NABÍDKA STÁŽE na Českém centru Berlín

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NABÍDKA STÁŽE na Českém centru Berlín"

Transkript

1 NABÍDKA STÁŽE na Českém centru Berlín České centrum v Berlíně hledá 2 stážisty se znalostí anglického a německého jazyka, a to od září 2015 do února 2016 (délka stáže: min. 3 měsíce, pracovní doba: ). INFORMACE K PODOBĚ STÁŽÍ Stáž 1 - zaměření: překlady, PR, kultura spolupráce na přípravě programu, práce s veřejností, informační servis a rešerše pomoc při pořádání kulturních akcí, hlídání výstav překlady z němčiny do češtiny spolupráce na administraci webových stránek a správě sociálních sítí ČC zájem o umění a kulturu, předchozí zkušenosti s překlady a organizací kulturních akcí vítány velmi dobré znalosti německého a českého jazyka, základní znalosti angličtiny spolehlivost, vlastní iniciativa a schopnost týmové práce Stáž 2 - zaměření: grafika, fotografie, kultura spolupráce na přípravě programu, práce s veřejností, informační servis a rešerše pomoc při pořádání kulturních akcí, hlídání výstav fotografická dokumentace akcí grafické úkoly spolupráce na produkci výstav zájem o umění a kulturu, předchozí zkušenosti s organizací kulturních akcí vítány velmi dobré znalosti českého a anglického jazyka, základní znalosti němčiny spolehlivost, vlastní iniciativa a schopnost týmové práce dobré znalosti PC zkušenosti s fotodokumentací akcí a s grafickými programy (Adobe) spolupráci na zajímavých projektech zkušenosti s řízením projektů v oblastech kultury a PR kontakt s kulturními organizacemi a umělci z České republiky a Německa práci v příjemném týmu v centru města a vyplněný dotazník k žádosti o umožnění stáže na ČCZ (dostupný na stránkách Českých center, v sekci Kariéra Stáže) na stazeccz@czech.cz. Jedná se o neplacenou stáž, doporučujeme hlavně studentům s nárokem na grant (např. Erasmus).

2 NABÍDKA STÁŽE na Českém centru Brusel České centrum v Bruselu hledá 2 stážisty se zájmem o propagaci české kultury v Belgii v termínu září prosinec 2015 (min. 4 měsíce, pracovní doba: ). INFORMACE K PODOBĚ STÁŽÍ 1. Stáž - zaměření: psaní textů a překlady výborná znalost češtiny a francouzštiny, angličtina či holandština výhodou psaní a překlady textů o kulturních akcích z češtiny do francouzštiny zkušenost s organizací kulturních akcí znalost práce s MS Office, zkušenost s administrováním webových stránek (ovládání běžného CMS systému) samostatnost, komunikativnost, kreativita, smysl pro týmovou práci 2. Stáž - zaměření: grafika, fotografie, kultura výborná znalost češtiny, dobrá znalost francouzštiny, angličtiny či holandštiny zkušenost s organizací kulturních akcí znalost práce v grafických programech fotografická dokumentace akcí znalost práce s MS Office, zkušenost s administrováním webových stránek (ovládání běžného CMS systému) samostatnost, komunikativnost, kreativita, smysl pro týmovou práci zajímavou a motivující práci v malém dynamickém týmu prostor pro vlastní iniciativu spolupráci s předními českými umělci v sekci Kariéra Stáže) na stazeccz@czech.cz. Jedná se o neplacenou stáž, doporučujeme hlavně studentům s nárokem na grant (např. Erasmus apod.).

3 NABÍDKA STÁŽE na Českém centru Budapešť České centrum v Budapešti nabízí možnost stáže zaměřené na přípravu a organizaci akcí Českých center. Termíny stáže: od 24. srpna 2015 do ledna 2016 (min. 4 měsíce, preferujeme 5 měsíců) pomoc při organizaci akcí Českého centra logistická podpora akcí pořádaných v partnerství s EUNIC fotodokumentace akcí drobná administrativa výborná znalost češtiny, dobrá znalost angličtiny (maďarština výhodou) zkušenost s organizací kulturních akcí znalost práce s MS Office samostatnost, komunikativnost, kreativita, smysl pro týmovou práci v sekci Kariéra Stáže) na stazeccz@czech.cz.

4 NABÍDKA STÁŽE na Českém centru Düsseldorf České centrum v Düsseldorfu nabízí možnost stáže zaměřené na přípravu a organizaci akcí Českých center. Zajímá Vás Německo? Objevte město Düsseldorf, hlavní město Porýní-Vestfálska, známé nejen svou bohatou nabídkou z oblasti kultury, hudby a moderního umění. Düsseldorf je například dobrým výchozím bodem pro cesty do nedalekého Kolína nad Rýnem či Nizozemska. Termíny stáže: září/říjen 2015 prosinec 2015 (min. 3 měsíce) podpora při organizování projektů komunikace s veřejností péče o webové stránky překlady pomoc při administrativních činnostech výborná znalost českého jazyka, pokročilá znalost německého jazyka zájem o činnost Českého centra dobré počítačové znalosti samostatný a spolehlivý způsob práce mnohostrannou a zajímavou činnost bezplatný vstup na kulturní akce, na kterých se České centrum podílí samostatný způsob práce v sekci Kariéra Stáže) na stazeccz@czech.cz.

5 NABÍDKA STÁŽE na Českém centru Kyjev České centrum v Kyjevě hleda 2 sta z isty se znalosti ukrajinského a anglického jazyka od srpna/září 2015 (min. 3 měsi ce, pracovni doba: 40 hodin). INFORMACE K PODOBĚ STÁŽÍ Stáž 1 - zaměření: překlady, PR, kultura spolupra ce na pr i pravě programu, pra ce s ver ejnosti, informac ni servis a res ers e pomoc pr i por a da ni kulturni ch akci, hli da ni vy stav pr eklady z ukrajins tiny a anglic tiny do c es tiny a naopak spolupra ce na administraci webovy ch stra nek a spra vě socia lni ch si ti ČC velmi dobré znalosti ukrajinského (nebo ruského) a c eského jazyka, dobra znalost anglic tiny za jem o uměni a kulturu, pr edchozi zkus enosti s pr eklady a organizaci kulturni ch akci vi ta ny spolehlivost, vlastni iniciativa a schopnost ty mové pra ce Stáž 2 - zaměření: výuka češtiny, kultura spolupra ce na pr i pravě programu, pra ce s ver ejnosti, informac ni servis a res ers e pomoc pr i por a da ni kulturni ch akci, hli da ni vy stav koordinace a propagace kurzů c eského jazyka spolupra ce na produkci vy stav velmi dobré znalosti c eského a anglického jazyka, za kladni znalosti ukrajins tiny nebo rus tiny za jem o uměni a kulturu, pr edchozi zkus enosti s organizaci kulturni ch akci vi ta ny dobré znalosti PC zkus enosti s fotodokumentaci akci a s graficky mi programy (Adobe) spolehlivost, vlastni iniciativa a schopnost ty mové pra ce spolupra ci na zaji mavy ch projektech zkus enosti s r i zeni m projektů v oblastech kultury a PR kontakt s kulturni mi organizacemi a umělci z České republiky a Ukrajiny pra ci v pr i jemném ty mu v centru města V pr i padě za jmu prosi m zas lete do svůj strukturovaný životopis, motivační dopis a vyplněný dotazník k žádosti o umožnění stáže na ČCZ (dostupny na stra nka ch Česky ch center, v sekci Kariéra Sta z e) na stazeccz@czech.cz. Jedna se o neplacenou sta z, doporuc ujeme hlavně studentům s na rokem na grant (napr. Erasmus). Vi ce informaci naleznete na:

