Ochrana fauny CR o.p.s.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ochrana fauny CR o.p.s."

Transkript

1 Ochrana fauny CR o.p.s. VÝROCNÍ ZPRÁVA 2016

2 DÌKUJEME Pøíbram Votice Dobøíš Sedlèany Benešov u Prahy Tábor Sobìslav

3 V ì r a L i š k o v á I n g. P a v l a B a u d y š o v á J i r k ù A D O P T I V N Í R O D I È Y a n a G r i d n e v a a D m i t r y R o z h d e s t v e n s k y K L U B P Ø Á T E L D O P I S Ù V ì r a J u r m a n o v á V o l e m a n o v á a M i r o s l a v J u r m a n T o m á š Z Š a M Š K r á s n á H o r a n a d V l t a v o u Z Š a M Š K r á s n á H o r a n a d V l t a v o u Z Š a M Š D o l n í H b i t y D o r k a H a n a È í ž k o v á 5. M Š D o b ø í š V ì t r n í k M i l a n P o p i l k a H a n a P u d i l o v á H a n a P u d i l o v á Z Š V r c h o t o v y J a n o v i c e Z d e n ì k L e h o v e c Z u z a n a K a z d o v á È e r v a ÚVODNÍK Rok se sešel s rokem a je tu opìt rekapitulace o tom co stalo v roce Tentokrát úvodník zkrátím. Chod organizace bìžel v zabìhlých kolejích tzn. výjezdy pro zvíøata, transfery žab, ekovýchova ve školkách a školách, prùvodcovství v centru na Hrachovì. Jediné co vyboèilo tak zahájení zkušebního provozu motýlária ve Voticích. Dle zájmu veøejnosti kdy Votice navštívilo bezmála 3 tisíce lidí je vidìt, že tento náš projekt má velký ohlas a do budoucna má obrovskou perspektivu. Podìkování patøí všem kdo se na tom podíleli- zamìstnancùm, podporovatelùm i obcím. Bez všech jmenovaných by naše organizace nebyla tam kde je! Pavel Køížek øeditel o.p.s.

4 NAŠI ÈINNOST PODPORUJÍ Firmy D. I. Seven, a.s. Nadace Agrofert Nadace na ochranu zvíøat Uhlí písky od Èert Èeský svaz ochráncù pøírody E.ON DHL Solutions Rugit Johnson-controls farma Blaník Popilka spol. s.r.o. Canon Fyzické osoby Mgr. Ondøej Sùsa, Hesová Magda, Lukešová Svatava, Jan Žižka, Martin Rajèan,Marie Táboøíková, Lenka Hoøejší, Pav. Baudišová Jirkù, Lucie Lašková, Mudr. Jaroslav Smutný, Lenka Èiperová, Ladislav Vana, David Müller, Jana Zelenková, Vítìzslav Kraus, Ilona Šlemendová, Jan Svìcený, Petra Knuthová, Václav Vrabec

5 STANICE Pùsobnost stanice

6 výrok auditora

7 SPOLUPRÁCE Spolupracujeme s Vyšší odbornou školou a Støední zemìdìlskou školou Benešov. Studentùm prvního roèníku oboru veterináøství poskytujeme individuální praxi v záchranné stanici. Studenti se zde mají možnost setkat s netradièními pacienty. Získané znalosti z etologie, zootechniky i veterinárního lékaøství zajisté využijí i na specializovaných klinikách pøi výkonu svého povolání, kde se mohou s tìmito pacienty také výjimeènì setkat. V roce 2016 v naší záchranné stanici plnilo svou praxi 24 studentù z VOŠ a SZeŠ Benešov a ÈZU v Praze. Kde nás najdete: Hrachov 13 Krásná Hora nad Vltavou hrachov@domovfauny.cz Provozní doba: Každý den od Pondìlí do nedìle Pøíjem a výdej psù dle telefonické dohody Psí útulek Pokud jste se rozhodli, že si poøídíte ètyønohého kamaráda, navštivte naše webové stránky, kde je dennì aktulizována nabídka našich svìøencù. V Domovì Fauny nebydlí pouze pejskové. Je domovem i pro odebraná týraná hospodáøská zvíøata Karel Stehlík (vedoucí provozovny) (+420) Dìkujeme, že pomáháte! Èástka potøebná pro provoz Domova Fauny je cca Kè mìsíènì proto pøivítáme jakoukoliv Vaši finanèní pomoc Èíslo úètu: / K pøátelským vztahùm patøí úzká spolupráce se psím útulkem Domov fauny. Díky novì navázaným kontaktùm se snažíme najít nové domovy pro opuštìné psy, organizovat akce pro místí komunitu pejskaøù, informovat veøejnost o aktuálním dìní atd.

8 D l o h o d o b ý n e h m o t n ý m a j e t e k c e l k e m A K T I V A D l o h o d o b ý m a j e t e k c e l k e m v t i s i c í c h R o z v a h a S o f t w a r e D l o h o d o b ý h m o t n ý m a j e t e k c e l k e m S t a v b y S a m o s t a t n é m o v i t é v ì c i N e d o k o n è e n ý d l o u h o d o b ý h m o t n ý m a j e t e k O p r á v k y k d l o u h o b o b é m u m a j e t k u O p r á v k y k o s t a t n í m u d l o u h o d o b. N e h m. M a j e t k u O p r á v k y k e s t a v b á m O p r á v k y k s a m o s t a t. M o v i t ý m v ì c e m Z á s o b y c e l k e m Z v í ø a t a 00Z b o ž í n a s k l a d ì a p r o d e j n á c h K r á k o d o b ý m a j e t e k c e l k e m P o s k y t n u t é z á l o h y n a z á s o b y P o h l e d á v k y c e l k e m 81 2 O d b ì r a t e l é 4P o s k y t n u t é p r o v o z n í z á l o h y 88O s t a t n í p o h l e d á v k y J i n é p o h l e d á v k y K r á t k o d o b ý f i n a n è n í m a j e t e k c e l k e m CENTRUM EKOLOGICKÉ VÝCHOVY VÝUKOVÉ PROGRAMY Centrum ekologické výchovy nabízelo v roce výukových programù pro mateøské školy, 13 výukových programù pro základní školy a 3 pøednášky pro støední školy. Tato forma vzdìlávání se u uèitelù tìší velké oblibì, zejména z dùvodu, že naši lektoøi školy osobnì navštìvují. Výukové programy pro mateøské školy jsou pøipravovány aktivní formou, dìti jsou seznamovány s daným tématem formou jednoduchých her. Prostøednictvím pøipravených aktivit si dìti procvièují smyslové vnímání, rychlost, smysl pro orientaci, pamì, obratnost i postøeh. Výukové programy pro základní a støední školy jsou zamìøeny na rùzné okruhy z oblastí prùøezových témat. S obsahem jednotlivých témat se žáci seznamují formou her, diskuzí, výkladem nebo pracovními listy. V roce 2016 se zúèastnilo výukových programù žákù z 98 rùzných škol.

