Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc březen 2009.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc březen 2009."

Transkript

1 Zlín, práce, přiznávám odměnu níže uvedeným zaměstnancům: Vedoucí odd. dopravy, ODaSH, za kvalitní zpracování odpovědi na dotaz položený v souladu se zákonem 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, a to v mimořádně krátkém termínu. Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc březen 2009.

2 Zlín, práce, přiznávám odměnu za soustavné práce nad rámec pracovních povinností při: opětovném vysvětlování právního postavení osob vrámci trestního řízení a přestupkového řízení (poškozený dle trestního zákona x poškozený dle zákona o přestupcích, osoby blízké a podobně), kdy tyto osoby již před jednáním na odd. přestupkovém byly poučeny městskou policií či policií ČR a podepsaly, že poučení rozumějí; zjišťování skutečností, které mají být součástí postupovaného spisového materiálu, doplňování informací o podezřelých, jejich bydlištích, a to zejména pokud se jedná o cizí státní příslušníky, kteří se zdržují na území ČR (ve spisových materiálech je uvedeno zpravidla jen jejich trvalé bydliště v rámci cizích států, nikoliv zejména adresa jejich pobytu v ČR, kam by bylo lze zasílat zásilky správního orgánu); zjišťování existence a zajišťování kamerových záznamů, které dle spisového materiálu jsou přílohou, ovšem fakticky přiloženy nejsou; vedoucí odd. přestupkového, odbor právní. Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc červen 2009.

3 Zlín, práce, přiznávám odměnu níže uvedeným zaměstnancům: Vedoucí odboru dopravy a silničního hospodářství za kvalitní zpracování komentářů k tvrzením z oblasti dopravy zveřejněným v Kosteleckých listech č. 4, a to v mimořádně krátkém termínu. Vedoucí odd. sekretariátů, OKP, za sumarizaci zpracovaných komentářů a zajištění distribuce reakce magistrátu na Kostelecké listy č. 4, a to v mimořádně krátkém termínu. Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc březen 2009.

4 Zlín, práce, přiznávám odměnu vedoucí odd. personálního a vzdělávání za: zpracování připomínek k návrhu připravované novely nařízení vlády č. 464/2002 Sb., katalog prací kterým se stanoví katalog prací a kvalifikační předpoklady zaměstnanců ve veřejných službách a správě, zpracování průběžných analýz čerpání prostředků na platy a odměn za výkon funkce spojených s predikcí možných úspor, spolupráce při realizaci uplatňování slevy na odvodech sociálního pojištění za zaměstnavatele, zpracování informací o typech JPO, jejich personálním obsazení a druzích pracovněprávních vztahů u zřizovatelů obdobných jako město Zlín, zpracování analýzy zaměstnávání poživatelů starobních důchodů a návrh řešení v roce 2010, zpracování podkladů pro diskusi o etickém kodexu prezentace v rámci výjezdní porady vedoucích odborů, příprava a organizace 2 kolového výběrového řízení na pozici ředitele Městského divadla Zlín, řešení složitých pracovněprávních kauz v mimořádně krátkém termínu. Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc prosinec 2009.

5 Zlín, práce, přiznávám odměnu níže uvedeným zaměstnancům: Vedoucí odd. dopravy, ODaSH za zpracování podkladů a dokumentů souvisejících s návrhem dodatku č. 4 s euroawk a za jednání s občany zahrádkáři ohledně cesty u mladcovského hřbitova. Vedoucí odboru právního za dlouhodobou přípravu, organizaci a realizaci výběrových řízení pro Správu domů Zlín, s.r.o. Vedoucí odboru realizace investičních akcí za kvalitní zpracování zvýšeného množství materiálů pro jednání rady města Zlína v nadstandardních termínech a jednání na MMR ve věci zástavního práva na Tlustou horu. Vedoucí odboru kanceláře primátora, vedoucí odd. informačních systémů, vedoucí odboru občansko-správního, vedoucí odd. cestovního ruchu, vnitřních a vnějších vztahů za činnosti vykonávané nad rámec pracovních povinností redakční rada webu města. Vedoucí odd. personálního a vzdělávání za zpracování směrnice č. 6/95/2009 o předání funkce, agendy, svěřeného majetku a o vyrovnání pohledávek; konzultace s MDZ zrušení platové tabulky č. 1; zpracování analýzy k rozhodnutí o platech zaměstnanců organizačních složek od zrušení platové tabulky č. 1; zpracování analýzy pro OKaVA (pohledávky). Vedoucí odboru ekonomického za spolupráci s odborem právním při zpracování některých podkladů a dokumentů souvisejících se založením nových obchodních společností města. Vedoucí odboru vnitřní správy za organizační zajištění realizace stavebních úprav a prací spojených s instalací vybavení interiéru přízemí radnice (boční trakt). Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc duben 2009.

6 Zlín, práce, přiznávám odměnu panu vedoucímu odd. informačních systémů za zvládnutí problematiky a koordinaci prací spojených se zavedením datových schránek v požadovaném datu. Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc říjen 2009.

7 Zlín, práce, přiznávám odměnu níže uvedeným zaměstnancům: Vedoucí odd. krizového řízení a obrany za kvalitní zpracování materiálů, dokumentů a podkladů pro červnovou kontrolu KVV ZK věnovanou problematice doplňování věcných prostředků, vedení evidence osobních údajů zdravotnických pracovníků, zproštění výkonu mimořádné služby a zajištění odvodního řízení dle zákonů č. 222/1999 Sb. a 585/2004 Sb. Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc červen 2009.

8 Zlín, práce, přiznávám odměnu vedoucí odboru právního za zpracování veřejné zakázky na služby "Vydávání periodika Magazín Zlín" v mimořádné kvalitě a mimořádně krátkém termínu. Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc září 2009.

9 Zlín, práce, přiznávám odměnu vedoucí odd. cestovních dokladů, OOS, za opakované kvalitní a rychlé zpracování odpovědí určených RNDr. Slunskému ve věci zápisu dítěte s dvojím občanstvím do pasu matky s českým občanstvím. Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc červenec 2009.

10 Zlín, V souladu s ustanovením 134 zákoníku práce přiznávám odměnu za práce nad rámec pracovní doby a pracovních povinností provedené při naceňování akcí z oblasti dopravy, které byly navrženy k realizaci komisemi městských částí, a to níže uvedeným zaměstnancům: Vedoucí odd. provozu a investic Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc červen 2009.

