Marek Macej MMK/Tading

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Marek Macej MMK/Tading www.mmktrading.wbs.cz"

Transkript

1

2

3 Děkujeme vám za stažení e-booku a doufáme, že vás budeme inspirovat! Marek Macej MMK/Tading V tisku, na internetu i v televizi se stále častěji objevují informace o obchodování komodit. Aniž bychom si to blíže uvědomovali, tak každý z nás vlastně už s komoditami obchoduje. Při své běžné spotřebě totiž často kupujeme kávu, cukr nebo různé obiloviny, stejně tak jako když tankujeme benzín do automobilu. Proč se tedy věnovat něčemu natolik běžnému jako jsou komodity? Protože obchodování na těchto trzích má několik zajímavých charakteristik. Výhod je ale mnohem víc a proto popularita komodit mezi investory prudce roste. Prostřednictvím tzv. futures kontraktů totiž můžete profitovat nejen v případě růstu ceny komodity, ale také v případě poklesu ceny, a navíc díky finanční páce můžete i s relativně malým kapitálem obchodovat komodity o několikanásobně vyšší hodnotě. Tento mechanismus Vám umožňuje potenciálně vydělávat i na velmi malých pohybech ceny komodit. K úspěšnému obchodování nemusíte mít titul z ekonomické vysoké školy, nemusíte perfektně ovládat angličtinu. Potřebujete jen trochu nadšení, obchodního ducha, odvahu, disciplínu a ochotu se učit a vzdělávat. VŠE OSTATNÍ VÁS TADY NAUČÍME

4 1. Ujasněte si, co budete obchodovat. (akcie, komodity, futures, forex, opce...) 2. Zvolte si vhodnou platformu k obchodování. (Dobře se informujte o výši poplatků, které úzce souvisejí s otevíráním, držením a zavíráním pozic a nezapomeňte na spready) 3. Čím více času strávíte demo obchodováním, tím lepší budou vaše výsledky na live účtu. (zde si odzkoušíte své obchodní dovednosti, utvoříte si pravidla a naučíte se je dodržovat.) 4. Učte se a inspirujte od zkušenějších. 5. Veďte si obchodní deník. (pořiďte si obyčejný sešit a pečlivě do něj zaznamenávejte, každý detail své spekulace,zjistíte o sobě a svém obchodování víc, než si dovedete představit) 6. Stanovte si striktní obchodní pravidla (Ta si vytvoříte ze záznamů z deníku,v tomto nelze nasměrovat, každý jsme jiný a máme jiný obchodní cit a jiné vnímání rizik) 7.Do live účtu vyčleňte takový kapitál, který neohrozí vaši životní úroveň i kdyby jste přišli o poslední cent. ( připravte se na tvrdé kapitálové soupeření o každý dolar) 8.Nikomu nevěřte. Buďte skeptičtí. O všem si udělejte vlastní úsudek. (myslím že upřímnost na burze bude naším nejúspěšnějším konceptem)

5 Každá burza je pod přísným dohledem kontrolních orgánů, které dohlížejí na jednotlivé obchodní případy a zajišťují, aby všechny obchody proběhly podle stanovených pravidel. V USA nad burzou dohlíží CFTC - Commodity Futures Trading Commission CME(Chicago Mercantile Exchange)

6 Trendy Trh (cena) se může v grafu vyvíjet jen třemi směry: buďto jde nahoru nebo dolů a nebo do strany. Pokud cena stoupá a zvyšuje stále svojí hodnotu, vzniká tak trend, kterému se říká býčí trend (BULL) také uptrend Naopak když cena klesá a snižuje se stále její hodnota, tak takovému trendu se pak říká medvědí trend (BEAR) nebo také downtrend. Pokud cena stagnuje, tzn. ani neroste a ani neklesá, nejedná se o žádný trend, ale o takzvaný CHOP. Spekulace na růst ceny (long) Specifikem obchodování s futures je zcela zásadní skutečnost, že obchodní transakce můžeme realizovat oběma směry. Co to znamená? Naše obchodní pozice můžeme otvírat jako nákupní nebo prodejní. Řízení rizik Identifikace správného trendu je klíčem k úspěšným obchodům. Pokud obchodník dokáže dobře a dlouhodobě odhadovat, kterým směrem se trh vydá, je na nejlepší cestě stát se úspěšným a bohatým obchodníkem. Mnoho nováčků se v začátcích obává, že pokud dobře neodhadnou budoucí směr trhu, tak prodělají velkou část svých peněz. Pravda je ale taková, že prodělají přesně tolik, kolik si zvolí. Základním nástrojem každého seriózního obchodníka je totiž perfektní kontrola a omezování rizika. Pokud obchodník špatně odhadne budoucí pohyb trhu, může svůj risk kontrolovat a omezovat s pomocí jednoduchého nástroje, kterému se říká stop-loss. Výše stop-lossu nám v podstatě říká, jakou maximální částku jsme ochotni v daném obchodě ztratit. Jedno z důležitých pravidel je: NIKDY nevstupovat do obchodu bez záchranné hranice (STOP LOSS).

7 Obchodní strategie: I úplný nováček v obchodování tuší, že nelze vstupovat do jednotlivých obchodů jen tak podle aktuální nálady, ale že potřebuje obchodní plán (strategii), který mu přesně řekne, co má dělat. Cílem obchodního systému je donutit obchodníka k disciplíně a omezit vliv jeho emocí! Nebereme v potaz to, jestli další obchod bude zisk či ztráta, prostě jsme si jisti, že v určitém delším období bude náš plán vždy vykazovat zisk. Možná se nyní děsíte, že Vaše angličtina není na takové úrovni, abyste si troufli komunikovat s brokerem, ale vězte, že toho se skutečně nemusíte obávat. Angličtina je samozřejmě výhodou, ale i obchodník s nulovou znalostí angličtiny se může do obchodování pustit. Anglických termínů, které se používají při obchodování komodit je pouze několik (long, short, stop-loss, profit-target atd.), takže se dají naprosto mechanicky naučit. Proč do toho jít Nováčci se často ptají, co je důležité zajistit, než s obchodováním začnou a jaké předpoklady je mohou rychleji přivést k ziskům. Na každé úspěšné podnikání potřebujeme samozřejmě finanční prostředky. V klasickém podnikání ale potřebujeme prostředků mnohem více. Neobejdeme se bez obchodních prostor, lidí, různých technických záležitostí, zásob, strojů, vozového parku atd. Své podnikání musíme také umět dobře řídit. Podnikání vždy bylo, je a bude hlavně o lidech.

