ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne"

Transkript

1 Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík místostarosta Miroslava Pouchlá, Lubomír Němec Navržený program: 1. Zahájení - organizační zajištění, presence. 2. Projednání jednacího řádu rady obce. 3. Projednání návrhu složení komisí rady obce. 4. Projednání návrhu složení výborů zastupitelstva obce. 5. Seznámení rady se zápisem č. 5 z jednání finančního výboru ze dne Projednání a schválení rozpočtového opatření č.5/ Projednání návrhu rozpočtového provizoria obce na rok Projednání a schválení Příkazu starosty obce k provedení inventarizací majetku a závazků za rok Projednání Smlouvy o finanční spoluúčasti na investiční akci 10. Projednání a schválení Dodatku č.3 ke zřizovací listině příspěvkové organizace obce. 11. Projednání žádosti o odprodej části obecní parcely č. 1054/1 dle KN les, nově dle geometrického plánu č /2006 p.č. 1054/8 dle KN o výměře 664 m 2 v k.ú Mor. Bránice žadateli panu Miloslavu Příkazskému, Moravské Bránice Projednání a schválení Směrnice č.1 Vedení účetnictví obce. 13. Projednání a schválení přílohy Směrnice č.1 Seznam účetních knih. 14. Projednání a schválení přílohy Směrnice č.1 Soupis zkratek platných od roku Projednání a schválení přílohy Směrnice č.1 Účtový rozvrh na rok Projednání a schválení Směrnice č.2 Oběh účetních dokladů. 17. Projednání a schválení Směrnice č.3 Účtování dlouhodobého majetku a zásob, zúčtovacích vztahů a nákladů. 18. Projednání a schválení Směrnice č.4 Inventarizace majetku a závazků. 19. Projednání a schválení Směrnice č.6 Harmonogram roční účetní uzávěrky. 20. Projednání a schválení Směrnice č.7 Cestovné. 21. Projednání a schválení Směrnice č.8 Vedení pokladny. 22. Projednání a schválení Směrnice č.9 O zabezpečení zákona o finanční kontrole č. 320/2001 Sb Projednání a doporučení ZO stanovit rozsah prováděných rozpočtových opatření vyhrazený radě obce. 24. Projednání a schválení programu na veřejné zasedání ZO dne Diskuze, připomínky, dotazy. 26. Rekapitulace přijatých usnesení RO. 27. Ukončení zasedání. Průběh jednání rady obce: K bodu 1:. Zahájení: Omluven: v hod žádný Schválení navrženého programu rady Usnesení č /06: RO schvaluje navržený pořad jednání. Strana 1 (celkem 10)

2 Projednání námitek členů rady obce proti zápisu z minulého jednání rady: nebyly vzneseny žádné K bodu 2: Členové rady obce projednali dřívější jednací řád rady obce a pověřili starostu obce připravením nového jednacího řádu rady obce do příštího zasedání rady. Usnesení č /06: RO pověřuje starostu obce připravit na příští zasedání rady nový jednací řád rady obce. K bodu 3: Členové rady obce převzali návrh na složení komisí rady obce v následujícím složení: Komise sociální Miroslava Vizentová Moravské Bránice 318 Mgr. Hana Svobodová Moravské Bránice 304 Ludmila Šafářová Moravské Bránice 232 Komise stavební Michal Vanke Moravské Bránice 70 Ing. Martin Plaček Moravské Bránice 338 Jiří Soukup Moravské Bránice 327 Chrudoš Tvrdý Moravské Bránice 89 Karel Zoufalý Moravské Bránice 254 Komise zemědělská Ing. Jan Trecha Moravské Bránice 293 Tomáš K i l i á n Nové Bránice 168 Josef Lukas Moravské Bránice 43 Ing. Jan Plaček,st. Moravské Bránice 39 Karel Rathouzský Moravské Bránice Hlasování o jmenování předsedou komise sociální paní Miroslavu Vizentovou, Moravské Bránice 318 a složení komise ve výše uvedeném obsazení: 3.2. Hlasování o jmenování předsedu komise stavební pana Michala Vankeho, Moravské Bránice 70 a složení komise ve výše uvedeném obsazení: 3.3. Hlasování o jmenování předsedu komise zemědělské pana ing. Jana Trechu, Moravské Bránice 293 a složení komise ve výše uvedeném obsazení: Strana 2 (celkem 10)

