P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne"

Transkript

1 Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne /2/ZM/2018 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o plnění usnesení z předcházejících zasedání zastupitelstva města. 1. Ing. Vlastimilu Bruknerovi 1.1. sledovat váznoucí usnesení ZM a zprávu o jejich plnění předložit na únorovém zasedání ZM. Termín: /2/ZM/2018 Zpráva o činnosti 1. Rady města Humpolec konané dne I. Zastupitelstvo města bere na vědomí Zprávu o činnosti z schůze 1. rady města konané dne /2/ZM/2018 Jednací řád Zastupitelstva města Humpolce I. Zastupitelstvo města vydává v souladu s ustanovením 96 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, svůj Jednací řád Zastupitelstva města Humpolce. II. Zastupitelstvo města ruší Jednací řád Zastupitelstva měst Humpolec ze dne včetně jeho dodatku. 17/2/ZM/2018 Určení místostarosty zastupujícího starostu města v jeho nepřítomnosti I. Zastupitelstvo města určuje v souladu s ustanovením 104 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, Ing. Vlastimila Bruknera, místostarostu města, zastupováním starosty města Humpolce v době jeho nepřítomnosti nebo v době, kdy starosta nevykonává funkci. 18/2/ZM/2018 Určení pověřeného zastupitele pro spolupráci s úřadem územního plánování a pro pořizování územního plánu města I. Zastupitelstvo města určuje Ing. Vlastimila Bruknera, místostarostu města, jako pověřeného zastupitele pro spolupráci s úřadem pro územní plánování a pro pořizování územního plánu města. 19/2/ZM/2018 Delegování zástupců Města Humpolce do společností s majetkovou účastí města I. Zastupitelstvo města pověřuje pana Karla Kratochvíla, starostu města Humpolce, zastupováním města Humpolce v představenstvu společnosti SOMPO a.s., se sídlem Svatovítské náměstí 126, Pelhřimov. II. Zastupitelstvo města pověřuje pana Karla Kratochvíla, starostu města Humpolce, zastupováním města Humpolce v představenstvu družstva PEVAK Pelhřimov, se sídlem Masarykovo náměstí 1, Pelhřimov.

2 III. Zastupitelstvo města pověřuje pana Ing. Vlastimila Bruknera, místostarostu města Humpolce, zastupováním města Humpolce v orgánech následujících společností: Čistá Želivka o.p.s., Castrum o.p.s., Soutěže podkovy o.p.s. IV. Zastupitelstvo města pověřuje paní Mgr. Alenu Kukrechtovou, zastupováním města Humpolce v orgánech následujících společností: Soutěže podkovy o.p.s., Svazek obcí Mikroregionu Zálesí, Sdružení obcí Vysočina Jihlava, Regionálmí rozvojová agentura Vysočina z.s.p.o Jihlava, Místní akční skupina "Společnost pro rozvoj Humpolecka" z.s., Národní síť zdravých měst V. Zastupitelstvo města ukládá 1. Mgr. Jiřímu Fialovi, tajemníkovi MěÚ Humpolec 1.1. informovat výpisem usnesení dotčené společnosti o jmenování zástupců města Humpolce do řídících a dozorčích orgánů těchto společností. Termín: /2/ZM/2018 Dodatek č. 6/2018 k Organizačnímu řádu MěÚ Humpolec Dodatek č. 6/2018 k Organizačnímu řádku Městského úřadu Humpolec, jíž se mění znění Přílohy č. 2 tohoto řádu, určující rozdělení kompetencí a vymezení úkolů, které jsou při výkonu funkce svěřeny místostarostům města Humpolce II. Zastupitelstvo města ruší Dodatek č. 3/2014 k Organizačnímu řádu MěÚ Humpolec schválený na 2. zasedání zastupitelstva dne I 1. Mgr. Jiřímu Fialovi, tajemníkovi MěÚ Humpolec 1.1. aplikovat změny obsažené ve schváleném dodatku č. 6/2018 platného Organizačního řádu MěÚ Humpolec. Termín: /2/ZM/2018 Vstup do Dobrovolného svazku obcí SOMPO vstup města Humpolce do Dobrovolného svazku obcí Sompo, se sídlem Roučkovice 63, Pacov. I Zakladatelskou smlouvu a Stanovy Dobrovolného svazku obcí Sompo. 22/2/ZM/2018 Složení Finančního a Kontrolního výboru Zastupitelstva města Humpolce složení Finančního a Kontrolního výboru Zastupitelstva města Humpolce dle přílohy k předloženému návrhu, která je nedílnou součástí tohoto usnesení.

3 23/2/ZM/2018 Jednací řád Finančního a Kontrolního výboru zastupitelstva města Humpolce Jednací řád Finančního výboru a Kontrolního výboru zastupitelstva města Humpolce. II. Zastupitelstvo města pověřuje Ing. Lenku Bartákovu, předsedkyni Finančního výboru zastupitelstva města a Ing. Tomáše Voplakala, předsedu Kontrolního výboru zastupitelstva města, implementací Jednacího řádů výboru ZM do činnosti jimi řízených výborů. 24/2/ZM/2018 Zřízení osadních výborů v místních částech města Humpolce a volba jejich předsedů I. Zastupitelstvo města zřizuje v souladu s ustanovením 120 odst. 1 zákona 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, osadní výbory pro následující místní části města Humpolce: Hněvkovice, Krasoňov, Kletečná, Lhotka, Petrovice, Plačkov, Rozkoš, Světlice a Vilémov. II. Zastupitelstvo města volí v souladu s ustanovením 120 odst. 3 zákona 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, následující předsedy osadních výborů v místních částech města Humpolce: 1. Ing. Danu Hozlárovou, bytem Hněvkovice 91, Humpolec, předsedkyní Osadního výboru v Hněvkovicích. 2. Evu Zronkovou, bytem Krasoňov 47, předsedkyní Osadního výboru v Krasoňově. 3. Milana Eigla, bytem Kletečná 13, Humpolec, předsedou Osadního výboru v Kletečné. 4. Václava Růžičku, bytem Lhotka 2, Humpolec, předsedou Osadního výboru ve Lhotce. 5. Josefa Bloudka, bytem Petrovice 77, Humpolec, předsedou Osadního výboru v Petrovicích. 6. Milana Janďourka, bytem Plačkov 38, Humpolec, předsedou Osadního výboru v Plačkově. 7. Michaelu Vyvadilovou, bytem Rozkoš 57, předsedkyní Osadního výboru na Rozkoši. 8. Mgr. Kateřinu Svobodovou, bytem Vilémov 106, Humpolec, předsedkyní Osadního výboru na Vilémově. III. Zastupitelstvo města určuje složení Osadních výborů v místních částech města Humpolce dle přílohy k předloženému návrhu z jednotlivých místních částí, která je nedílnou součástí tohoto usnesení. IV. Zastupitelstvo města ukládá 1. Ing. Vlastimilu Bruknerovi 1.1. informovat předsedy osadních výborů v místních částech města Humpolce o tomto usnesení přijatém zastupitelstvem města. Termín: /2/ZM/2018 Jednací řád Osadních výborů v místních částech města Humpolce Jednací řád Osadních výborů v místních částech města Humpolce. 1. Ing. Vlastimilu Bruknerovi 1.1. informovat předsedy Osadních výborů místních části města Humpolce o přijatém usnesení zastupitelstva města a závaznosti Jednacího řádu pro další činnost osadních výborů. Termín:

