i4wifi a.s. produktové novinky Březen 2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "i4wifi a.s. produktové novinky Březen 2013"

Transkript

1 i4wifi a.s. produktové novinky Březen 2013

2 MIKROTIK: Cloud Core Router CCR1016, 12x Gbit LAN, dotykové LCD, vč. L6 Super výkonný router od Mikrotiku s 16-ti jádry! Cloud Core Router je plně gigabytový a dodává se v hliníkovém indoor case v provedení rack 1U. Cloud Core má dotykový, barevný LCD displej, díky kterému máte přístup i k některým nastavením Mikrotiku. Implementovány jsou následující funkce: statické přidělování adres a routování router advertisement daemon (pro autokonfiguraci adres) dynamické routování: BGP+, OSPFv3, a RIPng protocoly firewall (filter, mangle, address lists) DNS 6in4 (SIT) tunely telnet ping traceroute web proxy

3 GWL/Power GridFree AC Direct Invertor DC-AC 230V, 2000W CE GF-MAC2000 je Inovativní 2 kw DC / AC grid-tied solární invertor. Jedná se o revoluční produkt, protože se jedná o první DC/AC měnič na trhu k používající nízkého napětí DC na vstupu. GF-MAC2000 je kompletní řešení pro FV instalace bez obav z práce s vysokým napětím na úrovni DC. GF-MAC2000 pracuje se solárními panely a přivádí energii do sítě 230V AC. Toto nefunguje v off-grid režimu tzn. nepodporuje napájení z baterií.

4 GWL/Power: Měřič spotřeby elektr. energie, wattmetr - GridFree 230V/16A GridFree elektroměr a wattmetr přímo do zásuvky - měří i ve zpětném směru. Měřič spotřeby určený pro GridFree. Vlastnosti EMF-1: zobrazuje aktuální čas, napětí a frekvenci sítě, proud a příkon spotřebiče, účiník zaznamenává maximální příkon a spotřebu el.energie za dobu připojení lze nastavit 2 tarify (dvě různé ceny pro určité hodiny/dny)

5 GWL/Power: GridFree Micro AC Invertor DC-AC 230V, 230W CE Revoluční řešení pro solární instalace Mikroměnič - kompletní elektrárna v nejmenším provedení. Jednoduchá instalace a minimální údržba. Plně modulární systém. Velmi efektivní a snadný způsob řešení pro nezávislou výrobu el. energie se zachováním připojení na elektrizační síť. Ideální způsob snížení nákladů za elektřinu. Zpomalte si i Vy svůj elektroměr! (Tím, že snížíte spotřebu ze sítě.)

6 GWL/Power: ARM platforma - procesor Cortex-A8, 1GB DDR3 RAM, podpora Android/Linux Tato mini platforma s procesorem ARM a předinstalovaným OS Android 4.0 vyniká především svou velikostí (blíží se velikosti USB flash klíčenky). MiniPC je vhodné jako tenký klient či domácí multimediální centrum. Oproti původní verzi MK802 tento nový model MK802+ přináší stejně výkonný ale menší procesor, který se méně zahřívá a je úspornější, dále lépe optimalizovaný OS Android 4.0 ICS a co je nejpodstatnější, tak má navíc vestavěný mikrofon pro hlasové ovládání, nebo skype hovory. Ostatní parametry zůstávají zachovány.

7 GWL/Power: Bezdrátová mini klávesnice s touchpadem Bezdrátová mini klávesnice s touchpadem. Univerzální použití pro různé platformy Windows, Linux, Android. Vhodná jako dálkové ovládání pro multimediální centra. Bezdrátová QWERTY klávesnice s polohovacím zařízením TouchPad na frekvenci 2.4GHz. Tato klávesnice je určena pro široké spektrum zařízení jako osobní počítač, multimediální centra, herní konzole, zařízení se systémem Android.

8 GWL/Power: Úsporná svítivka LED+ 21x SMD, JDR E14, bodová, teplá bílá (4 W, 230 V) Úsporná LED žárovka značky GWL/Power s paticí E14 JDR, vyzařovacím úhlem 120 a teplou barvou světla. Největších úspor elektřiny dosáhnete s touto LED žárovkou v místech, kde se často svítí, např. obývací pokoje, ložnice a předsíně. Tato LED žárovka LED-E14-21SA-W vyniká vysokým světelným tokem 300 lm při příkonu pouze 4W, tj. dosahuje skvělého poměru 75 lumenů na watt. Malá patice E14 se využívá především v lampičkách, bodovkách a podobných světelných zdrojích. Žárovka svítí teplou barvou světla, vhodnou do ložnic, obývacích pokojů, předsíní atd.

9 GWL/Power: Úsporná svítivka LED 32x SMD, E27, half-ball, teplá bílá (6 W, 230 V) Úsporná LED žárovka značky GWL/Power s paticí E27, vyzařovacím úhlem 120 a teplou barvou světla. Výhodou žárovky je možnost natočení do požadovaného směru v úhlu až 215. Tato LED žárovka LED-E27-HO-32-W vyniká vysokým světelným tokem 480 lm při příkonu pouze 6W, tj. dosahuje skvělého poměru 80 lumenů na watt. Patice E27 se využívá především v lustrech, lampách a podobných světelných zdrojích. Žárovka svítí teplou barvou světla, vhodnou do ložnic, obývacích pokojů, předsíní atd.

