Chorvatské turistické sdružení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Chorvatské turistické sdružení"

Transkript

1 Chorvatské turistické sdružení vypisuje: Výzvu k předložení nabídek na propagaci Chorvatského turistického sdružení v tisku, televizi a prostřednictvím venkovní reklamy na území České republiky v roce 2014 I. Strategické marketingové cíle chorvatského cestovního ruchu 1) Zvýšení obratu cestovního ruchu v období před- a posezóny, 2) Zvýšení počtu příjezdů v kontinentálních destinacích, 3) Zvýšení průměrné denní útraty turistů, 4) Posílení síly národní turistické značky Chorvatska. II. Cílové skupiny Páry: věk 30-39, 40-54, 55+, středně vysoké příjmy, Rodiny: věk 30-39, 40-54, středně vysoké a vysoké příjmy, Přátelé: věk 18-29, středně vysoké a vysoké příjmy, Pohlaví: ženy a muži stejnou měrou, Bydliště: krajská města Vzdělání: minimálně SŠ, respektive VŠ nebo více, Motiv cesty: relaxace, prozkoumávání a objevování, potěšení, Frekvence cesty: osoby uskutečňující minimálně jednu nebo více turistických cest ročně, které cestovaly i dříve a které jsou obeznámeny s podobnými destinacemi, Používání internetu: osoby, které jsou zběhlé na internetu, znají web pro inspiraci a informaci o destinaci a používají internet k rezervaci cesty. Slunce a moře Zvláštní zájmy Krátké cesty Plavba Kempování Kultura Víno a gastronomie III. Klíčové produkty cestovního ruchu

2 IV. Propagace zahrnuje: 4.1 Reklamu v televizi 1) Rozpočet: ,00 (bez DPH) 2) Doba realizace: a) cca. 40% rozpočtu v období: duben 2014 b) cca. 40% rozpočtu v období: květen 2014 c) cca. 20% rozpočtu v období: červen ) Reklama na základě spotu v trvání 20 sekund 4) Televizní stanice: Česká televize 5) V nabídce je nutno prokázat následující parametry: a) Reach 1+ pro požadovanou cílovou skupinu b) Reach 5+ pro požadovanou cílovou skupinu c) Celková GRP d) Mediální plán 6) Na nabídku neprokazující jeden z parametrů nebude brán zřetel. 4.2 Reklamu v tištěných médiích 1) Rozpočet: ,00 (bez DPH) 1.1) 35% z rozpočtu by mělo být vynaloženo na propagaci následujících klíčových produktů cestovního ruchu: kempink, plavba, eno a gastro, kultura 1.2) 65% z rozpočtu by měla být vynaloženo na propagaci produktů slunce a moře. Nabídka by měla obsahovat procentuální rozložení reklamy po jednotlivých produktech cestovního ruchu. 2) Doba realizace: a) cca. 40% rozpočtu v období: duben 2014 b) cca. 40% z rozpočtu v období: květen 2014 c) cca. 20% rozpočtu v období: červen ) Forma propagace: inzerce / PR články 4) Minimální velikost reklamy: 1/3 strany (s výjimkou předchozí dohody se zastupitelstvím v Praze) 5) V nabídce je nutno prokázat následující parametry: a) Reach 1+ pro požadovanou cílovou skupinu b) Reach 5+ pro požadovanou cílovou skupinu c) Celková GRP d) Mediální plán 6) Na nabídku neprokazující jeden z parametrů nebude brán zřetel. 7) Seznam médií v příloze (Příloha 1.). 4.3 Venkovní reklamu 1) Rozpočet: ,00 (bez DPH) 2) Doba realizace: ) Oblast, kterou by měla kampaň pokrýt: krajská města 4) V nabídce je nutno prokázat následující parametry: a) Reach 1+ pro požadovanou cílovou skupinu b) Reach 5+ pro požadovanou cílovou skupinu c) Celková GRP d Geografický plán Na nabídku neprokazující jeden z parametrů nebude brán zřetel.

