Přehled publikační činnosti člena Katedry psychologie FF UP v Olomouci. PhDr. Eva Maierová. Ke dni:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přehled publikační činnosti člena Katedry psychologie FF UP v Olomouci. PhDr. Eva Maierová. Ke dni: 3. 2. 2013"

Transkript

1 Přehled publikační činnosti člena Katedry psychologie FF UP v Olomouci PhDr. Eva Maierová Ke dni:

2 Publikace chronologicky Články v odborných časopisech: Maierová, E. (2012). Patologické hráčství na herních automatech v České republice. Adiktologie, (12) 4, přijato k tisku. Čablová, L., Šťastná, L., Charvát., M., Maierová, E., Endrödiová, L., Dolejš, M. (2011). Preventure- metoda krátké cílené intervence. Adiktologie, (11)2, Maierová, E. (2010). Sebehodnocení klientů doléčovacího programu pro uživatele návykových látek. Adiktologie, (10) 1, Maierová, E. (2010). Motivace uživatelek návykových látek v nařízené ochranné léčbě a dobrovolné léčbě. Adiktologie, (10 ) 4, Kapitola v knize: Maierová, E., Šťastná, L., Charvát, M., Dolejš, M. (2012). Preventure-metoda indikované primární prevence užívání návykových látek a jiného rizikového chování In: Širůčková, M., Miovský, M., Skácelová, L., Gabrhelík, R. et al. (eds.) (2012). Příklady dobré praxe programů školské prevence rizikového chování. Praha: Univerzita Karlova v Praze & Togga. Metodika primární prevence: Endrödiová, L., Charvát, M., Maierová, E., Šťastná, L., Dolejš, M. (2012). (Eds.). Preventure Seeing Oneself. Jak se naučit zvládat přecitlivělost. Příručka pro lektory programu. Praha: Univerzita Karlova v Praze, 1. lékařská fakulta, Klinika adiktologie 1. LF a VFN, TOGGA. Charvát, M., Maierová, E., Šťastná, L., Endrödiová, L., Dolejš, M. (2012). (Eds.). Preventure Seeing Oneself. Jak se naučit zvládat impulzivitu. Příručka pro lektory programu. Praha: Univerzita Karlova v Praze, 1. lékařská fakulta, Klinika adiktologie 1. LF a VFN, TOGGA. Maierová, E., Šťastná, L., Endrödiová, L., Charvát, M., Dolejš, M. (2012). (Eds.). Preventure Seeing Oneself. Jak se naučit zvládat touhu po vyhledávání vzrušujících zážitků. Příručka pro lektory programu. Praha: Univerzita Karlova v Praze, 1. lékařská fakulta, Klinika adiktologie 1. LF a VFN, TOGGA. Šťastná, L., Endrödiová, L., Charvát, M., Maierová, E., Dolejš, M. (2012). (Eds.). Preventure Seeing Oneself. Jak se naučit zvládat negativní myšlení. Příručka pro lektory programu. Praha: Univerzita Karlova v Praze, 1. lékařská fakulta, Klinika adiktologie 1. LF a VFN, TOGGA. Dolejš, M., Endrödiová, L., Charvát, M., Maierová, E., & Šťastná, L. (2011). (Eds.). Preventure Seeing Oneself Jak se naučit zvládat touhu po vyhledávání vzrušujících zážitků. Praha: Centrum adiktologie, Psychiatrická klinika 1. LF UK a VFN v Praze & TOGGA. ISBN: Charvát, M., Maierová, E., Šťastná, L., Dolejš, M., & Endrödiová, L. (2011). (Eds.). Preventure Seeing Oneself Jak se naučit zvládat negativní myšlení. Praha: Centrum adiktologie, Psychiatrická klinika 1. LF UK a VFN v Praze & TOGGA. ISBN:

3 Maierová, E., Šťastná, L., Dolejš, M., Endrödiová, L., & Charvát, M. (2011). (Eds.). Preventure Seeing Oneself Jak se naučit zvládat přecitlivělost. Praha: Centrum adiktologie, Psychiatrická klinika 1. LF UK a VFN v Praze & TOGGA. ISBN: Šťastná, L., Dolejš, M., Endrödiová, L., Charvát, M., & Maierová, E. (2011). (Eds.). Preventure Seeing Oneself Jak se naučit zvládat impulzivitu. Praha: Centrum adiktologie, Psychiatrická klinika 1. LF UK a VFN v Praze & TOGGA. ISBN: Aktivní účast na odborných akcích: Maierová, E., Chovancová, F. (2012). Nové způsoby práce s hazardními hráči a osobami blízkými. Ústní přednáška. Dokážu to? Teorie a praxe v léčbě závislostí Maierová, E., Andrlová, K. (2012). Gamblerem na vlastní kůži aneb první pomoc pro ně. Worskhop. AT konference Společnost pro návykové nemoci ČLS. J.E.P a AT sekce Psychiatrické společnosti ČLS J.E.P Andrlová, K., Maierová, E., Licehammerová, Š. (2012). První pomoc pro patologické hráče a jejich rodiny. Poster. PhD existence II česko-slovenská psychologická konference (nejen) pro doktorandy a o doktorandech Olomouc Maierová, E., Andrlová, K., Licehammerová, Š, Vycpálek, J. (2011). První pomoc pro patologické hráče. Ústní přednáška. Podzimní adiktologická konference Brno Maierová, E., Nevoralová, M., Charvát, M., Šťastná, L., Endrödiová, L., Miovský, M. (2011). Preventure-současné zkušenosti z praxe. Ústní přednáška. Aktuální otázky psychologie, poradenství a pedagogiky VII. Bánská Bystrica Dolejš, M., Charvát, M., Maierová, E. (2011). Edukační "UPGRADE" postgraduálního studia na Katedře psychologie FF UP za pomoci projektu VZKAS. Poster. 29. Psychologické dni Cesty k múdrosti. Bratislava Charvát, M., Dolejš, M., Šťastná, L., Endrödiová, L., Maierová, E., Miovský, M.(2011). Představení české verze metodiky indikované primární prevence Preventure založené na screeningu rizikových osobnostních faktorů dotazníkem SURPS. Ústní přednáška na konferenci: Psychologická diagnostika dětí a mládeže. Brno Nevoralová, M., Šťastá, L., Endrödiová, L., Maierová, E., Charvát, M.: Preventure: Novinka v oblasti časné diagnostiky a intervence. Neurologicko-psychiatrický seminář, Praha, Charvát, M., Maierová, E., Šťastná L., Endrödiová L., Miovský, M. (2011). Selektivní a indikovaná prevence jako v ČR zatím nediferencovaná množina přístupů s velkým potenciálem pro veřejné zdraví- příklad z praxe: metoda Preventure. Ústní přednáška na XVII. Celostátní konferenci Společnosti pro návykové nemoci ČLS JEP a 50. Celostátní konferenci AT sekce Psychiatrické společnosti ČLS JEP Kongres hotel Jezerka.

