U S N E S E N Í z 3.zasedání Zastupitelstva M Praha Kunratice konaného dne 26.února 2003

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U S N E S E N Í z 3.zasedání Zastupitelstva M Praha Kunratice konaného dne 26.února 2003"

Transkript

1 3.zasedání Zastupitelstva M-Praha-Kunratice U S N E S E N Í z 3.zasedání Zastupitelstva M Praha Kunratice konaného dne 26.února 2003 Zastupitelstvo M návrhovou komisi ve složení: Ovovatele zápisu z dnešního zastupitelstva: s c h v a l u j e Ing. Mydlarík Svatomír p. Andelt Jan p. Vaníek Vilém Ing. Zeithamer Tomáš s následujícím programem dnešního jednání: 1) Projednání návrhu rozpotu hlavní innosti M Praha Kunratice na rok ) Projednání návrhu rozpotu vedlejší innosti M Praha Kunratice na rok ) Volba len finanního výboru a kontrolního výboru Zastupitelstva M Praha - Kunratice 4) Projednání návrh na zmnu Územního plánu hl. m. Prahy : a. na pozemku. parc. 2366/16 v k. ú. Kunratice pi ul. Vídeské b. na pozemcích. parc. 2358/1, 4, 5 a 9 v k. ú. Kunratice a na pozemcích. parc. 1420/2 a 3 v k. ú. Šeberov b. na pozemku. parc v k. ú. Kunratice pi ul. K Písnici c. na ásti pozemku. parc. 805/5 v k. ú. Kunratice pi ul. Pískovna d. na pozemku. parc. 2349/14 v k. ú. Kunratice (v lokalit Nad Skálou ) e. na ástech pozemk. parc. 2356/106, 108, 130 a 149 v k. ú. Kunratice (v lokalit Na Bažantov ) f. na pozemcích. parc a 2024 v k. ú. Kunratice pi. ul. Žižkova a K Betáni g. na ásti pozemku. parc. 2342/70 v k. ú. Kunratice (v lokalit Na Lhotech ) 5) Projednání stanoviska M k dokumentaci pro územní ízení akce Rodinné domy Kunratice v lokalit Na Lhotech 6) Projednání žádosti o smnu pozemk. parc. 2366/2 a 19 v k. ú. Kunratice ve vlastnictví M Praha Kunratice za jiný pozemek v k. ú. Kunratice 7) Projednání odpisového plánu Mateské školy Pedškolní v Praze - Kunraticích 8) Rzné K bodu Zastupitelstvo M - návrh rozpotu M na rok 2003 s objemem píjm ve výši ,0 tis K s objemem výdaj ve výši ,0 tis K s plánovaným schodkem ve výši ,0 tis K který je kryt financováním (t. 8) (konsolidace 180,0 tis K) - doporuení starostky na základ stanoviska finanního výboru ze dne schválit návrh rozpotu na rok 2003

2 s c h v a l u j e rozpoet M na rok 2003 s objemem píjm ve výši ,0 tis K s objemem výdaj ve výši ,0 tis K s plánovaným schodkem ve výši ,0 tis K který je kryt financováním (t. 8) (konsolidace 180,0 tis K) starostce M podat informaci o rozhodnutí tohoto bodu MHMP do K bodu Zastupitelstvo M - návrh rozpotu hospodáské innosti M na rok 2003 s výnosy... 2, ,0 K s náklady... 1, ,0 K a hospodáským výsledkem ,0 K - doporuení starostky na základ stanoviska finanního výboru ze dne schválit návrh rozpotu hospodáské innosti M na rok s c h v a l u je - návrh rozpotu hospodáské innosti M na rok 2003 s výnosy... 2, ,0 K s náklady... 1, ,0 K a hospodáským výsledkem ,0 K starostce M podat informaci o rozhodnutí tohoto bodu MHMP do K bodu 3 3.3a).1 Zastupitelstvo M - návrhy pedsed politických stran zúastnných v Zastupitelstvu M Praha-Kunratice na zvolení následujících osob za leny finanního výboru Zastupitelstva M Praha- Kunratice: pí. Magdalena Beranová (CSNS + nezávislí) Ing. Vladislav Bhal DrSc (KDU SL) p. Vilém Vaníek (KSM) Ing. Ladislav Hošuk, (SSD) Ing. Jan Ková (US-DEU) - návrh starostky na zvolení Ing. Bhalové za lena finanního výboru Zastupitelstva M Praha-Kunratice z dvodu splnní 100, odst. 1 a 77 odst. 4 zákona o hl. m. Praze 3.3.a).2. v o l í - následující osoby za leny finanního výboru: pí. Magdalena Beranová (CSNS + nezávislí) Ing. Vladislav Bhal DrSc (KDU SL) p. Vilém Vaníek (KSM) Ing. Ladislav Hošuk, (SSD) Ing. Jan Ková (US-DEU)

3 3.3.b).1. Zastupitelstvo M - návrhy pedsed politických stran zúastnných v Zastupitelstvu M Praha-Kunratice na zvolení následujících osob za leny kontrolního výboru Zastupitelstva M Praha- Kunratice: Ing. Eva Juránková (ODS) p. Milan Matoušek (SSD) Ing. Svatomír Mydlarík (SNS + nezávislí) pí. Ladislava Píchová (KSM) p. Petr Zeman (US-DEU) - návrh starostky na zvolení Ing. Balkové za lena kontrolního výboru Zastupitelstva M Praha-Kunratice z dvodu splnní 100, odst. 1 a 77, odst. 4 zákona o hl. m. Praze. 3.3.b).2. v o l í - následující osoby za leny kontrolního výboru: Ing. Eva Juránková (ODS) p. Milan Matoušek (SSD) Ing. Svatomír Mydlarík (SNS + nezávislí) pí. Ladislava Píchová (KSM) p. Petr Zeman (US-DEU) K bodu a).1 Zastupitelstvo M - návrh paní Emílie Šimákové za dne 2.7.2D002 na zmnu ÚPn na pozemku. parc. 2366/16 v k.ú. Kunratice pi ul. Vídeská z funkce izolaní zele a orná pda na funkci smíšenou obchodu a služeb. 3.4.a).2. - se zmnou ÚPn na pozemku. parc. 2366/16 v k.ú. Kunratice pi ul. Vídeská z funkce izolaní zele a orná pda na funkci smíšenou obchodu a služeb. 3.4.a) a podání informace o rozhodnutí tohoto bodu pí. Šimákové ve stejném termínu. 3.4.b).1. Zastupitelstvo M - návrh Reality Kunratice spol. s r.o. ze dne na zmnu ÚPn na pozemcích. parc. 2358/1,4, 5 a 9 v k.ú. Kunratice a na pozemcích. parc. 1420/2 a 3 v k.ú. Šeberov pi ul. Kunratická spojka z funkce orná pda na funkci všeobecn obytnou. 3.4.b).2. n e - se zmnou ÚPn na pozemcích. parc. 2358/1, 4, 5 a 9 v k.ú. Kunratice a na pozemcích. parc. 1420/2, a 3 v k.ú. Šeberov pi ul. Kunratická spojka z funkce orná pda na funkci všeobecn obytnou z dvodu, že se jedná o izolovanou lokalitu (vzdálenost od souasné kompaktní zástavby Kunratic je cca 750 m) a zmna funkního využití této lokality bez územn plánovacích dokument závazné povahy, které by ešily komplexn rozvoj jižního sektoru Kunratic, není koncepní 3.4.b) a podání informace o rozhodnutí tohoto bodu firm Reality Kunratice spol. s r.o.) ve stejném termínu.

