V Ý P I S U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "V Ý P I S U S N E S E N Í"

Transkript

1 V Ý P I S 1 U S N E S E N Í Z 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TASOVICE, VOLEBNÍ OBDOBÍ konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Tasovice Návrh usnesení č. 1: Zastupitelstvo Obce Tasovice určuje ověřovateli zápisu p. Zedníčka Davida a p. Horáčka Petra, zapisovatelkou p. Jaroslava Lašáková. Usnesení č. 1 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 2: Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje navržený program zasedání zastupitelstva. Usnesení č. 2 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 3: Zastupitelstvo Obce Tasovice bere na vědomí informace o plnění usnesení ZO ze dne a řešení diskusních příspěvků. Usnesení č. 3 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 4: Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje rozpočtové opatření. Viz. zápis. Usnesení č. 4 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 5 : ZO Tasovice pověřuje starostu obce k vydávání rozpočtových opatření během kalendářního roku 2019 tak, aby byl zachován plynulý chod obce a obecního úřadu, byly zachovány vztahy mezi rozpočty, byly hrazeny faktury investiční i neinvestiční k již uzavřeným smlouvám, bylo dodrženo účtování dle platné rozpočtové skladby (opravy v účtování). Tato případná rozpočtová opatření budou předložena ZO ke vzetí na vědomí na nejbližším jednání ZO v roce Usnesení č. 5 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 6: Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje pravidla rozpočtového provizoria na rok Hospodaření Obce Tasovice se bude v roce 2019 až do doby schválení rozpočtu, řídit pravidlem rozpočtového provizoria s těmito zásadami: 1) Bude zabezpečeno plnění běžných příjmů 2) Obec bude hradit jenom výdaje zabezpečující provoz obecního úřadu a obce, přičemž bude dbát na hospodárnost a efektivnost vynakládání rozpočtových prostředků. 3) Přednostně poskytne příspěvek vlastní příspěvkové organizaci. 4) Budou hrazeny výdaje neinvestiční i investiční, závazky vyplývající z již uzavřených smluv. 5) Bude zabezpečen převod příspěvků Svazku obcí Tasovice a Hodonice na splácení pravidelných splátek úvěru, půjčky a souvisejících závazků. 6) O skutečnostech v plnění příjmů a čerpání výdajů bude ZO průběžně informováno. Usnesení č. 6 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 7: Zastupitelstvo obce Tasovice bere na vědomí pověření starosty obce provedením veřejnoprávních a vnitřních kontrol, ve smyslu zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů (zákon o finanční kontrole) s odkazem na ustanovení 9 zák. č. 552/1991 Sb. o státní kontrole. Usnesení č. 7 bylo schváleno.

2 2 Návrh usnesení č. 8: Zastupitelstvo Obce Tasovice ukládá kontrolnímu výboru provedení veřejnosprávní kontroly podle zákona č. 320/2001 Sb., příspěvkové organizaci Základní škola Tasovice a Mateřská škola Tasovice, ve spolupráci s účetní obecního úřadu Tasovice. Usnesení č. 8 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 9: Zastupitelstvo obce Tasovice bere na vědomí Příkaz starosty Obce Tasovice k provedení řádné inventarizace majetku a závazků Obce Tasovice ke dni na základě ustanovení zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, vyhlášky č. 410/2009 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení výše uvedeného zákona, pro některé vybrané účetní jednotky, a vyhláškou č. 270/2010 Sb., o inventarizaci majetku a závazků a Českými účetními standardy pro některé vybrané účetní jednotky, které vedou účetnictví podle vyhlášky č. 410/2009 Sb. Viz. Zápis. Usnesení č. 9 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 10: Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje zveřejňování Výpisu usnesení zasedání obecního zastupitelstva na úřední desce obce Tasovice a na elektronické úřední desce obce Tasovice. Zápis z jednáni ZO Tasovice bude uložen k nahlédnutí na Obecním úřadu v Tasovicích - dle zákona O obcích. Usnesení č. 10 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 11 : Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje změnu umístění elektrorozvaděčů na základě požadavku E.ON, na akci Rozšíření splaškové kanalizace v obci Tasovice, lokalita Za řekou Usnesení č. 11 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 12 : Zastupitelstvo Obce Tasovice bere na vědomí postup prací při výstavbě 38 RD Vinohrady v k.ú. Tasovice nad Dyjí. Usnesení č. 12 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 13 : Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje Smlouvu o dílo se společností Rozvojová agentura zlínského kraje se sídlem: Tř. Tomáše Bati 5146, Zlín, IČ: , přičemž předmětem díla je zpracování projektové žádosti, administrace a poradenství k žádosti o dotaci na projekt s pracovním názvem Výstavba technické infrastruktury pro potřeby síťování stavebních parcel v obci Tasovice, která bude podána do programu 117D0630 Podpora výstavby technické infrastruktury pro rok 2019 Usnesení č. 13 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 14 : Zastupitelstvo Obce Tasovice odkládá prodej uvolněného pozemku na parcele č. 1581/5 z důvodu vyčkání na dalšího možné uvolnění některých parcel v lokalitě Tasovice Vinohrady - 38 RD, s tím, že uvolněné pozemky budou nabídnuty v lednu 2019 k prodeji. Usnesení č. 14 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 15 : Zastupitelstvo Obce Tasovice bere na vědomí postup příprav k realizaci Přístavby požární zbrojnice v obci Tasovice. Usnesení č. 15 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 16 : Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje smlouvu č /001 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene v rámci výstavby Rozšíření splaškové kanalizace na řekou parcela 4184, 4200 k.ú. Tasovice nad Dyjí. Usnesení č. 16 bylo schváleno.