11 Zlín, práce, přiznávám odměnu vedoucí odboru životního prostředí a zemědělství za zastupování tajemnice v době její nepřítomnosti. Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc červenec 2009.

12 Zlín, práce, přiznávám odměnu vedoucí odboru sociálních věcí za práce nad rámec pracovních povinností při přípravě a realizaci přesídlení rodiny barmských utečenců, kteří od října 2008 přebývali v uprchlickém zařízení ve Stráži pod Ralskem. Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc červen 2009.

13 Zlín, práce, přiznávám odměnu vedoucí odd. technicko-ekonomického zabezpečení, OSV, za vedení agendy související s poskytováním dotací ze Sociálního fondu SMZ v mimořádné kvalitě. Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc září 2009.

14 Zlín, práce, přiznávám odměnu níže uvedeným zaměstnancům: Vedoucí odboru právního za zpracování veřejných zakázek pro Správu domů Zlín, s.r.o. Vedoucí odd. provozu a investic, ODaSH, a vedoucí odd. dopravy, ODaSH, za zpracování podkladů a postupné realizace enormního počtu drobných investičních akcí a oprav zejména v MČ; zpracování Smlouvy o vánočním osvětlení. Vedoucí odboru realizace investičních akcí za osazení plastiky věnované památce tragicky zahynulých školáků v sadu Svobody. Vedoucí odboru kanceláře primátora za zpracování rozsáhlé novelizace organizačního řádu. Vedoucí odd. sekretariátů, OKP za programové a organizační zajištění akce Setkání se starosty správního obvodu v obřadní síni magistrátu. Vedoucí odd. personálního a vzdělávání za zpracování směrnice č. 12/2009 o poskytování stravování s příspěvkem. Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc říjen 2009.

15 Zlín, V souladu s ustanovením 134 zákoníku práce přiznávám odměny za práce nad rámec pracovní doby a pracovních povinností provedené při režijním a technicko-organizačním zajištění charitativního Koncertu pro Skorošice (obec postižená povodněmi) a doprovodné akce dárek pro dobrovolné dárce (meloun), které se konaly dne na náměstí Míru, a to níže uvedeným zaměstnancům: Vedoucí odboru kultury, Vedoucí odboru vnitřní správy, Vedoucí odd. vnitřní správy, Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc červenec 2009.

16 Zlín, Na základě návrhu vedoucí Odboru sociálních věcí přiznávám v souladu s ustanovením 134 zákoníku práce odměnu za příkladné vyřešení dlouhodobého problému spojeného s realizací celodenní domácí péče o dospělého, těžce postiženého a nevidomého syna manželů Latových, níže uvedeným zaměstnankyním: Vedoucí odd. dávek sociální péče Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc červenec 2009.

17 Zlín, V souladu s ustanovením 134 zákoníku práce přiznávám odměny za práce nad rámec pracovních povinností provedené v rámci přípravy a zajištění realizace veřejné služby ve smyslu 18a zákona č. 111/2006 Sb., o pomoci v hmotné nouzi, ve znění pozdějších předpisů, a to níže uvedeným zaměstnancům: vedoucí odboru městské zeleně vedoucí odd. městské zeleně, OMZ, vedoucí odd. personálního a vzdělávání. Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc červenec 2009.

Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc březen 2010.

Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc březen 2010. Zlín, 31.03.2010 práce, přiznávám odměnu: Vedoucí odboru dopravy a silničního hospodářství za přímé řízení zaměstnanců zařazených do oddělení dopravy v odboru dopravy a silničního hospodářství po odchodu

Více

Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc prosinec 2008.

Odměnu prosím zúčtovat ve výplatě za měsíc prosinec 2008. Zlín, 31. 12. 2008 práce, přiznávám odměnu níže uvedeným zaměstnancům: Vedoucí odd. účtáren, daní a poplatků za spolupráci sopav při provedení přeúčtování ÚZ u přijatých dotací z Úřadu práce za rok 2008

Více

Odbor výstavby. STAVEBNÍ ŘÍZENÍ SPECIÁLNÍ PRO STAVBY SILNIC, KOMUNIKACÍ Účel zpracování: vedení stavebního řízení

Odbor výstavby. STAVEBNÍ ŘÍZENÍ SPECIÁLNÍ PRO STAVBY SILNIC, KOMUNIKACÍ Účel zpracování: vedení stavebního řízení Informace dle čl. 13 a čl. 14 Nařízení evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice

Více

MĚSTO HORNÍ SLAVKOV TAJEMNÍK MĚSTSKÉHO ÚŘADU ORGANIZAČNÍ ŘÁD MĚSTSKÉHO ÚŘADU HORNÍ SLAVKOV. zaměstnanci města zařazení do městského úřadu

MĚSTO HORNÍ SLAVKOV TAJEMNÍK MĚSTSKÉHO ÚŘADU ORGANIZAČNÍ ŘÁD MĚSTSKÉHO ÚŘADU HORNÍ SLAVKOV. zaměstnanci města zařazení do městského úřadu ORGANIZAČNÍ ŘÁD MĚSTSKÉHO ÚŘADU HORNÍ SLAVKOV Zpracovatel: Mgr. Martin Stark Rozsah působnosti: zaměstnanci města zařazení do městského úřadu Nabývá účinnosti: Počet stran: Počet příloh: 20.5.2015 9 1

Více

Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 1. pololetí roku 2018

Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 1. pololetí roku 2018 Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 1. pololetí roku 2018 Odbor analýz a podpory řízení 0 ne 0 Odbor dopravy a silničního hospodářství 1) Kontrola výkonu přenesené působnosti

Více

Výroční zpráva Městského úřadu Česká Lípa dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, za rok 2015

Výroční zpráva Městského úřadu Česká Lípa dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, za rok 2015 Strana č.: 1/8 Výroční zpráva Městského úřadu za rok 2015 zpracovaná v souladu se zákonem č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění a se směrnicí Městského úřadu č. 6/2008. žádostí

Více

Informace o zpracování osobních údajů správcem Obcí Dětmarovice

Informace o zpracování osobních údajů správcem Obcí Dětmarovice Informace o zpracování osobních údajů správcem Obcí Dětmarovice 1. Poskytování informací dle zákona 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím písm. c) zákon o obcích, zákon o svobodném přístupu k

Více

PŘÍLOHA Č. 5 ORGANIZAČNÍHO ŘÁDU

PŘÍLOHA Č. 5 ORGANIZAČNÍHO ŘÁDU PŘÍLOHA Č. 5 ORGANIZAČNÍHO ŘÁDU 1010 ODBOR OCHRANY ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Počet 23 +1 Ekonomika, stížnosti ODD. OCHR. PŘÍRODY A KRAJINY ODD. VODNÍHO HOSP. ODD. OCHRANY LESA A ZPF ODD. OCHRANY OVZDUŠÍ A ODP.

