Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky"

Transkript

1 Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky 1250 / 1550 CZ

2 Round Pack perfektní pro senáž, seno a slámu! Pádné argumenty! Konstantní komora na balíky Round Pack 1250: Balíky Ø 1,25 x 1,20 m Round Pack 1550: Balíky Ø 1,55 x 1,20 m Zcela uzavřená komora na balíky s nekonečným obíhajícím příčkovým dopravníkem: osvědčené pro senáž, seno a slámu žádné prostoje při balení tvrdé balíky, stálého tvaru vysoká hmotnost balíků nižší ztráty odrolem nižší potřeba výkonu Sběrač s 5 řadami prstů a pracovní šířkou 1.95 m podle DIN Rotor dopravníku nebo řezací rotor pro plynulý tok materiálu ze sběrače do komory na balíky Hydraulické reverzační zařízení pro řezací rotor na přání Automatické mazání řetězů Velký zásobník pro 10 rolí motouzu nebo 2 role sítě Pohodlný ovládací terminál střední nebo Komfort s automatickým vypnutím vázání Řezací ústrojí MultiCut s maximálně 17 noži Řazení nožů pro nožů Hydraulické řazení nožů 0 Plně automatické zajištění před cizími předměty Non-Stop KRONE MiniStop - vyhazovač balíků s odebíracím žlabem pro více balíků za hodinu Tandemová náprava na přání

3

4 Využijte výhody KRONE! Nejvyšší výkony při lisování senáže, sena a slámy, nerušená práce a také naprosté pohodlí při obsluze a servisu - to jsou skvělé charakteristiky lisů na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky od Krone. Modulová konstrukce usnadňuje vybavení stroje mnoha praktickými variantami. Sestavíte si svůj příští lis zcela podle přání. S vybavením, jako například rotační řezací ústrojí Multi-Cut, zařízení pro navíjení dvojitého motouzu nebo sítě, zařízení Ministop s vyhazovačem balíků místo odebíracího žlabu, tandemová náprava a ovládací terminály základní, střední nebo Komfort, uděláte stroje neobyčejně efektivní a zcela splní vaše požadavky. Bezpečně na podpěře: Pro odstavení lisu na kulaté balíky slouží robustní, výškově nastavitelná podpěra s integrovaným sklopným stupátkem. Nastavení se provádí plynule pomocí šroubu. Naprosto čistý sběr! S pěti řadami prstů sebere sběrač naprosto čistě i krátký pokos. Automatické napínání řetězů, dotyková kola s pneumatikami a hydraulické zvedání patří ke standardní výbavě. Sběrač s bočními přiváděcími šneky je široce dimenzován. Velká pracovní šířka 1,95 m podle DIN nabízí výhody v rozích a zatáčkách. Tento sběrač pracuje naprosto čistě.

5 Tažný závěs, kyvný závěs nebo závěsné háky: Oj se dá plynule výškově nastavit pomocí výřezů v oji. Například když chcete při výměně traktoru přehodit tažný závěs na níže položený kyvný závěs s ojí KRONE to není žádný problém. Na plný výkon: V rámu integrovaný hlavní vstupní převod (540 ot/min) je umístěn uprostřed. Oba boční výstupní členy ručí za přímou, krátkou dráhu přenosu a zajišťují optimální rozdělení výkonu. Prochází! Zde to jde hladce: Vždy plynulý tok materiálu se spodním držákem válců. Krmivo se nehromadí ani při nestejnoměrných řádcích. Vždy plný výkon při nejvyšší kapacitě. Také bez řezacího ústrojí mají lisy na kulaté balíky KRONE Round Pack 1250 a 1550 ve standardní výbavě rotor dopravníku mezi sběračem a komorou na balíky. Plynulé přivádění materiálu zvyšuje kapacitu a výkon.

6 Příčkový řetězový dopravník KRONE s balicí silou! Koncepce KRONE se zcela uzavřenou komorou na balíky a příčkovým dopravníkem se před mnoha desetiletími celosvětově skvěle osvědčila za nejrůznějších podmínek nasazení u siláže, sena a slámy. Lisy na kulaté balíky KRONE jsou vítězné typy a v mnoha zemích jsou vedoucími na trhu. Nespornými klady této techniky jsou: rovnoměrně tvarované, tvrdé a pevné balíky a práce bez prostojů při balení i u krátkých a suchých materiálů. K tomu se přidají minimální ztráty odrolem, snížená tvorba prachu a v neposlední řadě nízká spotřeba síly. Dále tyto lisy na kulaté balíky přesvědčí svou jednoduchou, funkční konstrukcí. Bezpečnější začátek balení: Stroj Round Pack nemá jen výkonný startovací válec, ale navíc ještě spirálový válec se stěračem. To zajišťuje rychlejší začátek balení a optimalizuje lisování. Plně napmuté: Napínací zařízení pro příčkový dopravník pracuje zcela automaticky. Pro pružiny je k dispozici velké rozmezí napětí. Vždy optimální napnutí řetězů zvyšuje životnost a navíc dodává bezpečnost.

7 ou! rik! t í š p Le Typické Krone: Zcela uzavřená komora na balíky s nekonečným obíhajícím příčkovým dopravníkem pro stroje Round Pack. Vrstvu za vrstvou vytváří dopravník, z materiálu zdviženého sběračem, v komoře na balíky tvrdé, pevné balíky. Velkým kladem příčkového dopravníku je jeho skvělá dopravní vlastnost. V komoře se zdvižený materiál brzy začne navíjet. Balík se utvoří rychleji. Jádro balíku je pevnější. Balík má vysokou hustotu a tím i vyšší hmotnost argumenty, které mluví pro získání kvalitní siláže, ale také pro pozdější přepravu. běží o t m S ní e! hladc je při! o t s o Pr ěkuji d e n í, balen Tak nezůstává žádný balík stát drsný skrz na skrz: Velká výhoda příčkového dopravníku! Efekt propojení s materiálem zaručuje pohon balíku za všech podmínek, i u suché slámy!

8 S vybavením, které hledá sobě rovné! Lisy na kulaté balíky KRONE Round Pack nabízí mnoho inovací, kterými budete nadšeni. Jednoduchá, nekomplikovaná konstrukce usnadňuje použití, zjednodušuje údržbu a zvyšuje životnost. Mazací lišty a automatické mazání řetězů pomocí excentrického čerpadla snižuje údržbu na minimum. To je hladké za všech podmínek. Důmyslné doplňkové vybavení zvyšuje výkon a snižuje opotřebení traktoru a stroje. Zařízení KRONE Mini Stop, vyhazovač balíků s odebíracím žlabem, ušetří zpětný posun před každým odhozeným balíkem a zvýší výkon až o šest balíků za hodinu. Čistě vyřešené: Jen několik hnacích řetězů pro generaci lisů na kulaté balíky Round Pack. To snižuje potřebu výkonu a zvyšuje spolehlivost stroje. Centrálně mazané! Plus pro dlouhou životnost: Centrální mazání řetězů s velkou zásobní nádrží a excentrickým čerpadlem. Manometr umístěný v dohledu na přední části stroje informuje o momentálním toku oleje pro mazání. Automatické mazání: Excentrické čerpadlo dopravuje olej mazacími lištami ke kartáčům na hnacích řetězech. Dopravované množství se dá nastavit excentrem. Protože jsou mazací místa namontovaná v zónách s malým množstvím prachu, mazací olej vydrží na řetězech ještě déle.