4 26/2/ZM/2018 Odměny neuvolněným členům zastupitelstva, výborů ZM a komisí RM I. Zastupitelstvo města stanoví v souladu s ustanovením 72, odst. 2 a odst. 3 a 74 odst. 3 zákona č, 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, s účinností od svým neuvolněným členům následující měsíční odměny za výkon funkce: a) člena rady města b) předsedy výboru zastupitelstva města c) předsedy komise rady města d) člena výboru či komise e) člena zastupitelstva města II. Zastupitelstvo města stanoví v souladu s ustanovením 74 odst. 3 zákona č, 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, že při souběhu výkonu více funkcí se odměna neuvolněnému členu zastupitelstva poskytuje pouze za výkon funkce, za níž mu podle rozhodnutí zastupitelstva náleží nejvyšší odměna. III. Zastupitelstvo města stanoví že v případě personální změny v obsazení jednotlivých funkcí, tj. v případě nového zvolení do funkce člena zastupitelstva, člena rady města, předsedy výbor resp. předsedy komise bude odměna náležet ode dne zvolení do této funkce. IV. Zastupitelstvo města stanoví v souladu s ustanovením 74 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, že neuvolněnému členovi zastupitelstva obce, který je oprávněn k přijímání projevu vůle snoubenců, že spolu vstupují do manželství náleží další měsíční odměna nad maximální výši odměny stanovenou za výkon jeho funkce. V. Zastupitelstvo města schvaluje vyplácení měsíční odměny částech města Humpolce. zvoleným předsedům osadních výborů, zřízených v místních V vyplácení odměny pro členy výborů zastupitelstva a komisí rady města, kteří nejsou členy zastupitelstva města Humpolce, za účast na jednání výboru či komise. Odměna je splatná za kalendářní pololetí v pravidelném výplatním termínu městského úřadu v následujícím měsíci. V 1. Mgr. Jiřímu Fialovi, tajemníkovi MěÚ Humpolec 1.1. aplikovat usnesení o schválených odměnách jednotlivým funkcionářů města. Termín:

5 27/2/ZM/2018 Rozpočtová opatření pro rok 2018 v oblasti dotačních vztahů následující rozpočtová opatření pro rok 2018: Vyjádřeno jmenovitě Rozpočtová skladba Příjmy Výdaje Financování Odd a Položka UZ (v tis. Kč) (v tis. Kč) (v tis. Kč) Neinv.přij.transf.ze SR: podpora škol-šablony ,9 Neinv.přij.transf.ze SR: podpora škol-šablony ,8 Oddíl 31-Vzdělávání: grant pro ZŠ Hradská ,9 Oddíl 31-Vzdělávání: grant pro ZŠ Hradská ,8 Neinv.přij.transf.ze SR: podpora škol-šablony ,3 Neinv.přij.transf.ze SR: podpora škol-šablony ,5 Oddíl 31-Vzdělávání: grant pro Středisko volného času ,3 Oddíl 31-Vzdělávání: grant pro Středisko volného času ,5 Neinvestiční transfery od kraje: MěKIS-Humpolecké kulturní léto ,0 Oddíl 31-Vzdělání: grant pro MěKIS ,0 Neinvestiční transfery od kraje: MěKIS-podpora turistických center ,3 Oddíl 31-Vzdělání: grant pro MěKIS ,3 Neinvestiční transfery od MK ČR: MěKIS-projekt Antropolog.expozice ,0 Oddíl 31-Vzdělání: grant pro MěKIS ,0 Neinvestiční transfery z VPS: volby do zastupitelstva obce ,2 oddíl 61-Státní správa: volby-refundace mezd ,6 oddíl 61-Státní správa: volby-oov ,4 oddíl 61-Státní správa:

6 volby-pojistné ,8 oddíl 61-Státní správa: volby-materiál ,5 oddíl 61-Státní správa: volby-nájemné ,1 oddíl 61-Státní správa: volby-služby ,0 oddíl 61-Státní správa: volby-cestovné ,8 Neinvestiční transfery od kraje: grant na kulturní akce v Humpolci ,7 Oddíl 33-Kultura: koncert u příl. 100.výročí vzniku rep ,7 Neinvestiční transfery od kraje: Agenda 21 a Zdraví ,0 snížení použití zdrojů rozpočtu ,0 Neinv.přij.transf.ze SR: MAP rozvoje vzdělávání -vratka ,4 Neinv.přij.transf.ze SR: MAP rozvoje vzdělávání -vratka ,3 Oddíl 31,32-Vzdělávání: MAP-platy ,2 Oddíl 31,32-Vzdělávání: MAP-OOV ,5 Ost.nein.přij.transf. ze SR: udržení akceschopnosti JPO ,0 Oddíl 55-Požární ochrana: ochranné pomůcky ,0 Investiční transfery od kraje: Veřejné osvětlení Hněvkovice ,0 snížení použití zdrojů rozpočtu ,0 Ost.nein.přij.transf. ze SR: péče o krajinu ,0 Oddíl 37-Životní prostředí: údžba veřejné zeleně ,0 Investiční transfery ze SR: Humpolec-kamery ,5 Oddíl 53-Bezpečnost a veř.pořádek: kamerové body Nerudova, Dolní nám ,5

7 Investiční transfery od kraje: kamerový systém-modernizace ,0 Oddíl 53-Bezpečnost a veř.pořádek: modernizace pracoviště PČR ,0 Neinv.přij.transf. ze SR: výkon sociální práce ,5 Oddíl 61-Správa: výkon sociální práce-platy ,5 Oddíl 61-Správa: výkon soc. práce-povinné pojistné ,0 Oddíl 61-Správa: výkon soc. práce-povinné pojistné ,0 Neinv.přij.transf.od obcí: obědy v ŠJ 4121/024 12,6 Neinv.přij.transf.od obcí: obědy v ŠJ ,4 snížení financování ,0 Neinv.přij.transf. ze SR: obnova parku Stromovka ,9 snížení financování ,9 Neinv.přij.transf. ze SR: výdaje na činnost JPO ,2 Oddíl 55-Požární ochrana: školení ,8 Oddíl 55-Požární ochrana: PHM ,4 Oddíl 55-Požární ochrana: ochranné pomůcky ,0 Oddíl 55-Požární ochrana: DDHM ,0 Investiční transfery od kraje: ZŠ Hradská-sociální zařízení ,0 Oddíl 31-Vzdělání: grant pro ZŠ Hradská ,0 Ost.nein.přij.transf. ze SR: reprodukce genofodnu lesů ,8 Oddíl 10-Lesní hospodářství: obnova genofondu les.dřevin ,8 Inv.přij.transf. ze SR: snížení energet.náročnosti DZS ,5

