CINEMA MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CINEMA MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka"

Transkript

1 CORE CINEMA MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

2 Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè bìhem øízení motorového vozidla nebo kola. 3. Chraòte LCD displej pøed promáèknutím. 4. Výrobce nenese odpovìdnost za poškození pøístroje vinou nesprávného zacházení nebo fyzické újmy. 5. Výrobce nenese odpovìdnost za data uložená v pamìti pøehrávaèe. 6. Produkt èistìte pouze hadøíkem, nepoužívejte èistící prostøedky a jiné chemikálie. 7. Nesnažte se pøístroj opravit svépomocí. 8. Neposlouchejte hudbu dlouho na nejvyšší hlasitost, mùže dojít k poškození sluchu. 9. Výdrž baterie se mùže mìnit v závislosti na typu pøehrávaných souborù a nastavení pøehrávaèe. 10. Pøístroj je napájen interním akumulátorem. Jedná se o spotøební materiál, jehož výkonnost mùže vlivem chemických procesù èasem klesat. Nejedná se však o vadu baterie a tento jev nelze reklamovat. 11. Pokud je baterie slabá nebo na displeji bliká symbol prázdné baterie, èlánek dobijte. Pokud dojde k náhlému vypnutí pøehrávaèe vinou vybité baterie, mùže dojít k poškození dat èi funkcí pøístroje. 12. Pøehrávaè nenechávejte pøipojený k poèítaèi déle, než je nutné. Informace pro uživatele k likvidaci elektrických a elektronických zaøízení Uvedený symbol na výrobku nebo v prùvodní dokumentaci znamená, že použité elektronické výrobky nesmí být likvidovány spoleènì s komunálním odpadem. Za úèelem správné likvidace výrobku jej odevzdejte na urèených sbìrných místech, kde budou pøijata zdarma. Správnou likvidací tohoto produktu pomùžete zachovat cenné pøírodní zdroje a napomáháte prevenci potenciálních negativních dopadù na životní pro-støedí a lidské zdraví, což by mohly být dùsledky nesprávné likvidace odpadù. Další po-drobnosti si vyžádejte od místního úøadu nebo nejbližšího sbìrného místa. Pøi nesprávné likvidaci tohoto odpadu mohou být v souladu s národními pøedpisy udìleny pokuty.

3 Popis pøehrávaèe Zaèínáme Pokud používáte pamì ovou kartu (není souèástí pøíslušenství), zasouvejte a vysouvejte ji pouze, když je pøehrávaè vypnutý. Dobíjení baterie Baterii pøehrávaèe mùžete nabíjet buï pomocí PC, nebo sí ovým adaptérem pøímo z elektrické zásuvky. 1. Propojte pøehrávaè s PC pomocí USB kabelu (souèást pøíslušenství); na displeji se objeví symbol USB koncovky. 2. Po skonèení nabíjení odpojte pøehrávaè od PC. Pøi nabíjení pomocí sí ového adaptéru je proces nabíjení indikován animovaným symbolem baterie, který se zobrazí na displeji pøehrávaèe. Bìhem nabíjení pøehrávaèe pomocí adaptéru mùžete pøehrávaè bez omezení používat, mìjte však na pamìti, že používání pøehrávaèe bìhem nabíjení prodlužuje celkovou dobu nabíjení. Poznámka: PØED PRVNÍM POUŽITÍM PØEHRÁVAÈE BATERII PLNÌ NABIJTE. BÌHEM NABÍJENÍ MUSÍ BÝT PC ZAPNUTO. VAROVÁNÍ Nevymìòujte baterii svépomocí. Neautorizovaným otevøením pøístroje ztrácíte nárok na zákonnou záruku!

4 Zapnutí pøístroje 1. Posuòte pøepínaè [ON/OFF] doprava a pøidržte jej v této poloze po cca 2 sec. 2. Na displeji se zobrazí uvítací nápis, nyní je pøehrávaè zapnutý. 3. Na displeji se po spuštìní automaticky otevøe nabídka hlavního Menu Tlaèítky vybíráte požadovaný režim (Hudba, Video, Rádio, atd.) Krátkým stisknutím tl. [MENU] spouštíte jednotlivé režimy Pomocí tl. [ESC] se vrátíte zpìt do nabídky hlavního Menu 4. Pøehrávaè vypnete opìt posunutím pøepínaèe [ON/OFF] doprava a pøidržením v této poloze na dobu cca 2 sec. Funkce HOLD Tato funkce slouží pro uzamèení všech tlaèítek pøehrávaèe tak, aby nedocházelo k jejich nechtìnému stisknutí napø. pøi nošení pøehrávaèe v kapse. Uzamèení tlaèítek: posuòte pøepínaè [ON/OFF] doleva. Uzamèení tlaèítek je indikováno symbolem zámku v levém horním rohu displeje. Odemèení tlaèítek: posuòte pøepínaè [ON/OFF] zpìt do neutrální polohy (= uprostøed). Propojení s poèítaèem Pøehrávaè je možno propojit s PC pomocí standardního USB kabelu (souèást pøíslušenství). Propojení obou zaøízení slouží k pøenosu souborù a dobíjení vestavìné baterie pøehrávaèe. Pøehrávaè nepodporuje pøenosy dat pod Windows 98. Kopírování souborù 1. Propojte pøehrávaè s PC pomocí USB kabelu (souèást pøíslušenství). 2. K pøesunu a kopírování souborù mezi pøehrávaèem a PC používejte váš bìžný PC manažer souborù. 3. Po skonèení kopírování odpojte USB kabel (viz. níže). Odpojení pøehrávaèe od PC Dodržujte, prosím tento postup, vyhnete se tím pøípadnému poškození pøístroje. 1. Levým tlaèítkem myši kliknìte na ikonu Bezpeènì odebrat hardware, umístìnou v pravé èásti hlavního panelu na monitoru vašeho PC. 2. Vyberte položku Velkokapacitní pamì ové zaøízení USB a kliknìte na tlaèítko Ukonèit. 3. Odpojte pøehrávaè od PC. VAROVÁNÍ Neodpojujte pøehrávaè bìhem pøehrávání hudebních souborù z pøehrávaèe na vašem PC! Neodpojujte pøehrávaè pøi kopírování souborù, mohlo by dojít k poškození pøístroje!

