LETNÍ WORKSHOPY 2012

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LETNÍ WORKSHOPY 2012"

Transkript

1 LETNÍ WORKSHOPY 2012 Na letošní prázdniny jsme pro Vás připravili bohatou nabídku letních workshopů ve studiu v Českém Krumlově a v Českých Budějovicích procvičování, různé taneční styly i choreografie. Na workshopy je nutné se přihlásit dopředu. Přihláška je platná se zaplacením zálohy ve výši 50% ceny workshopu. Kontakt na lektorky: aysha@farha.cz Warda warda@farha.cz Zerira zerira@farha.cz ČESKÝ KRUMLOV Tribal Dance 9.7. pondělí Cena 200,- Kč Základy a procvičování prvků a kombinací ATS tribal dance, kombinace ve skupině, vedení skupiny. Tančíme pomalu i svižně středa Cena 100,- Kč Procvičování pomalých a plynulých prvků a kombinací orientálního tance středa Cena 100,- Kč Procvičování rychlých a svižných prvků a kombinací orientálního tance a shimmy Des Rangíla a po, st Cena 550,- Kč Dvoudenní kurz bollywoodského tance Des Rangíla z filmu Fana a. Pro středně pokročilé a pokročilé tanečnice. Ya Albi pondělí Cena 300,- Kč Temperamentní a vyzývavý arabsko-španělský tanec. Pro středně pokročilé a pokročilé tanečnice. Prázdninové procvičování 6.8. pondělí Cena 150,- Kč Procvičování prvků a kombinací orientálního tance Prázdninové procvičování pondělí Cena 150,- Kč Procvičování prvků a kombinací orientálního tance

2 HUBNEME DO PLAVEK (Zerira) termíny: a pátek středa čas: 17,00 19,30 za jeden workshop ČESKÉ BUDĚJOVICE Intenzivní kurz ve svižném tempu, při kterém vystřídáme různé taneční styly (orientální tanec, tuniský tanec, cikánský tanec, africký tanec, shimmy, samba, salsa...). Začínáme protažením celého těla a plynule přejdeme na rozdílné taneční styly a prvky v rychlém a svěžím tempu. Na konci semináře svaly protáhneme a uvolníme. Mini kurz španělského flamenca pro začátečnice (Warda) termíny: 2.7, 16.7, 23.7, 30.7 čas:18,30 19,30 cena: 440,- Kč Mini kurz orientálního tance pro začátečnice (Warda) termíny: 2.7, 16.7, 23.7, 30.7 čas: 19,30 20,30 cena: 440,- Kč Krásné a ladné ruce v orientálním tanci (Warda) termín: 2.7. pondělí čas: 17,00 18,30 cena: 200,- Kč Workshop je zaměren na jemné plynulé pohyby rukou a paží. Procvičíme pohyby jednotlivě i kombinacích. Pro všechny úrovně. Moderní orientální tanec (Warda) termín: 3.7. úterý cena: 300,- Kč Na workshopu se naučíte moderní dynamickou choreografii. Přijďte si procvičit základní pohyby orientálního tance v různých kombinacích, naučit se jednoduchou choreografii a pobavit se. Pro začátečnice a mírně pokročilé studentky. TRIBAL DANCE I (Zerira) termín: 9.7. pondělí Tento workshop je zaměřen na seznámení a na zopakování základních prvků, kombinací a znaků pro taneční sty tribal dance. Na workshopu bude ukázka kostýmu typického pro tento styl.

3 TRIBAL DANCE II (Zerira) termín: 9.7. pondělí čas: 19,00 21,00 hod Tento workshop je zaměřen na rozšíření kombinací, znaků a skupinových prvků pro taneční sty tribal dance. Na workshopu budou i videoukázky. Tančíme i v létě (Zerira) termín: úterý hod Nechcete se učit nové choreografie a přesto si přejete tančit i v létě. Přijďte si tedy procvičit různé prvky, krokové variace a kombinace orientálního tance. Důležitá je radost z tance a pohybu. Afrika (Zerira) termín: úterý čas: 19,00 21,00 hod Workshop je zaměřen na taneční prvky z tradičního afrického tance. Na workshopu vyzkoušíme základní prvky, pohyby rukou a krokové variace typické pro tento tanec. Africký tanec je více komunitní než jiné tance. Spojuje lidi. Uvolníte se a pocítíte novou sílu tance. Seviliano (Zerira) termín: středa čas: 17,00 20,30 cena: 400,- Kč Na workshopu se naučíte příjemnou choreografii v arabsko-španělském stylu. K tanci budete potřebovat širokou sukni. Půvab a elegance v orientálním tanci (Warda) termín: pondělí čas: 17,00 18,30 cena: 200,- Kč Workshop je zaměřen na krásné elegantní pohyby, efektní pozy, baletní prvky a otočky. Pro všechny úrovně. Technika orientálního tance (Warda) termín: úterý čas: 17,00 18,30 cena : 200,- Kč Tento workshop je určen pro studentky všech pokročilostí, které chtějí zopakovat, procvičit nebo vylepšit svou techniku. Budeme pracovat na správném držení těla a tanečních liniích, na správném provedení pohybů a zvětšení rozsahu, na plynulosti osmiček, kroužků, vln, na izolacích a přesnosti akcentů a dalších detailech. Pohyby procvičíme jednotlivě a v kombinacích.

4 Drumsolo (Warda) termín: úterý čas: 18,30 21,00 cena : 350,- Kč Krátká choreografie (cca2 min) plná shimmi, akcentů, zajímavých prvků a nápaditých kombinací. Začneme technikou shimmi, izolací a akcentů, pak procvičíme jednotlivé kombinace a na závěr se naučíme choreografii.pro mírně pokročilé a pokročilé studentky. Aa Gaya (Zerira) termín: středa čtvrtek čas: 17,00 21,00 cena: 950,- Kč Nádherná choreografie na hudbu z bollywoodského filmu Kisna. Zpívá se zde o dni kdy konečně přišel její milovaný. Choreografie v rychlém tempu plná gest typických pro indický tanec. Fitness bellydance (Warda) termín: pátek čas: 17,00-18,30 cena : 200,- Kč Workshop je určen pro studentky, které chtějí tančit a zároveň si zacvičit. Zopakujeme základní pohyby orientálního tance s akcentem na jejich pozitivní účinky pro ženské tělo. Posílíme především břišní a hýžďové svalové skupiny, protáhneme celé tělo a pořádně se zapotíme.pro všechny úrovně Tančíme s činelky (Warda) termín: pátek čas: 18,30 20,30 cena : 250,- Kč Tento workshop je připraven pro studentky, které chtějí tančit nebo rády tančí s činelky. Procvičíte si základní údery a rytmy, samostatně i v krokových kombinacích. Naučíte se další zajímavé rytmické vzorce, které můžete zapojit do vlastních choreografií. Baladi (Warda) termín: neděle čas: 12,00-14,30 cena : 300,- Kč Na workshopu se seznámíte se stylem baladi -jedním z nejkrásnějších a nejženštějších stylů orientálního tance. Typické egyptské baladi má několik částí, proto se budeme venovat rozboru hudby a základním pohybům vhodným pro každou hudební část.soustředíme na techniku tohoto stylu, výraz a interpretaci hudby. Pro mírně pokročilé studentky.

