3D HD Media Player 6608 Dark Iron

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "3D HD Media Player 6608 Dark Iron"

Transkript

1 3D HD Media Player 6608 Dark Iron D 3D Popis pøístroje: 1. HOME: Návrat do hlavního menu / Zapnutí - vypnutí (dlouhý stisk) 2. UP: Vyšší položka / Zesílení hlasitosti 3. DOWN: Nižší položka / Snížení hlasitosti 4. PREVIOUS: Pøedchozí prvek / Pøetáèení vzad 5. NEXT: Následující prvek / Pøetáèení vpøed 6. PLAY: Volba / Pøehrávání / Pauza / Podmenu (dlouhý stisk) 7. RETURN: Návrat do pøedchozí obrazovky / 2D nebo 3D mód (dlouhý stisk) 8. Výstup na sluchátka 9. Slot karty microsdhc pro rozšíøení pamìti 10. Hlavní vypínaè ON/OFF 11. USB 2.0 High-Speed konektor pro nabíjení baterie a pøipojení k PC / / USB HOST pro pøipojení externích úložných zaøízení 12. Indikátor nabíjení baterie Obsah balení: Energy 3D HD Media Player 6608, Hi-Fi sluchátka, manuál, USB 2.0 High Speed kabel pro spojení s PC, USB Host kabel pro pøipojení externí pamìti, utìrka na displej, pouzdro

2 Upozornìní Dùraznì doporuèujeme držet se následujících rad pøi používání a údržbì pøístroje: - Neumis ujte pøístroj do blízkosti zdrojù elektromagnetického záøení. Mùže dojít k poškození pøístroje nebo ztrátì dat. - Zálohujte si vaše dùležitá data, abyste v pøípadì potøeby mohli obnovit obsah pamìti. - Nepoužívejte nebo neskladujte pøístroj v prostøedí s vysokou vlhkostí nebo prašností. - Chraòte pøístroj pøed potøísnìním kapalinou, zneèištìním, otøesy, pády èi jiným poškozením. - Netlaète na displej. Obrazovku èistìte pouze suchým bavlnìným hadøíkem. Nabíjení baterie: Pøed prvním použitím nejprve prosím plnì nabijte Li-Ion baterii pøístroje, nebo z výroby nemusí mít dostateènou energii pro provoz. Nabijte baterii pomocí pøiloženého USB 2.0 kabelu nebo stejného typu mini-b s 5-pin konekterem. Nabíjecí proud nesmí pøekroèit 1000mA! Doba nabíjení je mezi 3 a 5 hodinami. Nenechávejte pøístroj pøipojený déle než 8 hodin. Pozn.: Minimální životnost interní Li-Pol baterie je 6 mìsícù. Práce se soubory Abyste mohli plnì využívat váš Energy 3D HD Media Player, musíte nejprve nakopírovat data z PC do interní pamìti nebo použít microsdhc kartu (až 32GB), nebo pøipojte externí úložné zaøízení pomocí USB HOST kabelu (mini USB port). Pozn.: Vypínejte váš Energy 3D HD Media Player pokaždé, když vkládáte/vyjímáte pamì ovou kartu nebo externí zaøízení, abyste pøedešli ztrátì dat! Pro pøenos dat do interní pamìti vašeho Energy 3D HD Media Playeru jej pøipojte k poèítaèi pomocí USB 2.0 kabelu. Zvolte ikonu SETTINGS z hlavního menu, poté položku Common a potvrïte Connect to PC tlaèítkem PLAY. Zaøízení bude rozpoznáno automaticky bez instalace ovladaèù. Poté mùžete obsah a složky pøi spojení s poèítaèem libovolnì vytváøet, mazat a pøemis ovat, stejnì jako pøi práci s diskem. Pozor: Abyste pøedešli jakékoliv ztrátì dat, vždy proveïte bezpeèné odebrání pøístroje ze systému pomocí stavové USB ikony vedle hodin ve Windows! Zapnutí a vypnutí pøístroje Pro zapnutí vašeho Energy 3D HD Media Playeru pøepnìte hlavní vypínaè do polohy ON. Poté stisknìte tlaèítko HOME po dobu cca 3 sekund. Pro vypnutí opìt podržte tlaèítko HOME po dobu 3 sekund, zaøízení poté uloží aktuální nastavení a vypne se. Také mùžete pøepnout hlavní vypínaè do polohy OFF. Hlavní menu EXPLORER (prùzkumník souborù) PHOTO (obrázky) VIDEO (filmy) MUSIC (hudba) E-BOOK (textové soubory) SETTINGS (nastavení)

3 Hlavní obrazovka Tlaèítky PREVIOUS/NEXT mùžete pøecházet mezi volbami na hlavní obrazovce. Tlaèítkem PLAY potvrïte požadovanou volbu. Váš Energy 3D HD Media Player má implementován systém M-EX umožòující rozšíøit pamì zaøízení. Pokud použijete microsdhc kartu (do 32GB) a/nebo externí úložné zaøízení (pomocí USB Host), nad každou ikonou hlavního menu se objeví volba rozšíøené pamìti. Tlaèítky UP/DOWN pak mùžete pøecházet mezi úložišti a potvrdit volbu tlaèítkem PLAY. Adresáøová navigace Tato funkce vám umožní pøímo zvolit požadovaný soubor uložený v pamìti pøístroje nebo na externím úložišti. Soubory a složkami mùžete procházet v režimech PHOTO / VIDEO / MUSIC / E-BOOK. Mìjte na pamìti, že v každém režimu máte k dispozici pouze typy souborù k nìmu náležející, tj. hudbu v režimu MUSIC, obrázky v režimu PHOTO atd. Tlaèítky UP/DOWN vyberte kurzorem soubor nebo složku. Tlaèítkem PLAY vstupte do složky nebo spus te vybraný soubor. Do pøedchozí složky se vrátíte tlaèítkem RETURN. Pokud si pøejete vymazat urèitý soubor, vyberte jej kurzorem a podržte tlaèítko PLAY, ze submenu pak zvolte Delete a stisknìte tlaèítko PLAY. Pokud si pøejete operaci zrušit, zvolte No èi jednoduše stisknìte tlaèítko RETURN. Pro návrat to hlavní obrazovky stisknìte tlaèítko HOME.