8 snížení financování ,5 Neinv.přij.transf. ze SR: výdaje na činnost jednotek SDH ,2 Oddíl 55-Požární ochrana: školení ,8 Oddíl 55-Požární ochrana: pohonné hmoty ,4 Oddíl 55-Požární ochrana: ochranné pomůcky ,0 Oddíl 55-Požární ochrana: drobný dlouhodobý hmotný majetek ,0 Investiční transfery od kraje: ZŠ Hradská-sociální zařízení v tělocvičně Oddíl 31-Vzdělání: ,0 grant pro ZŠ Hradská ,0 Ost.nein.přij.transf. ze SR: reprodukce genofodnu lesních dřevin ,8 Oddíl 10-Lesní hospodářství: obnova genofondu les.dřevin ,8 Inv.přij.transf. ze SR: snížení energetické náročnosti DZS ,5 snížení financování ,5 Celkem 8 100,4 4848, ,4 28/2/ZM/2018 Rozpočtová opatření pro rok 2018 následující rozpočtová opatření pro rok 2018: Vyjádřeno jmenovitě Vyjádřeno dle RS Příjmy Výdaje Financování Oddíl a Položka (v tis. Kč) (v tis. Kč) (v tis. Kč) Oddíl 33-Kultura: oprava varhan v kostele sv.mikuláše ,0 použití Fondu benefičního ,0 Oddíl 39-Služby pro obyvatelstvo: 100.výročí oslav republiky-materiál ,0 Oddíl 61-Správa: materiál ,0

9 Oddíl 37-Ochrana životního prostředí: stavební úpravy parku Stromovka ,0 Oddíl 37-Ochrana životního prostředí: ošetření stromů v parku Stromovka ,0 Oddíl 31,32-Vzdělávání a škol.služby: ZUŠ-zvýšení neinvestičního příspěvku ,2 Oddíl 31,32-Vzdělávání a škol.služby: ZŠ Hálkova-snížení neinvest.příspěvku ,7 Oddíl 31,32-Vzdělávání a škol.služby: ZŠ Hálkova-zvýšení neinvest.příspěvku ,7 Oddíl 31,32-Vzdělávání a škol.služby: SVČ-snížení investičního příspěvku ,0 Oddíl 31,32-Vzdělávání a škol.služby: SVČ-zvýšení neinvestičního příspěvku ,0 Třída 2-Nedaňové příjmy: přijaté pojistné náhrady ,2 Oddíl 22-Doprava: rekonstrukce MK Jiřická,U Kaštan (projekt) ,0 Oddíl 22-Doprava: rekonstrukce chodníku Družstevní (projekt) ,0 ZTV Plačkov (projekt) ,0 Oddíl 22-Doprava: autobusová zastávka Kletečná (projekt) ,0 snížení použití vlastních zdrojů ,0 Oddíl 34-Tělovýchova: údžba hřišť v místních částech ,0 Oddíl 34-Tělovýchova: přestavba pergoly-hřiště Plačkov ,0 čp. 19-opravy ,0 čp. 245-opravy ,0 čp opravy ,0 čp opravy ,0 čp opravy ,0 čp opravy ,0 čp rekonstrukce ,0 čp. 926-rekonstrukce osvětlení ,0

10 čp. 927-rekonstrukce osvětlení ,0 čp rekonstrukce ,0 budova OV Plačkov ,0 nebytové prostory-revize ,0 čp. 422-drobná údržba ,0 čp. 422-oplocení a brána ,0 čp. 885-drobná údržba ,5 čp. 885-závora do dvora ,5 čp. 389-drobná údržba ,0 čp. 389-protipožární stěna ,0 Oddíl 33-Kultura: dotace-win reality s.r.o. (obnova fasády čp.171) ,0 Oddíl 33-Kultura: dotace-m.dvořák (obnova fasády čp.811) ,0 Oddíl 33-Kultura: dotace-ing.kovář (obnova fasády čp.274) ,0 Oddíl 33-Kultura: rozdělení rezervy na opravu fasád ,0 vratka zbytku rezervy do rozpočtu ,0 Třída 3-Kapitálové příjmy: prodej pozemků ,0 odvod do Fondu bydlení a infrastruktury ,0 Oddíl 63-Ostatní finanční operace: odvod odpisů ,0 Oddíl 22-Doprava: rekonstrukce komunikace a chodníků Stromovka ,0 studie Horní a Dolní nám., Zichpil ,0 Oddíl 37-Ochrana životního prostředí: stavební úpravy parku Stromovka ,0 Oddíl 33-Kultura: projekt úprav podkroví čp ,0 Oddíl 34-Tělovýchova: sociální zařízení Zlatá podkova ,0

11 snížení použití vlastních zdrojů ,0 CELKEM 2 668, , ,0 29/2/ZM/2018 Rozpočtové provizorium na rok 2019 v souladu s 13 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů rozpočtové provizorium v období od 1. ledna 2019 do doby schválení rozpočtu na rok 2019 umožňující měsíční čerpání finančních prostředků do výše 1/12 běžných neinvestičních výdajů celkového ročního rozpočtu předchozího roku v níže uvedených rozpočtových oddílech : 10 - Zemědělství a lesní hospodářství 21 - Vnitřní obchod 22 - Doprava 23 - Vodní hospodářství 31 a 32 - Vzdělání 33 - Kultura 34 - Tělovýchova a zájmová činnost 36 - Bydlení, komunální služby a územní rozvoj 37 - Ochrana životního prostředí 39 -Služby obyvatelstvu 43 - Sociální péče, pomoc a spol. činnosti v sociál.zabezpečení a politice zaměstnanosti 52 - Civilní připravenost na krizové stavy 53 - Bezpečnost a veřejný pořádek 55 - Požární ochrana 61 - Územní samospráva 63 - Finanční operace I čerpání neinvestičních nákladů v období rozpočtového provizoria 2019 týkající se: zimní údržby chodníků a komunikací a jejich čištění dle potřeb s ohledem na místní klimatické podmínky sběru a svozu komunálních odpadů dle potřeb odpadového hospodářství posudků na ochranu životního prostředí (zadání další etapy u D1 na návrhy řešení) dotace v rámci vyhlášených dotačních programů na spolufinancování obnovy církevních budov ve výši 10 % celkových nákladů pro: 1. Římskokatolickou farnost Humpolec ve výši ,0 Kč 2. Farní sbor Českobratrské církve evangelické v Humpolci ve výši ,0 Kč 3. Farní sbor Českobratrské církve evangelické v Humpolci ve výši ,0 Kč II realizaci následujících investičních akcí v roce 2019 a s jejich započetím již v období rozpočtového provizoria na rok 2019: Rekonstrukce komunikace Školní (3.700,0 tis. Kč) Rekonstrukce komunikace Blanická (4.800,0 tis. Kč) Dopravní značení-zpomalovací pruhy v Hněvkovicích (100,0 tis. Kč) Rekonstrukce chodníku v Krasoňově-dokončení (600,0 tis. Kč) Rekonstrukce křižovatky Pražská (12.400,0 tis. Kč) Rekonstrukce vodovodu-křižovatka Pražská (5.050,0 tis. Kč)

