Microsoft Windows Server System

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Microsoft Windows Server System"

Transkript

1 Microsoft Windows Server System Společnost Equifax dosáhla díky instalaci superpočítačů na platformě Windows namísto Linux 14procentní úspory celkových nákladů na vlastnictví (TCO) Přehled Země: USA Odvětví: Finanční služby Profil zákazníka: Equifax, společnost se 105letou tradicí, poskytuje svým zákazníkům informační řešení. Vedení společnosti se nachází v Atlantě, její roční obrat dosahuje 1,2 miliardy USD a zaměstnává lidí ve 13 zemích. Společnost Equifax, vedoucí představitel oboru transformace informací na znalosti, migrovala množství svých klíčových operací ze systémů mainframe na clustery na platformě Intel se systémem Microsoft Windows, a zvýšila tak rychlost a výkon svých marketingových služeb. Volba systému Windows a nikoli Linux umožnila společnosti Equifax zavést masivně paralelní clustery superpočítačů, a zjednodušit tak své operace, snížit náklady a zlepšit služby zákazníkům. Finanční modely, jejichž zpracování na systémech mainframe dříve trvalo dny, je nyní otázkou hodin, takže zákazníci mají potřebná data k dispozici rychleji. Díky clusterům superpočítačů je nyní společnost Equifax schopna bezproblémově agregovat a analyzovat data z různorodých zdrojů a napomáhat zákazníkům se sestavováním a správou nejrůznějších typů účetních, finančních, demografických a marketingových informací v reálném čase. Díky platformě Microsoft Windows Server System dosáhla 14procentní úspory nákladů oproti systému Linux. Výchozí stav: Vedení této společnosti, založené v roce 1899, se nachází v Atlantě, její roční obrat dosahuje 1,2 miliardy USD a tvoří součást indexu Standard & Poor's (S&P) 500 Index. Jako jedna z vedoucích společností v oblasti zpracování úvěrových informací poskytuje společnost Equifax zákazníkům své služby prostřednictvím využívání informací a technologií umožňujících v reálném čase zpracování velmi komplexních dotazů. Od roku 1965 je společnost Equifax veřejně obchodovatelná, přičemž od roku 1971 na burze v New Yorku. Podporuje a zabezpečuje globální obchodování organizací z nejrůznějších oborů, jako jsou finanční služby, maloobchod, telekomunikace, veřejné služby, hypotéční bankovnictví, zprostředkovatelství, pojišťovnictví, automobilový průmysl, zdravotnictví a doprava.

2 I když specialisté společnosti Equifax mají rozsáhlé zkušenosti s řešeními založenými na systému Linux, byli jsme si vědomi toho, že výkon a spolehlivost operačního systému Windows v kombinaci s integrovanou sadou vývojářských nástrojů společnosti Microsoft může v budoucnosti významně snížit celkové náklady na vlastnictví (TCO). Joe Chappell Senior viceprezident informačních technologií, Equifax Mezi její produkty a služby patří správa zákaznických úvěrů, správa informačních databází, marketingové služby, správa podnikových úvěrů, rozhodovací a analytické nástroje a nástroje pro ověřování identity. Díky svým více než oddaným zaměstnancům na pracovištích na třech kontinentech společnost Equifax i nadále roste a inovuje, dosahuje trvalého růstu tržního podílu a získává další významné malé i velké klienty. Aby svým zákazníkům dokázala pomáhat zachovat konkurenční výhody, doplnila společnost Equifax portfolio svých služeb o direct marketing a credit marketing, které zahrnují segmentaci a analýzu úvěrových a demografických informací. Jedna z jejích největších obchodních skupin, Equifax Direct Marketing Services, poskytuje klientům seznamy potenciálních klientů generované na základě nejrůznějších demografických a úvěrových analýz. Další významná skupina, Equifax Credit Marketing Services, nabízí produkty credit marketingu, jako jsou prescreening a řízení zákaznických účtů, pomocí kterých mohou klienti společnosti získávat nové zákazníky a rozvíjet nové obchodní příležitosti se zákazníky stávajícími. Díky nejrozsáhlejší databázi direct marketingových informací online a offline je společnost Equifax dobře vybavena k identifikaci a poskytování informací na základě specifických potřeb svých zákazníků. Životní pojišťovna může například společnost Equifax oslovit s požadavkem na sestavení seznamu cílových domácností, které mají zájem o určitý typ nabídek. Při vytváření tohoto seznamu by společnost Equifax analyzovala různé atributy jako věk, příjem a životní styl, přičemž by tyto informace čerpala z dat uložených ve své databázi skupiny Direct Marketing Services. Pro skupinu Equifax Direct Marketing Services byla rozhodující potřeba rychlejšího vyhledávání výsledků a z něj vyplývajících lepších řešení. Celá skupina využívala pět různorodých systémů, které společnost Equifax postupně zakoupila od různých dodavatelů. Programový kód byl již starý více než 25 let a byl vytvořen ve strojovém kódu, takže jeho úpravy byly pomalejší a časově náročnější než v současných moderních jazycích C, C++ a C#. Sběr dat byl vzhledem k tomu, že pět klíčových databází bylo hostováno na čtyřech různých systémech mainframe, velmi pracný. Každý z těchto systémů požadoval jiné rozhraní, takže vyhledávání a načítání dat bylo komplikované. Využívání těchto různorodých systémů a databází ke zpracovávání informací představovalo velmi složitý proces a splnění požadavků zákazníků trvalo často velmi dlouho.