Více

Záznam o činnostech školní matrika, katalog o průběhu vzdělávání

Záznam o činnostech školní matrika, katalog o průběhu vzdělávání Činnosti 1. Evidence ve školní matrice 2. Katalog o průběhu vzdělávání Záznam o činnostech školní matrika, katalog o průběhu vzdělávání Jméno a kontaktní údaje správce: Ing. Radek Zajac info@zusodry.cz

Více

Mezi nejdůležitější předpisy, podle nichž město (městský úřad) jedná a rozhoduje, patří zejména (vždy se jedná o předpisy v platném znění):

Mezi nejdůležitější předpisy, podle nichž město (městský úřad) jedná a rozhoduje, patří zejména (vždy se jedná o předpisy v platném znění): Mezi nejdůležitější předpisy, podle nichž město (městský úřad) jedná a rozhoduje, patří zejména (vždy se jedná o předpisy v platném znění): I. (obecná část) zákon č. 1/1993 Sb., Ústava České republiky

Více

Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 1. pololetí roku 2017

Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 1. pololetí roku 2017 Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 1. pololetí roku 2017 Odbor analýz a podpory řízení 0 ne 0 provedené mimořádné kontroly 1) Průběžná veřejnosprávní kontrola u PO Kraje Vysočina

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Správce údajů: Zajištění přijímání ke vzdělávání ve střední škole Jméno a příjmení, datum narození, rodné číslo (u oborů s maturitní zkouškou), státní občanství, místo

Více

Typ Číslo Rok Sbírka Název

Typ Číslo Rok Sbírka Název Typ Číslo Rok Sbírka Název Zák. 1 1993 Sb. Ústava České republiky, ve znění pozdějších předpisů Zák. 10 2010 Sb. Úmluva o právech osob se zdravotním postižením č. 10/2010 Sb. m. s. Zák. 101 2000 Sb. o

Více

Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 2. pololetí roku 2017

Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 2. pololetí roku 2017 Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 2. pololetí roku 2017 Odbor analýz a podpory řízení 1) Průběžná veřejnosprávní kontrola u PO Kraje Vysočina v samostatné působnosti 1 -

Více

REFERENT SOCIÁLNÍCH VĚCÍ 10. platová třída 3. Zajišťování sociálně- právní ochrany dětí.

REFERENT SOCIÁLNÍCH VĚCÍ 10. platová třída 3. Zajišťování sociálně- právní ochrany dětí. MĚSTSKÝ ÚŘAD KRNOV datum tisku: 1. 1. 2014 platí od : 1. 1. 2014 POPIS PRACOVNÍHO MÍSTA odbor a oddělení: pracovní zařazení: zaměstnanec: Odbor sociální, oddělení sociálně právní ochrany dětí a rodiny

Více

Osobní údaje Právní titul zpracování Kategorie příjemců. výsledků ve cizinců), adresa pro

Osobní údaje Právní titul zpracování Kategorie příjemců. výsledků ve cizinců), adresa pro : Zajištění přijímání ke ve střední škole Průběh středního Informace o osobních, účelu, kategoriích subjektů, právních důvodech narození, rodné číslo (u oborů s maturitní zkouškou), státní Centru pro občanství,

Více

Osobní údaje Právní titul zpracování Kategorie příjemců. výsledků ve cizinců), adresa pro. ke kterému byl žák přijat ke

Osobní údaje Právní titul zpracování Kategorie příjemců. výsledků ve cizinců), adresa pro. ke kterému byl žák přijat ke Zajištění přijímání ke ve střední škole Průběh středního Informace o osobních, účelu, kategoriích subjektů, právních důvodech a době jejich Osobní údaje Právní titul Kategorie narození, rodné číslo (u

Více

Právní povinnost, splnění smlouvy, Právní povinnost, splnění smlouvy, Ne Ne 56 Smlouvy 56.7 darovací V/5

Právní povinnost, splnění smlouvy, Právní povinnost, splnění smlouvy, Ne Ne 56 Smlouvy 56.7 darovací V/5 Příloha č. 6 Systémové analýzy působnosti obcí z hlediska obecného nařízení o ochraně osobních údajů Přehled agend zpracovávajících osobní údaje v podřízených organizacích Název agendy Zpracovávané OÚ

Více

Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 1. pololetí roku 2016

Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 1. pololetí roku 2016 Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 1. pololetí roku 2016 Odbor dopravy a silničního hospodářství 1) Kontrola výkonu přenesené působnosti obcí na úseku dopravy 3 Porušení některých

Více

Přehled nejdůležitějších předpisů - 5 odst. 1 písm. e) zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění

Přehled nejdůležitějších předpisů - 5 odst. 1 písm. e) zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění Přehled nejdůležitějších předpisů - 5 odst. 1 písm. e) zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění Městský úřad Tábor jedná a rozhoduje především podle následujících právních

Více

PŘÍLOHA Č. 5 ORGANIZAČNÍHO ŘÁDU MAGISTRÁTU MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE

PŘÍLOHA Č. 5 ORGANIZAČNÍHO ŘÁDU MAGISTRÁTU MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE PŘÍLOHA Č. 5 ORGANIZAČNÍHO ŘÁDU MAGISTRÁTU MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE Aktualizace k 1. 11. 2017 1010 ODBOR OCHRANY ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Počet 24 +1 Ekonomika, stížnosti ODD. OCHR. PŘÍRODY A KRAJINY ODD. VODNÍHO

Více

Správce údajů: Střední škola teleinformatiky, Ostrava, příspěvková organizace. Subjekt údajů. Účel zpracování. Doba uchování.

