Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ""

Transkript

1 Pomùžeme! Máte nìjaký dotaz ohlednì našich výrobkù? Chtìli byste si objednat náhradní díly? Váš výrobek nefunguje první den po zakoupení? SERVIS Zahradní technika 00 Napište nám! Fax: +0 Poštovní adresa: Unicore náøadí s.r.o., Holeèkova, Karlovy Vary 0 Èeská republika Neustále dostupní! Navštivte náš online obchod Je to zaruèenì nejrychlejší zpùsob, jak získat co nejvíce informací o výrobcích, akcích apod. Spokojenost zákazníkù je pro nás na prvním místì! Na všechny výrobky firmy Einhell poskytujeme servis. Všichni pracovníci pøispívají k tomu, abychom svým zákazníkùm nabídli øešení rychle a bez byrokracie. Jsme úspìšní, protože ovládáme svou práci a také známe a chápeme požadavky a cíle svých zákazníkù. Unicore náøadí s.r.o. Holeèkova Karlovy Vary 0 Èeská republika info@einhell.cz 00 Unicore náøadí s.r.o. Technické zmìny a omyly vyhrazeny. Objednací èíslo: 00 Stav:

2 Obsah ELEKTRICKÉ VYŽÍNÈE ELEKTRICKÉ KOSY, MOTOROVÉ VYŽÍNÈE MOTOROVÉ KOSY 0 KUMULÁTOROVÉ VYŽÍNÈE NÙŽKY N TRÁVU Naše filozofie: Znaèková kvalita pro zákazníky nakupující s rozmyslem RUÈNÍ ELEKTRICKÉ TRVNÍ SEKÈKY MOTOROVÉ TRVNÍ SEKÈKY S touto zásadou vyvíjí a prodává firma Einhell výrobky pro domov, zahradu a volný èas, vhodné pro domácí kutily i øemeslníky. Podstatnými faktory úspìchu po celou dobu existence firmy jsou trvale vysoká jakost výrobkù doprovázená vstøícnou cenovou politikou zamìøenou na stabilitu. Zásadou naší výrobkové politiky je více inovovat a reagovat rychleji a pružnìji než ostatní. Pokraèovat tehdy, když ostatní teprve pøicházejí, to je naše heslo. obchodù pro kutily a øemeslníky, zásilkové firmy, prodejny zahrádkáøských potøeb a diskontní prodejny. Dceøinné a partnerské podniky po celém svìtì umožòují firmì Einhell, aby poskytovala jedineènì rozsáhlý a globální servis. Dceøinné podniky zajiš ují firmì Hans Einhell G blízkost k zákazníkùm s mezinárodními aktivitami. Nezamìnitelnost výrobku je vedle jeho kvality dána designem. Všechny výrobky budoucnosti vyvinuté firmou Einhell budou mít nezamìnitelný tvar a øešení. VERTIKUTÁTORY, PROVZDUŠÒOVÈE SYPCÍ VOZÍKY ELEKTRICKÉ ENZÍNOVÉ KULTIVÁTORY ELEKTRICKÉ, MOTOROVÉ KUMULÁTOROVÉ NÙŽKY N ŽIVÝ PLOT ELEKTRICKÉ MOTOROVÉ ØETÌZOVÉ PILY, OSTØIÈKY PILOVÝCH ØETÌZÙ 0 ELEKTRICKÉ MOTOROVÉ VYSVÈE LISTÍ 0 Vysokým stupnìm internacionalizace vychází Einhell vstøíc globálnímu zamìøení svých zákazníkù, kterými jsou øetìzce ELEKTRICKÉ DRTIÈE ZHRDNÍHO ODPDU TICHÉ DRTIÈE TLKOVÉ ROZPRŠOVÈE, NVÍJECÍ UNY, VOZÍKY N HDICE RUÈNÍ MOTOROVÉ SNÌHOVÉ FRÉZY Josef Thannhuber Zakladatel firmy ndreas Kroiss Pøedseda pøedstavenstva Einhell G PØEHLED SORTIMENTU 0 SERVIS ing. Petr Haak Jednatel firmy Unicore náøadí s.r.o.

3 Program Einhell Royal nabízí perfektní sortiment pro zahradní práce. Nadprùmìrné a inovaèní vybavení pøístrojù Vám usnadní práci na zahradì. Nová benzínová travní sekaèka s pojezdem M /S pøesvìdèí výsledky své práce èistým trávníkem a maximálním naplnìním koše. Je ideální pro vìtší travní plochy. Øezání palivového døeva nebo kácení stromù zvládnete snadno a bez problémù se silnými elektrickými øetìzovými pilami, jejichž øetìz se napíná bez použití náøadí. O trávník mimo dosah elektrické zásuvky mùžete peèovat s pomocí akumulátorového vyžínaèe T, který lze individuálnì upravit podle výšky postavy. Snìhové frézy, které jsme novì zahrnuli do sortimentu, jsou dobrými pomocníky v zimním boji proti snìhu. Paleta výrobkù sahá od ruèní snìhové frézy MSF 0 až po snìhovou frézu SF s benzínovým motorem. Všechny produkty øady ROYL se vyznaèují výborným pomìrem mezi cenou a výkonem, a už se jedná o benzínové, elektrické nebo akumulátorové stroje. Naše letité zkušenosti v oboru zahradních pøístrojù a inovaèní výrobky Vám zaruèí radost pøi zahradních pracích Zahradní technika 00 Radost pøi práci na zahradì pro zákazníky, kteøí nakupují s rozmyslem!

4 ELEKTRICKÉ VYŽÍNÈE Robustní univerzální motor: 0 V ~ 0 Hz 0 00 mm Tipp utomatik 0 0 mm Tipp utomatik mm Voll utomatik Kryt z pevného, jakostního plastu Pohodlné dvouruèní vedení díky nastavitelné pøídavné rukojeti Vodicí koleèko Strunová hlava s možností otoèení o 0 ERT 0 / RT 0 RT 00 Vodicí násada s plynulým nastavením výšky bis 0 W 0 W 00 W Pøíkon (W) možnosti náklonu vodicí násady.000 min min.00 min Otáèky n 0 (min ) 00 mm, mm m dvojitá struna 0 mm, mm m dvojitá struna 00 mm, mm 0 m dvojitá struna Prùmìr støihu Nylonová struna Délka struny (m) Vedení struny Pøídavná rukoje vè. náhradní cívky se strunou (lze ji upevnit v pøídavné rukojeti) Poloautomatický posuv struny Poloautomatický posuv struny Plnì automat. posuv struny Posuv struny, kg, kg, kg ERT 0 / RT 0 RT x 0 x mm 0 kusù x 0 x 0 mm kusy x x mm kusy C Obalová jednotka Náhradní struna C Obalová jednotka: : 00 :.0. Obalová jednotka: : 00 0 :.00.0 Obalová jednotka: : 00 0 : mm Prùmìr støihu Tipp utomatik Posuv struny Vyžínaèe Einhell jsou vesmìs vybaveny výkonnými elektromotory. Pøístroje dodáváme s motory o výkonu do 00 W. se jedná o robustní nylonovou strunu nebo žací kotouè, s elektrickými èi benzínovými vyžínaèi a motorovými kosami firmy Einhell docílíte vždy perfektního støihu. V závislosti na pøístroji a žacím nástroji mají tyto pøístroje zábìr o prùmìru až 0 cm. Jednoduché nastavení délky struny patøí k sériovému vybavení! Vyžínaèe Einhell mají praktický poloautomatický posuv struny a zajiš ují tak její nekomplikované nastavení. Model RT 00 má plnì automatický posuv struny.

5 ELEKTRICKÁ KOS VYŽÍNÈ S ENZÍNOVÝM MOTOREM Vodicí násada z hliníkové trubky Velký kryt žací struny mm 0, kw,0 PS 00 mm Tipp utomatik Tipp utomatik 0, kw, PS 0 mm Tipp utomatik Popruh pro pøenášení Systém QuickStart pro snadné spouštìní Elektrické zapalování Primer (manuální palivové èerpadlo) pro rychlý start Vodicí násada z ocelové trubky ES 000 MT MT 0 0 Dvoutaktní motor s minimálními vibracemi Elektronika pro mìkký start utomatická úprava otáèek pøi zatížení Odlehèení tahu kabelu 0 V ~ 0 Hz dvoutakt/0: dvoutakt/0: Motor/smìs Spínaè s blokováním zapnutí ccm ccm Objem válcù (ccm).000 0, kw /, PS 0, kw /,0 PS (W) (kw/ps) dvojitá struna dvojitá struna dvojitá struna Struna 0 mm 0 mm 00 mm Prùmìr støihu MT,0 mm,0 m,0 mm,0 m,0 mm,0 m Nylon. struna Délka struny (m) Poloautomatický posuv struny MT,0 kg. x 0 x 00 mm kus ,0 kg.0 x 0 x 0 mm kusy 00.0., kg.000 x 0 x 0/0 mm kusy Obalová jednotka Náhradní struna Obal. jednotka : : 00 :.0. ES 000 C C Obal. jednotka : : 00 0 :.00.0 Obal. jednotka : : 00 0 :.00.0, kw, PS 00 mm Prùmìr støihu Tipp utomatik Posuv struny Motorové vyžínaèe a kosy Einhell jsou vesmìs vybaveny výkonnými elektromotory. Pøístroje dodáváme s motory o výkonu do, kw. se jedná o robustní nylonovou strunu nebo žací kotouè, s elektrickými èi benzínovými vyžínaèi a motorovými kosami firmy Einhell docílíte vždy perfektního støihu. V závislosti na pøístroji a žacím nástroji mají tyto pøístroje zábìr o prùmìru až 0 cm. Jednoduché nastavení délky struny patøí k sériovému vybavení! Vyžínaèe Einhell mají praktický poloautomatický posuv struny a zajiš ují tak její nekomplikované nastavení. Model RT 00 má plnì automatický posuv struny.

