ÚZEMNÍ STUDIE SCHVÁLENÁ ÚS. Ing. Václav Jetel, Ph.D. REGULACE CENTRA OBCE BRADLEC K PODÁNÍ NÁVRHU NA VKLAD DO EVIDENCE ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ ČINNOSTI

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ÚZEMNÍ STUDIE SCHVÁLENÁ ÚS. Ing. Václav Jetel, Ph.D. REGULACE CENTRA OBCE BRADLEC K PODÁNÍ NÁVRHU NA VKLAD DO EVIDENCE ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ ČINNOSTI"

Transkript

1 ÚZEMNÍ STUDIE REGULACE CENTRA OBCE BRADLEC SCHVÁLENÁ ÚS K PODÁNÍ NÁVRHU NA VKLAD DO EVIDENCE ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ ČINNOSTI Ing. Václav Jetel, Ph.D. 3/2018

2 ZPRACOVATEL: Ing. Václav Jetel se sídlem Trojská 365, Praha 7 zastoupen Ing. Václavem Jetelem, Ph.D.. razítko, podpis POŘIZOVATEL: Obecní úřad Bradlec se sídlem Bezdězská 9, Bradlec, Kosmonosy zastoupený Ing. Renatou Perglerovou

3 VYMEZENÍ ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ: Řešené území (viz Obr. 1) bylo vymezeno od západu ulicí Okružní (po směru hodinových ručiček), Bezdězská, Chudopleská, K Těšnovu, K Rybníčkům, K Oboře, U Hřiště, Krátká, Zelená, Na Výsluní (s rozvojovou plochou Z10) a Jizerní. Obr. 1: Vymezení řešeného území dle zadání. Rozsah řešeného území je přibližně m 2.

4 Řešené území lze pomyslně rozdělit na šest lokalit (viz Obr. 2), která zohledňují určitou vzájemnou provázanost díky době vzniku zástavby většinou podél pozemní komunikace. Lokalita I.: Okolí vodní nádrže Švarďák se zastavitelnou plochou Z10. Lokalita II.: Zástavba podél ulice Bezdězská ke křižovatce s ulicí Chudpoleská. Lokalita III.: Zástavba podél ulice Bezdězská mezi ulicí Chudopleská a K Oboře. Lokalita IV.: Zástavba podél ulice Chudopleská. Lokalita V.: Zástavba podél ulice K Rybníčkům. Lokalita VI.: Zástavba podél ulice K Těšnovu. Obr. 2: Členění lokalit.

5 SOUČASNÝ STAV: I A ZÁPADNĚ OD ŠVARĎÁKU Zástavba v této lokalitě je jednopodlažní s valbovou či polovalbovou střechou a taškovou krytinou. Velmi často se tu objevuje použití vikýřů a balkónů. Orientace domů je většinou okapová, nachází se zde, ale také několik domů orientovaných štítově nebo částečně natočených. V blízkosti této lokality se nachází vodní plocha Švarďák.

6 I B JIŽNĚ OD ŠVARĎÁKU Tuto lokalitu reprezentuje zástavba jednopodlažní s valbovou či polovalbovou střechou a taškovou krytinou. Velmi často se tu objevuje použití vikýřů a balkónů. V západní části této lokality se objevuje zejména okapová orientace domů, ve východní části pak naopak převažuje štítová orientace.

7 I C NOVÉ CENTRUM Zástavba v této lokalitě je jednopodlažní, převážně s valbovou a polovalbovou střechou a taškovou krytinou, méně často jsou tu použity střechy stanové a pultové. Použití vikýřů je v této lokalitě méně časté. Orientace je různá až chaotická, jako převažující se však jímá okapová orientace.

8 II A SEVERNĚ OD BEZDĚZSKÉ Zástavba v severní části Bradlece je jedno až dvoupodlažní, převážně s valbovou střechou, méně časté jsou pak střechy polovalbové a rovné. Podél silnice Bezdězská převažuje okapová orientace domů. Méně často se pak při silnici objevuje štítová orientace, častější je tato orientace v zástavbě dále od hlavní silnice.

9 II B VÝCHODNĚ OD OÚ Zástavba v této lokalitě je převážně jednopodlažní až dvoupodlažní. Střechy jsou nejčastěji valbové, občas s použitím vikýřů, méně často se pak objevují střechy pultové a stanové. Podél silnice Bezdězská převažuje okapová orientace domů.

10 III - BEZDĚZSKÁ Zástavba mezi ulicemi Bezdězská, Chudopleská a K rybníčkům je jednopodlažní, převážně s valbovou střechou, méně jsou zde použité střechy polovalbové, stanové a minimálně střechy pultové. V této lokalitě je preferována orientace okapová, velmi málo se v této oblasti pak nachází orientace štítová.

11 IV - CHUDOPLESKÁ V této lokalitě není zástavba zahuštěna tak, jako v jiných částech. Oddělují ji přírodní plochy, jako například vodní plocha v jižní části této lokality. Zástavba ve východní části je jedno až dvoupodlažní, převážně s valbovou střechou, méně často je pak použita střecha polovalbová a stanová. Zástavba je převážně okapově orientovaná, na kraji této západní části také štítová orientace. Zástavbu ve východní části této lokality tvoří u vodní plochy zahrádkářská osada a v severní části dva velmi rozlehlé dvoupodlažní rodinné domy s rovnou střechou.

12 V K RYBNÍČKŮM Charakteristickou zástavbou v této lokalitě je jednopodlažní až dvoupodlažní zástavba převážně s valbovou a polovalbovou střechou, výjimečně také s plochou střechou. Charakteristická je zde také drobná doplňková zástavba rodinných domů. Orientace je v jižní části zástavby převážně okapová, v severní části nad vodní plochou pak pokračuje zástavba se štítovou orientací.

13 VI K TĚŠNOVU Zástavba ulice K Těšnovu je rozptýlená, převážně jednopodlažní, s valbovou střechou. Orientace zástavby je pouze štítová, pouze jediný rodinný dům na rohu ulic K Těšnovu a K Rybníčkům je orientován vůči ulice K Těšnovu okapovou stranou.

14 STABILITA URBANISTICKÉ KONCEPCE: V rámci ÚZEMNÍ STUDIE jsou funkční plochy rozděleny na: 1/ FUNKČNĚ STABILIZOVANÉ kde je funkční využití v souladu s parcelací a probíhající přípravou výstavby 2/ FUNKČNĚ NESTABILIZOVANÉ kde navržené funkční využití není v souladu s parcelací, ochranou krajiny a probíhající přípravou výstavby, a tak je zpracovatelem studie doporučeno upravit územní plán vesměs na plochy zeleně soukromé a vyhrazené (ZS). Urbanistická koncepce zastavěného území a zastavitelných ploch je již definována vymezenými veřejnými prostory (silnicemi, místními komunikacemi, veřejnou zelení s vodními plochami, drobnými toky apod.) a parcelací současných pozemků v zastavěném území dle platného územního plánu. Územní studie nenavrhuje přesné direktivní umisťování jednotlivých staveb v prolukách, v přestavbových územích a v zastavitelných plochách, ale pouze podmínkami plošného a prostorového upořádání území chrání a rozvíjí současné hodnoty v území, vytváří podmínky pro zajištění základních potřeb pro obyvatele obce (především s ohledem na základní veřejné služby, krátkodobou rekreaci a prostupnost území) a nabízí řešení hlavních problémů a střetů v území. Z hlediska ochrany stávající urbanistické struktury obce je nutno přísně chránit nejdůležitější urbanistické hodnoty v řešeném území, kterými jsou: - vodní plocha Švarďák; - veřejný prostor ulice Bezdězská; - výklenková kaple u č.p. 2; - rybníky na pozemku parc. č. 56/4 a 61; - původní historické jádro obce před r Obr. 3: Mapa stabilního katastru II. Vojenské mapování (