9 EXKURZE DO STANICE V HRACHOVÌ Školním i zájmovým kolektivùm jsou nabízeny exkurze do stanice pro zranìné živoèichy. Tato exkurze zahrnuje prohlídku venkovní expozice zvíøat spojenou s odborným výkladem. Délka programu je 1 až 1,5 hodiny. Exkurze do stanice je vhodná pro všechny vìkové kategorie, prohlídka je vždy pøizpùsobena vìku úèastníkù. Stanici mohou navštívit i neorganizované skupiny z øad veøejnosti. Stanice je pro zájemce otevøena od dubna do øíjna v otevíracích hodinách. V roce 2016 se exkurze do stanice v rámci školního výletu zúèastnilo lidí a návštìvníkù z øad veøejnosti.

10

11 Akce pro veøejnost, školní kolektivy a rodièe s dìtmi Jako každý rok, tak i bìhem roku 2016 byla realizována øada akcí pro širokou veøejnost. Na tìchto akcích se dìti i dospìlí seznamují s pøírodou v okolí svého bydlištì formou soutìžních úkolù na stanovištích, èi výkladem. Mezi vyhledávané akce také patøí øemeslné dílny, kde se úèastníci uèí tradièním øemeslùm èi vzdìlávací semináøe. akce 2016 typ akce název akce místo konání poèet zúèastnìných významný den Týden vody Petrovice významný den Týden Zemì Hrachov den dìtí Den dìtí Hrachov významný den Ptaèí slavnosti Dobøíš významný den Ptaè slavnosti Dobøíš významný den Den Zemì Tábor významný den Den Zemì Chraštice významný den Den Zemì Chraštice významný den Den Zemì Mokrovraty významný den Den Zemì Chotoviny významný den Den Zemì Jesenice významný den Den Zemì Nechvalice významný den Den Zemì Pøíbram, 28.øíjna významný den Ptaèí den Dobøíš významný den Ptaèí den Dobøíš významný den Ptaèí den Dobøíš 317 Celkem 2625

12 Obce Košice, Dražice, Olbramovice, Sezimovo Ústí, Sedlèany, Mokrovraty, Starosedlecký Hrádek, Poèepice, Klenovice, Chotilsko, Zisov, Struhaøov, Sedlec-Prèice, Høímìždice, Zhoø u Mladé Vožice, Rosovice, Petrovice, Kosova Hora, Divišov, Rožmitál pod Tøemšínem,Vranovice, Jankov, Dolní Hbity, Vilice, Vrchotovy Janovice, Ètyøkoly, Želeè, Tuèapy, Jesenice, Krhanice, Nemysl, Køepenice, Stará Hu, Ratmìøice, Kozárovice, Rabynì, Vysoký Újezd, Drahlín, Zalužany,Tochovice, Hvožïany, Sobìslav, Neustupov, Maršovice, Daleké Dušníky,Neèín, Vlastiboø, Plané nad Lužnicí, Chocerady, Nespeky, Pøíbram, Malá Hraštice, Bystøice, Meziøíèí, Nové Dvory, Èerèany, Svatý Jan, Neveklov, Obecnice, Milín, Nemyšl, Vysoká u Pøíbramì, Bukovany, Jablonná, Tøebešice, Radkov ADOPTIVNÍ RODIÈE 1. a 2. Roèník ZŠ Petrovice, Markéta Jirásková, Vìra Lišková, Testing Factory ÈSOB, MŠ Jílové u Prahy, Šárka a Martin Dlabaèovi, ZŠ Kamýk nad Vltavou, Jarmila Stašová, ZŠ a MŠ Krásná Hora nad Vltavou, Jindøiška a Pavel Kikinèukovi, Eva Kolaøíková, Jan Cibulka, Kateøina Špièáková, Milan Popilka, Josef Spilka, Miroslav Pohoøalý, Jan Prùša, Karolína Laštovièková, Hana Pudilová, Marie Køenová, MUDr. Petr Šlemenda, Alice Luòáková, Petr Èepek, Petra Habartová, Zdenìk Lehovec

13 PØÍMÌSTSKÉ TÁBORY Pøímìstské tábory patøí k tradièním akcím. Tábory probíhají v Hrachovì. Jedná se o týdenní turnusy, vždy pondìlí až pátek, na kterých je pro dìti pøipraven program (každý den od 8 do 16 hodin). Program jednotlivých turnusù je zamìøený sportovnì èi pøírodovìdnì. Bìhem roku 2016 probìhly celkem 2 turnusy letních pøímìstských táborù, kterých se zúèastnilo 62 dìtí.

14 VÝSTAVY V našich areálech, ale i na dalších místech poøádáme celoroènì rùznì zamìøené výstavy. Ve výstavních prostorách v Centru Ochrany fauny ÈR v Hrachovì vystavovali svá díla Dana Gregorová- výstava s názvem Rozkvetlý den, Lenka Feldsteinová, tvorba dìtí z výtvarné soutìže Staò se architektem nového motýlária. V motýláriu ve Voticích byla instalována výstava s názvem Krása motýlích køídel od autorù: Marek Vojtíšek, Petr Jan Juraèka a Marek Zlatník, Ján Macka. ZÁJMOVÉ KROUŽKY PRO DÌTI Volnoèasové pravidelné kroužky pro dìti pravidelnì probíhají v Hrachovì. Dìti zde mohou vždy jednou týdnì navštìvovat vèelaøský, výtvarný a hudební kroužek. Pøírodovìdný kroužek se z dùvodu malé úèasti v roce 2016 nekonal. Kroužky probíhají pravidelnì každý týden. V roce 2016 se jich zúèastnilo 30 dìtí.

15 Pøíbram Praha Sedlèany VYDANÉ MATERIÁLY Leták - Tip na výlet velký Leták - Centum Ochrany fauny ÈR- záchranná stanice velký Leták - Centrum Ochrany fauny ÈR Hrachov- malý Leták - Motýlárium Votice- malý Vás zve na návštìvu do záchranné stanice V HRACHOVÌ U SEDLÈAN HRACHOV Jedná se o jeden z nejmodernìjších areálù na ochranu zvíøat v Èeské republice Po celou návštìvu se Vám bude vìnovat odborný lektor, který Vás seznámí nejen s jednotlivými druhy zvíøat, ale také s jejichpøíbìhem a okolnostmi, za kterých bylo zvíøátko pøijato. Každá prohlídka je pøizpùsobena vìku návštìvníkù, proto se nebojte navštívit nás i se svými malými ratolestmi. Otevírací doba duben až záøí: pondìlí- pátek: 9:00-16:00 hod. sobota, nedìle, svátky: 10:00-16:00 hod. POSLEDNÍ PROHLÍDKA ZAÈÍNÁ V 15:00 hod. Otevírací doba èervenec a srpen: každý den od 9:00 do 17:00 hod. POSLEDNÍ PROHLÍDKA ZAÈÍNÁ V 16:00 hod. skupiny 10 a více osob je nutné pøedem objednat na tel.: Celoroènì zajiš ujeme environmentální vzdìlávání dìtí z mateøských i základních škol formou ZÁBAVNÝCH VÝUKOVÝCH PROGRAMÙ A EXKURZÍ, jak v našem areálu, tak ve školách. Lektorné: dìti 40Kè dospìlí 50Kè senioøi 40Kè Kde nás najdete: Ochrana fauny ÈR Hrachov 13, Krásná Hora nad Vltavou Co nabízíme: - expozici volnì žijících živoèichù - expozice sladkovodních ryb - ukázka péèe o zranìné živoèichy - aktuální výstavu - úžasné dìtské høištì Pohotovostní èíslo: Kontakt: tel.: : info@ochranafauny.cz