12 Rekonstrukce kanalizace-křižovatka Pražská (22.600,0 tis. Kč) Rekonstrukce střechy budovy ZŠ Hálkova (12.400,0 tis. Kč) Rekonstrukce suterénu budovy SVČ U Nemocnice (3.500,0 tis. Kč) Rekonstrukce budovy čp. 91 Havlíčkovo nám. na polyfunkční komunitní centrum (20.000,0 tis. Kč) Stavební úpravy vrat budovy čp. 422 (1.000,0 tis. Kč) Sociální zařízení Zlatá podkova (2.000,0 tis. Kč) Zastropení sklepení hradu Orlík (600,0 tis. Kč) Stavební úpravy parku Stromovka (5.000,0 tis. Kč) IV. Zastupitelstvo města ukládá jednotlivým správcům rozpočtových odvětví dodržet stanovené limity dané schváleným čerpáním rozpočtu v roce 2019 v období rozpočtového provizoria 30/2/ZM/2018 Vyhodnocení realizaci akcí "Fasády historických objektů" pro rok 2018 I. Zastupitelstvo města bere na vědomí závěrečné vyhodnocení realizace prací s příspěvkem Města Humpolce na opravě fasád historických objektů čp.171 v ul.nerudova (fasáda v ul.nerudova a Na Kasárnách společností Win reality s.r.o.), obnova fasády čp.811 v ul.hálkova (3 strany fasády - panem Michalem Dvořákem), a obnova fasády čp.274 na Horním náměstí (fasáda do náměstí - panem ing.milošem Kovářem) a informaci o nerealizované akci obnovy fasády čp.9 na Horním náměstí (žadatel Michal Janeček) v Humpolci v roce II. Zastupitelstvo města ruší odst.i. čísl.3 usnesení č.488/22/zm/2018 z z důvodu neuskutečnění obnovy čp.9 v Humpolci. 31/2/ZM/2018 Návrh dotací na Fasády historických objektů 2019 vyhlášení Výzvy pro grantové řízení "Fasády historických objektů" a Pravidla pro vyhodnocení žádostí a poskytování dotací tohoto grantového programu z rozpočtu Města Humpolce pro rok II. Zastupitelstvo města ruší část I. usnesení č. 49/3/ZM2015 z (předchozí složení komise). II nové složení Komise pro hodnocení grantového programu Fasády historických objektů: předseda komise: Karel Kratochvíl, členové komise: Ing. Vlastimil Brukner, Mgr. Alena Kukrechtová, Ing. Květoslav Namyslo, Ing. Lenka Bartáková, Mgr. Jiří Fiala, Ing. František Kocman, Ing. Miloslav Beran, Ing. Petr Machek, Václav Pavlík. IV. Zastupitelstvo města ukládá 1. vedoucímu odboru ŽP a PP 1.1. zajistit zveřejnění dokumentů nové výzvy a administrativní úkony spojené se zpracováním přijatých žádostí dotačního programu na rok 2019 Termín:

13 32/2/ZM/2018 Rekonstrukce zimního stadionu Humpolec podání žádosti o poskytnutí podpory v rámci výzvy 1/2017 IFN na projekt "Rekonstrukce zimního stadionu Humpolec", a to v souladu s prioritní osou 3 - Odpady a materiálové toky, ekologické zátěže a rizika, specifický cíl Snížit environmentální rizika a rozvíjet systémy jejich řízení. 33/2/ZM/2018 Požární řád Města Humpolec I. Zastupitelstvo města ruší usnesení č. 562/23/ZM/2010 ze dne , kterým vydalo obecně závaznou vyhlášku č. 1/2010/ZM Požární řád Města Humpolec. I obecně závaznou vyhlášku č. 4/2018/ ZM, kterou vydává Požární řád Města Humpolce. I zveřejnění obecně závazné vyhlášky č. 4/2018/ZM na úřední desce města obvyklým způsobem. 34/2/ZM/2018 Vyhláška č. 3/2018/ZM obecně závaznou vyhlášku města Humpolce č. 3/2018/ZM, o místním poplatku shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů. za provoz systému 1.1. ukládá zveřejnit vyhlášku na úřední desce úřadu a po nabytí její účinnosti ji zaslat dozorovému orgánu MV ČR. Termín: /2/ZM/2018 Nevyužití předkupního práva k p.p.č. 825/192, k.ú. Humpolec - Komůrka F., Hanudeĺová V. nevyužít svého předkupního práva k pozemkové parcele KN č. 825/192 o výměře m2 v katastrálním území Humpolec ve vlastnictví pana Filipa Komůrky a paní Veroniky Hanudeĺové, I Dodatek č. 1 ke kupní smlouvě a smlouvě o zřízení předkupního práva uzavřené mezi městem Humpolec a panem Filipem Komůrkou, I 1.1. informovat žadatele o výsledku jednání Zastupitelstva města Humpolec a zajistit potřebné podklady pro podepsání Dodatku č. 1 ke kupní smlouvě a smlouvě o zřízení předkupního práva mezi městem Humpolec a panem Filipem Kůrkou,

14 36/2/ZM/2018 Darování p.p.č. 899/6, p.p.č. 899/7, k.ú. Krasoňov - chodník Krasoňov - od kraje Vysočina darování pozemkové parcely KN č. 899/6 o výměře 210 m2 a pozemkové parcely KN č. 899/7 o výměře 95 m2 vše v katastrálním území Krasoňov městu Humpolec od Kraje Vysočina zajistit potřebné podklady pro podepsání darovací smlouvy mezi městem Humpolec, Horní Náměstí 300, Humpolec a Krajem Vysočina, Žižkova 57, Jihlava. 37/2/ZM/2018 Darování p.p.č. 2421/43, 2421/44, 2421/46, 2421/47, 2421/48, 2421/49, 2421/50, 2421/51, 2421/61, 2421/62, 2421/63, 2421/64, 2421/65, 2421/67, 2421/68, 2421/69, 2421/70, 2421/71, k.ú. Humpolec - chodník Jihlavská - od kraje Vysočina darování pozemkové parcely KN č. 2421/43 o výměře 1 m2, pozemkové parcely KN č. 2421/44 o výměře 1 m2, pozemkové parcely KN č. 2421/46 o výměře 5 m2, pozemkové parcely KN č. 2421/47 o výměře 1 m2, pozemkové parcely KN č. 2421/48 o výměře 1 m2, pozemkové parcely KN č. 2421/49 o výměře 4 m2, pozemkové parcely KN č. 2421/50 o výměře 4 m2, pozemkové parcely KN č. 2421/51 o výměře 53 m2, pozemkové parcely KN č. 2421/61 o výměře 69 m2, pozemkové parcely KN č. 2421/62 o výměře 497 m2, pozemkové parcely KN č. 2421/63 o výměře 793 m2, pozemkové parcely KN č. 2421/64 o výměře 7 m2, pozemkové parcely KN č. 2421/65 o výměře 4 m2, pozemkové parcely KN č. 2421/67 o výměře 1 m2, pozemkové parcely KN č. 2421/68 o výměře 392 m2, pozemkové parcely KN č. 2421/69 o výměře 49 m2, pozemkové parcely KN č. 2421/70 o výměře 132 m2 a pozemkové parcely KN č. 2421/71 o výměře 130 m2 vše v katastrálním území Humpolec od Kraje Vysočina, Žižkova 57, Jihlava do majetku města Humpolec zajistit potřebné podklady pro podepsání darovací smlouvy mezi městem Humpolec, Horní Náměstí 300, Humpolec a Krajem Vysočina, Žižkova 57, Jihlava. 38/2/ZM/2018 Darování p.p.č. 2421/45, p.p.č. 2421/66, k.ú. Humpolec - pro Kraj Vysočina darování pozemkové parcely KN č. 2421/45 o výměře 7 m2 a pozemkové parcely KN č. 2421/66 o výměře 1 m2 vše v katastrálním území Humpolec pro Kraj Vysočina, Žižkova 57, Jihlava zajistit potřebné podklady pro podepsání darovací smlouvy mezi městem Humpolec, Horní Náměstí 300, Humpolec a Krajem Vysočina, Žižkova 57, Jihlava.

