Diskové žací stroje tažené

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Diskové žací stroje tažené"

Transkript

1 Diskové žací stroje tažené 2800 CV, 2800 CRi, 3200 CV, 3200 CRi, 3210 CV, 3210 CRi, 6210 CV CZ

2 Pro špičkovou kvalitu píce a větší plošný výkon Pádné argumenty! Novinka! Zavěšení v těžišti pro rovnoměrný dosedací tlak po celé pracovní délce dokola uzavřený a svařený žací nosník klínového profilu předimenzovaná čelní kola rychloupínání nožů sériově EasyCut CV s integrovaným vysoce výkonným kondicionérem se zavěšenými volně pohyblivými ocelovými prsty tvaru V Převodovka pro dvoje otáčky kondicionéru 600 a 900 ot/min EasyCut CRi s válcovým kondicionérem stranové připojení oje s výkyvnou převodovkou EasyCut 3210 CV, 3210 CRi a 6210 CV se středovým připojením oje pro levo- a pravostranné sekání Lépe posekat!žací nosník KRONE EasyCut je dokola uzavřený a svařovaný.díky klínovému profilu dosahujete nejlepší kvality sekání také při polehlém krmivu a ne zcela optimálních podmínek. Bleskově vyměnitelné! Rychloupínač nožů je sériově u všech žacích strojů KRONE EasyCut.Proto měníte 112 mm dlouhé nože rychle a bez komplikací. Optimálně chráněné! Výměnné dorazové díly mezi žacími disky a širokými vodicími lištami chrání žací nosník.tím se dosahuje také vysoké životnosti žacího nosníku.

3 Oboje v jednom: Pohon žacího nosníku a kondicionéru se provádí ze společné převodovky Integrovaná převodovka s řazením pro kondicionér CV má dvoje otáčky: 600 a 900 ot/min. Pro špičkové krmivo: Široký vysoce výkonný kondicionér s pohyblivě zavěšenými ocelovými prsty tvaru V a nastavitelným rýhovaným plechem rovnoměrná úprava po celé pracovní délce způsobuje optimální rozložení píce. Dostatečná síla: Síly hlavního pohonu jsou přenášené velkými čelními koly. Vedlejší pohony a tím žací disky jsou uloženy daleko vpředu. Z toho vyplývá optimální pokrytí sekacích nožů stejně jako absolutně perfektní posekání. Válcový kondicionér CRi: Průchodné po celé pracovní šířce, profilované a do sebe zapadající válce jsou vhodné zvláště pro nasazení na luštěniny a jiné plodiny s listy.látka z umělé hmoty polyuretan je otěruvzdorný a zvyšuje dobu životnosti.poháněné jsou spodní, na přání dodatečně horní válce.

4 Optimální síla rázu a obratnost! Žací stroje EasyCut 2800 CV a 3200 CV patří ke kompaktním taženým diskovým žacím strojům od KRONE. Oba tyto typy jsou extrémně spolehlivé a obratné: proto sekáte zaručeně non-stop a dosáhnete tak nejvyšších plošných výkonů.stroje jsou spojeny s traktorem díky stranově uspořádaným ojím a výkyvné převodovce.tak se můžete obrátit na místě a vždy sekat dokola. Jako všechny žací stroje KRONE EasyCut jsou opatřeny oba tyto typy originálním žacím nosníkem KRONE. KRONE der Pionier 1971: TM 4/330 Vždy nejvyšší výkon! Stranové připojení oje znamená: Sekání dokola bez přerušení, bez zvedání a jízdy dozadu, také v zatáčkách a rozích. Otáčení na místě! Důkaz z praxe: Tažené diskové žací stroje od KRONE přesvědčí také na malých plochách. Kladný bod výkyvné převodovky: Velký rozsah výkyvu a nezměněná poloha kloubového hřídele hlavního pohonu při otáčení.

5 Připraven k transportu: Pro transport se stroj jednoduše hydraulicky zvedne a oj vytočí - samozřejmě že pohodlně ze sedadla traktoru. Inovace: Žací stroj není zavěšen uprostřed, ale v těžišti.výhody: Vždy rovnoměrný dosedací tlak po celé pracovní šířce, žádný tah do strany, malá spotřeba paliva, vysoká hospodárnost. Se zavěšením v těžišti Super jednoduché: Výška sekání se nastavuje šroubem.to jde nejen jednoduše a rychle, ale také absolutně přesně! Dobře odpružené: Optimální dosedací tlak po celé pracovní délce nastavíte pružinami. Tím přizpůsobíte žací stroj jakýmkoliv momentálním poměrům půdy.