5 Reset pøehrávaèe V pøípadì, že se pøehrávaè tzv. kousne" (= maèkání tlaèítek nemá žádnou odezvu, pøehrávaè nereaguje, obraz na displeji zamrzl), je nutno jej resetovat. Reset provedete pøidržením pøepínaèe [ON/OFF] v poloze vpravo, po dobu cca 8 sec. Pøi resetu dojde k vypnutí pøístroje a všechny uživatelské volby jsou vráceny do pùvodního továrního nastavení. Po resetu mùžete pøehrávaè bez problémù znovu zapnout. Hlavní Menu Nabídka hlavního Menu se zobrazí automaticky po zapnutí pøehrávaèe; v této nabídce vybíráte a spouštíte požadovaný režim. Pokud se již nacházíte pøímo v nìkterém z režimù, do nabídky hlavního Menu se vrátíte opakovaným stisknutím tl. [ESC]. K dispozici je 9 rùzných režimù: Music: pøehrávání hudby Video: pøehrávání videa Photo: prohlížení obrázkù a fotek ebook: zobrazení elektronických textù Radio: poslech FM rádia Record: záznam hlasu, funkce diktafon Other Function: hodiny a kalendáø Media Library: práce se soubory v pamìti pøehrávaèe Settings: nastavení pøehrávaèe Ovládání nabídek menu Tato pravidla platí obecnì pro ovládání nabídek hlavního Menu, Katalogu skladeb i nabídek Submenu ve spuštìných režimech Tlaèítky vybíráte jednotlivé položky (= režimy, funkce, soubory...) Krátkým stisknutím tl. [MENU] potvrzujete volbu, pøípadnì spouštíte vybraný režim Pomocí tl. [ESC] se v nabídkách vracíte o úroveò výš; opakovaným stisknutím tohoto tlaèítka se vrátíte z libovolné aktuální nabídky zpìt do hlavního Menu. Pøehrávání hudby V nabídce hlavního Menu vyberte tl. ikonu MUSIC, volbu potvrïte stisknutím [MENU]; otevøe se Katalog skladeb (= hudebních souborù) uložených ve vašem pøehrávaèi. Všechny skladby jsou v katalogu setøídìny do nìkolika skupin, vytvoøených pomocí ID tagù jednotlivých skladeb; ovládání katalogu: viz. Ovládání nabídek menu.

6 Položky katalogu skladeb All Music - zobrazí všechny skladby uložené v pøehrávaèi Artist - rozdìlí skladby do skupin podle interpreta Album - rozdìlí skladby do skupin podle názvu alba Title - zobrazí abecední seznam všech skladeb Record - zobrazí zvukové záznamy poøízené z FM vysílání nebo interním mikrofonem Dir List - zobrazí hudební soubory rozd?lené do složek MediaLib Update Aktualizace katalogu, tato funkce naète dostupné informace o skladbách z jejich ID tagù. Aktualizaci je tøeba provést vždy, když zkopírujete do pøehrávaèe nové skladby. Pøehrávání Pøehrávání pozastavíte a znovu spustíte opakovaným posunutím pøepínaèe [ON/OFF] doprava. Krátkým stisknutím tl. se pøesunete na pøedchozí/ následující skladbu. Pøidržením tl. pøevíjíte aktuální skladbu vpøed/ vzad. Nastavení hlasitosti Hlasitost se nastavuje stejným zpùsobem také v režimech Video a Rádio. Tlaèítkem [VOL] aktivujte nastavení hlasitosti (údaj o hlasitosti v levém dolním rohu displeje se zelenì rozsvítí) Tl. nastavte požadovanou úroveò hlasitosti Výbìr pøehrávané skladby Opakovaným stisknutím tl. [ESC] se postupnì vrátíte pøes jednotlivé nabídky Katalogu skladeb až do základního okna celého Katalogu; výbìr skladby z Katalogu: viz. výše. Smyèka A-B Tato funkce slouží pro opakované pøehrávání urèitého úseku skladby (vhodné napø. pøi poslechu mp3 s výukou cizího jazyka). Smyèka A-B se ovládá tl. [MENU]: 1. Prvním dlouhým stisknutím nastavíte zaèátek opakovaného úseku (bod A) 2. Druhým stisknutím nastavíte konec tohoto úseku (bod B) 3. Automaticky se spustí pøehrávání nastavené smyèky 4. Dalším pøidržením [MENU] ukonèíte režim Smyèka A-B. Nastavení Pøehrávání hudby Nabídku aktuálního Submenu, ve kterém mùžete mìnit nastavení režimu Pøehrávání hudby otevøete krátkým stisknutím tl. [MENU]. Ovládání nabídek nastavení viz výše; nabídku Submenu zavøete tl. [ESC].

7 Možnosti pøehrávání skladeb (Repeat Mode) Skladba 1x; Opakovat skladbu; Obsah složky 1x; Opakovat všechny skladby; Ukázky Poøadí skladeb (Play Mode) Normální; Náhodné Speciální zvukové efekty (MSEQ) 3D, Bass efekt, LEQ Ekvalizér (EQ Select) Normální, MSEQ, Rock, Pop, Klasika, Bass efekt, Jazz, Uživatelská køivka EQ Nastavení uživatelské køivky EQ (User EQ Setup) Tlaèítky volíte postupnì jednotlivá frekvenèní pásma, pøípadnì potvrzovací tl. Ano/ Ne Tl. [VOL] aktivujete/ deaktivujete zmìnu nastavení køivky ve vybraném pásmu, samotné nastavení provedete opìt tl. Tento režim ukonèíte a provedené zmìny uložíte/ zrušíte stisknutím tl. [MENU] nad jedním z potvrzovacích tl. Ano/ Ne Video V nabídce hlavního Menu vyberte tl. ikonu VIDEO, volbu potvrïte stisknutím [MENU], otevøe se lokální Prohlížeè souborù. Tlaèítky vyberte požadovaný film (= video soubor) Pøehrávání spustíte stisknutím [MENU] Pøehrávání videa pozastavíte a znovu spustíte opakovaným posunutím pøepínaèe [ON/OFF] doprava Krátkým stisknutím tl. se pøesunete na pøedchozí/ následující video. Pøidržením tl. pøevíjíte aktuální video vpøed/ vzad. Tl. [ESC] ukonèíte pøehrávání videa, automaticky se otevøe lokální Prohlížeè souborù. Pozn.: pøehrávané video soubory jsou omezeny maximálním rozlišením 720 x 576 pro RMVB a 800 x 480 pro AVI soubory. Obrázky V nabídce hlavního Menu vyberte tl. ikonu PHOTO, volbu potvrïte stisknutím [MENU], otevøe se lokální Prohlížeè souborù. Tlaèítky vyberte požadovaný obrázek (formát JPEG, BMP, GIF) Obrázek otevøete stisknutím tl. [MENU] Krátkým stisknutím tl. otevøete pøedchozí/ následující obrázek. Tl. [ESC] ukonèíte prohlížení obrázkù, automaticky se otevøe lokální Prohlížeè souborù.

8 Submenu Nabídku aktuálního Submenu, ve kterém mùžete mìnit nastavení režimu Obrázky, otevøete krátkým stisknutím tl. [MENU]. Ovládání nabídek Submenu Otoèit obrázek doprava (Rotate Right) Otoèit obrázek doleva (Rotate Left) Zvìtšit obrázek (Zoom In) Zvìtšeným obrázkem je možno posunovat tl.. Zmenšit obrázek (Zoom Out) Slide Show Pomocí této volby mùžete nastavit dobu, po kterou mají být zobrazeny jednotlivé snímky bìhem Slide Show (= automatické prohlížení). Volby: Vypnuto, 5 až 15 sec Slide show spustíte výbìrem nìkteré z èasových hodnot; pro ukonèení Slide show stisknìte tl. [MENU] a vyberte hodnotu Vypnuto. Text V nabídce hlavního Menu vyberte tl. ikonu ebook, volbu potvrïte stisknutím [MENU], otevøe se lokální Prohlížeè souborù. Tlaèítky vyberte požadovaný textový soubor (formát TXT) Textový soubor otevøete stisknutím tl. [MENU] Pomocí tlaèítek listujete textovým souborem Tl. [ESC] zavøete aktuální textový soubor, poté se otevøe lokální Prohlížeè souborù. Submenu Nabídku aktuálního Submenu, ve kterém mùžete mìnit nastavení režimu Text otevøete krátkým stisknutím tl. [MENU]. Ovládání nabídek Submenu Pøejít na stránku (Page Jump) Nalistuje vybranou stránku textu; tl. zvolte èíslo stránky, potvrïte [MENU] Vytvoøit záložku (Save Mark) Vytvoøí záložku v textu na aktuálnì nalistované stranì; tl. zvolte èíslo záložky, potvrïte [MENU] Naèíst záložku (Load Mark) Nalistuje stránku textu podle zvolené záložky; zvolte èíslo záložky, potvrïte [MENU]. Vymazat záložku (Del Mark) Vymaže vybranou záložku ze seznamu; zvolte èíslo záložky, potvrïte [MENU] Velikost písma (Set Font) Nastavení velikosti písma zobrazeného textu. VOLBY: Malé, Støední, Velké Barva písma (Set Color) Nastavení barvy písma zobrazeného textu. Volby: Zelené, Modré, Èervené, Èerné