15 39/2/ZM/2018 Směna p.p.č. 624/2 x p.p.č. 355/2, k.ú. Petrovice u Humpolce - Paťha B. směnu pozemkové parcely KN č. 624/2 o výměře 167 m2 za pozemkovou parcelu KN č. 355/2 o výměře 178 m2 vše v katastrálním území Petrovice u Humpolce mezi městem Humpolec (vlastník p.p.č. 624/2) a panem Ing. Bohumilem Paťhou, (vlastník p.p.č. 355/2). Rozdíl ve výměrách pozemků ve výši 11 m2 bude uhrazen městem Humpolec ve výši 70,- Kč/m2 plochy zajistit potřebné podklady pro uzavření směnné smlouvy mezi městem Humpolec, Horní Náměstí 300, Humpolec a panem Ing. Bohumilem Paťhou, 40/2/ZM/2018 Prodej p.p.č. 825/184, p.pč. 825/185 a p.p.č. 825/186 vše k.ú. Humpolec - výstavba 27 RD Blanická I. etapa prodej pozemkové parcely KN č. 825/184 o výměře 867 m2 v katastrálním území Humpolec panu Bc. Tomášovi Hralovi, a paní Bc. Janě Grausamové, za cenu 1.400,- Kč/m2 plochy a podmínek schválených Zastupitelstvem města Humpolec č. 427/18/ZM/2017 ze dne a úpravy dle usnesení č. 475/21/ZM/2018 ze dne I prodej pozemkové parcely KN č. 825/185 o výměře 834 m2 v katastrálním území Humpolec manželům Jaroslavovi a Vladimíře Voplakalovým, bytem Máchova 1607, Humpolec za cenu 1.400,- Kč/m2 plochy a podmínek schválených Zastupitelstvem města Humpolec č. 427/18/ZM/2017 ze dne a úpravy dle usnesení č. 475/21/ZM/2018 ze dne II prodej pozemkové parcely KN č. 825/186 o výměře 819 m2 v katastrálním území Humpolec manželům Michalovi a Pavlíně Zachovým, za cenu 1.400,- Kč/m2 plochy a podmínek schválených Zastupitelstvem města Humpolec č. 427/18/ZM/2017 ze dne a úpravy dle usnesení č. 475/21/ZM/2018 ze dne IV. Zastupitelstvo města ukládá 1.1. zajistit potřebné podklady pro podepsáná kupní smlouvy a smlouvy o zřízení předkupního práva mezi městem Humpolec, Horní Náměstí 300, Humpolec a panem Bc. Tomášem Hralou, a paní Bc. Janou Grausamovou, manželi Jaroslavem a Vladimírou Voplakalovými, a manželi Michalem a Pavlínou Zachovými, 41/2/ZM/2018 Prodej p.p.č. 2524/32, k.ú. Humpolec - Jokl T. prodej pozemkové parcely KN č. 2524/32 o výměře 1 m2 v katastrálním území Humpolec panu Tomášovi Joklovi, a to za cenu 700,- Kč/m2 plochy.

16 1.1. zajistit potřebné podklady pro podepsání kupní smlouvy mezi městem Humpolec, Horní Náměstí 300, Humpolec a panem Tomášem Joklem, 42/2/ZM/2018 Prodej p.p.č. 593/6, k.ú. Plačkov - manž. Kopeckých prodej pozemkové parcely KN č. 593/6 o výměře 64 m2 v katastrálním území Plačkov manželům Jiřímu a Renatě Kopeckým, a to za cenu 465,- Kč/m2 plochy za podmínky, že prodávaný pozemek bude zatížen věcným břemenem práva přístupu a příjezdu za účelem oprav a úprav vodoteče ve prospěch města Humpolec jako oprávněného z věcného břemene. Věcné břemeno bude zřízeno na dobu neurčitou. Cena za prodej pozemku bude ponížena o cenu věcného břemene ve výši 7.446,50 Kč zajistit potřebné podklady pro podepsání kupní smlouvy a smlouvy o zřízení věcného břemene mezi městem Humpolec, Horní Náměstí 300, Humpolec a manželi Jiřím a Renatou Kopeckými, 43/2/ZM/2018 Výkup p.p.č. 1879/30, k.ú. Humpolec - manž. Novotní výkup pozemkové parcely KN č. 1879/30 o výměře 30 m2 v katastrálním území Humpolec od manželů Ing. Ladislava a Dany Novotných, a to za cenu 120,- Kč/m2 plochy zajistit potřebné podklady pro podepsání kupní smlouvy mezi městem Humpolec, Horní Náměstí 300, Humpolec a manželi Ing. Ladislavem a Danou Novotnými, 44/2/ZM/2018 Výkup p.p.č. 439/23, k.ú. Humpolec - STATUS HOLDING a.s. výkup pozemkové parcely KN č. 439/23 o výměře 16 m2 v katastrálním území Humpolec od společnosti STATUS HOLDING a.s., se sídlem Vídeňská 352/150, Praha 4 - Kunratice za cenu 120,- Kč/m2 plochy zajistit potřebné podklady pro podepsání kupní smlouvy mezi městem Humpolec, Horní Náměstí 300, Humpolec a společností STATUS HOLDING a.s., se sídlem Vídeňská 352/150, Praha 4 - Kunratice.

