Program regenerace panelových sídlišť PARDUBICE sídliště DUBINA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Program regenerace panelových sídlišť PARDUBICE sídliště DUBINA"

Transkript

1 Statutární město Pardubice - Městský obvod Pardubice III Úřad městského obvodu Pardubice III Program regenerace panelových sídlišť PARDUBICE sídliště DUBINA Dodatek č. 2 Datum zpracování: leden 2011 Dodatek č. 2 k výchozímu Projektu regenerace panelových sídlišť Pardubice sídliště Dubina zpracovaném v říjnu 2003 schválilo Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice III usnesením č. Z/52/2011 ze dne 27. ledna 2011.

2 Program regenerace panelových sídlišť PARDUBICE sídliště DUBINA Dodatek č. 2 OBSAH: Obsah Shrnutí Popis akce připravené pro podání žádosti na získání dotace z podprogramu Podpora regenerace panelových sídlišť pro rok Současný stav lokality 5B Navržené stavební úpravy lokality 5B dle projektové dokumentace Předpokládané náklady na realizaci akce lokalita 5B Strana 2 (celkem 12)

3 Program regenerace panelových sídlišť PARDUBICE sídliště DUBINA Dodatek č Shrnutí Program regenerace shromažďuje základní data, formuluje problémy k řešení a stanovuje postupné kroky, jak se k řešení dobrat. Jedná se o otevřený materiál, který se průběžně doplňuje dle aktuálních potřeb a priorit Městského obvodu Pardubice III a v návaznosti na Program rozvoje městského obvodu Pardubice III. Další změny vyplynuly ze zvýšeného důrazu na komplexní řešení ucelených lokalit. Dodatek č. 2 Programu regenerace panelových sídlišť Pardubice sídliště Dubina je druhou aktualizací projektu, ke které dochází za účelem upřesnění údajů v rámci podání žádosti o státní dotaci, tentokrát pro osmou etapu realizace. V roce 2004 byla realizována etapa A, v roce 2006 etapa B, v roce etapa C, v roce 2007 etapa E, v roce 2008 etapa D. Předmětem podání žádosti v roce 2009 a následně i v roce 2010 byla etapa G. Etapa G je předmětem žádosti o dotaci i v letošním roce V roce 2009 byla realizována část etapy F a v roce 2010 další část etapy F. Statutární město Pardubice získalo pro Městský obvod Pardubice III dotaci z podprogramu Regenerace panelových sídlišť v roce 2007 na etapu E a v roce 2008 na etapu D. Ekonomická část Projektu regenerace byla aktualizována v lednu Předpokládané náklady na realizaci etapy G, kterou je lokalita 5B, uvedené v bodě 3 byly navýšeny o indexy cen stavebních prací (ICSP) stanovené Českým statistickým úřadem za rok 2009 (1,2%) a za rok 2010 (1,5%), neboť projektová dokumentace byla zpracována v prosinci 2008, dále byla přepočítána daň z přidané hodnoty na 20 %. Vyhodnocení poslední akce realizované v rámci podprogramu Regenerace panelových sídlišť pro rok 2008 je v dodatku č. 1 zpracovaném v únoru V roce 2008 byla realizována regenerace části panelového sídliště Dubina konkrétně místa označeného jako lokalita 5C, která je v původním Programu regenerace panelových sídlišť Pardubice sídliště Dubina zpracovaném v říjnu 2003 označena jako etapa D. 2. Popis akce připravené pro podání žádosti na získání dotace z podprogramu Podpora regenerace panelových sídlišť pro rok 2011 Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice III usnesením č. č. Z/53/2011 ze dne schválilo lokalitu 5B pro podání žádosti o dotaci z podprogramu 117D51200 Podpora regenerace panelových sídlišť pro rok 2011, kterou vyhlásilo Ministerstvo pro místní rozvoj ČR. Lokalita 5B je ve výchozím Projektu regenerace panelových Strana 3 (celkem 12)

4 sídlišť Pardubice sídliště Dubina zpracovaném v říjnu 2003 označena jako etapa G. Předmětem řešení je částečná regenerace ploch stávajících a vybudování ploch nových zpevněných a ploch zeleně. Jedná se o plochy parkoviště, plochy chodníků a plochy odpočinkových zón severně od bytových domů čp. 959, 960 a 961 v ulici Jana Zajíce. Cílem je zvýšit počet parkovacích míst, dále kapacitu kontejnerových stání v dané lokalitě, ucelit a zatraktivnit odpočinkovou zónu osázením zelených ploch novými výsadbami a celkově tak vytvořit a zlepšit kvalitu bydlení v lokalitě. Dále je navržena sanace ploch hřišť a úplná regenerace stávajících ploch pro pěší v rámci hřišť a odpočinkové zóny mezi panelovými domy č.p Současný stav lokality 5B: Vozovka příjezdová komunikace k parkovišti s cementobetonovým povrchem šíře 6,00 m. Komunikace je s velmi špatným povrchem, parkování je po obou stranách komunikace při vjezdu vlevo je kolmé parkování a vpravo parkují vozidla podélně přímo v prostoru komunikace. Foto 1 Příjezdová komunikace k parkovišti Strana 4 (celkem 12)

5 Foto 2 Parkoviště z boku čp. 959 Strana 5 (celkem 12)

6 Foto 3 Parkoviště z boku čp. 960 Foto 4 parkoviště z boku čp. 961 Strana 6 (celkem 12)

7 Dva stávající přístřešky mají nedostatečnou kapacitou míst pro kontejnery, kontejnery jsou umístěny i před přístřešky. Foto č. 5 Nevyhovující kontejnerový přístřešek z boku čp. 959 Foto č. 6 Nevyhovující kontejnerový přístřešek z boku čp. 960 Strana 7 (celkem 12)

8 2.2. Navržené stavební úpravy lokality 5B dle projektové dokumentace: Stavební objekty: SO 01 Komunikace a zpevněné plochy (součástí jsou i sadové úpravy) SO 02 Přeložka veřejného osvětlení SO 03 Přístřešky pro kontejnery SO 04 Hřiště a odpočinková zóna mezi bytovými domy čp Navržený stav: Jedná se o směrovou úpravu příjezdové komunikace a vybudování nových parkovacích míst na úkor stávajících ploch chodníků a zeleně. Zelené plochy budou oproti tomu zřízeny nové na výměrách po vybouraných plochách parkoviště, chodníku a zpevněného hřiště mezi domy čp Po obou stranách příjezdové komunikace z ul. Josefa Janáčka budou umístěna kolmá parkovací stání. Vlevo (ve směru příjezdu) bude umístěno 49 kolmých stání a vpravo 44 kolmých stání + 4 kolmé stání pro osoby se sníženou schopností pohybu. Vpravo budou umístěny 3 nové přístřešky pro kontejnery. Kapacita jednoho kontejnerového přístřešku je 6 kontejnerů. Součástí stavby jsou nové chodníky ze zámkové dlažby včetně bezbariérového přístupu na parkoviště. Centrální přístupové chodníky k domům čp. 959, 960 a 961 budou vybourány a vybudovány nové tak, aby sloužily jako příjezdové komunikace pro vozidla integrovaného záchranného systému. V prodloužení 3 centrálních příjezdových a přístupových chodníků jsou navrženy 3 vyvýšené záhony z betonových palisád. Mezi domy čp. 959 a 960 na místě nevyužívaného hřiště a pískoviště je navržena odpočinková zóna s kruhovým vyvýšeným záhonem a lavičkami. Podél přístupového chodníku a okolo odpočinkové zóny bude vysázena alej z okrasných třešní. Strana 8 (celkem 12)

