III IV I II III

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "III IV I II III"

Transkript

1 Dodatečné informace č. 2 k zadávacímu řízení s názvem Poskytnutí úvěru pro obec Vrbice Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Obec Vrbice, Vrbice 89, IČ: Vám jako jeho zástupce poskytuji dodatečné informace k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce s názvem: Poskytnutí úvěru pro obec Vrbice. 1) Model čerpání úvěru: Pro jednoznačný výpočet nabídkové ceny upřesněte, prosím, modelové poměrové, průběžné čerpání (model čerpání není pro skutečné čerpání závazný): Např čerpání ve výši Kč, čerpání ve výši Kč, atd. Na základě předpokládaného harmonogramu stavby jsme vytvořili model čerpání úvěru viz tabulka níže. Částky jsou uvedeny v tis. Kč III IV I II III ) Splácení úvěru: potvrďte, prosím, datum první splátky k Ano, datum první splátky by bylo k ) Prosíme o předložení výkazů obce elektronicky na níže uvedenou mailovou adresu - Finanční výkazy: výkaz Fin 2 12, rozvahu a výkaz zisku a ztrát k datu a ve formátu xml (jedná se o formát, který je definován tzv. Technickou vyhláškou M, jejím prováděcím manuálem a xml schématy pro předávání výkazu mezi obcemi a CSÚIS Přílohy byly ve formátu xml tvoří přílohu dodatečných informací.

2 4) Prosíme o předložení: - Přehledu významných finančních aktiv s uvedením názvu a výše tis. Kč - Přehledu majetkových podílů v obchodních společnostech s uvedením názvu společnosti a výše podílu v tis. Kč (dlouhodobý finanční majetek) - Přehledu největších investičních výdajů schválených k realizaci v r. 2012, 2013 a výhledu nejvýznamnějších investičních výdajů pro r a 2015 a jejich zdrojů financování (dotace, vlastní zdroje, jiné) - Přehledu bankovních účtů a jejich zůstatků ke dni Přehled případných mimobilančních závazků k (leasingy, ručení) a přehled úvěrů, půjček a přijatých návratných finančních výpomocí k , z něhož bude vyplývat celková výše, aktuální zůstatek, výše splátek jistiny a úroků za kalendářní rok, periodicita splátek jistiny a úroků, účel, rok poskytnutí a rok splatnosti úvěru včetně způsobu a výše zajištění Viz přílohy: 04_přehled fin.aktiv,bú,úvěrů.docx 04_podklady pro úvěr_investice xlsx 5) Doložte, prosím, doklady o přidělení/schválení dotací na Projekt a monitorovací kritéria Projektu s uvedením jejich hodnot a měrných jednotek. Dokládáme scan Rozhodnutí č o poskytnutí podpory a přílohu k rozhodnutí č , kde jsou na straně 1 uvedeny závazné monitorovací indikátory, které jsou: Výstavba mechanicko-biologické ČOV o kapacitě 1400 EO Výstavba kanalizace v délce 9,6 km (odstraněná 55,65 t/rok VHSKCr a 26,29 t/rok NL jsou pouze monitorovací, nikoliv závazné ukazatele) Dokládáme scan dopisu, kde je uvedeno, že došlo k prodloužení platnosti registračního listu. 6) Prosím o předložení smlouvy o poskytnutí podpory SFŽP, pokud byla již uzavřena.

3 Smlouva o poskytnutí podpory SFŽP doposud nebyla uzavřená. Součástí podkladů pro smlouvu je mj. zajištění spolufinancování. 7) Prosíme o poskytnutí přehledu cen vodného a stočného a předpokládaných nákladů a výnosů souvisejících s financovaným Projektem po dobu splácení úvěru, především informaci o fixních a variabilních nákladech na provoz, objemu fakturované vody a odpadní vody v m3 a tis. Kč a čistých příjmů v tis. Kč v jednotlivých požadovaných letech. Všechny tyto údaje jsou obsaženy ve finanční analýze, která je přílohou dodatečných informací: 07_13902-vh_model_v16_1_zl_úvěr52014.xlsx Cena vodného a stočného list Náklady a příjmy Objemy fakturované vody a provoz list Zelená louka 8) Prosíme o předložení Smlouvy o dílo na stavbu (vč. případných dodatků), pokud již byla uzavřena a dalších Smluv o dílo na služby související se projektem (zpracování žádosti o dotaci, zajištění TDI, dotační management apod.) Dokládáme scan níže uvedených smluv: 1. SOD stavba VHS Břeclav a.s. 2. SoD ATD, ITD Milan Veselý 3. SoD Zpracování žádosti a dotační management RENARDS 4. SoD Projekt DUR a zpracování odborného posudku Milan Veselý 5. SoD Projekt stavební povolení a zadání stavby VEGASPOL 6. SoD Výběrové řízení na zhotovitele stavby Via Consult 9) Uveďte, prosím, zda vybraný dodavatel zajistí kompletní realizaci Projektu po stránce stavební i technologické, nebo bude dodávka technologie ČOV předmětem samostatného výběrového řízení.