4 3.4.c).1. Zastupitelstvo M - návrh manžel Hráškových ze dne na zmnu ÚPn na pozemku. parc v k.ú. Kunratice pi ul. K Písnici z funkce pírodní nelesní plochy s výhledem na funkci smíšenou obchodu a služeb po roce 2010 na funkci všeobecn obytnou. 3.4.c).2. - se zmnou ÚPn na pozemku. parc v k.ú. Kunratice z funkce pírodní nelesní plochy s výhledem na funkci smíšenou obchodu a služeb po roce 2010 na funkci všeobecn obytnou. 3.4.c) a podání informace o rozhodnutí tohoto bodu manželm Hráškovým ve stejném termínu. 3.4.d).1. Zastupitelstvo M - návrh Jiího Brabce ze dne na zmnu ÚPn na ásti pozemku. parc. 805/5 v k.ú. Kunratice pi ul. Pískovna z funkce sady a zahrady na funkci ist obytnou. 3.4.d).2 - starostce zajistit postoupení návrhu SURM MHMP do a podání informace o rozhodnutí tohoto bodu panu Brabcovi ve stejném termínu. 3.4.e).1. Zastupitelstvo M - návrh Central Group a.s. ze dne na zmnu ÚPn na pozemku. parc. 2349/14 v k.ú. Kunratice z funkce orná pda s výhledem na funkci vysoké školy po r. 2Y010 na funkci ist obytnou. 3.4.e).2. - ásten se zmnou ÚPn na pozemku. parc. 2349/14 v k.ú. Kunratice (tj. bez té ásti pozemku, která se nachází v tzv. ochranném pásmu lesa) z funkce orná pda s výhledem na funkci vysoké školy po roce 2010 na funkci ist obytnou za podmínky, že bude bhem projednávání zmny doloženo kladné stanovisko Vysoké školy ekonomické a Vysoké školy chemickotechnologické. 3.4.e) a podání informace o rozhodnutí tohoto bodu firm Central Group a.s. ve stejném termínu. 3.4.f).1. Zastupitelstvo m - návrh p. Jiího Hrádka v zastoupené p. Ivana Kuchae ze dne na zmnu ÚPn na ástech pozemk. parc. 2356/106, 108, 130 a 149 v k.ú. Kunratice z funkce pírodní nelesní plochy na funkci ist obytnou. 3.4.f).2 - se zmnou ÚPn na ástech pozemk. parc. 2356/106,108, 130 a 149 v k.ú. Kunratice z funkce pírodní nelesní plochy na funkci ist obytnou. 3.4.f) a podání informace o rozhodnutí tohoto bodu p. Jiímu Hrádkovi ve stejném termínu. 3.4.g).1 Zastupitelstvo M - návrh pana Petra Komorníka ze dne na zmnu ÚPn na pozemku. parc a na ásti pozemku. parc v k.ú. Kunratice z funkce ist obytné na funkci smíšenou obchodu a služeb.

5 3.4.g).2. n e - se zmnou ÚPn na pozemku. parc a na ásti pozemku. parc v k.ú. Kunratice z funkce ist obytné na funkci smíšenou obchodu a služeb. 3.4.g).3. - Starostce zajistit postoupení uvedeného návrhu vetn stanoviska M SURM MHMP do a podání informace o rozhodnutí tohoto bodu panu Petru Komorníkovi ve stejném termínu. 3.4.h).1. Zastupitelstvo M - návrh starostky na základ projednání ve stavební a plánovací komisi a v komisi dopravy, životního prostedí a veejného poádku na zmnu ÚPn na ásti pozemku. parc. 2342/70 v k.ú. Kunratice (dle PD k územnímu ízení akce Obytný soubor Na Lhotách ) z funkce parkov upravené plochy na funkci ostatní komunikace z dvodu lepšího dopravního napojení pipravovaného obytného souboru na Lhotách. 3.4.h).2 - se zmnou ÚPn na ásti pozemku. parc. 2342/70 v k.ú. Kunratice (dle PD k územnímu ízení akce Obytný soubor Na Lhotách ) z funkce parkov upravené plochy na funkci ostatní komunikace z dvodu lepšího dopravního napojení pipravovaného obytného souboru Na Lhotách 3.4.h) K bodu Zastupitelstvo M - žádost ing. Jiího Sedláka v zastoupení K-STAVBY, a.s. ze dne o stanovisko M k dokumentaci k územnímu ízení akce Obytný soubor Na Lhotách, a to jako úastníka územního ízení a jako vlastníka dotených pozemk. parc. 966/1, 9, 10, 11, 12, 13, 14 a 2426/1 v k.ú. Kunratice s dokumentací k územnímu ízení akce Obytný soubor na Lhotách zpracovanou ADR s.r.o. v 12/2002 s tmito pipomínkami: a) ped vydáním souhlasu M k vydání územního rozhodnutí bude podepsána smlouva o spolupráci mezi M Praha-Kunratice a firmou K-STAVBY, a.s. upravující nkteré právní vztahy mezi jejími úastníky pi rozvoji této lokality, zejména pi výstavb a financování technické infrastruktury, dle doporuení kontrolního výboru, b) souástí územního rozhodnutí bude i ešení ochranného pásma lesa, c) v ulici Na Lhotech bude pi stávající zástavb doplnn chodník a stávající v jezdy majetkové vztahy, na západním konci ul. Na Lhotech bude zízeno ádné obratišt, d) bude zajištna územní rezerva pro výhledové dopravní propojení obslužné komunikace na severu lokality s ul. Hornomlýnská, e) chodník pi severovýchodním okraji lokality bude protažen až k ulici Na Lhotech, f) komunikace ústící kolmo do ul. Na Lhotech bude zkosena tak, aby tvoila pokraování ul. Nad Belvederem, g) bude zvážena možnost rovnobžného zkosení i sousední ulice a vytvoení souvislého zeleného pásu podél této komunikace, který by akcentoval sted lokality, h) bude zvážena možnost protažení jižní ásti ul. Hornomlýnská smrem k lesu (ást této komunikace by tak tvoila výše uvedenou územní rezervu), i) pás adových dom pi ul. Na Lhotech bude rozvolnn, teba na úkor hustoty obytných dom v první i druhé ad pi severovýchodní hranici lokality, j) bude zvážena možnost zachování ásti stávající náletové zelen,