3 Migrací na cluster superpočítačů se systémem Windows jsme díky snížení nákladů na provoz systémů mainframe ušetřili miliony dolarů. Matt Magnotte Senior viceprezident skupiny Direct Marketing Services, Equifax Cíl Cílem společnosti Equifax je poskytovat nejrůznější nabídky služeb, které využívají nové a rychlejší marketingové programy. Aktualizace technických možností s cílem poskytovat pružnější řešení a zkracovat vývojové cykly patřily ke hlavním prioritám na seznamu marketingových služeb. Řešení Společnost Equifax implementovala masivně paralelní clusterovou architekturu tvořenou stovkami serverů na platformě Intel se systémem Microsoft Windows, na kterých běží vlastní paralelní databázová aplikace. Skupina Equifax Direct Marketing Services jako první získala instalaci clusteru superpočítačů po propojení počítačů s procesory Intel a systémem Microsoft Windows 2000 Server. Vzhledem k možnosti koordinovaného vyhledávání ve všech uzlech clusteru je toto řešení navrženo tak, aby poskytovalo integrované výsledky. Již nyní je plánováno, že by jednotlivé uzly byly upgradovány na procesory pracující na frekvenci 3 GHz. Výběr nejlepšího řešení Při plánování nového řešení musela společnost Equifax vzít v úvahu dva primární požadavky: databáze, která dokáže pružně podporovat rozsáhlé přenosy dat, a operační systém, který dokáže zvládnout přístup k datům a podporovat rychlé a komplexní vývojové cykly. V případě databáze posoudila společnost Equifax různé technologie včetně všech nejvýznamnějších systémů pro správu relačních databází a několika nestandardních přístupových metod. Společnost Quifax se rozhodla soustředit se na modulární řešení založená na architektuře Intel, takže svou volbu omezila na dva primární operační systémy Linux a Windows. S ohledem na jedinečné požadavky se strategickou volbou stal systém Windows. I když specialisté společnosti Equifax mají rozsáhlé zkušenosti s řešeními založenými na systému Linux, byli jsme si vědomi toho, že výkon a spolehlivost operačního systému Windows v kombinaci s integrovanou sadou vývojářských nástrojů společnosti Microsoft může v budoucnosti významně snížit celkové náklady na vlastnictví (TCO), říká Joe Chappel, senior viceprezident informačních technologií ve společnosti Equifax. Pět samostatných systémů skupiny Equifax Direct Marketing Services bylo vyřazeno a dříve různorodá data byla přenesena do clusteru superpočítačů se systémem Windows. Aby byla i nadále zachována možnost vlastních vývojových aktivit, implementovala společnost Equifax nástroje jako vývojářský systém Microsoft Visual Studio 6.0. Všechna data v paměti Každý cluster paralelních superpočítačů, pracující na základě aplikačních vrstev a strategií vyvinutých přímo společností Equifax, nabízí 200násobný nárůst výpočetního výkonu a přenosu dat. Díky novému řešení může společnost Equifax hostovat své datové úložiště jako jediný soubor na stovkách uzlů svého clusteru a všechna data jsou z důvodu rychlejšího vyhledávání umístěna v paměti.

4 Naše superpočítače se systémem Windows již překročily naše očekávání s hlediska výkonu a spolehlivosti, uvádí Matt Magnotte, senior viceprezident skupiny Direct Marketing Services ve společnosti Equifax. Dotazy jsou nyní díky clusterům založeným na systému Windows zpracovávány v řádu hodin. Společnost Equifax také vyvinula vlastní technologii generování úvěrových kritérií, pro kterou probíhá patentové řízení. Tento modul běží na clusteru superpočítačů druhé generace, jehož uzly používají operační systém Microsoft Windows XP Professional. Rychlost a pružnost clusteru superpočítačů umožňuje společnosti Equifax pro zákazníky, kteří požadují komplexní finanční modelování, významně zkrátit celý proces. Obě skupiny předpokládají upgrade svých clusterů na operační systém Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition, který tvoří základ celé řady integrovaného serverového softwaru Microsoft Windows Server System. Přínosy Díky výkonu superpočítačů může společnost Equifax i její zákazníci využívat všech výhod nového řešení. Migrací svých operací na dva clustery superpočítačů se systémem Windows implementovala společnost Equifax infrastrukturu, která využívá měnících se obchodních podmínek a reaguje na komplexní potřeby zákazníků. Díky škálovatelnosti těchto clusterů superpočítačů dosáhla společnost Equifax řady významných výkonnostních výsledků, jako je rychlejší doba zpracování, kratší vývojové cykly interních projektů či omezení používání systémů mainframe pro správu původního řešení. Investice do řešení založeného na systému Windows Server System přinesla společnosti Equifax 14procentní úsporu celkových nákladů na vlastnictví (TCO) a dotkla se mnoha klíčových aspektů jejího podnikání. Sjednocení různorodých systémů Sjednocení různorodých úložišť dat do clusterů superpočítačů se systémem Windows umožnilo rychlejší vyhledávání, a společnost Equifax tak může poskytovat kvalitnější služby. Protože předchozí systémy pracovaly s pěti různými sadami kódu, museli být prodejci zaškoleni na pět různých systémů, aby mohli plně reagovat na požadavky zákazníků. Navíc správci, kteří zodpovídali za aktualizace produktů, museli stejné změny implementovat pětkrát. Clustery superpočítači představují snadné řešení těchto problémů. Clustery superpočítačů umožnily vzhledem k využití všech databází vytvořit interní aplikaci Prospect Select, která má za úkol integrovat data skupin Direct Marketing Services a Credit Marketing Services. Vývoj aplikace Prospect Select umožňuje našim zákazníkům více než jen generovat úvěrové atributy, vysvětluje Magnotte. Superpočítače se systémem Windows usnadňují import dalších databází, takže můžeme prohledávat také demografická a zájmová data.

5 Vyšší rychlost oproti systémům mainframe Nikdo nezná časovou hodnotu dat lépe než společnost Equifax. Implementací clusterů superpočítačů zkrátila společnost Equifax dobu zpracování požadavků zákazníků a dokáže nyní rychleji poskytovat důležitá data. Protože celé úložiště dat je hostováno jako soubor s plochou strukturou na stovkách uzlů clusteru, mohou clustery superpočítačů tato data pružně rozdělovat a provádět jejich paralelní zpracování, takže výsledky jsou k dispozici rychleji a zároveň obsahují více analytických informací. Komplexní finanční modely, jejichž zpracování na systémech mainframe dříve trvalo dny, je nyní otázkou hodin, a modely, jejichž zpracování dříve trvalo dny, jsou nyní k dispozici během několika minut. Spolupracujeme s velkým množstvím finančních institucí a společností, které vystavují úvěrové karty. Tito zákazníci požadují komplexní rozhodovací modely hodnotící potenciální zákazníky a cílové klienty, říká Chappell. Díky těmto superpočítačům můžeme potřebné informace sestavit během několika minut, takže naši klienti mohou díky našim informacím rychleji získávat přínosné zákazníky. 14procentní úspora nákladů oproti systému Linux Průběžný vývoj vlastních aplikací se společnost Equifax rozhodla řešit prostřednictvím vývojových nástrojů společnosti Microsoft. Pomocí vývojového systému Visual Studio a aplikace Microsoft Visual C++ může společnost Equifax rychleji vytvářet aplikace, které zákazníkům poskytují nové marketingové programy jako zákaznické modelování a analýza. Vývojové nástroje sady Visual Studio poskytly společnosti Equifax přístup k programovacímu jazyku, který zjednodušuje projekty a vytváří škálovatelný základ pro všechny budoucí požadavky. Sada Microsoft Visual Studio nám pomohla zrychlit zápis programového kódu, a významně tak zkrátit vývojové cykly, vysvětluje Fred Hughes, senior viceprezident pro vývoj softwaru ve společnosti Equifax. Toto zkrácení vývojového cyklu nám umožnilo reagovat na nové potřeby našich zákazníků rychlejším uváděním našich pokročilých řešení na trh. Ke stejnému projektu doplňuje Owen Flynn, ředitel informačních technologií ve společnosti Equifax: Díky systému Windows Server System jsme byli schopni zkrátit vývoj o šest měsíců, a ušetřit tak oproti systému Linux 14 procent nákladů. Rychlá návratnost investic Dobrých výsledků je stále přibývá. S novým clusterem superpočítačů dosáhla společnost Equifax významného vylepšení výkonu zpracování v reálném čase, snížení nákladů na systémy mainframe a celoroční úspory vyplývající z nižších nákladů na technickou podporu. Během 18 měsíců umožnil cluster superpočítačů dále zvýšit výpočetní výkon za zlomek nákladů. Společnost Equifax může podle potřeby snadno přidávat uzly, a reagovat tak na zvýšené nároky na výpočetní výkon a zrychlovat zpracování dat. Migrací na cluster superpočítačů se systémem Windows jsme díky snížení nákladů na provoz systémů mainframe ušetřili miliony dolarů, vypočítává Magnotte. Protože náš cluster superpočítačů se systémem Windows běží jen na 35 procent své kapacity, očekávám, že na něj přesuneme další operace, takže bychom měli ještě dále omezit používání systému mainframe. Starší systémy mainframe tak mohou být vyhrazeny pro jiné funkce.

