Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám"

Transkript

1 Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu se směrnicí Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Sokolov, jejímž předmětem je: Telefonní ústředna 1. Identifikace zadavatele Identifikační údaje Obchodní jméno zadavatele: Město SOKOLOV Sídlo: Rokycanova 1929, Sokolov IČ: DIČ: CZ Statutární zástupce: Ing. Zdeněk Berka - starosta města Osoby zadavatele Kontaktní osoba veřejné zakázky: Kontaktní osoba ve věcech technických: Kateřina Klepáčková DiS. Tel: katerina.klepackova@mu-sokolov.cz Ing. Jiří Krotil - vedoucí odboru informatiky Tel: jiri.krotil@mu-sokolov.cz Dne obdržel zadavatel žádost o dodatečné informace prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK. Zadavatel poskytuje dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám takto:

2 Prosíme o přesnou specifikaci zadání: 1. Vnější rozhraní 1 x E1 (PRI30) a podpora SIP trunk: Jakým způsobem bude do virtuální platformy integrována linka G.703? Existuje celá řada technických řešení. Zadavatel by měl přesně specifikovat požadované řešení, aby zajistil rovné podmínky pro všechny uchazeče. Odpověď zadavatele 1: Zadavatel vypisuje VZ směrem k odborným společnostem a předpokládá, že uchazeč zvolí takové řešení, aby odpovídalo zadaným požadavkům. Přesná specifikace by mohla být považována jako diskriminační. 2. Provolba 1000: Co se přesně rozumí pojmem provolba 1000? Jedná se o 1000 telefonních čísel? Má součástí výběrového řízení být i blok telefonních čísel? Pokud již máte přidělený blok telefonních čísel, prosíme o jeho sdělení. Jedná se o jeden nebo více bloků? Odpověď zadavatele 2: Blok telefonních čísel není požadován. Počet provolbových čísel je uváděn proto, aby systém podporoval takovýto provolbový blok a bylo možné každou provolbovou linku zakončit na definovaných číslech úřadu dle jeho potřeb. 3. Spojovatelské pracoviště: Zadavateli je jedno, jaké bude mít spojovatelské pracoviště? Odpověď zadavatele 3: Požadavky na spojovatelské pracoviště jsou uvedeny v zadávací dokumentaci takto: Spojovatelské pracoviště, bude řešeno jako SW nebo HW platforma, v případě HW platformy, musí být konzole s Presencí jednotlivých uživatelů, (minimálně BFL tlačítka sled indikací stavu volaného min. počtem 30). V SW verzi se tato funkčnost považuje za samozřejmost. Oba způsoby musí umožňovat napojení na adresářové služby LDAP a vyhledávání dle Jména. Uchazeč je povinen tyto požadavky splnit. 4. HW telefonní zařízení nezávislé na PC: Prosíme o přesnou specifikaci parametrů zařízení, o jaké se jedná a jaká je jejich počet. Za optimální řešení považujeme položkový rozpočet. Odpověď zadavatele 4: Zadavatel nepožaduje dodávku žádných HW telefonních zařízení. 5. Zajištění veřejných krizových linek (112, 150, 155,.): Kolik zadavatel provozuje krizových linek a jakým způsobem jsou zapojeny nyní a jakým budou zapojeny následně? Jak bude řešeno přechodné období? Odpověď zadavatele 5: Zadavatel neprovozuje žádnou krizovou linku. Zadavatel požaduje zabezpečení dostupnosti krizových linek v případě přímého vytočení uvedených krizových čísel.

3 6. Dual Forking: Prosíme o vysvětlení pojmu, zejména s ohledem na zpracování nabídky v českém jazyce. Odpověď zadavatele 6: Funkce Dual Forking umožní při příchozím volání vyzvánění současně na dva různorodé terminály (např. pevný telefon a současně i mobilní telefon) a vyzvednutí hovoru na kterémkoliv z těchto terminálů. Důvodem požadavku je zvýšení dostupnosti zaměstnanců úřadu, delegování volání. 7. Služby skupin odpovědí IVR (směrování hovorů dle parametrů zadaných volajícím - DTMF): Je předmětem zakázky tvorba hlasového průvodce? Pokud ano, v jakém rozsahu? Odpověď zadavatele 7: Systém musí podporovat IVR, který je uživatelsky nastavitelný, žádná tvorba hlasového průvodce není součástí zakázky. IVR je požadovaná služba dodaného komunikačního systému. Operátorka úřadu musí být schopná nahrát úvodní vzkaz pro volajícího pomocí operátorského terminálu a provádět modifikaci hlasových nahrávek. Příklad pro pochopení funkce: V každé přehrávané hlášce bude přehrán pokyn pro volajícího a dle jeho volby odpovědi DTMF bude hovor dále směrován, buď na další hlášku, nebo cílové číslo. 8. Nahrávání probíhajících hovorů na určených klapkách, s předcházející hláškou upozorňující na nahrávání: Je předmětem zakázky tvorba upozornění nebo jej zadavatel dodá elektronicky, např. ve formátu MP3? Odpověď zadavatele 8: Zadavatel nevyžaduje dodání zpracovaného upozornění. Nahrávka bude provedena z telefonního terminálu dodaného komunikačního systému, případně může být importována z PC. Bude se jednat o uživatelskou funkci. 9. Na základě schváleného operačního programu řízení Městské Policie vyžadujeme napojení a zajištění plného nahrávání na stávající schválené řešení RETIA: Prosíme o přesnou specifikaci zařízení, které nyní používáte včetně uvedení způsobu, jakým bude připojeno na novou telefonní ústřednu. Odpověď zadavatele 9: Nahrávání bude provedeno na linkách, které budou ukončeny na stolech městské policie. Vstupními kanály pro volání na městskou policii mohou být propojení jak do VTS pomocí IP SIP trunk tak propojení se stávajícím systémem pomocí ISDN30. Zadavatel doporučuje uchazečům se blíže seznámit s řešení společnosti RETIA na Pro bližší pochopení požadavku ze zadávací dokumentace: Na základě schváleného operačního programu řízení Městské Policie vyžadujeme napojení a zajištění plného nahrávání na stávající schválené řešení RETIA Z níže uvedeného vyplývá požadavek na propojení PBX pomocí VoIP: ReDat VoIP Recorder ReDat VoIP Recorder (což je kombinace dvou produktů, ReDat Soft VoIP Recorderu a ReDat Aplikačního serveru) nabízí řešení záznamu VoIP technologie v kombinaci s propracovanou aplikační nadstavbou. Tímto rešením dosáhnete na technologicky vyspělé, HW nezávislé,