9 Jedním pohledem: Přehledná konstrukce přesvědčí. Všechny díly a prvky pohonu jsou rychle kontrolovatelné a dobře dosažitelné. Provedení servisních a údržbových prací je tak jednodušší a rychlejší. To je pohodlí: Protože denní údržba funguje tak lehce, může se sotva něco zapomenout. Všechna skrytá mazací místa jsou společně uchycena v přehledných mazacích lištách dobře přístupná. Využijte ušetřený čas na jiné věci. Mini Stop, více balíků, větší zisk! KRONE Mini Stop: Vyhazovač balíků je inovace KRONE. Nedopravuje jen balíky z oblasti zadní klapky, ale slouží také jako odebírací žlab. Vaše výhoda: Během zavírání zadní klapky již můžete dále pracovat.

10 KRONE MultiCut koncepce ostrá jako nůž! Když jde o lepší rozvázání balíku, lehčí rozdělení krmiva a o větší hustotu balíku, nabízí rotační řezací ústrojí Multi-Cut s až 17 noži optimální řešení. Materiál je plynule veden řadou nožů a je rozřezán. Nože jsou chráněny před cizími tělesy, hydraulicky mohou být uvedeny do polohy 0 a dají se odmontovat a namontovat bez nářadí. Řazení nožů pro nožů umožňuje volbu jiné délky řezu. Na přání existuje hydraulické reverzační zařízení. Uchopí: Řezací rotor přesvědčí dobrým výkonem, plynulým tokem materiálu a předlisováním. Uspořádání dvojitých zubů do tvaru V se stará o vysokou frekvenci řezání. Silové špičky se sníží, pokud řežou postupně. Reverzace, hydraulicky to jde snadněji! Prochází: Pohon řezacího rotoru se provádí pomocí vysoce dimenzovaných čelních kol a odolává nejvyššímu zatížení. Je silný a spolehlivě pracuje i s nerovnoměrně tvarovaným pokosem. Ucpaný rotor - to se může stát: Tady pomůže reverzační zařízení od Krone. Řezací rotor stroje Round Pack se dá otočit ručně, na přání je to možné hydraulicky pomocí kliky.

11 Řazení nožů pro nožů! Perfektní řez: S maximálně 17 noži a teoretickou délkou řezu 64 mm. Uspořádání nožů v řadě a malé vzdálenosti mezi dvojitými zuby rotoru a noži zaručuje nejvyšší kvalitu řezu. S trikem: KRONE řazení nožů pro nožů! Požadovaný počet nožů se dá rychle a lehce v kanále natočit rozřazovací hřídelí. Tvar nožů se stará o přesný řez. Montáž a demontáž nožů se provádí bez nářadí. Rotor pro lepší řez! Zcela bezpečný: Automatické zajištění před cizími tělesy Non-Stop hydraulické řazení nožů 0 patří u Krone ke standardní výbavě. Ovládání řazení nožů 0 se provádí ze sedla traktoru. Sběr a řezání nepřetržité a plynulé: Sběrač a řezací ústrojí Multi Cut tvoří kompaktní jednotku. Řezací rotor je umístěn přímo na sběrači. To zajišťuje nepřetržitý tok materiálu, důležitý u krátkého a špatně strukturovaného krmiva. Krátké přechody zvyšují výkon.

12 Perfektně zabalený v nejlepším tvaru! Lisy na kulaté balíky KRONE Round Pack se dají vybavit dvojitou vazbou motouzu a také vázáním sítí. Ve srovnání s jednoduchou vazbou motouzu se při dvojité vazbě sníží prostoje při vázání až o 50%. Výhody vázání sítí jsou ještě kratší doba vázání a tím více balíků za hodinu, úspora pracovní doby a pohonných hmot, rychlejší rozvázání balíku a hladká vnější vrstva balíku. U balíků siláže se uzavřou vměstky vzduchu z okrajů balíku, může se jezdit s KRONE Round Edge sítí. Síť Round Edge dodatečně zabalí okraje balíku. Velká zásoba pro dlouhé pracovní dny: Díky prostornému zásobníku s ochranou proti stříkající vodě a dešti má Round Pack místo až na 3 role sítě. Držák se stará o pevné usazení rolí sítě s 2000 nebo 3000 m v zásobníku. Dostatek místa: Prostor v zásobníku je velký, takže se může uložit až 10 rolí motouzu. Můstek slouží pro boční oporu rolí motouzu a stará se o plynulý odběr motouzu. Ideální vedení motouzu: Stupňová řemenice určuje počet ovinutí motouzu. Motouz je zachycen gumovým a přítlačným válcem a při začátku ovíjení veden v prostoru rotujícího kulatého balíku. Vázání začíná.

13 V celé šířce! Jednoduše doplnit: Při vkládání vázacího materiálu stojíte pohodlně před strojem. Role sítě se zasouvá na výklopnou přijímací hřídel. Potom je síť přivedena k zařízení pro navíjení sítě. Síť se vede nastavitelným držákem šířky sítě ke gumovému válci a ten roli přitlačí. Při spuštění ovíjení podává gumový válec síť do prostoru rotujícího balíku. Držák šířky sítě se stará o úplné zakrytí po celé šířce balíku. Zabalíme je! Síť a motouz v jednom zásobníku: Zásobník může být vybaven jednou rolí sítě a až 4 rolemi motouzu. Ideálně splní různé požadavky zákazníků. Vázání může být přehozeno ze sítě na motouz. Elektricky: Spuštění dvojité vazby motouzu nebo sítě se provádí elektromotorem po ukončení lisování. Elektromotor napíná hnací řemen, který uvede do pohybu gumový válec pro podávání motouzu nebo sítě.

14 Základní, Střední, Komfort zcela podle Va Pohodlí při ovládání jednoduché, přehledné, pohodlné tak ji si to přejete. Na výběr jsou tři ovládací jednotky: Varianta základní pro spuštění dvojité vazby motouzu pomocí tlačítka. Varianta střední se dvěma bočními displeji s oznámením konečného průměru a akustickým signálem pro automatický nebo manuální start vázání sítí nebo motouzem. Vybavení Komfort umožňuje spolehlivé nastavení stroje, ale také kontrolu spuštěných funkcí pomocí displeje. Ovládací jednotky jsou příruční a dají se rychle a lehce umístit v kabině traktoru v zorném poli řidiče. Jedním pohledem: Dva na sobě nezávisle pracující ukazatele u základní a střední varianty ovládání udávají momentální tlak slisování na levé a pravé straně. S tímto zařízením se dají lisovat naprosto stejné balíky. Nabízí víc: Střední ovládací jednotka obsahuje oboustranný ukazatel konečného tlaku a akustický signál pro automatický nebo manuální start vázání sítí nebo motouzem. Palubní počítač centrum ovládací jednotky Komfort: Palubní počítač zachycuje všechny impulsy senzorů a dále je předává ovládací jednotce. Tak pomocí řídícího impulsu spouští automatické vázání.