17 45/2/ZM/2018 Výkup p.p.č. 523/6 a st.p.č. 276, k.ú. Krasoňov - od Kanonie Premonstrátů Želiv výkup pozemkové parcely KN č. 523/6 o výměře 94 m2 a stavební parcely KN č. 276 o výměře 31 m2 vše v katastrálním území Krasoňov od Kanonie Premonstrátů v Želivi, Želiv 122 a to za cenu 50,- Kč/m2 plochy zajistit potřebné podklady pro uzavření kupní smlouvy mezi městem Humpolec, Horní Náměstí 300, Humpolec a Kanonií Premonstrátů v Želivi, Želiv /2/ZM/2018 Rekonstrukce místní komunikace ulice Masarykova, Humpolec podání žádosti o dotaci na akci "Rekonstrukce místní komunikace ulice Masarykova, Humpolec" v rámci dotačního podprogramu Podpora obcí s více než obyvateli, kterou vyhlásilo Ministerstvo pro místní rozvoj ČR. Žádost bude podána v rámci dotačního titulu DT 117D8230A - Podpora obnovy místních komunikací. 47/2/ZM/2018 místní Agenda 21 Deklaraci k podpoře udržitelného rozvoje prostřednictvím místní Agendy 21. II. Zastupitelstvo města jmenuje politikem pro místní Agendu 21 Mgr. Alenu Kukrechtovou, místostarostku města Humpolce. III. Zastupitelstvo města jmenuje koordinátorkou místní Agendy 21 Zdeňku Augustovou, referentku odboru tajemníka MěÚ Humpolec. IV. Zastupitelstvo města jmenuje členy pracovní skupiny pro místní Agendu 21: Václava Pavlíka, referenta odboru místního hospodářství MěÚ Humpolec (veřejný sektor) Ludmilu Trnkovou, vedoucí Městské knihovny Humpolec (veřejný sektor) Miroslava Karafiáta, zástupce SDH Humpolec (neziskový sektor) Mgr. Pavla Hralu, zástupce MAS Společnost pro rozvoj Humpolecka (neziskový sektor) Mgr. Markétu Zajíčkovou, občanka města Humpolce Ing. Terezu Machkovou, OSVČ (komerční sektor). 48/2/ZM/2018 Humpolec - kamery, 2019 podání žádosti o dotaci na akci "Humpolec - kamery", která bude podána v rámci programu Ministerstva vnitra ČR - Program prevence kriminality na místní úrovni.

18 49/2/ZM/2018 Bezúplatný převod hmotného majetku příspěvkové organizaci ZŠ Humpolec, Hradská 894 a MěKIS Humpolec uzavření smlouvy o bezúplatném převodu nepotřebného hmotného majetku Střediska volného času Humpolec, U Nemocnice 692, příspěvková organizace uvedeného v příloze č. 1 a 2 v celkové hodnotě ,77 Kč zpět na zřizovatele příspěvkové organizace Město Humpolec. I bezúplatný převod hmotného majetku v celkové hodnotě ,77 Kč uvedeného v příloze č.1, nedílnou přílohou návrhu usnesení, na Základní školu Humpolec, Hradská 894, okres Pelhřimov. která je II bezúplatný převod hmotného majetku v celkové hodnotě ,-- Kč uvedeného v příloze č.2, která je nedílnou přílohou návrhu usnesení, na Městské kulturní a informační středisko v Humpolci, Havlíčkovo náměstí 91. IV. Zastupitelstvo města ukládá vedoucí oddělení školství smluvně zajistit bezúplatný převod majetku uvedeného v bodě I. na Město Humpolec a bezúplatný převod majetku uvedeného v bodě II. na ZŠ Hradská Humpolec a v bodě III. na MěKIS Humpolec. 50/2/ZM/2018 Bezúplatný převod hmotného majetku příspěvkové organizaci Středisku volného času Humpolec uzavření smlouvy o bezúplatném převodu nepotřebného hmotného majetku Základní školy Humpolec, Hradská 894, okres Pelhřimov uvedeného v příloze č. 1 v celkové hodnotě ,34 Kč zpět na zřizovatele příspěvkové organizace Město Humpolec. I bezúplatný převod hmotného majetku v celkové hodnotě ,34 Kč uvedeného v příloze č. 1 a č. 2, které jsou nedílnou přílohou návrhu usnesení, na Středisko volného času Humpolec, U Nemocnice 692, příspěvková organizace. I 1. vedoucí oddělení školství 1.1. smluvně zajistit bezúplatný převod majetku uvedeného v bodě I. na Město Humpolec a bezúplatný převod majetku uvedeného v bodě II. na SVČ Humpolec. Termín: /2/ZM/2018 Vyhlášení soutěže o Cenu Dr. Aleše Hrdličky v oblasti antropologie I. Zastupitelstvo města vyhlašuje společně s Českou společností antropologickou Cenu Dr. Aleše Hrdličky pro rok 2019 v kategorii doktorských prací s antropologickou tématikou. Karel Kratochvíl starosta města Vlastimil Brukner, Alena Kukrechtová místostarostové

19

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 22. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 25.4.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 22. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 25.4. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 22. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 25.4.2018 484/22/ZM/2018 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o plnění

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 26.6.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 26.6. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 26.6.2019 88/6/ZM/2019 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o Kontrole

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 25.9.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 25.9. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 25.9.2019 110/7/ZM/2019 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o Kontrole

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 15.11.2017 438/19/ZM/2017 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 13.12.2017 449/20/ZM/2017 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 14.11.2018 1/1/RM/2018 Kontrola plnění usnesení ze 66. a 67. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 24.4.2019 70/5/ZM/2019 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o Kontrole

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 1.3.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 1.3. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 1.3.2017 348/15/ZM/2017 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o plnění

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 16. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 26.4.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 16. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 26.4. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 16. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 26.4.2017 364/16/ZM/2017 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o plnění

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 23. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 27.6.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 23. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 27.6. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 23. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 27.6.2018 499/23/ZM/2018 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o plnění

Více

USNESENÍ. 30. zasedání Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ. 30. zasedání Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ 30. zasedání Rady města Humpolec konané dne 30.5.2012 v kanceláři starosty města 471/30/RM/2012 Kontrola plnění usnesení z 29. schůze RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení z

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 5.12.2018 20/2/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 1. schůze RM I. Rada města bere na vědomí kontrolu

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. ze 4. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 29.4.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. ze 4. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 29.4. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í ze 4. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 29.4.2015 67/4/ZM/2015 Kontrola plnění usnesení zastupitelstva města předloženou

Více

Rada měs ta Hump olec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůz e Rady m ěs ta Humpolec, která s e konala dne

Rada měs ta Hump olec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůz e Rady m ěs ta Humpolec, která s e konala dne Rada měs ta Hump olec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůz e Rady m ěs ta Humpolec, která s e konala dne 16.1.20 19 59/4/RM/2019 Kontrola plnění usnesení z 2. a 3. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 10.2.2016 393/20/RM/2016 Kontrola plnění usnesení z 19. schůze RM kontrolu plnění usnesení z 19.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 62. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 62. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 62. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 27.6.2018 1130/62/RM/2018 Vyjádření k záměru zřízení základní školy I. Rada města nemá námitek proti

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. z 65. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. z 65. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 65. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 9.4.2014 999/65/RM/2014 Kontrola plnění usnesení z 62., 63. a 64. schůze RM I. Rada města bere na

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 7.2.2018 955/51/RM/2018 Kontrola plnění usensení ze 49. schůze RM kontrolu plnění usnesení ze 49.