6 MOTOROVÉ KOSY Plynule nastavitelná dvouruèní rukoje (øídítková) 0, kw,0 PS 0 mm Tipp utomatik,0 kw, PS 0 mm Tipp utomatik, kw, PS 0 mm Tipp utomatik Hliníková vodicí násada Velký kryt žací struny Velký kryt žacího kotouèe Systém pro pøenášení (MS s komfortním pøenášecím systémem) Rukoje se všemi obslužnými prvky Systém QuickStart pro snadné spouštìní Elektrické zapalování MS MS MS Primer (manuální palivové èerpadlo) pro rychlý start dvoutakt/0: ccm 0, kw /,0 PS 0 dvoutakt/0: ccm,0 kw /, PS dvoutakt/0: ccm, kw /, PS Motor/smìs Objem válcù (ccm) (kw/ps) 0 Vodicí násada z oceli Dvoutaktní motor s minimálními vibracemi dvojitá struna 0 mm (struna) dvojitá struna 0 mm (struna) dvojitá struna 0 mm (struna) Struna Prùmìr støihu MS, mm,0 m 0 mm (nùž), kg. x 0 x /0 mm kusy, mm,0 m 0 mm (nùž),0 kg.0 x 0 x 0/ mm kus, mm,0 m 0 mm (nùž), kg.0 x 0 x /0 mm kusy Struna Délka struny (m) Poloautomatický posuv struny Žací kotouè Prùmìr støihu Obalová jednotka Náhradní struna Obal. jednotka : Obal. jednotka : Žací kotouè MS MS C C D C Obal. jednotka : D Obal. jednotka : , kw, PS 0 mm Prùmìr støihu Tipp utomatik Posuv struny enzínové vyžínaèe a motorové kosy Einhell jsou vybaveny výkonnými dvoutaktními motory se smìšovacím pomìrem a dosahují výkonu až, kw. se jedná o robustní nylonovou strunu nebo žací kotouè, s elektrickými èi benzínovými vyžínaèi a motorovými kosami firmy Einhell docílíte vždy perfektního støihu. V závislosti na pøístroji a žacím nástroji mají tyto pøístroje zábìr o prùmìru až cm. Jednoduché nastavení žací struny je souèástí sériové dodávky! Vyžínaèe Einhell jsou vybaveny praktickým poloautomatickým nastavením délky struny a zaruèují tak její nekomplikovaný posuv. 0

7 KUMULÁTOROVÉ VYŽÍNÈE NÙŽKY N TRÁVU Strunová hlava s možností otoèení o 0 Vodicí násada s plynulým stupòovým nastavením výšky Vodicí násada s možností náklonu do poloh Nožový mechanismus pro støíhání živých plotù a køovin kupack (V/mh) Doba nabíjení (h) ezpeènostní spínaè Držák na stìnu s integrovu nabíjeèkou Prùmìr støihu Struna (prùmìr /délka) Výmìnný akumulátor NiCd Šíøka øezu Délka øezu s nožem Doba provozu (min) Otáèky n0 (min) Pohodlné dvouruèní ovládání díky nastavitelné pøídavné rukojeti Vodicí koleèko Pojízdné Rukoje Kryt z jakostního, pevného plastu Strunová hlava: struna, poloautomatický posuv kusy kusù kusy Obal. jednotka Snadná manipulace díky pojezdovým koleèkùm Náhradní struna Doba nabíjení Výdrž Obal. jednotka : kumulátorové pøístroje Einhell jsou vesmìs vybaveny výkonnými motory, které jim v závislosti na modelu a oblasti použití umožòují vyvinout dostateènou sílu pøi sekání a vyžínání. Naše zahradní akumulátorové pøístroje se dodávají s motory, až V. Èím intenzivnìji svùj pøístroj používáte, tím dùležitìjší je pro Vás doba nabíjení. Pøístroje øady Einhell Royal mají v závislosti na modelu dobu nabíjení od hodin, pak jsou zase plnì pøipravené k použití. Kapacita a poèet akumulátorù urèují dobu, po kterou je možno pøístroj používat. kumulátorové pøístroje Einhell proto mají v závislosti na modelu a oblasti použití velmi silný výmìnný akumulátor s kapacitou, a, h.

8 RUÈNÍ TRVNÍ SEKÈK ELEKTRICKÁ TRVNÍ SEKÈK Široká kola šetrná k trávníku Sklopná vodicí rukoje stupnì plynulý Koš na trávu z jakostní nylonové tkaniny a plastová ochrana proti obrusu Skelet z pevného, jakostního plastu Centrální zmìna nastavení výšky seèení plynule v rozsahu mm Tichý a ekologický chod Jemné nastavení žacího nože Lehkobìžný válec na kulièkových ložiskách stupnì ( mm) plynule v rozsahu mm (centrální) kusy kus kus Sí ová pøípojka (V/Hz) Pøíkon (W) Šíøka zábìru Zmìna nast. výšky seèení Objem koše (litry) Obal. jednotka Sbìrací koš pro HRM 0 Obal. jednotka : Náhradní nože Obal. jednotka : Obal. jednotka : Pracovní šíøka plynulý Zmìna nastavení pracovní výšky ez ohledu na velikost trávníku nabízí Einhell ideální sekaèku pro každou plochu. Elektrické travní sekaèky Einhell mají výkon až 00 W a jsou tedy ideální pro malé až støednì velké plochy. Pracovní šíøka definuje zábìr pøístroje. už se jedná o travní sekaèku, kultivátor, provzdušòovaè, vertikutátor nebo sypací vozík, u všech pøístrojù je pracovní šíøka optimálnì pøizpùsobená použití. Pracovní plocha mùže mít rùzný charakter, a to vyžaduje úpravy zahradního pøístroje. Tuto výzvu se firmì Einhell podaøilo vyøešit díky technicky vyspìlým možnostem nastavení zahradních pøístrojù (plynule nebo v nìkolika stupních).

9 ENZÍNOVÉ TRVNÍ SEKÈKY Textilní sbìrací koš Ergonomická vodicí rukoje, kw, PS 00 mm fach, kw, PS 0 mm fach, kw, PS 0 mm fach ezkontaktní zapalování a automatická dekomprese Páèka plynu Jednoválcový ètyøtaktní motor (OHV) Centrální zmìna nastavení výšky seèení Snadný start díky lanku v rukojeti Stabilní a estetický plastový skelet Stabilní a estetický skelet z ocelového plechu 0 Reverzní startovací systém M 0 K M K M ètyøtakt / OHV ètyøtakt / OHV ètyøtakt / OHV Motor, kw /, PS, kw /, PS, kw /, PS motoru (kw/ps).000 min.00 min.00 min Pracovní otáèky (min ) 00 mm 0 mm 0 mm Šíøka zábìru stupnì(// mm) stupnì(// mm) stupòù (0 mm / centrální) Zmìna nastavení výšky seèení l 0 l 0 l Objem koše (litry) Natural Natural Natural Palivo ca., / 0, l (W0) ca., / 0, l (W0) ca., / 0, l (W0) Objem paliv. nádrže a motor. oleje (l) kg kg, kg 0 x 0 x mm kus x 0 x 0 mm kus x 0 x 0 mm Stück Obal. jednotka Náhradní nože Obal. jednotka : 00 :.0. Obal. jednotka : 00 0 :.0., kw,0 PS 0 mm Pracovní šíøka fach Zmìna nastavení pracovní výšky enzínové travní sekaèky Einhell pøesvìdèí výkonnými ètyøtaktními motory OHV, které jsou schopny vyvinout sílu až, kw. Pracovní šíøka definuje zábìr pøístroje. už se jedná o travní sekaèku, kultivátor, provzdušòovaè, vertikutátor nebo sypací vozík, u všech pøístrojù je pracovní šíøka optimálnì pøizpùsobená použití. Pracovní plocha mùže mít rùzný charakter, a to vyžaduje úpravy zahradního pøístroje. Tuto výzvu se firmì Einhell podaøilo vyøešit díky technicky vyspìlým možnostem nastavení zahradních pøístrojù (plynule nebo v nìkolika stupních).

10 ENZÍNOVÉ TRVNÍ SEKÈKY Textilní sbìrací koš Ergonomická vodicí rukoje, kw, PS 0 mm fach, kw,0 PS 0 mm fach, kw,0 PS 0 mm fach ezkontaktní zapalování a automatická dekomprese Páèka plynu Pohon zadních kol Jednoválcový ètyøtakt. motor (OHV) Centrální zmìna nastavení výšky seèení Snadný start díky lanku v rukojeti Stabilní a estetický skelet z ocelového plechu 0 Reverzní startovací systém M /S M M /S ètyøtakt / OHV ètyøtakt/ OHV ètyøtakt / OHV Motor, kw /, PS (s pojezdem), kw /,0 PS, kw /,0 PS (s pojezdem) motoru (kw/ps).00 min,00 min,00 min Pracovní otáèky (min ) 0 mm 0 mm 0 mm Šíøka zábìru stupòù ( 0 mm / centralní) stupòù ( mm / centralní) stupòù ( mm / centralní) Zmìna nastavení výšky seèení 0 l 0 l 0 l Objem koše (litry) Natural Natural Natural Palivo ca., / 0, l ( W 0) ca., / 0, l ( W 0) ca., / 0, l ( W 0) Objem paliv. nádrže a motor. oleje (l) 0, kg 00 x 0 x 0 mm kus , kg 0 x 0 x 0 mm kus C,0 kg 0 x 0 x 0 mm kus C Obal. jednotka Náhradní nože C Obal. jednotka : : 00 0 :.0. Obal. jednotka : : 00 0 :.0., kw,0 PS 0 mm Pracovní šíøka fach Zmìna nastavení pracovní výšky enzínové travní sekaèky Einhell pøesvìdèí výkonnými ètyøtaktními motory OHV, které jsou schopny vyvinout sílu až, kw. Pracovní šíøka definuje zábìr pøístroje. už se jedná o travní sekaèku, kultivátor, provzdušòovaè, vertikutátor nebo sypací vozík, u všech pøístrojù je pracovní šíøka optimálnì pøizpùsobená použití. Pracovní plocha mùže mít rùzný charakter, a to vyžaduje úpravy zahradního pøístroje. Tuto výzvu se firmì Einhell podaøilo vyøešit díky technicky vyspìlým možnostem nastavení zahradních pøístrojù (plynule nebo v nìkolika stupních).

11 EL. PROVDZUŠÒOVÈ TRÁVNÍKU 0 EL. VERTIKUTÁTOR SOUPRV SYPCÍ VOZÍK 00 0 mm fach 0 mm fach Dvoubodový bezpeènostní spínaè Válec s ocelovými trny ( kusù) uložený ve kulièkových ložiskách Pevný plastový skelet 0 Možnost nastavení pracovní hloubky ve stupních Válec s ocelovými noži a dlouhou životností (0 kusù) Sklopná vodicí rukoje Zdvojená tlaèná rukoje pro pøesné a pohodlné vedení Montáž rukojeti bez použití náøadí (zástrèné spojení) Stavìcí páka pro pøesnou regulaci posypu Nekorodující válec ERL 00 EVK 00 SET SW / 0 0 V ~ 0 Hz 0 V ~ 0 Hz Sí ová pøípojka 0 W.00 W Pøíkon (W) 0 mm 0 mm Pracovní šíøka stupnì stupnì Zmìna nastavení pracovní výšky 0 mm Šíøka zábìru 0 l (sbìrací koš) l Obsah (litry), kg, kg, kg 0 x 0 x 0 mm 0 x x mm 0 x x mm Náhradní válec s trny kus kus kus Obal. jednotka Obal. jednotka : : 00 0 :.0. Náhradní nožový válec Obal. jednotka : : 00 0 : mm Pracovní šíøka fach Zmìna nastavení pracovní výšky Provzdušòovaèe trávníku a vertikutátory potøebují pro optimální péèi o trávník silné motory. Pøístroje Einhell mají výkon až 00 W a jsou tedy ideální pro malé až støednì velké plochy. Pracovní šíøka definuje zábìr pøístroje. už se jedná o travní sekaèku, kultivátor, provzdušòovaè, vertikutátor nebo sypací vozík, u všech pøístrojù je pracovní šíøka optimálnì pøizpùsobená použití. Pracovní plocha mùže mít rùzný charakter, a to vyžaduje úpravy zahradního pøístroje. Tuto výzvu se firmì Einhell podaøilo vyøešit díky technicky vyspìlým možnostem nastavení zahradních pøístrojù (plynule nebo v nìkolika stupních). 0

12 ELEKTRICKÝ KULTIVÁTOR ENZÍNOVÉ KULTIVÁTORY Dvoubodový bezpeènostní spínaè Ergonomická vodicí rukoje 0, kw, PS 00 mm 0 mm 0 mm 0 mm, kw, PS 00 mm 0 mm Odlehèení tahu kabelu Páèka plynu Samoèinný bezpeènostní mechanismus pro zastavení radlièek Jednoválcový ètyøtaktní motor (OHV) Vodicí kolo s možností naklopení Radlièky rzdicí ostruha 0 Reverzní startovací zaøízení oèní omezovací talíøe EH 0 MH / MH /0 S V ~ 0 Hz 0 00/ mm kusy / o0 mm, kg x x 0 mm kus ètyøtakt / OHV, kw /, PS 0 mm kusy / o0 mm Natural ca., / 0, l (0 W 0), kg 00 x 00 x 00 mm kus ètyøtakt/ OHV, kw /, PS 00 mm kusy / o0 mm Natural ca., / 0, l (0 W 0) 0,0 kg 00 x 0 x 0 mm kus Motor motoru (W) (kw/ps) Pracovní šíøka / hloubka Radlièky (poèet / mm) Palivo Obsah palivové nádrže a množství motorového oleje (litry) Obal. jednotka, kw, PS Pracovní šíøka 00 mm 0 mm Prùmìr radlièek Kultivátory Einhell s benzínovým motorem pøesvìdèí svými výkonnými ètyøtaktními motory OHV, které jsou schopny vyvinout výkon až, kw. Rozhodující pøi výbìru kultivátoru je pracovní šíøka pøístroje. Sortiment motorových kultivátorù Einhell nabízí pracovní šíøky 00 až 00 mm, kultivátory jsou tedy ideální na obdìlávání menších až støedních ploch. Velikost radlièek urèuje, jak hluboko se kultivátor dostane do zemì, tedy kvalitu obdìlání pùdy. Radlièky motorových kultivátorù Einhell mají prùmìr až 0 mm.

