Příloha č. 1. k Vnitřnímu řádu doplňkové činností na JU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příloha č. 1. k Vnitřnímu řádu doplňkové činností na JU"

Transkript

1 Příloha č. 1 k Vnitřnímu řádu doplňkové činností na JU Seznam platných živnostenských oprávnění Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích: Polygrafická výroba (Okresní ŽÚ) - odpovědný zástupce P.Pešek (PF), řemeslná živnost; Pořizování audiovizuálních záznamů (Obecní ŽÚ) - odpovědný zástupce p.hoch (PF) - volná živnost; Kopírovací služby (Obecní ŽÚ) - odpovědný zástupce J.Pudivitrová (ZF) - volná živnost; Pedagogická činnost (obecní ŽÚ) - odpovědný zástupce doc. J.Divišek (změna na doc. Mráz) (rektorát) - volná živnost; Výkon zeměměřičských činnosti (Okresní ŽÚ) - odpovědný zástupce Ing.M.Papežíková (ZF)), řemeslná živnost; Ubytovací služby (Obecní ŽÚ) - odpovědný zástupce p.h.havlová (KaM), volná živnost; Hostinská činnost (Okresní ŽÚ) - odpovědný zástupce p. P.Tomaschko (KaM), řemeslná živnost; Nakladatelská a vydavatelská činnost (Obecni ŽÚ) - odpovědný zástupce Ing.J.Kouřil (VÚRH), volná živnost; Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej (Obecní ŽÚ) - odpovědný zástupce Ing.J.Kouřil (VÚRH), volná živnost; Silniční motorová doprava nákladní (Okresní ŽÚ) - odpovědný zástupce R.Chlup (ŠZP), koncese; Opravy zemědělských strojů (Obecní ŽÚ) - odpovědný zástupce R.Chlup (ŠZP), volná živnost; Poradenská činnost v oboru zemědělství a regionálního rozvoje (Obecní ŽÚ), odpovědný zástupce prof.f.střeleček (ZF); Zprostředkovatelská činnost (Obecní ŽÚ), odpovědný zástupce Ing.L.Lhotka (změna na???) (rektorát).

2 Příloha č. 2 Smlouva o doplňkové činnosti číslo: uzavřená podle obchodního zákoníku a zákona o VŠ 111/98 Sb. I. mezi stranami: dodavatelem na straně jedné a odběratelem na straně druhé Zemědělská fakulta JU Studentská 13 České Budějovice PSČ IČO: DIČO: č. účtu_: /710 odpovědný zástupce: zmocněnec pro jednání: odpovědný zástupce: zmocněnec pro jednání: II.Předmět smlouvy: III.Plnění předmětu smlouvy: IV.Ukončení a předání předmětu smlouvy: V.Cena předmětu smlouvy je dohodnuta podle zákona o cenách 526/90Sb. VI. Fakturace předmětu smlouvy bude provedena do 10ti dnů od předání předmětu smlouvy VII. Další ujednání: Razítko a podpis: Razítko a podpis: V dne: V dne:

3 Příloha č. 3 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta Studentská 13 Přihláška na kurzy a semináře, pořádané formou doplňkové činnosti. Pořádající útvar: Druh a název kurzu - semináře: Délka trvání kurzu semináře: Cena kurzu semináře: za ZS Kč LS Kč Celkem za rok(kurz-seminář): Kč Splatnost je před zahájením kurzu-semináře, složenkou na číslo účtu /0710 u ČNB v Českých Budějovicích. Jiné ustanovení: Za pořádající organizaci: Přihláška na kurz seminář: Příjmení: Jméno: titul: Datum narození: a místo: národnost: Bydliště( přesná adresa) Podpis žadatele: V dne:

4 Příloha č. 4 Předpokládané pracovní náklady k zakázce DČ č. Smlouva o DČ č. Fakulta Zemědělská fakulta, Jihočeská Univerzita v Českých Budějovicích Sjednaná cena Katedra Datum zahájení prací Zodpovědný zpracovatel Datum ukončení práce Odběratel Datum odevzdání práce Bankovní spojení Faktura č. datum odevzdání datum úhrady PRO ZAMĚSTNANCE Příjmení a Jméno Sazba Počet odprac.hod. Mzdy a odměny za mimo v prac. K fakturaci hodinu pracovní době Kč. za odpr. Osobní Mimoř. K výplatě Kč za odpr. celkem k dobu hod.mimo příplatek odměny celkem hod.v prac. fakturaci prac.dobu době sl.1 x sl.2 sl.4 x 25 % sl sl.1 x sl.3 sl.7+8 a Vypracoval : V Č. Budějovicích, dne: Schválil vedoucí katedry (útvaru)

5 Příloha č. 5 Předpokládané pracovní náklady na dohody k zakázce DČ č. Smlouva o DČ č. Sjednaná cena Datum zahájení prací Datum ukončení práce Datum odevzdání práce NA DOHODY Fakulta :Zemědělská fakulta, Jihočeská Univerzita v Č. Budějovicích Katedra Zodpovědný zpracovatel Odběratel Bankovní spojení Faktura č. datum odevzdání datum úhrady Poř.čís. Příjmení a Jméno Požadovaná činnost Počet hodin Sazba Poznámka za hodinu Vypracoval : V Č. Budějovicích, dne: Schválil vedoucí katedry (útvaru)

6 Příloha č. 6 Kalkulace předběžná ke smlouvě o DOPLŇKOVÉ ČINNOSTI : číslo: I. Přímé náklady v Kč 1. materiálové ( materiál, DHM, energie aj. 2. Služby-opravy,údržba,cest.aj. služby 3. Mzdové náklady celkem 4. SZP ( 35% z ř.3 ) 5. Silniční daň 6. Odpisy inv. majetku 7. MEZISOUČET ( ř. 1 až 6 ) II. Nepřímé náklady 8. Režie fakulty ( minim. 20% z ř. 7 ) 9. Režie řešitelského střediska (ve výši.% z ř. 7 ) 10. Součet ř III. ZISK 11. zisk v % ( z ř.10 nejméně 10% ) 12. Základ pro DPH ( ř ) 13. DPH ( ř 12 x 22%, příp. 5%) 14. Částka k fakturaci ( ř ) Řešitel předkládápředběžnou kalkulaci ke schválení Doporučuji ( nedoporučuji ) uzavřít smlouvu o doplňkové činnosti č. řešitel: vedoucí katedry vedoucí EO tajemník ZF Podpisy V Českých Budějovicích dne: V. Rozdělení zisku (se vztahuje k výsledné kalkulaci; vyplní EO) 15. Hrubý zisk ( ř. 11 ) 16. Daň z příjmu ( 35% z ř. 15 ) 17. Čistý zisk po zdanění ř.15 minus ř podíl fakultě z ř. 17.činí % 19. podíl katedře-útvaru z ř. 17 činí % Zúčtoval: dne: O režii střediska bude katedře-útvaru zvýšen rozpočet NIV pro běžný rok. Přijetí úkolu v doplňkové činnosti je podmíněno řádným plněním základních pracovních povinností pracovníků, kteří se na plnění sjednaného úkolu budou podílet.