3 3 Návrh usnesení č. 17 : Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje smlouvu č /001 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene v rámci napojení vinného sklepa na elektrickou rozvodnou síť pro p. Němec parcela č. 256/1 k.ú. Tasovice nad Dyjí. Usnesení č. 17 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 18 : Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje smlouvu č. ZN /001/ELPE o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene v rámci napojení vinného sklepa na elektrickou rozvodnou síť pro p. Krchňavý parcela č. 96/67 k.ú. Tasovice nad Dyjí. Usnesení č. 18 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 19 : Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje smlouvu o dílo se zhotovitelem Urbanistické středisko Brno, spol. s r.o., Příkop č. 8, Brno , a to ve věci Vypracování souladu územního plánu Tasovice s aktuální katastrální mapou za cenu za dílo celkem ,- Kč vč. DPH. Usnesení č. 19 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 20 : Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje smlouvu o dílo se zhotovitelem Urbanistické středisko Brno, spol. s r.o., Příkop č. 8, Brno a to ve věci Vypracování Změny č. 1 územního plánu Tasovice za cenu za dílo celkem ,- Kč vč. DPH. Usnesení č. 20 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 21 : Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje Příkazní smlouvu č. 02/18 s Vodárenská akciová společnost, a.s., Brno, Soběšická 820 / 156, přičemž předmětem plnění jsou práce spojené s realizací stavby komplexní výkon technického dozoru pro 38 RD Tasovice Vinohrady, za celkovou cenu ,- Kč bez DPH. Viz. zápis. Usnesení č. 21 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 22 : Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje smlouvu o dílo s firmou Envipartner, s r.o., ul. Vídeňská č. 55, Brno, která na svůj náklad a nebezpečí zpracuje pro objednatele projektovou dokumentaci a v součinnosti s ním zajistí nezbytné doklady spojené s podáním žádosti o dotaci a následně realizaci projektu s názvem Protipovodňová opatření obce Tasovice - v rámci Operačního programu Životního prostředí za celkovou cenu za dílo ,- Kč s DPH. Usnesení č. 22 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 23 : Zastupitelstvo Obce Tasovice bere na vědomí přípravu výstavby dětského hřiště. Usnesení č. 23 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 24: Zastupitelstvo obce Tasovice schvaluje Dohodu o zajišťování sjízdnosti místních komunikací Obce Tasovice prohrnováním a posypem v zimním období s fi. Mr. Pepinno a.s., Hodonice 33, , IČ: , DIČ: CZ , zastoupená: předsedou představenstva Josefem Raušerem. Viz zápis. Usnesení č. 24 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 25 : Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje nákup 3 tun posypové soli od firmy OPTIMTOP s.r.o. Aksamitova 1071/1, Olomouc, sůl - posypova.cz. Usnesení č. 25 bylo schváleno.