4 uživatelsky a cenově velice příjemné řešení záznamu, které vám kromě dalších funkcí nabídne možnost pracovat s uživatelským prostředím www prohlížece a SQL databází. ReDat VoIP Recorder ReDat VoIP Recorder představuje programové vybavení určené pro vytvoření záznamového zařízení v prostředí OS Windows pro záznam komunikace IP telefonie. Rozhraním je LAN Ethernet, které se připojuje na SPAN port přepínače, HUB nebo port IP telefonu. Podporované VoIP technologie zahrnují jak standardní protokoly H.323 a SIP, tak i rozšířené privátní VoIP technologie firem Cisco, Alcatel, Avaya, Ericsson, Matra, Nortel, Siemens, aj. ReDat Aplikační server ReDat Aplikační server je funkční nadstavbou pro všechny produkty systému ReDat. Představuje komplexní nástroj pro řízení obsluhy zákazníku v kontaktních centrech. Poskytuje prostředí pro práci se záznamy a umožňuje vytvářet záznamové systémy disponující skladbou programových modulů a funkcí dle potřeb uživatele. Případné dotazy směřující ke kompatibilitě Vašeho řešení uvedeným modulem, který je aplikačního charakteru směřujte na dodavatele systému. Pakliže bude chtít uchazeč aplikovat API rozhraní do svého zařízení, doporučujeme se obrátit přímo na výrobce. 10. Podpora funkce sekretářských souprav: Jaké sekretářské soupravy má zadavatel na mysli? Prosím o přený typ, který má být podporován. Odpověď zadavatele 10: Jedná se o klasické funkce sekretářských služeb, filtr příchozích hovorů pro vedoucího, Přebírání a přepojování hovorů směřovaných na vedoucího, Interkom mezi sekretářkou a vedoucím, Dohledové tlačítka obsazenosti, Tlačítka zkrácených voleb, Telefonní seznam s adresářových služeb LDAP, Ovládání terminálu vedoucího od sekretářky, funkce Přesměrování / Nerušit / Nastavování režimů Den / přestávka / noc

5 11. Návrh a instalace do stávající LAN: Prosíme o popis stávající sítě LAN nebo rozpis formou položek, které je nutné udělat. Takto obecně napsané zadání je diskriminující a jednoznačně zvýhodňuje uchazeče, který má s Vaší sítí zkušenosti. Odpověď zadavatele 11: Stávající síť zadavatele je standardní a neobsahuje žádná specifika, na které by bylo nutno upozornit. Popis stávající sítě: topologie LAN - zapojení do hvězdy. V LAN síti podpora spanning tree. Aktivní prvky HP ProCurve switche. Předpoklad je zapojení ústředny v rámci rozvaděče patch kabelem do switche. Zadavatel požaduje standardní zapojení, neboť přesná specifikace by mohla být považována jako diskriminační. 12. Instalace do stávající VMWARE: Jakou verzi VMWARE používáte? Odpověď zadavatele 12: Specifikace aktuální verze VMWARE je uvedena v zadávací dokumentaci v odst. 2. Popis zakázky. Aktuální verze je VMWARE Systém musí být provozován na serverech zadavatele: Takto obecně napsané zadání je diskriminující a jednoznačně zvýhodňuje uchazeče, který má s Vaší sítí zkušenosti. Prosíme o popis serverů zadavatele zejména s ohledem na softwarové vybavení, které je k dispozici k plnění předmětu zakázky. Odpověď zadavatele 13: Specifikace systému zadavatele je uvedena v zadávací dokumentaci v odst. 2. Popis zakázky. Zadavatel rozšiřuje popis systému takto: Řešení musí respektovat požadavky na HW a SW pro běh systému v prostředí, které Městský úřad Sokolov momentálně provozuje. Virtualizované servery, diskové pole s dostatečnou kapacitou, VMWARE 5, Windows 2008 R2 Datacenter, Microsoft SQL Serveru 2012 Standard 8 core licence, poštovní server Exchange 2010 standard, LYNC Server standart Koncové stanice zadavatele jsou osazeny operačními systémy Windows XP Pro, Windows 7 Pro a Microsoft Office Pro první etapu sjednocené komunikace je celkem licencováno Microsoft Lync Standard user CAL 40, Microsoft Lync Enterprise user CAL 20 a Microsoft Lync Plus user CAL 20 ks. Topologie LAN - zapojení do hvězdy. V LAN síti podpora spanning tree. Aktivní prvky HP ProCurve switche. V Sokolově dne Ing. Jiří Krotil vedoucí odboru informatiky v zastoupení elektronicky podepsala: Kateřina Klepáčková DiS.