13 ELEKTRICKÉ NÙŽKY N ŽIVÝ PLOT NÙŽKY N ŽIVÝ PLOT ENZÍNOVÉ NÙŽKY N ŽIVÝ PLOT Ergonomicky tvarovaná pøídavná rukoje Velkoplošná ochrana rukou 0 mm mm 00 0 mm 0 mm Volt 0 mm mm 0, kw,0 PS 0 mm mm Dvouruèní bezpeènostní zapínaè / vypínaè Protibìžné bezpeènostní nože s oboustranným ostøím z pøesnì broušené speciální oceli Kryt lišty Dvoutaktní motor s minimálními vibracemi (0:) Pøídavná rukoje s tlumením vibrací Systém QuickStart pro snadné spouštìní Elektronické zapalování HEC HEC HS 0 HS 0 Výmìnný akumulátor NiCd s integrovu indikací stavu baterie Obvodová rukoje 0 V ~ 0 Hz 0 V ~ 0 Hz V / 00 mh Sí ová pøípojka 0 W 00 W 0, kw /,0 PS (W) h max. 0 min Doba nabíjení (h) Doba provozu (min) Možnost natoèení rukojeti (0,, 0, +, +0 ) Poèet øezù za minutu 0 mm 0 mm 00 mm 0 mm Délka lišty mm 0 mm 0 mm 0 mm Délka øezu mm / mm 0 mm / mm mm / mm mm / 0 mm Vzdálenost nožù / tlouš ka vìtví, kg kg, kg kg.000 x 0 x 0 mm.0 x 0 x 00 mm 0 x 0 x 0 mm.00 x x mm kusy kus kusy kus Obal. jednotka Druh pohonu 0 mm Délka øezu mm Vzdálenost nožù Nùžky na živý plot Einhell jsou vesmìs vybaveny výkonným pohonem. už jsou elektrické, benzínové nebo akumulátorové, živé ploty a keøe získají vždy správný, pìstìný vzhled. ez ohledu na to, zda støíháte keøík zimostrázu nebo velký živý plot rùzné délky øezu v rozmezí až cm Vám nabízí vždy správnou možnost odpovídající úèelu použití. Sortiment nùžek na živý plot od firmy Einhell Vám nabízí správnou vzdálenost nožù pro rùznì silné vìtve.

14 ELEKTRICKÉ ØETÌZOVÉ PILY Dvouruèní bezpeènostní spínaè Záchytný èep øetìzu 00, m/s 00 mm m/s 00 mm 000 m/s 00 mm Chromovaný øetìz s bezpeènostním hoblovacím zubem Robustní kovový ozubený doraz Ochrana proti zpìtnému nárazu s mechanickou okamžitou brzdou øetìzu <0, sec. utomatické mazání øetìzu Napínání øetìzu bez použití náøadí Døevorubecká rukoje Jakostní lišta s koncovou hvìzdou 0 Ochranné pouzdro Náhradní øetìzy REK 0 REK 00 WK KSE 00 WK V ~ 0 Hz.00 W, m/s 00 mm 0 ml, kg 0 x 0 x 0 mm kusy 00 0 V ~ 0 Hz.000 W 0 m/s 00 mm 00 ml,0 kg x x 0 mm kus V ~ 0 Hz.000 W m/s 00 mm ml, kg 0 x 00 x 0 mm kusy 00 Sí ová pøípojka Jmenovitý výkon (W) Rychlost øezání. (m/s) Délka lišty Obsah olejové nádrže (ml) Obal. jednotka Náhradní lišty C D : : 00 rt.nr.:.00.0 : : Oleje na mazání øetìzu (biologicky odbouratelné) E Liter : F Liter : Podstavec k øetìz. pile KS 0 G : 00 0 rt.nr.:.000. C D C 000 m/s Rychlost øezání 0 mm Délka lišty ez ohledu na velikost stromù nabízí firma Einhell ideální øetìzovou pilu pro každý typ. Elektrické i benzínové øetìzové pily Einhell jsou vybaveny zvláš silnými motory. Vedle výkonu motoru je jedním z nejdùležitìjších pøedpokladù silných a èistých øezù rychlost øetìzu. Øetìzové pily Einhell dosahují pøi øezání rychlosti až m/s. Jedním z rozhodujících faktorù pøi kácení stromù a zpracovávání palivového døeva je délka lišty, a tedy délka øezu øetìzové pily. Øetìzové pily firmy Einhell dosahují úctyhodných délek až cm.

15 ENZÍNOVÉ ØETÌZOVÉ PILY OSTØIÈK ØETÌZOVÝCH PIL ntivibraèní systém Elektronické zapalování, kw, PS, m/s 00 mm, kw, PS, m/s 0 mm Chromovaný øetìz s minimálním zpìtným rázem Spouštìcí systém QuickStart utomatická brzda øetìzu Ochrana proti zpìtnému rázu s mech. okamžitou brzdou øetìzu <0, sec. utomatické mazání øetìzu Robustní kovový ozubený doraz ezpeènostní spínaè 0 Záchytný èep øetìzu Omezení hloubky Transparentní prùhledítko RK 0 RK SKS E Stupnice pro nastavení úhlu broušení 0 0 USSTTTUNG 0 0 dvoutakt/0: ccm, kw /, PS 0 ml 00 ml 00 mm, m/s, kg 0 x x 0 mm kusy , kw, PS C ez ohledu na velikost stromù nabízí firma Einhell ideální øetìzovou pilu pro každý typ. Elektrické i benzínové øetìzové pily Einhell jsou vybaveny zvláš silnými motory. dvoutakt/0: ccm, kw /, PS 0 ml 00 ml 0 mm, m/s, kg 00 x 0 x 0 mm kusy m/s D Rychlost øezání motor/smìs osah válcù (ccm) výkon (kw/ps) množství oleje (ml) obsah nádrže (ml) délka lišty rychlost øezání obalová jednotka (ks.) Vedle výkonu motoru je jedním z nejdùležitìjších pøedpokladù silných a èistých øezù rychlost øetìzu. Øetìzové pily Einhell dosahují pøi øezání rychlosti až m/s. 0 V ~ 0 Hz W.00 min mm 0 mm, mm, kg 0 x 0 x 0 mm kusy G 0 mm H Délka lišty Jedním z rozhodujících faktorù pøi kácení stromù a zpracovávání palivového døeva je délka lišty, a tedy délka øezu øetìzové pily. Øetìzové pily firmy Einhell dosahují úctyhodných délek až cm. Sí ové napìtí Pøíkon (W) Volnobìžné otáèky n0 (min) Vnitøní O brusného kotouèe Vnìjší O brusného kotouèe Tlouš ka brus. kotouèe Obal. jednotka Náhradní øetìzy : : Náhradní lišty C : D : Oleje na mazání øetìzu (biologicky odbouratelné) E Litr : F Litrù : Náhradní brusné kotouèe G H ESS, : ESS, :

16 ELEKTRICKÝ VYSVÈ LISTÍ ENZÍNOVÝ VYSVÈ LISTÍ Rozmìrná dvoudílná sací trubka 0 Volumen 0 Liter Volumen Liter 0, kw Volumen, PS Liter Nastavitelný popruh pro pøenášení Volicí pøepínaè sání/foukání Sbìrací koš vodicí koleèka Elektronická regulace otáèek Sací tryska se vodicími koleèky Dvoutaktní motor s minimálními vibracemi (0:) REL 0 REL 0 E LS 00/ 0 V ~ 0 Hz 0 V ~ 0 Hz Sí ová pøípojka.0 W.0 W 0, kw /, PS.000 min min.00 min Otáèky max. (min) 0 km/h 0 km/h km/h Rychlost vzduchu (km/h) m /min m /min m /min Sací výkon (m/min) l l l Objem koše (litry) 0, l Obsah nádrže (litry), kg, kg, kg 0 x 0 x 0 0 x 0 x 0 0 x 0 x mm kus kus kus Obal. jednotka Funkce drcení Volumen Liter Objem koše Vysavaèe listí Einhell jsou vesmìs vybaveny výkonným pohonem. Elektrické i benzínové vysavaèe odstraòují listí ze zemì vždy rychle a efektivnì. Integrovaná funkce drcení rozmìlní sebraný materiál na desetinu pùvodní velikosti, takže jej následnì lze bez problému použít do kompostu. Vysavaè listí Einhell pøesvìdèí velkým objemem sbìracího koše (až l). Ve spojení s funkcí drcení tak lze odklidit listí a vìtvièky i z velkých ploch. 0

17 ELEKTRICKÝ DRTIÈ ZHRDNÍHO ODPDU ELEKTRICKÝ TICHÝ DRTIÈ Motorový jistiè Motorová brzda mm 0 d 00 mm 0 d 00 0 mm d () Šikmo uložená nožová deska ezpeènostní aretace oboustranné nože ze speciální oceli Plnicí otvor s gumovou lamelou Podvozek s koly Pøítlaèné zaøízení Pøepínaè smìru otáèení 0 Øezací válec Integrovaná zástrèka se spojovací pojistkou pro pøípojný kabel Praktická rukoje pro pøenášení Velký plnicí otvor RGH 00 EGH RLH 00 Vèetnì sbìrného koše 0 0 V ~ 0 Hz 0 V ~ 0 Hz 0 V ~ 0 Hz Sí ová pøípojka.000 W.00 W.00 W Jmenovitý výkon (W).00 min.0 min 0 min Volnobìžné otáèky (min) Šikmo uložená nožová deska se oboustrannými noži Šikmo uložená nožová deska se oboustrannými noži Válcový øezací mechanismus, samoèinné vtahování materiálu Øezací mechanismus 0 mm mm 0 mm Max. síla vìtví (prùmìrmm) kg 0 x 0 x 0 mm kus, kg 0 x 0 x 00 mm kus, kg 0 x 0 x 0 mm kus Obal. jednotka Náhradní nože obal. jednotka : : 00 :.0.0 obal. jednotka : : 00 : mm Síla vìtví d Hluènost Drtièe Einhell jsou vesmìs vybaveny výkonnými elektromotory. Pøístroje se dodávají se silnými pohony až 00 W. Technicky vyspìlý drticí systém vtáhne bez problému vìtve o prùmìru až mm. Dobré samoèinné vtahování materiálu usnadòuje uživateli jeho práci na zahradì. Drtièe peèují rozmìlòováním vìtví a podobného materiálu o èistotu na zahradì. Drtièe s válcovým øezacím mechanismem jsou díky své konstrukci podstatnì tišší než nožové drtièe.