15 šeho přání Jde to jednoduše: Základní ovládací jednotka patří při volbě dvojité vazby motouzu k základní výbavě. Po dosažení požadovaného tlaku lisování se zde stiskem tlačítka spustí ovíjení. Na kontrole: Při vybavení střední ovládací jednotkou a rotačním řezacím ústrojím MultiCut informuje ukazatel na přední části stroje, zda je řezací zařízení zapnuto popřípadě vypnuto. Plná kontrola: Senzory slouží ke koordinaci a pro informování o jednotlivých pracovních procesech. Nic nezůstane nezpozorováno. Podle vybavení jsou například senzory pro zařízení pro navíjení motouzu nebo sítě, pro zadní klapku a řezací zařízení. Vše jako na dlani: Kromě oboustranného ukazatele konečného tlaku a akustického signálu pro automatický nebo manuální start vázání sítí nebo motouzem umožňuje vybavení Komfort spolehlivé nastavení stroje, ale také kontrolu spuštěných funkcí ze sedadla traktoru pomocí displeje.

16 Lisy na kulaté balíky KRONE již od roku 1977: legendární nekonečný obíhající příčkový řetězový dopravník, inovace a Knowhow lisů na kulaté balíky přivedly KRONE daleko dopředu. Lis na kulaté balíky KRONE je vítězný typ a v mnoha zemích je číslem 1. KRONE RoundEdge síť, která jde přes okraje balíku: Lisy na kulaté balíky KRONE se zařízením pro navíjení sítě mohou kdykoli jezdit se sítí RoundEdge. Dosáhnete opravdové kvality siláže, protože balík je kompletně zakryt a tím jsou zcela uzavřeny vměstky vzduchu. Technická data Typ Round Pack Round Pack Round Pack Round Pack MultiCut MultiCut Délka ca. mm Šířka ca. mm 2.570/ / / /2.735 (jednoduchá/tandemová náprava) Výška ca. mm Rozchod ca. mm 2.150/ / / /2.430 (jednoduchá/tandemová náprava) Pneumatiky 11.5/ / / / / / / /10 Hmotnost ca. kg Pracovní šířka sběrače podle DIN ca. mm Počet řad prstů Max. počet nožů Teoretická délka řezu mm (17 nožů) Potřeba výkonu ca. kw / PS 36 / / / / 55 Všechna vyobrazení, rozměry a hmotnosti neodpovídají bezpodmínečně sériovému provedení a jsou nezávazné.

17 Potom odjedete! KRONE má u strojů Round Pack v programu velký počet variant podvozků. Tandemová náprava se vyznačuje obzvlášť tichým chodem. Nabízí větší pohodlí, což je velká výhoda při rychlejší jízdě na nerovné silnici a špatných cestách. Mimo jiné se rozděluje tlak na podložku se dvou na čtyři kola. Trávník se ušetří, stroj jede lehčeji. Zařízení vzduchotlaké brzdy nebo hydraulická brzdy jako vývozní varianta Vám zajistí spolehlivé bezpečí při rychlejší jízdě a na svazích. Pro Vaši bezpečnost: Zařízení vzduchotlaké brzdy je u strojů Round Pack na přání. Můžete být vybaveni hydraulickou brzdou jako vývozní variantou. Tandemová náprava pro větší pohodlí Rychle a s tichým chodem: Portálová tandemová náprava od Krone neručí jen za optimální šetření půdy, ale také za klidný a bezpečný chod šetrný k člověku i stroji. Pneumatiky podle volby: Pro podmínky speciálního nasazení musí být vhodná výbava, aby se mohla vykonat perfektní práce. KRONE nabízí velký počet variant pneumatik. Zde vyobrazené pneumatiky 600/50-22,5 se skvěle osvědčily na mokrém, poddajném terénu.

18 Program techniky pro sklizeň a krmivo KRONE Diskové žací stroje Rotační obraceč Rotorový shrnovač Sběrací/Dávkovací vůz Dvojúčelový sběrací vůz Lis na kulaté balíky Kombinace lisu na kulaté balíky a baličky Lis na velké hranaté balíky Samojízdný vysoce výkonný žací stroj s kondicionérem Samojízdná sklízecí řezačka Technické změny vyhrazeny. Vyobrazení částečně upravena. Váš obchodní partner Sklizeň dobrá, všechno dobré! Maschinenfabrik Bernard KRONE GmbH Round Pack 1250/1550 (CZ) Heinrich-Krone-Straße 10, D Spelle Postfach 1163, D Spelle Telefon: +49(0)5977 / Telefax: +49(0)5977 / info.ldm@krone.de

Svinovací lis na kulaté balíky s variabilní komorou

Svinovací lis na kulaté balíky s variabilní komorou Svinovací lis na kulaté balíky s variabilní komorou 1500 / 1800 CZ Vario Pack perfektní pro senáž, seno a slámu! Pádné argumenty! Variabilní komora na balíky Vario Pack 1500: Průměr balíku 1,0 až 1,5 m

Více

Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS.

Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS. ROLLANT 350 340 Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS. Pracujete-li denně při sklizni píce nebo slámy, potřebujete víc než robustní pracovní nástroje. Potřebujete techniku, která funguje a s kterou je

Více

Lisy Fendt s variabilní lisovací komorou 2600 2900

Lisy Fendt s variabilní lisovací komorou 2600 2900 Lisy Fendt s variabilní lisovací komorou 2600 2900 Lisy Fendt na válcové balíky Náskok díky objemu a variabilitě Lisy Fendt na válcové balíky s variabilní komorou vynikají nejen výbornou kvalitou práce,

Více

Round Pack Lisy na válcové balíky s pevnou komorou.

Round Pack Lisy na válcové balíky s pevnou komorou. Round Pack 1250 1550 Lisy na válcové balíky s pevnou komorou www.krone.cz Round Pack Lisy na válcové balíky s pevnou komorou Konstantní komora na balíky Round Pack 1250: Balíky Ø 1,25 x 1,20 m Round Pack

Více

Kombinace lisu na kulaté balíky a baličky

Kombinace lisu na kulaté balíky a baličky Kombinace lisu na kulaté balíky a baličky Combi Pack 1250 MC, 1500 V MC CZ Chytře kombinovat, šetřit náklady! Pádné argumenty! První zcela integrovaná kombinace na trhu, lis a balička! Originál od jedničky

Více

Kvalita pro budoucnost

Kvalita pro budoucnost Kvalita pro budoucnost Stroje označené čtyřlístkem jsou spojeny s výkonností, spolehlivostí a kvalitním servisem. Obraceče a shrnovače EUROHIT / EUROTOP elastický otěruvzdorný s dlouhou životností Moderní

Více

ActiveMow Diskové žací stroje

ActiveMow Diskové žací stroje ActiveMow Diskové žací stroje www.krone.cz ActiveMow Sečení na nejvyšší úrovni Stranové zavěšení žací lišty s velkým rozsahem kopírování Optimální přítlak díky rychle reagujícím tažným pružinám Komfortní