4 3D režim - funkce a doporuèení Vstupte do vzrušujícího svìta 3D s vaším Energy 3D HD Media Playerem a užijte si filmy a obrázky tak, jak to šlo dosud pouze za použití speciálních brýlí. Pro maximální zážitek pøed použitím vìnujte prosím pozornost následujícím radám a doporuèením. Zaøízení zobrazuje videa a obrázky v 2D a 3D formátech. Pokud je formát obrázku MP0 nebo název souboru zaèíná na [3D], pøístroj automaticky vstoupí do 3D režimu. Pokud je obrázek nebo video ve formátu Side-by-Side a soubor nezaèíná na [3D], mùžete to 3D režimu pøepnout ruènì podržením tlaèítka RETURN pøi pøehrávání videa nebo obrázku. Optimální sledovací vzdálenost se pohybuje mezi 30 a 50 cm. 3D efekt bez potøeby speciálních brýlí závisí na subjektivním pozorovacím úhlu. Doporuèujeme lehký posun vašeho Energy 3D HD Media Playeru vzhledem k ose oèí pro získání ideálního úhlu pohledu. Technologie použitá v Energy 3D HD Media Playeru pro vytvoøení 3D efektu je založena na schopnosti interpretovat trojrozmìrný obraz kvùli k rùzným polohám levého a pravého oka, z toho dùvodu každý jedinec vnímá 3D efekt rùznì. Ujistìte se, že používáte kontaktní èoèky nebo brýle, pokud je máte pøedepsané. Mìjte na pamìti, že faktory jako pøehrávaný obsah, okolní svìtlo nebo fyzická kondice mohou ovlivnit vnímání 3D efektu. Pokud jste unavený nebo se necítíte dobøe, vyvarujte se používání pøístroje. Pøi dlouhodobém sledování 3D obsahu lze zaznamenat fyzickou nepohodu nebo únavu. V takovém pøípadì si alespoò pùl hodiny odpoèiòte. Použití 3D funkce dìtmi mladšími 12 let mùže mít negativní dopady na vidìní. Doporuèujeme proto, aby na sledování 3D obsahu dìtmi dohlíželi rodièe nebo opatrovníci. Pøehrávání videa Na velkém 6" displeji vašeho Energy 3D HD Media Playeru spolu s možností rozšíøení pamìti si mùžete užít vaše oblíbené 2D i 3D filmy kdykoliv a kdekoliv. Mezi 2D/3D režimy pøepnete dlouhým stiskem tlaèítka RETURN bìhem sledování filmu. Z hlavního menu zvolte položku VIDEO a následnì ve správci souborù zvolte požadovaný soubor tlaèítky UP/DOWN. Pøehrávání spustíte tlaèítkem PLAY. Hlasitost mùžete bìhem sledování videa upravit tlaèítky UP/DOWN, podržením tlaèítek PREVIOUS/NEXT mùžete film pøetáèet vzad/vpøed. Bìhem sledování videa mùžete krátkým stiskem tlaèítka PLAY pøehrávání pozastavit a zobrazit informace o videu na obrazovce. Dlouhým stiskem tlaèítka PLAY vyvoláte submenu pro režim videa, tlaèítky PREVIOUS/NEXT procházejte mezi ikonami, tlaèítkem PLAY potvrdíte volbu, tlaèítkem RETURN se vrátíte o krok zpìt.

5 : pøedchozí video : následující video : pauza a obnovení pøehrávání : pøetáèení vzad : pøetáèení vpøed : umožní pøechod na specifický bod ve videu - tlaèítky UP/DOWN a PREVIOUS/NEXT zadejte hodiny/minuty a potvrïte tlaèítkem PLAY : volba režimu opakování - Repeat 1" (opakuje aktuální soubor), All (pøehraje vše jednou), Repeat All (opakuje všechny soubory), Once (pøehraje akt. soubor 1x) : volba pomìru stran videa - Auto, Cut, Original, Stretch : volby pro titulky u videa - zvolte jazyk, velikost, barvu a pozici písma. Titulky je nutné pojmenovat stejnì jako soubor, pouze s odlišnou koncovkou (*.srt) : volba audio kanálu - Stereo, Right (pravý kanál), Left (levý kanál) : nastavení jasu Volby jsou také dostupné z hlavního menu pod položkou SETTINGS -> Multimedia -> Video. Pro návrat do hlavní obrazovky stisknìte tlaèítko HOME. Pøehrávání hudby Energy 3D HD Media Player umí pøehrávat hudbu uloženou v souborech MP3/WMA/WAV. Z hlavního menu zvolte položku MUSIC a následnì ve správci souborù zvolte požadovaný soubor tlaèítky PREVIOUS/NEXT. Pøehrávání spustíte tlaèítkem PLAY. Hlasitost mùžete bìhem poslechu upravit tlaèítky UP/DOWN, podržením tlaèítek PREVIOUS/NEXT mùžete audio pøetáèet vzad/vpøed. Bìhem poslechu hudby dlouhým stiskem tlaèítka PLAY vyvoláte submenu pro režim Music, tlaèítky PREVIOUS/NEXT a UP/DOWN procházejte mezi ikonami, tlaèítkem PLAY potvrdíte volbu, tlaèítkem RETURN se vrátíte o krok zpìt. : volba zdroje souborù a procházení složek : volba poøadí skladeb - Normal (postupnì), Random (náhodnì) : volba pozadí pøehrávaèe : volba režimu ekvalizéru: Normal, Rock, Pop, Classic, Jazz : nastavení intervalu vypnutí podsvícení displeje Ostatní ikony jsou shodné s režimem VIDEO. Volby jsou také dostupné z hlavního menu pod položkou SETTINGS -> Multimedia -> Music. Pro návrat do hlavní obrazovky stisknìte tlaèítko HOME.

