LED PAR VDPLPS36B3: černá barva VDPLPS36C3: chromová barva. Uživatelský manuál

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LED PAR VDPLPS36B3: černá barva VDPLPS36C3: chromová barva. Uživatelský manuál"

Transkript

1 LED PAR VDPLPS36B3: černá barva VDPLPS36C3: chromová barva Uživatelský manuál

2 Jak změnit linku ovladače z 3-pinového na 5-pinový (zástrčka a zásuvka).

3 1. Úvod Pro všechny obyvatele EU. Důležité informace o životním prostředí, související s tímto výrobkem. Tento symbol na zařízení nebo balení znamená, že vyhozením tohoto výrobku do odpadu můžete poškodit životní prostředí. Nevyhazujte jednotku (nebo baterie) do běžného odpadu. Vezměte je na specializované sběrné místo pro recyklaci. Toto zařízení můžete též po skončení životnosti vrátit prodejci. Dbejte na zákony o životním prostředí. Pokud máte jakékoliv pochybnosti, kontaktujte úřady zabývající se životním prostředím a likvidací odpadu. Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek HQPower TM! Pečlivě si přečtěte před použitím tento manuál. Pokud bylo zařízení poškozeno během transportu, nepoužívejte jej a kontaktujte prodejce. Pro více informací o tomto výrobku a nejnovější verzi manuálu navštivte stránky 2. Bezpečnost Buďte velmi opatrní při instalaci. Nedotýkejte se kabelu pod napětím, hrozí riziko elektrického rázu. Když zařízení nepoužíváte nebo na něm provádíte servis či údržbu, vždy jej vypojte z napájení. Napájecí kabel vždy vytahujte za zástrčku. Udržujte toto zařízení z dosahu dětí a neautorizovaných uživatelů. Nedotýkejte se zařízení během chodu. Kryt se velmi zahřívá. Nedívejte se přímo do zdroje světla, protože ten může způsobit: - u citlivých lidí epileptický záchvat - dočasnou ztrátu zraku - trvalé (nevratné) poškození očí Uvnitř zařízení nejsou žádné části, které může udržovat sám uživatel. V případě potřeby náhradních dílů kontaktujte autorizovaného prodejce.

4 - Toto zařízení spadá do ochranné třídy I. Je proto důležité, aby bylo uzemněné. Elektrická spojení nechte provést kvalifikovanou osobu. - Ujistěte se, že dostupné napětí nepřesahuje napětí stanovené ve specifikacích v tomto manuálu. - Nekrimpujte napájecí kabel a chraňte jej před poškozením. Pokud je to potřeba, nechte jej vyměnit autorizovaným prodejcem. - Udržujte minimální vzdálenost 0,5 m mezi výstupem světla ze zařízení a jakýmkoliv osvětleným povrchem. - Používejte odpovídající bezpečnostní kabel pro upevnění zařízení (např. VDLSC7 nebo VDLSC8). 3. Základní instrukce Nahlédněte též na informace o záruce na konci tohoto manuálu. Pouze pro použití uvnitř. Udržujte toto zařízení z dosahu deště, vlhkosti a kapajících či šplíchajících tekutin. Udržujte toto zařízení mimo dosah prachu nebo extrémních teplot. Ujistěte se, že ventilační otvory jsou vždy čisté. Pro správné větrání udržujte vždy před otvory alespoň zhruba 2,5 cm místa. Chraňte toto zařízení před šoky a špatným použitím. Nepoužívejte při práci s ním hrubou sílu. - Před použitím zařízení se nejprve seznamte s jeho funkcemi. Nedovolte, aby s ním pracovali nekvalifikovaní lidé. Jakékoliv poškození, které nastane, bude nejspíše způsobeno neprofesionálním použitím. - Všechny modifikace na zařízení jsou z bezpečnostních důvodů zakázány. Poškození způsobená modifikacemi nejsou pokrytá zárukou. - Používejte zařízení pouze pro účel, ke kterému je určeno. Jakékoliv jiné použití může vést ke zkratům, popáleninám, elektrickému šoku, úderu, atd. Použitím zažízení neautorizovaným způsobem zaniká záruka. - Poškození způsobené nedodržením určitých instrukcí v tomto manuálu není pokryto zárukou a prodejce nepřijme odpovědnost za nastalé defekty nebo problémy. - Instalovat a udržovat toto zařízení by měl pouze kvalifikovaný technik. - Nezapínejte zařízení ihned poté, co bylo vystaveno změně teploty. Chraňte zařízení před poškozením tak, že jej nejprve necháte dosáhnout okolní teploty. - Toto zařízení je navrženo pro profesionální použití na pódiu, diskotéce, v divadle, atd. VDPLPS36x3 lze používat jen uvnitř (< 45 C, < 50% vzdušné vlhkosti) se střídavým proudem max. 230 VAC / 50 Hz. - Světelné efekty nejsou navrženy pro neustálou operaci. Přestávkami v práci prodloužíte životnost přístroje. - Pokud chcete zařízení převážet, použijte jeho originální balení. - Uschovejte tento manuál pro pozdější použití.