4 Dodavatel zajistí kompletní realizaci tzn. stavební i technologickou část. 10) Potvrďte, prosím, zda DPH bude při realizaci Projektu uznatelný náklad (Obec Vrbice není plátcem DPH). Obec Vrbice není plátcem DPH, tudíž je DPH uznatelným nákladem. 11) Prosíme o poskytnutí přehledu plateb v souvislosti s realizací Projektu již uhrazených (v členění, účel, výše, datum, z toho uznatelné, neuznatelné náklady). Viz příloha: 11_ČOV_doklady a platby.xls 12) Sdělte, prosím, kdo bude provozovatelem ČOV a kanalizace. Provozovatelem ČOV bude obec Vrbice 13) V případě, pokud provozovatelem bude vodárenská společnost, uveďte která a doložte následující doklady: - Smlouvu o nájmu, případně jiný doklad, ze kterého bude vyplývat předpokládaná výše nájemného v cenách s DPH a bez DPH, případně uveďte budoucí výši ročního nájemného v cenách s DPH a bez DPH - Kalkulační vzorec výpočtu cen vodného a stočného pro výpočet budoucích příjmů z nájemného Současně prosím o sdělení, zda uzavřená nájemní smlouva splňuje podmínky Dotace. V případě jiného provozovatele doložte, prosím, cash flow příjmů výdajů spojených s provozem ČOV, ze kterého bude zřejmá předpokládaná tvorba zdrojů pro úhradu nákladů na úvěr. Viz. odpovědi č. 12 a č. 7

5 14) Upřesněte modelovou situaci předpokládaného čerpání a splácení úvěru: skutečné čerpání a splácení nemusí proběhnout podle tohoto vzorového plánu, nicméně pro stejný a srovnatelný výpočet celkové nabídkové ceny vidíme jako potřebné toto upřesnění, o což Vás tímto žádáme. Tedy prosím sdělte: - jaké jsou konkrétní dny (uvedením dne v měsíci, například vždy poslednímu dni v měsíci) a částky čerpání? Viz odpověď na dotaz č ) Prosím sdělte, jaká je předpokládaná hodnota veřejné zakázky. Předpokládaná hodnota u veřejných zakázek na služby ve výši od 2 mil. Kč do 5,244 mil. Kč je nutnou podmínkou pro to, aby mohlo jít podlimitní veřejnou zakázku u zadavatele, který je veřejným zadavatelem. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí 4,9 mil. Kč. 16) Pro účely zpracování smlouvy o úvěru prosím sdělte: a) mají být splátky jistiny rovnoměrné, tj. ve stejné výši zaokrouhlené na stovky s tím, že poslední splátka by se lišila? b) má být úrok splácen od zahájení čerpání? c) 1. splátka má proběhnout k ? a) ano b) ano c) Viz odpověď na dotaz č )

6 Zadavatel požaduje nabídky s variantami. Současně je jako hodnotící kritérium stanovena nejnižší nabídková cena, ačkoliv zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, který se týká i podlimitních veřejných zakázek požaduje, aby v případě variant byla základním hodnotícím kritériem ekonomická výhodnost. Žádáme proto zadavatele, aby toto vyjasnil, tj. aby sdělil, zda: - připouští varianty a stanoví proto ekonomickou výhodnost jako základní hodnotící kritérium, - jaká stanoví dílčí hodnotící kritéria Sdělte také, jaká % přísluší jednotlivým dílčím kritériím. Vzhledem k charakteru předmětu veřejné zakázky, kdy předmětem plnění je poskytnutí úvěru, bude pro zadavatele ekonomicky nejvýhodnější nabídkou vždy nabídka toho uchazeče, který nabídne požadovaný předmět plnění (tj. poskytnutí finančních prostředků) za co nejnižší cenu. Cena této služby, resp. nabídková cena jednotlivých uchazečů, je vždy tvořena jak sumou jednotlivých poplatků, provizí, odměn a ostatních nákladů spojených s poskytnutím úvěru, tak samotnou výší úrokových nákladů úvěru. Zadavatel tedy zvolil hodnotící kritérium ekonomické výhodnosti nabídky, když do nabídkové ceny zahrnul veškeré výše uvedené náklady jako jednotlivá dílčí hodnotící kritéria. Zadavatel mohl uměle přiřadit jednotlivým položkám jejich váhu pro účely hodnocení nabídek, tedy mohl například stanovit, že váha hodnotícího kritéria úrokové náklady úvěru bude ve výši 90 %, váha hodnotícího kritéria výše poplatku za schválení (vyřízení) hypotéky bude ve výši 5 %, váha hodnotícího kritéria výše měsíčního poplatku za vedení hypotéčního účtu bude ve výši 3 % atd., nicméně toto umělé stanovení vah jednotlivých kritérií by neodráželo skutečný stav a mohlo by vést k diskriminaci jednotlivých uchazečů. Vzhledem k tomu, že všechna výše popsaná kritéria je možné číselně vyjádřit v Kč, je transparentnější nechat uchazeče vyčíslit veškeré náklady na poskytnutí úvěru jako jednu položku, v rámci níž budou poté uchazeči navzájem hodnoceni, neboť jen takto lze vybrat pro zadavatele ekonomicky nejvýhodnější nabídku. Pokud by totiž byla jednotlivým kritériím přiřazena pevně daná váha, mohlo by dojít až k situaci, kdy uchazeč stanoví poplatek za schválení hypotéky tak vysoký, že tento bude převyšovat samotné úrokové náklady úvěru, a i přesto bude jeho nabídka vybrána jako nejvýhodnější, neboť váha hodnotícího kritéria výše poplatku za schválení (vyřízení) hypotéky byla v zadávací dokumentaci stanovena pouze ve výši 5 %. Zadavatel tedy bude hodnotit nabídky dle jejich ekonomické výhodnosti, přičemž dílčími hodnotícími kritérii v sestupném pořadí podle významu, který jim zadavatel přisuzuje (v souladu s ustanovením 78 odst. 7 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách), jsou úrokové náklady úvěru, výše poplatku za schválení (vyřízení) hypotéky, výše měsíčního poplatku za vedení hypotéčního účtu, výše poplatku za čerpání úvěru a další provize, odměny a ostatní náklady spojené s poskytnutím úvěru.