3 Usnesení č /06: RO jmenuje (v souladu 102 odst. (2) písmeno h) zákona 128/2000 Sb. v platném znění) předsedy a složení komisí sociální, stavební a zemědělské v následujícím složení: Komise sociální Miroslava Vizentová Moravské Bránice 318 Mgr. Hana Svobodová Moravské Bránice 304 Ludmila Šafářová Moravské Bránice 232 Komise stavební Michal Vanke Moravské Bránice 70 Ing. Martin Plaček Moravské Bránice 338 Jiří Soukup Moravské Bránice 327 Chrudoš Tvrdý Moravské Bránice 89 Karel Zoufalý Moravské Bránice 254 Komise zemědělská Ing. Jan Trecha Moravské Bránice 293 Tomáš K i l i á n Nové Bránice 168 Josef Lukas Moravské Bránice 43 Ing. Jan Plaček,st. Moravské Bránice 39 Karel Rathouzský Moravské Bránice 45 K bodu 4: Členové rady obce převzali od předsedů výborů zvolených na ustavujícím zasedání ZO dne následující návrh na členské složení výborů zastupitelstva obce: Výbor finanční Ing. Kamil Ferda Moravské Bránice 209 Tomáš Hron Moravské Bránice 249 Ing. Hana Jurajdová Moravské Bránice 149 Ing. Iveta Ruibarová Moravské Bránice 381 Marie Schořová Moravské Bránice 374 Výbor kontrolní Karel Badin Moravské Bránice 380 Josef Brázda Moravské Bránice 370 Vlasta Ferdová Moravské Bráníce 209 František K řeček Moravské Bránice 129 Antonín Schoř Moravské Bráníce 373 Strana 3 (celkem 10)

4 Usnesení č /06: RO doporučuje ZO na svém příštím zasedání zvolit navržené členy jednotlivých výborů: Výbor finanční: Tomáš Hron Moravské Bránice 249 Ing. Hana Jurajdová Moravské Bránice 149 Ing. Iveta Ruibarová Moravské Bránice 381 Marie Schořová Moravské Bránice 374 Výbor kontrolní: Josef Brázda Moravské Bránice 370 Vlasta Ferdová Moravské Bráníce 209 František Křeček Moravské Bránice 129 Antonín Schoř Moravské Bráníce 373 K bodu 5: Rada vzala na vědomí zápis č. 5 z jednání finančního výboru v Moravských Bránicích dne , jehož součástí je protokol o finanční kontrole v ZŠ a MŠ Moravské Bránice dne a usnesení č. 5/06 finančního výboru v Moravských Bránicích ze dne Usnesení č /06: RO bere na vědomí zápis č. 5 z jednání finančního výboru. K bodu 6: Rada projednala a schválila návrh rozpočtového opatření č. 5 na rok 2006, ve kterém z důvodu změn v hospodaření s finančními prostředky dochází ke změně výše jednotlivých položek a rovněž k celkovému navýšení rozpočtu o ,- Kč, tj. v přehledu: Příjmy: Po RO č. 5 RO č. 4 navýšení o : ponížení o : na částku : [ Kč ] [ Kč ] [ Kč ] [ Kč ] - rozpočtové : financování : Příjmy celkem : Výdaje : Po RO č. 4 navýšení o : ponížení o : na částku : [ Kč ] [ Kč ] [ Kč ] [ Kč ] - rozpočtové : financování : Výdaje celkem : Usnesení č /06: RO doporučuje rozpočtového opatření č. 5 na rok 2006 předložit ZO ke schválení. Strana 4 (celkem 10)

