CORE FASHION. MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CORE FASHION. MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka"

Transkript

1 CORE FASHION MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

2 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. Ideální provozní teplota je 5-35 C. 2. Nepoužívejte pøehrávaè bìhem øízení motorového vozidla nebo kola. 3. Chraòte LCD displej pøed promáèknutím. 4. Výrobce nenese odpovìdnost za poškození pøístroje vinou nesprávného zacházení nebo fyzické újmy. 5. Výrobce nenese odpovìdnost za data uložená v pamìti pøehrávaèe. 6. Produkt èistìte pouze hadøíkem, nepoužívejte èistící prostøedky a jiné chemikálie. 7. Nesnažte se pøístroj opravit svépomocí, pøijdete tím o záruku. 8. Neposlouchejte hudbu dlouho na nejvyšší hlasitost, mùže dojít k poškození sluchu. 9. Výdrž baterie se mùže mìnit v závislosti na typu pøehrávaných souborù a nastavení pøehrávaèe. 10. Pøístroj je napájen interním akumulátorem. Jedná se o spotøební materiál, jehož výkonnost mùže vlivem chemických procesù èasem klesat. Nejedná se však o vadu baterie a tento jev nelze reklamovat. 11. Pokud je baterie slabá nebo na displeji bliká symbol prázdné baterie, èlánek dobijte. Pokud dojde k náhlému vypnutí pøehrávaèe vinou vybité baterie, mùže dojít k poškození dat èi funkcí pøístroje. 12. Baterie se nabije na plnou kapacitu za cca 2,5 hodiny. 13. Pøehrávaè nenechávejte pøipojený k poèítaèi déle, než je nutné. 14. Zálohováním dat pøedejdete ztrátì dùležitých souborù napøíklad pøi upgrade firmware. Informace pro uživatele k likvidaci elektrických a elektronických zaøízení Uvedený symbol na výrobku nebo v prùvodní dokumentaci znamená, že použité elektronické výrobky nesmí být likvidovány spoleènì s komunálním odpadem. Za úèelem správné likvidace výrobku jej odevzdejte na urèených sbìrných místech, kde budou pøijata zdarma. Správnou likvidací tohoto produktu pomùžete zachovat cenné pøírodní zdroje a napomáháte prevenci potenciálních negativních dopadù na životní pro-støedí a lidské zdraví, což by mohly být dùsledky nesprávné likvidace odpadù. Další po-drobnosti si vyžádejte od místního úøadu nebo nejbližšího sbìrného místa. Pøi nesprávné likvidaci tohoto odpadu mohou být v souladu s národními pøedpisy udìleny pokuty.

3 2. Základní informace 2.1 Popis pøehrávaèe 1 Hlavní vypínaè ON/OFF 2 Pøehrávání/Pauza, pøi dlouhém stisku slouží k zapnutí/vypnutí pøístroje 3 Tlaèítko M - krátký stisk pro vstup do místní nabídky nebo potvrzení, dlouhý stisk pro hlavní menu 4 Tlaèítko - pøeskakování / pøetáèení skladeb vpøed, listování položkami v menu. Po stisku tlaèítka VOL umožòuje zvyšovat hlasitost zvuku. 5 Tlaèítko - pøeskakování / pøetáèení skladeb vzad, listování položkami v menu. Po stisku tlaèítka VOL umožòuje snižovat hlasitost zvuku. 6 Tlaèítko VOL - aktivuje regulaci hlasitosti tlaèítky /. Dlouhým stiskem tlaèítka bìhem pøehrávání lze oznaèit zaèátek a konec smyèky A-B pro opakované pøehrávání úseku. 7 Sluchátkový konektor 3,5mm jack 8 USB konektor pro pøipojení k PC nebo nabíjení 9 Slot pro karty MicroSD/SDHC 2.2 Zapojení a pøenos dat Pøipojte pøehrávaè k PC pomocí USB kabelu pro pøenost dat a dobíjení baterie. Zaøízení lze též použít jako obyèejný USB flash disk pro uložení jakýchkoliv dat. K pøenosu souborù není potøeba instalovat žádné ovladaèe, poèítaè ihned rozezná pøehrávaè jako pøipojenou pamì. Pozn.: Operaèní systém Windows 98/98SE není podporován. 2.3 Dobíjení baterie Bìhem pøipojení k PC se zároveò dobíjí baterie. Na plnou kapacitu se nabije za cca 2,5 hodiny. VAROVÁNÍ Nevymìòujte baterii svépomocí. Neautorizovaným otevøením pøístroje ztrácíte nárok na zákonnou záruku!

4 3. Práce s pøehrávaèem 3.1 Hlavní menu Posuòte pøepínaè ON/OFF do pozice ON a pak dlouze stisknìte tlaèítko PLAY pro zapnutí pøehrávaèe. V hlavním menu stisknìte nebo pro výbìr sub-menu. Krátce stisknìte tlaèítko VOL pro návrat do pøedchozího menu. Dlouhým stiskem tlaèítka M se vrátíte zpìt do hlavní nabídky. Po skonèení práce vypnete pøehrávaè dlouhým podržením tlaèítka PLAY. 3.2 Hudba V hlavní nabídce zvolte položku Musica potvrïte tlaèítkem M pro vstup do režimu pøehrávání hudby. Hudební soubory jsou automaticky tøídìny v hudební knihovnì podle tìchto kritérií: Veškerá hudba / Umìlci / Album / Žánr Po nahrání nových souborù doporuèujeme aktualizovat index obsahu povelem Obnova knihovny, nestane-li se tak automaticky. Pøehrávaè nabízí také klasické procházení disku a vyhledávání souborù ve struktuøe pamìti volbou Adresáøe. Pro návrat z menu na obrazovku právì pøehrávané skladby zvolte položku Právì hraje. Pokud jste vypnuli pøístroj bìhem pøehrávání skladby, mùžete ji opìt spustit od místa pøerušení volbou Navázat hraní. Nahrávky poøízené pomocí interního rekordéru se objeví v záložce Záznamy. Položka Oblíbené obsahuje seznam vašich populárních skladeb. Pro zaøazení skladby do Oblíbených ji nalistujte v seznamu a stisknìte dlouze tlaèítko VOL. Pro zobrazení ID3 údajù o skladbì stisknìte krátce tlaèítko VOL a následnì stisknìte M. Stisknìte M znovu pro zobrazení grafického ekvalizéru. Pokud jsou v pamìti pøítomny soubory s texty písní, pøehrávaèe je dokáže zobrazit (soubor s textem se musí jmenovat stejnì jako hudební soubor). 3.3 Video V hlavní nabídce zvolte položku Video a potvrïte tlaèítkem M pro vstup do režimu pøehrávání videa. Soubory jsou øazeny v adresáøové struktuøe pamìti. Zvolte požadované video a zahajte pøehrávání tlaèítkem M. Tlaèítky nebo mùžete pøetáèet pøehrávané video nebo pøeskakovat na pøedchozí / další videa. Krátkým stiskem VOL a tlaèítky / mùžete mìnit hlasitost. Dlouhým stiskem tlaèítka M se vrátíte do hlavní nabídky.