Více

USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne 2. 11. 2011 v kanceláři starosty města 289/19/RM/2011 Kontrola plnění usnesení z 18. RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení z 18. schůze

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 28. 11. 2018 USNESENÍ č. 40/07-18 Z 1. Rozpočtové opatření č. 31/2018 navýšení příjmů na: pol.1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. z 25. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 30.4.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. z 25. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 30.4. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 25. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 30.4.2014 459/25/ZM/2014 Kontrola plnění usnesení z 23., 24. zasedání ZM a

Více

USNESENÍ 39. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města. 596/39/RM/2012 Kontrola plnění usnesení z 37. a 38.

USNESENÍ 39. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města. 596/39/RM/2012 Kontrola plnění usnesení z 37. a 38. USNESENÍ 39. schůze Rady města Humpolec konané dne 3.12.2012 v kanceláři starosty města 596/39/RM/2012 Kontrola plnění usnesení z 37. a 38. schůze RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 66. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 66. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 66. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 3.10.2018 1193/66/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 63., 64. a 65. schůze RM I. Rada města bere

Více

Rada měs ta Hump olec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. schůz e Rady m ěs ta Humpolec, která s e konala dne

Rada měs ta Hump olec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. schůz e Rady m ěs ta Humpolec, která s e konala dne Rada měs ta Hump olec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. schůz e Rady m ěs ta Humpolec, která s e konala dne 6.2.201 9 92/5/RM/2019 Žádost o prominutí penále za nedodržení termínu I. Rada města bere na

Více

USNESENÍ č. 6/2014. Ze 6. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 16. prosince 2014 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 6/2014. Ze 6. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 16. prosince 2014 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 6/2014 Ze 6. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 16. prosince 2014 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. z 26. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 25.6.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. z 26. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 25.6. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 26. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 25.6.2014 486/26/ZM/2014 Kontrola plnění usnesení z 25. zasedání ZM a váznoucích

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 3 169 000,00 Kč 3 256 551,05 Kč 102,76 % 2. běžné (provozní) výdaje 90 484 120,00 Kč 85 427 565,46 Kč

Více

U S N E S E N Í MĚSTO ZÁKUPY XXX

U S N E S E N Í MĚSTO ZÁKUPY XXX MĚSTO ZÁKUPY U S N E S E N Í z 30. zasedání Zastupitelstva města Zákupy, které se konalo dne 16. prosince 2013 v zasedací místnosti MěÚ Zákupy (č. usnesení 257/2013 273/2013) usnesení č. 257/2013 Plnění

Více

110. (9. v tomto volebním období) zasedání Zastupitelstva města Holýšov ze dne 10. prosince 2007

110. (9. v tomto volebním období) zasedání Zastupitelstva města Holýšov ze dne 10. prosince 2007 Město Holýšov U S N E S E N Í 110. (9. v tomto volebním období) zasedání Zastupitelstva města Holýšov ze dne 10. prosince 2007 122.) ZM Holýšov schvaluje pořad jednání 110. (9.) zasedání: 1) Zahájení 2)

Více

USNESENÍ z 37. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ z 37. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ z 37. schůze Rady města Humpolec konané dne 7. 11. 2012 v kanceláři starosty města 573/37/RM/2012 Kontrola plnění usnesení z 35. schůze RM kontrolu plnění usnesení z 35. schůze Rady města Humpolec

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 35 721 671,52 Kč 32 069 849,49 Kč 89,78 % 2. běžné (provozní) výdaje 93 785 130,30 Kč 84 701 473,40

Více

USNESENÍ 42. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ 42. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ 42. schůze Rady města Humpolec konané dne 30.1.2013 v kanceláři starosty města 632/42/RM/2013 Kontrola plnění usnesení ze 41. RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení ze 41. schůze

Více

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva.

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva. Usnesení 2. veřejného zasedání Zastupitelstva města Třebenice, konaného v sále Městského úřadu Třebenice, Paříkovo náměstí 1, 411 13 Třebenice dne 17. 12. 2018 od 18.00 hodin. Z důvodu zajištění ochrany

Více

Rada města Humpolec. P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 58. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec. P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 58. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 58. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.12.2013 879/58/RM/2013 Kontrola plnění usnesení z 56. a 57. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 17. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 21.6.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 17. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 21.6. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 17. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 21.6.2017 392/17/ZM/2017 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o plnění

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva Města Bechyně konaného dne

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva Města Bechyně konaného dne U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva Města Bechyně konaného dne 11. 11. 2009 USNESENÍ č. 55/8-09 Z I. b e r e n a v ě d o m í Rozpočtové opatření č. 46/2009 par.3613 nebytové hospodářství, pol. 5171

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 6.6.2018 1090/61/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 58., 59. a 60. schůze RM I. Rada města bere na

Více

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp.

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. U s n e s e n í z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného 13.12.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. 139 Organizační záležitosti 19/1.1 Program

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 64. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 64. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 64. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 12.9.2018 1149/64/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 61. a 62. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

13/1.2 Zpráva o ověření zápisu

13/1.2 Zpráva o ověření zápisu U s n e s e n í ze 13. zasedání Zastupitelstva města ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 06. 12. 2012 v 15,00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p. 139 1. Organizační záležitosti 13/1.1 Program 13.

Více

Výpis usnesení. 2. zasedání Zastupitelstva města Vrbna pod Pradědem, konané dne čísl. usn /2018

Výpis usnesení. 2. zasedání Zastupitelstva města Vrbna pod Pradědem, konané dne čísl. usn /2018 Zastupitelstvo města Vrbna pod Pradědem Volební období 2018-2022 Číslo jednací:10407/2018 VV/Ad *MUVPX0092QG4* Výpis usnesení 2. zasedání Zastupitelstva města Vrbna pod Pradědem, konané dne 19.12.2018

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 14.3.2018 975/53/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 50., 51. a 52. schůze RM I. Rada města bere na

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 4 741 000,00 Kč 4 966 979,66 Kč 104,77 % 2. běžné (provozní) výdaje 83 241 404,55 Kč 82 989 249,83 Kč

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 24. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 26.9.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 24. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 26.9. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 24. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 26.9.2018 524/24/ZM/2018 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o plnění

Více

USNESENÍ. ze 7. zasedání Zastupitelstva města Humpolec konané dne v velké zasedací místnosti městského úřadu

USNESENÍ. ze 7. zasedání Zastupitelstva města Humpolec konané dne v velké zasedací místnosti městského úřadu USNESENÍ ze 7. zasedání Zastupitelstva města Humpolec konané dne 16.11.2011 v velké zasedací místnosti městského úřadu 128/7/ZM/2011 Kontrola plnění usnesení z 6. zasedání ZM a váznoucích zprávu o kontrole

Více

Zastupitelstvo města Humpolec. P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 21. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne

Zastupitelstvo města Humpolec. P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 21. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 21. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 20.11.2013 404/21/ZM/2013 Kontrola plnění usnesení z 20. zasedání ZM a váznoucích

Více

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2007. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč Třída Druh příjmu SR Skut.