8 Cesta úspěšně se živit podnikáním je trnitá a výsledky jsou nejisté. Výhodou komoditního obchodování je, že všechno, co jsme právě popsali, v tomto byznysu nepotřebujete! Další výhodou je, že si obchodování na burze může každý nejprve vyzkoušet "na nečisto" ještě před tím, než se rozhodne investovat svoje peníze. Tuto možnost v jiném podnikání nedostanete. Velmi často slýcháme názory, že obchodování na burze je příliš rizikové, ale jaký je rozdíl v tom, budu-li riskovat 100 tisíc v běžném podnikání nebo s nimi budu obchodovat na burze? Je to přece pořád stejných 100 tisíc! Riziko na burze můžete pomocí stop-lossu dostat snadno pod kontrolu, naučit se s ním žít, pracovat s ním a řídit ho (pro disciplinované, inteligentní a věci znalé investory to nemusí představovat větší problém). Jak ale dostanete pod kontrolu riziko u běžného podnikání? Jen velmi těžko. Faktorů, ovlivňující výši rizika, je v klasickém podnikání příliš mnoho. Jak dostanete pod kontrolu například to, že se na trhu neobjeví kvalitnější konkurence, která bude u klientů úspěšnější nebo že Vám velkou zakázku někdo nezaplatí? Jistě, uspět lze (a několik úspěšných podnikatelů je toho důkazem), ale statistiky jsou neúprosné a ukazují smutná fakta, že většina podnikatelů se svým podnikáním do pěti let skončí. Při obchodování s komoditami je všechno jen na vás, každý obchodník se rozhoduje a pracuje naprosto sám a není nijak závislý na dalších lidech. Odpadají vám tak problémy a stres s chybami, nezájmem či liknavostí dalších osob, které nemůžete vždy na 100% kontrolovat. U tohoto podnikání je každý sám svým pánem a žádní zaměstnanci, dodavatelé, zákazníci, konkurenti (a dokonce ani vláda ) vám nemohou vaše úsilí dennodenně podkopávat.

9 Pokud Vás komoditní byznys skutečně zajímá, zde nabízíme pár tipů, než se do toho pustíte: Rizikový kapitál - představuje volné finance, které v případě ztráty nikterak nezmění Váš životní styl. Vybavení - spolehlivý počítač, připojení k internetu. Nástroje - obchodník na burze pracuje především s informacemi. Pro své úspěšné obchodování potřebujete grafy s cenovým vývojem komodit, reálná data. Pokud to myslíte s tradingem vážně, svým strategiím musíte bezmezně důvěřovat. Trading je však zároveň pravděpodobně tím nejspravedlivějším a nejférovějším byznysem, který v dnešní době můžeme najít. Vždy si uvědomte, že většina chyb pramení pouze a jen z nás samotných. Investování je ale úplně jiným světem. V investicích máte za jakékoli situace právo na rozhodnutí podle svého nejlepšího uvážení. Za každé investiční rozhodnutí však na druhou stranu nesete zodpovědnost ve formě celkového výsledku (buď vyděláváte, nebo proděláváte). Náš team MMK/TRANING vám přeje mnoho pevných nervů a při studiu co nejvíce klidu a soustředění. Pokud vás obchodování zaujalo a chcete získat další cenné informace potřebné k obchodování, sledujte naše stránky

10 Děláme to, co nás baví. Závěrem... Jistě je mnoho otázek, které potřebujete vědět, abyste pro sebe mohli uchopit příležitost řízení investic na burze efektivním způsobem. Sledujte nás. Postupně vám odhalíme více! Budeme s vámi sdílet svá TAJEMSTVÍ Přeji hezký den a mnoho inspirací na vašich cestách k úspěchům a finanční svobodě Sledujte mě dále na Upozornění: Veškeré informace uvedené na jsou určeny výhradně k informativním nebo studijním účelům a neslouží jako konkrétní investiční nebo obchodní doporučení, nabídka, výzva nebo návrh na uzavření smlouvy ke koupi nebo prodeji jakéhokoliv zde zmíněného finančního instrumentu. Všechny prezentované informace ohledně obchodování na burze představují osobní zkušenost autorů. Jednotliví obchodníci, makléři či jiné společnosti a publikace mohou vyjadřovat názory jiné i protichůdné.

Obchodování se SUPPORTY a REZISTENCEMI (S/R)

Obchodování se SUPPORTY a REZISTENCEMI (S/R) Obchodování se SUPPORTY a REZISTENCEMI (S/R) Webinář pro klienty Praha, 6.9.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. PROGRAM WEBINÁŘE Dnes máme na programu: Jednoduché základy S/R Zakreslování S/R do grafu

Více

Spreadový týdeník 23.-27.3.2015

Spreadový týdeník 23.-27.3.2015 Spreadový týdeník 23.-27.3.2015 Marek Hauf analytik hauf@hbpartners.cz Tel: 234 768 016 Přehled potencionálních obchodů: Graf č. 1: Komoditní spread CZ5-KWZ5 (zdroj: Track`n Trade) Historie ukazuje, že

Více

Představení společnosti TradeandFinance.eu, s.r.o. Mgr. Romana Křížová, CEO www.tradeandfinance.eu romana.krizova@tradeandfinance.

Představení společnosti TradeandFinance.eu, s.r.o. Mgr. Romana Křížová, CEO www.tradeandfinance.eu romana.krizova@tradeandfinance. Představení společnosti TradeandFinance.eu, s.r.o. Mgr. Romana Křížová, CEO www.tradeandfinance.eu romana.krizova@tradeandfinance.eu Cíle TradeandFinance.eu Šíření informovanosti o obchodování na burze

Více

5 RAD A TIPŮ. Jak vydělávat peníze na burze. #Burza pro každého - 5 rad a tipů. >> zpět na Obsah. elektronická publikace 2015

5 RAD A TIPŮ. Jak vydělávat peníze na burze. #Burza pro každého - 5 rad a tipů. >> zpět na Obsah. elektronická publikace 2015 Název kapitoly 5 RAD A TIPŮ Jak vydělávat peníze na burze elektronická publikace 2015 1 Pár slov úvodem Pár slov úvodem Investování a obchodování na kapitálových trzích se věnuje již od roku 2006. Je absolventem

