Výroční zpráva Střediska sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s strana 1 (celkem 10)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroční zpráva Střediska sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s. 2010 strana 1 (celkem 10)"

Transkript

1 Výroční zpráva 2010

2 Organizace - byla založena Městem Chlumec nad Cidlinou zakládací listinou ze dne Společnost je zapsána v rejstříku obecně prospěšných společností, vedeného Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl 0 vložka 93 - samostatnou činnost vyvíjí od poskytuje sociální terénní služby a služby v centru denních služeb - sídlo Palackého 310, Chlumec nad Cidlinou - IČO Poslání Středisko sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s. je nestátní nezisková organizace. Jejím posláním je poskytování sociálních služeb, které umožní seniorům a zdravotně postiženým občanům setrvávat ve svých domovech i za nepříznivých sociálních situací a podporovat tak své klienty v nezávislém životě při zachování přirozených vazeb na rodinu, blízké přátele a společenské vazby. Poskytujeme služby občanům města Chlumec nad Cidlinou. Občanům, kteří nejsou obyvateli města Chlumce nad Cidlinou, poskytujeme služby na základě smluv uzavřených mezi naší společností a danou obcí chlumeckého regionu nebo blízkého okolí. V případě, že neuzavře daná obec s naší společností smlouvu, můžeme služby poskytnout na základě smlouvy s klientem samotným nebo jeho rodinou. Cílová slupina: Osoby pobírající starobní nebo invalidní důchod, které si vzhledem k sociální a zdravotní situaci nemohou bez pomoci druhé osoby zajistit základní potřeby a obsluhu při chodu domácnosti pro zachování svého životního standardu. Osoby s tělesným a zdravotním postižením a osoby dlouhodobě nemocné, které se pro svůj zdravotní stav ocitnou v nepříznivé situaci a sami ji bez pomoci druhé osoby nezvládnou. Rodiny s dětmi, které se dočasně ocitnou v obtížné situaci. Do cílové skupiny nepatří: Osoby s psychickou poruchou, které svým jednáním a chováním ohrožují sami sebe nebo své okolí. Osoby závislé na omamných a psychotropních látkách (alkohol, drogy). Osoby nebydlící na území Mikroregionu Chlumecka nebo ve správním obvodu Chlumce nad Cidlinou, pokud s jejich obcí není uzavřena smlouva o spolufinancování. Osoby vyžadující zdravotnickou péči. Principy poskytovaných služeb - diskrétnost (zachování důvěrných informací o klientovi základní právo klienta) - důstojnost (oslovování klienta titulem, jménem, příjmením, pracovnice nejsou oprávněni kritizovat a soudit způsob života klienta) - empatie (vcítění se do pocitů a situace klienta) - respekt (respektování a akceptování klienta takového jaký je, jeho silné a slabé stránky) - individuální přístup (služby jsou poskytovány podle individuálních potřeb a přání klientů) Při poskytování sociálních služeb je důsledně zajištěno dodržování lidských práv a svobod. Výroční zpráva Střediska sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s strana 1 (celkem 10)

3 Typy služeb a jejich cíle Terénní pečovatelská služba (terénní služba poskytovaná v domácnosti klienta). Cílem této služby je podpora a pomoc v oblasti osobní péče a péče o domácnost, zachování klienta co nejdéle vjeho domácím prostředí a zachovávání přirozených vazeb na rodinu, přátele a blízké okolí. Umožnit klientům vést takový způsob života, na který byli zvyklí. Poskytujeme pomoc při zajištění chodu domácnosti, jednoduchých ošetřovatelských úkonech, stravování, pomoc při sebeobsluze, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, jsme nápomocni při prosazování práv a zájmů svých klientů, poskytujeme nebo zprostředkováváme informace a aktivizační služby. Pracovní doba: pondělí až pátek od 7.00 do hod Dle akutních potřeb klienta i mimo pracovní dobu Centrum denních služeb (služba ambulantní, poskytovaná v zařízení) - Cílem služby je zlepšení kvality života klientů a poskytnutí úlevy pečujícím rodinám či osobám. Zajištění pomoci pro občany, kteří pro svůj věk nebo zdravotní stav nemohou žít zcela samostatně, ale rodina nebo osoba blízká je schopna poskytnout částečnou pomoc v jejich domácím prostředí. V denním centru je uživateli poskytováno zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, pomoc při zajišťování práv a zájmů, aktivizační služby, služby týkající se osobní hygieny, stravování apod. Služby jsou poskytovány v pracovní dny pondělí až pátek od 7.00 do hod. Počet pracovníků - ředitel střediska - pečovatelka v terénu řidička - pečovatelka v terénu - pečovatelka centra denních služeb - pečovatelka centra denních služeb - pomocnice pečovatelky pracovní místo vytvořené přes ÚP Zpráva o činnosti jednotlivých úseků: Pečovatelská služba terénní sociální služba - je určena lidem, jejichž schopnosti zejména v oblasti osobní péče a péče o domácnost jsou sníženy. Podstatou těchto služeb je pomoci těmto lidem zvládnout běžné každodenní úkony, které nezvládají z důvodu stáří, zdravotního postižení a momentální tíživé sociální situace, - z úkonů terénní pečovatelské služby jsou nejvíce využívány nákupy, pochůzky, dovoz obědů, doprovody, úklidy. Centrum denních služeb - pomoc pečujícím rodinám - denní pobyt méně soběstačných uživatelů, o které běžně pečuje rodina v odpoledních hodinách po návratu ze zaměstnání, - ranní svoz uživatelů do zařízení, - denní aktivity, zaměřené na sociální a společenský kontakt, dovednosti, - celoživotní vzdělávání pro osoby smentálním postižením, uchování naučených vědomostí a dovedností, Výroční zpráva Střediska sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s strana 2 (celkem 10)