PŘÍLOHA č. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PŘÍLOHA č. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA č. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE Pokud je v textu uvedena přesná specifikace předmětu zakázky s uvedením výrobce, případně typu, jedná se pouze o definici standardu předmětu zakázky,

Více

Modulární monitorovací systém Gradient Digitální systém pro záznam, archivaci a vyhodnocení telefonie.

Modulární monitorovací systém Gradient Digitální systém pro záznam, archivaci a vyhodnocení telefonie. Modulární monitorovací systém Gradient Digitální systém pro záznam, archivaci a vyhodnocení telefonie. Obsah prezentace. Historie systému Gradient. Popis funkcí systému Gradient. Závěr kontaktní informace.

Více

Moderní telefonní ústředna

Moderní telefonní ústředna Moderní telefonní ústředna ATEUS Omega - Profesionální - Efektivní - Dostupné ATEUS Omega Business Komunikační řešení pro malé a střední firmy Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé připojení

Více

Special Electronics. ...lepší přehled. ReDat. Komplexní řešení záznamu hovorů pro kontaktní centra, dispečinky, telekomunikační operátory

Special Electronics. ...lepší přehled. ReDat. Komplexní řešení záznamu hovorů pro kontaktní centra, dispečinky, telekomunikační operátory Special Electronics...lepší přehled ReDat Komplexní řešení záznamu hovorů pro kontaktní centra, dispečinky, telekomunikační operátory ReDat od společnosti RETIA představuje komplexní řešení nahrávání hovorů

Více

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy 2 varianty: - ATEUS - OMEGA Business - ATEUS - OMEGA Basic Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé propojení do sítí ISDN, GSM a VoIP

Více

Komunikační řešení Avaya IP Office

Komunikační řešení Avaya IP Office Komunikační řešení Avaya IP Office Algotech tým 4. 3. 2014 Algotech Telefon: +420 225 006 555 Fax: +420 225 006 194 E-mail: info@algotech.cz Web: www.algotech.cz Adresa: FUTURAMA Business Park Sokolovská

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3 Název veřejné zakázky: UniMeC - dodávky a instalace ICT Název zadavatele: Univerzita Karlova v Praze Dotčená součást Lékařská fakulta v Plzni sídlo: Ovocný

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 Zadavatel: Sídlem: Česká republika Ministerstvo zemědělství Těšnov 17, 117 05 Praha 1 Česká republika Název veřejné zakázky: OBNOVA CENTRÁLNÍ HW INFRASTRUKTURY V DATOVÉM CENTRU Evidenční číslo veřejné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 7 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 7 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 7 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zadavatele: statutární město Karviná Adresa: Fryštátská 72/1, 733 24 Karviná - Fryštát Zastoupený:

Více

Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I.

Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I. Veřejná zakázka Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I. zadávaná v otevřeném nadlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Město Odry Masarykovo náměstí 16/25 742 35 Odry Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Název zakázky: Technologické centrum a kybernetická bezpečnost města Odry Zadavatel: Město Odry, se sídlem: Masarykovo

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 na dotazy možných účastníků VoZP - ZD Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR Dotaz -1 Zadavatel v rámci Zadávací dokumentace používá pojmy

Více

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka 2 ks serveru a 1 ks diskového pole pro virtuální desktopy ID zakázky: P16V00000464 Datum: 22.11.2016 Vyřizuje: Mgr. Radek Vojkůvka, Odbor

Více

AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000

AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000 AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000 Komfortní spojovatelské pracoviště AC-Win IP V1.0 pro IP systémy HiPath 4000 je realizováno jako aplikace Windows na osobním počítači.

Více

SYSTÉMY PRO CALL CENTRA. www.sipcon.cz info@sipcon.cz +420 776 089 446

SYSTÉMY PRO CALL CENTRA. www.sipcon.cz info@sipcon.cz +420 776 089 446 SYSTÉMY PRO CALL CENTRA IP SERVER pro Sipcon VoIP SERVER pro call centra komplexní řešení VoIP telefonní ústředny a statistických, dohledových a operátorských aplikací pro call centra podpora mnoha typů

Více

Polycom - produkty pro VOIP komunikaci. přehled portfolia SIP telefonů. objevte nové možnosti hlasové komunikace

Polycom - produkty pro VOIP komunikaci. přehled portfolia SIP telefonů. objevte nové možnosti hlasové komunikace Polycom - produkty pro VOIP komunikaci přehled portfolia SIP telefonů objevte nové možnosti hlasové komunikace 1. PŘEHLED POLYCOM PRODUKTŮ PRO VOIP KOMUNIKACI 1.1. Stolní telefony standardu SIP SoundPoint

Více

Nahrávací systém TriREC

Nahrávací systém TriREC \ 2011 Nahrávací systém TriREC 9.12.2011 OBSAH Nahrávací systém TriREC...2 Základní vlastnosti:...2 Škálovatelnost...2 Controller...3 Recorder...3 Storage...3 Integrátor...3 Vstupy...3 Nahrávání...3 Sledování...4

Více

2N NetStar SW. Co je 2N NetStar SW? IP pobočková ústředna. Virtuální ústředna. Interkom server

2N NetStar SW. Co je 2N NetStar SW? IP pobočková ústředna. Virtuální ústředna. Interkom server 2N Netstar SW Co je 2N NetStar SW? IP pobočková ústředna Virtuální ústředna Interkom server Výhody: Snadná instalace a správa Levnější než tradiční HW ústředny Využití stávajících datových rozvodů Instalace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo zakázky: 27/2013 Název zakázky: Server pro Městský úřad Předmět zakázky (služba, Dodávka HW včetně instalace SW dodávka, stavební práce)