6 Prohlížení obrázkù Na displeji s vysokým rozlišením si mùžete také prohlížet obrázky ve formátech JPG/BMP/ PNG. Z hlavního menu zvolte položku PHOTO a automaticky se spustí slideshow snímkù. Tlaèítky PREVIOUS/NEXT mùžete pøejít na pøedchozí/další snímek, pøi sledování slideshow stisknìte PLAY pro pozastavení prezentace a zobrazení snímku na celé obrazovce. Krátkým stiskem tlaèítka RETURN zobrazíte prùzkumník souborù, kde mùžete vybrat další snímek a zobrazit jej tlaèítkem PLAY. Bìhem sledování obrázkù mùžete dlouhým stiskem tlaèítka PLAY vyvolat submenu, kde lze nastavit výchozí složku, povolit hudbu na pozadí, zvìtšit/zmenšit (zoom) a otáèet obrázek, zmìnit jas, nastavit interval slideshow, mìnit pomìt stran obrazu a zadávat hloubku 3D efektu (pouze pro obrázky ve formátu MPO). Tlaèítky UP/DOWN procházejte mezi volbami, tlaèítkem PLAY potvrdíte volbu, tlaèítkem RETURN se vrátíte do obrazovky slideshow. Volby jsou také dostupné z hlavního menu pod položkou SETTINGS -> Multimedia -> Photos. Ètení elektronických knih Na displeji si také mùžete èíst textové soubory ve formátu TXT. Z hlavního menu zvolte položku E-BOOK, zobrazí se správce souborù, kde mùžete vybrat požadovaný soubor tlaèítky UP/DOWN a zobrazit jej tlaèítkem PLAY. Krátkým stiskem tlaèítek PREVIOUS/NEXT pøejdìte na pøedchozí/další stránku, dlouhým stiskem na konkrétní zadanou stranu v textu. Bìhem ètení textu mùžete dlouhým stiskem tlaèítka PLAY vyvolat submenu, kde lze povolit hudbu na pozadí, zapnout/vypnout automatické stránkování, zmìnit barvu a velikost písma, pøejít na konkrétní stránku nebo zmìnit pozadí. Tlaèítky UP/DOWN a PREVIOUS/NEXT procházejte mezi volbami, tlaèítkem PLAY potvrdíte volbu, tlaèítkem RETURN se vrátíte do obrazovky èteèky. Stiskem tlaèítka PLAY pøi ètení spustíte a pozastavíte hudbu na pozadí (je-li povolena). Volby jsou také dostupné z hlavního menu pod položkou SETTINGS -> Multimedia -> e-book. Systémové volby Pomocí tìchto voleb mùžete definovat systémové parametry Energy 3D HD Media Playeru. Z hlavního menu zvolte položku SETTINGS, zvolte položku Common a potvrïte tlaèítkem PLAY. Následnì tlaèítky UP/DOWN mùžete procházet dostupnými volbami, vstupovat a potvrzovat tlaèítkem PLAY. Language: zvolte komunikaèní jazyk pøístroje Background: zvolte pozadí pracovní plochy Product Info: zobrazení informací o pøístroji (typ, pamì atd.) Update: aktualizace nebo obnova firmware Factory Default:vymazání uživatelského nastavení a naètení továrních parametrù Boot Mode: volba výchozího pracovního režimu pøi zapnutí USB Mode: volba režimu pøi USB pøipojení - Power Supply: pouze nabíjení (výchozí volba) - Connect To PC: povolení datových pøenosù z/do PC

7 Aktualizace / obnova firmware Energy 3D HD Media Player obsahuje operaèní systém zvaný firmware. Jako každý operaèní systém mùže obèas vyžadovat pøeinstalovat nebo aktualizovat. Proces provádìjte pouze v pøípadì nutnosti, jinak zbyteènì zatìžujete hardware pøístroje! Dùležité: Nejprve proveïte zálohu dùležitých dat a odpojte pøístroj od PC. Bìhem obnovy firmware dojde k vymazání a naformátování pamìti. Zaøízení mìjte plnì nabité! 1. Pro aktualizaci nebo obnovení firmwaru navštivte prosím sekci Downloads na stránkách 2. Zvolte váš model a stáhnìte poslední firmware. Dbejte toho, zda je soubor skuteènì urèen pro váš pøístroj. Výrobní série se mohou lišit dle sériového èísla a aplikací firmwaru pro jinou øadu mùžete svùj pøístroj znièit! 3. Rozbalte stažený archiv v poèítaèi. 4. Zkopírujte soubor Energy66.img na microsdhc kartu nebo na USB úložištì. 5. Vložte microsdhc kartu do pøístroje nebo pøipojte USB úložištì pomocí USB Host kabelu. 6. Zapnìte pøístroj, z hlavního menu zvolte SETTINGS, poté Common a následnì volbu Update a tlaèítkem PLAY potvrïte Yes. 7. Na displeji se objeví hlášení Updating Firmware Jakmile je proces hotov, zobrazí se hlášení Upgrade successful a pøístroj se restartuje. 9. Poèkejte na nabìhnutí hlavní obrazovky a poté opìt mùžete pøístroj používat. Øešení problémù Proè nelze pøehrát nìkteré MP3 soubory? Hudba v MP3 musí být nakódovaná podle standardù jako MPEG1/MPEG2/MPEG2.5 layer 3. Pokud soubor není plnì kompatibilní, musíte jej pøekódovat vhodným programem. Proè nelze pøehrát nìkterá videa? Aèkoliv pøístroj podporuje mnoho formátù a kódování, nemusí být zcela kompatibilní se všemi kompresními algoritmy, které existují na PC. Pøehrávaè se chová nestandardnì a/nebo jej poèítaè nerozpozná. Co mùžu udìlat? Zkuste pøeinstalovat operaèní systém (firmware). Proè nelze pøehrát nìkteré WMA soubory? Ujistìte se, že nejsou chránìné systémem DRM - takové soubory není možné pøehrát. Proè nejsou vidìt ostatní soubory (text, video, fotky) pøi procházení souborù v režimu Music? V každém pracovním režimu jsou vypsané pouze soubory s ním kompatibilní. Pro zobrazení všech souborù zvolte z hlavního menu režim Explorer (Prùzkumník). Pokud vypnu pøehrávaè hlavním vypínaèem, nastavení jasu nebo poslední skladba se neuloží. Nejprve musíte pøístroj vypnout podržením tlaèítka HOME, pøi tomto procesu se uloží veškerá systémová nastavení. Pak teprve pøepnìte hlavní vypínaè do polohy OFF. Proè nelze zobrazit nìkteré JPG soubory? Digitální fotoaparáty èasto do souborù zapisují data (EXIF), která mohou zamezit naètení obrázkù v pøehrávaèi. Zkuste pøeuložit soubory v nìjaké grafické aplikaci.