7 Příloha č. 7 Výkaz odpracovaných hodin k zakázce DČ č. STR.1 Fakulta Zemědělská fakulta, Jihočeská Univerzita v Českých Budějovicích Katedra Jméno pracovníka Smlouva DČ č Datum Odpracované hodiny leden únor březen duben květen červen A B A B A B A B A B A B CELKEM 1.pol.

8 STR.2 Datum Odpracované hodiny červenec srpen září říjen listopad prosinec A B A B A B A B A B A B CELKEM 2.pol. přenos 1.pol. za rok Poznámka A = v pracovní době B = mimo pracovní dobu Potvrzuji, že vykýzané práce byly skutečně vykonány řádně.pracovník naplnil ve vykázaném období všechny povinnosti vyplývající z jeho pracovního poměru, příp. zákonem stanovenou doplnil pracemi vykazovanými v době mimopracovní. podpis pracovníka podpis vedoucího úkolu podpis vedoucího katedry (útvaru)

9 Příloha č. 8 Vyúčtování pracovních nákladů zakázky DČ č. Smlouva o DČ č. Fakulta Zemědělská fakulta, Jihočeská Univerzita v Českých Budějovicích Sjednaná cena Katedra Datum zahájení prací Zodpovědný zpracovatel Datum ukončení práce Odběratel Datum odevzdání práce Bankovní spojení Faktura č. datum odevzdání datum úhrady PRO ZAMĚSTNANCE Příjmení a Jméno Sazba Počet odprac.hod. Mzdy a odměny za mimo v prac. K fakturaci hodinu pracovní době Kč. za odpr. Osobní Mimoř. K výplatě Kč za odpr. celkem k dobu hod.mimo příplatek odměny celkem hod.v prac. fakturaci prac.dobu době sl.1 x sl.2 sl.4 x 25 % sl sl.1 x sl.3 sl.7+8 a Vypracoval : V Č. Budějovicích, dne: Schválil vedoucí katedry (útvaru)

10 Příloha č. 9 Vyúčtování pracovních nákladů na dohody k zakázce DČ č. Smlouva o DČ č. Sjednaná cena Datum zahájení prací Datum ukončení práce Datum odevzdání práce NA DOHODY Fakulta :Zemědělská fakulta, Jihočeská Univerzita v Č. Budějovicích Katedra Zodpovědný zpracovatel Odběratel Bankovní spojení Faktura č. datum odevzdání datum úhrady Poř.čís. Příjmení a Jméno Požadovaná činnost Počet hodin Sazba Poznámka za hodinu Vypracoval : V Č. Budějovicích, dne: Schválil vedoucí katedry (útvaru)

11 Příloha č. 10 Výsledná kalkulace - vyúčtování zakázky ke smlouvě o DOPLŇKOVÉ ČINNOSTI : číslo: I. Přímé náklady v Kč 1. materiálové ( materiál, DHM, energie aj. 2. Služby-opravy,údržba,cest.aj. služby 3. Mzdové náklady celkem 4. SZP ( 35% z ř.3 ) 5. Silniční daň 6. Odpisy inv. majetku 7. MEZISOUČET ( ř. 1 až 6 ) II. Nepřímé náklady 8. Režie fakulty ( minim. 20% z ř. 7 ) 9. Režie řešitelského střediska (ve výši.% z ř. 7 ) 10. Součet ř III. ZISK 11. zisk v % ( z ř.10 nejméně 10% ) 12. Základ pro DPH ( ř ) 13. DPH ( ř 12 x 22%, příp. 5%) 14. Částka k fakturaci ( ř ) řešitel: vedoucí katedry vedoucí EO Podpisy V Českých Budějovicích dne: IV. Fakturace Podklady pro fakturaci předkládá řešitel neprodleně po ukončení zakázky, nejpozději však do 30.XI běžného roku. FAKTUROVAL: V. Rozdělení zisku (se vztahuje k výsledné kalkulaci; vyplní EO) 15. Hrubý zisk ( ř. 11 ) 16. Daň z příjmu ( 35% z ř. 15 ) 17. Čistý zisk po zdanění ř.15 minus ř podíl fakultě z ř. 17.činí % 19. podíl katedře-útvaru z ř. 17 činí % Zúčtoval: dne: O režii střediska bude katedře-útvaru zvýšen rozpočet NIV pro běžný rok. Přijetí úkolu v doplňkové činnosti je podmíněno řádným plněním základních pracovních povinností pracovníků, kteří se na plnění sjednaného úkolu budou podílet.

JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH ZEMĚDĚLSKÁ FAKULTA SMĚRNICE K DOPLŇKOVÉ ČINNOSTI

JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH ZEMĚDĚLSKÁ FAKULTA SMĚRNICE K DOPLŇKOVÉ ČINNOSTI JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH ZEMĚDĚLSKÁ FAKULTA SMĚRNICE K DOPLŇKOVÉ ČINNOSTI PLATNOST OD 1. 1. 2002 DOPLŇKOVÁ ČINNOST NA ZF JU Interní směrnice V zájmu zajištění jednotného postupu při

Více

Systém ekonomické kontroly projektů realizovaných na PF UJEP

Systém ekonomické kontroly projektů realizovaných na PF UJEP Pedagogická fakulta Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Směrnice děkana PF UJEP Ústí n. L. č. 7A/2007 Systém ekonomické kontroly projektů realizovaných na PF UJEP Tato směrnice stanovuje

Více

Univerzita Karlova v Praze, 1. lékařská fakulta Kateřinská 32, 121 08 Praha 2

Univerzita Karlova v Praze, 1. lékařská fakulta Kateřinská 32, 121 08 Praha 2 Univerzita Karlova v Praze, 1. lékařská fakulta Kateřinská 32, 121 08 Praha 2 Opatření děkana č. 14/2007, kterou se upravuje provádění doplňkové činnosti na 1. lékařské fakultě Vypracoval: Ing. Jaromír