6 NABÍDKA STÁŽE na Českém centru Milán České centrum v Miláně hledá stážisty se zájmem o propagaci české kultury v Itálii. Termíny stáže: 1. července září září ledna 2016 (spolu)organizace kulturních projektů Českého centra Milán obsluha recepce a galerie - komunikace s návštěvníky (podávání informací) administrativní práce (vyřizování telefonů) překládání programových textů a úřední korespondence (it - čj, čj - it) příprava PR textů a tiskových zpráv produkční výpomoc při akcích konajících se v ČC (vernisáže, prezentace knih) účast na akcích pořádaných ČC (výstavy, filmové projekce, koncerty) monitoring italských médií pokročilá znalost českého jazyka pokročilá znalost italského jazyka (min. úroveň B2) komunikativní znalost anglického jazyka komunikativnost, organizační schopnosti pokročilá znalost práce na počítači dobrá orientace v české kulturní scéně zdokonalení organizačních, prezentačních a jazykových schopností rozšíření kulturního přehledu získání pracovní zkušenosti v zahraničí vytvoření nových kontaktů v sekci Kariéra Stáže) na ccmilano@czech.cz. Jedná se o neplacenou stáž, doporučujeme hlavně studentům s nárokem na grant (např. Erasmus).

7 NABÍDKA STÁŽE na Českém centru Sofie České centrum v bulharské Sofii nabízí možnost stáže zaměřené na přípravu a organizaci akcí Českých center. Termíny stáže: září 2015 prosinec 2015 (min. 3 měsíce) pomoc při organizaci akcí Českého centra komunikace s partnery v anglickém jazyce spolupráce na programu Česká škola bez hranic logistická podpora akcí pořádaných v partnerství s EUNIC podíl na přípravě programu fotodokumentace akcí drobná administrativa pokročilá znalost anglického jazyka (bulharština výhodou) znalost práce s fotografií (výhodou) schopnost samostatně připravit projekt kreativita spolehlivost sekce: Kariéra Stáže) na stazeccz@czech.cz.

PŘÍLOHA 1 - FORMULÁŘ PRŮZKUMU. Formulář průzkumu Public relations v českých knihovnách 2015

PŘÍLOHA 1 - FORMULÁŘ PRŮZKUMU. Formulář průzkumu Public relations v českých knihovnách 2015 PŘÍLOHA 1 - FORMULÁŘ PRŮZKUMU Formulář průzkumu Public relations v českých knihovnách 2015 PŘÍLOHA 2 INZERCE PRACOVNÍCH POZIC V OBLASTI PR Inzerce pracovních pozic v oblasti PR v českých knihovnách

Více

Česká centra. Konference ekonomických radů a ekonomických tajemníků 2013

Česká centra. Konference ekonomických radů a ekonomických tajemníků 2013 Česká centra Konference ekonomických radů a ekonomických tajemníků 2013 Česká centra - představení Agentura MZV ČR pro prezentaci země POSLÁNÍ: Efektivní zahraniční propagací ČR posilovat její dobré jméno

Více

Staň se součástí AFO týmu!

Staň se součástí AFO týmu! Staň se součástí AFO týmu! Hledáme nové členy štábu festivalu AFO! Pokud tě některá pozice zaujme, přijď na výběrové řízení do Velké posluchárny Katedry divadelních, filmových a mediálních studií ve 2.

Více

Národní filmový archiv

Národní filmový archiv nabídka stáží pro studenty LS 2014/15 (březen září 2015) Oddělení kurátorů Sbírka neprofesionální kinematografie březen-polovina července 2014 (dle dohody min. 80 hod.) psaní stručných biografií amatérských

Více

Program Erasmus+ Prezentace pro studenty 11. prosince 2018

Program Erasmus+ Prezentace pro studenty 11. prosince 2018 Program Erasmus+ Prezentace pro studenty 11. prosince 2018 1 Program Erasmus+ program pro období 2014 2020, rozpočet 14,7 mld. Eur zapojeno je 33 evropských zemí (28 členských států EU, země EHP, Turecko,

Více

Středisko ekologické výchovy SEVER se sídlem v Horním Maršově v Krkonoších hledá nového zaměstnance na pozici

Středisko ekologické výchovy SEVER se sídlem v Horním Maršově v Krkonoších hledá nového zaměstnance na pozici Středisko ekologické výchovy SEVER se sídlem v Horním Maršově v Krkonoších hledá nového zaměstnance na pozici SAMOSTATNÝ/-Á KUCHAŘ/KA v Domě Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury DOTEK v Horním Maršově Základní

Více

CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE

CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE Úřad vlády ČR Odbor informování o evropských záležitostech (OEZ) Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Národní orgán pro koordinaci (NOK), Odbor publicity

Více

NABÍDKA PRÁCE HR trainee program

NABÍDKA PRÁCE HR trainee program HR trainee program Popis pozice Tréninková pozice v oblasti řízení lidských zdrojů a výcvik k HR-manažerskému postu Stínování činností personálního ředitele společnosti, spolupráce na zajištění personálních

Více

Aktuální tipy na práci v okolí:

Aktuální tipy na práci v okolí: Aktuální tipy na práci v okolí: Švadleny, šičky, vyšívači a pracovníci v příbuzných oborech Adresa a kontakty: NOVOBUD ATD v.o.s., Pražská 612, Česká Kamenice, 407 21 Kontakt. tel. a osoba: novobud@centrum.cz,

Více

GRUNDTVIG. evropský program pro podporu vzdělávání dospělých

GRUNDTVIG. evropský program pro podporu vzdělávání dospělých GRUNDTVIG evropský program pro podporu vzdělávání dospělých PROGRAM CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ Comenius primární a sekundární vzdělávání Leonardo da Vinci odborné vzdělávání a příprava Erasmus terciární vzdělávání