6 Velké výkonem a kvalitou! S pracovní šířkou 6,2 m s středovým připojení oje patří EasyCut 6210 CV k nejvýkonnějším taženým žacím strojům na trhu.vedle vysoké rázové síly se tento stroj vyznačuje maximální stabilitou, stejně jako nejlepší výbavou a pohodlím obsluhy. Proto se EasyCut 6210 CV optimálně hodí pro náročné nasazení stejně jako nejvyšší využití na velkých standardních traktorech.vysoce výkonný kondicionér pečuje o nejlepší krmivo. EasyCut 6210 CV je vybaven dvěma na sobě nezávisle pracujícími jednotkami pro sekání a upravování.obě jednotky jsou výkyvné a zavěšené v těžišti a tažené ve zdvojeném rámu.výsledkem je nejlepší přizpůsobení půdě a vždy rovnoměrný dosedací tlak po celé pracovní délce. Rychle z pracovní do transportní polohy! Provedeno ráz naráz! Ovládáním ze sedadla traktoru vykývnete hydraulicky tento žací stroj z pracovní do přepravní polohy. Malá přepravní šířka (2.990 mm), dobré chování při tažení a tlakové vzduchové brzdy činí transport bezpečný. Jednoduše silný: vlevo sekat, vpravo sekat, sekat v nejužších zatáčkách a rozích výkyvná převodovka nabízí ideální předpoklady pro práci rázově silnou a chránící materiál.vzdálenost mezi traktorem a výkyvnou převodovkou zůstává vždy stejný, optimální pro vysokou životnost kloubového hřídele.

7 Čistá práce: Žací nosníky uspořádané s přesazením a překrytí sekacích nožů v sousedících drahách se starají o stále o vždy nejlepší žací práci také na nerovném povrchu a při jízdě v zatáčkách. Zde nezůstane stát žádné krmivo. Pro super píci! Integrované vysoce výkonné kondicionéry s pohyblivými ocelovými prsty do V zpracovávají píci po celé pracovní šířce. Otáčky kondicionéru se mohou zařadit pomocí převodovky (600 nebo 900 ot / min). Vodicí plechy dodávané jako zvláštní výbava umožňují rozdělování do šířky a urychlují sušení. Jak si přejete! Můžete si zvolit: hydraulicky výkyvná, uprostřed zavěšená oj nabízí výhodu, sekat vlevo nebo vpravo za traktorem.

8 Technické údaje Typ EasyCut EasyCut EasyCut EasyCut EasyCut EasyCut EasCut 2800 CV 2800 CRi 3200 CV 3200 CRi 3210 CV 3210 CRi 6210 CV Pracovní šířka ca. mm Transportní šířka ca. mm Kondicionér Výkyvné ocelové Válce Výkyvné ocelové Válce Výkyvné ocelové Válce Výkyvné ocelové prsty do V prsty do V prsty do V prsty do V Připojovací oj Po straně Po straně Po straně Po straně středový středový středový Počet žacích disků Počet žacích bubnů Plošný výkon ca. ha/h Počet otáček vývodového hřídele ot/min Počet otáček vývodového hřídele 540 ot/min Varianta Varianta Varianta Varianta Varianta Varianta - Vlastní hmotnost ca. kg Potřebný výkon kw / PS 51 / / / / / / / 150 Hydraulické přípojky 1 x EW 1 x EW 1 x EW 1 x EW 1 x EW 1 x EW 2 x DW 1 x DW 1 x DW 1 x DW 1 x DW 1 x DW 1 x DW Rychloupínač nožů standardní standardní standardní standardní standardní standardní standardní výbava výbava výbava výbava výbava výbava Pneumatiky 11.5/ / / / / /80 500/45 práce Pneumatiky 11.5/ / / / / / /55 transport Šroubové upínaní nožů Varianta Varianta Varianta Varianta Varianta Varianta Varianta Šířka rozdělování Dodatečná - Dodatečná Dodatečná Dodatečná - Dodatečná výbava výbava výbava výbava výbava Příčný dopravní pás - - Dodatečná Dodatečná Dodatečná - - výbava výbava výbava Soustava stlačeného Dvouokruhový vzduchu brzdový vzduchový systém Počet otáček kondicionéru ot/min 600 / / / / 900 Průměr disku Průměr válce - 2 x x x Šířka systému kondicionéru mm x Všechny obrázky, rozměry a hmotnosti neodpovídají bezpodmínečně sériovému provedení a jsou nezávazné.

9 Různé regiony, různé požadavky. Proto existují tažené diskové žací stroje od KRONE samozřejmě také v různých specifikacích.přesně tak, jak to požadují místní podmínky provozu.k tomu patří např. kondicionér s ocelovými prsty do V s krytem pro široké rozdělování, válcový kondicionér CRi, ale také příčný dopravní pás.krone dodává, to co praxe vyžaduje. Všestranné: Na přání jsou tažené žací stroje od KRONE dodávané také s krytem širokého rozdělovače. Dobře poznejte vodicí plechy. Pečují o to, že píce je rozdělena po celé pracovní šířce a tak rychleji proschne. Ze dvou udělej jeden! Na přání: Hydraulicky poháněný příčný dopravní pás je k dostání jako zvláštní výbava.k odkládání zdvojeného řadu pokosu se při 1. pracovním postupu pojede s hydraulicky zvednutým příčným pásem. Čistě a dobře: Při 2. pracovním postupu se posekaná píce bez dotyku země uloží na již připravený pokos. Výsledný řádek se skvěle hodí pro následné stroje pro horské terény.

