrubí motorových vozidel. Na přáí zákazíka dodáváme k hadicím speciálí spojky a rychlospojky. U hadice je přesě kalibrová vější průměr, který je ejdůležitější při objedáváí hadice. Tolerace přesosti vějšího rozměru je +- 0,1. Parametry uvedeé v tabulce jsou vztažey k teplotě. Vyšší teplota má za ásledek sížeí provozího tlaku. EROTE GREEN P Kalibrovaá polyamidová hadice - až +0 : 1 Výztuha : Tvar kruhu Materiál : P 1 ( polyamid 1) - zeleý, odolý vůči UV zářeí 0, Û 0,00 0 0,01 0,0 1 Doprava mierálích olejů, motorové afty a vzduchu se stopami emrzoucích směsí. Polyamidové trubky se používají pro vzduchové brzdy a jako odvzdušňovací, hydraulická a palivová potrubí motorových vozidel. Na přáí zákazíka dodáváme k hadicím speciálí spojky a rychlospojky. U hadice je přesě kalibrová vější průměr, který je ejdůležitější při objedáváí hadice. Tolerace přesosti vějšího rozměru je +- 0,1. Parametry uvedeé v tabulce jsou vztažey k teplotě. Vyšší teplota má za ásledek sížeí provozího tlaku. EROTE YELLOW P Kalibrovaá polyamidová hadice - až +0 : 1 Tvar kruhu Materiál : P 1 ( polyamid 1) - žlutý, odolý vůči UV zářeí 0 Û, 0,00 0 0,01 0,0 1 Doprava mierálích olejů, motorové afty a vzduchu se stopami emrzoucích směsí. Polyamidové trubky se používají pro vzduchové brzdy a jako odvzdušňovací, hydraulická a palivová potrubí motorových vozidel. Na přáí zákazíka dodáváme k hadicím speciálí spojky a rychlospojky. U hadice je přesě kalibrová vější průměr, který je ejdůležitější při objedáváí hadice. Tolerace přesosti vějšího rozměru je +- 0,1. Parametry uvedeé v tabulce jsou vztažey k teplotě. Vyšší teplota má za ásledek sížeí provozího tlaku. Tlakový vzduch (kapaliy)

5 Kalibrovaá polyuretaová hadice EROTE BLK PU - až +0 : 1 0 Û Tvar kruhu Materiál : PU (polyureta) - čerý, odolý vůči UV zářeí Doprava stlačeého vzduchu a vzduchové rozvody v peumatice., 0,009 1,0,,0, 0,0 0,0 0,0 0, Na přáí zákazíka dodáváme k hadicím speciálí spojky a rychlospojky. U hadice je přesě kalibrová vější průměr, který je ejdůležitéjší při objedáváí hadice. Tolerace přesosti vějšího rozměru hadice,/ je +- 0,1, u vějšího rozměru - je +- 0,1 a u,/ je +- 0,. Všechy parametry uvedeé v tabulce jsou při. Vyšší teplota má za ásledek sížeí provozího tlaku. PU krouceá hadice k peu ářadí PU HDIE KR* - až +0 0 Û li Materiál: PU (polyureta) - modrý, odolý vůči UV zářeí Použití: Doprava stlačeého vzduchu a vzduchové rozvody v peumatice. Na přáí zákazíka dodáváme k hadicím speciálí spojky a rychlospojky. U hadice je přesě kalibrová vější průměr, který je ejdůležitéjší při objedáváí hadice.,0,0,0,0,,,,.0,0,0, , 0,0 0,9 1, 0, 0,9 1, 1,0 0, 1,1 1,,,,, Kalibrovaá polyuretaová hadice EROTE BLUE PU - až +0 0 Û Norma : MFE 9.1. Materiál : PU (polyureta) - modrý, odolý vůči UV zářeí Doprava stlačeého vzduchu a vzduchové rozvody v peumatice. 1, 0,00 1 O, K 0,0 -i 1 m,0 0, ,0 d «0,0 D9 Q 9 e», 0,0,0 0,01,0 1 0,0 9 9, 1 0,11 9 Na přáí zákazíka dodáváme k hadicím speciálí spojky a rychlospojky. U hadice je přesě kalibrová vější průměr, který je ejdůležitější při objedáváí hadice. Tolerace přesosti vějšího rozměru u průměru až je 0,1 a u průměru až 1 je 0,. Všechy parametry uvedeé v tabulce jsou při. Vyšší teplota má za ásledek sížeí provozího tlaku. 1 I00 0 m Tlakový vzduch (kapaliy)

6 EROTE BLUE PU Kalibrovaá polyuretaová hadice - až +0 : 1 Tvar kruhu Materiál : PU (polyureta) - modrý, odolý vůči UV zářeí Doprava stlačeého vzduchu a vzduchové rozvody v peumatice. 0 0 Û lí, 0,009 1,0 0,0, 0,0 9,0 0,0 9, 0,0 0,0 1 0,0 9 Na přáí zákazíka dodáváme k hadicím speciálí spojky a rychlospojky. U hadice je přesě kalibrová vější průměr, který je ejdůležitější při objedáváí hadice. Tolerace přesosti vějšího rozměru hadice,/ je +- 0,1, u vějšího rozměru - je +- 0,1 a u,/ je +- 0,. Všechy parametry uvedeé v tabulce jsou při. Vyšší teplota má za ásledek sížeí provozího tlaku. EROTE RED/GREEN PU Kalibrovaé polyuretaové hadice - až +0 : Û I Tvar kruhu Materiál : PU (polyureta) - červeý ebo zeleý Doprava stlačeého vzduchu a vzduchové rozvody v peumatice.,,0, 0, ,0 0,0 9 Na přáí zákazíka dodáváme k hadicím speciálí spojky a rychlospojky. U hadice je přesě kalibrová vější průměr, který je ejdůležitější při objedáváí hadice. Tolerace přesosti vějších rozměrů je +- 0,1, u hadice,/ +- 0,. Všechy parametry uvedeé v tabulce jsou při. Vyšší teplota má za ásledek sížeí provozího tlaku. EROTE BLUE PV Tlaková hadice pro vzduch a kapaliy - až + : 1 - polyamidové vláko Měkčeé PV - modré trasparetí Měkčeé PV - modré trasparetí, odolé ozóu Pohyblivé peumatické rozvody stlačeého vzduchu a vody v průmyslu, zemědělství a stavebictví. Výborá tlaková odolost. 0 0 Û lí 1 0,1 1 0,10 9 0,1 1 0, 1 0, 1 0, 0, 0, Tlakový vzduch (kapaliy)

7 Tlaková hadice pro vzduch a kapaliy EROTE RED PV - až + : ů - polyamidové vláko Měkčeé PV - červeé trasparetí Měkčeé PV - červeé trasparetí, odolé ozóu Pohyblivé peumatické rozvody stlačeého vzduchu a vody v průmyslu, zemědělství a stavebictví. Výborá tlaková odolost. kg/m bar 1 Q 1 0,1 O 11 IO 0,1 o 1 9 0,1 -ic o Ib 0,1b 1 0, H 1b e 0, oo o 0,b O 0, kpa m Červeá barva hadice je vhodá pro rozlišeí vzduchových a chladících rozvodů. - až +0 : 1 Polyesterový oplet o vysoké pevosti PU červeé PU červeé Doprava hydraulických kapali, olejů, barev, ředěých kyseli a jiých medií u strojů se stálými pohyby jako jsou roboty, N stroje. Hadice velice dobře odolávají překrouceí a jsou speciálě vyrobey pro tyto účely, přičemž eobsahují siliko. Hadice s kocovkami je aejvýš vhodé armovat profesioálím způsobem (utažeí trů spoami se a tyto spoje edoporučuje). Hadice se vyrábí ve variatách barev viz obrázek. Uvedeé hodoty v tabulce platí pro teplotu +. 0 Ů b, 1, 0,1 0 9, 1, 1b 0, 0 1b 0, 0, Tlakový vzduch (kapaliy)

8 KYSLÍK EN 9 Tlaková hadice pro kyslík -0 až +0 : 1 EN 9 Pryž SBR/NR - čerá Pryž SBR/NR - modrá, odolá ozóu a otěru Tlaková doprava techického kyslíku, řezáí a svařováí. 0 0 ů I 11 0,1, 1, 0,1 0,1 1 0, 0 ETYLEN EN 9 Tlaková hadice pro acetyle -0 až +0 : 1 EN 9 Pryž SBR/NR - čerá Pryž SBR/NR - červeá, odolá ozóu a otěru Tlaková doprava techického acetyleu, řezáí a svařováí. 0 0 ů ,1, 1, 0,1 0,1 1 0, 0 PROPN BUTN EN 9 Tlaková hadice pro propa buta -0 až +0 : 1 Norma: EN 9 Pryž NBR/SBR - čerá Pryž SBR/NR - oražová, odolá ozóu a otěru Tlaková doprava techického propa butau. Rozměry 1,1, pouze a objedávku. 0 0 ů lí 11 0,1 /, 1, 0,1 0,1 1 0, 1 0, 1 0,9 1 0, D Techické plyy

9 Dvojitá tlaková hadice pro techické plyy TWIN WELDING EN 9-0 až+0 : 1 EN 9 Výztuha: Pryžová směs a bázi SBR/NR - čerá Pryžová směs a bázi NR/EPDM - červeá a modrá, odolá ozóu a otěru Tlaková doprava vzduchu, kapali a techických plyů. Hadice se dodává v těchto kombiacích průměrů : +, +, +, (kyslík) + (acetyle). *Expeduje se pouze po celých baleích, a m. 0 Û,/ 0, * c 1 1 O 0,1 o co 0, 0 * 1 0, 0 * Tlaková hadice pro LPG, propa buta a beziy do % ar. uhlovodíků PETROTE PB LPG -0 až +0 : 1 Dva polyesterové proplety Pryž NBR -hladká, odolá bezíům BUTNE PROPNE Čerá NBR/PV pryž - odolá vůči povětrostím podmíkám, mastotám a ozóu Tato uiverzálí lehká hadice je i velmi flexibilí, má malý poloměr ohybu a achází uplatěí díky její certifikaci. Její bezíu odolá vitří duše dobře odvádí statickou elektřiu (R < 1 MOhm / 1 m délky) a je odolá vůči plyům. Pozámka: Hadici je možo použít pro avíjecí systémy u čerpacích staic ebo u autocistere. Jié délky ebo průměry a základě poptávek. * - hadice pouze dle poptávek. 0 <> Û li 1,,9*,0,0,0,0,0,0*,,9 1,0,0,0,0,0 9,0 0, 0,9 0, 0,0 0, 1,0 1,, dotaz 0 Hadice a dopravu zemího plyu a LPG PETROTE UTOGS LPG - až +0 : 1 EE -01 ex, třída Pryž NBR - čerá SM - čerá Doprava zemích plyů a LPG. Vytlačovaá kvalití hadice eje pro automobilový průmysl. Hadice eí skladovou položkou. Miimálí objedávka m , Û kg/m 0,09 0, 0, 0,1 0, 0, 0,1 0, bar,,,,,,,, kpa m D Techické plyy

10 MEDIL NOBELIR IR-BW Speciálí hadice pro dýchací přístroje - až + : 1 ISO 9 PV - čerá PV - čero-bílá <E> tistatická hadice pro vzduchové přístroje v emocichch a ambulacích. Speciálě kostruovaé pro přeos lékařského plyu. tistatická vitří vrstva je zárukou bezpečosti v případě použití v prostředí ebezpečí výbuchu. Hadice je extrémě pružá a flexibilí. 0 Ó Û S II, 1, 0,11 MEDIL NOBELIR O-WHITE Speciálí hadice pro dýchací přístroje - až + : 1 ISO 9 PV - čerá PV - bílá <D tistatická hadice pro vzduchové přístroje v emocicích a ambulacích. Speciálě kostruovaé pro přeos lékařského kyslíku (O). tistatická vitří vrstva je zárukou bezpečosti v případě použití v prostředí ebezpečí výbuchu. Hadice je extrémě pružá a flexibilí. 0 $ Û I, 1, 0,11 MEDIL NOBELIR O/NO Speciálí hadice pro dýchací přístroje - až + : 1 ISO 9 PV - čerá PV - modro-bílá tistatická hadice pro vzduchové přístroje v emocicích a ambulacích. Speciálě kostruovaé pro přeos lékařského kyslíku (O) a pro oxid dusý (NO). tistatická vitří vrstva je zárukou bezpečosti v případě použití v prostředí ebezpečí výbuchu. Hadice je extrémě pružá a flexibilí. 0 Ó Û If kg/m bar kpa, 1, 0,11 m D Techické plyy