15 Urbanistická koncepce je v územní studii vyjádřena pomocí ploch s rozdílným způsobem využití dle metodiky MINIS. DRUH A ÚČEL UMÍSŤOVANÝCH STAVEB URČENÍ FUNKČNÍCH PLOCH: V rámci ÚZEMNÍ STUDIE jsou navrženy plochy pro objekty s funkcí (dle platného územního plánu obce): - BI - bydlení v rodinných domech; - OV - občanské vybavení; - PV - veřejná prostranství; - ZV - veřejná zeleň; - ZS - soukromá zeleň; - SK - smíšené obytné komerční; - SV - smíšené obytné venkovské; - DS - dopravní infrastruktura; - W - plochy vodní; - NL - plochy lesní; - NS - plochy smíšené nezastavěného území. PODMÍNKY PRO UMÍSTĚNÍ A PROSTOROVÉ USPOŘÁDÁNÍ STAVEB: Regulační čáry využití a vymezení pozemků - oddělují dílčí funkční plochy - závazná bez tolerance hranice funkčních ploch (v určitých případech je v překryvu s uliční čárou) - odděluje jednotlivé stavební parcely; - nezávazná polohu lze modifikovat dle potřeby konečné parcelace Územní studie vymezuje parcelní čáry v lokalitě VI K Těšnovu. parcelní čára směrná Regulační čáry pro umístění a prostorové uspořádání staveb čára hranice zástavby - vychází u sousedních parcel pro rodinné domy z Vyhlášky. č. 501/2006 Sb., 25 o minimálních vzdálenostech mezi stavbami a minimálních vzdálenostech stavby od hranice pozemku. Je stanovena jako vzdálenost 3,5 m od hranice parcely. V případě, že na sousední parcele je již budova umístěna, lze stavbu umístit blíže k hranici pozemku v souladu s vyhláškou č. 501/2006 Sb., 25; - ve vztahu k uličnímu prostoru je stanovena v 6 m vzdálenosti od uliční hranice pozemku z důvodu zaparkování vozidla na pozemku; - vymezuje hranici umístění stavby domu a garáže ve vztahu k hranici stavební pozemku;

16 - stavba může být umístěna kdekoliv v ploše ohraničené čárou hranice zástavby, čára však nesmí být překročena směrem vně žádnou částí stavby domu či garáže včetně jejích součástí nadzemních a podzemních, balkónů, arkýřů, říms, přesahů střech, apod. s výjimkou zastřešení odstavného stání, kde: o umístění je možné pouze směrem k hranici pozemku, která navazuje na uliční prostor a kde je umožněn vjezd na pozemek, zde může přístřešek dosahovat až k hranici pozemku; o směrem k sousednímu pozemku může přístřešek dosahovat max. do vzdálenosti 2,0 m od hranice pozemku; - výstavba doplňkových staveb dle Vyhlášky. č. 501/2006 Sb., 21 je přípustná na celé ploše pozemku za těchto podmínek: o vzdálenost doplňkové stavby od hranice pozemku, která navazuje na uliční prostor a musí být min. shodná se vzdáleností hranice zástavby od hranice uličního prostoru; o umístění musí být v souladu s vyhláškou č. 501/2006 Sb., 25; čára možného umístění vjezdu na pozemek - není stanovena vzhledem ke skutečnosti, že vjezdy na pozemek jsou stavebně určeny v konstrukci chodníků nebo to nevyžadují místní podmínky. ZÁSADY ARCHITEKTONICKÉHO A HMOTOVÉHO ŘEŠENÍ STAVEB: Hlavní budova hmotové zásady a velikost, zastavěná plocha, podlažnost - architektonické a hmotové řešení navrhovaných objektů musí kontextuálně navazovat na stávající zástavbu a nesmí narušit charakter, měřítko a obraz obce zejména uliční pohledy, dálkové pohledy na obce a pohled na dominantní prvky; - stavby musí být řešeny střídmě; je nutné se vyvarovat prvků typických pro porevoluční výstavbu nazývanou podnikatelské baroko jako jsou např. stylová nejednotnost, příliš složité a členité tvarování objemu domu, historizující stavební prvky, nadbytečné nefunkční a dekorativní prvky a prvky pro zástavbu v lokalitě cizí jako jsou např. polygonální arkýře, trojúhelníkové a tvarově složité vikýře, balustrády, věže, apod.; - v rámci jednoho rodinného domu je přípustné navrhovat pouze 1 bytovou jednotku, ve výjimečných případech 2 v rámci soužití dvou rodin v příbuzenském vztahu; - na každém pozemku určeném pro izolované rodinné domy je přípustná výstavba pouze jednoho hlavního objektu (rodinného domu); - architektonické řešení dvojdomů musí být architektonicky jednotné v rámci společného projektu; - celkový rozsah zpevněných ploch smí dosáhnout max. 40 %, u menších než 400 m lze 50 %;

17 - zastavěná plocha objektu pro rodinné bydlení smí být max. 250 m 2 včetně garáže, která je jeho součástí; v případě objektů s garáží umístěnou odděleně od objektu rodinného domu se plocha garáže do max. povolené zastavěné plochy 250 m 2 započítává. Regulativ platí jen pro izolované rodinné domy, u ostatních typů není určen; - zastavěná plocha objektu pro rodinné bydlení musí být min. 100 m 2 včetně garáže, která je jeho součástí, v případě objektů s garáží umístěnou odděleně od objektu rodinného domu se plocha garáže do min. povolené zastavěné plochy 100 m 2 nezapočítává. Regulativ platí jen pro izolované rodinné domy, u ostatních typů není určen; - podlažnost objektů je pro individuální obytnou zástavbu rodinnými domy stanovena max. na 1 nadzemní podlaží a podkroví; - celodřevěné stavby roubené nebo stavby typu srub jsou nepřípustné; veškeré tvarově a materiálově atypické stavby budou podléhat posouzení zastupitelstvem obce. Hlavní budova střecha - podkrovím se rozumí prostor vymezený konstrukcí krovu a svislou konstrukcí o max. výšce 2,1 m. Za podkroví se zároveň považuje prostor zastřešený pultovou střechou, kdy svislé obvodové konstrukce jsou zděné a pultová střecha je tvořena konstrukcí krovu (šikmé krokve uložené na pozednicích). Výška nižší svislé zděné obvodové konstrukce je max. 2,1 m nad úrovní podlahy; - objekty lze zastřešit střechou sedlovou, valbovou, polovalbovou nebo pultovou o sklonu do 45 ; atypické řešení podléhá posouzení zastupitelstvem obce. - neobytná podkroví zastřešující jednopodlažní dispozici musí mít střešní rovinu u sedlových střech o sklonu alespoň 25 ; - není povolena plochá, stanová a mansardová střecha z důvodu zamezení tvarové rozbujelosti výstavby a ochrany stávajícího charakteru zástavby; - vikýře se doporučuje neaplikovat; přípustné jsou pouze jako tvarově jednoduché a v minimálním počtu, kdy řešení podléhá posouzení zastupitelstvem obce; - max. povolená výška objektů pro rodinné bydlení je: o v případě zastřešení šikmou střechou (stavba s obytným podkrovím) smí být výška hřebenu stavby max. 9 m od nejnižší úrovně upraveného terénu, případná zařízení pro získávání solární energie umísťovaná na střeše objektu nesmí tuto výšku převyšovat; o výjimku lze připustit u extrémně svažitých pozemků nebo u funkcí občanského vybavení, kdy řešení podléhá posouzení zastupitelstvem obce;