5 4. Vlastnosti - LED bodové světlo s RGB směšováním. - Velmi dlouhá životnost díky LED technologii. - DMX ovládané šesti kanály. - Samostatné funkce (předprogramované barvy a nastavení změn) - Zvukově aktivní díky vnitřnímu mikrofonu. 5. Přehled Viz ilustrace na druhé straně manuálu. 1 DIP přepínač 4 vstup DMX512 2 ovladač citlivosti 5 pojistka 3 výstup DMX512 6 GND (uzemnění) 6. Instalace a) Horní upevnění Riziko zranění. Horní upevnění vyžaduje velké zkušenosti. Propočítání limitů zátěže, rozhodnutí o nejlepším materiálu, který použít... Nechávejte materiál a samo zařízení pravidelně kontrolovat. Nepokoušejte se instalovat zařízení sami, pokud nemáte postačující kvalifikaci. Nesprávná instalace může vést ke zraněním. - Nechte zařízení nainstalovat kvalifikovanou osobu, která dodrží EN a všechna související nařízení. - Konstrukce, na které bude zařízení upevněno, musí být schopná unést desetinásobek hmotnosti zařízení po jednu hodinu, aniž by došlo k deformaci. - Instalace musí být vždy zajištěná ještě přídavným uchycením, např. bezpečnostním kabelem. - Nikdy nestůjte přímo pod zařízením, když je upevňováno, snímáno nebo opravováno. Nechte zařízení zkontrolovat jednou ročně kvalifikovaným technikem a také předtím, než jej uvedete do provozu. - Nainstalujte zařízení na místo, kde nebude snadno přístupné neautorizovaným osobám. - Při upevnění na nosník použijte odpovídající svorku (nepřiložena) a upevněte přístroj přes střed držáku pomocí šroubu M10. - Nastavte požadovaný úhel pomocí instalační podpěry a utáhněte šrouby. b) Spojení DMX Když lze použít, připojte XLR kabel k female 3-pin XLR výstupu ovladače (nepřiložen) a druhou stranu k male 3-pin XLR vstupu VDPLPS36x3. Více VDPLPS36x3 lze propojit dohromady sériově. Propojovací kabel by měl mít dvě žíly, stíněný kabel s XLR vstupním a výstupním konektorem. - Maximální doporučená délka sériového data spojení je 500 metrů. Maximální doporučený počet příslušenství je DMX terminátor je doporučen pro instalace, kde DMX kabel musí být veden přes velkou vzdálenost nebo kde je mnoho šumů (např. diskotéky). Terminátor zabraňuje rušení digitálního ovládacího signálu elektrickými šumy. DMX terminátor je jednoduše XLR zástrčka s 120Ω rezistorem mezi piny 2 a 3, které jsou poté zapojeny do XLR výstupní zásuvky na posledním zařízení v řetězu.

6 c) Obecné - Ujistěte se, že v okolí 50 cm kolem zařízení není žádný hořlavý materiál a je zajištěno dostatečné chlazení. - Elektrická spojení nechte provést kvalifikovaným elektrikářem. - Připojte zařízení k rozvodné síti napájecím kabelem. Všechno příslušenství musí být napájeno přímo z uzemněného spínacího obvodu a nelze je napájet z reostatu nebo stmívacího obvodu, i když reostat nebo stmívací kanál je použit pouze na přepínač 0% na 100%. - Před uvedením do provozu musí být instalace schválena expertem. 7. Operace Viz ilustrace na druhé straně manuálu. VDPLPS36x3 může pracovat ve čtyřech módech: ovládání zvukem, automatický mód, manuální mód nebo mód ovládání DMX. Ovládání zvukem - Nastavte DIP přepínač 10 na pozici ON pro zapnutí módu ovládání zvukem. - Nastavte citlivost mikrofonu pomocí ovladače citlivosti (3). Automatický mód - Nastavte DIP přepínače 9 a 10 na ON pro zapnutí automatického módu. - Nastavte rychlost změny barev pomocí přpínačů 1 až 7. Manuální mód (pevný výstup) - Nastavte DIP přepínače 8, 9 a 10 na ON pro zapnutí manuálního módu. DIP přepínač Výstup 1,2 červené LED 3,4 zelené LED 5,6 modré LED Poznámka: přepínač 7 není použit. Mód ovládání DMX - Nastavte DIP přepínač 10 na pozici OFF pro zapnutí módu ovládání DMX. - Všechna DMX ovládaná zařízení potřebují digitální startovní adresu, aby na signály reagovalo správné zařízení. Tato startovní adresa je číslo kanálu, ze kterého zařízení začne "poslouchat" DMX ovladač. Zadejte správné číslo a přečtěte si jej na displeji umístěném na základně ARAZU I. Můžete použít stejnou startovní adresu pro celou skupinu zařízení nebo zadat jednotlivé pro každé zařízení zvlášť. - Když mají všechna zařízení stejnou adresu, všechny jednotky budou "poslouchat" ovládací signál na jednom konkrétním kanelu. Jinými slovy: změna nastavení na jednom kanálu ovlivní všechna zařízení současně. Pokud chcete nastavit různé adresy, každé zařízení bude "poslouchat" kanál jiného čísla. Změna nastavení jednoho kanálu ovlivní pouze dané zařízení. - V případě 6-kanálového VDPLPS36x3 budete muset nastavit startovní adresu první jednotky na 1

7 (CH1~6), na druhé jednotce 7 (1+6) (CH7~12), na třetí 13 (7+6) (CH13~18) a tak dále. - Pro nastavení daných DMX adres použijte DIP přepínače. přepínač hodnota Pro přehled signálů na kanál viz tabulka níže. CH1 CH2 CH3 CH4 CH5 CH6 červená zelená modrá makro rychle/strobo mód 0: OFF 0: OFF 0: OFF 0~15: OFF 0~15: OFF 0~31 nastavení 1~255 stmívač 1~255 stmívač 1~255 stmívač 16~255 strobo barev 0~8: OFF 0~8: OFF 0~8: OFF 16~255 rychle 32~63 9~255: ON 9~255: ON 9~255: ON ztmavení 0~8: OFF 0~8: OFF 0~8: OFF 64~95 9~255: ON 9~255: ON 9~255: ON zesvětlení 0~8: OFF 0~8: OFF 0~8: OFF 96~127 9~255: ON 9~255: ON 9~255: ON ztmav. / zesv. 0~255: nic 0~255: nic 0~255: nic 128~159 mix barev 160~191 kroky 3 barvy 192~223 kroky 7 barev 0~255: nic 224~255 zvuk 0~255: nic 0~255: nic 0~255: nic 16~255: ON 16~255 strobo 0~255: nic 8. Údržba - Jednotka nepotřebuje pravidelnou údržbu. Vnitřní obvody jsou chráněny pojistkou 250V / 1A, 5 x 20 mm. Vyměňte spálenou pojistku za novou o stejných specifikacích. - Všechny šrouby by měly být utažené a nezkorodované. - Všechny kryty, viditelné části, instalační prvky a místo instalace by neměly být deformované, modifikované nebo by s nimi nemělo být jinak manipulováno, např. dovrtány další otvory do instalačních prvků nebo měněno umístění spojení. - Pohybující se mechanické části nesmí vykazovat známky opotřebování a poškození. - Elektrické napájecí kabely by neměly být poškozené. Údržbu nechte provádět kvalifikovaným technikem. - Často utírejte prach z krytu a větracích otvorů pomocí lehce navlhčeného hadříku. - Uvnitř přístroje nejsou žádné části, které smí opravovat nebo udržovat sám uživatel. V případě potřeby náhradních dílů kontaktujte prodejce.