16 FINANÈNÍ ZPRÁVA výkaz ziskù a ztrát 2016 Materiál Energie Nákup zboží Opravy a udržování Cestovné Repre Služby Mzdové náklady (vèetnì odvodù a pøíspìvku na stravování) Danì a poplatky Ostatní náklady (pokuty, pojištìní, zapùjèení aut D.I.Seven) Odpisy NÁKLADY CELKEM Tržby za služby Tržby za zboží Výnosy ostatní Pøijaté pøíspìvky Dotace VÝNOSY CELKEM VH

17 ROZVAHA 2016 AKTIVA Položka T E X T Stav k prvnímu dni Stav k poslednímu dni ú èetního období ú èetního období (=minulé ú èetní období) A. Dlouhodobý majetek celkem A.I. Dlouhodobý nehmotný majetek celkem 95 A.I.2 Software 95 A.II. Dlouhodobý hmotný majetek celkem A.II.3 Stavby A.II.4 Samostatné movité vìci a soubory mov. vìcí A.IV. Oprávky k dlouhodobému majetku celkem A.IV.2 Oprávky k software -8 A.IV.5 Oprávky k ostatnímu dlohodob.nehmotnému majet ku A.IV.6 Oprávky ke stavbám A.IV.7 Oprávky k samost.movitým v ìcem a souborùm mov.vìcí B. Krátkodobý majetek celkem B.I. Zásoby celkem B.I.6 Zvíøata 6 B.I.7 Zboží na sklad ì a v prodejnách B.I.9 Poskytnuté zálohy na zásoby B.II. Pohledávky celkem B.II.1 Odbìratelé 4 1 B.II.4 Poskytnuté provozní zálohy 8 69 B.II.11 Ostatní danì a poplatky 2 B.III. Krátkodobý finan èní majetek celkem B.III.1 Pokladna B.III.2 Ceniny B.III.3 Ú èty v bankách B.IV. Jiná aktiva celkem B.IV.1 Náklady p øíštích období B.IV.2 Pøíjmy pøíštích období 10 Aktiva celkem PASIVA Položka T E X T Stav k prvnímu dni ú èetního období Stav k rozvahovému dni (=minulé ú èetní období) A. Vlastní zdroje celkem A.I. Jmìní celkem A.I.1 Vlastní jmìní A.I.2 Fondy 254 A.II. Výsledek hospoda øení celkem A.II.1 Ú èet výsledku hospoda øení 203 A.II.2 Výsledek hospoda øení ve schvalovacím øízení 12 A.II.3 Nerozdìlený zisk. neuhrazená ztráta minulých let 12 B. Cizí zdroje celkem B.II. Dlouhodobé závazky celkem B.II.6 Dohadné ú èty pasívní B.III. Krátkodobé závazky celkem B.III.1 Dodavatelé -9 8 B.III.3 Pøijaté zálohy 50 B.III.4 Ostatní závazky -1 B.III.5 Zamìstnanci B.III.7 Závazky k institucím sociálního zabezp.a ve ø.zdrav.pojištìní B.III.9 Ostatní pøímì danì B.III.10 Daò z pøidané hodnoty 2 B.III.17 Jiné závazky 3 3 B.IV. Jiná pasiva celkem B.IV.2 Výnosy p øíštích období Pasiva celkem

18

19 EKOPORADENSTVÍ Na ekoporadnu Ochrany fauny ÈR se mùže veøejnost obrátit telefonicky, mailem èi osobnì pro konzultaci se svým dotazem z oblasti ochrany životního prostøedí èi zvíøat. Veøejnost také mùže využít rubriku Èasto kladené dotazy na webových stránkách. Dále jsou v rámci èinnosti ekoporadny publikovány èlánky, které pravidelnì vycházejí v rubrikách Ekoporadna v øadì médií.

20 O ORGANIZACI Poèet telefonátù na našem pohotovostním èísle rok od roku stoupá. V roce 2016 naše výjezdová služba zajistila 671 výjezdù. Nejèastìjším dùvodem pøíjmu stále zùstávají zranìní (pohmoždìniny, luxace, fraktury ) èi následky nepøíznivých klimatických podmínek (znièení hnízd ptákù a veverek, podchlazení, vysílení ). Bohužel smutnou výjimkou není ani úmyslné ublížení ze strany èlovìka (otravy, støelná zranìní, amputace konèetin nástražnými systémy), èi lidská neznalost pøi snaze pomoci, kdy jsou zbyteènì odchytávána mláïata v domnìní, že se jedná o osiøelé jedince (zejména ježèata, zajíèata, srnèata, pøedèasnì vylétlá ptáèata kosù èi drozdù). Ochrana fauny ÈR pùsobí na území Støedoèeského a Jihoèeského kraje v rámci povìøených úøadù s rozšíøenou pùsobností: Votice, Sedlèany, Pøíbram, Dobøíš, Tábor, Benešov a Sobìslav

21 ZÁCHRANNÉ TRANSFERY V roce 2016 bylo pøechody pro obojživelníky zajiš ováno celkem šest kritických lokalit. Poèet pøenesených obojživelníkù byl jedincù. V padacích pastích pro bezpeèný pøechod pøes komunikaci bylo zachyceno a co bezpeèné lokality pøeneseno celkem devìt živoèišných druhù (blatnice skvrnitá, èolek obecný, èolek velký, kuòka obecná, ropucha obecná, rosnièka zelená, skokan hnìdý, skokan štíhlý a skokan zelený).