5 3.4 Obrázky V hlavní nabídce zvolte položku Photo a potvrïte tlaèítkem M pro vstup do režimu prohlížení obrázkù. Soubory jsou øazeny v adresáøové struktuøe pamìti. Zvolte požadovaný obrázek a zobrazte jej tlaèítkem M. Tlaèítky nebo mùžete pøeskakovat na pøedchozí / další obrázky. Krátkým stiskem tlaèítka M se mùžete vrátit na seznam souborù nebo dlouhým stiskem do hlavní nabídky. Stiskem tlaèítka PLAY mùžete spustit a pozastavit automatické prohlížení obrázkù. Èasový interval mezi obrázky lze nastavit v systémových volbách (viz dále). 3.5 Textové soubory V hlavní nabídce zvolte položku E-Book a potvrïte tlaèítkem M pro vstup do režimu prohlížení textových souborù. Soubory jsou øazeny v adresáøové struktuøe pamìti. Zvolte požadovaný soubor a zobrazte jej tlaèítkem M. Tlaèítky nebo mùžete pøeskakovat na pøedchozí / další obrázky. Krátkým stiskem tlaèítka M se mùžete vrátit na seznam souborù nebo dlouhým stiskem do hlavní nabídky. Dlouhým stiskem tlaèítka VOL mùžete uložit záložku (aktuální pozici v textu) do jednoho ze tøí pamì ových míst. Vyberte místo tlaèítky / a potvrïte tlaèítkem M. Krátkým stiskem tlaèítka VOL mùžete stejným postupem vyvolat existující záložku z pamìti. Stiskem tlaèítka PLAY mùžete spustit a pozastavit automatické otáèení stránek. Èasový interval mezi stránkami lze nastavit v systémových volbách (viz dále). 3.6 FM rádio V hlavní nabídce zvolte položku Radio a potvrïte tlaèítkem M pro vstup do režimu FM rádia. Po dalším stisku tlaèítka M se zobrazí následující sub-menu: Ruènì: ladìní stanic na stupnici FM pásma tlaèítky / Pamìti: pøepínání stanic v pøedvolbách tlaèítky / Pamì : uložení aktuálnì naladìné stanice do pamì ové pøedvolby. Zvolte požadovanou pøedvolbu a stisknìte tlaèítko PLAY. Potvrïte dotaz na uložení tlaèítkem M. Smazat: Vymaže stávající pøedvolbu z pamìti. Zvolte požadovanou pøedvolbu a stisknìte tlaèítko PLAY. Potvrïte dotaz na uložení tlaèítkem M. Auto: Automaticky prohledá celé FM pásmo a nalezené stanice uloží do pamìti.

6 Parametry rádia mùžete nastavit v systémových volbách - viz dále. 3.7 Hlasový záznamník V hlavní nabídce zvolte položku Record a potvrïte tlaèítkem M pro vstup do režimu nahrávání. Stisknìte tlaèítkem PLAY pro zahájení záznamu. V pøípadì potøeby mùžete rovnìž tlaèítkem PLAY nahrávání pozastavit a opìt spustit. Pro ukonèení záznamu stisknìte tlaèítko M. Pøístroj nahrávku uloží do pamìti a pøipraví nahrávání do dalšího souboru. Soubory jsou øazeny v adresáøové struktuøe pamìti. Zvolte požadovaný soubor a zobrazte jej tlaèítkem M. Záznamy naleznete v adresáøové struktuøe pamìti pod složkou VOICE. Pøehrát je mùžete v režimu pøehrávání hudby. 3.8 Správce souborù V hlavní nabídce zvolte položku Explorer a potvrïte tlaèítkem M. V tomto režimu mùžete procházet strukturou interní pamìti nebo pamì ové karty, spouštìt soubory mazat je. Tlaèítky / se mùžete pohybovat ve výpisu souborù a složek, tlaèítkem M vstoupíte do adresáøe nebo spustíte soubor, krátkým stiskem tlaèítka VOL se vrátíte do pøedchozího adresáøe. Dlouhým stitkem tlaèítka VOL vyvoláte dialog smazání souboru. Pro potvrzení zvolte ANO a stisknìte M. (Pozn.: Takto nelze mazat celé složky!) 3.9 Hra V hlavní nabídce zvolte položku Game a potvrïte tlaèítkem M. Spustí se oblíbená hra Tetris. Stisknìte PLAY pro start nebo pozastavení hry. Tlaèítky / posunujte objekty vlevo / vpravo. Stisknìte M pro otáèení objektu o 90 stupòù. Stisknìte VOL pro zrychlení pádu objektu. Dlouhým stiskem tlaèítka M se vrátíte do hlavního menu.