5 K bodu 7: Rada projednala a navrhla rozpočtové provizorium obce na rok 2007 v příjmové i výdajové části ve výši ,- Kč. Příjmy: - rozpočtové : financování : Příjmy celkem : Rozpočtové provizorium navýšení o : ponížení o : na částku : [ Kč ] [ Kč ] [ Kč ] [ Kč ] Výdaje : Rozpočtové provizorium navýšení o : ponížení o : na částku : [ Kč ] [ Kč ] [ Kč ] [ Kč ] - rozpočtové : financování : Výdaje celkem : Usnesení č /06: RO doporučuje ZO k projednání návrh rozpočtového provizoria na rok 2007 v příjmové i výdajové části ve výši ,- Kč. K bodu 8: Rada projednala a schválila Příkaz starosty obce k inventarizaci majetků a závazků za rok 2006, jímž jmenuje složení ÚIK, DIK, LK a termínů následně: 1) ÚIK ústřední inventarizační komise ve složení: Předseda ÚIK: Kršňák Karel Členové ÚIK : Vizentová Miroslava vyhotoví závěrečnou zprávu v termínu do 15. ledna ) DIK dílčí inventarizační komise č. 1 ve složení: Předseda DIK 1: Pouchlá Miroslava Členové DIK 1: Schoř Antonín vyhotoví závěrečnou zprávu pro Obecní Knihovnu Moravské Bránice v termínu do 10. ledna ) DIK dílčí inventarizační komise č. 2 ve složení: Předseda DIK 2: Němec Lubomír Členové DIK 2: Zoufalý Karel vyhotoví závěrečnou zprávu pro Hasičskou zbrojnici v Moravských Bránicích v termínu do 10. ledna ) DIK dílčí inventarizační komise č. 3 ve složení: Předseda DIK 3: Schořová Marie Členové DIK 3: Mgr. Svobodová Hana vyhotoví závěrečnou zprávu pro vybrané účty obce Moravské Bránice (viz Příkaz starosty obce k provedení inventarizace majetku.. ) v termínu do 10. ledna 2007 Strana 5 (celkem 10)

6 5) DIK dílčí inventarizační komise č. 4 ve složení: Předseda DIK 4: Ing. Ruibarová Iveta Členové DIK 4: Badin Karel vyhotoví závěrečnou zprávu pro vybrané účty obce Moravské Bránice (viz Příkaz starosty obce k provedení inventarizace majetku.. ) v termínu do 10. ledna ) DIK dílčí inventarizační komise č. 5 ve složení: Předseda DIK 4: Ing. Ferda Kamil Členové DIK 4: Trecha Jan vyhotoví závěrečnou zprávu pro vybrané účty obce Moravské Bránice (viz Příkaz starosty obce k provedení inventarizace majetku.. ) v termínu do 10. ledna ) LK likvidační komise č. 6 ve složení: Předseda DIK 4: Vanke Michal Členové DIK 4: Ferda Josef Provede likvidaci vyřazeného majetku v termínu do 25. ledna 2007 Usnesení č /06: RO jmenuje složení ÚIK, DIK, LK a termínů inventarizaci majetků a závazků Obce Moravské Bránice za rok 2006 v následujícím složení: - ÚIK předseda Kršňák Karel, člen Vizentová Miroslava - v termínu do 15. ledna DIK č.1 předseda Pouchlá Miroslava, člen Schoř Antonín - v termínu do 15. ledna DIK č.2 předseda Němec Lubomír, člen Zoufalý Karel - v termínu do 15. ledna DIK č.3 předseda Schořová Marie, člen Mgr. Svobodová Hana - v termínu do 15. ledna DIK č.4 předseda Ing. Ruibarová Iveta, člen Badin Karel - v termínu do 15. ledna DIK č.5 předseda Ing. Ferda Kamil, člen Ing. Trecha Jan - v termínu do 15. ledna LK předseda Vanke Michal, člen Ferda Josef - v termínu do 25. ledna 2007 K bodu 9: Rada projednala znění Smlouvy o finanční spoluúčasti na investiční akci jejímž předmětem je stanovení techniky financování investiční akce s názvem 1. stavba kanalizace Moravské Bránice včetně přeložky a rekonstrukce vodovodního řadu LT DN 80 v délce 378 m v lokalitě Sady v Moravských Bránicích a vymezení dalších vzájemných práv a povinností v této věci mezi smluvními stranami Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice a Obec Moravské Bránice. Usnesení č /06: RO doporučuje předložit Smlouvu o finanční spoluúčasti na investiční akci ZO ke schválení. K bodu 10: Rada projednala a schválila Dodatek č.3 ke zřizovací listině příspěvkové organizace obce jímž se v bodě č. 5.1 zřizovací listiny nahrazuje slovní spojení do správy slovním spojením do nájmu. Odstavec A) účetní hodnota movitého majetku se nemění, zůstává ve výši ,15 Kč dle přílohy č. 1a zřizovací listiny. Usnesení č /06: RO schvaluje Dodatek č.3 ke zřizovací listině příspěvkové organizace obce. Strana 6 (celkem 10)