9 Automatické listování (FLIP TIME) Nastavení doby, po kterou mají být zobrazeny jednotlivé stránky textu bìhem automatického listování. Volby: Vypnuto, 10 až 30 sec Automatické listování spustíte výbìrem nìkteré z èasových hodnot; pro ukonèení Automatického listování stisknìte tl. [MENU] a zvolte Vypnuto. Rádio V nabídce hlavního Menu vyberte tl. ikonu RADIO, volbu potvrïte stisknutím tlaèítka [MENU]. Submenu Nabídku aktuálního Submenu, ve kterém mùžete mìnit nastavení a spouštìt dostupné funkce režimu Text otevøete krátkým stisknutím tl. [MENU]. Ovládání nabídek Submenu Ruèní ladìní (Search By Hand) Slouží k ruènímu ladìní FM stanic pomocí tl., krok 0,1 MHz. Automatické ladìní (Auto Search) Automaticky prohledá celý rozsah FM pásma a uloží nalezené stanice do pamìti FM stanice uložené v pamìti (Preset Mode) Pomocí tlaèítek volíte mezi FM stanicemi uloženými v pamìti. Uložení FM stanice do pamìti (Save Channel) Zobrazí seznam všech pozic v pamìti, dostupných pro uložení nalezené FM stanice. Tlaèítky zvolte pozici v pamìti, potvrïte [MENU]. Vymazání FM stanice z pamìti (Delete Channel) Zobrazí seznam všech pozic v pamìti; tl. zvolte nìkterou z uložených FM stanic, vymazání provedete tl. [MENU]. Mono/Stereo (Stereo Switch) Pøepíná signál Mono/ Stereo. Volba FM pásma podle regionu (Receive Area) Upraví kmitoètový rozsah prohledávaného FM pásma podle regionu. Volby: Èína, Japonsko, USA, Evropa, Místní rozhlas Záznam FM vysílání (FM Record) Spustí záznam aktuálního FM vysílání; posunutím pøepínaèe [ON/OFF] pozastavíte/ znovu spustíte záznam, tl. [ESC] záznam ukonèíte; poøízený zvukový záznam je automaticky uložen ve formátu *.wav do složky RECORD. Záznam zvuku V nabídce hlavního Menu vyberte tl. ikonu RECORD, volbu potvrïte stiskem [MENU]. Tento režim slouží k poøízení zvukového záznamu pomocí vestavìného mikrofonu (= funkce diktafon). Všechny záznamy jsou automaticky ukládány ve formátu *.wav do složky RECORD.

10 Posunutím pøepínaèe [ON/OFF] doprava spustíte/ pozastavíte/ znovu spustíte záznam Stisknutím tl. [ESC] záznam ukonèíte Soubory s poøízenými zvukovými záznamy pøehrajete v režimu Pøehrávání hudby (viz. døíve). Kvalita záznamu Tlaèítkem [MENU] otevøete okno Nastavení kvality záznamu. Volby: Nízká, Vysoká Stopky a kalendáø V nabídce hlavního Menu vyberte tl. ikonu OTHER FUNC, volbu potvrïte stisknutím [MENU]. Stopky Pomocí tl. [ ] spustíte/ pøerušíte/ znovu spustíte èasomíru, tlaèítkem [ ] údaje vynulujete. Kalendáø Tl. [MENU] postupnì vybíráte údaj ke zmìnì v poøadí Den-Mìsíc-Rok mìníte hodnotu zvoleného údaje [VOL] nastavujete smìr pohybu kurzoru doleva-doprava nebo nahoru/dolù K ukonèení obou režimù použijte tl. [ESC]. Navigace V nabídce hlavního Menu vyberte tl. ikonu MEDIA LIB, volbu potvrïte stisknutím [MENU]. V tomto režimu máte pøístup k veškerému obsahu pamìti pøehrávaèe, pøípadnì obsahu vložené pamì ové karty. Mùžete procházet složky a otevírat, spouštìt nebo mazat jednotlivé soubory. Mazání souborù 1. Tl. zvolte požadovaný soubor. 2. Po stisknutí tl. [VOL] se zobrazí dialogové okno, s potvrzovacími tlaèítky Ano/ Ne 3. Pro vymazání souboru stisknìte [MENU] nad tlaèítkem Ano; tím byl soubor vymazán z pamìti pøehrávaèe. Nastavení V nabídce hlavního Menu vyberte tl. ikonu SETTINGS, volbu potvrïte stisknutím [MENU], zobrazí se seznam dostupných nabídek Nastavení pøehrávaèe, rozdìlený do nìkolika skupin (Display, System...). DISPLEJ Settings Display Setting Doba podsvícení (Light time): 5 až 30 sec. nebo Trvale zapnuto Kontrast (Brightness): 1 až 5

11 SYSTÉM Settings System Setting Aktualizace firmwaru (Upgrade): potvrzení Ano/ Ne Obnovení pùvodních nastavení: potvrzení Ano/ Ne POZADÍ Settings Desktop Volba motivu pozadí displeje JAZYK Settings Language Volba jazyka ovládacího prostøedí INFORMACE O SYSTÉMU Settings System information Zobrazí dostupné informace o pøehrávaèi (verze èipu a firmwaru, kapacita pamìti...) ÈAS A DATUM Settings Time Setting Tl. mìníte hodnotu zvoleného údaje; [VOL] vybíráte údaj ke zmìnì; [MENU] pøepínáte mezi nastavením èasu a data AUTOMATICKÉ VYPNUTÍ Settings Autoshut Time 3 až 20 min nebo Žádné automatické vypnutí Technické specifikace Rozmìry, hmotnost Podporované formáty Frekvenèní odezva USB Port Interní pamì Formát záznamu Displej Signál/šum Výstupní výkon Konektor sluchátek Napájení Provozní doba Systém souborù 84 x 47 x 10 mm, 57 g MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, JPEG, BMP, GIF, RMVB, AVI, TXT 20 Hz - 20 khz USB 2.0 Hi-Speed 4 / 8 GB WAV TFT 3,0" (7,6cm), 400x240, 16 mil. barev >85dB 2x 10mW (32Ohm) 3,5mm jack Li-Pol akumulátor cca 20 hodin FAT/FAT32

12 kontakt V pøípadì jakýchkoliv dotazù nás prosím neváhejte kontaktovat. Distributor pro ÈR: EU3C Czech s.r.o. Štìrboholská 1434/102A Praha 10 website: linka technické podpory: Po-Pá 9-17 hod. Výrobce si vyhrazuje právo na zmìnu parametrù výrobku, pøíslušenství nebo funkcí uvedených v tomto návodu bez pøedchozího upozornìní. Použití obrázky jsou ilustraèní Registrované obchodní znaèky zmínìné v textu jsou majetkem jejich právoplatných vlastníkù.