3 V. Propagační nástroje Chorvatské turistické sdružení poskytne dodavateli propagační nástroje na realizaci kampaně. Celkové prostředky na jednotlivý druh reklamy zahrnují i všechny dodatečné náklady na úpravu propagačních nástrojů (tisk, dabing, úpravy aj.) Post buy analýza a stvrzenky VI. Analýza a kontrola propagace Chorvatským turistickým sdružením Uchazeč je povinen předkládat měsíční zprávu ve formě "post-buy analýzy" o realizovaném stavu při provádění offline reklamní služby v tištěných médiích, venkovní reklamy a reklamy v televizi a rozhlase. Po realizaci kampaně se vybraný dodavatel před vydáním konečné faktury zavazuje sestavit konečnou Post buy analýzu a předložit veškeré stvrzenky. Sestavení "Post buy analýzy" a předkládání stvrzenek je zahrnuto v nabídkové ceně a dodavatel reklamy se zavazuje, že po realizaci kampaně předloží "Post buy analýzu" a stvrzenky jako podmínku úhrady ze strany zadavatele. Post buy analýza musí být předložena v anglickém jazyce. Při tvorbě Post buy analýzy je zadáno užití těchto informačních zdrojů o cílové skupině, na jejímž základě jsou prováděny parametry Reach1+, Reach5+ a GRP: Televize: ATO Tisk: MEDIAPROJEKT Rozhlas: RADIOPROJEKT Outdoor: ODHAD ODBORNÍKA 6.2 Analýza a kontrola V průběhu kampaně a po ní umožní uchazeč Chorvatskému turistickému sdružení dohled nad kampaní a vynaloženými prostředky a na konci poskytne Chorvatskému turistickému sdružení veškerou dokumentaci a smluvně akceptuje, že v případě nepředané právně prokazatelné dokumentace nemá nárok od Chorvatského turistického sdružení na tu část prostředků Uchazeč se zavazuje v průběhu kampaně Chorvatskému turistickému sdružení na jeho žádost umožnit náhled do průběhu kampaně a vynaložených prostředků prostřednictvím post buy analýzy a uhrazených dodavatelských faktur za již realizovanou část mediálního plánu Komunikace se zadavatelem: V návaznosti na provedení výběrové dokumentace a podepsanou Smlouvu se uchazeč zavazuje: delegovat alespoň jednu osobu, která musí být dostupná pro komunikaci s Oddělením pro off-line komunikaci Hlavního úřadu Chorvatského turistického sdružení a jednotlivými Zastupitelstvími na denní bázi. K uvedené osobě se uchazeč zavazuje předložit kontaktní údaje. Na každý dotaz zaslaný elektronickou poštou ze strany Chorvatského turistického sdružení a Zastupitelství Chorvatského turistického sdružení se uchazeč zavazuje odpovědět ve lhůtě 48 hodin.