Více

Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 69719/2013 Sp. zn.: S-JMK 169134/2010 ORR Vyřizuje: Ing. Grmolcová, Mgr. Megová Telefon: 541 651 392, 541 651 338 Počet

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu zadávané v souladu se směrnicí Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Sokolov, jejímž předmětem je: Nákup serveru II. Druh zadávacího

Více

Yeastar S100, IP PBX, až 16 portů, 100 uživatelů, 30 hovorů, rack

Yeastar S100, IP PBX, až 16 portů, 100 uživatelů, 30 hovorů, rack Yeastar S100, IP PBX, až 16 portů, 100 uživatelů, 30 hovorů, rack 100 uživatelů (klapek) a 30 souběžných hovorů (možnosti rozšíření na 200 klapek a 60 hovorů) Možnost rozšířit o S2/O2/SO/BRI nebo GSM/LTE

Více

Co je doma, to se počítá, aneb Jak ušetřit na komunikaci. Petr SOLNAŘ / Liberecká IS, a.s. Michal NOVÁK / SOITRON CZ, s.r.o. 12.6.

Co je doma, to se počítá, aneb Jak ušetřit na komunikaci. Petr SOLNAŘ / Liberecká IS, a.s. Michal NOVÁK / SOITRON CZ, s.r.o. 12.6. Co je doma, to se počítá, aneb Jak ušetřit na komunikaci. Petr SOLNAŘ / Liberecká IS, a.s. Michal NOVÁK / SOITRON CZ, s.r.o. 12.6.2008 VoIP Liberec Proč by se o telefony mělo starat IT? Případová studie

Více

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Veřejná zakázka: VZ004 ICT Dodávka a obnova ICT v rámci projektu Redesign statistického informačního

Více

Projekt operačních středisek Policie České Republiky. 7, dubna 2014, ISSS Hradec Králové

Projekt operačních středisek Policie České Republiky. 7, dubna 2014, ISSS Hradec Králové Projekt operačních středisek Policie České Republiky Milan ZAPLETAL Projektový manažer PČR Květoslav ŠTRUNC obchodní zástupce Cisco Systems 7, dubna 2014, ISSS Hradec Králové 1 2 Soudce poprvé v republice

Více

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení.

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení. Základní informace: CP Recorder je v Čechách vyvíjený systém pro sofistikované zaznamenávání telefonních hovorů. V prvé řadě je určen pro optimalizaci služeb, které poskytují u nás stále více populární

Více

Č.j. PPR-15160-80/ČJ-2011-0099EC Praha 2.12.2011 Počet listů: 5 + email nebo fax

Č.j. PPR-15160-80/ČJ-2011-0099EC Praha 2.12.2011 Počet listů: 5 + email nebo fax POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Odbor veřejných zakázek Č.j. PPR-15160-80/ČJ-2011-0099EC Praha 2.12.2011 Počet listů: 5 + email nebo fax Dle seznamu uchazečů č.j. PPR-15160-15/ČJ-2011-0099EC, kteří

Více

Dodatečné informace č. 7

Dodatečné informace č. 7 Dodatečné informace č. 7 V souladu s ustanoveními 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, poskytuje zadavatel dodatečné informace č. 7 k zadávacím podmínkám veřejné

Více

VZ20/2009 Modernizace TS se zaměřením na dostupnost a bezpečnost

VZ20/2009 Modernizace TS se zaměřením na dostupnost a bezpečnost VZ20/2009 Modernizace TS se zaměřením na dostupnost a bezpečnost Dodatečné informace k ZD Dotaz č. 1 K bodu 5.1.1. SERVER DATOVÉHO CENTRA Můžete potvrdit, že pro dodávku 1 ks nového blade serveru bude

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

Výběrové řízení na. Dodávku virtualizačních technologií a implementačních prací.

Výběrové řízení na. Dodávku virtualizačních technologií a implementačních prací. Výběrové řízení na Dodávku virtualizačních technologií a implementačních prací. 1. Identifikační údaje a základní podmínky výběrového řízení 1.1. Zadavatel (objednatel) BRICADO, s.r.o., se sídlem v Praze

Více

Městský úřad Nejdek, Kancelář tajemníka

Městský úřad Nejdek, Kancelář tajemníka Město Nejdek Městský úřad Nejdek, Kancelář tajemníka nám. Karla IV. 239, 362 21 Nejdek Karlovarský kraj VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: KT/250/12 VYŘIZUJE: Ing. Jiří Štěřík TELEFON: 353 240 127 E-MAIL:

Více

Odpověď: Ano, jedná se pouze o SIP trunk

Odpověď: Ano, jedná se pouze o SIP trunk Č.j. 1/120/1696832-2017 JID: 127347/2018/VoZP Dne: 15.1.2018 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 na dotaz dodavatele Poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací na 48 měsíců 1. V příloze

Více

Dodatečné informace č. 4

Dodatečné informace č. 4 Dodatečné informace č. 4 k nadlimitní veřejné zakázce Dodávka serverů, diskových polí a dalšího technického vybavení pro Technologické centrum Plzeňského kraje Evidenční číslo ve VVZ: VZ 343877 VZ v E-ZAK:

Více

Ceník výrobků a služeb

Ceník výrobků a služeb Ceník výrobků a služeb COOLHOUSING, s.r.o. platný od 1.11.2015. Strana 1 /11 Licence a správa Pronájem licence a správa aplikace Virtuální telefonní ústředna (PBX) Start (5-15 linek) Premium (16-25 linek)