4 Maierová, E., Charvát, M., Šťastná, L., Endrödiová, L. Miovský, M., Dolejš, M. (2011). Preventure-současné zkušenosti a ověření efektivity metodiky v praxi. Poster na konferenci: PhD existence česko slovenská psychologická konference (nejen) pro doktorandy a o doktorandech. Olomouc Endrödiová, L., Šťastná, L., Charvát, M., Maierová, E. (2010). Preventure- nová metoda krátké intervence pro selektivní primární prevenci. Workshop na VII. Ročník mezinárodní konference Primární prevence rizikového chování- Vzdělání a profesionalita v primární prevenci, Praha Magistrát hlavního města Prahy. Abstrakta, články ve sbornících a jiné: Maierová, E., Andrlová, K. (2012). Gamblerem na vlastní kůži aneb první pomoc pro ně. In. Šucha, M. (Eds.) (2012). Kniha abstrakt XVIII. Mezinárodní konference Společnosti pro návykové nemoci ČLS JEP a 51. Mezinárodní konference AT sekce Psychiatrické společnosti ČLS JEP. s. 49. Český adiktologický institut, o.s. Praha. ISBN Dolejš, M. Charvát, M., Maierová, E. (2012). PhD existence II: česko-slovenská psychologická konference (nejen) pro doktorandy a o doktorandech (bulletin abstraktů). Univerzita Palackého v Olomouci. Andrlová, K., Maierová, E., Licehammerová, Š. (2012). První pomoc pro patologické hráče a jejich rodiny. In. Dolejš, M. Charvát, M., Maierová, E. (2012). PhD existence II: československá psychologická konference (nejen) pro doktorandy a o doktorandech (bulletin abstraktů) Univerzita Palackého v Olomouci. Dolejš, M., Charvát, M., Neusar, A., Bendová, K., Maierová, E. (Eds.) (2012). PhD existence II: česko-slovenská psychologická konference (nejen) pro doktorandy a o doktorandech. Sborník odborných příspěvků. Univerzita Palackého v Olomouci. VUP. Maierová, E., Haase, J., Dolejš, M. (Eds.) (2012). PhD existence II: česko-slovenská psychologická konference (nejen) pro doktorandy a o doktorandech. Konferenční dvd. Univerzita Palackého v Olomouci. VUP. Dolejš, M., Charvát, M., Maierová, E. (2011). Edukační "UPGRADE" postgraduálního studia na Katedře psychologie FF UP za pomoci projektu VZKAS. In: Bratská, M. (2011). 29. Psychologické dni Cesty k múdrosti, kniha abstraktů. Stimul: Bratislava. Maierová, E., Charvát, M., Šťastná, L., Endrödiová, L. Miovský, M., Dolejš, M. (2011). Preventure-současné zkušenosti a ověření efektivity metodiky v praxi. In: Dolejš, M., Bendová, K., Charvát, M., Maierová, E., Neusar, A. (Eds.) (2011). PhD existence: československá psychologická konference (nejen) pro doktorandy a o doktorandech. Sborník abstraktů. Olomouc: UP Olomouc VUP. Abstrakt příspěvku předneseného na PhD existence česko slovenská psychologická konference (nejen) pro doktorandy a o doktorandech. Ve dnech , Olomouc: UP Olomouc Vydavatelství UP. Str. 54.

5 Maierová, E., Charvát, M., Šťastná, L., Endrödiová, L. Miovský, M., Dolejš, M. (2011). Preventure-současné zkušenosti a ověření efektivity metodiky v praxi In: Dolejš, M., Charvát, M., Neusar, A., Bendová, K. (Eds). (2011). PhD existence I česko slovenská psychologická konference (nejen) o doktorandech a pro doktorandy Sborník odborných příspěvků. Olomouc: Vydavatelství UP. Maierová, E., Haase, J., Dolejš, M. (Eds.) (2011). PhD existence I česko-slovenská psychologická konference (nejen) pro doktorandy a o doktorandech. Konferenční dvd. Olomouc: UP Olomouc Vydavatelství UP. Dolejš, M., Bendová, K., Charvát, M., Maierová, E., Neusar, A. (Eds.) (2011). PhD existence: česko-slovenská psychologická konference (nejen) pro doktorandy a o doktorandech. Editorovaný sborník abstraktů. Olomouc: UP Olomouc VUP. Charvát, M., Maierová,E., Šťastná L., Endrödiová L., Miovský, M. (2011). Selektivní a indikovaná prevence jako v ČR zatím nediferencovaná množina přístupů s velkým potenciálem pro veřejné zdraví- příklad z praxe: metoda Preventure. In: Šucha, M. (2011) Sborník abstrakt XVII. Celostátní konferenci Společnosti pro návykové nemoci ČLS JEP a 50. Celostátní konferenci AT sekce Psychiatrické společnosti ČLS JEP Kongres hotel Jezerka. str. 25. Dolejš, Maierová, Charvát (2011). Konference (nejen) pro doktorandy a o doktorandech. Žurnál UP. 20 (24) ISSN: Dolejš, M., Charvát, M., Maierová, E. (2011). Edukační "UPGRADE" postgraduálního studia na Katedře psychologie FF UP za pomoci projektu VZKAS. In: Bratská, M. (2011). 29. Psychologické dni Cesty k múdrosti, kniha abstraktů. Stimul: Bratislava Dolejš, M., Bendová, K., Charvát, M., Maierová, E., Neusar, A. (Eds.) (2011). PhD existence: česko-slovenská psychologická konference (nejen) pro doktorandy a o doktorandech. Editorovaný sborník abstraktů. Olomouc: UP Olomouc VUP. Maierová, E., Charvát, M., Šťastná, L., Endrödiová, L. Miovský, M., Dolejš, M. (2011). Preventure-současné zkušenosti a ověření efektivity metodiky v praxi In: Dolejš, M., Charvát, M., Neusar, A., Bendová, K. (Eds). (2011). PhD existence I česko slovenská psychologická konference (nejen) o doktorandech a pro doktorandy Sborník odborných příspěvků. Olomouc: Vydavatelství UP. Maierová, E., Haase, J., Dolejš, M. (Eds.) (2011). PhD existence I česko-slovenská psychologická konference (nejen) pro doktorandy a o doktorandech. Konferenční dvd. Olomouc: UP Olomouc Vydavatelství UP. Maierová, E., Nevoralová, M., Charvát, M., Šťastná, L., Miovský, M. (2011). Preventuresoučasné zkušenosti In: Gurgová, Ž., B., Vaňová, M. (Eds). (2011). Aktuálné otázky pedagogiky, psychologie a poradenstva VII. Katedra psychológie, Pedagogická fakulta Univerzity Mateja Bela. ISBN

6 Seitl, M., Dolejš, M., Kolařík. M., Maierová, E., Šucha, M., Bendová, M., Obereignerů, R. (2011). Vznik a rozvoj partnerské sítě pro realizaci stáží aplikovaného výzkumu Katedry psychologie. Podání projektu. Endrödiová, L., Šťastná, L., Charvát, M., Maierová, E. (2010). Preventure- nová metoda krátké intervence pro selektivní primární prevenci. In: Šucha, M. (2010). Vzdělávání a profesionalita v primární prevenci VII. Ročník mezinárodní konference Primární prevence rizikového chování- Sborník abstraktů. str. 40. Sdružení SCAN. Organizace akcí: Charvát, M., Dolejš, M., Maierová, E. (2012). Fuzzy pohled na psychologická data. Uspořádání workshopu Bendová, K., Dolejš, M., Maierová, E., Šucha, M. (2011). Základy projektového řízení I. Uspořádání workshopu Charvát, M., Dolejš, M., Maierová, E.(2011). Lineární regrese jako vstupní brána ke statistickým modelům v psychologii. Uspořádání workshopu Bendová, K, Fisher, E., Dolejš, M., Maierová, E.(2011). Psychology in Project Environments, uspořádání workshopu Maierová, E., Dolejš, M., Bendová, K., Charvát, M. (2011). Moderní Rorschachovské systémy. (Lektor: PhDr. Martin Lečbych, Ph.D.) Uspořádání akreditovaného workshopu. Olomouc Maierová, E., Charvát, M., Dolejš, M., Haase, J. (2011). Cogmed trénink pracovní paměťi. Uspořádání workshopu. Univerzita Palackého v Olomouci, Katedra psychologie Maierová, E., Smékalová, E., Dolejš, M. (2011). Školská psychologie a školský psycholog na Slovensku. (Lektor: doc. PhDr. Eva Gajdošová, CSc.). Organizace workshopu. Univerzita Palackého v Olomouci, Katedra psychologie Haase, J., Dolejš, M., Charvát, M., Maierová, E. (2011). Neurofeedback a jeho využití v psychologické praxi. (Lektor: MUDr. Miroslav Novotný) Uspořádání akreditovaného workshopu. Olomouc. Dolejš, M., Maierová, E., Charvát, M., Neusar, A., Bendová, K., Očenášková, V. (2011). PhD existence: česko-slovenská psychologická konference (nejen) pro doktorandy a o doktorandech. Olomouc. Uspořádání konference Maierová, E., Smékalová, E., Dolejš, M. (2011). Školská psychologie a školský psycholog na Slovensku. ( Lektor: doc. PhDr. Eva Gajdošová, CSc. ) Uspořádání workshopu. Olomouc. Bendová, K., Dolejš, M., Charvát, M., Maierová, E. (2010). Doporučení pro úspěšné projekty aneb čemu se vyvarovat při řízení projektů (lektor: doc. Ing. Branislav Lacko, CSc.) uspořádání workshopu. Olomouc.