4 - edukační programy u seniorů i u osob s mentálním postižením dochází k postupnému vyhasínání naučených vědomostí, ke snižování kapacity paměti, zapomínání, proto poskytujeme podporu samostatného rozhodování, cvičení paměti, myšlení, přiměřeného společenského chování, kroužek vaření, organizování vlastních společenských a sportovních akcí, návštěvy kulturních a společenských akcí, aktivity dle zájmu a schopností uživatelů. V rámci centra denních služeb v středisku osobní hygieny - zajišťuje osobní hygienu méně soběstačným klientům jak na středisku osobní hygieny, tak v domácnostech klientů, kteří tuto službu sami vyhledávají, - součástí nabídky SOH je i provoz pedikúry a kadeřnické služby - zajišťujeme smluvně s externími pracovnicemi. Dále poskytujeme poradenskou službu s cílem - lidské podpory klientům, kteří často řeší složité rodinné a zdravotní problémy, - zprostředkování lékařského vyšetření nebo sociální pomoci, - zprostředkování psychologické pomoci, - pomoci příbuzným, kteří doma pečují o svého příbuzného - seniora. Hlavní aktivity s klienty roku účast na některých akcích Domova V Podzámčí kuželkářská liga, soutěž v Člověče nezlob se, soutěže zručnosti, jiné kulturní a společenské akce, - pravidelné kavárničky, společné oslavy narozenin a svátků, kondiční cvičení, - týdenní aktivizační programy kroužek vaření, keramiky, ručních prací, čtení, a jiné, - výlety. Statistika služeb: Úkon Počet úkonů v roce 2010 Koupání v SOH a v domácnosti 1352 Pomoc při oblékání, přesunu na vozík, WC 2126 Dovoz obědů 7737 Příprava snídaně, oběda 337 Podání jídla, pití 2317 Úklid domácnosti a společných prostor 518 Jednoduché ošetřovatelské úkony 720 Prosazování práv a zájmů 6 Nákupy 935 Pochůzky (pošta, lékárna, úřad,..) 1287 Jednorázový dovoz, doprovod 371 Dohled, pobyt v centru denních služeb 1545 Dovoz na SSS 1179 Pronájem jídlonosičů 7872 Donáška topiva, vody, vynešení odpadu 59 Celkem počet úkonů Výroční zpráva Střediska sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s strana 3 (celkem 10)

5 ORGANIZAČNÍ STURKTURA SPRÁVNÍ RADA Středisko sociálních služeb Chlumec n.c. o.p.s. Dozorčí rada VPP (přes úřad práce) Ředitel Střediska sociálních služeb o.p.s. Dobrovolníci (spolupráce s dobrovolnickým centrem) Pečovatelka v terénu řidička Pečovatelka v terénu Pečovatelka centra denních služeb Pečovatelka centra denních služeb Základní administrativní údaje: Organizační struktura Správní rada: MUDr. Miroslav Louda Dana Dědková Ing.Dagmar Špičáková Dozorčí rada: Ing. Daniela Lusková Jana Rozumová Jiřina Linhartová Zaměstnanci: Ing. Ladislav Šimeček Jarmila Jarošová Marta Kopecká Iveta Haltufová Marcela Zimová Ludmila Hartmanová - předseda - místopředseda - člen - předseda - místopředseda - člen - ředitel střediska - pečovatelka v terénu-řidička - pečovatelka v terénu - pečovatelka centra denních služeb - pečovatelka centra denních služeb - pomocník pečovatelky (místo přes ÚP) Výroční zpráva Střediska sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s strana 4 (celkem 10)

6 Základní personální údaje 1. Členění zaměstnanců podle věku a pohlaví - stav k Věk muži ženy celkem % do 20 let , let , let , let , let ,00 61 let a více ,00 celkem ,00 % 20,00 80,00 100,00 x 2. Členění zaměstnanců podle vzdělání a pohlaví - stav k dosažené vzdělání muži ženy celkem % základní vyučen střední odborné úplné střední úplné střední odborné vyšší odborné vysokoškolské celkem Celkový údaj o průměrných platech - rok 2010 průměrný hrubý měsíční plat celkem ,-Kč 4. Celkový údaj o vzniku a skončení pracovních a služebních poměru zaměstnanců v roce 2010 počet nástupy 1 odchody 1 5. Trvání pracovního a služebního poměru zaměstnanců - stav k doba trvání počet % do 5 let 2 40,00 do 10 let 2 40,00 do 15 let 1 20,00 do 20 let 0 0,00 nad 20 let 0 0,00 celkem Výroční zpráva Střediska sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s strana 5 (celkem 10)

7 Hospodaření organizace 1. Roční účetní závěrka k : ROZVAHA ( v Kč): Aktiva celkem ,38 Z toho: Dlouhodobý nehmotný majetek ,00 Dlouhodobý hmotný majetek ,94 Oprávky k dlouhodobému majetku ,94 Pokladna 8 745,00 Ceniny 0,00 Provozní zálohy 0,00 Účet ,38 Náklady příštích období ,00 Příjmy příštích období ,00 Zálohy na služby ,00 Pasiva celkem: ,38 Z toho Vlastní jmění ,00 Rezervní fond ,52 Výsledek hospodaření běžného roku ,98 Závazky dodavatelé ,84 Závazky zaměstnanci ,00 Závazky soc. a zdr. pojištění ,00 Závazky daň z mezd 4 320,00 Ostatní závazky vůči zaměstnancům 7 490,00 Ostatní závazky penzijní připojištění 1 500,00 Dohadné položky pasivní ,00 Výroční zpráva Střediska sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s strana 6 (celkem 10)

8 Výkaz zisků a ztrát (v Kč): Náklady ,24 celkem Z toho: Spotřeba materiálu (materiál, PHM,, kancelářské ,30 potřeby) Spotřeba energie ,00 Prodané zboží (obědy) ,00 opravy 3 000,00 cestovné 2 524,00 Ostatní služby (telefon, školení, pojištění, nájemné, ,94 poštovné, účetnictví, ) Mzdové náklady ,00 Zákonné sociální pojištění ,00 Zákonné sociální náklady ,00 Ostatní náklady (zák. poj. zaměstnanců, bank. popl.) ,00 Odpisy ,00 Výnosy ,26 celkem Z toho: Tržby za prodej služeb (služby,, stravenky ,00 zaměstnancům, příspěvky obcí) Tržby za prodej zboží (obědy) ,00 Jiné ostatní výnosy (úroky, jiné výnosy) ,26 Provozní dotace (město, Královehradecký kraj, MPSV, Úřad práce) ,00 Výsledek hospodaření ,98 Hospodaření obecně prospěšné společnosti v roce 2010 skončilo ztrátou ve výši ,98 Kč. Výroční zpráva Střediska sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s strana 7 (celkem 10)

9 2. Přehled o peněžních příjmech a výdajích Příjmy Kč Příspěvky obcí ,00 Dotace Město Chlumec n.c ,00 Poskytnuté za služby ,00 Příjmy za prodané obědy ,00 Prodej IM 0,00 Dotace Krajský úřad ,00 Dotace MPSV ,00 Dotace Úřad práce - VPP ,00 Ostatní příjmy ,26 Celkem ,26 Výdaje Výdaje na spotřebu materiálu (včetně PHM) ,30 Spotřeba energie ,00 Výdaje za opravy 3 000,00 Výdaje na cestovné 2 524,00 Výdaje na nájem a služby ,94 Výdaje na mzdy ,00 Výdaje na zákonné pojištění (sociální,zdravotní, ,00 zákonné) Ostatní výdaje (odpisy a jiné náklady) ,00 Výdaje na nákup zboží - obědů ,00 Celkem ,24 3. Přehled rozsahu příjmů v členění podle zdrojů Příjmy Kč Příspěvky obcí ,00 Příjmy ,00 - z toho od klientů ,00 Příjmy za prodané obědy klientům ,00 Prodej IM 0,00 Dotace Město Chlumec n. C ,00 Dotace Krajský úřad ,00 Dotace MPSV ,00 Dotace Úřad práce - VPP ,00 Ostatní příjmy ,26 Celkem ,26 Výroční zpráva Střediska sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s strana 8 (celkem 10)