Více

SBÍRKA ROZHODNUTÍ A OPATŘENÍ JIHOČESKÉ UNIVERZITY V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

SBÍRKA ROZHODNUTÍ A OPATŘENÍ JIHOČESKÉ UNIVERZITY V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH SBÍRKA ROZHODNUTÍ A OPATŘENÍ JIHOČESKÉ UNIVERZITY V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Číslo: R 335 Datum: 26. 10. 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Seminář pro příjemce OP LZZ finanční část MZ. Praha 5. 4. 2011

Seminář pro příjemce OP LZZ finanční část MZ. Praha 5. 4. 2011 Seminář pro příjemce OP LZZ finanční část MZ Praha 5. 4. 2011 Obsah prezentace Předkládané účetní doklady Přílohy monitorovací zprávy - 1) Podpisové vzory - 2) Soupiska účetních dokladů - 3) Pracovní výkazy

Více

ŽÁDOST O DOTACI NA ROK 2019

ŽÁDOST O DOTACI NA ROK 2019 STATUTÁRNÍ MĚSTO PLZEŇ MAGISTRÁT MĚSTA PLZNĚ Odbor sociálních služeb Martinská 2, Plzeň ŽÁDOST O DOTACI NA ROK 2019 Obsah formuláře A. Obecná část - souhrnné informace o organizaci a předkládaných službách

Více

ŽÁDOST O DOTACI NA ROK 2016

ŽÁDOST O DOTACI NA ROK 2016 STATUTÁRNÍ MĚSTO PLZEŇ MAGISTRÁT MĚSTA PLZNĚ Odbor sociálních služeb Martinská 2, Plzeň ŽÁDOST O DOTACI NA ROK 2016 Obsah formuláře A. Obecná část - souhrnné informace o organizaci a předkládaných službách

Více

ŽÁDOST O DOTACI NA ROK 2020

ŽÁDOST O DOTACI NA ROK 2020 STATUTÁRNÍ MĚSTO PLZEŇ MAGISTRÁT MĚSTA PLZNĚ Odbor sociálních služeb Martinská 2, Plzeň ŽÁDOST O DOTACI NA ROK 2020 Obsah formuláře A. Obecná část - souhrnné informace o organizaci a předkládaných službách

Více

Přihláška do Grantového řízení Žádost o příspěvek z Fondu ASEKOL v průběhu roku 2016 vyplní ASEKOL a.s. číslo žádosti

Přihláška do Grantového řízení Žádost o příspěvek z Fondu ASEKOL v průběhu roku 2016 vyplní ASEKOL a.s. číslo žádosti Fond ASEKOL /Rada Fondu ASEKOL Přihláška do Grantového řízení Žádost o příspěvek z Fondu ASEKOL v průběhu roku 2016 vyplní ASEKOL a.s. číslo žádosti program. vyplní žadatel název projektu název organizace

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ŽÁDOST O DOTACI NA PROJEKTY V SOCIÁLNÍ OBLASTI PRO ROK 2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ŽÁDOST O DOTACI NA PROJEKTY V SOCIÁLNÍ OBLASTI PRO ROK 2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ŽÁDOST O DOTACI NA PROJEKTY V SOCIÁLNÍ OBLASTI PRO ROK 2013 Obsah formuláře: A. Obecná část souhrnné informace o žadateli 1. Identifikační údaje o žadateli 2. Přílohy k žádosti B.

Více

S měrnice děkana č. 3/2019 Z ásady t vo r b y a sprá vy r o z počtu FRRMS p r o rok 2019

S měrnice děkana č. 3/2019 Z ásady t vo r b y a sprá vy r o z počtu FRRMS p r o rok 2019 S měrnice děkana č. 3/2019 Z ásady t vo r b y a sprá vy r o z počtu FRRMS p r o rok 2019 Určeno: všem pracovníků a studentům Fakulty regionálního rozvoje a mezinárodních studií č. j.: 93032019-391 Zpracovatel:

Více

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace uzavřená podle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

JEDNOTNÝ REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ Právnická osoba - základní a živnostenská část

JEDNOTNÝ REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ Právnická osoba - základní a živnostenská část ČÁST A - PODNIKATEL 01 Podnikatel a) obchodní firma / název *) právnické osoby podací razítko JEDNOTNÝ REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ Právnická osoba - základní a živnostenská část b) právní forma c) identifikační

Více

Smlouva o dílo (AT-CZ 042/.) uzavřená dle ust a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Hlava I. Smluvní strany

Smlouva o dílo (AT-CZ 042/.) uzavřená dle ust a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Hlava I. Smluvní strany PŘÍLOHA C1 Smlouva o dílo (AT-CZ 042/.) uzavřená dle ust. 2631 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Hlava I. Smluvní strany 1. Smluvní strany Objednatel : ZERA Zemědělská ekologická regionální

Více

MONITOROVACÍ ZPRÁVA ZJEDNODUŠENÁ ŽÁDOST O PLATBU. finanční část

MONITOROVACÍ ZPRÁVA ZJEDNODUŠENÁ ŽÁDOST O PLATBU. finanční část MONITOROVACÍ ZPRÁVA A ZJEDNODUŠENÁ ŽÁDOST O PLATBU (MZ a ZjŽoP) finanční část MONITOROVACÍ ZPRÁVA (MZ) finanční část - Přílohy MZ - Zjednodušená žádost o platbu (ZjŽoP) - Vyúčtování dotace dle vyhlášky

Více

Valná hromada. Oblastní ředitelé

Valná hromada. Oblastní ředitelé Příloha č. 1 Organizační struktura společnosti ABC a. s. Valná hromada Dozorčí rada Představenstvo Ekonomický úsek Ředitel společnosti Úsek nákupu Oblastní ředitelé Příloha č. 2 Vzor faktura daňový doklad

Více

Seminář pro příjemce OP LZZ. Praha 27. 5. 2010/22.6.2010

Seminář pro příjemce OP LZZ. Praha 27. 5. 2010/22.6.2010 Seminář pro příjemce OP LZZ finanční č část MZ Praha 27. 5. 2010/22.6.2010 Obsah prezentace Přílohy monitorovací zprávy - 1) Podpisové vzory - 2) Soupiska účetních dokladů - 3) Předkládané účetní doklady

Více

JEDNOTNÝ REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ pro právnické osoby