18 TLKOVÉ ROZPRŠOVÈE Popruh pro pøenášení Mosazná støíkací trubka Liter bar, Liter, bar Liter bar Mosazná støíkací tryska Pojistný pøetlakový ventil 0 Ergonomicky tvarovaná rukoje Patní vìnec Držák støíkací trysky Plnicí nálevka Mmetr Pøetlakový ventil Mechanismus pro natlakování DS,/ DS / DS C 0 0, l,0 l,0 l Max. množství náplnì (litry),0 l, l,0 l Celkový objem (litry) bar, bar bar Max. provozní pøetlak (bar),0 l/min,0 l/min Objemový proud V max. (l/min) o mm / max. 0 o mm / max. 0 Tryska vysoký kužel / úhel postøiku 0, kg ( jednot. kusu) /,0 kg ( obal. jednotky), kg, kg xx00 mm (rozmìr jed. kusu) / 00x0x0 mm (rozmìr obal. jednotky) 0 x 0 x 0 mm 0 x x 0 mm kusù kusù kusù Obal. jednotka Liter Množství náplnì bar Provozní tlak Sortiment tlakových rozprašovaèù Einhell obsahuje pøístroje pro péèi o pokojové rostliny i pro hubení plevelù v zahradì o objemu, až litrù. Výška provozního tlaku je rozhodující pro dobu použití tlakového rozprašovaèe po natlakování. Tlakové rozprašovaèe Einhell dosahují provozního tlaku až bar.

19 UTOMTICKÝ NVÍJECÍ UEN 0 m VOZÍKY N HDICE 0 m 0 m Žárovì zinkované Výškovì nastavitelná rukoje Velká lehce se otáèející profilovaná kola Velká odkládací pøihrádka Volnì otoèná ruèní klika Zahnutá pøípojka hadice zabraòuje jejímu lámání Rukoje pro pøenášení Robustní plastové tìleso Jakostní vysunovací hadice 0 Zaøízení pro automatickou aretaci Pøípojná hadice m ìžnì prodávané rychlospojky utomatické vtahování hadice Naklápìcí držák na stìnu Zarážka hadice ST 0 SW 0 SW 0 V Støíkací tryska 0 /,, 0 m bar, kg x x mm kus 00..0, kg x x 0 mm kusù kg 0 x 0 x 0 mm kus 00.. Prùmìr hadice (palce) Délka použitelné hadice (m) Max. tlak (bar) Obal. jednotka 0 m Délka hadice Vozíky Einhell jsou v závislosti na prùmìru hadice ideální pro hadice o délce až 0 m.

20 RUÈNÍ SNÌHOVÁ FRÉZ SNÌHOVÉ FRÉZY S ENZÍNOVÝM MOTOREM Výklopné a výsuvné dvojité držadlo pro pøesné a pohodlné vedení stroje, kw, PS 0 mm,0 kw, PS 0 mm Tìleso a šnek frézy z jakostního, pevného plastu Pohodlné odklízení snìhu díky rotujícímu šneku Silný ètyøtaktní motor Páèka spojky pro pohon frézy x vzad, x vpøed 0 Páèka spojky pro pohon pojezdu Jednotka pro odhazování snìhu Robustní frézovací jednotka Ližiny Zimní pneumatiky se zábìrovým dezénem Ergonomicky tvarovaná vodicí rukoje s potahem softgrip MSF 0 SF mm, kg 00 x 0 x 0 mm kus , kw /, PS ca..00 otáèek/min Natural /, l 0 mm max. 0 mm / max. m max. 00 m /h / max. 0 m /h kg 0 x x mm kus ,0 kw, PS SF,0 kw /, PS ca..000 otáèek/min Natural /, l 0 mm max. 0 mm / max. 0 m max. 00 m /h / max. 0 m /h kg 00 x 0 x 0 mm kus mm Šíøka zábìru motoru (kw)/ps) Pracovní otáèky (ot./min.) Palivo / obsah nádrže Šíøka zábìru Výška snìhu / vzdál. odhozu Plošný / objemový výkon Obal. jednotka Snìhové øetìzy SK Ergonomicky tvarovaná vodicí rukoje Možnost regulace vzdálenosti odhozu díky nastavitelnému krytu Klika pro snadné nastavení odhozu snìhu Nezávislá spojka pro pohon kol a frézy Reverzní startovací zaøízení Pojistka proti nedostatku oleje Sedmistupòová pøevodovka obal. jednotka : 00 :.0.0 Kvalita snìhu nerozhoduje motorové snìhové frézy Einhell s výkonem až,0 kw zvládnou tìžký i prachový sníh. Šíøka zábìru definuje úsek, který snìhová fréza uklidí na jeden zábìr. Sortiment snìhových fréz Einhell nabízí šíøky zábìru 0 až 0 mm.

21 PØEHLED SORTIMENTU ELEKTRICKÁ TRVNÍ SEKÈK výrobek výkon prùmìr støihu posuv struny obal. jed. obj.èíslo () 00 ERT 0/ 0 00 poloaut., 00 x 0 x RT poloaut., 0 x 0 x RT plnì aut., x x NÁHRDNÍ STRUNY NÁHRDNÍ ŽCÍ STRUNY obal. jed. 00 pro ERT 0/ 0,0 x 0 x 0.0. pro RT 0 0,0 x 0 x pro RT 00 0,0 x x ELEKTRICKÁ KOS / ENZÍNOVÉ VYŽÍNÈE výrobek výkon prùmìr støihu posuv struny obal. jed. obj.èíslo () 00 ES poloaut.,0 x 0 x MT 00 0 poloaut.,0 0 x 0 x 0.0. MT 0 00 poloaut., 000 x 0 x obal. jed. 00 pro ES 000 0,0 x x.0.0 pro MT 0, 0 x 0 x pro MT 0, 0 x 0 x.00.0 MOTOROVÉ KOSY výrobek výkon prùmìr støihu posuv struny obal. jed. obj.èíslo (/PS) 00 MS 0, /,0 0 poloaut., x 0 x MS,0 /, 0 poloaut.,0 0 x 0 x MS, /, 0 poloaut., 0 x 0 x.0.0 NÁHRDNÍ ŽCÍ STRUNY obal. jed. 00 pro MS / 0, 0 x 0 x pro MS 0, x x.00. ŽCÍ KOTOUÈE obal. jed. 00 pro MS / 0, x x pro MS 0,0 x x.00.0 RUÈNÍ/ELEKTRICKÉ/ENZÍNOVÉ TRVNÍ SEKÈKY výrobek výkon šíøka zábìru zmìna nastavení obal. jed. (kw/ps) výšky seèení 00 HRM ,0 0 x 0 x EM 00 W 0 //,0 0 x 0 x EM 00/ Z 00 W 0, 0 x 0 x M 0 K, /, 00 //,0 0 x 0 x.00. M K, /, 0 //,0 00 x 0 x M, /, 0 0, 00 x 0 x M S, /, 0 0 0, 00 x 0 x M, /,0 0, 0 x 0 x M /S, /,0 0,0 0 x 0 x SÌRNÝ KOŠ obal. jed. 00 pro HRM 0, x 0 x 0..0 NÁHRDNÍ NOŽE obal. jed. 00 pro EM 0, x 0 x 0.0. pro EM00 / Z 0, 0 x 0 x 0.0. pro M 0 K 0, x 0 x 0.0. pro M K / / S 0, x 0 x 0.0. pro M und M /S 0, x x 0.0. ELEKTRICKÉ PROVZDUŠÒOVÈE / VERTIKUTÁTORY; SYPCÍ VOZÍKY výrobek výkon prac. šíøka zmìna nastavení obal. jed. () prac. výšky 00 ERL stupnì, 0 x 0 x EVK 00 SET 00 0 stupnì, 0 x x SW /, 0 x x 0..0 NÁHRDNÍ VÁLEC S TRNY NÁHRDNÍ VÁLEC S TRNY obal. jed. 00 pro ERL 00,0 0 x 0 x obal. jed. 00 pro EVK 00 SET, 0 x 0 x SÌRCÍ KOŠ obal. jed. 00 pro EVK 00 SET, 0 x 0 x..0 KUMULÁTOROVÉ VYŽÍNÈE / ZHRDNICKÉ NÙŽKY výrobek výkon doba napájení výdrž obal. jed. (V) (h) (V/mh) 00 T /00,0 0 x x GS,,,/00, 0 x 0 x GS S /00,0 x x ELEKTRICKÝ KULTIVÁTOR / ENZÍNOVÉ KULTIVÁTORY výrobek výkon prac. šíøka obal. jed. () 00 EH , x x MH / 00 0, 00 x 00 x MH /0 S ,0 00 x 0 x NÁHRDNÍ ŽCÍ STRUNY obal. jed. 00 pro T 0,0 0 x x

22 PØEHLED SORTIMENTU ELEKTRICKÉ/ENZÍNOVÉ/KUMULÁTOROVÉ NÙ KY N IVÝ PLOT ELEKTRICKÝ/ENZÍNOVÝ VYSVÈ LISTÍ výrobek výkon () délka øezu vzdálenost zubù obal. jed. 00 výrobek výkon () funkce drcení objem ko e (Liter) obal. jed. 00 HEC 0, 000 x 0 x REL 0 0 X, 0 x 0 x ,0 0 x 0 x REL 0 E 0 X, 0 x 0 x ,0 00 x x.0.0 LS X, 0 x 0 x , 0 x 0 x ELEKTRICKÝ DRTIÈ ZHRDNÍHO ODPDU; TICHÝ DRTIÈ ELEKTRICKÉ/ENZÍNOVÉ ØETÌZOVÉ PILY výrobek výkon () délka øezu vzdálenost zubù obal. jed. 00 REK 0 00, 00, 0 x 0 x 0.0. REK 00 WK ,0 x x KSE 00 WK , 0 x 00 x RK 0 00, 00, 0 x x RK 00, 0, 00 x 0 x NÁHRDNÍ ØETÌZY obak. jed. 00 pro REK 0 und REK 00 WK 0, 0 x 0 x pro KSE 00 WK 0, 0 x 0 x.00.0 pro RK 0 0, 0 x 0 x pro RK 0, x x.00. NÁHRDNÍ LI TY obak. jed. 00 pro REK 0 und KSE 00 WK 0, 0 x 0 x pro REK 00 WK 0, 0 x 0 x.00. pro RK 0 0, 0 x x.00. pro RK 0, 0 x 0 x.00. obak. jed. 00,0 Litr 0, 00 x 0 x ,0 Litr,0 0 x 0 x PODSTVEC K ØETÌZOVÉ PILE obak. jed. 00 KS 0,0 000 x 00 x OLEJE N MZÁNÍ ØETÌZU (biologicky odbouratelné) OSTØIÈK PILOVÝCH ØETÌZÙ obak. jed. 00 SKS E, 0 x 0 x NÁHRDNÍ RUSNÉ KOTOUÈE obak. jed. 00 ESS, 0, x x ESS, 0, x x výrobek výkon () tlou ka vìtví hluènost (d) obal. jed. 00 RGH ,0 0 x 0 x EGH ,0 0 x 0 x RLH , 0 x 0 x NÁHRDNÍ NO E obal. jed. 00 pro RGH 00 0,0 x x.0.0 pro EGH 0,0 0 x x.0. TLKOVÉ ROZPR OVÈE výrobek max. mno ství náplnì (L) celkový objem (L) provozní tlak (bar) obal. jed. 00 DS,/,,0,0 0, x x DS /,0,,, 0 x 0 x DS C,0,0,0, 0 x x 0..0 UTOMTICKÉ NVÍJECÍ UNY / HDICOVÉ VOZÍKY výrobek délka hadice (m) obal. jed. 00 ST 0 0,0, x x..0 SW 0 0,0, x x SW 0 V 0,0,0 0 x 0 x 0.. SNÌHOVÉ FRÉZY výrobek výkon (PS/kW) íøka zábìru obal. jed. 00. MSF 0 0, 00 x 0 x SF 0, /, 0,0 0 x x SF, /,0 0,0 00 x 0 x SNÌHOVÝ ØETÌZ SK obak. jed. 00 pro SF, 00 x 0 x CENY NJDETE N STRÁNKÁCH