4 4 Návrh usnesení č. 26 : Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje zřízení nových světelných bodů veřejného osvětlení, a to na parcele č. 458/4 v k. ú. Tasovice a na parcele č. 426 v k. ú. Tasovice, parcele č a 3397 v k. ú. Tasovice. Návrh usnesení č. 27 : Zastupitelstvo Obce Tasovice bere na vědomí zahradou pana Hinera z důvodu bezpečnosti Dotčené parcely č. 238/28, 238/29 a 238/30. Usnesení č. 26 bylo schváleno. dočasné uzavření uličky mezi Vinařstvím Viktorín a občanů, neboť zde probíhá rekonstrukce opěrné zdi. Usnesení č. 27 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 28 : Zastupitelstvo Obce Tasovice svaluje pověření starosty obce Tasovice Petra Vašinu k zastupování a jednání v MAS Znojemské vinařství, z.s. a v jeho nepřítomnosti místostarostu obce Tasovice Miroslava Groliga RNDr. Usnesení č. 28 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 29 : Zastupitelstvo Obce Tasovice nemá námitek k vydání povolení ke kácení dřevin rostoucích mimo les dle 8 odst. 6 zákona č. 114 / 1992 Sb. Jedná se o tři stromy s obvodem nad 80 cm, rostoucích na parcele č. 2683, jejímž vlastníkem je Jihomoravský kraj / Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace a parc. č. 2684, jejímž vlastníkem je p. Prekop Jindřich, č.p. 309, Tasovice, vše v k.ú. Tasovice nad Dyjí. Usnesení č. 29 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 30 : Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje převod finančních prostředků ZŠ Tasovice ve výši ,- Kč. Usnesení č. 30 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 31 : Zastupitelstvo Obce Tasovice bere na vědomí přípravu úpravy veřejného prostranství před RD Harenčák. Budou osloveny zahradnické firmy a na příštím jednání ZO bude věc projednána. Usnesení č. 31 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 32 : Zastupitelstvo Obce Tasovice bere na vědomí dodatek ke Smlouvě o dílo číslo Viz. zápis. Ostatní ujednání smlouvy o dílo zůstávají beze změny. Usnesení č. 32 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 33 : Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje založení obecního zpravodaje, v rámci čehož bude předsedkyně kulturní komise Mgr. Fajkusová proškolena v rámci semináře v Brně Jak vytvořit obecní zpravodaj. Usnesení č. 33 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 34 : Zastupitelstvo Obce Tasovice bere na vědomí zadání o vypracování čtvrté monitorovací zprávy o udržitelnosti projektu s názvem Úprava veřejného prostranství v obci Tasovice u Ing. Martiny Vokřálové, která zpracovávala předchozí tři zprávy. Tuto zprávu je nutné doručit na ROP JV v Jihlavě do Usnesení č. 34 bylo schváleno.

5 5 Návrh usnesení č. 35: Zastupitelstvo obce Tasovice schvaluje nový Jednací řád zastupitelstva obce Tasovice, kterým se bude řídit ve volební období Usnesení č. 35 bylo schváleno. Návrh usnesení č. 36 : Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje doplnění stálého pracovníka správy a údržby obce Tasovice s tím, že bude nabídka místa zveřejněna. Usnesení č. 36. bylo schváleno. V Tasovicích dne RNDr. Grolig Miroslav místostarosta obce.. Vašina Petr starosta obce

U S N E S E N Í. Návrh usnesení č. 2: Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje navržený program zasedání zastupitelstva. Usnesení č. 2 bylo schváleno.

