ukončeny plastovou revizní šachtou DN 315 pro připojení nemovitostí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ukončeny plastovou revizní šachtou DN 315 pro připojení nemovitostí"

Transkript

1 Zpráva o investičních akcích realizace investičních akcí v roce 2013 (nad 100tis. Kč.) 1. Kojetín ul. Padlých hrdinů dostavba kanalizace 6. etapa Březen Duben ,- Kč Visso s.r.o, Olomouc Myfa Olomouc s.r.o. Dostavba kanalizace se skládá ze dvou stok navržených z hladkého PVC DN 250 a jsou napojeny do stávající hlavní kanalizace DN Z projektovaných stok jsou vyvedeny kanalizační odbočky, pro napojení jednotlivých kanalizačních domovních přípojek, které jsou provedeny z potrubí PVC DN 150. Přípojky jsou ukončeny plastovou revizní šachtou DN 315 pro připojení nemovitostí 2. Kojetín ul. Padlých hrdinů dostavba kanalizace 5. etapa Říjen Listopad ,- Kč Visso s.r.o Myfa Olomouc s.r.o Dostavba kanalizace se skládá ze dvou stok navržených z hladkého PVC DN 250 a jsou napojeny do stávající hlavní kanalizace DN Z projektovaných stok jsou vyvedeny kanalizační odbočky, pro napojení jednotlivých kanalizačních domovních přípojek, které jsou provedeny z potrubí PVC DN 150. Přípojky jsou ukončeny plastovou revizní šachtou DN 315 pro připojení nemovitostí 3. Energetické úspory DPS E. Beneše ,-Kč SFŽP, POR Přerov s.r.o STAVBY VANTO, s.r.o TDI: Kanspo s.r.o. Kroměříž Zateplení pláště budovy, půdy a stropu ve sklepních prostorách na DPS E Beneše 3 Kojetín, dále byly nahrazeny stávající tepelně nevyhovující okna a vstupní dveře plastovými prvky. 4. MŠ Hanusíkova - výměna oken a vnitřní úpravy červenec- srpen ,-Kč POR Přerov s.r.o Ladislav Bradna, Kojetín Provedena výměna stávajících nevyhovujících oken za okna plastová, zednické zapravení ostění a následné vymalování budovy. 5. MŠ Hanusíkova - vybavení interiéru nábytkem červenec- srpen ,-Kč Tomáš Janoušek, Kojetín V interiéru MŠ byl odstraněn stávající nábytek a parapetní desky, po provedené výměně oken byl instalován nově vyrobený nábytek a parapety. 6. MŠ Hanusíkova - rekonstrukce sociálního zařízení červenec- srpen ,-Kč strana 1. (celkem 7)

2 Ing. Jiří Kopačka, Kroměříž Ptáček pozemní stavby s.r.o V budově MŠ byla provedena a rekonstrukce sociálního zařízení ve čtyřech odděleních. Rekonstrukce spočívala v demontáži rozvodů vody, odpadů a odstranění obkladů, nově byla provedena instalace rozvodů vody a odpadů včetně osazení zařizovacích předmětů, obložení stěn. 7. MŠ Hanusíkova - rekonstrukce kotelny červenec- srpen ,-Kč V budově MŠ byla provedena stávající plynové kotelny a ohřevu teplé vody, současně byl naistalován komunikační systém zajišťující dálkové sledování provozu s možností manipulace. 8. Úprava okolí školní jídelny duben říjen ,-Kč SZIF, Ing. Anna Acostová Ph.D., Ing. Pavel Olšovský Cyril Dragon, Chropyně Úprava okolí školní jídelny výsadba okrasných keřů a rostlin, vybudování klidové zóny s lavičkami. Oprava stávajícího chodníku odstranění stávající dlažby obrub, položení zámkové dlažby. 9. Poliklinika Kojetín výměna oken a dveří květen - srpen ,-Kč V okno s.r.o., Skaštice Stávající okna byla velmi poškozená a v mnoha případech již nefunkční. Výměnou stávajících oken a dveří za plastová se výrazně snížily tepelné ztráty na budově. 10. DPS Jana Peštuky - rekonstrukce střechy říjen listopad ,-Kč DACH SYSTÉM s.r.o Olomouc Z důvodu stálého zatékání střešním pláštěm do budovy DPS, byla provedena celková oprava střešního pláště. Tato oprava spočívala v instalaci zateplovacího systému o tloušťce 20cm položení hydroizolační folie PVC-P pro hydroizolaci střechy a oplechování atiky Stávající systém odsávání z kuchyní a stoupacího vedení ze sociálního zařízení v bytech byl nahrazen ventilačními hlavicemi Lomanco, součástí opravy střešního pláště byl nově instalován hromosvod Statické zabezpečení KD v Popůvkách říjen - listopad ,-Kč Ing Jiří Mičánek, Přerov KOS CONSULT s.r.o. Přerov, Ladislav Bradna, Kojetín Stávající stav budovy vykazoval značné poškození obvodového zdiva, na kterém se tvořily praskliny, z tohoto důvodu bylo přistoupeno ke statickému zabezpečení budovy a následným úpravám v interiéru budovy včetně vymalování. Kaplička Popůvky odstranění vlhkosti říjen - listopad ,55,-Kč SZIF a Ing. Jan Píchal, Kroměříž strana 2. (celkem 7)

3 Sanatěs Olomouc s.r.o Stavební práce na kapličce spočívaly v odstranění zavlhlých vnitřních i vnějších omítek a provedení beztlakové hydroizolace Rekonstrukce teplovodu na sídlišti Server. červen - listopad ,-Kč Ing Jiří Kopačka, Kroměříž ERDING a.s., Brno Stávající rozvody teplovodu vykazovaly značné ztráty na rozvodech, z tohoto důvodu bylo přistoupeno k rekonstrukci teplovodu včetně modernizace a automatizace výměníkových stanic na jednotlivých domech. Současně s prováděnou rekonstrukcí teplovodu bylo provedeno napojení na bioplynovou stanici, která bude od roku 2014 dodávat přebytkové teplo do systému pro vytápění a ohřev TUV. Sokolovna - odstranění vlhkosti. červen - listopad ,-Kč Sanatěs Olomouc s.r.o V budově sokolovny na sociálním zařízení vystupovalo zavlhlé zdivo nad obklad, zdivo bylo při opravě odstraněno z vnitřní i vnější strany budovy a následně byla realizovaná beztlaková hydroizolace budovy. Po dokončení hydroizolace byly provedeny sanační omítky a malování. Sokolovna lakování a broušení parket v sále červen - srpen ,-Kč Stanislav Bitala, Oplocany Stávající parkety v budově sokolovny byly poškozeny a v některých místech došlo k sešlapání laku. Oprava spočívala v odstranění zbytku původního laku hrubým broušením, následovalo jemné broušení a lakování Husova ulice rekonstrukce veřejného osvětlení září - listopad ,-Kč Ladislav Pavlíček. Přerov SIGNALBAU a.s. Přerov III. - Lověšice Stávající veřejné osvětlení bylo z důvodu rekonstrukce rozvodů NN demontováno. Současně s rekonstrukcí rozvodů NN ČEZ byl proveden rozvod a instalace nového VO, původní umístění svítidel na budovách bylo nahrazeno sadovými svítidly na sloupech. Součástí rekonstrukce bylo napojení VO na ulici Příční a osvětlení kostela v ul. Husova. Tvorovská ulice rekonstrukce veřejného osvětlení září - listopad ,-Kč ENPRO Energo s.r.o., Valašské Meziříčí SIGNALBAU a.s. Přerov III. - Lověšice Veřejné osvětlení v ulici Tvorovská bylo z důvodu demontáže venkovních rozvodů ČEZ a odstranění stávajících sloupů nutno instalovat do zemních rozvodů. Nově jsou v ulici sadová svítidla na sloupech 18. Nátěr mostu přes Mlýnský náhon, ulice Přerovská květen červen ,-Kč strana 3. (celkem 7)