Více

5 RAD A TIPŮ, JAK VYDĚLÁVAT PENÍZE NA BURZE. burzaprokazdeho.cz Petr Novák pecan.novak@gmail.com

5 RAD A TIPŮ, JAK VYDĚLÁVAT PENÍZE NA BURZE. burzaprokazdeho.cz Petr Novák pecan.novak@gmail.com 5 RAD A TIPŮ, JAK VYDĚLÁVAT PENÍZE NA BURZE Chcete vědět: Co dělat, abychom vydělávali na burze peníze? Co nedělat, abychom vydělávali na burze peníze? Tak v tom případě Vás mohu ujistit o tom, že máte

Více

Sezónní spread - veřejná analýza

Sezónní spread - veřejná analýza Sezónní spread - veřejná analýza Pšenice Červenec 2015 nákup a Pšenice Červenec 2014 prodej za MOC Sázka na Kontango Kontango je situace, kdy časově vzdálenější kontrakt je dražší než aktuální. Tento stav

Více

INVESTOR ZAČÁTEČNÍK OBSAH

INVESTOR ZAČÁTEČNÍK OBSAH INVESTOR ZAČÁTEČNÍK OBSAH Úvod Investor začátečník Život a finance Úspěch a bohatství Krysí závod Aktiva a pasiva Pasivní příjmy Druhy pasivních příjmů Pasivní příjmy a internet Ideální pasivní příjem

Více

PLATFORMA SEASONALGO. bezkonkurenční nástroj pro obchodování komodit a futures spreadů na bázi sezónnosti

PLATFORMA SEASONALGO. bezkonkurenční nástroj pro obchodování komodit a futures spreadů na bázi sezónnosti PLATFORMA SEASONALGO bezkonkurenční nástroj pro obchodování komodit a futures spreadů na bázi sezónnosti Romana Křížová CEO, TradeandFinance.eu, s.r.o. 1 SeasonAlgo www.seasonalgo.com Unikátní nástroj

Více

Live Cattle long Nákup hovězího spekulace na vzestup ceny

Live Cattle long Nákup hovězího spekulace na vzestup ceny Live Cattle long Nákup hovězího spekulace na vzestup ceny srpen 2002 1 Úvod Díky rozlehlým pastvinám a velké nabídce obilnin se ve Spojených státech postupně vytvořil silný sektor chovu hovězího. USA se

Více

TRADERS MEETING. Na téma: Jak zlepšit svoje výsledky na Forexu. Praha, 12.10.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. www.colosseum.cz

TRADERS MEETING. Na téma: Jak zlepšit svoje výsledky na Forexu. Praha, 12.10.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. www.colosseum.cz TRADERS MEETING Na téma: Jak zlepšit svoje výsledky na Forexu Praha, 12.10.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. KDO JE KDO mezi námi Kdo jsem? Jak dlouho obchoduji Forex? Jakým způsobem obchoduji? Jak se

Více

JAKÝ BYL NA FOREXU MŮJ ROK 2011 A JAK SE DOBŘE PŘIPRAVIT NA ROK NOVÝ

JAKÝ BYL NA FOREXU MŮJ ROK 2011 A JAK SE DOBŘE PŘIPRAVIT NA ROK NOVÝ JAKÝ BYL NA FOREXU MŮJ ROK 2011 A JAK SE DOBŘE PŘIPRAVIT NA ROK NOVÝ Webinář pro klienty Praha, 28.12.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. PROGRAM WEBINÁŘE Dnes máme na programu: Ohlédnutí za děním na Forexu

Více

JAK (ZNOVU) ZAČÍT. Webinář pro klienty Praha, 22.9.2011. www.colosseum.cz. Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s.

JAK (ZNOVU) ZAČÍT. Webinář pro klienty Praha, 22.9.2011. www.colosseum.cz. Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. JAK (ZNOVU) ZAČÍT Webinář pro klienty Praha, 22.9.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. PROGRAM WEBINÁŘE Dnes máme na programu: Zvládnout jednoduché základy Najít si vyhovující trh a pravidla Stanovit si

Více

Expertní přednáška pro DigiPárty

Expertní přednáška pro DigiPárty Expertní přednáška pro DigiPárty 23.3.2017. Obsah přednášky & Jak na černé zlato chytře a jednoduše? 1. Globální trh s ropou, jeho hráči a fundamenty 2. Ropa jako burzovní aktivum co vlastně obchodujeme?

Více

FOREX - INVESTICE - TRADING INOVATIVNÍ ZPŮSOB INVESTOVÁNÍ NA TRZÍCH

FOREX - INVESTICE - TRADING INOVATIVNÍ ZPŮSOB INVESTOVÁNÍ NA TRZÍCH FOREX - INVESTICE - TRADING INOVATIVNÍ ZPŮSOB INVESTOVÁNÍ NA TRZÍCH 2 Bohatství je pro moudrého sluhou, pro hloupého pánem. Seneca Využívání algorytmického obchodování vzrostlo z pouhých 2 % v roce 2004

Více

Mgr. Elena Lindišová. Spreadový report

Mgr. Elena Lindišová. Spreadový report Mgr. Elena Lindišová Spreadový report 14.12.2015 Veškeré informace v tomto dokumentu jsou určeny pouze ke studijním účelům. Neposkytujeme finanční poradenství. Neposkytujeme investiční doporučení. Nejsme

Více

AKCIÍ COLOSSEUM, A.S. RYZE ČESKÁ SPOLEČNOST JIŽ 17 LET NA TRHU BROKER ROKU 2014, 2013, 2012, 2011 BEST FUTURES BROKER 2015

AKCIÍ COLOSSEUM, A.S. RYZE ČESKÁ SPOLEČNOST JIŽ 17 LET NA TRHU BROKER ROKU 2014, 2013, 2012, 2011 BEST FUTURES BROKER 2015 COLOSSEUM, A.S. RYZE ČESKÁ SPOLEČNOST JIŽ 17 LET NA TRHU BROKER ROKU 2014, 2013, 2012, 2011 BEST FUTURES BROKER 2015 BEST ASSET MANAGEMENT COMPANY 2015 ŠIROKÉ PORTFOLIO PRODUKTŮ AKCIE, ETF, CERTIFIKÁTY

Více

Spready únor 2013. Obiloviny a olejniny. Pšenice prosinec / květen

Spready únor 2013. Obiloviny a olejniny. Pšenice prosinec / květen Spready únor 2013 Obiloviny a olejniny Pšenice prosinec / květen Stará sklizeň americké pšenice čelí nejen konkurenci ze strany zemí z jižní polokoule, ale také rovněž vyhlídkám na novou velkou úrodu,