Více

Program Erasmus+ Presentace pro studenty 15. prosince 2016

Program Erasmus+ Presentace pro studenty 15. prosince 2016 Program Erasmus+ Presentace pro studenty 15. prosince 2016 1 Program Erasmus+ program pro období 2014 2020, rozpočet 14,7 mld. Eur zapojeno je 33 evropských zemí (28 členských států EU, země EHP, Turecko,

Více

Tematický monitoring projektů partnerství Grundtvig. Projektové řízení mezinárodního partnerství. 6. září 2012

Tematický monitoring projektů partnerství Grundtvig. Projektové řízení mezinárodního partnerství. 6. září 2012 Tematický monitoring projektů partnerství Grundtvig Projektové řízení mezinárodního partnerství 6. září 2012 PROGRAM CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ (2007 2013) Comenius primární a sekundární vzdělávání Leonardo da

Více

MOŽNOSTI STUDIA A PRÁCE V ZAHRANIČÍ V RÁMCI PROGRAMU ERASMUS+

MOŽNOSTI STUDIA A PRÁCE V ZAHRANIČÍ V RÁMCI PROGRAMU ERASMUS+ AGRONOMICKÁ FAKULTA Seminář pro studenty Agronomické fakulty MOŽNOSTI STUDIA A PRÁCE V ZAHRANIČÍ V RÁMCI PROGRAMU ERASMUS+ Na studium nebo na stáž? STUDIJNÍ POBYT Studium předmětů na univerzitě Řídí se

Více

Rada Evropské unie (Brusel) Soudní dvůr (Lucemburk) Účetní dvůr (Lucemburk) Evropský hospodářský a sociální výbor (Brusel) Výbor regionů (Brusel)

Rada Evropské unie (Brusel) Soudní dvůr (Lucemburk) Účetní dvůr (Lucemburk) Evropský hospodářský a sociální výbor (Brusel) Výbor regionů (Brusel) Jak se stát stážistou v Evropských institucích Tereza SANJUAN, M.A. Zastoupení Evropské komise v ČR Komunikační sekce Kam na stáž do EU? Hlavní destinace pro většinu stážistů: Evropská komise (i na Zastoupení

Více

STÁŽE V EVROPSKÝCH INSTITUCÍCH

STÁŽE V EVROPSKÝCH INSTITUCÍCH STÁŽE V EVROPSKÝCH INSTITUCÍCH OK4EU Michaela Vráželová Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc vrazelova@ok4eu.cz Olomouc, prosinec 2011 OBSAH 2 STÁŽ V EVROPSKÉ KOMISI 3 STÁŽ V EVROPSKÉM PARLAMENTU 4 STÁŽ V RADĚ

Více

Praktické zkušenosti s klastrováním v českém nábytkářství. Ing. Radek Brychta předseda Klastru českých nábytkářů

Praktické zkušenosti s klastrováním v českém nábytkářství. Ing. Radek Brychta předseda Klastru českých nábytkářů Praktické zkušenosti s klastrováním v českém nábytkářství Ing. Radek Brychta předseda Klastru českých nábytkářů Potřebujeme hledat nové způsoby podpory českého nábytkářství? Jaká je kondice českého nábytkářského

Více

Česká centra. Setkání ekonomických radů a tajemníků 22. června 2015

Česká centra. Setkání ekonomických radů a tajemníků 22. června 2015 Česká centra Setkání ekonomických radů a tajemníků 22. června 2015 Agentura MZV pro prezentaci ČR v zahraničí Poslání: Efektivní zahraniční propagací posilovat a šířit dobré jméno ČR ve světě. Česká centra

Více

Administrativní styl

Administrativní styl Administrativní styl Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje 15.10.2009 Mgr. Jitka Riedlová Administrativní styl Zaměřen na FAKTA Osobní vztah

Více

STÁŽE V INSTITUCÍCH EVROPSKÉ UNIE

STÁŽE V INSTITUCÍCH EVROPSKÉ UNIE STÁŽE V INSTITUCÍCH EVROPSKÉ UNIE OK4EU Michaela Vráželová Jeremenkova 40b 779 00 Olomouc vrazelova@ok4eu.cz Olomouc, leden 2013 1 OBSAH 2 STÁŽ V EVROPSKÉ KOMISI 3 STÁŽ V EVROPSKÉM PARLAMENTU 4 STÁŽ V

Více

STŘEDOČESKÉ INOVAČNÍ CENTRUM, SPOLEK hledá vhodné uchazeče do svého týmu

STŘEDOČESKÉ INOVAČNÍ CENTRUM, SPOLEK hledá vhodné uchazeče do svého týmu STŘEDOČESKÉ INOVAČNÍ CENTRUM, SPOLEK hledá vhodné uchazeče do svého týmu Místo výkonu práce: Dolní Břežany u Prahy Úvazek: plný časový úvazek Naším cílem je podpora spolupráce mezi inovačními firmami,

Více

Analýza vzdělávacích potřeb v rámci projektu "Centrum vzdelávania" - príležitosť k vzdelávaniu bez hraníc

Analýza vzdělávacích potřeb v rámci projektu Centrum vzdelávania - príležitosť k vzdelávaniu bez hraníc Analýza vzdělávacích potřeb v rámci projektu "Centrum vzdelávania" - príležitosť k vzdelávaniu bez hraníc Zpracovala: Dorota Madziová, Institut EuroSchola, duben 2011 V rámci projektu "Centrum vzdelávania"

Více

NABÍDKA PRÁCE ÚČETNÍ

NABÍDKA PRÁCE ÚČETNÍ ÚČETNÍ Samostatné účtování účetních transakcí Příprava podkladů pro hlavní účetní knihu Příprava a účtování všech závěrkových operací včetně inventarizace Příprava podkladů pro přiznání DPH včetně souhrnného

Více

L LEKTORÁT ČJL B o h e mis NA t ik U a N n I a V U ER n Z iv IT e Ě rz i V t ě P v IS P E ise

L LEKTORÁT ČJL B o h e mis NA t ik U a N n I a V U ER n Z iv IT e Ě rz i V t ě P v IS P E ise L LEKTORÁT ČJL NA UNIVERZITĚ V PISE Bohemistika na Univerzitě v Pise Itálie z hlediska obratu 5. místo v zahraničním obchodu České republiky, 3. nejvyšší počet návštěvníků České republiky Bohemistika univerzity

Více

PROGRAMÁTOR ANALYTIK. Náplň práce:

PROGRAMÁTOR ANALYTIK. Náplň práce: PROGRAMÁTOR ANALYTIK práce na projektu aplikačního vývoje nad databází Oracle, omezeně i na správě existujících platforem Informatica Power Centre a Sybase ASE analýza, programování a údržba vnitřních

Více

Tým oddělení komunikace a. září 2014

Tým oddělení komunikace a. září 2014 Tým oddělení komunikace a září 2014 fundraisingu NTK 2014: pokračujeme v Beyond the Building ; vytváříme reputaci NTK jako vedoucí národní instituce pro informační infrastrukturu vědy a vývoje (core business)

Více

Dům zahraničních služeb. Zpracoval: Ing. Jitka Morčušová

Dům zahraničních služeb. Zpracoval: Ing. Jitka Morčušová Dům zahraničních služeb Zpracoval: Ing. Jitka Morčušová 18. 10. 2012 PROGRAM CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ (2007 2013) Comenius primární a sekundární vzdělávání Leonardo da Vinci odborné vzdělávání a příprava Erasmus

Více

CHCETE SE STÁT ČLENEM TÝMU, KTERÝ SE PODÍLÍ NA REALIZACI NOVÝCH TRENDŮ JAKO JE ELEKTRO MOBILITA? PRO NĚKOHO VZDÁLENÁ BUDOUCNOST, PRO NÁS JASNÉ CÍLE.