9 Foto č. 7 - Prostor mezi čp. 959 a čp. 960 budoucí odpočinková plocha Foto č. 8 centrální přístupový chodník k čp. 961 Účelem stavby je provedení takových stavebních úprav, které: zvýší kapacitu parkovacích stání v dané lokalitě, zkvalitní úroveň bydlení v dané lokalitě, zvýší kapacitu kontejnerových přístřešků v souvislosti se zavedením kontejnerů na tříděný odpad. Součástí stavby budou: bourací práce sanace místních pěších komunikací m 2 sanace automobilových komunikací m 2 sanace odstavných a parkovacích stání m 2 vybudování pěších komunikací m 2 přetrasování směrového vedení komunikace do přímé a vytvoření nových kolmých stání po obou stranách vozovky zkapacitnění parkoviště vybudování automobilových komunikací m 2 Strana 9 (celkem 12)

10 ozelenění st. ploch automobilových komunikací m 2 ozelenění st. zpevněných ploch pro pěší 400 m 2 vybudování odstavných a parkovacích stání m 2 vybudování odpočinkové zóny vybudování nového odvodnění zpevněných ploch kanalizační přípojky + 6 ks nových sorpčních vpustí sadové a terénní úpravy, mobiliář Stavební objekt: SO 04 Hřiště a odpočinková zóna mezi bytovými domy čp Navržený stav: U stávajícího dětského hřiště bude provedena kompletní sanace stávajících ploch zpevněných i nezpevněných, hřiště bude dovybaveno novými herními prvky a mobiliářem, dále bude oploceno dřevěným plotem s podezdívkou a zřízeny 2 vstupy branky. Rozměry oploceného dětského hřiště budou 13,00 x 14,50 m, základní povrch hřiště tvořící dopadové plochy k herním prvkům bude pískový. Zpevněné plochy hřiště resp. přístupové cesty a plochy pro umístění laviček tvoří povrch z červené a žluté zámkové dlažby. U hřiště na volejbal/nohejbal je navržena sanace povrchu stávajícího hřiště o rozměrech 18,00 x 9,00 m a přilehlých zpevněných ploch. Povrch hřiště bude mlatový. Podélné strany hřiště budou lemovány chodníkem ze zámkové dlažby šedé a červené barvy v šíři 2,00 m, krátké strany pak v šíři 3,00 m. Povrch bude upnut do parkových obrub bez podsádky. Jižní krátká strana hřiště bude podél hrany za obrubou chodníku lemována záchytnou sítí na míč v délce 20 m. Strana 10 (celkem 12)

11 Foto č. 9 Hřiště a odpočinková zóna mezi bytovými domy čp Foto č. 10 Hřiště a odpočinková zóna mezi bytovými domy čp Strana 11 (celkem 12)

12 V rámci objektu SO 04 se jedná o následující stavební práce: sanace místních pěších komunikaci 260 m 2 sanace hřiště a odpočinkových ploch m 2 ozelenění st. zpevněných ploch pro pěší 35 m 2 ozelenění a zatravnění ostatních ploch m 2 kompletní mobiliář hřiště, oplocení dětského hřiště ostatní mobiliář (lavičky, koše) 3. Předpokládané náklady na realizaci akce lokalita 5B Objekt SO 01 - Komunikace a zpevněné plochy ,00 Kč Objekt SO 02 - Přeložka veřejného osvětlení ,00 Kč Objekt SO 03 - Přístřešky pro kontejnery ,00 Kč Objekt SO 04 Hřiště ,00 Kč Dopravní opatření 5 444,00 Kč Oprava příjezdové trasy ke staveništi ,00 Kč Geodet. činnost (geometrický plán, vytyčení stavby, zaměření skutečného provedení stavby) ,00 Kč Celkem bez DPH DPH 20 % Celkem včetně DPH ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Strana 12 (celkem 12)

b/ stručný technický popis se zdůvodněním navrženého řešení

b/ stručný technický popis se zdůvodněním navrženého řešení Technická zpráva a/ identifikační údaje objektu označení stavby: Železný Brod Jiráskovo nábřeží - parkoviště objednatel stavby (investor): Železný Brod zhotovitel projektové dokumentace: odpovědný projektant:

Více

Projekt regenerace sídliště Dlouhá v Novém Jičíně Koncept projektu regenerace

Projekt regenerace sídliště Dlouhá v Novém Jičíně Koncept projektu regenerace 4/ NÁVRHOVÁ ČÁST - TEXTOVÁ 4.1 CHARAKTERISTIKA ÚPRAV ZÁKLADNÍ PROBLÉMOVÉ OBLASTI Sídliště Dlouhá vzniklo jako důsledek extenzivního rozvoje města zejména v druhé polovině 20. století. Tehdejší urbanistické

Více

1 ZÁMĚR REGENERACE SÍDLIŠTĚ KYLEŠOVICE V LETECH

1 ZÁMĚR REGENERACE SÍDLIŠTĚ KYLEŠOVICE V LETECH 1 ZÁMĚR REGENERACE SÍDLIŠTĚ KYLEŠOVICE V LETECH 2018-2019 1.1 Cíle regenerace Realizace všech záměrů celého projektu regenerace sídliště by měla vést k dosažení hlavního cíle všestranného zlepšení obytného

Více

Parkoviště pro osobní automobily vč. odvodnění v ulici Okružní v Mostě s okružní křižovatkou ulic Okružní a J. Ševčíka vč. veřejného osvětlení

Parkoviště pro osobní automobily vč. odvodnění v ulici Okružní v Mostě s okružní křižovatkou ulic Okružní a J. Ševčíka vč. veřejného osvětlení Parkoviště pro osobní automobily vč. odvodnění v ulici Okružní v Mostě s okružní křižovatkou ulic Okružní a J. Ševčíka vč. veřejného osvětlení k. ú. Most II, p.p.č. 6203, 4975/1, 4975/392, 4975/398, 4979/1,

Více

2xA REGENERACE PARTERU ULICE SOLNICKÁ. Solnická ul. Dobruška G STUDIE. Autor projektu : Ing.arch.