8 9. Technické specifikace Napájení 230 VAC ~ 50 Hz Spotřeba LED DMX kanály 6 9 W Rozměry Svítidlo Ø130 x 190 mm Hmotnost Základna 61 (21x červená, 21x modrá, 19x zelená) Ø87 mm 1 kg Používejte toto zařízení pouze s originálním příslušenstvím. Velleman nv není zodpovědný za škody nebo zranění vzešlá z (nesprávného) použití tohoto zařízení. Pro více informací o tomto výrobku a nejnovější verzi manuálu navštivte stránky Informace v tomto manuálu se mohou bez předchozího upozornění měnit. Záruka - Na tento výrobek je záruka v célce 24 měsíců na výrobní vady a defektivní materiál od data zakoupení. - Podle okolností vám bude výrobek buď opraven nebo vyměněn. Záruka se nevztahuje na následující: - Veškeré přímé nebo nepřímé poškození výrobku způsobené po dodání (např. oxidace, šoky, pády, prach, špína, vlhkost...) a stejně tak veškerý obsah (např. ztráta dat) a ztrátu zisku. - Spotřební zboží, části nebo příslušenství, které podléhají při normálním používání stárnutí, například baterie (dobíjecí, nedobíjecí, vestavěné nebo vyměnitelné), lampy, gumové části, hnací řemeny... (příliš mnoho položek). - Vady způsobené ohněm, poškozením vodou, bleskem, nehodou, přírodní katastrofou, atd. - Vady způsobené úmyslně, z nedbalosti nebo následkem nesprávného zacházení, nedbalé údržby, hrubého používání nebo použití proti instrukcím od výrobce. - Poškození následkem nesprávného zabalení a odeslání. - Všechna poškození způsobená modifikacemi, opravami nebo úpravami vykonanými třetími stranami bez písemného svolení od společnosti Velleman.

1. Úvod. 1. Pojistka. 2. Vstup napájení. 3. DMX výstup. 4. Vstup dálkového ovládání. 5. DMX vstup. 6. Nastavení citlivosti. 7.

1. Úvod. 1. Pojistka. 2. Vstup napájení. 3. DMX výstup. 4. Vstup dálkového ovládání. 5. DMX vstup. 6. Nastavení citlivosti. 7. Uživatelský manuál 1. Pojistka 2. Vstup napájení 3. DMX výstup 4. Vstup dálkového ovládání 5. DMX vstup 6. Nastavení citlivosti 7. Displej 8. Tlačítka ovládání menu 1. Úvod Pro všechny obyvatele EU. Důležité

Více

Obj. č.: 4811127 NÁVOD K OBSLUZE

Obj. č.: 4811127 NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 4811127 Děkujeme, že jste si vybrali HQPOWER, 7-mi kanálový světelný efekt s otočnou hlavou a jog kolečkem pro snadné ovládání menu. Prosím přečtěte si návod před uvedení zařízení

Více

Vpichovací multifunkční teploměr VELLEMAN DVM99. Uživatelský manuál

Vpichovací multifunkční teploměr VELLEMAN DVM99. Uživatelský manuál Vpichovací multifunkční teploměr VELLEMAN DVM99 Uživatelský manuál 1. Úvod Pro všechny obyvatele EU. Důležité informace o životním prostředí, související s tímto výrobkem. Tento symbol na zařízení nebo

Více

VDPCRGB2. DMX ovladač pro LED pásky 3 kanály. Návod pro uživatele

VDPCRGB2. DMX ovladač pro LED pásky 3 kanály. Návod pro uživatele VDPCRGB2 DMX ovladač pro LED pásky 3 kanály Návod pro uživatele A výběr adresy B DMX vstup C DMX výstup D výstupy DMX IN DMX OUT 1=GND 2= SIG (-) 3= SIG (+) 1. Úvod Důleţité informace o tomto produktu

Více

Uživatelský manuál DB-100 DB-100B. Indikátor úrovně

Uživatelský manuál DB-100 DB-100B. Indikátor úrovně Uživatelský manuál DB-100 DB-100B Indikátor úrovně Uchovejte tento manuál pro pozdější použití! Copyright Zákaz reprodukce! Tento manuál je platný pro čísla výrobků: 10453010, 10453010. Nejnovější verzi

Více

Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE

Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 4813545 Děkujeme, že jste si vybrali VDL800SMT2. Je to speciální mlhovač s časovačem, pomocí kterého můžete vyrobit mlhu a speciální mlhové efekty. Prosím přečtěte si návod před

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC OBSAH ÚVOD...3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...4 PROVOZNÍ PODMÍNKY...4 ZAPOJENÍ...5 Připojení do sítě...5 Výstupy...5 OVLÁDÁNÍ...5 ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA...6

Více

PDX015 USB Phono Zesilovač Ref. č.:

PDX015 USB Phono Zesilovač Ref. č.: PDX015 USB Phono Zesilovač Ref. č.:172.775 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 2 CZ Blahopřejeme k nákupu tohoto produktu Power Dynamics. Před použitím produktu si důkladně přečtěte tuto příručku, abyste mohli plně

Více

STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1

STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 ZÁKLADNÍ PŘIPOJENÍ: SPL 400-2 - Blahopřejeme k nákupu tohoto SPL zesilovače. Před použitím výrobku si přečtěte instrukce. CZ Bezpečnostní pokyny

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. LED PAR-64 QCL 12x 10W IR, DMX. Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno. SK151232 BeamZ LED PAR-64 QCL 12x 10W IR, DMX 1 / 7

NÁVOD K POUŽITÍ. LED PAR-64 QCL 12x 10W IR, DMX. Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno. SK151232 BeamZ LED PAR-64 QCL 12x 10W IR, DMX 1 / 7 NÁVOD K POUŽITÍ LED PAR-64 QCL 12x 10W IR, DMX Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno SK151232 BeamZ LED PAR-64 QCL 12x 10W IR, DMX 1 / 7 Návod k obsluze VAROVÁNÍ! Chraňte přístroj před vodou

Více

RGB ovladač s dálkovým ovladačem

RGB ovladač s dálkovým ovladačem RGB ovladač s dálkovým ovladačem 1. Úvod Pro všechny občany Evropské unie. Důležité informace o životním prostředí. Tento symbol na výrobku nebo balení značí, že vyhozením výrobku do odpadu můžete poškodit

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Česky DMX 30-LED Dimmer http://www.soh.cz Uživatelská příručka Úvodní informace... 2 Vlastnosti... 2 Obsah balení... 3 Zapojení kabelu DMX512... 3 Propojení DMX512 modulů... 5 Nastavení DMX adresy.....

Více

PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor

PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor 10007199 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu.prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Česky DMX 15-LED Dimmer 75 A, 20 V DMX 30-LED Dimmer 75 A, 30 V DMX 30-LED Dimmer 75 A, 100 V http://www.soh.cz Uživatelská příručka Úvodní informace..... 2 Obsah balení..... 2 Zapojení kabelu DMX512...

Více

DOKOVACÍ STANICE DO AUTA SAMSUNG ESC-Vxxx/ECS-Kxxx

DOKOVACÍ STANICE DO AUTA SAMSUNG ESC-Vxxx/ECS-Kxxx DOKOVACÍ STANICE DO AUTA SAMSUNG ESC-Vxxx/ECS-Kxxx Uživatelská příručka Vyobrazení v této příručce jsou pouze ilustrační. Schémata a obrázky vztahující se k vašemu zařízení najdete v cizojazyčné příručce

Více

Kabelový vyhledávač s tónovým generátorem VELLEMAN VTTEST11N

Kabelový vyhledávač s tónovým generátorem VELLEMAN VTTEST11N Kabelový vyhledávač s tónovým generátorem VELLEMAN VTTEST11N 1. Úvod Pro všechny obyvatele Evropské unie. Důležité informace o tomto výrobku, týkající se životního prostředí. Tento symbol na výrobku nebo

Více

Uživatelský manuál LH-050 Phantom napáječ

Uživatelský manuál LH-050 Phantom napáječ Uživatelský manuál LH-050 Phantom napáječ Uchovejte tento manuál pro Copyright pozdější použití! Reprodukce zakázána! Pozor! Chraňte toto zařízení před deštěm a vlhkostí! Před otevřením krytu odpojte napájecí

Více

Otočný LED efekt Mini Spider 8x 3 W RGBW, DMX512

Otočný LED efekt Mini Spider 8x 3 W RGBW, DMX512 Otočný LED efekt Mini Spider 8x 3 W RGBW, DMX512 uživatelský manuál Světelný LED efekt osazený 8 ks 3 W RGBW LED diodami. Díky svému tvaru dokáže efekt osvítit prostor v záběru až 270 a to na vzdálenost

Více

BT mini stereo zosilnovac

BT mini stereo zosilnovac BT mini stereo zosilnovac 10029104 10029105 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

ST-HC Fén. Návod k použití Záruční podmínky

ST-HC Fén. Návod k použití Záruční podmínky ST-HC 7322 Fén Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí, že

Více

DĚTSKÝ TRAKTOR NÁVOD K OBSLUZE. Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku.

DĚTSKÝ TRAKTOR NÁVOD K OBSLUZE. Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. DĚTSKÝ TRAKTOR NÁVOD K OBSLUZE CZ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si přečtěte tento návod k obsluze a dbejte dodržování všech uvedených instrukcí. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí.

Více

ST-HC Fén Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-HC Fén Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-HC 7211 Fén Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí, že

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Česky DMX 15-LED Dimmer 120 A, 20 V DMX 15-LED Dimmer 120 A, 30 V DMX 30-LED Dimmer 120 A, 30 V DMX 30-LED Dimmer 120 A, 100 V http://www.soh.cz Uživatelská příručka Úvodní informace..... 2 Obsah balení.....

Více

NSP-2050/3630/6016 NAPÁJECÍ ZDROJ S MOŽNOSTÍ PŘEPÍNÁNÍ PROVOZNÍHO MÓDU

NSP-2050/3630/6016 NAPÁJECÍ ZDROJ S MOŽNOSTÍ PŘEPÍNÁNÍ PROVOZNÍHO MÓDU NSP-2050/3630/6016 NAPÁJECÍ ZDROJ S MOŽNOSTÍ PŘEPÍNÁNÍ PROVOZNÍHO UŽIVATELSKÝ NÁVOD Uložte tento uživatelský návod na bezpečném místě aby bylo možno do něj rychle nahlédnout v případě potřeby. Tento uživatelský

Více

Digitální panelový voltmetr, série MV

Digitální panelový voltmetr, série MV Digitální panelový voltmetr, série MV Před použitím přístroje si kompletně přečtěte návod. Specifikace AC model Název výrobku MV15 MV205 MV305 MV507 MV207 MV2307 Popis 1 Ø digitální voltmetr 3 Ø digitální