5 Elegantní kombinace a choreografie ve stylu Raks Sharki (Warda) termín: úterý čas: 17,00 20,00 cena: 450,- Kč První část workshopu vám pomůže zdokonalit techniku Raks sharki. Je zaměřena především na držení těla, na správné provedení základních pohybů a na využití přirozených linií těla k vyjádření emocí. Ve druhé části se naučíte elegantní a zároveň originální taneční kombinace, které můžete používat ve vlastních choreografiích. Součástí workshopu bude ukázka nových zajímavých kombinací se závojem. Na závěr propojíme všechny kombinace do krásné a romantické choreografie. Na workshopu budete potřebovat závoj. Pro mírně pokročilé studentky Eshebo (Zerira) termín: středa čas: 17,00 21,00 hod cena: 500,- Kč Na workshopu se naučíte elegantní choreografii v arabsko-španělském stylu. Plynulé pohyby orientálního tance spojíme s prvky španělskými a přidáme práci s vějířem a širokou sukní. Tanec s hedvábnými vějírí (Warda) termín: úterý čas: 17,00-19,30 cena: 350,- Kč Na workshopu se naučíte krásnou romantickou choreografii s hedvábnými vějíří s názvem Windows to the east. Na workshop si vezměte vějíře. Pro mírně pokročilé a pokročilé studentky. Umění improvizace I (Warda) termín: 1.8. středa Cena: 250 kč Improvizace je další technikou orientálního tance, která se musí trénovat. Na workshopu dostanete praktické rady jak začít s improvizací, jaké taneční aspekty by měla vaše improvizace obsahovat a jak se připravit na improvizační vystoupení. Pro mírně pokročilé studentky. Tanec se závoji voi (Warda) termín: 2.8. čtvrtek čas: 17,00-19,30 cena : 350,- Kč Voi je další rekvizitou, která udělá váš tanec překvapivým a okouzlujícím. Poi se závoji čili voi, nahrazují původní verzi klasických poi s ohněm. Tanečnice během tance točivými pohyby vytváří působivé efekty.na workshopu se naučíte techniku tance s voi a zajímavou choreografii.workshop bude probíhat mimo studio Farha.

6 Umění improvizace II (Warda) termín: 3.8 pátek Taqasim znamená improvizace solového nástroje. Typické arabské sólové nástroje jsou kanun, housle, flétna (nay), akordeon a oud. Na workshopu získáte informace jak se tančí na sólové nástroje, jaká technika a pohyby jsou vhodné pro každý nástroj.pro mírně pokročílé a pokročilé tanečnice. Tančíme i v létě (Zerira) termín: 7.8. úterý hod Nechcete se učit nové choreografie a přesto si přejete tančit i v létě. Přijďte si tedy procvičit různé prvky, krokové variace a kombinace orientálního tance. Důležitá je radost z tance a pohybu. Yalla ya shaban (Zerira) termín: 8.8. středa čas: 17,30 20,30 hod Na workshopu se naučíte choreografii v arabsko-španělském stylu. K tanci budete potřebovat širokou sukni. Tančíme i v létě (Zerira) termín: úterý hod Nechcete se učit nové choreografie a přesto si přejete tančit i v létě. Přijďte si tedy procvičit různé prvky, krokové variace a kombinace orientálního tance. Důležitá je radost z tance a pohybu. Opakování (Zerira) termín: středa čas: 16,30 18,30hod cena: 200,- Kč Na workshopu se bude opakovat technika a kombinace z choreografie Seviliano. Tančíme se závojem (Zerira) termín: středa čas: 18,30 21,00 hod cena: 300,- Kč Na workshopu budeme pracovat na technice se závoji a naučíme se krásnou choreografii.

7 Španělské flamenco pro začátečnice (Warda) termín: pondělí Na workshopu se naučíte základy španělského flamenca, včetně správného držení těla, základních postojů, techniky paží a dupů. Vhodné pro uplné začátečnice a pro orientální tanečnice, které rády tančí ve stylu arabského flamenca. Arabské flamenco (Warda) termín: úterý čas: 17,00 20,00 cena : 450,- Kč Na workshopu se naučíte krásnou choreografii v stylu arabského flamenca.elegantní a plynulé pohyby orientálního tance se propojí s technikou flamenca a dodají vašemu tanci španělský nádech.na workshopu budete potřebovat kolovou sukni.pro mírně pokročilé studentky. Ruský cikánský tanec (Warda) termín: středa čas: 17,00-20,00 cena : 450,- Kč Ruský cikánský tanec je jeden z nejkrásnějších stylů cikánského tance. Vyznačuje se dramatickými pózami, velkými gesty, dynamickou prací nohou a rychlými otočkami. Temperamentní hudba nikoho nenechá v klidu. Na workshopu se seznámíte se základní technikou ruského cikánského tance a naučíte se efektní choreografii s níž budete mít zaručeně úspěch. Na workshopu budete potřebovat kolovou sukni a šátek. Tento workshop je vhodný pro tanečnice všech úrovní a pokročilostí. Zambra mora (Warda) termín: čtvrtek čas: 17,00 20,00 cena : 450,- Kč Tento taneční styl pochází z Jížního Španělská a je původním tancem španělských gitanos (romů). Obsahuje typické elementy flamenca včetně dupů, ale pohyby pánví, akcenty boky a shimmi odlišují tento styl od pravého španělského flamenca. Na workshopu se seznamíte s tímto stylem, zkusíte nové pohyby a kombinace a naučíte se novou choreografii. Budete potřebovat kolovou sukni.

LETNÍ WORKSHOPY 2011

LETNÍ WORKSHOPY 2011 LETNÍ WORKSHOPY 2011 ČESKÉ BUDĚJOVICE 1.7. pátek 18.00 21.00 hod vyučuje Zerira Hubneme do plavek Tříhodinový intenzivní kurz ve svižném tempu, při kterém vystřídáte různé taneční styly (orientální tanec,

Více

0,5 0.5 0,5 0,5 1 1 tanec Lidový tanec 1 0,5 0,5 0,5 1 Klasická

0,5 0.5 0,5 0,5 1 1 tanec Lidový tanec 1 0,5 0,5 0,5 1 Klasická Školní vzdělávací program druhé soukromé ZUŠ, s.r.o., České Budějovice Taneční obor Studijní zaměření Tanec Učební plán pro přípravné dvouleté studium Předmět 1. ročník Přípravná taneční výchova 2 2 Ročníkové

Více

* Původně ženy předváděly břišní tanec ženám jako součást starověkých rituálů, jež oslavovaly ctihodnou bohyni plodnosti

* Původně ženy předváděly břišní tanec ženám jako součást starověkých rituálů, jež oslavovaly ctihodnou bohyni plodnosti Břišní tanec * Ačkoliv si lidé v dnešní době myslí, že se jedná o svůdný tanec, jehož cílem je pobavit muže, ve skutečnosti bylo mužům dovoleno sledovat tento unikátní druh umění až v nedávné době. * Původně