8 Technické specifikace Displej 6" LED display s 3D Parallax Barrier technologií, 800x480 bodù Podporované formáty ebook: TXT Video: DivX, XviD, AVI, MPEG, H.264, MOV, RM, RMVB, MKV Zvuk: MP3, WMA, WAV Obrázky: JPG, BMP, PNG Titulky: SUB, SRT, RT, TXT, SMI, SSA, AQT, IDX, MKS Interní pamì 8GB Externí úložištì MicroSD/SDHC až 32GB, USB Host Datové rozhraní Mini USB 2.0 Výdrž baterie pøehrávání hudby: 10 hodin (podle nastavení) pøehrávání videa: 5 hodin (podle nastavení) Rozmìry, hmotnost 172 x 106 x 12 mm, 220 g Prohlášení o shodì Výrobce Energy Sistem Soyntec S.A., Pol. Ind. Finestrat, C/.Calpe No.1, Finestrat Alicante (Španìlsko) deklaruje exkluzivní odpovìdnost za shodu produktu Energy 3D HD Media Player 6608 Dark Iron, vyrobeného v Èínì, se souvisejícími smìrnicemi, normami a standardy Smìrnice 2004/108/EC Evropského parlamentu a Rady ze dne 15. prosince Dovozce pro ÈR: Getta Trade s.r.o., Vichrova 1912, Lysá nad Labem Autorizovaný servis: Getta Trade, Štìrboholská 1434/102A, Praha 10 Technická podpora: tel (Po-Pá 9-15 hod.), podpora@getta.cz Toto zaøízení je elektroodpad a nepatøí do domovního odpadu. Takto oznaèené nefunkèní zaøízení mùžete odevzdat u Vašeho prodejce nebo ve specializované sbìrnì.

Docking 300. 4. Obsah balení - Energy Docking 300 - dálkové ovládání - uživatelský manuál - napájecí adaptér

Docking 300. 4. Obsah balení - Energy Docking 300 - dálkové ovládání - uživatelský manuál - napájecí adaptér Docking 300 1. Úvod Dìkujeme za zakoupení produktu Energy Docking 300. S tímto jedineèným 2.1 zvukovým systémem mùžete poslouchat hudbu z ipod/iphone, USB, SD karet, MP3 pøehrávaèù a dalších audio zaøízení.

Více

BOOK 1162 Popis pøístroje

BOOK 1162 Popis pøístroje BOOK 1162 Popis pøístroje 1. ENTER: Potvrzení volby 9. PØÍMÁ TLAÈÍTKA/ÈÍSLA: Pøímá volba 2. MUSIC: Pøímé pøehrávání hudby funkce/souboru podle kontextu nabídky 3. M: Zobrazí kontextovou nabídku, napø.

Více

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe Mobile 370 DVD TV Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe 1 5. Vypínaè Power ON/OFF 6. Konektor napájení DC 12V 7. Indikátor nabíjení

Více

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka CORE DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte

Více

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál MP4 ipulse 5 Uživatelský manuál, Technické specifikace 3,8cm (1.5") CSTN displej s 65tisíci barev (128X128 pixel) Podporuje MP1, MP2, MP3, WMA, WMV, ASF, WAV formáty AMV filmový formát, AVI filmový formát

Více

CORE FASHION. MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

CORE FASHION. MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE FASHION MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. Ideální provozní

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

HD přehrávač 80 239. Uživatelská příručka

HD přehrávač 80 239. Uživatelská příručka HD přehrávač 80 239 Uživatelská příručka Tento přehrávač umožňuje přehrávání videa a hudby z USB Flash disku, externího pevného disku nebo SD/MMC karty. Video lze zobrazit v HD kvalitě na displeji připojeném

Více

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

CINEMA MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

CINEMA MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE CINEMA MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

Návod k obsluze DX50

Návod k obsluze DX50 Návod k obsluze DX50 Obsah 1. Obsah balení 2. Popis přístroje a jeho funkcí 3. Základní obsluha 4. Uživatelské rozhraní přehrávače Obsah balení DX50 Micro USB kabel / Koaxiální kabel Pouzdro Ochranná fólie

Více

Rikomagic MK05. Uživatelská příručka CZ

Rikomagic MK05. Uživatelská příručka CZ Rikomagic MK05 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK05 Rikomagic MK05 je výkonný čtyřjádrový TV Box na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex procesorem a grafikou Mali

Více

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7 Návod k použití 1 Před prvním použitím se prosím nejprve pečlivě seznamte s bezpečnostními pokyny a upozorněními. Pozornost věnujte všem upozorněním na výrobku a v

Více

GPS Navigace JETT 3501. Návod k použití PŘEDMLUVA

GPS Navigace JETT 3501. Návod k použití PŘEDMLUVA GPS Navigace JETT 3501 Návod k použití PŘEDMLUVA Jsme rádi, že využíváte náš navigační přístroj JETT 3501, který mimo hlavní funkce navigace, nabízí také přehrávání audio souborů a videa, prohlížení fotek

Více

Tablet s9 Dark Iron 8GB

Tablet s9 Dark Iron 8GB Tablet s9 Dark Iron 8GB Popis pøístroje 1. Dotykový displej 5. Indikátor nabíjení 9. Slot MicroSDHC/XC. Ovládání hlasitosti 6. Tlaèítko POWER 10. USB Host/OTG konektor. Zpìt: na pøedchozí obrazovku 7.

Více

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...2 OBSAH BALENÍ...2 POUŽITÍ A PŘÍPRAVA...2 STAVOVÝ ŘÁDEK...3 USB PŘIPOJENÍ...4 ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ...5 FUNKČNÍ TLAČÍTKA...