Přehled publikační činnosti člena Katedry psychologie FF UP v Olomouci. PhDr. Eva Maierová. Ke dni:

Přehled publikační činnosti člena Katedry psychologie FF UP v Olomouci. PhDr. Eva Maierová. Ke dni: Přehled publikační činnosti člena Katedry psychologie FF UP v Olomouci PhDr. Eva Maierová Ke dni: 9.2.2014 Publikace chronologicky Články v odborných časopisech: Maierová, E., Charvát, M. (2013). Motivace

Více

ŽIVOTOPIS. OSOBNÍ ÚDAJE Jméno a příjmení Martin Dolejš

ŽIVOTOPIS. OSOBNÍ ÚDAJE Jméno a příjmení Martin Dolejš ŽIVOTOPIS OSOBNÍ ÚDAJE Jméno a příjmení Martin Dolejš Tituly PhDr., Ph.D. Datum narození 23. 09. 1980 Místo narození Aš Trvalé bydliště Riegerova 7, 35002 Cheb Přechodné bydliště Masarykova třída 33, 77200

Více

Publikační činnost. PhDr. Eleonora Smékalová, Ph.D. Ke dni: Přehled publikační činnosti člena Katedry psychologie FF UP v Olomouci

Publikační činnost. PhDr. Eleonora Smékalová, Ph.D. Ke dni: Přehled publikační činnosti člena Katedry psychologie FF UP v Olomouci Publikační činnost PhDr. Eleonora Smékalová, Ph.D. Ke dni: 30.6.2012 Strana 1 (celkem 8) Publikace chronologicky Kavenská, V., Smékalová, E., Šmahaj, J. (2012). Pohled školních psychologů na některé aspekty

Více

PUBLIKAČNÍ ČINNOST. PhDr. Jan Šmahaj Ph.D. (1.9. 2014)

PUBLIKAČNÍ ČINNOST. PhDr. Jan Šmahaj Ph.D. (1.9. 2014) PUBLIKAČNÍ ČINNOST PhDr. Jan Šmahaj Ph.D. (1.9. 2014) KNIHY, SKRIPTA, KAPITOLA V KNIZE PROCHÁZKA, R., ŠMAHAJ, J., KOLAŘÍK, M., LEČBYCH, M. Teorie a praxe poradenské psychologie. Praha: Grada, 2014. 256

Více

Přehled publikační činnosti. Publikační činnost. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 18. ledna Strana 1 (celkem 6)

Přehled publikační činnosti. Publikační činnost. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 18. ledna Strana 1 (celkem 6) Publikační činnost PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 18. ledna 2011 Strana 1 (celkem 6) Publikace chronologicky Monografie (překlad): ŠŤASTNÁ, L. & ŠUCHA, M. (Eds.). (). Drogy a ohrožené skupiny mladých

Více

Matúš Šucha: Profesní životopis. Profesní životopis. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 18. ledna 2011. Matúš Šucha. Strana 1 (celkem 6)

Matúš Šucha: Profesní životopis. Profesní životopis. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 18. ledna 2011. Matúš Šucha. Strana 1 (celkem 6) Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 18. ledna 2011.. Matúš Šucha Strana 1 (celkem 6) Oblasti vědeckého zájmu 1. psychologie práce, organizace a řízení 2. dopravní psychologie 3. primární

Více

Matúš Šucha: Profesní životopis. Profesní životopis. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 2. září Matúš Šucha. Strana 1 (celkem 6)

Matúš Šucha: Profesní životopis. Profesní životopis. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 2. září Matúš Šucha. Strana 1 (celkem 6) Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 2. září 2011.. Matúš Šucha Strana 1 (celkem 6) Oblasti vědeckého zájmu 1. psychologie práce, organizace a řízení 2. koučink a manažerské poradenství

Více

Přehled publikační činnosti. Publikační činnost. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 2. září Strana 1 (celkem 7)

Přehled publikační činnosti. Publikační činnost. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 2. září Strana 1 (celkem 7) Publikační činnost PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 2. září Strana 1 (celkem 7) Publikace chronologicky Metodika: SEITL, M., ŠUCHA, M. (Eds.) (). Manuál doporučených psychodiagnostických metod pro vyšetřování

Více

Přehled publikační činnosti. Publikační činnost. PhDr. Matúš Šucha, PhD. Ke dni: 5. července 2012. Strana 1 (celkem 8)

Přehled publikační činnosti. Publikační činnost. PhDr. Matúš Šucha, PhD. Ke dni: 5. července 2012. Strana 1 (celkem 8) Publikační činnost PhDr. Matúš Šucha, PhD. Ke dni: 5. července 2012 Strana 1 (celkem 8) Publikace chronologicky 2012 Článek v odborném časopisu: ŠUCHA, M. (2012). Alcohol igniton interlocks Alcolock účinný

Více

Matúš Šucha: Profesní životopis. Profesní životopis. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 5. července Matúš Šucha. Strana 1 (celkem 7)

Matúš Šucha: Profesní životopis. Profesní životopis. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 5. července Matúš Šucha. Strana 1 (celkem 7) Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 5. července 2012.. Matúš Šucha Strana 1 (celkem 7) Oblasti vědeckého zájmu 1. Dopravní psychologie, lidský faktor v dopravě, 2. koučink a manažerské

Více

Supervizní seminář 2 - PhDr., Ph. D. Lečbych, B, maximálně 20 studentů (13:30-15:00)

Supervizní seminář 2 - PhDr., Ph. D. Lečbych, B, maximálně 20 studentů (13:30-15:00) Pondělí 8:00-9:30 9:4-11:1 11:30-13:00 13:1-14:4 1:00-16:30 16:4-18:1 18:30-20:00 Školní psychologie - Dr. Smékalová, A, Speciální psychoterapie - PhDr., Ph. D. Lečbych, B, 2+2 (9:4-13:00) Supervizní seminář

Více

Supervizní seminář 1 - Doc. Lečbych (max. 20 studentů) Somatopatologie - Dr. Orel (max. 20 studentů) Kognitivní psychologie - Dr. Dostál - přednáška

Supervizní seminář 1 - Doc. Lečbych (max. 20 studentů) Somatopatologie - Dr. Orel (max. 20 studentů) Kognitivní psychologie - Dr. Dostál - přednáška Pondělí 8,00-9,30 9,4-11,1 11,30-13,00 13,1-14,4 1,00-16,30 16,4-18,1 18,30-20,00 Obecná psychoterapie - Doc. Lečbych Somatopatologie - Dr. Orel (max. 20 studentů) Supervizní seminář 1 - Doc. Lečbych (max.