11 Speciálí hadice pro dýchací přístroje MEDIL NOBELIR O-GREY - až + : 1 ISO 9 Vitříduše: PV - čerá PV - šedá <D tistatická hadice pro vzduchové přístroje v emocicích a ambulacích. Speciálě kostruovaé pro přeos oxidu uhličitého (O). tistatická vitří vrstva je zárukou bezpečosti v případě použití v prostředí ebezpečí výbuchu. Hadice je extrémě pružá a flexibilí. 0 Û I, 1, O,11 IS S O Speciálí hadice pro dýchací přístroje MEDIL NOBELIR NO-BLUE - až + : 1 ISO 9 Vitříduše: PV-čerá PV - modrá tistatická hadice pro vzduchové přístroje v emocicích a ambulacích. Speciálě kostruovaé pro přeos oxidu dusého (NO). tistatická vitří vrstva je zárukou bezpečosti v případě použití v prostředí ebezpečí výbuchu. Hadice je extrémě pružá a flexibilí. 0 Û li, 1, O,11 O Speciálí hadice pro dýchací přístroje MEDIL NOBELIR EMPTY-YELLOW - až + : 1 ISO 9 Vitříduše: PV-čerá PV - žlutá tistatická hadice pro vzduchové přístroje v emocicích a ambulacích. Toto žluté provedeí povrchu abízí možost zvolit si médium a barvu hadice odlišou systému. tistatická vitří vrstva je zárukou bezpečosti v případě použití v prostředí ebezpečí výbuchu. Hadice je extrémě pružá a flexibilí. $ Û If, 1, O,11 O D Techické plyy

12 LORTE 0 V EO - až +0 : 1 Ekvivaletí ormě 1/- Pryž SBR - čerá, odolá teplotám, chladícím kapaliám a ozóu Pryž SBR - čerá (podélé rýhováí), odolá teplotám a ozóu Doprava chladících kapali a bázi etyleglykolu, chladičové přípoje v motorových vozidlech, doprava horké vody a kapali všeobecě. Hadice je vyrobea z pryže SBR, která je méě odolá teplotám a chladícím kapaliám ež pryž EPDM, proto pro áročější aplikace s ároky a dlouhou životost doporučujeme použít LORTE 0 V ebo LORTE HT Û I , 0, 0, 0, 0, 0, LORTE 0 V Tlaková hadice pro horkou vodu a chladící kapaliy - až +1 : 1 Výztuha: LORWTER W.P. BR Pryž EPDM - čerá, odolá teplotám, chladícím kapaliám a ozóu Pryž EPDM - čerá s textilím otiskem, odolá otěru, stárutí a ozóu Tlaková hadice a horkou vodu smíšeou s párou. Vhodá především pro vymýváí ářadí, průmyslových kotejerů a cistere. 0 0 Û kg/m bar 1 0, Q fi 0, 99 m 1 0, 1 9Q 0,9 9Q i 1 0,9 Q 0 QQ 0, ,1 0, kpa m LORTE HT 1 Tlaková hadice pro horkou vodu a chladící kapaliy - až +1 : 1 Dvojitý textilí oplet EPDM čeré, odolé výkyvu teplot OD,ÎT» HOT WTER/OOLING LIQUID WT EPDM čeré, odolé ozóu a povětrostím podmíkám Tlaková hadice a horkou vodu smíšeou s emrzoucími směsmi. Použití v chlazeích motorů a v topých systémech iteriérů automobilů. Pro hadice DN 1, a,9 dodáváme ochraé spirály, které zaručují tepelou ochrau hadice a zabraňují zalomeí v ostrých ohybech. E Horká voda a pára 0 $ Û,,9 Q 9, 1 1, O,9,1, 1, IR 1,0 1, o,0,0,0,0 kg/m 0,11 -ir 0, 0, 0, 0,0 0, 0, bar e e kpa m,/,/,/

13 Tlaková hadice pro horkou vodu a chladící kapaliy LORTE 0 STNDRD -0 až+0 : 1 Vitří duše: Pryž EPDM - čerá Pryž EPDM - čerá, s textilím otlačkem Hadice a použití v chlazeí motorů, topých systémech i v průmyslu všeobecě. Horkovodí hadice se silější stěou hadice. 0 <> ů kg/m bar 0, 1, 1,0 kpa m Tlaková hadice pro horkou vodu a chladící kapaliy LORTE 0 - až max. +1 : 1 (Ekvivalet ormě) Pryž EPDM - čerá, odolá teplotám, chladícím kapaliám a ozóu Pryž EPDM - čerá s textilím otiskem, odolá teplotám, otěru a ozóu Doprava chladících kapali a bázi etyleglykolu, chladičové přípoje v průmyslových zařízeích, doprava horké vody a vzduchu všeobecě. 0 <> ů kg/m bar Q9 I 0, 0, o M N 1, 11, /1 M / , 9, M 0 9, 0 1,9 kpa m Tlaková a sací hadice pro horkou vodu a chladící kapaliy RDIORFLEX PROFI - až +1 : 1 Výztuha:, kovová spirála Pryž EPDM - čerá, odolá teplotám a chladícím kapaliám Pryž EPDM - čerá, odolá teplotám, s textilím otiskem, odolá otěru a vlivům počasí. Velice ohebá hadice a výtlak horké vody smíšeé s emrzoucími kapaliami. Používaá v chlazeích motorů automobilů, průmyslových vozů a v topých systémech. Hadice abízí ejlepší ohebost pro motáže v motorovém prostoru. 0 ů Q 9D 1 ON 0 Q F) R c 1 OQ OD 9Q 0 QQ QQ /IQ /IQ 9 1 /1 c 0, 0,0 QFÍ 0,1 0, QQ 0, N 0, QR 0, N 0, K 0, N 0, P;N 0, 0,9 0 0, 0, o 0,9 N 0,9 QQ 1,00 1 l,0 HQ 1,1 0 Q c 1 1 1/ 0 o 0 ooc oc -i -i /i /i /i /i /i /i /i E Horká voda a pára

14 LORTE Tlaková hadice pro oplachováí horkou vodou Provozí teplota : - + Bezpečost : : 1 Výztuha : Vitří duše : Pryž SBR / EPDM - čerá Vější plášť : Pryž SBR / EPDM - modrá, odolá ozóu a otěru í 0 Ů 1 0, oo O ID 0, 1 I o 0, 1 0,D1 1 Použití : Nízkotlaká doprava horké vody při oplachováí cistere, strojů, zařízeí výrobích prostor v místech, kde esmí docházet ke zečištěí podlahy pláštěm hadice - zejméa potraviářský a zpracovatelský průmysl. Modrý plášť ešpií a ezaechává šmouhy. Pozámka : Pro áročější aplikace doporučujeme hadici LORTE 1 LE. LORTE 0 SDE Podélě rýhovaá tlaková hadice pro horkou vodu -0 až +0 : 1 Výztuha: Dvojitý textilí oplet EPDM čeré EPDM zeleé Výtlak kapali a horké vody do bar v provozech, kde je zároveň požadová, aby povrch hadic ešpiil. Poruchový tlak bar platí při teplotě. 0 Ů 1,, 0, 0 HQ, 0, 1/1 1 0 o,, 0, 1, 0, 1 LORTE DHG Tlaková hadice pro oplachováí horkou vodou - až +9 : 1 Pryž SBR/NR - čerá, hladká, odolá teplotám SBR/NR - šedé Nízkotlaká doprava horké vody. 0 0 Ů kg/m bar 1 0, 1 O 0, oc 0, 0, kpa m Hadice se dodává pouze po celém baleí, ešpií povrchem! E Horká voda a pára

15 LORTE FORTRESS 00-9 až +9 M Výztuha: Sytetické vláko ' ' ^» i ^ <> Û s ilu : 1 Sytetická směs Nitrilu (NBR), čerá Žlutá sytetická pryž arbi, RM Třída (vysoká odolost olejům) s ochraou 'Microba 1 * Vlastosti : Plášť hadice je mimořádě odolý vůči abrazi a olejům, poskytuje maximum ochray před egativími vlivy oleje a živočišých tuků. V mlékárách, balírách, plírách, pivovarech ebo v kozervárách apod., jako vysoce jakostí hadice s vestavěou atimikrobiálí ochraou pro dopravu teplé vody. *Microba - je atimikrobiálí ochraa povrchu hadice, která potlačuje růst bakterií a plísí, které mohou způsobit zápach, skvry ebo rozklad pláště hadice. 1,,9,1,,.0 0,.1 0, 0, 0,1 0, ,,, 1, Oplachovací hadice pro potraviářské provozy s atimikrobiálí ochraou LORTE FORTRESS 00-9 až +9 Výztuha: Sytetické vláko : 1 Sytetická směs Nitrilu (NBR), čerá Žlutá sytetická pryž arbirř 1, RM Třída (vysoká odolost olejům) s ochraou **Microba produit protectio,oodfř[r I 0 $ Û S kg/m bar 9,,0 0, 9,1,1 0,9 9 Vlastosti : Plášť hadice je mimořádě odolý vůči abrazi a olejům, poskytuje maximum ochray před egativími vlivy oleje a živočišých tuků. V mlékárách, balírách, plírách, pivovarech ebo v kozervárách apod., jako vysoce jakostí hadice s vestavěou atimikrobiálí ochraou pro dopravu teplé vody. Hadice se dodává pouze a základě poptávek. kpa 1 0 m,,, Hadice pro chladící kapaliy do 1 LORTE HI MILER - až +1 : 1 SE JR HT D E Dvojitý oplet z aramidových vláke Pryž Versigard (EPDM) - odolá ozóu a povětrostím teplotám Pryž EDPM - modrá, odolá ozóu a povětrostím podmíkám Tlaková hadice s mimořádou tepelou odolostí a horkou vodu smíšeou s emrzoucími směsmi. Použití v chlazeích motorů a v topých systémech iteriérů automobilů. Pro svoji dlouhou životost se používá v plastikářském průmyslu pro temperaci forem Ekoomická alterativa silikoové hadice s ízkou odolostí vůči oleji. 0 0 Û kg/m bar,9 1,0 0, 1,, 0,,1,,9,0 0, 0, kpa m,/,/,/,/,/,/ E Horká voda a pára

16 RDITOR EPDM - až +0 : 1 Výztuha: Pryž EPDM - čerá, odolá teplotám a chladícím kapaliám Pryž EPDM - čerá, s textilím otiskem, odolá teplotám, otěru a ozóu Tlaková hadice a horkou vodu smíšeou s emrzoucími směsmi. Použití v chlazeích motorů a v topých systémech iteriérů automobilů. Jedoduchá maipulace při výrobě a servisu motorů a zařízeí. Na základě poptávek abízíme hadici RDITOR EPDM DIN 11. Hadice se dodává i v průměrech, 1, 1, 1. 0 Û 1 0,1 1 0, 1 0, 0,1 0, /1 0, 0,9 /1 /1 0, /1 0 0, 0, 0,1 /1 0, /1 9 0,9 1 0, 0,9 1, , /1 1,1 0 1, /1 1, 1, / , /1 1,9 0 9,0 9,, RDITOR EPDM Tlaková hadice pro horkou vodu a chladící kapaliy - až +0 : 1 ISO 10 Pryž EPDM - čerá, odolá teplotám a chladícím kapaliám Pryž EPDM - čerá s textilím otiskem odolá teplotám, otěru a ozóu Tlaková hadice a horkou vodu smíšeou s emrzoucími směsmi. Použití v chlazeích motorů a v topých systémech iteriérů automobilů. Jedoduchá maipulace při výrobě a servisu motorů a zařízeí. Na základě poptávek abízíme hadici RDITOR EPDM DIN Û E Horká voda a pára

17 RDITOR SIL Provozí teplota : - až +10 Bezpečost :, : 1 Norma : Třívrstvé polyesterové vláko Silikoová pryž - modrá, odolá teplotám a chladícím kapaliám Silikoová pryž - modrá, odolá teplotám a ozóu Přímé chladičové propoje motorových vozidel, horká voda a vzduch v průmyslu všeobecě. Vysoká odolost teplotě a chladícím kapaliám. 0 Û I 1 o 1 1 Q , 91 1,, 9fi,, 9ff, 0,,, OQ,,,, Q,,, RR,,, 1/1 1,,,,, 1 N Tlaková hadice pro horkou vodu a chladící kapaliy RDITOR SIL GLSS - až + : 1 Trojitý výplet ze skelých vláke Silikoová pryž (VMQ) - červeá, odolá teplotám a chladícím kapaliám Silikoová pryž (VMQ) - modrá, odolá teplotám a ozóu Silikoový propoj do míst s extrémí tepelou zátěží pro dopravu kapali ebo vzduchu pro přeplňovaé motory. Další průměry se vyrábějí a základě požadavku, hlaví rozměrová řada se vyrábí stadardě od vitřího průměru až do. Výrobí délku metry je možo při objedávkách zkrátit a 1; ebo metry (vše za stejou prodejí ceu. 0 0 Û kg/m bar ßQ ß Qß 9 1 1,00 1 l, o 1, 1QO l, 1, 1 l, R 1, q q q kpa m E Horká voda a pára