Více

OBCHODOVÁNÍ S TRENDEM

OBCHODOVÁNÍ S TRENDEM OBCHODOVÁNÍ S TRENDEM Webinář pro klienty Praha, 6.10.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. PROGRAM WEBINÁŘE Dnes máme na programu: Co je a není trend Proč obchodovat s trendem Metody pro definování trendu

Více

Romana Křížová, CEO. Svět obchodu a financí na jednom místě

Romana Křížová, CEO. Svět obchodu a financí na jednom místě Romana Křížová, CEO Svět obchodu a financí na jednom místě Cíle TradeandFinance.eu Šíření informovanosti o obchodování na burze není nutné být závislými na doporučení investičních poradců na burze je možné

Více

Technická analýza a AOS Prezentace pro Českou asociaci treasury, Praha, 27.4.2010

Technická analýza a AOS Prezentace pro Českou asociaci treasury, Praha, 27.4.2010 Technická analýza a AOS Prezentace pro Českou asociaci treasury, Praha, 27.4.2010 Štěpán Pírko, Asset Management Colosseum, a.s. pirko@colosseum.cz Obsah 1. Co je a co není TA? 2. Charting 3. Indikátory

Více

TRADESTATION A ÚSPĚŠNÝ ALGORITMICKÝ TRADING. Ing. Petr Tmej www.aostrading.cz petr.tmej@aostrading.cz

TRADESTATION A ÚSPĚŠNÝ ALGORITMICKÝ TRADING. Ing. Petr Tmej www.aostrading.cz petr.tmej@aostrading.cz TRADESTATION A ÚSPĚŠNÝ ALGORITMICKÝ TRADING Ing. Petr Tmej www.aostrading.cz petr.tmej@aostrading.cz Poučení o riziku Důrazně upozorňujeme, že veškeré informace a poznatky uveřejněné na AOStrading.cz jsou

Více

Milí čtenáři tohoto ebooku, krátké elektronické PDF publikace. Dějuji vám za jejich stažení a doufám, že vás bude inspirovat!

Milí čtenáři tohoto ebooku, krátké elektronické PDF publikace. Dějuji vám za jejich stažení a doufám, že vás bude inspirovat! Milí čtenáři tohoto ebooku, krátké elektronické PDF publikace. Dějuji vám za jejich stažení a doufám, že vás bude inspirovat! Mé jméno je Jiří Mazur, jsem podnikatel a investor. Začínal jako 90% všech

Více

DOTAZNÍK PRO HODNOCENÍ VHODNOSTI MAKLÉŘSKÝCH SLUŽEB

DOTAZNÍK PRO HODNOCENÍ VHODNOSTI MAKLÉŘSKÝCH SLUŽEB DOTAZNÍK PRO HODNOCENÍ VHODNOSTI MAKLÉŘSKÝCH SLUŽEB Informace uvedené klientem budou použity výhradně pro účely hodnocení, zda jsou makléřské služby pro klienta vhodné. Poskytnutí odpovědi na níže uvedené

Více

Sezónní spread - veřejná analýza leden 2015 Zemní plyn

Sezónní spread - veřejná analýza leden 2015 Zemní plyn Sezónní spread - veřejná analýza leden 2015 Zemní plyn Marek Hauf analytik hauf@hbpartners.cz Tel: 234 768 016 Shrnutí Meziměsíční sezónní spread březnového a zářijového futures kontraktu na zemní plyn

Více

Fundamentální rozbor sezónní spready duben 2015

Fundamentální rozbor sezónní spready duben 2015 Fundamentální rozbor sezónní spready duben 2015 Energie a Kovy Nákup červenec 15 benzín/prodej červenec 15 topný olej Spotřeba benzínu začíná růst v průběhu jara, tedy ve stejné době kdy producenti a distributoři

Více

KOMODITNÍ SPREADY. diskréční obchodování s komoditami jinak a profitabilně. Romana Křížová CEO, TradeandFinance.eu, s.r.o.

KOMODITNÍ SPREADY. diskréční obchodování s komoditami jinak a profitabilně. Romana Křížová CEO, TradeandFinance.eu, s.r.o. KOMODITNÍ SPREADY diskréční obchodování s komoditami jinak a profitabilně Romana Křížová CEO, TradeandFinance.eu, s.r.o. Co je to spread? Často používaný termín Spread = cenové rozpětí = rozdíl mezi dvěma

Více

Sezónní spread - veřejná analýza listopad 2015 live cattle/lean hogs

Sezónní spread - veřejná analýza listopad 2015 live cattle/lean hogs Sezónní spread - veřejná analýza listopad 2015 live cattle/lean hogs Marek Hauf analytik hauf@hbpartners.cz Tel: 234 768 016 Shrnutí Sezónní spread dubnového skotu na porážku a dubnových vepřových půlek

Více

Sezónní spread - veřejná analýza září 2015 Lean Hogs vepřové půlky

Sezónní spread - veřejná analýza září 2015 Lean Hogs vepřové půlky Sezónní spread - veřejná analýza září 2015 Lean Hogs vepřové půlky Marek Hauf analytik hauf@hbpartners.cz Tel: 234 768 016 Shrnutí Sezónní spread říjnových a prosincových vepřových půlek (Lean Hogs) představuje

Více

Test obecné finanční gramotnosti

Test obecné finanční gramotnosti Test obecné finanční gramotnosti Finanční inteligence je něco, co se ve škole nenaučíte. A přitom je to obor stejně důležitý ne-li důležitější než algebra v matematice nebo historie literatury v češtině.

Více

PROHLÁŠENÍ O SEZNÁMENÍ SE S INVESTIČNÍMI RIZIKY

PROHLÁŠENÍ O SEZNÁMENÍ SE S INVESTIČNÍMI RIZIKY PROHLÁŠENÍ O SEZNÁMENÍ SE S INVESTIČNÍMI RIZIKY ze dne 14. ledna 2015 I. OBECNÁ USTANOVENÍ 1. Prohlášení o seznámení se s investičními riziky (dále jen Prohlášení ) je nedílnou součástí Pravidel poskytování

Více

VIE FINANCE A.E.P.E.Y. S.A.