Více

Senážovací vůz Super-Vitesse

Senážovací vůz Super-Vitesse Senážovací vůz Super-Vitesse Vůz Super-Vitesse plus se vyznačuje zejména svým výborným řezáním a tím poskytuje optimální předpoklad pro nejvyšší jakost krmiva. Díky své výkonnosti nabízí Super-Vitesse

Více

Lisy na hranaté balíky 990 1270 1290 1290 XD 12130

Lisy na hranaté balíky 990 1270 1290 1290 XD 12130 Lisy na hranaté balíky 990 1270 1290 1290 XD 12130 2 Lisy na balíky Fendt 3 Absolutně spolehlivý vysoký výkon První lis na hranaté balíky opustil továrnu v kansaském Hesstonu před více než 35 lety. Položil

Více

Technika Nakládá jako velký stroj

Technika Nakládá jako velký stroj Technika Nakládá jako velký stroj Test na poli Ve stroji AX nabízí Krone lehký sběrací vůz s rotorovou technikou. Náš AX 310 GD má kapacitu 31 m3, je tedy menší než jeho velcí bratři MX a ZX. Zda s nimi

Více

Pöttinger FARO / EUROPROFI

Pöttinger FARO / EUROPROFI Senážní vůz s vkládacím válcem Pöttinger FARO / EUROPROFI 97+121.08.0705 2 Velká technika pro traktory od 63 kw / 85 k Budoucnost patří senážnímu vozu. Osvědčená řada EUROPROFI a nová typová řada FARO

Více

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dvourotorové shrnovače se stranovým nebo středovým odkládáním řádku Všechny informace jsou dostupné online! 97+027.08.0813 Úspěch spočívá v detailech PÖTTINGER nabízí širokou paletu

Více

TOP. Shrnovače. 97+022.cs.0814

TOP. Shrnovače. 97+022.cs.0814 TOP Shrnovače 97+022.cs.0814 Úspěch spočívá v detailech Shrnovače Pöttinger s nízkou energetickou náročností a dobrou manévrovatelností odpovídají požadavkům praktiků. Šetrné zacházení s krmivem je však

Více

Lehká práce a. silný výkon. 5. Na přání je možné namontovat automatické mazání řetězů pro pohon vkládacího rotoru a sběrače.

Lehká práce a. silný výkon. 5. Na přání je možné namontovat automatické mazání řetězů pro pohon vkládacího rotoru a sběrače. T ypová řada Super-Vitesse vyniká především lehkým chodem a vynikajícím výkonem, servisní a údržbářské práce jsou sníženy na minimum. Tímto vozem získáte skutečně hospodárný stroj jak pro menší farmy tak

Více

Program CZ 2012 / 13. www.krone.cz

Program CZ 2012 / 13. www.krone.cz Program CZ 2012 / 13 www.krone.cz Sortiment spotřebních materiálů od KRONE The excellent Feeling Náš nárok na kvalitu je úplně jednoduchý: vždy jenom to nejlepší! Proto si také můžete být jistí, že Vám

Více

EasyCut F/R. Nesené diskové žací stroje. www.krone.cz

EasyCut F/R. Nesené diskové žací stroje. www.krone.cz EasyCut F/R Nesené diskové žací stroje www.krone.cz EasyCut Více než pouhé sečení Rychloupínací nože SafeCut INSIDE: samostatné pojistky žacích disků Díky optimálnímu překrývání drah nožů nezůstávají žádné

Více

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné Rotorové shrnovače Řada 9000 Efektivní a výkonné 2 Kompletní produktová nabídka! TerraLink Quattro Naše poslání - kvalita a výkon! TerraLink je veden na rotor a to umožňuje,že ramena prstů shrnovače jsou

Více

Pöttinger NOVADISC NOVACAT

Pöttinger NOVADISC NOVACAT Pöttinger NOVADISC NOVACAT Nesené a čelně nesené diskové žací stroje 97+012.08.1211 NOVADISC / NOVACAT Nesené a čelně nesené diskové žací stroje s možností využití zařízení Lidská kultura je úzce spojena

Více

Dvourotorové shrnovače. Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m

Dvourotorové shrnovače. Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m Dvourotorové shrnovače Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze minimální údržbu.

Více

GTW 430. Abbildungen können Optionen enthalten 25.04.2014 CG

GTW 430. Abbildungen können Optionen enthalten 25.04.2014 CG GTW 430 Fakta: GTW 430 Překládací výkon: 1.100 t/h Doba vyprázdnění: cca. 100 sec Potřebný výkon traktoru: od 190 kw / 260 PS Otáčky vývod. hřídele: U= 1000 1/min 2 Nástavba: Rozměry a objemy GTW 430 38,5

Více

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče Obraceče HIT se vyznačují především dokonalým kopírováním nerovností. To umožňuje šetrnou manipulaci se sklízeným materiálem při minimalizaci znečištění.

Více

Rotorové shrnovače Dvourotorové

Rotorové shrnovače Dvourotorové GA Rotorové shrnovače Dvourotorové TO NEJLEPŠÍ PRO SKLIZEŇ PÍCE! GA DVOUROTOROVÁ TECHNOLOGIE Shrnovače KUHN se středovým ukládáním hmoty Výhody tohoto řešení Výborná kvalita práce Zdvojnásobuje výkonnost

Více

Jednorotorové shrnovače

Jednorotorové shrnovače Jednorotorové shrnovače R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460 Powered by Kongskilde Shrnovače JF se spolehlivými rotory Shrnovače JF jsou osazené robustními a spolehlivými

Více

JUMBO 10 000 L combiline

JUMBO 10 000 L combiline JUMBO 10 000 L combiline JUMBO 10 000 L combiline univerzálnost JUMBO 10010 L combiline Objem DIN [m³] 47,3 Celková délka [mm] 11990 Celková šířka 26.5 [mm] 2880 Celková výška 26.5 [mm] 3980 Pneumatiky

Více

PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT

PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT Nesené a čelně nesené diskové žací stroje Všechny informace jsou dostupné online! 97+012.08.0813 Diskové žací stroje pro perfektní řez Platforma pro vysokou kvalitu sečení

Více

Lisy na kulaté balíky s pevnou lisovací komorou 119, 2130

Lisy na kulaté balíky s pevnou lisovací komorou 119, 2130 FB Lisy na kulaté balíky s pevnou lisovací komorou 119, 2130 NEJLEPŠÍ TECHNOLOGIE LISOVÁNÍ KULATÝCH BALÍKŮ! FB 119-2130 LISY NA KULATÉ BALÍKY KUHN Buďte silní, se stroji KUHN KUHN nabízí kompletní výrobní

Více

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Shuttle Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Rychlá a hospodárná sklizeň vysoce kvalitního krmiva Optimální tok materiálu bez zúžení od sběrače s válcovým přidržovačem řádku přes rotor až do ložného

Více

Obraceče. Z Hydro Z Pro Z 1000

Obraceče. Z Hydro Z Pro Z 1000 Obraceče Z Hydro Z Pro Z 1000 Obraceče Všechny obraceče JF mají následující výbavu: Vlastnost: Pohyblivý 3bodový závěs s kloubovým spojením. Obraceč kopíruje povrch terénu bez ohledu na polohu 3bodového

Více

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích.