10 POWER: Instalační napájecí zdroj 12 V, 5 A (60 W/spínaný) Instalační napájecí zdroj 12 V, 5 A s krytím IP67. Zdroj je vhodný pro napájení LED pásků značky GWL/Power. Výstupní napětí (V): 12 V Vstupní napětí (V): VAC Frekvence napětí (Hz): 47~63 Hz Max. výstupní proud (A): 5 A V nabídce také 12V instalační zdroje 5, 24 a 36W

11 MIKROTIK: RB2011UAS-RM 5x Gbit LAN, 5x 100 Mbit LAN, microusb, SFP, do racku, L5 RouterBoard RB2011UAS-RM je osazen 5x Gbit ethernetovými porty a 5x 100 Mbit porty. Jedná se o verzi s vyšší pamětí RAM (128 MB místo 64 MB), s microusb portem, SFP slotem a LCD displejem. RouterBoard je v provedení do racku. RB2011UAS-RM se hodí pro malé kanceláře, či pro vnitropodniké řešení. RouterBoard je dodáván s licencí L5 a je určen do racku. Velkou výhodou je dotykový barevný LCD displej, který přehledně zobrazuje aktuální dění v síti. V případě potřeby lze přes displej Mikrotik i restartovat. MikroUSB port je určen pro připojení externí paměti. Vhodné, např. pro logování či vytvoření FTP serveru nebo pro připojení 3G modemu. Součástí dodávky je i kvalitní zdroj.

12 GWL/Power: Charger 12V/6A Univerzální nabíječ (4 články, 1 bat.) Univerzální nabíječ pro LiFePO4 články a baterie. Lze použít pro nabíjení čtyř článků v serii (4S) nebo pro nabíjení 12V baterie s PCM, nebo 12V LiFeYPO4 baterií. Inteligentní 6-ti stupňová automatická nabíječka vhodná pro všechny druhy Pb aku 12V, ale díky možnosti nabíjet až do 15V také pro LiFePO4 baterie. Je určen pro nabíjení 12V baterií s kapacitou 1,2 až 200 Ah. Nabíječka nejiskří, pozná špatnou polaritu zapojení a také se po ukončení zvoleného módu nastaví do udržovacího cyklu. Ochrana proti přepólování a zkratu.

13 GWL/Power: Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw Sada obsahuje jeden vestavný spínač a jeden jednokanálový nástěnný vysílač. Ke každému kanálu lze nakonfigurovat až 10 přijímačů. Můžete pohodlně zapínat a vypínat spotřebiče pomocí nástěnného vysílače. Maximální dosah ve volném prostoru je 70 m. Integrované jištění proti přetížení. Lze také využít k LED páskům GWL/Power. Výstupní napětí spínače je 230V, připojíte tedy libovolný adaptér se vstupním napětím 230V a výstupním 12V. Následně na výstupu 12V můžete připojit LED pásek. Všechny součásti bezdrátového spínacího systému RSL jsou vzájemně kompatibilní a tím umožňují optimální zahájení automatizace Vaší domácnosti.

14 UBIQUITI: UniFi 300 Mbps AP/Hotspot 5 GHz, n, MIMO venkovní UniFi Outdoor je designově povedené venkovní hotspotové řešení využívající standard a/n. Jde tedy o 5GHz hotspotové řešení. Je vybaveno anténním systémem MIMO 2 2 a podporuje tak propustnost až 300Mbps. Jednoduše lze připojit dvě antény přes RSMA konektory. V administraci lze na mapě plánovat rozmístění vzájemně komunikujících jednotek UniFi a lze definovat virtuální AP s různými oprávněními včetně možnosti přesměrování na autentizační server. Jednotka nově obsahuje druhý ethernetový konektor pro bridgování jednotek. K AP se lze připojit na vzdálenost až 180 m.

15 TP-Link: TL-SG5412F L2 nastavitelný switch, 16x SFP Gbit port, 4x Gbit Ethernet port Profesionální plně nastavitelný 16-portový Gigabitový switch, který lze díky SFP slotům osadit až dvěma optickými moduly. Výborné řešení pro zakončení, nebo prodloužení optické trasy. Optimalizován pro hlasové služby a video aplikace. Switch je plně nastavitelný přes webové rozhraní. Obsahuje řadu pokročilých funkcí, které zrychlí Vaší síť a sníží riziko napadení sítě na minimum.umožňuje také vytvářet virtuální sítě (VLAN) ve standardu 802.1Q čímž zajišťuje zpětnou kompatibilitu i se zařízeními od jiných výrobců.

16 TP-LINK: TL-WR841N 300 Mbps AP/Router - 2,4 GHz, 4x LAN, 1x WAN, n TL-WR841N je shodný s modelem TL-WR841ND bez odpojitelných, ale nastavitelných 3 dbi antén. Je vhodný pro vytvoření domácí sítě s podporounejmodernějších zabezpečení, mezi něž patří, dnes již standardní, podpora WPA/WPA2, dále ověření podle MAC adresa a podpora protokolu IEEE 802.1x. Mezi další přednosti zařízení patří podpora: PPPoE, Dynamic IP, UPnP, DDNS, možnost přidat statické routy, VPN Passthrough, zabudovaný firewall a možnost uložení a znovuobnovení konfigurace. Součástí balení je napájecí zdroj, UTP kabel a manuál..

17 MIKROTIK: RB951G-2HnD 128 MB RAM, 600 MHz, 5x Gigabit LAN, 1x 2,4 GHz, n, L4 Profesionální síťové řešení přichází i do domácností. Nepropracovanější routovací systém RouterOS Mikrotik si nyní můžete užívat i doma nebo instalovat Vašim zákazníkům to, co již dobře znáte. RouterBoard RB951G-2HnD vychází z RouterBoardu RB751G- 2HnD, ale má vyšší takt procesoru, dvounásobnou paměť RAM, ale neobsahuje výstup na ext. anténu. Je dodáván včetně krytu a zdroje. RouterBoard je možné napájet nejen pomocí klasického konektoru jack, ale také přes PoE (k tomu je určený PORT 1, ostatní porty POE napájení nepodporují!). RouterOS Mikrotik plně podporuje sítě IPv6.