10 Program techniky pro sklizeň a krmivo KRONE Diskové žací stroje Rotační obraceč Rotorový shrnovač Sběrací/Dávkovací vůz Dvojúčelový sběrací vůz Lis na kulaté balíky Kombinace lisu na kulaté balíky a baličky Lis na velké hranaté balíky Samojízdný vysoce výkonný žací stroj s kondicionérem Samojízdná sklízecí řezačka Technické změny vyhrazeny. Vyobrazení částečně upravena. Váš obchodní partner Sklizeň dobrá, všechno dobré! Maschinenfabrik Bernard KRONE GmbH EC 2800 (CZ) 03/ Heinrich-Krone-Straße 10, D Spelle Postfach 1163, D Spelle Telefon: +49(0)5977 / Telefax: +49(0)5977 / info.ldm@krone.de

Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky

Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky 1250 / 1550 CZ Round Pack perfektní pro senáž, seno a slámu! Pádné argumenty! Konstantní komora na balíky Round Pack 1250: Balíky Ø 1,25 x 1,20 m Round

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

Swadro 807, 809, 810. Stranový shrnovač se dvěma rotory

Swadro 807, 809, 810. Stranový shrnovač se dvěma rotory Swadro 807, 809, 810 Stranový shrnovač se dvěma rotory Swadro 810: Jednoa dvouřádkové odkládání Kardanové připojení rotoru Širokorozchodný podvozek s vedením nápravy ramenem Následné polohování mezi předním

Více

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Shuttle Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Rychlá a hospodárná sklizeň vysoce kvalitního krmiva Optimální tok materiálu bez zúžení od sběrače s válcovým přidržovačem řádku přes rotor až do ložného

Více

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE 2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE Pokud požadujete snadné ovládání kombinované s robustností a vysokou efektivitou, model FH190 je jasnou volbou, také ve verzi s kondicionérem FH190GM. Snadná a

Více

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m Jednorotorové shrnovače Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m R 365 DS Shrnovače JF-STOLL se spolehlivými rotory Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze

Více

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE DISKOVÉ ŽACÍ STROJE ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE Bellon vyvíjí a vyrábí žací stroje a kondicionéry pro různé potřeby.

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com Během dvou

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

ActiveMow Diskové žací stroje

ActiveMow Diskové žací stroje ActiveMow Diskové žací stroje www.krone.cz ActiveMow Sečení na nejvyšší úrovni Stranové zavěšení žací lišty s velkým rozsahem kopírování Optimální přítlak díky rychle reagujícím tažným pružinám Komfortní

Více

REPEX Krátkořezné-senážovací vozy

REPEX Krátkořezné-senážovací vozy REPEX Krátkořezné-senážovací vozy 50 let zkuseností s konstrukcí a vyrobou senázovacích vozu REPEX Kurzschnitt-Silierwagen Svým moderním designem REPEX ideálně zapadne do Vašeho profesionálního, zemědělského

Více

EasyCut F/R. Nesené diskové žací stroje. www.krone.cz

EasyCut F/R. Nesené diskové žací stroje. www.krone.cz EasyCut F/R Nesené diskové žací stroje www.krone.cz EasyCut Více než pouhé sečení Rychloupínací nože SafeCut INSIDE: samostatné pojistky žacích disků Díky optimálnímu překrývání drah nožů nezůstávají žádné

Více

Žací stroj Systemtechnik Kunzelmann DMH-H-BL DMH-M-BL DMH-H-BS DMH-M-BS DMF-H-BL DMF-M-BL DMF-H-BS DMF-M-BS

Žací stroj Systemtechnik Kunzelmann DMH-H-BL DMH-M-BL DMH-H-BS DMH-M-BS DMF-H-BL DMF-M-BL DMF-H-BS DMF-M-BS Žací stroj Systemtechnik Kunzelmann DMH-H-BL DMH-M-BL DMH-H-BS DMH-M-BS DMF-H-BL DMF-M-BL DMF-H-BS DMF-M-BS Kunzelmann DM-H/F je žací stroj s protiběžnými lištami pro přední nebo zadní závěs traktoru s

Více

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Deutschland Tél. +49 (0) 2382 9814-0 Fax +49 (0) 2382 9814-40 Internet www.geringhoff.de Courriel info@geringhoff.de

Více

EasyCut Tažené diskové žací stroje

EasyCut Tažené diskové žací stroje EasyCut Tažené diskové žací stroje www.krone.cz Výrobní program Profesionální a mnohostranný Pouze optimální řešení vede k úspěchu Žací lišta Na tu se můžete spolehnout Funkce a konstrukce uzavřené svařené

Více

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Variabilní pracovní záběr od 10,00 do 19,00 m Variabilní šířka řádku od 1,60 do 2,80 m Šest bezúdržbových rotorů s malým průměrem 3.300 mm pro čistou práci Nastavení

Více

Krátké diskové brány Rubin 12

Krátké diskové brány Rubin 12 Krátké diskové brány Rubin 12 1 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

Nesené diskové žací stroje

Nesené diskové žací stroje Nesené diskové žací stroje CZ KRONE úspěšná více než 100 let Kompetentní Pokroková Orientovaná na zákazníky Jméno KRONE je v zemědělské technice silným pojmem více než jedno století. Z malé kovárny se

Více

Balička na čtyřhranné balíky. Série 30-40

Balička na čtyřhranné balíky. Série 30-40 Balička na čtyřhranné balíky 30 40 GÖWEIL / 30 40 / Strana 0203 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 21310 / Fax: +43 (0)7215 21319 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Více

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon Změna smyslu otáčení Rotační brány Zirkon LEMKEN Zirkon Koncept Používání rotačních bran získává v zemědělství na významu. V kombinací s dalším nářadím mohou být pracovní operace zvládnuty ještě rychleji

Více

Vybírací zařízení. Hydrofox HX. Hydrofox HQ

Vybírací zařízení. Hydrofox HX. Hydrofox HQ Vybírací zařízení Hydrofox HX Hydrofox HQ 2 Vyřezávač bloků siláže Strautmann histrorie úspěchů dlouhá 40 roků 1971 Strautmann představuje veřejnosti první vyřezávač bloků siláže Silofox. Jedná se o první

Více

BiG X 600 Edice Samojízdná sklízecí řezačka.