6 k) bude znovu zvážena možnost snížený koeficientu míry využití území, l) staveništní doprava nebude vedena ulicí Na Lhotech, ale bude zajištna z ulice U Kunratického lesa podél západního okraje sídlišt Flora, m) komunikace Na Lhotech bude ešena jako obytná zóna, n) v navrhovaném území budou ešeny cyklostezky dle upesnní dopravní komise starostce zastupovat v územním ízení M Praha-Kunratice ve smyslu bodu K bodu Zastupitelstvo M - Žádost ASC s.r.o., Chalabalova 1600/27, Praha 5 Stodlky, zastoupená Thuan Tran, o smnu pozemk. parc. 2366/2 a 2366/19 ve vlastnictví M Praha-Kunratice v k.ú. Kunratice pi ulici Vídeská, za pozemek jiný ve stejné lokalit, nebo v lokalit jiné v k.ú. Kunratice se smnou pozemk. parc. 2366/2 a 2366/19 ve vlastnictví M Praha-Kunratice v k.ú. Kunratice pi ulici Vídeská, za pozemek jiný ve stejné lokalit, nebo v lokalit jiné v k.ú. Kunratice Starostce M Praha-Kunratice ing. arch. Ivan Kabelové zajistit podání informace o rozhodnutí bodu ASC s.r.o., Chalabalova 1600/27, Praha 5 Stodlky, zastoupené Thuan Tran. K bodu Zastupitelstvo M - návrh (smrnici) odpisového plánu pro MŠ, Praha-Kunratice, Pedškolní 880, který zizovateli pedložila editelka MŠ paní Milada Filipová s návrhem (smrnicí) odpisového plánu pro MŠ, Praha-Kunratice, Pedškolní 880, který zizovateli pedložila editelka MŠ paní Milada Filipová starostce prostednictvím tajemnice ÚM zajistit odpisování hmotného majetku MŠ podle návrhu (smrnice) odpisového plánu pro MŠ, Praha-Kunratice, Pedškolní 880.

Usnesení z 18. zasedání členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 1. února 2005

Usnesení z 18. zasedání členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 1. února 2005 Usnesení z 18. zasedání členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 1. února 2005 Zastupitelstvo MČ schvaluje návrhovou komisi ve složení: p. Vaníček Vilém, Ing. Alinčová Lenka bere na vědomí ověřovatele

Více

U S N E S E N Í. Hnětkovský Jan Vraný Jiří

U S N E S E N Í. Hnětkovský Jan Vraný Jiří U S N E S E N Í Z 27. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 10.3.2014 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele následující program: Ing.Potluka Oto

Více

východn od Kunratické spojky, smr Vestec Jesenice

východn od Kunratické spojky, smr Vestec Jesenice Výroková ást zmny: Z 1807 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1807 / 07 Mstská ást: Katastrální území: Parcelní íslo: Praha Šeberov, Praha Kunratice Šeberov, Kunratice východn od Kunratické spojky, smr

Více

Z 1862 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje

Z 1862 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje Výroková ást zmny: Z 1862 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1862 / 07 Mstská ást: Praha 22 Katastrální území: Pitkovice Parcelní íslo: v lokalit pi hranici M Praha 22 a Praha Keslice, západn od ulice

Více

U S N E S E N Í Z 19. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 18.11.2009. Zastupitelstvo MČ. s c h v a l u j e. Ing.

U S N E S E N Í Z 19. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 18.11.2009. Zastupitelstvo MČ. s c h v a l u j e. Ing. U S N E S E N Í Z 19. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 18.11.2009 Zastupitelstvo MČ návrhovou komise ve složení ověřovatele zápisu z dnešního zastupitelstva: s následujícím programem:

Více

Usnesení ze 20. zasedání členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 24. května Program:

Usnesení ze 20. zasedání členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 24. května Program: Usnesení ze 20. zasedání členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 24. května 2005 Zastupitelstvo MČ návrhovou komisi ve složení: Mgr. Fork Jiří, p. Matoušková Kateřina Ověřovatele zápisu z dnešního

Více

K bodu 1 programu: Mimoádné 41. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne ve 20:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík.

K bodu 1 programu: Mimoádné 41. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne ve 20:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík. Zápis z mimoádného 41. zasedání Zastupitelstva M Praha Bchovice konaného dne 14. 12. 2005 v zasedací místnosti ÚM Praha Bchovice, Za Poštovskou zahradou 479, Praha 9 K bodu 1 programu: Mimoádné 41. zasedání

Více

Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva MČ-Praha-Kunratice ze dne 29. srpna 2005

Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva MČ-Praha-Kunratice ze dne 29. srpna 2005 Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva MČ-Praha-Kunratice ze dne 29. srpna 2005 Zastupitelstvo MČ návrhovou komisi ve složení: Ing. Mydlarčík Svatomír,p. Krejbich Tomáš Ověřovatele zápisu z dnešního zastupitelstva:

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Žádost Mgr. Hladilové o prodej pozemku v blízkosti jejího domu 2. Uzavení smnné smlouvy

Více

Lokalita leží v souasn zastavném území, v jeho zastavitelné i nezastavitelné ásti. Zmnou dojde k rozšíení zastavitelného i nezastavitelného území.