i4wifi a.s. produktové novinky Únor 2013

i4wifi a.s. produktové novinky Únor 2013 i4wifi a.s. produktové novinky Únor 2013 MIKROTIK: Cloud Core Router CCR1016, 12x Gbit LAN, dotykové LCD, vč. L6 Super výkonný router od Mikrotiku s 16-ti jádry! Cloud Core Router je plně gigabytový a

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Listopad 2014

i4wifi a.s. produktové novinky Listopad 2014 i4wifi a.s. produktové novinky Listopad 2014 MIKROTIK cap-2n AP/Hotspot 2,4 GHz, 802.11n - vnitřní Zcela nový RouterBoard od Mikrotiku, určený pro hotely, nákupní centra, letiště, ale i pro kanceláře a

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Listopad 2013

i4wifi a.s. produktové novinky Listopad 2013 i4wifi a.s. produktové novinky Listopad 2013 RouterBoard je dodáván s vyšší licencí L5. Mikrotik: RB2011UiAS-2HnD 5x Gbit LAN, 5x 100 Mbit LAN, SFP, USB, PoE, L5 RouterBoard RB2011UiAS-IN je osazen 5x

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Prosinec 2012

i4wifi a.s. produktové novinky Prosinec 2012 i4wifi a.s. produktové novinky Prosinec 2012 MIKROTIK: Cloud Core Router CCR1036, 12x Gbit LAN, 4x Gbit SFP port, dotykové LCD, vč. L6 Super výkonný router od Mikrotiku s 36-ti jádry! Dokáže zpracovat

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2013

i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2013 i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2013 Mikrotik: RB2011UiAS-2HnD 5x Gbit LAN, 5x 100 Mbit LAN, SFP, USB, PoE, L5 RouterBoard RB2011UiAS-IN je osazen 5x Gbit ethernetovými porty, 5x 100 Mbit porty, 1x

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Leden 2013

i4wifi a.s. produktové novinky Leden 2013 i4wifi a.s. produktové novinky Leden 2013 MIKROTIK: Cloud Core Router CCR1036, 12x Gbit LAN, 4x Gbit SFP port, dotykové LCD, vč. L6 Super výkonný router od Mikrotiku s 36-ti jádry! Dokáže zpracovat až

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Červenec 2013

i4wifi a.s. produktové novinky Červenec 2013 i4wifi a.s. produktové novinky Červenec 2013 GWL/Power: Kit pro stavbu EV kola - EVBike 36V/500W Přední 26" Sada obsahuje motor pro přední pohon s výpletem 26" a kompletní elektrickou výbavu. Sadu stačí

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Prosinec 2013

i4wifi a.s. produktové novinky Prosinec 2013 i4wifi a.s. produktové novinky Prosinec 2013 Mikrotik: RB2011iLS-IN 5x Gbit LAN, 5x 100 Mbit LAN, SFP, case, PoE, L4 RouterBoard řady RB2011 je osazen 5x Gbit ethernetovými porty, 5x 100 Mbit porty a 1x

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2015

i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2015 i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2015 UBIQUITI UniFi Switch - 48x Gbit LAN, 2x SFP port, 2x SFP+, POE+, 750W UniFi Switch (US-48-750W) je ideální pro malé a střední firmy, které požadují spolehlivý

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Duben 2015

i4wifi a.s. produktové novinky Duben 2015 i4wifi a.s. produktové novinky Duben 2015 MIKROTIK RB941-2nD 32 MB RAM, 650 MHz, 4x LAN, 1x 2,4 GHz, 802.11n, L4 RB941-2nD je o výkonný RouterBoard vhodný do domácnosti a kanceláře. Uvnitř zařízení jsou

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Duben 2012

i4wifi a.s. produktové novinky Duben 2012 i4wifi a.s. produktové novinky Duben 2012 GWL/Power: Úsporná žárovka LED 4x, JDR E27, bodová, teplá bílá (7 W, 230 V) LED žárovka s 4x LED se závitem JDR E27 lze použít místo klasické žárovky. Jedná se

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Prosinec 2011

i4wifi a.s. produktové novinky Prosinec 2011 i4wifi a.s. produktové novinky Prosinec 2011 EVBIKE-SET - sestavené jízdní kolo s elektropohonem - velikost rámu 19" EVBIKESET elektrokolo. je kompletní sestavené Základem tohoto EVBIKU je osvědčené kolo

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Prosinec 2014

i4wifi a.s. produktové novinky Prosinec 2014 i4wifi a.s. produktové novinky Prosinec 2014 MIKROTIK Cloud Router Switch CRS125, 24x Gbit LAN, Gbit SFP port, Wi-Fi, dotykové LCD, vč. L5 Cloud Router Switch CRS125-24G-1S-IN je ideální jako podnikové

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2014

i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2014 i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2014 GWL/Power Baterie pro EV kola včetně nosiče - EVBike 36V/10Ah (černá) Pohonný akumulátor k sadě EVBIKE. Akumulátor má kapacitu 10Ah při napětí 36V. Maximální dojezd

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Únor 2014

i4wifi a.s. produktové novinky Únor 2014 i4wifi a.s. produktové novinky Únor 2014 MIKROTIK Cloud Router Switch CRS125, 24x Gbit LAN, Gbit SFP port, Wi-Fi, dotykové LCD, vč. L6 24 plně gigabitových portů Přehledný LCD displej. MikroUSB port pro

Více

i4wifi a.s. produktové novinky duben 2009

i4wifi a.s. produktové novinky duben 2009 i4wifi a.s. produktové novinky duben 2009 MIKROTIK: RB450G 256 MB RAM, 680 MHz, 5x Gbit LAN, vč. L4 Velmi výkonný nástupce mini routeru RB450. Oproti předchozímu modelu má navýšenou rychlost LAN portů

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2013

i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2013 i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2013 UBIQUITI: mpower mfi, 3-port EU Power, Wi-Fi Ovládejte až 3 spotřebiče a měřte jejich spotřebu odkudkoliv z Internetu pomocí inteligentního prodlužovacího kabelu