BiG X 600 Edice Samojízdná sklízecí řezačka. BiG X 600 Edice 2013 Samojízdná sklízecí řezačka www.krone.cz Zvláštní edice KRONE 2013 1.000 strojů BiG X pro Německo během 10 let V uplynulých 10 letech uvedla firma KRONE na německý trh více než 1.000

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

2rotorové shrnovače. Shrnovače shrnující do strany a do středu

2rotorové shrnovače. Shrnovače shrnující do strany a do středu 2rotorové shrnovače Shrnovače shrnující do strany a do středu Nesené shrnovače shrnující do středu R 655 DS je nesený shrnovač shrnující do středu 3bodový kloubový závěs Pohyblivé zavěšení rotorů rotory

Více

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT Systémový nosič Gigant 10 a Gigant 12 2 Systém pro všechny Oba systémové nosiče Gigant 10 a Gigant 12 mají jedinečnou vlastnost. Na jednom jediném nosiči může být připojeno různé

Více

Royal. Silážní vůz Royal. Pro hospodárný a kvalitní sběr

Royal. Silážní vůz Royal. Pro hospodárný a kvalitní sběr Royal Silážní vůz Royal Pro hospodárný a kvalitní sběr 2-rotorový systém Royal Enormní výkon v horách, příznivá přesnost řezání, vysoká úspora síly Díky BERGMANN Royal získáte nejen nějaký silážní vůz

Více

Skladové stroje k 14.6.2013

Skladové stroje k 14.6.2013 Skladové stroje k 14.6.2013 Pluh Kverneland 150 S 4 radličný AKČNÍ NABÍDKA Nesený obracecí pluh, jištěný listovou pružinou,l krokově stavitelný záběr 30,3,40 a 45 cm, provedení pluh bez lyžin, přidání

Více

Bubnové žací stroje Vzadu nesené, čelní a tažené

Bubnové žací stroje Vzadu nesené, čelní a tažené Bubnové žací stroje Vzadu nesené, čelní a tažené Nesené lišty 2005 KM 3.18 1,85 m KM 3.19S 1,85 m KM 3.21 2,10 m KM 3.21S 2,10 m KM 3.23S 2,30 m KM 3.27 2,65 m KM 3.29 2,95 m KM 3.33 3,33 m KM 3.90 motýl

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky. G3010 Standard Exclusiv Farmer Profi

Ovíjecí stroj na kulaté balíky. G3010 Standard Exclusiv Farmer Profi G3010 Standard Exclusiv Farmer Profi GÖWEIL / Série G30 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Více

Vertikální míchací krmné vozy

Vertikální míchací krmné vozy Vertikální míchací krmné vozy Kompetentní, moderní, perfektní Turbo šnek Výkonové plus díky rovnoměrnému míchání. Vybavili jsme Turbo šnek pro vozy SILOKING přídavným křídlem. Turbo křídlo, přesazené o

Více

Dvojúčelový senážní a silážní velkoobjemový vůz

Dvojúčelový senážní a silážní velkoobjemový vůz Dvojúčelový senážní a silážní velkoobjemový vůz CZ ZX kombinovaný senážní a velkoobjemový vůz Nový sběrač EasyFlow Velký řezací rotor o průměru 880 mm Pohony dimenzované pro přenos výkonu až 221 kw/300k

Více

Příprava ploch před umělou obnovou lesa. Vypracoval : Jiří Dvořák

Příprava ploch před umělou obnovou lesa. Vypracoval : Jiří Dvořák Příprava ploch před umělou obnovou lesa Vypracoval : Jiří Dvořák Příprava ploch pro umělou obnovu Kumulace odpadu = snižování W až o 1/3 Odpad odstranit a přeměnit Odstranění = snížení nebezpečí požárů

Více

EasyCut SmartCut. Přehled

EasyCut SmartCut. Přehled EasyCut SmartCut Výkonné, pohodlné a bezpe né: V podob t í nových model p ináší firma POSCH inovaci v oblasti pil na palivové d evo. Pila EasyCut nadchne svým automatickým posuvem d eva, zatímco pln automatická

Více

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné Rotorové shrnovače Řada 9000 Efektivní a výkonné 2 Kompletní produktová nabídka! TerraLink Quattro Naše poslání - kvalita a výkon! TerraLink je veden na rotor a to umožňuje,že ramena prstů shrnovače jsou

Více

Rapid VAREA. multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období

Rapid VAREA. multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období Rapid VAREA multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období Sečení Sklizeň Mulčování Komunální plochy Úprava a zpracování půdy Zimní údržba Transport Postřik / posyp Platnost od 1.1.2019

Více

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... technika v pohybu! Hydraulický řídící blok MCV se vyznačuje především centrální distribucí oleje, ale také kompaktním a modulárním stavebnicovým systémem. MCV blok lze rozšířit