JEDNOTNÝ REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ pro právnické osoby podací razítko JEDNOTNÝ REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ pro právnické osoby Základní část V případě, že jste se rozhodli učinit níže uvedené úkony pomocí jednotného registračního formuláře na Centrálním registračním

Více

Doplňková činnost SR 1/2014. Doplňková činnost

Doplňková činnost SR 1/2014. Doplňková činnost Strana 1/5 Anotace: Tato směrnice s celoškolní působností vymezuje doplňkovou činnost na Vysoké škole ekonomické v Praze, jako celku i v rámci jednotlivých fakult a stanovuje zásady její formální podoby

Více

Osobní dotazník. Při mzdě nižší než minimální také váš vztah k minimálnímu zdravotnímu pojištění - vyznačte možnost: týká se jen DPČ a PP

Osobní dotazník. Při mzdě nižší než minimální také váš vztah k minimálnímu zdravotnímu pojištění - vyznačte možnost: týká se jen DPČ a PP Přílohy Osobní dotazník Příjmení: Stav: Jméno: Titul: Trvalý pobyt: Přechodný pobyt: Místo narození: Rodné číslo: Datum narození: Číslo OP: Číslo bankovního účtu, kam si přeji posílat výplatu: Telefony

Více

Správce: Pověřenec: Právní základ zpracování dle čl. 6 GDPR. Právní titul pro zpracování. Kategorie subjektů údajů

Správce: Pověřenec: Právní základ zpracování dle čl. 6 GDPR. Právní titul pro zpracování. Kategorie subjektů údajů Výkon agendy na základě živnostenského zákona zákon č. 455/1991 Sb., živnostenský zákon; zákon č. 570/1991 Sb., o živnostenských úřadech; žadatel o koncesi, ohlašovatel živnosti, podnikatel, zástupce podnikající

Více

Vypracovala a předkládá Ing. Martina Valášková, Referát pro vědu a tvůrčí činnost prof. Ing. Jiří Kulhánek, Ph.D. prorektor pro vědu a tvůrčí činnost

Vypracovala a předkládá Ing. Martina Valášková, Referát pro vědu a tvůrčí činnost prof. Ing. Jiří Kulhánek, Ph.D. prorektor pro vědu a tvůrčí činnost Univerzita Pardubice Směrnice č. 6/2015 Věc Studentská grantová soutěž Působnost všechny útvary univerzity Účinnost 1. ledna 2016 Číslo jednací RPO/0048/15 Vypracovala a předkládá Ing. Martina Valášková,

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE Smlouva č.01/2018 sport, mládež, vzdělávání MĚSTO KUTNÁ HORA dále jen m ě s t o nebo p o s k y t o v a t e l Sparta Kutná Hora, z.s. zastoupené starostou Ing. Josefem Viktorou sídlem Havlíčkovo náměstí

Více

Město Český Těšín. ŽÁDOST O ÚČELOVOU DOTACI Z ROZPOČTU MĚSTA ČESKÝ TĚŠÍN NA ROK 2016 (na poskytnutí dotace není právní nárok) I. IDENTIFIKACE ŽADATELE

Město Český Těšín. ŽÁDOST O ÚČELOVOU DOTACI Z ROZPOČTU MĚSTA ČESKÝ TĚŠÍN NA ROK 2016 (na poskytnutí dotace není právní nárok) I. IDENTIFIKACE ŽADATELE ŽÁDOST O ÚČELOVOU DOTACI Z ROZPOČTU MĚSTA ČESKÝ TĚŠÍN NA ROK 2016 (na poskytnutí dotace není právní nárok) I. IDENTIFIKACE ŽADATELE Název programu / dotačního titulu: ¹) Dotace pro rok: Evidenční číslo:²)

Více

Článek 1 Úvodní ustanovení

Článek 1 Úvodní ustanovení OPATŘENÍ DĚKANA EF č. 149/2018 k pravidlům pro přijímací řízení a podmínkám pro přijetí ke studiu v doktorském studijním programu v akademickém roce 2019/2020 12. 11. 2018 Článek 1 Úvodní ustanovení 1)

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace Číslo smlouvy! 2016/00046 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace Smluvní strany: Město Poděbrady, IČ: 00239640 se sídlem Jiřího náměstí 20/1, 290 01 Poděbrady zastoupeným PhDr. Ladislavem

Více

Metodický pokyn. k organizaci a financování soutěží a přehlídek v Královéhradeckém kraji

Metodický pokyn. k organizaci a financování soutěží a přehlídek v Královéhradeckém kraji Metodický pokyn k organizaci a financování soutěží a přehlídek v Královéhradeckém kraji Určuje pravidla poskytování finančních prostředků na soutěže a přehlídky (dále jen soutěže) organizované v Královéhradeckém

Více

Část Obchodní podmínky návrh smlouvy

Část Obchodní podmínky návrh smlouvy OBCHODNÍ PODMÍNKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění Název akce: ZÁLOŽNÍ ZDROJ ELEKTRICKÉ ENERGIE Část Obchodní podmínky návrh

Více

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice SMLOUVA O DÍLO (uzavřená dle. 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění) číslo smlouvy objednatele: 201305 číslo smlouvy zhotovitele:. na Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské

Více

Ubytování v objektech Správy kolejí a menz Univerzity Palackého v Olomouci

Ubytování v objektech Správy kolejí a menz Univerzity Palackého v Olomouci B3-04/2-MPK UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI METODICKÝ POKYN KVESTORA (MPK) B3-04/2-MPK Ubytování v objektech Správy kolejí a menz Univerzity Palackého v Olomouci Obsah: Zpracoval: Pro zajištění jednotného

Více

Obsah formuláře: Upozornění: A. Obecná část souhrnné informace o žadateli

Obsah formuláře: Upozornění: A. Obecná část souhrnné informace o žadateli Žádost poskytovatele sociální služby o dotaci pro rok 2011 Obsah formuláře: A. Obecná část souhrnné informace o žadateli 1. Identifikační údaje o žadateli 2. Přílohy k žádosti B. Specifická část - charakteristika

Více

Dokumenty SRLA ČR Společnosti radiologických asistentů České republiky z.s.