Lokalita leží v souasn zastavném území, v jeho zastavitelné i nezastavitelné ásti. Zmnou dojde k rozšíení zastavitelného i nezastavitelného území. Výroková ást zmny: Z 1497 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1497 / 07 Mstská ást: Praha 4, Praha 12 Katastrální území: Hodkoviky, Modany Parcelní íslo: v rozsahu US Hodkoviky V Náklích Hlavní cíl zmny:

Více

U S N E S E N Í z 27. zasedání členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 28. června p. Krejbich Tomáš. Ing. Vrba Jaroslav s o u h l a s í

U S N E S E N Í z 27. zasedání členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 28. června p. Krejbich Tomáš. Ing. Vrba Jaroslav s o u h l a s í U S N E S E N Í z 27. zasedání členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 28. června 2006 Zastupitelstvo MČ návrhovou komisi ve složení: Ověřovatele zápisu z dnešního zastupitelstva: Ing. Mydlarčík

Více

U S N E S E N Í. ze 7. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ze dne Zastupitelstvo MČ v o l í. Ing. Jaroslav Kokeš Milan Matoušek

U S N E S E N Í. ze 7. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ze dne Zastupitelstvo MČ v o l í. Ing. Jaroslav Kokeš Milan Matoušek U S N E S E N Í ze 7. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ze dne 16.9. 2019 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ověřovatele zápisu: v o l í Petra Hilmarová Ing. Jaroslav Kokeš Milan Matoušek Ing. Karel

Více

ást tra ového úseku Praha Hostiva Praha hl. n. Návrh zm ny B. návrh ešení zm ny

ást tra ového úseku Praha Hostiva Praha hl. n. Návrh zm ny B. návrh ešení zm ny Z 1890 / 07 Výroková ást zm ny: A. základní údaje íslo zm ny: M stská ást: Katastrální území: Parcelní íslo: Z 1890 / 07 Hlavní cíl zm ny: Zm na funk ního využití ploch, z funkce izola ní zele /IZ/, zahradnictví

Více

U S N E S E N Í Z 5. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 25.5. 2015. Ing.Fíla Karel Hýža Ivan. Matoušek Milan

U S N E S E N Í Z 5. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 25.5. 2015. Ing.Fíla Karel Hýža Ivan. Matoušek Milan U S N E S E N Í Z 5. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 25.5. 2015 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení v o l í Ing.Čihák Pavel Ing.Fíla Karel Hýža Ivan ověřovatele zápisu: Ing. Mydlarčík

Více

U S N E S E N Í Z 15. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE Zastupitelstvo MČ. s c h v a l u j e. pan Kahoun Ladislav

U S N E S E N Í Z 15. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE Zastupitelstvo MČ. s c h v a l u j e. pan Kahoun Ladislav U S N E S E N Í Z 15. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 18.3.2009 Zastupitelstvo MČ návrhovou komise ve složení ověřovatele zápisu z dnešního zastupitelstva: s následujícím programem:

Více

U S N E S E N Í. v o l í. Matoušek Milan

U S N E S E N Í. v o l í. Matoušek Milan U S N E S E N Í Z 21. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 20. 9. 2017 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele v o l í Ing.Čihák Pavel Ing. Langr Miloš

Více

U S N E S E N Í. v o l í. Jiří Vraný

U S N E S E N Í. v o l í. Jiří Vraný U S N E S E N Í Z 15. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 12.10. 2016 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele v o l í Jiří Vraný Ing. Pavel Čihák Ing.

Více

U S N E S E N Í v o l í - návrhovou komisi ve složení: Ing. Alinčová Lenka Dr. Mandík Miloslav

U S N E S E N Í v o l í - návrhovou komisi ve složení: Ing. Alinčová Lenka Dr. Mandík Miloslav U S N E S E N Í Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 15. listopadu 2010 s c h v a l u j e Následující program ustavujícího zasedání zastupitelstva: 1) Složení slibu členů zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í. s c h v a l u j e. Aschenbrenerová Jaroslava. Kahoun Ladislav

U S N E S E N Í. s c h v a l u j e. Aschenbrenerová Jaroslava. Kahoun Ladislav U S N E S E N Í Z 5. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 21. SRPNA 2007 návrhovou komise ve složení ověřovatele zápisu z dnešního zastupitelstva: Ing. Pubrdle Jiří Aschenbrenerová

Více

Usnesení z 24. zasedání členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 13. prosince 2005

Usnesení z 24. zasedání členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 13. prosince 2005 Zastupitelstvo MČ Usnesení z 24. zasedání členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 13. prosince 2005 návrhovou komisi ve složení:ing. Lenka Alinčová, p. Vilém Vaníček Ověřovatele zápisu z dnešního

Více

Dodatek. 5. ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti

Dodatek. 5. ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti Dodatek. 5 ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti Jihoeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 eské Budjovice I 70890650 zastoupený hejtmanem

Více

Obec K U N I C E Kunice LYSICE

Obec K U N I C E Kunice LYSICE Obec K U N I C E Kunice 16 679 71 LYSICE Zmna.III územního plánu obce Kunice Zastupitelstvo obce Kunice, píslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním ádu (stavební

Více

U S N E S E N Í. z 2. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ZE DNE

U S N E S E N Í. z 2. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ZE DNE U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ZE DNE 17. 12. 2018 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ověřovatele zápisu: zapisovatele v o l í Ing. Karel Klíma Ing. Pavel Čihák Ing. Ondřej

Více

ZÁPIS ze 7. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne od 17,00 hodin na OÚ, p. 172.

ZÁPIS ze 7. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne od 17,00 hodin na OÚ, p. 172. ZÁPIS ze 7. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne 14.8.2006 od 17,00 hodin na OÚ, p. 172. Program: 1.) Program. 2.) Schválení programu. 3.) Územn plánovací dokumentace. 4.) Rozbor

Více

Msto Vizovice, Masarykovo nám. 1007, PS 763 12. U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva msta Vizovice dne 23. 6. 2008

Msto Vizovice, Masarykovo nám. 1007, PS 763 12. U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva msta Vizovice dne 23. 6. 2008 Msto Vizovice, Masarykovo nám. 1007, PS 763 12 U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva msta Vizovice dne 23. 6. 2008 Zastupitelstvo msta Vizovice pijalo na svém zasedání dne 23. 6. 2008 následující

Více

Z 1875 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje. íslo zmny: Z 1875 / 07 Mstská ást: Praha 4 Katastrální území: Nusle, Michle, Kr

Z 1875 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje. íslo zmny: Z 1875 / 07 Mstská ást: Praha 4 Katastrální území: Nusle, Michle, Kr Výroková ást zmny: Z 1875 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1875 / 07 Mstská ást: Praha 4 Katastrální území: Nusle, Michle, Kr Parcelní íslo: v úseku "Pankrác Budjovická Hlavní cíl zmny: Zmna funkního

Více

U S N E S E N Í. v o l í

U S N E S E N Í. v o l í U S N E S E N Í Z 10. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 27. 1. 2016 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení v o l í Ing.Čihák Pavel MUDr. Mandík Miloslav Hýža Ivan ověřovatele zápisu:

Více

ZÁPIS z 3. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 18.12.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin.