2xA REGENERACE PARTERU ULICE SOLNICKÁ. Solnická ul. Dobruška G STUDIE. Autor projektu : Ing.arch. město TECHNICKÁ ZPRÁVA Vymezení území: Řešené území se nachází v profilu ulice Solnická, od náměstí F.L.Věka po ulici Družstevní. Obsah zadání: Obsahem zadání je řešení parteru ulice Solnická. Hlavními

Více

ROZŠÍŘENÍ PARKOVACÍCH STÁNÍ V UL. ŽIŽKOVA, SLANÝ

ROZŠÍŘENÍ PARKOVACÍCH STÁNÍ V UL. ŽIŽKOVA, SLANÝ ROZŠÍŘENÍ PARKOVACÍCH STÁNÍ V UL. ŽIŽKOVA, SLANÝ ŘEŠENÉ ÚZEMÍ Řešené území se nachází v zastavěné části města Slaný v těsné blízkosti jeho centrální části. Jedná se o prostor místní obslužné komunikace

Více

Přehled hlavních návrhových lokalit, včetně samostatného popisu:

Přehled hlavních návrhových lokalit, včetně samostatného popisu: Přehled hlavních návrhových lokalit, včetně samostatného popisu: Obrázek 1 - přehled lokalit přestavby Ulice Budyšínská Ulice Zhořelecká Ulice Hrádecká ulice Na Výsluní, Hornická Točka autobusu v ulici

Více

OBSAH NÁVRHOVÉ ČÁSTI

OBSAH NÁVRHOVÉ ČÁSTI 1 OBJEDNATEL: Statutární město Zlín ZPRACOVATEL: Svatopluka Čecha 513 760 01 Zlín Vypracoval: Technická kontrola: Ing.arch. Dita Kunetková Datum zpracování: červen 2013 OBSAH NÁVRHOVÉ ČÁSTI TEXTOVÁ ČÁST

Více

Z á p i s z 56. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Z á p i s z 56. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Z á p i s z 56. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 12. 12. 2016 v kanceláři

Více

A. Průvodní a technická zpráva

A. Průvodní a technická zpráva A. Průvodní a technická zpráva 1. Identifikační údaje Stavba: Název: Místo: Břeclav Katastrální území: Břeclav Stupeň dokumentace: ZDS Zhotovitel dokumentace: Viadesigne s.r.o. Na Zahradách 1151, 690 02

Více

R E G E N E R A C E P A N E L O V É H O S Í D L I Š T Ě V R Ý M A Ř O V Ě

R E G E N E R A C E P A N E L O V É H O S Í D L I Š T Ě V R Ý M A Ř O V Ě R E G E N E R A C E P A N E L O V É H O S Í D L I Š T Ě V R Ý M A Ř O V Ě ZÁKLADNÍ CÍLE PROJEKTU REGENERACE ODSTRANIT NEBO ZMÍRNIT NEDOSTATKY A DEFORMACE PANELO- VÉHO SÍDLIŠTĚ V OBLASTI: - ARCHITEKTONICKO

Více

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... Souhrnná zpráva Rekonstrukce sídliště Spáleniště v Chebu str. 2 OBSAH: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 3 1.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY... 3 1.2 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OBJEDNATELE... 3 1.3 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE PROJEKTANTA...

Více

PARKOVIŠTĚ U OBJEKTU ZDRAVOTNICKÉHO ZAŘÍZENÍ UL. MOSKEVSKÁ

PARKOVIŠTĚ U OBJEKTU ZDRAVOTNICKÉHO ZAŘÍZENÍ UL. MOSKEVSKÁ PARKOVIŠTĚ U OBJEKTU ZDRAVOTNICKÉHO ZAŘÍZENÍ UL. MOSKEVSKÁ Most, prostor mezi hlavní silnicí ul. Moskevská a budovou zdravotního střediska SALVUS čp. 508, p.p. č. 6552/31 k.ú. Most II Původní stav V dané

Více

A.1 Identifikační údaje

A.1 Identifikační údaje A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby Studie komunikace a parkovacích míst vč. řešení využití zelených ploch b) místo stavby Obec Přáslavice Místní část sídliště, k.ú. Přáslavice

Více

REGENERACE SÍDLIŠTĚ ZBOROVSKÁ V NÁMĚŠTI NAD OSLAVOU PRŮVODNÍ ZPRÁVA. DISprojekt, s.r.o. Havlíčkovo nábř. 37, Třebíč, Ing. arch.

REGENERACE SÍDLIŠTĚ ZBOROVSKÁ V NÁMĚŠTI NAD OSLAVOU PRŮVODNÍ ZPRÁVA. DISprojekt, s.r.o. Havlíčkovo nábř. 37, Třebíč, Ing. arch. REGENERACE SÍDLIŠTĚ ZBOROVSKÁ V NÁMĚŠTI NAD OSLAVOU PRŮVODNÍ ZPRÁVA Zpracovatel: Objednatel: DISprojekt, s.r.o. Havlíčkovo nábř. 37, 674 01 Třebíč, Ing. arch. Jaroslav Hobza Město Náměšť nad Oslavou Důvodem

Více

Projektová dokumentace Železný Brod, Jiráskovo nábřeží - parkoviště Dokumentace upravená pro potřebu výběru zhotovitele a zadání stavby (2015)

Projektová dokumentace Železný Brod, Jiráskovo nábřeží - parkoviště Dokumentace upravená pro potřebu výběru zhotovitele a zadání stavby (2015) Projektová dokumentace Železný Brod, Jiráskovo nábřeží - parkoviště Dokumentace upravená pro potřebu výběru zhotovitele a zadání stavby (2015) 1. Identifikační údaje a/ označení stavby: Železný Brod Jiráskovo

Více

A. Průvodní zpráva B. Souhrnné řešení stavby C. Stavební část D. Technologická část* E. Zásady organizace výstavby F. Doklady

A. Průvodní zpráva B. Souhrnné řešení stavby C. Stavební část D. Technologická část* E. Zásady organizace výstavby F. Doklady projektová dokumentace pro spojené územní a stavební řízení (v rozsahu dle 2 vyhl.č.499/2006 Sb. uzpůsobeném pro komunikace a ostatní veřejně přístupné plochy dle vyhl.č.146/2008 Sb.) A. Průvodní zpráva

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor finanční; Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor finanční; Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 15. 12. 2016 Bod programu: 11 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor finanční; Odbor správy majetku Ing. Vladimír

Více

Souhrnná technická zpráva

Souhrnná technická zpráva Souhrnná technická zpráva a) Zhodnocení staveniště, včetně vyhodnocení současného stavu, měření a průzkumů a začlenění jejich výsledků do projektové dokumentace: Lokalita je vymezena ulicí Masarykova,

Více

E. Zásady organizace výstavby

E. Zásady organizace výstavby E. Zásady organizace výstavby 1. Technická zpráva Stavba : Břeclav, ul.slovácká - parkoviště a chodníky Místo stavby : Břeclav Katastrální území : Břeclav Kraj : Jihomoravský Investor : Město Břeclav Stupeň

Více

Technická zpráva. 1. Identifikační údaje stavby. 2. Základní údaje

Technická zpráva. 1. Identifikační údaje stavby. 2. Základní údaje Technická zpráva 1. Identifikační údaje stavby Stavba : Místo stavby : silnice III/05523 Katastrální území : Strážnice na Moravě Kraj : Jihomoravský Investor : Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje

Více

ZADAVATEL: OBSAH: ZPRACOVATEL:

ZADAVATEL: OBSAH: ZPRACOVATEL: ZADAVATEL: OBSAH: MĚSTO LOMNICE NAD POPELKOU Husovo náměstí 6, 512 51 Lomnice nad Popelkou www.lomnicenadpopelkou.cz / tel. 481 629 026 II. NÁVRHOVÁ ČÁST TEXTOVÁ ČÁST Statutární zástupce: Mgr. Josef Šimek,

Více

HLAVNÍ ASPEKTY NÁVRHU PROJEKTU

HLAVNÍ ASPEKTY NÁVRHU PROJEKTU ROZBOR 01 HLAVNÍ ASPEKTY NÁVRHU PROJEKTU DOPRAVA - změna dopravního režimu - cílené vymezení parkování - požární řešení platných vyhlášek ZELEŇ - zachování hodnotné zeleně - kolize sítí, neřešená koncepce

Více

Integrovaný plán rozvoje Statutárního města Opavy pro oblast bydlení

Integrovaný plán rozvoje Statutárního města Opavy pro oblast bydlení Integrovaný plán rozvoje Statutárního města Opavy pro oblast bydlení Integrovaný plán rozvoje Statutárního města Opavy pro oblast bydlení OBSAH PREZENTACE 1. Organizační struktura přípravy IPRM 2. Téma

Více

C. EKONOMICKÁ ČÁST. a) SEZNAM NAVRHOVANÝCH ÚPRAV

C. EKONOMICKÁ ČÁST. a) SEZNAM NAVRHOVANÝCH ÚPRAV C. EKONOMICKÁ ČÁST a) SEZNAM NAVRHOVANÝCH ÚPRAV ODHAD NÁKLADŮ NA KOMPLEXNÍ REGENERACI SÍDLIŠTĚ PŘEDMOSTÍ uvádíme dále samostatně pro každou skupinu staveb a úprav podle předpokládaných převažujících finančních

Více

GARÁŽOVÝ DŮM ZASTAVOVACÍ STUDIE. ul. Červeňanského, Praha 13 únor 2019 PROJEKTANT: Ing. Miloš Nedbal - IPO SERVIS, IČ: ARCHITEKT:

GARÁŽOVÝ DŮM ZASTAVOVACÍ STUDIE. ul. Červeňanského, Praha 13 únor 2019 PROJEKTANT: Ing. Miloš Nedbal - IPO SERVIS, IČ: ARCHITEKT: GARÁŽOVÝ DŮM ZASTAVOVACÍ STUDIE ul. Červeňanského, Praha 13 únor 20 PROJEKTANT: ARCHITEKT: INVESTOR: GARÁŽOVÝ DŮM ČERVEŇANSKÉHO - ZASTAVOVACÍ STUDIE Ing. Miloš Nedbal - IPO SERVIS, IČ: 604 39 441 Ing.

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje. 2. Úvod

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje. 2. Úvod TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje 1.1 Stavba : Karlovy Vary - Tašovice, - úprava tašovické návsi kraj : Karlovarský obec : Karlovy Vary - Tašovice Katastrální území : Tašovice 631060 Parcelní čísla

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 10. 11. 2016 Bod programu: 27 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor finanční Alena Kadlecová, Ing. Vladimír Zemek

Více

A.4 Údaje o stavbě. a) Nová stavba nebo změna dokončené stavby. b) Účel užívání stavby. c) Trvalá nebo dočasná stavba

A.4 Údaje o stavbě. a) Nová stavba nebo změna dokončené stavby. b) Účel užívání stavby. c) Trvalá nebo dočasná stavba A.4 Údaje o stavbě a) Nová stavba nebo změna dokončené stavby Jedná se o změnu dokončené stavby. Změna spočívá ve zvýšení vozovky v místě přechodu (příčný práh). b) Účel užívání stavby Jedná se o úpravu

Více

D.1.1. SO 101 Technická zpráva

D.1.1. SO 101 Technická zpráva D.1.1. SO 101 Technická zpráva Základní charakteristiky stavby Úprava přechodu pro chodce Prvomájová, Praha-Radotín, p.č. 2524/1 Navrhovaná stavba se nachází na území hl. města Prahy, v městské části Praha

Více

P R Ů V O D N Í Z P R Á V A

P R Ů V O D N Í Z P R Á V A Stavební akce: Úvaly, náměstí Arnošta z Pardubic, regulace parkovacích míst Kraj: Středočeský Katastrální území: Úvaly u Prahy Objednatel: Město Úvaly Stupeň dokumentace studie Zhotovitel dokumentace:

Více

PROJEKT REGENERACE PANELOVÉHO SÍDLIŠTĚ ŘEKY

PROJEKT REGENERACE PANELOVÉHO SÍDLIŠTĚ ŘEKY PROJEKT REGENERACE PANELOVÉHO SÍDLIŠTĚ ŘEKY Městský úřad Semily, odbor investic A. Popis realizace v letech 2005-2009 Realizace v roce 2005 Město Semily se po neúspěchu žádosti o dotaci rozhodlo, že provede

Více

DOPRAVA. A. Program rozvoje v letech

DOPRAVA. A. Program rozvoje v letech A. Program rozvoje v letech 2015-2018 Vyhodnocení programu rozvoje za rok 2015 Vyhodnocení programu rozvoje za rok 2016 Vyhodnocení programu rozvoje za rok 2017 DOPRAVA ZVÝŠENÍ BEZPEČNOSTI DOPRAVY Vybudovat

Více

A. Průvodní a technická zpráva

A. Průvodní a technická zpráva A. Průvodní a technická zpráva 1. Identifikační údaje Oprava místních komunikací a výstavba odstavných míst Název stavby Místo stavby parcela č. 1864/7;/8;/11;/12 a 531/9 k.ú. Hrušovany u Brna Investor

Více

Investiční akce 2012. Město Varnsdorf

Investiční akce 2012. Město Varnsdorf Investiční akce 2012 Město Varnsdorf Výstavba dešťové kanalizace Varnsdorf Stavba nové dešťové kanalizace v ulicích Dvorská a Čelákovická. Cena díla: 4.535.538 Kč Zhotovitel: Horák - stavební a obchodní

Více

Studie veřejného prostranství vnitrobloku

Studie veřejného prostranství vnitrobloku Studie veřejného prostranství vnitrobloku Zpracovatel Ing. arch. Ing. Marcel Kupka, Ing. Lenka Vašíčková Tel: 603 143 721, e-mail: zahradniarchitekt@post.cz IČ: 76266991, DIČ: CZ8256175246 Investor Město

Více

Číslo usnesení: Z 16/12 Bod č. 9

Číslo usnesení: Z 16/12 Bod č. 9 Číslo usnesení: Z 16/12 Bod č. 9 Příznak: Projednáno USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Číslo zasedání: 16. Termín zasedání: 14. 6. 2012 Předkládá: Jiří Částečka, starosta Zpracoval(a): Mgr. Václav

Více

STUDIE AUTORSKÁ ZPRÁVA

STUDIE AUTORSKÁ ZPRÁVA AUTORSKÁ ZPRÁVA Prostor náměstí jako centrum města slouží k setkávání či shromažďování lidí. Dle požadavku města Vratimov v zadání ke studii zůstává na náměstí zachováno 55 parkovacích míst, z toho 3 pro