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2013

i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2013 i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2013 WaveRF: RADOM pro RocketDish a PowerBridge M10 Radom WaveRF je určen pro ochranu antén s průměrem 648 mm (Rocket Dish a PowerBridge M10). Vyroben je z UV stabilizovaného

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2012

i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2012 i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2012 SECURIFI: Almond - dotykový AP/router, 2x LAN, 1x WAN (2,4GHz, 802.11n) Revoluční dotykový AP/router. Nastavení routeru je nyní opravdu snadné. Přehledné menu

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Leden 2014

i4wifi a.s. produktové novinky Leden 2014 i4wifi a.s. produktové novinky Leden 2014 MIKROTIK Cloud Router Switch CRS125, 24x Gbit LAN, Gbit SFP port, Wi-Fi, dotykové LCD, vč. L6 24 plně gigabitových portů Přehledný LCD displej. MikroUSB port pro

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2014

i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2014 i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2014 MIKROTIK RB911-5Hn 600 MHz CPU, 64 MB RAM, 1x LAN, 1x 5 GHz, L3, 1x MMCX RB911-5Hn je RouterBoard s výborným poměrem cena/výkon. Je postavený na výkonném procesoru

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2014

i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2014 i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2014 GWL/Power LED trubice, 72x SMD, T8, 90 cm, neutrální bílá, 14 W Úsporná LED trubice LED-T8-90M-72S-P s vyzařovacím úhlem 140 a neutrální bílou barvou světla. LED

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Červenec 2014

i4wifi a.s. produktové novinky Červenec 2014 i4wifi a.s. produktové novinky Červenec 2014 MIKROTIK RB911-5Hn 600 MHz CPU, 64 MB RAM, 1x LAN, 1x 5 GHz, L3, 1x MMCX RB911-5Hn je RouterBoard s výborným poměrem cena/výkon. Je postavený na výkonném procesoru

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Září 2011

i4wifi a.s. produktové novinky Září 2011 i4wifi a.s. produktové novinky Září 2011 MIKROTIK: RB711-2Hn 400 MHz CPU, 32 MB RAM, 1x LAN, 1x 2,4 GHz, L3, MMCX RouterBoard RB711-2Hn s procesorem Atheros a integrovaným výkonným 802.11b/g/n rádiem zakončeným

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2010

i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2010 i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2010 TP-LINK: TL-WN781ND bezdrátová PCI Express karta (802.11n/g/b) TL-WN781ND je bezdrátová PCI Express karta určená pro připojení stolního počítače k vysokorychlostnímu

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2011

i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2011 i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2011 COMPEX: WLM200N5-ESD minipci karta s přepěťovou ochranou 802.11n (5 GHz) Karta je postavená na osvědčeném chipsetu Atheros AR9220 s podporou pásma 802.11a/n a

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Březen 2015

i4wifi a.s. produktové novinky Březen 2015 i4wifi a.s. produktové novinky Březen 2015 TP-LINK USB Rozbočovač se 7 porty USB 3.0 a 2 porty pro nabíjení USB rozbočovač UH720 je skvělou volbou pro rozšíření USB portů počítače pro přenos dat, když

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2012

i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2012 i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2012 SECURIFI: Almond - dotykový AP/router, 2x LAN, 1x WAN (2,4GHz, 802.11n) Revoluční dotykový AP/router. Nastavení routeru je nyní opravdu snadné. Přehledné menu

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Červenec 2012

i4wifi a.s. produktové novinky Červenec 2012 i4wifi a.s. produktové novinky Červenec 2012 SEEnergy: Monitorovací server NVR, dual stream - 16 kanálů Ušetřete peníze za další počítač s operačním systémem a využijte pro záznam z IP kamer tento spolehlivý

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Září 2017

i4wifi a.s. produktové novinky Září 2017 i4wifi a.s. produktové novinky Září 2017 Netis WF2780 1200 Mbps AP/Router - 2,4 GHz + 5 GHz, 802.11ac LHG HP5 je venkovní jednotka s 24,5 dbi anténou a výstupem až 28 dbm se hodí pro vzdálené klienty a

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2012

i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2012 i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2012 TP-LINK: TL-WR702N AP/Klient/Bridge/Repeater, 1x LAN, 1x USB (2,4GHz, 802.11n) Miniaturní AP/Klient s podporou USB napájení. Velkou předností je jeho kapesní

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Červenec 2010

i4wifi a.s. produktové novinky Červenec 2010 i4wifi a.s. produktové novinky Červenec 2010 UBIQUITI: WifiStation M2 - indoor 2,4 GHz, 1x USB, vč. 6 dbi antény WifiStation M2 je ideálním řešením pro připojení počítače k Wi-Fi síti na 2,4 GHz s reálnou

Více

i4wifi a.s. produktové novinky únor 2010

i4wifi a.s. produktové novinky únor 2010 i4wifi a.s. produktové novinky únor 2010 3M : Venkovní kryt pro kabelové spoje Venkovní kryt pro kabelové spoje. Kryt je vyroben z odolného plastu a vyplněn silikonem. Lze použít pro spojení kabelů metalických

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2011

i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2011 i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2011 GWL/Power: Větrná elektrárna Větrné elektrárny jsou k dispozici ve výkonech od 300 W do 1 kw. Součástí balení je i regulátor s možností připojení solárního panelu

Více

i4wifi a.s. produktové novinky květen 2009

i4wifi a.s. produktové novinky květen 2009 i4wifi a.s. produktové novinky květen 2009 UBNT: PoE napájení 15 V, 0.8 A PoE injektor slouží pro napájení všech zařízení, které v sobě mají zabudovaný PoE extraktor a podporují napětí 15 V PoE injektor

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Červenec 2011

i4wifi a.s. produktové novinky Červenec 2011 i4wifi a.s. produktové novinky Červenec 2011 GWL/Power: Úsporná žárovka LED 18x, Ba15s, bílá ( 1 W, 12 V) LED žárovka obsahuje 18 HIGH POWER LED a je určena do svítidel s paticí Ba15s pro napětí 12 V.