Dokumenty SRLA ČR Společnosti radiologických asistentů České republiky z.s. Dokumenty SRLA ČR Společnosti radiologických asistentů České republiky z.s. Společnost radiologických asistentů ČR z.s. Sekretariát SRLA ČR, Náves Svobody 35/47, 779 00 Olomouc Telefon: +420 602 786 085,

Více

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace uzavřená podle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 25. 07. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.08. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o zvláštním užívání nemovitosti mezi městem Písek

Více

Žádost o finanční podporu z dotačního programu Dotace obcím na zpracování územních plánů 2019

Žádost o finanční podporu z dotačního programu Dotace obcím na zpracování územních plánů 2019 !!VZOR!! Žádost o finanční podporu z dotačního programu Dotace obcím na zpracování územních plánů 2019 Evidenční číslo: Kontrolní součet: SXrVX Datum doručení: Dotčený odbor: Odbor územního plánování a

Více

LEDEN pondělí 10. spotřební daň splatnost daně za listopad 2010 (mimo spotřební daň z lihu) čtvrtek 20. daň z příjmů měsíční odvod úhrnu sražených

LEDEN pondělí 10. spotřební daň splatnost daně za listopad 2010 (mimo spotřební daň z lihu) čtvrtek 20. daň z příjmů měsíční odvod úhrnu sražených LEDEN pondělí 10. spotřební daň splatnost daně za listopad 2010 (mimo spotřební daň z čtvrtek 20. úterý 25. spotřební daň splatnost daně za listopad 2010 (pouze spotřební daň z daňové přiznání za prosinec

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na podporu aktivity v oblasti environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na podporu aktivity v oblasti environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty Příloha Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na podporu environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty (EVVO) pro rok 2016 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na podporu aktivity v oblasti

Více

Žádost poskytovatele sociální služby o dotaci pro rok 2013 z rozpočtu MČ Praha 21

Žádost poskytovatele sociální služby o dotaci pro rok 2013 z rozpočtu MČ Praha 21 Žádost poskytovatele sociální služby o dotaci pro rok 2013 z rozpočtu MČ Praha 21 Obsah formuláře: A. Obecná část souhrnné informace o žadateli 1. Identifikační údaje o žadateli 2. Přílohy k žádosti B.

Více

VYHLÁŠENÍ ROZVOJOVÉHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ

VYHLÁŠENÍ ROZVOJOVÉHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ VYHLÁŠENÍ ROZVOJOVÉHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ PEDAGOGA PRO DĚTI, ŽÁKY A STUDENTY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM V SOUKROMÝCH A CÍRKEVNÍCH ŠKOLÁCH NA ROK 2011 Č. j.: 27 476/2010-27 V Praze dne 11.

Více

Žádost o poskytnutí účelové neinvestiční dotace na podporu kulturních aktivit a akcí

Žádost o poskytnutí účelové neinvestiční dotace na podporu kulturních aktivit a akcí Fond kultury Zlínského kraje Žádost o poskytnutí účelové neinvestiční dotace na podporu kulturních aktivit a akcí Název projektu Max. 100 znaků A) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ŽADATELE Typ žadatele fyzická osoba/fyzická

Více

OPATŘENÍ TAJEMNÍKA ZF JU SBÍRKA ROZHODNUTÍ A OPATŘENÍ JIHOČESKÉ UNIVERZITY V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

OPATŘENÍ TAJEMNÍKA ZF JU SBÍRKA ROZHODNUTÍ A OPATŘENÍ JIHOČESKÉ UNIVERZITY V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH OPATŘENÍ TAJEMNÍKA ZF JU SBÍRKA ROZHODNUTÍ A OPATŘENÍ JIHOČESKÉ UNIVERZITY V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Číslo: S 3/2005 15. března 2005 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

S M L O U V A o poskytování závodní preventivní péče

S M L O U V A o poskytování závodní preventivní péče strana č. 1 S M L O U V A o poskytování závodní preventivní péče číslo smlouvy:. MUDr. Ivanka Vébrová místem podnikání Žerotínovo nám. 533/6, Brno, 60200 IČ: 021 74 791 IČZ: 72 997 003 Bank. spojení: Fio

Více

JIHOČESKÝ KRAJ PRAVIDLA. NÁZEV: Pravidla Rady Jihočeského kraje pro úhradu nákladů na pořízení změny územního plánu.

JIHOČESKÝ KRAJ PRAVIDLA. NÁZEV: Pravidla Rady Jihočeského kraje pro úhradu nákladů na pořízení změny územního plánu. JIHOČESKÝ KRAJ PRAVIDLA NÁZEV: Pravidla Rady Jihočeského kraje pro úhradu nákladů na pořízení změny územního plánu ČÍSLO: PLATNOST OD: ÚČINNOST OD: ROZSAH PŮSOBNOSTI: Jihočeský kraj Vypracoval: Za aktualizaci

Více

Vzor smlouvy o sdružení. 1. účastník (jméno a příjmení, nebo název/obchodní firma) (bydliště, nebo sídlo) (rodné číslo/číslo OP, nebo IČO) Čl.

Vzor smlouvy o sdružení. 1. účastník (jméno a příjmení, nebo název/obchodní firma) (bydliště, nebo sídlo) (rodné číslo/číslo OP, nebo IČO) Čl. Příloha č. 1 Vzor smlouvy o sdružení 1. účastník (jméno a příjmení, nebo název/obchodní firma) (bydliště, nebo sídlo) (rodné číslo/číslo OP, nebo IČO) 2. účastník (jméno a příjmení, nebo název/obchodní

Více

Žádost o dotaci městské části Praha 12 v sociální oblasti pro rok 2009 (V. program Podpora MČ v sociální oblasti)

Žádost o dotaci městské části Praha 12 v sociální oblasti pro rok 2009 (V. program Podpora MČ v sociální oblasti) Obsah formuláře: Žádost o dotaci městské části Praha 12 v sociální oblasti pro rok 2009 (V. program Podpora MČ v sociální oblasti) A. Obecná část souhrnné informace o žadateli 1. Identifikační údaje o

Více

SKYPE: PODNIKATELCZ!! E: PRESS@PODNIKATEL.CZ

SKYPE: PODNIKATELCZ!! E: PRESS@PODNIKATEL.CZ Daňový kalendář Leden pondělí 10. splatnost daně za listopad 2010 (mimo z lihu) čtvrtek 20. měsíční odvod úhrnu sražených záloh na fyzických osob ze závislé činnosti a z úterý 25. splatnost daně za listopad

Více

Program pro poskytování stipendií studentům vysokých škol v České republice z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 5/2015 Výtisk č.