4 Radek Stiskal, Přerov Předmětem zakázky bylo provedení opravy kompletní mostní konstrukce mostu přes Mlýnský náhon na ulici Přerovská v Kojetíně. Jednalo se o odstranění původního nevyhovujícího nátěru a provedení nového nátěru ve 2 vrstvách, a to konzervačního a konzervačně estetického v odstínu šedá. Minimální aktivní účinnost nátěru by měla být 5 let. Spolu s nátěrem bylo provedeno vyčištění ložisek od nánosů nečistot na opěrách, odrezivění a nakonzervování ložisek. 19. Předlažba parkoviště a chodníku v ulici Dudíkova srpen - listopad ,-Kč NELL PROJEKT s.r.o. Předlažba parkoviště a chodníku před samoobsluhou spočívala v rozebrání dlažby, odtěžení podloží stávajícího parkoviště a následné předlažby ze zámkové dlažby, včetně výměny stávajících obrub. V rámci stavby bylo zbudováno nové kontejnerové stání a vyměněno veřejné osvětlení. 20. Předlažba chodníku u školní jídelny září říjen ,-Kč Cyril Dragon, Chropyně V rámci akce Úprava okolí školní jídelny, byla na ulici Chytilova v Kojetíně, provedena předlažba stávajícího chodníku navazujícího na sportovní areál u gymnázia a to zámkovou dlažbou, včetně výměny obrub. 21. Předlažba komunikace u MŠ Hanusíkova září říjen ,-Kč Cyril Dragon, Chropyně V rámci akce Úprava okolí školní jídelny, byla na ulici Hanusíkova v Kojetíně, jako navazující část II. etapy tohoto projektu, provedena předlažba zámkovou dlažbou část stávajícího pojezdového chodníku do areálu MŚ a parkoviště u ŠJ. 22. Polní ulice podélné parkovací stání červenec ,-Kč V rámci akce Regenerace panelového sídliště sever, Kojetín, bylo dobudováno zámkovou dlažbou na ulici Polní, v úrovni víceúčelového hřiště parkoviště s podélným stáním. 23. ulice Jana Peštuky podélné parkovací stání. červenec ,-Kč V rámci akce Regenerace panelového sídliště sever, Kojetín, bylo dobudováno zámkovou dlažbou na ulici Jana Peštuky, v úrovni bytového domu č.p , parkoviště s podélným stáním. 24. ulice Jana Peštuky rekonstrukce chodníku září - říjen ,-Kč V rámci akce Regenerace panelového sídliště sever, Kojetín a rekonstrukce teplovodu, byla na ulici Jana Peštuky, v úrovni mezi domem DPS a parkovištěm strana 4. (celkem 7)

5 před BD č.p , provedena celková rekonstrukce chodníku spočívající ve výměně stávajícího podloží a stojatých obrub. Rekonstrukcí došlo k zajištění bezbariérového přístupu na navazující komunikace. 25. ulice Družstevní předlažba chodníku září ,-Kč V rámci akce Regenerace panelového sídliště sever, Kojetín a rekonstrukce teplovodu, byla před BD č.p na ulici Družstevní provedena celková předlažba chodníku ze zámkové dlažby včetně stojatých obrub. Předlažbou byl zajištěn bezbariérový přístup na navazující komunikace. 26. místní komunikace Popůvky, za zastávkou říjen ,-Kč Na místní komunikaci v Popůvkách, za zastávkou, bylo provedeno v rámci oprav odfrézování stávajícího povrchu komunikace spolu s odtěžením části krajnic. Následně byla provedena pokládka asfaltového betonu v celé šíři komunikace spolu s pokládkou asfaltového recyklátu na zpevnění krajnic. příprava investičních akcí na rok 2014 (nad 100tis. Kč.) 1. Sportovní hala + projektová dokumentace leden 2014 září 2015 Odhad nákladů ,- Kč / 2014 (celkem 25mil.) Sportovní hala je navržena pro více sportovních odvětví pro obyvatele města a nejbližšího okolí, na volném pozemku ve smíšené zástavbě a sousedí s objektem gymnázia. Účelem návrhu je vytvořit víceúčelový objekt určený pro sport a zábavu, pro školní, mimoškolní i privátní využití, který bude svým významem přínosný nejen pro Kojetín, ale i pro široké okolí. 2. Revitalizace Masarykova náměstí + projektová dokumentace únor 2014 červenec 2015 Odhad nákladů ,- Kč / 2014 (celkem 30mil.), ROP Střední Morava V rámci revitalizace Masarykova náměstí, bude provedena celková rekonstrukce všech zpevněných i nezpevněných komunikací II. IV. tříd, odstavných parkovacích ploch, travnatých ploch, veřejného prostranství včetně kašny a také veřejného osvětlení a autobusové čekárny. 3. Renovace učeben přírodovědných předmětů ZŠ, náměstí Míru 83, Kojetín červenec srpen 2014 Odhad nákladů ,-Kč ROP Střední Morava, Renovace učeben bude spočívat ve vybavení učeben přístrojovým vybavením (dataprojektory, laboratorními soupravami), osazením učebních pomůcek (keramické tabule, závěsný systém) a snížení podhledu v učebnách závěsným kazetovým systémem včetně osvětlení. 4. Předlažba místní komunikace v Nové ulici, vybudování parkoviště + PD červen říjen 2014 Odhad nákladů ,-Kč Na základě špatného technického stavu místní komunikace na ulici Nová v Kojetíně, bude provedena celková předlažba ze stávající dlažby žulové kostky, včetně odtěžení podloží, výměny silničních obrub a dobudování silniční kanalizace, strana 5. (celkem 7)

6 na části zatravněných pásů budou vybudována parkoviště z důvodu nedostatečné kapacity parkovacích míst. 5. Rekonstrukce účelové komunikace na hřbitově, rozšíření parkoviště, kolumbárium červen říjen 2014 Odhad nákladů ,-Kč Na základě špatného technického stavu účelové komunikace kolem obřadní síně na hřbitově na náměstí Svobody v Kojetíně, bude provedena celková rekonstrukce této komunikace spolu s rozšířením venkovní části stávajícího parkoviště a výstavbou kolumbária. 6. Rekonstrukce bytu na ZŠ náměstí míru červenec srpen 2014 Odhad nákladů ,-Kč Rekonstrukcí bytu dojde rozšíření prostor pro výuku a zázemí školy 7. Rekonstrukce soc. zařízení CSS na DPS Dr.E.Beneše 3 březen - duben 2014 Odhad nákladů ,-Kč Rozšíření sociálního zařízení pro pracovníky CSS v 2 a 3 NP. Rekonstrukce spočívá v úpravě místnosti se sprchou a WC výměnou zařizovacích předmětů a oddělení od společných prostor (chodby) 8. Odvodnění území nad hřištěm v Kovalovicích srpen říjen 2014 Odhad nákladů ,-Kč Stávající území je podmáčeno podzemní vodou, stávající objekty jsou ve velmi špatném technickém stavu. V případě přítoku srážkových vod ze stávajícího potrubí DN 800 nejsou tyto odváděny do níže situovaného požeráku, ale jsou samovolně rozlity po okolním terénu. Účelem celé stavby je provedení opravy odvodňovacího recipientu, drenáží a vývaru a skluzu odpadního potrubí srážkových vod, včetně obnovy výsadby zeleně. 9. Rekonstrukce chodníků Chytilova a 6. května (poliklinika) duben září 2014 Odhad nákladů ,-Kč Na základě špatného technického stavu místní komunikace podél polikliniky a nájezdů ze strany Chytilova bude provedena celková rekonstrukce této komunikace, spočívající ve výměně dlažby a obrub. 10. Rekonstrukce komunikací Hanusíkova 2. část (ŠJ) duben září 2014 Odhad nákladů ,-Kč V rámci akce Úprava okolí školní jídelny 2. část, na ulici Chytilova v Kojetíně, bude provedena rekonstrukce zbývající části účelové komunikace. Asfaltová část bude odstraněna, osadí se nové stojaté obruby a vydláždí se zámkovou dlažbou, která bude navazovat na již předlážděnou část v roce Bude provedena i dodlažba komunikace ve dvorní části ŠJ tak, aby byl zlepšen příjezd pro zásobování. 11. Chodník Družstevní Sladovní (za kotelnou) + veřejné osvětlení duben září 2014 Odhad nákladů ,-Kč strana 6. (celkem 7)