CHCETE SE STÁT ČLENEM TÝMU, KTERÝ SE PODÍLÍ NA REALIZACI NOVÝCH TRENDŮ JAKO JE ELEKTRO MOBILITA? PRO NĚKOHO VZDÁLENÁ BUDOUCNOST, PRO NÁS JASNÉ CÍLE. CHCETE SE STÁT ČLENEM TÝMU, KTERÝ SE PODÍLÍ NA REALIZACI NOVÝCH TRENDŮ JAKO JE ELEKTRO MOBILITA? PRO NĚKOHO VZDÁLENÁ BUDOUCNOST, PRO NÁS JASNÉ CÍLE. Mladá Boleslav Útvar výroby motorů SPECIALISTA MONTÁŽE

Více

délka pobytu pro jednoho studenta 10 měsíců

délka pobytu pro jednoho studenta 10 měsíců Země: Španělsko Místo: Madrid Vysoká škola v zahraničí: UP Madrid Jazyk studia: španělština Koordinátor: 1 10 měsíců Motivační dopis ve španělském jazyce cca 1 A4 Chronologický životopis ve španělském

Více

Motivační dopis a životopis. Praktické školení

Motivační dopis a životopis. Praktické školení Motivační dopis a životopis Praktické školení 6 x Jak? Jak a kde hledat zaměstnání Jak sestavit motivační dopis Jak správně sestavit životopis Jak komunikovat se zaměstnavatelem a další otázky, které vás

Více

Nabídka praktické stáže pro studenty

Nabídka praktické stáže pro studenty Nabídka praktické stáže pro studenty Místo stáže: Stonožka/Czech & Slovak School Bristol, Bristol, Velká Británie Informace o organizaci: Stonožka je dobrovolnická organizace registrovaná na Velvyslanectví

Více

STATISTIKY CESTOVNÍHO RUCHU JIŽNÍ ČECHY 2007

STATISTIKY CESTOVNÍHO RUCHU JIŽNÍ ČECHY 2007 2007 Jihočeská centrála cestovního ruchu Jírovcova 1, P.O.Box 80 CZ 370 21 České Budějovice Telefon: +420 386 358 727 9 Fax: +420 386 358 728 E mail: info@jccr.cz WWW: www.jccr.cz Zpracoval: Jakub KADLEČEK

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY ICT plán školy

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY ICT plán školy 25. základní škola v Plzni, Chválenická 17, příspěvková organizace Zpracovali: Schválil: ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY ICT plán školy Mgr. Zdeněk Novák Mgr. Eliška Syřínková, ředitelka školy Pedagogická rada projednala

Více

INFORMACE Z MONITORINGU TRŽNÍ PRODUKCE MLÉKA

INFORMACE Z MONITORINGU TRŽNÍ PRODUKCE MLÉKA INFORMACE Z MONITORINGU TRŽNÍ PRODUKCE MLÉKA V Praze dne 28. února 2017 Situace v ČR V rámci sledování tržní produkce syrového kravského mléka (dále jen mléko ) v ČR bylo za období od 1. 1. 2017 do 31.

Více

Agentura CzechInvest. Regionální kancelář pro Moravskoslezský kraj

Agentura CzechInvest. Regionální kancelář pro Moravskoslezský kraj Agentura CzechInvest Regionální kancelář pro Moravskoslezský kraj Agentura CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest je státní příspěvková organizace podřízená Ministerstvu průmyslu

Více

1. modulový blok. Firma a její rozvoj. č. Název dny hodiny. 1. Založení firmy B 2 16

1. modulový blok. Firma a její rozvoj. č. Název dny hodiny. 1. Založení firmy B 2 16 1. modulový blok Firma a její rozvoj 1. Založení firmy B 2 16 Zpracování podnikatelského záměru /zpracování konkrétního záměru na PC/ 2. Orientace v potřebách trhu 2 16 Marketing (marketingový mix, SWOT

Více

Výuka češtiny ve světě v předškolním a školním věku, situace k 30. 6. 2014. Role organizace ČŠBH.

Výuka češtiny ve světě v předškolním a školním věku, situace k 30. 6. 2014. Role organizace ČŠBH. Výuka češtiny ve světě v předškolním a školním věku, situace k 30. 6. 2014. Role organizace ČŠBH. 3. setkání českých škol v Severní Americe 27. 28. 6. 2014, Dallas Lucie S. Boucher, předsedkyně spolku

Více

Výroční zpráva 2010 Zpráva o činnosti občanského sdružení SPAFi

Výroční zpráva 2010 Zpráva o činnosti občanského sdružení SPAFi Výroční zpráva 2010 Zpráva o činnosti občanského sdružení SPAFi Jedna ze studentských prací Heather Crowther 1. Základní informace o sdružení Název: SPAFi Právní forma: Sídlo: Datum registrace: Registrace

Více

Galerie jako otevřený prostor. Spolupráce edukačního oddělení Galerie hlavního města Prahy se zahraničním publikem

Galerie jako otevřený prostor. Spolupráce edukačního oddělení Galerie hlavního města Prahy se zahraničním publikem Galerie jako otevřený prostor Spolupráce edukačního oddělení Galerie hlavního města Prahy se zahraničním publikem Struktura Galerie hl. m. Prahy představení instituce a edukačního oddělení Zahraniční návštěvníci

Více

Centrum pro adiktologii Psychiatrická klinika 1.LFUK. Výběrové řízení na pracovníky Centra pro adiktologii pro projekty JPD3/rozvoj lidských zdrojů

Centrum pro adiktologii Psychiatrická klinika 1.LFUK. Výběrové řízení na pracovníky Centra pro adiktologii pro projekty JPD3/rozvoj lidských zdrojů Centrum pro adiktologii Psychiatrická klinika 1.LFUK Ke Karlovu 11 121 28 Praha 2 Telefon: +420 224965344, +420 224916858 Fax: +420 224923077 E-mail: psych@lf1.cuni.cz Přednosta: prof. MUDr. Jiří Raboch,