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2010

i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2010 i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2010 WAVEANT: Parabolická anténa 30 cm EXTREM s lícem (10-11 GHz) Profesionální anténa pro pásma 10 GHz až 11 GHz se ziskem 28 dbi. K anténám je dodáván robustní,

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2011

i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2011 i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2011 WaveRF: DVC105 - HD auto kamera, 5 Mpix černá Jezděte s trumfem v autě a nenechte na sobě následky autonehody, kterou jste nezavinili! Pomocí auto kamery s HD

Více

i4wifi a.s. produktové novinky září 2009

i4wifi a.s. produktové novinky září 2009 i4wifi a.s. produktové novinky září 2009 UBNT: Sektorová anténa AirMAX MIMO, 17 dbi, 90, 2x RSMA (5 GHz) Dvoupolarizační sektorová anténa vhodná pro jednotku Rocket M5 (MIMO). Využívá horizontální i vertikální

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Listopad 2011

i4wifi a.s. produktové novinky Listopad 2011 i4wifi a.s. produktové novinky Listopad 2011 MIKROTIK: Speciální sada 5 kusů RouterBoardu SXT + zdarma 1 kus OmniTik Při zakoupení sady dostanete v balení 5 kusů Routerboardů SXT + zdarma 1 kus OmniTik!!

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Září 2014

i4wifi a.s. produktové novinky Září 2014 i4wifi a.s. produktové novinky Září 2014 UBIQUITI RADOM pro PowerBeam M5 400 Ochranný RADOM PBE-RAD-400 je volitelné originální příslušenství pro jednotky PowerBeam M5 400 a PowerBeam M2 400. RADOM chrání

Více

i4wifi a.s. produktové novinky březen 2009

i4wifi a.s. produktové novinky březen 2009 i4wifi a.s. produktové novinky březen 2009 WaveRF: Všesměrová 10 dbi venkovní anténa (5GHz) Všesměrová anténa vyrobená z kvalitního sklolaminátu. Anténa je vhodná pro všesměrové vykrytí klientů do vzdálenosti

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Únor 2011

i4wifi a.s. produktové novinky Únor 2011 i4wifi a.s. produktové novinky Únor 2011 Mikrotik: 1,6 GHz Intel Atom Router, 2x Gigabit LAN, 12 V DC Router postavený na výkonné platformě x86 s procesorem Intel Atom 1,6 GHz dosahuje o 80% vyšší výkon

Více

i4wifi a.s. produktové novinky leden 2010

i4wifi a.s. produktové novinky leden 2010 i4wifi a.s. produktové novinky leden 2010 Dbii: SafeSurge - ethernetová přepěťová ochrana Přepěťová ochrana zaručí funkci připojeného zařízení i při 14 kv výboji trvajícím 8 us nebo 10 kv po dobu 20 us.

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2014

i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2014 i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2014 SEEnergy Monitorovací server NVR, dual stream - 4 kanály, HDMI NVR server SVR-204 umožňuje záznam videa ze 4 IP kamer ve vysoké full HD kvalitě (1080p). Server

Více

i4wifi a.s. produktové novinky červen 2008

i4wifi a.s. produktové novinky červen 2008 i4wifi a.s. produktové novinky červen 2008 WaveRF: Sektorové 15 a 17 dbi antény (5GHz) Robustní provedení Vertikální polarizace Z materiálu fiberglass Vyzařovací úhel 120 resp. 90 Držák na stožár PSV

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2015

i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2015 i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2015 UBIQUITI EdgeRouter X - 5x Gbit LAN UBNTER-X vhodný pro směrování velkého množství dat s důrazem na bezpečnost sítě. Velká operační paměť 256 MB typu DDR3. Celý

Více

i4wifi a.s. produktové novinky březen 2011

i4wifi a.s. produktové novinky březen 2011 i4wifi a.s. produktové novinky březen 2011 MIKROTIK: RB1100AH 2 GB RAM, 1066 MHz, 13x Gigabit LAN, vč. L6 Plnohodnotná náhrada za RB1000. Srdcem RouterBoardu je výkonný procesor PowerPC s hardwarovou akcelarací.

Více

i4wifi a.s. produktové novinky červenec 2009

i4wifi a.s. produktové novinky červenec 2009 i4wifi a.s. produktové novinky červenec 2009 GWL/Power: Úsporná žárovka LED+ 36x, E27, half-ball, bílá denní (1,8 W, 240 V) LED žárovka s 36x LED se závitem E27 lze použít místo klasické žárovky Žárovku

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Duben 2011

i4wifi a.s. produktové novinky Duben 2011 i4wifi a.s. produktové novinky Duben 2011 GWL/Power: Úsporná žárovka LED+ 13x, W2,1x9,5d, bílá ( 2 W, 12 V) LED žárovka obsahuje 13 plochých HIGH POWER LED a je určena do svítidel s paticí W2,1x9,5d (T10)

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2011

i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2011 i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2011 GWL/Power: Kit pro stavbu EV kola - EVBike 36V/500W Přední Montážní sada určena pro přestavbu Vašeho stávajícího kola na elektrokolo. Ušetřte tak svých sil i

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2010

i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2010 i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2010 MIKROTIK: USB injector USB injector slouží pro připojení 5 V napájení pro USB, které obsahují pouze data bez napájení např. RB411UAHR. OEM: Kovový kryt pro RouterStation

Více

i4wifi a.s. produktové novinky prosinec 2010

i4wifi a.s. produktové novinky prosinec 2010 i4wifi a.s. produktové novinky prosinec 2010 TL-WR841ND 300 Mbps AP/Router - 2,4 GHz, 4x LAN, 1x WAN, 802.11n TL-WR841ND je designově velmi vydařený bezdrátový router postavený na nové technologii Wi-Fi

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Listopad 2010

i4wifi a.s. produktové novinky Listopad 2010 i4wifi a.s. produktové novinky Listopad 2010 WaveRF: Optický kabel G.657A DROP FTTx, 2x 9/125 SM - univerzální, LSZH 3 mm Tenký (3 mm) optický kabel dle standardu G.657A pro vnitřní i venkovní instalace.