Program pro poskytování stipendií studentům vysokých škol v České republice z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 5/2015 Výtisk č. Město Moravská Třebová 1 Druh předpisu: Název předpisu: Pravidla Program pro poskytování stipendií studentům vysokých škol v České republice z Číslo předpisu: 5/2015 Výtisk č.: 01 Platnost od: 22.06.2015

Více

ÚČELY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ZŠ MÁNESOVA OTROKOVICE

ÚČELY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ZŠ MÁNESOVA OTROKOVICE ÚČELY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ZŠ MÁNESOVA OTROKOVICE Zápis k základnímu vzdělávání 1) Účelem zpracování osobních údajů je zápis k základnímu vzdělávání ve smyslu zákona č. 561/2004 Sb., školský zákon.

Více

Směrnice děkana č. 8/2012 Pravidla podpory projektů vysokoškolského specifického výzkumu na Fakultě sportovních studií Masarykovy univerzity

Směrnice děkana č. 8/2012 Pravidla podpory projektů vysokoškolského specifického výzkumu na Fakultě sportovních studií Masarykovy univerzity Směrnice děkana č. 8/2012 Pravidla podpory projektů vysokoškolského specifického výzkumu na Fakultě sportovních studií Masarykovy univerzity (ve znění účinném 1. 9. 2014) Podle 28 odst. 1 zákona č. 111/1998

Více

ÚPLATA ZA PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ

ÚPLATA ZA PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ Mateřská škola Česká, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Česká 383, p. Lelekovice IČO: 750 21 455 ÚPLATA ZA PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ Č.j.: Spisový znak Skartační znak 64 /2018 A.1. A10 Vypracoval:

Více

LEDEN pondělí 10. spotřební daň - splatnost daně za listopad 2010 (mimo spotřební daň z lihu)

LEDEN pondělí 10. spotřební daň - splatnost daně za listopad 2010 (mimo spotřební daň z lihu) Daňový kalendář pro rok 2011 LEDEN pondělí 10. - splatnost daně za listopad 2010 (mimo z lihu) čtvrtek 20. - měsíční odvod úhrnu sražených záloh na fyzických osob ze závislé činnosti a z funkčních požitků

Více

LEDEN. pondělí 9. - daň z příjmů. pátek daň z příjmů

LEDEN. pondělí 9. - daň z příjmů. pátek daň z příjmů LEDEN pondělí 2. pondělí 9. pátek 20. úterý 24. daně za listopad 2011 - splatnost daně za listopad 2011 (mimo spotřební daň z závislé činnosti a z funkčních - splatnost daně za listopad 2011 (pouze spotřební

Více

Organizační směrnice

Organizační směrnice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Organizační směrnice Obsah: 1. Základní údaje o sdružení 2. Systém zpracování

Více

Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru

Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru Obec Olšany Olšany 66, 683 01 Olšany, IČ: 00368067, tel: 517 374 233 e-mail: obec@olsany.org, www.olsany.org Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru Obec Olšany jako zadavatel zakázky malého rozsahu

Více

Údaje o zpracovateli

Údaje o zpracovateli Tabulka č. 1 Údaje o zpracovateli Přesný název organizace: Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené Adresa sídla zpracovatele: Riegrova 1, 370 01 České Budějovice Adresa poštovní:

Více

Ubytování v objektech Správy kolejí a menz

Ubytování v objektech Správy kolejí a menz B3-06/6-MPK UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI METODICKÝ POKYN KVESTORA UP (MPK) B3-06/6-MPK Ubytování v objektech Správy kolejí a menz Univerzity Palackého v Olomouci Obsah: Zpracoval: Platnost a účinnost:

Více

JIHOČESKÝ KRAJ PRAVIDLA. NÁZEV: Pravidla Rady Jihočeského kraje pro úhradu nákladů na pořízení změny územního plánu.

JIHOČESKÝ KRAJ PRAVIDLA. NÁZEV: Pravidla Rady Jihočeského kraje pro úhradu nákladů na pořízení změny územního plánu. JIHOČESKÝ KRAJ PRAVIDLA NÁZEV: Pravidla Rady Jihočeského kraje pro úhradu nákladů na pořízení změny územního plánu ČÍSLO: SM/130/RK ZMĚNA Č. 1 PLATNOST OD: 24. 1. 2019 ÚČINNOST OD: 24. 1. 2019 ROZSAH PŮSOBNOSTI:

Více

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát PROTOKOL. Č. j. ČŠIZ-486/12 Z

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát PROTOKOL. Č. j. ČŠIZ-486/12 Z Česká školní inspekce Zlínský inspektorát PROTOKOL Č. j. ČŠIZ-486/12 Z o veřejnosprávní kontrole podle ustanovení 174 odst. 2 písm. e) zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším

Více

Smlouva o dílo č.s vm/2018

Smlouva o dílo č.s vm/2018 - - Smlouva o dílo č.s vm/2018 Uzavřená podle 2586 a následujících, zákona č. 89/2012, občanský zákoník 1. Zhotovitel: Článek I. Smluvní strany Název: Dopravní stavby HP Bohemia s.r.o. Sídlo: Poříčská

Více

Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích ZEMĚDĚLSKÁ FAKULTA

Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích ZEMĚDĚLSKÁ FAKULTA Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích ZEMĚDĚLSKÁ FAKULTA ROZPOČET ROKU 2004 Projednáno v akademickém senátu ZF JU dne: 6. května 2004 Předkládá: Ing. Alois Květoun - tajemník ZF JU Ing. Hana Coufalová

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

Rozhodnutí rektora č. 36/2015

Rozhodnutí rektora č. 36/2015 J) Slezská univerzita v Opavě Rozhodnutí rektora č. 36/2015 Jímž se vyhlašuje Interní soutěž v rámci institucionální plánu Slezské univerzity v Opavě (ISIP) s počátkem řešení projektů v roce 2016 Vydáno:

Více

Seminář pro příjemce OP LZZ 2. 2. 2010

Seminář pro příjemce OP LZZ 2. 2. 2010 Seminář pro příjemce OP LZZ Praha 2. 2. 2010 MONITOROVACÍ ZPRÁVA (MZ) finanční část Přílohy MZ B2. Finanční část MZ - Zjednodušená žádost o platbu (ZjŽoP) - Vyúčtování dotace dle vyhlášky MF ČR Přílohy

Více

6. 3 ÚČTOVÁNÍ O DLOUHODOBÉM HMOTNÉM MAJETKU

6. 3 ÚČTOVÁNÍ O DLOUHODOBÉM HMOTNÉM MAJETKU 6. 3 ÚČTOVÁNÍ O DLOUHODOBÉM HMOTNÉM MAJETKU 6. 3. 1 POŘÍZENÍ A ODPISY DHM - příklad č. 1 Pan Jaroslav Vondráček má firmu, která se zabývá šitím pánských a dámských obleků. Firma je plátcem DPH. V oblasti