6 Více informací ČESKÁ REPUBLIKA: Více informací o produktech a službách společnosti Microsoft s.r.o. naleznete na webových stránkách společnosti nebo na telefonních číslech Informační linky , kde Vám jsou naši operátoří k dispozici denně od 8:00 do 20:00 a na Hotline (Horké lince) v době od 8:00 do 18:00. SLOVENSKÁ REPUBLIKA: Více informací o produktech a službách společnosti Microsoft Slovakia naleznete na webových stránkách společnosti nebo na telefonních číslech Informační linky , kde Vám jsou naši operátoří k dispozici denně od 9:00 do 17:00 a na Hotline (Horké lince) v době od 9:00 do 17:00. Zlepšená škálovatelnost Pružnost clusterů superpočítačů se systémem Windows usnadňuje reagovat na postupný nárůst požadavků na výpočetní výkon. Cluster superpočítačů se systémem Windows nám umožňuje zvyšovat výpočetní výkon za zlomek nákladů, které by znamenal upgrade systému mainframe, uzavírá Chappell. Namísto významné investice do upgradu systému mainframe můžeme podle potřeby zpracování vyšších objemů dat přidávat uzly superpočítače. Microsoft Windows Server System Integrovaný serverový software Microsoft Windows Server System je navržen pro podporu komplexních řešení založených na systému Windows Server Vytváří tak infrastrukturu založenou na integrované inovaci, představující holistický způsob vytváření produktů a řešení, která jsou již od základu navržena na bezproblémovou spolupráci a interakci s dalšími daty a aplikacemi v rámci celého výpočetního prostředí. Umožňuje tak snižovat náklady na běžné operace, vytvářet zabezpečenější a spolehlivější výpočetní infrastrukturu a přinášet cenné nové funkce pro budoucí růst organizace. Další informace o platformě Windows Server System naleznete na webu na adrese Produkty a technologie Microsoft Visual Studio 6.0 Microsoft Windows 2000 Server Microsoft Windows XP Professional Kontakt Equifax Tel: (800) Logo Microsoft je registrovanou obchodní známkou společnosti Microsoft Corp. ve Spojených státech a/nebo v dalších zemích. Zmíněná jména ostatních společností a produktů mohou být rovněž ochrannými známkami.

Zavedení e-learningu

Zavedení e-learningu Zavedení e-learningu Česká pojišťovna snižuje díky e-learningu náklady na školení svých pracovníků Přehled Země: Česká republika Odvětví: Bankovnictví a finance Profil zákazníka Česká pojišťovna a.s. je

Více

Microsoft Windows Server System

Microsoft Windows Server System Microsoft Windows Server System ČRa spouští jako první telekomunikační operátor v České republice služby pro malé a střední firmy, které požadují kancelářské aplikace, e-mail, sdílený kalendář a kontakty

Více

Microsoft SharePoint Portal Server 2003. Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR

Microsoft SharePoint Portal Server 2003. Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR Microsoft SharePoint Portal Server 2003 Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR Přehled Země: Česká republika Odvětví: Velkoobchod Profil zákazníka

Více

Microsoft.NET. AppTima Feedback Solution - komplexní systém pro zjišťování a vyhodnocování spokojenosti zákazníků

Microsoft.NET. AppTima Feedback Solution - komplexní systém pro zjišťování a vyhodnocování spokojenosti zákazníků Microsoft.NET AppTima Feedback Solution - komplexní systém pro zjišťování a vyhodnocování spokojenosti zákazníků Přehled Země: Velká Británie Odvětví: Informační technologie Profil zákazníka Pantek Ltd.

Více

Microsoft Windows Server System

Microsoft Windows Server System Microsoft Windows Server System Uživatelský autentikační systém od společnosti truconnexion komplexně řeší otázku bezpečnosti interních počítačových systémů ebanky, a.s. Přehled Země: Česká republika Odvětví:

Více

Tieto Future Office. Přehled. Země: Česká republika. Odvětví: Samospráva

Tieto Future Office. Přehled. Země: Česká republika. Odvětví: Samospráva Tieto Future Office Přehled Země: Česká republika Odvětví: Samospráva Profil zákazníka: Magistrát města Plzeň je orgánem města Plzně, který plní jeho úkoly v oblasti územní samosprávy i státní správy na

Více

Microsoft Content Management Server 2002. Ministerstvo dopravy získalo díky Microsoft technologiím aktuální, přehledné a operativní webové stránky

Microsoft Content Management Server 2002. Ministerstvo dopravy získalo díky Microsoft technologiím aktuální, přehledné a operativní webové stránky Microsoft Content Management Server 2002 Ministerstvo dopravy získalo díky Microsoft technologiím aktuální, přehledné a operativní webové stránky Přehled Země: Česká republika Odvětví: Státní správa Ministerstvo

Více

Případová studie O2 SVĚT. Microsoft Azure zefektivňuje řízení prodejní sítě v O2 Slovakia

Případová studie O2 SVĚT. Microsoft Azure zefektivňuje řízení prodejní sítě v O2 Slovakia Případová studie O2 SVĚT Microsoft Azure zefektivňuje řízení prodejní sítě v O2 Slovakia O2 SVĚT Spuštění portálu O2 Svět je pro nás novým začátkem ve způsobu spravování a publikování informací pro prodejní

Více

Vedení a technologie: Výhody videokomunikace pro středně velké podniky

Vedení a technologie: Výhody videokomunikace pro středně velké podniky DOKUMENT WHITE PAPER Vedení a technologie: Výhody videokomunikace pro středně velké podniky Prosinec 2012 Shrnutí Středně velké podniky se snaží dosáhnout úspěchu v silně konkurenčním prostředí. Být úspěšný