Více

Materiál pro zařízení wifi sítě. 1. ROUTER OS 40 ks

Materiál pro zařízení wifi sítě. 1. ROUTER OS 40 ks Příloha č. 1 Specifikace k č.j. KRPS-360896-9/ČJ-2013-0100VZ Počet listů: 8 Materiál pro zařízení wifi sítě 1. ROUTER OS 40 ks Plně kompatibilní s OS Mikrotik 64 MB RAM, 300 MHz, 3x minipci, 3x LAN, vč.

Více

i4wifi a.s. produktové novinky červenec 2008

i4wifi a.s. produktové novinky červenec 2008 i4wifi a.s. produktové novinky červenec 2008 WaveRF: Sektorové 15 a 17 dbi antény (5GHz) Robustní provedení Vertikální polarizace Z materiálu fiberglass Vyzařovací úhel 120 resp. 90 Držák na stožár PSV

Více

i4wifi a.s. produktové novinky listopad 2008

i4wifi a.s. produktové novinky listopad 2008 i4wifi a.s. produktové novinky listopad 2008 Soundwin: VoIP PBX ústředna (1x WAN, 1x LAN, IPPBX) Podporuje protokol SIP. Export výpisů hovorů do CSV. Hlasová schránka pro každou linku. Zabudovaný router.

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Duben 2010

i4wifi a.s. produktové novinky Duben 2010 i4wifi a.s. produktové novinky Duben 2010 Mikrotik: RB250GS nastavitelný 5-portový gigabit switch RB250GS je nastavitelný, plně gigabitový 5-portový switch. Switch je dodáván včetně krytu a zdroje. Switch

Více

V tomto zařízení jsou implementovány veškeré komponenty pro firemní komunikaci včetně kompletních hlasových a mnoha dalších uživatelských služeb.

V tomto zařízení jsou implementovány veškeré komponenty pro firemní komunikaci včetně kompletních hlasových a mnoha dalších uživatelských služeb. FRITZ!Box Fon Wlan 7390 je multimediální digitální gateway navržena coby kompletní telekomunikační řešení pro menší společnosti, domácí kanceláře, nebo moderní domácnosti. V tomto zařízení jsou implementovány

Více

ADW-4401B. Bezdrátový Ethernet/ADSL router. Uživatelský manuál

ADW-4401B. Bezdrátový Ethernet/ADSL router. Uživatelský manuál ADW-4401B Bezdrátový Ethernet/ADSL router Uživatelský manuál Obsah: Kapitola 1: Úvod... 3 1.1 Celkový pohled... 3 1.2 Vlastnosti... 3 1.3 Obsah balení... 3 Kapitola 2: Popis zařízení... 4 2.1 Popis předního

Více

i4wifi a.s. produktové novinky prosinec 2008

i4wifi a.s. produktové novinky prosinec 2008 i4wifi a.s. produktové novinky prosinec 2008 TP-LINK: TL-SC3000 - Network IP Kamera, 1/3,6" MOS, 3GPP Podporuje kodeky MJPEG a MPEG-4. Spolu s kamerou je dodáván software pro ovládání s možností spravovat

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Leden 2015

i4wifi a.s. produktové novinky Leden 2015 i4wifi a.s. produktové novinky Leden 2015 UBIQUITI Ubiquiti - ethernetová přepěťová ochrana Přepěťová ochrana na Ethernet do všech instalací venkovních zařízení Ubiquiti. Ušetříte tak peníze za nové zařízení

Více

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej.

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej. Sundaram KS Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ Sundaram KS 1K/2K/3K Sundaram KS 4K/5K > Střídač s čistým sinusovým průběhem > Výběr rozsahu vstupního napětí pro domácí spotřebiče a osobní počítače

Více

i4wifi a.s. produktové novinky říjen 2009

i4wifi a.s. produktové novinky říjen 2009 i4wifi a.s. produktové novinky říjen 2009 TP-LINK: TL-SC3130 - IP Kamera, 1/4" CMOS, 3GPP, MJPEG Elegantní a skvěle vybavená kamera s citlivým CMOS snímačem. Nabízí funkci ukládání videa a snímků s možností

Více

i4wifi a.s. produktové novinky leden 2009

i4wifi a.s. produktové novinky leden 2009 i4wifi a.s. produktové novinky leden 2009 TP-LINK: TL-SC3000 - Network IP Kamera, 1/3,6" MOS, 3GPP Podporuje kodeky MJPEG a MPEG-4. Spolu s kamerou je dodáván software pro ovládání s možností spravovat

Více

i4wifi a.s. produktové novinky prosinec 2009

i4wifi a.s. produktové novinky prosinec 2009 i4wifi a.s. produktové novinky prosinec 2009 MIKROTIK: RB750G 32 MB RAM, 680 MHz, 5x Gigabit LAN, vč. L4 RouterBoard RB750G konstrukčně vychází z routeru RB750. - rychlejší procesor (680 MHz). - novější

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2010

i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2010 i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2010 WaveRF: Venkovní IP kamera, 1,3 Mpix, IR přísvit, H.264, 3GPP, PoE Profesionální megapixelová venkovní kamera v elegantním hliníkovém provedení s možností nočního