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...2 OBSAH BALENÍ...2 POUŽITÍ A PŘÍPRAVA...2 STAVOVÝ ŘÁDEK...3 USB PŘIPOJENÍ...4 ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ...5 FUNKČNÍ TLAČÍTKA... Obsah Obsah BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...2 OBSAH BALENÍ...2 POUŽITÍ A PŘÍPRAVA...2 STAVOVÝ ŘÁDEK...3 USB PŘIPOJENÍ...4 ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ...5 FUNKČNÍ TLAČÍTKA...5 INFORMACE O ZAŘÍZENÍ...9 MULTIMÉDIA...9 KLÁVESNICE

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. HD kamera do auta HQS-205A je špičkové řešení pro náročné uživatele

Více

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje:

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje: Kamera Angel Eye Návod k použití Výhody přístroje: Delší výdrž při nepřetržitém nahrávání videa až 6 hodin Ideální k ukrytí do oděvu, např. do knoflíku DVR přijímač s možností použít kartu až 32GB www.spyshops.cz

Více

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...2 OBSAH BALENÍ...2 POUŽITÍ A PŘÍPRAVA...2 STAVOVÝ ŘÁDEK...3 USB PŘIPOJENÍ...4 ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ...5 FUNKČNÍ TLAČÍTKA...

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...2 OBSAH BALENÍ...2 POUŽITÍ A PŘÍPRAVA...2 STAVOVÝ ŘÁDEK...3 USB PŘIPOJENÍ...4 ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ...5 FUNKČNÍ TLAČÍTKA... Obsah Obsah BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...2 OBSAH BALENÍ...2 POUŽITÍ A PŘÍPRAVA...2 STAVOVÝ ŘÁDEK...3 USB PŘIPOJENÍ...4 ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ...5 FUNKČNÍ TLAČÍTKA...5 INFORMACE O ZAŘÍZENÍ...9 MULTIMÉDIA...9 KLÁVESNICE

Více

Poznámka. Informace o produktu

Poznámka. Informace o produktu Poznámka Pokud zařízení nejde poprvé spustit, zkontrolujte, zda je baterie nabitá. Pokud baterie není nabitá, připojte zařízení k nabíječce. Při nabíjení svítí indikátor v levém horním rohu. Informace

Více

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Spuštění a nabíjení... 3 Popis kamery a ovládacích prvků...

Více

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah Hudební přehrávač mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Upozornění Parametry Popis displeje Základní operace Systémové menu Poslech hudby Záznam zvuku Správce souborů Prohlížeč obrázků FM rádio Elektronické

Více

M-20. 2 technické specifikace - souèásti balení. 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB / 1 GB / 2 GB. ASF, WMA DRM, TXT - záznam WAV

M-20. 2 technické specifikace - souèásti balení. 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB / 1 GB / 2 GB. ASF, WMA DRM, TXT - záznam WAV m-cody M-20 2 technické specifikace - souèásti balení Rozmìry Hmotnost Pamì Formáty souborù Frekvenèní rozsah Sluchátkový výstup Pomìr signál/šum 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB /

Více

Poznámka. Informace o produktu

Poznámka. Informace o produktu Poznámka Pokud zařízení nejde poprvé spustit, zkontrolujte, zda je baterie nabitá. Pokud baterie není nabitá, připojte zařízení k nabíječce. Při nabíjení svítí indikátor v levém horním rohu. Informace

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

CZ Manuál. Zařízení s ios. Import a distribuce: RECALL s.r.o.

CZ Manuál. Zařízení s ios. Import a distribuce: RECALL s.r.o. CZ Manuál Zařízení s ios Import a distribuce: RECALL s.r.o. Obsah 1. Představení... 4 2. Instalace a nastavení... 5 2.1. Nabití powerbanky... 5 2.2. Nabíjení smartphonu prostřednictvím Power Connect...

Více

Rikomagic MK22/22 Plus

Rikomagic MK22/22 Plus Rikomagic MK22/22 Plus Instalační příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK22/22 Plus MK22/22 Plus je výkonné multimediální centrum pro domácí zábavu přinášející online zábavu do vašeho obývacího

Více

WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál

WDV5270 HD Lagoon Uživatelský manuál WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál 1 Části videokamery: 1. LCD obrazovka 2. Voba režimu / posun vlevo 3. Přehrávání / Posun nahoru 4. Samospoušť / posun vpravo 5. MENU/potvrzeni volby (OK) 6. volba

Více

MP4 přehrávač T 31. Návod k použití. Stručný přehled:

MP4 přehrávač T 31. Návod k použití. Stručný přehled: MP4 je přehrávač nové generace podporující formáty souborů typu MP1, MP2, MP3, WMV, WMA, ASF a WAV. MP4 přehrávač T 31 Návod k použití Upozornění : Pro nastavení češtiny zvolte v hlavním menu přehrávače

Více

Acer MP150. Uživatelská příručka. Verze 1.0

Acer MP150. Uživatelská příručka. Verze 1.0 Acer MP150 Uživatelská příručka Verze 1.0 Autorská práva Copyright 2006 Acer Inc., všechna práva vyhrazena. Žádná část této příručky nesmí být reprodukována, uložena ve vyhledávacím systému, překládaná

Více

AU231 Digitální audio přehrávač*1 USB propojovací kabel*1 (mini USB na standard USB) Stereo sluchátka*1 Uživatelská příručka *1 Baterie AAA *1

AU231 Digitální audio přehrávač*1 USB propojovací kabel*1 (mini USB na standard USB) Stereo sluchátka*1 Uživatelská příručka *1 Baterie AAA *1 www.apacer.com Důležité upozornění Pokud kupujete přehrávač s interním flash diskem, tak i když jsou jeho funkce téměř stejné jako u těch bez disku, měli byste vědět toto: 1. V případě, že karta SD/MMC

Více

MARATHON MP3 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

MARATHON MP3 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE MARATHON MP3 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

Uživatelská příručka CZ

Uživatelská příručka CZ Minix NEO U9-H Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO U9-H Minix NEO U9-H je výkonné multimediální centrum na bázi Android 6.0 Marshmallow s osmijádrovým procesorem a grafikou Mali

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více

OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR

OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR Návod k použití Upozornění - Přehrávač vždy instalujte do interiéru vozidla. - Používejte pouze ve vozech 12V napájením, negativním ukostřením. - Před zapojením odpojte

Více

Rikomagic MK902 II. Uživatelská příručka CZ

Rikomagic MK902 II. Uživatelská příručka CZ Rikomagic MK902 II Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK902 II MK902 II je revoluční TV Box na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým procesorem RK3288 a grafikou Mali T764. S