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka CORE DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte

Více

Návod k použití přehrávače RAMOS RM970

Návod k použití přehrávače RAMOS RM970 Návod k použití přehrávače RAMOS RM970 Popis: 1. výstup na sluchátka 2. slot na paměťovou kartu MicroSD 3. USB konektor 4. tlačítko zámku, zapnutí/vypnutí, pauza 5. tlačítko Escape 6. tlačítko VOLUME 7.

Více

ZÁSADY PŘI POUŽÍVÁNÍ PŘEHRÁVAČE

ZÁSADY PŘI POUŽÍVÁNÍ PŘEHRÁVAČE Obsah OBSAH 1 ZÁSADY PŘI POUŽÍVÁNÍ PŘEHRÁVAČE 3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 3 POKYNY PRO POUŽÍVÁNÍ SLUCHÁTEK 3 POKYNY PRO POUŽÍVÁNÍ BATERIÍ 3 POPIS PŘEHRÁVAČE 3 PŘÍSLUŠENSTVÍ 4 UMÍSTĚNÍ TLAČÍTEK A POPIS FUNKCÍ

Více

DAH 1500. MP3 přehrávač. Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0

DAH 1500. MP3 přehrávač. Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0 DAH 1500 MP3 přehrávač Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0 Péče a údržba: Nepoužívejte při manipulaci s přehrávačem nepřiměřenou sílu. Chraňte před mechanickým poškozením, pády,

Více

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál MP4 ipulse 5 Uživatelský manuál, Technické specifikace 3,8cm (1.5") CSTN displej s 65tisíci barev (128X128 pixel) Podporuje MP1, MP2, MP3, WMA, WMV, ASF, WAV formáty AMV filmový formát, AVI filmový formát

Více

Průvodce Quick Start AU822 (Cover)

Průvodce Quick Start AU822 (Cover) Průvodce Quick Start AU822 (Cover) Obsah Přehled o výrobku... 4 Základní funkce... 5 Režim hudby... 6 Režim video... 8 Režim nahrávání... 8 FM Tuner... 10 Prohlížeč obrázků...11 Režim e-book... 12 Nastavení

Více

Špičkový diktafon nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě

Špičkový diktafon nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě Špičkový diktafon nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Volitelná kvalita nahrávání Volitelné nahrávání detekcí zvuku Nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě

Více

M-20. 2 technické specifikace - souèásti balení. 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB / 1 GB / 2 GB. ASF, WMA DRM, TXT - záznam WAV

M-20. 2 technické specifikace - souèásti balení. 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB / 1 GB / 2 GB. ASF, WMA DRM, TXT - záznam WAV m-cody M-20 2 technické specifikace - souèásti balení Rozmìry Hmotnost Pamì Formáty souborù Frekvenèní rozsah Sluchátkový výstup Pomìr signál/šum 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB /

Více

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah Hudební přehrávač mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Upozornění Parametry Popis displeje Základní operace Systémové menu Poslech hudby Záznam zvuku Správce souborů Prohlížeč obrázků FM rádio Elektronické

Více

Acer MP150. Uživatelská příručka. Verze 1.0

Acer MP150. Uživatelská příručka. Verze 1.0 Acer MP150 Uživatelská příručka Verze 1.0 Autorská práva Copyright 2006 Acer Inc., všechna práva vyhrazena. Žádná část této příručky nesmí být reprodukována, uložena ve vyhledávacím systému, překládaná

Více

Obsah. 1. Úvod 1. 2. Bezpečnostní pokyny 1. 3. Některé funkce přehrávače 2. 4. Přenos dat a nabíjení 2. 5. Tlačítka a ovládání 3. 6.

Obsah. 1. Úvod 1. 2. Bezpečnostní pokyny 1. 3. Některé funkce přehrávače 2. 4. Přenos dat a nabíjení 2. 5. Tlačítka a ovládání 3. 6. Obsah 1. Úvod 1 2. Bezpečnostní pokyny 1 3. Některé funkce přehrávače 2 4. Přenos dat a nabíjení 2 5. Tlačítka a ovládání 3 6. Hudba 4 7. Obrázky 6 8. Video 7 9. Fotoaparát 8 10. Diktafon 9 11. FM rádio

Více

1. Bezpečnostní pokyny

1. Bezpečnostní pokyny 1. Bezpečnostní pokyny Tento návod obsahuje důležité bezpečnostní pokyny a informace o správném používání zařízení. Aby nedošlo k nějaké nehodě, pozorně si jej přečtěte a ujistěte se, že rozumíte všem

Více

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Pohled zepředu: Pohled seshora: 1. stop tlačítko - stisknutím zastavíte přehrávání souborů, podržením 1sekundy vypnete přístroj 2. přehrávání a pauza - stisknutím

Více

NA130. Automobilový multimediální přehrávač

NA130. Automobilový multimediální přehrávač NA130 Automobilový multimediální přehrávač Uživatelská příručka Obsah Obsah balení... 2 Postup montáže... 3 Funkce tlačítek přehrávače... 5 Funkce tlačítek dálkového ovladače... 5 Volba zdroje přehrávání...

Více

Návod k použití / česky

Návod k použití / česky Návod k použití / česky Strana 1 z 11 Výstraha Nevystavujte přístroj silným nárazům a zabraňte pádu z výšky. Nepoužívejte přístroj v extrémně studených, horkých nebo prašných podmínkách. Nevystavujte ho

Více

DS20B 2G. MP3 přehrávač. Paměť 2GB Rozhraní USB 2.0 Šifrovaný disk Záznamník FM radiopřijímač

DS20B 2G. MP3 přehrávač. Paměť 2GB Rozhraní USB 2.0 Šifrovaný disk Záznamník FM radiopřijímač DS20B 2G MP3 přehrávač Paměť 2GB Rozhraní USB 2.0 Šifrovaný disk Záznamník FM radiopřijímač Základní vlastnosti a charakteristiky: Vnitřní paměť 2GB Přehrávání formátů MP3, WMA. FM přijímač s 20ti předvolbami.

Více

PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK. PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze

PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK. PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK S tímto přenosným MP3 přehrávačem můžete poslouchat hudbu mnohem pohodlněji než s jakýmkoli jiným zařízením.

Více

DVR23N Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR23N Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR23N Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Obsah Uživatelská příručka Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Před spuštěním kamery... 2 Napájení kamery...2 Paměťová karta...3 Ovládací prvky

Více

Pøehrávaè MP3 typ MP-200 Pøíruèka uživatele

Pøehrávaè MP3 typ MP-200 Pøíruèka uživatele Pøehrávaè MP3 typ MP-200 Pøíruèka uživatele Kvùli bezproblémovému vyøízení záruky si zde prosím poznamenejte sériové èíslo pøístroje. Pøi nárokování záruky jej zašlete se svým záruèním listem a kopií faktury

Více

MP4 přehrávač EVOLVE. Uživatelská příručka

MP4 přehrávač EVOLVE. Uživatelská příručka MP4 přehrávač EVOLVE Uživatelská příručka Děkujeme vám za zakoupení tohoto MP4 přehrávače. Doporučujeme, abyste se před jeho zapnutím seznámili s tímto návodem k použití a poznali tak všechny funkce přehrávače.