U S N E S E N Í. Návrh usnesení č. 2: Zastupitelstvo Obce Tasovice schvaluje navržený program zasedání zastupitelstva. Usnesení č. 2 bylo schváleno. 1 U S N E S E N Í Ze 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TASOVICE, VOLEBNÍ OBDOBÍ 2018-2022 konaného dne 25. 2. 2019 v 18.00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Tasovice. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

společnost, a.s. Kotkova 20, Znojmo, za zajištění VŘ a TDI vč. kolaudace na akci

společnost, a.s. Kotkova 20, Znojmo, za zajištění VŘ a TDI vč. kolaudace na akci 1 VÝPIS USNESENÍ Z 25. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TASOVICE konaného dne 19. 12. 2016 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Tasovice ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

SEZNAM PŘIDĚLENÝCH STAVEBNÍCH POZ. VINOHRADY 38 RD. celk. cena Příjmení Jméno Adresa

SEZNAM PŘIDĚLENÝCH STAVEBNÍCH POZ. VINOHRADY 38 RD. celk. cena Příjmení Jméno Adresa 1 VÝPIS USNESENÍ Z 35. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TASOVICE konaného dne 18. 12. 2017 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Tasovice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 8/2014, konaného dne 10.12. 2014 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 8/2014, konaného dne 10.12. 2014 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 8/2014, konaného dne 10.12. 2014 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 8/2014 v 17.30 hod.

Více

Zasedání rady městyse dne 27.4.2015 v 19,00 hodin č.10 Program:

Zasedání rady městyse dne 27.4.2015 v 19,00 hodin č.10 Program: Zasedání rady městyse dne 27.4.2015 v 19,00 hodin č.10 Program: 1. Kontrola usnesení a zápisu z posledního zasedání RM 2. Zprávy ze zasedání výborů a komisí ze dne 27. 4. 2015 přednesené jejich předsedy

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

7 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

7 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 7 / 2017 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 1. 11. 2017 Zapsal : Josef Klíma 1. 11. 2017 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 1. 11. 2017

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp.

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. U s n e s e n í z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného 13.12.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. 139 Organizační záležitosti 19/1.1 Program

Více

USNESENÍ č. 5/2015 ze 4. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 01. 06. 2015

USNESENÍ č. 5/2015 ze 4. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 01. 06. 2015 USNESENÍ č. 5/2015 ze 4. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 01. 06. 2015 I. Zastupitelstvo města schvaluje: 1. program dnešního jednání v upraveném znění 2. aby rozprava probíhala ke každému bodu

Více

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.21/2017

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.21/2017 VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne 19. 6. 2017, zápis č.21/2017 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.18/2016

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.18/2016 VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne 12. 12. 2016, zápis č.18/2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík místostarosta Miroslava Pouchlá, Lubomír Němec Navržený program: 1.

Více

Z 29. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TASOVICE konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Tasovice

Z 29. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TASOVICE konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Tasovice VÝPIS 1 USNESENÍ Z 29. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TASOVICE konaného dne 22.5. 2017 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Tasovice ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 11, Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka, IČ:254762 Č. j. : Kyselka/55/15/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 215 konaného dne 9. 12. 215,

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Výsledek hlasování: Pro : 12 Proti : 0 Zdrželi se: 0

Výsledek hlasování: Pro : 12 Proti : 0 Zdrželi se: 0 1 Výpis usnesení z 16. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 28.06.2017 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 12 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Pištěk, Vajdák, Gargulák,

Více

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 18/

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 18/ VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne 17.09.2018, zápis č. 18/2014-2018 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 400/ /ZM

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 400/ /ZM U S N E S E N Í z 26. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které bylo řádně svoláno v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích /obecní zřízení/, dne 5. 12.

Více

Přehled usnesení. Usnesení č. 2015/2/1 ZM schvaluje ověřovatele zápisu p.antoniva, Bc.Chlupovou.

Přehled usnesení. Usnesení č. 2015/2/1 ZM schvaluje ověřovatele zápisu p.antoniva, Bc.Chlupovou. Přehled usnesení z veřejného jednání Zastupitelstva města Králův Dvůr konaného dne 26.3.2015 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva Obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 2/

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva Obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 2/ VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva Obce Bílovice nad Svitavou konaného dne 17.12.2018, zápis č. 2/2018-2022 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis č. 5/2018. z veřejného zasedání Zastupitelstva Města Stárkova konaného dne na sále radnice ve Stárkově.

Zápis č. 5/2018. z veřejného zasedání Zastupitelstva Města Stárkova konaného dne na sále radnice ve Stárkově. 1 strana z 5stran zápisu ze zasedání ZM Stárkova konaného dne 03. 10. 2018 Zápis č. 5/2018 z veřejného zasedání Zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 03. 10. 2018 na sále radnice ve Stárkově. Přítomní

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 29. září 2011 v 18:00 hod.