Více

Datum: 01/2011. Kraj: telefon: staveb. Obec: Investor: Chodov. Navrhl: Soubor: 3 x A4 DPS

Datum: 01/2011. Kraj: telefon: staveb. Obec: Investor: Chodov. Navrhl: Soubor: 3 x A4 DPS Příloha: Chodov, Tovární ulice Komunikace pro pěší a parkoviště TECHNICKÁ ZPRÁVA Investor: projektování dopravních staveb autorizovaný inženýr dopravních staveb projektant dopravních staveb Jelínkova 1875,

Více

Technická správa komunikací hlavního města Prahy

Technická správa komunikací hlavního města Prahy Technická správa komunikací hlavního města Prahy Úsek dopravního inženýrství Řásnovka 770/8, 110 15 Praha 1 Magistrát hl. m. Prahy odbor dopravy Jungmannova 35/29 110 00 Praha 1 Váš dopis Naše č.j. Vyřizuje/

Více

ᛧ則VODNÍ Z ÁVA 1. Identifikační údaje 2. Výsledky provedených průzkumů a měření 3. Charakteristika staveniště 4. Navrhované urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení stavby 5. Nároky na

Více

OBSAH. Řešení přípravy a podílu městského obvodu na architektonických, urbanistických a velkých investičních záměrech města

OBSAH. Řešení přípravy a podílu městského obvodu na architektonických, urbanistických a velkých investičních záměrech města Program rozvoje 2011-2014 OBSAH I. Úvod II. Řešení přípravy a podílu městského obvodu na architektonických, urbanistických a velkých investičních záměrech města III. Jednotlivé oblasti rozvoje městského

Více

Místní komunikace 1c. Protokol ze zaměření komunikace katastrální území Dubenec. Místní komunikace III. třídy

Místní komunikace 1c. Protokol ze zaměření komunikace katastrální území Dubenec. Místní komunikace III. třídy III. třídy 1c 1 0,000 začátek úpravy napojení na silnici III/32542 9,00 penetrační makadam stav povrchu 2 2 0,004 změna šířky 3,00 3 0,048 propustek 1c-M1 4 0,052 napojení na MK 2c 5 0,141 propustek 1c-M2

Více

PRODÁNO V NABÍDCE. POZEMKY LOMNICE u Sokolova II

PRODÁNO V NABÍDCE. POZEMKY LOMNICE u Sokolova II pro výstavbu rodinných domů 24 pozemků V NABÍDCE I. etapa 22 pozemků PRODÁNO II.ETAPA projektu v Lomnici u Sokolova nabízí celkem 24 pozemků určených k individuální výstavbě rodinných domů. I.ETAPA projektu

Více

Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii/239 a II/240 SO 102 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii/239 a II/240 SO 102 TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: a) Označení stavby Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii.239 a II/240 b) Stavebník Obec Černuc, Černuc 17 273 23 Černuc IČ 00234257 c) Projektant Ing.Pavel

Více

F2.1 Rekonstrukce komunikace

F2.1 Rekonstrukce komunikace P-spektrum spol. s r.o. Dražovice 72, okr. Vyškov IČO:26275538 DIČ:342-26275538 AKCE : Oprava místní komunikace obce Ivanovice na Hané Chvalkovice na Hané ul. Velký Dvorek INVESTOR : Město Ivanovice na

Více

Plán projektových záměrů obce Obrnice, České Zlatníky a Chanov na období Příloha aktualizované verze programu rozvoje obec

Plán projektových záměrů obce Obrnice, České Zlatníky a Chanov na období Příloha aktualizované verze programu rozvoje obec Plán projektových záměrů obce, a Chanov na období 2019 2022 Příloha aktualizované verze programu rozvoje obec 2008 2013 1 Zastupitelstvo obce schvaluje aktualizaci dokumentu Program rozvoje Obce 2008-2013

Více

ASPIRA projekční atelier Náměstí Dr. Josefa Theurera 203, Příbram II tel ,

ASPIRA projekční atelier Náměstí Dr. Josefa Theurera 203, Příbram II tel , ASPIRA projekční atelier Náměstí Dr. Josefa Theurera 203, 261 01 Příbram II tel. 318 628 077, www.aspira.cz, e-mail: aspira@aspira.cz Zodp. projektant : Ing. Čestmír Kabátník datum : říjen 2017 Vypracoval:

Více

PARKOVÁNÍ NA UL. ALŽÍRSKÁ V OSTRAVĚ - PORUBĚ

PARKOVÁNÍ NA UL. ALŽÍRSKÁ V OSTRAVĚ - PORUBĚ PARKOVÁNÍ NA UL. ALŽÍRSKÁ V OSTRAVĚ - PORUBĚ AKTUALIZACE STUDIE ZPRACOVATEL AUTOR: MARPO s.r.o. 28.října 201, Ostrava-Mariánské Hory ING. ARCH. MARTIN ZÁVORKA ČÍSLO ZAK. 2989 EXPEDICE 02/2015 STAVEBNÍ

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ PROJEKT REGENERACE SÍDLIŠTĚ POD LIPOU HOŘICE

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ PROJEKT REGENERACE SÍDLIŠTĚ POD LIPOU HOŘICE VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ PROJEKT REGENERACE SÍDLIŠTĚ POD LIPOU HOŘICE 1 Do projektu byly zapojeny obyvatele bytových domů z ulic: Hankovo náměstí Janderova Pod Lipou Přemyslova Purkyňova Riegrova Škroupova

Více

STUDIE PROSINEC 2016 OBSAH STUDIE:

STUDIE PROSINEC 2016 OBSAH STUDIE: OBSAH STUDIE: TECHNICKÁ ZPRÁVA : Účel zpracování... 3 Identifikační údaje o zadavateli... 3 Identifikační údaje o zpracovateli... 3 Technický návrh pěších chodníků... 4 Konstrukce Chodníků :... 5 Odhad

Více

Jméno obce, jejího statutárního zástupce a jméno architekta, který s obcí dlouhodobě spolupracuje

Jméno obce, jejího statutárního zástupce a jméno architekta, který s obcí dlouhodobě spolupracuje soutěž ARCHITEKT OBCI PŘIHLÁŠKA Jméno obce, jejího statutárního zástupce a jméno architekta, který s obcí dlouhodobě spolupracuje Přihlašovatel Město Hulín Statutární zástupce Mgr. Roman Hoza Adresa nám.