VIE FINANCE A.E.P.E.Y. S.A. VIE FINANCE A.E.P.E.Y. S.A. OBECNÉ PROHLÁŠENÍ O RIZICÍCH červenec 2017 VIE FINANCE A.E.P.E.Y. S.A., působící prostřednictvím značky FORTISSIO (www.fortissio.com) (dále jen Společnost), je regulovanou investiční

Více

Spreadový týdeník 26.-30.1.2015

Spreadový týdeník 26.-30.1.2015 Spreadový týdeník 26.-30.1.2015 Marek Hauf analytik hauf@hbpartners.cz Tel: 234 768 016 SHRNUTÍ PŘEDEŠLÉHO TÝDNE: Graf č. 1: Komoditní spread CBM5-CBZ5 (zdroj: Track`n Trade) Pohled zpět na týden 12.1.-16.1.2015

Více

Jak mohu splnit svá očekávání

Jak mohu splnit svá očekávání Jak mohu splnit svá očekávání Investiční strategie SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ÚSPĚŠNÉ INVESTOVÁNÍ Každý z nás má své specifické cíle, kterých může prostřednictvím investování dosáhnout. Pro někoho je důležité

Více

ÚVODNÍ SLOVO 13 Než začnete 15

ÚVODNÍ SLOVO 13 Než začnete 15 ÚVODNÍ SLOVO 13 Než začnete 15 Obchodování a investování na finančních trzích 15 Základy investičního vzdělání co jsou investice 16 Byznys jménem trading 17 Shrnutí 21 ČÁST I. 25 MOŽNOSTI OBCHODOVÁNÍ 25

Více

Sezónní spread - veřejná analýza říjen 2015 sója/kukuřice

Sezónní spread - veřejná analýza říjen 2015 sója/kukuřice Sezónní spread - veřejná analýza říjen 2015 sója/kukuřice Marek Hauf analytik hauf@hbpartners.cz Tel: 234 768 016 Shrnutí Sezónní spread květnové sóji a květnové kukuřice představuje další zajímavou obchodní

Více

Mgr. Elena Lindišová. Vyhodnocení spreadových reportů

Mgr. Elena Lindišová. Vyhodnocení spreadových reportů Mgr. Elena Lindišová Vyhodnocení spreadových reportů 27.4.2016 Veškeré informace v tomto dokumentu jsou určeny pouze ke studijním účelům. Neposkytujeme finanční poradenství. Neposkytujeme investiční doporučení.

Více

Sojové boby long. Nákup sojových bobů spekulace na růst kurzu. Únor 2003

Sojové boby long. Nákup sojových bobů spekulace na růst kurzu. Únor 2003 Sojové boby long Nákup sojových bobů spekulace na růst kurzu Únor 2003 1 Sojové boby na vzestup Trh sojových bobů se nacházel v dlouhodobém sestupném trendu. Podle všech ukazatelů utvořil na začátku minulého

Více

POUČENÍ O RIZIKU RELIANTCO INVESTMENTS LTD

POUČENÍ O RIZIKU RELIANTCO INVESTMENTS LTD POUČENÍ O RIZIKU RELIANTCO INVESTMENTS LTD Duben 2017 Poučení o riziku společnosti UFX VAROVÁNÍ PŘED RIZIKEM: CFD jsou pákové produkty, jejichž obchodování je spojeno s vysokou mírou rizika, které může

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si,prosím,upozornění v závěru analýzy. EUR / USD Krátkodobé oslabení. EUR/USD - uplatňují se medvědí tlaky. Hodinová rezistence

Více

Rychlý průvodce finančním trhem

Rychlý průvodce finančním trhem Rychlý průvodce finančním trhem www.highsky.cz Trh Forex Z hlediska objemu transakcí je forexový trh největší na světě (decentralizovaný trh s denním objemem 4 biliony USD) Denní objem trhu je zhruba 16x

Více

DEVIZOVÝ TRH, ROVNĚŽ NAZÝVANÝ FOREX, FX TRH NEBO MĚNOVÝ TRH, JE CELOSVĚTOVÝ FINANČNÍ TRH, NA NĚMŽ SE PROVÁDĚJÍ OBCHODY VE VŠECH SVĚTOVÝCH MĚNÁCH.

DEVIZOVÝ TRH, ROVNĚŽ NAZÝVANÝ FOREX, FX TRH NEBO MĚNOVÝ TRH, JE CELOSVĚTOVÝ FINANČNÍ TRH, NA NĚMŽ SE PROVÁDĚJÍ OBCHODY VE VŠECH SVĚTOVÝCH MĚNÁCH. DEVIZOVÝ TRH, ROVNĚŽ NAZÝVANÝ FOREX, FX TRH NEBO MĚNOVÝ TRH, JE CELOSVĚTOVÝ FINANČNÍ TRH, NA NĚMŽ SE PROVÁDĚJÍ OBCHODY VE VŠECH SVĚTOVÝCH MĚNÁCH. JEDNÁ SE O MEZINÁRODNÍ TRH, KTERÝ NEMÁ JEDNO PEVNÉ TRŽNÍ

Více

HIGH-FREQUENCY TRADING

HIGH-FREQUENCY TRADING HIGH-FREQUENCY TRADING Představení Vysokofrekvenční obchodování je alternativním způsobem správy kapitálu na globálních finančních trzích. Je tu pro investory, kteří hledají možnosti diverzifikace pro

Více

5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh

5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh 5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh 2014 Michal Garšic Tato publikace, ani žádná její část nesmí být kopírována, rozmnožována, ani poskytována třetím osobám. Také nesmí být šířena

Více

Tématické okruhy. 4. Investiční nástroje investiční nástroje, cenné papíry, druhy a vlastnosti

Tématické okruhy. 4. Investiční nástroje investiční nástroje, cenné papíry, druhy a vlastnosti Seznam tématických okruhů a skupin tématických okruhů ( 4 odst. 2 vyhlášky o druzích odborných obchodních činností obchodníka s cennými papíry vykonávaných prostřednictvím makléře, o druzích odborné specializace

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

Mgr. Elena Lindišová. Spreadový report 1.2.2016

Mgr. Elena Lindišová. Spreadový report 1.2.2016 Mgr. Elena Lindišová Spreadový report 1.2.2016 Veškeré informace v tomto dokumentu jsou určeny pouze ke studijním účelům. Neposkytujeme finanční poradenství. Neposkytujeme investiční doporučení. Nejsme