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky V Praze dne 7. 2. 2018 Výzva k podání nabídky Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta ve smyslu ust. 27 zákona 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ) Vás vyzývá k

Více

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Veřejná zakázka: VZ004 ICT Dodávka a obnova ICT v rámci projektu Redesign statistického informačního

Více

Příloha č. 6 smlouvy o dílo-požadavky na součinnost

Příloha č. 6 smlouvy o dílo-požadavky na součinnost Příloha č. 6 -Požadavky na součinnost V následující tabulce jsou uvedeny požadavky na součinnost Zadavatele, jejichž splnění je nutným předpokladem pro řádné plnění předmětu této veřejné zakázky. ID 1

Více

Webové rozhraní TELEFONNÍ STYK POD KONTROLOU NÁSTROJ PRO ŘÍZENÍ CHODU CALL CENTRA A ZPRACOVÁNÍ TELEFONNÍCH HOVORŮ. Funkcionalita

Webové rozhraní TELEFONNÍ STYK POD KONTROLOU NÁSTROJ PRO ŘÍZENÍ CHODU CALL CENTRA A ZPRACOVÁNÍ TELEFONNÍCH HOVORŮ. Funkcionalita TELEFONNÍ STYK POD KONTROLOU NÁSTROJ PRO ŘÍZENÍ CHODU CALL CENTRA A ZPRACOVÁNÍ TELEFONNÍCH HOVORŮ Webové rozhraní Webové rozhraní je určeno k ovládání a konfiguraci komponent SEVIO a k ovládání a konfiguraci

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 16

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 16 Zadavatel: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b IČO: 00063584 Veřejná zakázka: Zajištění externího správce, tj. outsourcing informačních technologií a služeb Evidenční číslo zakázky:

Více

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa. Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa. Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP Příloha č. 1 Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP 1. Způsob prokázání splnění požadavků minimálního plnění 1.1. Zadavatel požaduje, aby uchazečem

Více

Zadavateli byly dne a doručeny celkem 3 žádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci: Dotazy uchazeče č.

Zadavateli byly dne a doručeny celkem 3 žádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci: Dotazy uchazeče č. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Zadavatel veřejné zakázky zadávané v nadlimitním řízení dle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Zákon ) Komponenty projektu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU Doplnění a rozšíření SW vybavení "

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU Doplnění a rozšíření SW vybavení Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola podle zákona č. 111/1998

Více

Návod k obsluze. VoIP PBX ústředna. Soundwin WiPBX, ipbx

Návod k obsluze. VoIP PBX ústředna. Soundwin WiPBX, ipbx Návod k obsluze VoIP PBX ústředna Soundwin WiPBX, ipbx Popis produktu Soundwin WiPBX a ipbx jsou SOHO SIP PBX ústředny, které překvapí nejen velikostí, ale také nízkou cenou. Brány WiPBX a ipbx se mezi

Více

VÝDAJE NA POŘÍZENÍ SW, VČ. AGEND ÚŘADU VÝDAJ KDY ZPŮSOBILÝ KDY NEZPŮSOBILÝ Pořízení nového operačního systému

VÝDAJE NA POŘÍZENÍ SW, VČ. AGEND ÚŘADU VÝDAJ KDY ZPŮSOBILÝ KDY NEZPŮSOBILÝ Pořízení nového operačního systému Způsobilost níže uvedených výdajů byla schválena garantem oblasti intervence 2.1 Řídícího orgánu IOP. V případě potřeby bude přehled výdajů doplňován. Před předložením zadávací dokumentace ke kontrole

Více

Yeastar S300, IP PBX, až 24 portů, 300 uživatelů, 60 hovorů, rack

Yeastar S300, IP PBX, až 24 portů, 300 uživatelů, 60 hovorů, rack Yeastar S300, IP PBX, až 24 portů, 300 uživatelů, 60 hovorů, rack 300 uživatelů (klapek) a 60 souběžných hovorů (možnosti rozšíření na 400/500 klapek a 90/120 hovorů) Možnost rozšířit o S2/O2/SO/BRI nebo

Více

Copyright 2001, COM PLUS CZ a.s., Praha

Copyright 2001, COM PLUS CZ a.s., Praha Základní informace: CP Call je CTI (Computer Telephony Integration) aplikace. Jedná se tedy o vzájemné propojení osobního počítače a telefonního přístroje. Je vytvořena podle standardu CSTA (Computer Supported

Více

Č.j. KRPP-70895-18/ČJ-2015-0300VZ-VZ Plzeň 30. června 2015 Počet listů: 5

Č.j. KRPP-70895-18/ČJ-2015-0300VZ-VZ Plzeň 30. června 2015 Počet listů: 5 POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPP-70895-18/ČJ-2015-0300VZ-VZ Plzeň 30. června 2015 Počet listů: 5 PROTOKOL č. 3 O JEDNÁNÍ HODNOTÍCÍ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Ukládání, zálohování a archivace dat

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Ukládání, zálohování a archivace dat Městský úřad, Odbor informatiky Váš dopis zn.: ze dne: Číslo jednací: Číslo evidenční: Více dodavatelů Vyřizuje: Tel.: E-mail: Datum: Místo: Kamil Válek 572 615 131 kamil.valek@ub.cz 2008-11-13 Uherský

Více

2N OMEGA Series. 2N TELEKOMUNIKACE a.s.