18 Hlavní budova spodní stavba a terén - stavby domů pro rodinné bydlení mohou být podsklepené i nepodsklepené (částečně nebo úplně) s přihlédnutím k uspořádání terénu a k hydrogeologickým poměrům na pozemku; - stavby rodinných domů mohou mít max. 1 podzemní podlaží; stavby občanského vybavení nemají omezení; Garáže a přístřešky pro parkování - u zástavby rodinnými domy budou garáže součástí objemu stavby rodinného domu nebo budou situovány na vlastním pozemku, jejich umístění musí být v souladu s vyhláškou č. 501/2006 Sb., 25; - zastřešení samostatně stojících garáží je možné pouze plochou střechou nebo střechou pultovou o max. sklonu 10 a max. výškou atiky nebo hřebene střechy 3,5 m nad průměrnou niveletou přilehlého terénu, střechy je možné a doporučuje se řešit jako ozeleněné, s extenzivní nebo intenzivní zelení; - zastřešení přístřešků pro odstavné stání je možné pouze plochou střechou nebo střechou pultovou o max. sklonu 10 nebo formou pergoly, max. výška atiky nebo hřebene střechy bude 3,5 m nad průměrnou niveletou přilehlého terénu; zastřešení nesmí plnit funkci terasy a nesmí zde být umístěno zábradlí; střechy je možné a doporučuje se řešit jako ozeleněné; - zastavěná plocha přístřešku pro odstavné stání smí být max. 36 m 2 (stání pro dva osobní automobily); - přístřešky pro odstavné stání musí být navrženy jako otevřené, na sloupech nebo pilířích, o max. šířce (větším rozměru) pilíře 1,0 m; množství podpor (sloupů, pilířů) musí být limitováno tak, aby plocha podpor nezaujímala více, než ¼ plochy každé jednotlivé stěny přístřešku; - tloušťka střešní konstrukce zastřešení přístřešků pro parkování smí být max. 0,6 m, do tloušťky se nezapočítávají nosné konstrukce typu příhradového vazníku apod. za předpokladu, že nebudou opláštěny; - lze umístit druhy stavby dle Vyhlášky č. 501/2006 Sb., 21 odst. 6.; Samostatně stojící doplňkové stavby - oproti legislativním ustanovením je zpřísněno omezení výšky těchto staveb na: o 3,5 m nad průměrnou niveletou přilehlého terénu - u doplňkových staveb je možné zastřešení pouze plochou střechou nebo střechou pultovou o max. sklonu 10, střechy je možné řešit jako ozeleněné; - v území je zakázán chov velkých hospodářských zvířat (prasat, skotu, pštrosů apod.). Chov drobných domácích a dalších zvířat (např. drůbeže, králíků, šelem) v nepřiměřeném rozsahu

19 negativně ovlivňujícím hygienické, akustické a estetické poměry okolí není přípustný a pro osobní potřebu je možný jen za podmínek stanovených zvláštními předpisy. Terénní úpravy - individuální úpravy na jednotlivých pozemcích je možné provádět pouze v nezbytně nutném rozsahu a pouze za předpokladu, že neovlivní pozemek souseda; výškové rozdíly mezi sousedními pozemky je nutno řešit svahováním, v netypických nebo komplikovaných případech, kdy tento požadavek nelze dodržet je nutno řešení konzultovat s obcí; - směrem k hranici pozemku sousedící s uličním prostorem je nutné případný svažitý terén vyspádovat tak, aby výška podezdívky plotu, která zároveň vytváří opěrnou zeď, byla max. 0,6 m nad úrovní upraveného terénu uličního prostoru; v netypických nebo komplikovaných případech, kdy tento požadavek nelze dodržet je nutno řešení konzultovat s obcí; - terénní úpravy u hranice stavebních pozemků sousedících s uličním prostorem by měly být pokud možno stejné vždy pro celý blok pozemků, z důvodů sjednocení výšek plotů a jejich podezdívek. Oplocení - u zástavby rodinnými domy musí být oplocení směrem k veřejnému uličnímu prostoru umístěno vždy v linii hranice parcely; - podezdívka oplocení z pevných stavebních materiálů (neprůhledná část) může mít výšku v rozmezí 0,4-0,6 m nad upraveným terénem veřejného prostoru; - výška oplocení (včetně podezdívky) je stanovena v rozmezí 1,4 až 1,9 m nad upraveným terénem veřejného prostoru; - oplocení musí být kromě pilířů z opticky průhledných konstrukcí s možností doplnění izolační zelení; - oplocení z pevných stavebních materiálů (zdivo, beton) je přípustné pouze z max. 30% délky oplocení na každé z jednotlivých stran parcely; - nepřípustné je oplocení (včetně podezdívky) z betonových tvárnic s umělou bosáží nebo dezénem štípaného kamene, průhledná část je nepřípustná z plastových imitací plaňkového plotu; - doporučuje se zvážit vypracování jednotného návrhu řešení oplocení pro celou urbanisticky řešenou lokalitu, čímž by došlo k navýšení kvality veřejných prostranství, resp. veřejných uličních prostor; Zeleň - část parcel do hloubky 6 m od uliční hranice pozemku, smí být umístěna okrasná zeleň s využitím stromových forem zeleně. Pokud zde bude vysazena ovocná dřevina, nesmí být ve

20 formě zákrsků či kordonů. V tomto prostoru nesmí být umísťovány skleníky a produkční záhony. V rozhledových trojúhelnících křižovatek musí zeleň splnit podmínku maximální výšky 90 cm. SEZNAM GRAFICKÝ PŘÍLOH: URBANISTICKÁ SITUACE VÝKRES REGULACE

LUTÍN ÚZEMNÍ STUDIE NA ZÁHUMENNÍ ZPRACOVATEL: POŘIZOVATEL: Ing. arch. Ladislav Koukal. Magistrát města Olomouce Odbor koncepce a rozvoje

LUTÍN ÚZEMNÍ STUDIE NA ZÁHUMENNÍ ZPRACOVATEL: POŘIZOVATEL: Ing. arch. Ladislav Koukal. Magistrát města Olomouce Odbor koncepce a rozvoje LUTÍN ÚZEMNÍ STUDIE NA ZÁHUMENNÍ ZPRACOVATEL: Ing. arch. Ladislav Koukal POŘIZOVATEL: Magistrát města Olomouce Odbor koncepce a rozvoje DATUM: 10/2018 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 1.1. ÚDAJE O ÚZEMÍ Název dokumentace

Více

Územní studie 4 plocha Z14. Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Územní studie 4 plocha Z14. Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Územní studie 4 plocha Z14 Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Základní identifikační údaje: Název akce: Územní studie 4, Stará Lysá jih 1 Místo: k.ú. Stará Lysá Pozemky: 249/1, 220/7, 232, 231, 221/1, 221/2

Více

ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic

ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic Pořizovatel: UPLAN Zastoupený Ing. Vlastimilem Smítkou Vlastiboř 21 392 01 Soběslav mobil: 773 638 043 e-mail: uplan@uplan.cz

Více

ÚZEMNÍ STUDIE OBYTNÉ LOKALITY POD SILNICÍ. Mníšek pod Brdy

ÚZEMNÍ STUDIE OBYTNÉ LOKALITY POD SILNICÍ. Mníšek pod Brdy ÚZEMNÍ STUDIE OBYTNÉ LOKALITY POD SILNICÍ Mníšek pod Brdy 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE NÁZEV: Územní studie obytné lokality Pod silnicí, Mníšek pod Brdy MÍSTO : Mníšek pod Brdy, lokalita Pod silnicí, k.ú. Mníšek