Více

Společnost Xerox vytváří škálovatelné, hostované řešení pro optimalizaci globální správy tiskových aktiv

Společnost Xerox vytváří škálovatelné, hostované řešení pro optimalizaci globální správy tiskových aktiv Microsoft Visual Studio 2005 a Microsoft SQL Server 2005 Případová studie zákaznického řešení Společnost Xerox vytváří škálovatelné, hostované řešení pro optimalizaci globální správy tiskových aktiv Přehled

Více

Cloudové řešení pro ŠKODA AUTO

Cloudové řešení pro ŠKODA AUTO Cloudové řešení pro ŠKODA AUTO Automobilový výrobce společnost ŠKODA AUTO, která působí na více než 100 trzích v rámci celého světa, implementovala cloudové řešení MS Azure. Nahrazením původního řešení

Více

Nasazení EIS JASU CS na Českém úřadu zeměměřickém a katastrálním vč. podřízených organizací

Nasazení EIS JASU CS na Českém úřadu zeměměřickém a katastrálním vč. podřízených organizací P Ř Í P A D O V Á S T U D I E Nasazení EIS JASU CS na Českém úřadu zeměměřickém a katastrálním vč. podřízených organizací MÚZO Praha s. r. o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 www.muzo.cz obchod@muzo.cz

Více

Slovenská spořitelna:

Slovenská spořitelna: Případová studie Slovenská spořitelna: Microsoft Dynamics CRM pro správu klientů ze segmentu malých a středních podniků Jak jsme Slovenské spořitelně usnadnily a zefektivnily práci s klienty ze segmentu

Více

CA AppLogic platforma typu cloud pro podnikové aplikace

CA AppLogic platforma typu cloud pro podnikové aplikace INFORMACE O PRODUKTU: CA AppLogic CA AppLogic platforma typu cloud pro podnikové aplikace agility made possible CA AppLogic je platforma na klíč založená na technologii cloud computing, která pomáhá podnikům

Více

Microsoft Office 2003 Souhrnný technický dokument white paper

Microsoft Office 2003 Souhrnný technický dokument white paper Microsoft Office 2003 Souhrnný technický dokument white paper Přehled inteligentních klientských aplikací založených na sadě Microsoft Office 2003 System Publikováno: Duben 2003 Shrnutí: Inteligentní klienti

Více

IBM Content Manager Collaboration Edition ECM služby pro IBM Lotus Quickr

IBM Content Manager Collaboration Edition ECM služby pro IBM Lotus Quickr IBM Content Manager Collaboration Edition ECM služby pro IBM Lotus Quickr 5/2010 IBM Content Manager Collaboration Edition O produktu IBM Content Manager Collaboration Edition IBM Content Manager Collaboration

Více

Případová studie. SAM Assessment ušetřil AAA Auto 30 % nákladů na nákup licencí a zkrátil proces implementace nových aplikací a SW na desetinu

Případová studie. SAM Assessment ušetřil AAA Auto 30 % nákladů na nákup licencí a zkrátil proces implementace nových aplikací a SW na desetinu Případová studie SAM Assessment ušetřil AAA Auto 30 % nákladů na nákup licencí a zkrátil proces implementace nových aplikací a SW na desetinu www.microsoft.cz/pripadovestudie Přehled Země: Česká republika

Více

Wonderware Information Server 4.0 Co je nového

Wonderware Information Server 4.0 Co je nového Wonderware Information Server 4.0 Co je nového Pavel Průša Pantek (CS) s.r.o. Strana 2 Úvod Wonderware Information Server je výrobní analytický a reportní informační portál pro publikaci výrobních dat

Více

Efektivnější systém pro vyřizování požadavků na IT v ČMSS

Efektivnější systém pro vyřizování požadavků na IT v ČMSS 2 Shared Experience Technologická řešení Efektivnější systém pro vyřizování požadavků na IT v ČMSS Efektivnější systém pro vyřizování požadavků na IT v ČMSS přinesl procesní zpracování požadavků všech

Více

Identity Manager 4. Poskytujte okamžitý přístup ke zdrojům v rámci celého podniku

Identity Manager 4. Poskytujte okamžitý přístup ke zdrojům v rámci celého podniku Produktový leták Identity Manager 4 Ve vašem podniku probíhá neustálý boj s časově náročnými manuálně prováděnými procesy a strmě rostoucími náklady na obsluhu přístupů ke zdrojům v rámci celých systémů,

Více

Portfolio úložišť WD pro datová centra Kapacitní úložiště prošlo vývojem

Portfolio úložišť WD pro datová centra Kapacitní úložiště prošlo vývojem Kapacitní úložiště, které posune váš výkon k inovacím. WD a logo WD jsou registrované ochranné známky společnosti Western Digital Technologies, Inc. v USA a dalších zemích; WD Ae, WD Re+, WD Re, WD Se,

Více

Co je Symantec pcanywhere 12.0? Hlavní výhody Snadné a bezpečné vzdálené připojení Hodnota Důvěra

Co je Symantec pcanywhere 12.0? Hlavní výhody Snadné a bezpečné vzdálené připojení Hodnota Důvěra Symantec pcanywhere 12.0 Špičkové řešení vzdáleného ovládání pro odbornou pomoc a řešení problémů Co je Symantec pcanywhere 12.0? Symantec pcanywhere, přední světové řešení vzdáleného ovládání*, pomáhá

Více

Cloudové řešení pro ŠKODA AUTO

Cloudové řešení pro ŠKODA AUTO Cloudové řešení pro ŠKODA AUTO Přehled Země: Česká republika Odvětví: Automobilový průmysl Profil zákazníka: ŠKODA AUTO je společnost s více než stoletou tradicí výroby automobilů působící na více než

Více

Microsoft.NET. Komplexní řešení na iready zajišťuje společnosti ELIT CZ, spol. s r.o. nejen 30% celkového obratu

Microsoft.NET. Komplexní řešení na iready zajišťuje společnosti ELIT CZ, spol. s r.o. nejen 30% celkového obratu Microsoft.NET Komplexní řešení na iready zajišťuje společnosti ELIT CZ, spol. s r.o. nejen 30% celkového obratu Přehled Země: Česká republika Odvětví: Obchod Profil zákazníka ELIT CZ, s.r.o. je největším

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE KONSOLIDACE SERVERŮ A ÚLOŽIŠŤ NOVÉHO VÝROBNÍHO ZÁVODU POUŽITÉ ŘEŠENÍ: HW DELL A SLUŽBY IT AWACS. Andrea, marketing, DNS