7 4. Systémové volby pøehrávaèe V hlavní nabídce zvolte položku System a potvrïte tlaèítkem M pro vstup do nabídky nastavení parametrù funkcí a systému pøehrávaèe. K dispozici jsou následující volby: Hudba Nahrávání Opakování - skladbu 1x, opakovat skladbu, adresáø 1x, opakovat adresáø, vše 1x, opakovat vše, ukázky Poøadí - postupnì, náhodnì Ekvalizér - normální, MS PlayFX, Rock, Pop, Klasika, Bass, Jazz, Vlastní Volby MS PlayFX - 3D sluchátka, výrazné basy (zvukový procesor) Vlastní ekvalizér - tlaèítkem VOL vyberte pásmo, které chcete upravit, tlaèítky / upravte požadovanou hodnotu. Kvalita zvuku (nahrávky) - vysoká, standardní Èteèka textù Auto-stránkování - interval 2 / 4 / 6 / 8 / 10 sec. FM rádio Pøepínaè sterea - vypnuto / zapnuto (vypnutí pøi horším signálu odstraní šum) Oblast pøíjmu - Èína, Evropa, Japonsko (geografické nastavení FM pásma) Prohlížeè obrázkù Slideshow - interval 2 / 4 / 6 / 8 / 10 sec. Displej Èas podsvícení - 5 / 10 / 15 / 20 / 30 sec. / trvale zapnuto Jas - úroveò 1 / 2 / 3 / 4 / 5 Režim podsvícení - normální / úsporný Èasovaè vypnutí - Vypnuto / 10 / 15 / 30 / 60 / 120 minut Jazyk - volba komunikaèního jazyka pøehrávaèe Systém Informace - verze a datum firmware, volná kapacita interní pamìti a karty Aktualizace - pøepne pøehrávaè do režimu pro aktualizaci firmware Tovární nastavení - zruší uživatelské volby a nahraje pùvodní nastavení

8 5. Pøevod videa do pøehrávaèe Pøed nahráním video souborù do poèítaèe je potøeba je zkonvertovat do správného formátu, aby je pøístroj mohl korektnì pøehrát. Program urèený pro pøevod videa "Nano_Video_convert.exe" naleznete nahraný pøímo v pamìti pøehrávaèe a pomocí jednoduchého prùvodce jej nainstalujete do poèítaèe. Nainstalovaný program najdete pod tlaèítkem Start -> AVI Converter. Spus te nainstalovaný software. Kliknìte na "Add" pro pøidání souboru do fronty pro pøevod do cílového formátu. Zobrazí se tabulka "Conversion Setting" pro nastavení parametrù konverze: Resolution - cílové rozlišení videa, zvolte 160x128 Source File - zvolte pùvodní video soubor, který chcete zkonvertovat Target File Path - zvolte místo pro uložení cílového souboru Target File Name - zvolte název pro cílový soubor Quality - nastavení kvality cílového videa Aspect Ratio - pomìr stran obrazu: Full (plná obrazovka), 4:3, 16:9 Scope - pokud chcete zkonvertovat pouze èást souboru, zvolte poèáteèní èas a dobu trvání Po nastavení voleb stisknìte Save. Chcete-li pøidat další soubor, zopakujte postup. Chcete-li smazat soubor z fronty, zvolte jej a kliknìte na Del. Stisknìte Convert Now pro pøevod všech souborù seøazených ve frontì. Zvolte Stop pro pøerušení konverze v pøípadì potøeby. Kliknutím na Close ukonèete program.

9 6. Aktualizace firmware pøehrávaèe Pokud je na stránkách internetové podpory k dispozici nová verze firmware pro tento pøehrávaè, mùžete aktualizovat jeho systém podle následujícího postupu: a) V hlavním menu pøehrávaèe zvolte "System -> Systém -> Aktualizovat" a potvrïte "Ano". b) Pøipojte pøehrávaè k PC pomocí USB kabelu. c) Spus te "RKnano Developer Tool V3.0.7" (najdete na webu internetové podpory) a zvolte záložku "Upgrade Firmware". d) Kliknìte na "Open", nalistujte v poèítaèi nový soubor s firmwarem. e) Kliknìte na "Upgrade". f) Ukonèete program kliknutím na "Exit" a bezpeènì odeberte USB zaøízení ze systému.

10 7. Èasté dotazy Pøehrávaè nejde zapnout. - Zkontrolujte, zda je baterie nabitá. - Firmware je poškozen - pøehrajte firmware. - Zkontrolujte, zda je vypínaè v poloze "ON". Sluchátka nehrají. - Zkontrolujte, zda není hlasitost nastavena na "0". - Zkontrolujte, zda je konektor správnì pøipojen. - Zkontrolujte, zda není kabel mechanicky poškozen. Pamì se po pøipojení k PC nezobrazí. - Zkontrolujte, zda je USB kabel správnì pøipojen a není mechanicky poškozen. - Pokud se zobrazí pamì ový disk a ne jeho obsah, naformátujte pamì znovu. Pøehrávaè "zamrzává". - Pøehrajte firmware. 8. Technické specifikace Rozmìry 80 x 41 x 11,5 mm Displej 1,8" TFT, 128x160 bodù USB rozhraní USB 2.0 Napájení Lithium-polymerová baterie, 300 ma Výdrž baterie cca 30 hodin pøehrávání hudby Podporované formáty Hudba: MP3/WMA/FLAC/APE/WAV Video: AVI (po konverzi) E-book: TXT Interní pamì 2/4/8 GB Rozšíøení pamìti Micro SD/SDHC Provozní teplota 0-40 C Pøíslušenství USB kabel, sluchátka, manuál

11 9. Poznámky uživatele

12 kontakt V pøípadì jakýchkoliv dotazù nás prosím neváhejte kontaktovat. Distributor pro ÈR: HBC Europe s.r.o. Štìrboholská 1434/102A Praha 10 tel.: (Po-Pá 9-17h.) Dovozce pro ÈR a autorizovaný servis: EMPETRIA s.r.o., Šmídkova 5, Brno Informaèní linka: (Po-Pá od 11 do 16h) Výrobce si vyhrazuje právo na zmìnu parametrù výrobku, pøíslušenství nebo funkcí uvedených v tomto návodu bez pøedchozího upozornìní. Použití obrázky jsou ilustraèní Registrované obchodní znaèky zmínìné v textu jsou majetkem jejich právoplatných vlastníkù.