Více

k. ú. Řimovice ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 1 TEXTOVÁ ČÁST Zpracovatel : Pořizovatel :

k. ú. Řimovice ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 1 TEXTOVÁ ČÁST Zpracovatel : Pořizovatel : ŘIMOVICE k. ú. Řimovice ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 1 TEXTOVÁ ČÁST Zpracovatel : Pořizovatel : Ing. arch. Milič Maryška Městský úřad Vlašim Letohradská 3/369 Odbor výstavby 170 00 Praha 7 a územního plánování

Více

ÚZEMNÍ STUDIE STAŘEČ ZÁHUMENICE II (lokalita bydlení Z4)

ÚZEMNÍ STUDIE STAŘEČ ZÁHUMENICE II (lokalita bydlení Z4) A POD HOS ENÁ ERV RČ SMĚ SMĚR T ŘEBÍČ LOKALITA Z "ZÁHUMENICE" SM ĚR ČE CH OČ OV ICE STAŘEČ ÚZEMNÍ STUDIE STAŘEČ ZÁHUMENICE II (lokalita bydlení Z) KRACOVICE SMĚR M ASTNÍK :00 ŠIRŠÍ VZTAHY 0/ 0/ 00/ 00/

Více

LOKALITA BV17 KAMÝK NAD VLTAVOU

LOKALITA BV17 KAMÝK NAD VLTAVOU Ú Z E M N Í S T U D I E LOKALITA BV17 KAMÝK NAD VLTAVOU POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘÍBRAM ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD A ÚZEMNÍ PLÁNOVÁNÍ ODDĚLENÍ ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ ZPRACOVATEL: IVAN PLICKA STUDIO s.r.o. ČERVEN

Více

ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30

ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30 ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30 MÍSTO STAVBY : Lukov, Nade Mlýnem SO.3 29 a 30 ZADAVATEL : obec Lukov K Lůčkám 350 Lukov STUPEŇ DOKUMENTACE : Územní studie Zakázkové číslo Měsíc/rok 08/2017

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST A ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST A Územní studie pro zástavbu ploch Z1 a Z22 v obci Hořice - textová část strana 1 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. CHARAKTER STUDIE Studie

Více

3. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU SIBŘINA

3. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU SIBŘINA únor 2011 1 3. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU SIBŘINA dle zákona č.183/2006 Sb. (opatření obecné povahy) Pořizovatel: OÚ SIBŘINA únor 2011 2 OBJEDNATEL: Obec Sibřina zastoupená starostou Ing. Petrem Vítkem Říčanská

Více

Změna č. 1 územního plánu Zálezly 1. Textová část

Změna č. 1 územního plánu Zálezly 1. Textová část Změna č. 1 územního plánu Zálezly 1. Textová část Úprava textu po společném jednání barevně zvýrazněna 9.12.2017. ing. arch. Ladislav Komrska projektant 1 Základní údaje Stupeň dokumentace: Projektant:

Více

MR&S. PLOCHA ZMĚNY Z2-6, k.ú. STRÁŽKY U HABROVIC T E C H N I C K Á Z P R Á V A

MR&S. PLOCHA ZMĚNY Z2-6, k.ú. STRÁŽKY U HABROVIC T E C H N I C K Á Z P R Á V A PLOCHA ZMĚNY Z2-6, k.ú. STRÁŽKY U HABROVIC T E C H N I C K Á Z P R Á V A A/ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE B/ ZÁKLADNÍ ÚDAJE C/ PODMÍNKY PRO VYUŽITÍ PLOCH DLE PLATNÉ ÚPP D/ PODMÍNKY PRO VYMEZENÍ A VYUŽITÍ POZEMKŮ

Více

VRACOV ERNESTOVSKÁ HUMNA

VRACOV ERNESTOVSKÁ HUMNA NÁVRH ZADÁNÍ změny č. 3 regulačního plánu VRACOV ERNESTOVSKÁ HUMNA Pořizovatel změny č.3 regulačního plánu Vracov - Ernestovská humna je Městský úřad Kyjov, odbor územního plánu a rozvoje, a to ve smyslu

Více

ÚZEMNÍ STUDIE. HORNÍ LITVÍNOV HORNÍ LOM Pro Horní Lom část A I. TEXTOVÁ ČÁST

ÚZEMNÍ STUDIE. HORNÍ LITVÍNOV HORNÍ LOM Pro Horní Lom část A I. TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ STUDIE HORNÍ LITVÍNOV HORNÍ LOM Pro Horní Lom část A I. TEXTOVÁ ČÁST POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD LITVÍNOV PROJEKTANT: ING.ARCH. JAN HASÍK MOST 06/2013 1 - Identifikační údaje územní studie 1. Obec

Více

Územní studie Jamné nad Orlicí IIB Pod Jamenskou a.s

Územní studie Jamné nad Orlicí IIB Pod Jamenskou a.s Územní studie Jamné nad Orlicí IIB Pod Jamenskou a.s. 2 0 1 0 1 Územní studie Jamné nad Orlicí II řeší problematiku požadovanou v kapitole 2B územního plánu pro zástavbové skupiny zastavitelných ploch:

Více

Příloha návrhu 2. změny územního plánu sídelního útvaru Lánov STANOVENÍ OBECNÝCH REGULATIVŮ A ZÁSAD PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ

Příloha návrhu 2. změny územního plánu sídelního útvaru Lánov STANOVENÍ OBECNÝCH REGULATIVŮ A ZÁSAD PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ Příloha návrhu 2. změny územního plánu sídelního útvaru Lánov STANOVENÍ OBECNÝCH REGULATIVŮ A ZÁSAD PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ Návrh - červen 2008 STANOVENÍ OBECNÝCH REGULATIVŮ A ZÁSAD PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST A ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST A Územní studie pro zástavbu ploch Z1 a Z22 v obci Hořice - textová část strana 1 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. CHARAKTER STUDIE Studie

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PRO PLOCHY RZ RODINNÁ REKREACE V K. Ú. HODONÍN (OKRES HODONÍN)

ÚZEMNÍ STUDIE PRO PLOCHY RZ RODINNÁ REKREACE V K. Ú. HODONÍN (OKRES HODONÍN) ÚZEMNÍ STUDIE PRO PLOCHY RZ RODINNÁ REKREACE V K. Ú. HODONÍN (OKRES HODONÍN) Pořizovatel: Městský úřad Hodonín, úřad územního plánování, odbor rozvoje města Masarykovo náměstí 53/1, 695 35 Hodonín Zhotovitel:

Více

Z M Ě N A Č. 1 N Á V R H POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PACOV ODBOR VÝSTAVBY ZPRACOVATEL: ING.ARCH. IVAN PLICKA IVAN PLICKA STUDIO

Z M Ě N A Č. 1 N Á V R H POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PACOV ODBOR VÝSTAVBY ZPRACOVATEL: ING.ARCH. IVAN PLICKA IVAN PLICKA STUDIO Ú Z E M N Í P L Á N O B C E O B R A T A Ň Z M Ě N A Č. 1 N Á V R H POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PACOV ODBOR VÝSTAVBY ZPRACOVATEL: ING.ARCH. IVAN PLICKA IVAN PLICKA STUDIO ČERVENEC 2007 AUTORISACE Pořizovatel:

Více

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY OBSAH DOKUMENTACE: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: 1. ÚČEL ÚZEMNÍ STUDIE 2. VÝCHOZÍ PODKLADY 3. PODMÍNKY ŘEŠENÍ ÚS A POŽADAVKY DLE ÚP 4. URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 5. KAPACITNÍ ÚDAJE 6. NAVRŽENÉ REGULAČNÍ PODMÍNKY