4 VII. Způsob doručení faktury a úhrada "Hlavní úřad Chorvatského turistického sdružení oficiálně obdržel daňové identifikační číslo HR Obchodní partneři ze zahraničí si mohou daňové identifikační číslo Hlavního úřadu ověřit v mezinárodní databázi VIES a následně vystavovat faktury bez DPH s uvedením "Reverse charge" a vyjádřeným vlastním daňovým identifikačním číslem." K faktuře s označením "Faktura za off-line reklamní služby" musí být přiložena specifikace realizovaných nákladů a úplná a náležitá dokumentace. Bez úplné a náležité dokumentace kompletně dodané za každý měsíc nebude moci Chorvatské turistické sdružení provést úhradu faktury za uplynulý měsíc. Za úplnou a náležitou dokumentaci je považováno: Podepsaná smlouva, jejíž nedílnou součástí je odsouhlasený mediální plán obsahující specifikaci reklam podle médií a termínu a finanční specifikaci každé jednotlivé reklamy a celkové finanční částky propagace, Stvrzenky o provedené propagaci v tištěných médiích, respektive originální výtisky tiskovin, v nichž byla reklama uveřejněna v souladu s mediálním plánem Fotodokumentace z plakátovacích ploch v souladu s mediálním plánem a seznam plakátovacích ploch podepsaný a orazítkovaný uchazečem. Nahrávka/audio-video záznam TV nebo rozhlasového spotu z živého vysílání na CD nebo DVD pro TV a/nebo rozhlasové reklamy v souladu s mediálním plánem a programový výpis vysílaných termínů orazítkovaný a podepsaný TV a/nebo rozhlasovou stanicí. Post buy analýza za realizovanou část mediálního plánu, za níž je vystavena faktura Post buy analýza celkové kampaně po ukončení kampaně a vystavení poslední faktury. Položky, které musí být na faktuře zvýrazněny, jsou: Časové období reklamy Označení "Faktura za off-line reklamní služby v tištěných médiích a/nebo reklamu prostřednictvím billboardů a/nebo reklamu v rozhlase a televizi" Název země, v níž byla propagace provedena - pro každou zemi je uchazeč povinen vystavit samostatnou fakturu. Další nezbytné položky předepsané zákonem. Způsob provedení úhrady: Uchazeč je povinen předkládat měsíční zprávu ve formě "post-buy analýzy" o realizovaném stavu při provádění offline reklamních služeb v tištěných médiích, venkovní reklamy a reklamy v televizi a rozhlase. Úhrada faktury bude prováděna jednou měsíčně za předchozí měsíc. Faktury musí být doprovázeny definovanou úplnou a náležitou dokumentací, bez níž Chorvatské turistické sdružení nebude moci úhradu provést. Datum splatnosti je dle uchazeče 30 dní od obdržení faktury s přiloženou úplnou a náležitou dokumentací. Záruka za řádné plnění smlouvy "Post buy analýza", kterou je uchazeč povinen sestavit po realizaci kampaně, musí být zahrnuta v nabídkové ceně a nesmí být vykázána jako samostatná cenová položka, nýbrž se uchazeč v nabídce musí zavázat, že po realizaci kampaně předloží post buy analýzu jako podmínku pro výplatu zadavatelem.

5 Uchazeč je povinen předkládat měsíční zprávu ve formě "post buy analýzy" o realizovaném stavu při provádění offline reklamní služby v tištěných médiích, venkovní reklamy a reklamy v rozhlase a televizi. Záruka bude aktivována v případě: Nepředloží-li uchazeč úplnou a náležitou dokumentaci, nebude moci Chorvatské turistické sdružení úhradu provést. Je-li post by analýzou celkové kampaně po ukončení kampaně a vydání poslední faktury stanovena suma realizované GRP nižší plánovaná GRP pro příslušné reklamy, bude mít Chorvatské turistické sdružení možnost zaplatit fakturu ve výši procentní realizace GRP vzhledem k plánované GRP. VIII. Způsob doručení nabídky Nabídka musí být vyjádřena v eurech a musí být doručena v písemné a elektronické formě v zalepené obálce s názvem a adresou zadavatele, názvem a adresou uchazeče, s uvedením předmětu zakázky, jíž se nabídka týká: "na realizaci výběrového řízení na offline reklamní služby v tištěných médiích, venkovní reklamy a/nebo reklamy v rozhlase a televizi na českém trhu - neotvírat" v anglickém a českém jazyce nebo pouze v angličtině na adresu: Chorvatské turistické sdružení Krakovská Praha 1 Česká republika IX. Obsah nabídky 9.1 Nabídku tvoří vyplněné a oprávněnou osobou uchazeče podepsané a ověřené: vyplněný nabídkový formulář (Příloha 2.), vytištěný a na elektronickém médiu - vyplnit a předložit pouze typy médií, o něž se uchazeč uchází důkazy o způsobilosti, podrobný reklamní plán: podrobný reklamní plán obsahuje tabulku s přesně sledovaným rozdělením rozpočtu a termínovým plánem požadovaným výběrovou dokumentací a Reach1+, Reach5+ a GRP popis způsobu umožnění monitoringu kampaně Chorvatským turistickým sdružením popis způsobu dokládání vynaložených prostředků seznam všech součástí a/nebo příloh nabídky vše ostatní, co bylo požadováno Zadávací dokumentací. 9.2 Důkazy o právní a obchodní způsobilosti Název důkazu o způsobilosti: doklad o zapsání do obchodního, soudního, profesního, živnostenského nebo jiného příslušného rejstříku nebo odpovídající potvrzení,