Více

Bezdrátový router 150 Mbit/s Wireless N

Bezdrátový router 150 Mbit/s Wireless N Bezdrátový router 150 Mbit/s Wireless N TL-WR740N Hlavní znaky: Bezdrátový přenos dat rychlostí až 150 Mbit/s je ideální pro hraní online her, vysílání datového proudu videa a internetovou telefonii Snadné

Více

NÁVOD K OBSLUZE ARC Wireless: SplitStation5 (+ iflex2 - vnitřní AP 2,4 GHz vč. 3 dbi antény)

NÁVOD K OBSLUZE ARC Wireless: SplitStation5 (+ iflex2 - vnitřní AP 2,4 GHz vč. 3 dbi antény) NÁVOD K OBSLUZE ARC Wireless: SplitStation5 (+ iflex2 - vnitřní AP 2,4 GHz vč. 3 dbi antény) 1. Popis produktu ARC FreeStation 5 je produkt, který přináší bezkonkurenční cenu v poměru s výkonem. Má integrovanou

Více

Technická specifikace MŠ Slezská Ostrava PC

Technická specifikace MŠ Slezská Ostrava PC Technická specifikace MŠ Slezská Ostrava PC Seznam minimálních technických, funkčních požadovaných parametrů. Pokud je v dokumentu zmíněna centrální správa (antivir) nebo kompletní správa přístupových

Více

i4wifi a.s. produktové novinky srpen 2009

i4wifi a.s. produktové novinky srpen 2009 i4wifi a.s. produktové novinky srpen 2009 SAMSUNG: Optický kabel G.657A DROP FTTx, 4x 9/125 SM vlákno - univerzální, 3 mm Tenký (3 mm) nenápadný optický kabel dle standardu G.657A pro vnitřní i venkovní

Více

Příklad dobré praxe "Instalace WiFi"

Příklad dobré praxe Instalace WiFi Příklad dobré praxe "Instalace WiFi" i4wifi 100MEGA Distribution s.r.o. Únor 2019 Martin Simandl Okruhy působnosti i4wifi 1) Poskytování robustního systému RouterOS s HW Mikrotik pro školy 2) Analýza a

Více

i4wifi a.s. produktové novinky říjen 2008

i4wifi a.s. produktové novinky říjen 2008 i4wifi a.s. produktové novinky říjen 2008 Soundwin: VoIP PBX ústředna (1x WAN, 1x LAN, IPPBX) Podporuje protokol SIP. Export výpisů hovorů do CSV. Hlasová schránka pro každou linku. Zabudovaný router.

Více

Wi-Fi router TP-LINK WR842ND. Řešení pro snadné vytvoření domácí sítě

Wi-Fi router TP-LINK WR842ND. Řešení pro snadné vytvoření domácí sítě Wi-Fi router TP-LINK WR842ND Řešení pro snadné vytvoření domácí sítě TP-LINK WR842ND TP-LINK WR842ND je Wi-Fi router, který díky upravenému OpenWrt firmware podporuje všechny CDMA USB modemy používané

Více

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Notebook 7 ks : DISPLEJ - IPS, matný, velikost 15,6", 16:9, rozlišení min. FullHD - 1920 1080; PROCESOR - PassMark min. 8200, min. 4 jádra, technologie

Více

Wonderware hardware. Seznam produktů

Wonderware hardware. Seznam produktů Wonderware hardware Seznam produktů Platnost od 1. července 2012 Strana 2 Obsah Wonderware hardware Strana Touch Panel PC 15, 17... 3 Operator Interface PC 10, 15, 17... 4 CE Compact Panel PC 7, 10, 15...

Více

54Mbps bezdrátový router WRT-415. Návod pro rychlou instalaci

54Mbps bezdrátový router WRT-415. Návod pro rychlou instalaci 54Mbps bezdrátový router WRT-415 Návod pro rychlou instalaci 1 Obsah 1 Úvod... 1 1.1 Obsah balení 1 1.2 Systémové požadavky 1 1.3 Vlastnosti zařízení 1 2 Fyzická instalace... 2 2.1 Připojení hardwaru 2

Více

Instalace zabezpečené Wi-Fi sítě na Gymnáziu Mezinárodních a Veřejných Vztahů Gymnázium Klamovka. Příklad Dobré praxe

Instalace zabezpečené Wi-Fi sítě na Gymnáziu Mezinárodních a Veřejných Vztahů Gymnázium Klamovka. Příklad Dobré praxe Instalace zabezpečené Wi-Fi sítě na Gymnáziu Mezinárodních a Veřejných Vztahů Gymnázium Klamovka Příklad Dobré praxe Příběh Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů je soukromá vzdělávací instituce,

Více

Spokojenost zákazníků

Spokojenost zákazníků Spokojenost zákazníků Nejlepší poměr cena/výkon C K Kvalitní produkty Zákaznická spokojenost Míra uspokojení zákazníků > 95 % Zpráva pro zákazníka o řešení problému nejdéle do 7 dnů Reakce na požadavek

Více

DNS_PC_ATYP_ _10

DNS_PC_ATYP_ _10 DNS_PC_ATYP_60001321_10 DELL Optiplex 7010 DT Specifikace pokročilý stolní počítač Procesor x86-64 kompatibilní, min čtyřjádrová Intel i5-3470 PassMark CPU Mark min 6600 bodů; TDP max 78W 6633 bodů, 77W

Více

Rychlá instalační příručka TP-LINK TL-WR741ND

Rychlá instalační příručka TP-LINK TL-WR741ND Rychlá instalační příručka TP-LINK TL-WR741ND Rychlá příručka Vám pomůže správně zapojit a zprovoznit Wi-Fi zařízení TP-LINK TL-WR741ND. Zařízení je nezávislé na použitém operačním systému. Postup zprovoznění

Více

Zařízení komunikující pomocí technologie HCNA/HPNA

Zařízení komunikující pomocí technologie HCNA/HPNA Zařízení komunikující pomocí technologie HCNA/HPNA Stručně o technologii HCNA Technologie HCNA vychází z technologie HomePNA, kde je však v tomto případě signál přenášen přes koaxiální kabel. Home PNA

Více

i4wifi a.s. produktové novinky listopad 2009

i4wifi a.s. produktové novinky listopad 2009 i4wifi a.s. produktové novinky listopad 2009 WaveRF: 10 dbi duální všesměrová anténa, 2 x RSMA (5 GHz) Venkovní duální všesměrová anténa s horizontální a vertikální polarizací zakončená 2-mi RSMA konektory.