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOUNOV

ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOUNOV ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOUNOV POŘIZOVATEL: Obecní úřad Kounov PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.1 ÚPO KOUNOV 1 Název územně plánovací dokumentace: Změna č.1

Více

Plán zástavby parcely lokalita DOMOV obec Lochovice --------------------------------

Plán zástavby parcely lokalita DOMOV obec Lochovice -------------------------------- Plán zástavby parcely lokalita DOMOV obec Lochovice -------------------------------- Stanovení vybraných technických podmínek pro umístnění a prostorové řešení staveb v areálu výstavby nových rodinných

Více

KONDRAC. k. ú. Kondrac ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU. Změna č. 5 TEXTOVÁ ČÁST. návrh ke společnému jednání

KONDRAC. k. ú. Kondrac ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU. Změna č. 5 TEXTOVÁ ČÁST. návrh ke společnému jednání KONDRAC k. ú. Kondrac ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU Změna č. 5 TEXTOVÁ ČÁST návrh ke společnému jednání Zpracovatel : Pořizovatel : Ing. arch. Milič Maryška Městský úřad Vlašim Letohradská 3/369 Odbor výstavby

Více

Územní studie Jamné nad Orlicí IIA Pod Kaplí

Územní studie Jamné nad Orlicí IIA Pod Kaplí Územní studie Jamné nad Orlicí IIA Pod Kaplí 2 0 1 0 1 Územní studie Jamné nad Orlicí II řeší problematiku požadovanou v kapitole 2B územního plánu pro zástavbové skupiny zastavitelných ploch: VI Jih,

Více

PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod

PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod Zpracovatel : Ing. arch. Milič Maryška, Letohradská 3/369, 170 00 Praha 7 datum : leden 2015 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název akce : Zpracovatel : PTICE - ÚZEMNÍ STUDIE

Více

LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ

LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ ÚZEMNÍ STUDIE č.4 DUBIČNÉ LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ zhotovitel: Ing.arch.Karel Paluš Ing.arch. Václav Čada září 2011 schváleno pořizovatelem Obecní úřad Dubičné Dubičné 15, 373 71 Rudolfov Pavel Brůžek starosta

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PRO PLOCHY RZ RODINNÁ REKREACE V K. Ú. HODONÍN (OKRES HODONÍN) PRÁVNÍ STAV PO ZMĚNĚ Č. 2

ÚZEMNÍ STUDIE PRO PLOCHY RZ RODINNÁ REKREACE V K. Ú. HODONÍN (OKRES HODONÍN) PRÁVNÍ STAV PO ZMĚNĚ Č. 2 ÚZEMNÍ STUDIE PRO PLOCHY RZ RODINNÁ REKREACE V K. Ú. HODONÍN (OKRES HODONÍN) PRÁVNÍ STAV PO ZMĚNĚ Č. 2 Pořizovatel: Městský úřad Hodonín, úřad územního plánování, odbor rozvoje města Masarykovo náměstí

Více

OBEC KYŠKOVICE. Městský úřad Roudnice nad Labem, stavební úřad, oddělení úřad územního plánování. Pořizovatel:

OBEC KYŠKOVICE. Městský úřad Roudnice nad Labem, stavební úřad, oddělení úřad územního plánování. Pořizovatel: OBEC KYŠKOVICE ÚZEMNÍ STUDIE PLOCHY Z5 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, stavební úřad, oddělení úřad územního plánování, 28. října 909, 277 11, Neratovice 06 / 2017 Název dokumentace:

Více

ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU BRANDÝS NAD LABEM STARÁ BOLESLAV OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU BRANDÝS NAD LABEM STARÁ BOLESLAV OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU BRANDÝS NAD LABEM STARÁ BOLESLAV OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU BRANDÝS NAD LABEM STARÁ BOLESLAV ČERVEN 2018 2 OBJEDNATEL: MĚSTO BRANDÝS NAD LABEM STARÁ BOLESLAV

Více

Lokalita Rovná územní studie

Lokalita Rovná územní studie Lokalita Rovná územní studie A - Textová část pořizovatel: lokalita: stupeň: Městský úřad Boskovice, Odbor výstavby a územního plánování Boskovice - Rovná Územní studie generální projektant: Atelier 99

Více

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č. 7 ÚPO Chlum u Třeboně místní část Lutová, k.ú. Lutová NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č. 7 územního plánu obce byla vydána usnesením Zastupitelstva městyse Chlum u Třeboně

Více

ZMĚNA č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU LOKALITY POD ČILINOU V ROKYCANECH

ZMĚNA č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU LOKALITY POD ČILINOU V ROKYCANECH ZMĚNA č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU LOKALITY POD ČILINOU V ROKYCANECH 2019 ZPRACOVATEL ZMĚNY Č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU LOKALITY POD ČILINOU V ROKYCANECH Atelier T-plan, s.r.o. Sezimova 380/13, 140 00 Praha 4 RNDr.

Více

NEMANICE ÚZEMNÍ PLÁN

NEMANICE ÚZEMNÍ PLÁN NEMANICE ÚZEMNÍ PLÁN ZMĚNA Č.1 - NÁVRH VYDÁNÍ ZMĚNY - NÁVRH ZÁZNAMU O ÚČINNOSTI - Z M Ě N A ÚP Č.1 - O D Ů V O D N Ě N Í Dokumentace ke společnému jednání - 05 / 2010 Nemanice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY 1. Vymezení řešeného území... 2 2. Koncepce řešení... 2 2.1 Urbanistická a architektonická koncepce... 2 2.1.1 Bydlení...

OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY 1. Vymezení řešeného území... 2 2. Koncepce řešení... 2 2.1 Urbanistická a architektonická koncepce... 2 2.1.1 Bydlení... OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY 1. Vymezení řešeného území... 2 2. Koncepce řešení... 2 2.1 Urbanistická a architektonická koncepce... 2 2.1.1 Bydlení... 2 2.1.2 Veřejná prostranství... 2 2.2 Koncepce veřejné infrastruktury...

Více

Územní studie. Mistrovice - V sadě II

Územní studie. Mistrovice - V sadě II Územní studie Mistrovice - V sadě II 2 0 1 4 Pořizovatel Starosta obce Městský úřad Žamberk Odbor regionálního rozvoje a územního plánování Martin Mimra Dr. Ing. Petr Mařík Projektant Atelier AUREA spol.

Více

Legenda navrhovaných staveb změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim

Legenda navrhovaných staveb změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim LEGENDA Legenda navrhovaných staveb změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim 1 MASARYKOVO NÁM. - ZÁSTAVBA DVORŮ 2 MASARYKOVO NÁM. - ZÁSTAVBA DVORŮ 3 MASARYKOVO NÁM. - ZÁSTAVBA DVORŮ 4 NÁROŽÍ MASARYKOVO NÁM.,

Více

Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í

Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í Návrh / říjen 2012 zpracovatel: ellement/ Ing. arch. Jitka Ressová OBSAH: TEXTOVÁ ČÁST A/ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE B/ ZÁKLADNÍ ÚDAJE C/ PODMÍNKY

Více

Střítež. Změna č. 1 územního plánu. Změna č. 1 ÚP Střítež. Vypracoval: Architektonický ateliér ŠTĚPÁN Žižkova 12 České Budějovice

Střítež. Změna č. 1 územního plánu. Změna č. 1 ÚP Střítež. Vypracoval: Architektonický ateliér ŠTĚPÁN Žižkova 12 České Budějovice Změna č. 1 územního plánu Střítež Změna č. 1 ÚP Střítež Tato změna č. 1 územního plánu byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Střítež ČJ: ze dne:. Změna územního plánu nabyla účinnosti dne: Pořizovatel:

Více

Územní studie č.ús 8-02/2017 Petřkovice u Ostravy Odval Urx

Územní studie č.ús 8-02/2017 Petřkovice u Ostravy Odval Urx 20.6.2017 Magistrát města Ostravy, Útvar hlavního architekta a stavebního řádu Územní studie č.ús 8-02/2017 Petřkovice u Ostravy Odval Urx Pořizovatel: Magistrát města Ostravy Útvar hlavního architekta

Více

Ing. Lubor Sawicki I autorizovaný architekt ČKA I Ohrada 1854, Vsetín I gsm I I

Ing. Lubor Sawicki I autorizovaný architekt ČKA I Ohrada 1854, Vsetín I gsm I I Č Á S T A / I. 1 NÁVRH ZMĚ N Y Č. 2 P ř íloha č. 3 Příloha č. 1 strana 1 z 5 Návrh změny č. 2 Územního plánu Rožnov pod Radhoštěm, kterou se mění Územní plán Rožnov pod Radhoštěm ve znění změny č. 1. Územní

Více

ÚZEMNÍ STUDIE K ÚP BEDŘICHOV LOKALITA POD VODOJEMEM

ÚZEMNÍ STUDIE K ÚP BEDŘICHOV LOKALITA POD VODOJEMEM ÚZEMNÍ K ÚP BEDŘICHOV 1. TEXTOVÁ ČÁST A. ÚVODNÍ ÚDAJE B. PRŮVODNÍ ZPRÁVA C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah A. Úvodní údaje...3 B. Průvodní zpráva...4 1. ZADÁNÍ (ÚČEL A CÍL ÚS)...4 2. VYMEZENÍ ŘEŠENÉHO

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování, 28. října 909, 277 11, Neratovice září 2014 Název

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

Zakázka Název : Starovice lokalita vinných sklepů Kraj : Jihomoravský Obec : Starovice Datum zpracování : březen 2011

Zakázka Název : Starovice lokalita vinných sklepů Kraj : Jihomoravský Obec : Starovice Datum zpracování : březen 2011 . TEXTOVÁ ČÁST.1. Identifikační údaje Zakázka Název : Starovice lokalita vinných sklepů Kraj : Jihomoravský Obec : Starovice Datum zpracování : březen 2011 Objednatel Jméno / název : Obec Starovice dresa

Více

DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA * KA

DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA * KA DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA * KA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32, 294 74 Předměřice n. Jizerou DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST Ing. František

Více

V celé OZV se nahrazují zkratky ploch OC na BI, OV na BH, SP na OS.

V celé OZV se nahrazují zkratky ploch OC na BI, OV na BH, SP na OS. KONEČNÉ ZNĚNÍ Příloha č.1 OOP V celé OZV se nahrazují zkratky ploch OC na BI, OV na BH, SP na OS. V čl. 1 bodu 1.1. se doplňuje věta: Zadání 1. změny regulačního plánu bylo schváleno Zastupitelstvem města

Více

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KAKA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32, 294 74 Předměřice n. Jizerou TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST Ing. František Kačírek odpovědný

Více

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y Místo: Katastrální území: Objednatel: Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y (v souladu s přílohou č. 9 vyhlášky č. 500/2006 Sb.) Louňovice lokalita Y Louňovice obec Louňovice, Horní náves 6, 25162

Více

KLOBOUKY U BRNA okr. Břeclav

KLOBOUKY U BRNA okr. Břeclav NÁVRH ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KLOBOUKY U BRNA okr. Břeclav I.A TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel: Městský úřad Hustopeče, odbor regionálního rozvoje Objednatel: Město Klobouky u Brna, nám. Míru 169/1, 691 72

Více

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č.1 ÚP byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Strážkovice (usnesení č.

Více

Zadání. územní studie. Štěkeň - Z2.1/US

Zadání. územní studie. Štěkeň - Z2.1/US Zadání územní studie Štěkeň - Z2.1/US Základní identifikační údaje Název akce: Štěkeň - Z.2.1/US Místo: k.ú. Štěkeň Zadavatel: Městys Štěkeň Pořizovatel: Městský úřad Strakonice, odbor rozvoje úřad územního

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU HELVÍKOVICE DATUM I/2018 PARE. textová část. návrh pro společné jednání ( 50 stavebního zákona)

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU HELVÍKOVICE DATUM I/2018 PARE. textová část. návrh pro společné jednání ( 50 stavebního zákona) ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU HELVÍKOVICE návrh pro společné jednání ( 50 stavebního zákona) textová část DATUM I/2018 PARE POŘIZOVATEL: OBJEDNATEL: ZHOTOVITEL: AUTORSKÝ KOLEKTIV: Městský úřad Žamberk Odbor

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LUBNÁ

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LUBNÁ ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LUBNÁ ETAPA: NÁVRH POŘIZOVATEL: Obecní úřad Lubná PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.2 ÚPO LUBNÁ 1 Název územně plánovací dokumentace:

Více

ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU CHVALETICE Hornická Čtvrť západ u křižovatky

ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU CHVALETICE Hornická Čtvrť západ u křižovatky Příloha č.3 ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU CHVALETICE Hornická Čtvrť západ u křižovatky a) Vymezení řešeného území Lokalita zahrnuje zastavitelnou plochu a.11. vymezenou územním plánem pro bydlení, plochu b.3.

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU LOKALITY POD PAHÝBLEM V OBCI SÁZAVA - TEXTOVÁ ČÁST

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU LOKALITY POD PAHÝBLEM V OBCI SÁZAVA - TEXTOVÁ ČÁST A ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU LOKALITY POD PAHÝBLEM V OBCI SÁZAVA - TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O VYUŽITÍ ÚZEMNÍ STUDIE Pořizovatel: Městský úřad Žďár n.s., odbor rozvoje a územního plánování Žižkova 227/1; 591

Více

N Á V R H Z A D Á N Í Z M Ě N Y Č. 2 Ú Z E M N Í H O P L Á N U BĚLÁ

N Á V R H Z A D Á N Í Z M Ě N Y Č. 2 Ú Z E M N Í H O P L Á N U BĚLÁ N Á V R H Z A D Á N Í Z M Ě N Y Č. 2 Ú Z E M N Í H O P L Á N U BĚLÁ Zpracoval Městský úřad Semily, obvodní stavební úřad jako příslušný úřad územního plánování Zpracováno červenec 2016 Za pořizovatele

Více

Změna č. 2 územního plánu ČÍŽOVÁ

Změna č. 2 územního plánu ČÍŽOVÁ Změna č. 2 územního plánu ČÍŽOVÁ Záznam o účinnosti Správní orgán, který územní plán vydal Zastupitelstvo obce Čížová Číslo usnesení: Z4g/2018 Ze dne: 21. 6. 2018 Datum nabytí účinnosti 10. 7. 2018 Oprávněná

Více

Změna č. 1 územního plánu. Návrh

Změna č. 1 územního plánu. Návrh Změna č. 1 územního plánu HARTMANICE Návrh Změna č.1 ÚP Hartmanice Tato změna č. 1 územního plánu byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Hartmanice Změna územního plánu nabyla účinnosti dne: Pořizovatel:

Více

Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A B M 6

Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A B M 6 1 Z A D Á N Í Ú Z E M N Í S T U D I E TŘEBOŇ Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A B M 6 (K.Ú. HOLIČKY U STARÉ HLÍNY) POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBOŇ, ODBOR ÚPaSŘ ZPRACOVATEL: Ing.arch. Aleš Valder PROSINEC

Více

pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy

pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy Identifikační údaje Místo: Pořizovatel: pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy Obecní úřad Přišimasy, (na základě spolupráce s osobou splňující kvalifikační předpoklady pro výkon územně plánovací