Více

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.CS.0915 TOP 1252 C S-LINE Čtyřrotorový shrnovač Krátká doba sklizně vyžaduje výkonnou zemědělskou techniku. Zvýšení výkonnosti senážních vozů až o 20 % větší výkonnost

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

Kvalita pro budoucnost

Kvalita pro budoucnost Kvalita pro budoucnost Stroje označené čtyřlístkem jsou spojeny s výkonností, spolehlivostí a kvalitním servisem. Obraceče a shrnovače EUROHIT / EUROTOP elastický otěruvzdorný s dlouhou životností Moderní

Více

Svinovací lis na kulaté balíky s variabilní komorou

Svinovací lis na kulaté balíky s variabilní komorou Svinovací lis na kulaté balíky s variabilní komorou 1500 / 1800 CZ Vario Pack perfektní pro senáž, seno a slámu! Pádné argumenty! Variabilní komora na balíky Vario Pack 1500: Průměr balíku 1,0 až 1,5 m

Více

Obraceče. Řada Z Pracovní záběr 4,50-8,80 m

Obraceče. Řada Z Pracovní záběr 4,50-8,80 m Obraceče Řada Z Pracovní záběr 4,50-8,80 m Z 585 Pro Konstruované pro specialisty na pícniny JF-STOLL má v sortimentu celou řadu různých obracečů, které uspokojí potřeby všech specialistů na sklizeň pícnin.

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Modelová řada GK 16-20 k

KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Modelová řada GK 16-20 k KOMPAKTNÍ TRAKTORY Modelová řada GK 16-20 k NEJNOVĚJŠÍ GENERACE MALÝCH VÝKONNÝCH TRAKTORŮ PRO VŠESTRANNÉ POUŽITÍ YANMAR novou modelovou řadu, která předčí Vaše očekávání. Přesvědčte se sami o japonské

Více

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL 35 45 55 OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL NOVÝ DESIGN VYTVOŘENÝ PRO SKUTEČNOU PRÁCI Vývoj traktorů Solaris pokročil a výsledkem je nová řada, která je ještě všestrannější a výkonnější. Skvělý výsledek

Více

70mm SRW-1400 SRW1000 SRW-800 SMR-800 SMR-600

70mm SRW-1400 SRW1000 SRW-800 SMR-800 SMR-600 S h r n o v a č k a m e n ů 70mm SRW1400 SRW1000 SRW800 SMR800 SMR600 Špičková kvalita, to je realita SCHULTE Zkonstruováno pro nejtěžší podmínky Shrnovač SRW1400 Shrnuje spolehlivě kameny do řádků pro

Více

OBRACEČE PÍCE / SHRNOVAČE PÍCE UNIVERZÁLNÍ OBRACEČE A SHRNOVAČE

OBRACEČE PÍCE / SHRNOVAČE PÍCE UNIVERZÁLNÍ OBRACEČE A SHRNOVAČE OBRACEČE PÍCE / SHRNOVAČE PÍCE UNIVERZÁLNÍ OBRACEČE A SHRNOVAČE Vážení zákazníci, Katalog Strojíren Rožmitál, který jste právě otevřeli, Vám představí výrobní řadu obracečů a shrnovačů, které v současnosti

Více

Dvourotorové shrnovače. Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m

Dvourotorové shrnovače. Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m Dvourotorové shrnovače Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze minimální údržbu.

Více

PÖTTINGER HIT / HIT T

PÖTTINGER HIT / HIT T PÖTTINGER HIT / HIT T Osmi, deseti a dvanáctirotorové obraceče Všechny informace jsou dostupné on-line! 97+025.08.0813 Našimi obraceči budete unešeni! Zemědělci požadují stále více obraceče s velkou výkonností.

Více

Radlice ORT 2500 Závěs kategorie II, hydraulické přestavení úhlu 0 o 30 o Natáčení dvěma hydraulickými válci, odpružení, břit hardox

Radlice ORT 2500 Závěs kategorie II, hydraulické přestavení úhlu 0 o 30 o Natáčení dvěma hydraulickými válci, odpružení, břit hardox Vzadu nesená radlice pro traktory ZRT - 2 2600 Závěs kategorie II, pevná pod úhlem 30 o, pryžový břit, štít z plechu 6 mm, středová výztuha 4 mm, výška štítu vlevo 700 mm, vpravo 900 mm Válečkový sypač

Více

Dieselový traktor SXG 15 H. Profesionální technika pro dokonalou péči o trávníky pro soukromé uživatele i profesionály

Dieselový traktor SXG 15 H. Profesionální technika pro dokonalou péči o trávníky pro soukromé uživatele i profesionály 1968 2008 Dieselový traktor SXG 15 H Profesionální technika pro dokonalou péči o trávníky pro soukromé uživatele i profesionály Překvapivě snadno ovladatelný, projede téměř každou zahradní brankou Poté

Více

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory Maxer Master PRO Master Classic Kultivátory Kverneland Maxer ten nejvýkonnější Kultivátory Kverneland Maxer jsou konstruovány pro velké výkony v těžkých půdních podmínkách a pro přípravu půdy s velkým

Více

Swadro 907 Swadro 1000 Rotorový shrnovač pokosů

Swadro 907 Swadro 1000 Rotorový shrnovač pokosů Swadro 907 Swadro 1000 Rotorový shrnovač pokosů www.krone.cz Rotor Swadro Produkty KRONE charakterizuje vysoká kvalita, Převodovky rotorů s náplní polotekutého maziva Uzavřené rotory: Zcela bez údržby

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

Pöttinger FARO / EUROPROFI

Pöttinger FARO / EUROPROFI Senážní vůz s vkládacím válcem Pöttinger FARO / EUROPROFI 97+121.08.0705 2 Velká technika pro traktory od 63 kw / 85 k Budoucnost patří senážnímu vozu. Osvědčená řada EUROPROFI a nová typová řada FARO

Více

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný.