2N OMEGA Series. 2N TELEKOMUNIKACE a.s. 2N OMEGA Series 2N TELEKOMUNIKACE a.s. 2N OMEGA 48 PBX LCR Tarifikační sw. Internet CRM TAPI UMTS Sw. phone GSM VoIP Analog ISDN 2 IVR Digital Mobil VoIP Mobility Extension Analog/fax Assistant SMS Server

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Náplň akce Technická specifikace "Hradec Králové - telefonní ústředna" Příloha č. 3 k č.j.: VS-23031/ČJ-2016-802050 Předmětem akce je demontáž stávající pobočkové telefonní ústředny umístěné v technické

Více

v y z ý v á k zjednodušenému podlimitnímu řízení

v y z ý v á k zjednodušenému podlimitnímu řízení Město Rýmařov náměstí Míru 1, 795 01 Rýmařov IČO: 296 317 v y z ý v á dle 38 a podmínky 25 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) k zjednodušenému podlimitnímu

Více

Č.J. PPR /ČJ PRAHA Počet listů: 6

Č.J. PPR /ČJ PRAHA Počet listů: 6 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Odbor veřejných zakázek Č.J. PPR-17905-324/ČJ-2012-990640 PRAHA 7. 5. 2013 Počet listů: 6 dle seznamu dodavatelů, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci kteří požádali

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu zadávané v souladu s ustanoveními 18 odst. 5 a 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se směrnicí

Více

Nabídka konektivity: Rychlost připojení Agregace Cena 1 měsíc vč. DPH 6/2 Mbps 1:3 350,- Kč 16/4 Mbps 1:6 500,- Kč 25/6 Mbps 1:9 650,- Kč

Nabídka konektivity: Rychlost připojení Agregace Cena 1 měsíc vč. DPH 6/2 Mbps 1:3 350,- Kč 16/4 Mbps 1:6 500,- Kč 25/6 Mbps 1:9 650,- Kč Nabídka připojení služba internet 1. Připojení smlouva na dobu určitou 12 měsíců Rodinný dům - Cena instalace od 1,- Kč vč. DPH (dle potřebné technologie) - zaměření zdarma (upřesnění ceny instalace) -

Více

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line Stručný přehled název: MST, software pro sběr dat mobilními terminály ve skladu (příjem, výdej, inventura) autor aplikace: FASK, spol. s r.o.,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE Příloha с. 1 Výzvy к podání nabídek ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE 1. Podmínky a požadavky na zpracování nabídky 1.1. Předmětem zakázky je dodávka těchto mobilních zařízení: 10 ks počítačů ALL in One, 3 ks počítačů

Více

Č.J. PPR /ČJ PRAHA Počet listů: 5

Č.J. PPR /ČJ PRAHA Počet listů: 5 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Odbor veřejných zakázek Č.J. PPR-17905-391/ČJ-2012-990640 PRAHA 31. 5. 2013 Počet listů: 5 dle seznamu dodavatelů, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci kteří požádali

Více

Naším cílem je Vaše spokojenost...

Naším cílem je Vaše spokojenost... Vážení zákazníci, Naším cílem je Vaše spokojenost... blahopřejeme Vám, že jste se rozhodli pro nákup nové telefonní ústředny řady ATEUS - NETSTAR od českého výrobce 2N TELEKOMUNIKACE a.s. Současně Vás

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2. Zadavatel: Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2. Zadavatel: Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Vytvoření nového informačního systému MZe pro výzkum a vývoj - "VÝZKUM-AGRI" Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční

Více

DODATEČNÉ INFORAMCE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1

DODATEČNÉ INFORAMCE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 Sdružení zadavatelů Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně se sídlem Pekařská 664/53, 656 91 Brno, IČ: 00159816 a Zdravotnická záchranná služba Jihomoravského kraje, příspěvková organizace se sídlem nám.

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 6 Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 6 Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek VÁŠ DOPIS ZN. ČÍSLO JEDNACÍ SPISOVÁ ZNAČKA DATUM LCR099/39/002309/2015 17.9.2015 VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX E-MAIL Zahálková 956 999 203 724 623 712 495 262 391 99_ozvz@lesycr.cz Dodatečné informace k zadávacím

Více

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC úvod Sjednocená komunikace představuje ideální řešení pro společnosti, které chtějí zvýšit svou efektivitu a využít komplexní řešení pro pokrytí

Více

2N VoiceBlue Next. 2N VoiceBlue Next & Siemens HiPath (series 3000) Propojení pomocí SIP trunku. Quick guide. Version 1.

2N VoiceBlue Next. 2N VoiceBlue Next & Siemens HiPath (series 3000) Propojení pomocí SIP trunku. Quick guide.  Version 1. 2N VoiceBlue Next 2N VoiceBlue Next & Siemens HiPath (series 3000) Propojení pomocí SIP trunku Quick guide Version 1.00 www.2n.cz 1 2N VoiceBlue Next má tyto parametry: IP adresa 192.168.1.120 Příchozí

Více

Průvodce aplikací GTS Webový portál www.centrex.gts.cz. Strana 1 z 12

Průvodce aplikací GTS Webový portál www.centrex.gts.cz. Strana 1 z 12 Průvodce aplikací GTS Webový portál www.centrex.gts.cz Strana 1 z 12 Obsah 1 Přihlášení... 3 2 Změna hesla... 4 3 Hlavní stránka aplikace základní popis... 4 4 Použití interaktivní nápovědy... 4 5 Úprava

Více

V tomto zařízení jsou implementovány veškeré komponenty pro firemní komunikaci včetně kompletních hlasových a mnoha dalších uživatelských služeb.