SERVIS Obrábìcí technika Pomùžeme! Máte nìjaký dotaz ohlednì našich výrobkù? Chtìli byste si objednat náhradní díly? Váš výrobek nefunguje tak jako první den? Napište nám! Fax: +420 353 561 533 Email:

Více

20 990,- AL-KO 500 E / 500 I* ROBOTICKÉ SEKAČKY. Pracovní plocha max. 500 m 2 Šířka záběru

20 990,- AL-KO 500 E / 500 I* ROBOTICKÉ SEKAČKY.   Pracovní plocha max. 500 m 2 Šířka záběru ROBOTICKÉ SEKAČKY AL-KO 500 E / 500 I* Pracovní plocha max. 500 m 2 Šířka záběru 20 cm Doba sečení / doba nabíjení 50 / 60 min Rozměry (D x Š x V) 600 x 490 x 245 mm Nastavení pracovní výšky 25-55 mm,

Více

KATALOG A CENÍK 2008/9

KATALOG A CENÍK 2008/9 KATALOG A CENÍK 2008/9 Profesionální univerzální stavební pila Tato pila na zdicí materiály nabízí výbornì vyvážený pomìr mezi kvalitou a cenou, jak se øíká "za málo penìz hodnì muziky. Nabízí uživateli

Více

mako tapetovací náøadí

mako tapetovací náøadí 008.. mako olovnice použití pro pøesné vyrovnání tapet. kvalita 90g olovnice se šòùrou metrù. 90 g 808 00 SB..0889 mako šòùra znaèkovací použití pro pøesné znaèení èar. kvalita robustní kovové pouzdro

Více

ušlechtilá ZAHRADA...

ušlechtilá ZAHRADA... Zahradní technika Elektrické a aku strunové sekačky Elektrické a aku plotostřihy El. řetězové pily, aku nůžky na živý plot, vysavač, drtič větví Elektrické a aku sekačky na trávu Křovinořezy, ponorná čerpadla

Více

SMYKEM ØÍZENÉ NAKLADAÈE SÉRIE 200

SMYKEM ØÍZENÉ NAKLADAÈE SÉRIE 200 S T A V Í M E O K O L O V Á S SMYKEM ØÍZENÉ NAKLADAÈE SÉRIE 00 L L5 L8 L0 L L5 Výkon Motoru,8 kw 6, kw kw kw 5 kw 57kW Provozní hmotnost 70 kg 00 kg 660 kg 900 kg 50 kg 580 kg Užiteèná nosnost 590 kg 680

Více

Pomùžeme! Máte nìjaký dotaz ohlednì našich výrobkù? Chtìli byste si objednat náhradní díly? Váš výrobek nefunguje tak jako první den? SERVIS Elektrické náøadí 00 Napište nám! Fax: +0 1 Email: info@einhell.cz

Více

Aku šroubovák 3,6 V Napìtí: 3,6 V Kroutící moment: 1-6 Nm Dvoupolohová rukoje Kuføík s pøíslušenstvím 38 díl. Aku vrtaèka 14,4 V

Aku šroubovák 3,6 V Napìtí: 3,6 V Kroutící moment: 1-6 Nm Dvoupolohová rukoje Kuføík s pøíslušenstvím 38 díl. Aku vrtaèka 14,4 V Aku šroubovák 6 V Napìtí: 6,0 V Kroutící moment: 2Nm Dvoupolohová rukoje Pøíslušenství: sada 11.díl. Aku šroubovák 3,6 V Napìtí: 3,6 V Kroutící moment: 1-6 Nm Dvoupolohová rukoje Kuføík s pøíslušenstvím

Více

vysavač listí FLB-2500 1 990,- (více na straně 36) Zahradní technika Zahradní technika

vysavač listí FLB-2500 1 990,- (více na straně 36) Zahradní technika Zahradní technika Nůžky na živý plot Sekačky a křovinořezy Pily a vysavače Štípačky na dřevo Zametač, čerpadlo a myčky 34 35 36 37 38 Proma doporučuje vysavač listí FLB-2500 1 990,- (více na straně 36) 33, Vám nabízíme

Více

400-BQO SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 11.94

400-BQO SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 11.94 SIGMA PUMPY HRANICE LEHKÁ DIAGONÁLNÍ ÈERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 400-BQO 426 2.98 11.94 Použití Èerpadla

Více

náøezové stroje Manuální šikmé - lehký provoz Manuální - domácnost a lehký provoz NEW NEW NEW NEW Quality Náøezový stroj NS 250 ES

náøezové stroje Manuální šikmé - lehký provoz Manuální - domácnost a lehký provoz NEW NEW NEW NEW Quality Náøezový stroj NS 250 ES 006 Náøezový stroj NS 250 ES Druh pohonu...øemenový Uložení stolu...šikmé Napájení/Pøíkon...230V/140W Prùmìr nože... 250 mm / hladký Max.prùmìr øezu... 165 mm Nastavení síly øezu... 0-11 mm Rozmìry (š

Více

PAH SIGMA PUMPY HRANICE HORIZONTÁLNÍ

PAH SIGMA PUMPY HRANICE HORIZONTÁLNÍ SIGMA PUMPY HRANICE VYSOKOTLAKÉ HORIZONTÁLNÍ PLUNŽROVÉ ÈERPADLO PAH SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 426 2.98 26.10

Více

Katalog. neexistuje. Těžká dřina. zahradní techniky

Katalog. neexistuje. Těžká dřina. zahradní techniky Těžká dřina neexistuje Katalog zahradní techniky 2016 roky záruka Sekačky Řetězové pily Provzdušňovače Plotostřihy Křovinořezy Kultivátory Drtiče Vysavače/foukače Vyžínače Tlakové myčky Sněhové frézy www.riwall.cz

Více

SVA SIGMA PUMPY HRANICE SAMONASÁVACÍ 426 2.98 16.05

SVA SIGMA PUMPY HRANICE SAMONASÁVACÍ 426 2.98 16.05 SIGMA PUMPY HRANICE SAMONASÁVACÍ ÈERPADLA SVA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 60 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 46.98 16.05 Použití Samonasávací èerpadla

Více

Obsah VYŽÍNAČE A KŘOVINOŘEZY

Obsah VYŽÍNAČE A KŘOVINOŘEZY www.dolmar.cz VYŽÍNAČE A KŘOVINOŘEZY SEKAČKY TRAKTORY PILY PRO DŮ A ZAHRADU FARÁŘSKÉ PILY PROFI PILY AKU PILA / ELEKTRICKÉ PILY KOBI SYÉ SPECIÁLNÍ PILY BENZINOVÉ PLOTOŘIHY ELEKTRICKÉ PLOTOŘIHY ROZBRUŠOVACÍ

Více

MOTOR Typ Znaèka a model Výkon dle DIN 14396 Maximální otáèky motoru ot./min. Zdvihový objem cm3 Poèet válcù Vrtání x zdvih mm Sání Vzduchový filtr

MOTOR Typ Znaèka a model Výkon dle DIN 14396 Maximální otáèky motoru ot./min. Zdvihový objem cm3 Poèet válcù Vrtání x zdvih mm Sání Vzduchový filtr SÉRIE 2 MALÉ KOLOVÉ NAKLADAÈE D21D-121D-221D-321D P R O F E S I O N Á L N Í P A R T N E R MALÉ KOLOVÉ NAKLADAÈE 21D-121D-221 1D-321D SÉRIE 2 NOVÁ KABINA Moderní, prostorná a ergonomická Viditelnost po

Více

AKČNÍ NABÍDKA 2018 PODZIM / ZIMA

AKČNÍ NABÍDKA 2018 PODZIM / ZIMA AKČNÍ NABÍDKA 2018 PODZIM / ZIMA BENZÍNOVÉ PILY 5 990,- Kč poslední kusy na skladě SOLO 636 Obj. č. 126566 Řetěz Délka lišty 36,3 cm3 / 1,5 kw / 2,0 HP* 3/8 spec 35 cm 4,1 kg Superlehká farmářská pila

Více

AMBITION H. AMBITION H Kód EAN. 4 *pöowhl#c-cm,y* 13RH71RA650 13RH71RE650 13RN71RN cm 4- taktní motor B&S OHV ccm

AMBITION H. AMBITION H Kód EAN. 4 *pöowhl#c-cm,y* 13RH71RA650 13RH71RE650 13RN71RN cm 4- taktní motor B&S OHV ccm SEKAČKY Zahradní traktory Zahradní traktory AMBITION 76.1 H AMBITION 9.130 H AMBITION 10.17 H AMBITION 96.1 H AMBITION 107.17 H 4 *pöowhl#c-cm,y* 4 *pöowhl#c-cm.,* 4 *pöowhl#c-c,-v* 4 *pöowhl#c-c,yy* 4

Více

Robotické sekačky, sekačky, zahradní traktory a provzdušňovače trávníků

Robotické sekačky, sekačky, zahradní traktory a provzdušňovače trávníků Robotické sekačky, sekačky, zahradní traktory a provzdušňovače trávníků Snadné ovládání Úspornější provoz 3 1 Účinnější pohon nože Pohodlné nastavování 4 Přesné sečení 2 Jednoduchá manipulace 6 Technologie

Více

SVD SIGMA PUMPY HRANICE SAMONASÁVACÍ 426 2.98 16.06

SVD SIGMA PUMPY HRANICE SAMONASÁVACÍ 426 2.98 16.06 SIMA PUMPY HRANICE SAMONASÁVACÍ ÈERPADLA SVD SIMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 0642/261 111, fax: 0642/202 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 426 2.98 16.06 Použití Samonasávací

Více

105 kw - 141 hp 16 900-18 500 kg

105 kw - 141 hp 16 900-18 500 kg WE170 Compact VÝKON MOTORU PROVOZNÍ HMOTNOST 105 kw - 141 hp 16 900-18 500 kg WE170 COMPACT TECHNICKÉ PARAMETRY MOTOR STUPEÒ IIIA Jmenovitý výkon (ECE R120)...05 kw/141 hp Jmenovité otáèky...2000 ot/min

Více

Zumoval. www.petruzalek.cz. Odšťavòovaèe citrusù. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav

Zumoval. www.petruzalek.cz. Odšťavòovaèe citrusù. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav Odšťavòovaèe citrusù Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav www.petruzalek.cz Zumoval S. L. Spoleènost Zumoval, S. L. která byla založena v roce 1991, je výrobcem automatických odšťavovaèù citrusù.