7 Zadavatel není objektivně schopen stanovit váhu těchto dílčích hodnotících kritérií, neboť jejich váha bude dána v rámci nabídky každého z uchazečů vyčíslením skutečných nákladů na tyto jednotlivé položky. Hodnocení bude tedy poté skutečně provedeno dle nejnižší nabídkové ceny, přičemž však tato cena odráží ekonomickou výhodnost konkrétních nabídek v rámci všech výše popsaných dílčích hodnotících kritérií. 18) Prosím potvrďte, že částku jistiny, kterou v době čerpání splatíte z dotace, již nebude znovu čerpat? ANO 19) Prosím sdělte, zdali je možné čerpání přímo na účty dodavatelů na základě faktur? ANO 20) Sdělte jaká forma zajištění je možná? Rozpočet není formou zajištění. Blankosměnkou. Obec vlastní mj. ornou půdu, akcie apod. 21) Prosím sdělte, zda nesplnění bodu g) obsaženého v požadavcích na jednotné uspořádání písemné nabídky (předložení CD, resp. DVD) bude bráno jako nesplnění podmínek veřejné zakázky a následně dojde k vyřazení uchazeče ze soutěže. Podotýkáme, že návrh smlouvy + přílohy v písemné podobě je předmětem bodu f) požadavků. Jak je uvedeno v zadávací dokumentaci, požadavky na způsob zpracování nabídky jsou pouze doporučením zadavatele. Za nesplnění formálních náležitostí (například nedodání CD) nebude uchazeč ze zadávacího řízení vyloučen.

8 22) Žádáme o předložení rozpočtového výhledu zadavatele. Viz odpověď na dotaz č ) Žádáme o předložení přehledu dalších připravovaných investičních projektů zadavatele s uvedením jejich nákladů, termínů realizace a zdrojů financování. Viz odpověď na dotaz č ) Žádáme o předložení smlouvy o dílo na předmětný projekt. Pokud smlouva o dílo není dosud uzavřena, žádáme o sdělení informací o průběhu výběru dodavatele a předpokládaném termínu ukončení výběru dodavatele / podpisu smlouvy o dílo. Viz odpověď na dotaz č ) Žádáme o předložení rozhodnutí (smlouvy) o poskytnutí dotace na předmětný projekt. Viz odpověď na dotaz č ) Žádáme o potvrzení skutečnosti, že zadavatel není plátce DPH a DPH vystupuje jako způsobilý náklad. Viz odpověď na dotaz č. 10.

9 27) Žádáme o sdělení - předpokládaných termínů zahájení a dokončení prací vč. data kolaudace (vydání kolaudačního souhlasu nebo jiného obdobného dokumentu) - projektu (ideálně na čtvrtletní bázi) s uvedením výdajů a zdrojů jejich krytí (tj. čerpání požadovaného úvěru, dotace, vlastní zdroje) jednoduchého časového rozpočtu Předpokládaný termín předání staveniště: Předpokládaný termín předání stavby: Předpokládaný termín kolaudace: Příloha: 027_Vrbice Předpokládaný finanční harmonogram.xlsx 28) Žádáme o sdělení, kolik a jakých nákladů na projekt (v členění dle FEA list Investiční náklady) bylo již zadavatelem profinancováno do a do dnešního dne, a zda zadavatel uvažuje s refinancováním těchto nákladů nebo jejich části poptávaným úvěrem. Dle posledních podkladů co máme k FA byly do konce roku 2013 uhrazeny výdaje ve výši ,- Kč. Tyto výdaje jsou již uhrazeny z prostředků obce a nebudou tak hrazeny z daného úvěru. 29) Žádáme o sdělení informace, kdo bude provozovatelem nově vybudované ČOV. V případě pronájmu uveďte nájemce a základní představu o finančních podmínkách pronájmu. V případě vlastního provozování ČOV zadavatelem uveďte zjednodušený přehled výnosů / nákladů s uvedením základních východisek pro jejich kalkulace, alespoň na první dva roky provozování ČOV (např. výše stočného a počet připojených obyvatel/domácností, spotřebu energií, počet zaměstnanců a osobní náklady, náklady na opravy apod.). Viz odpověď na dotaz č. 12 a 13.