7 K bodu 11: Rada projednala žádost o odprodej části obecní parcely č. 1054/1 dle KN les, nově dle geometrického plánu č /2006 p.č. 1054/8 dle KN o výměře 664 m 2 v k.ú Mor. Bránice žadateli panu Miloslavu Příkazskému, Moravské Bránice 271. Usnesení č /06: RO doporučuje postoupit žádost o odprodej části obecní parcely č. 1054/1 dle KN zemědělské komisi k vyjádření. K bodu 12: Rada projednala a schválila Směrnici č.1 Vedení účetnictví obce. Usnesení č /06: RO schvaluje Směrnici č.1 Vedení účetnictví obce. K bodu 13: Rada projednala a schválila přílohu Směrnice č.1 Seznam účetních knih. Usnesení č /06: RO schvaluje přílohu Směrnice č.1 Seznam účetních knih. K bodu 14: Rada projednala a schválila přílohu Směrnice č.1 Soupis zkratek platných od roku Usnesení č /06: RO schvaluje přílohu Směrnice č.1 Soupis zkratek platných od roku K bodu 15: Rada projednala a schválila přílohu Směrnice č.1 Účtový rozvrh na rok Usnesení č /06: RO schvaluje přílohu Směrnice č.1 Účtový rozvrh na rok K bodu 16: Rada projednala a schválila Směrnici č.2 Oběh účetních dokladů. Usnesení č /06: RO schvaluje Směrnici č.2 Oběh účetních dokladů. Strana 7 (celkem 10)

8 K bodu 17: Rada projednala a schválila Směrnici č.3 Účtování dlouhodobého majetku a zásob, zúčtovacích vztahů a nákladů. Usnesení č /06: RO schvaluje Směrnici č.3 Účtování dlouhodobého majetku a zásob, zúčtovacích vztahů a nákladů. K bodu 18: Rada projednala a schválila Směrnici č.4 Inventarizace majetku a závazků. Usnesení č /06: RO schvaluje Směrnici č.4 Inventarizace majetku a závazků. K bodu 19: Rada projednala a schválila Směrnici č.6 Harmonogram roční účetní uzávěrky. Usnesení č /06: RO schvaluje Směrnici č.6 Harmonogram roční účetní uzávěrky. K bodu 20: Rada projednala a schválila Směrnici č.7 Cestovné. Usnesení č /06: RO schvaluje Směrnici č.7 Cestovné. K bodu 21: Rada projednala a schválila Směrnici č.8 Vedení pokladny. Usnesení č /06: RO schvaluje Směrnici č.8 Vedení pokladny. K bodu 22: Rada projednala a schválila Směrnici č.9 O zabezpečení zákona o finanční kontrole č. 320/2001 Sb.. Usnesení č /06: RO schvaluje Směrnici č.9 O zabezpečení zákona o finanční kontrole č. 320/2001 Sb.. K bodu 23: Rada obce projednala a navrhuje, aby zastupitelstvo obce stanovilo rozsah prováděných rozpočtových opatření vyhrazený radě obce v rozsahu uvedeném v 16 odst. (3), písmena a) až c) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů. Strana 8 (celkem 10)

9 a) přesun rozpočtových prostředků, při němž se jednotlivé příjmy nebo výdaje navzájem ovlivňují, aniž by se změnil jejich celkový objem nebo schválený rozdíl celkových příjmů a výdajů, b) použití nových, rozpočtem nepředvídaných příjmů k úhradě nových, rozpočtem nezajištěných výdajů, čímž se zvýší celkový objem rozpočtu, c) vázání rozpočtových výdajů, jestliže je jejich krytí ohroženo neplněním rozpočtových příjmů; tímto opatřením se objem rozpočtu snižuje. Usnesení č /06: RO doporučuje ZO stanovit rozsah prováděných rozpočtových opatření vyhrazený radě obce v rozsahu uvedeném v 16 odst. (3), písmena a) až c) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů. K bodu 24: Rada projednala a schválila následující program příštího zasedání ZO, tj. dne : 1. Zahájení organizační zajištění. 2. Výsledek ověření zápisu z minulého zasedání ZO. 3. Projednání námitek členů ZO proti zápisu z minulého zasedání. 4. Souhrnná zpráva o vyřízení připomínek a dotazů z minulého zasedání ZO. 5. Zpráva z jednání finančního výboru ZO ze dne Volba členů finančního výboru ZO. 7. Volba členů kontrolního výboru ZO. 8. Smlouva o finanční spoluúčasti na investiční akci vodovod v Sadech. 9. Konvence integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje. 10. Smlouva o zajištění financování systému IDS JMK. 11. Rozpočtové opatření č. 5. na rok Rozpočtové provizorium na rok Schválení jednacího řádu zastupitelstva obce. 14. Záležitosti organizační povahy. 15. Diskuse, připomínky, dotazy a náměty. 16. Ukončení zasedání. Usnesení č /06: RO schvaluje program příštího zasedání ZO dne K bodu 25: Diskuse k jednotlivým bodům zasedání rady proběhla během jejich projednávání. Další diskusní příspěvky, připomínky a dotazy nebyly vzneseny. K bodu 26: Výsledkem jednání rady je Rekapitulace usnesení č. 08/06 přijatých na 8. zasedání rady obce Moravské Bránice v roce 2006 konaném dne , jež je přílohou tohoto zápisu. K bodu 27: Starosta obce v hod zasedání rady ukončil. Strana 9 (celkem 10)