V tomto zařízení jsou implementovány veškeré komponenty pro firemní komunikaci včetně kompletních hlasových a mnoha dalších uživatelských služeb. FRITZ!Box Fon Wlan 7390 je multimediální digitální gateway navržena coby kompletní telekomunikační řešení pro menší společnosti, domácí kanceláře, nebo moderní domácnosti. V tomto zařízení jsou implementovány

Více

PBX PhoNet 3000 - pobočková telefonní ústředna

PBX PhoNet 3000 - pobočková telefonní ústředna PBX PhoNet 3000 - pobočková telefonní ústředna PBX PhoNet 3000 je nová pobočková telefonní ústředna 5. generace využívající důsledně všech moderních principů paketové komutace telefonních hovorů (technologie

Více

Česká školní inspekce ČŠI Praha Licence 2018

Česká školní inspekce ČŠI Praha Licence 2018 sp zn.: ČŠIG-S-783/17 G42 čj.: ČŠIG-4671/17-G42 Výzva k podání nabídek Zakázka je zadaná podle 6 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními

Více

SIPURA telefonní adaptér Model: SPA-2100 Instalační a konfigurační příručka 1/6 Krok 1: Síťové požadavky instalace 1. Prosím, zkontrolujte, zda balení obsahuje následující věci: A). Sipura SPA-2100 B).

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Dodávka výpočetní techniky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel Název: Městské centrum sociálních služeb a prevence Právní forma: Příspěvková organizace Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): 8148 Pořízení elearningového prostředí Statutárního města

Více

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa (II.) Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP a integrační vazby

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa (II.) Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP a integrační vazby Příloha č. 1 Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa (II.) Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP a integrační vazby 1. Způsob prokázání splnění požadavků minimálního plnění 1.1.

Více

Průvodce aplikací Webový portál Portal-uc.gtsce.com

Průvodce aplikací Webový portál Portal-uc.gtsce.com Průvodce aplikací Webový portál Portal-uc.gtsce.com Obsah 1 Přihlášení... 3 2 Změna hesla... 3 3 Hlavní stránka aplikace základní popis... 3 4 Použití interaktivní nápovědy... 4 5 Úprava jména uživatele...

Více

Č.J. PPR-24824-232/ČJ-2013-990640 PRAHA 6. 6. 2014 Počet listů: 10

Č.J. PPR-24824-232/ČJ-2013-990640 PRAHA 6. 6. 2014 Počet listů: 10 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Odbor veřejných zakázek Č.J. PPR-24824-232/ČJ-2013-990640 PRAHA 6. 6. 2014 Počet listů: 10 dle seznamu dodavatelů, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci, Dodatečné

Více

Příloha č. 1 k čj.: 1/120/ Technická specifikace Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR

Příloha č. 1 k čj.: 1/120/ Technická specifikace Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR Příloha č. k čj.: /0/0-0 Technická specifikace Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR. Obsah. Obsah.... Předmět veřejné zakázky.... Požadavky na nový HW..... Komoditní x Servery

Více

Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK. Řešitel: Karolína Kučerová

Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK. Řešitel: Karolína Kučerová Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK Řešitel: ÚVODNÍ ZPRÁVA ZADÁNÍ PROJEKTU Zefektivnění komunikace ve firmě Eklektik, a to především v oblasti informací o klientech a o tištěných materiálech

Více

NÁKUP SERVEROVÝCH TECHNOLOGIÍ NA PLATFORMĚ x86

NÁKUP SERVEROVÝCH TECHNOLOGIÍ NA PLATFORMĚ x86 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 02 dle ustanovení 49 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů NÁKUP SERVEROVÝCH TECHNOLOGIÍ NA PLATFORMĚ Zadavatel:

Více

Příloha č. 0963-12-P11

Příloha č. 0963-12-P11 Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Cílem veřejné zakázky, části 1 (Krajská digitální spisovna a Krajský digitální repozitář) je zajistit

Více

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM HOVORU A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOV ÁLEŽÍ HOVORU ORU NCP500 NOVÉ FIREMNÍ KOMUNIKAČNÍ SYSTÉMY Nové komunikační systémy NCP500 Express jsou navrženy s cílem zajistit rychlé a

Více

Mobilníkancelář. Kancelář ve vašem mobilu. Popis a možnosti použití. Ing. Martin LENKO Červen 2011

Mobilníkancelář. Kancelář ve vašem mobilu. Popis a možnosti použití. Ing. Martin LENKO Červen 2011 Mobilníkancelář Kancelář ve vašem mobilu Popis a možnosti použití Ing. Martin LENKO Červen 2011 Obsah 1. Mobilita nutnost dnešního světa komunikací 2. Alcatel-Lucent OmniTouch 8400 Instant Communications

Více

Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Naše značka: pc1311 Vyřizuje: Gracík Datum: 22.11.2013 Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Více

ZÁVAZNÉ FUNKČNÍ A TECHNICKÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROTOTYP

ZÁVAZNÉ FUNKČNÍ A TECHNICKÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROTOTYP Příloha zadávací dokumentace č. 10 Závazné funkční a technické požadavky zadavatele na prototyp ZÁVAZNÉ FUNKČNÍ A TECHNICKÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROTOTYP na veřejnou zakázku Resortní elektronický systém

Více

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN Zadávací dokumentace

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN Zadávací dokumentace V Praze dne 19. 8. 2016 Čj.: 6281/2016-ÚVN Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN 2016 Zadávací dokumentace Identifikační

Více

Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel )

Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel ) Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel ) MODERNIZACE ODBAVOVÁNÍ CESTUJÍCÍCH V IDS JMK - ELEKTRONICKÉ ODBAVOVÁNÍ CESTUJÍCÍCH Evidenční

Více

Návod pro ha-loo Centrálu

Návod pro ha-loo Centrálu Návod pro ha-loo Centrálu 2 Návod ha-loo Centrála OBSAH sekce Nastavení Obsah 1. Obecné... 3 1.1. Kontaktní údaje... 3 1.2. Ostatní... 4 2. Centrála... 5 2.1. Seznam klapek... 5 2.2. Nastavení nové klapky...