Více

F10U. Multimediální přehrávač. Podpora karet MMC/SD. Menu kompletně v češtině. Přehrává MP3, videoklipy SMV*, diktafon, FM radiopřijímač...

F10U. Multimediální přehrávač. Podpora karet MMC/SD. Menu kompletně v češtině. Přehrává MP3, videoklipy SMV*, diktafon, FM radiopřijímač... F10U Multimediální přehrávač Podpora karet MMC/SD Menu kompletně v češtině Přehrává MP3, videoklipy SMV*, diktafon, FM radiopřijímač... *Konverzní program je na přiloženém CD. Základní vlastnosti a charakteristiky:

Více

CAR 198 N. kamera pro Váš automobil. Noční vidění. Uživatelská příručka. Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt.

CAR 198 N. kamera pro Váš automobil. Noční vidění. Uživatelská příručka. Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. CAR 198 N kamera pro Váš automobil Noční vidění Uživatelská příručka Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. Ještě než se vrhnete na natáčení svých prvních cestovních záběrů, pročtěte si prosím tento

Více

DVR 15 KAMERA /ČERNÁ SKŘÍŇKA/PRO ZÁZNAM OBRAZU ZA JÍZDY

DVR 15 KAMERA /ČERNÁ SKŘÍŇKA/PRO ZÁZNAM OBRAZU ZA JÍZDY DVR 15 KAMERA /ČERNÁ SKŘÍŇKA/PRO ZÁZNAM OBRAZU ZA JÍZDY Děkujeme Vám za zakoupení DVR kamery od naší společnosti. Přečtěte pečlivě před použitím návod. Začínáme používat videokameru v autě. Zapnutí / vypnutí

Více

WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál

WDV5270 HD Lagoon Uživatelský manuál WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál 1 Části videokamery: 1. LCD obrazovka 2. Voba režimu / posun vlevo 3. Přehrávání / Posun nahoru 4. Samospoušť / posun vpravo 5. MENU/potvrzeni volby (OK) 6. volba

Více

MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO

MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO S tímto přenosným MP3 přehrávačem můžete poslouchat hudbu mnohem pohodlněji než s jakýmkoli jiným zařízením. Můžete také přímo nahrávat

Více

PRESTIGIO LIBRETTO. Čtečka e-book PER3072B. www.prestigio.com

PRESTIGIO LIBRETTO. Čtečka e-book PER3072B. www.prestigio.com PRESTIGIO LIBRETTO Čtečka e-book PER3072B www.prestigio.com Obsah Návod k použití 3 Úvodem 3 Obsah balení 4 Začínáme 5 Nabíjení čtečky 6 Zapnutí / vypnutí, reset přístroje, vložení karty Micro SD 7 Hlavní

Více

Monitor Acer AL1911. Uživatelská pøíruèka

Monitor Acer AL1911. Uživatelská pøíruèka Monitor Acer AL1911 Uživatelská pøíruèka Obsah Úvodem...2 Kapitola 1 Instalace...3 Rozbalení... 3 Nastavení úhlu pohledu... 3 Odejmutí LCD monitoru z podstavce... 3 Instalace podstavce monitoru... 4 Instalace

Více

Digitální MP3/WMA Přehrávač MODEL: OP20F

Digitální MP3/WMA Přehrávač MODEL: OP20F Digitální MP3/WMA Přehrávač MODEL: OP20F Návod k obsluze Informace pro uživatele k likvidaci elektrických a elektronických zařízení Uvedený symbol na výrobku nebo v průvodní dokumentaci znamená, že použité

Více

Bezpečností upozornění před instalací zařízení

Bezpečností upozornění před instalací zařízení Bezpečností upozornění před instalací zařízení - Nepřipojujte zařízení do sítě 230V současně s jinými zařízeními - V zapnutém stavu nepřipojujte další zařízení - Pro čištění nepoužívejte vodu, olejové

Více

DS-X10TD Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy

DS-X10TD Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy DS-X10TD Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Upozornění

Více

Fotopasti browning jsou vyrobeny z nejlepších materiálů tak, aby odolali náročným podmínkám drsné přírody po celém světě!

Fotopasti browning jsou vyrobeny z nejlepších materiálů tak, aby odolali náročným podmínkám drsné přírody po celém světě! Fotopasti browning jsou vyrobeny z nejlepších materiálů tak, aby odolali náročným podmínkám drsné přírody po celém světě! Hot Line na zákaznický servis 777 100 145 Servisní středisko sběrné místo. Bunaty

Více

Braun DigiFrame 7001. Návod k použití

Braun DigiFrame 7001. Návod k použití Braun DigiFrame 7001 Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení digitálního fotorámečku zn. Braun. Pro jeho správné ovládání a zabezpečení dlouhé životnosti si před prvním použitím pečlivě přečtěte následující

Více

MP012/MP013/MP014/MP015 Sweex Blue Bay MP3 Player

MP012/MP013/MP014/MP015 Sweex Blue Bay MP3 Player MP012/MP013/MP014/MP015 Sweex Blue Bay MP3 Player Úvod Především bychom vám chtěli poděkovat za zakoupení zařízení Sweex Blue Bay MP3-player. S tímto kompaktním MP3 přehrávačem si můžete vychutnat svoji

Více

Braun DigiFrame 1160 Návod k použití

Braun DigiFrame 1160 Návod k použití Braun DigiFrame 1160 Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení digitálního fotorámečku zn. Braun. Pro jeho správné ovládání a zabezpečení dlouhé životnosti si před prvním použitím pečlivě přečtěte následující

Více

Uživatelský Manuál. Digitální Fotorámeček PF705 TS-PF705B TS-PF705W

Uživatelský Manuál. Digitální Fotorámeček PF705 TS-PF705B TS-PF705W Uživatelský Manuál Digitální Fotorámeček PF705 TS-PF705B TS-PF705W Obsah Úvod... 3 Obsah balení... 3 Vlastnosti... 3 Systémové požadavky... 3 Bezpečnostní opatření... 5 Základní použití... 5 Čištění přístroje...

Více

Braun DigiFrame 1570 - Návod k použití

Braun DigiFrame 1570 - Návod k použití Braun DigiFrame 1570 - Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení digitálního fotorámečku zn. Braun. Pro jeho správné ovládání a zabezpečení dlouhé životnosti si před prvním použitím pečlivě přečtěte následující

Více

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem DS-X116D Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Obsah Upozornění

Více

CAR X90 HND. kamera pro Váš automobil. Noční vidění, HDMI, Duální kamera. Uživatelská příručka. Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt.