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 29. září 2011 v 18:00 hod. Zápis z 15. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 29. září 2011 v 18:00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef Adámek (příchod v 18.20 hod), Jiří Beran, František Illek, Josef

Více

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.17/2016

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.17/2016 VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne 31. 10. 2016, zápis č.17/2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

Z 26. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TASOVICE konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Tasovice

Z 26. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TASOVICE konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Tasovice VÝPIS 1 USNESENÍ Z 26. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TASOVICE konaného dne 20.2. 2017 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Tasovice ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Zápis č a Usnesení

Zápis č a Usnesení Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 03-2018 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 3. prosince 2018 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

USNESENÍ. Doplnění programu delegování zástupce na valnou hromadu EKO SKLÁDKY

USNESENÍ. Doplnění programu delegování zástupce na valnou hromadu EKO SKLÁDKY USNESENÍ ze 7. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 12. 6. 2019 od 19:00 hodin Určení ověřovatelů zápisu (dle 95 odst. 1 zák. o obcích) a zapisovatele Zastupitelstvo města Nová Včelnice

Více

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 16. prosince :30 hod.

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 16. prosince :30 hod. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 16. prosince 2016 16:30 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Jan Šnábl, Karel Adámek, Vladimír Vališ (na zasedání

Více

SEZNAM SCHVÁLENÝCH STAVEBNÍCH POZ. VINOHRADY 38 RD TASOVICE

SEZNAM SCHVÁLENÝCH STAVEBNÍCH POZ. VINOHRADY 38 RD TASOVICE 1 VÝPIS USNESENÍ Z 42. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TASOVICE konaného dne 27. 8. 2018 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Tasovice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice

U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 6.12.2010 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli zápisu pana

Více

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 Program: 1. 6. zasedání zastupitelstva města. 2. Městská policie Trutnov. 3. Smlouva o dílo prodloužení kanalizace Bobr. 4. Smlouva

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 26. února 2008 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovic 434. Usnesení č. 6/2019

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovic 434. Usnesení č. 6/2019 Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovic 434 IČ: 002 96 686 739 37 Horní Bludovice Usnesení č. 6/2019 z 6. schůze Rady obce Horní Bludovice konané dne 19. února 2019 V Horních Bludovicích dne 19. února

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 30. 1. 2019, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Jelínek Tomáš,

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

Usnesení. z 6. zasedání zastupitelstva obce Vilémov, které se konalo v 16,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Vilémově.

Usnesení. z 6. zasedání zastupitelstva obce Vilémov, které se konalo v 16,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Vilémově. Obec VILÉMOV Vilémov čp. 7, 783 22 Cholina*tel.585 349 046 IČ: 00635316 * e-mail: vilemov@gmail.com Usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Vilémov, které se konalo 31. 5. 2011 v 16,30 hodin v zasedací

Více

U S N E S E N Í z 12. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

U S N E S E N Í z 12. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. U S N E S E N Í z 12. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 2.11.2015 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 1. Určení ověřovatelů a zapisovatele Předsedající navrhl

Více

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 17/16/Ko

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 17/16/Ko ZM města KRNOVA SS 17/16/Ko 17. zasedání ZM U S N E S E N Í z 17. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného ve středu dne 7. prosince 2016 v 16:30 hod. v Hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově

Více

Usnesení 17. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne

Usnesení 17. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 17. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 18.06.2018 čís. ZMOb/0272/18 - ZMOb/0287/18 RNDr. Mojmír Krejčíček starosta Mgr. Michal Hořínek místostarosta Přehled usnesení zastupitelstva městského

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Obec Šenov u Nového Jičína V Ý P I S Z U S N E S E N Í

Obec Šenov u Nového Jičína V Ý P I S Z U S N E S E N Í Obec Šenov u Nového Jičína V Ý P I S Z U S N E S E N Í z 10. jednání Rady obce Šenov u Nového Jičína konaného dne 18. května 2015 na Obecním úřadě Šenov u Nového Jičína VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XIII. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 14. 4. 2016 v zasedací místnosti MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/XIII/16: ZM schvaluje program

Více

Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 26.11.2014 v 17:00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 2 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 2 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 2 konaného dne 16. 4. 2007 v Napajedlích Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej pozemků v lokalitě Malina III 2. Schválení výše půjček z Fondu rozvoje bydlení

Více

I. Smluvní strany. II. Prohlášení

I. Smluvní strany. II. Prohlášení Plánovací smlouva dle přílohy č. 13 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti uzavřena v souladu s 86, odst.