Více

VZOR POPTÁVEK VZOROVÉ POPTÁVKY NA VYHLEDÁVÁNÍ SLUŽEB V RÁMCI PORTÁLU EASYTASK.CZ

VZOR POPTÁVEK VZOROVÉ POPTÁVKY NA VYHLEDÁVÁNÍ SLUŽEB V RÁMCI PORTÁLU EASYTASK.CZ VZOR POPTÁVEK VZOROVÉ POPTÁVKY NA VYHLEDÁVÁNÍ SLUŽEB V RÁMCI PORTÁLU EASYTASK.CZ TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK PROGRAMOVÁNÍ PREFEROVANÝ TYP: BRIGÁDNÍK + ŽIVNOSTNÍK Hledáme externího programátora webových stránek,

Více

Financial Controller - HAAS + SOHN Rukov, s.r.o.

Financial Controller - HAAS + SOHN Rukov, s.r.o. Zdroj: Jobs.cz, Portál mpsv.cz Financial Controller - HAAS + SOHN Rukov, s.r.o. Pracovní náplň analýza výsledků výrobní firmy rozvoj a správa controlling systému měsíční reporting pro HQ + vnitropodnikový

Více

Národní kanceláře programu DofE Award Czech Republic hledá nové stážity

Národní kanceláře programu DofE Award Czech Republic hledá nové stážity Národní kanceláře programu DofE Award Czech Republic hledá nové stážity Mezinárodní cena vévody z Edinburghu (DofE) je prestižní program neformálního vzdělávání, který přivádí mladé lidi ve věku 14 24

Více

NEPERIODICKÉ PUBLIKACE 2016

NEPERIODICKÉ PUBLIKACE 2016 NEPERIODICKÉ PUBLIKACE 2016 VÝBĚR ZE ZÁKLADNÍCH STATISTICKÝCH ÚDAJŮ O KULTUŘE V ČESKÉ REPUBLICE NÁRODNÍ INFORMAČNÍ A PORADENSKÉ STŘEDISKO PRO KULTURU CENTRUM INFORMACÍ A STATISTIK KULTURY www.nipos-mk.cz

Více

Uměním poznáváme své sousedy

Uměním poznáváme své sousedy 2007 2013 PROGRAM CEZHRANIČNEJ SPOLUPRÁCE SLOVENSKÁ REPUBLIKA ČESKÁ REPUBLIKA EURÓPSKA ÚNIA EURÓPSKY FOND REGIONÁLNEHO ROZVOJA SPOLOČNE BEZ HRANÍC Fond malých projektů, projekt č. 03/0122 Uměním poznáváme

Více

Získávání zakázek jako východisko z krize. CzechTrade Služby CzechTrade s důrazem na veletrhy

Získávání zakázek jako východisko z krize. CzechTrade Služby CzechTrade s důrazem na veletrhy Získávání zakázek jako východisko z krize CzechTrade Služby CzechTrade s důrazem na veletrhy 2 Český trh se nemůže vyhnout globální krizi. Krize zásadním způsobem mění trh a urychluje trendy nastartované

Více

v institucích ch EU Tisková sekce

v institucích ch EU Tisková sekce Práce a stáže v institucích ch EU Natálie VLKOVÁ Zastoupení Evropské komise v ČR Tisková sekce Kam na stáž do EU? Hlavní destinace pro většinu v stážist istů: Evropská komise (i na Zastoupení EK v Praze)

Více

NEPERIODICKÉ PUBLIKACE 2017

NEPERIODICKÉ PUBLIKACE 2017 NEPERIODICKÉ PUBLIKACE 2017 VÝBĚR ZE ZÁKLADNÍCH STATISTICKÝCH ÚDAJŮ O KULTUŘE V ČESKÉ REPUBLICE NÁRODNÍ INFORMAČNÍ A PORADENSKÉ STŘEDISKO PRO KULTURU CENTRUM INFORMACÍ A STATISTIK KULTURY www.nipos-mk.cz

Více

Společnost BEAS a.s., pekárna Lično přijme v souvislosti s nárůstem výroby do trvalého pracovního poměru:

Společnost BEAS a.s., pekárna Lično přijme v souvislosti s nárůstem výroby do trvalého pracovního poměru: OPERÁTOR PEKAŘSKÉ LINKY - MISTR obsluha automatického strojního zařízení vedení menšího kolektivu zaměstnanců kontrola kvality výroby zodpovědnost za dodržování technologických postupů a bezpečnostních

Více

institucích ch EU? Renata Černilovská 14. června 2011

institucích ch EU? Renata Černilovská 14. června 2011 Jak se stát t stážistou v institucích ch EU? Renata Černilovská 14. června 2011 Eurocentrum Hradec Králov lové Eurocentrum Hradec Králov lové je součást stí informačního systému Úřadu vlády ČR. integrovaného

Více

První stupeň základních škol ročník základních škol; ISCED 1

První stupeň základních škol ročník základních škol; ISCED 1 Údaje o počtu počítačů celkem a s připojením k internetu na 100 žáků/studentů jednotlivých stupňů škol v ČR pocházejí z datových zdrojů Ústavu pro informace ve vzdělávání (ÚIV), který sbírá tyto údaje

Více

www.euroskop.cz/eurocentrum.liberec http://www.strukturalni-fondy.cz/ http://www.edulk.cz/ Informační a vzdělávací portál LK

www.euroskop.cz/eurocentrum.liberec http://www.strukturalni-fondy.cz/ http://www.edulk.cz/ Informační a vzdělávací portál LK Ing. Eva Stanková Vedoucí Eurocentra Liberec MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍROZVOJ ČR ÚŘAD VLÁDY ČR ODBOR INFORMOVÁNÍO EVROPSKÝCH ZÁLEŽITOSTECH Krajský úřad Libereckého kraje U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 (2.