18 REDUKE SILIKONOVÁ PŘÍMÁ Tříopletové silikoové propoje pro chladící systémy 0 $ f li ů bar kpa kg/ks - až +10 Třívrstvá sytetická příze z polyesteru Silikoová pryž, modrá, odolá chladícím kapaliám Silikoová pryž, modrá, odolá chladícím kapaliám Propoje v chladících systémech u vzětových i zážehových motorů ebo tam, kde chladící médium a agresiví emrzoucí směsi způsobují poškozeí běžých pryžových hadic. Pro vyšší teplotí odolost (- až 0 ) dodáváme verzi červeé barvy s omexovými proplety. Stadardí výrobí délky (L) jsou, další délky jsou 1 a 1. Jié délky ebo průměry lze zhotovit a základě poptávek a zakázku. i k Q i r - i KOLENO SILIKONOVÉ REDUKOVNE - až +10 Výztuha: Třívrstvá sytetická příze z polyesteru Silikoová pryž, modrá, odolá chladícím kapaliám Silikoová pryž, modrá, odolá chladícím kapaliám Propoje v chladících systémech u vzětových i zážehových motorů ebo tam, kde chladící médium a agresiví emrzoucí směsi způsobují poškozeí běžých pryžových hadic. Pro vyšší teplotí odolost (- až 0 ) dodáváme verzi červeé barvy s omexovými proplety. L ií ~o i r 1, 1, O 1, QQ QG 1 1 K/1 b c , O,,,,,,,, O,, O,, 0 o o,,,,,, 0,, O,, O,,,,,, O,, O, o o 0, f\ Q 0, -1EL i f\ i f\ 1 N m m 9 O Q Q O 0,0 0,0 e 0,0 0,0 c 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 f\ (Y 0,0 0,0 0,0 N O i o 0,0 0,0 N 0,0 O 0,0 N 0,0 H 0,09 0, i 0, fi 0, ,1 0,1 0,1 0, 0,1 0,1 0,1 0, f\ O f\ 0, i o letové silikoové propoje pro chladící systémy 0 $ bar kpa kg/ks Q OK, 1 1,, O,,,,,, O,, O,, O,,, 1 K 1 K 1 N i ů L 1 I0 o mo I0 mo I0 1 I0 \0 o E Horká voda a pára

19 KOLENO SILIKONOVÉ - až +10 Třívrstvá sytetická příze z polyesteru Silikoová pryž, modrá, odolá chladícím kapaliám Silikoová pryž, modrá, odolá chladícím kapaliám Propoje v chladících systémech u vzětových i zážehových motorů ebo tam, kde chladící médium a agresiví emrzoucí směsi způsobují poškozeí běžých pryžových hadic. Pro vyšší teplotí odolost (- až 0 ) dodáváme verzi červeé barvy s omexovými proplety. Stadardí výrobí délky (L) jsou, další délky jsou 1 a 1. Jié délky ebo průměry lze zhotovit a základě poptávek. 0 Ů bar kpa kg/ks 9 1,, 0, , 1,,, 0,0 0,0 1,,,, 0,0 0,0, 0,,, 0,0 0,0,,,, 0,11 0,1,,,, 0,1 0,1 1 /1K, 9,,,, O q 0,1 0, 0,1 1H9 I0 K/l,,,, O o 9 0,1 N 0,1 IQ 1 I0 o,, 0,1 fifi á O o,, 0, 1 I0 o 0 1,,,, 0,1 0, L -\ \ \ \ \ V \ \ \ \ \ \ \ y s V 1, x d ( id ) Tříopletové silikoové propoje pro chladící systémy (délka ) KOLENO SILIKONOVÉ - až +10 Třívrstvá sytetická příze z polyesteru Silikoová pryž, modrá odolá chladícím kapaliám Silikoová pryž, modrá odolá chladícím kapaliám Propoje v chladících systémech u vzětových i zážehových motorů ebo tam, kde chladící médium a agresiví emrzoucí směsi způsobují poškozeí běžých pryžových hadic. Pro vyšší teplotí odolost (- až 0 ) dodáváme verzi červeé barvy s omexovými proplety. Stadardí výrobí délky (L) jsou, další délky jsou 1 a 1. Jié délky ebo průměry lze zhotovit a zakázku. 0 Ů bar kpa kg/ks 9 1 II o OK 00 OD 1 0 1, 1Q, 1, O/l,, OQ, 0, OO,, /i,, R, 9,,,,,, 1,,,,,, O, O,, O,, O,,, O,,,,,,,, 1 K 1 K \ K i K i K i 9 0,01 0,0 o 0,0 0,0 /i 0,0 0,0 c 0,0 0,11 0,1 0,1 0,1 I 0,1 0, 0,1 0,1 0,1 0,1 0, 0,1 0, L mo mo i o i o i o i o E Horká voda a pára

20 KOLENO SILIKONOVÉ 1 0 Û L - až +10 Třívrstvá sytetická příze z polyesteru Vitří duše: Silikoová pryž, modrá odolá chladícím kapaliám Silikoová pryž, modrá odolá chladícím kapaliám Propoje v chladících systémech u vzětových i zážehových motorů ebo tam, kde chladící médium a agresiví emrzoucí směsi způsobují poškozeí běžých pryžových hadic. Pro vyšší teplotí odolost (- až 0 ) dodáváme verzi červeé barvy s omexovými proplety. Stadardí výrobí délky (L) jsou, další délky jsou 1 a 1. Jié délky ebo průměry lze zhotovit a zakázku ,, 1,,, 0,,,,,, 9,,,,,, 1,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, bar kpa 9 kg/ks 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0 0,09 0,09 0,09 0, 0,11 RDITOR SIL SPL Tlaková a sací hadice pro horkou vodu a chladící kapaliy 0 $ <f> 1 Û kpa kg/m m E - až +10 Výztuha:, ocelová spirála Silikoová pryž - modrá, odolá teplotám a chladícím kapaliám Silikoová pryž - modrá, odolá teplotám a ozóu Hadice se spirálou abízí svojí flexibilitou a malým poloměrem ohybu výrobu jakéhokoliv tvaru až do délky m. Neláme se v ohybech a díky kvalitímu materiálu je předurčea jako uiverzálí horkovodí propoj. Hadice je odolá chladícím kapaliám a glykolům, eí vhodá pro oleje. Hadice se dodává pouze po baleí 1 ebo m. Q 11 O 1 11 ß 1 Q OK 0 1 ßO ßR 0 ÖD 0 a I9 Q o 0 OR ßÖ 1 0 R 1 Öß I0I m , 1 R, R R 1, 1 R, R 0 /U 1, 1 R, R RO 1, 1 R, R QO 1, 9 1 R, R 1H 1, 1 1, 1 1, 11 1, 1, 1 1, ^ b Rß 1, 1 1, i 10 o i 1, 1 1, HOI 1 1, 1, 1, 1, 1, 1, OR1 1 1, 1 R, R 01 1, 1 R, R ORR 1, 1 R, R 11R 1, 1 R, R 1, 1 R, R 1, 1 /iß, 0 1, 1 Horká voda a pára

21 Silikoová hadice pro aplikace sáí vzduchu a kapali RDITOR VUUM - až bar kpa m L Výztuha: Tvar kruhu Silikoová pryž - modrá uvitř Silikoová pryž - modrá a povrchu Hadice pro účely sáí vzduchu a kapali. Materiál hadice je odolý chladícím kapaliám a glykolům, eí vhodý pro oleje. Jejím ejčastějším použitím jsou aplikace sáí vzduchu v horkém prostředí.,,0,0 K,0,0 R,0 N,0,0 N 9,0 M,0 N,0, 1 Q,0 fl O 1 I,0 1 1,0 fi fi O, 1,0 1 1,0 fi 1 1 1,0 1 \ 1,0 FI "X 1 i 1,0, 1 \ 1,0 FL 9 1 1,0 1 o e o RR 0 o ÖK EN o i 0 FL Hadice je možé objedat i v barvě červeé ebo čeré s % přirážkou. Výrobce abízí možsteví slevu % při objedávkách ad 0 metrů od rozměru. Při objedávkách ad 0 metrů je sleva až %. Tlaková a sací hadice pro horkou vodu a chladící kapaliy RDITOR SIL FLEX 0 0 f II L bar kpa m - až +10 Výztuha:, ocelová spirála Silikoová pryž - modrá, odolá teplotám a chladícím kapaliám Silikoová pryž - modrá, odolá teplotám a ozóu Hadice se spirálou abízí svojí flexibilitou a malým poloměrem ohybu výrobu jakéhokoliv tvaru až do délky m. Neláme se v ohybech a díky kvalitímu materiálu je předurčea jako uiverzálí horkovodí propoj. Hadice je odolá chladícím kapaliám a glykolům, eí vhodá pro oleje. Hadice se dodává pouze po baleí 1 ebo m. 1 Q 9 11 ^ OK 1 1 Q 1 OK o / o 0 O R K O K 1 0 o 0 o 9 0 K co 9 QO 9 9 ^ o 11,, 1,0 1,0,, K, K Q 9. R,. K, K ft,9,, K, K R,9 Q,, K, K R, O,,9, K K, ß,, K, K R, O,,0, K K, Q,,, K K, R,,,, O,,1,,9,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,1,,, O, o,0 i 1, Q 1, 1, ~ KO 1 1 co c E Horká voda a pára

22 TURBO PROPOJ KRUHY Silikoový propoj mezi turbo a sací potrubí pro osobí i ákladí vozy - až +0 ( ) NOMEX Silikoová pryž, červeá Silikoová pryž, červeá Silikoový propoj mezi turbo a sací potrubí pro osobí i ákladí vozy. Pro požadavek výroby je vždy potřeba udat výrobí délku (L), vitří průměr d, a d, počet pruži (kovových kruhů) ebo techický výkres, popř. foto v měřítku. Vzdáleost L,, Lebo L je daá ormou výrobce, a proto eí potřeba tyto vzdáleosti měřit. 0 Û bar kpa kg/ks m 0 L 1 L 0 L TURBO PROPOJ KRUHY Silikoový propoj mezi turbo a sací potrubí pro osobí i ákladí vozy - až +0 ( ) NOMEX Silikoová pryž, červeá Silikoová pryž, červeá Û bar kpa kg/ks m L L L Silikoový propoj mezi turbo a sací potrubí pro osobí i ákladí vozy. Pro požadavek výroby je vždy potřeba udat výrobí délku (L), vitří průměr d, a d, počet pruži (kovových kruhů) ebo techický výkres, popř. foto v měřítku. Vzdáleost L,, L ebo L je daá ormou výrobce, a proto eí potřeba tyto vzdáleosti měřit. «L > N L L U všech typů turbopropojů lze a základě poptávky vyrobit vitří čerou vrstvu z tzv. fluoru, materiálu odolého vyšším teplotám a částicím horkého oleje. TURBO PROPOJ KRUHU Silikoový propoj mezi turbo a sací potrubí pro osobí i ákladí vozy - až +0 ( ) NOMEX Silikoová pryž, červeá Silikoová pryž, červeá Silikoový propoj mezi turbo a sací potrubí pro osobí i ákladí vozy. Pro požadavek výroby je vždy potřeba udat výrobí délku (L), vitří průměr d, a d, počet pruži (kovových kruhů) ebo techický výkres, popř. foto v měřítku. Vzdáleost L,, Lebo L je daá ormou výrobce, a proto eí potřeba tyto vzdáleosti měřit. 0 0 f ) bar kpa kg/ks m 0 0 L >\< L L M ; M Á I Z F,I j j ů E Horká voda a pára

23 Tlaková hadice pro horkou vodu a páru LORTE 1 - až +1 : 1 Pryž EPDM - čerá, odolá teplotám Pryž EPDM - čerá s textilím otlačkem Hadice je určea pro průmysl do míst, kde teplota epřekračuje 1. Z bezpečostích důvodů a pro delší životost je uté z hadice po každém použití zcela vypustit kodezovaou vodu. 0 0 ů kg/m bar 1 0,9, 1,,, 1,9,, kpa m Tlaková hadice pro horkou vodu a páru LORTE 1 - až až - : 1 až - : 1 DIN Vysocepevostí textilí oplet Pryž EPDM - čerá, odolá teplotám Pryž EPDM - čerá s textilím otiskem, odolá teplotám, otěru a ozóu Doprava saturovaé páry +10 pro všeobecé průmyslové aplikace, lze používat i pro tlakový kyslík do bar, výtlak středě koc. chemikálií. 0 <> Ů io I 0 1 Z bezpečostích důvodů a pro delší životost je uté z hadice po každém použití zcela vypustit kodezovaou vodu. 1 9 Q/ , UjtvJ 0, 0, RI 0, i 1, o 1,,, " á /i Tlaková hadice pro oplachováí horkou vodou LORTE 1 LE - až +1 : 1 Pryž EPDM - bílá, odolá teplotám Pryž EPDM - modrá s textilím otiskem, odolá teplotám, otěru a ozóu Doprava horké vody a páry pro čištěí potraviářských provozů. o» 0 Maximálí délka baleí 1 m. LORTE 1 LE OIL: Speciálí verze s oleji vzdorým povrchem, pro použití v mastých provozech! Z bezpečostích důvodů a pro delší životost je uté z hadice po každém použití zcela vypustit kodezovaou vodu. kg/m bar 11 O 1 1 O < /Id 0, 0, or 0, kk 0, 0,1 Q 0, 1,0 1, c kpa m E Horká voda a pára