10 V Moravských Bránicích dne Ověřovatelé: starosta obce Přílohy: - presenční listina - rekapitulace usnesení č.08/06 rady obce Moravské Bránice ze dne Strana 10 (celkem 10)

ZÁPIS č. 03/10 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 03/10 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Miroslava Pouchlá, Lubomír Němec Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

ZÁPIS č. 03/05 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 03/05 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Místo schůze: Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: budova Obecního úřadu Moravské Bránice dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík místostarosta Němec

Více

ZÁPIS č. 02/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 02/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Lubomír Němec, Karel Kršňák Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

ZÁPIS č. 01/05 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 01/05 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Místo schůze: Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: budova Obecního úřadu Moravské Bránice dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík místostarosta Kršňák

Více

ZÁPIS č. 11/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 11/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Karel Kršňák, Lubomír Němec Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

ZÁPIS č. 04/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 04/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: dle presenční listiny Ing. Kamil Ferda - starosta Ing. Kamil Ferda Navržený program: 1. Zahájení - organizační zajištění, presence. 2. Kontrola plnění usnesení ZO č.

Více

Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky

Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky Ustavující zasedání zahájil v 17 40 hodin dosavadní starosta obce,

Více

Zápis č. 04/16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného v pátek 26. srpna 2016 v Restauraci u Kraba

Zápis č. 04/16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného v pátek 26. srpna 2016 v Restauraci u Kraba Zápis č. 04/16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného v pátek 26. srpna 2016 v Restauraci u Kraba Zasedání zahájil v 18 05 hodin předsedající - starosta obce Ing. Kamil Ferda

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

ZÁPIS č. 08/11 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 08/11 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: dle presenční listiny Ing. Kamil Ferda - starosta Ing. Kamil Ferda Navržený program: 1. Zahájení - organizační zajištění, presence. 2. Projednání žádosti p. manželů

Více

ZÁPIS č. 03/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 03/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: dle presenční listiny Ing. Kamil Ferda starosta Ing. Kamil Ferda Navržený program: 1. Zahájení organizační zajištění, presence. 2. Kontrola plnění usnesení ZO č. 01/12

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

ZÁPIS č. 05/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 05/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Lubomír Němec, Karel Kršňák Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

ZÁPIS č. 10/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 10/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne ZÁPIS č. 10/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne 08.10.2012 Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: dle presenční listiny Ing. Kamil Ferda - starosta Ing. Kamil Ferda Navržený program: 1. Zahájení

Více

Zápis č. 04/17 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve středu 20. září 2017 v Hospodě u zastávky

Zápis č. 04/17 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve středu 20. září 2017 v Hospodě u zastávky Zápis č. 04/17 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve středu 20. září 2017 v Hospodě u zastávky Zasedání zahájil v 18 05 hodin předsedající - starosta obce Ing. Kamil Ferda

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 58. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 2.12. 2013 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

ZÁPIS č. 10/10 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 10/10 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Lubomír Němec, Miroslava Pouchlá Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

ZÁPIS č. 12/13 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 12/13 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne ZÁPIS č. 12/13 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne 25.11.2013 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Ing. Kamil Ferda Ing. Jan Trecha Ing. Jan Černý Ing. Iveta Ruibarová Karel Rathouzský

Více

ZÁPIS č. 05/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 05/12 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: dle presenční listiny Ing. Kamil Ferda - starosta Ing. Kamil Ferda Navržený program: 1. Zahájení - organizační zajištění, presence. 2. Kontrola plnění usnesení RO č.