Více

4K Android Smart TV Box S Fly Mouse

4K Android Smart TV Box S Fly Mouse Obecné informace Připojte tento 4K streamovací box se systémem Android ke svému televizoru a streamujte filmy, aktualizujte svůj Facebook, prohlížejte si fotografie nebo naplánujte herní večer s přáteli

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

RF 868 MHz Elektro-Praga Systém bezdrátového ovládání Flexibilita, komfort a životní pohoda

RF 868 MHz Elektro-Praga Systém bezdrátového ovládání Flexibilita, komfort a životní pohoda RF 868 MHz Elektro-Praga Systém bezdrátového ovládání Flexibilita, komfort a životní pohoda RF 868 MHz Systém bezdrátového dálkového ovládání Flexibilita, komfort a životní pohoda. Řešení rozvodů elektroinstalace

Více

1x server pro distanční vzdělávání (výpočtový server)

1x server pro distanční vzdělávání (výpočtový server) Příloha č. 5 1x server pro distanční vzdělávání (výpočtový server) CPU 1 CPU mark >= 19970, podpora virtualizace ve virtualizaci RAM Volitelně Celkem >= 128 GB HDD 2 kapacita >= 2TB, SATA, min 7200 RPM,

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Září 2010

i4wifi a.s. produktové novinky Září 2010 i4wifi a.s. produktové novinky Září 2010 SOLARIX: FTP kabel Cat5E, drát, PVC - šedý, stíněný Stíněný FTP kabel typu "drát" můžete použít všude tam, kde nedochází k častému ohýbání kabelu. Např. tedy na

Více

4K DVB-T2 / DVB-S2 Android Smart TV Box S Fly Mouse

4K DVB-T2 / DVB-S2 Android Smart TV Box S Fly Mouse Obecné informace Připojte tento smart TV box DVB-T2/S2 4K se systémem Android ke svému televizoru a streamujte filmy, aktualizujte svůj Facebook, prohlížejte si fotografie nebo naplánujte herní večer s

Více

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í. Počet: 30

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í. Počet: 30 Příloha č. 1 - Technické podmínky I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Technické zadání zakázky na dodávku výpočetní techniky pro Střední odbornou školu a Střední odborné učiliště, Moravské

Více

FSD-804PS. 8-Portů 10/100Mbps s 4-Port PoE Web Smart Ethernet Switch. Uživatelský manuál

FSD-804PS. 8-Portů 10/100Mbps s 4-Port PoE Web Smart Ethernet Switch. Uživatelský manuál FSD-804PS 8-Portů 10/100Mbps s 4-Port PoE Web Smart Ethernet Switch Uživatelský manuál 1. Charakteristika switche FSD-804PS je vybaven nestíněnými (UTP) porty poskytujícími 10 nebo 100Mbitu/s. Zařízení

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava OBSAH Segment č. 1 Notebook A... 3 15 x Notebook A... 3 Segment

Více

GridFree systémy řešení pro snížení spotřeby

GridFree systémy řešení pro snížení spotřeby GridFree systémy řešení pro snížení spotřeby Jakub Staniček (i4wifi a.s.) Trvalá spotřeba Trvalá spotřeba 2W 60W 30W 10W 25W 6W 5W 9W Trvalá spotřeba 88kč 2628kč 1314kč 438kč 1095kč 263kč 219kč 394kč 1314kč

Více

EMOS s.r.o. Ceník monitorovací techniky Duben 2014

EMOS s.r.o. Ceník monitorovací techniky Duben 2014 Barevná sada EMOS Obj. č. Obec. č. 3010000101 3010000105 3010000106 3010000110 3010000109 301000012 3010000114 3010000222 Typ propojení 4 vodiči provedení hands-free antivandal kam. Kednotka ovl. zámku

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-5 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-5 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

Spínání zátěže v režimu ZELENÝ BONUS : : :

Spínání zátěže v režimu ZELENÝ BONUS : : : Tel +420 241 933 339 Mob +420 725 037 608 Fax +420 241 933 332 E-mail daniel.matejka@lgsystem.cz Website www.lgsystem.cz Spínání zátěže v režimu ZELENÝ BONUS Princip účtování vyrobené energie z obnovitelných

Více

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě - pevný disk - RAID SERVER - 1ks HDD RAID do serveru Formát 3,5" interní Serial ATA III Kapacita disku min. 1 000 GB (1 TB) Rychlost čtení min. 128 MB/s

Více

TL-PS210U návod k obsluze TP-LINK TL-PS210U. Návod k obsluze

TL-PS210U návod k obsluze TP-LINK TL-PS210U. Návod k obsluze TP-LINK TL-PS210U Návod k obsluze Úvod MFP printserver TP-LINK TL-PS210U umožňuje připojení a sdílení nejen samostatných tiskáren, ale i multifunkčních produktů (MFP). MFP v názvu je zkratkou Multi Function

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1 Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1. Server a příslušenství Počet kusů 1 Specifikace Procesor: minimálně čtyř jádrový, 2.40 GHz, 12 MB cache Pevný disk:

Více

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Projekt: ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Téma: MEIV - 2.1.1.2 OS Mikrotik Obor: Mechanik elektronik Ročník: 4. Zpracoval(a): Bc. Martin Fojtík Střední průmyslová škola Uherský Brod, 2010 Projekt je spolufinancován

Více