ZÁPIS z 3. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 18.12.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin. ZÁPIS z 3. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 18.12.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin. Program: 1. Zahájení. 2. Schválení programu. 3. Základní a Mateská škola

Více

Z Á P I S. z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Praha-Kunratice konaného dne

Z Á P I S. z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Praha-Kunratice konaného dne Z Á P I S z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Praha-Kunratice konaného dne 15.11.2010 Datum konání: 15. listopadu 2010 Řízení: Přítomni: Ing. Vrba Jaroslav, pak zvolená starostka Ing.

Více

U S N E S E N Í. Ing. Langr Miloš. Ing. Vrba Jaroslav. 60 092 940,02 Kč objem výdajů

U S N E S E N Í. Ing. Langr Miloš. Ing. Vrba Jaroslav. 60 092 940,02 Kč objem výdajů U S N E S E N Í Z 6. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 27.6.2011 Zastupitelstvo MČ návrhovou komisi ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele následující program: pan Vraný Jiří

Více

Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, PARDUBICE

Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, PARDUBICE Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Z á p i s z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva mstského obvodu Pardubice I, které se konalo dne 11.

Více

Usnesení. z 23. zasedání zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 15. listopadu 2005

Usnesení. z 23. zasedání zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 15. listopadu 2005 Usnesení z 23. zasedání zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 15. listopadu 2005 Zastupitelstvo MČ : návrhovou komisi ve složení: Ing. Mydlarčík Svatomír, Mgr. Fork Jiří Ověřovatele zápisu z dnešního

Více

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny. Omluveni: 0. Hosté: pí Marcela Malechová, Ing. Jií Novák, Ing. Petr Kocián. Program:

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny. Omluveni: 0. Hosté: pí Marcela Malechová, Ing. Jií Novák, Ing. Petr Kocián. Program: Z á p i s z 1. zasedání Zastupitelstva msta Veselí nad Lužnicí, které se konalo dne 1.11.2006 v 17.00 hodin ve velkém sále Kulturního domu ve Veselí nad Lužnicí Pítomni: dle prezenní listiny Omluveni:

Více

U S N E S E N Í. 10. Dotazy, připomínky, podněty Z 24. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE Zastupitelstvo MČ.

U S N E S E N Í. 10. Dotazy, připomínky, podněty Z 24. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE Zastupitelstvo MČ. U S N E S E N Í Z 24. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 21. 2. 2018 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele v o l í Ing.Karel Fíla M.Sc. Ing. Pavel

Více

Údaje o plnní píjm a výdaj za rok 2016 a o stavu finanních prostedk k Skutenost. Upravený. Schválený rozpoet (K) Název položky (K)

Údaje o plnní píjm a výdaj za rok 2016 a o stavu finanních prostedk k Skutenost. Upravený. Schválený rozpoet (K) Název položky (K) Závrený úet hospodaení Venkovského mikroregionu Moravice za rok 2016 (podle 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpotových pravidlech územních rozpot) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

U S N E S E N Í Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE Ing.Fíla Karel. Hilmarová Petra

U S N E S E N Í Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE Ing.Fíla Karel. Hilmarová Petra U S N E S E N Í Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 11.3. 2015 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele následující program: v o l í MUDr.Mandík Miloslav

Více

U S N E S E N Í. v o l í. Milan Matoušek

U S N E S E N Í. v o l í. Milan Matoušek U S N E S E N Í ZE 17. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 1. 2. 2017 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele následující program: v o l í Ing. Pavel

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Prodej pozemk pro stavbu rodinného domu v lokalit Malina III 2. Nabídka Ing. Eysselta na

Více

U S N E S E N Í. v o l í

U S N E S E N Í. v o l í U S N E S E N Í ZE 14. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 31. 8. 2016 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele následující program: v o l í Petra Hilmarová

Více

U S N E S E N Í. pan Jiří Vraný

U S N E S E N Í. pan Jiří Vraný U S N E S E N Í ZE 17. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 16. 1.2013 Zastupitelstvo MČ v o l í návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele Ing. Potluka Oto, PhD Ing.

Více

U S N E S E N Í. Ing. Pubrle Jiří

U S N E S E N Í. Ing. Pubrle Jiří U S N E S E N Í Z 11. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 11.8.2008 Zastupitelstvo MČ návrhovou komise ve složení ověřovatele zápisu z dnešního zastupitelstva: Ing. Potluka Oto paní

Více

Zápis. ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3

Zápis. ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3 Zápis ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne 09.03.2011 v sále bohunické radnice Dlouhá 3 Pítomni: dle prezenní listiny Zasedání ídil starosta M Brno-Bohunice Ing. Miloš Vrážel,

Více

Katastrální území: Pitkovice, Benice Parcelní íslo: 235/1; 233 a 252/1, 2; 253/1; 256; 258; 259; 260/1; 312/1, 17

Katastrální území: Pitkovice, Benice Parcelní íslo: 235/1; 233 a 252/1, 2; 253/1; 256; 258; 259; 260/1; 312/1, 17 Výroková ást zmny: Z 1713 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1713 / 07 Mstská ást: Praha 22, Praha - Benice Katastrální území: Pitkovice, Benice Parcelní íslo: 235/1; 233 a 252/1, 2; 253/1; 256; 258;

Více

U S N E S E N Í Z 14. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE Zastupitelstvo MČ. v o l í. Ing.arch.