PŘÍPADOVÁ STUDIE KONSOLIDACE SERVERŮ A ÚLOŽIŠŤ NOVÉHO VÝROBNÍHO ZÁVODU POUŽITÉ ŘEŠENÍ: HW DELL A SLUŽBY IT AWACS. Andrea, marketing, DNS PŘÍPADOVÁ STUDIE KONSOLIDACE SERVERŮ A ÚLOŽIŠŤ NOVÉHO VÝROBNÍHO ZÁVODU POUŽITÉ ŘEŠENÍ: HW DELL A SLUŽBY IT AWACS Andrea, marketing, DNS www.dns.cz/pripadovestudie PROFIL DISTRIBUTORA DNS a.s. www.dns.cz

Více

Databáza znalostí pro Orange

Databáza znalostí pro Orange Případová studie Databáza znalostí pro Orange Jak jsme pomohli společnosti Orange zvýšit produktivitu prodeje vytvořením databáze znalostí. Databáza znalostí pro Orange Případová studie Koncový zákazník

Více

Případová studie. SAM Assessment ušetřil AAA Auto 30 % nákladů na licence a zkrátil proces implementace nových aplikací a software na desetinu

Případová studie. SAM Assessment ušetřil AAA Auto 30 % nákladů na licence a zkrátil proces implementace nových aplikací a software na desetinu Případová studie SAM Assessment ušetřil AAA Auto 30 % nákladů na licence a zkrátil proces implementace nových aplikací a software na desetinu www.microsoft.cz/pripadovestudie Přehled Země: Česká republika

Více

Sjednotit, zjednodušit, posílit. posílit. Rackové servery Cisco UCS C-Series. Obchodní přehled

Sjednotit, zjednodušit, posílit. posílit. Rackové servery Cisco UCS C-Series. Obchodní přehled Rackové servery Cisco UCS C-Series Obchodní přehled Sjednotit, Sjednotit, zjednodušit, zjednodušit, posílit posílit AT Computers, 26.10.2010 Tomáš Chott ciscosupport@atcomp.cz UCS C- Series v1.0 2009 Cisco

Více

Heineken Slovensko. První FMCG společnost na Slovensku s online CRM. Případová studie

Heineken Slovensko. První FMCG společnost na Slovensku s online CRM. Případová studie Případová studie Heineken Slovensko První FMCG společnost na Slovensku s online CRM Jak jsme společnosti Heineken zefektivnili prodej, marketing a obsluhu zákazníků technologickou inovací Heineken Slovensko:

Více

Symantec Protection Suite Small Business Edition Jednoduché, účinné a cenově dostupné řešení navržené pro malé firmy

Symantec Protection Suite Small Business Edition Jednoduché, účinné a cenově dostupné řešení navržené pro malé firmy Jednoduché, účinné a cenově dostupné řešení navržené pro malé firmy Přehled Sada Symantec Protection Suite Small Business Edition představuje jednoduché a cenově dostupné řešení zabezpečení a zálohování.

Více

Implementace SOA v GE Money

Implementace SOA v GE Money 3 Shared Experience Informační systémy a integrace Implementace SOA v GE Money Vybudování fungující SOA architektury a zavedení konceptu Enterprise Service Bus přineslo GE Money moderní a flexibilní IT

Více

Platforma ArcGIS. Platforma ArcGIS se skládá ze čtyř komponent: dat, zdrojů, portálu a aplikací.

Platforma ArcGIS. Platforma ArcGIS se skládá ze čtyř komponent: dat, zdrojů, portálu a aplikací. Platforma ArcGIS Platforma ArcGIS Platforma ArcGIS je tvořena datovým obsahem, službami a softwarovými produkty, které spolu vzájemně komunikují. Je určena každému, kdo chce snadno a rychle sdělit informaci

Více

Cizinecká policie využívá efektivní správu pracovních stanic a serverů na platformě Microsoft

Cizinecká policie využívá efektivní správu pracovních stanic a serverů na platformě Microsoft Microsoft Windows Server System Cizinecká policie využívá efektivní správu pracovních stanic a serverů na platformě Microsoft Přehled Země: Česká Republika Odvětví: Státní správa Profil zákazníka: Policie

Více

Vývoj moderních technologií při vyhledávání. Patrik Plachý SEFIRA spol. s.r.o. plachy@sefira.cz

Vývoj moderních technologií při vyhledávání. Patrik Plachý SEFIRA spol. s.r.o. plachy@sefira.cz Vývoj moderních technologií při vyhledávání Patrik Plachý SEFIRA spol. s.r.o. plachy@sefira.cz INFORUM 2007: 13. konference o profesionálních informačních zdrojích Praha, 22. - 24.5. 2007 Abstrakt Vzhledem

Více

BIG DATA. Nové úlohy pro nástroje v oblasti BI. 27. listopadu 2012

BIG DATA. Nové úlohy pro nástroje v oblasti BI. 27. listopadu 2012 BIG DATA Nové úlohy pro nástroje v oblasti BI 27. listopadu 2012 AGENDA 1. Úvod 2. Jaké jsou potřeby? 3. Možné řešení 2 Jaké jsou potřeby? Dopady Analýza dat potřeba nového přístupu Jak na nestrukturovaná

Více

Případová studie. www.softwareone.cz

Případová studie. www.softwareone.cz Případová studie Skupina Metrostav díky SoftwareONE úspěšně prošla změnou multilicenčního programu, migrací na nové produkty i optimalizací procesů v oblasti nakládání se software dle ISO 19770-1 www.softwareone.cz

Více

Zkušenosti nejen z provozu Portálu občana. Jan Vlasák NAKIT Miroslav Vacula Jihomoravský kraj Václav Koudele - Microsoft

Zkušenosti nejen z provozu Portálu občana. Jan Vlasák NAKIT Miroslav Vacula Jihomoravský kraj Václav Koudele - Microsoft Zkušenosti nejen z provozu Portálu občana Jan Vlasák NAKIT Miroslav Vacula Jihomoravský kraj Václav Koudele - Microsoft Digitální transformace ve veřejném sektoru Zapojení občanů Větší participace a spokojenost

Více

Nasazení Microsoft Exchange Server 2010 a migrace z Microsoft Exchange Server 2007

Nasazení Microsoft Exchange Server 2010 a migrace z Microsoft Exchange Server 2007 Serverová řešení Microsoft Nasazení Microsoft Exchange Server 2010 a migrace z Microsoft Exchange Server 2007 Přehled Země: Česká republika Odvětví: Odstraňování komunálního a nebezpečného odpadu, živnostenské

Více

Případová studie. O2 Slovakia: Aplikace O2 Univerzita. Aplikace O2 Univerzita. jako nástroj řízení vzdělávání zaměstnanců

Případová studie. O2 Slovakia: Aplikace O2 Univerzita. Aplikace O2 Univerzita. jako nástroj řízení vzdělávání zaměstnanců Případová studie O2 Slovakia: Aplikace O2 Univerzita Aplikace O2 Univerzita jako nástroj řízení vzdělávání zaměstnanců Aplikace O2 Univerzita Vzdělávání je pro naši firmu jedním ze základních pilířů, bez

Více

Případová studie. Česká Pojišťovna a.s.