Více

S m l o u v a o d í l o

S m l o u v a o d í l o Návrh smlouvy o dílo, příloha č. 5 zadávací dokumentace veřejné zakázky: Turistická rozhledna Dlažov S m l o u v a o d í l o uzavřená dle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE Smlouva č.04/2019 sport, mládež, vzdělávání MĚSTO KUTNÁ HORA dále jen m ě s t o nebo p o s k y t o v a t e l Sportovní klub Sršni Kutná Hora, z.s. zastoupené starostou Ing. Josefem Viktorou sídlem Havlíčkovo

Více

Moravskoslezský kraj 28. října Ostrava

Moravskoslezský kraj 28. října Ostrava Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2019 Evidenční číslo: Název programu: Program

Více

ŽÁDOST O FINANČNÍ PŘÍSPĚVEK

ŽÁDOST O FINANČNÍ PŘÍSPĚVEK 1 Přesný název projektu: (akce) Předkládající subjekt: (plný název) ŽÁDOST O FINANČNÍ PŘÍSPĚVEK z rozpočtu obce Ryjice na rok 20 na akci, činnost, projekt Základní informace o žadateli a projektu a) právní

Více

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ DAŇOVÉ EVIDENCE. Milevský software s.r.o. - účetní a poradenská kancelář

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ DAŇOVÉ EVIDENCE. Milevský software s.r.o. - účetní a poradenská kancelář SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ DAŇOVÉ EVIDENCE Milevský software s.r.o. - účetní a poradenská kancelář 1 Smlouva o zpracování daňové evidence uzavřená mezi zadavatelem firma, jméno sídlo: IČ: na straně jedné a zpracovatelem

Více

Smlouva o dílo č. 8/2018-VI

Smlouva o dílo č. 8/2018-VI SoD Č. 8/2018-VI - MŠ Větřní č. p. 294 - Obnova sociálních zařízení, rozvodů vody a kanalizace Smlouva o dílo č. 8/2018-VI Uzavřená podle 2586 a následujících,, zákona Č. 89/2012, občanský zákoník 1. Zhotovitel:

Více

Směrnice rektora č. 10R/2001 DOPLŇKOVÁ ČINNOST

Směrnice rektora č. 10R/2001 DOPLŇKOVÁ ČINNOST rektor Plzeň 18. května 2001 R-268-01 Směrnice rektora č. 10R/2001 DOPLŇKOVÁ ČINNOST Tato směrnice upravuje způsob provádění doplňkové činnosti na Západočeské univerzitě v Plzni. (dále jen ZČU.) Článek

Více

Článek 1 Smluvní strany. Mírové náměstí 35, Louny Radovanem Šabatou, starostou města

Článek 1 Smluvní strany. Mírové náměstí 35, Louny Radovanem Šabatou, starostou města PŘÍKAZNÍ SMLOUVA č. MULNCJ/48205/2016 ev. č. DS201600357 o výkonu autorského dozoru uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Příkazce Sídlo: Zastoupený:

Více

Pojmenování a popis agendy / parametr zpracování Osobních údajů

Pojmenování a popis agendy / parametr zpracování Osobních údajů Pojmenování a popis agendy / parametr zpracování Osobních údajů Evidence žáků (školní matrika), doklady o přijetí žáků, o průběhu vzdělávání a jeho ukončování Mzdová a personální agenda (včetně dalšího

Více

Zpráva. Základní školy Plavy

Zpráva. Základní školy Plavy Zpráva o výsledku veřejnosprávní kontroly na místě ve smyslu 13 odst.1 zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů (zákon o finanční kontrole) s odkazem na

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2085 a následujících zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Článek II.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2085 a následujících zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Článek II. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2085 a následujících zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Článek I Smluvní strany Prodávající: ELKOPLAST CZ, s.r.o. Se sídlem: Zastoupený: Místo

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel)

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel) 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel) Objednatel: Zastoupený: Mgr. Jaroslavou Cháberovou Sídlo: 386

Více

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Článek I. Smluvní strany Objednatel: Obec Kobylnice Sídlo: Na Budínku 240, 664 51 Kobylnice Zastoupený: starostou

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0445/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0445/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0445/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

Producentský protokol. I. Prohlášení producenta

Producentský protokol. I. Prohlášení producenta Producentský protokol Jméno a příjmení: datum narození:. trvale bytem:.. IČ/DIČ:.. (dále jen producent ).. I. Prohlášení producenta Producent tímto prohlašuje, že: a) je ve smyslu ustanovení 79 odst. 2

Více

POKYN KVESTORA Zabezpečení činnosti v oblasti oběhu dokladů v závěru hospodářského roku 2004 Organizační Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

POKYN KVESTORA Zabezpečení činnosti v oblasti oběhu dokladů v závěru hospodářského roku 2004 Organizační Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Kód: PK/7/2004 Druh: POKYN KVESTORA Název: Zabezpečení činnosti v oblasti oběhu dokladů v závěru hospodářského roku 2004 Organizační Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně závaznost: Datum vydání: 29.9.2004 Účinnost:

Více

1952/2, DIČ: CZ

1952/2, DIČ: CZ Smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu Jihočeského kraje na realizaci projektu Badatelsky orientovaná výuka" schváleného Regionální radou regionu soudržnosti Jihozápad pro financování

Více

LEDEN. - daň z příjmů. - daň z nemovitostí ÚNOR

LEDEN. - daň z příjmů. - daň z nemovitostí ÚNOR LEDEN pondělí 2. pondělí 9. pátek 20. úterý 24. sazby daně za listopad 2011 - splatnost daně za listopad 2011 (mimo spotřební příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a z - splatnost daně za listopad

Více

D o d a t e k č... ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb

D o d a t e k č... ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb D o d a t e k č.... ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb č. ze dne... (dále jen Smlouva ) (poskytovatel specializované ambulantní zdravotní péče dohoda a vzdělávání) uzavřené mezi smluvními

Více

ŽÁDOST O DOTACI V OBLASTI SOCIÁLNÍ

ŽÁDOST O DOTACI V OBLASTI SOCIÁLNÍ Příloha č. 2 usnesení Rady městské části Praha 12 č. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ŽÁDOST O DOTACI V OBLASTI SOCIÁLNÍ 1. Přesný název projektu 2. Základní údaje o žadateli: NA ROK 216 přesný název žadatele právní

Více

Návrh smlouvy o dílo č. j. KRPK-20569/ČJ VZ

Návrh smlouvy o dílo č. j. KRPK-20569/ČJ VZ Návrh smlouvy o dílo č. j. KRPK-20569/ČJ-2010-1900VZ Česká republika - Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje se sídlem Sokolovská 108/A, 360 05 Karlovy Vary Zastoupená plk. Mgr. Oldřichem Tomáškem,

Více

Úterý 24.1. - spotřební daň - splatnost daně za listopad 2011 (pouze spotřební daň z lihu) Středa 25.1.