10 Účet Vlastní jmění 4. Vývoj a konečný stav fondů obecně prospěšné společnosti Stav k Stav k ,00 Kč ,00 Kč Vklad zakladatele ,- Kč Nákup auta. z dotace MPSV ,00 Kč Odpisy uplatněné z tohoto automobilu - v roce ,00 Kč v roce ,00 Kč Účet Rezervní fond Stav k Stav k ,85 Kč ,52 Kč Přebytek hospodaření za rok 2004 Kč ,74 Ztráta hospodaření za rok 2005 Kč ,25 Ztráta hospodaření za rok 2006 Kč -685,03 Přebytek hospodaření za rok 2007 Kč ,49 Přebytek hospodaření za rok 2008 Kč ,87 Ztráta hospodaření za rok 2009 Kč ,33 5. stav a pohyb majetku a závazků obecně prospěšné společnosti Většinu majetku získala o. p. s. darovací smlouvou ze dne od zakladatele. Jednalo se o majetek, který zakladatel získal bezúplatným převodem od Královéhradeckého kraje dle protokolu o převodu zařízení ze dne Druh majetku Stav Změny od k (pořiz. hodn.) Dlouhodobý nehmotný majetek program PC ,00 Pořízení programu Pečovatelská služba za Kč ,- Samostatné movité věci ,- Výroční zpráva Střediska sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s strana 9 (celkem 10)

11 Plány do budoucna: - udržet, popřípadě zvýšit počet klientů - udržet na vysoké úrovni kvalitu poskytovaných sociálních služeb - pokračovat v účasti na sportovních hrách klientů sociálních služeb a pořádat jiné akce kulturního a společenského charakteru - pokračovat ve spolupráci s Domovem V Podzámčí v Chlumci nad Cidlinou Sponzoři a dárci: Jan Kopecký prodej a servis výpočetní techniky Studio Resi - výrobce reklamy Spolupracující organizace a veřejné služby Duha o.p.s. Nový Bydžov Domov V Podzámčí v Chlumci nad Cidlinou Dobrovolnické centrum občanského sdružení Podzámčí Chlumec nad Cidlinou Praktičtí a odborní lékaři Chlumce nad Cidlinou Oblastní nemocnice Jičín a.s., pobočka Nový Bydžov Správní odbor Městského úřadu města Chlumce nad Cidlinou Technický odbor Městského úřadu města Chlumce nad Cidlinou Centrum zdravotně postižených v Hradci Králové - tlumočník znakové řeči Městská knihovna Chlumce nad Cidlinou Česká pošta Chlumce nad Cidlinou Městská policie Vladimíra Marešová-kadeřnické služby Renata Hálová-pedikúra a manikúra Martin Komora-hostinské a ubytovací služby Výroční zpráva Střediska sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s strana 10 (celkem 10)

Výroční zpráva Střediska sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s. 2013 strana 1 (celkem 10)

Výroční zpráva Střediska sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s. 2013 strana 1 (celkem 10) Výroční zpráva 2013 Organizace - byla založena Městem Chlumec nad Cidlinou zakládací listinou ze dne 17. 9. 2003. Společnost je zapsána v rejstříku obecně prospěšných společností, vedeného Krajským soudem

Více

Výroční zpráva Střediska sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s strana 2 (celkem 11)

Výroční zpráva Střediska sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s strana 2 (celkem 11) Výroční zpráva 2015 Organizace - byla založena Městem Chlumec nad Cidlinou zakládací listinou ze dne 17. 9. 2003. Společnost je zapsána v rejstříku obecně prospěšných společností, vedeného Krajským soudem

Více

VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Pečovatelská služba

VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Pečovatelská služba VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Pečovatelská služba I. Základní informace Adresa: Středisko sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s. Palackého 310, 503 51, Chlumec nad Cidlinou Ředitel:Ing.Ladislav ŠIMEČEK Kontakty:

Více

VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Centrum denních služeb

VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Centrum denních služeb VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Centrum denních služeb I. Základní informace Adresa: Středisko sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s. Palackého 310, 503 51, Chlumec nad Cidlinou Ředitel:Ing. Ladislav ŠIMEČEK Kontakty:

Více

VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Pečovatelská služba

VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Pečovatelská služba VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Pečovatelská služba I. Základní informace Adresa: Středisko sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s. Palackého 310, 503 51, Chlumec nad Cidlinou Ředitel: Ing. Ladislav ŠIMEČEK Kontakty:

Více

Závěrečná zpráva za 2017 pečovatelská služba

Závěrečná zpráva za 2017 pečovatelská služba Závěrečná zpráva za 2017 pečovatelská služba Poskytovatel: Město Moravské Budějovice, IČO: 00289931, nám. Míru 31, Moravské Budějovice 2 starosta: Ing. Vlastimil Bařinka Druh služby: pečovatelská služba

Více

INFORMAČNÍ SERVIS PRO KLIENTY STŘEDISKA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Pečovatelská služba

INFORMAČNÍ SERVIS PRO KLIENTY STŘEDISKA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Pečovatelská služba INFORMAČNÍ SERVIS PRO KLIENTY STŘEDISKA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Pečovatelská služba 1. Základní informace Středisko sociálních služeb Chlumec nad Cidlinou o.p.s. Adresa: Palackého 310, 503 51Chlumec nad Cidlinou

Více

Výroční zpráva rok 2015 Zřizovatel: Město Vracov, náměstí Míru 202, Vracov. Název: Pečovatelská služba Vracov

Výroční zpráva rok 2015 Zřizovatel: Město Vracov, náměstí Míru 202, Vracov. Název: Pečovatelská služba Vracov Výroční zpráva rok 2015 Zřizovatel: Město Vracov, náměstí Míru 202, 696 42 Vracov Název: Pečovatelská služba Vracov Informace, kontakt: Pečovatelská služba Vracov je organizační složkou města Vracov. Je

Více

Pečovatelská služba Rotava Závěrečná zpráva za rok 2016

Pečovatelská služba Rotava Závěrečná zpráva za rok 2016 Pečovatelská služba Rotava Závěrečná zpráva za rok 2016 Název poskytovatele sociální služby (příjemce) Město Rotava IČO 259551 Název služby Druh sociální služby (dle zákona o sociálních službách) Pečovatelská

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2014

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2014 Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2014 Sociální služby Lanškroun Pečovatelská služba NÁZEV ORGANIZACE: SÍDLO ORGANIZACE: Sociální služby Lanškroun pečovatelská služba Janáčkova 1003, 563 01