Více

Atic, s.r.o. a Ing. arch. Libor Ţák Sdruţení

Atic, s.r.o. a Ing. arch. Libor Ţák Sdruţení Atic, s.r.o. a Ing. arch. Libor Ţák Sdruţení Riegrova 44a, 612 00 Brno tel. 541 245 286 fax 541 247 312 email: zak.apk@arch.cz Objednatel: Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Stavba: KOMPETENČNÍ

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření sídliště Kollárova- Jurovského

Vyhodnocení dotazníkového šetření sídliště Kollárova- Jurovského 2013 Vyhodnocení dotazníkového šetření sídliště Kollárova- Jurovského Městský úřad Kyjov Odbor rozvoje města Ing. Věra Pekárková Masarykovo nám. 30 697 01 Kyjov počet obyvatel bytového domu Vyhodnocení

Více

DŮVODOVÁ ZPRÁVA Zastupitelstvo města v září 2019 schválilo pravidla, která podrobně definují požadavky na prostorové a technické standardy veřejných

DŮVODOVÁ ZPRÁVA Zastupitelstvo města v září 2019 schválilo pravidla, která podrobně definují požadavky na prostorové a technické standardy veřejných DŮVODOVÁ ZPRÁVA Zastupitelstvo města v září 2019 schválilo pravidla, která podrobně definují požadavky na prostorové a technické standardy veřejných prostranství budovaných developerem, aby je mohlo město

Více

Chrastava - Oprava povrchů náměstí

Chrastava - Oprava povrchů náměstí OBSAH DOKUMENTACE Chrastava - Oprava povrchů náměstí A - TECHNICKÁ ZPRÁVA 6 A4 B SOUHRNNÉ ŘEŠENÍ STAVBY B.1 1: 10 000 PŘEHLEDNÁ SITUACE 1 A4 B.2 1: 200 KOORDINAČNÍ SITUACE 6 A4 C - STAVEBNÍ ČÁST C.101

Více

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY. Mírová, Havlíčkův Brod

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY. Mírová, Havlíčkův Brod ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY k projektové dokumentaci na akci Rekonstrukce komunikace III/03810 ul. Mírová, Havlíčkův Brod OBSAH 1. Identifikační údaje stavby... 2 1.1 Stavba:... 2 1.2 Místo stavby:... 2

Více

PŘÍLOHA Č.4 Seznam navrhovaných úprav

PŘÍLOHA Č.4 Seznam navrhovaných úprav PŘÍLOHA Č.4 Seznam navrhovaných úprav Projekt regenerace veřejného prostranství na sídlišti zpracovaný dle zásad přílohy k nařízení vlády č. 390/2017 Sb., část B. REVITALIZACE SÍDLIŠTĚ MÍRU V ODRÁCH I.

Více

Obnova povrchů vozovky a VDZ, výměna povrchů chodníků v ul. Dřínovská před č. p , Chomutov

Obnova povrchů vozovky a VDZ, výměna povrchů chodníků v ul. Dřínovská před č. p , Chomutov 01. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE a) Označení stavby Název stavby: Obnova povrchů vozovky a VDZ, výměna povrchů chodníků v ul. Dřínovská před č. p. 4741-4743, Chomutov k. ú.: Chomutov I Místo stavby: par. č. 4801/87,

Více

Regenerace sídliště Opava Kylešovice, II. etapa

Regenerace sídliště Opava Kylešovice, II. etapa Program regenerace veřejných prostranství na sídlištích Státní fond rozvoje bydlení Regenerace sídliště Opava Kylešovice, II. etapa Žadatel: Statutární město Opava Horní náměstí 69, 746 01 Opava IČ 00300535

Více

Jedná se o přípravu území pro výstavbu RD, přičemž výstavba RD není předmětem této dokumentace.

Jedná se o přípravu území pro výstavbu RD, přičemž výstavba RD není předmětem této dokumentace. OBSAH 1. Charakteristika území a stavebního pozemku a) poloha v obci - zastavěná část - nezastavěná část obce b) údaje o vydané (schválené) územně plánovací dokumentaci c) údaje o souladu záměru s územně

Více

Rada městského obvodu Pardubice III projednala předloženou zprávu a za Městský obvod Pardubice III souhlasí

Rada městského obvodu Pardubice III projednala předloženou zprávu a za Městský obvod Pardubice III souhlasí U S N E S E N Í ze 49. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 24. září 2018 od 16:00 hod v zasedací místnosti Městského obvodu Pardubice III Přítomni: členové Rady městského

Více

C.1 Technická zpráva ZPEVNĚNÉ PLOCHY V OKOLÍ HASIČSKÉ ZBROJNICE V OBCI LÍŠNICE. Ing. Lenka Vyhnálková

C.1 Technická zpráva ZPEVNĚNÉ PLOCHY V OKOLÍ HASIČSKÉ ZBROJNICE V OBCI LÍŠNICE. Ing. Lenka Vyhnálková C.1 Technická zpráva ZPEVNĚNÉ PLOCHY V OKOLÍ HASIČSKÉ ZBROJNICE V OBCI LÍŠNICE červenec 2014 1 Identifikační údaje... 3 2 Stručný popis stavby... 4 3 Vyhodnocení podkladů a průzkumů... 4 4 Technické řešení

Více

Rekonstrukce chodníků v obci Urbanice, Etapa I

Rekonstrukce chodníků v obci Urbanice, Etapa I Rekonstrukce chodníků v obci Urbanice, Etapa I Cílem projektu je vybudování nového a rekonstrukce stávajícího chodníku v obci Urbanice, které propojí severozápadní část obce s centrem a zajistí napojení

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO102 KRUHOVÝ OBJEZD

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO102 KRUHOVÝ OBJEZD 120015 Revitalizace veřejných prostranství sídliště Na Rybníku PDPS TECHNICKÁ ZPRÁVA SO102 KRUHOVÝ OBJEZD DOPRAVOPROJEKT Ostrava spol. s r.o., Masarykovo nám. č. 5/5, 702 00 Ostrava Str. 1 / 8 PDPS 120015

Více

D. 1. 6 Rekonstrukce stávajícího dětského hřiště u BD Měřičkova 50 52, Brno Řečkovice. Dětské hřiště Měřičkova zakázka č.

D. 1. 6 Rekonstrukce stávajícího dětského hřiště u BD Měřičkova 50 52, Brno Řečkovice. Dětské hřiště Měřičkova zakázka č. D. 1. 6 Rekonstrukce stávajícího dětského hřiště u BD Měřičkova 50 52, Brno Řečkovice Ing.arch. Martin Kabát. Tel.: +420 724 130 780 e-mail: martin.kabat@gasag.cz 1 A.1 Identifikační údaje... 2 A.1.1 Údaje

Více

Revitalizace sídlištních vnitrobloků

Revitalizace sídlištních vnitrobloků Revitalizace sídlištních vnitrobloků Chalabalova Heranova Bronzová V Hůrkách Bellušova Amforová Dana Céová, odbor životního prostředí, MČ Praha 13 Nová tvář sídliště v Praze 13 Revitalizace sídlištních

Více

CHROPYNĚ - REVITALIZACE PŘEDNÁDRAŽNÍHO PROSTORU A UL. NÁDRAŽNÍ PRŮVODNÍ ZPRÁVA

CHROPYNĚ - REVITALIZACE PŘEDNÁDRAŽNÍHO PROSTORU A UL. NÁDRAŽNÍ PRŮVODNÍ ZPRÁVA CHROPYNĚ - REVITALIZACE PŘEDNÁDRAŽNÍHO PROSTORU A UL. NÁDRAŽNÍ PRŮVODNÍ ZPRÁVA Analýza stavu Řešené území se nachází v severní části města Chropyně. Jedná se o prostor před železničním nádražím a přilehlou