22 ZAMÌSTNANCI Pavel Køížek - øeditel Mgr. Martina Buchalová EVVO, akce pro školy a veøejnost, péèe o mláïata, administrativa Bc. Barbora Vykysalová EVVO, výjezdy a péèe o hendikepované živoèichy, práce ve stanici, grafika Miloslava Mackeová EVVO, akce pro školy a veøejnost, péèe o mláïata, administrativa Pavel Šedivý údržba areálù, výjezdy a péèe o hendikepované živoèichy, práce ve stanici Jiøí Tùma údržba areálù, výjezdy a péèe o hendikepované živoèichy, práce ve stanici Pavel Zadražil údržba areálù, péèe o hendikepované živoèichy, práce ve stanici Lucie Marešová EVVO, akce pro školy a veøejnost, administrativa Externí zamìstnanci: Ing. Olina Ziglerová Miroslav Dvoøák Mgr. Lenka Feldsteinová RNDr. Ondøej Sedláèek Ph.D. Mgr. Jan Smolík

23 KONTAKTY Centrum Ochrany fauny ÈR Hrachov Krásná Hora nad Vltavou tel.: CEV Votice Zámecká Votice tel.:

24

OCHRANA FAUNY ÈR, o.p.s.

OCHRANA FAUNY ÈR, o.p.s. OCHRANA FAUNY ÈR, o.p.s. VÝROÈNÍ ZPRÁVA 2014 KONTAKTY Centrum Ochrany fauny ÈR Hrachov 13 262 56 Krásná Hora nad Vltavou tel.: 603 549 125 www.ochranafauny.cz info@ochranafauny.cz Ekocentrum Votice Zámecká

Více

obálka pøední strana zadní strana OCHRANA FAUNY ÈR, o.p.s. VÝROÈNÍ ZPRÁVA 2015

obálka pøední strana zadní strana OCHRANA FAUNY ÈR, o.p.s. VÝROÈNÍ ZPRÁVA 2015 zadní strana obálka pøední strana OCHRANA FAUNY ÈR, o.p.s. VÝROÈNÍ ZPRÁVA 2015 pøední vnitøní zadní vnitøní obálka KONTAKTY Centrum Ochrany fauny ÈR Hrachov 13 262 56 Krásná Hora nad Vltavou tel.: 603

Více

ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace

ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) : 12 / 2011 IÈO: 70983071 Název: ZS Podhorni Ujezd AKTIVA CELKEM 520 603,52 193 573,80 327 029,72 463 000,00 A. Stálá

Více

ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace

ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) : 12 / 2012 IÈO: 71002651 Název: Základní škola Dolní Cerekev AKTIVA CELKEM 1 978 056,07 1 124 937,31 853 118,76 192

Více

ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace

ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) : 12 / 2011 IÈO: 75021498 Název: ZŠ Hrubèice AKTIVA CELKEM 2 094 583,48 1 611 827,42 482 756,06 462 000,00 A. Stálá

Více

ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace

ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) : 12 / 2011 IÈO: 70698198 Název: Základní škola Varnsdorf, ul. Bratislavská 994, Varnsdorf, okres Dìèín, pøíspìvková

Více

ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace

ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) Období: 13 / 2011 IÈO: 71209921 Název: Domov seniorù Nové Strašecí, poskytovatel sociálních služeb Sestavená k rozvahovému

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) : 13 / 2011 IÈO: 00667129 Název: Obec Øepeè AKTIVA CELKEM 24 448

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) : 13 / 2011 IÈO: 00576913 Název: Obec Støítež AKTIVA CELKEM 64

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) : 12 / 2011 IÈO: 70947121 Název: Svazek obcí Moravia AKTIVA CELKEM

Více

Licence: DESA XCRGURXA / RXC (07042011 / 15042011) položky Název položky úèet Brutto Korekce Netto

Licence: DESA XCRGURXA / RXC (07042011 / 15042011) položky Název položky úèet Brutto Korekce Netto ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) : 12 / 2011 IÈO: 00578291 Název: Obec Èervená Tøemešná AKTIVA

Více

Licence: DD06 XCRGURXA / RXC (07042011 / 15042011) položky Název položky úèet Brutto Korekce Netto

Licence: DD06 XCRGURXA / RXC (07042011 / 15042011) položky Název položky úèet Brutto Korekce Netto ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) : 12 / 2011 IÈO: 00580775 Název: Obec Suchovršice AKTIVA CELKEM

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) : 13 / 2011 IÈO: 00542300 Název: obec Oøechov AKTIVA CELKEM 66

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè - formát CSÚIS) : 13 / 2011 IÈO: 72040971 Název: Svazek obcí Hluboké - Krokoèín - Újezd u Rosic AKTIVA

Více

Licence: DA10 XCRGURXA / RXA (08032012 / 01012012) položky Název položky úèet Brutto Korekce Netto

Licence: DA10 XCRGURXA / RXA (08032012 / 01012012) položky Název položky úèet Brutto Korekce Netto ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) : 12 / 2012 IÈO: 00190900 Název: Obec Spojil AKTIVA CELKEM 48 538

Více

ROZVAHA - BILANCE za období : 12/2014. Èíslo Syntetický BRUTTO KOREKCE NETTO MINULÉ

ROZVAHA - BILANCE za období : 12/2014. Èíslo Syntetický BRUTTO KOREKCE NETTO MINULÉ Zpracoval: Ing. Kremerová Okamžik sestavení: 13.03.2015 11h11m26s Strana: 1 ROZVAHA - BILANCE za období : 12/2014 I È O :00083143 NÁZEV ÚÈETNÍ JEDNOTKY: Divadlo F.X.Šaldy Liberec,pøíspìvková organizace

Více

Licence: DESA XCRGURXA / RXA (08032012 / 01012012) položky Název položky úèet Brutto Korekce Netto

Licence: DESA XCRGURXA / RXA (08032012 / 01012012) položky Název položky úèet Brutto Korekce Netto ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) : 12 / 2012 IÈO: 00578576 Název: Obec Soberaz AKTIVA CELKEM 7 840

Více

Licence: DESA XCRGURXA / RXA (08032012 / 01012012) položky Název položky úèet Brutto Korekce Netto

Licence: DESA XCRGURXA / RXA (08032012 / 01012012) položky Název položky úèet Brutto Korekce Netto ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) : 12 / 2012 IÈO: 00578282 Název: Obec Butoves AKTIVA CELKEM 30 606

Více

Licence: DESA XCRGURXA / RXA (08032012 / 01012012) položky Název položky úèet Brutto Korekce Netto

Licence: DESA XCRGURXA / RXA (08032012 / 01012012) položky Název položky úèet Brutto Korekce Netto ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) : 12 / 2012 IÈO: 00271870 Název: Obec Nemyceves AKTIVA CELKEM 37

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) : 12 / 2012 IÈO: 45671745 Název: Vod.a kan. Znojemsko ZSO AKTIVA

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) : 12 / 2011 IÈO: 00853143 Název: Obec Zborov AKTIVA CELKEM 15

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) : 12 / 2011 IÈO: 67438539 Název: DSO Broumovsko AKTIVA CELKEM