Více

U S N E S E N Í 27. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Dolní Domaslavice č.p.

U S N E S E N Í 27. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Dolní Domaslavice č.p. U S N E S E N Í 27. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne 28.3.2018 v zasedací místnosti OÚ Dolní Domaslavice č.p. 4 V Dolních Domaslavicích dne 28.3.2018 Zapisovatelka: B.Grześová

Více

Město Kravaře. Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 24. 2. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 10.82/2016-10.91/2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/1426/16/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Usnesení 8. schůze Zastupitelstva obce Francova Lhota ze dne 9.10.2015

Usnesení 8. schůze Zastupitelstva obce Francova Lhota ze dne 9.10.2015 Usnesení 8. schůze Zastupitelstva obce Francova Lhota ze dne 9.10.2015 Usnesení 8/99 ZO schvaluje navržené jmenování zapisovatelky a ověřovatelů zápisu a program zasedání. Usnesení č. 8/100 ZO bere na

Více

Zápis č. 10/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 10/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 19:23 hod. do 20:18 hod. Zápis č. 10/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 13. 12. 2016 Přítomni:, Miroslav Masopust, Lenka Dunčková, Zdeněk Zachař, Jana Šteffelová Nepřítomni:

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne Obec Jezeřany-Maršovice Jezeřany-Maršovice 1, 671 75, IČ: 00292931 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne 12.09.2013 Usnesení č. 01/06/2013 Zastupitelstvo

Více

Z 31. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TASOVICE konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Tasovice

Z 31. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TASOVICE konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Tasovice 1 VÝPIS USNESENÍ Z 31. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TASOVICE konaného dne 28. 8. 2017 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Tasovice ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne 24. 1. 2019 Přítomni: Ing. Václav Hamouz, Ilja Hašek, Zdeňka Šenkiová, Antonín Novotný, Ing. Vladimír Svítek, Ing. Jan Rohla, Ing. Jana Hadačová,

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 1/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 22. 2. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,Ing.

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Usnesení č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne na obecním úřadě

Usnesení č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne na obecním úřadě Usnesení č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 10. 12. 2015 na obecním úřadě Obecní zastupitelstvo po projednání: Schvaluje: 1) rozpočtové opatření č. 5 2) Obecně

Více

USNESENÍ. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice

USNESENÍ. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne 14.12.2017 v 18. 00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice Usnesení č. 68/2017 Stanovení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Více

U S N E S E N Í. 23. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve středu 7. května 2014 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 23. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve středu 7. května 2014 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 23. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve středu 7. května 2014 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í z 37. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice

U S N E S E N Í z 37. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice U S N E S E N Í z 37. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 3.2.2014 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli zápisu pana

Více

Usnesení z 2. schůze Zastupitelstva obce Francova Lhota konané v pátek v hodin

Usnesení z 2. schůze Zastupitelstva obce Francova Lhota konané v pátek v hodin Usnesení z 2. schůze Zastupitelstva obce Francova Lhota konané v pátek 14. 12. 2018 v 17.00 hodin Usnesení č. 2/19 ZO schvaluje jmenování zapisovatelky Michaely Lamačkové. Usnesení č. 2/20 ZO schvaluje

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ O B E C S O B O T Í N Sobotín 54, 788 16 Petrov nad Desnou PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobotín konaného dne 26. listopadu 2018 od 17:00 hodin Usnesení č. 2/1

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva Obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 10/

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva Obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 10/ VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva Obce Bílovice nad Svitavou konaného dne 15.9.2016, zápis č. 10/2014-2018 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Přítomni: Josef Horník, Mgr. Miroslava Krejčová, Marek Bareš, Danuše Bílková, Jaroslava Bucková, Eva