Více

Chladnička na víno

Chladnička na víno Chladnička na víno 10011580 10032025 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití KS-IF200 FM modulátor Návod k použití Děkujeme, že jste si koupili výrobek JVC. Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte tento návod k použití a uschovejte ho pro pozdější použití. Ujištění: Přístroj

Více

Indukční deska

Indukční deska Indukční deska 10012197 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

2-kanálový zesilovač Automatický koncový stupeň

2-kanálový zesilovač Automatický koncový stupeň 2-kanálový zesilovač Automatický koncový stupeň 10006684 10006685 10006686 10006687 10006688 10006689 http://www.auna-multimedia.com ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ Problém Řešení Kontrolka napájení se nerozsvítí. Uvolněná

Více

LED flash & Video Light - návod

LED flash & Video Light - návod LED flash & Video Light - návod LED flash & Video Light 1. Plynulá regulace 2. 6,35 mm jack synchronizace 3. AC napájení ze sítě 4. Přepínač na trvalé (video) světlo 5. DC napájení z externího zdroje 6.

Více

ST012 Bezdrátový systém PA UHF s popruhem Ref. č.:

ST012 Bezdrátový systém PA UHF s popruhem Ref. č.: ST012 Bezdrátový systém PA UHF s popruhem Ref. č.: 178.870 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.0 CZ Blahopřejeme k nákupu tohoto produktu Vonyx. Před použitím produktu si důkladně přečtěte tuto příručku, abyste mohli

Více

MATRIX DC Napájecí Zdroj

MATRIX DC Napájecí Zdroj 1. ÚVOD 2. VYRÁBĚNÉ MODELY 3. SPECIFIKACE 3-1 Všeobecná 3.2 Specifikace 4. OVLÁDÁNÍ A INDIKACE NA ČELNÍM PANELU a. Čelní panel b. Zadní panel c. 6005L/3010L/1820L/3020L Čelní Panel d. 6005L/3010L/1820L/3020L

Více

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-820

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-820 Návod k použití PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-820 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

VŠEOBECNÝ NÁVOD PRO OSVĚTLENÍ INTERIÉRŮ

VŠEOBECNÝ NÁVOD PRO OSVĚTLENÍ INTERIÉRŮ VŠEOBECNÝ NÁVOD PRO OSVĚTLENÍ INTERIÉRŮ VŠEOBECNÝ NÁVOD PRO OSVĚTLENÍ INTERIÉRŮ BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE Výrobce doporučuje řádné užívání svítidel! Proto se vždy řiďte tímto návodem, abyste zajistili správný

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi s.r.o. (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi s.r.o. ( Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před používáním zesilovače si prosím pečlivě přečtěte celý instalační manuál. 1. TECHNICKÁ DATA Maximální výstupní výkon (1kHz sinus. imp. šum 2:8, B+=14,4V) Nominální výstupní

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL SUPERSTROBE 2700

UŽIVATELSKÝ MANUÁL SUPERSTROBE 2700 UŽIVATELSKÝ MANUÁL SUPERSTROBE 2700 1 OBSAH ÚVOD... 3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 PROVOZNÍ PODMÍNKY... 5 POPIS PŘÍSTROJE... 5 INSTALACE A ZAPOJENÍ... 6 ČIŠŤĚNÍ A ÚDRŽBA... 7 ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE... 8

Více

PT6300. Návod k použití

PT6300. Návod k použití PT6300 Návod k použití VŠEOBECNÉ INFORMACE Účelem tohoto uživatelského manuálu je poskytnout všeobecné informace o pokladním terminálu PT6300 a ukázat uživatelům jak provádět hardwarovou konfiguraci systému.

Více

Dr. Bang

Dr. Bang Dr. Bang 10029208 10029209 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na

Více

R-811, R-812. Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR. česky. Stolní ventilátor R-811, R-812

R-811, R-812. Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR. česky. Stolní ventilátor R-811, R-812 Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR R-811, R-812 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

LED svítidlo na zrcadlové skříně

LED svítidlo na zrcadlové skříně LED svítidlo na zrcadlové skříně cs Informace o výrobku 16262FV05X02IX 2019-02 Bezpečnostní pokyny Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento

Více

Katalogový list. Parametry. Obecný přehled. Funkce. Instalace. Poznámky. Řešení pro inteligentní budovy

Katalogový list. Parametry. Obecný přehled. Funkce. Instalace. Poznámky. Řešení pro inteligentní budovy Parametry Obecný přehled Elektrické parametry: Vstupní napětí 220 VAC ± 10 % Frekvence 50 Hz ± 2 % Spotřeba energie se zátěží Méně než 10 W Výstupní kanál Výstupní proud každého kanálu Proud celkem v kanálu

Více

Gavita Pro 1000 DE EU

Gavita Pro 1000 DE EU Pro line Gavita Pro 1000 DE EU 1. Představení produktu Děkujeme Vám za zakoupení Gavita Pro 1000 DE EU. Prosím pročtěte si tyto pokyny před zapojením produktu. Používejte produkt dle pokynů tohoto manuálu

Více

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-857

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-857 Návod k použití PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-857 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Smart-UPS Instalační příručka pro věžové jednotky 750/1000/1500/2200/3000 VA 120/230 Vac 500 VA 100 Vac Důležité bezpečnostní pokyny

Smart-UPS Instalační příručka pro věžové jednotky 750/1000/1500/2200/3000 VA 120/230 Vac 500 VA 100 Vac Důležité bezpečnostní pokyny Smart-UPS Instalační příručka pro věžové jednotky 750/1000/1500/2200/3000 VA 120/230 Vac 500 VA 100 Vac Důležité bezpečnostní pokyny TYTO POKYNY UCHOVEJTE - Tyto manuály obsahují důležité pokyny, které

Více

Mia550. Návod k použití

Mia550. Návod k použití Mia550 Návod k použití VŠEOBECNÉ INFORMACE Účelem tohoto uživatelského manuálu je poskytnout všeobecné informace o pokladním terminálu Mia550 a ukázat uživatelům jak provádět hardwarovou konfiguraci systému.