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè) : 13 / 2010 IÈO: 70238880 Název: Sdružení obcí Mikroregionu Vsetínsko AKTIVA CELKEM 1 295 821 251,20

Více

ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace

ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace (v tis. Kè) Období: 12 / 2010 IÈO: 60800691 Název: Vojenská nemocnice Olomouc NS: 60800691 Vojenská nemocnice Olomouc Sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2010

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè - formát CSÚIS) : 12 / 2011 IÈO: 293806 Název: Mìstys Vranov nady Dyjí AKTIVA CELKEM 77 406 274,28 18

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) : 12 / 2012 IÈO: 00600261 Název: Obec Èernín AKTIVA CELKEM 20 796

Více

Licence: DESA XCRGURXA / RXA ( / ) položky Název položky úèet Brutto Korekce Netto

Licence: DESA XCRGURXA / RXA ( / ) položky Název položky úèet Brutto Korekce Netto ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) : 12 / 2012 IÈO: 00578665 Název: Obec Zamosti-Blata AKTIVA CELKEM

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè - formát CSÚIS) : 12 / 2011 IÈO: 4499278520 Název: Statutární mìsto Brno, mìstská èást Brno-Líšeò SOR1

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè) : 12 / 2010 IÈO: 70809721 Název: Mikroregion Podralsko AKTIVA CELKEM 2 779 163,62 2 779 163,62 396 577,73

Více

AKTIVA CELKEM , , , ,80

AKTIVA CELKEM , , , ,80 Èíslo Syntetický Bìžné Minulé položky Název položky úèet Brutto Korekce Netto Období AKTIVA CELKEM 1 074 125 013,10 193 347 347,23 880 777 665,87 904 132 980,80 A. Stálá aktiva 1 020 896 969,80 192 411

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 49458892 Název: Svazek vodovodù a kanalizací

Více

Licence: S00J XCRGUA60 / A60 (13102008 15:49 / 200801220925)

Licence: S00J XCRGUA60 / A60 (13102008 15:49 / 200801220925) ROZVAHA - BILANCE organizaèních složek státu, územních samosprávných celkù, pøíspìvkových organizací a regionálních rad (v Kè) Období: 13 / 2008 IÈO: 00283924 Název: Statutární mìsto Zlín A. STÁLÁ 01 9

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) Období: 12 / 2011 IÈO: 49458892 Název: Svazek vodovodù a kanalizací

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) Období: 12 / 2011 IÈO: 70809721 Název: Mikroregion Podralsko Sestavená

Více

List1. sestavena k : 31.12.2009. Název položky úèet položka Stav k 1.1. Stav k 31.12.2009

List1. sestavena k : 31.12.2009. Název položky úèet položka Stav k 1.1. Stav k 31.12.2009 R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celkù sestavena k : 31.12.2009 v Kè Název, sídlo a právní forma rok mìsíc IÈO úèetní jednotky Blanský les - podhùøí 2009 13 70819963 Husova 212 37382

Více

Licence: D0NG XCRGUA60 / A60 (01012007 / 16032007)

Licence: D0NG XCRGUA60 / A60 (01012007 / 16032007) ROZVAHA - BILANCE organizaèních složek státu, územních samosprávných celkù, pøíspìvkových organizací a regionálních rad (v Kè) Období: 13 / 2007 IÈO: 00302970 Název: Obec Mala Morava A. Stálá aktiva 01

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè) Období: 12 / 2010 IÈO: 00576905 Název: Obec Smilovice Sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2010 Sídlo

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2011 IÈO: 00576905 Název: Obec Smilovice Sestavená k

Více

Licence: DJ5P XCRGURXA / RYC (07042011 / 27012011) Název položky úèet Brutto Korekce Netto

Licence: DJ5P XCRGURXA / RYC (07042011 / 27012011) Název položky úèet Brutto Korekce Netto Licence: DJP XCRGURXA / RYC (0700 / 700) ROZVAHA - BILANCE pøíspìvkové organizace (v Kè - formát CSÚIS) : / 0 IÈO: 777 Název: Domov penzion pro dùchodce v Lázních Knžvart Sestavená k rozvahovému dni prosinci

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00292907 Název: Obec Jamolice Sestavená k

Více

tohoto listu. * Tato úèetní závìrka byla zpracována systémem GINIS(R) firmy GORDIC(R) spol. s r.o.*

tohoto listu. * Tato úèetní závìrka byla zpracována systémem GINIS(R) firmy GORDIC(R) spol. s r.o.* Ú È E T N Í Z Á V Ì R K A øádná X mimoøádná mezitimní * typ závìrky oznaète 'X' sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2010 NÁZEV ÚÈETNÍ JEDNOTKY Statutární mìsto Èeské Budìjovice Sídlo úèetní jednotky

Více

Licence: D90D XCRGUA60 / A60 (06052008 / 01012008)

Licence: D90D XCRGUA60 / A60 (06052008 / 01012008) ROZVAHA - BILANCE organizaèních složek státu, územních samosprávných celkù, pøíspìvkových organizací a regionálních rad (v Kè) Období: 13 / 2008 IÈO: 00303101 Název: Obec Oskava A. Stálá aktiva 01 141

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 13 / 2011 IÈO: 00252671 Název: Obec Pohnání Sestavená k rozvahovému

Více

Licence: MUBE XCRGUM60 / A60 ( :05 / )

Licence: MUBE XCRGUM60 / A60 ( :05 / ) ROZVAHA - BILANCE organizaèních složek státu, územních samosprávných celkù, pøíspìvkových organizací a regionálních rad (v tis. Kè) Období: 13 / 2008 IÈO: 00231401 Název: Mìsto Benešov NS: 00231401 Mìsto

Více

oznaète 'X' sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2011 Sídlo úèetní jednotky - ulice,èp nám. E. Beneše 420 - obec Milevsko

oznaète 'X' sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2011 Sídlo úèetní jednotky - ulice,èp nám. E. Beneše 420 - obec Milevsko Ú È E T N Í Z Á V Ì R K A øádná X mimoøádná mezitimní * typ závìrky oznaète 'X' sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2011 NÁZEV ÚÈETNÍ JEDNOTKY Mìsto Milevsko Sídlo úèetní jednotky - ulice,èp nám.

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 9 / 2012 IÈO: 00282103 Název: Mìsto Modøice Sestavená k rozvahovému

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 13 / 2011 IÈO: 00600598 Název: Obec Holštejn Sestavená k

Více

Licence: MUVO XCRGUM60 / A60 ( :18 / )

Licence: MUVO XCRGUM60 / A60 ( :18 / ) ROZVAHA - BILANCE organizaèních složek státu, územních samosprávných celkù, pøíspìvkových organizací a regionálních rad (v tis. Kè) Období: 12 / 2009 IÈO: 00251984 Název: Mìsto Vodòany NS: 00251984 Mìsto

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè - minulé období zaokrouhleno na tisíce) Období: 12 / 2011 IÈO: 75110636 Název: DSO Kompostárna Únanov

Více

ROZVAHA - BILANCE. (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2013 IÈO: 72064455. Sestavená k rozvahovému dni 31.