Více

Sdělení klíčových informací Fyzické akcie

Sdělení klíčových informací Fyzické akcie GOLDENBURG GROUP LTD G O L D E N B U R G G R O U P L T D Siafi Street, Porto Bello BLD, 3rd Floor, Office 30 3, 3042 Limassol, Cyprus P +357 2200 8307, F +357 2403 0076, info@fxglobal.com Reg. No: HE328474,

Více

Příprava na zkoušky odborné způsobilosti na finančních trzích

Příprava na zkoušky odborné způsobilosti na finančních trzích Příprava na zkoušky odborné způsobilosti na finančních trzích Deriváty II opce a opční strategie Opce Poskytuje vlastníkovi opce nikoli povinnost, ale právo k nákupu nebo prodeji určitého podkladového

Více

Kakao long. Nákup kakaa očekáváme růst ceny. Červen 2005. Kamil Bednář

Kakao long. Nákup kakaa očekáváme růst ceny. Červen 2005. Kamil Bednář Kakao long Nákup kakaa očekáváme růst ceny Červen 2005 Kamil Bednář 1 Kakao na vzestup Ještě před 500 lety bylo kakao nazýváno pokrmem bohů. Nyní se zdá, že si bohové budou muset šáhnout při jeho nákupu

Více

Specifické informace o fondech

Specifické informace o fondech Specifické informace o fondech Investiční životní pojištění TOP Comfort (SIF) ÚČEL V tomto dokumentu naleznete klíčové informace o jednotlivých investičních fondech, do kterých je možné v rámci produktu

Více

Forex Edge 31. srpna 2016

Forex Edge 31. srpna 2016 a Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny. Cílem je ukázat čtenářům praktické principy analýzy měnových párů a ukázat potenciálně zajímavé aktuální příležitosti.

Více

Paládium long. Nákup paládia spekulace na růst ceny. Září 2003

Paládium long. Nákup paládia spekulace na růst ceny. Září 2003 Paládium long Nákup paládia spekulace na růst ceny Září 2003 1 Paládium na vzestup Téměř tři roky trvající sestupný trend na trhu s paládiem je u konce. Díky očekávanému silnému ekonomickému růstu především

Více

Mobilní aplikace pro WinSignals Online

Mobilní aplikace pro WinSignals Online Mobilní aplikace pro WinSignals Online Jak WinSignals fungují? WinSignals nejsou robot (AOS), využívají zkušeností reálných obchodníků pracujících se živými účty. Na základě aktuálního sledování trhu a

Více

Forex Outlook USDCAD 11.10. 2015

Forex Outlook USDCAD 11.10. 2015 Forex Outlook USDCAD 11.10. 2015 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh EURUSD s tím, že můj náhled je neutrální a budu mít zájem obchodovat jak na stranu long,

Více

Souhrn. Situace na trhu

Souhrn. Situace na trhu Souhrn Švýcarský frank long Štěpán Pírko, duben 2006 Americký dolar ukončuje mnohaměsíční růstovou fázi a nachází se na začátku dalšího období, ve kterém bude proti svým hlavním světovým rivalům oslabovat.

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Prosím, přečtěte si upozornění v závěru analýzy. EUR / USD Klesá. EUR/USD se nachází pod 1.21,prolomil hodinový support na 1.2112 (12/01/2018).

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Prosím, přečtěte si upozornění v závěru analýzy. EUR / USD Medvědí konsolidace. EUR/USD pokračuje v medvědí konsolidační fázi, obchoduje

Více

Technická Analýza Aktualizace doporučení obnovení nákupního doporučení long.

Technická Analýza Aktualizace doporučení obnovení nákupního doporučení long. Fio banka, a.s. Fio Technická Analýza Alcoa 24.10.2011 Aktualizace doporučení obnovení nákupního doporučení long. Vývoj akcií Alcoa (AA) v rámci minulého doporučení došel bohužel dále než měl a došlo na

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si,prosím,upozornění v závěru analýzy. EUR / USD Odebírání zisku. EUR/USD - býčí tlaky i přes konsolidaci pokračují. Pár dosáhl

Více

Společnost LYNX připravila pro své klienty a další zájemce o obchodování komoditních spreadů. Komoditní newsletter, který bude rozesílán měsíčně.

Společnost LYNX připravila pro své klienty a další zájemce o obchodování komoditních spreadů. Komoditní newsletter, který bude rozesílán měsíčně. a Duben 2017 Společnost LYNX připravila pro své klienty a další zájemce o obchodování komoditních spreadů. Komoditní newsletter, který bude rozesílán měsíčně. Cílem newsletteru je poukázat na potenciálně

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Prosím, přečtěte si upozornění v závěru analýzy. EUR / USD Blíží se k 1.20. EUR/USD - medvědí formace zahájená na 1.24 (max 19/04/2018) váhá,

Více

Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu

Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu Proč byste měli začít trading na Demo účtu Goldstarway? Než začnete obchodovat se živým účtem a než zjistíte, že burza

Více

Finančnítrhy. Kolektivníinvestování

Finančnítrhy. Kolektivníinvestování Finančnítrhy Kolektivníinvestování Princip kolektivního investování Podstatou podnikání formou kolektivního investování je shromažďování peněžních prostředků od předem neurčeného a neomezeného počtu osob

Více

Kapitola 2: Použití základních strategií příklady obchodů 29

Kapitola 2: Použití základních strategií příklady obchodů 29 Úvod 1 Kapitola 1: Vývoj opcí a základní terminologie 3 Historie novodobých opcí 3 Základní pojmy a terminologie 4 Uplatnění (exercise) a přiřazení (assignment) 4 Automatická uplatnění 5 Předčasné uplatnění

Více

Kukuřice - LONG. Vysoká poptávka a nízké zásoby tlačí cenu kukuřice vzhůru. Boris Tomčiak, analytik, tomciak@colosseum.cz 16. 03.