Více

& evropský program Grundtvig

& evropský program Grundtvig Vzdělávání dospělých & evropský program Grundtvig 1 Dům zahraničních služeb (DZS) příspěvková organizace, zřízená MŠMT ČR zajišťováníškolských vzdělávacích a dalších styků se zahraničím podle pokynů ministerstva

Více

Pracovní příležitosti Českokrumlovsko a Českobudějovicko Obsluha kavárny

Pracovní příležitosti Českokrumlovsko a Českobudějovicko Obsluha kavárny Pracovní příležitosti Českokrumlovsko a Českobudějovicko Obsluha kavárny Do nově otevírané kavárny v centru v Českých Budějovicích hledáme sympatickou obsluhu s alespoň základní praxí. Pozitivní přístup

Více

Spolupráce vysokých škol s absolventy. Ing. Roman Kozel, Ph.D. proděkan Ekonomické fakulty VŠB TU Ostrava

Spolupráce vysokých škol s absolventy. Ing. Roman Kozel, Ph.D. proděkan Ekonomické fakulty VŠB TU Ostrava Spolupráce vysokých škol s absolventy Ing. Roman Kozel, Ph.D. proděkan Ekonomické fakulty VŠB TU Ostrava SEGMENTY SPOLUPRÁCE studenti středních škol studenti vysoké školy absolventi vysoké školy zaměstnanci

Více

E VROPSKÝ FORMULÁŘ OSOBNÍ INFORMACE BĚLONOHÝ IVO, ING. JOSEFA JANA FUČÍKA 858, LOMNICE NAD POPELKOU, ČESKÁ REPUBLIKA

E VROPSKÝ FORMULÁŘ OSOBNÍ INFORMACE BĚLONOHÝ IVO, ING. JOSEFA JANA FUČÍKA 858, LOMNICE NAD POPELKOU, ČESKÁ REPUBLIKA E VROPSKÝ FORMULÁŘ ŽIVOTOPISU OSOBNÍ INFORMACE Jméno Adresa BĚLONOHÝ IVO, ING. JOSEFA JANA FUČÍKA 858, 512 51 LOMNICE NAD POPELKOU, ČESKÁ REPUBLIKA Telefon +420 606 882 187, +420 481 312 276 E-mail Národnost

Více

Stáže v institucích EU. Natálie VLKOVÁ Zastoupení Evropské komise v ČR Tisková sekce

Stáže v institucích EU. Natálie VLKOVÁ Zastoupení Evropské komise v ČR Tisková sekce Stáže v institucích EU Natálie VLKOVÁ Zastoupení Evropské komise v ČR Tisková sekce Kam na stáž do EU? Hlavní destinace pro většinu stážistů: Evropská komise (i na Zastoupení EK v Praze) placené stáže

Více

Stáže v institucích EU. Natálie VLKOVÁ Zastoupení Evropské komise v ČR Tisková sekce

Stáže v institucích EU. Natálie VLKOVÁ Zastoupení Evropské komise v ČR Tisková sekce Stáže v institucích EU Natálie VLKOVÁ Zastoupení Evropské komise v ČR Tisková sekce Kam na stáž do EU? Hlavní destinace pro většinu stážistů: Evropská komise (i na Zastoupení EK v Praze) placené stáže

Více

Masarykova univerzita Filozofická fakulta

Masarykova univerzita Filozofická fakulta Masarykova univerzita Filozofická fakulta Podmínky pro přijetí v přijímacím řízení v roce 2015 Informace o studijních oborech Studijní obor Forma studia Počet uchazečů Dostavilo se Přijato TSP poslední

Více

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE 1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE Šablona stáže představuje základní rámec odborné stáže pro typovou pozici a obsahuje požadavky na obsah a průběh stáže, na stážistu i na poskytovatele stáže. Bílá pole označují

Více

European Local Transport Information Service. Přední evropský portál městské dopravy a mobility. www.eltis.org

European Local Transport Information Service. Přední evropský portál městské dopravy a mobility. www.eltis.org European Local Transport Information Service Přední evropský portál městské dopravy a mobility www.eltis.org Obsah 3 4 6 7 8 10 Co je ELTIS? Obsah on-line Asociace uživatelů Případové studie Shrnutí vybraných

Více

CÍRKEVNÍTURISTIKA Srpen 2010

CÍRKEVNÍTURISTIKA Srpen 2010 Srpen 2010 Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 1 HelpTour - Agentura pro rozvoj cestovního ruchu Projekt Prezentace a propagace církevních památek a kulturně-historického

Více

2014-2020. Dílčí program KULTURA. Podpora evropských umělců a kulturních odborníků. Kancelář Kreativní Evropa Creative Europe Desk

2014-2020. Dílčí program KULTURA. Podpora evropských umělců a kulturních odborníků. Kancelář Kreativní Evropa Creative Europe Desk 2014-2020 Dílčí program KULTURA Podpora evropských umělců a kulturních odborníků O KREATIVNÍ EVROPĚ 2014-2020 pokrývá období 7 let (2014-2020) nabízí finanční podporu pro: vývoj evropských filmů, TV programů

Více

Ing. Mgr. Jiří Svoboda Kurzy

Ing. Mgr. Jiří Svoboda Kurzy Ing. Mgr. Jiří Svoboda Ing. Mgr. Jiří Svoboda Kurzy Soft skills Manažerské a marketingové kurzy Manažerské dovednosti Moderní marketingová komunikace Efektivní komunikace Komunikace se zákazníkem Péče

Více

Multimediální tvorba ve výuce ZUŠ

Multimediální tvorba ve výuce ZUŠ Multimediální tvorba ve výuce ZUŠ projekt (příklad projektové fiše) 1) název a lokalizace projektu Multimediální tvorba ve výuce ZUŠ Místo realizace a oblast dopadu projektu: obec Dolní Hodolany a Pardubický

Více

Název Kód Sem. Př. Cv. Ss. Uk. Kr. Typ Pedagog. Dějiny světového divadla III DAAZX03 ZS zk 3 P Cejpek, V.; Šotkovský, J.; Trtílek, P.

Název Kód Sem. Př. Cv. Ss. Uk. Kr. Typ Pedagog. Dějiny světového divadla III DAAZX03 ZS zk 3 P Cejpek, V.; Šotkovský, J.; Trtílek, P. DIVADELNÍ PRODUKCE Ateliér divadelní produkce a jevištní technologie, bakalářské studium Ročník: 1. Vedoucí ateliéru: doc. MgA Blanka Chládková Vedoucí ročníku: MgA. Lucie Abou POVINNÉ PŘEDMĚTY Dějiny

Více

ZŠ a MŠ, Brno, Horníkova 1 - Školní vzdělávací program

ZŠ a MŠ, Brno, Horníkova 1 - Školní vzdělávací program 4.3. Informační a komunikační technologie Charakteristika předmětu Vzdělávací oblast je realizována prostřednictvím vyučovacího předmětu Informatika. Informatika je zařazena do ŠVP jako povinný předmět

Více

Pracovník hypermarketu vzdělávání, praxe, zprostředkování práce Získej praxi získáš práci. Autor presentace: Ing. Petr Ptáček, MBA

Pracovník hypermarketu vzdělávání, praxe, zprostředkování práce Získej praxi získáš práci. Autor presentace: Ing. Petr Ptáček, MBA Pracovník hypermarketu vzdělávání, praxe, zprostředkování práce Získej praxi získáš práci Autor presentace: Ing. Petr Ptáček, MBA Cíle projektů Cílem tohoto projektu bylo vybrat zřad dlouhodobě nezaměstnaných,