ROZVAHA - BILANCE. (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2013 IÈO: 72064455. Sestavená k rozvahovému dni 31. ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2013 IÈO: 72064455 Název: Dobrovolný svazek obcí Èistší

Více

Licence: MUCH XCRGUA60 / A60 ( :18 / )

Licence: MUCH XCRGUA60 / A60 ( :18 / ) ROZVAHA - BILANCE organizaèních složek státu, územních samosprávných celkù, pøíspìvkových organizací a regionálních rad (v Kè) Období: 12 / 2008 IÈO: 00253979 Název: Mìsto Cheb NS: Mìsto Cheb Mìsto Cheb

Více

R O Z V A H A Územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionù soudržnosti

R O Z V A H A Územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionù soudržnosti R O Z V A H A Územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionù soudržnosti Obec Myslív, Myslív 52 34101 Myslív,, IÈ:00255840 sestaven k : 31.12.2010 za období: 12/2010 v Kè A K T I V A B

Více

Licence: VNOL XCRGUA60 / A60 ( :18 / )

Licence: VNOL XCRGUA60 / A60 ( :18 / ) ROZVAHA - BILANCE organizaèních složek státu, územních samosprávných celkù, pøíspìvkových organizací a regionálních rad (v Kè) Období: 12 / 2009 IÈO: 60800691 Název: Vojenská nemocnice Olomouc NS: 60800691

Více

R O Z V A H A ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONÙ SOUDRŽNOSTI

R O Z V A H A ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONÙ SOUDRŽNOSTI R O Z V A H A ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONÙ SOUDRŽNOSTI Obec Mutìnice, Masarykova 200 69611 Mutìnice, Obec, IÈ:00285145 Sestavená k : 31.12.2012 za období: 12/2012 v Kè,

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 13 / 2012 IÈO: 71203354 Název: Mariánskolázeòsko, dobrovolný

Více

oznaète 'X' sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2010 Sídlo úèetní jednotky - ulice,èp Závodní 88/353 - obec Karlovy Vary

oznaète 'X' sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2010 Sídlo úèetní jednotky - ulice,èp Závodní 88/353 - obec Karlovy Vary Ú È E T N Í Z Á V Ì R K A øádná X mimoøádná mezitimní * typ závìrky oznaète 'X' sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2010 NÁZEV ÚÈETNÍ JEDNOTKY Karlovarský kraj Sídlo úèetní jednotky - ulice,èp Závodní

Více

R O Z V A H A Územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionù soudržnosti

R O Z V A H A Územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionù soudržnosti R O Z V A H A Územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionù soudržnosti Obec Želechovice nad Døevnicí, 4.kvìtna 68 76311 Želechovice nad Døevnicí,, IÈ:75158094 sestaven k : 31.12.2011

Více

Obecně prospěšné společnosti města

Obecně prospěšné společnosti města Obecně prospěšné společnosti města Rozvaha podle Pílohy. 1 vyhlášky. 504/2002 Sb. ROZVAHA v plném rozsahu ke dni 31.12.2016 ( v celých tisících K ) Název, sídlo a právní forma úetní jednotky PRO-SPORT

Více

oznaète 'X' sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2010 - obec - obec I È O 00249831 Pøedmìt podnikání - hlavní èinnost - vedlejší èinnosti CZ-NACE

oznaète 'X' sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2010 - obec - obec I È O 00249831 Pøedmìt podnikání - hlavní èinnost - vedlejší èinnosti CZ-NACE Ú È E T N Í Z Á V Ì R K A øádná X mimoøádná mezitimní * typ závìrky oznaète 'X' sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2010 NÁZEV ÚÈETNÍ JEDNOTKY Mìsto Milevsko Sídlo úèetní jednotky Místo podnikání

Více

Licence: DLJW XCRGUA60 / A60 ( / )

Licence: DLJW XCRGUA60 / A60 ( / ) ROZVAHA - BILANCE organizaèních složek státu, územních samosprávných celkù a pøíspìvkových organizací (v Kè) Období: 6 / 2007 IÈO: 00261459 Název: Mìsto Krásná Lípa A. Stálá aktiva 01 522 762 851,07 549

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Název a sídlo účetní jednotky

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Název a sídlo účetní jednotky Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2016 (v celých tis. Kč) Název a sídlo účetní jednotky Centrum pro bezpečný stát, z.s. IČO Pražská

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v v celých tis. Kč Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v v celých tis. Kč Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.7.2015 (v v celých tis. Kč Kč) IČO 00443000 Název a sídlo účetní jednotky ČESKÝ BRIDŽOVÝ SVAZ Italská

Více

Licence: D2GW XCRGUA60 / A60 ( / )

Licence: D2GW XCRGUA60 / A60 ( / ) ROZVAHA - BILANCE organizaèních složek státu, územních samosprávných celkù a pøíspìvkových organizací (v Kè) Období: 13 / 2006 IÈO: 241121 Název: Mesto Cernosice A. Stálá aktiva 01 480 073 322,17 528 899

Více

Licence: D0NW XCRGUA60 / A60 ( / )

Licence: D0NW XCRGUA60 / A60 ( / ) ROZVAHA - BILANCE organizaèních složek státu, územních samosprávných celkù, pøíspìvkových organizací a regionálních rad (v Kè) Období: 13 / 2007 IÈO: 00302899 Název: Obec Libina A. Stálá aktiva 01 232

Více

Licence: D0NW XCRGUA60 / A60 ( / )

Licence: D0NW XCRGUA60 / A60 ( / ) ROZVAHA - BILANCE organizaèních složek státu, územních samosprávných celkù, pøíspìvkových organizací a regionálních rad (v Kè) Období: 13 / 2008 IÈO: 00302899 Název: Obec Libina A. Stálá aktiva 01 242

Více

13. 6. 2017 18 Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA v plném rozsahu ke dni 31.12.2016 ( v celých tisících Kč ) Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Rolling, spolek pro rozvoj

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu ke dni 31.12.2016 (v celych tisících Kc) ˇ IČO Nadrazní ˇ 111 27031161 Stara Paka 507 91 Název a sídlo účetní jednotky Sportem proti barieram,

Více

Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: Rok: 2015 Dne: Tisk vybraných záznamů

Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: Rok: 2015 Dne: Tisk vybraných záznamů Výsledovka Strana NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: 9378800 Rok: 0 Dne: 3.03.06 Tisk vybraných záznamů Název účtu účtu Počáteční stav Obraty za období MD Obraty za období D Obraty rozdíl Koncový stav Náklady

Více

Rozvaha (Bilance) ke dni 31.12.2008 (v tis. Kč) Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky

Rozvaha (Bilance) ke dni 31.12.2008 (v tis. Kč) Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky Výčet položek podle vyhlášky č.504/2002 Sb., v platném znění Rozvaha (Bilance) ke dni 31.12.2008 (v tis. Kč) Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky IČ PermaLot 70642168 Svojanov

Více

Účtová osnova pro neziskové organizace 2016

Účtová osnova pro neziskové organizace 2016 Účtová osnova pro neziskové organizace 2016 Účty 398, 656, a 659 nejsou ve standardní definici obsaženy a je nutné si do osnovy doplnit na který řádek mají být použity. Čísla v hranatých závorkách jsou

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY Ministerstvo financí schváleno č.j. 283/76 102/2000 a účinností pro účetní jednotky účtující podle účtové osnovy pro nevýdělečné organizace Účetní jednotka doručí: 1x příslušnému finančnímu orgánu Název

Více

ROZVAHA pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu ke dni

ROZVAHA pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu ke dni 14RozvahaNev.pdf ROZVAHA pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu ke dni Název a sídlo účetní jednotky IČ a b 1 2 A. Dlouhodobý majetek celkem (A.I. + A.II. + A.III. + A.IV.) A. I. Dlouhodobý nehmotný

Více

ROZVAHA v plném rozsahu (V celých tisících Kč)

ROZVAHA v plném rozsahu (V celých tisících Kč) Příloha k přiznání k dani z příjmů právnických osob ke dni ROZVAHA v plném rozsahu 312015... (V celých tisících Kč) Rok Měsíc IČ Název účetní jednotky Česká jezdecká federace Sídlo nebo bydliště účetní

Více

ROZVAHA pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu

ROZVAHA pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu - ROZVAHA pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu ke dni 31.12.2016 (v celych tisících Kc) ˇ Název a sídlo účetní jednotky OBEC PREKLADATELU ˇ IČO Pod Nuselskymi schody 3 00549096 Praha 2 120 00 A.

Více

Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: Rok: 2014 Dne: Tisk vybraných záznamů

Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: Rok: 2014 Dne: Tisk vybraných záznamů Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: 2938800 Rok: 201 Dne: 19.0201 Tisk vybraných záznamů Název účtu účtu Počáteční stav Obraty za období MD Obraty za období D Obraty rozdíl Koncový stav

Více

Mikulovská sportovní, příspěvková organizace

Mikulovská sportovní, příspěvková organizace Datum vytvoření: 1. 6. 2016 Mikulovská sportovní, příspěvková organizace Rozvaha (bilance aktiv a pasiv) Období: 31. 12. 2015 Částky v korunách Kč Minulé období Brutto Korekce Netto Netto AKTIVA Aktiva

Více

Datum vytvoření: 1. 6. 2016 ZÁKLADNÍ ŠKOLA MIKULOV, VALTICKÁ 3, OKRES BŘECLAV Rozvaha (bilance aktiv a pasiv) Období: 31. 12. 2015 Částky v korunách Kč položky Název položky Syn. účet řádku Běžné období

Více

Finanční část. Rozvaha v plném rozsahu - AKTIVA (tis. Kč) k:

Finanční část. Rozvaha v plném rozsahu - AKTIVA (tis. Kč) k: 33 Výroční zpráva 2013 Finanční část Rozvaha v plném rozsahu - AKTIVA (tis. Kč) k: 31.12.2013 Název účetní jednotky: Vodovody a kanalizace Hodonín, a.s. IČ: 49454544 Označ. AKTIVA č. řád. Běžné účetní

Více

493 0300 Hlavní èinnost

493 0300 Hlavní èinnost IÈO: 00576913 - Obec Støítež 102 List: 1 Èas: 15:21:05 Datum: 17.03.2014 013 0000 Software 82.723,25 82.723,25 013 Software 82.723,25 82.723,25 018 0000 70.683,50 70.683,50 018 Drobný dlouhodobý nehmotný

Více

Datum vytvoření: 1. 6. 2016 MATEŘSKÁ ŠKOLA MIKULOV, HABÁNSKÁ 82, OKRES BŘECLAV Rozvaha (bilance aktiv a pasiv) Období: 31. 12. 2015 Částky v korunách Kč položky Název položky Syn. účet řádku Běžné období

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA MIKULOV, POD STRÁNÍ 6, OKRES BŘECLAV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE

MATEŘSKÁ ŠKOLA MIKULOV, POD STRÁNÍ 6, OKRES BŘECLAV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Datum vytvoření: 1. 6. 2016 MATEŘSKÁ ŠKOLA MIKULOV, POD STRÁNÍ 6, OKRES BŘECLAV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Rozvaha (bilance aktiv a pasiv) Období: 31. 12. 2015 Částky v korunách Kč Minulé období Brutto Korekce

Více

Základní list daňového poplatníka DIČ : CZ

Základní list daňového poplatníka DIČ : CZ Základní list daňového poplatníka DIČ : CZ FYZICKÁ OSOBA PRÁVNICKÁ OSOBA Jméno : ČBaS, Zátopkova 100/2, Praha 6, 169 00 Obchodní firma : Příjmení : Rodné příjmení : Titul : Dodatek obchodní firmy : Datum

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MIKULOV, HRANIČÁŘŮ 617 E, OKRES BŘECLAV

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MIKULOV, HRANIČÁŘŮ 617 E, OKRES BŘECLAV Datum vytvoření: 1. 6. 2016 ZÁKLADNÍ ŠKOLA MIKULOV, HRANIČÁŘŮ 617 E, OKRES BŘECLAV Rozvaha (bilance aktiv a pasiv) Období: 31. 12. 2015 Částky v korunách Kč Minulé období Brutto Korekce Netto Netto AKTIVA

Více

Rozvaha v plném rozsahu k ( v celých tisících Kč )

Rozvaha v plném rozsahu k ( v celých tisících Kč ) Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 04/2002 Sb. Účetní jednotka doručí: 1 x příslušnému fin. orgánu Rozvaha v plném rozsahu k 31201 ( v celých tisících Kč ) IČO 017842 Název, sídlo a právní forma účetní

Více

ÚČTOVÁ TŘÍDA 0 DLOUHODOBÝ MAJETEK

ÚČTOVÁ TŘÍDA 0 DLOUHODOBÝ MAJETEK Účet Položka rozvahy Aktiva Pasiva ÚČTOVÁ TŘÍDA 0 DLOUHODOBÝ MAJETEK Účtová skupina 01 Dlouhodobý nehmotný majetek 011 Zřizovací výdaje B.I.1. 012 Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje B.I.2. 013 Software

Více

Centrum aktivního odpo!inku Jezdecká spole!nost Na Špi!áku. Mikulovice 57 431 51 Klášterec nad Ohøí