MARATHON MP3 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

MARATHON MP3 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE MARATHON MP3 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka CORE DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte

Více

ROTATOR MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

ROTATOR MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE ROTATOR MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

CORE VISION II. DVB-T

CORE VISION II. DVB-T CORE VISION II. DVB-T MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka 01. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte

Více

VISION MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

VISION MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE VISION MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka 01. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

DVB-T pøijímaè / rekordér Uživatelská pøíruèka

DVB-T pøijímaè / rekordér Uživatelská pøíruèka SCARTCORDER v2 DVB-T pøijímaè / rekordér Uživatelská pøíruèka 01. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøijímaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností 2. Výrobce

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka WATCH ME Uživatelská příručka DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Přehled funkcí Watch me je hodinkový Bluetooth přehrávač formátu MP3 s kapacitním dotykovým displejem, uživatel se může prsty dotknout ikony na obrazovce

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah Hudební přehrávač mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Upozornění Parametry Popis displeje Základní operace Systémové menu Poslech hudby Záznam zvuku Správce souborů Prohlížeč obrázků FM rádio Elektronické

Více

ELEKTRONICKÝ RADIOBUDÍK

ELEKTRONICKÝ RADIOBUDÍK ELEKTRONICKÝ RADIOBUDÍK Návod k obsluze Upozornìní: V pøípadì nutnosti sejmutí krytu musí být nejprve vytažena vidlice sí ového pøívodu ze zásuvky. OBSAH Strana Obsluha... 2 Napájení el. proudem... 3 Hodiny...

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více

PØENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PØEHRÁVAÈEM

PØENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PØEHRÁVAÈEM Návod k obsluze PØENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PØEHRÁVAÈEM SD-530 Symbol blesku v trojúhelníku varuje uživatele, že uvnitø pøístroje se nachází nebezpeèné napìtí. UPOZORNÌNÍ: ABYSTE PØEDEŠLI NEBEZPEÈÍ ÚRAZU

Více

CINEMA MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

CINEMA MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE CINEMA MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera.

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. Upozornění : V E-book můžete prohlížet pouze sobory v textovém formátu (TXT). Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. 1) Focus control : Pro zooming použijte klávesy PREVIOUS/NEXT. 2)

Více

Docking 300. 4. Obsah balení - Energy Docking 300 - dálkové ovládání - uživatelský manuál - napájecí adaptér

Docking 300. 4. Obsah balení - Energy Docking 300 - dálkové ovládání - uživatelský manuál - napájecí adaptér Docking 300 1. Úvod Dìkujeme za zakoupení produktu Energy Docking 300. S tímto jedineèným 2.1 zvukovým systémem mùžete poslouchat hudbu z ipod/iphone, USB, SD karet, MP3 pøehrávaèù a dalších audio zaøízení.

Více

3D HD Media Player 6608 Dark Iron

3D HD Media Player 6608 Dark Iron 3D HD Media Player 6608 Dark Iron 6 4 5 7 2D 3D 1 2 3 Popis pøístroje: 1. HOME: Návrat do hlavního menu / Zapnutí - vypnutí (dlouhý stisk) 2. UP: Vyšší položka / Zesílení hlasitosti 3. DOWN: Nižší položka

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje.

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje. Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a kamerou DVR-156 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod S tímto profesionálním diktafonem zaznamenáte naprosto čistý

Více

Diktafon s HD kamerou

Diktafon s HD kamerou Diktafon s HD kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje 1.1

Více

Vítejte. philips. Prùvodce rychlým startem. Pøipojte. Nainstalujte. Užívejte

Vítejte. philips. Prùvodce rychlým startem. Pøipojte. Nainstalujte. Užívejte Vítejte Prùvodce rychlým startem 1 2 3 Pøipojte Nainstalujte Užívejte philips + Obsah balení Základna CD640 NEBO - Connect Install Enjoy Sluchátko CD640/CD645 Základna CD645 Napájecí adaptér základny Welcome

Více

Digitální diktafon Esonic MR-250

Digitální diktafon Esonic MR-250 Návod k obsluze Digitální diktafon Esonic MR-250 Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1) Ze

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Prestigio Nobile PER3464B. Základní ovládání. Přehled zařízení CS 1

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Prestigio Nobile PER3464B. Základní ovládání. Přehled zařízení CS 1 Základní ovládání Přehled zařízení CS 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Předchozí Zpět NAHORU DOLŮ Nabídka Další Hlavní vypínač Konektor sluchátek USB port Slot pro kartu Micro SD Reset UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Slouží

Více

Náramek s diktafonem

Náramek s diktafonem Náramek s diktafonem Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje 1

Více

S11R. MP3 přehrávač. OLED displej Paměť 256MB - 2GB Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač

S11R. MP3 přehrávač. OLED displej Paměť 256MB - 2GB Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač S11R MP3 přehrávač OLED displej Paměť 256MB - 2GB Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač Základní vlastnosti a charakteristiky: Vnitřní paměť 256MB/512MB/1G/2G (dle verze) OLED displej Přehrávání

Více

Citlivý diktafon s aktivací hlasem

Citlivý diktafon s aktivací hlasem Citlivý diktafon s aktivací hlasem Návod k obsluze Hlavní výhody VOR/AVR nastavitelná citlivost u aktivace hlasem Čtyři úrovně kvality nahrávání Doba nepřetržitého nahrávání až 12 hodin na jedno nabití