Více

ARCHOS Vision. Návod k obsluze. Představení přístroje NABÍJENÍ A PŘIPOJENÍ K PC

ARCHOS Vision. Návod k obsluze. Představení přístroje NABÍJENÍ A PŘIPOJENÍ K PC ARCHOS Vision Návod k obsluze Představení přístroje Back/Escape zpět / návrat Up/ Volume + - zvýšení hlasitosti, pohyb nahoru Left/Fast rewind/previous song pohyb doleva / rychlé přetáčení / předchozí

Více

Lenovo VIBE P1m 8åLYDWHOVNi SĜtUXþND 9

Lenovo VIBE P1m 8åLYDWHOVNi SĜtUXþND 9 Lenovo VIBE P1m Základy Regulatorní prohlášení Na webových stránkách http://support.lenovo.com je k dispozici aktualizovaná a dokument Regulatorní prohlášení. Technické údaje V této sekci jsou uvedeny

Více

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL Česky WWW.NGS.EU SPECIFIKACE STARLIGHT PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR Bluetooth verze: 2.1 + EDR Bluetooth dosah: 8-10 metrů Výkon reproduktoru: 20W Výdrž baterie: až 3 hodiny

Více

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera.

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. Upozornění : V E-book můžete prohlížet pouze sobory v textovém formátu (TXT). Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. 1) Focus control : Pro zooming použijte klávesy PREVIOUS/NEXT. 2)

Více

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce kamery... 1 Popis kamery

Více

CZ Manuál. Zařízení s OS Android. Import a distribuce: RECALL s.r.o.

CZ Manuál. Zařízení s OS Android. Import a distribuce: RECALL s.r.o. CZ Manuál Zařízení s OS Android Import a distribuce: RECALL s.r.o. Obsah 1. Představení... 4 2. Instalace a nastavení... 5 2.1. Stažení obslužné aplikace... 5 2.2. Připojení telefonu/tabletu k Wi-Fi HDD...

Více

Obsah balení. Popis jednotky. 1 Čtečka E-Book (hl. jednotka) 2 Kožené pouzdro 3 Sluchátka 4 USB kabel 5 Průvodce rychlým startem 6 Záruční list

Obsah balení. Popis jednotky. 1 Čtečka E-Book (hl. jednotka) 2 Kožené pouzdro 3 Sluchátka 4 USB kabel 5 Průvodce rychlým startem 6 Záruční list CZ Průvodce rychlým startem Obsah balení 1 Čtečka E-Book (hl. jednotka) 2 Kožené pouzdro 3 Sluchátka 4 USB kabel 5 Průvodce rychlým startem 6 Záruční list Popis jednotky 1 2 3 4 14 8 5 6 7 9 10 12 11 13

Více

CZ Manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o.

CZ Manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o. CZ Manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o. Obsah 1. Představení... 4 2. Instalace a nastavení... 5 2.1. Nabití Wi-Fi HDD... 5 2.2. Pro uživatele MAC OS... 5 2.3. Připojení Wi-Fi HDD k počítači prostřednictvím

Více

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Pohled zepředu: Pohled seshora: 1. stop tlačítko - stisknutím zastavíte přehrávání souborů, podržením 1sekundy vypnete přístroj 2. přehrávání a pauza - stisknutím

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Prestigio Nobile PER3464B. Základní ovládání. Přehled zařízení CS 1

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Prestigio Nobile PER3464B. Základní ovládání. Přehled zařízení CS 1 Základní ovládání Přehled zařízení CS 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Předchozí Zpět NAHORU DOLŮ Nabídka Další Hlavní vypínač Konektor sluchátek USB port Slot pro kartu Micro SD Reset UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Slouží

Více

DAH 1500. MP3 přehrávač. Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0

DAH 1500. MP3 přehrávač. Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0 DAH 1500 MP3 přehrávač Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0 Péče a údržba: Nepoužívejte při manipulaci s přehrávačem nepřiměřenou sílu. Chraňte před mechanickým poškozením, pády,

Více

Uživatelský Manuál. Digitální Fotorámeček PF810

Uživatelský Manuál. Digitální Fotorámeček PF810 Uživatelský Manuál Digitální Fotorámeček PF810 Obsah Úvod...3 Obsah balení...3 Vlastnosti...3 Systémové požadavky...4 Bezpečnostní opatření...5 Základní použití...5 Čištění přístroje...5 Záloha dat...5

Více

Diktafon s HD kamerou

Diktafon s HD kamerou Diktafon s HD kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje 1.1

Více

DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka)

DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka) DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Obsah... 1 Popis kamery... 2 Vložení SD karty... 2 Hlavní nabídka... 3 Nabídka nastavení... 3 Nahrávání

Více

Uživatelská příručka. Digitální dveřní kukátko s HD kamerou a zvonkem. Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Větší displej Jednoduchá montáž

Uživatelská příručka. Digitální dveřní kukátko s HD kamerou a zvonkem. Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Větší displej Jednoduchá montáž Uživatelská příručka Digitální dveřní kukátko s HD kamerou a zvonkem Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Větší displej Jednoduchá montáž 1 1. Popis produktu 2 2. Začínáme Zazvonění na zvonek bude

Více

Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68

Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68 Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68 Specifikace přístroje: - Nahrávání ve smyčce (pokud je planá kapacity paměti, automaticky se začne přemazávat nejstarší záznam - Nahrávání videa jedním tlačítkem

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

Braun DigiFrame 1160 Návod k použití

Braun DigiFrame 1160 Návod k použití Braun DigiFrame 1160 Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení digitálního fotorámečku zn. Braun. Pro jeho správné ovládání a zabezpečení dlouhé životnosti si před prvním použitím pečlivě přečtěte následující

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dokonalé maskování skryté kamery nová a neokoukaná Velmi kvalitní HD obraz a kvalitní zvuk Kompatibilita s modely

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

PØENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PØEHRÁVAÈEM

PØENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PØEHRÁVAÈEM Návod k obsluze PØENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PØEHRÁVAÈEM SD-530 Symbol blesku v trojúhelníku varuje uživatele, že uvnitø pøístroje se nachází nebezpeèné napìtí. UPOZORNÌNÍ: ABYSTE PØEDEŠLI NEBEZPEÈÍ ÚRAZU

Více

dvblink - DVB-T tuner

dvblink - DVB-T tuner dvblink - DVB-T tuner Dualní DVB-T tuner Vlastnosti produktu Dualní DVB-T tuner DVB-T MPEG2 a MPEG4 kompatibilní (HD) AFS* - automatické přepínání frekvencí USB AV port přehrávače USB zařízení až 2TB (FAT32