10 Zadavatel se dále rozhodl prodloužit lhůtu pro podání nabídek. Článek 10 a 11 Zadávací dokumentace (resp. Výzvy) se mění následujícím způsobem: 10. ZPŮSOB A MÍSTO PRO PODÁNÍ NABÍDEK Obálka obsahující nabídku bude doručena doporučeně poštou nebo osobním podáním (v úředních dnech, tj. pondělí a středa: hod., polední přestávka: hod) na adresu zadavatele - OÚ Vrbice, Vrbice č.p. 89, Vrbice, a to nejpozději do konce lhůty stanovené pro podávání nabídek, tj. do do 15:20 hodin. Uchazeč je povinen nabídku doručit v uzavřené obálce (balíku), která bude obsahovat veškeré požadované dokumenty. Obálka bude uzavřena, opatřena přelepkami s podpisem a razítkem uchazeče a zřetelně označena nápisem: NEOTVÍRAT PŘED TERMÍNEM VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Poskytnutí úvěru pro obec Vrbice Na obálce nabídky musí být uvedena adresa, na níž je možno nabídku vrátit. Zadavatel bude doručené nabídky evidovat a přidělí jim pořadové číslo. Veškeré doklady musí být zpracovány v českém jazyce a vytištěny kvalitním způsobem tak, aby byly dobře čitelné. Žádný doklad nesmí obsahovat opravy a přepisy, které by zadavatele mohly uvést v omyl. 11. OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK Otevírání obálek s podanými nabídkami proběhne dne v 15:30 hodin v sídle zadavatele OÚ Vrbice, Vrbice č.p. 89, Vrbice. Otevírání obálek se mají právo zúčastnit kromě hodnotící komise i uchazeči, jejichž nabídky byly doručeny ve lhůtě pro podání nabídek. Každý uchazeč může být zastoupen nejvýše 1 osobou. Komise bude otevírat obálky postupně podle pořadového čísla přiděleného dle času doručení a bude kontrolovat, zda je nabídka zpracována v požadovaném jazyce a je podepsaná oprávněnou osobou. Pokud nabídka nebude splňovat výše uvedené požadavky, bude na místě vyřazena a zadavatel bezodkladně vyloučí uchazeče, jehož nabídka byla vyřazena, z další účasti v zadávacím řízení.

11 V případě jakýchkoli dotazů či nejasností mne, prosím, kontaktujte na kontaktech uvedených níže. S pozdravem a přáním hezkého dne Mgr. Nikola Veverková Mobil: veverkova@viaconsult.cz VIA Consult a.s. Sídlo: Náměstí Svobody 527, Třinec Kancelář: Holandská 878/2, Brno

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1.1. Název veřejné zakázky: Úvěr pro financování stavby BŘECLAV - ÚPRAVNA VODY KANČÍ OBORA 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: VZ 347144 1.3. Identifikační

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Cyklistická stezka Brno-Vídeň, DSO, Masarykova 100, 667 01 Židlochovice IČ: 75045974 si Vás dovoluji

Více

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku na službu Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadavatel: Město Pohořelice, Vídeňská 699, 691

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Vážení obchodní přátelé, vyzýváme Vás k účasti v zakázce: Město Dobříš výběr bankovního ústavu. Věříme, že o tuto zakázku projevíte zájem a podáte nabídku v souladu s podmínkami

Více

Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k zadávacímu řízení s názvem PN Horní Beřkovice stavební úpravy 3. NP budovy A

Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k zadávacímu řízení s názvem PN Horní Beřkovice stavební úpravy 3. NP budovy A Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k zadávacímu řízení s názvem PN Horní Beřkovice stavební úpravy 3. NP budovy A Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Psychiatrická nemocnice

Více

Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru

Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru Obec Olšany Olšany 66, 683 01 Olšany, IČ: 00368067, tel: 517 374 233 e-mail: obec@olsany.org, www.olsany.org Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru Obec Olšany jako zadavatel zakázky malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídek na poskytnutí KONTOKORENTNÍHO ÚVĚRU-zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek na poskytnutí KONTOKORENTNÍHO ÚVĚRU-zadávací dokumentace Výzva k podání nabídek na poskytnutí KONTOKORENTNÍHO ÚVĚRU-zadávací dokumentace I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ZADAVATELI Název zadavatele: statutární město Liberec Sídlo: Nám. Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 IČ:

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, jako zástupce zadavatele Střední odborná škola Třineckých železáren, Lánská 132, 739 61 Třinec Kanada, IČ: 27856216, si Vás dovoluji

Více

Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce MŠ ve Valašské Bystřici

Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce MŠ ve Valašské Bystřici Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce MŠ ve Valašské Bystřici Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Obec Valašská Bystřice, Valašská