Úterý 24.1. - spotřební daň - splatnost daně za listopad 2011 (pouze spotřební daň z lihu) Středa 25.1. Daňový kalendář na rok 2012 LEDEN 2.1. - odvod daně vybírané srážkou podle zvláštní sazby daně za listopad 2011 9.1. - splatnost daně za listopad 2011 (mimo spotřební daň z lihu) Pátek 20.1. závislé činnosti

Více

Daňový doklad - Faktura č

Daňový doklad - Faktura č Daňový doklad - Faktura č. 1619136758 Dodavatel: HP TRONIC Zlín, spol. s r.o. Kútíky 637 760 01 Zlín - Prštné IČO: 49973053 DIČ: CZ49973053 Spis: C13723 vedená u KS v Brně Bankovní spojení: Česká spořitelna,

Více

Podmínky pro poskytnutí dotačního programu v oblasti podpory sportovních aktivit spolků MČ P15 pro rok 2015.

Podmínky pro poskytnutí dotačního programu v oblasti podpory sportovních aktivit spolků MČ P15 pro rok 2015. Příloha č. 2 USN R-377 Podmínky pro poskytnutí dotačního programu v oblasti podpory sportovních aktivit spolků MČ P15 pro rok 2015. I. Úvodní ustanovení 1. Dotační program v oblasti podpory sportovních

Více

INOMINÁTNÍ SMLOUVA ve smyslu ust. 853 zákon č. 40/1964 Sb., občanský zákoník (dále jen Smlouva )

INOMINÁTNÍ SMLOUVA ve smyslu ust. 853 zákon č. 40/1964 Sb., občanský zákoník (dále jen Smlouva ) INOMINÁTNÍ SMLOUVA ve smyslu ust. 853 zákon č. 40/1964 Sb., občanský zákoník (dále jen Smlouva ) k veřejné zakázce Cvičný sbor a cvičný orchestr pro projekt Inovace studijního programu HF JAMUʺ I. Smluvní

Více

ROZVAHA. ve zjednodušeném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč ) označ PASIVA řád Běžné účetní Minulé účetní. řád

ROZVAHA. ve zjednodušeném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč ) označ PASIVA řád Běžné účetní Minulé účetní. řád Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 500/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu ke dni 31.12.2014 ( v celých tisících Kč ) IČ 25 00 37 80 Obchodní firma nebo jiný název účetní

Více

Seminář pro příjemce. Postup pro vyplnění monitorovací zprávy Výzva č. 6, 7 a 10

Seminář pro příjemce. Postup pro vyplnění monitorovací zprávy Výzva č. 6, 7 a 10 Seminář pro příjemce Postup pro vyplnění monitorovací zprávy 12.12.2016 Výzva č. 6, 7 a 10 Monitorovací zpráva I II.1 Realizované klíčové aktivity projektu stav klíčové aktivity: plánována vs. realizována

Více

příloha A obchodní podmínky

příloha A obchodní podmínky příloha A obchodní podmínky veřejná zakázka ICT a mobilní dotyková zařízení pro projekt INTERES pro ZŠ Morkovice o o o o o krycí list nabídky návrh smlouvy příloha č. 1 smlouvy technická specifikace příloha

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0344/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0344/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0344/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

A. Žádost o dotaci v rámci Dotačního programu města Jindřichův Hradec na podporu obnovy kulturního dědictví

A. Žádost o dotaci v rámci Dotačního programu města Jindřichův Hradec na podporu obnovy kulturního dědictví A. Žádost o dotaci v rámci Dotačního programu města Jindřichův Hradec na podporu obnovy kulturního dědictví I. Žadatel: V případě právnických osob: Obchodní firma nebo název:... Právní statut žadatele:.....

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název zadavatele: Hlavní město Praha Sídlo zadavatele: Praha 1, Mariánské náměstí 2/2, PSČ 110 01 IČO: 00064581 Název veřejné zakázky: Dodávka kancelářské techniky, její instalace

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK NÁVRH

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK NÁVRH Licence: DD06 XCRGBZUC / ZU1 (10042015 / 10042015) Sdružení obcí pro nakládání s odpady ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015 - NÁVRH (v Kč) sestavený ke dni 31.12.2015 Údaje o organizaci identifikační číslo 46772707

Více

Obec Žár Žár 30, Trhové Sviny IČO: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Obec Žár Žár 30, Trhové Sviny IČO: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Žár 30, 374 01 Trhové Sviny VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADAVATEL: SíDLEM: ZASTOUPENA: IČ: Obec Žár Žár 30,37401 Žár Ing. Milošem Pecháčkem - starostou obce Žár 00581976 ZAKÁZKA

Více

7/2017 Poskytnutí slevy, bonusu při nákupu drobného dlouhodobého hmotného majetku

7/2017 Poskytnutí slevy, bonusu při nákupu drobného dlouhodobého hmotného majetku 7/2017 Poskytnutí slevy, bonusu při nákupu drobného dlouhodobého hmotného majetku Klíčová slova: drobný dlouhodobý hmotný majetek, drobný DHM, sleva, poskytnutí slevy, bonus, skonto, účet 028, 377, 501,

Více

Směrnice o poskytování veřejné finanční podpory z rozpočtu obce Želešice

Směrnice o poskytování veřejné finanční podpory z rozpočtu obce Želešice OBEC ŽELEŠICE Směrnice o poskytování veřejné finanční podpory z rozpočtu obce Želešice Účinnost od: 7.2.2014 Zástupce obce - poskytovatele: Ing. Jiří Kvasnička, starosta obce Želešice 1 Článek I Základní

Více

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od Poř. č.:49.02 MĚSTO TURNOV Antonína Dvořáka 335 Zodpovídá: odbor kontroly Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od 13.12.2006 Článek I. Základní vymezení 1) Tato směrnice popisuje

Více