6 Název důkazu o způsobilosti: potvrzení správce daně o stavu dluhu, respektive rovnocenný doklad příslušného orgánu země sídla uchazeče, Povolení, souhlas a podobně, jsou-li pro ekonomický subjekt nezbytné v zemi sídla pro výkon činnosti související s předmětem zakázky. Název emitenta důkazu o způsobilosti: příslušný Obchodní soud, Živnostenský rejstřík, respektive odpovídající profesní nebo obchodní rejstřík. Indikátor důkazu o způsobilosti: uchazeč musí prokázat, že je registrován pro výkon prací, respektive činnosti, která je předmětem zakázky. Nejsou-li důkazy vydávány v zemi sídla ekonomického subjektu, jsou uchazeči povinni předložit odpovídající prohlášení s ověřením podpisu u příslušného orgánu. Uchazeč je povinen předložit všechny požadované důkazy uvedené v bodu 9.1. a nedostatek těchto důkazů je nedostatkem neodstranitelným. Důkazy o způsobilosti uvedené v bodu 9.1. musí být originály nebo ověřené kopie, notářské ověření nebo ověření kompetentního orgánu státu sídla Uchazeče. X. Forma a způsob vypracování nabídky Nabídka musí být vypracována ve formě uvedené v zadávací dokumentaci. Nabídka musí být svázána do celku trikolorou s razítkem na zadní straně. Všechny strany nabídky jsou označeny pořadovým číslem stránky lomeno celkový počet stran nebo celkový počet stran nabídky lomeno pořadové číslo strany. Nabídky jsou napsány nesmazatelným inkoustem. Opravy v nabídce musí být provedeny takovým způsobem, aby byly viditelné nebo prokazatelné. Opravy musí být vedle uvedení data potvrzeny právoplatným podpisem a razítkem oprávněné osoby ekonomického subjektu. Přihlašovací lhůta trvá ode dne zveřejnění do do 10: 00 včetně. XI. XII. Na nabídky s různou celkovou cenou, různými médii, různým časovým obdobím a bez zahrnutých nákladů na úpravy reklamních nástrojů nebude brán zřetel. V Praze dne

7 Příloha 1. Zadávací dokumentace SEZNAM MÉDIÍ PRO PROPAGACI V TISKU: MF Dnes Lidové noviny Právo Hospodářské noviny BLESK / Blesk pro ženy Metro Vlasta Překvapení Rytmus života Pestrý svět Chvilka pro tebe Květy Respekt Ekonom TV Magazín 1. DENÍKY: 2. TÝDENÍKY: 3. MĚSÍČNÍKY: Travel Digest Koktejl Lide a zemé National Geographic Yachting Revue Yacht Caravan Wine & Degustation 4. DVOUMĚSÍČNÍKY Camping, Cars & Caravans

8 Příloha 2. Zadávací dokumentace Nabídkový formulář Nabídka na off-line reklamu v tištěných médiích, venkovní reklamu a reklamu v rozhlase a televizi na cílových trzích. Název uchazeče Adresa uchazeče Identifikační číslo DIČ Tel. Fax Jméno a příjmení odpovědné osoby Kontaktní osoba Doba platnosti nabídky PODPIS a RAZÍTKO OPRÁVNĚNÉ OSOBY

1. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

1. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Zadávací dokumentace 1. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu 2. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/410/99 Druh zadávacího řízení Realizace outdoor kampaně

Více

Vranovská 45, Brno 614 00. Mgr. Katarína Klamková statutární zástupkyně Tel: 608 820 637 E-mail: katarina.klamkova@iqrs.cz

Vranovská 45, Brno 614 00. Mgr. Katarína Klamková statutární zástupkyně Tel: 608 820 637 E-mail: katarina.klamkova@iqrs.cz Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu - dodávka návrhu a výroby audiovizuálních spotů projektu Roma MATRIX (č. JUST/2012/FRAC/AG/2624), který je realizován s finanční podporou z programu

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/112/991444-2018 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU podle ustanovení 27 odst. a), 31 s dodržením zásad 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky SD11/2013 Název zakázky: Stavební práce Předmět zakázky: Výměna střešní krytiny a klempířských prvků na budově ŠD Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu (dále

Více

Zadávací podmínky. Název zakázky: Zadavatel. Zajištění medializace výstupů projektu Futura. Název žadatele: Respekt o.p.s.