Více

Město Králíky (zadavatel)

Město Králíky (zadavatel) Město Králíky (zadavatel) zastoupené starostkou města Janou Ponocnou, se sídlem Velké náměstí 5, 561 69 Králíky Oznámení otevřeného řízení a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku zadávanou dle 27 zákona

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013 Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013 Věc: Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby s označením V 000453 - Provedení auditu

Více

Sídlo: Náměstí Husovo 70; Český Brod, PSČ: 282 01. Bc. Jakub Nekolný, starosta. Telefon, fax: Tel. (Ing. Jana Dvořáková): 466714253; fax 466714451

Sídlo: Náměstí Husovo 70; Český Brod, PSČ: 282 01. Bc. Jakub Nekolný, starosta. Telefon, fax: Tel. (Ing. Jana Dvořáková): 466714253; fax 466714451 Dodatečná informace č. 3 k veřejné zakázce na služby, zadávané formou zjednodušeného podlimitního řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Kongres Poláků v ČR, se sídlem ul. Tyršova 611/2, 737 01 Český Těšín, IČ: 00535613, si Vás dovoluji

Více

MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU

MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na služby ÚVĚR NA SPOLUFINANCOVÁNÍ INVESTIČNÍCH AKCÍ V ROCE 2005 SOUTĚŽ č. 1/2005 Název zadavatele: Město Ždírec nad Doubravou IČ zadavatele:

Více

Dodatečné informace č. 1

Dodatečné informace č. 1 Dodatečné informace č. 1 k veřejné zakázce zadávané v souladu s 25 písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ve zjednoduš eném podlimitním řízení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na služby zjednodušené podlimitní řízení Kozárovice refinancování úvěru refinancování stávajícího komerčního úvěru poskytnutého na spolufinancování výstavby obecních bytů Zadávací dokumentace

Více

Obec Račice, Račice 5, 675 55 Račice, IČ 00378526 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem:

Obec Račice, Račice 5, 675 55 Račice, IČ 00378526 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Obec Račice, Račice 5, 675 55 Račice, IČ 00378526 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Poskytnutí úvěru na realizaci investiční akce - Vybudování splaškové kanalizace v obci

Více

Poskytování koncesní dokumentace

Poskytování koncesní dokumentace Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Kavřík/ +420 732 837 223 Brno, 9. 11. 2016 Výzva k podání nabídky pro koncesi malého rozsahu zadávanou v řízení v souladu se Závaznými pokyny

Více

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA SLUŽBY VE SMYSLU ZÁKONA Č. 137/2006 SB. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: POSKYTNUTÍ DLOUHODOBÉHO ÚVĚRU VE VÝŠI 23,34 MIL.

Více

Sídlo: Náměstí Husovo 70; Český Brod, PSČ: 282 01. Bc. Jakub Nekolný, starosta. Telefon, fax: Tel. (Ing. Jana Dvořáková): 466714253; fax 466714451

Sídlo: Náměstí Husovo 70; Český Brod, PSČ: 282 01. Bc. Jakub Nekolný, starosta. Telefon, fax: Tel. (Ing. Jana Dvořáková): 466714253; fax 466714451 Dodatečná informace č. 1 k veřejné zakázce na služby, zadávané formou zjednodušeného podlimitního řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné

Více

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY S00RP00P350T ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Břeclav Sídlo: nám. T. G. Masaryka 42/3, 690 81 Břeclav V souladu s ustanovením článku 3 odst. 3 písm. b) směrnice Rady

Více

Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.)

Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.) Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.) podle zákona č.40/2004 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Zadávací dokumentace 1. Druh zadávacího řízení 2. Zadavatel 3. Druh a předmět zakázky Druh zakázky: Předmět zakázky: 4.

Zadávací dokumentace 1. Druh zadávacího řízení 2. Zadavatel 3. Druh a předmět zakázky Druh zakázky: Předmět zakázky: 4. Zadávací dokumentace 1. Druh zadávacího řízení Zjednodušené podlimitní řízení dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon nebo ZVZ ). 2.

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 52 a 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění

Více

Lažánky poskytnutí bankovního úvěru

Lažánky poskytnutí bankovního úvěru O B E C L A Ž Á N K Y Okres BRNO - VENKOV PSČ 664 71 Lažánky č. 14 Váš dopis / ze dne Naše značka č.j. Vyřizuje Ing.Katolický Lažánky 24. 1. 2013 Věc: Výzva k podání nabídky Obec Lažánky, jako zadavatel,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Město Chrastava nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Poskytnutí dlouhodobého úvěru na financování

Více

Obec Opolany (dále jen zadavatel ) Vás vyzývá

Obec Opolany (dále jen zadavatel ) Vás vyzývá Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby s názvem "Poskytnutí dlouhodobého úvěru na akci Výstavba kanalizace, čistírny odpadních vod a vodovodu v obci Opolany (dále jen Výzva

Více

Město Litomyšl Poskytnutí investičního úvěru na akci Rekonstrukce ČOV a odkanalizování místních částí města Litomyšl Nedošín, Lány 1.