Případová studie. Česká Pojišťovna a.s. Případová studie Česká Pojišťovna a.s. Obsah spolupráce... situace... Začátek 3 cíle... Výchozí 4 řešení... Obchodní 5 očekávání... Realizované 6 Naplnění cílů & 7 2 www.infomatic.cz Začátek spolupráce

Více

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM HOVORU A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOV ÁLEŽÍ HOVORU ORU NCP500 NOVÉ FIREMNÍ KOMUNIKAČNÍ SYSTÉMY Nové komunikační systémy NCP500 Express jsou navrženy s cílem zajistit rychlé a

Více

SODATSW Case Study 2009 Řešení monitoringu tisku ve společnosti Iveco Czech Republic, a. s.

SODATSW Case Study 2009 Řešení monitoringu tisku ve společnosti Iveco Czech Republic, a. s. SODATSW Case Study 2009 Řešení monitoringu tisku ve společnosti Iveco Czech Republic, a. s. Klient Organizace : Iveco Czech Republic, a.s. Odpovědná osoba : František Kysela Pozice : Vedoucí oddělení IT

Více

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale je serverová aplikace určená pro efektivní zpracování velkého objemu sdílených nestrukturovaných dat. Umožňuje automaticky indexovat data z různých informačních zdrojů, intuitivně vyhledávat informace,

Více

Manažerský informační systém na MPSV. Mgr. Karel Lux, vedoucí oddělení koncepce informatiky MPSV

Manažerský informační systém na MPSV. Mgr. Karel Lux, vedoucí oddělení koncepce informatiky MPSV Manažerský informační systém na MPSV Mgr. Karel Lux, vedoucí oddělení koncepce informatiky MPSV Konference ISSS-2009 Hradec Králové Aldis 6. dubna 2009 MIS na MPSV časové údaje projektu Vytvoření MIS MPSV

Více

Služba Rychlý výpis umožňuje on-line službám získat elektronický a snadno zpracovatelný výpis z bankovního účtu klienta.

Služba Rychlý výpis umožňuje on-line službám získat elektronický a snadno zpracovatelný výpis z bankovního účtu klienta. Rychlý výpis Úvod Služba Rychlý výpis umožňuje on-line službám získat elektronický a snadno zpracovatelný výpis z bankovního účtu klienta. Zákazník služby Mezi očekávané zákazníky služby Rychlý výpis patří:

Více

Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS.

Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS. Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS. Mefisto CAMPUS je systém pro správu ubytovacích kapacit v provozech typu ubytovny, internáty, koleje, atd. V těchto provozech

Více

Program vyhodnocení rizik a stavu pro službu Active Directory a Microsoft Online Services

Program vyhodnocení rizik a stavu pro službu Active Directory a Microsoft Online Services DATASHEET Program vyhodnocení rizik a stavu pro službu Active Directory a Microsoft Online Services Získejte klíčový náhled do zdraví vaší adresářové služby a maximalizujte výkonnost vašich IT zařízení

Více

Cloud Slovník pojmů. J. Vrzal, verze 0.9

Cloud Slovník pojmů. J. Vrzal, verze 0.9 Cloud Slovník pojmů J. Vrzal, verze 0.9 Typické poskytované služby SaaS (Software as a Service): software jako služba Poskytování softwarové aplikace prostřednictvím internetu tak, že aplikace běží na

Více

EMBARCADERO TECHNOLOGIES. Jak na BYOD chytře? Možnosti zapojování různých mobilních zařízení do podnikových informačních systémů.

EMBARCADERO TECHNOLOGIES. Jak na BYOD chytře? Možnosti zapojování různých mobilních zařízení do podnikových informačních systémů. Jak na BYOD chytře? Možnosti zapojování různých mobilních zařízení do podnikových informačních systémů. Trendy a móda EMBARCADERO TECHNOLOGIES Popularita a prodej mobilních zařízení roste Skoro každý má

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

ORACLE ŘÍZENÍ FINANCÍ

ORACLE ŘÍZENÍ FINANCÍ ORACLE ŘÍZENÍ FINANCÍ Modul Oracle řízení financí je celopodnikové řešení pro správu likvidity a řízení peněžních prostředků. Tento modul je součástí Aplikací Oracle. To je integrovaná sada aplikací elektronického

Více

Architektura ArchestrA Často kladené otázky

Architektura ArchestrA Často kladené otázky Architektura ArchestrA Často kladené otázky Wonderware Corporation Pantek (CS) s.r.o. Strana 2 Obsah 1. Co je ArchestrA? 2. Proč byla ArchestrA vytvořena a proč bych ji měl používat? 3. Jak ArchestrA zajišťuje

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

Případová studie.

Případová studie. Případová studie Centrum podpory projektů VUT v Brně vsadilo na řešení na platformě Microsoft, to nabídlo řešitelům projektů i univerzitě zcela nové možnosti www.microsoft.cz/pripadovestudie Přehled Země:

Více

Telefonování tak trochu jinak v Hospodářské komoře ČR

Telefonování tak trochu jinak v Hospodářské komoře ČR Serverová řešení Microsoft Telefonování tak trochu jinak v Hospodářské komoře ČR Přehled Země: Česká republika Odvětví: Státní správa Profil zákazníka: Hlavním posláním Hospodářské komory České republiky

Více

Telelogic Focal Point využití pro řízení a optimalizaci projektového portfolia Verze 1.0

Telelogic Focal Point využití pro řízení a optimalizaci projektového portfolia Verze 1.0 DISTRIBUTOR White Paper Verze 1.0 Ing. Jiří Gryc 26.4.2007 Tento dokument ve stručnosti představuje možnost využití špičkového Telelogic Focal Point pro řízení a optimalizaci projektového portfolia. Další

Více

Virtualizace serverů v ČSOB

Virtualizace serverů v ČSOB 5 Shared Experience Technická řešení Virtualizace serverů v ČSOB ČSOB jsme pomohli vybudovat globální evropské data-centrum, ušetřit náklady a zkrátit dobu dodání serverů pro nové aplikace a to díky virtualizaci

Více

Daniela Lišková Solution Specialist Windows Client. daniela.liskova@microsoft.com

Daniela Lišková Solution Specialist Windows Client. daniela.liskova@microsoft.com DESKTOP: Windows Vista Daniela Lišková Solution Specialist Windows Client daniela.liskova@microsoft.com TCO desktopů analýzy spol. Gartner Téměř 80% všech nákladů v IT vzniká po nákupu tj. na správě, opravě,

Více

Staňte se naším partnerem a podpořte růst své fi rmy i zisku

Staňte se naším partnerem a podpořte růst své fi rmy i zisku Staňte se naším partnerem a podpořte růst své fi rmy i zisku Náš program partnerské spolupráce je šitý na míru vašim potřebám a pomůže vám uspět na měnícím se trhu Co potřebujete k úspěchu? Přilákat nové

Více

Datasheet SanDisk Řada PCIe-SSD Fusion iomemory PX600 Server

Datasheet SanDisk Řada PCIe-SSD Fusion iomemory PX600 Server Strana 1 / 5 Datasheet SanDisk Řada PCIe-SSD Fusion iomemory PX600 Server Velmi krátká doba odezvy a vysoký výkon pro přístup k firemním datům v reálném čase Jednotka SSD představuje zařízení k ukládání

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

Případová studie. Partners Financial Services a.s.