Více

LED stropní zářič. Návod k montáži 96241FV05X02VIII L N

LED stropní zářič. Návod k montáži 96241FV05X02VIII L N LED stropní zářič cs Návod k montáži 96241FV05X02VIII 2018-04 Vážení zákazníci, 4 LED bodovky Vašeho nového stropního zářiče lze podle potřeby nasměrovat tak, abyste mohli cíleně vytvořit světelné body.

Více

auna Areal Kanálový Surround System

auna Areal Kanálový Surround System auna Areal 652 5.1 Kanálový Surround System 10030886 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny,

Více

Čistý sinusový měnič řady NP 300W / 400W / 600W / 700W / 1000W / 1200W / 1500W / 1700W / 2000W / 2200W / 2500 / 2700W / 3000W / 3500W / 4000W

Čistý sinusový měnič řady NP 300W / 400W / 600W / 700W / 1000W / 1200W / 1500W / 1700W / 2000W / 2200W / 2500 / 2700W / 3000W / 3500W / 4000W Návod k obsluze Čistý sinusový měnič řady NP 300W / 400W / 600W / 700W / 1000W / 1200W / 1500W / 1700W / 2000W / 2200W / 2500 / 2700W / 3000W / 3500W / 4000W Uživatelský manuál Tento obrázek je pouze orientační

Více

Stropní svítidlo. Návod k montáži 93594HB1XVIII

Stropní svítidlo. Návod k montáži 93594HB1XVIII Stropní svítidlo cs Návod k montáži 93594HB1XVIII 2017-10 K tomuto návodu Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak

Více

50g. max. pulse. 20s. max

50g. max. pulse. 20s. max BG BS CS HU RO SK SL SR HR ET LV LT PL EN NL DA NO SV FI TR ES D C B A 50g max 1 2 2 1 1 2 3 5 pulse 20s max 4 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili mlýnek na kávu naší značky, který je určený výhradně pro

Více

MANUÁL BS-678BSB BS-678BSW REPRODUKTOR NÁSTĚNNÝ, CERTIFIKOVANÝ DLE EN54-24

MANUÁL BS-678BSB BS-678BSW REPRODUKTOR NÁSTĚNNÝ, CERTIFIKOVANÝ DLE EN54-24 MANUÁL BS-678BSB BS-678BSW REPRODUKTOR NÁSTĚNNÝ, CERTIFIKOVANÝ DLE EN54-24 Děkujeme Vám za zakoupení nástěnného reproduktoru TOA. Prosím, pečlivě si prostudujte pokyny v tomto návodu pro zajištění dlouhého

Více

TEPLOVZDUŠNÝ VENTILÁTOR

TEPLOVZDUŠNÝ VENTILÁTOR Návod k obsluze TEPLOVZDUŠNÝ VENTILÁTOR 4012 ECO Ceramic CFH1-100 TECHNICKÉ ÚDAJE NÁVOD K OBSLUZE TEPLOVZDUŠNÉHO VENTILÁTORU Vážený zákazníku, děkujeme Vám jménem společnosti IMETEC za zakoupení tohoto

Více

Model: DO CFJS007A Startovací stanice

Model: DO CFJS007A Startovací stanice Model: DO CFJS007A CZ Startovací stanice Návod k obsluze BEZPEČNOSTNÍ POKYNY UPOZORNĚNÍ!!! PO ZAKOUPENÍ STARTOVACÍ STANICE JE NUTNO BEZPRODLENĚ PLNĚ NABÍT AKUMULÁTOR STARTOVACÍ STANICE. AKUMULÁTOR ZNOVU

Více

Návod k používání Czevitrum Lighting elements

Návod k používání Czevitrum Lighting elements Návod k používání Czevitrum Lighting elements Czevitrum s.r.o. Československé armády 370/9 160 00 Praha Česká republika Vydáno: prosinec 2014 MODELY TYPOVÉ ŘADY CZEVITRUM LIGHTING ELEMENTS: Orbit Omega

Více

Stropní svítidlo s LED

Stropní svítidlo s LED Stropní svítidlo s LED cs Návod k montáži 100403HB43XIX 2019-03 379 443 Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak

Více

RGB ovladač VM146. Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte tento manuál!

RGB ovladač VM146. Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte tento manuál! RGB ovladač VM146 1)Vypínač 2) Přepínač módu, výběr mezi módy "RGB" a "Effect" RGB mód: výstupní úrovně červené, zelené a modré mohou být individuálně měněny pomocí tlačítek nahoru a dolů. Mód Effect:

Více

Začínáme. Nejdříve si přečtěte. Zajištění odolnosti vůči vodě a prachu. Ikony v pokynech

Začínáme. Nejdříve si přečtěte. Zajištění odolnosti vůči vodě a prachu. Ikony v pokynech Nejdříve si přečtěte Před použitím zařízení si přečtěte tuto příručku, dozvíte se zde informace o bezpečném a správném používání zařízení. Obrázky se mohou od vzhledu konkrétního produktu lišit. Obsah

Více

Závěsné svítidlo. Návod k montáži 91060AB4X4VII

Závěsné svítidlo. Návod k montáži 91060AB4X4VII Závěsné svítidlo cs Návod k montáži 91060AB4X4VII 2017-04 K tomuto návodu Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak

Více

Zitruspresse orange. Topinkovač

Zitruspresse orange. Topinkovač Zitruspresse orange Topinkovač 10011146 10011147 10022989 10022990 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