Více

Teorie sociálně- psychologického. Dr. Kolařík (13,45-15,15) Klinická psychologie 2 - Dr. Kupka (11,30-13,45)

Teorie sociálně- psychologického. Dr. Kolařík (13,45-15,15) Klinická psychologie 2 - Dr. Kupka (11,30-13,45) Pondělí 8,00-9,30 9,4-11,1 11,30-13,00 13,1-14,4 1,00-16,30 16,4-18,1 18,30-20,00 Psychologie veřejného mínění - Doc. Cakirpaloglu, P. Obecná psychoterapie - Dr. Lečbych Koučink - Dr. Šucha výcvik 1, A

Více

Supervizní seminář 2 - PhDr., Ph. D. Lečbych, B, maximálně 20 studentů (13:30-15:00)

Supervizní seminář 2 - PhDr., Ph. D. Lečbych, B, maximálně 20 studentů (13:30-15:00) Pondělí 8:00-9:30 9:4-11:1 11:30-13:00 13:1-14:4 1:00-16:30 16:4-18:1 18:30-20:00 Somatopatologie - Dr. Orel (max. 2 studentů) Speciální psychoterapie - PhDr., Ph. D. Lečbych, B, 2+2 (10:00-13:1) Supervizní

Více

Vybrané výstupy/produkty projektu Stručný

Vybrané výstupy/produkty projektu Stručný CZ.1.07/1.3.00/08.0205 Vybrané výstupy/produkty Typ Název Stručný popis Dostupnost 1 PUBLIKACE 1_01 Publikace 1_02 Publikace 1_03 Publikace 1_04 Publikace 1_05 Publikace 1_06 Publikace 1_07 Publikace 1_08

Více

Publikační činnost. PhDr. Olga Pechová, Ph.D. Ke dni: 26. března 2012. Přehled publikační činnosti člena Katedry psychologie FF UP v Olomouci

Publikační činnost. PhDr. Olga Pechová, Ph.D. Ke dni: 26. března 2012. Přehled publikační činnosti člena Katedry psychologie FF UP v Olomouci Publikační činnost PhDr. Olga Pechová, Ph.D. Ke dni: 26. března 2012 Strana 1 (celkem 5) Publikace chronologicky Plháková, A. & Pechová, O. (2012). Život a dílo Vladimíra Tardyho. Praha: Academia. 472

Více

Aktuální nabídka akreditovaných programů MŠMT - Vzdělávání školních metodiků prevence

Aktuální nabídka akreditovaných programů MŠMT - Vzdělávání školních metodiků prevence Aktuální nabídka akreditovaných programů MŠMT - Vzdělávání školních metodiků prevence Vzdělávání školních metodiků prevence Každý školní metodik prevence má možnost získat kvalifikaci pro svoji činnost

Více

Publikační činnost. Mgr. Martin Kupka, Ph. D. Ke dni: 14. března Přehled publikační činnosti člena Katedry psychologie FF UP v Olomouci

Publikační činnost. Mgr. Martin Kupka, Ph. D. Ke dni: 14. března Přehled publikační činnosti člena Katedry psychologie FF UP v Olomouci Publikační činnost Mgr. Martin Kupka, Ph. D. Ke dni: 14. března 2011 Strana 1 (celkem 6) Zaměstnání v oboru Diagnostický ústav pro mládež Žulová (psycholog) 2001-2002 Pedagogicko psychologická poradna

Více

Osobní informace. Vzdělání. Pracovní zkušenosti. Ondřej Sklenář: Profesní životopis. Jméno a příjmení: Ondřej Sklenář

Osobní informace. Vzdělání. Pracovní zkušenosti. Ondřej Sklenář: Profesní životopis. Jméno a příjmení: Ondřej Sklenář Osobní informace Jméno a příjmení: Ondřej Sklenář Trvalé bydliště: Za Poštou 904/11, 10000 Praha Datum narození: 27. 6. 1983 Národnost: Česká Telefonní číslo: +420 737105448 E-mail: sklenar.ondra@seznam.cz

Více

Doc. PhDr. Josef Konečný, CSc.

Doc. PhDr. Josef Konečný, CSc. Doc. PhDr. Josef Konečný, CSc. Funkce: vedoucí Katedry psychologie a patopsychologie PdF UP v Olomouci Odborné zaměření: psychologické poradenství psychologie vysoké školy psychologická diagnostika patopsychologie

Více

Aktuální nabídka akreditovaných programů MŠMT - Vzdělávání školních metodiků prevence

Aktuální nabídka akreditovaných programů MŠMT - Vzdělávání školních metodiků prevence Aktuální nabídka akreditovaných programů MŠMT - Vzdělávání školních metodiků prevence Vzdělávání školních metodiků prevence Každý školní metodik prevence má možnost získat kvalifikaci pro svoji činnost

Více

Koncepce síťě adiktologických služeb - báze pro spolupráci?!

Koncepce síťě adiktologických služeb - báze pro spolupráci?! Koncepce síťě adiktologických služeb - báze pro spolupráci?! PhDr. Lenka Vavrinčíková, Ph.D. IV. podzimní adiktologická konference 10.10. 2014 Brno Koncepce sítě specializovaných adiktologických služeb

Více

Mgr. Lucie Křeménková, Ph.D.

Mgr. Lucie Křeménková, Ph.D. Mgr. Lucie Křeménková, Ph.D. FUNKCE: členka akademického senátu PdF, UP; prezenční rozvrh; koordinátorka webových stránek TELEFON: 585635201 E-MAIL: lucie.kremenkova@gmail.com ČÍSLO PRACOVNY: 4.27 VĚDECKO-VÝZKUMNÉ

Více

Roschachova metoda 2 - PhDr., Ph.D. Lečbych, B, 0+2 PCH/RME2M 15:15-16:45. Psycholingvistika -Mgr. Machů, B, 1+1 (15:00-16:30) PCH/PCHLB

Roschachova metoda 2 - PhDr., Ph.D. Lečbych, B, 0+2 PCH/RME2M 15:15-16:45. Psycholingvistika -Mgr. Machů, B, 1+1 (15:00-16:30) PCH/PCHLB Pondělí 8:00-9:30 9:4-11:1 11:30-13:00 13:1-14:4 1:00-16:30 16:4-18:1 18:30-20:00 Školní psychologie - Dr. Šmahaj, A, 1+1 PCH/SKOLM Speciální psychoterapie - PhDr., Ph. D. Lečbych, B, 2+2 (9:4-13:00) PCH/SPTM

Více

Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, PhD.

Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, PhD. Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, PhD. Ke dni: 1. ledna 2013.. Matúš Šucha Strana 1 (celkem 6) Oblasti vědeckého zájmu 1. Dopravní psychologie 2. HMI human machine interface, ITS v dopravě 3. Lidský

Více

Centrum pro adiktologii Psychiatrická klinika 1.LFUK. Výběrové řízení na pracovníky Centra pro adiktologii pro projekty JPD3/rozvoj lidských zdrojů

Centrum pro adiktologii Psychiatrická klinika 1.LFUK. Výběrové řízení na pracovníky Centra pro adiktologii pro projekty JPD3/rozvoj lidských zdrojů Centrum pro adiktologii Psychiatrická klinika 1.LFUK Ke Karlovu 11 121 28 Praha 2 Telefon: +420 224965344, +420 224916858 Fax: +420 224923077 E-mail: psych@lf1.cuni.cz Přednosta: prof. MUDr. Jiří Raboch,

Více

Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, PhD.

Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, PhD. Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, PhD. Ke dni: 1. července 2013.. Matúš Šucha Strana 1 (celkem 6) Oblasti vědeckého zájmu 1. Lidský faktor v dopravě, dopravní bezpečnost a dopravní systémy 2. Dopravní

Více

Publikační činnost. doc. PhDr. Vladimír Řehan Ke dni: 21. září 2009. Přehled publikační činnosti člena Katedry psychologie FF UP v Olomouci

Publikační činnost. doc. PhDr. Vladimír Řehan Ke dni: 21. září 2009. Přehled publikační činnosti člena Katedry psychologie FF UP v Olomouci Publikační činnost doc. PhDr. Vladimír Řehan Ke dni: 21. září 2009 Strana 1 (celkem 6) Publikace chronologicky Řehan, V., Ţák, E., Víška, V. Javorek historie, vzpomínky, souvislosti. ISBN: 978-80- 254-4665-2

Více

Publikační činnost. PhDr. Mgr. Roman Procházka, Ph.D. Ke dni: 1.1.2015

Publikační činnost. PhDr. Mgr. Roman Procházka, Ph.D. Ke dni: 1.1.2015 Publikační činnost PhDr. Mgr. Roman Procházka, Ph.D. Ke dni: 1.1.2015 Monografie Seitl, M., Dolejš, M., Smékalová, E., Vtípil, Z., Procházka, R., Charvát, M. (2014). Manuál praxí a stáží Katedry psychologie

Více

Přehled AT ambulancí a poraden v HMP

Přehled AT ambulancí a poraden v HMP Přehled AT ambulancí a poraden v HMP MČ P1 ambulance pro závislosti a AT Praha 1, 110 00 Palackého 720/5 MUDr. Milada Klabochová 222 928 239 klabochova@centrum.cz AT pro spádovou oblast P1. Poskytuje:

Více

Výroční zpráva Společnosti lékařské genetiky ČLS JEP za rok 2007

Výroční zpráva Společnosti lékařské genetiky ČLS JEP za rok 2007 Výroční zpráva Společnosti lékařské genetiky ČLS JEP za rok 2007 Výbor Společnosti lékařské genetiky si dovoluje předložit svým členům Výroční zprávu za rok 2007. Tato zpráva je stručným výčtem aktivit

Více

Matúš Šucha - přehled publikační činnosti. Publikační činnost. PhDr. Matúš Šucha, PhD. Ke dni: 1. června Strana 1 (celkem 9)

Matúš Šucha - přehled publikační činnosti. Publikační činnost. PhDr. Matúš Šucha, PhD. Ke dni: 1. června Strana 1 (celkem 9) Publikační činnost PhDr. Matúš Šucha, PhD. Ke dni: 1. června 2013 Strana 1 (celkem 9) Publikace chronologicky 2012 Kapitola v knize: ŠUCHA, M. (2012). Osobnost a motivace vedoucího týmu. In: Bendová, K.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005. Sdružení SCAN Tišnov 2006. PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005. Sdružení SCAN Tišnov 2006. PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 Sdružení SCAN Sdružení SCAN Tišnov 2006 Základní údaje o Sdružení SCAN Název: Datum vzniku: 15. ledna 2001 Sdružení SCAN (občanské sdružení) Registrace u MV ČR: VS/1-1/45747/01-R, 15.1.2001

Více

Publikační činnost. PhDr. Martin Lečbych, Ph.D. Ke dni: Přehled publikační činnosti člena Katedry psychologie FF UP v Olomouci

Publikační činnost. PhDr. Martin Lečbych, Ph.D. Ke dni: Přehled publikační činnosti člena Katedry psychologie FF UP v Olomouci Publikační činnost PhDr. Martin Lečbych, Ph.D. Ke dni: 28. 5. 2013 Strana 1 (celkem 7) Publikace chronologicky Lečbych, M. (2013). Kritická úvaha o konceptu závislosti na internetu. Adiktologie, 13(1),

Více

Nabídka pro vystavovatele. Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka

Nabídka pro vystavovatele. Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka Nabídka pro vystavovatele Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka Základní informace PREZIDENT SYMPOZIA: doc. MUDr. Vladimír Študent, Ph.D. přednosta Urologická klinika

Více

Ukázka práce s metodikou PREVenture (indikovaná prevence) workshop AT 2010

Ukázka práce s metodikou PREVenture (indikovaná prevence) workshop AT 2010 Ukázka práce s metodikou PREVenture (indikovaná prevence) workshop AT 2010 Miroslav Charvát, Lenka Endrödiová Centrum Adiktologie 1. LF UK a VFN projekt ESF OP VK CZ.1.07/1.3.00/08.0205 ESF VYNSPI Tento

Více

Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, PhD.

Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, PhD. Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, PhD. Ke dni: 1. ledna 2015.. Matúš Šucha Strana 1 (celkem 7) Oblasti vědeckého zájmu 1. Lidský faktor v dopravě, dopravní bezpečnost a dopravní systémy 2. Dopravní

Více

PhDr. Pavel Kliment, Ph.D.

PhDr. Pavel Kliment, Ph.D. PhDr. Pavel Kliment, Ph.D. Vzdělání: 1987-1992 Univerzita Palackého v Olomouci, Filozofická fakulta, obor Andragogika, přiznán titul magistr (Mgr.) 1989-1994 Univerzita Palackého v Olomouci, Filozofická

Více

Problémy současné rodiny a náhradní rodinná péče

Problémy současné rodiny a náhradní rodinná péče Univerzita Palackého v Olomouci Pedagogická fakulta Katedra pedagogiky s celoškolskou působností Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Pedagogická fakulta Katedra sociálnej práce o z n a m u j í, že

Více

Program Konference Primární prevence rizikového chování 2010

Program Konference Primární prevence rizikového chování 2010 Program Konference Primární prevence rizikového chování 2010 8. listopadu 2010 (pondělí) 9:30 Hlavní sál Slavnostní zahájení konference 10:15 11:00 Hlavní sál Úvodní referát Orosová O. / Sociálno-psychologická

Více

Profesní připravenost učitelů ZŠ v oblasti rizikového chování a jeho prevence v MSK

Profesní připravenost učitelů ZŠ v oblasti rizikového chování a jeho prevence v MSK Profesní připravenost učitelů ZŠ v oblasti rizikového chování a jeho prevence v MSK Projekt podpořený z dotačního programu Program Podpora vědy a výzkumu v Moravskoslezském kraji 2016. Doc. PhDr. Jitka

Více

TESTOVÁNÍ dětí a mladistvých

TESTOVÁNÍ dětí a mladistvých TESTOVÁNÍ dětí a mladistvých ve školách a školských zařízeních při podezření z užití návykové látky Manuál vhodného postupu Mgr. Lenka ENDRÖDIOVÁ, MUDr. Pavel KABÍČEK, CSc., Mgr. Jaroslav ŠEJVL, Mgr. Jarmila

Více

Profesní životopis a publikační činnost

Profesní životopis a publikační činnost Profesní životopis a publikační činnost Mgr. Lenka Šťastná, Ph.D. (Miovská) Ke dni: 10. 2. 2015. 1 Oblasti vědeckého zájmu Metodologie výzkumu, statistické zpracování dat, evaluace (efektivita primárně-preventivních

Více

Problémy současné rodiny a náhradní rodinná péče

Problémy současné rodiny a náhradní rodinná péče Univerzita Palackého v Olomouci Pedagogická fakulta Ústav pedagogiky a sociálních studií Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Pedagogická fakulta Katedra sociálnej práce o z n a m u j í, že se ve

Více

PILÍŘE UNIVERZITNÍHO STUDIA

PILÍŘE UNIVERZITNÍHO STUDIA Psychologie práce a organizace v systému univerzitního studia Milan Rymeš Katedra psychologie Filozofické fakulty UK v Praze PILÍŘE UNIVERZITNÍHO STUDIA PSYCHOLOGIE Pregraduální dělené studium Doktorské

Více

ŽIVOTOPIS. Zuzana Tichá

ŽIVOTOPIS. Zuzana Tichá ŽIVOTOPIS Osobní údaje Křestní jméno / Příjmení Tituly E-mail Státní příslušnost Zuzana Tichá PhDr., Ph.D. zuzana.ticha@upol.cz ČR Pracovní zkušenosti Období (od-do) Hlavní pracovní náplň a odpovědnost

Více

Vyjádření školitelky

Vyjádření školitelky Vyjádření školitelky Titul jméno příjmení doktorandky: Mgr. Klára Ptáčková Obor doktorského studia: Speciální pedagogika Jméno školitele: doc. PhDr. Eva Souralová, Ph.D Téma disertační práce: Rozvoj čtenářství