Více

Taneční škola Voilà: 5denní kurzy ČERVENEC, SRPEN 2019

Taneční škola Voilà: 5denní kurzy ČERVENEC, SRPEN 2019 5denní taneční kurzy a jóga ČERVENEC, SRPEN 2019 Lektor Sál Termín Čas lekcí Kapacita platba do 24.5. platba do 30.6. Contemporary Dance: technika (all levels) MARIE Můstek 1.-5.7. Po-Pá 17:30-19:00 14

Více

Občanské sdružení TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2013/2014 POHYBOVÉ AKTIVITY

Občanské sdružení TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2013/2014 POHYBOVÉ AKTIVITY Občanské sdružení TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2013/2014 POHYBOVÉ AKTIVITY JÓGA pro seniory Cvičení s důrazem na správné dýchání a soustředění se na to, co tělo procvičuje. Vhodné i pro

Více

Taneční centrum Relax, ve spolupráci s Kulturním domem Kopřivnice za podpory Města Kopřivnice pořádá SVĚTLO ORIENTU

Taneční centrum Relax, ve spolupráci s Kulturním domem Kopřivnice za podpory Města Kopřivnice pořádá SVĚTLO ORIENTU Taneční centrum Relax, ve spolupráci s Kulturním domem Kopřivnice za podpory Města Kopřivnice pořádá SVĚTLO ORIENTU KRAJSKOU SOUTĚŽ SKUPINOVÝCH ORIENTÁLNÍCH TANCŮ A JEDNOTLIVCŮ. MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Termín

Více

Sportovní kroužky. Aerobik hrou Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Počet setkání: 26 x 1h + 2 víkendové akce Cena: 1.000,-

Sportovní kroužky. Aerobik hrou Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Počet setkání: 26 x 1h + 2 víkendové akce Cena: 1.000,- Sportovní kroužky Aerobik hrou Čas: čtvrtek 16:00 17:00 + 2 víkendové akce Kroužek je určen všem dívkám z 1. a 2. tříd. Na kroužku se naučí pohyb v rytmu hudby, základní aerobní kroky a lehčí aerobní sestavy.

Více

Zlínský a Jihomoravský kraj v Uherském Ostrohu

Zlínský a Jihomoravský kraj v Uherském Ostrohu DDM Pastelka Uherský Ostroh, příspěvková organizace, vyhlašuje 13. ročník krajského kola amatérské soutěžní přehlídky skupin, mini formací, duí a jednotlivců v orientálním tanci SVĚTLO ORIENTU Zlínský

Více

Spolek TOTEM RDC připravil pro své klienty na období 2014/2015 POHYBOVÉ AKTIVITY

Spolek TOTEM RDC připravil pro své klienty na období 2014/2015 POHYBOVÉ AKTIVITY Spolek TOTEM RDC připravil pro své klienty na období 2014/2015 POHYBOVÉ AKTIVITY JÓGA pro seniory Cvičení s důrazem na správné dýchání a soustředění se na to, co tělo procvičuje. Vhodné i pro méně pohyblivé

Více

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016 ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

STRUČNÝ VÝKLAD DISCIPLÍN WADF MISTROVSTVÍ SVĚTA LIBEREC BABYLON 29.10.-2.11.2014

STRUČNÝ VÝKLAD DISCIPLÍN WADF MISTROVSTVÍ SVĚTA LIBEREC BABYLON 29.10.-2.11.2014 STRUČNÝ VÝKLAD DISCIPLÍN WADF MISTROVSTVÍ SVĚTA LIBEREC BABYLON 29.10.-2.11.2014 CELOSVĚTOVÁ SOUTĚŽ SPOLEČENSKÉHO A UMĚLECKÉHO TANCE V ČR VE SPOLUPRÁCI A POD ZÁŠTITOU SVAZU UČITELŮ TANCE ČR A ČESKÉ ASOCIACE

Více

KOSTÝMY. pro ORIENTÁLNÍ TANCE IVA CZYŽOVÁ A KOLEKTIV

KOSTÝMY. pro ORIENTÁLNÍ TANCE IVA CZYŽOVÁ A KOLEKTIV KOSTÝMY pro ORIENTÁLNÍ TANCE IVA CZYŽOVÁ A KOLEKTIV Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz KOSTÝMY pro ORIENTÁLNÍ TANCE IVA CZYŽOVÁ A KOLEKTIV Kostýmy pro orientální tance Iva Czyžová

Více

5.2 VZDĚLÁVACÍ OBSAH TANEČNÍHO OBORU Studijní zaměření Lidový tanec

5.2 VZDĚLÁVACÍ OBSAH TANEČNÍHO OBORU Studijní zaměření Lidový tanec 5.2 VZDĚLÁVACÍ OBSAH TANEČNÍHO OBORU 5.2.1 Studijní zaměření Lidový tanec Charakteristika předmětu Naš škola se nachází v etnografické oblasti Hanáckého Slovácka, ve které je i dnes folklór živou a důležitou

Více

Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM, z.s. připravilo pro své klienty na období 2016/2017 POHYBOVÉ AKTIVITY

Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM, z.s. připravilo pro své klienty na období 2016/2017 POHYBOVÉ AKTIVITY Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM, z.s. připravilo pro své klienty na období 2016/2017 POHYBOVÉ AKTIVITY JÓGA pro seniory Cvičení s důrazem na správné dýchání a soustředění se na to, co tělo

Více

DANCE OF LIVE 2013 TANEČNÍ SKUPINA BLACK SHADOW A NOVOBORSKÉ MAŽORETKY PŘI DDM SMETANKA NOVÝ BOR. pod záštitou Města Nový Bor pořádají

DANCE OF LIVE 2013 TANEČNÍ SKUPINA BLACK SHADOW A NOVOBORSKÉ MAŽORETKY PŘI DDM SMETANKA NOVÝ BOR. pod záštitou Města Nový Bor pořádají TANEČNÍ SKUPINA BLACK SHADOW A NOVOBORSKÉ MAŽORETKY PŘI DDM SMETANKA NOVÝ BOR pod záštitou Města Nový Bor pořádají DANCE OF LIVE 2013 5. ročník taneční soutěže O POHÁR MĚSTA NOVÝ BOR Sportovní hala U Základní

Více

LATINSKO AMERICKÉ TANCE

LATINSKO AMERICKÉ TANCE LATINSKO AMERICKÉ TANCE Autor: Mgr. Zuzana Zifčáková Datum (období) tvorby: 13.9. 2012 Ročník: osmý Vzdělávací oblast: hudební výchova na 2.stupni ZŠ Anotace: Žáci se seznámí s různými druhy latinsko-amerických

Více

Sportovní kroužky. Fitbally Čas: pondělí 15:00 16:30 Počet setkání: 26 x 1,5h Cena: 1.200,-

Sportovní kroužky. Fitbally Čas: pondělí 15:00 16:30 Počet setkání: 26 x 1,5h Cena: 1.200,- Sportovní kroužky Děti na startu Čas: středa 15:00 16:00 Kroužek je určen všem dětem z 1. tříd. Naše škola se stala pilotní školou a partnerem celonárodního projektu Děti na startu, který získal též záštitu

Více

JAZYKOVÁ ŠKOLA ECO Velké Meziříčí Mlýnská 6, Velké Meziříčí, tel. 602 325 108, www.eco-vyukajazyku.cz

JAZYKOVÁ ŠKOLA ECO Velké Meziříčí Mlýnská 6, Velké Meziříčí, tel. 602 325 108, www.eco-vyukajazyku.cz Vybírat si můžete ze široké nabídky různých typů kurzů: - intenzivní týdenní - víkendové - měsíční - celoprázdninové - individuální - nebo můžete využít některý z vypsaných kurzů viz. níže Proč letní kurzy?