Případová studie. Partners Financial Services a.s. Případová studie Partners Financial Services a.s. Obsah spolupráce... situace... Začátek 3 cíle... Výchozí 4 řešení... Obchodní 5 očekávání... Realizované 6 Naplnění cílů & 7 2 www.infomatic.cz Začátek

Více

Ochranný svaz autorský zefektivnil svou činnost s produktem Webtica HelpDesk na platformě Microsoft

Ochranný svaz autorský zefektivnil svou činnost s produktem Webtica HelpDesk na platformě Microsoft Microsoft Windows Server System Ochranný svaz autorský zefektivnil svou činnost s produktem Webtica HelpDesk na platformě Microsoft Přehled Země: Česká republika Odvětví: Služby, zábavní průmysl Vedení

Více

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU 2 3 POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU ManpowerGroup je světovým lídrem v poskytování inovativních služeb a řešení na míru, které pokrývají životní cyklus

Více

Snažší používání. > Prostředí pro mobilní zařízení. > Vylepšení uživatelského komfortu. > Zjednodušení práce. > Integrace Office 365

Snažší používání. > Prostředí pro mobilní zařízení. > Vylepšení uživatelského komfortu. > Zjednodušení práce. > Integrace Office 365 Microsoft Dynamics NAV 2015 Co je nového? Microsoft Dynamics NAV je systém pro řízení firmy, který se snadno implementuje a používá. Zároveň je dostatečnou oporou pro všechny vaše obchodní ambice. Rychlejší

Více

Profilová část maturitní zkoušky 2013/2014

Profilová část maturitní zkoušky 2013/2014 Střední průmyslová škola, Přerov, Havlíčkova 2 751 52 Přerov Profilová část maturitní zkoušky 2013/2014 TEMATICKÉ OKRUHY A HODNOTÍCÍ KRITÉRIA Studijní obor: 78-42-M/01 Technické lyceum Předmět: TECHNIKA

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

Správa kontaktů Analýza příležitostí. Finanční účetnictví Nákladové účetnictví. řešení po celém světě. Přes 60% všech

Správa kontaktů Analýza příležitostí. Finanční účetnictví Nákladové účetnictví. řešení po celém světě. Přes 60% všech ZVYŠTE SVOJI PRODUKTIVITU PPS One SOFTWARE PRO PLÁNOVÁNÍ A ŘÍZENÍ VÝROBY SPOJENÍ PPS One SE SAP BUSINESS ONE Prodej Nákup Logistika Správa kontaktů Analýza příležitostí Personalistika Finanční účetnictví

Více

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách.

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách. ALLIGATOR sens.it Programovatelný senzor tlaku v pneumatikách. Evropská komise se rozhodla zavést monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS), ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu, stejně jako ke snížení

Více

Kentico CMS. Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry

Kentico CMS. Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry Kvalitní a nepřetržitá globální podpora Flexibilní nástroj pro vývojáře Kentico

Více

Compatibility List. GORDIC spol. s r. o. Verze 3.60.5 8.4.2009

Compatibility List. GORDIC spol. s r. o. Verze 3.60.5 8.4.2009 Compatibility List Verze 3.60.5 8.4.2009 GORDIC spol. s r. o. Copyright 1993-2009 1 Obsah Obsah 1 2 3 4 5 6 7 8 9 3.1 3.2 Úvodní informace Podporované databázové systémy Klientské prostředí Tlustý klient...

Více

Informační Systém pro Psychiatrii HIPPO

Informační Systém pro Psychiatrii HIPPO Informační Systém pro Psychiatrii HIPPO Informace, doporučení a nutná nastavení pro zajištění správné funkce Pinel Plus v OS Windows a Linux Ochranné známky HIPPO je registrovaná ochranná známka společnosti

Více

CRM systém pro Erste Private Banking. Jak jsme největší komerční bance pomohli zefektivnit obsluhu privátních klientů

CRM systém pro Erste Private Banking. Jak jsme největší komerční bance pomohli zefektivnit obsluhu privátních klientů CRM systém pro Erste Private Banking Jak jsme největší komerční bance pomohli zefektivnit obsluhu privátních klientů CRM systém pro Erste Private Banking Privátní bankovnictví, Erste Private Banking, řídí

Více

Představení společnosti Concordia Consulting CONCORDIA CONSULTING

Představení společnosti Concordia Consulting CONCORDIA CONSULTING Představení společnosti Concordia Consulting CONCORDIA CONSULTING JSME PORADCI V OBLASTI INOVACÍ A NOVÝCH TECHNOLOGIÍ Popis společnosti Proč Concordia Consulting? Concordia Consulting je poradenská společnost,

Více

Novinky. Autodesk Vault helpdesk.graitec.cz,

Novinky. Autodesk Vault helpdesk.graitec.cz, Novinky Autodesk Vault 2017 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky Autodesk Vault 2017 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu Autodesk Vault 2017. Obsah: 1.

Více

Řešení pro správu prodeje leasingových produktů pro S Slovensko. Jak jsme pomocí CRM systému zefektivnili řízení obchodních procesů

Řešení pro správu prodeje leasingových produktů pro S Slovensko. Jak jsme pomocí CRM systému zefektivnili řízení obchodních procesů Řešení pro správu prodeje leasingových produktů pro S Slovensko Jak jsme pomocí CRM systému zefektivnili řízení obchodních procesů CRM systém pro S Slovensko Profil zákazníka S Slovensko, spol. s r. o.,

Více

Implementace vysoce dostupné virtualizované IT infrastruktury

Implementace vysoce dostupné virtualizované IT infrastruktury Implementace vysoce dostupné virtualizované IT infrastruktury Společnost AŽD Praha nabízí ve svém portfoliu řadu profesionálních systémů řízení provozu a zajištění jeho bezpečnosti. Stejnou filosofii se

Více

PRVNÍ ELASTICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM : QI

PRVNÍ ELASTICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM : QI PRVNÍ ELASTICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM : QI Cyril Klimeš a) Jan Melzer b) a) Ostravská univerzita, katedra informatiky a počítačů, 30. dubna 22, 701 03 Ostrava, ČR E-mail: cyril.klimes@osu.cz b) DC Concept

Více

Aplikace Service Monitoring

Aplikace Service Monitoring Aplikace Service Monitoring Přehled Země: Česká republika Odvětví: Automobilový průmysl Profil zákazníka: Škoda Auto je společnost s více než stoletou tradicí výroby automobilů působící na více než 100

Více

Novinky. Autodesk Vault helpdesk.graitec.cz,

Novinky. Autodesk Vault helpdesk.graitec.cz, Novinky Autodesk Vault 2018 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky Autodesk Vault 2018 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu Autodesk Vault 2018. Obsah: Úvod...