Správce údajů: Střední škola teleinformatiky, Ostrava, příspěvková organizace. Subjekt údajů. Účel zpracování. Doba uchování. : Informace o osobních, účelu, kategoriích subjektů, právních důvodech a době jejich Osobní údaje Právní titul Kategorie Zajištění přijímání ke ve střední škole Průběh středního narození, rodné číslo (u

Více

Záznam o činnostech zpracování vedený dle čl. 30 odst. 1 GDPR o ochraně osobních údajů

Záznam o činnostech zpracování vedený dle čl. 30 odst. 1 GDPR o ochraně osobních údajů vedený dle čl. 30 odst. 1 o ochraně osobních údajů Správce: Úřad městské části Praha, Zenklova 1/35, Praha Libeň, 00, IČO: 0003, telefon: 05 111, email: posta@praha.cz pověřenec pro ochranu osobních údajů:

Více

Správce údajů: Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace Účel zpracování. Subjekt údajů. Doba uchování

Správce údajů: Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace Účel zpracování. Subjekt údajů. Doba uchování : Informace o osobních, účelu, kategoriích subjektů, právních důvodech a době jejich Zajištění přijímání ke ve střední škole Průběh středního narození, rodné číslo (u oborů s maturitní zkouškou), státní

Více

Osobní údaje Právní titul zpracování Kategorie příjemců. výsledků ve cizinců), adresa pro

Osobní údaje Právní titul zpracování Kategorie příjemců. výsledků ve cizinců), adresa pro : Zajištění přijímání ke ve střední škole Průběh středního Informace o osobních, účelu, kategoriích subjektů, právních důvodech narození, rodné číslo (u oborů podle ustanovení zákona s maturitní zkouškou),

Více

Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 2. pololetí roku 2016

Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 2. pololetí roku 2016 Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 2. pololetí roku 2016 Odbor dopravy a silničního hospodářství 1) Kontrola výkonu přenesené působnosti obcí na úseku dopravy 2 Porušení některých

Více

Informace o zpracování osobních údajů, účelu, kategoriích subjektů údajů právních důvodech zpracování a době jejich uchování Účel

Informace o zpracování osobních údajů, účelu, kategoriích subjektů údajů právních důvodech zpracování a době jejich uchování Účel Zajištění přijetí do základní školy a k povinné školní docházce Dítě Nepředává se s výjimkou plnění povinné školní docházky v jiné než spádové škole podle ustanovení 36 zákona č. 561/2006 Sb. 10 let Průběh

Více

Osobní údaje Právní titul zpracování Kategorie příjemců. výsledků ve cizinců), adresa pro. informace o schopnostech, 8/2012 Sb.,

Osobní údaje Právní titul zpracování Kategorie příjemců. výsledků ve cizinců), adresa pro. informace o schopnostech, 8/2012 Sb., Zajištění přijímání ke ve střední škole Průběh středního narození, rodné číslo (u oborů s maturitní zkouškou), státní Centru pro občanství, místo trvalého zjišťování pobytu, místo pobytu (u 353/2016 Sb.,

Více

Subjekt údajů Osobní údaje Právní titul zpracování Kategorie příjemců

Subjekt údajů Osobní údaje Právní titul zpracování Kategorie příjemců Informace o osobních údajů, účelu, kategoriích subjektů údajů, právních důvodech a době jejich Subjekt údajů Osobní údaje Právní titul Kategorie příjemců Zajištění přijímání ke ve střední škole Uchazeč/žák

Více

Dodatek č. 1 k vnitřnímu předpisu č. 6/2015 Organizační řád Městského úřadu Holešov (dále jen organizační řád )

Dodatek č. 1 k vnitřnímu předpisu č. 6/2015 Organizační řád Městského úřadu Holešov (dále jen organizační řád ) Dodatek č. 1 k vnitřnímu předpisu č. 6/2015 Organizační řád Městského úřadu Holešov (dále jen organizační řád ) Rada města Holešova v souladu s 102 odst. 2 písm. m) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve

Více

Zřizovací listina organizační složky Městské informační centrum

Zřizovací listina organizační složky Městské informační centrum Odbor kancelář starosty a tajemníka 4.6. Pro jednání zastupitelstva města dne 14. října 2015 Zpracovali: Bc. Lubomír Dobeš, tajemník úřadu, JUDr. Jaroslava Báčová, právník úřadu, Mgr. David Šimek, starosta

Více

Informace o zpracování osobních údajů, účelu,

Informace o zpracování osobních údajů, účelu, Zajištění Žák Jméno a příjmení, datum Plnění právní povinnosti Správce 10 let přijímání ke narození, rodné číslo (u oborů podle ustanovení zákona č. předává vzdělávání ve s maturitní zkouškou), státní

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA

KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Plán kontrol Krajského úřadu Kraje Vysočina na 2. pololetí 2018 na úseku výkonu přenesené působnosti svěřené orgánům obcí Kontrolu provede odbor/ samostatné oddělení KrÚ Předmět

Více

DOTAZNÍK. sloužící jako zpráva o vzdělávání od

DOTAZNÍK. sloužící jako zpráva o vzdělávání od DOTAZNÍK sloužící jako zpráva o vzdělávání od 1. 1. 31. 12. 2016 podle 39 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů (dále jen zákon ) 1. Název vzdělávací

Více

Správce údajů: Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace Účel zpracování. Subjekt údajů. Doba uchování

Správce údajů: Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace Účel zpracování. Subjekt údajů. Doba uchování : Informace o osobních, účelu, kategoriích subjektů, právních důvodech a době jejich Osobní údaje Právní titul Kategorie Zajištění přijímání ke ve střední škole Průběh středního narození, rodné číslo (u

Více

Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 2. pololetí roku 2018

Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 2. pololetí roku 2018 Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 2. pololetí roku 2018 Odbor analýz a podpory řízení 0 Odbor dopravy a silničního hospodářství 1) Kontrola výkonu přenesené působnosti obcí

Více

Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 1. pololetí roku 2019

Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 1. pololetí roku 2019 Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 1. pololetí roku 2019 Odbor analýz a podpory řízení 0 ne 1) Průběžná veřejnosprávní kontrola u PO Kraje Vysočina v samostatné působnosti

Více

Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017

Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017 Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017 příloha č. 2 Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017 zpracuje ekonomický odbor na základě podkladů předložených jednotlivými příkazci operací

Více

Organizační řád Domova pro seniory v Perninku, příspěvková organizace (dále jen domov )

Organizační řád Domova pro seniory v Perninku, příspěvková organizace (dále jen domov ) Organizační řád Strana 1 (celkem 6) Organizační řád Domova pro seniory v Perninku, příspěvková organizace (dále jen domov ) Článek 1 Základní ustanovení (1) Organizační řád domova je základní organizační