Více

Přijmeme učitele hry na klavír a korepetitora

Přijmeme učitele hry na klavír a korepetitora a korepetitora Soukromá základní umělecká škola Slovácko přijme učitele hry na klavír v Uherském Hradišti v předběžném rozsahu výuky 0,5-1 úvazek. možnost dohody na nižší úvazek s budoucím rozšířením až

Více

Závěrečná zpráva z pracovní stáže realizované v programu ERASMUS+

Závěrečná zpráva z pracovní stáže realizované v programu ERASMUS+ Závěrečná zpráva z pracovní stáže realizované v programu ERASMUS+ Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (mpitrova@ff.jcu.cz) na Ústav česko-německých areálových studií a

Více

NABÍDKA PRÁCE KOORDINÁTOR VÝROBY VZORKŮ

NABÍDKA PRÁCE KOORDINÁTOR VÝROBY VZORKŮ KOORDINÁTOR VÝROBY VZORKŮ Výtisk dokumentace k vzorkové výrobní zakázce Zpracování vzorkových zakázek z Laboratoře barev Obsluha strojů na výrobu vzorků Obsluha Soft stroje na výrobu vzorků Dokončování

Více

Jak napsat motivační dopis. Kateřina Polreichová

Jak napsat motivační dopis. Kateřina Polreichová Jak napsat motivační dopis Kateřina Polreichová K čemu slouží? přehledný a pokud možno i zajímavý informuje, o jaký obor se zajímáte vysvětluje důvody vašeho zájmu nastiňuje vaše předpoklady ke studiu

Více

Bc. Robert Duben. On-line marketing 25 let

Bc. Robert Duben. On-line marketing 25 let Bc. Robert Duben On-line marketing 25 let Oblast působení: Vzdělání: Občanství:, Média, reklama a PR Vysokoškolské/ universitní Česká republika E-mail: dubenr@gmail.com Telefon: 776588108 Osobní www: http://www.duben.pro

Více

Seminář pro žáky 5. ročníků a jejich rodiče

Seminář pro žáky 5. ročníků a jejich rodiče Seminář pro žáky 5. ročníků a jejich rodiče Podle ŠVP Škola snů: 2. stupeň ZŠ 6. 7. ročník 3 hodiny týdně 8. 9. ročník 5 hodin týdně Příklady: 6. 9. ročník po 3 hodinách jazyka (VNJ, VRJ) a k tomu na 8.

Více

Rozvoj a regionální růst Univerzit třetího věku v ČR

Rozvoj a regionální růst Univerzit třetího věku v ČR Rozvoj a regionální růst Univerzit třetího věku v ČR Centralizovaný projekt Program na podporu vzdělávání seniorů Řešitel: Prof. Ing. Petr Vavřín, DrSc. VUT Řešitel dílčí části: RNDr. Eva Dvořáková Cíle

Více

ESN Usti. Bc. Ondřej Pixa

ESN Usti. Bc. Ondřej Pixa ESN Usti Bc. Ondřej Pixa Co nás dnes čeká Představení ESN Možnost zapojení do ESN Usti Mobility na UJEP Představení ESN ESN International ESN International ESN CZ ESN Usti Největší studentský spolek v

Více

CENÍK. Cena za 20 minut. Cena za 30 minut Cena za 45 min Cena za hodinu. včetně. Tlumočení po telefonu

CENÍK. Cena za 20 minut. Cena za 30 minut Cena za 45 min Cena za hodinu. včetně. Tlumočení po telefonu CENÍK Cena za minutu včetně hovorného Cena za 30 minut Cena za 45 min Cena za hodinu Tlumočení po telefonu Cena za 20 minut angličtina 70 Kč 1 400 Kč 2 100 Kč 3 150 Kč 4 200 Kč němčina 70 Kč 1 400 Kč 2

Více

Nabídka volných míst, podle CZ-ISCO abecedně

Nabídka volných míst, podle CZ-ISCO abecedně VEDOUCÍ ŠKOLNÍ JÍDELNY V DOMAŽLICÍCH ÚSO s maturitou (bez vyučení) Řídící pracovníci ve školních jídelnách (14125) 1 12340 Kč PP plný 1.5.2016-30.4.2017 Střední odborné učiliště, Domažlice, Prokopa Velikého

Více

SLOHOVÁ VÝCHOVA Mgr. Soňa Bečičková

SLOHOVÁ VÝCHOVA Mgr. Soňa Bečičková SLOHOVÁ VÝCHOVA Mgr. Soňa Bečičková MOTIVAČNÍ DOPIS VY_32_INOVACE_CJ_2_13 OPVK 1.5 EU peníze středním školám CZ.1.07/1.500/34.0116 Modernizace výuky na učilišti MOTIVAČNÍ DOPIS Definice, funkce, užití

Více

Horizont 2020: první zkušenosti s programem z pohledu účastníků (dotazník IGLO)

Horizont 2020: první zkušenosti s programem z pohledu účastníků (dotazník IGLO) Konference: Řízení mezinárodních výzkumných projektů Horizont 2020: první zkušenosti s programem z pohledu účastníků (dotazník IGLO) Kateřina Slavíková CZELO - Česká styčná kancelář pro výzkum, vývoj a

Více

Fotografický poradce při prodeji fotografické techniky a materiálů

Fotografický poradce při prodeji fotografické techniky a materiálů Fotografický poradce při prodeji fotografické techniky a materiálů Fotografický poradce prodává a poskytuje poradenství při prodeji fotografické snímací techniky a médií, fotografických materiálů a fotografických

Více

Harmonogram FUD UJEP pro akademický rok 2018/2019

Harmonogram FUD UJEP pro akademický rok 2018/2019 Harmonogram FUD UJEP pro akademický rok 2018/2019 září 2018 3. 9. opravné SZZ z dějin umění, od 10 hodin 3. 9. zápis do 1. ročníku na ak. rok 2018/2019: MgA. (Design, Fotografie a intermediální tvorba,

Více

INFORMACE Z MONITORINGU TRŽNÍ PRODUKCE MLÉKA

INFORMACE Z MONITORINGU TRŽNÍ PRODUKCE MLÉKA INFORMACE Z MONITORINGU TRŽNÍ PRODUKCE MLÉKA V Praze dne 30. června 2016 Situace v ČR V rámci sledování tržní produkce mléka v ČR bylo za období od 1.5.2016 do 31.5.2016 dodáno registrovaným prvním kupujícím

Více

Harmonogram FUD UJEP pro akademický rok 2016/2017

Harmonogram FUD UJEP pro akademický rok 2016/2017 Harmonogram FUD UJEP pro akademický rok 2016/2017 září 2016 1. 9. opravné SZZ z dějin umění, od 10 hodin 1. 9. zápis do 1. ročníku na ak. rok 2016/2017: MgA. (Design, Fotografie a intermediální tvorba,