Více

ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1

ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1 ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1 MÍSTO STAVBY : Rusava, plocha SO.3 1 ZADAVATEL : obec Rusava Rusava 248 768 45 Rusava STUPEŇ DOKUMENTACE : Územní studie Zakázkové číslo P 16-17 Měsíc/rok 09/2017 Počet

Více

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE MIKULČICE PODBŘEŽNÍK II

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE MIKULČICE PODBŘEŽNÍK II Spis: MUHO 11666/2015 ORM ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE MIKULČICE PODBŘEŽNÍK II Obec Mikulčice souhlasí se zadáním územní studie v předloženém znění. Datum: Razítko: Podpis: Jméno a příjmení: Funkce: Ing. Jan Vlašic

Více

NÁVRH. územního plánu Velké Všelisy

NÁVRH. územního plánu Velké Všelisy NÁVRH ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU LOKALITY 3A územního plánu Velké Všelisy Schvalující orgán Zastupitelstvo obce Velké Všelisy Určený člen zastupitelstva Jaromír Bečka, starosta Pořizovatel Obecní úřad Velké

Více

Vyhláška města Roztoky č.18 o závazné části změny č.1 územního plánu sídelního útvaru

Vyhláška města Roztoky č.18 o závazné části změny č.1 územního plánu sídelního útvaru Vyhláška města Roztoky č.18 o závazné části změny č.1 územního plánu sídelního útvaru Zastupitelstvo města Roztoky na základě UZM 18-2/2001 ze dne 31.1.2001 a na základě 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SVIJANY. textová část PARE. návrh pro veřejné projednání ( 52 stavebního zákona)

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SVIJANY. textová část PARE. návrh pro veřejné projednání ( 52 stavebního zákona) ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SVIJANY návrh pro veřejné projednání ( 52 stavebního zákona) DATUM III/2018 PARE POŘIZOVATEL: OBJEDNATEL: PROJEKTANT: ZHOTOVITEL: AUTORSKÝ KOLEKTIV: Městský úřad Turnov Odbor

Více

Změna č. 2 regulačního plánu Plavská

Změna č. 2 regulačního plánu Plavská Změna č. 2 regulačního plánu Plavská katastrální území České Budějovice 7 jehož závazná část byla vyhlášena Zastupitelstvem města České Budějovice obecně závaznou vyhláškou č. 6/2004 ze dne 16.9.2004 a

Více

I. Změna územního plánu

I. Změna územního plánu I. Změna územního plánu A. TEXTOVÁ ČÁST I. Změna územního plánu... 3 I.1 Vymezení zastavěného území... 3 I.2 Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... 3 I.2.1 Koncepce rozvoje území

Více

Změna č. 1 územního plánu. obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Změna č. 1 územního plánu. obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Změna č. 1 územního plánu obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydává: Zastupitelstvo obce Svéradice Datum nabytí účinnosti: 17. 3. 2015 Oprávněná úřední osoba

Více

Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B

Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B Základní identifikační údaje Název akce: Mutěnice L9-B Místo: k.ú. Mutěnice u Strakonic Zadavatel: Pořizovatel: Městský úřad Strakonice, odbor rozvoje úřad územního

Více

Územní studie zástavby RD v obci Domamil. zastavitelná plocha P1 pro bytovou výstavbu dle Územního plánu obce Domamil

Územní studie zástavby RD v obci Domamil. zastavitelná plocha P1 pro bytovou výstavbu dle Územního plánu obce Domamil Územní studie zástavby RD v obci Domamil zastavitelná plocha P1 pro bytovou výstavbu dle Územního plánu obce Domamil Srpen 2018 Obsah Základní identifikační údaje.4 A. vymezení řešeného území, souvislosti

Více

ÚZEMNÍ PLÁN DAMNICE ZMĚNA Č. 1

ÚZEMNÍ PLÁN DAMNICE ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍ PLÁN DAMNICE ZMĚNA Č. 1 okr. Znojmo I.A. TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DAMNICE BYLA SPOLUFINANCOVÁNA Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Pořizovatel: Objednatel: Projektant: MÚ

Více

Příloha č. 1 Důvodové zprávy

Příloha č. 1 Důvodové zprávy Příloha č. 1 Důvodové zprávy Příloha č. 2 Důvodové zprávy Příloha č. 3 Důvodové zprávy Dle Územního plánu Ústí nad Labem kapitola f) se p. p. č. 896/15 v k.ú. Skorotice u Ústí nad Labem nachází v

Více

N Á V R H SÍDELNÍHO ÚTVARU ODOLENY VODY

N Á V R H SÍDELNÍHO ÚTVARU ODOLENY VODY N Á V R H ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ODOLENY VODY pro společné jednání dle zákona č.183/2006 Sb. pořizovatel: M Ú O d o l e n a V o d a ČERVEN 2011-1 - OBJEDNATEL: Město Odolena Voda zastoupené

Více

JIŘICE U MIROSLAVI okr. Znojmo

JIŘICE U MIROSLAVI okr. Znojmo ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE JIŘICE U MIROSLAVI okr. Znojmo I.A. TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Městský úřad Moravský Krumlov, odbor výstavby a územního plánování Obec Jiřice u Miroslavi

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE RYNHOLEC POŘIZOVATEL: Obecní úřad Rynholec PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.2 ÚPO RYNHOLEC 1 Název územně plánovací dokumentace: Změna

Více

ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV

ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV Zpracovatel: 2 arch s.r.o., Česká 824/31, 796 01 Prostějov, IČ 277 30 221 Datum: únor 2016 ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV

Více

Změny II. ÚPSÚ Opočno

Změny II. ÚPSÚ Opočno Změny II. ÚPSÚ Opočno Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Obsah: Změna II. 1 textová část 2 hlavní výkres Odůvodnění Změny II. 1 textová část 2 koordinační výkres 3 výkres předpokládaných záborů

Více

ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY RD KRASICE POŘIZOVATEL Magistrát města Prostějova

ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY RD KRASICE POŘIZOVATEL Magistrát města Prostějova ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY RD KRASICE PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje 1.1. Identifikační údaje stavby Název akce Pozemky Místo stavby Kraj : : p.č. 230 a 232/1 k.ú. Krasice : ulice Krasická a její okolí

Více

ÚZEMNÍ STUDIE BŘEZOLUPY US 2 I. etapa Lokalita pro bydlení BI 16

ÚZEMNÍ STUDIE BŘEZOLUPY US 2 I. etapa Lokalita pro bydlení BI 16 ÚZEMNÍ STUDIE BŘEZOLUPY US 2 I. etapa Lokalita pro bydlení BI 16 Ing. arch. Martin Špiller B ř e z o l u p y 4 9 5 6 8 7 1 3 Březolupy t e l.: 776 193 871 1 Identifikační údaje: Pořizovatel: Údaje o zadavateli:

Více

Územní studie rodinných domů. Kralupy - K Vršku. k.ú Minice a k.ú. Kralupy

Územní studie rodinných domů. Kralupy - K Vršku. k.ú Minice a k.ú. Kralupy Územní studie rodinných domů Kralupy - K Vršku k.ú Minice a k.ú. Kralupy únor 2014 Zadavatel: Město Kralupy nad Vltavou Pořizovatel: Městský úřad Kalupy nad Vltavou, Odbor výstavby a územního plánování

Více

ZMĚNA Č. 1 Ú Z E M N Í H O P L Á N U N E K O Ř

ZMĚNA Č. 1 Ú Z E M N Í H O P L Á N U N E K O Ř ZMĚNA Č. 1 Ú Z E M N Í H O P L Á N U N E K O Ř NÁVRH PRO VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ ČERVENEC 2017 A - TEXTOVÁ ČÁST Objednatel: Obec Nekoř Pořizovatel: Městský úřad Žamberk Zhotovitel: Osoba oprávněná podle zvláštního