POP-650. Návod k použití

POP-650. Návod k použití POP-650 Návod k použití VŠEOBECNÉ INFORMACE Účelem tohoto uživatelského manuálu je poskytnout všeobecné informace o pokladním terminálu POP- 650 a ukázat uživatelům jak provádět hardwarovou konfiguraci

Více

Time RELAY. Přídavný časový spínač. Uživatelská příručka

Time RELAY. Přídavný časový spínač. Uživatelská příručka Time RELAY Přídavný časový spínač Uživatelská příručka Popis Přídavný časový spínač je určen jako doplněk k univerzálnímu vrátnému pro rozšíření možností ovládání dalších elektrických zámků, elektrických

Více

LED Wall Bar, 8* RGB segment, 216x 10 mm LED, DMX512

LED Wall Bar, 8* RGB segment, 216x 10 mm LED, DMX512 LED Wall Bar, 8* RGB segment, 216x 10 mm LED, DMX512 uživatelský manuál Technické specifikace: Počet LED diod: 216x 10 mm (72x červená, 72x zelená, 72x modrá) Výkon: 28 W Počet segmentů: 8 Zobrazovací

Více

Uživatelský manuál. A. Rozložení výrobku: Auto EPS-1

Uživatelský manuál. A. Rozložení výrobku: Auto EPS-1 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si vybrali tento jump startér. Vždy dodržujte při práci základní bezpečnostní opatření při práci s elektrickými spotřebiči. Přečtěte si pečlivě všechny instrukce a

Více

LED stropní svítidlo. Návod k montáži 94521AB0X1VIII

LED stropní svítidlo. Návod k montáži 94521AB0X1VIII LED stropní svítidlo cs Návod k montáži 94521AB0X1VIII 2017-09 Vážení zákazníci, 2 světlejší LED bodovky Vašeho nového stropního svítila lze podle potřeby nasměrovat tak, abyste mohli cíleně vytvořit světelné

Více

Ohřívač. Návod k obsluze

Ohřívač. Návod k obsluze Ohřívač 437 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití. VAROVÁNÍ

Více

RGB LED kontrolér SE-RF301

RGB LED kontrolér SE-RF301 RGB LED kontrolér SE-RF301 Úvod Tento ovladač s pěti tlačítky je bezdrátový, s kompaktními rozměry a můžete jeho pomocí vybírat barvu pomocí jediného stisku tlačítka. Dá se použít pro ovládání různých

Více

Pájecí a odpájecí stanice ZD-912

Pájecí a odpájecí stanice ZD-912 Pájecí a odpájecí stanice ZD-912 1. Popis ZD-912 je výkonná multifunkční pájecí a odpájecí stanice. Může být použita v oblastech výzkumu, výuky i výrobě elektroniky. Uplatní se pro pájení a odpájení všech

Více

Stropní svítidlo. Návod k montáži 96228HB43XVIII

Stropní svítidlo. Návod k montáži 96228HB43XVIII Stropní svítidlo cs Návod k montáži 96228HB43XVIII 2018-01 K tomuto návodu Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si prosím pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a výrobek používejte pouze tak,

Více

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R Návod k použití OLEJOVÝ RADIÁTOR R-1507-16/R-2009-16/R-2511-16 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu

Více

Průvodce instalací Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vstř. pro montáž do regálu 1U

Průvodce instalací Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vstř. pro montáž do regálu 1U Průvodce instalací Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vstř. pro montáž do regálu 1U Důležité bezpečnostní pokyny Dříve než ho budete instalovat, provozovat, sevisovat či udržovat podrobně si přečtěte pokyny

Více

ST-EK8417. Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK8417. Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK8417 Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Série MA. "Or" pro vstup > 6,2 A 5 až 4000 (programovatelné po krocích) 5 až 5000 (programovatelné po krocích)

Série MA. Or pro vstup > 6,2 A 5 až 4000 (programovatelné po krocích) 5 až 5000 (programovatelné po krocích) Série MA Specifikace AC model (CT vstup) Název MA12 MA202 MA302 MA501 MA201 MA2301 Popis 1 Ø digitální ampérmetr 3 Ø digitální ampérmetr Displej 7-segmentový LED displej s 4 číslicemi 4 číslice, LCD s

Více

Elektrický lapač hmyzu. zak 630, 640. Návod k obsluze

Elektrický lapač hmyzu. zak 630, 640. Návod k obsluze Elektrický lapač hmyzu zak 630, 640 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ

Více

Stropní svítidlo. Návod k montáži 91712HB54XVIIZAMIT

Stropní svítidlo. Návod k montáži 91712HB54XVIIZAMIT Stropní svítidlo cs Návod k montáži 91712HB54XVIIZAMIT 2017-06 K tomuto návodu Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak,

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Otočná LED hlavice 7x10 QCL. Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno Stagg otočná LED hlavice 7x10 QCL 1 / 5

NÁVOD K POUŽITÍ. Otočná LED hlavice 7x10 QCL. Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno Stagg otočná LED hlavice 7x10 QCL 1 / 5 NÁVOD K POUŽITÍ Otočná LED hlavice 7x10 QCL Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno 1 / 5 25020823 Stagg otočná LED hlavice 7x10 QCL Návod k obsluze VAROVÁNÍ! Chraňte přístroj před vodou a vlhkostí

Více

TYTO POKYNY BY MĚLY BÝT PREČTENY POZORNĚ A POTÉ ULOŽENY PRO BUDOUCÍ POTŘEBY.