Více

OBSAH ZÁKON O ORGANIZACI A PROVÁDĚNÍ SOCIÁLNÍHO ZABEZPEČENÍ

OBSAH ZÁKON O ORGANIZACI A PROVÁDĚNÍ SOCIÁLNÍHO ZABEZPEČENÍ OBSAH Obsah Seznam zkratek....xiii Seznam předpisů citovaných v komentáři.... XV Autoři jednotlivých komentářů............................ XXIX Úvod............................................... XXXI

Více

Organizační řád. Příloha č. 2

Organizační řád. Příloha č. 2 Organizační řád Příloha č. 2 název: Organizační struktura MěÚ Žamberk OBSAH: 1 STRUKTURA MĚÚ OD 01.12.2018 ZKRÁCENÉ NÁZVY PRACOVNÍCH MÍST... 2 2 NÁZVY PRACOVNÍCH MÍST... 3 Strana 1/5 1 Struktura MěÚ od

Více

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Rady hlavního města Prahy číslo 1755 ze dne 8.11.2011 k návrhu na změnu Organizačního řádu Magistrátu hlavního města Prahy Rada hlavního města Prahy

Více

OBSAH. Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení)

OBSAH. Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) OBSAH Seznam zkratek................................................ XIII Jednotlivá ustanovení zpracovali................................... XVI Seznam předpisů citovaných v komentáři............................

Více

Informace o zpracování osobních údajů, účelu, kategoriích subjektů údajů, právních důvodech zpracování a době jejich uchování

Informace o zpracování osobních údajů, účelu, kategoriích subjektů údajů, právních důvodech zpracování a době jejich uchování Informace o osobních, účelu, kategoriích subjektů, právních důvodech a době jejich : Střední průmyslová škola stavební, Opava, příspěvková organizace Právní titul Zajištění přijímání ke ve střední škole

Více

VSTUPNÍ VZDĚLÁVÁNÍ NÁSLEDNÉ

VSTUPNÍ VZDĚLÁVÁNÍ NÁSLEDNÉ VSTUPNÍ VZDĚLÁVÁNÍ NÁSLEDNÉ Úvodní kapitola + Informace o kurzu + Informace ke studiu Organizace a činnosti veřejné správy + Pojem veřejná správa + Vymezení veřejné správy v právním řádu + Výkon veřejné

Více

VNITŘNÍ PŘEDPIS Organizační řád ÚMČ. Úřad městské části města Brna, Brno - Starý Lískovec Klobásova 9, Brno,

VNITŘNÍ PŘEDPIS Organizační řád ÚMČ. Úřad městské části města Brna, Brno - Starý Lískovec Klobásova 9, Brno, VNITŘNÍ PŘEDPIS Organizační řád ÚMČ Úřad městské části města Brna, Brno - Starý Lískovec Klobásova 9, Brno, 625 00 Schválila RMČ s účinností od 1.3. 2012 1 OBSAH : 1. Základní ustanovení 2. Organizační

Více

Záznam o činnostech školní matrika, katalog o průběhu vzdělávání

Záznam o činnostech školní matrika, katalog o průběhu vzdělávání Činnosti 1. Evidence ve školní matrice 2. Katalog o průběhu vzdělávání Záznam o činnostech školní matrika, katalog o průběhu vzdělávání správce: MgA. Pavel Béreš infozus@zusklimkovice.cz pověřence: Mgr.

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA. Plán kontrol Krajského úřadu Kraje Vysočina na 2. pololetí 2017 na úseku výkonu přenesené působnosti svěřené orgánům obcí

KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA. Plán kontrol Krajského úřadu Kraje Vysočina na 2. pololetí 2017 na úseku výkonu přenesené působnosti svěřené orgánům obcí KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Plán kontrol Krajského úřadu Kraje Vysočina na 2. pololetí na úseku výkonu přenesené působnosti svěřené orgánům obcí Kontrolu provede odbor/ samostatné oddělení KrÚ Předmět

Více

Účel zpracování osobních údajů: Zúčtování mezd v jednotlivých měsících, shromažďování, vyhledávání, ukládání, použití osobních údajů

Účel zpracování osobních údajů: Zúčtování mezd v jednotlivých měsících, shromažďování, vyhledávání, ukládání, použití osobních údajů ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ODBOR: KANCELÁŘ TAJEMNÍKA Oddělení: personální 1. Zúčtování mezd Zúčtování mezd v jednotlivých měsících, shromažďování, vyhledávání, ukládání, použití osobních údajů Sekundárně

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD. Domov pro osoby se zdravotním postižením SOKOLÍK v Sokolově, příspěvková organizace

ORGANIZAČNÍ ŘÁD. Domov pro osoby se zdravotním postižením SOKOLÍK v Sokolově, příspěvková organizace ORGANIZAČNÍ ŘÁD Domov pro osoby se zdravotním postižením SOKOLÍK v Sokolově, příspěvková organizace Část I. Základní ustanovení Článek 1. 1. Organizační řád Domova pro osoby se zdravotním postižením SOKOLÍK

Více

Zákon č. 200/1990 Sb., o přestupcích Zákon č. 500/2004 Sb., správní řád. Zákon č. 185/2001 Sb., o odpadech

Zákon č. 200/1990 Sb., o přestupcích Zákon č. 500/2004 Sb., správní řád. Zákon č. 185/2001 Sb., o odpadech Příloha č. 3 Plán výkonu PŘENESENÉ působnosti městských obvodů města na rok 218 Kontrolovaný úsek státní Kontrolní orgán Předmět y Hmotně právní úprava správy Správní odbor Magistrátu města Odbor sociálních

Více

TaxReal s.r.o. VVkurzy.cz - profesionální kurzy účetnictví, mezd a daní. Mzdy v praxi

TaxReal s.r.o. VVkurzy.cz - profesionální kurzy účetnictví, mezd a daní. Mzdy v praxi TaxReal s.r.o. 2018 Obsah 1. Pracovněprávní minimum...4 1.1. Právní předpisy... 4 1.2. Pracovněprávní vztah... 4 1.3. Vznik pracovního poměru... 5 1.4. Skončení pracovního poměru... 6 1.5. Dohody o pracích

Více

Výroční zpráva hospodaření organizace za rok 2012

Výroční zpráva hospodaření organizace za rok 2012 Výroční zpráva hospodaření organizace za rok 2012 Zpracovala: Věra Parkanová ekonomka školy V Děčíně dne: 29. 03. 2013 Výroční zpráva hospodaření organizace za rok 2012 Základní škola Děčín II, je příspěvkovou