Město Litomyšl Poskytnutí investičního úvěru na akci Rekonstrukce ČOV a odkanalizování místních částí města Litomyšl Nedošín, Lány 1. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky na služby zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Odpovědi na dotazy uchazečů č. 2

Odpovědi na dotazy uchazečů č. 2 Odpovědi na dotazy uchazečů č. 2 k veřejné zakázce na služby zadávané jako zakázka malého rozsahu ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 Zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ

Více

Město Borohrádek. Poskytnutí úvěrů. 1. Informace o zadavateli. Název zadavatele:

Město Borohrádek. Poskytnutí úvěrů. 1. Informace o zadavateli. Název zadavatele: Město Borohrádek vyzývá podle zákona č. 137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách (dále jen zákon) 6 a 12 odst.3 uchazeče k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ( dále jen VZ ) : Poskytnutí

Více

Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení

Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení ..... Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Obec Dobrá, Dobrá č. 230, 739 51 Dobrá, IČ: 00296589 si Vás dovoluji vyzvat jako zájemce o veřejnou

Více

obec Hostín u Vojkovic

obec Hostín u Vojkovic Obec Hostín u Vojkovic se sídlem Obecní úřad Hostín u Vojkovic Hostín u Vojkovic čp. 80, PSČ 277 44 Vojkovice tel. a fax: 315792045, e-mail: obec.hostin@hostinuvojkovic.cz IČ: 00662291 DIČ: CZ00662291

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Slezská univerzita v Opavě, se sídlem Na Rybníčku 626/1, 746 01 Opava, IČ: 47813059, si Vás dovoluji

Více

Obec Žleby. zjednodušené podlimitní zadávací řízení a vyzývá k podání nabídky. na sluţby s názvem. Poskytnutí investičního úvěru obci Žleby

Obec Žleby. zjednodušené podlimitní zadávací řízení a vyzývá k podání nabídky. na sluţby s názvem. Poskytnutí investičního úvěru obci Žleby Obec Žleby Vyhlašuje ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) podle 38 zjednodušené podlimitní zadávací řízení a vyzývá k podání nabídky na sluţby s názvem Poskytnutí investičního

Více

Odpovědi na dotazy uchazečů č. 3

Odpovědi na dotazy uchazečů č. 3 Odpovědi na dotazy uchazečů č. 3 k veřejné zakázce na služby zadávané jako zakázka malého rozsahu ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 Zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ

Více

MĚSTO DUBÍ. Poskytnutí revolvingového úvěru na předfinancování dotačních projektů

MĚSTO DUBÍ. Poskytnutí revolvingového úvěru na předfinancování dotačních projektů MĚSTO DUBÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na službu s názvem: Poskytnutí revolvingového úvěru na předfinancování dotačních projektů zadávané dle 18 odst. 3 a 6 zákona č. 137/2006

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Název zakázky Zahrada dvou břehů 2013 2015 Zadavatel Způsob zadání Český Těšín se sídlem Náměstí ČSA 1/1, 737 01 Český Těšín, IČ: 00297437 podlimitní veřejná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Dodání multifunkčních tiskových zařízení a tiskáren pro ÚMČ Praha 5

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Dodání multifunkčních tiskových zařízení a tiskáren pro ÚMČ Praha 5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

VÝZVA k podání nabídky pro zakázku malého rozsahu. Investiční úvěr na financování akce - Vodovod a kanalizace Štěchovice

VÝZVA k podání nabídky pro zakázku malého rozsahu. Investiční úvěr na financování akce - Vodovod a kanalizace Štěchovice VÝZVA k podání nabídky pro zakázku malého rozsahu Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst. 3 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon). Je zadávána

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Název zakázky Zadavatel Způsob zadání Modernizace bytových jader a výměna stoupaček Kneslova 4 20 Statutární město Brno Dominikánské náměstí 196/1, 601 67 Brno

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na služby: Kanalizace a ČOV Brod nad Dyjí bankovní úvěr

Veřejná zakázka malého rozsahu na služby: Kanalizace a ČOV Brod nad Dyjí bankovní úvěr Zadavatel: Obec Brod nad Dyjí Brod nad Dyjí 45 691 81 Březí IČ: 00283045 V Brodě nad Dyjí 23.1.2013 Veřejná zakázka malého rozsahu na služby: Kanalizace a ČOV Brod nad Dyjí bankovní úvěr Výzva k podání

Více

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí ZÁKLADNÍ ÚDAJE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Název veřejné zakázky:

Více

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Štipoklasy Štipoklasy 20, 284 01 IČ: 00640409 Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, tuto VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY pro účely zadání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

MĚSTO STŘÍBRO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. zakázky na služby

MĚSTO STŘÍBRO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. zakázky na služby Příloha č. 07 usnesení 26. Rady města Stříbra ze dne 09.11.2015 MĚSTO STŘÍBRO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zakázky na služby ve smyslu ustanovení zákona číslo 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, (dále jen zákon

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO 61781517, Bank. spoj. Č.ú. 101342392/0300, Tel. 376395194 Č.j. 3344/10 Měcholupy 18. 5. 2010 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva k podávání nabídek na akci výběr dodavatele služeb