7 V rámci regenerace panelového sídliště sever, po rekonstrukci teplovodu, bude vybudováno 70m chodníku ze zámkové dlažby mezi ulicemi Družstevní a Sladovní a bude provedeno rozšíření VO včetně dvorní části BD 1309 (sladovny). 12. Nová plošina u vstupního schodiště na poliklinice červenec - srpen 2014 Odhad nákladů ,-Kč Stávající plošina svým stářím a častými poruchami nevyhovuje. Nová plošina je určena pro vertikální přepravu osob, pro venkovní prostředí 13. Projektová dokumentace protipovodňová opatření Kojetín sever duben říjen 2014 Odhad nákladů ,-Kč Předmětem PD jsou protipovodňová opatření nad zástavbou v ulici Sladovní. Protipovodňové ochrany bude dosaženo vybudováním retenční suché nádrže, která bude zachycovat resp. částečně redukovat povrchový odtok ze zájmového povodí. Následně budou tyto vody odvedeny do stávajícího potrubí, které je vyústěno do rybníku Jordán. 14. Výměna oken na DPS Stan. Masara květen 2014 Odhad nákladů ,-Kč Stávající okna jsou poškozená a v mnoha případech již nefunkční. Výměnou stávajících oken a dveří za plastová se výrazně sníží tepelné ztráty na budově. 15. Kaplička Kovalovice odstranění vlhkosti květen červen 2014 Odhad nákladů ,-Kč Oprava kapličky spočívá v odstranění zavlhlých vnitřních omítek a provedení beztlakové hydroizolace obvodových nosných stěn. 16. KD Kovalovice rekonstrukce soc. zařízení září - říjen 2014 Odhad nákladů ,-Kč Stávající sociální zařízení svým stavem nevyhovuje hygienickým potřebám a na základě vypracované PD bude provedena rekonstrukce sociálního zařízení. strana 7. (celkem 7)

Zpráva o investičních akcích 2013. realizace investičních akcí v roce 2013 (nad 100tis. Kč)

Zpráva o investičních akcích 2013. realizace investičních akcí v roce 2013 (nad 100tis. Kč) Zpráva o investičních akcích 2013 investičních akcí v roce 2013 (nad 100tis. Kč) Kojetín ul. Padlých hrdinů dostavba kanalizace 6. etapa Březen Duben 2013 1 161 796,- Kč Projektant Visso s.r.o, Olomouc

Více

Zpráva o realizaci investičních akcí v roce 2011

Zpráva o realizaci investičních akcí v roce 2011 Zpráva o realizaci investičních akcí v roce 2011 Rekonstrukce veřejného osvětlení Přerovská 16.3.2011 30.6.2011 88 943,- Kč Ladislav Pavlíček, Bayerova 4, Přerov SIGNALBAU a.s. Vymalování společných prostor

Více

VYHODNOCENÍ PROGRAMU ROZVOJE MĚSTA KOJETÍNA NA OBDOBÍ LET

VYHODNOCENÍ PROGRAMU ROZVOJE MĚSTA KOJETÍNA NA OBDOBÍ LET VYHODNOCENÍ PROGRAMU ROZVOJE MĚSTA KOJETÍNA NA OBDOBÍ LET 2011-2014 Z voleb do Zastupitelstva Města Kojetína, které se konaly v říjnu 2010, vzešlo 21 zastupitelů našeho města. Tito pak na ustavujícím zasedání

Více

Zpráva o postupu prací č. 2013/04

Zpráva o postupu prací č. 2013/04 Zpráva o postupu prací č. 2013/04 Název stavby: Rekreační areál města Blatná Revitalizace zanedbaného areálu na občanskou vybavenost Objednatel: Město Blatná Třída T. G. Masaryka 322 388 01 Blatná Zhotovitel:

Více

investiční akce realizace 2012

investiční akce realizace 2012 investiční akce realizace 2012 Úprava místních komunikací Špalír a Závodí v Kojetíně 18. 7.2011 15.8.2011, profinancováno FSEU 03/2012 4 146 491,-Kč Fond solidarity Evropské Unie prostřednictvím Olomouckého

Více

INVESTICE MĚSTA TELČE V ROCE. Investice Města Telče v roce 2016

INVESTICE MĚSTA TELČE V ROCE. Investice Města Telče v roce 2016 INVESTICE MĚSTA TELČE V ROCE 2016 Obsah: INVESTIČNÍ AKCE Zimní stadion Telč dokončení Chodník v ul. Myslibořská (mezi TESCO a ul. Jiráskova) Oprava povrchu silnice Studnice Mysliboř Oprava komunikace v

Více

Akce v roce 2007 nebyla realizována v důvodu odvolání proti stavebnímu povolení.

Akce v roce 2007 nebyla realizována v důvodu odvolání proti stavebnímu povolení. 1. Investiční akce Rekonstrukce ul. Moravní nábřeží křižovatka Akce zahrnuje instalaci světelného signalizačního zařízení na křižovatce Velehradská třída Moravní nábřeží, doplnění indukčních smyček pro

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2013

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2013 Usnes. Z 298/12-12 SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2013 R E K A P I T U L A C E schválený rozpočet 2013 PŘÍJMY provozní (rozpis v příloze č. 1) VÝDAJE provozní (rozpis v příloze č. 2) PROVOZNÍ SALDO (příjmy

Více

SUPŠ sklářská Valašské Meziříčí přístavby odborných učeben a stavební úpravy č.p.603

SUPŠ sklářská Valašské Meziříčí přístavby odborných učeben a stavební úpravy č.p.603 SUPŠ sklářská Valašské Meziříčí přístavby odborných učeben a stavební úpravy č.p.603 Kontrolní den č.2 8.10.2014 Úprava trasy slaboproudých kabelů Telefonica mimo půdorys přístavby Nájezd vrtací soupravy

Více

Dotaz: Odpověď: Finanční prostředky určené místní části VLČOVICE v letech 2000-2010 (na investice a opravy)

Dotaz: Odpověď: Finanční prostředky určené místní části VLČOVICE v letech 2000-2010 (na investice a opravy) Dotaz: Žádáme o vyčíslení investic provedených a financovaných Městem Kopřivnice v místních částech Mniší a také Vlčovice (každou zvlášť). Odpověď: Finanční prostředky určené místní části VLČOVICE v letech

Více

POSKYTNUTÍ INFORMACÍ PODLE ZÁKONA Č. 106/1999 Sb., O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ

POSKYTNUTÍ INFORMACÍ PODLE ZÁKONA Č. 106/1999 Sb., O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ MĚSTO HRANICE ODBOR ROZVOJE MĚSTA VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN: ORM/ /18/CA VYŘIZUJE Ing. Dagmar Čabalová TEL.: 581828200 FAX: 581828650 E-MAIL: dagmar.cabalova@mesto-hranice.cz DATUM: 21.01.2019 POSKYTNUTÍ