Více

VĚSTNÍK JIHOČESKÉHO KRAJE Částka 3 Rozesláno dne Rok 2013

VĚSTNÍK JIHOČESKÉHO KRAJE Částka 3 Rozesláno dne Rok 2013 VĚSTNÍK JIHOČESKÉHO KRAJE Částka 3 Rozesláno dne 3. 6. 2013 Rok 2013 Obsah: 1. Rozhodnutí hejtmana Jihočeského kraje č. 2/2013 k zajištění provedení krizových opatření v době nouzového stavu 1 ROZHODNUTÍ

Více

3500/ /00/01-001/00/R,

3500/ /00/01-001/00/R, U S N E S E N Í z 16. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 8. června 2011, v 14:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Zastupitelstva

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZAMĚSTNANCE

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZAMĚSTNANCE ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZAMĚSTNANCE Obecná ustanovení Oblastní nemocnice Kladno, a.s., nemocnice Středočeského kraje (dále ON Kladno ) zpracovává a uchovává veškeré získané osobní údaje, a to

Více

Odbor legislativy a vnitřních věcí

Odbor legislativy a vnitřních věcí Přehled účelů zpracování osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších Vedení správního řízení na úseku přestupků 10 let 0307,

Více

INFORMACE O PLNĚNÍ NAŘÍZENÍ (EU)

INFORMACE O PLNĚNÍ NAŘÍZENÍ (EU) GDPR INFORMACE O PLNĚNÍ NAŘÍZENÍ (EU) 2016/679 Právní předpis Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) Pořizovatel dokumentace Obec Proseč pod Ještědem Právní subjektivita Obec DPO ANO Analýza rizik ANO DPIA NE Dokumentace

Více

Informace o zpracování osobních údajů (GDPR)

Informace o zpracování osobních údajů (GDPR) Příloha č. 1 pokynu ředitele SUZ MV č. 34 /2018 Správa zařízení Informace o zpracování osobních údajů (GDPR) Informace jsou zveřejněny v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze

Více

Výroční zpráva - zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, za rok tajemnice MěÚ. tajemnice MěÚ

Výroční zpráva - zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, za rok tajemnice MěÚ. tajemnice MěÚ M Ě S T O H O D O N Í N Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín Bod číslo: 23. pro jednání: 46. schůze rady města konané dne: 07.02.2017 Obsah zprávy: Výroční zpráva - zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu

Více

Některé právní předpisy pro školská zařízení pro zájmové vzdělávání

Některé právní předpisy pro školská zařízení pro zájmové vzdělávání Zdroj: www.drmacek.cz Některé právní předpisy pro školská zařízení pro zájmové vzdělávání Uvedené právní předpisy ani zdaleka nepředstavují úplný výčet všech, jejichž znalost je nutná, nejsou ani úplným

Více

Kapitola 301 Kancelář prezidenta republiky

Kapitola 301 Kancelář prezidenta republiky Kapitola 301 Kancelář prezidenta republiky Celkové příjmy 60 60,00 947,19 1 578,65 Celkové výdaje 334 403 347 368,00 340 525,34 98,03 transfery v tom:ostatní nedaňové příjmy, kapitálové příjmy a přijaté

Více

Účel zpracování osobních údajů: Zpracování osobních údajů pro účely vedení agendy Zvláštní příjemce dávky důchodového pojištění

Účel zpracování osobních údajů: Zpracování osobních údajů pro účely vedení agendy Zvláštní příjemce dávky důchodového pojištění ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ODBOR: SOCIÁLNÍCH VĚCÍ A ŠKOLSTVÍ Oddělení: sociálních služeb a bydlení 1. Agenda zvláštní příjemce dávky důchodového pojištění Zpracování osobních údajů pro účely vedení agendy

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉHO OBVODU STAROSTA, MÍSTOSTAROSTOVÉ

ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉHO OBVODU STAROSTA, MÍSTOSTAROSTOVÉ Příloha č. 1 usnesení RMO Plzeň 2 Slovany č. 46/2014 ze dne 12. 03. 2014 ORGANIZAČNÍ STRUKTURA ÚŘADU MĚSTSKÉHO OBVODU PLZEŇ 2-SLOVANY ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉHO OBVODU STAROSTA, MÍSTOSTAROSTOVÉ VÝBORY RADA

Více

Standard č. 11. Předávání informací

Standard č. 11. Předávání informací Standard č. 11 Předávání informací Kritérium 11a: Pověřená osoba pravidelně informuje dítě, osobu pečující nebo osobu v evidenci, rodinu dítěte, orgán sociálně právní ochrany dětí obecního úřadu obce s

Více

Přehled nejdůležitějších předpisů

Přehled nejdůležitějších předpisů Sbírka zákonů Přehled nejdůležitějších předpisů Město Třebechovice pod Orebem jedná a rozhoduje zejména podle těchto nejdůležitějších předpisů (v platném znění): Ústavní zákon č. 1/1993 Sb. Usnesení předsednictva

Více

Výroční zpráva. o poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů,

Výroční zpráva. o poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, Magistrát města ODBOR KANCELÁŘ PRIMÁTORA A TAJEMNÍKA Oddělení personálních činností Výroční zpráva o poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších

Více

Právní důvody zpracování osobních údajů dle platných právních předpisů u Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje pro účely zveřejnění

Právní důvody zpracování osobních údajů dle platných právních předpisů u Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje pro účely zveřejnění Právní důvody zpracování osobních údajů dle platných právních předpisů u Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje pro účely zveřejnění Personální a mzdové oddělení (PMO) PMO Hasičského záchranného

Více

Kapitola 2. ODBOR KANCELÁŘ ŘEDITELE

Kapitola 2. ODBOR KANCELÁŘ ŘEDITELE Kapitola 2. ODBOR KANCELÁŘ ŘEDITELE Odbor kancelář ředitele se člení na: oddělení hospodářské správy oddělení řízení lidských zdrojů oddělení veřejných zakázek sestavuje návrh rozpočtu příjmů a výdajů

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD JAROMĚŘ Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Oddělení sociálně-právní ochrany dětí nám. Československé armády 16, Jaroměř