CAR X90 HND. kamera pro Váš automobil. Noční vidění, HDMI, Duální kamera. Uživatelská příručka. Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. CAR X90 HND kamera pro Váš automobil Noční vidění, HDMI, Duální kamera Uživatelská příručka Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. Ještě než se vrhnete na natáčení svých prvních cestovních záběrů,

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

Uživatelský Manuál. Digitální Fotorámeček PF810

Uživatelský Manuál. Digitální Fotorámeček PF810 Uživatelský Manuál Digitální Fotorámeček PF810 Obsah Úvod...3 Obsah balení...3 Vlastnosti...3 Systémové požadavky...4 Bezpečnostní opatření...5 Základní použití...5 Čištění přístroje...5 Záloha dat...5

Více

Obecný popis. DAB&FM Digitální tuner (20DAB+20FM stanic) AMS funkce (Automatic Memory System)(30DAB+30FM uložených stanic)

Obecný popis. DAB&FM Digitální tuner (20DAB+20FM stanic) AMS funkce (Automatic Memory System)(30DAB+30FM uložených stanic) Obecný popis DAB&FM Digitální tuner (20DAB+20FM stanic) AMS funkce (Automatic Memory System)(30DAB+30FM uložených stanic) RDS funkce nabízí popis stanic a automatické nastavení času CD MP3 WMA a USB přehrávání

Více

Zaèínáme. Nokia N81-3 1. vydání CS

Zaèínáme. Nokia N81-3 1. vydání CS Zaèínáme Nokia N81-3 1. vydání CS Tlaèítka a èásti (zepøedu) Èíslo modelu: Nokia N81-3. Dále jen Nokia N81. 1 Tlaèítka her a 2 Slot pamì»ové karty 3 Výbìrová tlaèítka 4 Tlaèítka médií: Tlaèítko Dal¹í Tlaèítko

Více

MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner

MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner Uživatelská příručka Important Safety Instructions and Caution Instrukce k bezpečnému používání výrobku Symbol blesku v rovnostranném trojúhelníku je určen k varování

Více

Obsah balení. Popis jednotky. 1 Čtečka E-Book (hl. jednotka) 2 Kožené pouzdro 3 Sluchátka 4 USB kabel 5 Průvodce rychlým startem 6 Záruční list

Obsah balení. Popis jednotky. 1 Čtečka E-Book (hl. jednotka) 2 Kožené pouzdro 3 Sluchátka 4 USB kabel 5 Průvodce rychlým startem 6 Záruční list CZ Průvodce rychlým startem Obsah balení 1 Čtečka E-Book (hl. jednotka) 2 Kožené pouzdro 3 Sluchátka 4 USB kabel 5 Průvodce rychlým startem 6 Záruční list Popis jednotky 1 2 3 4 14 8 5 6 7 9 10 12 11 13

Více

Minix NEO X6. Uživatelská příručka CZ

Minix NEO X6. Uživatelská příručka CZ Minix NEO X6 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO X6 Minix NEO X6 je revoluční media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali 450. S

Více

Bezpečnostní pokyny. Nepoužívejte tablet v mimořádně studeném nebo horkém, prašném, vlhkém nebo suchém prostředí. Zabraňte pádu zařízení.

Bezpečnostní pokyny. Nepoužívejte tablet v mimořádně studeném nebo horkém, prašném, vlhkém nebo suchém prostředí. Zabraňte pádu zařízení. Bezpečnostní pokyny Nepoužívejte tablet v mimořádně studeném nebo horkém, prašném, vlhkém nebo suchém prostředí. Zabraňte pádu zařízení. Prosím, nabíjejte baterie, když: o symbol baterie ukazuje, že je

Více

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy DS-X93D Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

Obsah. Obsah balení. Hlavní funkce. Prvky a funkce. Základní ovládání. Uživatelské prostředí Obrazovka přehrávání Moje hudba Nastavení

Obsah. Obsah balení. Hlavní funkce. Prvky a funkce. Základní ovládání. Uživatelské prostředí Obrazovka přehrávání Moje hudba Nastavení Návod k obsluze Obsah Obsah balení Hlavní funkce Specifikace Prvky a funkce Základní ovládání Zapnutí / vypnutí Zapnutí / vypnutí displeje Nabíjení Připojení k PC a použití jako externí DAC Uživatelské

Více

Uživatelská příručka. MP4 přehrávač mivvy

Uživatelská příručka. MP4 přehrávač mivvy Uživatelská příručka MP4 přehrávač mivvy Předmluva Tento přehrávač přehrává MPEG/WMA/MP3/MP4 audio a video soubory a plně podporuje USB Mass Storage standard. Přehrávač je vylepšený MP3 přehrávač a je

Více

BDVR 05 Kamera do auta. Uživatelský návod

BDVR 05 Kamera do auta. Uživatelský návod BDVR 05 Kamera do auta Uživatelský návod Popis a funkce 1. Zapnutí Stisknutím tlačítka a podržením asi 3 sekundy kameru zapnete (nebo vypnete pokud je již zapnuta). Pokud při zapnuté kameře stisknete tlačítko

Více

DVR25 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR25 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR25 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Ovládací prvky kamery... 2 Před spuštěním kamery... 3 Nabíjecí baterie...3 Paměťová karta...3 Poloha

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více

.: trak dmp-421vr :. MP3 player

.: trak dmp-421vr :. MP3 player .: trak dmp-421vr :. MP3 player UPOZORNĚNÍ Děkujeme vám za zakoupení MP3 přehrávače TRAK DMP-421VR. Doporučujeme vám co nejpodrobněji prostudovat tento návod k obsluze, aby jste se vyvarovali případným

Více

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1 (cz) Tablet S7.1 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si zakoupili Tablet PC. Tento manuál Vám představí funkce tohoto zařízení, kterým je potřeba věnovat pozornost. Prosím, přečtěte si tento manuál řádně

Více

GOCLEVER TAB I70 Uživatelská příručka

GOCLEVER TAB I70 Uživatelská příručka GOCLEVER TAB I70 Uživatelská příručka 1 Pohled zepředu: Světelný senzor Pohled zboku: MicroSD karta Napájení Host USB Port OTG USB Port Mini Sluchátka HDMI port USB host se používá především k připojení

Více

Meteostanice s 8" LCD displejem, s funkcí kalendáře a fotorámečku DPF-8004W

Meteostanice s 8 LCD displejem, s funkcí kalendáře a fotorámečku DPF-8004W Meteostanice s 8" LCD displejem, s funkcí kalendáře a fotorámečku DPF-8004W MANUÁL Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. 1 1 ÚVOD Meteorologická stanice s 8" LCD displejem

Více

SM2200 DIGITÁLNÍ MĚŘIČ SATELITNÍHO SIGNÁLU NÁVOD K POUŽITÍ

SM2200 DIGITÁLNÍ MĚŘIČ SATELITNÍHO SIGNÁLU NÁVOD K POUŽITÍ SM2200 DIGITÁLNÍ MĚŘIČ SATELITNÍHO SIGNÁLU NÁVOD K POUŽITÍ Před tím, než začnete digitální měřič používat, přečtěte si prosím tento návod na použití. Technické specifikace a způsob provozu, které jsou

Více

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329 AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA Návod k použití 10007329 UMÍSTĚNÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ 1) Ochrana před prachem 2) Ladění / SKIP UP / DOWN tlačítko 3) RECORD tlačítko 4) Otvírání

Více

DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka)

DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka) DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Obsah... 1 Popis kamery... 2 Vložení SD karty... 2 Hlavní nabídka... 3 Nabídka nastavení... 3 Nahrávání