Více

A Rozpočtová část 1. Kapitálové výdaje na majetku města (uvedeno v tis. Kč)

A Rozpočtová část 1. Kapitálové výdaje na majetku města (uvedeno v tis. Kč) OF241801R_P2 Příloha č. 2 Přehled plánu investic a oprav majetku pro rozpočet A Rozpočtová část 1. Kapitálové výdaje na majetku města (uvedeno v tis. Kč) ORJ Název Částka 01 02 města Milevska na rok INVESTICE

Více

Příloha 2 - Prioritizace témat při posouzení souladu pro intervenci z IROP a OP VVV

Příloha 2 - Prioritizace témat při posouzení souladu pro intervenci z IROP a OP VVV Příloha 2 - Prioritizace témat při posouzení souladu pro intervenci z IROP a OP VVV Investiční priority seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro integrované nástroje ITI,

Více

Akce realizované v obci, respektive městysi Švábenice za období 2003 2014

Akce realizované v obci, respektive městysi Švábenice za období 2003 2014 Akce realizované v obci, respektive městysi Švábenice za období 2003 2014 Termíny akcí 2003 2004 Název akce, stručný popis akce Náklady obce, městyse Jiné zdroje, uvést jaké Celkové náklady Dokončení víceúčelového

Více

2xA REGENERACE PARTERU ULICE SOLNICKÁ. Solnická ul. Dobruška G STUDIE. Autor projektu : Ing.arch.

2xA REGENERACE PARTERU ULICE SOLNICKÁ. Solnická ul. Dobruška G STUDIE. Autor projektu : Ing.arch. město TECHNICKÁ ZPRÁVA Vymezení území: Řešené území se nachází v profilu ulice Solnická, od náměstí F.L.Věka po ulici Družstevní. Obsah zadání: Obsahem zadání je řešení parteru ulice Solnická. Hlavními

Více

Valašské Klobouky - ul. Luční 8/2016

Valašské Klobouky - ul. Luční 8/2016 Valašské Klobouky - ul. Luční 8/2016 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: H&B stavreal, s.r.o. IČ:277 51 309 Újezd 390, 763 25 Újezd Radek Hlavička, 777 092 415 info@hbstavreal.cz www.hbstavreal.cz PARTNEŘI PROJEKTU:

Více

Zpráva o postupu prací č. 2013/03

Zpráva o postupu prací č. 2013/03 Zpráva o postupu prací č. 2013/03 Název stavby: Rekreační areál města Blatná Revitalizace zanedbaného areálu na občanskou vybavenost Objednatel: Město Blatná Třída T. G. Masaryka 322 388 01 Blatná Zhotovitel:

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Efektivní financování úspor energie. Obsah:

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Efektivní financování úspor energie. Obsah: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Obsah: 1. Identifikace stavby 2. Stavební pozemek 3. Provedené průzkumy 4. Požadavky dotčených orgánů 5. Splnění obecných požadavků na výstavbu 6. Splnění podmínek územního plánování

Více

Program regenerace panelových sídlišť PARDUBICE sídliště DUBINA

Program regenerace panelových sídlišť PARDUBICE sídliště DUBINA Statutární město Pardubice - Městský obvod Pardubice III Úřad městského obvodu Pardubice III Program regenerace panelových sídlišť PARDUBICE sídliště DUBINA Dodatek č. 2 Datum zpracování: leden 2011 Dodatek

Více

Investiční akce 2012. Město Varnsdorf

Investiční akce 2012. Město Varnsdorf Investiční akce 2012 Město Varnsdorf Výstavba dešťové kanalizace Varnsdorf Stavba nové dešťové kanalizace v ulicích Dvorská a Čelákovická. Cena díla: 4.535.538 Kč Zhotovitel: Horák - stavební a obchodní

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. : Zateplení objektu MŠ 28. října, Uherské Hradiště SO 02 Spojovací krček

TECHNICKÁ ZPRÁVA. : Zateplení objektu MŠ 28. října, Uherské Hradiště SO 02 Spojovací krček IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE TECHNICKÁ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY MÍSTO STAVBY INVESTOR PROJEKTANT CHARAKTER STAVBY ZAK.ČÍSLO : 3385 : Zateplení objektu MŠ 28. října, Uherské Hradiště SO 02 Spojovací krček : 28. října

Více

ZMĚNA PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE PRO AKCI: STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTOVÉHO DOMU NA ULICI DUBKOVÁ Č.P. 1541 A Č.P. 1542, 756 61, ROŽNOV POD RADHOŠTĚM

ZMĚNA PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE PRO AKCI: STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTOVÉHO DOMU NA ULICI DUBKOVÁ Č.P. 1541 A Č.P. 1542, 756 61, ROŽNOV POD RADHOŠTĚM ZMĚNA PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE PRO AKCI: STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTOVÉHO DOMU NA ULICI DUBKOVÁ Č.P. 1541 A Č.P. 1542, 756 61, ROŽNOV POD RADHOŠTĚM Stavba : Stavební úpravy bytového domu na ulici Dubková č.p. 1541

Více

Záměry obcí na období 2014-2020

Záměry obcí na období 2014-2020 Pořadové číslo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Žadatel Obec Hamry (CHR) Záměry obcí na období 2014-2020 Projekt Oprava místních komunikací Oprava veřejného osvětlení Zateplení ZŠ Rekonstrukce dětského hřiště Rekonstrukce

Více

Zpráva o postupu prací č. 2013/01

Zpráva o postupu prací č. 2013/01 Zpráva o postupu prací č. 2013/01 Název stavby: Rekreační areál města Blatná Revitalizace zanedbaného areálu na občanskou vybavenost Objednatel: Město Blatná Třída T. G. Masaryka 322 388 01 Blatná Zhotovitel:

Více

PŘEHLED DOPOSUD ZÍSKANÝCH DOTACÍ A ZREALIZOVANÝCH INVESTIČNÍCH PROJEKTŮ Z DOTACÍ (k ) Odbor rozvoje města

PŘEHLED DOPOSUD ZÍSKANÝCH DOTACÍ A ZREALIZOVANÝCH INVESTIČNÍCH PROJEKTŮ Z DOTACÍ (k ) Odbor rozvoje města PŘEHLED DOPOSUD ZÍSKANÝCH DOTACÍ A ZREALIZOVANÝCH INVESTIČNÍCH PROJEKTŮ Z DOTACÍ (k 31.12.2013) Odbor rozvoje města P.č. Název projektu Popis projektu Dotační program Typ projektu Období realizace zahájení*

Více

Zpráva o postupu prací č. 2012/12

Zpráva o postupu prací č. 2012/12 Zpráva o postupu prací č. 2012/12 Název stavby: Rekreační areál města Blatná Revitalizace zanedbaného areálu na občanskou vybavenost Objednatel: Město Blatná Třída T. G. Masaryka 322 388 01 Blatná Zhotovitel:

Více

Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA

Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA Dokumentace pro zadání stavby

Více

stěny z dřevěného nosného systému + sádrokartonové opláštění / sádrokartonové příčky

stěny z dřevěného nosného systému + sádrokartonové opláštění / sádrokartonové příčky DOMY S GARANTOVANOU CENOU Dodávka domu na klíč Co je započítáno v ceně domu Projektové práce typový projekt rodinného domu projekt osazení objektu na pozemek projekt napojení objektu na inženýrské sítě

Více

Předmět, způsob a rozsah provedení díla

Předmět, způsob a rozsah provedení díla Zateplení jižní strany domu č.p. 2685, 2686 a 2687 v ulici Pod Holým vrchem v České Lípě Předmět, způsob a rozsah provedení díla Předmět provedení díla: Provedení zateplení jižní strany obvodového pláště