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích. LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN Shrnování v nových dimenzích. Vše se otáčí. 2 Obsah LINER 2600...18 6,20 m 6,80 m LINER 2700... 20 6,80 m 7,40 m LINER 2800... 22 7,40 m 8,20 m LINER 2900...

Více

Nesené diskové žací stroje

Nesené diskové žací stroje Nesené diskové žací stroje CZ KRONE úspěšná více než 100 let Kompetentní Pokroková Orientovaná na zákazníky Jméno KRONE je v zemědělské technice silným pojmem více než jedno století. Z malé kovárny se

Více

SAMOJÍZDNÉ KRMNÉ MÍCHACÍ VOZY. Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF

SAMOJÍZDNÉ KRMNÉ MÍCHACÍ VOZY. Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF SAMOJÍZDNÉ KRMNÉ MÍCHACÍ VOZY Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF 2 KAPITELÜBERSCHRIFT 3 Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF Na cestě k nižším krmným nákladům Samojízdné krmné míchací vozy jako klíčová technika

Více

MasterCut Řezačky a mulčovače

MasterCut Řezačky a mulčovače CZ THINK AHEAD MasterCut Řezačky a mulčovače Vážit si chytrých hlav n Výjimečně klidný chod a výkonnost n Inovativní detaily pro optimální kvalitu mulče n Mnohoúčelové, komfortní nasazení na poli i na

Více

Bellima Lis na válcové balíky

Bellima Lis na válcové balíky www.krone.cz Bellima Lis na válcové balíky Bellima Úspěch je tak snadný Uzavřená lisovací komora: menší ztráty odrolem a nižší prašnost Nekonečně obíhající příčkový řetězový dopravník: - přesvědčí při

Více

Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360. Ergonomie a síla

Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360. Ergonomie a síla Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360 Ergonomie a síla STATKOVÉ, KOLOVÉ A TELESKOPICKÉ NAKLADAČE... s výkonem od 14 kw (20 k) do 132 kw (180 k). Již 50 let vyvíjíme nakladače pro individuální potřeby. Spokojenost

Více

Sklízecí řezačka Fendt Katana 65 85

Sklízecí řezačka Fendt Katana 65 85 Sklízecí řezačka Fendt Katana 65 85 Fendt Katana 2 3 Řada sklízecích řezaček Fendt Díky kompletní řadě sklízecích řezaček, se značka Fendt stala předním specialistou na klíčové zemědělské stroje. Společnost

Více

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie AGRI PLUS >> Agri PLUS Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS Špičková technologie Dieci AGRI jsou extrémně pohodlné, rychlé, lehce ovladatelné stroje. s mimořádným výkonem

Více

Pásový dozer D61EX / PX 12

Pásový dozer D61EX / PX 12 Pásový dozer D61EX / PX 12 Fotografie mohou obsahovat nadstandardní výbavu. Nové dozery střední třídy s revolučními joysticky. Manévrovací schopnost se značně zlepšila použitím jedné páky pro ovládání

Více

Okružní pily. Přehled výhod

Okružní pily. Přehled výhod Okružní pily Bezpeční odborníci na řezání. Řezání a bezpečnost to zkrátka patří k sobě. Proto je v robustním a ergonomickém sortimentu pil od firmy Posch bezpečnost na nejvyšším místě. Nezáleží na tom,

Více

Elektrické stroje řady ALLROUNDER

Elektrické stroje řady ALLROUNDER V centru pozornosti Elektrické stroje řady ALLROUNDER Vstřikovací stroje pro výrobu náročných součástí www.arburg.com Přehled řešení [s] 1 2,5 2,0 1,5 1,0 0,5 ALLDRIVE EDRIVE hydraulický 370 470 520 2

Více

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA Shrnovače DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 SHRNOVAČE BYLY VYVINUTY PRO SKLIZEŇ PÍCE BEZ ZTRÁTY ŽIVIN Zajištění vysokého

Více

SERVO 6.50. PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115

SERVO 6.50. PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115 SERVO 6.50 PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115 Silák pro velké plochy SERVO 6.50 Polonesené pluhy SERVO 6.50 účelně spojují dobré charakteristiky nesených a polonesených pluhů. Tažné síly se přenášejí

Více

Pružné řešení pro každou potřebu. Teplo je náš živel. Kompaktní plynový kondenzační kotel Rozsah výkonu: 6 až 24 kw. Logamax plus GB152 T.

Pružné řešení pro každou potřebu. Teplo je náš živel. Kompaktní plynový kondenzační kotel Rozsah výkonu: 6 až 24 kw. Logamax plus GB152 T. [ Vzduch ] [ Voda ] [ Země] Kompaktní plynový kondenzační kotel Rozsah výkonu: 6 až 24 kw [ Buderus ] Pružné řešení pro každou potřebu Logamax plus GB152 T Teplo je náš živel [ Vzduch ] [ Voda ] Vhodný

Více

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ!

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW - SW Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW / SW 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, BALIČKY KUHN Schopnost co

Více

Pöttinger AEROSEM. Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211

Pöttinger AEROSEM. Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211 Pöttinger AEROSEM Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211 Výnos je ovlivněn přesným ukládáním osiva. Nedělitelně s rovnoměrným ukládáním osiva je spojen cíl omezení ztrát osiva. Při vysokých nákladech na

Více

Profesionální montážní kompresory

Profesionální montážní kompresory Profesionální montážní kompresory Pojízdné a přenosné kompresory Compact-Air 221/10 Compact-Air 265/10 Compact-Air 311/20 Compact-Air 321/20 Pojízdné kompresory Compact-Air 321/24 PRO Compact-Air 321/24

Více

PÖTTINGER TERRADISC. Krátké diskové podmítače 97+237.08.0113. Všechny informace jsou dostupné on-line!

PÖTTINGER TERRADISC. Krátké diskové podmítače 97+237.08.0113. Všechny informace jsou dostupné on-line! PÖTTINGER TERRADISC Krátké diskové podmítače Všechny informace jsou dostupné on-line! 97+237.08.0113 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 / 5001 / 6001 Zpracování půdy - krátké diskové podmítače s pracovním

Více

OBRACEČE PÍCE / SHRNOVAČE PÍCE UNIVERZÁLNÍ OBRACEČE A SHRNOVAČE

OBRACEČE PÍCE / SHRNOVAČE PÍCE UNIVERZÁLNÍ OBRACEČE A SHRNOVAČE OBRACEČE PÍCE / SHRNOVAČE PÍCE UNIVERZÁLNÍ OBRACEČE A SHRNOVAČE Vážení zákazníci, Katalog Strojíren Rožmitál, který jste právě otevřeli, Vám představí výrobní řadu obracečů a shrnovačů, které v současnosti

Více

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 SYNKRO PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 Půda je život Podmítače a kypřiče SYNKRO Pracovní záběr od 2,50 m do 6 m Klasickým nástrojem půdoochranného obdělávání

Více

pro dnešek i zítřek. Tradice Spolehlivost Kvalita DIPLOMAT Senážní vozy s řezáním

pro dnešek i zítřek. Tradice Spolehlivost Kvalita DIPLOMAT Senážní vozy s řezáním pro dnešek i zítřek. Tradice Spolehlivost Kvalita DIPLOMAT Senážní vozy s řezáním DIPLOMAT Senážní vozy Diplomat od SIP přesvědčují svou perfekrní a kvalitní konstrukcí. Moderně a robustně koncipované

Více

Diskové žací stroje tažené

Diskové žací stroje tažené Diskové žací stroje tažené 2800 CV, 2800 CRi, 3200 CV, 3200 CRi, 3210 CV, 3210 CRi, 6210 CV CZ Pro špičkovou kvalitu píce a větší plošný výkon Pádné argumenty! Novinka! Zavěšení v těžišti pro rovnoměrný

Více

Combi Pack MC, 1500 MC Kombinace lisu na kulaté balíky a baličky.