Více

BALET A MODERNÍ BALET

BALET A MODERNÍ BALET BALET A MODERNÍ BALET Autor: Mgr. Zuzana Zifčáková Datum (období) tvorby: únor 2013 Ročník: šestý Vzdělávací oblast: HUDEBNÍ VÝCHOVA NA 2.STUPNI ZŠ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním

Více

KOSTÝMY. pro ORIENTÁLNÍ TANCE IVA CZYŽOVÁ A KOLEKTIV

KOSTÝMY. pro ORIENTÁLNÍ TANCE IVA CZYŽOVÁ A KOLEKTIV KOSTÝMY pro ORIENTÁLNÍ TANCE IVA CZYŽOVÁ A KOLEKTIV KOSTÝMY pro ORIENTÁLNÍ TANCE IVA CZYŽOVÁ A KOLEKTIV Kostýmy pro orientální tance Iva Czyžová Vydala Grada Publishing, a.s. U Průhonu 22, Praha 7 obchod@grada.cz,

Více

Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM, z.s. připravilo pro své klienty na období 2017/2018 POHYBOVÉ AKTIVITY

Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM, z.s. připravilo pro své klienty na období 2017/2018 POHYBOVÉ AKTIVITY Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM, z.s. připravilo pro své klienty na období 2017/2018 POHYBOVÉ AKTIVITY JÓGA pro seniory Cvičení s důrazem na správné dýchání a soustředění se na to, co tělo

Více

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2016/2017

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2016/2017 Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2016/2017 Cena kroužků organizovaných školou je 250,- Kč měsíčně, platby čtvrtletně (750,- Kč) nebo pololetně (1500,- Kč) Kroužky začínají svou činnost v říjnu.

Více

Debatní kroužek pro ročník (max. 15 dětí)

Debatní kroužek pro ročník (max. 15 dětí) Angličtina ve filmech a písních 8. a 9.ročník (max. 12 dětí) Děti si procvičí angličtinu prostřednictvím filmů a písniček. Středa: 14:15-15:00 hod. Lektor : Alena Sládková Debatní kroužek pro 6. - 9. ročník

Více

Mezigenerační centrum TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2015/2016 POHYBOVÉ AKTIVITY

Mezigenerační centrum TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2015/2016 POHYBOVÉ AKTIVITY Mezigenerační centrum TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2015/2016 POHYBOVÉ AKTIVITY JÓGA pro seniory Cvičení s důrazem na správné dýchání a soustředění se na to, co tělo procvičuje. Vhodné

Více

KOSTÝMY. pro ORIENTÁLNÍ TANCE IVA CZYŽOVÁ A KOLEKTIV

KOSTÝMY. pro ORIENTÁLNÍ TANCE IVA CZYŽOVÁ A KOLEKTIV KOSTÝMY pro ORIENTÁLNÍ TANCE IVA CZYŽOVÁ A KOLEKTIV KOSTÝMY pro ORIENTÁLNÍ TANCE IVA CZYŽOVÁ A KOLEKTIV Kostýmy pro orientální tance Iva Czyžová Vydala Grada Publishing, a.s. U Průhonu 22, Praha 7 obchod@grada.cz,

Více

Městský dům dětí a mládeže Čelákovice, příspěvková organizace. tel , mobil:

Městský dům dětí a mládeže Čelákovice, příspěvková organizace. tel , mobil: POŘADATEL SOUTĚŽE: Městský dům dětí a mládeže Čelákovice, příspěvková organizace TERMÍN SOUTĚŽE: 6. května 2017 /sobota/ MÍSTO KONÁNÍ: Kulturní dům Čelákovice VEDOUCÍ SOUTĚŽE: Pokorná Naďa MDDM Čelákovice

Více

Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM Bolevec připravilo pro své klienty na období 2018/2019 POHYBOVÉ AKTIVITY

Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM Bolevec připravilo pro své klienty na období 2018/2019 POHYBOVÉ AKTIVITY Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM Bolevec připravilo pro své klienty na období 2018/2019 POHYBOVÉ AKTIVITY JÓGA pro seniory Cvičení s důrazem na správné dýchání a soustředění se na to, co tělo

Více

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE DĚTI V AKCI 2019 9. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY TANEČNÍCH A SPORTOVNÍCH SKLADEB Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 30. 3. 2019 Místo: Určeno pro: Hudební doprovod: Hodnocení: Startovné:

Více

TERMÍN kurzů: (9 dní tance, 3 pokročilosti) CYKLUS FLAMENCO BAILE

TERMÍN kurzů: (9 dní tance, 3 pokročilosti) CYKLUS FLAMENCO BAILE TERMÍN kurzů: 29.7. 7.8. 2019 (9 dní tance, 3 pokročilosti) CYKLUS FLAMENCO BAILE Úrovně kurzů: INICIACIÓN úplní začátečníci BÁSICO začátečníci a mírně pokročilí MEDIO středně pokročilí a pokročilí MÍSTO:

Více

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 18. září 2017

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 18. září 2017 Státní jazykovka Frýdek-Místek Aktuální kurzy pro školní rok 2017-18 ANGLIČT Dopolední kurzy: Pomaturitní denní jednoleté studium angličtiny Celoroční intenzívní dopolední výuka pondělí až pátek - 4 vyučovací

Více

Učí ženy správně se kroutit - lektorka břišních tanců

Učí ženy správně se kroutit - lektorka břišních tanců Autorka článku: Jitka Trnková Učí ženy správně se kroutit - lektorka břišních tanců Světlanu Synákovou (35) jsem poznala na kurzu břišních tanců, které v Brně a jeho okolí vyučuje. V její řeči je slyšet

Více

Soutěž A Mini týmy Komerční aerobik

Soutěž A Mini týmy Komerční aerobik Soutěž A Mini týmy Komerční aerobik Věkové kategorie pro soutěž A 1. kategorie 5-7 let ( do průměru 7,44) 2. kategorie 8-10 let ( do průměru 10,44) 3. kategorie 11-13 let ( do průměru 13,44) 4. kategorie

Více

Zdravotní účinky orientálního břišního tance

Zdravotní účinky orientálního břišního tance Zdravotní účinky orientálního břišního tance Orientální břišní tanec je ideální pohyb pro formování ženského těla. Přirozeným způsobem jsou tvarovány problémové partie, zpevňují se svaly na celém těle,

Více

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 16. září 2019

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 16. září 2019 Státní jazykovka Frýdek-Místek Aktuální kurzy pro školní rok 2019-2020 ANGLIČT Dopolední kurzy: Pomaturitní denní jednoleté studium angličtiny Celoroční intenzívní dopolední výuka pondělí až pátek - 4

Více

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE DĚTI V AKCI 2018 8. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY TANEČNÍCH A SPORTOVNÍCH SKLADEB Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 7. 4. 2018 Místo: Určeno pro: Hudební doprovod: Hodnocení: Startovné:

Více

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017.