TYTO POKYNY BY MĚLY BÝT PREČTENY POZORNĚ A POTÉ ULOŽENY PRO BUDOUCÍ POTŘEBY. POKYNY K POUŽITÍ KARBONOVÉHO INFRAČERVENÉHO ZÁŘIČE MODEL: BLADE TYTO POKYNY BY MĚLY BÝT PREČTENY POZORNĚ A POTÉ ULOŽENY PRO BUDOUCÍ POTŘEBY. Výrobce nenese žádnou odpovědnost za škody způsobené nedodržením

Více

Boombastic. Portabler BT Speaker

Boombastic. Portabler BT Speaker 10028933 10028934 10028935 Boombastic Portabler BT Speaker Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

Závěsné svítidlo. Návod k montáži HB54XIX

Závěsné svítidlo. Návod k montáži HB54XIX Závěsné svítidlo cs Návod k montáži 100240HB54XIX 2019-05 Tento výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak je popsáno

Více

Děkujeme, že jste si pořídili tento multifunkční tester kabelů

Děkujeme, že jste si pořídili tento multifunkční tester kabelů Děkujeme, že jste si pořídili tento multifunkční tester kabelů Tento přístroj může automaticky kontrolovat vodivost, zkraty, otevření a zkřížené páry. Než tester použijete, přečtěte si, prosím, kompletně

Více

Vysavač na suché a mokré sání

Vysavač na suché a mokré sání Vysavač na suché a mokré sání 10007543 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze

Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze Před uvedením tohoto výrobku do provozu se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného

Více

Sada pro manikůru a pedikůru

Sada pro manikůru a pedikůru Sada pro manikůru a pedikůru M 287 CZ Návod k použití UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího

Více

Amplicomm Ring Flash 250

Amplicomm Ring Flash 250 1 Návod na použití Amplicomm Ring Flash 250 Světelná signalizace bytového nebo domovního zvonku a zvonění telefonu 2 Obsah balení RF250: RingFlash 250 přijímač, napájecí adaptér (12V 1A), telefonní kabel,

Více

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 / 17,3 palců HDMI vstupem

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 / 17,3 palců HDMI vstupem ds-1568 / ds-1738 TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 / 17,3 palců HDMI vstupem Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Vnější pohled...2

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 59 02 64 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to, abyste jim odevzdali

Více

Stropní svítidlo. Návod k montáži 88169HB1XVIIJSMIT

Stropní svítidlo. Návod k montáži 88169HB1XVIIJSMIT Stropní svítidlo cs Návod k montáži 88169HB1XVIIJSMIT 2016-08 334 063 Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak je

Více

Set Basskick. Návod k použití

Set Basskick. Návod k použití Set Basskick Návod k použití Vážený zákazníku, děkujeme za zakoupení tohoto setu, věříme, že Vám bude dobře sloužit. Před prvním použitím si prosím pečlivě prostudujte tento návod k použití. Děkujeme.

Více

R129A - Multimetr MS8269 MASTECH

R129A - Multimetr MS8269 MASTECH Vážení zákazníci, R129A - Multimetr MS8269 MASTECH děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup tohoto produktu. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení výrobku do provozu

Více

Horkovzdušná stanice SS-969. Uživatelský manuál První vydání Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd.

Horkovzdušná stanice SS-969. Uživatelský manuál První vydání Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd. Horkovzdušná stanice SS-969 Uživatelský manuál První vydání 2013 2013 Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd. Bezpečnostní instrukce VAROVÁNÍ Varování a upozornění jsou umístěna v tomto manuálu na důležitých

Více

Barevná dveřní video stanice COMMAX CDV-35N

Barevná dveřní video stanice COMMAX CDV-35N Barevná dveřní video stanice COMMAX CDV-35N Návod k použití Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek firmy COMMAX. Před vlastní instalací ověřte, zda máte požadovaný model s odpovídajícím napájením. Důležité

Více

Přímý dovozce LED osvětlení

Přímý dovozce LED osvětlení Panel: TPL 60x60 Příkon: 36 Wattů Prac. napětí: 230V AC Barev. teplota: 3.000-3.500, 4.000-4.500, 5.500-6.000K Tvar: Hranatý Tloušťka: 9mm Vážení zákazníci! Děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup našich

Více

ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Návod k použití GRIL R-253

Návod k použití GRIL R-253 Návod k použití GRIL R-253 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o.

UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o. UŽIVATELSKÝ MANUÁL DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY VÝSTRAHA NEBEZPEČÍ ELEKTRICKÉHO ŠOKU, NEOTVÍREJTE SYMBOL BLESKU SE ŠIPKOU V ROVNOSTRANNÉM TROJÚHELNÍKU SLOUŽÍ K UPOZORNĚNÍ UŽIVATELE NA PŘÍTOMNOST NEIZOLOVANÉHO

Více

Instalační příručka Smart-UPS C 1000/1500 VA 120/230 Vac 2000/3000 VA 230 Vac pro montáž do skříně 2U

Instalační příručka Smart-UPS C 1000/1500 VA 120/230 Vac 2000/3000 VA 230 Vac pro montáž do skříně 2U Instalační příručka Smart-UPS C 1000/1500 VA 120/230 Vac 2000/3000 VA 230 Vac pro montáž do skříně 2U Důležité bezpečnostní pokyny TYTO POKYNY UCHOVEJTE - Tyto manuály obsahují důležité pokyny, které je

Více

Stropní svítidlo. Návod k montáži 91585AB4X5VII

Stropní svítidlo. Návod k montáži 91585AB4X5VII Stropní svítidlo cs Návod k montáži 91585AB4X5VII 2017-06 K tomuto návodu Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak

Více

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

SPÍNANÝ LABORATORNÍ ZDROJ. Série SPS UŽIVATELSKÝ MANUÁL

SPÍNANÝ LABORATORNÍ ZDROJ. Série SPS UŽIVATELSKÝ MANUÁL SPÍNANÝ LABORATORNÍ ZDROJ s funkcemi Remote Sensing & Remote Control Série SPS UŽIVATELSKÝ MANUÁL 7673-9600-0005cz REV.1.8-10/2004 2 Obsah 1. Bezpečnostní opatření... 4 1.1 Obecná bezpečnostní opatření...

Více

Halogenový ohřívač. Návod k obsluze

Halogenový ohřívač. Návod k obsluze Halogenový ohřívač 436 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití.

Více