Více

MAXIAN L900. HDD PMP Uživatelská pøíruèka

MAXIAN L900. HDD PMP Uživatelská pøíruèka MAXIAN L900 HDD PMP Uživatelská pøíruèka Upozornìní Vážený zákazníku, dìkujeme za zakoupení pøístroje Maxian L900. Vìnujte prosím pozornost následujícím bodùm, jež obsahují základní pravidla pro používání

Více

F-NS-M19. Digitální přehrávač mp3 a mpeg4

F-NS-M19. Digitální přehrávač mp3 a mpeg4 F-NS-M19 Digitální přehrávač mp3 a mpeg4 Úvod Jsme rádi, že jste si zakoupili MP3 walkman od naší firmy. Dříve, než začnete přehrávač používat, prostudujte pečlivě tento návod. Hlavní funkce podpora zvukových

Více

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7 Návod k použití 1 Před prvním použitím se prosím nejprve pečlivě seznamte s bezpečnostními pokyny a upozorněními. Pozornost věnujte všem upozorněním na výrobku a v

Více

Acer MP150. Uživatelská příručka. Verze 1.0

Acer MP150. Uživatelská příručka. Verze 1.0 Acer MP150 Uživatelská příručka Verze 1.0 Autorská práva Copyright 2006 Acer Inc., všechna práva vyhrazena. Žádná část této příručky nesmí být reprodukována, uložena ve vyhledávacím systému, překládaná

Více

GRUNDIG Radiobudík SONOCLOCK 690

GRUNDIG Radiobudík SONOCLOCK 690 Grundig spol. s r.o. l Koperníkova 2 l 120 00 Praha 2 GRUNDIG Radiobudík SONOCLOCK 690 Grundig AG l Kurgartenstraße 37 l D-90762 Fürth l http://www.grundig.de Èesky OBSAH Bezpeènostní upozornìní, informace...

Více

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál MP4 ipulse 5 Uživatelský manuál, Technické specifikace 3,8cm (1.5") CSTN displej s 65tisíci barev (128X128 pixel) Podporuje MP1, MP2, MP3, WMA, WMV, ASF, WAV formáty AMV filmový formát, AVI filmový formát

Více

infinity V100a MP3 přehrávač Uživatelská příručka

infinity V100a MP3 přehrávač Uživatelská příručka infinity V100a MP3 přehrávač Uživatelská příručka Upozornění 1. Nepřechovávejte nebo nepoužívejte přehrávač v místě s extrémně vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí či prašností. 2. Nepoužívejte přehrávač

Více

Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ Důležité upozornění:... 3 1. Tlačítka... 4 1.1 Dotykový panel... 4 1.2 POWER... 4 1.3 ESC... 4 1.4 Menu... 4 1.5 Hlasitost... 4 1.6 Sluchátka... 4 1.7 Video výstup... 4 1.8 TF karta...

Více

Programovací manuál [CZ] Domovník [ACU 100] Elektronický identifikaèní systém

Programovací manuál [CZ] Domovník [ACU 100] Elektronický identifikaèní systém Programovací manuál [CZ] Domovník [ACU 00] Elektronický identifikaèní systém Verze:.0 Datum: 0.02.2006 Obsah Program domovník. Instalace softwaru....2 Odinstalování....3 Spuštìní programu... Ovládání programu

Více

BOOK 1162 Popis pøístroje

BOOK 1162 Popis pøístroje BOOK 1162 Popis pøístroje 1. ENTER: Potvrzení volby 9. PØÍMÁ TLAÈÍTKA/ÈÍSLA: Pøímá volba 2. MUSIC: Pøímé pøehrávání hudby funkce/souboru podle kontextu nabídky 3. M: Zobrazí kontextovou nabídku, napø.

Více

MP4 přehrávač T 31. Návod k použití. Stručný přehled:

MP4 přehrávač T 31. Návod k použití. Stručný přehled: MP4 je přehrávač nové generace podporující formáty souborů typu MP1, MP2, MP3, WMV, WMA, ASF a WAV. MP4 přehrávač T 31 Návod k použití Upozornění : Pro nastavení češtiny zvolte v hlavním menu přehrávače

Více

Návod k obsluze DX50

Návod k obsluze DX50 Návod k obsluze DX50 Obsah 1. Obsah balení 2. Popis přístroje a jeho funkcí 3. Základní obsluha 4. Uživatelské rozhraní přehrávače Obsah balení DX50 Micro USB kabel / Koaxiální kabel Pouzdro Ochranná fólie

Více

ARCHOS Vision. Návod k obsluze. Představení přístroje NABÍJENÍ A PŘIPOJENÍ K PC

ARCHOS Vision. Návod k obsluze. Představení přístroje NABÍJENÍ A PŘIPOJENÍ K PC ARCHOS Vision Návod k obsluze Představení přístroje Back/Escape zpět / návrat Up/ Volume + - zvýšení hlasitosti, pohyb nahoru Left/Fast rewind/previous song pohyb doleva / rychlé přetáčení / předchozí

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

Průvodce Quick Start AU822 (Cover)

Průvodce Quick Start AU822 (Cover) Průvodce Quick Start AU822 (Cover) Obsah Přehled o výrobku... 4 Základní funkce... 5 Režim hudby... 6 Režim video... 8 Režim nahrávání... 8 FM Tuner... 10 Prohlížeč obrázků...11 Režim e-book... 12 Nastavení

Více

FilmScan35 II Professional 2,4 TV Out

FilmScan35 II Professional 2,4 TV Out FilmScan35 II Professional 2,4 TV Out -Patentovaný design- Uživatelská pøíruèka Obsah I. Rozbalení FilmScan35 II Professional... 2 II. Vložení filmu do držáku... 3 III. Rychlý start... 6 IV. Prùvodce