Více

Správní rada Dozor í rada a) celkový po et uživatel , kterým byla poskytnuta sociální služba 102 b) celkový po

Správní rada Dozor í rada a) celkový po et uživatel , kterým byla poskytnuta sociální služba 102 b) celkový po VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008 DIANA TŘEBÍČ, obecně prospěšná společnost Sídlo: Krajíčkova 361/13, 674 01 Třebíč IČ: 27668240 Číslo účtu: 201039438/0300 Informační kancelář: Poliklinika Vltavínská, Třebíč, 2. patro

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. CENTRUM SLUŽEB SLUNCE VŠEM, o.p.s. ZA ROK 2006

VÝROČNÍ ZPRÁVA. CENTRUM SLUŽEB SLUNCE VŠEM, o.p.s. ZA ROK 2006 VÝROČNÍ ZPRÁVA CENTRUM SLUŽEB SLUNCE VŠEM, o.p.s. ZA ROK 2006 Název a sídlo: Centrum služeb Slunce všem, o.p.s. Pražská 910, 273 51 Unhošť IČO: 271 55 064 Telefon: 312690298 E-mail: centrum@slunce.info

Více

Pečovatelská služba v Teplé, příspěvková organizace Pivovarská 333, Teplá IČO: , DIČ: CZ Výroční zpráva

Pečovatelská služba v Teplé, příspěvková organizace Pivovarská 333, Teplá IČO: , DIČ: CZ Výroční zpráva Pečovatelská služba v Teplé, příspěvková organizace Pivovarská 333, 364 61 Teplá IČO: 737 40004, DIČ: CZ 737 40004 Výroční zpráva Pečovatelské služby v Teplé, příspěvkové organizace za rok 2017 Pečovatelská

Více

Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách

Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách Podrobný informační materiál o poskytované službě: Pečovatelská služba NADĚJE Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách Forma služby: Místo: terénní Arménská 4, 625 00 Brno Kontaktní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2011 Březen 2012 1 NÁZEV ORGANIZACE: SÍDLO ORGANIZACE: Sociální služby Lanškroun pečovatelská služba Janáčkova 1003, 563 01 Lanškroun IČO: 750 818 49 ZŘIZOVATEL:

Více

VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Pečovatelská služba

VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Pečovatelská služba Adresa: Duha o.p.s. J. Fučíka 873, 504 01 Nový Bydžov VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 4 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Pečovatelská služba I. Základní informace Ředitel:Ing. Štěpánka Holmanová Kontakty: 495 491 180 a 736 601 096

Více

Pečovatelská služba je poskytována v pracovní dny od 6.00 hod. do hod.

Pečovatelská služba je poskytována v pracovní dny od 6.00 hod. do hod. NÁZEV ŽADATELE: Diecézní charita Brno IČO :44 99 02 60 DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: 40 pečovatelská služba NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: 40 JI 512 Charitní pečovatelská služba Telč, Špitální

Více

za rok 2010 Sídlo Poštovní 239 IČ: DIČ: CZ Datum vzniku:

za rok 2010 Sídlo Poštovní 239 IČ: DIČ: CZ Datum vzniku: Název a sídlo účetní jednotky: Sídlo Poštovní 239 IČ: 26839857 DIČ: CZ26839857 Datum vzniku: 1.1.2005 Registrace: v rejstříku obecně prospěšných společností,vedeného Krajským soudem v Ostravě oddíl 0,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009. Sídlo: Krajíčkova 361/13, 674 01 Třebíč IČ: 27668240 Číslo účtu: 201039438/0300 www.domacipomoc-diana.cz

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009. Sídlo: Krajíčkova 361/13, 674 01 Třebíč IČ: 27668240 Číslo účtu: 201039438/0300 www.domacipomoc-diana.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 DIANA TŘEBÍČ, obecně prospěšná společnost Sídlo: Krajíčkova 361/13, 674 01 Třebíč IČ: 27668240 Číslo účtu: 201039438/0300 www.domacipomoc-diana.cz Informační kancelář: Poliklinika Vltavínská,

Více

Výroční správa obecně prospěšné společnosti MANEMI o. p. s. za rok 2010

Výroční správa obecně prospěšné společnosti MANEMI o. p. s. za rok 2010 Výroční správa obecně prospěšné společnosti MANEMI o. p. s. za rok 2010 1. Základní údaje 1 1.1. Organizační schéma 2 1.2. Hlavní činnost 3 1.3. Doplňková činnost 3 2. Činnost obecně prospěšné společnosti

Více

PEČOVATELSKÁ SLUŽBA VARNSDORF. Sídlo: Lesní 2970, 407 47 Varnsdorf, Telefon: 412 371 466

PEČOVATELSKÁ SLUŽBA VARNSDORF. Sídlo: Lesní 2970, 407 47 Varnsdorf, Telefon: 412 371 466 PEČOVATELSKÁ SLUŽBA VARNSDORF Sídlo: Lesní 2970, 407 47 Varnsdorf, Telefon: 412 371 466 Zřizovatelem pečovatelské služby je Město Varnsdorf. Pečovatelská služba je poskytovaná v souladu se zákonem č. 108/2006

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 Březen 2013 1 NÁZEV ORGANIZACE: SÍDLO ORGANIZACE: Sociální služby Lanškroun pečovatelská služba Janáčkova 1003, 563 01 Lanškroun IČO: 750 818 49 ZŘIZOVATEL:

Více

Pololetní výkaz o ekonomice poskytovatele zdravotních služeb lůžkové zařízení

Pololetní výkaz o ekonomice poskytovatele zdravotních služeb lůžkové zařízení Ministerstvo zdravotnictví Schváleno ČSÚ pro Ministerstvo zdravotnictví. ČV 115/19 ze dne 17. 10. 2018 v rámci Programu statistických zjišťování na rok 2019. Vyplněný výkaz předložte pracovišti státní

Více

Výroční zpráva pečovatelská služba.

Výroční zpráva pečovatelská služba. Obec Dětmarovice Dětmarovice čp. 27, 735 71 Dětmarovice e-mail: obec@detmarovice.cz, tel.: 596 540 140 ------------------------------------------------------------------------------------ pečovatelská

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA Příloha výroční zprávy 2015 Přehled o stavu a pohybu majetku AKTIVA Stav k prvnímu dni účetního období Stav k poslednímu dni účetního období A. Dlouhodobý

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2015

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2015 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2015 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

Julia Fučíka Nový Bydţov IČ tel: ,

Julia Fučíka Nový Bydţov IČ tel: , Výroční zpráva 2009 Julia Fučíka 873 504 01 Nový Bydţov IČ 25 99 91 50 tel: 495 491 180, 736 601 096 sholmanova@seznam.cz duha_nb@volny.cz www.pomocseniorum.cz Založení organizace. Právní forma: obecně

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, 251 01 Říčany www.cks-ricany.cz e-mail: cks.ricany@seznam.cz Základní data společnosti Název: Centrum komunitních

Více

Výroční zpráva za rok 2018

Výroční zpráva za rok 2018 Město Šluknov, nám. Míru 1 407 77 Šluknov Pečovatelská služba města Šluknov, Lužická 1093, 407 77 Šluknov Výroční zpráva za rok 2018 Zřizovatel: Město Šluknov, nám. Míru 1, 407 77 Šluknov Název: Pečovatelská

Více

Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s.

Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. Jeremenkova 1142/42, 772 00 Olomouc Tel./fax: +420 587 332 311, e-mail: mvso@mvso.cz, http://www.mvso.cz Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. Výroční zpráva o hospodaření

Více

Výroční zpráva za rok Sociální služba poskytovaná ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče

Výroční zpráva za rok Sociální služba poskytovaná ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče Výroční zpráva za rok 2016 Sociální služba poskytovaná ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče Obsah Úvodní slovo. 3 Veřejný závazek 4 Základní činnosti dle zákona č. 108/2006 7 Finanční zpráva. 8 Personální

Více

Subregion Velké Dářko dobrovolný svazek obcí Škrdlovice 48 IČO Žďár nad Sázavou Tel

Subregion Velké Dářko dobrovolný svazek obcí Škrdlovice 48 IČO Žďár nad Sázavou Tel Subregion Velké Dářko dobrovolný svazek obcí Škrdlovice 48 IČO 70289166 591 01 Žďár nad Sázavou Tel. 566 659 178 DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU ŠKRDLOVICE 243 Tel. 566 654 641 566 654 611 e-mail:dps.skrdlovice@seznam.cz

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA Příloha výroční zprávy 2016 Přehled o peněžních příjmech a výdajích Odpis nedobytné pohledávky 53 133 186 Nákladové úroky 0 0 0 VÝDAJE v tisících Kč Náklady

Více

Pečovatelská služba OASA Opava o.p.s. IČO 26839857 DIČ CZ26839857 Sídlo organizace: 747 61 Raduň, Poštovní 239, telefon 553796226 www.agentura-oasa.

Pečovatelská služba OASA Opava o.p.s. IČO 26839857 DIČ CZ26839857 Sídlo organizace: 747 61 Raduň, Poštovní 239, telefon 553796226 www.agentura-oasa. Název a sídlo účetní jednotky: Pečovatelská služba OASA Opava o.p.s. Sídlo Poštovní 239 IČ: 26839857 DIČ: CZ26839857 Datum vzniku: 1.1.2005 Registrace: v rejstříku obecně prospěšných společností, vedeného

Více

Popis realizace poskytované služby: PEČOVATELSKÁ SLUŽBA

Popis realizace poskytované služby: PEČOVATELSKÁ SLUŽBA Poskytovatel: Statutární město Ostrava, Městský obvod Ostrava-Jih Popis realizace poskytované služby: PEČOVATELSKÁ SLUŽBA Poslání pečovatelské služby Posláním naší služby je poskytování potřebné pomoci

Více

Roční zpráva státní příspěvkové organizace za rok 2010

Roční zpráva státní příspěvkové organizace za rok 2010 Roční zpráva státní příspěvkové organizace za rok 2010 Název zpracovatele: Tiskárna Ministerstva vnitra, státní příspěvková organizace Adresa sídla: Bartůňkova 4/1159, 149 01 Praha 4 - Chodov IČ: 60498005

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2016

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2016 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2016 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

Roční výkaz o ekonomice poskytovatele zdravotních služeb lůžkové zařízení

Roční výkaz o ekonomice poskytovatele zdravotních služeb lůžkové zařízení Ministerstvo zdravotnictví Schváleno ČSÚ pro Ministerstvo zdravotnictví. ČV 175/15 ze dne 17.9.2015 v rámci Programu statistických zjišťování na rok 2015. Vyplněný výkaz laskavě předložte pracovišti státní

Více

Výroční zpráva za rok Sociální služba poskytovaná ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče

Výroční zpráva za rok Sociální služba poskytovaná ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče Výroční zpráva za rok 2017 Sociální služba poskytovaná ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče Obsah Úvodní slovo. 3 Veřejný závazek 4 Základní činnosti dle zákona č. 108/2006 7 Finanční zpráva. 8 Personální

Více

Výroční zpráva Dobrovolnické centrum Protěž, z. s.

Výroční zpráva Dobrovolnické centrum Protěž, z. s. Výroční zpráva 2015 Dobrovolnické centrum Protěž, z. s. Úvodem V roce 2015 se nám podařilo rozšířit naše aktivity o další projekt. Vedle dobrovolnického centra a stacionáře pro seniory jsme uvedli do

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2017

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2017 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2017 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Období: 2005 1. Identifikační údaje: 1.1. Název firmy: LABYRINT BOHEMIA 1.2. Právní forma: obecně prospěšná společnost Obecně prospěšná společnost

Více

Subregion Velké Dářko dobrovolný svazek obcí Škrdlovice 48 IČO Žďár nad Sázavou Tel

Subregion Velké Dářko dobrovolný svazek obcí Škrdlovice 48 IČO Žďár nad Sázavou Tel Subregion Velké Dářko dobrovolný svazek obcí Škrdlovice 48 IČO 70289166 591 01 Žďár nad Sázavou Tel. 566 659 178 DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU ŠKRDLOVICE 243 Tel. 566 654 641 566 654 611 e-mail:dps.skrdlovice@seznam.cz

Více

Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY. NÁKLADY celkem název ukazatele číslo Hlavní hosp.

Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY. NÁKLADY celkem název ukazatele číslo Hlavní hosp. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo Hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 942 23 01. Spotřeba materiálu 03 436 10 02. Spotřeba energie

Více

Veřejné informace o službě

Veřejné informace o službě Odlehčovací služba Místo poskytování služby: Urxova 297/4, Třebeš, 500 06 Hradec Králové 6 Veřejné informace o službě Právní forma: fyzická osoba IČO: 48162485 Statutární zástupce: Adresa sídla poskytovatele:,

Více

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Období: 2004 1. Identifikační údaje: 1.1. Název firmy: LABYRINT BOHEMIA 1.2. Právní forma: obecně prospěšná společnost Obecně prospěšná společnost

Více

Organizační řád pečovatelské služby

Organizační řád pečovatelské služby Město Šenov Radniční náměstí 300, 739 34 Šenov pečovatelská služba Organizační řád pečovatelské služby I. Základní ustanovení veřejný závazek I.1 Úvod Poskytovatelem pečovatelské služby je Město Šenov,

Více

Jsme tady, o.p.s. Výroční zpráva za rok

Jsme tady, o.p.s. Výroční zpráva za rok Výroční zpráva za rok 2014 1 Základní údaje je nestátní neziskovou organizací s vlastní právní subjektivitou. Je zapsána v rejstříku obecně prospěšných společností u Krajského soudu v Ostravě pod spisovou

Více

Výroční zpráva pečovatelská služba.