Výzva k podávání nabídek na akci výběr dodavatele služeb Dobrovolný svazek obcí,,vedrovice a Kubšice ČOV a tlaková kanalizace Vedrovice 326, 671 75 Vedrovice dále též DSO a rovněž zadavatel Výzva k podávání nabídek na akci výběr dodavatele služeb Poskytnutí

Více

VÝZVA K PODÁNí NABíDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNí NABíDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU Obec Senice na Hané Jas. Vodičky 243, 783 45 Senice na Hané IČO: 00299421 tel.lfax: 585 947 268 E-mail: obec@senicenahane.cz VÝZVA K PODÁNí NABíDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU DOFINANCOVÁNí VÝSTAVBY KANALIZACE

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám II.

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám II. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám II. Veřejná zakázka : Poskytnutí dvou dlouhodobých úvěrů pro obec Malé Svatoňovice Zadavatel : Obec Malé Svatoňovice, Nádražní 105, 542 34 Malé Svatoňovice, IČ

Více

V Boskovicích dne 21. července Věc: Zadávací řízení - Oprava opěrné zdi dodatečné informace

V Boskovicích dne 21. července Věc: Zadávací řízení - Oprava opěrné zdi dodatečné informace V Boskovicích dne 21. července 2016 Věc: Zadávací řízení - Oprava opěrné zdi dodatečné informace V rámci podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadané v otevřeném řízení dle ust. 27 zákona č. 137/2006

Více

OBEC ZALEŠANY. Úvěry pro Zalešany a Přebozy" a vyzývá Vás k podání nabídky

OBEC ZALEŠANY. Úvěry pro Zalešany a Přebozy a vyzývá Vás k podání nabídky OBEC ZALEŠANY vypisuje v souladu s 27 písm. a) a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách v pozdějším znění výběrové řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu Úvěry pro Zalešany a Přebozy"

Více

Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne

Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne Č.j. 143/2009-PK Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne 2. 12. 2009 Název zakázky: Tisk 3 publikací Předmět zakázky Služba (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení zakázky: 27. 11. 2009

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

Poskytnutí úvěru pro obec Železné

Poskytnutí úvěru pro obec Železné Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění: Poskytnutí úvěru pro obec

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Dokumentace bouracích prací - dům kultury Chrastava

Více

Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru ve výši 15 mil. Kč na akci Vodovod, kanalizace a ČOV Ondřejov

Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru ve výši 15 mil. Kč na akci Vodovod, kanalizace a ČOV Ondřejov Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru ve výši 15 mil. Kč na akci Vodovod, kanalizace a ČOV Ondřejov Veřejný zadavatel zadávající veřejnou zakázku jako sektorový zadavatel v souvislosti s relevantní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE STŘEDNĚDOBÝ INVESTIČNÍ ÚVĚR ZIMNÍ STADION

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE STŘEDNĚDOBÝ INVESTIČNÍ ÚVĚR ZIMNÍ STADION MĚSTO LITOMĚŘICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE DLE UST. 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB. O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU S NÁZVEM STŘEDNĚDOBÝ INVESTIČNÍ ÚVĚR ZIMNÍ STADION

Více

MĚSTO SUŠICE, NÁM. SVOBODY 138, SUŠICE 1, Odbor majetku a rozvoje města

MĚSTO SUŠICE, NÁM. SVOBODY 138, SUŠICE 1, Odbor majetku a rozvoje města MĚSTO SUŠICE, NÁM. SVOBODY 138, SUŠICE 1, 342 01 Odbor majetku a rozvoje města VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA SUŠICE DNE č.j. 1167/08/MRM ing.věra Marešová/ 376 540 143 11.listopadu

Více

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce zadané dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpl a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) pro výběrové řízení zadané v rámci realizace projektu s názvem: Jasenice - Dopravní automobil, dle pracovních postupů a

Více

Zadávací dokumentace. Poskytnutí úvěru na financování zateplování nemovitostí města v letech

Zadávací dokumentace. Poskytnutí úvěru na financování zateplování nemovitostí města v letech Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku zadávanou dle 29 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), mimo režim zákona na služby pod názvem Poskytnutí

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Výstavba a rekonstrukce chodníků

Více

Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení

Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení ..... Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení Vážená paní, Vážený pane, jako zástupce zadavatele Obec Březí, ul. Hlavní 113, 691 81, IČ: 00283070, si Vás dovoluji vyzvat jako zájemce o podlimitní veřejnou

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Obec Bukovec, sídlem Bukovec č.p. 270, PSČ 739 85, IČ: 00535940, si Vás dovoluji vyzvat jako zájemce

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Šanov Rekonstrukce ulice Božická Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 Šanov 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

Výzva k podání nabídky zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky zadávací dokumentace Veřejný zadavatel, město Loštice, oznamuje provedení výběrového řízení na poskytnutí investičního překlenovacího úvěru na akci Město Loštice - Modernizace kulturního

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Výběrové řízení na zhotovitele projektové dokumentace dostavby ZŠ Spořická 400, Dolní Chabry