MĚSTSKÝ ÚŘAD JAROMĚŘ Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Oddělení sociálně-právní ochrany dětí nám. Československé armády 16, Jaroměř MĚSTSKÝ ÚŘAD JAROMĚŘ Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Oddělení sociálně-právní ochrany dětí nám. Československé armády 16, 551 01 Jaroměř Název standardu Kritéria standardu Závazné pro: Vypracovala:

Více

Město Nové Hrady ORGANIZAČNÍ ŘÁD

Město Nové Hrady ORGANIZAČNÍ ŘÁD Město Nové Hrady ORGANIZAČNÍ ŘÁD Rada města Nové Hrady vydává v souladu s ustanovením 102 odst. 2 písm. o) zákona č.128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o obcích), Organizační

Více

Informace pro subjekty osobních údajů

Informace pro subjekty osobních údajů Informace pro subjekty osobních údajů Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslzsko, IČO 75082616 se sídlem Na Jízdárně 2824/2, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava jako správce osobních údajů dle nařízení

Více

Dodatek č. 1 Organizačního řádu Městského úřadu Frýdlant nad Ostravicí

Dodatek č. 1 Organizačního řádu Městského úřadu Frýdlant nad Ostravicí Dodatek č. 1 Organizačního řádu Městského úřadu Frýdlant nad Ostravicí Organizační řád Městského úřadu Frýdlant nad Ostravicí schválený radou města dne 5.8.2014, který nabyl účinnosti dnem 1.9.2014, se

Více

Zpráva o činnosti příspěvkové organizace

Zpráva o činnosti příspěvkové organizace Č.org. 2302 Zpráva o činnosti příspěvkové organizace Základní umělecká škola F. Jílka Brno, příspěvková organizace Vídeňská 52, 602 00 Brno za rok 2018 Obsah I. Plnění úkolů v oblasti hlavní činnosti organizace...

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ODBORU KANCELÁŘE STAROSTY ZA ROK 2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ODBORU KANCELÁŘE STAROSTY ZA ROK 2010 MĚSTSKÝ ÚŘAD ROŽNOV POD RADHOŠTĚM ODBOR KANCELÁŘE STAROSTY VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ODBORU KANCELÁŘE STAROSTY ZA ROK 200 BŘEZEN 20 PŘEDKLÁDÁ: ING. BOŽENA KOŘENKOVÁ VEDOUCÍ OKS I. ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA

Více

Krajský úřad Pardubického kraje PŘEHLED ZJIŠTĚNÍ Z KONTROLNÍ ČINNOSTI V OBLASTI PŘENESENÉ PŮSOBNOSTI

Krajský úřad Pardubického kraje PŘEHLED ZJIŠTĚNÍ Z KONTROLNÍ ČINNOSTI V OBLASTI PŘENESENÉ PŮSOBNOSTI Kancelář hejtmana rok 2017 5 3 2 2 rok 2016 5 0 5 5 rok 2015 5 5 0 0 Odbor organizační a právní a krajský živnostenský úřad rok 2017 50 41 9 24 rok 2016 54 48 6 8 rok 2015 53 41 12 37 Starosta obce s rozšířenou

Více

II. Předkládací zpráva

II. Předkládací zpráva II. Předkládací zpráva Vládě České republiky se předkládá materiál Systemizace služebních a pracovních míst s účinností od 1. ledna 2017 na základě 17 zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě (dále jen

Více

Personalisté, personální manažeři, mzdové účetní, vedoucí a ředitelé jednotlivých úseků firem.

Personalisté, personální manažeři, mzdové účetní, vedoucí a ředitelé jednotlivých úseků firem. Vzdělávací agentura JVN www.jvn.cz Ing. Renata Horníčková Mobil: 604 914621 686 01 Uh.Hradiště jvn@ jvn.cz si Vás dovoluje pozvat na čtyřdenní vzdělávací cyklus Personální a mzdové procesy jako strategie

Více

Záznamy o činnosti zpracování podle článku 30 nařízení

Záznamy o činnosti zpracování podle článku 30 nařízení Základní škola a Mateřská škola Bílý Kostel nad Nisou, příspěvková organizace 46331 Chrastava, IČO: 72742071 Záznamy o činnosti zpracování podle článku 30 nařízení 1. Evidenci dětí, žáků nebo Ředitele

Více

Nejdůležitější předpisy, jimiž se Městský úřad Mimoň řídí :

Nejdůležitější předpisy, jimiž se Městský úřad Mimoň řídí : Nejdůležitější předpisy, jimiž se Městský úřad Mimoň řídí : Základní principy územní samosprávy jsou zakotveny v hlavě sedmé Ústavy, podle níž se Česká republika dělí na obce (základní územní samosprávné

Více

Osobní údaje zpracovávané Městským úřadem Adamov

Osobní údaje zpracovávané Městským úřadem Adamov Osobní údaje zpracovávané Městským úřadem Adamov Podle ust. 18 odst. 2 zákona o ochraně osobních údajů, Městský úřad Adamov je povinen zajistit, aby informace týkající se zejména účelu zpracování, kategorií

Více

Správce údajů : Střední průmyslová škola elektrotechnická, Havířov, příspěvková organizace

Správce údajů : Střední průmyslová škola elektrotechnická, Havířov, příspěvková organizace Správce údajů : Střední průmyslová škola elektrotechnická, Havířov, příspěvková organizace Účel zpracování Kategorie subjektu údajů Kategorie osobních údajů Právní klasifikace Kategorie příjemců Doba uchování

Více

Odbor sociálních věcí

Odbor sociálních věcí Přehled účelů zpracování osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů Vykonávání agendy sociálně-právní ochrany dětí

Více

DOTAZNÍK. sloužící jako zpráva o vzdělávání od

DOTAZNÍK. sloužící jako zpráva o vzdělávání od DOTAZNÍK sloužící jako zpráva o vzdělávání od 1. 1. 31. 12. 216 podle 39 zákona č. 312/22 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů (dále jen zákon ) 1. Název vzdělávací

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Správce Pověřenec pro ochranu osobních údajů: Střední škola dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov, příspěvková organizace Středisko služeb školám a Zařízení pro

Více

582/1991 Sb. ZÁKON České národní rady ze dne 17. prosince 1991 o organizaci a provádění sociálního zabezpečení