Více

Město Kojetín. Čl. 1 Úvodní ustanovení

Město Kojetín. Čl. 1 Úvodní ustanovení Město Kojetín Obecně závazná vyhláška č. 1/2011, o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území města

Více

Volná příloha akčního plánu JEDNOLETÝ PLÁN OPRAV A INVESTIC

Volná příloha akčního plánu JEDNOLETÝ PLÁN OPRAV A INVESTIC Volná příloha akčního plánu JEDNOLETÝ PLÁN OPRAV A INVESTIC Program rozvoje města Frenštát pod Radhoštěm pro období 2016 2025 Plán oprav a investic pro daný rok je jednoletý koncepční dokument, který

Více

Investiční stavební zakázky

Investiční stavební zakázky Investiční stavební zakázky Krajská zdravotní, a. s. Nemocnice Most, o. z. Zpracoval: Jan Vágner, vedoucí odboru investic a obnovy majetku Aktualizováno k 25.07.2018 1 Aktuálně dokončené investiční stavební

Více

STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE OBCE MOŘKOV PRO OBDOBÍ

STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE OBCE MOŘKOV PRO OBDOBÍ STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE OBCE MOŘKOV PRO OBDOBÍ 2015 2020 Příloha č. 1 Projektový inkubátor obce Mořkov pro období 2015-2020 Náklady celkem 38 630 500,00 Kč Správa obce Infrastruktura a životní prostředí

Více

Standard - dodávka k dokončení

Standard - dodávka k dokončení Standard - dodávka k dokončení Přehled obsadu standardu stavby k dokončení pro dřevostavby s garantovanou cenou. Co je započítáno v ceně domu Projektové práce typový projekt rodinného domu projekt osazení

Více

Příloha č. 3 - Technologický normál

Příloha č. 3 - Technologický normál Základové konstrukce Zemní práce Přípravné práce 001 Vytyčení staveniště kpl 1.000 1.000 2 16 1.00 1 geodet 002 Oplocení staveniště m 375.000 63.750 4 32 1.99 2 dělník 003 Odstranění stromů a keřů kpl

Více

BYTOVÝ DŮM Č.P. 103 V DÍVČÍM HRADĚ ZJEDNODUŠENÁ DOKUMENTACE STAVBY. A. Průvodní zpráva. B. Souhrnná technická zpráva. D. Výkresová dokumentace

BYTOVÝ DŮM Č.P. 103 V DÍVČÍM HRADĚ ZJEDNODUŠENÁ DOKUMENTACE STAVBY. A. Průvodní zpráva. B. Souhrnná technická zpráva. D. Výkresová dokumentace BYTOVÝ DŮM Č.P. 103 V DÍVČÍM HRADĚ ZJEDNODUŠENÁ DOKUMENTACE STAVBY A. Průvodní zpráva B. Souhrnná technická zpráva D. Výkresová dokumentace říjen 2014 projektant: Ing. Karel Siuda A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH:

Více

Příloha č. 3. Specifikace rozsahu zateplení

Příloha č. 3. Specifikace rozsahu zateplení Veřejná zakázka malého rozsahu na zhotovení projektové dokumentace a energetického auditu stavby Realizace úspor energie - SŠ zemědělská a VOŠ Chrudim včetně výkonu autorského dozoru Příloha č. 3 Všechny

Více

Město Kojetín. Čl. 1 Úvodní ustanovení

Město Kojetín. Čl. 1 Úvodní ustanovení Město Kojetín Obecně závazná vyhláška č. 3/2012, o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území města

Více

Přehled stavebních investic pro rok 2019

Přehled stavebních investic pro rok 2019 Zadavatel: Město Uničov, odbor investic a regionálního rozvoje Přehled stavebních investic pro rok 2019 Poř. číslo Název u Stručný popis u Projektant Náklady v mil. Kč Zahájení realizace Zahájení VŘ /

Více

Investiční akce města Karviné v roce 2015

Investiční akce města Karviné v roce 2015 Investiční akce města Karviné v roce 2015 Revitalizace zámku Fryštát oprava fasády, střechy a oken v zámku Fryštát ATRIS, s.r.o. stavební práce: 8,5 mil. Kč vč. DPH Termín výběrového řízení: 03/2015 Termín

Více

INVESTICE MĚSTA POLNÁ V ROCE. Město Polná

INVESTICE MĚSTA POLNÁ V ROCE. Město Polná Město Polná INVESTICE MĚSTA POLNÁ V ROCE 1 Město Polná Investice roku Obsah: Investiční akce ve městě Polná za rok : Obnova Sieberových varhan v kostele Nanebevzetí Panny Marie Oprava věžních hodin na

Více

Obec Příšovice. Místní program obnovy vesnice. Obec Příšovice, Příšovice 60, 463 46 Příšovice

Obec Příšovice. Místní program obnovy vesnice. Obec Příšovice, Příšovice 60, 463 46 Příšovice Obec Příšovice Místní program obnovy vesnice Strana 1 z 1 Místní plán obnovy vesnice v Příšovicích se skládá z následujících akcí v průběhu let 2013 až 2017 a dále Akce osvětové, kulturní a společenské

Více

Přehled investic do komunikací a chodníků za období

Přehled investic do komunikací a chodníků za období Přehled investic do komunikací a chodníků za období 2010-2013 - investice Odboru správy majetku a komunálních služeb Souhrn: Rok 2010-5 671 003,50 Rok 2011-6 126 067,40 Rok 2012-6 348 282,54 Rok 2013-4

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTŮ č.1 VRÁTNICE, č.4 KUCHYŇ S JÍDELNOU A č. 5 UYTOVACÍ OBJEKT V BÝVALÉM VOJENSKÉM AREÁLU V OBCI KOSTELEC U HEŘMANOVA MĚSTCE

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTŮ č.1 VRÁTNICE, č.4 KUCHYŇ S JÍDELNOU A č. 5 UYTOVACÍ OBJEKT V BÝVALÉM VOJENSKÉM AREÁLU V OBCI KOSTELEC U HEŘMANOVA MĚSTCE Kostelec u Heřmanova Městce, přestavba bývalého vojenského areálu investiční záměr Strana 1 (celkem 5) STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTŮ č.1 VRÁTNICE, č.4 KUCHYŇ S JÍDELNOU A č. 5 UYTOVACÍ OBJEKT V BÝVALÉM VOJENSKÉM

Více

INVESTIČNÍ AKCE MĚSTA HOŘICE V ROCE 2016

INVESTIČNÍ AKCE MĚSTA HOŘICE V ROCE 2016 INVESTIČNÍ AKCE MĚSTA HOŘICE V ROCE 2016 INVESTIČNÍ AKCE 2016 Sídliště Pod Lipou - chodník Čelakovského ul. - chodník Březovice a Chvalina autobusové zastávky Čsl. armády chodník Žerotínova ul. - nový

Více

komplexní rekonstrukce a nové vybavení zřízení a vybavení bezbariérového WC rekonstrukce a nové vybavení kuchyně pro MŠ a ZŠ

komplexní rekonstrukce a nové vybavení zřízení a vybavení bezbariérového WC rekonstrukce a nové vybavení kuchyně pro MŠ a ZŠ 2014-2015 zřízení bezbariérového vstupu do budovy Fojtství a stavební úpravy v přízemí budovy Fojtství - rekonstrukce bývalé cukrářské výrobny na novou klubovnu a zázemí pro zaměstnance (denní místnost

Více

Integrovaný plán rozvoje Statutárního města Opavy pro oblast bydlení

Integrovaný plán rozvoje Statutárního města Opavy pro oblast bydlení Integrovaný plán rozvoje Statutárního města Opavy pro oblast bydlení Integrovaný plán rozvoje Statutárního města Opavy pro oblast bydlení OBSAH PREZENTACE 1. Organizační struktura přípravy IPRM 2. Téma