U S N E S E N Í Z 14. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE Zastupitelstvo MČ. v o l í. Ing.arch. U S N E S E N Í Z 14. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 22. 8. 2012 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele následující program: Ing. Potluka

Více

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Pítomni: Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 14. 5. 2014 v

Více

Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar

Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar Zastupittelstvo obce po projednání vzalo na vdomí: kontrolu minulého usnesení vzdání se funkce lena zastupitelstva

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE 6. 12. 2010 Zasedání zahájeno: v 18.00 hodin Místo konání: kancelá obecního úadu Poet zastupitel: 9 Pítomni: 8 - Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

U S N E S E N Í Z 11. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE pan Preiss Martin. pan Vraný Jiří

U S N E S E N Í Z 11. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE pan Preiss Martin. pan Vraný Jiří U S N E S E N Í Z 11. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 1.2.2012 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele následující program: Ing. Potluka Oto

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU ZO ZE DNE

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU ZO ZE DNE VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU ZO ZE DNE 24. 1. 2007. 1 Zasedání Zastupitelstva obce Syrovice bylo zahájeno v 19.00 hod. v zasedací místnosti obce Syrovice za pítomnosti hosta pana Michala Haška- poslance za

Více

U S N E S E N Í. v o l í. Vraný Jiří Hýža Ivan

U S N E S E N Í. v o l í. Vraný Jiří Hýža Ivan U S N E S E N Í Z 11. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 23. 3. 2016 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele v o l í Ing. Fíla Karel M.Sc. Vraný Jiří

Více

Z 1898 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje. íslo zmny: Z 1898 / 07 Mstská ást: Praha 5 Katastrální území: Jinonice, Radlice

Z 1898 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje. íslo zmny: Z 1898 / 07 Mstská ást: Praha 5 Katastrální území: Jinonice, Radlice Výroková ást zmny: Z 1898 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1898 / 07 Mstská ást: Praha 5 Katastrální území: Jinonice, Radlice Parcelní íslo: areál Walter a.s. Hlavní cíl zmny: Zmna funkního využití

Více

U S N E S E N Í Z 13. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE pan Vraný Jiří

U S N E S E N Í Z 13. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE pan Vraný Jiří U S N E S E N Í Z 13. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 20.6.2012 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele následující program: Ing. Potluka

Více

K bodu 1 programu: 46. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne v 18:00 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík.

K bodu 1 programu: 46. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne v 18:00 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík. Zápis z 46. zasedání Zastupitelstva M Praha Bchovice konaného dne 2. 5. 2006 v zasedací místnosti ÚM Praha Bchovice, Za Poštovskou zahradou 479, Praha 9 K bodu 1 programu: 46. zasedání ZM Praha Bchovice

Více

U S N E S E N Í Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE Zastupitelstvo MČ. v o l í. návrhový výbor

U S N E S E N Í Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE Zastupitelstvo MČ. v o l í. návrhový výbor U S N E S E N Í Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 7. 12. 2016 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení volební a mandátový výbor ve složení v o l í Ing. Miloš Langr Petra Hilmarová

Více

Píloha roní úetní závrky sestavené ke dni 31.12.2005

Píloha roní úetní závrky sestavené ke dni 31.12.2005 Píloha roní úetní závrky sestavené ke dni 31.12.2005 l. 1 Informace o úetní jednotce Název úetní jednotky : Msto Vimperk sídlo : Steinbrenerova 6, Vimperk, 385 17 Identifikaní íslo : 00250805 právní forma

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 7 konaného dne 30. 11. 2011

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 7 konaného dne 30. 11. 2011 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 7 konaného dne 30. 11. 2011 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Prodej pozemk pro stavbu rodinného domu v lokalit Malina III 2. Žádost pana Kotase o prodej

Více

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4.

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4. Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

#$%&' +$ ! " #" $" % 5. $& '!( " ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., *' # # 13. / " 14. # "

#$%&' +$ !  # $ % 5. $& '!(  ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., *' # # 13. /  14. # !" #$%&' (%)*+#,-,./!0 1%2#"3 +$4 1. 2. 3. 4.! " #" $" % 5. $& '!( " ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., 11.. 12. *' # # 13. / " 14. # 15. 0 " l. 1 Úvod 1.1. Dotaní program Podpora sportu ve m"st" Blansko

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012 Projednání pedkládaných zpráv: 1. TIMUR, o. s. seznámení s výsledky dotazníkového šetení Spokojenost oban s místním spoleenstvím

Více

U S N E S E N Í. Ing. Oto Potluka. p. Vraný Jiří

U S N E S E N Í. Ing. Oto Potluka. p. Vraný Jiří U S N E S E N Í Z 26. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 9.8.2010 Zastupitelstvo MČ návrhovou komise ve složení ověřovatele zápisu z dnešního zastupitelstva: s následujícím programem:

Více

U S N E S E N Í Z 1.USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE

U S N E S E N Í Z 1.USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE U S N E S E N Í Z 1.USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 5.11. 2018 K bodu 1 1.1/1. o v ě ř u j e platnost volby všech členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice K bodu 2 1.2/1.

Více

Msto Pec pod Snžkou ZASTUPITELSTVO MSTA USNESENÍ

Msto Pec pod Snžkou ZASTUPITELSTVO MSTA USNESENÍ Msto Pec pod Snžkou ZASTUPITELSTVO MSTA USNESENÍ z 20. veejného zasedání zastupitelstva msta konaného dne 22. záí 2005 ve 14.300 hodin v objektu bývalé ZŠ ve Velké Úp, p. 236 Pítomni: Alan Tomášek, Silvia

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007 Usnesení. 332 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 26. 3. 2007. Usnesení. 333 Rada msta rozhodla zveejnit zámr pronájmu vleky Brloh sestávající

Více

z 20. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 27. července 2017

z 20. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 27. července 2017 z 20. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 27. července 2017 1) Volba návrhové komise a OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU Zastupitelstvo města Rumburka projednalo a rozhodlo: a) zvolit návrhovou komisi

Více

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, 377 22 Jindichv Hradec II j: OŽP 30121/14/IN - 604 v J.Hradci 12.6.2014 spis: OŽP 2042/2013 vyizuje: Ing. Nováková tel: 384 351 286,

Více

Ing. Petr Bouška. Ing. Petr Kolomazník, vedoucí odboru strategie a územní koncepce. Ing. Jií Kittner, v. r. primátor msta.