Více

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) HDMI Obsah

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

kontakt CA-C750 zaèínáme s CA-C technické specifikace CA-C750 Popis pøístroje

kontakt CA-C750 zaèínáme s CA-C technické specifikace CA-C750 Popis pøístroje kontakt V pøípadì jakýchkoliv dotazù nás prosím neváhejte kontaktovat. Výhradní distributor znaèky CM-TECH v ÈR: HBC-Europe s.r.o. eleznièní 3 100 00 Praha 10 Telefon: 800 100 856 www.cm-tech.cz Online

Více

mpio One FG200 kontakt 2 technické specifikace - souèásti balení V pøípadì jakýchkoliv dotazù nás prosím neváhejte kontaktovat.

mpio One FG200 kontakt 2 technické specifikace - souèásti balení V pøípadì jakýchkoliv dotazù nás prosím neváhejte kontaktovat. návod k pou ití kontakt V pøípadì jakýchkoliv dotazù nás prosím neváhejte kontaktovat. Výhradní distributor znaèky MPIO v ÈR: HBC Europe s.r.o. eleznièní 483/3 1OO 00 Praha 10 Telefon: 800 100 856 website:

Více

DVB-T přijímač/rekordér. Uživatelská příručka

DVB-T přijímač/rekordér. Uživatelská příručka DVB-T přijímač/rekordér Uživatelská příručka 01. Upozornění 1. Nepřechovávejte nebo nepoužívejte přijímač v místě s extrémně vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí či prašností 2. Výrobce nenese odpovědnost

Více

JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA 1 ZAČÍNÁME Popis a ovládací prvky 1. Vypínač/spoušť 2. Kontrolka LED 3. Reproduktor 4. USB port 5. Objektiv 6. Slot pro mikrokartu SD 7. Mikrofon 8. Displej LCD 9. Připojení

Více

MX 400 Sluchátkový výstup Pomìr signál/šum

MX 400 Sluchátkový výstup Pomìr signál/šum 2 technické specifikace - souèásti balení m-cody MX 400 Rozmìry Hmotnost Pamì Formáty souborù Frekvenèní rozsah Sluchátkový výstup Pomìr signál/šum 33,6 x 74,9 x 19,5 mm 48,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB

Více

01. Upozornìní Informace pro uživatele k likvidaci elektrických a elektronických zaøízení

01. Upozornìní Informace pro uživatele k likvidaci elektrických a elektronických zaøízení DVB-T 01. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøijímaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností 2. Výrobce nenese odpovìdnost za poškození pøístroje vinou nesprávného

Více

Obsah. 1. Úvod 1. 2. Bezpečnostní pokyny 1. 3. Některé funkce přehrávače 2. 4. Přenos dat a nabíjení 2. 5. Tlačítka a ovládání 3. 6.

Obsah. 1. Úvod 1. 2. Bezpečnostní pokyny 1. 3. Některé funkce přehrávače 2. 4. Přenos dat a nabíjení 2. 5. Tlačítka a ovládání 3. 6. Obsah 1. Úvod 1 2. Bezpečnostní pokyny 1 3. Některé funkce přehrávače 2 4. Přenos dat a nabíjení 2 5. Tlačítka a ovládání 3 6. Hudba 4 7. Obrázky 6 8. Video 7 9. Fotoaparát 8 10. Diktafon 9 11. FM rádio

Více

PARTYBOX BT. User Manual. Návod k obsluze MT3150

PARTYBOX BT. User Manual. Návod k obsluze MT3150 PARTYBOX BT MT3150 Návod k obsluze User Manual 1 Úvod Pohled shora Děkujeme za koupi tohoto multifunkčního mobilního audio zařízení s funkcí karaoke. Věnujte chvíli čtení tohoto návodu před použitím zařízení.

Více

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) port zadního

Více

2. OBSAH BALENÍ. USB kabel. Sluchátka. MP3 přehrávač Návod k obsluze

2. OBSAH BALENÍ. USB kabel. Sluchátka. MP3 přehrávač Návod k obsluze 1. PROHLÁŠENÍ Nejdříve bychom vám rádi poděkovali za zakoupení našeho MP3 digitálního přehrávače. Před použitím si laskavě pečlivě přečtěte tento návod, abyste přehrávač používali správně. Obsah tohoto

Více

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Černá skříňka DVR23 Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Návod k použití Obsah Popis tlačítek...2 Obsluha a funkce...2 Tlačítko VYPÍNAČ...2 Tlačítko REC...2 Tlačítko

Více

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Černá skříňka DVR23 Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Návod k použití Obsah Popis tlačítek...2 Obsluha a funkce...2 Tlačítko VYPÍNAČ...2 Tlačítko REC...2 Tlačítko

Více

Uživatelská příručka. FULL HD Policejní kamera

Uživatelská příručka. FULL HD Policejní kamera Uživatelská příručka FULL HD Policejní kamera 1 Před použitím si pečlivě přečtěte příručku, budete tak moci lépe využít veškeré funkce, které autokamera nabízí. Pozor 1. Kamera disponuje interní pamětí

Více

SV 92 DVR Návod k použití Uživatelská příručka

SV 92 DVR Návod k použití Uživatelská příručka SV 92 DVR Návod k použití Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Informace k bezpečnému používání... 2 Informace o monitoru... 3 Technická

Více

M-20. 2 technické specifikace - souèásti balení. 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB / 1 GB / 2 GB. ASF, WMA DRM, TXT - záznam WAV

M-20. 2 technické specifikace - souèásti balení. 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB / 1 GB / 2 GB. ASF, WMA DRM, TXT - záznam WAV m-cody M-20 2 technické specifikace - souèásti balení Rozmìry Hmotnost Pamì Formáty souborù Frekvenèní rozsah Sluchátkový výstup Pomìr signál/šum 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB /

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

Lenovo VIBE P1m 8åLYDWHOVNi SĜtUXþND 9

Lenovo VIBE P1m 8åLYDWHOVNi SĜtUXþND 9 Lenovo VIBE P1m Základy Regulatorní prohlášení Na webových stránkách http://support.lenovo.com je k dispozici aktualizovaná a dokument Regulatorní prohlášení. Technické údaje V této sekci jsou uvedeny

Více

CZ Návod k obsluze MP3 NAITECH MPN-606

CZ Návod k obsluze MP3 NAITECH MPN-606 CZ Návod k obsluze MP3 NAITECH MPN-606 Děkujeme za zakoupení přístroje NAITECH. Jeho vývoji jsme věnovali nemálo prostředků, a proto Vám můžeme zaručit jeho prvotřídní kvalitu a 100% funkčnost. Abyste

Více

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Spuštění a nabíjení... 3 Popis kamery a ovládacích prvků...