Více

Příloha č. 1 Technická specifikace zadavatelem požadovaného plnění

Příloha č. 1 Technická specifikace zadavatelem požadovaného plnění Příloha č. 1 Technická specifikace zadavatelem požadovaného plnění Popis současného řešení Telefonní spojení ve FN Brno je zajištěno třemi nezávislými telefonními ústřednami, které jsou vzájemně propojené

Více

Příloha č.2 - Technická specifikace předmětu veřejné zakázky

Příloha č.2 - Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Příloha č.2 - Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Popis stávajícího řešení u zadavatele Česká centra (dále jen ČC ) provozují 8 fyzických serverů, připojené k local storage. Servery jsou rozděleny

Více

Videokonference pro každého Produktová řada LifeSize

Videokonference pro každého Produktová řada LifeSize Videokonference pro každého Produktová řada LifeSize Videokonferenční systémy Ing.Martin Lenko březen 2013 Obsah 1. Klasické videokonference 2. Cloudové videokonference 3. UVC platforma 4. LifeSize Smart

Více

Základní nastavení brány 2N VoiceBlue MAX

Základní nastavení brány 2N VoiceBlue MAX Základní nastavení brány 2NVoiceBlue MAX 2N VoiceBlue MAX je zařízení umožňující přímé propojení VoIP sítě a podporující signalizační protokol SIP se sítěmi GSM. Lze jej použít i při přímém spojení se

Více

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Břeclav Sp.zn.: MUBR-S Č.j: MUBR 58793/2013 Vyřizuje: Ing. Bc. Stanislav Hrdlička tel.: 519 324 560, mobil 607 515 510 e-mail: stanislav.hrdlicka@breclav.eu Datum: 5. 9. 2013 ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ

Více

Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I.

Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I. Veřejná zakázka Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I. zadávaná v otevřeném nadlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0116 Modernizace výuky

Více

TC-502L. Tenký klient

TC-502L. Tenký klient TC-502L Tenký klient Popis přístroje Tenký klient s kompletní podporou pro připojení do systémů Windows 7, Vista, Windows 2008, Windows 2003, Windows XP Pro, Linux servery. Disponuje 1x rozhraním LAN 10/100,

Více

Jednotlivé hovory lze ukládat nekomprimované ve formátu wav. Dále pak lze ukládat hovory ve formátu mp3 s libovolným bitrate a také jako text.

Jednotlivé hovory lze ukládat nekomprimované ve formátu wav. Dále pak lze ukládat hovory ve formátu mp3 s libovolným bitrate a také jako text. 1.0 Nahrávání hovorů Aplikace Nahrávání hovorů ke svému chodu využívá technologii od společnosti Cisco, tzv. Built-in bridge, která snižuje nároky na síťovou infrastrukturu, snižuje náklady a zvyšuje efektivitu

Více

Věc: Dodatečné / upřesňující informace k zadávacím podmínkám a prodloužení lhůty pro podání nabídek

Věc: Dodatečné / upřesňující informace k zadávacím podmínkám a prodloužení lhůty pro podání nabídek K č. j.: 1051/2013 Dodatečné informace číslo: 1 Věc: Dodatečné / upřesňující informace k zadávacím podmínkám a prodloužení lhůty pro podání nabídek Veřejná zakázka: Název: Dodávka řešení softwarových videokonferenčních

Více

SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC

SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC TELEFONNÍ SYSTÉM DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC, ZALOŽENÝ NA PROTOKOLU SIP Komunikační systémy, založené na protokolu SIP, přinesly

Více

Č.j. PPR-19172-342/ČJ-2013-990640 Praha 9.4.2015 Počet listů: 6 DS, EZAK

Č.j. PPR-19172-342/ČJ-2013-990640 Praha 9.4.2015 Počet listů: 6 DS, EZAK POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Odbor veřejných zakázek Č.j. PPR-19172-342/ČJ-2013-990640 Praha 9.4.2015 Počet listů: 6 DS, EZAK Dodatečné informace č. 12 k uveřejněné zadávací dokumentaci Dodatečné

Více

zákonem, váže k subjektu (dodavateli, příp. subdodavateli) nikoliv k osobám u něj zaměstnaným, a slouží k prokázání zkušeností dodavatele.

zákonem, váže k subjektu (dodavateli, příp. subdodavateli) nikoliv k osobám u něj zaměstnaným, a slouží k prokázání zkušeností dodavatele. Č.j.: 1921/2014-RSL Dodatečná informace č. 2 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na služby Zpracování e-learningu a webového portálu, Evidenční číslo ve VVZ: 485319 Zadavatel obdržel dne 16.

Více

ČESKÁ REPUBLIKA ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Opavská 29, Hlučín

ČESKÁ REPUBLIKA ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Opavská 29, Hlučín ČESKÁ REPUBLIKA ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Opavská 29, 748 01 Hlučín K č.j. : ZU-67-30/2012 V Hlučíně dne 29.11. 2012 Počet listů: 5 Dodatečné informace č. 1 Uchazeči o veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka

Více

VYSVĚTLENÍ / ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5

VYSVĚTLENÍ / ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 Zadavatel: Operátor ICT, a.s. se sídlem: Dělnická 213/12, 170 00 Praha 7 IČO: 027 95 281 Veřejná zakázka: Dodávka, podpora a rozvoj SW řešení a mobilní aplikace pro Pražskou turistickou kartu Evidenční

Více