Více

Psychodiagnostika dětí - Dr.Obereignerů, A, 2+0 (13:00-14:30), PCH/PDGB. Manažerská psychologie 1 - Dr. Seitl, B, 1+1 PCH/MZP1M

Psychodiagnostika dětí - Dr.Obereignerů, A, 2+0 (13:00-14:30), PCH/PDGB. Manažerská psychologie 1 - Dr. Seitl, B, 1+1 PCH/MZP1M Pondělí 8:00-9:30 9:4-11:1 11:30-13:00 13:1-14:4 1:00-16:30 16:4-18:1 18:30-20:00 Školní psychologie - Dr. Šmahaj, A, 1+1 PCH/SKOLM Speciální psychoterapie - doc.lečbych, B, 2+2 (9:4-13:00) PCH/SPTM Komunikační

Více

Rozvoj poradenských služeb pro mimořádně nadanéžáky SŠ se speciálními vzdělávacími potřebami

Rozvoj poradenských služeb pro mimořádně nadanéžáky SŠ se speciálními vzdělávacími potřebami Rozvoj poradenských služeb pro mimořádně nadanéžáky SŠ se speciálními vzdělávacími potřebami Realizace projektu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Reg.č. CZ.1.07/1.2.00/08.0126 Realizační

Více

Jeden svět (ne)stačí aneb sbližování paralelních světů zdravotnické a školské prevence

Jeden svět (ne)stačí aneb sbližování paralelních světů zdravotnické a školské prevence Program konference PPRCH 2013 Jeden svět (ne)stačí aneb sbližování paralelních světů zdravotnické a školské prevence Magistrát hl. m. Prahy Nová radnice / Mariánské nám. 2/2, 110 00 Praha 1 Program / Pondělí

Více

Informace pro studenty doktorského studijního programu obecná jazykověda a teorie komunikace (OJTK)

Informace pro studenty doktorského studijního programu obecná jazykověda a teorie komunikace (OJTK) Informace pro studenty doktorského studijního programu obecná jazykověda a teorie komunikace (OJTK) Tento dokument je určen pro studenty, kteří zahájili své studium v akademickém roce 212/213 (tedy od

Více

TESTOVÁNÍ dětí a mladistvých

TESTOVÁNÍ dětí a mladistvých TESTOVÁNÍ dětí a mladistvých ve školách a školských zařízeních při podezření z užití návykové látky Manuál vhodného postupu Mgr. Lenka ENDRÖDIOVÁ, MUDr. Pavel KABÍČEK, CSc., Mgr. Jaroslav ŠEJVL, Mgr. Jarmila

Více

Centrum adiktologie. Bakalářský studijní obor ADIKTOLOGIE

Centrum adiktologie. Bakalářský studijní obor ADIKTOLOGIE Centrum adiktologie Bakalářský studijní obor ADIKTOLOGIE Název předmětu: Číslo předmětu: 1375 Systém léčebné péče I.: Nízkoprahové služby Semestr: 3. (2. ročník zimní, 2006/2007) Garant předmětu: Vyučující:

Více

Informace o požadavcích a harmonogramu doktorského studijního programu

Informace o požadavcích a harmonogramu doktorského studijního programu Informace o požadavcích a harmonogramu doktorského studijního programu Katedra psychologie FF UP v Olomouci realizuje dle udělených akreditací doktorský studijní program (dále i DSP či Ph.D. studium) v

Více

AT KONFERENCE 2015 KOLIK STOJÍ ZÁVISLOSTI TRADICE, TRENDY, INOVACE. Nabídka propagace. 7. 11. června 2015, Kongres hotel Jezerka u Sečské přehrady

AT KONFERENCE 2015 KOLIK STOJÍ ZÁVISLOSTI TRADICE, TRENDY, INOVACE. Nabídka propagace. 7. 11. června 2015, Kongres hotel Jezerka u Sečské přehrady AT KONFERENCE 2015 KOLIK STOJÍ ZÁVISLOSTI Nabídka propagace TRADICE, TRENDY, INOVACE v terapii závislostí, její prevenci a snižování škod výroční konference v oblasti závislostí v České republice platforma

Více

Výroční zpráva 2010. Úvodem

Výroční zpráva 2010. Úvodem Institut rodinné terapie a psychosomatické medicíny v Liberci, o.p.s. Jáchymovská 385, 460 10 Liberec tel: 485 150 890, 485 151 398 www.lirtaps.cz Bankovní spojení: 2242330001/5500, IČ: 27280411 Úvodem

Více

Česká školní inspekce, Fráni Šrámka 37, Praha 5 Školní inspektorka

Česká školní inspekce, Fráni Šrámka 37, Praha 5 Školní inspektorka Ţ I V O T O P I S OSOBNÍ INFORMACE Jméno PHDR. JURÁŠKOVÁ Eva Adresa KAMENNÁ 2674, 760 01, Zlín, Česká republika Telefon 605 281 616 E-mail juraskova.e@seznam.cz Národnost česká Datum narození 2. 5. 1966

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA SCAN, z.s. SCAN, z.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA SCAN, z.s. SCAN, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 SCAN, z.s. SCAN, z.s. 1 Základní údaje o SCAN, z.s. Název: SCAN, z.s. Datum vzniku: 15. ledna 2001 Zapsaný ve: Adresa: Telefon: 739 336 703 E-mail: Websites: Spolkovém rejstříku vedeném

Více

Západočeská univerzita v Plzni Fakulta zdravotnických studií Katedra ošetřovatelství a porodní asistence. Sborník příspěvků

Západočeská univerzita v Plzni Fakulta zdravotnických studií Katedra ošetřovatelství a porodní asistence. Sborník příspěvků Západočeská univerzita v Plzni Fakulta zdravotnických studií Sborník příspěvků Celostátní konference s mezinárodní účastí pro studenty programu Ošetřovatelství a Porodní asistence, všeobecné sestry a porodní

Více

INFORMAČNÍ BULLETIN DUBEN/2011

INFORMAČNÍ BULLETIN DUBEN/2011 INFORMAČNÍ BULLETIN DUBEN/2011 Úvodní slovo Vážení členové, vážení čtenáři, zhruba po roční odmlce vás oslovuji prostřednictvím informačního Bulletinu profesní organizace Česká asociace adiktologů. Rád

Více

Doktorský studijní obor Didaktika literatury. 1 Organizace doktorského studijního oboru Didaktika literatury

Doktorský studijní obor Didaktika literatury. 1 Organizace doktorského studijního oboru Didaktika literatury Obsah 1 Organizace doktorského studijního oboru Didaktika literatury... 1 1.1 Shrnutí požadovaných studijních aktivit včetně jejich kreditového ohodnocení... 2 1.2 Charakteristika a kreditové ohodnocení

Více

Psychometrické vlastnosti Rosenbergovy škály sebehodnocení. Jaroslava Suchá, Martin Dolejš, Ondřej Skopal, Lucie Vavrysová

Psychometrické vlastnosti Rosenbergovy škály sebehodnocení. Jaroslava Suchá, Martin Dolejš, Ondřej Skopal, Lucie Vavrysová Psychometrické vlastnosti Rosenbergovy škály sebehodnocení Jaroslava Suchá, Martin Dolejš, Ondřej Skopal, Lucie Vavrysová Katedra psychologie FF Univerzita Palackého v Olomouci 2015 Sebehodnocení východiskem

Více

Návrh na jmenování docentem

Návrh na jmenování docentem Návrh na jmenování docentem Podle 72 zákona č. 111/1998 Sb. o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů /zákon o vysokých školách/ Vysoká škola: Fakulta: Uchazeč: rodné číslo: stav: trvalé bydliště:

Více

Matúš Šucha - přehled publikační činnosti. Publikační činnost. PhDr. Matúš Šucha, PhD. Ke dni: 1. června Strana 1 (celkem 11)

Matúš Šucha - přehled publikační činnosti. Publikační činnost. PhDr. Matúš Šucha, PhD. Ke dni: 1. června Strana 1 (celkem 11) Publikační činnost PhDr. Matúš Šucha, PhD. Ke dni: 1. června 2014 Strana 1 (celkem 11) Publikace chronologicky 2014 Článek v odborném časopisu: ŠUCHA, M. (2014). Vision Zero from the Perspective of Traffic

Více

Mgr. Simona Dobešová Cakirpaloglu, PhD.