Zadávací podmínky. Název zakázky: Zadavatel. Zajištění medializace výstupů projektu Futura. Název žadatele: Respekt o.p.s. Zadávací podmínky Název zakázky: Zadavatel Zajištění medializace výstupů projektu Futura Název žadatele: Respekt o.p.s. Právní forma: obecně prospěšná společnost Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele:

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

Předzámčí Jevišovice Historie a zážitky. Kampaň v rozhlase

Předzámčí Jevišovice Historie a zážitky. Kampaň v rozhlase VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Pro zakázku malého rozsahu na služby zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, s názvem: Předzámčí Jevišovice Historie a zážitky

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě 41/2011 GP ZS) 1 Spisové číslo veřejné zakázky VZ/15/OSR/11

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/879241-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky V Praze dne 7. 4. 2016 Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

EJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK

EJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK telefon (ústředna) :+420 416 723 111 fax :+420 416 723 100 e-mail : info@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ00830488 IČ : 00830488 bankovní spojení : Komerční banka, a.s. - Litoměřice číslo účtu : 24734471/0100 www

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky Datum vyhlášení veřejné zakázky:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu Česká agentura na podporu obchodu/czechtrade se sídlem Dittrichova 21 128 01 Praha 2 IČ: 00001171, DIČ: CZ 00001171 Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu V Praze dne.5.12.2014 Č. j..../2014

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na http://opvk.kraj-jihocesky.cz/)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na http://opvk.kraj-jihocesky.cz/) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na http://opvk.kraj-jihocesky.cz/) Číslo zakázky (bude doplněno v případě GP ZS) 1 10/2010/1.1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií Lhůta pro podání nabídek: 20.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha

Více

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací

Více

Městská část Praha 8. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň

Městská část Praha 8. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ustanovení 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky: Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. s názvem Dodávka kancelářských potřeb

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. s názvem Dodávka kancelářských potřeb ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka kancelářských

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/430/28 Druh zadávacího řízení Propagace domácího

Více

Dodávky osobních automobilů (dále také jako Veřejná zakázka )

Dodávky osobních automobilů (dále také jako Veřejná zakázka ) VÝZVA K PODÁNÍ ŽÁDOSTÍ O ÚČAST A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE (dále také jako Kvalifikační dokumentace ) pro jednací řízení s uveřejněním dle ust. 29 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

V Černošicích dne 19. června 2014

V Černošicích dne 19. června 2014 V Černošicích dne 19. června 2014 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Supervize jako prevence syndromu vyhoření a podpora pracovního týmu OSPOD Město Černošice vyhlašuje

Více

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE OBEC TRŠICE Zadávací dokumentace na dodávky pro projekt NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE 1. Identifikační údaje zadavatele, základní parametry výběrového řízení 1.1. Identifikační údaje zadavatele Obec

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/3.1.00/50.0023 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/3.1.00/50.0023 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZO ČSOP ADONIS 56/03, Náměstí 1, 692 01 Mikulov. Adresát: I. Výzva k podání nabídky

ZO ČSOP ADONIS 56/03, Náměstí 1, 692 01 Mikulov. Adresát: I. Výzva k podání nabídky ZO ČSOP ADONIS 56/03, Náměstí 1, 692 01 Mikulov Zadavatel: ZO ČSOP Adonis 56/03 zastoupeno: Marcela Koňáková se sídlem: Náměstí 1 692 01 Mikulov IČO: 15530744 Vyřizuje: Marcela Koňáková tel: 519 512 200-201,

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Realizace ad hoc online průzkumů Evidenční číslo VZ VZ 2013/110/115 Druh

Více

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: KORDIS JMK, a.s. Nové sady č. 946/30, 602 00 Brno IČO: 26298465 VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem: Dopravní zúčtovací centrum 2019 Osoba

Více

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6.