Výroční zpráva pečovatelská služba. Obec Dětmarovice Dětmarovice čp. 27, 735 71 Dětmarovice e-mail: obec@detmarovice.cz, tel.: 596 540 140 ------------------------------------------------------------------------------------ pečovatelská

Více

Výroční zpráva Výroční zpráva o činnosti organizace

Výroční zpráva Výroční zpráva o činnosti organizace Výroční zpráva 2013 Výroční zpráva o činnosti organizace PODZÁMČÍ, agentura podpory rodiny a služeb o.p.s. 1.2.2014 1 1 Úvod Cílem naší společnosti je bezpečný a spokojený život dětí svěřených do pěstounské

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 1 271 01. Spotřeba materiálu 03 516 02. Spotřeba energie 04 755

Více

CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB MĚSTA ÚPICE

CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB MĚSTA ÚPICE CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB MĚSTA ÚPICE CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB MĚSTA ÚPICE Národní 1109, 542 32 Úpice Zřizovatelem Centra denních služeb Města Úpice (dále jen CDS ) je Město Úpice. Centrum denních služeb je

Více

Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA. k 31.12 2013

Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA. k 31.12 2013 NADĚJE, otrokovická o.p.s. Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA k 31.12 2013 Příloha k výroční zprávě 2013 Název: NADĚJE, otrokovická o.p.s. Sídlo: WOLKEROVA 1274, 765 02 OTROKOVICE Předmět

Více

Výroční zpráva pečovatelské služby Města Rtyně v Podkrkonoší za rok 2011

Výroční zpráva pečovatelské služby Města Rtyně v Podkrkonoší za rok 2011 Výroční zpráva pečovatelské služby Města Rtyně v Podkrkonoší za rok 2011 Obsah : 1. Základní údaje 2. Organizační struktura 3. Klienti a věková struktura 4. Poskytované služby 5. Přehled příjmů a výdajů

Více

Výroční zpráva neziskové organizace za rok 2013

Výroční zpráva neziskové organizace za rok 2013 Název a sídlo účetní jednotky: Pečovatelská služba OASA Opava o.p.s. Sídlo Poštovní 239 IČ: 26839857 DIČ: CZ26839857 Datum vzniku: 1.1.2005 Registrace: v rejstříku obecně prospěšných společností, vedeného

Více

VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Centrum denních služeb I. Základní informace

VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Centrum denních služeb I. Základní informace Adresa: Duha o.p.s. J. Fučíka 873, 504 01 Nový Bydžov VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 4 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Centrum denních služeb I. Základní informace Ředitel:Ing. Štěpánka Holmanová, Kontakty: 495 491 180 a 736 601

Více

Seniorcentrum OASA s.r.o Provozní jednotka Domov pro seniory

Seniorcentrum OASA s.r.o Provozní jednotka Domov pro seniory Seniorcentrum OASA s.r.o Provozní jednotka Domov pro seniory OBDOBÍ: 1.1.2012 31.12.2012 Název a sídlo účetní jednotky: Seniorcentrum OASA s.r.o. Sídlo: Petřvaldík 68, 742 60 Petřvald 2 IČ: 27857018 Datum

Více

DPS Žlutice, p. o. Pod Strání 467, 364 52 Žlutice. Výroční zpráva DPS Žlutice, p.o. za rok 2012

DPS Žlutice, p. o. Pod Strání 467, 364 52 Žlutice. Výroční zpráva DPS Žlutice, p.o. za rok 2012 DPS Žlutice, p. o. Tel.: 353 393 269 Pod Strání 467, 364 52 Žlutice e-mail: dpszlutice@seznam.cz IČ 70891079 Výroční zpráva DPS Žlutice, p.o. za rok 2012 1 Obsah 1. Kontakty...3 2. Historie...3 3. Kapacita

Více

Diagnostický ústav sociální péče v Tloskově, Tloskov 2, 257 56 Neveklov IČO 00640841 Tel.: 317740111 Fax: 317740113 podatelna.tloskov@seznam.

Diagnostický ústav sociální péče v Tloskově, Tloskov 2, 257 56 Neveklov IČO 00640841 Tel.: 317740111 Fax: 317740113 podatelna.tloskov@seznam. ROČNÍ ZPRÁVA dle vyhlášky č. 323/2005 Sb. Diagnostický ústav sociální péče v Tloskově, Tloskov 2, 257 56 Neveklov IČO 00640841 Tel.: 317740111 Fax: 317740113 podatelna.tloskov@seznam.cz Diagnostický ústav

Více

ČÁST I / ÚČETNÍ ZÁVĚRKA PODLE ČESKÝCH PŘEDPISŮ

ČÁST I / ÚČETNÍ ZÁVĚRKA PODLE ČESKÝCH PŘEDPISŮ 2) informace o účetních zásadách, metodách oceňování a způsobech odpisování 3) doplňující informace k rozvaze a k výkazu zisku a ztráty je třeba vysvětlit každou významnou položku či skupinu položek, pohledávky

Více

VEŘEJNÝ ZÁVAZEK GERIATRICKÉHO CENTRA TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ

VEŘEJNÝ ZÁVAZEK GERIATRICKÉHO CENTRA TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ VEŘEJNÝ ZÁVAZEK GERIATRICKÉHO CENTRA TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ Posláním Geriatrického centra Je nabízet a zajistit takovou míru podpory seniorům, kterou skutečně potřebují při řešení nepříznivých sociálních situací

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Základní údaje organizace PEČOVATELSKÁ SLUŽBA TRUTNOV příspěvková organizace města Trutnov IČ: 70153876 Identifikátor: 4383860 Sídlo PS: Dělnická 161 541 01 TRUTNOV Statutární

Více

Výroční zpráva za rok sociální služba poskytovaná ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče

Výroční zpráva za rok sociální služba poskytovaná ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče Výroční zpráva za rok 2015 sociální služba poskytovaná ve zdravotnickém zařízení lůžkové péče Obsah Úvodní slovo. 3 Veřejný závazek 4 Základní činnosti dle zákona č. 108/2006 7 Finanční zpráva. 8 Personální

Více

V N I T Ř N Í P R A V I D L A. Pečovatelská služba Velvary. se sídlem: Velvary, Slánská čp. 198, PSČ , tel

V N I T Ř N Í P R A V I D L A. Pečovatelská služba Velvary. se sídlem: Velvary, Slánská čp. 198, PSČ , tel Pečovatelská služba Velvary se sídlem: Velvary, Slánská čp. 198, PSČ 273 24, tel. 315761199 Zřizovatel: Město Velvary Sídlo: Velvary, náměstí Krále Vladislava čp. 1, PSČ 273 24 IČO: 00235105 Zastoupené:

Více

VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Pečovatelská služba I. Základní informace

VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Pečovatelská služba I. Základní informace Adresa: Duha o.p.s. J. Fučíka 873, 504 01 Nový Bydžov VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 1 Cíle a způsoby poskytování sociálních služeb (SQ 1) VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Pečovatelská služba I. Základní informace Ředitel:Ing. Štěpánka

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2013

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2013 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2013 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

SLP Czech, s.r.o. k Statutární formuláře českých finančních výkazů v tis. Kč

SLP Czech, s.r.o. k Statutární formuláře českých finančních výkazů v tis. Kč Příloha č. 17: Rozvaha účetní jednotky: Aktiva ROZVAHA V PLNÉM ROZSAHU Běžné Minulé účetní období úč. období 2005 Brutto Korekce Netto Netto AKTIVA CELKEM 515 569-190 742 324 827 532 019 A. POHLEDÁVKY

Více

Směrná účtová osnova pro příspěvkové organizace od 1. 1. 2014

Směrná účtová osnova pro příspěvkové organizace od 1. 1. 2014 Směrná účtová osnova pro příspěvkové organizace od 1. 1. 2014 012 Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje 013 Software 014 Ocenitelná práva 015 Povolenky na emise a preferenční limity 018 Drobný dlouhodobý

Více

ŽÁDOST o přidělení bytu v Domě s pečovatelskou službou dvojice

ŽÁDOST o přidělení bytu v Domě s pečovatelskou službou dvojice ŽÁDOST o přidělení bytu v Domě s pečovatelskou službou dvojice Žadatel(ka): Jméno, příjmení Trvalé bydliště Datum narození stav telefon Zaměstnání v současné době Poživatel důchodu (druh důchodu) výše

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. RESIDENT 2000 o.p.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. RESIDENT 2000 o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA RESIDENT 2000 o.p.s. 2016 Obsah Obsah O společnosti 1 Orgány společnosti 2 Finanční souhrn a finanční výkazy 3 Kontaktní informace 4 Informace o společnosti 4 Str. 01 O společnosti Pomáháme

Více

Úvodní slovo. Informace o organizaci

Úvodní slovo. Informace o organizaci Výroční zpráva 2013 Vážení přátelé, Úvodní slovo dostává se Vám do rukou první výroční zpráva obecně prospěšné společnosti Elim Vsetín, o.p.s. Společnost byla založena v roce 2013 s cílem převzetí aktivit,

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby pečovatelská služba

Smlouva o poskytnutí sociální služby pečovatelská služba DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace uzavřená mezi Smlouva o poskytnutí sociální služby pečovatelská služba č. v souladu se zák. č. 108/2006 Sb. o sociálních

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2014

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2014 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2014 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

Výroční zpráva Výroční zpráva o činnosti organizace

Výroční zpráva Výroční zpráva o činnosti organizace Výroční zpráva 2017 Výroční zpráva o činnosti organizace PODZÁMČÍ, agentura podpory rodiny a služeb o.p.s. 28.5.2018 1 Obsah 1 Základní údaje o společnosti...3 2 Poslání společnosti a klientela...5 3 Služby

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 1 404 01. Spotřeba materiálu 03 729 02. Spotřeba energie 04 675

Více

Modrý klíč o.p.s. k Smolkova 567/2 (tis. Kč) IČ: Označ. AKTIVA 2017 Stav k prvnímu dni účetního období

Modrý klíč o.p.s. k Smolkova 567/2 (tis. Kč) IČ: Označ. AKTIVA 2017 Stav k prvnímu dni účetního období ROZVAHA Modrý klíč o.p.s. k 31.12.2017 Smolkova 567/2 (tis. Kč) IČ: 29 139 376 Označ. AKTIVA 2017 Stav k prvnímu dni účetního období Stav k poslednímu dni účetního období A. Dlouhodobý majetek celkem 67

Více

Český červený kříž oblastní spolek Brno-město Křenová 66 602 00 Brno. Standard č. 1. Poslání a cíle

Český červený kříž oblastní spolek Brno-město Křenová 66 602 00 Brno. Standard č. 1. Poslání a cíle Český červený kříž oblastní spolek Brno-město Křenová 66 602 00 Brno Standard č. 1 Poslání a cíle Přílohy: Metodický pokyn č.1 Etický kodex zaměstnanců Provoz odlehčovací služby byl zahájen v květnu 2009.

Více

ZDISLAVA VESELÍ, o. p. s.

ZDISLAVA VESELÍ, o. p. s. ZDISLAVA VESELÍ, o. p. s. Strana 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA společnosti ZDISLAVA Veselí, o. p. s. o průběhu poskytování služeb v roce 2011 Obsah: 1. Základní informace o společnosti 2. Vykonávané činnosti a poskytované

Více

Příloha 1: Peněžní deník

Příloha 1: Peněžní deník Příloha : Peněžní deník Příloha 2: Kniha pohledávek Příloha 3: Kniha dluhů Příloha 4: Inventární karta nehmotného a hmotného majetku Příloha 5: Skladní karta zásob Příloha 6: Inventární karta drobného

Více

VÝKAZ ZISKŮ A ZTRÁTY

VÝKAZ ZISKŮ A ZTRÁTY VÝKAZ ZISKŮ A ZTRÁTY Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 50/00 Sb. k..05 ( v celých tis. Kč) IČO 77 Název účetní jednotky Bludiště z.s. Dr. M. Horákové 0/5 60 0 Karovy Vary účtu Název ukazatele Činnost

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 Domov Kolešovice, poskytovatel sociálních služeb VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 Název organizace: Domov Kolešovice, poskytovatel sociálních služeb Sídlo organizace: 270 02 Kolešovice 180 Zřizovatel: Středočeský

Více

Obsah. Seznam zkratek některých použitých právních předpisů...xv Seznam ostatních použitých pojmů a zkratek... XVI Předmluva...

Obsah. Seznam zkratek některých použitých právních předpisů...xv Seznam ostatních použitých pojmů a zkratek... XVI Předmluva... Obsah Seznam zkratek některých použitých právních předpisů...................xv Seznam ostatních použitých pojmů a zkratek.......................... XVI Předmluva....................................................

Více

Zpráva o činnosti. Technické služby Kostelec nad Orlicí, s.r.o., vykázaly za rok 2008 hospodářský výsledek - ztrátu ve výši 579 829,55 Kč.