Výběrové řízení na zhotovitele projektové dokumentace dostavby ZŠ Spořická 400, Dolní Chabry ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení: Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Veřejná zakázka na

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 11.9.2012

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 11.9.2012 Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 11.9.2012 Věc: Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na služby pod označením V 000384 Provoz zařízení

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a v souladu se Směrnicí města o zadávání veřejných zakázek hrazených z finančních

Více

Odbor finanční a obecní živnostenský úřad nám. Míru Moravské Budějovice

Odbor finanční a obecní živnostenský úřad nám. Míru Moravské Budějovice Město Moravské Budějovice Odbor finanční a obecní živnostenský úřad nám. Míru 31 676 02 Moravské Budějovice Moravské Budějovice 20. 6. 2012 Vyřizuje: Ing. Bohumil Horník, tel.: 568408317; E-mail : bhornik@

Více

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY V souladu s 6 a 12 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), Vás vyzýváme k podání nabídky v

Více

Poskytnutí úvěru na financování regenerace panelového domu Svážná 3 v Brně Novém Lískovci

Poskytnutí úvěru na financování regenerace panelového domu Svážná 3 v Brně Novém Lískovci ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY na služby Zadávací řízení: Podrobné podmínky zadávací dokumentace Otevřené zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění Název

Více

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na realizaci akce: Rekonstrukce

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou mimo režim Zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Výzva) s názvem Stavební práce objekt č.

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní škola Bodláka a Pampelišky, o.p.s. Jan Jiterský, ředitel.

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní škola Bodláka a Pampelišky, o.p.s. Jan Jiterský, ředitel. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení

Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení ..... Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení Vážená paní, Vážený pane, jako zástupce zadavatele Obec Březí, ul. Hlavní 113, 691 81, IČ: 00283070, si Vás dovoluji vyzvat jako zájemce o podlimitní veřejnou

Více

P O D R O B N É P O D M Í N K Y. Poskytnutí úvěru na investiční akci:

P O D R O B N É P O D M Í N K Y. Poskytnutí úvěru na investiční akci: Z A D Á V A C Í DO K U M E N T A C E ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb. ( dále jen zákona ) P O D R O B N É P O D M Í N K Y O T E V Ř E N É H O Ř Í Z E N Í dle 27 zákona č. 137/2006 Sb. v platném znění N

Více

VÝZVA. Provedení přezkoumání hospodaření města Třeboně a jeho příspěvkových organizací za rok 2012

VÝZVA. Provedení přezkoumání hospodaření města Třeboně a jeho příspěvkových organizací za rok 2012 ODBOR FINANČNÍ A MAJETKOVÝ Tel.: +420 384 342 185, Fax: +420 384 723 505 e-mail: alena.bastova@mesto-trebon.cz VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu služby v souladu s 18 odst. 5 zákona

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Iljo Naumovský Krnov, Svatováclavská 129/20, PSČ 794 01, IČO: 105 99 134 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DODÁVKA TECHNOLOGIE BOWLINGU Výzva k podání nabídky v zadávacím řízení na zakázku na dodávky dle Metodického

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Nástěnné obrazové kalendáře ŘLP ČR, s.p. pro rok 2016 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu

Více

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace)

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace) Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Ev.č.: 2/2007 Výzva k podání nabídky na dodávku služby: Grafické a tiskové služby Počet stran

Více

Smluvní ujednání. 1 Pokud se ve smluvních ujednáních hovoří o Klientovi, jedná se o Městys Brankovice.

Smluvní ujednání. 1 Pokud se ve smluvních ujednáních hovoří o Klientovi, jedná se o Městys Brankovice. Příloha č. 1 - Smluvní ujednání Smluvní ujednání 1 Pokud se ve smluvních ujednáních hovoří o Klientovi, jedná se o Městys Brankovice. 2 Pokud se ve smluvních ujednáních hovoří o Bance, jedna se o poskytovatele

Více

Dodávka laboratorního nábytku

Dodávka laboratorního nábytku Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Provozovatel klubové restaurace

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Provozovatel klubové restaurace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Provozovatel klubové restaurace 1. Zadavatel Název: TJ Sokol Holubice zapsaný spolek Sídlo: Holubice 184 Zastoupený: Františkem Marešem, předsedou IČ: 44685041

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Zajištění praktického výcviku žáků v řízení vozidla a v údržbě vozidla pro

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,

Více

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK Název projektu OP VK: Nový systém dalšího vzdělávání pedagogů SZŠ a VOŠ v kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.3.02/03.0013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Zadávací dokumentace K veřejné zakázce malého rozsahu Tisk a vazba studijních opor Obsah 1. Základní informace o zakázce 2. Údaje o zadavateli 3. Předmět zakázky specifikace 4. Podmínky a požadavky na

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace Zadavatel: Obec Kostelec u Křížků, IČ: 00240354 Sídlo: Kostelec u Křížků 73, 25168 Kamenice Statutární zástupce: Zdeněk Králík, starosta Tel: + 420 323 672 743

Více