Combi Pack MC, 1500 MC Kombinace lisu na kulaté balíky a baličky. Combi Pack 1250 MC, 1500 MC Kombinace lisu na kulaté balíky a baličky www.krone.cz Combi Pack Chytře kombinovat, šetřit náklady! První zcela integrovaná kombinace na trhu, lis a balička! Všechny pracovní

Více

Pöttinger SERVO. Nesené pluhy 97+210.08.0911

Pöttinger SERVO. Nesené pluhy 97+210.08.0911 Pöttinger SERVO Nesené pluhy 97+210.08.0911 SERVO Nesené pluhy orba bez prostojů V mnoha případech je pluh stále ještě tím nejvhodnějším strojem. Zejména při rychlých osevních postupech dokáže pluh vytvořit

Více

VÝKON NA SETRVAČNÍKU 231 kw 310 HP @ 1900 ot/min. PROVOZNÍ HMOTNOST 37 800 kg. Fotografie může obsahovat nadstandardní výbavu PÁSOVÝ DOZER

VÝKON NA SETRVAČNÍKU 231 kw 310 HP @ 1900 ot/min. PROVOZNÍ HMOTNOST 37 800 kg. Fotografie může obsahovat nadstandardní výbavu PÁSOVÝ DOZER VÝKON NA SETRVAČNÍKU 231 kw 310 HP @ 1900 ot/min. PROVOZNÍ HMOTNOST 37 800 kg Fotografie může obsahovat nadstandardní výbavu PÁSOVÝ DOZER D 155 AX-5 Pásový dozer Úplně nový stroj Komatsu D155 AX 5 navazuje

Více

DEUTZ-FAHR LISY 2005. RB 4.60 a 4.90

DEUTZ-FAHR LISY 2005. RB 4.60 a 4.90 DEUTZ-FAHR LISY 2005 RB 4.60 a 4.90 Řady RB 4.60 4.90 Model Průměr balíků RB 4.60 RB 4.60 R RB 4.60 OC 80-160cm RB 4.90 RB 4.90 R RB 4.90 OC 80-185cm Popis stroje Vysoký výkon Špičková kvalita balíků Multifunkční

Více

Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII

Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII GMD CMD Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII To nejlepší pro sklizeň píce! Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII Vysoká pracovní rychlost. Žací ústrojí, které se neucpává a není zapotřebí brousit

Více

Nejen rychlý, ale i perfektní střih

Nejen rychlý, ale i perfektní střih 12 Sekačky s čelním žacím ústrojím Nejen rychlý, ale i perfektní střih Profesionální rotační žací stroje John Deere nabízejí vynikající kombinaci rychlosti a kvality střihu. Díky vysokokapacitním žacím

Více

Připravený na každou výzvu. Unimog.

Připravený na každou výzvu. Unimog. Značka Daimler Připravený na každou výzvu. Unimog. Efektivní řešení pro zemědělské a komunální aplikace. Mnohostranná použitelnost spojená s efektivitou: Unimog. Univerzální, rychlý, spolehlivý a hospodárný.

Více

KUHN EUROMIX I Serie 70

KUHN EUROMIX I Serie 70 KUHN Serie 70 K dispozici je v 8 různých verzích: objem 8 až 27 m3 - míchání novými šneky, poháněnými exkluzivní úhlovou převodovkou KUHN - 2 protilehlé nože urychlí proces řezání a pomohou získat homogenní

Více

Diskový podmítač Heliodor

Diskový podmítač Heliodor Diskový podmítač Heliodor Víceúčelový podmítač Charakteristika Již před více než deseti lety ovlivnily diskové podmítače zásadně současné moderní zemědělství. S žádným jiným nářadím na zpracování půdy

Více

Prodejní příručka. Vario Star

Prodejní příručka. Vario Star Prodejní příručka Vario Star Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Gersteinstr. 18, 59227 Ahlen, Telefon 0049-2382-98140, Fax.0049-2382-981440 E-Mail: info@geringhoff.de Internet: www.geringhoff.de

Více

Nesené diskové žací stroje

Nesené diskové žací stroje Nesené diskové žací stroje GXS GXS P GXS Triple GXF Žací lišta GXS Žací stroje řady GXS jsou osazené jedinečnou hladkou žací lištou JF. Tato žací lišta JF se vyznačuje těmito charakteristickými rysy: Top

Více

CAREX. 50 let zkuseností ˇ s konstrukcí a vyrobou senázovacích ˇ vozu

CAREX. 50 let zkuseností ˇ s konstrukcí a vyrobou senázovacích ˇ vozu CAREX Kombi-Senážovací vozy CAREX 50 let zkuenotí ˇ kontrukcí a vyrobou enázovacích ˇ vozu Carex Inovativní technika od pecialitů BERGMANN-CAREX nabízí vyzrálou ytémovou techniku od pecialitů, určenou

Více

Kompetence pro vibrace v každém detailu. Toto jsou důvody, které mluví pro vibrační pěchy Wacker Neuson. Všechny vibrační pěchy v kostce

Kompetence pro vibrace v každém detailu. Toto jsou důvody, které mluví pro vibrační pěchy Wacker Neuson. Všechny vibrační pěchy v kostce Vibrační pěchy Toto jsou důvody, které mluví pro vibrační pěchy Wacker Neuson. Kompetence pro vibrace v každém detailu 1. Vynalézání u nás patří ke každodennímu životu. Pokud jde o pěchy, byl Wacker Neuson

Více

Univerzální rozmetadlo VS 2403

Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadlo VS 2403 2 Podrobnosti se silným účinkem Firma Strautmann má v oboru rozmetadel hnoje více než padesátileté zkušenosti a nabízí dnes sortiment výrobků, který v podobě strojů od BE

Více

M 9, M 14, CUTTER 100

M 9, M 14, CUTTER 100 M 9, M 14, CUTTER 100 KOMUNÁLNÍ STROJE PROFESIONÁLNÍ JEDNOOSÉ STROJE M 9 JE PŘIZPŮSOBEN STOUPAJÍCÍM NÁROKŮM Díky kompaktní konstrukci, dokonalému tvaru, širokému rozchodu a excelentní svahové dostupnosti