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. RD 50 Kolové dumpery Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. Kompaktní rozměry poskytují pohyblivost třídy 3-5 t. DW50 může snadno soutěžit s velkými stroji, inovativní koncept

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky. G5010 G5012 G5020 Inliner

Ovíjecí stroj na kulaté balíky. G5010 G5012 G5020 Inliner Ovíjecí stroj na kulaté balíky G5010 G5012 G5020 Inliner GÖWEIL / Série G50 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215

Více

Bellima Lis na válcové balíky

Bellima Lis na válcové balíky www.krone.cz Bellima Lis na válcové balíky Bellima Úspěch je tak snadný Uzavřená lisovací komora: menší ztráty odrolem a nižší prašnost Nekonečně obíhající příčkový řetězový dopravník: - přesvědčí při

Více

MF ŘADA TD. OBRACEČE Nejnovější generace vysoce výkonných obracečů OD MASSEY FERGUSON

MF ŘADA TD. OBRACEČE Nejnovější generace vysoce výkonných obracečů OD MASSEY FERGUSON 2018 MF ŘADA TD OBRACEČE Nejnovější generace vysoce výkonných obracečů OD MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com ŘADA MF TD Strana 04 Řada TD obracečů Massey Ferguson Strana 06 Jakostní charakteristiky

Více

sběrací lisy RBX 453 / RBX 463

sběrací lisy RBX 453 / RBX 463 sběrací lisy RBX 453 / RBX 463 Správná kombinace. Pásy spolu s formovacími válci spolehlivě utvářejí balík vynikající hustoty a tvaru. Lepší provedení. Nekonečné pásy se speciálním vroubkovaným povrchem

Více

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Zemědělské návěsy Annaburger řady HTS Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Vysoce výkonné a univerzální ideální dopravní prostředek!... když nároky stoupají Návěsy firmy Annaburger Zemědělská

Více

VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR

VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR J. HRADEC s.r.o. VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR Do rukou se Vám dostává prospekt, v kterém je představen nejsilnější a nejrobustnější traktor z celého výrobního programu renomované firmy BCS typové označení

Více

PÖTTINGER EUROTOP. Rotorové shrnovače 97+022.08.0112. Všechny informace jsou dostupné on-line!

PÖTTINGER EUROTOP. Rotorové shrnovače 97+022.08.0112. Všechny informace jsou dostupné on-line! PÖTTINGER EUROTOP Rotorové shrnovače Všechny informace jsou dostupné on-line! 97+022.08.0112 EUROTOP Úspěch spočívá v detailech... Perfekcionismus s velkým důrazem na praktické použití takto lze nejlépe

Více

Produktiv BasiCut EasyCut

Produktiv BasiCut EasyCut P BasiCut EasyCut RUČNÍ PÁSOVÁ PILA BasiCut 275.230 DG BasiCut 275.230 DG je jednoduchá a univerzální ruční pásová pila, která nachází uplatnění zejména v zámečnických dílnách a menších provozech. Rameno

Více

Swadro 700, 800/26, 900

Swadro 700, 800/26, 900 Swadro 700, 800/26, 900 Profesionální středový shrnovač KRONE-Jet-Effekt Kardanové zavěšení rotorů je sériové Nastavení záběru u shrnovačů SW 800/26, 900, mechanické ve standardu, hydraulickévolitelná

Více

Návěs s výtlačným čelem

Návěs s výtlačným čelem 1 Návěs s výtlačným čelem POWER-PUSH Enormní ložný objem při zachování krátké konstrukce umožňující vynikající jízdní obratnost. Budete ho milovat! Návěs s výtlačným čelem Na základě 75 let zkušeností

Více

DPU 90 Reverzní vibrační desky. DPU90: Vysoká frekvence pro písčitou půdu

DPU 90 Reverzní vibrační desky. DPU90: Vysoká frekvence pro písčitou půdu DPU 90 Reverzní vibrační desky DPU90: Vysoká frekvence pro písčitou půdu Vibrační deska DPU90 je specialistou na hutnění písčité zeminy. Základní deska je stabilní, lehká a má velmi dobrou rychlost posunu.

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče Obraceče HIT se vyznačují především dokonalým kopírováním nerovností. To umožňuje šetrnou manipulaci se sklízeným materiálem při minimalizaci znečištění.