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 3/2017 Název zakázky: Výměna oken v budově ZŠ Školní Předmět zakázky: Výměna 32 kusů okenních sestav v budově ZŠ Školní Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/430/71 Druh zadávacího řízení Propagace domácího

Více

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP Lhůta pro podání nabídek: 31.8.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.0729. Máchova 628, 757 01 Valašské Meziříčí

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.0729. Máchova 628, 757 01 Valašské Meziříčí Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Číslo zakázky 5/2016 Název zakázky: Oprava střechy Předmět zakázky: Typ zakázky: Výzva k podání nabídek Oprava střechy budovy ZŠ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen VZ ). Datum vyhlášení 4.6. 2016

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/430/31 Druh zadávacího řízení Propagace domácího

Více

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY V souladu s 6 a 12 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), Vás vyzýváme k podání nabídky v

Více

CZ.1.07/1.1.00/56.1493

CZ.1.07/1.1.00/56.1493 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/400/94 Druh zadávacího řízení Propagace domácího

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU s názvem KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU NA POSTUP ZADAVATELE PŘI ZADÁVÁNÍ TÉTO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY SE NEAPLIKUJÍ POSTUPY PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/870515 2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY NA DODÁVKU SLUŽEB

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY NA DODÁVKU SLUŽEB VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY NA DODÁVKU SLUŽEB ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SLUŽEB OPERATIVNÍ LEASING I. Název a stručný popis zakázky: Dodávka služeb operativní leasing na devíti

Více

C Mgr. Petr Solich. Kontaktní osoba zadavatele: Tel , Pionýrů 2069, Frýdek Místek,

C Mgr. Petr Solich. Kontaktní osoba zadavatele: Tel , Pionýrů 2069, Frýdek Místek, Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

C152067. RNDr. Rostislav Dvořáček

C152067. RNDr. Rostislav Dvořáček Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Obec Dřetovice VÝZVA. k podání nabídky pro výběr zpracovatele nového územního plánu obce Dřetovice

Obec Dřetovice VÝZVA. k podání nabídky pro výběr zpracovatele nového územního plánu obce Dřetovice Obec Dřetovice VÝZVA k podání nabídky pro výběr zpracovatele nového územního plánu obce Dřetovice katastrální území Dřetovice 1) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název zadavatele: Obec Dřetovice IČ zadavatele:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VČ. TEXTOVÉ ČÁSTI ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. SINI-927/2017 Zadavatel: Obec Široká Niva se sídlem 792 01 Široká Niva 79 zastoupená starostkou obce Alenou Mátéovou

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) 84/2010 VZ/24/VVSR/10

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) 84/2010 VZ/24/VVSR/10 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Spisové číslo veřejné zakázky zadavatele: Název

Více

Číslo zakázky. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Název programu:

Číslo zakázky. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Název programu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/972866-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU podle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. pro veřejnou zakázku malého rozsahu. Dodávka projekční techniky (Příloha k výzvě k podání nabídek)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. pro veřejnou zakázku malého rozsahu. Dodávka projekční techniky (Příloha k výzvě k podání nabídek) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka projekční techniky (Příloha k výzvě k podání nabídek) Obsah: 1. Zadavatel 2. Vymezení předmětu zakázky 3. Místo a termín plnění 4. Podmínky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC ZLATÁ KORUNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK pro zakázku malého rozsahu na stavební práce v rámci projektu "Rekonstrukce mostů a lávky v obci Kateřinice" 1. Identifikační údaje zadavatele zadavatel: Obec Kateřinice

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ).

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ). Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2015/098853-G

Více

Dodávka zboží. Mgr. Martin Šín , Zahájení: Ukončení: ve 12,00 hodin

Dodávka zboží. Mgr. Martin Šín , Zahájení: Ukončení: ve 12,00 hodin Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

C151340. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Bude doplněno po rozhodnutí o poskytnutí dotace Zdokonalení výuky anglického jazyka

C151340. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Bude doplněno po rozhodnutí o poskytnutí dotace Zdokonalení výuky anglického jazyka Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Gymnázium, Svitavská 310, Moravská Třebová, příspěvková organizace Sídlo zadavatele:

Gymnázium, Svitavská 310, Moravská Třebová, příspěvková organizace Sídlo zadavatele: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu Lhůta pro podání nabídek: 4.5.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: +420 377 402 500 rericha@fnplzen.cz

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky:

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Rámcová smlouva na poskytování mobilních datových přenosů pro notebooky Identifikační

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Středisko sociálních služeb města Kopřivnice, p.o. Česká 320, Kopřivnice PSČ