Více

09 Zpracování plechu. quantum WBS 135 Kvalitní multifunkční svěrák s nožním pedálem pro bezpečné a rychlé upínání.

09 Zpracování plechu. quantum WBS 135 Kvalitní multifunkční svěrák s nožním pedálem pro bezpečné a rychlé upínání. 09 Ruční stolní lis Univerzální svěrák Pákové nůžky na plech Ruční ohýbačky plechu Ruční zakružovačky plechu Elektrické zakružovačky plechu Signovačky 09 quantum WBS 135 Kvalitní multifunkční svěrák s

Více

Řada K. Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství. Made in Germany

Řada K. Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství. Made in Germany DIE ERSTEN BEI AREALPFLEGEMASCHINEN Řada K Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství Made in Germany Série K 820 Základní oj pro zametání a zimní údržbu K 820 G K 820 PRO 4,1 kw 4,1 kw 4

Více

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014.

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. Jedině Paldu! Štípačka dřeva 1050 a horizontální štípačka

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

Tichý drtič AXT 25 TC. Rozdrtí vše na malé kousky.

Tichý drtič AXT 25 TC. Rozdrtí vše na malé kousky. Drtiče 43 Tichý drtič AXT 25 TC. Rozdrtí vše na malé kousky. Ideální na všechny druhy zahradního odpadu. Rádi byste rozdrtili zahradní odpad a nechcete oddělovat měkký zelený materiál a tvrdé dřevo? Toto

Více

Scharfen náøezové stroje

Scharfen náøezové stroje Scharfen náøezové stroje Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav www.petruzalek.cz Scharfen Spoleènost Hermann Scharfen GmbH & Co. je nìmecký výrobce náøezových strojù s více než 80-ti letou

Více

KATALOG NÁSTROJÙ /OBSAH

KATALOG NÁSTROJÙ /OBSAH KATALOG NÁSTROJÙ /OBSAH V tomto katalogu je nabídka nejèastìji dodávaných nástrojù pro stroje výrobcù PVC a Al oken. Vìtšina tohoto sortimentu je originál - MADE IN GERMANY. Všechny dodávky zboží z tohoto

Více

ZAØÍZENÍ PRO PÍSKOVÁNÍ

ZAØÍZENÍ PRO PÍSKOVÁNÍ ZAØÍZENÍ PRO Kompresor 51 00 00 kompresor pojízdný, typ 600-60D 400 V, 450 l / min. 51 00 00 kompresor na vzduch GLASTAR tlaková nádoba 51 301 00 GLASTAR tlaková nádoba, typ 100 obsah 45 l, ruèní ovládání

Více

SERVIS Pomùžeme! Máte nìjaký dotaz ohlednì skupiny našich výrobkù New Generation? Chtìli byste si objednat náhradní díly? Váš výrobek nefunguje tak jako první den? Jsme tu pro vás! Tìšíme se na Vaše zavolání

Více

PAX-3-60 SIGMA PUMPY HRANICE VYSOKOTLAKÁ HORIZONTÁLNÍ

PAX-3-60 SIGMA PUMPY HRANICE VYSOKOTLAKÁ HORIZONTÁLNÍ SIGMA PUMPY HRANICE VYSOKOTLAKÁ HORIZONTÁLNÍ PLUNŽROVÁ ÈERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz PAX-3-60 426 2.98

Více

ZAHRADNÍ NÁBYTEK ZAHRADNÍ TECHNIKA

ZAHRADNÍ NÁBYTEK ZAHRADNÍ TECHNIKA OBJEDNÁVKA: pořadové číslo: název výrobku: Adresa: číslo: Braškov 17, 273 51 Kladno tel.: 312 691 065, fax: 312 692 706 braskov@stavimat.cz počet kusů: cena: STAVBA - ZAHRADA - BYDLENÍ ZAHRADNÍ NÁBYTEK

Více

Amcor. Odvlhèovaè Amcor D 550

Amcor. Odvlhèovaè Amcor D 550 Amcor Odvlhèovaè Amcor D 550 Odvlhèovaè Amcor Sání vzduchu Ovládání D 550 Výsuvné držadlo Koleèka èerpadla. Vlhkost vzduchu dokáží podle potøeby udržet v rozmezí 20 80 %. Souèástí výbavy odvlhèovaèù Amcor

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

Živý plot roste do požadovaného tvaru vaše radost roste s ním.

Živý plot roste do požadovaného tvaru vaše radost roste s ním. Zahradní nůžky a prodloužené zahradní nůžky Živý plot roste do požadovaného tvaru vaše radost roste s ním. 120 Skutečné nadšení každý rád předává dál. V našich zahradních nůžkách je ukryta soistikovaná

Více

Armatury a systémy Premium Armatury pro solární techniku Regusol-130

Armatury a systémy Premium Armatury pro solární techniku Regusol-130 Systém øízení jakosti Oventrop je certifikován podle DIN-EN-ISO 9001. Rozsah použití: Program armatur Oventrop pro solární techniku umožòuje propojení kolektoru se zásobníkem v okruhu solárního systému.

Více

GARDENA péče o stromy a keře. GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem

GARDENA péče o stromy a keře. GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem GARDENA péče o stromy a keře GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem Stříhání silnějších větví bez vynaložení velké síly: Vysoká kvalita střihu díky promyšlené

Více

HD 10/25-4 SX Plus. Pro větší bezpečnost. Osvědčená kvalita Kärcher

HD 10/25-4 SX Plus. Pro větší bezpečnost. Osvědčená kvalita Kärcher Vysokotlaký čisticí stroj bez ohřevu třídy Super s vynikajícím výkonem a novým vybavením ve vertikální konstrukci. Rozšířený akční rádius díky vestavěnému hadicovému bubnu s 20m VT hadicí. 1 Osvědčená

Více

04J-2 SK04J-2 SK04J-2 S M Y K E M Ø Í Z E N Ý N A K L A D A È. SAE J1349 15,5 kw 20,8 HP. PROVOZNÍ HMOTNOST 1 550 kg. KAPACITA LOPATY 390 kg

04J-2 SK04J-2 SK04J-2 S M Y K E M Ø Í Z E N Ý N A K L A D A È. SAE J1349 15,5 kw 20,8 HP. PROVOZNÍ HMOTNOST 1 550 kg. KAPACITA LOPATY 390 kg SK 04J-2 SK04J-2 SK04J-2 VÝKON SAE J1349 15,5 kw 20,8 HP PROVOZNÍ HMOTNOST 1 550 kg KAPACITA LOPATY 390 kg VÝKON RUKU V RUCE S BEZPEÈNOSTÍ SK04J-2 je se svou šíøkou, 920 mm vèetnì kol a úzké lopaty (nadstandard),

Více

DŘEVOOBRÁBĚCÍ STROJE

DŘEVOOBRÁBĚCÍ STROJE DŘEVOOBRÁBĚCÍ STROJE CZ POKOSOVÉ PILY ELEKTRO maschinen pokosové pily jsou přesné a flexibilní s mnoha praktickými detaily. Jsou rozděleny do 3 skupin: základní pokosové pily, posuvné pokosové pily a s

Více

Benzinová pila PS35C. Benzinová pila PS32CTLC. Benzinové pily PS350SC / PS420SC. Benzinová pila PS500C PS420SC PS350SC

Benzinová pila PS35C. Benzinová pila PS32CTLC. Benzinové pily PS350SC / PS420SC. Benzinová pila PS500C PS420SC PS350SC Uvedené ceny jsou vč. DPH. Akční nabídka platí od 8. 7. 2014 do 31. 12. 2014 nebo do vyprodání zásob. Benzinová pila PS32CTLC 6 690 6 690 4 990 Tradiční německý výrobce zahradní techniky Benzinová pila

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

TESTY KVALITY A ŽIVOTNOSTI VÝROBKŮ

TESTY KVALITY A ŽIVOTNOSTI VÝROBKŮ LET ZÁRUKA PĚTILETÁ ZÁRUKA Kvalita nářadí Powerplus XQ je zdůrazněna zárukou let na veškeré výrobní vady! Tato jedinečně výhodná záruka Vám dává jistotu, že jste koupili kvalitní, profesionální výrobek,

Více

32-CTX SIGMA PUMPY HRANICE ODSTØEDIVÁ, RADIÁLNÍ, 426 2.98 12.30

32-CTX SIGMA PUMPY HRANICE ODSTØEDIVÁ, RADIÁLNÍ, 426 2.98 12.30 SIGMA PUMPY HRANICE ODSTØEDIVÁ, RADIÁLNÍ, ÈLÁNKOVÁ, HORIZONTÁLNÍ ÈERPADLA 32-CTX SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 0642/261 111, fax: 0642/202 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz

Více

Nabídka příslušenství DOLMAR

Nabídka příslušenství DOLMAR Oleje Dolmar Lišty Dolmar Řetězy Dolmar Přípravky na řetězy a broušení Příslušenství rozbrušovacích pil Vyžínací nástroje a příslušenství Příslušenství k sekačkám a traktorům Příslušenství k traktorům

Více

BRILL Crossover 74/13 BRILL Crossover 74/13 H BRILL Crossover 92/13 BRILL Crossover 92/13 H. Číslo 65053 65054 65055 65056

BRILL Crossover 74/13 BRILL Crossover 74/13 H BRILL Crossover 92/13 BRILL Crossover 92/13 H. Číslo 65053 65054 65055 65056 BRILL Crossover 74/13 BRILL Crossover 74/13 H BRILL Crossover 92/13 BRILL Crossover 92/13 H Číslo 65053 65054 65055 65056 EAN 40 09093 001686 40 09093 001693 40 09093 001709 40 09093 001716 Briggs & Stratton

Více

Zahradní technika a domácí dílna 2013

Zahradní technika a domácí dílna 2013 Zahradní technika a domácí dílna 2013 Zahradní technika a domácí dílna Když vám přerůstají přes hlavu větve a křoví, je čas na sekání, řezání nebo kultivování! Jak srovnáte do latě své stromy, křoví a

Více

Benzinová pila PS35C. Benzinová pila PS32CTLC. Benzinové pily PS350SC / PS420SC. Benzinová pila PS500C PS420SC PS350SC

Benzinová pila PS35C. Benzinová pila PS32CTLC. Benzinové pily PS350SC / PS420SC. Benzinová pila PS500C PS420SC PS350SC Uvedené ceny jsou vč. DPH. Akční nabídka platí od 1. 3. 2015 do 30. 6. 2015 nebo do vyprodání zásob. Benzinová pila PS32CTLC 6 690 6 690 4 990 Tradiční německý výrobce zahradní techniky Benzinová pila

Více

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ?