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017. Dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Opavská 14, 785 01 Šternberk IČ 619 89 941 e-mail: ddm.stbk@volny.cz www.ddmsternberk.cz tel. 585 012 957 www.facebook.com/dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Zájmové vzdělávání

Více

POHÁR TŠ MAESTRO 2014

POHÁR TŠ MAESTRO 2014 POHÁR TŠ MAESTRO 2014 Soutěž PRO-AM profesionálů s amatéry Neděle 7. 12. 2014 od 14:00 Taneční studio DanceHall, Na Strži 40, Praha 4 (vchod z ulice Neveklovská) Kontakt: Kateřina Hrstková, info@tsmaestro.cz,

Více

OBSAH. CO JE FITJAZZ Historie 9 Stavba hodiny 10 Filozofie a způsob pohybu 11 Fitjazz a hubnutí 13 Praktické rady 3. ÚVOD Jak správně stát 14

OBSAH. CO JE FITJAZZ Historie 9 Stavba hodiny 10 Filozofie a způsob pohybu 11 Fitjazz a hubnutí 13 Praktické rady 3. ÚVOD Jak správně stát 14 OBSAH CO JE FITJAZZ Historie 9 Stavba hodiny 10 Filozofie a způsob pohybu 11 Fitjazz a hubnutí 13 Praktické rady 3 ÚVOD Jak správně stát 14 Kapitola 1 ZÁKLADNÍ POZICE A POLOHY Dolní končetiny 22 Horní

Více

Nabídka vystoupení taneční skupiny Nathara

Nabídka vystoupení taneční skupiny Nathara Nabídka vystoupení taneční skupiny Nathara Orientální tanec dává vyniknout ženskosti tanečnic. Ladné pohyby, třpytivé kostýmy a podmanivé rytmy tvoří dokonalou souhru těla s hudbou. Orientální tanec se

Více

Sportovní programy - Zakladní program sportovní balíček vše za cenu 780,- na rok (490,- na semestr) ZÁKLADNÍ PROGRAM 2010-2011 AEROBNÍ SKUPINOVÉ LEKCE

Sportovní programy - Zakladní program sportovní balíček vše za cenu 780,- na rok (490,- na semestr) ZÁKLADNÍ PROGRAM 2010-2011 AEROBNÍ SKUPINOVÉ LEKCE Místo Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Koleje B. Váckavka Bodystyling 17.00-17.50 (Grácová ) Sportovní programy - Zakladní program sportovní balíček vše za cenu 780,- na rok (490,- na semestr) ZÁKLADNÍ

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Cyranovy boty, z. s. Motto: Tanec je komunikace mezi tělem a duší. Vyjadřuje to, na co slova nestačí Ruth Saint Denis

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Cyranovy boty, z. s. Motto: Tanec je komunikace mezi tělem a duší. Vyjadřuje to, na co slova nestačí Ruth Saint Denis VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Cyranovy boty, z. s. Motto: Tanec je komunikace mezi tělem a duší. Vyjadřuje to, na co slova nestačí Ruth Saint Denis Cyranovy boty, z. s. Lidická 50 658 12 Brno IČO: 26534711 Email:

Více

Baseball U8 začátečníci

Baseball U8 začátečníci Sportovní kroužky Baseball U7 začátečníci Čas: pátek 15:00 17:00h Počet setkání: 30 x 2h + 10 turnajů Baseball U8 začátečníci Čas: pátek 15:00 17:00h Počet setkání: 30 x 2h + 10 turnajů Baseball U9 pokročilí

Více

Meditace, jóga a šamanské nauky

Meditace, jóga a šamanské nauky Meditace, jóga a šamanské nauky aneb,, Hory učí samy,, PENZION POD PRALESEM, DOLNÍ LOMNÁ, JABLŮNKOVSKO 26. - 28.7.2013 www.podpralesem.euweb.cz Máte rádi meditaci? Chtěli by jste se zrelaxovat a zkusit

Více

KROUŽKY 2017/2018. Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků.

KROUŽKY 2017/2018. Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Klub volného času ZŠ Táborská KROUŽKY 2017/2018 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

TĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT

TĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT Národní učební osnovy pro Anglii TĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT Stupeň 1 Vyučování by mělo zajistit, že při hodnocení a zlepšování výkonu se vzájemně propojí Získání a rozvíjení dovedností a) objevovat základní

Více

ORIENT DANCE VÍKEND S EXKLUZIVNÍM FOCENÍM PRO VÁS 20.-22.5.2011 LOKALITA: ZÁMEK HOSTAČOV / CENA: 5 450,- Kč Maximálně 20 účastnic pro tento víkend!

ORIENT DANCE VÍKEND S EXKLUZIVNÍM FOCENÍM PRO VÁS 20.-22.5.2011 LOKALITA: ZÁMEK HOSTAČOV / CENA: 5 450,- Kč Maximálně 20 účastnic pro tento víkend! Milovnice orientálního tance, prožijte neopakovatelnou atmosféru tohoto víkendu v překrásném prostředí zámku, s vůní lesa a zpěvem ptáků, s výbornou kuchyní a neustále pozitivně naladěnými lektorkami Sidonií

Více

Florbal - pravidla a základy florbalu, aktivní hra v hale, účast na soutěžích - 5. 9. třída - kroužek bude otevřen při nejméně 10 přihlášených

Florbal - pravidla a základy florbalu, aktivní hra v hale, účast na soutěžích - 5. 9. třída - kroužek bude otevřen při nejméně 10 přihlášených Dům dětí a mládeže, Prachatice, Ševčíkova 273, pracoviště DDM Netolice Nabídka kroužků 2009/2010 Pohybové a sportovní hry - tradiční i netradiční míčové a pohybové hry - 1. 5.třída Florbal - pravidla a

Více

NABÍDKA VYSTOUPENÍ TANEČNÍHO STUDIA NO FEET

NABÍDKA VYSTOUPENÍ TANEČNÍHO STUDIA NO FEET NABÍDKA VYSTOUPENÍ TANEČNÍHO STUDIA NO FEET Pořádáte ples, firemní večírek, raut, party nebo jakoukoli jinou akci, na které chcete návštěvníky pobavit a poskytnout jim umělecký zážitek v podobě tanečního

Více

Wellness aktuality Březen 2014

Wellness aktuality Březen 2014 Wellness aktuality Březen 2014 Vážení návštěvníci Rezidence a Wellness Blatov, všichni se těšíme na přicházející první jarní měsíc. Letos jsme spoustu jarních kytiček na zahrádkách i v lese zahlédli již

Více

ANGLIČT. Státní jazykovka Frýdek-Místek. Aktuální kurzy pro školní rok Dopolední kurzy:

ANGLIČT. Státní jazykovka Frýdek-Místek. Aktuální kurzy pro školní rok Dopolední kurzy: Státní jazykovka Frýdek-Místek Aktuální kurzy pro školní rok 2016-17 ANGLIČT Dopolední kurzy: Pomaturitní denní jednoleté studium angličtiny Celoroční intenzívní dopolední výuka pondělí až pátek - 4 vyučovací

Více

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017.