Více

Vedení sekce Média v rámci 26. ročníku Mezinárodního festivalu divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER

Vedení sekce Média v rámci 26. ročníku Mezinárodního festivalu divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER JANÁČKOVA AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V BRNĚ Divadelní fakulta Ateliér divadelního manažerství a jevištní technologie Divadelní manažerství se zaměřením na produkční management Dokumentace bakalářského absolventského

Více

Aktuální tipy na práci v okolí:

Aktuální tipy na práci v okolí: Aktuální tipy na práci v okolí: Administrativní pracovnice / pracovník odboru Adresa a kontakty: Úřad vlády ČR - Odbor pro sociální začleňování práce v dané lokalitě Kontakt. tel. a osoba: zieglerova.alena@vlada.cz

Více

PELLYHO DOMY Centrum celoživotního vzdělávání Police nad Metují. Příloha k monitorovací zprávě za období 1. 9. 2009-31. 8. 2010

PELLYHO DOMY Centrum celoživotního vzdělávání Police nad Metují. Příloha k monitorovací zprávě za období 1. 9. 2009-31. 8. 2010 PELLYHO DOMY Centrum celoživotního vzdělávání Police nad Metují Příloha k monitorovací zprávě za období 1. 9. 2009-31. 8. 2010 1. Organizační složka Centrum kultury a vzdělávání (CKV) Pellyho domy Organizační

Více

Harmonogram FUD UJEP pro akademický rok 2017/2018

Harmonogram FUD UJEP pro akademický rok 2017/2018 Harmonogram FUD UJEP pro akademický rok 2017/2018 září 2017 4. 9. opravné SZZ z dějin umění, od 10 hodin 4. 9. zápis do 1. ročníku na ak. rok 2017/2018: MgA. (Design, Fotografie a intermediální tvorba,

Více

Páteční waldorfský list

Páteční waldorfský list Páteční waldorfský list Ročník 11. 24. 2. 2017, Brno 25. číslo KALENDÁŘ AKCÍ datum Akce Čas místo ÚNOR út 28. 2. Masopustní průvod JEN PRO MŠ 10h Atrium školy BŘEZEN po pá: 20. 24.3. Knižní jarní dýchánek

Více

Název projektu: Poznáváme sebe a svět, chceme poznat více

Název projektu: Poznáváme sebe a svět, chceme poznat více Název projektu: Poznáváme sebe a svět, chceme poznat více Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2970 Identifikátor materiálu Název klíčové aktivity Vzdělávací oblast Vzdělávací předmět / obor Tematický

Více

Informační hodnota školních webů

Informační hodnota školních webů Informační hodnota školních webů Vážení studenti, kolegové, prosím o vyplnění tohoto dotazníku, jehož cílem je, zjistit jaké části školních webů jsou pro vás zajímavé, atraktivní a důležité. Získaná data

Více

FAKULTA VOJENSKÉHO LEADERSHIPU Univerzity obrany

FAKULTA VOJENSKÉHO LEADERSHIPU Univerzity obrany FAKULTA VOJENSKÉHO LEADERSHIPU Univerzity obrany Historie fakulty Fakulta vojenského leadershipu Univerzity obrany vznikla dne 1. září 2003 pod názvem: Fakulta ekonomiky a managementu Dne 1. září 2014

Více

PLÁN ČINNOSTÍ NA ROK Komise propagace a marketingu -

PLÁN ČINNOSTÍ NA ROK Komise propagace a marketingu - PLÁN ČINNOSTÍ NA ROK 2018 - Komise propagace a marketingu - 1 Obecně Plán činností Komise propagace a marketingu (dále KPM) je v souladu se Statutem KPM a jeho platnost může být změněna jen v souladu se

Více

Obsah. Povinnosti. Výhody (kurz)

Obsah. Povinnosti. Výhody (kurz) Markéta Tomanová Obsah Povinnosti Výhody (kurz) Povinnosti Každý student, který vyjíždí do zahraničí v rámci programu Erasmus+, je povinen vyplnit vstupní a závěrečný test aplikace OLS. Jakmile je student

Více

Děkan Filozofické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci vypisuje výběrová řízení na obsazení následujících pozic v rámci kateder FF UP:

Děkan Filozofické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci vypisuje výběrová řízení na obsazení následujících pozic v rámci kateder FF UP: DĚKAN FILOZOFICKÉ FAKULTY UNIVERZITY PALACKÉHO V OLOMOUCI Křížkovského 10, 771 80 Olomouc Tel.: +420 585 633 011, fax: +420 585 633 012, email: dekan.ff@upol.cz Děkan Filozofické fakulty Univerzity Palackého

Více

Představení aktivit oddělení cestovního ruchu Karlovarského kraje

Představení aktivit oddělení cestovního ruchu Karlovarského kraje Představení aktivit oddělení cestovního ruchu Karlovarského kraje Turistický portál Meziroční nárůst uživatelů dle Google Analytisc o 32,66% Nárůst není tak velký jako v předchozím srovnávaném období (2013-2014

Více

e-lka e-learningový kurz Knihovnické Angličtiny

e-lka e-learningový kurz Knihovnické Angličtiny e-lka e-learningový kurz Knihovnické Angličtiny 14.-16. 9. 2010 Knihovny současnosti 2010 O projektu Cílová skupina Projekt se zaměřuje na pracovníky městských, vědeckých, univerzitních a vysokoškolských

Více

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 6/2017

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 6/2017 Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, 793 05 Moravský Beroun Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 6/2017 Tajemník Městského úřadu Moravský Beroun dne 14.03.2017 vyhlašuje výběrové řízení na obsazení

Více

Od ledna 2015 budou zahájeny kurzy pro veřejnost. Termíny budou upřesněny podle počtu přihlášek.

Od ledna 2015 budou zahájeny kurzy pro veřejnost. Termíny budou upřesněny podle počtu přihlášek. NABÍDKA KURZŮ AKTUÁLNĚ Od ledna 2015 budou zahájeny kurzy pro veřejnost. Termíny budou upřesněny podle počtu přihlášek. Kontakt pro další informace a přihlášky: lukesova@spseplzen.cz VYHLÁŠKA 50 Školení

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Administrativní asistent (žena/muž) AST 3

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Administrativní asistent (žena/muž) AST 3 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce Platnost

Více

Harmonogram FUD UJEP pro akademický rok 2014/2015

Harmonogram FUD UJEP pro akademický rok 2014/2015 Harmonogram FUD UJEP pro akademický rok 2014/2015 září 2014 opravné SZZ z dějin umění, od 10 hodin zápis do 1. ročníku na ak. rok 2014/2015: MgA. (Design, Fotografie a intermediální tvorba, Grafický design)

Více