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. -Tlačítko ON/OFF. Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. -Tlačítko ON/OFF. Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí UŽIVATELSKÝ MANUÁL Použití videokamery do auta -Tlačítko ON/OFF Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí Stiskněte opět tlačítko napájení OFF modrá kontrolka zhasne Upozornění:

Více

MP4 Digitální přehrávač MP3 a MP4

MP4 Digitální přehrávač MP3 a MP4 MP4 Digitální přehrávač MP3 a MP4 Návod k použití 1 Ovládání a hlavní nabídka Přehrávač MP4 je vybaven dotykovým displejem, který vám umožní snadné vizuální ovládání. Klepnutím na odpovídající ikonu funkce

Více

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7,

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, Mini AHD DVR BD-3118 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 Rychlý průvodce a) Připojte zařízení

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

Ekonomická FULL HD kamera do auta, G-senzor

Ekonomická FULL HD kamera do auta, G-senzor Ekonomická FULL HD kamera do auta, G-senzor Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze Video boroskop AX-B520 Návod k obsluze Obsah 1. Bezpečnostní instrukce... 3 2. Popis funkce... 3 3. Technické údaje... 4 4. Popis přístroje... 5 5. Obsluha zařízení... 7 6. Upozornění... 13 2 1. Bezpečnostní

Více

Palubní kamera s FULL HD

Palubní kamera s FULL HD Palubní kamera s FULL HD Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce Miniaturní rozměry www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu 1) 6 IR diod 2) Indikátor 3) 2,7 TFT displej

Více

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1 (cz) Tablet S7.1 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si zakoupili Tablet PC. Tento manuál Vám představí funkce tohoto zařízení, kterým je potřeba věnovat pozornost. Prosím, přečtěte si tento manuál řádně

Více

FULL HD kamera do auta s GPS a gyroskopem

FULL HD kamera do auta s GPS a gyroskopem FULL HD kamera do auta s GPS a gyroskopem Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce Miniaturní rozměry www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu 1) Reproduktor 2) IR přísvit

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

V.1.0. Music Mover. Návod k použití Strana 1-10 CZ

V.1.0. Music Mover. Návod k použití Strana 1-10 CZ V.1.0 Music Mover Návod k použití Strana 1-10 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. O tomto návodu... 2 3. Poznámky... 2 4. Funkce... 2 5. Obsah balení... 2 6. Před použitím... 3 7. Obsluha... 4 8. Hlavní menu...

Více

SFP 5970 USER S MANUAL NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD NA OBSLUHU FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV INSTRUKCJA OBSŁUGI. SQUARE MP4 Player SQUARE MP4 PŘEHRÁVAČ

SFP 5970 USER S MANUAL NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD NA OBSLUHU FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV INSTRUKCJA OBSŁUGI. SQUARE MP4 Player SQUARE MP4 PŘEHRÁVAČ SFP 5970 USER S MANUAL NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD NA OBSLUHU FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV INSTRUKCJA OBSŁUGI SQUARE MP4 Player SQUARE MP4 PŘEHRÁVAČ MP4 PREHRÁVAČ SQUARE Q5 SQUARE Q5 - MP4 LEJÁTSZÓ ODTWARZACZ MP4

Více

T-Mobile SpeedManager. Postup nastavení T-Mobile SpeedManager pro PC/notebook

T-Mobile SpeedManager. Postup nastavení T-Mobile SpeedManager pro PC/notebook T-Mobile SpeedManager Postup nastavení T-Mobile SpeedManager pro PC/notebook Obsah Na koho se mohu obrátit s žádostí o pomoc? 3 Instalace T-Mobile SpeedManager 4 Optimalizace provozu 4 Session Continuity

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

ÚVOD. Struktura produktu

ÚVOD. Struktura produktu ÚVOD Děkujeme Vám za zakoupení tohoto digitálního video rekordéru. Paměť vašeho rekordéru může být rozšířená až na 32GB a poskytnout vám tak mimořádný výkon. Nejdřív si prosím přečtěte uživatelský návod.

Více

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM 1 Obsah Obsah O produktu 3 Schéma zapojení 4 Stručný návod k obsluze 6 Systém 8 Nastavení zvuku 10 Navigace 11 DAB 12 HDMI 14 TV 15 AV vstup 17 USB / SD 18 Přenos souborů 24

Více

BDVR 2.5. Návod na použití

BDVR 2.5. Návod na použití Vážený zákazníku! Děkujeme Vám, za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis Zařízení 2 1) SD slot 2) Zelená LED (spuštěné zařízení)

Více

Návod k použití / česky

Návod k použití / česky Návod k použití / česky Strana 1 z 11 Výstraha Nevystavujte přístroj silným nárazům a zabraňte pádu z výšky. Nepoužívejte přístroj v extrémně studených, horkých nebo prašných podmínkách. Nevystavujte ho

Více

Rikomagic MK05. Uživatelská příručka CZ

Rikomagic MK05. Uživatelská příručka CZ Rikomagic MK05 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK05 Rikomagic MK05 je výkonný čtyřjádrový TV Box na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex procesorem a grafikou Mali