Středisko sociálních služeb města Kopřivnice, p.o. Česká 320, Kopřivnice PSČ Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka obědů pro pečovatelskou, odlehčovací službu, denní stacionář, azylový dům a zaměstnance Střediska sociálních služeb města Kopřivnice, p.o.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC NÁVSÍ Návsí 327, 739 92 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Dodávka licencí Microsoft Select

Dodávka licencí Microsoft Select VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 2.6.2011, do 09.00 h Zodpovědná osoba: Ing. Martin Tauchen, MBA +420 377 103 639 tauchen@fnplzen.cz V souladu

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Číslo zakázky GYMPOL/VŘ/01/2015 Název programu: Název projektu: Název výběrového řízení: Předmět výběrového řízení (služba/dodávka/stavební práce): Datum vyhlášení výběrového řízení:

Více

ZELENÉ PLÍCE ČEJKOVIC

ZELENÉ PLÍCE ČEJKOVIC VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ NA SLUŽBY ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.02/6.5.00/15.29514 AKCEPTAČNÍ ČÍSLO: 15256686 ZADÁVANÉ V SOULADU S USTANOVENÍM 6,12 A 18 ZÁKONA O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH

Více

Zhotovení projektové dokumentace pro provádění stavby a autorský dozor. pro projekt. Intenzifikace ČOV v obci Olešná

Zhotovení projektové dokumentace pro provádění stavby a autorský dozor. pro projekt. Intenzifikace ČOV v obci Olešná Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci výběrového řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na služby, mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice obce Olešná,

Více

IČ: 00020478 dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zjednodušené podlimitní řízení

IČ: 00020478 dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zjednodušené podlimitní řízení Zadavatel: Česká republika Název veřejné zakázky: Uzavření rámcové Ministerstvo zemědělství smlouvy na poskytování služeb v oblasti marketingové, mediální a PR kampaně na podporu nové webové platformy

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Jan Rambousek Telefon: 267 994 559 Fax: 272 936 695 E-mail: jan.rambousek@sfzp.cz Datum: 27.2.2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice V Ý B Ě R O V É Ř Í Z E N Í Zadávací dokumentace Název zakázky: Nákup devítimístného vozidla ISŠ Sokolnice Zadavatel: Zadavatelem

Více

Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.)

Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.) Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.) podle zákona č.40/2004 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu Česká agentura na podporu obchodu/czechtrade se sídlem Dittrichova 21 128 01 Praha 2 IČ: 00001171, DIČ: CZ 00001171 Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu V Praze dne 25.11.2015 Č. j../2015

Více

Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu Česká agentura na podporu obchodu/czechtrade se sídlem Dittrichova 21 128 01 Praha 2 IČO: 00001171, DIČ: CZ 00001171 Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu V Praze dne... 2012 Č. j. Věc:

Více

Gymnázium Chodovická 2250, Praha 9 - Horní Počernice

Gymnázium Chodovická 2250, Praha 9 - Horní Počernice Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci:

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Podzemní kontejnery v Ostravě Porubě III. I. Zadavatel: Statutární město Ostrava

Více

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Č.j.: 365/08 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 6 zákona č. 137/2006

Více

Ing. Pavel Řezníček ředitel školy Tel.: ová adresa:

Ing. Pavel Řezníček ředitel školy Tel.: ová adresa: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na   nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky Zak 01 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Operační program Vzdělávání

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Martin Čech Tel.: 267 994 535 Fax: 272 936 386 E-mail: martin.cech@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Odborné poradenství pro program GIS (Zelená úsporám) Zadávací dokumentace dle ustanovení

Více

CZ.1.07/1.1.00/56.2091

CZ.1.07/1.1.00/56.2091 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Městys Opatov Opatov 149, 675 28 Opatov IČ: 00290068 vyzývá zájemce k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu 1/7 Výzva k podání nabídky

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Aktivní životní styl dětí a školáků v Olomouckém kraji

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Aktivní životní styl dětí a školáků v Olomouckém kraji Výzva k podání nabídek zakázka je zadávána dle zákona č 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) čj. 041/PB/OVZ/2015 Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem

Více

Velká Kraš rekonstrukce větrolamu

Velká Kraš rekonstrukce větrolamu VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY V souladu s 6 a 12 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), Vás vyzýváme k podání nabídky v

Více