Více

ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV HRADSKÁ

ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV HRADSKÁ ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV HRADSKÁ MÍSTO STAVBY : Lukov, ulice Hradská a Hrušoví ZADAVATEL : obec Lukov K Lůčkám 350 Lukov STUPEŇ DOKUMENTACE : Územní studie Zakázkové číslo P 9-14 Měsíc/rok 07/2015 Počet vyhotovení

Více

PŘÍLOHA ČÁSTI I. VÝROK ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU PLOCH JI-SM-1

PŘÍLOHA ČÁSTI I. VÝROK ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU PLOCH JI-SM-1 AF-CITYPLAN s.r.o. Magistrů 1275/13, 140 00 Praha 4 ÚZEMNÍ PLÁN JIHLAVA PŘÍLOHA ČÁSTI I. VÝROK ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU PLOCH JI-SM-1 a JI-PV-105 srpen 2017 Identifikační údaje Pořizovatel: Magistrát statutárního

Více

OBYTNÝ SOUBOR BAŽANTNICE zastavovací studie lokalita k. ú. Hos vice, pozemky p.č. 152, 153, 154, 156/11 158/1, 158/3, 157, 1155/68

OBYTNÝ SOUBOR BAŽANTNICE zastavovací studie lokalita k. ú. Hos vice, pozemky p.č. 152, 153, 154, 156/11 158/1, 158/3, 157, 1155/68 d o m a a.s., září 2012 SEZNAM VÝKRESŮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 TEXTOVÁ ČÁST ŠIRŠÍ VZTAHY a ÚZEMNÍ PLÁN SITUACE-PLOCHY POHLED Z OKRAJOVÉ ULICE POHLED Z OKRAJOVÉ ULICE POHLED NA

Více

PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ

PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ REGULAČNÍ PLÁN BÍLÁ PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ NÁVRH ZADÁNÍ sestavený k projednání ve smyslu 61 a 62 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), zpracovaný

Více

Územní studie Brná nad Labem P24-2

Územní studie Brná nad Labem P24-2 Územní studie Brná nad Labem P24-2 Pořizovatel: Magistrát města Ústí nad Labem Velká Hradební 8 Ústí nad Labem Zpracovatel: Ing. arch. Vladimír Charvát Dukelských hrdinů 20 Praha 7 02/2016 1 Obsah studie:

Více

Zadání Územní studie US 11 Rozšíření obytného souboru Špičák Město Česká Lípa

Zadání Územní studie US 11 Rozšíření obytného souboru Špičák Město Česká Lípa Zadání Územní studie US 11 Rozšíření obytného souboru Špičák Město Česká Lípa Pořizovatel: Městský úřad Česká Lípa, stavební úřad, úřad územního plánování, náměstí T.G. Masaryka 1, 470 35 Česká Lípa, vyřizuje

Více

Změna č.42 územního plánu KUTNÁ HORA. NÁVRH pro společné jednání

Změna č.42 územního plánu KUTNÁ HORA. NÁVRH pro společné jednání Změna č.42 územního plánu KUTNÁ HORA NÁVRH pro společné jednání TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydá: Zastupitelstvo obce Kutná Hora Datum nabytí účinnosti: Oprávněná úřední

Více

ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT ZHOTOVITEL

ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT ZHOTOVITEL ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU PLOCHU 3 V OBCI RADENICE ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT POŘIZOVATEL MÚ VELKÉ MEZIŘÍČÍ, odbor výstavby a regionálního rozvoje tel: 566 781 111 Radnická 29/1, 594 13, Velké Meziříčí

Více

Urbanistické souvislosti Architektonický výraz

Urbanistické souvislosti Architektonický výraz Urbanistické souvislosti Parcela se nachází v Brně v městské části Zábrdovice na nároží ulic Bratislavská a Stará. Tato městská část sousedí s historickým centrem města Brna. Tomu odpovídá krátká docházková

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU DUŠNÍKY

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU DUŠNÍKY ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU DUŠNÍKY POŘIZOVATEL: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor majetku a rozvoje města, úřad územního plánování PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA

Více

Územní studie č. 46/I - 08/2015

Územní studie č. 46/I - 08/2015 Územní studie č. 46/I - 08/2015 Proskovice - Světlovská Pořizovatel: Magistrát města Ostravy Útvar hlavního architekta a stavebního řádu MMO Zpracovatel zadání Územní studie ÚS č. 46/I 08/2015 Zodpovědný

Více

Příloha A Odůvodnění Metodická příloha k platnému územnímu plánu

Příloha A Odůvodnění Metodická příloha k platnému územnímu plánu Příloha A Odůvodnění Metodická příloha k platnému územnímu plánu slouží ke sjednocení výkladu postupů a pojmů souvisejících s aplikací Územního plánu sídelního útvaru hl. m. Prahy. Určena je zejména pro

Více

DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA * KA

DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA * KA DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA * KA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32, 294 74 Předměřice n. Jizerou DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST Ing. František

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU LUČINA A.

TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU LUČINA A. TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU LUČINA A. Vymezení zastavěného území B. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot C. Urbanistická koncepce, vymezení zastavitelných ploch,

Více

I. TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 5 ÚPNO

I. TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 5 ÚPNO I. TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 5 ÚPNO (Doplnění do rozsahu odpovídajícímu úpravě náležitostí územně plánovací dokumentace na podmínky zákona č.183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

Územní studie. Letohrad - U bažantnice. ÚS Letohrad - U bažantnice Atelier Aurea

Územní studie. Letohrad - U bažantnice. ÚS Letohrad - U bažantnice Atelier Aurea Územní studie Letohrad - U bažantnice 2 0 0 9 1 Pořizovatel Úřad územního plánování Žamberk Starosta obce Martin Mimra Petr Fiala Projektant Atelier AUREA spol. s r. o. Autor Ing. arch. Zdeněk Auer Datum

Více

Územní studie Výškové zónování - k.ú. Modřice

Územní studie Výškové zónování - k.ú. Modřice Výškové zónování - k.ú. Modřice 3. etapa - čistopis Výškové zónování srpen 2017 Objednatel: město Modřice Náměstí Svobody 93, 664 42 Modřice Zastoupená Ing. Josefem Šiškou, starostou obce Zhotovitel: Ing.

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PLOCHY 17-B VE MĚSTĚ JIŘÍKOV ING. VLADIVOJ ŘEZNÍK ČERVEN 2019

ÚZEMNÍ STUDIE PLOCHY 17-B VE MĚSTĚ JIŘÍKOV ING. VLADIVOJ ŘEZNÍK ČERVEN 2019 ÚZEMNÍ STUDIE PLOCHY 17-B VE MĚSTĚ JIŘÍKOV ING. VLADIVOJ ŘEZNÍK ČERVEN 2019 Název: Druh dokumentace: ÚZEMNÍ STUDIE Řešené území: p.p.č. 1912/2, p.p.č. 1914 v k.ú. Jiříkov [661074] Datum zpracování: 11.6.2019

Více

ZMĚNA č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MLADÉ BUKY

ZMĚNA č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MLADÉ BUKY ZMĚNA č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MLADÉ BUKY OBJEDNATEL: MĚSTYS MLADÉ BUKY POŘIZOVATEL: MěÚ TRUTNOV, ÚŘAD ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ ZPRACOVATEL: ING. ARCH. ROMAN ŽATECKÝ ING. ARCH PAVEL TOMEK DIGITÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ: ING.

Více