Více

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VYBRANÝCH VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V CHOTĚBOŘI

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VYBRANÝCH VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V CHOTĚBOŘI ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VYBRANÝCH VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V CHOTĚBOŘI 1) Cíle a účel pořízení územní studie Cílem je ověřit podmínky využití vybraných veřejných prostranství (stávajících nebo nově navrhovaných,

Více

komplexní rekonstrukce a nové vybavení zřízení a vybavení bezbariérového WC rekonstrukce a nové vybavení kuchyně pro MŠ a ZŠ

komplexní rekonstrukce a nové vybavení zřízení a vybavení bezbariérového WC rekonstrukce a nové vybavení kuchyně pro MŠ a ZŠ 2014-2015 zřízení bezbariérového vstupu do budovy Fojtství a stavební úpravy v přízemí budovy Fojtství - rekonstrukce bývalé cukrářské výrobny na novou klubovnu a zázemí pro zaměstnance (denní místnost

Více

Setkání starosty Ing. Stanislava Blahy s občany Vések a s místní komisí. Vésky Město Uherské Hradiště

Setkání starosty Ing. Stanislava Blahy s občany Vések a s místní komisí. Vésky Město Uherské Hradiště Setkání starosty Ing. Stanislava Blahy s občany Vések a s místní komisí Vésky 26. 9. 2017 Město Uherské Hradiště Co jsme v poslední době zrealizovali Investice Rekonstrukce komunikace a oprava kanalizace

Více

Severní stavební, Masarykova 633/318, Ústí n.l. Ing. Jan Bělík ml., Ing. Jiří Zapletal

Severní stavební, Masarykova 633/318, Ústí n.l. Ing. Jan Bělík ml., Ing. Jiří Zapletal A - Úvodní část A1 Identifikační údaje : Název akce : Stupeň PD: Místo akce : ČÍŽKOVICE - MULTIFUNKČNÍ HŘIŠTĚ STUDIE Čížkovice Katastrální území: Čížkovice Kraj : Objednatel: Projektant : Ústecký Obec

Více

Multifunkční sportovní areál Újezd u Kunštátu

Multifunkční sportovní areál Újezd u Kunštátu Multifunkční sportovní areál Újezd u Kunštátu Doplněk studie pro zadání projektové dokumentace Osadní výbor Újezd 2015 Multifunkční sportovní areál Újezd u Kunštátu doplněk studie pro zadání projektové

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy Ing. Leoš Kučeřík 671 64 BOŽICE 441 TEL. 606 225 031 TECHNICKÁ ZPRÁVA Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy PDPS,SP INVESTOR: Obec Chvalovice,

Více

A. Průvodní zpráva...3. A.1. Identifikační údaje...3 A.1.1. Údaje o stavbě...3 A.1.2. Zadavatel...3 A.1.3. Zhotovitel studie...3

A. Průvodní zpráva...3. A.1. Identifikační údaje...3 A.1.1. Údaje o stavbě...3 A.1.2. Zadavatel...3 A.1.3. Zhotovitel studie...3 A. Průvodní zpráva...3 A.1. Identifikační údaje...3 A.1.1. Údaje o stavbě...3 A.1.2. Zadavatel...3 A.1.3. Zhotovitel studie...3 A.2. Zdůvodnění studie...4 a) Účel studie a sledované cíle...4 b) Potřebnost

Více

Studie městské parkové plochy Hostivař Pražská, Praha 10, Hostivař, kat.ú.: Hostivař (732052), p.č.: 504/1

Studie městské parkové plochy Hostivař Pražská, Praha 10, Hostivař, kat.ú.: Hostivař (732052), p.č.: 504/1 Studie městské parkové plochy Hostivař Pražská, Praha 10, Hostivař, 10200 kat.ú.: Hostivař (732052), p.č.: 504/1 DOKUMENTACE PRO ÚZEMNÍ SOUHLAS Investor: Městská část Praha 10 Datum: Květen 2017 Vypracovala:

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST A ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST A Územní studie pro zástavbu ploch Z1 a Z22 v obci Hořice - textová část strana 1 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. CHARAKTER STUDIE Studie

Více

ÚZEMNÍ STUDIE KARLOVY VARY BOHATICE VEŘEJNÁ PROSTRANSTVÍ

ÚZEMNÍ STUDIE KARLOVY VARY BOHATICE VEŘEJNÁ PROSTRANSTVÍ ÚZEMNÍ STUDIE KARLOVY VARY BOHATICE VEŘEJNÁ PROSTRANSTVÍ Řešené území. Řešené území se nachází ve východní části města Karlovy Vary, v k.ú. Bohatice. v jeho jižní části. Tato část je využita převážně pro

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 23. 6. 2016 Bod pořadu jednání: Věc: Plánovací smlouva - Bytová výstavba Polní Pavlovice Stručný obsah: Žadatel J. K.,

Více

DOPRAVNÍ PR ZKUMY V OBLASTI ROZVOJOVÉ PLOCHY ZA MLÉKÁRNOU

DOPRAVNÍ PR ZKUMY V OBLASTI ROZVOJOVÉ PLOCHY ZA MLÉKÁRNOU DOPRAVNÍ PR ZKUMY V OBLASTI ROZVOJOVÉ PLOCHY ZA MLÉKÁRNOU LOKALIZACE AKTUALIZAČNÍCH DOPRAVNÍCH PRŮZKUMŮ KRÁTKODOBÉ OVĚŘOVACÍ KŘIŽOVATKOVÉ SČÍTÁNÍ V DOPOLEDNÍM A ODPOLEDNÍM OBDOBÍ SČÍTÁNÍ STATICKÉ DOPRAVY

Více

INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA UHERSKÉ HRADIŠTĚ

INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA UHERSKÉ HRADIŠTĚ INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA UHERSKÉ HRADIŠTĚ 2009-2015 Integrovaný plán rozvoje města Jeden z nejvýznamnějších strategických dokumentů města Cílem - zlepšení kvality života a eliminace negativních jevů

Více

Průvodní zpráva $ěst P se% Ve& ěst 1143% P se. P se ST. Písek - studie dopravního řešení prostoru před ZŠ Šobrova. Ig. P.