24 LORTE Vysokotlaká hadice pro horkou vodu a páru Provozí teplota : - až + Bezpečost : : 1 Norma : BS typ, třída ISO 1 třídal, typ NFT - cat. 1, typ Výztuha : Vysocepevostí ocelový kord Vitří duše : Pryž EPDM - čerá, odolá teplotám Vější plášť : Pryž EPDM - čerá s textilím otiskem, odolá teplotám, otěru a ozóu Použití : Doprava saturovaé páry do +, doprava přehřáté páry až do teploty +. Pozámka : Na přáí zákazíka dodáváme hadici s povrchem odolým olejům pod ozačeím LORTE OIL. Maximálí délka baleí 1 m. Z bezpečostích důvodů a pro delší životost je uté z hadice po každém použití zcela vypustit kodezovaou vodu. LORTE RED 0 ů kg/m voda pára bar bar m 1 0, , 1 1 0, 1 0, 1 0, , 1 1,9 1 1, 1 1, 1 1, 1 1, 1 1 9, 1, 1,, 1,, 1 9,, 1 0 0,0 1 Vysokotlaká hadice pro horkou vodu a páru Provozí teplota : - až + Bezpečost : : 1 Norma : BS typ, třída ISO 1 třída1, typ NFT - cat. 1, typ Vysocepevostí ocelový kord Pryž EPDM - čerá, odolá teplotám Pryž EPDM - červeá s textilím otiskem, odolá teplotám, otěru a ozóu Doprava saturovaé páry do +, doprava přehřáté páry až do teploty <> Ů s I Další průměry jako apř. 1/; /; /9; /1 pouze a základě poptávek. Z bezpečostích důvodů a pro delší životost je uté z hadice po každém použití zcela vypustit kodezovaou vodu. 1 0, , 1 1 0, 1 1 0, , 1 1 1, 1 ;1 1, 1 ;1 LORTE Vysokotlaká atistatická hadice pro horkou vodu a páru Provozí teplota : - až + Bezpečost : : 1 (pára) Norma : ISO 1 třída, typ Výztuha: Vysocepevostí ocelový kord PETROV ST - EN 'SO1;0 --STEM-1BR, Vitří duše : 1 0, , 1 10 Pryž EPDM - čerá, odolá teplotám Vější plášť : 1, , 0, Pryž EPDM - čerá, elektricky vodivá, odolá teplotám, otěru a ozóu 1, 1 1, 1 0 Použití : 1 9, 1 0 Doprava saturovaé páry do +. Doprava přehřáté páry až do teploty +. Pozámka : E Nejčastěji používaá hadice pro páru v chemickém a petrochemickém průmyslu. Elektrostatická vodivost duše a pláště je R< fi /m. Jié délky baleí ebo průměry a základě poptávek. Z bezpečostích důvodů a pro delší životost je uté z hadice po každém použití zcela vypustit kodezovaou vodu. Horká voda a pára 0 Ů kg/m voda bar pára bar m

25 Tlaková hadice pro chemikálie HEMITE GPH - až +1 : 1 BS ' Výztuha : ' Vitří duše : Pryž EPDM - čerá, chemicky odolá ' Vější plášť : Pryž EPDM - čerá hladká, odolá otěru a ozóu <E> ' Použití : Doprava středě kocetrovaých chemikálií, techických alkoholů a horké vody (+1 ). hemickou odolost uto kozultovat s dodavatelem (viz. tabulka chemických odolostí). ' Pozámka : Duše i obal s elektrostatickou vodivostí R < x O /m. 0 Ů 10 1 Q OQ 9 0, 0,9 o 0, 0, o 0,0 0 Tlaková hadice pro chemikálie HEMITE EPDM Provozí teplota : - až +9 Bezpečost : : 1 Semperitl Pryž EPDM - čerá, chemicky odolá Pryž EPDM - čerá, odolá otěru a ozóu <E> MP - EPDM Multi Purpose Výtlak středě kocetrovaých chemikálií a techických alkoholů. Hadice pro uiverzálí použití v průmyslu. hemickou odolost uto kozultovat s dodavatelem (viz tabulka chemických odolostí). 0 Ů kg/m bar Q 11 O 1 Q 1 R OQ 0, 0,11 q 0,1 0,0 o 0, 0, /i 0, 1,0 1, o o o kpa m Duše i obal s elektrickou vodivostí R < Í /m. Tlaková hadice pro chemikálie HEMITE EPDM - až +0 : 1 Pryž EPDM - čerá, chemicky odolá Pryž EPDM - čerá s textilím otiskem odolá vůči otěru a vlivům počasí. Tlaková hadice a aorgaické chemikálie, kyseliy, zásady, soli, ehalogeovaé asyceé zásady, orgaické chemikálie. Vhodá pro tlakovou přepravu a přepravu odpadí a slaé vody, je také určea pro čističky vody. hemickou odolost uto kozultovat s dodavatelem (viz tabulka chemických odolostí). 0 ů kg/m bar 1 0, 1 O OQ 9 0, 1 0, OQ KO 1 1,1 1 1,1,0 kpa m F hemikálie

26 HEMITE OMPOSIT PTFE 00 Tlaková a sací hadice pro chemikálie - až +1 : 1 Textilí výztuha, ocelová spirála Pryž EPDM - čerá, chemicky odolá Pryž EPDM - čerá, odolá otěru a ozóu s textilím otiskem Tlaková hadice a aorgaické chemikálie, kyseliy, zásady, soli, ehalogeovaé asyceé zásady, orgaické chemikálie. Vhodá pro tlakovou přepravu a přepravu odpadí a slaé vody, je také určea pro čističky vody. hemickou odolost uto kozultovat s dodavatelem (viz tabulka chemických odolostí). 0 0 Û I , 0, 0, 0, 0,1 0,1 1,09 1, 1,0 1, HEMITE EPDM 1 EN 11 Tlaková hadice pro chemikálie - až +1 : 1 EN 11 Pryž EPDM - čerá, chemicky odolá Pryž EPDM - čerá, odolá otěru a ozóu s textilím otiskem, el. vodivý 0 Û I 1 0, , , , , , Tlaková hadice a aorgaické chemikálie, kyseliy, zásady, soli, ehalogeovaé asyceé zásady, orgaické chemikálie. Vhodá pro tlakovou přepravu a přepravu odpadí a slaé vody, je také určea pro čističky vody. hemickou odolost uto kozultovat s dodavatelem (viz tabulka chemických odolostí). Hadice se dodává pouze a základě poptávek. HEMITE EPDM 1/SPL EN 1U Tlaková a sací hadice pro chemikálie - až +1 : 1 EN 11, ocelová spirála Pryž EPDM - čerá, chemicky odolá Pryž EPDM - čerá, odolá otěru a ozóu s textilím otiskem, el. vodivý 0 û 1, , , , , 1 0 Hadice a aorgaické chemikálie, kyseliy, zásady, soli, ehalogeovaé asyceé zásady, orgaické chemikálie. Vhodá pro tlakovou přepravu a sáí odpadí a slaé vody, je také určea pro čističky vody. hemickou odolost uto kozultovat s dodavatelem (viz F tabulka chemických odolostí). Hadice se dodává pouze a základě poptávek. hemikálie

27 HEMITE OMPOSIT PTFE 00 Tlaková a sací hadice pro chemikálie Provozí teplota : - až +11 Bezpečost : : 1 Výztuha: «GOOOp*' Dvojitý oplet ze sytetických vláke, dvojitá ocelová spirála Vitří duše :,,9 oo.0 /, R XPLE - béžový modifikovaý polyetylé, odolý chemickým látkám.1 KD, ft 9, Rá, R Vější plášť : EPDM - čerý vrapovaý povrch, vysoce odolý oděru a kyseliám Použití : Výtlak i sáí vysoce agresivích chemických látek. Vrapovaý povrch zaručuje maximálí flexibilitu hadice. Pozámka :,, O 1,, Q1 91, 11, hemickou odolost je uté kozultovat s dodavatelem (vyžádejte si tabulku chemických odolostí). Û 0,9 0,9 QR 1, 1 0, 0,1,1 1, 1Q O 1, 1, 1, R 1, 11, O R 1, 9 QR 9 9 QR 9 9 QR / 1 1R I/ 0 OK 0, O 0, R 0, R 0, R 0, O 0, R 0, HEMITE UHMWPE Tlaková hadice pro chemikálie a potraviy - až +0 : 1 /0; EN 0; F.D.. Pryž EPDM - bílá, s výstelkou z vysokomolekulárího polyetyléu (UHMWPE ) - trasparetí Pryž EPDM - modrá s textilím otiskem, odolá ozóu a otěru Tlaková doprava 9% běžě používaých chemikálií. Vhodá rověž pro potraviářské produkty, 9% líh a farmaceutika (viz tabulka chemických odolostí). Náročější aplikace uto kozultovat s dodavatelem. Pro áročější aplikace máme v abídce HEMITE UHMWPE. 0 0 û kg/m bar 1 I 1 oc 1 O/l O/l 0, 0,0 o 0, Q 0, 0,9 I I kpa m HEMITE UHMWPE /SPL Tlaková a sací hadice pro chemikálie a potraviy - až +0 : 1 Norma: /0; EN 0; F.D.., ocelová spirála Pryž EPDM - bílá, s výstelkou z vysokomolekulárího polyetyléu ( UHMWPE ) - trasparetí Pryž EPDM - modrá, s textilím otiskem, odolá ozóu a otěru Tlaková doprava 9% běžě používaých chemikálií. Vhodá rověž pro potraviářské produkty, 9% líh a farmaceutika (viz. tabulka chemických odolostí). Náročější aplikace uto kozultovat s dodavatelem. Kocovky: Rychlospojky DIN ( TNKER), KMLOK, GUILLEMIN atd. F Û OR 1 O, E 0 Q 1, 0, RO R, 91 e 9 1 0, 0,9 QR 1,0 1 1, 1,9 O,9 /IQ, O, OQ,1 1 1 I I Q Q o 1 1/ O 0 oo 0 0 /1 R R e e hemikálie

28 Tlaková a sací hadice pro chemikálie a potraviy HEMITE UHMWPE FOOD 1/SPL -0 až +0 Bezpečost: :1 ssasík ^ Výztuha:, ocelová spirála /0; EN 11; F.D..; BFR; USD UHMWPE bílé barvy s čerými skvrami, elektricky vodivá R= x Q/m Sytetická pryž žlutá Sáí a výtlak 9% kyseli, ápojů potravi a 0% alkoholu apod. Na základě poptávek je možé dodat variatu i s elektricky vodivým povrchem čeré barvy. 0 Ů ,0 0,0 ft 0 ORD R 1,0 1 OQfl fifl 1,9 0, 0 91, , 1 9 OK \ Qfl 1 1 Qfl 1 1 Tlaková a sací hadice pro chemikálie a potraviy HEMITE FEP 1/SPL - až+1 Bezpečost: :1 ^^^SaMiSí Norma: EN 1 1; F.D.., ocelová spirála, měděý drátek pro odvod elektrického áboje FEP - polymer a bázi PTFE, trasparetí odolý teplotám a kocetrovaým chemikáliím. hemickou odolost uto kozultovat s dodavatelem Pryž EpDM - oražová, elektricky vodivá, odolá UV zářeí a atmosférickým vlivům. Sáí a výtlak vysoce kocetrovaých chemikálií, rozpouštědel agresivích látek a všech ostatích médií, kde teplota může dosahovat vysokých hodot. Pro kokrétí médium si vyžádejte kozultaci chemické odolosti. Hadice se dodává pouze a základě poptávek., 0,9 1 1, 1,1 1,9 1 1,9 1 Tlaková hadice pro chemikálie a ředidla HEMITE TEHNOBEL HP - až +0 : 1 ramidová vláka P - polyamid PU - atistatický R < fi /m -TfřdNBieř HP 0 BRP flwstfi Tf< 1Mo0x <D Hadice pro chemikálie a ředidla je určeá pro lakovy, malíře a atěrače. Je vhodá pro stříkáí barvami, laky a oleji. 0 ů, 1 0,01 0 O 1 K 0,0 ir 1 I00 OK 9, 1 0,01 0 1, 0,0 0 0 F hemikálie