Více

ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 04.04.2016 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Karel Rathouzský Ing. Jan Plaček Mgr. Martin Zaplatílek host Omluveni: Předsedající:

Více

ZÁPIS č. 04/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne 09. 04. 2008

ZÁPIS č. 04/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne 09. 04. 2008 Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Lubomír Němec, Miroslava Pouchlá Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

ZÁPIS č. 01/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 01/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 01/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 24.01.2018 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Ing. Kamil Ferda Ing. Jan Trecha Ing. Jan Plaček Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

ZÁPIS č. 05/05 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 05/05 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Místo schůze: Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: budova Obecního úřadu Moravské Bránice dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík místostarosta Oldřich

Více

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

ZÁPIS č. 12/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 12/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 12/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.11.2018 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Ing. Kamil Ferda Ing. Jan Trecha Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek Karel

Více

Z Á P I S o průběhu 13.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 28.12.2006 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 13.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 28.12.2006 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 13.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 28.12.2006 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 13.-té zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo

Více

ZÁPIS č. 09/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 09/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 09/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 08.08.2018 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Ing. Kamil Ferda Ing. Jan Trecha Karel Rathouzský Ing. Jan Plaček Mgr. Martin

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 12. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda Omluveni: Ing. Stanislav Kužel,

Více

Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne

Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 20.12.2017 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 6 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,.Duspiva,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ O B E C S O B O T Í N Sobotín 54, 788 16 Petrov nad Desnou PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobotín konaného dne 26. listopadu 2018 od 17:00 hodin Usnesení č. 2/1

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Přítomni: Josef Horník, Mgr. Miroslava Krejčová, Marek Bareš, Danuše Bílková, Jaroslava Bucková, Eva

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

ZÁPIS č. 06/14 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 06/14 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 06/14 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 02.06.2014 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Ing. Kamil Ferda Ing. Jan Trecha Ing. Jan Černý Karel Rathouzský host Omluveni:

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 2.12.2015, od 17.30 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

USNESENÍ. z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, konaného dne

USNESENÍ. z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, konaného dne 1 USNESENÍ z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, konaného dne 21. 6. 2016 USNESENÍ Č. 137/2016 Zahajovací část Zastupitelstvo obce Teplice nad Bečvou schvaluje program zasedání

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 2. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 07.11. 2018 od 17 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 3/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 3/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 3/2016 ze dne 22.3.2016 Čas: 19.1 21.05 h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů ZO Suchodol

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova, konaného dne , od 17:00 hodin. 16/2015

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova, konaného dne , od 17:00 hodin. 16/2015 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova, konaného dne 7. 12. 2015, od 17:00 hodin. 16/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves U Jarošova (dále též

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 19. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 12. 10. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

ZÁPIS č. 02/19 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 02/19 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 02/19 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 30.01.2019 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Ing. Kamil Ferda Ing. Jan Trecha Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek Karel

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

6 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

6 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 6 / 2018 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 12. 11. 2018 Zapsal : Josef Klíma 12. 11. 2018 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 12. 11.

Více

Zápis s ustanovujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Město ze dne Zahájení a seznámení s programem (Tomeček)

Zápis s ustanovujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Město ze dne Zahájení a seznámení s programem (Tomeček) OÚ/534/2006 Zápis s ustanovujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Město ze dne 6.11. 2006 Místo zasedání : ZASEDÁCÍ MÍSTNOST NA OBECNÍM ÚŘADĚ VE STARÉM MĚSTĚ Přítomni: 9. členů ZO Hymna,

Více

ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne

ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne 4. 4. 2016 Přítomni: J. Černý, M. David, V. Hamouz, A. Kratochvíl, M. Kratochvíl, A. Novotný, J. Švec, M. Velc Omluven:

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 11, Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka, IČ:254762 Č. j. : Kyselka/55/15/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 215 konaného dne 9. 12. 215,

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

3 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

3 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 3 / 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 21. 6. 2015 Zapsal : Josef Klíma 21. 6. 2015 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 21. 6. 2015

Více

Obec Olbramice. 3. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 28. března 2015 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ing.

Obec Olbramice. 3. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 28. března 2015 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ing. Obec Olbramice 3. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 28. března 2015 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ing. Iva Vostrejžová Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Vítězslav Bednář Ing. Iva

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 29.3.2017 Přítomni: p. Zeman, Kameník, Konárková, Brandýský, Stárek, Zítko, Absolon Hosté: Petr Brandýský, David Švestka, Iva Švestková, Jan Burian,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin.