Více

Nový zákaznický systém Pražské plynárenské,a.s., v prostředí hlavního města Prahy.

Nový zákaznický systém Pražské plynárenské,a.s., v prostředí hlavního města Prahy. Nový zákaznický systém Pražské plynárenské,a.s., v prostředí hlavního města Prahy. František Vašák Praha, březen 2008 Energie tam, kde ji potřebujete VÝZVY A ŘEŠENÍ 2008 1z 13 Copyright Pražská plynárenská,

Více

Symphony. www.symphony.cz. Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch

Symphony. www.symphony.cz. Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch Symphony www.symphony.cz Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch Zcela nová generace rezervačních systémů Symphony není pouze rezervační systém, představuje zcela novou generaci v poskytování

Více

Microsoft Office 2003 Souhrnný technický dokument white paper

Microsoft Office 2003 Souhrnný technický dokument white paper Microsoft Office 2003 Souhrnný technický dokument white paper Inteligentní dokumenty v sadě Microsoft Office 2003 Publikováno: květen 2003 Shrnutí: Inteligentní dokumenty jsou rozvinutá řešení, která spojují

Více

Nasazení EIS JASU CS v rezortu Ministerstva zdravotnictví ČR vč. všech podřízených OSS

Nasazení EIS JASU CS v rezortu Ministerstva zdravotnictví ČR vč. všech podřízených OSS P Ř Í P A D O V Á S T U D I E Nasazení EIS JASU CS v rezortu Ministerstva zdravotnictví ČR vč. všech podřízených OSS MÚZO Praha s. r. o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 www.muzo.cz obchod@muzo.cz JASU

Více

Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services

Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services Obsah 02 Úvod 04 Multi-vendor 06 Znalostní báze 08 Servisní portál 10 Globální servisní centra

Více

1. Integrační koncept

1. Integrační koncept Příloha č. 2: Technický popis integrace 1. Integrační koncept Z hlediska koncepčního budování Smart Administration na Magistrátu města Mostu je možno hovořit o potřebě integrace tří úrovní systémové architektury

Více

ČSOB: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM

ČSOB: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM Případová studie ČSOB: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM Jak jsme společnosti ČSOB zefektivnili práci s firemními klienty ČSOB: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM Celý projekt začal v srpnu, přičemž

Více

Novell Identity Management. Jaromír Látal Datron, a.s.

Novell Identity Management. Jaromír Látal Datron, a.s. Novell Identity Management Jaromír Látal Datron, a.s. 19.4.2012 1 Identity management základní vlastnosti Jednoduché a rychlé poskytování uživatelských účtů Samoobslužné funkce pro uživatele Snadný návrh

Více

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha REQUESTOR DATASHEET Úvod Requestor Service Desk poskytuje kompletní řešení pro správu interních i externích požadavků, které přicházejí do organizace libovolnou cestou. Produkt je zaměřen na vytvoření

Více

Scénáře a důvody pro nasazení Exchange 2010 a Lync 2010. Martin Panák

Scénáře a důvody pro nasazení Exchange 2010 a Lync 2010. Martin Panák Scénáře a důvody pro nasazení Exchange 2010 a Lync 2010 Martin Panák 1 Agenda Exchange Server 2010 Lync OnLine 2010 Scénáře nasazení Uživatelské rozhraní Vybavení ROI 2 3 Koho oslovit Zákazník provozuje

Více

Microsoft Learning Gateway

Microsoft Learning Gateway Microsoft Learning Gateway Vzdělávací agentura místního úřadu v Southamptonu využívá Learning Gateway Přehled Země: Velká Británie Odvětví: Vzdělávání Profil zákazníka Vzdělávací agentura místního úřadu

Více

SW pro odpadové a obalové hospodářství

SW pro odpadové a obalové hospodářství SW pro odpadové a obalové hospodářství Liberecká společnost INISOFT s.r.o. koncem srpna 2007 uvedla na trh nové verze programů pro evidenci obalů OBAL 8 ( verze 8.4.3.2 ), pro evidenci odpadů EVI 8 ( v

Více

Autodesk AutoCAD LT 2019

Autodesk AutoCAD LT 2019 Novinky Autodesk AutoCAD LT 2019 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky Autodesk AutoCAD LT 2019 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu AutoCAD LT 2019. AutoCAD

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

SW pro správu a řízení bezpečnosti

SW pro správu a řízení bezpečnosti Integrační bezpečnostní SW pro správu a řízení bezpečnosti Systém je vlastním produktem společnosti Integoo. Trvalý vývoj produktu reflektuje požadavky trhu a zákazníků. Ať už je velikost vaší organizace

Více

Siemens PLM Software. SIMATIC IT Preactor APS. Pokročilé plánování a tvorba rozvrhů. siemens.com/mom

Siemens PLM Software. SIMATIC IT Preactor APS. Pokročilé plánování a tvorba rozvrhů. siemens.com/mom Siemens PLM Software SIMATIC IT Preactor APS Pokročilé plánování a tvorba rozvrhů siemens.com/mom Zlepšení synchronizace výrobních procesů Špičkový software pro pokročilé plánování a tvorbu rozvrhů SIMATIC

Více

Profilová část maturitní zkoušky 2017/2018

Profilová část maturitní zkoušky 2017/2018 Střední průmyslová škola, Přerov, Havlíčkova 2 751 52 Přerov Profilová část maturitní zkoušky 2017/2018 TEMATICKÉ OKRUHY A HODNOTÍCÍ KRITÉRIA Studijní obor: 78-42-M/01 Technické lyceum Předmět: TECHNIKA

Více

Koncept centrálního monitoringu a IP správy sítě

Koncept centrálního monitoringu a IP správy sítě Koncept centrálního monitoringu a IP správy sítě Implementace prostředí MoNet a AddNet Jindřich Šavel 31/5/2013 NOVICOM s.r.o. 2012 2013 Novicom All rights s.r.o. reserved. All rights reserved www.novicom.cz,

Více

AutoCAD Plant 3D 2018

AutoCAD Plant 3D 2018 Novinky AutoCAD Plant 3D 2018 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky AutoCAD Plant 3D PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu AutoCAD Plant 3D 2018. Obsah: 1.

Více

Essox: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM

Essox: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM Případová studie Essox: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM Jak jsme společnosti Essox pomohli zefektivnit práci s klienty Essox: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM t 1. Essox získal modernější

Více