Více

PALESSE G S 812 řada III B

PALESSE G S 812 řada III B PALESSE G S 812 řada III B Kombajn střední třídy PALESSE GS812 je zkonstruován pro široké použití. Tento kompaktní a velmi obratný kombajn je vypočten pro propustnost větší nebo rovnou 8 kg/s a dodává

Více

PÁSOVÉ KOMPAKTNÍ NAKLADAČE SÉRIE 200

PÁSOVÉ KOMPAKTNÍ NAKLADAČE SÉRIE 200 S T A V Í M E O K O L O V Á S PÁSOVÉ KOMPAKTNÍ NAKLADAČE SÉRIE 00 Výkon Motoru 50 kw (70 hp) 57 kw (76 hp) Provozní hmotnost 370 kg 4370 kg Užitečná nosnost 15 kg 1451 kg (50% překlápěcího zatížení) Pásový

Více

Toto jsou důvody, které mluví pro vibrační desky Wacker Neuson. Kompetence pro hutnění v každém detailu. Všechny vibrační desky v kostce

Toto jsou důvody, které mluví pro vibrační desky Wacker Neuson. Kompetence pro hutnění v každém detailu. Všechny vibrační desky v kostce Vibrační desky Toto jsou důvody, které mluví pro vibrační desky Wacker Neuson. Kompetence pro hutnění v každém detailu. 1. Hospodárnost bez kompromisů! S inovacemi pro optimální hutnicí výkon. Vysoký výkon,

Více

RF 119 2121 2125 2235 RF 2235 BALEPACK. Lisy na válcové balíky s pevnou lisovací komorou

RF 119 2121 2125 2235 RF 2235 BALEPACK. Lisy na válcové balíky s pevnou lisovací komorou RF 119 2121 2125 2235 RF 2235 BALEPACK Lisy na válcové balíky s pevnou lisovací komorou Lisy RF specialisté na válcové balíky Lisy RF 119 jsou sériovì vybaveny sbìracím ústrojím s pracovním zábìrem 1,65

Více

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon Změna smyslu otáčení Rotační brány Zirkon LEMKEN Zirkon Koncept Používání rotačních bran získává v zemědělství na významu. V kombinací s dalším nářadím mohou být pracovní operace zvládnuty ještě rychleji

Více

Zařízení řady VT/VS přicházejí s volbou různé příplatková výbavy sběrné skříně. Vliv na životní prostředí

Zařízení řady VT/VS přicházejí s volbou různé příplatková výbavy sběrné skříně. Vliv na životní prostředí Řada V VT501 VS501 VT651 VS651 VT801 VS801 Výjimečné výsledky s oblíbenými zametači Zametací zařízení JOHNSTON řady V jsou uznávaná jako nejspolehlivější nástavbové zametací stroje. Nejnovější zametače

Více

Bellima Lis na válcové balíky

Bellima Lis na válcové balíky Bellima Lis na válcové balíky www.krone.cz Bellima Úspěch je tak snadný Uzavřená lisovací komora: menší ztráty odrolem a nižší prašnost Nekonečně obíhající příčkový řetězový dopravník: - Přesvědčí při

Více

Vibrační pěchy Originál. Od vynálezce a lídra na světovém trhu

Vibrační pěchy Originál. Od vynálezce a lídra na světovém trhu TECHNICKÉ ÚDAJE BS 65-V Délka x šířka x výška mm 673 x 343 x 965 Přepravní rozměry (d x š x v) mm 690 x 380 x 990 Velikost hutnicího nástavce (š x d) mm 280 x 336 Provozní hmotnost kg 68 Přepravní hmotnost

Více

MERGE MAXX 900. Pásový shrnovač píce

MERGE MAXX 900. Pásový shrnovač píce MERGE MAXX 900 Pásový shrnovač píce REVOLUČNÍ TECHNIKA PRO SHRNO VÁ NÍ PÍCE MERGE MAXX 900 Pásový shrnovač píce je přesně to pravé pro vás, pokud...... chcete sklízet plodiny bohaté na živiny V pícninách,

Více

REPEX Krátkořezné-senážovací vozy

REPEX Krátkořezné-senážovací vozy REPEX Krátkořezné-senážovací vozy 50 let zkuseností s konstrukcí a vyrobou senázovacích vozu REPEX Kurzschnitt-Silierwagen Svým moderním designem REPEX ideálně zapadne do Vašeho profesionálního, zemědělského

Více

Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT

Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT ZPRACOVÁNÍ KRMIVA DLE VAŠICH POTŘEB! Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT Naše silná stránka: tradice a zkušenost 1 Neuvěřitelná pracovní rychlost,

Více

C201 Kompaktní zametač

C201 Kompaktní zametač Malý, elegantní a domyšlený C201 Kompaktní zametač Malé kompaktní zametací zařízení C201 je nejnovějším zametacím zařízením z rodiny JOHNSTON. Byl konstruován s ohledem na tři klíčové požadavky zákazníků

Více

Traktory Massey Ferguson řady MF 4700 s kabinou a výkonem 56-70 kw (75-95 hp) představují nový standard víceúčelových traktorů

Traktory Massey Ferguson řady MF 4700 s kabinou a výkonem 56-70 kw (75-95 hp) představují nový standard víceúčelových traktorů TISKOVÁ ZPRÁVA www.masseyferguson.com Kontakt pro tisk: Paul Lay Manažer, marketingové komunikace a styk s veřejností Tel: +44 (0)2476 851209 Email: Paul.Lay@agcocorp.com Stahování obrázků z http://assets.agcocorp.com

Více

Skladové stroje. www.mitrenga.cz www.zetormorava.cz www.valtrasevernimorava.cz

Skladové stroje. www.mitrenga.cz www.zetormorava.cz www.valtrasevernimorava.cz Skladové stroje Čelní disková sekačka TAARUP 3628 FT Čelně nesený diskový žací stroj s kulatými disky se dvěmi noži, prstový kondicionér s nastavením intenzity mačkání s ocelovými V prsty, kloubový hřídel

Více

Royal. Silážní vůz Royal. Pro hospodárný a kvalitní sběr

Royal. Silážní vůz Royal. Pro hospodárný a kvalitní sběr Royal Silážní vůz Royal Pro hospodárný a kvalitní sběr 2-rotorový systém Royal Enormní výkon v horách, příznivá přesnost řezání, vysoká úspora síly Díky BERGMANN Royal získáte nejen nějaký silážní vůz

Více

WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ. VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3

WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ. VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3 WA 75 WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3 Kolový nakladač WA75-3 STRUČNÝ PŘEHLED Nový kompaktní kolový nakladač WA75-3: je komfortnější,

Více

LESNÍ TECHNIKA 1490D SVAZKOVAČ TĚŽEBNÍHO ODPADU. 1490D Eco III

LESNÍ TECHNIKA 1490D SVAZKOVAČ TĚŽEBNÍHO ODPADU. 1490D Eco III LESNÍ TECHNIKA 1490D SVAZKOVAČ TĚŽEBNÍHO ODPADU 1490D Eco III V novém inovovaném 1490D Eco III se skrývají hned dva stroje: svazkovač těžebního odpadu a vyvážecí traktor. John Deere 1490D je k dispozici

Více

Více než 100-letá zkušenost ve výrobě ě a vývoji kotoučových č štěpkovačů.