Více

- T o p C H - D V T 1 0 1 0. - T S e t. B o x D V B. Návod k obsluze. B e d i e n u n g s a n l e i t u n g. www.cyberhome.de

- T o p C H - D V T 1 0 1 0. - T S e t. B o x D V B. Návod k obsluze. B e d i e n u n g s a n l e i t u n g. www.cyberhome.de D V B - T S e t - T o p C H - D V T 1 0 1 0 B o x Návod k obsluze B e d i e n u n g s a n l e i t u n g www.cyberhome.de CyberHome CH - DVT 1010 zkrácený návod k zapojení a obsluze strana 2 PRŮVODCE RYCHLOU

Více

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava myphone 3300 Návod Pozice Popis Funkce 1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Svítilna Lze zapnout/vypnout dlouhým stiskem tlačítka svítilny (11). 4a Navigační tlačítko

Více

Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ

Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ Uživatelský manuál Obsah: Příslušenství 2 Popis předního panelu 3 Popis dálkového ovládání 4 Použití dálkového ovládání 6 Zapojení sluchátek 7 Funkce paměťové karty

Více

USB MP3 Player NÁVOD K OBSLUZE. Model: 350X. AG350X-169KO v1.0

USB MP3 Player NÁVOD K OBSLUZE. Model: 350X. AG350X-169KO v1.0 USB MP3 Player NÁVOD K OBSLUZE Model: 350X 0 Informace pro uživatele k likvidaci elektrických a elektronických zařízení Uvedený symbol na výrobku nebo v průvodní dokumentaci znamená, že použité elektrické

Více

dvblink - DVB-T tuner

dvblink - DVB-T tuner dvblink - DVB-T tuner Dualní DVB-T tuner Vlastnosti produktu Dualní DVB-T tuner DVB-T MPEG2 a MPEG4 kompatibilní (HD) AFS* - automatické přepínání frekvencí USB AV port přehrávače USB zařízení až 2TB (FAT32

Více

Uživatelská příručka Tablet 7 Quadro

Uživatelská příručka Tablet 7 Quadro Uživatelská příručka Tablet 7 Quadro Upozornění: Pečlivě prostudujte tento návod, než začnete zařízení používat! 1 Obsah: 1. Obsah...2 2. Specifikace..3 3. Rychlý start.4 3.1 Spuštění a vypnutí...4 4.

Více

Černá skříňka DVR07. Kamera s automatickým záznamem videa, fotografií, Uživatelská příručka

Černá skříňka DVR07. Kamera s automatickým záznamem videa, fotografií, Uživatelská příručka Černá skříňka DVR07 Kamera s automatickým záznamem videa, fotografií, Uživatelská příručka Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte

Více

DVRS01 Kamera Full-HD 1080P

DVRS01 Kamera Full-HD 1080P DVRS01 Kamera Full-HD 1080P Uživatelská příručka Obsah Pohled na kameru a ovládací prvky 1 LCD displej 2 Zobrazení režimů a stavu kamery 3 Před prvním použitím 3 Výchozí nastavení kamery 4 Zapnout a vypnout

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

WiFi IP kamera v malých digitálních hodinách

WiFi IP kamera v malých digitálních hodinách WiFi IP kamera v malých digitálních hodinách Návod k použití Hlavní výhody produktu: Vzhledem k výkonu malá velikost Wifi HD kvalita www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis přístroje 1. USB konektor 2. Baterie

Více

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM 1 Obsah Obsah O produktu 3 Schéma zapojení 4 Stručný návod k obsluze 6 Systém 8 Nastavení zvuku 10 Navigace 11 DAB 12 HDMI 14 TV 15 AV vstup 17 USB / SD 18 Přenos souborů 24

Více

Uživatelská příručka. 17 LCD monitor Vibrant VL7A9PD

Uživatelská příručka. 17 LCD monitor Vibrant VL7A9PD Uživatelská příručka 17 LCD monitor Vibrant VL7A9PD Obsah Bezpečnostní opatření 3 Připojení a nastavení 4 Přední panel a OSD ovládání 6 Tabulka výchozího nastavení 7 Specifikace 8 Technická podpora 9 Detail

Více

Uživatelská příručka. Digitální dveřní kukátko s HD kamerou a zvonkem. Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Větší displej Jednoduchá montáž

Uživatelská příručka. Digitální dveřní kukátko s HD kamerou a zvonkem. Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Větší displej Jednoduchá montáž Uživatelská příručka Digitální dveřní kukátko s HD kamerou a zvonkem Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Větší displej Jednoduchá montáž 1 1. Popis produktu 2 2. Začínáme Zazvonění na zvonek bude

Více

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera.

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. Upozornění : V E-book můžete prohlížet pouze sobory v textovém formátu (TXT). Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. 1) Focus control : Pro zooming použijte klávesy PREVIOUS/NEXT. 2)

Více

ICR-280. Digitální diktafon. Návod k použití - 1 -

ICR-280. Digitální diktafon. Návod k použití - 1 - ICR-280 Digitální diktafon - 1 - Návod k použití Poznámka: Pokud nebudete přístroj delší dobu používat, vypněte vypínač POWER. Nepoužívejte zařízení na extrémně horkých, studených ani prašných místech.

Více

FM vysílač DNT MusicFly Select. Obj. č.: 37 22 23. Obsah. 1. Úvodem

FM vysílač DNT MusicFly Select. Obj. č.: 37 22 23. Obsah. 1. Úvodem FM vysílač DNT MusicFly Select Obj. č.: 37 22 23 Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup FM vysílače DNT. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení

Více

Kamera do auta HD 1080p s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-222. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje.

Kamera do auta HD 1080p s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-222. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HD 1080p s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-222 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod HD kamera do auta HQS-222 je špičkové řešení pro náročné

Více

GPS Navigace JETT 3501. Návod k použití PŘEDMLUVA

GPS Navigace JETT 3501. Návod k použití PŘEDMLUVA GPS Navigace JETT 3501 Návod k použití PŘEDMLUVA Jsme rádi, že využíváte náš navigační přístroj JETT 3501, který mimo hlavní funkce navigace, nabízí také přehrávání audio souborů a videa, prohlížení fotek

Více

Digitální album návod k použití

Digitální album návod k použití Digitální album návod k použití ALBUM je schopné stahovat (nahrávat) fotografie přímo z digitálního fotoaparátu bez použití počítače. Pojme více než 20 tisíc fotografií ve formátu JPG, optimalizovaných

Více

DVB-T tuner UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

DVB-T tuner UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA DVB-T tuner UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Obsah Pokyny k bezpečnému používání 2 Popis tuneru a dálkového ovládání 3-4 Připojení tuneru 5-6 Ovládání pomocí dálkového ovladače 7-14 První kroky 7-8 Zapnutí tuneru

Více

T.sonic 840. Příručka uživatele

T.sonic 840. Příručka uživatele T.sonic 840 Příručka uživatele Úvod Obsah balíčku Vlastnosti Systémové požadavky Bezpečnostní opatření Zálohování dat Pozor: Nebezpečí poškození sluchu Připomínky O výrobku Barevný LCD displej Základní

Více

U-DRIVE LITE Car DVR Device

U-DRIVE LITE Car DVR Device U-DRIVE LITE Car DVR Device MT4037 Uživatelský manuál Index Index...2 Popis zařízení...2 Příprava před použitím...3 Vložení paměťové karty...3 Používání zařízení...4 Možnosti menu v režimu nahrávání...5

Více

Kapitola 1: Základní přehled...3 Kapitola 2: První kroky...4 Kapitola 3: Výběr režimu přístroje...5 Fotografování...5 Natáčení videa...