29 HEMITE NR SPRY Vysokotlaká uiverzálí hadice pro chemické aplikace -1 až + : 1 Dvojitý oplet ze sytetických vláke Nylo (beze stop silikou), odolý chemickým látkám Sytetická čerá pryž, RM B (podmíěě odolá olejům), vhodá pro chemická použití Jedá se o uiverzálí hadici ejlepší jakosti pro obsluhu růzých aplikací, jako stříkaí barev, aplikace se zemědělskými postřiky. K dopravě povrchových lakovacích barev, laků, ředidel, terpetýu, vzduchu, olejů a širokého spektra rozpouštědel a chemikálií. hemickou odolost je uté kozultovat s dodavatelem (vyžádejte si tabulku chemické odolosti). Parametry uvedeé v tabulce platí při. Hadice je pouze a objedávku. 0 Ů, 9 9, 1,/,1, 1, 1, 1, 99, 0,, 0,1 0,I9 iq 0, fi 0, QQ 0, 0,0 1, 1, 1, 1, 9, 9,,, HEMITE PTFE Tefloová hadice pro všeobecé použití -0 až + a Bezpečost : 0 0 tolerace tolerace bar m F.D.; BgVV Materiál : PTFE (Polytetrafluorethyle) - bílý mléčý (čerý) Nízkotlaká doprava vysoce čistých produktů v chemickém, farmaceutickém a potraviářském průmyslu při vysokých a ízkých teplotách. hemickou odolost kozultujte s dodavatelem. Na přáí zákazíka je možo dodat hadici HEMITE PTFE v atistatickém provedeí čeré barvy. Na základě poptávky abízíme i speciálí tefloovou hadici z materiálu PVDF (čistý polymer, stabilí pro tlak, dlouhou životost a aprostou epropustost se zárukou let) : 0, = 0, : 0, : 0, : 0, 0, 0,0 0,0 0,0 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, ,,,,,,,,,,,,,, 0, 0, 0, ,, HEMITE PTFE 1X Vysokotlaká tefloová hadice s jedím erezovým opletem -0 až + : 1 F.D.; BgVV Vysocepevostí oplet z erezového drátu - materiál ISI 0 Materiál : PTFE (teflo) - mléčě zabarveý, vysoce chemicky odolý, potraviářsky ezávadý Vysokotlaká doprava agresivích látek, většiy chemikálií, alkoholu, potravi, ropých látek, vzduchu, páry, farmaceutik. Vyžádejte si kozultaci chemické odolosti. 0 0 tolerace 0 tolerace Ů kg/m bar R i 1 ir 1, -, R, -,9 R QR, -, QQR 9,9 - -, i Rá 1,0-1, IR I,I0 i - 1 I,I, -,, -, q 9 11 I1 1 } 1 1Q 9,9,1 QQQ _ QQR 0,09, 9, 0,09 dq, 11, 0,1 1, ft - 1 1,11 0,, - 1, 0, 1,9 ft Q --, 9H, -,, - 0,0 0,9 9Q 0, 0, 11 Ri m F Pozámka : Hadice se stadardě dodává v růzých délkách osazeá kocovkami dle požadavku zákazíka. Na přáí zákazíka je možo dodat hadici v atistatickém provedeí PTFE čeré barvy. hemikálie

30 Vysokotlaká tefloová hadice se dvěma erezovými oplety HEMITE PTFE X -0 až + : 1 F.D.; BgVV Vysocepevostí dvojitý oplet z erezového drátu - materiál ISI 0 Materiál : PTFE (teflo) - mléčě zabarveý, vysoce chemicky odolý, potraviářsky ezávadý Vysokotlaká doprava agresivích látek, většiy chemikálií, alkoholu, potravi, ropých látek, vzduchu, páry, farmaceutik. Vyžádejte si kozultaci chemické odolosti. Hadice doporučujeme dodávat v pevých délkách osazeou kocovkami dle požadavku zákazíka. Uvedeý tlak platí při teplotě. Např. při teplotě 0 je provozí tlak zhruba 0% své původí hodoty. Na přáí zákazíka je možo dodat hadici v atistatickém provedeí PTFE čeré barvy. 0 0 tolerace 0 0 mi Ů I kg/m bar m, -,9-11 1, 1, 0,1 0, 10 9,9 -, 1, 0, ,09 0,1 1 1, 1,1 1, 0, 1, -,, 0, 1, -, 1 0,9 0, 9 0 Vysokotlaká flexibilí tefloová hadice s jedím erezovým opletem HEMITE ONVO PTFE IX -0 až + : 1 F.D..; BgVV Vysocepevostí oplet z erezového drátu - materiál ISI 0 Materiál : PTFE (teflo) vrapovaý - mléčě zabarveý, vysoce chemicky odolý, potraviářsky ezávadý Flexibilí hadice pro vysokotlakou dopravu agresivích látek, většiy chemikálií, alkoholu, potravi, ropých látek, vzduchu, páry, farmaceutik... Vyžádejte si kozultaci chemické odolosti. 0 0 tolerace,9 -, 9,99 -, , - 1,0 1, - 1, 1, -,,9 -,1 1,9 -, 1 9,1-9, 9 9,91 -,9 tolerace Ů kg/m 1, ,1 1, ,1 1,1-1 0,0 1,9-1 0,,00-0,,1-0,,1-1 0, 9,0-9 0,0 9,1-0,9 bar m Hadice se stadardě dodává v růzých délkách osazeá kocovkami dle přáí zákazíka. Vrapovaá kostrukce umožňuje dobrou ohebost hadice. Na přáí zákazíka je možo dodat hadici v atistatickém provedeí PTFE čeré barvy. Ukázky používaých kocovek s hadicoviou: hemikálie

n fixace uvnitř obalu

n fixace uvnitř obalu TVA RO VÉ VÝPLN Ě bezpečé uložeí výrobků a dílů při maipulaci, dopravě a skladováí fixace uvitř obalu baleí dílů v průmyslu pro sériovou i kusovou výrobu baleí dílů v elektrotechickém průmyslu - atistatické

Více

i i n i a a c a n a a i i i i i

i i n i a a c a n a a i i i i i E Distributor produktů firy ivg colbachini spa i i n i a a c a n a a i i i i i OBSH OBHODNÍ NÁZEV QUTE PV RISTL Voda a kapal ny QUTE PV RDEN Voda a kapal ny QUTE PV Voda a kapal ny QUTE TF Voda a kapal

Více

firma GMS působí již osm let na trhu průmyslových hadic a technické pryže. V novém katalogu jsme zúročili naše dosavadní znalosti a

firma GMS působí již osm let na trhu průmyslových hadic a technické pryže. V novém katalogu jsme zúročili naše dosavadní znalosti a Vážení zákazníci, firma GMS působí již osm let na trhu průmyslových hadic a technické pryže. V novém katalogu jsme zúročili naše dosavadní znalosti a zkušenosti v uvedeném oboru a snažili jsme se vytvořit

Více

Rejstøík ABECEDNÍ REJSTØÍK HADIC

Rejstøík ABECEDNÍ REJSTØÍK HADIC ABECEDNÍ REJSTØÍK HADIC OBCHODNÍ NÁZEV SEKCE ZKRATKA OBCHODNÍ NÁZEV SEKCE ZKRATKA A ABRACEM Abraziva H ABRAFLEX /SPL Abraziva H ABRAFLEX PIPPURN Abraziva H ABRASPIR /SPL Abraziva H ABRATEC /SPL Abraziva

Více

FORT-PLASTY s.r.o., Hulínská 2193/2a, 767 01 Kroměříž, CZ tel.: +420 575 755 711, e-mail: info@fort-plasty.cz, www.fort-plasty.cz

FORT-PLASTY s.r.o., Hulínská 2193/2a, 767 01 Kroměříž, CZ tel.: +420 575 755 711, e-mail: info@fort-plasty.cz, www.fort-plasty.cz FORT-LASTY s.r.o., Hulíská 2193/2a, 767 01 Kroměříž, CZ NQA ISO 9001 0 7. Vetilátory řady a Vetilátory řady a slouží k odsáváí vzdušiy s obsahem agresivích látek, jako jsou kyseliy a louhy především z

Více

6. Ventilátory řady FORT NVN

6. Ventilátory řady FORT NVN 0 FORT-LASTY s.r.o., Hulíská 2193/2a, 767 01 Kroměříž, CZ 6. Vetilátory řady FORT Vetilátory řady FORT jsou radiálí ízkotlaké vetilátory. Skříě a oběžá kola jsou vyráběa z materiálu VC. Vetilátory jsou

Více

obsah 1 Svařované nerezové trubky 2 Bezešvé trubky 3 Čtyřhranné a obdélníkové svařované trubky 4 Duté tyče

obsah 1 Svařované nerezové trubky 2 Bezešvé trubky 3 Čtyřhranné a obdélníkové svařované trubky 4 Duté tyče Obsah straa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Svařovaé erezové trubky 4 9 Bezešvé trubky 10 19 Čtyřhraé a obdélíkové svařovaé trubky 20 23 Duté tyče 24 27 Nerezové potrubí příslušeství a závitové fitiky 28 37 Potraviářské

Více

Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C)

Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C) POTRAVINY Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C) HADICE PRO PÁRU DS1 13-75 18 / 55 EPDM / EPDM +210 / +120 73 DSE 13-50 16 / 50 EPDM / EPDM +204 / +95 74 DS3 13-50

Více

Ventilátory řady NV. Polohy spirálních skříní při pohledu ze strany sání. levé pravé. Provedení pravé Provedení levé Provedení oběžného kola

Ventilátory řady NV. Polohy spirálních skříní při pohledu ze strany sání. levé pravé. Provedení pravé Provedení levé Provedení oběžného kola Vetilátory řady NV Vetilátory řady NV jsou radiálí ízkotlaké vetilátory. Skříě a oběžá kola jsou vyráběa z materiálu VC. Vetilátory jsou určey k odsáváí výparů agresivích kapali jako jsou kyseliy a louhy

Více

Katalog čerpadel. VÝHRADNÍ DISTRIBUTOR PRO ČR

Katalog čerpadel.  VÝHRADNÍ DISTRIBUTOR PRO ČR Katalog čerpadel www.pumpa.cz VÝHRADNÍ DISTRIBUTOR PRO ČR Obsah 1. STACIONÁRNÍ ČERPADLA S OBĚŽNÝM KOLEM............................. 7 1.1. Vícezdvihová horizotálí OSW, OS, 25-80YS...............................................

Více

Název ID Pracovní tlak Poruchový tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) (bar) Duše/Obal ( C)

Název ID Pracovní tlak Poruchový tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) (bar) Duše/Obal ( C) POTRAVINY Název ID Pracovní tlak Poruchový tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) (bar) Duše/Obal ( C) HADICE PRO VÍCEÚČELOVÉ VYUŽITÍ PL0 4-50 20 80 SBR-NR / SBR-EPDM -30 do +70 105 PL1 13-102

Více

Distributor produktů firmy :

Distributor produktů firmy : PRŮMYSLOVÉ HADICE Distributor produktů firmy : Obsah Voda a kapaliny AQUATEC PVC AQUATEC PVC CRISTAL AQUATEC PVC TRIKOFRUT GOLD AQUAFLAT PVC AQUAFLAT PVC M AQUAFLAT MULTIFLAT SPIROTEC PVC / SP SPIROTEC

Více

Sedlové ventily (PN 6) VL 2 2cestný ventil, přírubový VL 3 3cestný ventil, přírubový

Sedlové ventily (PN 6) VL 2 2cestný ventil, přírubový VL 3 3cestný ventil, přírubový Datový list Sedlové vetily (PN 6) V 2 2cestý vetil, přírubový V 3 3cestý vetil, přírubový Popis V 2 V 3 Vetily V 2 a V 3 abízejí kvalití a efektiví řešeí pro většiu systémů vytápěí a chlazeí. Vetily jsou

Více

PRŮMYSLOVÉ HADICE - univerzální CPU

PRŮMYSLOVÉ HADICE - univerzální CPU Charakteristika Univerzální hadice jsou určeny pro obecné použití: pro vzduch, vodu, lehké chemikálie, oleje a paliva. Některé z nich jsou vhodné také pro potraviny. Jsou vyrobeny z materiálů jako PVC,

Více

Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C)

Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C) POTRAVINY Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C) HADICE PRO SVAŘOVÁNÍ GAC 4-25 20 SBR-NR / SBR-NR -30 do +70 117 GOX 4-25 20 SBR-NR / SBR-NR -30 do +70 118 TWIN