Více

ČESKÝ BETLÉM I. POSTUP PRACÍ NA BUDOVĚ Č.P. 30 Listopad květen 2011

ČESKÝ BETLÉM I. POSTUP PRACÍ NA BUDOVĚ Č.P. 30 Listopad květen 2011 ČESKÝ BETLÉM I. POSTUP PRACÍ NA BUDOVĚ Č.P. 30 Listopad 2010 - květen 2011 Slavnostní otevření novoměstské knihovny proběhlo 1. listopadu 2010 za účasti řady hostů. V odpoledních hodinách proběhla vernisáž

Více

POSKYTNUTÍ INFORMACÍ PODLE ZÁKONA Č. 106/1999 Sb., O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ

POSKYTNUTÍ INFORMACÍ PODLE ZÁKONA Č. 106/1999 Sb., O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ MĚSTO HRANICE ODBOR ROZVOJE MĚSTA VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN: ORM/ /18/CA VYŘIZUJE Ing. Dagmar Čabalová TEL.: 581828200 FAX: 581828650 E-MAIL: dagmar.cabalova@mesto-hranice.cz DATUM: 23.01.2018 POSKYTNUTÍ

Více

PŮDORYS 1.NP 1 : 100 LEGENDA MATERIÁLŮ

PŮDORYS 1.NP 1 : 100 LEGENDA MATERIÁLŮ SOUSEDNÍ DŮM p.č.2647 300 6780 300 3050 400 420 700 660 SPÍŽ ZBOURÁNÍ SPÍŽE, POROBETONOVÉ ZDIVO, PLECHOVÁ KRYTINA KUCHYNĚ 4060 300 VYBOURÁNÍ OTVORU DO NOSNÉ STĚNY, VTAŽENÍ OCELOVÝCH I PROFILŮ DO NADPRAŽÍ,

Více

Seznam dokumentace. příloha název měřítko. Průvodní zpráva. B Půdorys přízemí 1 : 50. C Základy domu 1 : 50. D Řez A A 1 : 50. E Pohled Jih 1 : 50

Seznam dokumentace. příloha název měřítko. Průvodní zpráva. B Půdorys přízemí 1 : 50. C Základy domu 1 : 50. D Řez A A 1 : 50. E Pohled Jih 1 : 50 Seznam dokumentace příloha název měřítko A Průvodní zpráva B Půdorys přízemí 1 : 50 C Základy domu 1 : 50 D Řez A A 1 : 50 E Pohled Jih 1 : 50 F Pohled Západ 1 : 50 Průvodní zpráva Příloha A duben 11 Obsah

Více

Projekt regenerace sídliště Dlouhá v Novém Jičíně Koncept projektu regenerace

Projekt regenerace sídliště Dlouhá v Novém Jičíně Koncept projektu regenerace 4/ NÁVRHOVÁ ČÁST - TEXTOVÁ 4.1 CHARAKTERISTIKA ÚPRAV ZÁKLADNÍ PROBLÉMOVÉ OBLASTI Sídliště Dlouhá vzniklo jako důsledek extenzivního rozvoje města zejména v druhé polovině 20. století. Tehdejší urbanistické

Více

Investiční stavební zakázky

Investiční stavební zakázky Investiční stavební zakázky Krajská zdravotní, a. s. Nemocnice Most, o. z. Zpracoval: Jan Vágner, vedoucí odboru investic a obnovy majetku 21.06.2018 1 Aktuálně dokončené investiční stavební zakázky v

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

INPROJEKT, spol. s r.o. Ostende 87/II, 290 01 Poděbrady

INPROJEKT, spol. s r.o. Ostende 87/II, 290 01 Poděbrady INPROJEKT, spol. s r.o. Ostende 87/II, 290 01 Poděbrady http: www.inprojekt-podebrady.cz, e-mail: info@inprojekt-podebrady.cz, tel.: +420/325610079, fax: +420/325610215 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA k dokumentaci pro provádění stavby

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA k dokumentaci pro provádění stavby Akce: Zateplení a výměna zdroje tepla objektu základní a mateřské školy Rasošky Stavebník: Obec Rasošky Rasošky kraj Královéhradecký B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA k dokumentaci pro provádění stavby Jaroměř,

Více

HLAVNÍ INVESTICE A OPRAVY REALIZOVANÉ V OBDOBÍ

HLAVNÍ INVESTICE A OPRAVY REALIZOVANÉ V OBDOBÍ OBEC DĚTMAROVICE HLAVNÍ INVESTICE A OPRAVY REALIZOVANÉ V OBDOBÍ 2015 2018-1 - OBEC DĚTMAROVICE SE RYCHLE MĚNÍ Vážení spoluobčané, dovolujeme si Vám předestřít hrubý výčet investic a oprav na majetku obce

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice

STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice D1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavebník : SŠ - Prostřední Suchá Vypracoval: Ing. Martin Štorkán Stupeň PD : DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Číslo PD : 201501

Více

C.1 Technická zpráva ZPEVNĚNÉ PLOCHY V OKOLÍ HASIČSKÉ ZBROJNICE V OBCI LÍŠNICE. Ing. Lenka Vyhnálková

C.1 Technická zpráva ZPEVNĚNÉ PLOCHY V OKOLÍ HASIČSKÉ ZBROJNICE V OBCI LÍŠNICE. Ing. Lenka Vyhnálková C.1 Technická zpráva ZPEVNĚNÉ PLOCHY V OKOLÍ HASIČSKÉ ZBROJNICE V OBCI LÍŠNICE červenec 2014 1 Identifikační údaje... 3 2 Stručný popis stavby... 4 3 Vyhodnocení podkladů a průzkumů... 4 4 Technické řešení

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA A FOTODOKUMENTACE

TECHNICKÁ ZPRÁVA A FOTODOKUMENTACE TECHNICKÁ ZPRÁVA A OBSAH: 1. Účel objektu...2 2. Architektonické a dispoziční řešení...2 3. Kapacita, podlahová plocha...2 4. Stavebně technické a konstrukční řešení...2 6. Fotodokumentace...3 STRANA 1

Více

PROJEKTY MĚSTA HLUBOKÁ NAD VLTAVOU

PROJEKTY MĚSTA HLUBOKÁ NAD VLTAVOU PROJEKTY MĚSTA HLUBOKÁ NAD VLTAVOU 2011 1 Obnova kaple Sv. Jana Nepomuckého v Municích Město Hluboká nad Vltavou získalo prostřednictvím Místní akční skupiny Hlubocko Lišovsko dotaci ve výši 332 688,-

Více

REGENERACE PANELOVÉHO BYTOVÉHO DOMU BERLÍNSKÁ ul., č.p. 2748, TÁBOR

REGENERACE PANELOVÉHO BYTOVÉHO DOMU BERLÍNSKÁ ul., č.p. 2748, TÁBOR REGENERACE PANELOVÉHO BYTOVÉHO DOMU BERLÍNSKÁ ul., č.p. 2748, TÁBOR PROJEKT STAVBY PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ A PROVEDENÍ STAVBY B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Datum: 12/2009 Vyhotovení: Vypracoval: Ing. Miloslav

Více

DOMY ALEJE STANDARDY RODINÝCH DOMŮ A - F

DOMY ALEJE STANDARDY RODINÝCH DOMŮ A - F Rodinný dům - bez podlahových krytin (pouze WC + koupelna) - bez kuchyněké linky (pouze vývody), bez digestoře - bez dodávky světel (světelné vývody jsou zakončeny svorkovnicí) Venky - bez oplocení, bez

Více

Město Moravský Beroun. Zpráva o realizovaných a rozpracovaných projektech za volební období