Centrum aktivního odpo!inku Jezdecká spole!nost Na Špi!áku. Mikulovice 57 431 51 Klášterec nad Ohøí 2014 Výronízprávaoinnosti Centrum aktivního odpo!inku Jezdecká spole!nost Na Špi!áku Mikulovice 57 431 51 Klášterec nad Ohøí 1. Základní údaje: Právní forma Statutární zástupce Sídlo obèanské sdružení

Více

B O R, s.r.o. Na Bílé 1231, Choceň (tis. Kč) IČ:

B O R, s.r.o. Na Bílé 1231, Choceň (tis. Kč) IČ: ROZVAHA k 31.12.2017 (tis. Kč) IČ: 492 86 854 Označ. AKTIVA 31.12.2017 Min.úč.obd. Brutto Korekce Netto Netto a b 1 2 3 4 A K T I V A C E L K E M 733 490 137 144 596 346 684 000 B. Dlouhodobý majetek 284

Více

Licence: DIOC XCRGUA6D / A6A (20022008 / 20022008)

Licence: DIOC XCRGUA6D / A6A (20022008 / 20022008) ÚÈETNÍ ZÁVÌRKA organizaèních složek státu, územních samosprávných celkù, pøíspìvkových organizací a regionálních rad (v Kè) Období: 12 / 2008 IÈO: 70645973 Název: Základní škola a Mateøská škola Smilovice,

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ČRDM ZA ROK Česká rada dětí a mládeže. Senovážné náměstí 977/ Praha 1 IČ:

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ČRDM ZA ROK Česká rada dětí a mládeže. Senovážné náměstí 977/ Praha 1 IČ: ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ČRDM ZA ROK 2017 Česká rada dětí a mládeže Senovážné náměstí 977/24 110 00 Praha 1 IČ: 68379439 1. Popis struktury výnosů a nákladů za rok 2017 Struktura výnosů V roce 2017 dosáhly

Více

Licence: DVGH XCRGUA6B / A6A (06052008 / 20022008)

Licence: DVGH XCRGUA6B / A6A (06052008 / 20022008) ÚÈETNÍ ZÁVÌRKA organizaèních složek státu, územních samosprávných celkù, pøíspìvkových organizací a regionálních rad (v Kè) Období: 13 / 2008 IÈO: 00532177 Název: Obec Skrchov øádná mimoøádná mezitimní

Více

ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁT

ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁT ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁT ROZVAHA ROZVAHA V PLNÉM ROZSAHU KE DNI 3..07 (V CELÝCH TISÍCÍCH KČ) NÁZEV A SÍDLO ÚČETNÍ JEDNOTKY: VODOVODY A KANALIZACE ZLÍN A.S., TŘ. T. BATI 383, ZLÍN 760 49, IČ: 494 54

Více

ROZVAHA Czech Airlines Handling, a.s. v plném rozsahu IČ 25674285 k datu Aviatická 1017/2 31.12.2013 160 08 Praha 6 (v tisících Kč) 31.12.2013 31.12.2012 Brutto Korekce Netto Netto AKTIVA CELKEM 1 314

Více

ROZVAHA Czech Airlines Technics, a.s. v plném rozsahu IČ 27145573 k datu Jana Kašpara 1069/1 31.12.2013 160 08 Praha 6 - Ruzyně (v tisících Kč) 31.12.2013 31.12.2012 Brutto Korekce Netto Netto AKTIVA CELKEM

Více

ROZVAHA v plném rozsahu

ROZVAHA v plném rozsahu Dle vyhlasky ˇ c. ˇ 5/ Sb. ROZVAHA v plném rozsahu ke dni 3.. (v celych tisících Kc) ˇ I 9556 Název a sídlo ú etní jednotky Vodovody a kanalizace Zlín a. s. Tr. ˇ Tomase ˇ Bati 383 Zlín 769 AKTIVA B žné

Více

ROZVAHA. v plném rozsahu. (v celych tisících Kc) ˇ. ATM a.s. Nad Rybníkem 134 Praha AKTIVA CELKEM (A. + B. + C. + D.I.

ROZVAHA. v plném rozsahu. (v celych tisících Kc) ˇ. ATM a.s. Nad Rybníkem 134 Praha AKTIVA CELKEM (A. + B. + C. + D.I. ROZVAHA v plném rozsahu ke dni 3..4 (v celych tisících Kc) ˇ I 6 4 9 4 8 7 4 9 ATM a.s. Název a sídlo ú etní jednotky Nad Rybníkem 34 Praha 9 9 AKTIVA B žné ú etní období Minulé ú. období a b c AKTIVA

Více

ROZVAHA v plném rozsahu k 31. prosinci 2014 ( v tisících Kč )

ROZVAHA v plném rozsahu k 31. prosinci 2014 ( v tisících Kč ) ROZVAHA v plném rozsahu ( v tisících Kč ) Obchodní firma a sídlo Geewa a.s. Identifikační číslo Sokolovská 366/84 186 00 Praha 8 256 17 036 Česká republika Označ. A K T I V A řád. Běžné Brutto Korekce

Více

9. Účetní výkazy 702 Konečný účet rozvažný (v tis. Kč)

9. Účetní výkazy 702 Konečný účet rozvažný (v tis. Kč) 9. Účetní výkazy Obsah kapitoly: Účetní závěrka postup, obsah Vazba mezi účetní uzávěrkou a závěrkou Vazba mezi účty a výkazy Konečný účet rozvažný, účet zisků a ztrát Rozvaha, výkaz zisku a ztráty Mlékárny

Více

Výroční zpráva PLUS 50 z.ú. rok 2017

Výroční zpráva PLUS 50 z.ú. rok 2017 Výroční zpráva PLUS 50 z.ú. rok 2017 Výroční zpráva je zpracována za období 1.1.2017 31.12. 2017 na základě vyhodnocení činnosti PLUS 50 z.ú. a její jednotlivá ustanovení byla předmětem jednání Valné hromady

Více

Rozvaha firmy YAZ, s.r.o období 2009-2012

Rozvaha firmy YAZ, s.r.o období 2009-2012 Rozvaha firmy YAZ, s.r.o období 2009-2012 Rozvaha v plném rozsahu (tis. Kč) 2012 2011 2010 2009 AKTIVA CELKEM 2 133 720 1 943 174 1 850 647 1 459 933 A. POHLEDÁVKY ZA UPSANÝ VLASTNÍ KAPITÁL B. DLOUHODOBÝ

Více

ÚVODNÍ SLOVO. Vážené dámy a vážení pánové,

ÚVODNÍ SLOVO. Vážené dámy a vážení pánové, Výroční zpráva 2012 ÚVODNÍ SLOVO Vážené dámy a vážení pánové, nadešel čas poděkovat všem, kteří pomáhali Nadaci Auxilia naplňovat její poslání a sami se tak podíleli na rozvoji, stabilitě a profesionalizaci

Více