Více

HADICE A POTRUBÍ. Používaná na motorových vozidlech

HADICE A POTRUBÍ. Používaná na motorových vozidlech HADICE A POTRUBÍ Používaná na motorových vozidlech Zdeněk Vlasák, Odysseus 2004 Hadicové spony Šneková spona Hadicové šnekové šroubovací spony jsou určené pro rychlé a jednoduché upínání tlakových hadic

Více

Název ID Pracovní tlak Poruchový tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) (bar) Duše/Obal ( C) IK SBR / NR-BR -35 do

Název ID Pracovní tlak Poruchový tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) (bar) Duše/Obal ( C) IK SBR / NR-BR -35 do POTRAVINY Název ID Pracovní tlak Poruchový tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) (bar) Duše/Obal ( C) HADICE NA PROPLACHOVÁNÍ KANALIZACE IK25 13-32 250 625 SBR / NR-BR -35 do +80 91 HADICE NA

Více

Regulační ventily (PN 16) VF 2 2-cestné, přírubové VF 3 3-cestné, přírubové

Regulační ventily (PN 16) VF 2 2-cestné, přírubové VF 3 3-cestné, přírubové Datový list Regulačí vetily (PN 16) VF 2 2-cesté, přírubové VF 3 3-cesté, přírubové Popis Vlastosti: Vzduchotěsá kostrukce Nacvakávací mechaické připojeí k servopohoům AMV(E) 335, AMV(E) Vyhrazeý 2- a

Více

Silikonové tvarové propoje - tříopletové, univerzální použití

Silikonové tvarové propoje - tříopletové, univerzální použití REUKCE SIIKONOVÁ PŘÍMÁ - C až +00 C, : Vnitřní uše : Silikonová pryž - morá, oolná chlaícím kapalinám Silikonová pryž - morá, oolná chlaícím kapalinám Propoj o míst sálavého tepla, tvarová kolena pro opravu

Více

HADICE PRO DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY

HADICE PRO DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY POTRAVINY HADICE PRO Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C) BRZDOVÉ HADICE FBD 9-13 10 NBR-SBR / EPDM-SBR -40 do +70 55 FBE 4-13 10 SBR-NR / SBR-EPDM -40 do +90

Více

ČIŠTĚNÍ A MYTÍ - čištění kanalizace IK 25

ČIŠTĚNÍ A MYTÍ - čištění kanalizace IK 25 IK 25 Černá, hladká pryž SBR Dva textilní oplety Černá, hladká pryžová směs, vysoce odolná proti oděru NR/BR Od -35 C do +80 C Hadice je určena pro ové čistění kanalizace. Charakteristická velmi vysokou

Více

Pro likvidaci uniklých látek. Příručka Pro Prevenci a HavariJní situace Při PrÁci s nebezpečnými látkami

Pro likvidaci uniklých látek. Příručka Pro Prevenci a HavariJní situace Při PrÁci s nebezpečnými látkami sorpčí ProstřeDkY a ProDuktY Pro likvidaci uiklých látek Příručka Pro Preveci a HavariJí situace Při PrÁci s ebezpečými látkami záchyté ProstřeDkY / sorbety / likvidace uiklých látek všude tam, kde jsou

Více

Zehnder Radiator Bench (s lavicí)

Zehnder Radiator Bench (s lavicí) POPIS ÝROBKU Popis výrobku U radiatorů jsou čláky radiátoru položey vodorově ad sebou. Při stejém využití jako lavice ebo odkládací plocha abízí Zehder radiátory s lavicí jiou optiku ež obvyklý radiátor

Více

PRŮMYSLOVÉ HADICE - pro ropné látky NAFTREX / B

PRŮMYSLOVÉ HADICE - pro ropné látky NAFTREX / B NAFTREX / B Černý textilní oplet jako tepelná ochrana Od -40 C do +120 C Hadice je určena pro palivové a chladící systémy. Pracovní teplota závisí na mediu, pro paliva s obsahem do 50% aromatických látek

Více

NEREZOVÝ SVĚT. Produktový katalog

NEREZOVÝ SVĚT. Produktový katalog NEREZOVÝ SVĚT Produktový katalog PRODUKTOVÝ KATALOG NEREZ ATILA STÝL s.r.o., +420 601 581 817, obchod@atilastyl.cz, www.atilastyl.cz Obsah straa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Svařovaé erezové trubky 4 9 Bezešvé trubky

Více

PRŮMYSLOVÉ HADICE - teflonové CORROFLON

PRŮMYSLOVÉ HADICE - teflonové CORROFLON Charakteristika: CORROFLON Materiál hadice: Výztuž: Prac. teplota: Spirálně vrapovaný PTFE (teflon) Spirála z nerezi AISI 304 Oplet z nerezi AISI 304 (verze SS) Oplet z polypropylenu (verze PB) Od -70

Více

ČIŠTĚNÍ A MYTÍ - vysokotlaké

ČIŠTĚNÍ A MYTÍ - vysokotlaké ČIŠTĚNÍ A MYTÍ - vysokoé Hadice pro vysokoá mycí zařízení SUPER HYDRO WASH 1SC Mikroperforovaný polyuretan Od -40 C do +120 C (krátkodobě do +155 C) Hadice pro ové čištění a mytí horkou vodou. Odolná detergentům,

Více

AEROTEC PLE. Tlaková hadice pro vzduch a kapaliny. horký vzduch a kapaliny. kód str. 32 AEROTEC 20. Tlaková hadice

AEROTEC PLE. Tlaková hadice pro vzduch a kapaliny. horký vzduch a kapaliny. kód str. 32 AEROTEC 20. Tlaková hadice PRÙMYSLOVÉ HADIE HADIE PRO OVÝ VZDUH (KAPALINY) AEROTE V AEROTE V AEROTE BLUE V AEROTE PLE AEROTE TP AEROTE TP pro vzduch a kapaliny kód 01 str. 31 pro vzduch a kapaliny kód 03 str. 31 Antistatická hadice

Více

THOMAFLUID - Příručka II

THOMAFLUID - Příručka II Reichelt Chemietechnik GmbH + Co. - Příručka II Hadice pro analýzy Hadice pro chemikálie Průmyslové hadice Hadice pro lékařské přístroje Hadice pro farmaceutiku z elastomerů a umělých hmot Spojky Luer-Lock

Více

Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C)

Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C) POTRAVINY CHEMIKÁLIE Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C) RESIST U UPEL-P 19-100 -0,9 / 16 UPE čern. / EPDM -35 do +100 (130) 81 UPE-P 25-100 -0,9 / 16 UPE transp.

Více

HADICE NA HORKOU VODU A PÁRU

HADICE NA HORKOU VODU A PÁRU PRÙMYSOVÉ HADIC PRÙMYSOVÉ HADIC HADIC NA HORKOU VODU A PÁRU CAORTC 0V CO CAORTC 0V CAORTC HT CAORTC 0 CASCAD CAORTC FKD CAORTC RAI COOANT /SP Hadice pro horkou vodu a chladící kapaliny kód 0 str. 9 Hadice

Více

Ruční zvedací zařízení

Ruční zvedací zařízení slouží ke zvedáí, tažeí, popřípadě tlačeí břeme v podmíkách, kde je jediým zdrojem hací síly člověk. Vyikají provozí spolehlivostí a jedoduchostí asazeí. Široké spektrum vyráběých rozměrových a osostích

Více

Polyvinylacetát (PVAc) Polyvinylalkohol (PVA) CH n CH 2

Polyvinylacetát (PVAc) Polyvinylalkohol (PVA) CH n CH 2 Polyviylacetát (PVAc) - 3 Výroba: emulzí polymerace viylacetátu; (P= 800) hemicky málo odolý; použití: lepidla, latexové barvy, žvýkačky, impregačí prostředky (papíru a textilu), a výrobu PVA! Polyviylalkohol

Více

Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C)

Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C) HORKÁ Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana () (bar) Duše/Obal ( C) Dopravní hadice FS 1 7-0,9/ NR světlá / CR - do +70 7 FS 0 1 7-0,9/ NR-BR černá / CR - do +70 FS 0 1 7-0,9/ CSM světlá

Více

PRŮMYSLOVÉ HADICE - pro technické plyny TWIN

PRŮMYSLOVÉ HADICE - pro technické plyny TWIN ACETYLEN EN 559 / ISO 3821 Černá pryž SBR/NR Dvě vrstvy syntetické příze Červená rýhovaná pryž SBR/NR Od -30 C do +70 C Elastická hadice k dopravě acetylénu. Hadice je odolná proti zalomení a působení

Více

B C D E F G H T OBSAH KOMPAKTNÍ (NEPORÉZNÍ) PLOCHÁ TÌSNÍCÍ PRYŽ

B C D E F G H T OBSAH KOMPAKTNÍ (NEPORÉZNÍ) PLOCHÁ TÌSNÍCÍ PRYŽ 015/6 OBSAH KOMPAKTNÍ (NEPORÉZNÍ) PLOCHÁ TÌSNÍCÍ PRYŽ SBR /E; SBR V/E SBR 65 E; SBR 65 E/V SBR 65 ST; SBR 65 ST/V SBR DESKY 65; SBR DESKY 70 NBR 65 E; NBR 65 E/V NBR 65 Z; NBR 65 Z/V NBR DESKY 65; NBR

Více

Hydraulické hadice. Hydraulic hoses

Hydraulické hadice. Hydraulic hoses Hydraulic hoses Obsah katalogu Použití hydraulických hadic Hadicovina dle normy DIN EN 53 1SN / 2SN Hadicovina dle normy DIN EN 57 1SC / 2SC 2 3 3 Hadicovina pro zvlášt vysoké y 4SP / 4SH / R13 / R15 4

Více

Vytápění BT01 TZB II - cvičení

Vytápění BT01 TZB II - cvičení CZ..07/2.2.00/28.030 Středoevropské cetrum pro vytvářeí a realizaci iovovaých techicko-ekoomických studijích programů Vytápěí BT0 TZB II - cvičeí Zadáí Pro vytápěé místosti vašeho objektu avrhěte otopá

Více

Bezpečnostní technika

Bezpečnostní technika Bezpečostí techika Modul pro hlídáí otáčeí a kotrolu zastaveí BH 5932 safemaster Grafické zázorěí fukce splňuje požadavky ormy EN 60204-1, kocepčí řešeí se dvěma kaály, vstupy pro iiciátory (símače) pp,

Více

PRŮMYSLOVÉ HADICE - transportní SM 1

PRŮMYSLOVÉ HADICE - transportní SM 1 ORINOCO 2000 Černá antistatická pryž SBR/NR Dvojitý syntetický kord Černá antistatická pryž SBR/NR Výjimečně odolná hadice proti oděru a dlouhodobým těžkým m podmínkám. Používá se k pískování, tryskání

Více

Chemikálie. Tlaková hadice pro klimatizace s tekutými médii CHEMITEC GALAXY 4826. COOO/fxAJV. Tlaková hadice pro klimatizace CHEMITEC GALAXY 3090

Chemikálie. Tlaková hadice pro klimatizace s tekutými médii CHEMITEC GALAXY 4826. COOO/fxAJV. Tlaková hadice pro klimatizace CHEMITEC GALAXY 3090 CHEMITEC GLXY 42 Tlaková hadice pro klimatizace s tekutými médii Provozní teplota : - C až +1 C Bezpečnost: 2 : 1 COOO/fxJV GLXY 42» Výztuha: Vrstvy materiálů, především vrstva P (tvrdý polyamid) NBR -

Více

Hadicovina a koncovky

Hadicovina a koncovky /e VBPDE Hadicovina a koncovky MHI servis s. r. o. Havránkova 11, 619 00 Brno tel.: +420 543 521 386, fax: +420 543 251 638 e-mail: mhi@hydrocom.cz, www.mhiservis.cz Vysokotlaké hydraulické hadice 1SN,

Více

SIMONA Materiály pro vystýlky

SIMONA Materiály pro vystýlky .report Techické iformace společosti SMONA AG 2/2012 Maximálí bezpečost pro vystýlky a kombiovaé kostrukce SMONA Materiály pro vystýlky Váš parter Příprava spojeí dvou válcových dílů Společost SMONA abízí

Více

PØEHLEDOVÝ KATALOG PRO POTRAVINÁØSKÝ PRÙMYSL PRÙMYSLOVÉ HADICE KONCOVKY TÌSNÍCÍ DESKY VZDUCHOTECHNICKÉ HADICE HADICOVÉ SPONY

PØEHLEDOVÝ KATALOG PRO POTRAVINÁØSKÝ PRÙMYSL PRÙMYSLOVÉ HADICE KONCOVKY TÌSNÍCÍ DESKY VZDUCHOTECHNICKÉ HADICE HADICOVÉ SPONY PØEHLEDOVÝ KATALOG PRO POTRAVINÁØSKÝ PRÙMYSL PRÙMYSLOVÉ HADICE KONCOVKY TÌSNÍCÍ DESKY VZDUCHOTECHNICKÉ HADICE HADICOVÉ SPONY www.gms.cz HADICE PRO PIVOVARY A LIHOVARY DRINKTEC 10 Tlaková hadice Provozní

Více

Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C)

Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C) POTRAVINY Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C) HADICE PRO TRYSKÁNÍ PÍSKEM SM1 13-42 12 SBR-NR-BR / SBR -35 do +80 19 SM2 13-42 12 NR-SBR-BR / SBR -35 do +80 20

Více

BEZKONKURENČNÍ SERVIS A PODPORA.