Mgr. Simona Dobešová Cakirpaloglu, PhD. C U R R I C U L U M V I T A E F O R M Á T E U OSOBNÍ INFORMACE Jméno Mgr. Simona Dobešová Cakirpaloglu, PhD. Adresa Tř. Svornosti 36, Olomouc, 77900 Telefon + 420 776077345 E-mail Národnost Česká Datum

Více

Centrum školského managementu Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze. www.csm-praha.cz www.pedf.cuni.cz 12. června 2012

Centrum školského managementu Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze. www.csm-praha.cz www.pedf.cuni.cz 12. června 2012 Centrum školského managementu Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze Prezentace katedry www.csm-praha.cz www.pedf.cuni.cz 12. června 2012 1 2 Cíl katedry CŠM Cílem je nejen vzdělávat profesionální

Více

ŽIVOTOPIS. Jitka Nábělková, rozená Šlímová

ŽIVOTOPIS. Jitka Nábělková, rozená Šlímová ŽIVOTOPIS Osobní údaje Křestní jméno / Příjmení Tituly E-mail Státní příslušnost Jitka Nábělková, rozená Šlímová Mgr., Ph.D. jitka.nabelkova@upol.cz ČR Pracovní zkušenosti Období (od-do) 2003-2005 Vykonávaná

Více

Mgr. Pavla Dobešová. Výuka předmětů: Česká literatura 19. století. Téma disertační práce: Multimédia v hodinách literární výchovy na 2.

Mgr. Pavla Dobešová. Výuka předmětů: Česká literatura 19. století. Téma disertační práce: Multimédia v hodinách literární výchovy na 2. Mgr. Pavla Dobešová Výuka předmětů: Česká literatura 19. století Téma disertační práce: Multimédia v hodinách literární výchovy na 2. stupni ZŠ Školitel: Mgr. Daniel Jakubíček, Ph.D. Školitel-konzultant:

Více

Plán odborných aktivit České urologické společnosti na rok 2012

Plán odborných aktivit České urologické společnosti na rok 2012 Plán odborných aktivit České urologické společnosti na rok 2012 Leden: Únor: Praktický kurz urodynamické vyšetření (postgraduální specializační kurz), 3. 2. 2012 Urologická klinika LF, UP Olomouc Kurz

Více

12. ČESKO-SLOVENSKÁ KONFERENCE 23. SYMPOZIUM OZNÁMENÍ 12. 13. LISTOPADU 2013 BRNO, HOTEL INTERNATIONAL

12. ČESKO-SLOVENSKÁ KONFERENCE 23. SYMPOZIUM OZNÁMENÍ 12. 13. LISTOPADU 2013 BRNO, HOTEL INTERNATIONAL 12. ČESKO-SLOVENSKÁ KONFERENCE 23. SYMPOZIUM OZNÁMENÍ 12. 13. LISTOPADU 2013 BRNO, HOTEL INTERNATIONAL Sekce asistované reprodukce ČGPS ČLS JEP Gynekologicko-porodnická klinika MU a FN Brno www.ivfbrno.cz

Více

Ver ejnozdravotní intervence se zame r ením na alkohol - moz nosti pra ce v socia lne vylouc eny ch lokalita ch

Ver ejnozdravotní intervence se zame r ením na alkohol - moz nosti pra ce v socia lne vylouc eny ch lokalita ch Ver ejnozdravotní intervence se zame r ením na alkohol - moz nosti pra ce v socia lne vylouc eny ch lokalita ch PhDr. Miroslav Barta k, Ph.D. Centrum veřejného zdraví se zaměřením na alkohol, 1. LF UK

Více

Mgr. Lucie Křeménková, Ph.D.

Mgr. Lucie Křeménková, Ph.D. Mgr. Lucie Křeménková, Ph.D. Funkce: prezenční rozvrh; koordinátorka webových stránek, koordinátor v oblasti vědy a výzkumu Vzdělání: 2011 absolutorium postgraduální doktorandské studium, PdF UP Olomouc

Více

doc. MUDr. Jaroslav Slaný, CSc.

doc. MUDr. Jaroslav Slaný, CSc. ŢIVOTOPIS doc. MUDr. Jaroslav Slaný, CSc. * 3.10. 1957 MORAVSKÁ OSTRAVA PROFESIONÁLNÍ PRAXE A FUNKCE VZDĚLÁNÍ A VĚDECKÝ RŮST JAZYKOVÉ ZNALOSTI 2005- dosud děkan Zdravotně sociální fakulty Ostravské univerzity

Více

129/2010 Sb. VYHLÁŠKA

129/2010 Sb. VYHLÁŠKA 129/2010 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 23. dubna 2010, kterou se mění vyhláška č. 39/2005 Sb., kterou se stanoví minimální požadavky na studijní programy k získání odborné způsobilosti k výkonu nelékařského zdravotnického

Více

Dle vyhlášky č. 72/2005 Sb. o poskytování poradenských služeb

Dle vyhlášky č. 72/2005 Sb. o poskytování poradenských služeb Dle vyhlášky č. 72/2005 Sb. o poskytování poradenských služeb Pedagogicko-psychologická poradna 5 odstavce 3 bod c,d,e c) poskytuje poradenské služby žákům se zvýšeným rizikem školní neúspěšnosti nebo

Více

Didaktika HV KHV/HPGZ3,4 KHV/HPGS3,4

Didaktika HV KHV/HPGZ3,4 KHV/HPGS3,4 OBSAH Didaktika HV... 2 Hudebně pohybová výchova.... 3 Pohybová výchova... 3 Vědecký výzkum v HV (diplomový seminář)... 4 Pohybová výchova... 5 Psychologické aspekty HV... 6 Aktuální problémy hudební pedagogiky...

Více

Výsledek výběrového řízení

Výsledek výběrového řízení Výsledek výběrového řízení Číslo veřejné zakázky: C/14/550 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název Praktický networking audiovizuální popularizace vědy - Academia film

Více

Postgraduální výuka na akreditovaných pracovištích a v IPVZ

Postgraduální výuka na akreditovaných pracovištích a v IPVZ Postgraduální výuka na akreditovaných pracovištích a v IPVZ Koordinátor: prof. RNDr. Libuše Kolářová, CSc. doc. MUDr. Filip Růžička, PhD V. Výroční zasedání společnosti pro lékařskou mikrobiologii České

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Základní údaje Název organizace: Česká asociace adiktologů, o.s. Právní forma: občanské sdružení (od 1. 1. 2014 dle Občanského zákoníku přechází právní forma na spolek) Registrace

Více

Vážené kolegyně, vážení kolegové! Cílem konference s mezinárodní účastí je diskuse nad aktuálními problémy vzdělávání učitelů primární a preprimární p

Vážené kolegyně, vážení kolegové! Cílem konference s mezinárodní účastí je diskuse nad aktuálními problémy vzdělávání učitelů primární a preprimární p Univerzita Palackého v Olomouci Pedagogická fakulta Katedra primární pedagogiky si Vás dovoluje pozvat na konferenci s mezinárodní účastí ZA KVALITOU VZDĚLÁVÁNÍ UČITELŮ PRIMÁRNÍ A PREPRIMÁRNÍ PEDAGOGIKY