Průvodní zpráva $ěst P se% Ve& ěst 1143% P se. P se ST. Písek - studie dopravního řešení prostoru před ZŠ Šobrova. Ig. P. vypracva Ig. P. Větrovcová trva datu Ig.. Čabrde 032018 č s "a"y b#edate 13082018 $ěst P se% Ve& ěst 1143% 398 19 P se Písek - studie dopravního řešení prostoru před ZŠ Šobrova Průvodní zpráva Budovcova

Více

A Průvodní zpráva. 1. Identifikační údaje. Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Stupeň PD:

A Průvodní zpráva. 1. Identifikační údaje. Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Stupeň PD: A Průvodní zpráva 1. Identifikační údaje Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Stupeň PD: Město Modřice ulice Chrlická Účelová komunikace podél Mlýnského náhonu, lávka a chodník pro pěší ulice

Více

Odpověď na žádost o poskytnutí informace dle zákona 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Odpověď na žádost o poskytnutí informace dle zákona 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím. Odpověď na žádost o poskytnutí informace dle zákona 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím. Žádost o poskytnutí informace (podána dne 09.1.2015) na odbor RUI: Žádost o poskytnutí investičních

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PRO LOKALITU NA NOVÝCH DVORECH V OBCI ROZSOCHATEC

ÚZEMNÍ STUDIE PRO LOKALITU NA NOVÝCH DVORECH V OBCI ROZSOCHATEC A ÚZEMNÍ STUDIE PRO LOKALITU NA NOVÝCH DVORECH V OBCI ROZSOCHATEC T E X T O V Á Č Á S T Z Á Z N A M O P R O J E D N Á N Í A S C H V Á L E N Í Ú Z E M Í S T U D I E Územní studie byla dne. projednána Zastupitelstvem

Více

Místní program obnovy Obce Citice do roku 2020 obsahuje tyto akce:

Místní program obnovy Obce Citice do roku 2020 obsahuje tyto akce: MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY OBCE CITICE Ministerstvo pro Místní rozvoj vydalo zásady pro poskytování účelových dotací obcím z rozpočtové kapitoly Ministerstvo pro Místní rozvoj v rámci Programu obnovy venkova.

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1) Identifikační údaje

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1) Identifikační údaje SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1) Identifikační údaje a) označení stavby Stavba : Oprava komunikace v ulici Zahradní Kraj : Středočeský Místo stavby : Hostivice Druh stavby : Oprava městské účelové komunikace

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA VARIANTA A OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY A INVESTORA.

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA VARIANTA A OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY A INVESTORA. A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY A INVESTORA 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE CHARAKTERIZUJÍCÍ STAVBU A JEJÍ PROVOZ 3. PŘEHLED VÝCHOZÍCH PODKLADŮ, SOULAD STAVBY S NIMI 4. ZDŮVODNĚNÍ

Více

PARK POD PLACHTAMI Nový Lískovec, Brno

PARK POD PLACHTAMI Nový Lískovec, Brno PARK POD PLACHTAMI Nový Lískovec, Brno SO 02 STAVEBNÍ ČÁST DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE SO 02/01 Technická zpráva Ing.arch. Jan ZEZŮLKA LEDEN 2011 STR 1 1/ VÝKRESY SO 02/02 02 HRACÍ PLOCHA STAVIDLO

Více

Zpráva o činnosti Místní komise Štěpnice za I. čtvrtletí 2012

Zpráva o činnosti Místní komise Štěpnice za I. čtvrtletí 2012 Zpráva o činnosti Místní komise Štěpnice za I. čtvrtletí 2012 I. Počet zasedání a přehled účasti jednotlivých členů V I. čtvrtletí 2012 se uskutečnila 4 zasedání komise. Člen komise 09.01.12 16.01.12 13.02.12

Více

DESTONE. katalog betonových výrobků Tuchlovice u Kladna aktualizace 1.2.

DESTONE. katalog betonových výrobků Tuchlovice u Kladna aktualizace 1.2. DESTONE katalog betonových výrobků Tel/Fax 657 085 312 657 182 312 273 02 Tuchlovice u Kladna 619 destone@destone.cz www.destone.cz aktualizace 1.2.2013 Betonová cihla Označení Rozměry (cm) Hmotnost Počet

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 33. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 15. března (č. 426/33 445/33)

- 1 - U S N E S E N Í. z 33. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 15. března (č. 426/33 445/33) - 1 - U S N E S E N Í z 33. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 15. března 2016 (č. 426/33 445/33) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, Mgr. M. Konečná, P. Kukučka, Ing. M. Robenek

Více

ZADÁNÍ PROFESÍM A SPECIALISTŮM PRO KONZULTACI A VY-

ZADÁNÍ PROFESÍM A SPECIALISTŮM PRO KONZULTACI A VY- Vladislava Veselá 20/12/2015 str. 1/5 Veřejná zakázka : PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ NÁMĚS- TÍ E.BENEŠE Objednatel: Zhotovitel: Statutární město Kladno Magistrát města Kladna Náměstí Starosty

Více

Termín seznámení obyvatel s připravovaným projektem Revitalizace sídl. Míru: středa , 15:00 Odry, MěÚ - velký sál, II.

Termín seznámení obyvatel s připravovaným projektem Revitalizace sídl. Míru: středa , 15:00 Odry, MěÚ - velký sál, II. PRIX GROUP s. r. o. Masarykovo náměstí 46, 742 35 ODRY, IČ : 26818841 www.prinex.cz VYHODNOCENÍ ANKETY - Revitalizace sídliště Míru v Odrách Termín seznámení obyvatel s připravovaným projektem Revitalizace

Více

PROJEKT PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ

PROJEKT PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ - 1 - PROJEKT PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ A.PRŮVODNÍ ZPRÁVA DRUPOS HB, s.r.o. 58301 IČ: 288 26 621 říjen 2016 - 2 - OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O STAVBĚ 3. PŘEHLED VÝCHOZÍCH

Více

rh - arch Tel: Fax:

rh - arch Tel: Fax: rh - arch Nekázanka 9, Praha 1, 110 00 Tel: +420-222 240 082 Fax: +420-603 240 116 projekt@rh-arch.com www.rh-arch.com ODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: Ing. arch. Mgr. Rostislav Říha KLIENT: 1.ÚVALSKÁ S.R.O. AKCE:

Více

C.1.1.1. Technická zpráva

C.1.1.1. Technická zpráva PD REKONSTRUKCE ULICE REVOLUČNÍ A ROOSEVELTOVA, CHRUDIM SO101 KOMUNIKACE C.1.1.1. Technická zpráva Investor: Město Chrudim, Resselovo náměstí 77, 537 16 Chrudim, IČO 270211 Zakázkové číslo: 1605/2011 Archivní

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje:

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje: PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: a) Označení stavby Čerčany-bezbarierové chodníky podél sil.ii/109 a III/1094 b) Stavebník Obec Čerčany,Václavská 36 257 22 Čerčany, IČ 00231584 c) Projektant Ing.Pavel

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření sídliště Lidická

Vyhodnocení dotazníkového šetření sídliště Lidická 2013 Vyhodnocení dotazníkového šetření sídliště Lidická Městský úřad Kyjov Odbor rozvoje města Ing. Věra Pekárková Masarykovo nám. 30 697 01 Kyjov 1060 1061 1062 1063 1026 1024 1025 1128 1129 1130 1131

Více

Rekonstrukce sportoviště při 11.ZŠ, ul. Obránců míru v Mostě

Rekonstrukce sportoviště při 11.ZŠ, ul. Obránců míru v Mostě Rekonstrukce sportoviště při 11.ZŠ, ul. Obránců míru v Mostě Informace Projektová dokumentace řeší rekonstrukci sportovních ploch a venkovního sezení v areálu 11. ZŠ v ul. Obránců míru v Mostě na pozemku

Více