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? Trávník pro radost Pomoc při výběru sekačky na trávu KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? 1. JAK VELKÝ TRÁVNÍK CHCETE SEKAT? Na obrázku napravo zjistíte, která sekačka nejlépe odpovídá velikosti vašeho

Více

Vertikální Fréza. Doplňky. kód MA913001

Vertikální Fréza. Doplňky. kód MA913001 Vertikální Fréza LO 65 EC MA913001 Se systémem Cuprex, nový motor se skvělými funkcemi 65 mm hloubka frézování Zařízení na boky pro měření mezi zařízeními zarážkový kroužek je součástí 30mm + svorka 8

Více

TB1140 IIIB, série 2 TB1140 IIIB D NOVÝ VŠEUMĚL OD TAKEUCHI

TB1140 IIIB, série 2 TB1140 IIIB D NOVÝ VŠEUMĚL OD TAKEUCHI TB114 IIIB, série 2 TB114 IIIB D 11.215 NOVÝ VŠEUMĚL OD TAKEUCHI Robustní otočný kozlík se speciálně ochráněnými hadicemi i hydraulickým posuvem. Pohodlný sevisní přístup k agregátům. Vysoká světlá výška,

Více

ROTAČNÍ SEKAČKY 2.160, , , , , ,-

ROTAČNÍ SEKAČKY 2.160, , , , , ,- Rotační sekačky značky JIKOV vynikají velkým výkonem, dlouhou životností a spolehlivostí díky použití kvalitních materiálů a motorů. Sekačky jsou vybaveny prodyšnými koši, které zaručují dokonalé naplnění.

Více

Přehled. výhod. Podívejte se sami, jak pracují stroje Posch: Jednoduše se na internetu podívejte na www.posch.com/video.

Přehled. výhod. Podívejte se sami, jak pracují stroje Posch: Jednoduše se na internetu podívejte na www.posch.com/video. Okružní pily Bezpeční odborníci na řezání. Řezání a bezpečnost to zkrátka patří k sobě. Proto je v robustním a ergonomickém sortimentu pil od firmy Posch bezpečnost na nejvyšším místě. Nezáleží na tom,

Více

[ Pouze kvalita vyrábí kvalitu ] Montážní stoly Montážní vozíky Kompresory Nástroje 06/2006 [ Technické zmìny vyhrazeny ]

[ Pouze kvalita vyrábí kvalitu ] Montážní stoly Montážní vozíky Kompresory Nástroje 06/2006 [ Technické zmìny vyhrazeny ] [ Pouze kvalita vyrábí kvalitu ] Montážní stoly Montážní vozíky Kompresory Nástroje elumatec Česká republika >CZ-25241 Zlatniky 143 >Praha-západ >Tel. +420241932218 >Fax +420241932114 >info@elumatec.cz

Více

Katalog zahradní techniky 2016 / 2017

Katalog zahradní techniky 2016 / 2017 Katalog zahradní techniky 2016 / 2017 Komfortní ovládání rychlostí Kovový krycí panel Spolehlivý 4-taktní OHV motor s výkonem 6,5 HP a lehkým startem Odolná hliníková 6-rychlostní převodovka + 2 rychlosti

Více

Pila přímočará W 79035. Pila přímočará W 79034. počet kmitů 1. počet kmitů 800-3000 0-300 150 MM 125 MM. Bruska stolní dvoukotoučová ot-min

Pila přímočará W 79035. Pila přímočará W 79034. počet kmitů 1. počet kmitů 800-3000 0-300 150 MM 125 MM. Bruska stolní dvoukotoučová ot-min ELEKTRONÁŘADÍ Šikmý řez max.45 Hloubka řezu: dřevo 65mm plast 2mm ocel 8mm) Šikmý řez max.45 Hloubka řezu: dřevo 85mm plast 2mm ocel 8mm Nastavitelný kmit:4 (3+0) Pila přímočará 79034 750 počet kmitů 800-3000

Více

1/5 1 MQ 3-45 A-O-A BVBP. Výrobní è.: 96515415

1/5 1 MQ 3-45 A-O-A BVBP. Výrobní è.: 96515415 Pozice Poèet Popis 1 MQ 3-45 A-O-A VP Pozn.: obr. výrobku se mùže lišit od skuteè. výrobku Výrobní è.: 96515415 Kompletní jednotka Èerpací stanice MQ je kompaktní jednotka, která obsahuje èerpadlo, motor,

Více

Obráběcí stroje. Nabízíme Vám tyto služby: Obráběcí stroje. Schönfeld Oto Sládkovičova 1266 Praha 4 142 00

Obráběcí stroje. Nabízíme Vám tyto služby: Obráběcí stroje. Schönfeld Oto Sládkovičova 1266 Praha 4 142 00 Kombi brusky Srážeč hran Hoblovky, dlabačka Truhlářské frézky Soustruhy na dřevo Pily kotoučové a formátovací s předřezem Pásové pily na dřevo Odsavače prachu Pásové pily na kov Sukovací vrtačky Stolní

Více

Ceník (doporučené ceny) platný od Akční ceny jsou zobrazeny u jednotlivých produktů internetové nabídky.

Ceník (doporučené ceny) platný od Akční ceny jsou zobrazeny u jednotlivých produktů internetové nabídky. Akusystém Akumulátorové foukače akum. akum. [V] akum. [kg] AP 300 [kg] tlaku [db(a)] výk. [db(a)] vl./vp. [m/s 2 ] STIHL MSA 160 C BQ 7.990* Lithium iontový 36 3,2 4,9 84,0 95,0 2,7/2,9 STIHL MSA 200 C

Více

Katalog 2014. Půjčovna nářadí Bystřice nad Pernštejnem Na Příkopech 1398. WWW.PUJCOVNA-BYSTRICE.CZ tel:774274854

Katalog 2014. Půjčovna nářadí Bystřice nad Pernštejnem Na Příkopech 1398. WWW.PUJCOVNA-BYSTRICE.CZ tel:774274854 Katalog 2014 Půjčovna nářadí Bystřice nad Pernštejnem Na Příkopech 1398 WWW.PUJCOVNA-BYSTRICE.CZ tel:774274854 AKU vrtačka 3,0 Ah Makita Otáčky naprázdno na 1. převod0-400 min -1 Otáčky naprázdno na 2.

Více

Zahradní nářadí CENÍK 2014

Zahradní nářadí CENÍK 2014 Zahradní nářadí CENÍK 2014 Platný od 1. 1. 2014 Doporučené prodejní ceny jsou uvedeny v Kč s 21% DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. 1 619 M00 FF5 www.bosch-garden.cz Akumulátorové

Více

PAD-3-60-UC SIGMA PUMPY HRANICE VYSOKOTLAKÁ HORIZONTÁLNÍ

PAD-3-60-UC SIGMA PUMPY HRANICE VYSOKOTLAKÁ HORIZONTÁLNÍ SIGMA PUMPY HRANICE VYSOKOTLAKÁ HORIZONTÁLNÍ PLUNŽROVÁ ÈERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz PAD-3-60-UC 426 2.98

Více

Zahradní nůžky a prodloužené zahradní nůžky. Živý plot nabývá tvar... s každým dalším stříhnutím.

Zahradní nůžky a prodloužené zahradní nůžky. Živý plot nabývá tvar... s každým dalším stříhnutím. Zahradní nůžky a prodloužené zahradní nůžky Živý plot nabývá tvar... s každým dalším stříhnutím. 150 V našich zahradních nůžkách a prodloužených zahradních nůžkách je obsažena soistikovaná technika a naše

Více

40-CVXV SIGMA PUMPY HRANICE ODSTØEDIVÁ, RADIÁLNÍ ÈLÁNKOVÁ VERTIKÁLNÍ ÈERPADLA 426 2.98 14.03

40-CVXV SIGMA PUMPY HRANICE ODSTØEDIVÁ, RADIÁLNÍ ÈLÁNKOVÁ VERTIKÁLNÍ ÈERPADLA 426 2.98 14.03 SIGMA PUMPY HRANICE ODSTØEDIVÁ, RADIÁLNÍ ÈLÁNKOVÁ VERTIKÁLNÍ ÈERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 40-CVXV 426

Více

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018 Ceník 218_1 Platný od ledna 218 NABÍDKA MULTIFUNKČNÍHO STROJE MA.TRA. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE DODAVATELE: MALCOM CZ s.r.o. Jiráskovo předměstí 635/III 377 1 Jindřichův Hradec ZPRACOVÁNO PRO: Typ stroje Ma.Tra.

Více

b e s t f o r h o m e PØÍSLUŠENSTVÍ KRBÙ

b e s t f o r h o m e PØÍSLUŠENSTVÍ KRBÙ b e s t f o r h o m e PØÍSLUŠENSTVÍ KRBÙ BeF Home, s.r.o., Kotvrdovice 277, 679 07 Kotvrdovice tel.: +420 516 428 240, fax.: +420 516 428 244 e-mail: info@bef.cz, www.befhome.com 2012/7 www.befhome.com

Více

Grasselli. www.petruzalek.cz. zpracovatelské stroje. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav

Grasselli. www.petruzalek.cz. zpracovatelské stroje. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav zpracovatelské stroje Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav www.petruzalek.cz Grasselli Spa Spoleènost byla založena v roce 1975 Giorgiem Grassellim na základì poptávky zákazníkù po výrobì

Více

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH FIPAS pily na kov s.r.o Czech Strojní pásová pila INDIVIDUAL 720.540 DGH 1. Zobrazení stroje Změna technických parametrů vyhrazena BOMAR, spol. s r.o. 2. Krátký popis pily a standardní vybavení Stroj Individual

Více

Prvotřídní nabídka pro prvotřídní sekání

Prvotřídní nabídka pro prvotřídní sekání Prvotřídní nabídka pro prvotřídní sekání Všechny naše sekačky na trávu jsou maximálně efektivní a ergonomické. Ať už si vyberete model bez pojezdu nebo s pojezdem, můžete očekávat sekačku, která bude robustní,

Více

H-V-HD SIGMA PUMPY HRANICE ODSTØEDIVÁ HORIZONTÁLNÍ 426 2.98 12.32

H-V-HD SIGMA PUMPY HRANICE ODSTØEDIVÁ HORIZONTÁLNÍ 426 2.98 12.32 SIGMA PUMPY HRANICE ODSTØEDIVÁ HORIZONTÁLNÍ ÈLÁNKOVÁ ÈERPADLA H-V-HD SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 426 2.98 12.32

Více

Váš nepostradatelný společník při zahradničení.

Váš nepostradatelný společník při zahradničení. Užijte si to. Odpočiňte si. Váš nepostradatelný společník při zahradničení. Make it your home. S lehkým a ergonomickým zahradním nářadím Isio firmy Bosch je všechno hračka. Multifunkční pohonná jednotka

Více

Ceník (doporučené ceny) platný od Akční ceny jsou zobrazeny u jednotlivých produktů internetové nabídky.

Ceník (doporučené ceny) platný od Akční ceny jsou zobrazeny u jednotlivých produktů internetové nabídky. Akusystém Akumulátorové foukače akum. akum. [V] akum. [kg] AP 300 [kg] tlaku [db(a)] výk. [db(a)] vl./vp. [m/s 2 ] STIHL MSA 160 C BQ 7.990* Lithium iontový 36 3,2 4,9 84,0 95,0 2,7/2,9 STIHL MSA 200 C

Více

Průmyslové vysavače - varianty na jednofázový proud IV 60/27-1 M B1. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Vhodná nádrž (sucho) 6.394-523.