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití

SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití Pro bezpečné používání Varování Nerozebírejte, nepokoušejte se opravit nebo manipulovat s tímto metronomem, mohlo by dojít ke zkratu. Nepoužívejte tlačítka,

Více

HD AUTOKAMERA Návod k použití

HD AUTOKAMERA Návod k použití HD AUTOKAMERA Návod k použití 87231 Před použitím si pečlivě přečtěte příručku, budete tak moci lépe využít veškeré funkce, které autokamera nabízí. Pozor 1. Vložte do autokamery paměťovou kartu a naformátujte

Více

Diktafon UR-12 ve formě USB flash disku

Diktafon UR-12 ve formě USB flash disku Diktafon UR-12 ve formě USB flash disku Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. HD kamera do auta HQS-205A je špičkové řešení pro náročné uživatele

Více

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS QSG_cze 29/12/04 15:19 Page 61 Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS Než začnete systém používat, prostudujte si tyto informace. Přejeme vám skvělé zážitky se zařízením osobní zvukový systém (pss)

Více

kontakt CA-S650 zaèínáme s CA-S technické specifikace CA-S650 Popis pøístroje

kontakt CA-S650 zaèínáme s CA-S technické specifikace CA-S650 Popis pøístroje kontakt V pøípadì jakýchkoliv dotazù nás prosím neváhejte kontaktovat. Výhradní distributor znaèky CM-TECH v ÈR: HBC-Europe s.r.o. eleznièní 3 100 00 Praha 10 Telefon: 800 100 856 www.cm-tech.cz Online

Více

FULL HD kamera do auta s gyroskopem a možností GPS

FULL HD kamera do auta s gyroskopem a možností GPS FULL HD kamera do auta s gyroskopem a možností GPS Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce Gyroskop pro monitoring náhlých změn směru www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu

Více

MP4 PŘEHRÁVAČ. Model: 562X NÁVOD K OBSLUZE

MP4 PŘEHRÁVAČ. Model: 562X NÁVOD K OBSLUZE MP4 PŘEHRÁVAČ Model: 562X NÁVOD K OBSLUZE Upozornění! Informace pro uživatele k likvidaci elektrických a elektronických zařízení Uvedený symbol na výrobku nebo v průvodní dokumentaci znamená, že použité

Více

1 2 3 4 5 6 7 Funkãní tlaãítka Stav Stisknutí tlaãítka Funkce Zapnutí Dlouze Vypnutí Vypnutí Krátce Zapnutí Zastaveno / pozastaveno Krátce Pfiehraje soubory. Pfiehrávání Krátce Pozastaví pfiehrávání. Pozastaveno

Více

ÈESKY BAREVNÝ TV PØIJÍMAÈ XENTIA 55 ST 55-405/8 DOLBY

ÈESKY BAREVNÝ TV PØIJÍMAÈ XENTIA 55 ST 55-405/8 DOLBY ÈESKY BAREVNÝ TV PØIJÍMAÈ XENTIA 55 ST 55-405/8 DOLBY OBSAH 4 Instalace a bezpeènost 6 Na první pohled Èelní panel televizoru Zadní strana televizoru Dálkový ovladaè 8 Pøipojení a pøíprava Pøipojení antény

Více

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje:

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje: Kamera Angel Eye Návod k použití Výhody přístroje: Delší výdrž při nepřetržitém nahrávání videa až 6 hodin Ideální k ukrytí do oděvu, např. do knoflíku DVR přijímač s možností použít kartu až 32GB www.spyshops.cz

Více

DS-430DVR2. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka

DS-430DVR2. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka DS-430DVR2 Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka Uživatelská příručka Předmluva Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje

Více

Přístroj podporuje 16 druhů formátů souborů, mezi které patří PDF, CHM, EPUB, TXT, HTM, HTML, RTF, PDB, DJVU, DJV, iw44, iw4, FB2, PRC, MOBI, a TCR.

Přístroj podporuje 16 druhů formátů souborů, mezi které patří PDF, CHM, EPUB, TXT, HTM, HTML, RTF, PDB, DJVU, DJV, iw44, iw4, FB2, PRC, MOBI, a TCR. Základní ovládání Chcete-li zapnout přístroj, stiskněte a podržte tlačítko napájení. Po úvodní obrazovce se automaticky se otevře hlavní nabídka na obrazovce Domů. Hlavní nabídka obsahuje položky Knihy,

Více

FULL HD kamera do auta

FULL HD kamera do auta FULL HD kamera do auta Návod k obsluze Výhody produktu: Cenově velmi dobře dostupná kamera FULL HD kamera Jednoduché ovládání www.spionazni-technika.cz Stránka 1 Diagram produktu 1) Mini USB konektor 2)

Více

Stručný návod k rychlému použití

Stručný návod k rychlému použití Audiopřehrávač Philips GoGear CZ SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04B SA1MXX04K SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX08K Stručný návod k rychlému použití Začínáme Celkový pohled

Více

Uživatelský manuál. Format Convert V3.1

Uživatelský manuál. Format Convert V3.1 Uživatelský manuál Format Convert V3.1 Obsah Obsah 1 Kapitola 1 - Popis softwaru Systémové požadavky 2 Podporovaná zařízení a formáty 2 Odinstalace 3 Kapitola 2 - Ovládání Výběr formátu souboru 4 Výběr

Více

FM modulátor SWM 165 RDS CZ NÁVOD K OBSLUZE

FM modulátor SWM 165 RDS CZ NÁVOD K OBSLUZE FM modulátor SWM 165 RDS CZ NÁVOD K OBSLUZE HLAVNÍ FUNKCE: Výběr režimu přehrávání nebo složky jedním stisknutím tlačítka Velký 1,4 (3,5 cm) displej se zobrazením názvu a textu skladby Můžete přenášet

Více

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce kamery... 1 Popis kamery

Více