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017. Dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Opavská 14, 785 01 Šternberk IČ 619 89 941 e-mail: ddm.stbk@volny.cz www.ddmsternberk.cz tel. 585 012 957 www.facebook.com/dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Zájmové vzdělávání

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724-905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

od 20. července do 16. srpna 2009

od 20. července do 16. srpna 2009 Třetí ročník Ballet & Dance Workshop Ostrava PROJEKT SE KONÁ POD ZÁŠTITOU NÁMĚSTKA PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA OSTRAVY L U B O M Í R A P O S P Í Š I L A od 20. července do 16. srpna 2009 Class Pointe

Více

ZÁJMOVÉ KROUŽKY

ZÁJMOVÉ KROUŽKY ZÁJMOVÉ KROUŽKY 2017-2018 Vážení rodiče, v letošním školním roce je pro Vaše děti připravena tato nabídka zájmových kroužků. Přihlašování je možné od 5. do 15. září nebo do naplnění kapacity. Kroužky,

Více

Salesiánský dům dětí a mládeže. Co nabízíme ve školním roce 2013/2014

Salesiánský dům dětí a mládeže. Co nabízíme ve školním roce 2013/2014 Salesiánský dům dětí a mládeže Klub SHM Ostrava-Zábřeh Volgogradská 2, 700 30 Ostrava - Zábřeh telefon: 596 751 697 Co nabízíme ve školním roce 2013/2014 VOLNÁ ORATOŘ ( OTEVŘENÝ KLUB) Hry všeho druhu,

Více

Sídlíme v Ostravě v České republice, kde také provozujeme vlastní flamencovou školu s mnoha studentkami spokojenými s našimi produkty.

Sídlíme v Ostravě v České republice, kde také provozujeme vlastní flamencovou školu s mnoha studentkami spokojenými s našimi produkty. Drazí příznivci flamenca. Ateliér Son Rubias je rodinná firmička složená ze dvou velkých flamencových nadšenkyň z matky Soni a dcery Anety; obě jsme tanečnice s mnohaletou zkušeností, což se odráží i v

Více

In Flamenus - fire & art professional show Programová nabídka

In Flamenus - fire & art professional show Programová nabídka In Flamenus - fire & art professional show Programová nabídka Pro lepší orientaci v naší nabídce uvádíme její strukturu. Informace k jednotlivým bodům naleznete níže. Na přání klienta, lze do určité míry

Více

Klub volného času ZŠ Táborská

Klub volného času ZŠ Táborská Klub volného času ZŠ Táborská KROUŽKY 2016/2017 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

NEWSLETTER - ÚNOR 2014

NEWSLETTER - ÚNOR 2014 NEWSLETTER - ÚNOR 2014 Drazí přátelé, jak už jistě víte, v Latinském kulturním centru se děje mnoho zajímavých akcí, rozhodli jsme se tedy vytvořit pro Vás tento informační newsletter, kde můžete najít

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou opět organizovány nejen kroužky, ale bude i zajištěn dohled nad žáky 4. a 5. třídy (I. oddělení pí. uč. Lucie Špačková) a 2. stupně (II. oddělení pí. uč. Veronika

Více

EU peníze školám - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách

EU peníze školám - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Projekt : EU peníze školám - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/21.0815 Číslo a název šablony klíčové aktivity

Více

TERMÍN pobytu: a TERMÍN kurzů: a MÍSTO: GRANADA (Andalusie Španělsko)

TERMÍN pobytu: a TERMÍN kurzů: a MÍSTO: GRANADA (Andalusie Španělsko) TERMÍN pobytu: 14.10. 21.10. 2018 a 21.10. 28.10. 2018 TERMÍN kurzů: 15.10. 20.10. 2018 a 22.10. 27.10. 2018 MÍSTO: GRANADA (Andalusie Španělsko) KURZY: LEKTOŘI: Flamenkový tanec choreografie a technika

Více

Sportovní kroužky. Aerobik Lentilky Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Počet setkání: 26 x 1h Cena: 1.000,-

Sportovní kroužky. Aerobik Lentilky Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Počet setkání: 26 x 1h Cena: 1.000,- Sportovní kroužky Aerobik Lentilky Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Kroužek Aerobik Lentilky je určen pro mírně pokročilé dívky. Naučí se pohyb v rytmu hudby, základní aerobní kroky a lehčí aerobní sestavy. Setkání

Více

TERMÍN kurzů: CYKLUS FLAMENCO BAILE. GRANADA (Andalusie Španělsko)

TERMÍN kurzů: CYKLUS FLAMENCO BAILE. GRANADA (Andalusie Španělsko) TERMÍN kurzů: 22.7. 27.7. 2019 CYKLUS FLAMENCO BAILE MÍSTO: GRANADA (Andalusie Španělsko) KURZY: Flamenkový tanec choreografie a technika Flamenková rytmika a tlesky pro tanečnice a muzikanty Flamenkový

Více

MAESTRO CUP 2016. Soutěž PRO-AM profesionálů s amatéry

MAESTRO CUP 2016. Soutěž PRO-AM profesionálů s amatéry MAESTRO CUP 2016 Soutěž PRO-AM profesionálů s amatéry sobota 9.1.2016 od 14:00 Taneční studio DanceHall, Na Strži 40, Praha 4 (vchod z ulice Neveklovská) Kontakt: Kateřina Hrstková, info@tsmaestro.cz,

Více

Příloha č. 10 HUDEBNÍ VÝCHOVA

Příloha č. 10 HUDEBNÍ VÝCHOVA Žák zpívá na základě svých dispozic intonačně čistě a rytmicky přesně v jednohlase. Rytmizuje a melodizuje jednoduché texty. Vokální činnosti Využití vokální činnosti Pěvecký a mluvený projev Nácvik správného

Více

PROPOZICE PRO ÚČASTNÍKY TANEČNÍ SOUTĚŽE TANEC FOKUS

PROPOZICE PRO ÚČASTNÍKY TANEČNÍ SOUTĚŽE TANEC FOKUS PROPOZICE PRO ÚČASTNÍKY TANEČNÍ SOUTĚŽE TANEC FOKUS Tanec Fokus je nepostupová soutěžní přehlídka amatérských tanečních skupin pořádaná Střediskem volného času Fokus v Novém Jičíně. Datum: Sobota 20. dubna

Více

Koncerty, divadlo, kurzy - programová nabídka říjen

Koncerty, divadlo, kurzy - programová nabídka říjen Vyřizuje: Jakub Tichý, T: +420 558 113 457, E: jakubtichy@kulturafm.cz Datum: 9. 8. 2011 Koncerty, divadlo, kurzy - programová nabídka říjen Divadlo Nová scéna Vlast Čt 13. 10. 19:00 Láska naruby Divadlo

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou letos organizovány nejen kroužky, ale i dohled nad žáky 5. třídy a 2. stupně. Pro žáky 5. třídy platí stejný režim (omlouvání, odchody, ) jako ve školní družině.