Průmyslové vysavače - varianty na jednofázový proud IV 60/27-1 M B1. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Vhodná nádrž (sucho) 6.394-523. Průmyslové vysavače - varianty na jednofázový proud IV 60/27-1 M B1 Průmyslový vysavač IV 60/27-1M B1 je velmi robustní průmyslový vysavač. Tento vysavač byl vyvinut speciálně pro prachy třídy výbušných

Více

Zahradní nůžky a prodloužené zahradní nůžky

Zahradní nůžky a prodloužené zahradní nůžky Zahradní nůžky a prodloužené zahradní nůžky Při práci se počítá každý gram. Proto požíváme u součástek pro naše nářadí často velmi lehké slitiny hořčíku. I vodicí lišty některých zahradních nůžek jsou

Více

ZELENÁ ZAHRADA ŽLUTÁ ZAHRADA RUČNÍ NÁŘADÍ POWERPLUS DESIGNED AND MARKETED BY VARO VODA

ZELENÁ ZAHRADA ŽLUTÁ ZAHRADA RUČNÍ NÁŘADÍ POWERPLUS DESIGNED AND MARKETED BY VARO VODA RUČNÍ NÁŘADÍ ŽLUTÁ ZAHRADA ZELENÁ ZAHRADA POWERPLUS DESIGNED AND MARKETED BY VARO zahrada VODA OBSAH TRAVNÍ SEKAČKY 3-6 VYŽÍNAČE, KŘOVINOŘEZY 7-9 ŘETĚZOVÉ PILY 10-12 PLOTOSTŘIHY 13-14 VYSAVAČE, FOUKAČE

Více

produktové řady Classic - Comfort - Pro Řada

produktové řady Classic - Comfort - Pro Řada Kompletní přehled a rozdělení sortimentu SOLO 2018 produktové řady Classic - Comfort - Pro Řada Classic Comfort Modely 403, 404 408, 409 453 425/435/475 Classic 473 D, 424 NOVA 401, 402 461, 462 425/435/475Comfort

Více

Sněhové frézy 2013/2014. www.stiga.cz

Sněhové frézy 2013/2014. www.stiga.cz Sněhové frézy 2013/2014 www.stiga.cz Zbavte se starostí se sněhovou nadílkou! V tomto katalogu Vám představíme aktuální sortiment sněhových fréz značky Stiga a pomůžeme Vám vybrat správný typ frézy pro

Více

Informace o výrobku Akumulátorové nůžky na tvarování ozdobných keřů / trávu 0750

Informace o výrobku Akumulátorové nůžky na tvarování ozdobných keřů / trávu 0750 Informace o výrobku Akumulátorové nůžky na tvarování ozdobných keřů / trávu 0750 Napětí: 4,8 V Kapacita akumulátoru:,3 Ah Bateriový systém: NiMH Délka čepele kovinořezu: 50 mm Délka střižné čepele: 00

Více

Ceník Fiskars zahrada 2009 OBSAH NOVÉ VÝROBKY 2009... 1 NÙŽKY ZAHRADNÍ PØEVODOVÉ & POWERSTEP TM... 2 NÙŽKY ZAHRADNÍ PROFI... 2 NÙŽKY S PÁKOVÝM PØEVODEM... 2 NÙŽKY S CHRÁNIÈEM PRSTÙ... 2 NÙŽKY ZAHRADNÍ...

Více

Středisko Helvíkovice, Helvíkovice 33, 564 01 Ţamberk Středisko Šumperk, ul.banskobystrická 56, 787 01 Šumperk

Středisko Helvíkovice, Helvíkovice 33, 564 01 Ţamberk Středisko Šumperk, ul.banskobystrická 56, 787 01 Šumperk PRODEJ - SERVIS zahradní, komunální a lesní techniky Vážený pan Ing. Jan Divíšek Městský úřad Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky Vyřizuje: Lukáš Václavek Mobil: + 420 737 270 269 Datum: 19. května

Více

Rosiče a postřikovače

Rosiče a postřikovače Rosiče a postřikovače Díky našim rosičům se nebudete moct dočkat nového pracovního dne na vinici, v ovocném sadu či na poli se zeleninou. Nejen, že šetří vaše síly, ale především zajistí velmi přesnou

Více

Centrální mazání øetìzù

Centrální mazání øetìzù Centrální mazání øetìzù Centrální mazání øetìzù zvyšuje produktivitu výrobních linek Tøecí body øetìzu: C Mezi vnìjší a vnitøní sponou. D Mezi sponou a váleèkem. E Mezi zubem øetìzového kola, váleèkem

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack "Efektivní při nasazení - jednoduchý při použití" Komfortní a mimořádně kompaktní zametací stroj s místem pro řidiče ve verzi na bateriový pohon

Více

HD 5/15 *EU. Mobilita. Uložení příslušenství

HD 5/15 *EU. Mobilita. Uložení příslušenství Dobře ovladatelný, mobilní, všestranný: vysokotlaký čistič HD 5/15 C Plus bez ohřevu k vertikálnímu i horizontálnímu provozu. S úschovou příslušenství, mosaznou válcovou hlavou a automatickou redukcí tlaku.

Více

Sněhové frézy a zimní technika

Sněhové frézy a zimní technika Sněhové frézy a zimní technika 1 Jednostupňová fréza Dokáže odhodit sníh Sněhové až 6 m daleko frézy Zbavte se starostí se sněhovou nadílkou! V tomto katalogu Vám představíme aktuální sortiment sněhových

Více

AKČNÍ KATALOG TRAVNÍ SEKAČKY KULTIVÁTORY DRTIČE DŘEVA VYŽÍNAČE KŘOVINOŘEZY ŘETĚZOVÉ PILY. Tradice z Nizozemí od roku 1906

AKČNÍ KATALOG TRAVNÍ SEKAČKY KULTIVÁTORY DRTIČE DŘEVA VYŽÍNAČE KŘOVINOŘEZY ŘETĚZOVÉ PILY. Tradice z Nizozemí od roku 1906 AKČNÍ KATALOG 2014 TRAVNÍ SEKAČKY KULTIVÁTORY DRTIČE DŘEVA VYŽÍNAČE KŘOVINOŘEZY ŘETĚZOVÉ PILY Tradice z Nizozemí od roku 1906 Rotační travní sekačky s pojezdem U multifunkčních sekaček někdy bývá problém,

Více

Výrobní program Kränzle 2017 ŘADA K 1050 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Made in Germany.

Výrobní program Kränzle 2017 ŘADA K 1050 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Made in Germany. Výrobní program Kränzle 2017 ŘADA K 1050 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ Made in Germany www.kranzle.cz Inovace na všech úrovních VÝSLEDNÁ VYSOKÁ KVALITA! Vlastní výzkum a vývoj je základním kamenem a současně hnacím

Více

Jednokotoučové stroje BDS 43/Duo C Adv. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l. Technické údaje

Jednokotoučové stroje BDS 43/Duo C Adv. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l. Technické údaje Jednokotoučové stroje BDS 43/Duo C Adv Univerzální a mnohostranně využitelný jednokotoučový stroj se 150 popř. 300 ot/min. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l Objednací číslo: 1.291-223.0 Technické

Více

Střední třída K 3. Technické údaje

Střední třída K 3. Technické údaje Střední třída K 3 Vysokotlaký čistič K3 je jako stvořený pro příležitostné použití a prezentuje se jako silný pomocník při lehkých nečistotách na jízdních kolech, zahradních plotech, motocyklech apod.

Více

produktové řady Classic - Comfort - Pro Řada

produktové řady Classic - Comfort - Pro Řada produktové řady Classic - Comfort - Pro Řada Classic Comfort Modely 403, 404 408, 409 453 425/435/475 Classic 473 D, 424 NOVA 401, 402 461, 462 425/435/475Comfort 417 434 421 Účel použití Robustnost Kvalita

Více

Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden

Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden BP 5 Home & Garden, čerpadlo nejlepší kvality s dlouhou životností, s účinným 4-stupňovým pohonem pro zahradní zavlažování a zásobování domácností vodou (např. dešťovou

Více

Vřetenové sekačky s královskou tradicí. skutečný trávník

Vřetenové sekačky s královskou tradicí. skutečný trávník Vřetenové sekačky s královskou tradicí Dopřejte si skutečný anglický trávník ATCO The Finest Cut of All Anglická společnost ATCO začala s výrobou motorových vřetenových sekaček v roce 1921. Za tu dobu

Více

SIGMA PUMPY HRANICE HORIZONTÁLNÍ 426 2.98 12.06

SIGMA PUMPY HRANICE HORIZONTÁLNÍ 426 2.98 12.06 SIGMA PUMPY HRANICE HORIZONTÁLNÍ ÈLÁNKOVÁ ODSTØEDIVÁ ÈERPADLA LV SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 426 2.98 12.06 Použití

Více

Zahradní čerpadla GP BP 5 Home & Garden. Vybavení: Optimalizovaný připojovací nátrubek. Technické údaje

Zahradní čerpadla GP BP 5 Home & Garden. Vybavení: Optimalizovaný připojovací nátrubek. Technické údaje Zahradní čerpadla GP BP 5 Home & Garden BP 5 Home & Garden, čerpadlo nejlepší kvality s dlouhou životností, s účinným 4-stupňovým pohonem pro zahradní zavlažování a zásobování domácností vodou (např. dešťovou

Více

Produktiv BasiCut EasyCut

Produktiv BasiCut EasyCut P BasiCut EasyCut RUČNÍ PÁSOVÁ PILA BasiCut 275.230 DG BasiCut 275.230 DG je jednoduchá a univerzální ruční pásová pila, která nachází uplatnění zejména v zámečnických dílnách a menších provozech. Rameno

Více

Ceny jsou platné pouze pøi objednání a platbì do 29.2.2012

Ceny jsou platné pouze pøi objednání a platbì do 29.2.2012 Ceny jsou platné pouze pøi objednání a platbì do 29.2.2012 Vyvazovací materiály a pomùcky Vyvazovací kleštì Beli, MAX-HTB Štìpkovaèe a drtièe bioodpadu Caravaggi - sleva 10 % (pouze v lednu!). Bazar strojù

Více

Základní třída K 2 Premium

Základní třída K 2 Premium Základní třída K 2 Premium Vybavení: Integrovaný vodní filtr Adaptér připojení k zahradní hadici A3/4" Vysokotlaká pistole VT hadice 6 m Vario-Power-pracovní nástavec Rotační tryska Objednací číslo: 1.673-305.0

Více

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav www.petruzalek.cz Preferred Packaging Food Nové øady strojù pøestavují stroje pro zatavování misek a balicí vakuové stroje, modely jsou vhodné ke zpracování

Více

AKČNÍ KATALOG 2012 TRAVNÍ SEKAČKY KULTIVÁTORY DRTIČE DŘEVA KŘOVINOŘEZY ŘETĚZOVÉ PILY

AKČNÍ KATALOG 2012 TRAVNÍ SEKAČKY KULTIVÁTORY DRTIČE DŘEVA KŘOVINOŘEZY ŘETĚZOVÉ PILY AKČNÍ KATALOG 2012 TRAVNÍ SEKAČKY KULTIVÁTORY DRTIČE DŘEVA KŘOVINOŘEZY ŘETĚZOVÉ PILY Tradice z Nizozemí od roku 1906 Rotační travní sekačky s pojezdem U multifunkčních sekaček někdy bývá problém, že zvládají

Více