Kapitola 1: Základní přehled...3 Kapitola 2: První kroky...4 Kapitola 3: Výběr režimu přístroje...5 Fotografování...5 Natáčení videa... 1 Kapitola 1: Základní přehled...3 Kapitola 2: První kroky...4 Kapitola 3: Výběr režimu přístroje...5 Fotografování...5 Natáčení videa...6 Nastavení USB možností...8 Práce s obrázky...9 Instalace Softwaru...10

Více

Návod k použití NWZ-S636F / S638F / S639F / S736F / S738F / S739F. 2008 Sony Corporation 4-110-119-11 (1)

Návod k použití NWZ-S636F / S638F / S639F / S736F / S738F / S739F. 2008 Sony Corporation 4-110-119-11 (1) Návod k použití NWZ-S636F / S638F / S639F / S736F / S738F / S739F 2008 Sony Corporation 4-110-119-11 (1) Procházení Návodu k použití Používání tlačítek v Návodu k použití Klepnutím na tlačítka v pravém

Více

U-DRIVE DVR. Návod k obsluze. Car DVR Device MT4036

U-DRIVE DVR. Návod k obsluze. Car DVR Device MT4036 U-DRIVE DVR Car DVR Device MT4036 Návod k obsluze CZ 2 Úvod Děkujeme vám za zakoupení MT4026 U-DRIVE DVR. Jedná se o speciální kameru k natáčení filmů z pohledu řidiče auta. Širokoúhlá čočka, HD video

Více

Stolní lampa JETT-677 - Návod k použití

Stolní lampa JETT-677 - Návod k použití Stolní lampa JETT-677 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 POPIS PŘÍSTROJE A JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ... 4 NEŽ ZAČNETE PŘÍSTROJ POUŽÍVAT... 5 INSTALACE... 5 NASTAVENÍ ČASU A BUDÍKU...

Více

Budík se skrytou kamerou s nočním viděním

Budík se skrytou kamerou s nočním viděním Budík se skrytou kamerou s nočním viděním Návod k použití Hlavní výhody produktu: Špičkové provedení skryté kamery Možnost natáčet i v úplné tmě Praktický software pro práci s nahranými soubory www.spionazni-technika.cz

Více

GPS lokátor s výdrží až 180 dní

GPS lokátor s výdrží až 180 dní GPS lokátor s výdrží až 180 dní Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dlouhá výdrž až 180 dní při provozu z baterie (SMS mód) Možnost připojení jak prostřednictvím magnetu, tak přímo na autobaterii Velmi

Více

8: Konektor výstupu A/V 9: Kontrolka LED 10: Spínač pro Vypnutí / Zapnutí LCD displeje 11: Spínač vyjmutí karty CF 12: Hledáček 13: LCD displej

8: Konektor výstupu A/V 9: Kontrolka LED 10: Spínač pro Vypnutí / Zapnutí LCD displeje 11: Spínač vyjmutí karty CF 12: Hledáček 13: LCD displej DV-3400V POWERCAM VIDEO Informace o výrobku : Tlačítko spouště : Tlačítko nahrávání (videa) 3: Tlačítko Nahoru (přiblížení) ( ) 4: Tlačítko Dolů (oddálení) ( ) 5: Tlačítko MENU/OK Vypínač 6: Port USB 7:

Více

MX 700. 2 technické specifikace - souèásti balení. 33 x 70,5 x 18,2 mm 40 g (vè. akumulátoru) 512 MB / 1 GB. ASF, WMA DRM, SMV, JPG, TXT - záznam MP3

MX 700. 2 technické specifikace - souèásti balení. 33 x 70,5 x 18,2 mm 40 g (vè. akumulátoru) 512 MB / 1 GB. ASF, WMA DRM, SMV, JPG, TXT - záznam MP3 2 technické specifikace - souèásti balení m-cody MX 700 Rozmìry Hmotnost Pamì Formáty souborù Frekvenèní rozsah Sluchátkový výstup Pomìr signál/šum 33 x 70,5 x 18,2 mm 40 g (vè. akumulátoru) 512 MB / 1

Více

42PMA225EZ. Návod k použití

42PMA225EZ. Návod k použití 42PMA225EZ Návod k použití POZOR!!! Před sejmutím krytu nutno vyjmout vidlici síťového přívodu ze zásuvky. Ujištění: Přístroj odpovídá požadavkům zákona o technických požadavcích na elektrická zařízení

Více

Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy

Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy DS-X966TD Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy TV tuner 1 Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

Uživatelská příručka MP 860

Uživatelská příručka MP 860 Uživatelská příručka MP 860 Úvod... 7 Obsah balení...7 Základní popis a vlastnosti...8 Systémové požadavky...8 Bezpečnostní opatření... 9 Obecné...9 Záloha dat...9 Varování riziko zhoršení sluchu...9 Připomenutí...9

Více

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR FULL HD stolní hodiny s kamerou - 1080p, IR Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Trvalé napájení kamery přímo ze sítě Dobře ukrytá paměťová karta Profesionální zpracování, špičková kvalita www.spyobchod.cz

Více

Sada domácího videotelefonu *H1132

Sada domácího videotelefonu *H1132 Sada domácího videotelefonu *H1132 1 Obsah: 1. Základní popis. 3 1.1. Čelní panel.. 3 1.2. Zadní panel.. 4 2. Vlastnosti funkce.. 5 2.1. Vlastnosti.. 5 2.2. Základní funkce. 5 3. Obsah balení. 6 4. Schéma

Více

Přehrávač MP350 - příručka

Přehrávač MP350 - příručka Přehrávač MP350 - příručka OVLÁDACÍ PRVKY Sluchátka (jack) Mikrofon Zamykání kláves Ovládání hlasitosti Bílý monochromatický OLED displej Hraj/pauza/ zapínání Zvýšit hlasitost Předchozí / přetáčení Další

Více

DPC-D218ID. Dveřní stanice pro 2D systém videovrátných. Uživatelský manuál

DPC-D218ID. Dveřní stanice pro 2D systém videovrátných. Uživatelský manuál DPC-D218ID Dveřní stanice pro 2D systém videovrátných Uživatelský manuál Části a funkce Svorkovnice +12V:12VDC výstup napájení LK-(GND): Zámek - zem LK+(COM): Zámek - 12 VDC. NO.: relé kontakt NO EB+:

Více

Multifunkční mini-diktafon

Multifunkční mini-diktafon Multifunkční mini-diktafon Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Velká možnost nastavení jednotlivých funkcí Možnost napájení z externí baterie (prodloužení doby nahrávání až na tři dny) MP3 přehrávač

Více

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe Mobile 370 DVD TV Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe 1 5. Vypínaè Power ON/OFF 6. Konektor napájení DC 12V 7. Indikátor nabíjení

Více

NÁVOD K HODINKÁM S KAMEROU 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových hodinkách.

NÁVOD K HODINKÁM S KAMEROU 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových hodinkách. NÁVOD K HODINKÁM S KAMEROU 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových hodinkách. Připojení k PC je pomocí USB konektoru na rekordéru, z PC je rekordér

Více