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

Průvodce Quick Start AU822 (Cover)

Průvodce Quick Start AU822 (Cover) Průvodce Quick Start AU822 (Cover) Obsah Přehled o výrobku... 4 Základní funkce... 5 Režim hudby... 6 Režim video... 8 Režim nahrávání... 8 FM Tuner... 10 Prohlížeč obrázků...11 Režim e-book... 12 Nastavení

Více

MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO

MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO S tímto přenosným MP3 přehrávačem můžete poslouchat hudbu mnohem pohodlněji než s jakýmkoli jiným zařízením. Můžete také přímo nahrávat

Více

Návod k použití / česky

Návod k použití / česky Návod k použití / česky Strana 1 z 11 Výstraha Nevystavujte přístroj silným nárazům a zabraňte pádu z výšky. Nepoužívejte přístroj v extrémně studených, horkých nebo prašných podmínkách. Nevystavujte ho

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje.

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje. Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a kamerou DVR-156 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod S tímto profesionálním diktafonem zaznamenáte naprosto čistý

Více

1. Prestigio car DVR 2. Montážní přísavka 3. Nabíječ 5VDC 4. Kabel USB 5. Průvodce rychlým startem 6. Kabel AV. Menu.

1. Prestigio car DVR 2. Montážní přísavka 3. Nabíječ 5VDC 4. Kabel USB 5. Průvodce rychlým startem 6. Kabel AV. Menu. 1. Obsah balení 1. Prestigio car DVR 2. Montážní přísavka 3. Nabíječ 5VDC 4. Kabel USB 5. Průvodce rychlým startem 6. Kabel AV 2. Popis výrobku 1 Slot pro kartu SD/MMC 10 UP (nahoru) 2 Mikrofon 11 REC/Snap

Více

Uživatelský Manuál. Digitální Fotorámeček PF705 TS-PF705B TS-PF705W

Uživatelský Manuál. Digitální Fotorámeček PF705 TS-PF705B TS-PF705W Uživatelský Manuál Digitální Fotorámeček PF705 TS-PF705B TS-PF705W Obsah Úvod... 3 Obsah balení... 3 Vlastnosti... 3 Systémové požadavky... 3 Bezpečnostní opatření... 5 Základní použití... 5 Čištění přístroje...

Více

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze Video boroskop AX-B520 Návod k obsluze Obsah 1. Bezpečnostní instrukce... 3 2. Popis funkce... 3 3. Technické údaje... 4 4. Popis přístroje... 5 5. Obsluha zařízení... 7 6. Upozornění... 13 2 1. Bezpečnostní

Více

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ Egreat A1 Uživatelská příručka CZ Popis zařízení Přední strana: 1. Indikátor činnosti 2. Infra port pro ovládání přijímače Zadní strana: 3.Optický výstup S/PDIF 4.AV rozhraní 5.USB Host port 6.USB Host

Více

MP5 COLOR BOOK 304x. Popis přístroje:

MP5 COLOR BOOK 304x. Popis přístroje: MP5 COLOR BOOK 304x Popis přístroje: 1. POWER ON/OFF: Zapnutí a vypnutí zařízení podržením tlačítka na 2 sec. Pro zapnutí musí být hlavní vypínač v poloze ON! 2. VOL-: snížení hlasitosti 3. VOL+: zvýšení

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

Přístroj podporuje 16 druhů formátů souborů, mezi které patří PDF, CHM, EPUB, TXT, HTM, HTML, RTF, PDB, DJVU, DJV, iw44, iw4, FB2, PRC, MOBI, a TCR.

Přístroj podporuje 16 druhů formátů souborů, mezi které patří PDF, CHM, EPUB, TXT, HTM, HTML, RTF, PDB, DJVU, DJV, iw44, iw4, FB2, PRC, MOBI, a TCR. Základní ovládání Chcete-li zapnout přístroj, stiskněte a podržte tlačítko napájení. Po úvodní obrazovce se automaticky se otevře hlavní nabídka na obrazovce Domů. Hlavní nabídka obsahuje položky Knihy,

Více

Sluneční brýle s kamerou

Sluneční brýle s kamerou Sluneční brýle s kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody HD kamera v brýlích vám umožní natáčet překvapivě kvalitní, ostré a čisté záběry s kvalitním zvukem; Velmi elegantní design s možností výměny skel

Více

DVR23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Před spuštěním kamery... 2 Napájení kamery...2 Poloha a montáž kamery...2 Paměťová

Více

egreat EG-M34 Network Media Tank Instalační příručka

egreat EG-M34 Network Media Tank Instalační příručka egreat EG-M34 Network Media Tank Instalační příručka 1 Specifikace : Procesor DDR paměť NOR FLASH AC adaptér Dálkové ovládání Video výstup Audio výstup File formát Fotky Audio Video Rolišení USB porty

Více

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107 Technosonic MP-107 1. Váš nový DivX/MPEG 4 přehrávač 2. Bezpečnostní upozornění 3. Zapojení 3.1 VIDEO zapojení 3.2 AUDIO zapojení 4. Nastavení 4.1 Nastavení audia 4.2 Nastavení videa 4.3 Počáteční nastavení

Více

SENCOR SDF 751 DIGITÁLNÍ FOTORÁMEČEK UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

SENCOR SDF 751 DIGITÁLNÍ FOTORÁMEČEK UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA SENCOR SDF 751 DIGITÁLNÍ FOTORÁMEČEK UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA 1. Bezpečnost 1.1 Účel použití Digitální fotorámeček je určen pro zobrazování fotografií z paměťových zařízení. Z důvodu značné rozmanitosti výrobků

Více

Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ Důležité upozornění:... 3 1. Tlačítka... 4 1.1 Dotykový panel... 4 1.2 POWER... 4 1.3 ESC... 4 1.4 Menu... 4 1.5 Hlasitost... 4 1.6 Sluchátka... 4 1.7 Video výstup... 4 1.8 TF karta...