Město Moravský Beroun. Zpráva o realizovaných a rozpracovaných projektech za volební období Město Moravský Beroun Zpráva o realizovaných a rozpracovaných projektech za volební období 2010 2014 Rok Název investiční akce 2011 Rekonstrukce kanalizace ulice Opavská 905 597 2011 Odstranění kůlny za

Více

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY RESTAURACE S UBYTOVÁNÍM PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY RESTAURACE S UBYTOVÁNÍM PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY INVESTOR: BŘETISLAV JIRMÁSEK, Luční 1370, 539 01 Hlinsko Počet stran: 10 STAVBA: SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY RESTAURACE S UBYTOVÁNÍM, 271, 269, 270 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

Více

Dokončení domu základní

Dokončení domu základní Svislé nosné konstrukce Obvodové konstrukce Stropy Střešní konstrukce Střešní krytina Vnitřní příčky Omítky vnitřní zděné Dokončení domu základní zděné, cihelné bloky 240 mm fasádní zateplovaní systém

Více

Příloha 8: Projektové listy k opatření 3 (OP ŽP, mimo vlastní IPRM)

Příloha 8: Projektové listy k opatření 3 (OP ŽP, mimo vlastní IPRM) Příloha 8: Projektové listy k opatření 3 (OP ŽP, mimo vlastní IPRM) - 1 - Projektový list 1. Název projektu A - Zateplení ZŠ Šrámkova 2. Předkladatel projektu Statutární město Opava 3. Název OP oblasti

Více

STAVEBNĚ TECHNICKÝ POSUDEK. Svémyslice č.p.1. Jenštejn - Dehtáry 17 tel.:

STAVEBNĚ TECHNICKÝ POSUDEK. Svémyslice č.p.1. Jenštejn - Dehtáry 17 tel.: STAVEBNĚ TECHNICKÝ POSUDEK Svémyslice č.p.1 Vypracoval: Ing. Aleš Moudrý Jenštejn - Dehtáry 17 tel.: 605 104 662 1. Účel posudku : Tento posudek byl vypracován na základě objednávky Obecního úřadu Svémyslice

Více

KVALITATIVNÍ STANDARDY

KVALITATIVNÍ STANDARDY KVALITATIVNÍ STANDARDY RODINNÝCH DOMŮ OBSAH Konstrukce a povrchové úpravy Stavební prvky Vybavení RD tel.: +420 724 812 010, e-mail: info@gapabuilding.cz Strana 1 z 5 KONSTRUKCE A POVRCHOVÉ ÚPRAVY základy

Více

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK investičního záměru V 36 1.0 Stránka 1 z 7 Jedná se o popis investičního záměru, který slouží jako podklad pro zajištění hospodárnosti. Název

Více

Program rozvoje obce: Seznam plánovaných projektů obce Olešnice

Program rozvoje obce: Seznam plánovaných projektů obce Olešnice Program rozvoje obce: Seznam plánovaných projektů obce Olešnice Seznam projektových záměrů: Název projektu Rekonstrukce a oprava místních komunikací Lokalizace místní části obce Rozpočet 4 mil. Kč Popis

Více

M Í S T N Í P R O G R A M O B N O V Y O B C E C I T I C E

M Í S T N Í P R O G R A M O B N O V Y O B C E C I T I C E M Í S T N Í P R O G R A M O B N O V Y O B C E C I T I C E Ministerstvo pro Místní rozvoj vydalo zásady pro poskytování účelových dotací obcím z rozpočtové kapitoly Ministerstvo pro Místní rozvoj v rámci

Více

Stavební úpravy obvodového pláště a střechy, mateřská škola v ulici A. Dvořáka, Hostinné

Stavební úpravy obvodového pláště a střechy, mateřská škola v ulici A. Dvořáka, Hostinné spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ Stavební úpravy obvodového pláště a střechy, mateřská škola v ulici A. Dvořáka, Hostinné SOUHRNNÉ ŘEŠENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA POŽÁRNÍ

Více

C.1C.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

C.1C.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA PP projekt s.r.o. Dobrovolského 3971/5A, 695 01, IČ: 27757307, DIČ: CZ27757307 tel./fax: 518 321 807, mobilní tel.: 777 591 124, e-mail: pp.projekt@seznam.cz C.1C.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA k dokumentaci pro zadání

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR Budovy L, M, N, O Konstrukce budovy KONSTRUKCE základy a základová deska - železobeton nosné zdi železobeton nebo zdivo nenosné zdi a příčky

Více

2. Řešení prostorové struktury

2. Řešení prostorové struktury ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ FAKULTA STAVEBNÍ Katedra technologie staveb BAKALÁŘSKÁ PRÁCE 2. Řešení prostorové struktury 2018 Vedoucí bakalářské práce: Ing. Rostislav Šulc, Ph.D. Obsah 2. ŘEŠENÍ PROSTOROVÉ

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA. 1. Zemní práce. 2. Základy. 3. Svislé konstrukce. 4. Vodorovné konstrukce. 5. Úprava povrchů vnitřních

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA. 1. Zemní práce. 2. Základy. 3. Svislé konstrukce. 4. Vodorovné konstrukce. 5. Úprava povrchů vnitřních -2-793 TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA A. KONSTRUKCE A PRÁCE HSV 1. Zemní práce Budou provedeny výkopy pro okapové chodníky a pro základy. Provedou se ručně a to v hornině 3. Odvoz zeminy se provede

Více

OPRAVA ČÁSTI CHODNÍKOVÉHO TĚLESA

OPRAVA ČÁSTI CHODNÍKOVÉHO TĚLESA OPRAVA ČÁSTI CHODNÍKOVÉHO TĚLESA akce: na p.č. 2971 a 1539/3, k.ú. Děčín, Kamenická č.p. 102, 104 investor: STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN Mírové nám. 1175/5, Děčín IV-Podmokly, 40538 Děčín místo stavby: p.č.

Více

1.0 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2.0 ÚVODNÍ ÚDAJE 3.0 URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 4.0 DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ 5.0 TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA 6.0 ETAPIZACE REALIZACE 7.

1.0 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2.0 ÚVODNÍ ÚDAJE 3.0 URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 4.0 DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ 5.0 TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA 6.0 ETAPIZACE REALIZACE 7. OBSAH: 1.0 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2.0 ÚVODNÍ ÚDAJE 3.0 URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 4.0 DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ 5.0 TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA 6.0 ETAPIZACE REALIZACE 7.0 NÁVRH REGULATIVŮ 1.0 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OBJEDNATEL:

Více

Zápis z kontrolního dne čís. 12

Zápis z kontrolního dne čís. 12 Stavba: Stavba RD Vranov Den konání: 3. 5. 2011 Místo konání: Vranov Počet stran zápisu: 5 Zúčastnění:,,, Furco Zápis z kontrolního dne čís. 12 Průběh stavby: Osazeny kanalizační šachty pr. 400 mm s přesahem

Více

ZÁZEMÍ PRO SPORT A VOLNÝ ČAS PROJEKT

ZÁZEMÍ PRO SPORT A VOLNÝ ČAS PROJEKT PROJEKT 0 Úvodní údaje Identifikační údaje stavby: Identifikační údaje stavebníka: Městská část Praha 12 Identifikační údaje zpracovatele dokumentace: IN.SPIRA GROUP, s.r.o. Šejbalové 894, Praha 5 Barrandov,

Více

HLAVNÍ INVESTICE A OPRAVY REALIZOVANÉ V OBDOBÍ

HLAVNÍ INVESTICE A OPRAVY REALIZOVANÉ V OBDOBÍ OBEC DĚTMAROVICE HLAVNÍ INVESTICE A OPRAVY REALIZOVANÉ V OBDOBÍ 2010 2014-1 - Dovolujeme si předložit našim občanům hrubou bilanci práce v obci za toto volební období. V obrazové části jsou fotografie

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE DPS D1. TECHNICKÁ ZPRÁVA 4 ÚPRAVA ELEKTROINSTALACE, VODA A ODPAD, TOPENÍ

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE DPS D1. TECHNICKÁ ZPRÁVA 4 ÚPRAVA ELEKTROINSTALACE, VODA A ODPAD, TOPENÍ Počet stran: 6 INVESTOR: Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1 539 01 Hlinsko STAVBA: Komplexní zateplení objektu pro volnočasové aktivity seniorů PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE DPS D1. TECHNICKÁ ZPRÁVA 4 ÚPRAVA

Více

INVESTIČNÍ AKCE 2014. Město Varnsdorf

INVESTIČNÍ AKCE 2014. Město Varnsdorf INVESTIČNÍ AKCE 2014 Město Varnsdorf Snížení energetické náročnosti MŠ Pražská Varnsdorf Kompletní zateplení obvodového pláště a střechy budovy včetně výměny oken a dveří Zhotovitel: S-BAU BOHEMIA, spol.