Ing. Petr Bouška. Ing. Petr Kolomazník, vedoucí odboru strategie a územní koncepce. Ing. Jií Kittner, v. r. primátor msta. S T A T U T Á R N Í MSTO L I B E R E C 3. zasedání zastupitelstva msta dne: 27. 3. 2008 Bod poadu jednání: Vc: Podnt k poízení 55. zmny územního plánu msta Liberec Zpracoval: odbor, oddlení: Ing. Petr

Více

K bodu 1 programu: 42. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne v 18:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík.

K bodu 1 programu: 42. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne v 18:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva M Praha Bchovice konaného dne 21. 12. 2005 v zasedací místnosti ÚM Praha Bchovice, Za Poštovskou zahradou 479, Praha 9 K bodu 1 programu: 42. zasedání ZM Praha Bchovice

Více

Z 1686 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje

Z 1686 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje Výroková ást zmny: Z 1686 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1686 / 07 Mstská ást: Praha 12 Katastrální území: Cholupice Parcelní íslo: 361/17; 367/5; 370/18; 375; 376/15 a další Hlavní cíl zmny: Zmna

Více

ZÁPIS. 1/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 16.února 2009

ZÁPIS. 1/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 16.února 2009 ZÁPIS. 1/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 16.února 2009 Pítomní: Drabálek,Horáek,Kalouda M.,Kalouda K.,Konený,Kuera, Málek, Pitrová, Perovský,Robeš,Stítecký,Válek Nepítomen: Holoubek,Kaloudová,Kropáek

Více

Á D TAJEMNÍKA MSTSKÉHO ÚADU . R 03/2007 PODPISOVÝ ÁD

Á D TAJEMNÍKA MSTSKÉHO ÚADU . R 03/2007 PODPISOVÝ ÁD Á D TAJEMNÍKA MSTSKÉHO ÚADU. R 03/2007 PODPISOVÝ ÁD Zpracovatel: Ing. Jan Kvasnika, povený vedením odboru kancelá starosty Rozsah psobnosti: uvolnní lenové zastupitelstva, pedsedové výbor ZM a komisí RM

Více

Kanalizace a OV Nemojov, 2 Etapa

Kanalizace a OV Nemojov, 2 Etapa A. PRVODNÍ ZPRÁVA A.1. Identifikaní údaje A.1.1. Údaje o stavb a) Název stavby Název stavby: Charakter stavby: Stupe PD: Kanalizace a OV Nemojov, novostavba realizaní dokumentace b) Místo stavby Obec:

Více

FINANNÍ ÁD SPOLENOSTI RADIOLOGICKÝCH ASISTENT ESKÉ REPUBLIKY. razítko SRLA R, podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R

FINANNÍ ÁD SPOLENOSTI RADIOLOGICKÝCH ASISTENT ESKÉ REPUBLIKY. razítko SRLA R, podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R FINANNÍ ÁD SPOLENOSTI RADIOLOGICKÝCH ASISTENT ESKÉ REPUBLIKY razítko SRLA R, podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R I. Úvodní ustanovení OBECNÁ PRAVIDLA HOSPODAENÍ (1) SRLA R v souladu se Stanovami

Více

U S N E S E N Í. Výdaj: par volby do zastupitelstev územních samosprávných celků: pol ostatní osobní výdaje 83,40 tis.

U S N E S E N Í. Výdaj: par volby do zastupitelstev územních samosprávných celků: pol ostatní osobní výdaje 83,40 tis. U S N E S E N Í Z 2. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 20.12.2010 Zastupitelstvo MČ návrhovou komisi ve složení ověřovatele zápisu: následující program: Horký Vladimír Ing. Vrba

Více

U S N E S E N Í. file://c:\documents and Settings\All Users\Dokumenty\zalohy webu\web Sev...

U S N E S E N Í. file://c:\documents and Settings\All Users\Dokumenty\zalohy webu\web Sev... Stránka. 1 z 5 U S N E S E N Í z 2. schze Rady mstského obvodu Ústí nad Labem Severní Terasa, která se konala 16. 12. 2002 od 9.00 do 13.00 hodin v kancelái tajemníka ÚMO ÚL ST, Stavba 2. Usn.. 11/02 Výbrová

Více

Zápis z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne od 18,00 hodin na OÚ, p. 196 pošta.

Zápis z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne od 18,00 hodin na OÚ, p. 196 pošta. Zápis z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne 7.3.2005 od 18,00 hodin na OÚ, p. 196 pošta. Program: 1. Program. 2. Schválení programu. 3. Rozbor hospodaení za rok 2004. 4. Rozpoet

Více

MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY

MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY OBECN Ě ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 2/2006 O ZÁVAZNÉ ČÁSTI ZMĚNY Č. IV ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MNÍŠEK POD BRDY Zastupitelstvo města Mníšku pod Brdy se na svém zasedání dne 16.3. 2006

Více

Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 2/2002. ást první

Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 2/2002. ást první Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 2/2002 o závazných ástech regulaního plánu Mstské památkové zóny Stíbro Zastupitelstvo msta Stíbra vydalo dne 2.5.2002 v souladu s ustanovením 10 písm. a) a 84 odst.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 12.12.2018 21/2/ZM/2018 Určení zastupitele pro spolupráci při pořizování územně plánovací

Více

Pehled usnesení ze 72. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 1. 2010 v kancelái starostky

Pehled usnesení ze 72. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 1. 2010 v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení ze 72. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 1. 2010 v kancelái

Více

Návrh č. Z1 do změny územního plánu obce Všelibice 1. Popis změny Katastrální území Všelibice Parcelní číslo 248/1 Výměra pozemku (m 2 ) m 2

Návrh č. Z1 do změny územního plánu obce Všelibice 1. Popis změny Katastrální území Všelibice Parcelní číslo 248/1 Výměra pozemku (m 2 ) m 2 Návrh č. Z1 do změny územního plánu obce Všelibice Parcelní číslo 248/1 Výměra pozemku (m 2 ) 10674 m 2 Druh pozemku Orná půda Požadavek na změnu Bydlení s přidruženou zemědělskou výrobou Vlastnictví pozemku

Více

.j. : SÚ/328/1171/2011/!e MUDr. Michael Mrzek SÚ/330/1172/2011/!e Opavská 1127/62

.j. : SÚ/328/1171/2011/!e MUDr. Michael Mrzek SÚ/330/1172/2011/!e Opavská 1127/62 Mstský ú ad Brušperk K Námstí 22, 739 44 Brušperk stavební ú ad.j. : SÚ/328/1171/2011/!e MUDr. Michael Mrzek SÚ/330/1172/2011/!e Opavská 1127/62 vy$izuje : Ing. Ji$ina!ermáková 708 00 Ostrava - Poruba

Více

Z Á P I S. ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: 12. prosince 2012. Ing. Potluka Oto, Ph.D.