Více

Začínáme. 1. Popis jednotky

Začínáme. 1. Popis jednotky Začínáme 1. Popis jednotky 1 2 3 4 5 6 7 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Tlačítko napájení Zapnutí/vypnutí přístroje; Aktivace/deaktivace Následující str. Přesun na následující stránku Předchozí str. Přesun

Více

DVP-2004 Multimediální přehrávač

DVP-2004 Multimediální přehrávač DVP-2004 Multimediální přehrávač Přehrává disky DVD, VCD, CD, CD-RW Soubory MP4, WMA, JPEG Přehrávání z USB disku a SD karty Vstup Aux-in Velikost ½ Din Uživatelská příručka Obsah Informace k bezpečnému

Více

SDF 740. Digitální fotorámeček Návod k obsluze

SDF 740. Digitální fotorámeček Návod k obsluze SDF 740 Digitální fotorámeček Návod k obsluze Děkujeme Vám za zakoupení digitálního fotorámečku. Před použitím zařízení si přečtěte tento návod k použití a uschovejte ho pro další použití. Tento návod

Více

Obsah. 1. Úvod 1. 2. Bezpečnostní pokyny 1. 3. Některé funkce přehrávače 2. 4. Přenos dat a nabíjení 2. 5. Tlačítka a ovládání 3. 6.

Obsah. 1. Úvod 1. 2. Bezpečnostní pokyny 1. 3. Některé funkce přehrávače 2. 4. Přenos dat a nabíjení 2. 5. Tlačítka a ovládání 3. 6. Obsah 1. Úvod 1 2. Bezpečnostní pokyny 1 3. Některé funkce přehrávače 2 4. Přenos dat a nabíjení 2 5. Tlačítka a ovládání 3 6. Hudba 4 7. Obrázky 6 8. Video 7 9. Fotoaparát 8 10. Diktafon 9 11. FM rádio

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HQS-205B je zařízení pro nenáročné uživatele, kterým

Více

Vítejte. philips. Prùvodce rychlým startem. Pøipojte. Nainstalujte. Užívejte

Vítejte. philips. Prùvodce rychlým startem. Pøipojte. Nainstalujte. Užívejte Vítejte Prùvodce rychlým startem 1 2 3 Pøipojte Nainstalujte Užívejte philips + Obsah balení Základna CD640 NEBO - Connect Install Enjoy Sluchátko CD640/CD645 Základna CD645 Napájecí adaptér základny Welcome

Více

JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA 1 ZAČÍNÁME Popis a ovládací prvky 1. Vypínač/spoušť 2. Kontrolka LED 3. Reproduktor 4. USB port 5. Objektiv 6. Slot pro mikrokartu SD 7. Mikrofon 8. Displej LCD 9. Připojení

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Začínáme Představení produktu 1 Microphone LED světlo/blesk 3 Zrcadlo (pro vlastní portrét 4 Čočka 5 Klip 6 Držák řemínku 7 Přepínač režimu: 3 4 5 7 8 Kamera ( 6 Diktafon ( Fotoaparát

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka WATCH ME Uživatelská příručka DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Přehled funkcí Watch me je hodinkový Bluetooth přehrávač formátu MP3 s kapacitním dotykovým displejem, uživatel se může prsty dotknout ikony na obrazovce

Více

MP600 / 601 / 602 / 603 / 604 / 605 / 606 / 607 / 608 / 609

MP600 / 601 / 602 / 603 / 604 / 605 / 606 / 607 / 608 / 609 Uživatelský manuál MP600 / 601 / 602 / 603 / 604 / 605 / 606 / 607 / 608 / 609 Index 1. Úvod 2. Obsah Balení 3. Přehled produktu 3.1 Tlačítka 3.2 Fukce tlačítek 3.3 LCD 3.4 Připojení k PC 3.5 Přenos Souborů

Více

U-DRIVE LITE Car DVR Device

U-DRIVE LITE Car DVR Device U-DRIVE LITE Car DVR Device MT4037 Uživatelský manuál Index Index...2 Popis zařízení...2 Příprava před použitím...3 Vložení paměťové karty...3 Používání zařízení...4 Možnosti menu v režimu nahrávání...5

Více

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava myphone 3300 Návod Pozice Popis Funkce 1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Svítilna Lze zapnout/vypnout dlouhým stiskem tlačítka svítilny (11). 4a Navigační tlačítko

Více

Digitální dveřní kukátko

Digitální dveřní kukátko Digitální dveřní kukátko Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Velmi dobrý poměr výkon x cena Jednoduchá montáž www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu b) Vnější strana kukátka

Více

ROTATOR MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

ROTATOR MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE ROTATOR MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

Náramek s diktafonem

Náramek s diktafonem Náramek s diktafonem Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje 1

Více

Elegantní brýle se skrytou HD kamerou

Elegantní brýle se skrytou HD kamerou Elegantní brýle se skrytou HD kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody Velmi elegantní design s možností výměny skel za dioptrická; Skvělý poměr výkon/cena Snadné ovládání www.spyshops.cz Stránka 1 1. Popis

Více

3. Přijímá GPSBIKE signál uvnitř budovy? - GPS signál bývá rušen kovy a zdmi, z tohoto důvodu nedoporučujeme používání GPSBIKE uvnitř budovy.

3. Přijímá GPSBIKE signál uvnitř budovy? - GPS signál bývá rušen kovy a zdmi, z tohoto důvodu nedoporučujeme používání GPSBIKE uvnitř budovy. NÁVOD K POUŽITÍ 1. UPOZORNĚNÍ 1.1 Informace Před používáním si přečtěte následující informace. 1.2 Bezpečnostní informace 1. Během řízení vždy sledujte silniční provoz. 2. Během jízdy neměňte nastavení

Více

Brýle s HD kamerou TCT-SC-008

Brýle s HD kamerou TCT-SC-008 Brýle s HD kamerou TCT-SC-008 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Popis výrobku TF Card

Více

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1 (cz) Tablet S7.1 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si zakoupili Tablet PC. Tento manuál Vám představí funkce tohoto zařízení, kterým je potřeba věnovat pozornost. Prosím, přečtěte si tento manuál řádně

Více

Sportovní HD kamera Uživatelská příručka

Sportovní HD kamera Uživatelská příručka Sportovní HD kamera Uživatelská příručka Systémové požadavky Systémové požadavky Operační systém Microsoft Windows2000, XP, Vista, 7 Procesor Intel Pentium III s vice než 800MHz Vnitřní paměť Větší než

Více

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy DS-X93D Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více