BEZKONKURENČNÍ SERVIS A PODPORA. BEZKONKURENČNÍ SERVIS A PODPORA. Pro výrobky Heliarc, stejě jako pro všechy další výrobky ESAB, abízíme jediečý zákazický servis a podporu. Naši kvalifikovaí pracovíci techického servisu jsou připravei

Více

Systémové vodící stěny a dopravní zábrany

Systémové vodící stěny a dopravní zábrany Vyvíjíme bezpečost. Systémové vodící stěy a dopraví zábray Fukčí a estetické řešeí v dopravě eje pro města a obce. www.deltabloc.cz CITYBLOC Více bezpečosti pro všechy účastíky siličího provozu Jediečá

Více

HYDROPRODUCT s.r.o. Hadice pro hydraulické obvody ( hydraulické hadice)

HYDROPRODUCT s.r.o. Hadice pro hydraulické obvody ( hydraulické hadice) HYDROPRODUCT s.r.o. ing. J. Podskalský Hadice pro hydraulické obvody ( hydraulické hadice) - přenos tlakové kapaliny mezi pohyblivými částmi zařízení ( rotace, posuv, vibrace ) - umožňují realizovat jednu

Více

MĚŘÍCÍ SYSTÉMY - měřící body

MĚŘÍCÍ SYSTÉMY - měřící body MĚŘÍCÍ SYSTÉMY - měřící body MCS (Mini Control System) umožňuje sestavit jednoduchý měřící systém u hydraulických rozvodů. Měření lze provádět i při maximálním pracovním u hydraulického systému (do bar).

Více

B C D E F G H T OBSAH KOMPAKTNÍ (NEPORÉZNÍ) PLOCHÁ TÌSNÍCÍ PRYŽ

B C D E F G H T OBSAH KOMPAKTNÍ (NEPORÉZNÍ) PLOCHÁ TÌSNÍCÍ PRYŽ 014/ OBSAH KOMPAKTNÍ (NEPORÉZNÍ) PLOCHÁ TÌSNÍCÍ PRYŽ SBR /E; SBR V/E SBR 65 E; SBR 65 E/V SBR 65 ST; SBR 65 ST/V SBR DESKY 65; SBR DESKY 70 NBR 65 E; NBR 65 E/V NBR 65 Z; NBR 65 Z/V NBR DESKY 65; NBR DESKY

Více

v aktuálních katalozích Porsche Tequipment nebo v našem online tel.: fax:

v aktuálních katalozích Porsche Tequipment nebo v našem online tel.: fax: V zimě se ze silice ěkdy stává sjezdovka. Ale jako sportovce Vás to přece eodradí. Sada kompletích 18palcových zimích kol Carrera IV z Porsche Tequipmet.* Váš vůz Porsche představuje Co apříklad ová sada

Více

50 Hz. Tradiční sériový ceník CZK

50 Hz. Tradiční sériový ceník CZK 11 5 Hz 4 Tradičí sériový ceík Osvědčeí a Záruka bez udáí důvodů... Pokud je ám zámo, ZDS je jediým výrobcem, který abízí záruku Bez udáí důvodů a celý sortimet výrobků. Jedoduše to zameá, že bez ohledu

Více

PNEUMATIKA - hadice PA 6

PNEUMATIKA - hadice PA 6 PE Polyetylen (LDPE) Od -30 C do +70 C Lehká, elastická trubka, určená pro vzduch, vodu a jiná média. Odolná proti chemikáliím, fyziologicky bezpečná, zbavená příchuti. Splňuje požadavky BGA a FDA. Pracovní

Více

ZAŘÍZENÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ - zabezpečení a těsnění SPRING

ZAŘÍZENÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ - zabezpečení a těsnění SPRING SPRING Galvanizovaná ocel Ochranná spirála z ocelového drátu, určená k ochraně hadic (kabelů) před otěrem, zalomením a deformací. Standardní 10 m. mezera mezi závity drátu RF-SPRING-10 10 5 1,6 RF-SPRING-12

Více

2011/12. Ceny a objednací kódy naleznete v ceníku

2011/12. Ceny a objednací kódy naleznete v ceníku 011/1 Ceny a objednací kódy naleznete v ceníku OBSAH KOMPAKTNÍ (NEPORÉZNÍ) PLOCHÁ TÌSNÍCÍ PRYŽ SBR / E; SBR V / E; SBR 65 E; SBR 65 E / V SBR 65 ST; SBR 65 ST / V; SBR DESKY 65; SBR DESKY 70 BR 60 Z SBR

Více

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiop asdfghjklzxcvbnmqwertyuiopas

Více

PRŮMYSLOVÉ HADICE - pro klimatizaci FR 5

PRŮMYSLOVÉ HADICE - pro klimatizaci FR 5 Základní informace o chladivech Chladivem je médium účastnící se tepelné výměny v chladícím zařízení, které odebírá teplo odpařováním při nízké teplotě a tlaku a předává teplo zkapalněním při odpovídající

Více

Jednosměrné škrticí ventily

Jednosměrné škrticí ventily Jedosměré škrticí vetily Jedosměré škrticí vetily hlaví údaje Fukce Jedosměré škrticí vetily ebo škrticí vetily regulují rychlost pístu peumatických pohoů při dopředém i zpětém chodu. Toho se dosahuje

Více

značka kvality exkluzivně v

značka kvality exkluzivně v začka kvality exkluzivě v availlo 2 availlo availlo, jediečá svým desigem a mimořádá půvabem. Moderí a přesto adčasová, tvarovaá tak, že a vás udělá dojem, ale evtíravá. ktuálí desig pro aši dobu. Životí

Více

PRŮMYSLOVÉ HADICE - teflonové

PRŮMYSLOVÉ HADICE - teflonové CHEMFLUOR TH Černý, vodivý PTFE Oplet z nerezi AISI 304 Od -50 C do +200 C Elastická teflonová hadice, určená pro vysokoé rozvody hydrauliky, pneumatiky a plynů. Duše vyrobena z vodivého teflonu eliminuje

Více

Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C)

Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C) POTRAVINY Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C) HADICE K AUTOCISTERNÁM TM1 19-150 -0,9 / 16 NBR / CR -30 do +90 35 TMSL 50-102 -0,9 / 10 NBR / CR -30 do +90 36

Více

VŠEOBECNÝ K ATALOG. Těsnění pro rotační zařízení. Těsnění pro statická zařízení. Těsnění pro hydrauliku. Průmyslová maziva a průmyslová chemie

VŠEOBECNÝ K ATALOG. Těsnění pro rotační zařízení. Těsnění pro statická zařízení. Těsnění pro hydrauliku. Průmyslová maziva a průmyslová chemie VŠEOBECNÝ K ATALOG VYBRANÝ R OZSAH Těsěí pro rotačí zařízeí Těsěí pro statická zařízeí Těsěí pro hydrauliku Průmyslová maziva a průmyslová chemie Kompozití átěrové hmoty POMÁHÁME ZVYŠOVAT ÚROVEŇ PRŮMYSLU

Více

hydraulika s.r.o. Hydraulické hadice

hydraulika s.r.o. Hydraulické hadice hydraulika s.r.o. Hydraulické hadice UNAS hydraulika, s.r.o. Ratibořská 177 747 05 Opava tel. /fax: 553 650 06 e-mail: unas@opava.cz www.hydraulikaunas.cz Tabulka pracovních tlaků základních hydraulických

Více

PRŮMYSLOVÉ HADICE - teflonové CORROFLON

PRŮMYSLOVÉ HADICE - teflonové CORROFLON Charakteristika: CORROFLON Materiál hadice: Výztuž: Prac. teplota: Spirálně vrapovaný PTFE (teflon) Spirála z nerezi AISI 304 Oplet z nerezi AISI 304 (verze SS) Oplet z polypropylenu (verze PB) Od -70

Více

Ceník průmyslových hadic

Ceník průmyslových hadic 1 název/ rozměr objednávací kód prodej Kč prodej EUR balení prodejní jednotka H a d i c e p r o k a p a l i n y - A AQUATEC PVC - beztlaká had pro tekutiny 2/4 002/004-CV000-00087 2,52 0,096 100,00 m 3/5

Více

PRŮMYSLOVÉ HADICE - vyhřívané

PRŮMYSLOVÉ HADICE - vyhřívané ETH HL T Vyhřívané hadice jsou používány v procesech, vyžadujících ohřev nebo roztopení média, ale hlavně v případě potřeby udržení stálé, zvýšené teploty protékajícího média jako například: oleje, maziva,

Více

PRŮMYSLOVÉ HADICE - brzdové

PRŮMYSLOVÉ HADICE - brzdové Brzdové hadice pryžové RAI BRAKE UIC-830-I-85 Duše: Černá hladká syntetická pryž Výztuž: Syntetický kord Obal: Černá hladká syntetická pryž Elastická hadice určená pro rozvod vzduchu v brzdných systémech

Více

Výroba certifikovaných flexibilních teflonových topných těles STFX s flexibilním přívodem

Výroba certifikovaných flexibilních teflonových topných těles STFX s flexibilním přívodem Chlzeí Topeí Výrob certifikových flexibilích tefloových topých těles STFX s flexibilím přívodem Model 500 15000W Všestrá topá těles! jsou odolá většiě kyseli lklických látek mx. teplot lázě pro stdrdí

Více

BSI. Trámové botky s vnitřními křidélky Trojrozměrná spojovací deska z uhlíkové oceli s galvanickým zinkováním BSI - 01 ÚČINNÉ ODKLONĚNÝ OHYB

BSI. Trámové botky s vnitřními křidélky Trojrozměrná spojovací deska z uhlíkové oceli s galvanickým zinkováním BSI - 01 ÚČINNÉ ODKLONĚNÝ OHYB SI Trámové botky s vitřími křidélky Trojrozměrá spojovací deska z uhlíkové oceli s galvaickým zikováím ÚČINNÉ Stadardizovaý, certifikovaý, rychlý a ekoomický systém OLASTI POUŽITÍ Smykové spoje dřevo-dřevo,

Více

pryžové profily MIKROPORÉZNÍ PROFILY V METRÁŽI

pryžové profily MIKROPORÉZNÍ PROFILY V METRÁŽI Mikroporézní profi ly v metráži 160 Mikroporézní profi ly samolepicí 162 Profi ly z epdm pryže - kompaktní 163 Profi ly z nbr pryže - olejivzdorné 165 Profi ly ze silikonové expandované (mikroporézní)

Více

KELine ŠTRUKTUROVANÝ KABELÁŽNY SYSTÉM

KELine ŠTRUKTUROVANÝ KABELÁŽNY SYSTÉM KELie 2013 ŠTRUKTUROVANÝ KABELÁŽNY SYSTÉM 1 6 12 16 20 24 30 36 38 45 48 Obsah Metalická kabeláž Cat.6 A iteroperabilí kompoety Cat.6A/Class E A systémové kompoety Cat.6 stíěé kompoety Cat.6 estíěé kompoety

Více

PRŮMYSLOVÉ HADICE - pro chemikálie MP 20

PRŮMYSLOVÉ HADICE - pro chemikálie MP 20 MP 20 Textilní oplet Od -40 C do +95 C (krátkodobě +110 C) Víceúčelová hadice pro transport vzduchu, vody a lehkých chemikálií, polyuretanových a epoxidových a vodou ředitelných barev. Není vhodná pro

Více

Cvičení z termomechaniky Cvičení 5.