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. U S N E S E N Í č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 2. 5. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/1426/16/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOK/23946/2008/KŘ-K/7131 Č.j.: KUOK 4635/2009 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 5 Přílohy: 1 Návrh zprávy o výsledku

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání:

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání: Z á p i s z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov Datum konání: 31. 10. 2018 Přítomni: Vyšinská Veronika, Tureničová Ludmila, Šimková Michaela, Ing. Kačírek Miroslav, Kubíček Michal,

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6. 5. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 21 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Chodov IČ: 00872059 Přezkoumání

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

Zápis č. 4. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. března 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 4. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. března 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 4 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. března 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Tomáš Bruštík, Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč,

Více

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného ZÁPIS o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta

Více

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne Zápis č.2/12/2014 2.zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne 4.12.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ Volfířov Začátek: 18.05 hod. Přítomno: 10 členů zastupitelstva Omluveni: F. Novák Zasedání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva 2/2010 ze dne 09.03.2010 konaného na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání zastupitelstva 2/2010 ze dne 09.03.2010 konaného na obecním úřadu ve Slapech Zápis ze zasedání zastupitelstva 2/2010 ze dne 09.03.2010 konaného na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 18,15 hod Přítomni: Ing. František Neužil, Michael Horáček, Jan Vebr, František Vosmik, František

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 16 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 17. února 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Zdeněk LISEC Radoslava

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ve Vysokém konaného dne 6.3.2009 Přítomni:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 21 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těšovice IČ: 00670715

Více

Zápis č. 01/16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve středu 16. března 2016 v Restauraci u Kraba

Zápis č. 01/16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve středu 16. března 2016 v Restauraci u Kraba Zápis č. 01/16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve středu 16. března 2016 v Restauraci u Kraba Zasedání zahájil v 18 05 hodin předsedající - starosta obce Ing. Kamil Ferda

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

Usnesení č. 7/2014 /2 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 1.12.2014 na obecním úřadě

Usnesení č. 7/2014 /2 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 1.12.2014 na obecním úřadě Usnesení č. 7/2014 /2 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 1.12.2014 na obecním úřadě Obecní zastupitelstvo po projednání: Schvaluje: Rozpočtové opatření č. 5 Rozpočtové

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny 15.9. 2011 v Domažličkách Začátek : 19.30 hodin v Domažličkách Přítomni : p. Ing. Sommer Josef, Ing. Rubáš Jiří, Rausová Dana, Ing. Kuba Antonín, Frána

Více

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne /2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 7. 10. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:40

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 20. prosince 2010

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 20. prosince 2010 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 20. prosince 2010 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček, Stanislav Kahuda, Josef Novák, Josef Lácha

Více

ze zasedání zastupitelstva obce Sovolusky ze dne J. Král, J. Hudec, Teplý J., V.Kosinová, H. Kučerová, M. Krejčí, R.

ze zasedání zastupitelstva obce Sovolusky ze dne J. Král, J. Hudec, Teplý J., V.Kosinová, H. Kučerová, M. Krejčí, R. Zápis č. 01/2009 ze dne 28.1. 2009 Přítomni: J. Král, J. Hudec, Teplý J., V.Kosinová, H. Kučerová, M. Krejčí, R. Kosina Účetní obce: Ilona Kosinová Počet přítomných členů zastupitelstva: 7 Program zasedání:

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Božice č.380 : Karel Hala, starosta : Ing. Zdeňka Cahlíková, auditorka číslo oprávnění KAČR 1345

Božice č.380 : Karel Hala, starosta : Ing. Zdeňka Cahlíková, auditorka číslo oprávnění KAČR 1345 Příloha zprávy o přezkoumání hospodaření (Příloha obsahující zjištění, případně popis zjištěných chyb a nedostatků podle 10 odst. 3 písm. b) a c) zákona č. 420/2004 Sb. a označení dokladů a jiných materiálů,

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/13 ve Vysokém konaného dne 27.12.2013

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 17. 8. 2015 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 17. 8. 2015 v 19.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 01-18 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 13.12.2018. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013

Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013 Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013 Starosta (dále jen předsedající ) Martin Hájek zahájil 18. zasedání Zastupitelstva obce (dále jen OZ) v18. hodin a všechny

Více