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE U S N E S E N Í Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 04. 06. 2018 Usnesení č. 195/06/2018 Rada Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou po projednání schvaluje

Více

Obec Šenov u Nového Jičína V Ý P I S Z U S N E S E N Í

Obec Šenov u Nového Jičína V Ý P I S Z U S N E S E N Í Obec Šenov u Nového Jičína V Ý P I S Z U S N E S E N Í ze 7. jednání Rady obce Šenov u Nového Jičína konaného dne 23. března 2015 na Obecním úřadě Šenov u Nového Jičína VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ

Více

ZM U S N E S E N Í. z 34. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne

ZM U S N E S E N Í. z 34. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne Naše čj.: MUSP 28535/2018 Naše sp. zn.: 28533/2018 TAJ/IVNO *MUSPX01UZ5FK* U S N E S E N Í z 34. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne 22. 3. 2018 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 5/

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 5/ VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne 17.06.2019, zápis č. 5/2018-2022 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

U S N E S E N Í. z 19. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu ...

U S N E S E N Í. z 19. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu ... U S N E S E N Í z 19. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 13. 12. 2017 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu... Usnesení č.1/1 Zastupitelstvo obce schvaluje navržený program jednání.

Více

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu.

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu. Zápis č.17/2010-2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2010-2014, konaného dne 30.1. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera,

Více

U s n e s e n í z I. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne

U s n e s e n í z I. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne U s n e s e n í z I. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 13. 12. 2018 Zastupitelstvo obce bere na vědomí: Ad 1.) složení slibu člena Zastupitelstva obce Bořetice (viz. písemná

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

UZ/03/2019 Strana 1 (celkem 6)

UZ/03/2019 Strana 1 (celkem 6) Strana 1 (celkem 6) Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva obce Opatovice nad Labem konaného 13. června 2019 v zasedací místnosti obce ulice Neplachova 206, Opatovice nad Labem U 1.01 / 03 / 2019 Zastupitelstvo

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

Souhrn usnesení z 1. zasedání Zastupitelstva obce ze dne

Souhrn usnesení z 1. zasedání Zastupitelstva obce ze dne Souhrn usnesení z 1. zasedání Zastupitelstva obce ze dne 18.12.2018 Bod č. 1 Technický bod Usnesení č. 1/18/Z1: schvaluje za ověřovatele zápisu o průběhu 1. zasedání zastupitelstva obce Bc. Věru Zemanovou

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2014 ze dne 25.11.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2014 ze dne 25.11.2014 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění Zápis ze zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne 22.3.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne 18. 11. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV 3902/2015 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 547/2015 Rada města Jablonné

Více

BLATNICE POD SVATÝM ANTONÍNKEM

BLATNICE POD SVATÝM ANTONÍNKEM V Ý P I S U S N E S E N Í z XX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Blatnice pod Svatým Antonínkem (dále jen ZOB) konaného v obřadní síni obecního úřadu dne 29. 03. 2017 v 17 00 hodin Pozn.: zveřejněna

Více

U S N E S E N Í ze 3. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

U S N E S E N Í ze 3. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. U S N E S E N Í ze 3. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 26.1.2015 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli zápisu

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 14. 01. 2013 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 5. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 2.3.2015 v 19:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 5. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 2.3.2015 v 19:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 2.3.2015 v 19:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík, Jan

Více

PŘIJATÁ USNESENÍ 3. zasedání Zastupitelstva města Mimoň, konaného dne 28. června 2018 od 16:30 hodin v Domě kultury Ralsko v Mimoni

PŘIJATÁ USNESENÍ 3. zasedání Zastupitelstva města Mimoň, konaného dne 28. června 2018 od 16:30 hodin v Domě kultury Ralsko v Mimoni MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ 3. zasedání Zastupitelstva města Mimoň, konaného dne 28. června 2018 od 16:30 hodin v Domě kultury Ralsko v Mimoni Z18/52 Volba orgánů zasedání

Více

Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ. ze 14. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne

Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ. ze 14. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ ze 14. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne 13. 9.2017 229/14/ZM/2017 Kontrola plnění úkolů kontrolu úkolů ke dni 13.09.2017. 230/14/ZM/2017

Více