Cvičení z termomechaniky Cvičení 5. Příklad V kompresoru je kotiuálě stlačová objemový tok vzduchu [m 3.s- ] o teplotě 20 [ C] a tlaku 0, [MPa] a tlak 0,7 [MPa]. Vypočtěte objemový tok vzduchu vystupujícího z kompresoru, jeho teplotu a příko

Více

PRŮMYSLOVÉ HADICE - kompenzátory

PRŮMYSLOVÉ HADICE - kompenzátory Pracovní parametry pryžových kompenzátorů Parametry kompenzátorů uvedené v tabulkách ( a y) jsou maximálními hodnotami, které nesmí způsobit současně. Udaný je vztažen k teplotě do +50 C. Při vyšších teplotách

Více

PRŮMYSLOVÉ HADICE - vyhřívané

PRŮMYSLOVÉ HADICE - vyhřívané ETH HL T Vyhřívané hadice jsou používány v procesech, vyžadujících ohřev nebo roztopení média, ale hlavně v případě potřeby udržení stálé, zvýšené teploty protékajícího média jako například: oleje, maziva,

Více

b c a P(A B) = c = 4% = 0,04 d

b c a P(A B) = c = 4% = 0,04 d Příklad 6: Z Prahy do Athé je 50 km V Praze byl osaze válec auta ovou svíčkou, jejíž životost má ormálí rozděleí s průměrem 0000 km a směrodatou odchylkou 3000 km Jaká je pravděpodobost, že automobil překoá

Více

Výrobky pro ekologii Výrobky pro řešení krizových situací Testování a opravy potrubí Protipovodňová prevence Záchranářství VÝROBNÍ PROGRAM

Výrobky pro ekologii Výrobky pro řešení krizových situací Testování a opravy potrubí Protipovodňová prevence Záchranářství VÝROBNÍ PROGRAM Výrobky pro ekologii Výrobky pro řešení krizových situací Testování a opravy potrubí Protipovodňová prevence Záchranářství VÝROBNÍ PROGRAM TRADICE / KVALITA / SPOLEHLIVOST OBSAH Rubena je přední evropský

Více

Kvalitní plná guma, barva: šedá. Kvalitní polyamid 6 odolný proti prasknutí, příp. polypropylen u elektricky vodivé varianty -EL, barva černá.

Kvalitní plná guma, barva: šedá. Kvalitní polyamid 6 odolný proti prasknutí, příp. polypropylen u elektricky vodivé varianty -EL, barva černá. Kola pro přístrojové a trasportí kladky TPA VPA VGA PATH 50-200 mm 49-150 mm 100-125 mm 50-200 mm 50-250 kg 40-130 kg 90-100 kg 75-500 kg Běhou / obruč Kvalití termoplastická guma elastomer (TPE), barva:

Více

NOVINKA. SILENTBLOKY TYP E jednostranný závit vnitřní HADICE PRYŽOVÉ HYDRAULICKÉ PVC

NOVINKA. SILENTBLOKY TYP E jednostranný závit vnitřní HADICE PRYŽOVÉ HYDRAULICKÉ PVC TYP E PRYŽOVÉ HYDRAULICKÉ PVC NOVINKA ADITEG s.r.o., Vrbovec 1, 71 Vrbovec, Česká republika Tel.: + 1 0 Fax: + 1 0 E-mail: info@aditeg.cz - HYDRAULICKÉ TYP E 1 SAE R1AT / EN DIN 1SN vysokopevnostní ocelový

Více

COBRAPEX TRUBKA S KYSLÍKOVOU BARIÉROU

COBRAPEX TRUBKA S KYSLÍKOVOU BARIÉROU COBRAPEX TRUBKA S KYSLÍKOVOU BARIÉROU COBRAPEX TRUBKA S KYSLÍK. BARIÉROU 2.1. COBRATEX TRUBKA COBRAPEX trubka s EVOH (ethylen vinyl alkohol) kyslíkovou bariérou z vysokohustotního polyethylenu síťovaného

Více

Základní požadavky a pravidla měření

Základní požadavky a pravidla měření Základí požadavky a pravidla měřeí Základí požadavky pro správé měřeí jsou: bezpečost práce teoretické a praktické zalosti získaé přípravou a měřeí přesost a spolehlivost měřeí optimálí orgaizace průběhu

Více

NEJVĚTŠÍ VÝROBCE PVC HADIC A PŘÍSLUŠENSTVÍ V ČESKÉ REPUBLICE

NEJVĚTŠÍ VÝROBCE PVC HADIC A PŘÍSLUŠENSTVÍ V ČESKÉ REPUBLICE NEJVĚTŠÍ VÝROBCE PVC HADIC A PŘÍSLUŠENSTVÍ V ČESKÉ REPUBLICE VÝROBNÍ PROGRAM PVC HADICE ZAHRADNÍ A PRŮMYSLOVÉ PRO TECHNICKÉ ÚČELY K PRAČKÁM SACÍ HADICOVÉ VODOVÁHY HADICOVÉ SPONY OPLETY HADIC AL DRÁTY V

Více

Hadice a příslušenství

Hadice a příslušenství Hadice a příslušenství Kvalitní hadice pro nejrůznější způsoby použití hodí se pro nabízená šroubení Hadicové příslušenství Hadicové spony Upevňovací lišty Kráječe hadic viz strany 7, 138 Technische Daten

Více

TĚSNICÍ DESKY TĚSNICÍ DESKY DESKY TEMAFAST DESKY TEMASIL DESKY TEMAPLUS DESKY TEMACARB. POUŽITÍ široká oblast použití při nižších parametrech

TĚSNICÍ DESKY TĚSNICÍ DESKY DESKY TEMAFAST DESKY TEMASIL DESKY TEMAPLUS DESKY TEMACARB. POUŽITÍ široká oblast použití při nižších parametrech široká oblast použití při nižších parametrech organická vlákna spojená pryží NBR DESKY TEMAFAST Rozměr 03140515001500 1500 x 1500 0,5 140 210 40 03141015001500 1500 x 1500 1,0 140 210 40 031411515001500

Více

PRŮMYSLOVÉ ARMATURY - spojky

PRŮMYSLOVÉ ARMATURY - spojky Spojky STORZ jsou určeny pro průmyslové instalace kapalin a sypkých médií. Používají se v požárních a zavlažovacích systémech, chemickém a potravinářském průmyslu, zemědělství apod. Rozdíly mezi kovanými

Více

OCELOVÉ KULOVÉ KOHOUTY

OCELOVÉ KULOVÉ KOHOUTY OCEOVÉ KUOVÉ KOHOUTY Ballomax ocelové kulové kohouy - voa 213 Přivařovací kulové kohouy 213 Přírubové kulové kohouy 214 Kulové kohouy s mauálí převoovkou 214 Záviové kulové kohouy 216 Navrávací kulové

Více

PRYŽOVÉ DESKY. Tel./ Most Praha Liberec

PRYŽOVÉ DESKY. Tel./  Most Praha Liberec PRYŽOVÉ DESKY 118 118-129_PRYŽOVÉ DESKY.indd 118 11.6.12 14:07 MIKROPORÉZNÍ DESKY rozměr 1500 x 500 mm nepropouští vodu tvrdost cca 20 Sh teplota -40 C/+70 C MIKROPORÉZNÍ DESKY SBR Objednací kód Název

Více

Vážeí zákazíci, dovolujeme si Vás upozorit, že a tuto ukázku kihy se vztahují autorská práva, tzv. copyright. To zameá, že ukázka má sloužit výhradì pro osobí potøebu poteciálího kupujícího (aby èteáø

Více

2014 50 Hz TRADIČNÍ VÝROBKY ZDS CENÍK V EURO ( ) READY

2014 50 Hz TRADIČNÍ VÝROBKY ZDS CENÍK V EURO ( ) READY EU READY P 2014 50 Hz TRADIČNÍ VÝROBKY ZDS CENÍK V EURO ( ) News Společost ZDS je přesvědčea, že z iovativích myšleek mohou vzikout skvělé výrobky; a právě a základě zkušeostí a zaíceí si klade za cíl

Více

Hadice a koncovky. Good-Better-Best

Hadice a koncovky. Good-Better-Best Hadice a koncovky -Better-Best Better Best navrženy pro váš úspěch. Nová klasifikace pro jednodušší výběr hadic Better Best navrženy pro váš úspěch. Technické porovnání Hadice klasifikace jsou cenově efektivní

Více

ž ť ř á ť ž ů ť ťů ů ť é ú á é ů š ř é ř é ář á ž ú ó ř é ň ž á ěř á á č ů ě ě š ř ů á á ě Ě ů ž á ěř á ť ó ř á ů é é á á úř ť á Ůř á š á ř ň á ž ť ť

ž ť ř á ť ž ů ť ťů ů ť é ú á é ů š ř é ř é ář á ž ú ó ř é ň ž á ěř á á č ů ě ě š ř ů á á ě Ě ů ž á ěř á ť ó ř á ů é é á á úř ť á Ůř á š á ř ň á ž ť ť Á ůů úř áž ť ě á ě Č á Č č ž ý ř č Í ď Í áť ž é á ť ř č á ě č č ž ť ř á ť ž ů ť ťů ů ť é ú á é ů š ř é ř é ář á ž ú ó ř é ň ž á ěř á á č ů ě ě š ř ů á á ě Ě ů ž á ěř á ť ó ř á ů é é á á úř ť á Ůř á š á

Více

MEZIPŘÍRUBOVÉ UZAVÍRACÍ KLAPKY S TĚSNĚNÍM PTFE

MEZIPŘÍRUBOVÉ UZAVÍRACÍ KLAPKY S TĚSNĚNÍM PTFE ABsOlute flow control SÉRIE 500 // PN 6/10/16/Class 150 // 50-200 (2-8 ) // Chemický průmysl // Agresivní kapaliny // Kyseliny MEZIPŘÍRUBOVÉ UZAVÍRACÍ KLAPKY S TĚSNĚNÍM PTFE WWW.ABOVALVE.COM OBECNÉ INFORMACE

Více

Plastové svěrné spojky a navrtávky Plassim na vodu pro PE trubky mm

Plastové svěrné spojky a navrtávky Plassim na vodu pro PE trubky mm Plastové svěrné spojky a navrtávky Plassim na vodu pro PE trubky 0 mm Certifikát: Použití trubky: Použití medium: Tlak: Teplota: Použitý materiál: Ostatní: Závity: Záruka: Označení výrobku: ČR ITC, a.s.,

Více

SA4. Popis konstrukce a funkce STAVEBNICE HYDRAULICKÝCH HC 7100 11/98. pmax 31 MPa Q 0,5-42 dm 3. min -1 Nahrazuje HC 7100 5/95

SA4. Popis konstrukce a funkce STAVEBNICE HYDRAULICKÝCH HC 7100 11/98. pmax 31 MPa Q 0,5-42 dm 3. min -1 Nahrazuje HC 7100 5/95 STAVEBNICE HYDRAULICKÝCH AGREGÁTŮ ŘADY SA4 HC 7100 11/98 max 31 MPa Q 0,5-42 dm 3. mi -1 Nahrazuje HC 7100 5/95 Sestaveí hydraulického agregátu zákazickým zůsobem z tyizovaých odskui Objemy ádrží 10 až

Více

->> OEM PRODUKTY. PRAKAB Produkty. S na imi vodiãi k Va emu cíli. V robky Katalog OEM produktů.

->> OEM PRODUKTY. PRAKAB Produkty. S na imi vodiãi k Va emu cíli. V robky Katalog OEM produktů. S na imi vodiãi k Va emu cíli V robky 2005 Katalog OEM produktů I kabely lze u ít na míru V této části katalogu Vám chceme představit nový výrobní sortiment kabelů a vodičů nazvaný OEM produkty. Co však

Více

NÁSTROJOVÁ ŘEŠENÍ UNIMERCO PRO AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL

NÁSTROJOVÁ ŘEŠENÍ UNIMERCO PRO AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL Cyliderhead O p t i m i s a t i o m o d e l s C o m p l e t e t o o l i g p r o g r a m m e s C u s t o m i s e d t o o l s To o l m a i t e a c e To o l m a a g e m e t s y s t e m s T r a i i g a d e

Více

Čistý přínos pro průmysl

Čistý přínos pro průmysl CZ Svět filtrace Čistý příos pro průmysl Elektráry Techické vybaveí budov Ocelářský průmysl Papíreský průmysl Průmyslové filtry od společosti Dago & Dieethal Společost Dago & Dieethal Filtertechik GmbH

Více

Základní vlastnosti PTFE. Výroba a konstrukce PTFE hadic

Základní vlastnosti PTFE. Výroba a konstrukce PTFE hadic Základní vlastnosti PTFE - - Výroba a konstrukce PTFE hadic - - 196 7 Elektrická vodivost mezi koncovkami - - -. 197 Characteristics: SMTO Materiál: síla 3 2 4 27 20 3 4 30 3 22 66 3 6 30 90 4 6 30 8 20

Více

Vláknitopryžové těsnící desky

Vláknitopryžové těsnící desky Vláknitopryžové těsnící desky TEMAFAST ECONOMY TEMAFAST SPECIAL vyrobit po dohodě se zákazníkem s pletivem: Žlutá Ekonomická verze desky vyrobená ze směsí organických vláken spojených NBR/SBR. Světle zelená

Více

Od zastoupení velkých firem k vlastní výrobní značce

Od zastoupení velkých firem k vlastní výrobní značce Od zastoupení velkých firem k vlastní výrobní značce HADICE PRO CHLADÍCÍ KAPALINY VYTVOŘILI JSME TENTO SYSTÉM A STÁLE HO PRO VÁS VYLEPŠUJEME A ZDOKONALUJEME Systém LOC-LI FLEXI se stále trvale zdokonaluje

Více