Více

Created by emko, 2008. Stručná historie tanců

Created by emko, 2008. Stručná historie tanců Stručná historie tanců Waltz standardní švihový tanec 3/4 rytmus 30 taktů za minutu plavný pohyb, harmonie Waltz * poč. 19. stol. - Rakousko, Německo původní předchůdce ländler těžké boty, poskoky, pomalé

Více

POHÁROVÁ SOUTĚŽ TANEČNÍCH SKUPIN

POHÁROVÁ SOUTĚŽ TANEČNÍCH SKUPIN POHÁROVÁ SOUTĚŽ TANEČNÍCH SKUPIN VYHLAŠOVATEL Pohyb Praha o.s., Pražského 661/40., 152 00 Praha 5 POŘADATEL Hb Dance taneční škola ve spolupráci s Pohyb Praha o.s. SPOLUPOŘADATEL ATVA-vzdělávací centrum,

Více

KULTURNÍ CENTRUM 12 Jordana Jovkova 347/ Praha 4 Modřany tel.: Letní cvičení pro ženy a dívky:

KULTURNÍ CENTRUM 12 Jordana Jovkova 347/ Praha 4 Modřany tel.: Letní cvičení pro ženy a dívky: KULTURNÍ CENTRUM 12 Jordana Jovkova 347/20 143 00 Praha 4 Modřany tel.: 241 773 832 e-mail: kc12@kc12.cz www.kc12.cz Letní cvičení pro ženy a dívky: ČTVRTKY 11.7., 18.7., 25.7., 1.8., 8.8., 15.8., 22.8.,

Více

Zájmové kroužky 2012/2013

Zájmové kroužky 2012/2013 Zájmové kroužky 2012/2013 1. Kroužek kytary čtvrtek 14:00-15:00 Mgr. Podoláková - určen pro děti, které se naučily základy hry (pokračování loňského kroužku), naučíme se další akordy, rytmy, nové písničky

Více

Kurzy češtiny pro cizince. Otevřené kurzy bez registrace, přijďte rovnou na lekci! Typ kurzu Termín Den Čas Místo Cena

Kurzy češtiny pro cizince. Otevřené kurzy bez registrace, přijďte rovnou na lekci! Typ kurzu Termín Den Čas Místo Cena Milí příznivci CIC, zde jsou novinky z Centra pro integraci cizinců, o.p.s., zaměřené na prázdninový režim. Kurzy češtiny pro cizince Kurzy češtiny budou probíhat i v létě ještě než si přečtete jejich

Více

POHÁROVÁ SOUTĚŢ TANEČNÍCH SKUPIN

POHÁROVÁ SOUTĚŢ TANEČNÍCH SKUPIN POHÁROVÁ SOUTĚŢ TANEČNÍCH SKUPIN VYHLAŠOVATEL Pohyb Praha o.s., Praţského 661/40., 152 00 Praha 5 POŘADATEL hb Dance taneční škola ve spolupráci s Pohyb Praha o.s. SPOLUPOŘADATEL ATVA-vzdělávací centrum,

Více

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2017/2018

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2017/2018 Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2017/2018 Cena kroužků organizovaných školou je 250,- Kč měsíčně, platby čtvrtletně (750,- Kč) nebo pololetně (1500,- Kč) Kroužky začínají svou činnost v říjnu.

Více

Příloha k disertační práci: Taneční a pohybový program pro seniory se specifickými potřebami.

Příloha k disertační práci: Taneční a pohybový program pro seniory se specifickými potřebami. Příloha k disertační práci: Taneční a pohybový program pro seniory se specifickými potřebami. Příloha 1. schematický choreografický zápis tance Můžeme i tančit Můžeme i tančit 2009 Benátky a Luštěnice

Více

Pionýrská skupina Kamarádi cest Okříšky, U Stadionu 7, Okříšky. OKŘÍŠKY 12.listopadu 2011

Pionýrská skupina Kamarádi cest Okříšky, U Stadionu 7, Okříšky. OKŘÍŠKY 12.listopadu 2011 Pionýrská skupina Kamarádi cest Okříšky, U Stadionu 7, 675 21 Okříšky Oblastní kolo přehlídky hudební, taneční, výtvarně-rukodělné a fotografické soutěže Sedmikvítku SOUTĚŽNÍ ŘÁD OBECNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE

Více

ESSI DANCE CUP JIHLAVA 2015

ESSI DANCE CUP JIHLAVA 2015 2. ročník taneční a sportovní soutěže hobby týmů Termín: neděle 6. 12. 2015, 8,00 18,00 Místo: Organizátor: Sportovní hala TJ Sokol, Sokolovská 122c, 586 02 Jihlava Taneční studio ESSI ve spolupráci s

Více

Ředitelka. vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2014/2015

Ředitelka. vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2014/2015 Ředitelka JANÁČKOVY KONZERVATOŘE A GYMNÁZIA V OSTRAVĚ vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2014/2015 Přijímací řízení se vyhlašuje pro tyto obory a formy vzdělávání: Denní i kombinovaná

Více

Konkretizovaný výstup Konkretizované učivo Očekávané výstupy RVP

Konkretizovaný výstup Konkretizované učivo Očekávané výstupy RVP Ročník: I. - využívá své individuální hudební schopnosti při hudebních aktivitách - zpívá dle svých dispozic intonačně jistě a rytmicky přesně v jednohlase - dokáže ocenit vokální projev druhého - reprodukuje

Více

Soutěžní řád twirling - NBTA

Soutěžní řád twirling - NBTA Národní šampionát mažoretek a twirlingu České republiky Soutěžní řád twirling - NBTA Soutěžní rok 2018/2019 1. vydání září 2018 1. SOUTĚŽNÍ DISCIPLÍNY Hlavní soutěžní disciplíny: Taneční twirlingový tým

Více

INORMACE O NÁPLNI KROUŽKŮ

INORMACE O NÁPLNI KROUŽKŮ INORMACE O NÁPLNI KROUŽKŮ Balet a výrazový tanec od 1. třídy Vedoucí: Trosenko Výuka je zaměřena na baletní a taneční průpravu, správné držení těla, vnímání hudby a rytmu pod vedením zkušené učitelky.

Více

Statutární město Ústí nad Labem podporuje aktivity dětí a mládeže.

Statutární město Ústí nad Labem podporuje aktivity dětí a mládeže. Dům dětí a mládeže Ústí nad Labem Právní forma: příspěvková organizace V obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem v oddílu Pr, vložce číslo 823 adresa: Velká Hradební 19 (vchod z

Více

Mistrovství mažoretkových formací Sekce mažoretek SH ČR

Mistrovství mažoretkových formací Sekce mažoretek SH ČR Sekce mažoretek Svazu hudebníků České republiky vyhlašuje 5.ročník Mistrovství mažoretkových formací Sekce mažoretek SH ČR Pořadatel: Sekce mažoretek Svazu hudebníků České Republiky Sekretariát Sekce mažoretek:

Více

Ročník , Brno 17. číslo. Datum Akce Čas Místo LEDEN

Ročník , Brno 17. číslo. Datum Akce Čas Místo LEDEN Ročník 13. 7. 1. 2018, Brno 17. číslo Datum Akce Čas Místo LEDEN pá 11. ne 13. 1. Tvořivý víkend - Dřevo není jen pá 17.00 ne 14.00 ZŠ materiál, je to spoluautor ÚNOR pá 1. 2. Pololetní prázdniny pá 1.