Více

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon WL44 Kloubové kolové nakladače Všeuměl pro každodenní maximální výkon Kloubový kolový nakladač WL44 vám nabízí výkon, obratnost a účinnost v jediném stroji. Náležitě se stará o pracovní činnost a při každém

Více

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Double

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Double Krmě míchací vůz Verti-Mix Double V ozy na míchání krmiva typu Verti-Mix Double se vyznačují vysokým míchacím objemem a příznivými rozměry (výška a šířka). Na základě vertikálních míchacích zařízení, která

Více

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti lesních ploch je téměř vyrovnaný podíl jízdních a přibližovacích cest. Zřízení a celoroční údržba lesních cest sjížděných nákladními vozidly jsou nákladné. Současně představují

Více

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače Tonutti Nízké náklady na údržbu jednoduchá konstrukce žádný hnací hřídel žádné mechanické převody Vysoká

Více

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích.

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích. LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN Shrnování v nových dimenzích. Vše se otáčí. 2 Obsah LINER 2600...18 6,20 m 6,80 m LINER 2700... 20 6,80 m 7,40 m LINER 2800... 22 7,40 m 8,20 m LINER 2900...

Více

INZERCE-PRODEJ POUŽITÉ ZEMĚDĚLSKÉ TECHNIKY 2015. Veškerá zemědělská technika zakoupena v CZ, první majitel, pravidelný servis!!!

INZERCE-PRODEJ POUŽITÉ ZEMĚDĚLSKÉ TECHNIKY 2015. Veškerá zemědělská technika zakoupena v CZ, první majitel, pravidelný servis!!! CLAAS Jaguar 960 r.v. 2010, 3911 mth Výbava: rychlost 40 km/hod, řezací buben V-MAX V18, Metaldetektor, nádrž na konzervant 250l, elektrické nastavování mezery Corn- Cracker,elektronické nastavování vzdálenosti

Více

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče Lehký kultivátor Obr. s širokými radličkami... jednoduchá technika setí do mulče Terrakan Vysoký výkon při použití malé síly vytváří ekonomicky zajímavý stroj. Univerzální kultivátor má více způsobů využití.

Více

HIT / HIT T. Obraceče PÖTTINGER CS.1015

HIT / HIT T. Obraceče PÖTTINGER CS.1015 HIT / HIT T Obraceče PÖTTINGER 97+021.CS.1015 HIT / HIT T Obraceče Obraceče HIT se vyznačují především dokonalým kopírováním nerovností. To umožňuje šetrnou manipulaci se sklízeným materiálem při minimalizaci

Více

;4EI8FG FG4E I4E<B FG4E ;4EI8FG FG4E I4E<B

;4EI8FG FG4E I4E<B FG4E ;4EI8FG FG4E I4E<B ;IIF;II"6M"4 A¾^gXey hixwxay buewm^l ]fbh fx fcxv\w_az i UTibh! ;4EI8FG FG4E I4E

Více

Pöttinger NOVADISC NOVACAT

Pöttinger NOVADISC NOVACAT Pöttinger NOVADISC NOVACAT Nesené a čelně nesené diskové žací stroje 97+012.08.1211 NOVADISC / NOVACAT Nesené a čelně nesené diskové žací stroje s možností využití zařízení Lidská kultura je úzce spojena

Více

MasterCut. Váš VN partner: UD 800638

MasterCut. Váš VN partner: UD 800638 CZ MasterCut Péče o kulturní krajinu Cepová sekačka a mulčovač MasterCut je charakterizován lehkým chodem a průrazností, mimo to příslovečnou robustností a pohodlnou obsluhou. Během chvíle rozsekáte rostlinné

Více

BiG M 450. Samojízdný výkonný žací mačkač

BiG M 450. Samojízdný výkonný žací mačkač BiG M 450 Samojízdný výkonný žací mačkač 2 BiG M 450 01/18 BiG M 450 Výkonný a úsporný motor LIEBHERR o výkonu 449 PS Ohromná výkonnost díky velkému záběru 9,95 m Žací lišta Heavy Duty s pojistkou SafeCut

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

Tento sběrač kamene má obrovský výkon. Jeho veliký zásobník o objemu 3,8 m3 a vysoko uložený výložník Vám umožní dosáhnout vyšší efektivity sběru.

Tento sběrač kamene má obrovský výkon. Jeho veliký zásobník o objemu 3,8 m3 a vysoko uložený výložník Vám umožní dosáhnout vyšší efektivity sběru. S b ě r a č k a m e n ů 5000 TITAN RS320 HR 8000 2500 GIANT Špičková kvalita, to je realita SCHULTE Zkonstruováno p r o n e j t ě ž š í podmínky Sběrač kamenů 5000 TITAN Kameny rychleji seberete a snadněji

Více

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina Technická data 1880 FSD 1880 kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404D-22 404D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 36,3 (50*) 36,3 (50*) Při (max.) ot./min. 2.800 2.800 Objem válců

Více

Řada K. Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství. Made in Germany

Řada K. Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství. Made in Germany DIE ERSTEN BEI AREALPFLEGEMASCHINEN Řada K Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství Made in Germany Série K 820 Základní oj pro zametání a zimní údržbu K 820 G K 820 PRO 4,1 kw 4,1 kw 4

Více

KRONE již 100 let úspěšné

KRONE již 100 let úspěšné Rotační obraceč CZ KRONE již 100 let úspěšné Kompetentní Inovační Blízké zákazníkům V zemědělské technice je jméno KRONE stálý pojem již jedno století. KRONE začínalo jako malá kovárna a vyvinula se na