Více

Strategický plán rozvoje Svazku obcí Dobříšska a Novoknínska EVIDENCE ROZVOJOVÝCH PROJEKTŮ

Strategický plán rozvoje Svazku obcí Dobříšska a Novoknínska EVIDENCE ROZVOJOVÝCH PROJEKTŮ Strategický plán rozvoje Svazku obcí Dobříšska a Novoknínska EVIDENCE ROZVOJOVÝCH PROJEKTŮ Číslo projektu SRP- Obec / město Název projektu Oblast zásahu BOROTICE BOR-001 Borotice Kanalizace a ĆOV infrastruktura

Více

2212/5 300,0 300,0 normativ-oddělení bytové správy. 3639/5 4 780,0 4 863,4 normativ energií a služeb

2212/5 300,0 300,0 normativ-oddělení bytové správy. 3639/5 4 780,0 4 863,4 normativ energií a služeb ODBOR MAJETKU MĚSTA (OMM) ( ORJ 15 ) ODBOR MAJETKU MĚSTA (OMM) ( ORJ 15 ) str.12 odpisy majetku 2015 (4131) 4 065,1 4 065,1 převod do fondu oprav a 6330/5kon 3 242,3 6 117,6 (vedl.hospodářská činnost -

Více

Zastupitelstvo města Chropyně

Zastupitelstvo města Chropyně Zastupitelstvo města Chropyně Datum jednání: 20.06.2018 Číslo jednání: 25 Číslo materiálu: 0060-ZM2018 Zpráva o stavu budovy čp. 1 v Plešovci (hasičská zbrojnice) Zpracovatel: Předkladatel: Důvod předložení:

Více

v roce 1970 V roce 1996 Bytové družstvo Dolní 28, Prostějov, družstvo. V roce 1998 2001/2002 EKONOMSERVIS s.r.o.

v roce 1970 V roce 1996 Bytové družstvo Dolní 28, Prostějov, družstvo. V roce 1998 2001/2002 EKONOMSERVIS s.r.o. Panelová výstavba domu v Prostějově, na ulici Dolní 28 byla dokončena v roce 1970. Panelový dům byl dostavěn s 60-ti bytovými jednotkami, dvěma prádelnami a dalším zázemí pro potřeby bydlících. V roce

Více

Bytový dům Janáčkova - Masná

Bytový dům Janáčkova - Masná Bytový dům Janáčkova - Masná Seznam příloh Průvodní zpráva Širší vztahy územní plán M :2000 Situace M 1:500 Půdorys 1.NP M 1:200 Půdorys 2.- 4. NP M 1:200 Půdorys 5.NP M 1:200 Půdorys 6.NP M 1:200 Řez

Více

Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK

Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK INVESTIČNÍ ZÁMĚR Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK Datum zpracování: říjen / 2014 Zpracovatel: Zadavatel: Ing. Jiřina Dvořáková Mendelova univerzita v Brně Správa kolejí a menz Ing. Jana

Více

Informační memorandum. Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov

Informační memorandum. Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov Informační memorandum Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: VYBAVENÍ: OSTATNÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA 01.PKV

TECHNICKÁ ZPRÁVA 01.PKV TECHNICKÁ ZPRÁVA 01.PKV 1. Úvod: Tato dokumentace obsahuje návrh kanalizačních a vodovodních přípojek pro stavbu DOB-CENTRUM v Dobřichovicích, parc. č. 155/2, 157, 158. Projekt zdravotních instalací na

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA BŘEZEN 2018

TECHNICKÁ ZPRÁVA BŘEZEN 2018 CHRASTAVA SBĚRNÝ DVŮR TECHNICKÁ ZPRÁVA BŘEZEN 2018 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ : Před započetím veškerých prací je nutné vytyčit veškeré inženýrské sítě v prostoru stavby a učinit opatření zabraňující jejich

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÉ OBJEKTY A, B OBYTNÝ SOUBOR KOLOVRATY OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) KONSTRUKCE

Více

Investiční akce 2013. Město Varnsdorf

Investiční akce 2013. Město Varnsdorf Investiční akce 2013 Město Varnsdorf Výměna oken MŠ Poštovní výměna stávajících dřevěných oken za dřevěná EUROOKNA OKNA LANGER, ÚSTÍ nad ORLICÍ 1.220.692 Kč vč. DPH Oprava místní komunikace a chodníku

Více

Povodí Moravy, s.p., Brno, Dřevařská 11, BRNO INVESTIČNÍ ZÁMĚR. OČS Popický potok, Novosedly a přelivný objekt střední nádrže VDNM, oprava

Povodí Moravy, s.p., Brno, Dřevařská 11, BRNO INVESTIČNÍ ZÁMĚR. OČS Popický potok, Novosedly a přelivný objekt střední nádrže VDNM, oprava Povodí Moravy, s.p., Brno, Dřevařská 11, BRNO INVESTIČNÍ ZÁMĚR OČS Popický potok, Novosedly a přelivný objekt střední nádrže VDNM, oprava Kraj : Jihomoravský Číslo akce : Zpracoval : Jan Hájek, úsekový

Více

Příloha č. 1 INVESTIČNÍ PRIORITY

Příloha č. 1 INVESTIČNÍ PRIORITY Příloha č. 1 INVESTIČNÍ PRIORITY Tabulka 1 Seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro integrované nástroje ITI a CLLD zpracovaný pro území MAP ORP Lipník nad. Identifikace

Více

Investiční stavební zakázky

Investiční stavební zakázky Investiční stavební zakázky Krajská zdravotní, a. s. Nemocnice Most, o. z. Zpracoval: Jan Vágner, vedoucí odboru investic a obnovy majetku 28.05.2018 1 Přemístění Nemocniční lékárny KZ K přemístění veřejné

Více

OPRAVA STŘECHY DOMU K. H. BOROVSKÉHO 301, OSEK D1. DOKUMENTACE STAVEBNÍHO OBJEKTU. D1: SO Architektonicko-stavební řešení TECHNICKÁ ZPRÁVA

OPRAVA STŘECHY DOMU K. H. BOROVSKÉHO 301, OSEK D1. DOKUMENTACE STAVEBNÍHO OBJEKTU. D1: SO Architektonicko-stavební řešení TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUAČNÍ VÝKRESY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ E. DOKLADOVÁ ČÁST 1) Stavební objekty SO OPRAVA STŘECHY

Více

1. Identifikační údaje stavby. architektonická studie. Datum: říjen 2010

1. Identifikační údaje stavby. architektonická studie. Datum: říjen 2010 TJ Pedagog Modřany Mimosa architekti architektonická studie 10 / 2010 1. Identifikační údaje stavby Akce: TJ Pedagog Modřany - přeměna předávací stanice na gymnastickou tělocvičnu Místo: ul. Kabeláčova,

Více