Kukuřice - LONG. Vysoká poptávka a nízké zásoby tlačí cenu kukuřice vzhůru. Boris Tomčiak, analytik, tomciak@colosseum.cz 16. 03. Kukuřice - LONG Vysoká poptávka a nízké zásoby tlačí cenu kukuřice vzhůru Boris Tomčiak, analytik, tomciak@colosseum.cz 16. 03. 2012 Colosseum, a.s. Londýnská 59, 120 00 Praha 2, Czech Republic Tel.: +420

Více

od Admiral Markets Trading Camp

od Admiral Markets Trading Camp od Admiral Markets Trading Camp 1. Fibonacci retracement 2. Nastavení 3. Použití v praxi Autorem tohoto mocného nástroje je matematik Leonardo Pisano Fibonacci. Nástroj vychází z přírody konkrétně z vypozorování

Více

lidí ve firmě CÍLEM JE ÚSPĚCH Petr Hrubý Vlastníbyznys

lidí ve firmě CÍLEM JE ÚSPĚCH Petr Hrubý Vlastníbyznys CÍLEM JE ÚSPĚCH lidí ve firmě Petr Hrubý V roce 1998 založil společnost Broker Consulting, z níž se za 17 let stal přední hráč na tuzemském trhu finančních konzultantů. Dnes přichází firma na trh s projektem

Více

Mgr. Elena Lindišová. Spreadový report

Mgr. Elena Lindišová. Spreadový report Mgr. Elena Lindišová Spreadový report 5.1.2016 Veškeré informace v tomto dokumentu jsou určeny pouze ke studijním účelům. Neposkytujeme finanční poradenství. Neposkytujeme investiční doporučení. Nejsme

Více

Spreadové strategie na zrninách Elena Lindišová

Spreadové strategie na zrninách Elena Lindišová Spreadové strategie na zrninách 19.6.2019 Elena Lindišová Otázka č.1: 1) Jakým způsobem se sbírají data od Hedgers/Speculators pro analýzy? Odpověď č.1: 1) Data publikuje CFTC, federalní regulátor futures

Více

Obchodní systém. Kvalitní obchodní systém odděluje profesionály od amatérů. Dává nám výhodu před ostatními (statistická výhoda = edge)

Obchodní systém. Kvalitní obchodní systém odděluje profesionály od amatérů. Dává nám výhodu před ostatními (statistická výhoda = edge) OBCHODNÍ PLÁN Obchodní systém Kvalitní obchodní systém odděluje profesionály od amatérů Slouží nám pro volbu správného momentu, kdy do trhu vstoupit a následně z něj vystoupit Dává nám výhodu před ostatními

Více

MOŽNOSTI OBCHODOVÁNÍ 25. Investovat, nebo obchodovat? 27 Obchodování versus investování 27 Investování a obchodování podle náročnosti 29 KAPITOLA 2

MOŽNOSTI OBCHODOVÁNÍ 25. Investovat, nebo obchodovat? 27 Obchodování versus investování 27 Investování a obchodování podle náročnosti 29 KAPITOLA 2 ÚVODní slovo 13 ÚVOD 14 Než začnete 15 Obchodování a investování na finančních trzích 15 Základy investičního vzdělání co jsou investice 16 Byznys jménem trading 17 Shrnutí 21 ČÁST I. 25 MOŽNOSTI OBCHODOVÁNÍ

Více

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny.

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny. Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností jednou za dva týdny. Cílem je ukázat čtenářům praktické principy analýzy měnových párů a ukázat potenciálně zajímavé aktuální příležitosti.

Více

Investiční kapitálové společnosti KB, a.s.

Investiční kapitálové společnosti KB, a.s. Pololetní zpráva Investiční kapitálové společnosti KB, a.s. Zajištěné a garantované fondy IKS / LYXOR Souhrnný měsíční report k datu 31/07/2015 Pro zobrazení reportu klikněte na název fondu KB AKCENT 2

Více

Měnové opce v TraderGO

Měnové opce v TraderGO Měnové opce v TraderGO Upozornění Informace sdělené v rámci této prezentace NEJSOU investičním doporučením, projevem osobního investičního poradenství ani nabídkou k nákupu či prodeji investičních nástrojů.

Více

INVESTIČNÍ DOTAZNÍK O INVESTIČNÍCH VĚDOMOSTECH ZÁKAZNÍKA

INVESTIČNÍ DOTAZNÍK O INVESTIČNÍCH VĚDOMOSTECH ZÁKAZNÍKA INVESTIČNÍ DOTAZNÍK O INVESTIČNÍCH VĚDOMOSTECH ZÁKAZNÍKA Jméno a příjmení Zákazníka / Jméno a příjmení Zástupce Zákazníka Číslo Smlouvy (doplní XTB) 1. Platné právní předpisy vyžadují, aby X-Trade Brokers

Více

Sdělení klíčových informací CFD obecné

Sdělení klíčových informací CFD obecné GOLDENBURG GROUP LTD G O L D E N B U R G G R O U P L T D Siafi Street, Porto Bello BLD, 3rd Floor, Office 30 3, 3042 Limassol, Cyprus P +357 2200 8307, F +357 2403 0076, info@fxglobal.com Reg. No: HE328474,

Více

10 PRAVIDEL ÚSPĚŠNÉHO OBCHODOVÁNÍ. aneb co znát předtím, než začnete obchodovat

10 PRAVIDEL ÚSPĚŠNÉHO OBCHODOVÁNÍ. aneb co znát předtím, než začnete obchodovat 10 PRAVIDEL ÚSPĚŠNÉHO OBCHODOVÁNÍ aneb co znát předtím, než začnete obchodovat Trading Academy 2017 Stejně jako je těžké peníze vydělat, je těžké se o ně starat. Určitě jste již někdy zažili situaci, kdy

Více

Obchodní plán forex Lukáš Plaček

Obchodní plán forex Lukáš Plaček Obchodní plán forex Lukáš Plaček Co je to forex? Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě. Denně se zde zobchodují měny

Více

INVESTIČNÍ DOTAZNÍK. 1. Identifikace zákazníka. 2. Investiční cíle zákazníka. Jméno a příjmení / obchodní firma / název: RČ/IČ: bytem/sídlo:

INVESTIČNÍ DOTAZNÍK. 1. Identifikace zákazníka. 2. Investiční cíle zákazníka. Jméno a příjmení / obchodní firma / název: RČ/IČ: bytem/sídlo: INVESTIČNÍ DOTAZNÍK Investiční dotazník je předkládán v souladu s ust. 15h a 15i zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, ve znění pozdějších předpisů zákazníkovi společnosti B22 Finance

Více

Finanční management. Nejefektivnější portfolio (leží na hranici) dle Markowitze: Polemika o významu dividendové politiky

Finanční management. Nejefektivnější portfolio (leží na hranici) dle Markowitze: Polemika o významu dividendové politiky Finanční management Dividendová politika, opce, hranice pro cenu opce, opční techniky Nejefektivnější portfolio (leží na hranici dle Markowitze: existuje jiné s vyšším výnosem a nižší směrodatnou odchylkou