Více

Role školy v primární prevenci rizikového chování

Role školy v primární prevenci rizikového chování Regionální konference Role školy v primární prevenci rizikového chování Program a bulletin abstraktů 26. leden 2011 Olomouc společně organizuje Centrum adiktologie Psychiatrické kliniky 1. lékařská fakulta

Více

PÉČE O NADANÉ ŽÁKY PROJEKT PROPOJOVÁNÍ FORMÁLNÍHO A NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ VČETNĚ ZÁJMOVÉHO

PÉČE O NADANÉ ŽÁKY PROJEKT PROPOJOVÁNÍ FORMÁLNÍHO A NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ VČETNĚ ZÁJMOVÉHO PÉČE O NADANÉ ŽÁKY PROJEKT PROPOJOVÁNÍ FORMÁLNÍHO A NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ VČETNĚ ZÁJMOVÉHO Mgr. Dana Veselá, Ph.D. 25. 09. 2018 PÉČE O NADANÉ ŽÁKY V každém kraji zajišťuje krajské pracoviště NIDV koordinaci

Více

Lidé ve studentské organizaci - Česká asociace studentů psychologie (ČASP)

Lidé ve studentské organizaci - Česká asociace studentů psychologie (ČASP) Lidé ve studentské organizaci - Česká asociace studentů psychologie (ČASP) PŘEDSTAVENÍ A HISTORIE I. Občanské sdružení ČASP Založeno v roce 2001 Dobrovolná, nezisková organizace studentů a absolventů psychologie

Více

Univerzita Karlova v Praze

Univerzita Karlova v Praze 6.1. Přílohové tabulky Univerzita Karlova v Praze 1959 9 094 4 037 6 904 3 547 261 1 929 1967 18 512 9 928 12 342 7 037 432 5 738 1973 18 559 9 360 14 184 7 693 462 3 913 1978 21 194 11 507 15 100 8 586

Více

PhDr. et Mgr. Jitka Tomanová, Ph.D.

PhDr. et Mgr. Jitka Tomanová, Ph.D. PhDr. et Mgr. Jitka Tomanová, Ph.D. Funkce: odborná asistentka, garantka oborů Sociálně zdravotní práce se zaměřením na vzdělávání, Učitelství sociálně zdravotních předmětů pro střední odborné školy a

Více

QUO VADIS, A.N.O.? Reflexe výsledků projektu NETAD a jejich dalšího využití z pohledu A.N.O.

QUO VADIS, A.N.O.? Reflexe výsledků projektu NETAD a jejich dalšího využití z pohledu A.N.O. QUO VADIS, A.N.O.? Reflexe výsledků projektu NETAD a jejich dalšího využití z pohledu A.N.O. PhDr. Josef Radimecký, Ph.D., MSc., Mgr. Jiří Richter, MUDr. David Adameček Závěrečná konference projektu NETAD,

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O PLNĚNÍ MINIMÁLNÍHO PREVENTIVNÍHO PROGRAMU

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O PLNĚNÍ MINIMÁLNÍHO PREVENTIVNÍHO PROGRAMU ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O PLNĚNÍ MINIMÁLNÍHO PREVENTIVNÍHO PROGRAMU ŠKOLNÍ ROK 2015/16 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název a adresa, pro kterou platí závěrečná zpráva o plnění MPP Jméno a příjmení ředitele Mgr. Zdeňka Erhartová

Více

Akademické centrum poradenství a supervize Shrnutí dvou let činnosti Pavel Humpolíček Představení projektu Projekt byl spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státním rozpočtem České republiky

Více

Výroční zpráva SVP HELP za školní rok 2012-2013

Výroční zpráva SVP HELP za školní rok 2012-2013 Výchovný ústav, SVP HELP, ZŠ a SŠ Střílky, Zámecká 107 Výroční zpráva SVP HELP za školní rok 2012-2013 Středisko výchovné péče HELP Zelené náměstí 1292 686 01 Uherské Hradiště Zpracoval: Mgr. Karel Opravil

Více

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- IVIG 25. 9. 2014, Aula Univerzita Karlovy, Praha 5, Jinonice (13:14:15) Téma konference: Vzdělávání doktorandů ů a začínajících vědeckých pracovníkůů -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Centrum primární prevence, o.s. Prev-Centrum

Centrum primární prevence, o.s. Prev-Centrum Program 9.00 10.15 představení služeb Centra primární prevence, o.s. Prev-Centrum 10.15 10.30 přestávka 10.30 11.00 diskuse všeobecná primární prevence selektivní primární prevence indikovaná primární

Více

Studijní plán oboru ADIKTOLOGIE

Studijní plán oboru ADIKTOLOGIE 1 Studijní plán oboru ADIKTOLOGIE Verze plánu: 11.8. 10. září 2007 Aktualizace 5. září 2008 Centrum adiktologie Psychiatrická klinika 1. LF UK a VFN Praha 2 I. ročník ZS LS před. cvi č. 1217 Anatomie *)

Více

Podpora studentů se speciálními

Podpora studentů se speciálními Podpora studentů se speciálními potřebami při vysokoškolském studiu Inkluzivnívzdělávání, péče o handicapované studenty, RP 2011 PedFUK v Praze, PhDr. PaedDr. Anna Kucharská, Ph.D. STUDENTI SE SPECIÁLNÍMI

Více

SOCIÁLNÍ PEDAGOGIKA (jednooborové navazující magisterské studium) N 7501 Pedagogika (Platnost akreditace: 23.7. 2010 31.7. 2016)

SOCIÁLNÍ PEDAGOGIKA (jednooborové navazující magisterské studium) N 7501 Pedagogika (Platnost akreditace: 23.7. 2010 31.7. 2016) SOCIÁLNÍ PEDAGOGIKA (jednooborové navazující magisterské studium) N 7501 Pedagogika (Platnost akreditace: 23.7. 2010 31.7. 2016) OBOROVÉ PŘEDMĚTY POVINNÉ 1 Název předmětu způs. druh zak. před. kr. přednášející

Více

2.A Formulář žádosti o akreditaci vzdělávacího programu - identifikace žadatele

2.A Formulář žádosti o akreditaci vzdělávacího programu - identifikace žadatele 2.A Formulář žádosti o akreditaci vzdělávacího programu - identifikace žadatele Č. Položka ve formuláři 1 Název žadatele CARITAS Vyšší odborná škola sociální Olomouc 2 Identifikační číslo 3 Sídlo nám.

Více

Nabídka pro vystavovatele

Nabídka pro vystavovatele Nabídka pro vystavovatele Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka Základní informace PREZIDENT AKCE: prof. MUDr. Ivan Rektor, CSc. PROGRAMOVÝ VÝBOR: prof. prof. MUDr. Ivan

Více

Program prvního konferenčního dne pondělí 15. října 2018

Program prvního konferenčního dne pondělí 15. října 2018 Program konference Vzdělávání v prevenci Program prvního konferenčního dne pondělí 15. října 2018 09:30 Hlavní sál ǀ SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ KONFERENCE ǀ moderuje prof. PhDr. Michal Miovský, Ph.D. Na úvodní

Více

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ. Tým Katedry psychologie

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ. Tým Katedry psychologie DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ Tým Katedry psychologie DEN NÁZEV OTEVŘENÝCH KONFERENCE DVEŘÍ 2015 KRÁTCE / MÍSTO KONFERENCE CO VÁS DNES ČEKÁ I. Trocha historie II. Kdo jsme III. Typy studia a jak se k nám dostat

Více

VÝVOJ STANDARDŮ APROCESU

VÝVOJ STANDARDŮ APROCESU VÝVOJ STANDARDŮ APROCESU CERTIFIKACE VPRIMÁRNÍ PREVENCI Mgr. PhDr. Veronika Pavlas Martanová, Ph.D. Klinika adiktologie 1.LF UK a VFN v Praze, Konference PP RCH 4.12.2012 Autorský kolektiv STANDARDY Leona

Více