Z Á P I S. ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: 12. prosince 2012. Ing. Potluka Oto, Ph.D. Z Á P I S ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 12. prosince 2012 Řízení: Přítomni: Omluveni: Ing. Lenka Alinčová 8 členů Zastupitelstva MČ dle presenční listiny Ing. Potluka

Více

Usnesení 26. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne

Usnesení 26. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 26. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 18.12.2017 čís. 219/ZMOb-Svi/1418/26-233/ZMOb-Svi/1418/26 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/8 Přehled

Více

USNESENÍ. z 3. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

USNESENÍ. z 3. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 12. 2018 Usnesení 38/2018 - ZM 3 ze dne 20. 12. 2018 Zahájení, určení návrhové a volební komise, ověřovatelů zápisu, zapisovatelky

Více

ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY RD KRASICE POŘIZOVATEL Magistrát města Prostějova

ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY RD KRASICE POŘIZOVATEL Magistrát města Prostějova ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY RD KRASICE PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje 1.1. Identifikační údaje stavby Název akce Pozemky Místo stavby Kraj : : p.č. 230 a 232/1 k.ú. Krasice : ulice Krasická a její okolí

Více

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA NÁKUP VYBAVENÍ LABORATOE CHEMIE V RÁMCI PROJEKTU ZKVALITNNÍ A MODERNIZACE VÝUKY CHEMIE, FYZIKY A BIOLOGIE V BUDOV MATINÍHO GYMNÁZIA, OSTRAVA PÍLOHA 1- SPECIFIKACE PEDMTU ZAKÁZKY PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

Více

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Obecně závazná vyhláška č. 2/2005 o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Změna č. 4 ÚPN města Napajedla schválená podle ustanovení 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecním

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í z 14. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 29.9.2008 236/14z předložený program 14. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis. z 5. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 19. února 2007 od 18.00 hodin.

Zápis. z 5. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 19. února 2007 od 18.00 hodin. Zápis z 5. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 19. února 2007 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Návrh ceny vodného a stoného na hospodáský rok 2007 2008 pro msto. 2) Návrh na poízení nového územního

Více

Město Slavičín USNESENÍ. z IX. zasedání Zastupitelstva města Slavičín, konaného dne 27. února 2008

Město Slavičín USNESENÍ. z IX. zasedání Zastupitelstva města Slavičín, konaného dne 27. února 2008 Město Slavičín USNESENÍ z IX. zasedání Zastupitelstva města Slavičín, konaného dne 27. února 2008 Usnesení č. IX/1/2008 Kontrola plnění usnesení zastupitelstva města b e r e n a v ě d o m í zprávu o kontrole

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne 1. 12. 2010 Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej bytů Palackého 1503-4 2. Prodej pozemků Malina III 3. Žádost paní Nejezové o

Více

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí Rada msta Vimperk v souladu s 102 odst. (2) písm. n) zákona. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znní a zákonem. 85/1990 Sb., o právu petiním,

Více

U S N E S E N Í. Ing. Langr Miloš

U S N E S E N Í. Ing. Langr Miloš U S N E S E N Í Z 20. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 14.5.2013 Zastupitelstvo MČ v o l í návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele pan Vraný Jiří Ing. Potluka

Více

Msto Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í. z 34. schze Rady msta Lomnice nad Popelkou konané dne 13. února 2008

Msto Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í. z 34. schze Rady msta Lomnice nad Popelkou konané dne 13. února 2008 Msto Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í z 34. schze Rady msta Lomnice nad Popelkou konané dne 13. února 2008 133 / 08 / R - odpisové plány všech píspvkových organizací Msta Lomnice nad Popelkou na rok

Více

Usnesení z 16. zasedání členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 11. listopadu 2004

Usnesení z 16. zasedání členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 11. listopadu 2004 Usnesení z 16. zasedání členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 11. listopadu 2004 Zastupitelstvo MČ schvaluje návrhovou komisi ve složení: Ing. Mydlarčík Svatomír, p. Matoušková Kateřina bere n

Více

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ZE DNE

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ZE DNE U S N E S E N Í z 28. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ZE DNE 26.9.2018 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele v o l í MUDr. Miloslav Mandík Ing. Svatomír

Více

ÚZEMNÍ STUDIE TŘI ČTVRTĚ" - CH. N. VES

ÚZEMNÍ STUDIE TŘI ČTVRTĚ - CH. N. VES ÚZEMNÍ STUDIE TŘI ČTVRTĚ" - CH. N. VES PRŮVODNÍ ZPRÁVA DATUM: ZPRACOVAL: SPOLUPRÁCE: 06/2012 DOC. ING. ARCH. KAREL BOŽEK, CSc, AUTORIZOVANÝ ARCHITEKT F&K&B, a.s. ING. ARCH. LIBOR FOUKAL NA VALTICKÉ 756

Více

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny. Omluveni: 0. Hosté: pí Marcela Malechová, Ing. Petr Kocián. Program:

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny. Omluveni: 0. Hosté: pí Marcela Malechová, Ing. Petr Kocián. Program: Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva msta Veselí nad Lužnicí, konaného dne 10.11.2010 od 17:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu ve Veselí nad Lužnicí Pítomni: dle prezenní listiny Omluveni:

Více

Zápis z 1. zasedání stavebního výboru Zastupitelstva městské části Praha Nebušice.

Zápis z 1. zasedání stavebního výboru Zastupitelstva městské části Praha Nebušice. Zápis z 1. zasedání stavebního výboru Zastupitelstva městské části Praha Nebušice. Místo konání: Zasedací místnost Úřadu MČ Praha Nebušice, Nebušická 128, Praha 6. Doba konání: dne 17.12.2014 v 8.30 hod.

Více

Zápis. 5. ze zasedání Akademického senátu PF UP dne 14. ledna 2009

Zápis. 5. ze zasedání Akademického senátu PF UP dne 14. ledna 2009 Zápis. 5 ze zasedání Akademického senátu PF UP dne 14. ledna 2009 Pítomni: 19 len AS PF, dkan: prof. J. Ševík prodkani: prof. T. Opatrný, doc. J. Molnár vedoucí studijního oddlení: D. Gronychová hosté:

Více