Více

Jak mohu splnit svá očekávání

Jak mohu splnit svá očekávání Jak mohu splnit svá očekávání Obchodování s cennými papíry SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ÚSPĚŠNÉ INVESTOVÁNÍ CYRRUS vám umožní obchodovat s různými druhy investičních nástrojů především na burzách v Německu,

Více

Sdělení klíčových informací FOREX

Sdělení klíčových informací FOREX GOLDENBURG GROUP LTD G O L D E N B U R G G R O U P L T D Siafi Street, Porto Bello BLD, 3rd Floor, Office 30 3, 3042 Limassol, Cyprus P +357 2200 8307, F +357 2403 0076, info@fxglobal.com Reg. No: HE328474,

Více

Členění termínových obchodů z hlediska jejich základních

Členění termínových obchodů z hlediska jejich základních Členění termínových obchodů z hlediska jejich základních vlastností a způsobů obchodovatelnosti TERMÍNOVÉ OBCHODY Neodvolatelné /tzv. pevné/ termínové obchody Termínové kontrakty typu forward a futures

Více

Akciové. investování. www.xtb.cz

Akciové. investování. www.xtb.cz Akciové investování www.xtb.cz Obsah Úvod k akciovému investování 9 základní pojmů akciového investora Důležité faktory čas, výnos, riziko 3 +1 investiční strategie: Hodnotové investiční tituly Růstové

Více

Mgr. Elena Lindišová. Vyhodnocení spreadových reportů

Mgr. Elena Lindišová. Vyhodnocení spreadových reportů Mgr. Elena Lindišová Vyhodnocení spreadových reportů 4.2.2016 Veškeré informace v tomto dokumentu jsou určeny pouze ke studijním účelům. Neposkytujeme finanční poradenství. Neposkytujeme investiční doporučení.

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si,prosím,upozornění v závěru analýzy. EUR / USD Míří k dlouhodobé rezsitenci. EUR/USD - býčí tlaky pokračují. Hodinová rezistence

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Prosím, přečtěte si upozornění v závěru analýzy EUR / USD Prodejní tlaky. EUR/USD po prolomení rezistence na 1.2537 (25/01/2017) klesá. Míří

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Prosím, přečtěte si upozornění v závěru analýzy EUR / USD Klesá. EUR/USD dál klesá, míří k supportu na 1.2276 ( min 14/02/2018). Hodinová

Více

www.milionoveimperium.cz

www.milionoveimperium.cz www.milionoveimperium.cz David Kirš, autor Miliónového impéria a EmailAcademy uvádí ebook WEB MILIONÁŘE A KRUH BOHATSTVÍ Tento ebook (dokument) můžete šířit a přeposílat dále, ale pouze jako celek. Není

Více

EXTRÉMNÍ & ZISKY HORKÉ 07/08/2015. HB Partners s.r.o. Hájkova 2747/22 130 00 Praha 3 - Žižkov Ceská ˇ republika

EXTRÉMNÍ & ZISKY HORKÉ 07/08/2015. HB Partners s.r.o. Hájkova 2747/22 130 00 Praha 3 - Žižkov Ceská ˇ republika EXTRÉMNÍ & EXTRÉMNÍ ZISKY RIZIKO HORKÉ 07/08/2015 TIPY ZE STRATEGIE EXZARI HB Partners s.r.o. Hájkova 2747/22 130 00 Praha 3 - Žižkov Ceská ˇ republika (+420) 234 768 016 (+420) 234 768 013 www.hbpartners.cz

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Prosím, přečtěte si upozornění v závěru analýzy. EUR / USD Dere se výš. EUR/USD po vzestupu z 1.2240 (20/03/2018) dál stoupá a blíží se do

Více

Forex Outlook USDCAD

Forex Outlook USDCAD Forex Outlook USDCAD 26.2. 2017 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh EURUSD a napsal jsem, že: Trh je prostě hodně neutrální a cena se tak může vydat kamkoliv

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si,prosím,upozornění v závěru analýzy. EUR / USD Býčí prolomení. EUR/USD - krátkodobé býčí tlaky se zpomalují. Pár prolomil rezistenci

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 1 8 0 0 1 8 Edice Investice Petr

Více

Kukuřice long. Nákup kukuřice spekulace na vzestup ceny

Kukuřice long. Nákup kukuřice spekulace na vzestup ceny Kukuřice long Nákup kukuřice spekulace na vzestup ceny Červen 2002 Kukuřice na vzestup Trh s kukuřicí se dostal do výhodné situace, na jejíž zformování dlouhodobě čekáme. Kurz je na mimořádně nízké úrovni

Více

INVESTIČNÍ DOTAZNÍK. Zaměstnanec společnosti, který dotazník předkládá zákazníkovi: Datum vyplnění dotazníku: Identifikace zákazníka

INVESTIČNÍ DOTAZNÍK. Zaměstnanec společnosti, který dotazník předkládá zákazníkovi: Datum vyplnění dotazníku: Identifikace zákazníka INVESTIČNÍ DOTAZNÍK se sídlem Pobřežní 97/4, 86, Praha 8 IČ: 4767684 zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 585 (dále také jen Manažer ) Úplné a pravdivé vyplnění

Více

Příloha k prezentaci BRODIS hodnotový OPFKI QIIS

Příloha k prezentaci BRODIS hodnotový OPFKI QIIS Příloha k prezentaci BRODIS hodnotový OPFKI QIIS V následující prezentaci se seznámíme s investičními principy, kterým věříme a na základě kterých jsme si nechali vytvořit BRODIS hodnotový OPFKI. Tyto

Více

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny.

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny. Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností jednou za dva týdny. Cílem je ukázat čtenářům praktické principy analýzy měnových párů a ukázat potenciálně zajímavé aktuální příležitosti.

Více

ALGORITMICKÉ OBCHODOVÁNÍ

ALGORITMICKÉ OBCHODOVÁNÍ ALGORITMICKÉ OBCHODOVÁNÍ ALGORITHMIC TRADING STARÁME SE O VÁŠ ZISK w Jakým způsobem zhodnocujeme prostředky? Využíváme algoritmický obchodní systém Algoritmický obchodní systém je komplexní nástroj, který

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Prosím, přečtěte si upozornění v závěru analýzy. EUR / USD Býčí konsolidace. EUR/USD prolomil silný support daleko na 1.1613 (min 26/07/2017)

Více