Více než 100-letá zkušenost ve výrobě ě a vývoji kotoučových č štěpkovačů. Informace o produktech 2008-2009 kotoučové č éštěpkovače č JENSEN Více než 100-letá zkušenost ve výrobě ě a vývoji kotoučových č štěpkovačů. Výrobní závod JENSEN byl založen panem Peterem Jensenem v roce

Více

Sklizeň. Vypnuto. Automatická sklizeň se sklízecí mlátičkou LEXION. Světová novinka v předsezonním prodeji:

Sklizeň. Vypnuto. Automatická sklizeň se sklízecí mlátičkou LEXION. Světová novinka v předsezonním prodeji: Sklizeň Světová novinka v předsezonním prodeji: Automatická sklizeň se sklízecí mlátičkou LEXION. Vypnuto LEXION zavazuje. Nová generace. LEXION 770 vyznamenaný jako nejvýkonnější sklízecí mlátička na

Více

EXKLUSIVE KATALOG AL-KO 2011 EVOLUCE V SEČENÍ

EXKLUSIVE KATALOG AL-KO 2011 EVOLUCE V SEČENÍ EXKLUSIVE KATALOG AL-KO 2011 EVOLUCE V SEČENÍ Exkluzivní AL-KO kokpit POWERLINE Indikátor naplnění koše Typové označení sekaček B Benzinová sekačka BR Benzinová sekačka s pohonem BRV Benzinová sekačka

Více

Mulčovače na údržbu krajiny TB - TBE - TBES PRO. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Mulčovače na údržbu krajiny TB - TBE - TBES PRO. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Mulčovače na údržbu krajiny TB - TBE - TBES PRO www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 TB 151 181 211 TBE 180 210 230 TBES 230 250 PRO 180 210 KOMPLETNÍ SORTIMENT PRO MULČOVÁNÍ U OKRAJŮ SILNIC A POLÍ Již několik

Více

DFG/TFG 425s/430s/435s

DFG/TFG 425s/430s/435s Vysoký jízdní komfort a vysoký výkon překládky díky systému Hydrostatic Drive Nízká spotřeba Velká jízdní stabilita díky extrémně nízkému těžišti a kyvné nápravě s vysokým uložením Asistenční systémy pro

Více

SK 815. Smykem řízený nakladač SK815-5. VÝKON MOTORU 36,2 kw / 49,1 PS @ 2.600 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 2.890 kg KAPACITA LOPATY 700 kg

SK 815. Smykem řízený nakladač SK815-5. VÝKON MOTORU 36,2 kw / 49,1 PS @ 2.600 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 2.890 kg KAPACITA LOPATY 700 kg SK 815 Smykem řízený nakladač SK815-5 VÝKON MOTORU 36,2 kw / 49,1 PS @ 2.600 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 2.890 kg KAPACITA LOPATY 700 kg Stručný přehled Vysoce univerzální a kompaktní smykem řízený nakladač

Více

VYVÁŽECÍ TRAKTORY. - lesní stroje pro úspěšné hospodaření v lese

VYVÁŽECÍ TRAKTORY. - lesní stroje pro úspěšné hospodaření v lese VYVÁŽECÍ TRAKTORY - lesní stroje pro úspěšné hospodaření v lese PRVNÍ V LESE Naše historie odstartovala před 60 lety, kdy Börje Karlsson, zakladatel ROTTNE INDUSTRI AB, pomáhal svému otci odvážet pokácené

Více

SERVIS PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ

SERVIS PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ , 2015 NABÍDKA SLUŽEB ZEMĚDĚLSKOU TECHNIKOU SERVIS PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ 1. Nákladní doprava, aplikace kejdy návěs Fliegl ASW 270 celková hmotnost 32 t užitečná hmotnost 24 t objem korby 39 m 3 kejdovač

Více

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ?

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? Trávník pro radost Pomoc při výběru sekačky na trávu KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? 1. JAK VELKÝ TRÁVNÍK CHCETE SEKAT? Na obrázku napravo zjistíte, která sekačka nejlépe odpovídá velikosti vašeho

Více

Šest uzlovačů (LB423 a LB433) Perfektní tvar, stálá a vysoká hustota balíku.

Šest uzlovačů (LB423 a LB433) Perfektní tvar, stálá a vysoká hustota balíku. KVALITNÍ, RYCHLÁ A ŠETRNÁ SKLIZEŇ LISEM ZNAČKY CASE IH CASE IH provozní monitor Úplná kontrola nad lisováním od začátku tvorby balíku. Šest uzlovačů (LB423 a LB433) Perfektní tvar, stálá a vysoká hustota

Více

SK 1026. Smykem řízený nakladač SK1026-5. VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1.

SK 1026. Smykem řízený nakladač SK1026-5. VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1. SK 1026 Smykem řízený nakladač SK1026-5 VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1.200 kg Stručný přehled Vysoce univerzální a kompaktní smykem řízený nakladač

Více

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE DISKOVÉ ŽACÍ STROJE ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE Bellon vyvíjí a vyrábí žací stroje a kondicionéry pro různé potřeby.

Více

TRAKTOR KUBOTA S DIESELOVÝM POHONEM B2050/B2350/B2650/B3150

TRAKTOR KUBOTA S DIESELOVÝM POHONEM B2050/B2350/B2650/B3150 B TRAKTOR KUBOTA S DIESELOVÝM POHONEM B2050/B2350/B2650/B3150 Nový rozměr ve třídě kompaktních traktorů Maximální komfort a neomezené možnosti použití 2014 Kubota Corporation KUBOTA K.B.T. PROFTECH s.r.o.

Více

LELY TIGO Silážní/kombinované vozy PR a XR

LELY TIGO Silážní/kombinované vozy PR a XR LELY TIGO Silážní/kombinované vozy PR a XR www.lely.com innovators in agriculture Řez pro efektivní přežvykování Sekání Sušení Sběr Sekejte trávu, kterou vaše zvířata potřebují. Rychlé zavadnutí zajistí

Více

Ti praví pro stáje a malé prostory.

Ti praví pro stáje a malé prostory. CC CX CX CX Za svůj trvalý úkol považujeme splnění daných parametrů týkajících se výrobků a služeb: spolehlivost, důvěryhodnost, kvalita, rychlá reakce, flexibilita a inovace. Kompaktní stroje značky Weidemann

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

2 W&H Perfecta 300/600

2 W&H Perfecta 300/600 2 W&H Perfecta 300/600 Svět přístrojů Perfecta Bezmezná fantazie je pro vaši práci nepostradatelná. Každý den musíte vymýšlet a realizovat tvůrčí vize. Tento bod - realizaci vašich smělých nápadů - začali

Více

PORTFOLIO VÝROBKŮ KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE

PORTFOLIO VÝROBKŮ KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE PORTFOLIO VÝROBKŮ KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE TEREX KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE WILD THINGS RYCHLÉ, SILNÉ, MNOHOSTRANNÉ. Hodnota kompaktních pásových nakladačů Terex vyplývá z mnohostranných možností použití

Více