582/1991 Sb. ZÁKON České národní rady ze dne 17. prosince 1991 o organizaci a provádění sociálního zabezpečení 582/1991 Sb. ZÁKON České národní rady ze dne 17. prosince 1991 o organizaci a provádění sociálního zabezpečení (platí od 1. 87. 2017 do 31. 127. 2017) ve znění zákona č. 590/1992 Sb., zákona č. 37/1993

Více

Odbor sociálních služeb

Odbor sociálních služeb Odbor sociálních služeb Oddělení sociálně-právní ochrany dětí Účel zpracování: Poskytování sociálně-právní ochrany nezletilým dětem, zprostředkování osvojení a pěstounské péče, správní řízení. (dle zákona

Více

Kategorie osobních údajů: Jméno, příjmení, datum narození, místo trvalého i faktického pobytu, podpisy oprávněných osob, sociální situace rodiny

Kategorie osobních údajů: Jméno, příjmení, datum narození, místo trvalého i faktického pobytu, podpisy oprávněných osob, sociální situace rodiny ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ODBOR: SOCIÁLNÍCH VĚCÍ A ŠKOLSTVÍ Oddělení: sociálních věcí a zdravotnictví 1. Agenda - zaměstnanecká smlouva / stížnosti a podněty Zpracování osobních údajů za účelem vyřízení

Více

Příprava na GDPR. Metodická podpora, pracovní skupiny, systémové analýzy. Petr Vokáč Oddělení civilně-správní legislativy Ministerstvo vnitra

Příprava na GDPR. Metodická podpora, pracovní skupiny, systémové analýzy. Petr Vokáč Oddělení civilně-správní legislativy Ministerstvo vnitra Příprava na GDPR Metodická podpora, pracovní skupiny, systémové analýzy Petr Vokáč Oddělení civilně-správní legislativy Ministerstvo vnitra Činnost Ministerstva vnitra Pracovní skupiny - meziresortní spolupráce,

Více

Základní informace o zpracování osobních údajů školy

Základní informace o zpracování osobních údajů školy Č.j.: 3/18-r Olomouc 3. 9. 2018 Základní informace o zpracování osobních údajů školy Informace je uveřejňována pro plnění povinnosti stanovené v článcích 12 až 14 Obecného nařízení o ochraně osobních údajů

Více

Občanská poradna Pardubice o.s.

Občanská poradna Pardubice o.s. Občanská poradna Pardubice o.s. Obsah: 1. P O S L Á N Í O R G A N I Z A C E... 3 2. O B Č A N S K Á P O R A D N A V R O C E 2 0 0... 3 3. S T A T I S T I K A 2 0 0... 4 4. S T A T I S T I C K É V Ý S T

Více

o činnosti Magistrátu hlavního města Prahy v oblasti poskytování informací za rok 2011 dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím,

o činnosti Magistrátu hlavního města Prahy v oblasti poskytování informací za rok 2011 dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti Magistrátu hlavního města Prahy v oblasti poskytování informací za rok 2011 dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů. Výroční

Více

INFORMACE O PLNĚNÍ NAŘÍZENÍ (EU) 2016/679

INFORMACE O PLNĚNÍ NAŘÍZENÍ (EU) 2016/679 INFORMACE O PLNĚNÍ NAŘÍZENÍ (EU) 2016/679 Právní předpis Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (GDPR) Pořizovatel dokumentace Správní institut, s.r.o. Právní subjektivita společnost s ručením

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD. Městského úřadu Český Krumlov. Město Český Krumlov

ORGANIZAČNÍ ŘÁD. Městského úřadu Český Krumlov. Město Český Krumlov Město Český Krumlov ORGANIZAČNÍ ŘÁD Městského úřadu Český Krumlov Obsah: ČÁST I. Úvodní ustanovení ČÁST II. Organizace a řízení úřadu ČÁST III. Činnost organizačních jednotek úřadu ČÁST IV. Závěrečná ustanovení

Více

Organizační řád. Příloha č. 2

Organizační řád. Příloha č. 2 Organizační řád Příloha č. 2 název: Organizační struktura MěÚ Žamberk OBSAH: 1 STRUKTURA MĚÚ OD 01.10.2016 ZKRÁCENÉ NÁZVY PRACOVNÍCH MÍST... 2 2 NÁZVY PRACOVNÍCH MÍST... 3 Strana 1/5 1 Struktura MěÚ od

Více

Dodatek č. 2 k vnitřnímu předpisu č. 6/2015 Organizační řád Městského úřadu Holešov (dále jen organizační řád )

Dodatek č. 2 k vnitřnímu předpisu č. 6/2015 Organizační řád Městského úřadu Holešov (dále jen organizační řád ) Dodatek č. 2 k vnitřnímu předpisu č. 6/2015 Organizační řád Městského úřadu Holešov (dále jen organizační řád ) Rada města Holešova v souladu s 102 odst. 2 písm. m) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve

Více

Útvary příslušné k příjmu stížností, podnětů a oznámení občanů

Útvary příslušné k příjmu stížností, podnětů a oznámení občanů Útvary příslušné k příjmu stížností, podnětů a oznámení občanů Vážený občane, věříme, že následující informace Vám pomohou při výběru odborného útvaru, jehož pracovníci jsou kompetentní k vyřízení Vaší

Více

Základní informace o zpracování osobních údajů

Základní informace o zpracování osobních údajů Základní informace o zpracování osobních údajů Informace je uveřejňována pro plnění povinnosti stanovené v článcích 12 až 14 Obecného nařízení o ochraně osobních údajů č. 2016/679 (dále jen nařízení ).

Více

Popis agendy zpracovávaných údajů Účel zpracování Přesný popis účelu zpracování Oblast zpracovávaných údajů

Popis agendy zpracovávaných údajů Účel zpracování Přesný popis účelu zpracování Oblast zpracovávaných údajů Souhrnný název agendy zpracovávaných údajů Popis agendy zpracovávaných údajů Účel zpracování Přesný popis účelu zpracování Oblast zpracovávaných údajů podklady RM a ZM osobní data žadatelů, jednatelů a

Více

Přehled základních agend Základní školy a Mateřské školy Barvířská, Liberec, příspěvkové or

Přehled základních agend Základní školy a Mateřské školy Barvířská, Liberec, příspěvkové or Přehled základních agend Základní školy a Mateřské školy Barvířská, Liberec, příspěvkové or Název agendy Zpracovávané OÚ Právní základ Zaměstnanecká agenda Kontaktní údaje zaměstnance: jméno, příjmení,

Více