Zpráva o činnosti. Technické služby Kostelec nad Orlicí, s.r.o., vykázaly za rok 2008 hospodářský výsledek - ztrátu ve výši 579 829,55 Kč. Technické služby Kostelec nad Orlicí, s.r.o. Rudé armády 1458, 517 41 Kostelec nad Orlicí IČO: 26011247, DIČ: CZ26011247 zápis v OR KS v Hradci Králové oddíl C, vložka 19957 Zpráva o činnosti hospodářský

Více

řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X

řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X ÚČETNÍ ZÁVĚRKA neziskových organizací Období: 12 / 2014 IČO: 68308655 Název: Místo pro děti-spolek řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X Sestavená k rozvahovému dni 31.12.2014 Sídlo účetní

Více

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu. ke dni ( v celých tisících Kč )

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu. ke dni ( v celých tisících Kč ) Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 5/22 Sb. Účetní jednotka doručí účetní závěrku současně s doručením daňového přiznání za daň z příjmů 1 x příslušnému finančnímu úřadu ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu

Více

Rodinná pohoda, o.s.

Rodinná pohoda, o.s. Výroční zpráva 2008 Rodinná pohoda, o.s. Se sídlem : Morávkova 35 68201 Vyškov Kancelář: Brněnská 41c 68201 Vyškov Bankovní spojení: 196976514/0300 IČO: 26999030 Kontakt: mobil 605 473 698 E-mail: rodinna.pohoda@centrum.cz

Více

ROZBOR HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Městský ústav sociálních služeb Klatovy, příspěvková organizace za rok 2015 Adresa organizace: Balbínova 59/I, 339 01 Klatovy IČ: 49207261 Telefon 376 347 112,376

Více

pečovatelská služba, 40 zákona 108/2006Sb. o sociálních službách Broučkova 5352, Zlín, tel.: ,

pečovatelská služba, 40 zákona 108/2006Sb. o sociálních službách Broučkova 5352, Zlín, tel.: , Veřejný závazek soubor zveřejněných informací o službě, které se poskytovatel zavazuje plnit více viz. Popis realizace poskytované služby a vnitřní metodiky sociální služby Charitní pečovatelská služba

Více

- Porovnání aktiv a pasiv rok: 2011 2012 2013

- Porovnání aktiv a pasiv rok: 2011 2012 2013 - Porovnání aktiv a pasiv KEO 8.05a / Uc15s strana : 1 A K T I V A 018 Drobný dlouhodobý nehmotný majetek 129.021,42 129.021,42 152.782,68 019 Ostatní dlouhodobý nehmotný majetek 569.237,00 569.237,00

Více

Český červený kříž oblastní spolek Brno-město Křenová Brno. Standard č. 1. Poslání a cíle

Český červený kříž oblastní spolek Brno-město Křenová Brno. Standard č. 1. Poslání a cíle Český červený kříž oblastní spolek Brno-město Křenová 66 602 00 Brno Standard č. 1 Poslání a cíle Provoz odlehčovací služby byl zahájen v květnu 2009. Zřizovatelem služby je Český červený kříž oblastní

Více

Přehled o stavu a pohybu majetku Arcidiecézní charity Praha 1. Výkaz zisku a ztráty Arcidiecézní charity Praha 3

Přehled o stavu a pohybu majetku Arcidiecézní charity Praha 1. Výkaz zisku a ztráty Arcidiecézní charity Praha 3 Obsah Přehled o stavu a pohybu majetku Arcidiecézní charity Praha 1 Výkaz zisku a ztráty Arcidiecézní charity Praha 3 Přehled nákladů a výnosů A rcidiecézní charity Praha 5 Přehled registrovaných sociálních

Více

Směrná účtová osnova pro PO - 2012

Směrná účtová osnova pro PO - 2012 Účtová třída 0 - Dlouhodobý majetek Směrná účtová osnova pro PO - 2012 Účtová skupina 01 - Dlouhodobý nehmotný majetek 012 - Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje 013 - Software 014 - Ocenitelná práva 015

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 Základní údaje organizace PEČOVATELSKÁ SLUŽBA TRUTNOV - příspěvková organizace města Trutnov IČ: 70153876 Identifikátor: 4383860 Sídlo PS: Dělnická 161 541 01 TRUTNOV Statutární

Více

Výroční zpráva pečovatelské služby Města Rtyně v Podkrkonoší za rok 2012

Výroční zpráva pečovatelské služby Města Rtyně v Podkrkonoší za rok 2012 Výroční zpráva pečovatelské služby Města Rtyně v Podkrkonoší za rok 2012 Nevážit si stáří znamená ráno bourat dům, ve kterém máme v noci spát Alphonse Karr Obsah : 1. Základní údaje 2. Organizační struktura

Více

ROZVAHA. (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2018 IČO: Název: Mateřská škola Dolní Měcholupy

ROZVAHA. (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2018 IČO: Název: Mateřská škola Dolní Měcholupy ROZVAHA příspěvkové organizace (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2018 IČO: 70926271 Název: Mateřská škola Dolní Měcholupy Sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2018 Sídlo účetní

Více

PEČOVATELSKÁ SLUŽBA. CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB KOJETÍN, p. o. nám. Dr. E. Beneše 3, Kojetín Registrovaný poskytovatel sociálních služeb

PEČOVATELSKÁ SLUŽBA. CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB KOJETÍN, p. o. nám. Dr. E. Beneše 3, Kojetín Registrovaný poskytovatel sociálních služeb PEČOVATELSKÁ SLUŽBA CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB KOJETÍN, p. o. nám. Dr. E. Beneše 3, 752 01 Kojetín Registrovaný poskytovatel sociálních služeb Centrum sociálních služeb Kojetín, příspěvková organizace náměstí

Více

ŽÁDOST o přidělení bytu v Domě s pečovatelskou službou dvojice

ŽÁDOST o přidělení bytu v Domě s pečovatelskou službou dvojice ŽÁDOST o přidělení bytu v Domě s pečovatelskou službou dvojice Žadatel(ka): Jméno, příjmení Trvalé bydliště Datum narození Telefon Poživatel důchodu (druh důchodu) Příspěvek na péči (ANO/NE) Žadatel(ka):

Více

Směrná účtová osnova. Příloha č. 7 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. Příloha č. 7. Účtová třída 0 - Dlouhodobý majetek

Směrná účtová osnova. Příloha č. 7 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. Příloha č. 7. Účtová třída 0 - Dlouhodobý majetek Příloha č. 7 Směrná účtová osnova Příloha č. 7 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. Účtová třída 0 - Dlouhodobý majetek Účtová skupina 01 - Dlouhodobý nehmotný majetek 012 - Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje 013

Více

Základní informace pro zájemce

Základní informace pro zájemce Základní informace pro zájemce Kontakt: Hejnická 538, Praha 9 - Střížkov Vedoucí koordinátor pečovatelské služby: Mgr. Vendula Starostová Tel: 286 019 667 starostova@ssspraha9.cz Koordinátorka pečovatelské

Více

Úvod do účetních souvztažností

Úvod do účetních souvztažností Obsah ČÁST I Úvod do účetních souvztažností KAPITOLA 1 Předmět a význam účetnictví...................... 1000 KAPITOLA 2 Regulace účetnictví v České republice.............. 1050 KAPITOLA 3 Harmonizace

Více