Více

Hudební výchova Ročník 6. Výstup podle RVP Výstup podle ŠVP Téma Učivo Přesahy, vazby, průřezová témata,

Hudební výchova Ročník 6. Výstup podle RVP Výstup podle ŠVP Téma Učivo Přesahy, vazby, průřezová témata, Hudební výchova Ročník 6. Výstup podle RVP Výstup podle ŠVP Téma Učivo Přesahy, vazby, průřezová témata, Využívá své individuální hudební schopnosti a dovednosti při hudebních aktivitách. Uplatňuje získané

Více

10.1. DISCO DANCE 10.1.1. Sóla:

10.1. DISCO DANCE 10.1.1. Sóla: 10 Soutìžní disciplíny 10.1. DISCO DANCE 10.1.1. Sóla: a) Poèet taneèníkù: 1 (muž, žena). b) Hudba: zajistí poøadatel soutìže. c) Délka vystoupení: 1 minuta. d) Tempo: 4/4 takt, 33-35 taktù za minutu.

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou opět organizovány nejen kroužky, ale bude zajištěn dohled nad žáky 4. a 5. třídy (paní učitelky Lucie Špačková a Magdaléna Pecháčková) a 2. stupně (paní učitelky

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Muzikál (16,30-17,30) třída Flétna (14,00-14:45) Angličtina - Pokr (15,00-16,30) art

Více

Slánské tančení 2019

Slánské tančení 2019 Taneční klub DIVERGENT DDM Ostrov Slaný pořádá ve spolupráci s KULTURNÍMI ZAŘÍZENÍMI MĚSTA SLANÝ 12. ročník taneční soutěže Slánské tančení 2019 Dne: 23. března 2019 V kolik: 9:00-20:00 Prezence: od 7:30

Více

NABÍDKA SKUPINOVÝCH KURZŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

NABÍDKA SKUPINOVÝCH KURZŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 NABÍDKA SKUPINOVÝCH KURZŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Než si začnete vybírat: Můžete se přihlásit do nových i pokračujících kurzů, vhodnou úroveň Vám pomůžeme vybrat (rozřazovací test). Níže uvedené délky

Více

Program pro NÁCHOD D O S P Ě L Ý C H. Týden VZDĚLÁVÁNÍ. Vzděláváním. k pestřejšímu životu. 11. - 15. listopadu 2013

Program pro NÁCHOD D O S P Ě L Ý C H. Týden VZDĚLÁVÁNÍ. Vzděláváním. k pestřejšímu životu. 11. - 15. listopadu 2013 Týden VZDĚLÁVÁNÍ D O S P Ě L Ý C H 11. - 15. listopadu 2013 Vzděláváním k pestřejšímu životu Program pro NÁCHOD Všechny akce se konají v prostorách úřadu práce v ě. Účast na všech akcích ZDARMA! V í c

Více

SPORT. Míčová TV Úterý 14.40 15.25. Míčová TV Středa 13.50 14.35. Míčová TV Čtvrtek 13.00-13.45 Pátek13.50 14.35. Míčová TV Čtvrtek 13.55 14.

SPORT. Míčová TV Úterý 14.40 15.25. Míčová TV Středa 13.50 14.35. Míčová TV Čtvrtek 13.00-13.45 Pátek13.50 14.35. Míčová TV Čtvrtek 13.55 14. Kroužek Florbal I. Florbal II. Florbal III. akrobacie Míčové hry Fotbal Badminton I & II Stolní tenis Sportovní hry a hrátky Sportovní příprava Class mates best dance crew Klub KPC Jiří Szebinovský Jiří

Více

KOSTÝMY. pro ORIENTÁLNÍ TANCE IVA CZYŽOVÁ A KOLEKTIV

KOSTÝMY. pro ORIENTÁLNÍ TANCE IVA CZYŽOVÁ A KOLEKTIV KOSTÝMY pro ORIENTÁLNÍ TANCE IVA CZYŽOVÁ A KOLEKTIV KOSTÝMY pro ORIENTÁLNÍ TANCE IVA CZYŽOVÁ A KOLEKTIV Kostýmy pro orientální tance Iva Czyžová Vydala Grada Publishing, a.s. U Průhonu 22, Praha 7 obchod@grada.cz,

Více

Přihášky na zájmové kroužky pro školní rok 2018/2019

Přihášky na zájmové kroužky pro školní rok 2018/2019 Přihášky na zájmové kroužky pro školní rok 2018/2019 Pokyny k platbám viz Přihlášky do kroužků pro Školní družinu a do kroužků Školního klubu (www.zernosecka.cz) Kroužky začínají v týdnu (školním lichém)

Více

Nabídka kroužků. Dům dětí a mládeže Kopretina Plasy. Oblast tělovýchovy, sportu a zdravého životního stylu

Nabídka kroužků. Dům dětí a mládeže Kopretina Plasy. Oblast tělovýchovy, sportu a zdravého životního stylu Dům dětí a mládeže Kopretina Plasy Tato volnočasová organizace sídlí na adrese Stará cesta 407, v budově se ZUŠ Plasy. Činnost DDM Kopretina je zaměřena na širokou veřejnost a potřeby obyvatel města a

Více

PROPOZICE. Časový harmonogram /předběžný/: Taneční kategorie: Věkové kategorie: Technické podmínky:

PROPOZICE. Časový harmonogram /předběžný/: Taneční kategorie: Věkové kategorie: Technické podmínky: Termín konání: Pátek 16. 3. 2012 Otrokovická Beseda, Náměstí 3. Května 1302, Místo konání: Otrokovice Pořadatel: DOMINO cz, o.s. NIPOS - ARTAMA A předškolní děti ( nepostupová kategorie ) B od 6 ti do

Více

TANEC STANDARTNÍ TANCE

TANEC STANDARTNÍ TANCE Autor: Mgr. Zuzana Zifčáková TANEC STANDARTNÍ TANCE Datum (období) tvorby: 7.9. 2012 Ročník: osmý Vzdělávací oblast:hudební výchova na 2.stupni ZŠ Anotace: Žáci se seznámí s různými druhy společenských

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA POVÁŽSKÁ STRAKONICE Nad Školou 560, Strakonice IČ: , tel.: ,

ZÁKLADNÍ ŠKOLA POVÁŽSKÁ STRAKONICE Nad Školou 560, Strakonice IČ: , tel.: , : Kroužek Ekodomeček naučit děti základním znalostem a dovednostem v oblasti environmentální výchovy dát možnost k rozvoji lásky k přírodě, ochrana životního prostředí, třídění druhotných surovin, pěstování

Více