Více

Zametače pro malotraktory KM-M

Zametače pro malotraktory KM-M Zametače pro malotraktory KM-M V základní konfiguraci je zametač vybaven opěrnými koly, kartáčem PPN, mechanickým natáčením vlevo-vpravo pod úhlem 20, závěsem pro uchycení k malotraktoru. Obě varianty

Více

BERTHOUD PRIMER BERTHOUD RACER + TRACKER. Reference. Reference

BERTHOUD PRIMER BERTHOUD RACER + TRACKER. Reference. Reference BERTHOUD PRIMER Základní řada tažených postřikovačů pro malé farmy, nebo jako alternativa k neseným postřikovačům. Jeden objem hlavní nádrže, široký výběr typů ramen, možnost ovládání a řízení dávky stejným

Více

OBRACEČE Tříbodové zavěšení tažené

OBRACEČE Tříbodové zavěšení tažené OBRACEČE Tříbodové zavěšení tažené Inovace Vynikající kvalita rozhozu Široký sortiment výrobků fella.eu 2 NEJLEPŠÍ SKLIZEŇ FELLA představuje více než 90 let technických inovací, vynikající kvalitu zpracování

Více

Aktivní zpracování. Plošné zpracování- a frézování hrůbků pro nasazení ve středně těžkých až těžkých půdách

Aktivní zpracování. Plošné zpracování- a frézování hrůbků pro nasazení ve středně těžkých až těžkých půdách BRAMBORÁŘSKÁ TECHNIKA ŘEPNÁ TECHNIKA ZELINÁŘSKÁ TECHNIKA Aktivní zpracování Plošné zpracování- a frézování hrůbků pro nasazení ve středně těžkých až těžkých půdách Fréza pro plošné zpracování GR Highlights

Více

Kvalita pro budoucnost

Kvalita pro budoucnost Kvalita pro budoucnost Stroje označené čtyřlístkem jsou spojeny s výkonností, spolehlivostí a kvalitním servisem. Diskové a bubnové žací stroje NOVADISC / NOVACAT / EUROCAT elastický otěruvzdorný s dlouhou

Více

Lisy Fendt s variabilní lisovací komorou 2600 2900

Lisy Fendt s variabilní lisovací komorou 2600 2900 Lisy Fendt s variabilní lisovací komorou 2600 2900 Lisy Fendt na válcové balíky Náskok díky objemu a variabilitě Lisy Fendt na válcové balíky s variabilní komorou vynikají nejen výbornou kvalitou práce,

Více

Krmě míchací vůz. Verti-Mix

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Krmě míchací vůz Verti-Mix V ědecký výzkum v různých zemích prokázal, že produktivita výroby mléka se při použití krmě míchacích vozů s vertikálním míchacím šnekem mnohonásobně zvýšila. Smícháním jednotlivých

Více

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku KUHN VENTA EC / LC / TF Prodloužený čas setí mezi doplněním osiva a vysoká výkonnost - snadné nakládání (posuvná výsevní skříň na AL a velký otvor na LC a TF) - vysoká přesnost dávkování - velký prostup

Více

Technika v detailech. Zvláštní výbava. Mechanicky poháněný dělič stébel Podporuje dopravu materiálu za obtížných podmínek.

Technika v detailech. Zvláštní výbava. Mechanicky poháněný dělič stébel Podporuje dopravu materiálu za obtížných podmínek. Zvláštní výbava Technika v detailech Sériová výbava: 330 345 360 375 Mechanicky poháněný dělič stébel Podporuje dopravu materiálu za obtížných podmínek. Mechanické řádkové navádění Snímá řady prostřednictvím

Více

EasyCut. B 750, B 890, B 970, B 1000 CV/CR, B 1000 CV/CR Collect Kombinované žací stroje.

EasyCut. B 750, B 890, B 970, B 1000 CV/CR, B 1000 CV/CR Collect Kombinované žací stroje. EasyCut B 750, B 890, B 970, B 1000 CV/CR, B 1000 CV/CR Collect Kombinované žací stroje www.krone.cz EasyCut Butterfly Zvládnout víc EasyCut B 750, B 890, B 970 bez kondicionéru EasyCut B 870 CV a B 1000

Více

TOP. Shrnovače. 97+022.cs.0814

TOP. Shrnovače. 97+022.cs.0814 TOP Shrnovače 97+022.cs.0814 Úspěch spočívá v detailech Shrnovače Pöttinger s nízkou energetickou náročností a dobrou manévrovatelností odpovídají požadavkům praktiků. Šetrné zacházení s krmivem je však

Více

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 SYNKRO PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 Půda je život Podmítače a kypřiče SYNKRO Pracovní záběr od 2,50 m do 6 m Klasickým nástrojem půdoochranného obdělávání

Více

SAMSON PG PŘEPRAVNÍ CISTERNY - growing together SAMSON PG přepravní cisterny SAMSON PG cisterny o objemu 15 m³, 18 m³ a 20 m³ jsou dvounápravové a 21 m³ a 25 m³ jsou třínápravové. Řada PG je vyvinuta ve

Více

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dvourotorové shrnovače se stranovým nebo středovým odkládáním řádku Všechny informace jsou dostupné online! 97+027.08.0813 Úspěch spočívá v detailech PÖTTINGER nabízí širokou paletu

Více