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2007. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč Třída Druh příjmu SR Skut. MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2007 Rozpočet projednán dne: 24.1.2007 dne: 17.1.2007 dne: 1.2.2007 ve finančním výboru v radě města v zastupitelstvu města ROZPOČTOVÉ

Více

U S N E S E N Í 105. (4. v tomto volebním období) zasedání Zastupitelstva města Holýšov ze dne 26. února 2007

U S N E S E N Í 105. (4. v tomto volebním období) zasedání Zastupitelstva města Holýšov ze dne 26. února 2007 Město Holýšov U S N E S E N Í 105. (4. v tomto volebním období) zasedání Zastupitelstva města Holýšov ze dne 26. února 2007 40.) ZM Holýšov schvaluje pořad jednání 105. (4.) zasedání: 1) Zahájení 2) Volba

Více

U s n e s e n í č. 7 /

U s n e s e n í č. 7 / U s n e s e n í č. 7 / 2 0 1 6 ze zasedání zastupitelstva města Jílové u Prahy konaného dne 19. 12. 2016 v Kulturním centru v Jílovém u Prahy 7.1.16 Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu starostky

Více

3/17/ZM/ Schválení programu 17. zasedání Zastupitelstva města Jirkova

3/17/ZM/ Schválení programu 17. zasedání Zastupitelstva města Jirkova PŘEHLED USNESENÍ přijatých na 17. zasedání Zastupitelstva města Jirkov dne 14. 12. 2016 1/17/ZM/2016 - Volba návrhové komise I. Zastupitelstvo města-volí návrhovou komisi ve složení: Robert Plzák. Mgr.

Více

Rada města Humpolec Z Á P I S z 32. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne od 14:00 hodin kanceláři starosty města

Rada města Humpolec Z Á P I S z 32. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne od 14:00 hodin kanceláři starosty města Rada města Humpolec Z Á P I S z 32. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 30.11.2016 od 14:00 hodin kanceláři starosty města Přítomni: Lenka Bartáko vá, mís tostarosta V lastimil Brukner, radní

Více

Zastupitelstvo města Příbora. 10/1/2 Vložilo do programu bod č. 10/8/3 JSDH Příbor bezúplatný převod majetku. (hlasování č. 2)

Zastupitelstvo města Příbora. 10/1/2 Vložilo do programu bod č. 10/8/3 JSDH Příbor bezúplatný převod majetku. (hlasování č. 2) Zastupitelstvo města Příbora U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva města Příbora konaného dne 05.11.2015 v jednacím sále piaristického kláštera v Příboře od 16.00 hod. VARIANTA USNESENÍ URČENÁ

Více

Usnesení ze zasedání ZM č. 8/2014 konaného dne 15. prosince Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání)

Usnesení ze zasedání ZM č. 8/2014 konaného dne 15. prosince Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) Usnesení ze zasedání ZM č. 8/2014 konaného dne 15. prosince 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/08/2014 Zastupitelstvo města Tišnova schvaluje za

Více

Rada měs ta Humpol ec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 8. schůze Rady mě s ta Humpolec, která se konala d ne

Rada měs ta Humpol ec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 8. schůze Rady mě s ta Humpolec, která se konala d ne Rada měs ta Humpol ec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 8. schůze Rady mě s ta Humpolec, která se konala d ne 10.4. 20 19 176/8/RM/2019 Kontrola plnění usnesení ze 7. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

R O Z P O Č E T N A R O K

R O Z P O Č E T N A R O K M Ě S T O K R U P K A R O Z P O Č E T N A R O K 2 0 1 4 Rozpočtu města Krupka na rok 2014 Zastupitelstvo města Krupka na svém zasedání dne 10. 03.2014 schválilo rozpočet města na rok 2014, který byl zpracován

Více

U S N E S E N Í. č. usn. 614/23 639/23 1 / 14

U S N E S E N Í. č. usn. 614/23 639/23 1 / 14 KRNOMK-86295/2017koni ZM města KRNOVA SS 2017/Ko U S N E S E N Í z 23. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného ve středu dne 13. prosince 2017 v 16:30 hod. v hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. z 9. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. z 9. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 9. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 3.6.2015 214/9/RM/2015 Kontrola plnění usnesení z 8. schůze RM I. Rada města bere na vědomí kontrolu

Více

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE - 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE 10/2 Zastupitelstvo městského obvodu ZE DNE 13.12. 2018 (usnesení č. 10/2

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 13973/2018 ST/Dan Spis č. 1400/2018 USNESENÍ ze 3. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 29. ledna 2019,

Více

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice U s n e s e n í z XIX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 12.12.2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 34 757 000,- Kč 26 770 075,42 Kč 77,02% 2. běžné (provozní) výdaje 114 003 000,-Kč 111 540 860,50 Kč

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 24.6.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 24.6. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 24.6.2015 86/5/ZM/2015 Kontrola plnění usnesení zastupitelstva města. předloženou

Více

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne :

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : Město ROKYCANY Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : 15.12.2014 od 15:00:00 do 17:00:00 v budově MěÚ Rokycany. Zastupitelstvo města schválilo navržený program jednání. Zastupitelstvo města

Více

Zastupitelstvo města Humpolec. P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne

Zastupitelstvo města Humpolec. P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 17.12.2014 12/2/ZM/2014 Kontrola plnění usnesení z 1.zasedání ZM a váznoucích

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne 1. 12. 2010 Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej bytů Palackého 1503-4 2. Prodej pozemků Malina III 3. Žádost paní Nejezové o

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne 10. 12. 2018 Č.j.: 29933/2018 66/2018 Hlasování pomocí elektronického systému Zastupitelstvo města Čáslavi schvaluje

Více

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4.

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4. Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 541/12-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 541/12-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Kojetína, konané dne 2. prosince 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

USNESENÍ. z 3. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

USNESENÍ. z 3. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 12. 2018 Usnesení 38/2018 - ZM 3 ze dne 20. 12. 2018 Zahájení, určení návrhové a volební komise, ověřovatelů zápisu, zapisovatelky

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 14. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 14. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 14. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 11.9.2019 268/14/RM/2019 Kontrola plnění usnesení z 12. a 13. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne 27.11.2017 č. 454 Rada města doporučuje zastupitelstvu města směnu části pozemku p. č. 523/5 o celkové výměře 1 192 m 2 orná půda -

Více

č. 6/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Holetín konané dne 14. prosince 2009

č. 6/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Holetín konané dne 14. prosince 2009 č. 6/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Holetín konané dne 14. prosince 2009 Zastupitelstvo obce bere na vědomí: Splnění úkolů uvedených v usnesení zastupitelstva obce č. 5/2009 Rozpočtová opatření ze

Více

Zápis č. 6/2014. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 16. prosince 2014 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 6/2014. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 16. prosince 2014 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 6/2014 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 16. prosince 2014 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 6. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2014 proběhlo

Více

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne

Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne Výtah z usnesení Zastupitelstva města Lanškroun č. 1 ze dne 10.02.2016 USNESENÍ č. 1/ZM/2016 Návrh Ing. Martina Košťála - prověření zjednodušeného podlimitního řízení veřejné zakázky " KULTURNÍ DŮM LANŠKROUN"

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 21. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 21.2.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 21. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 21.2. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 21. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 21.2.2018 465/21/ZM/2018 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o plnění

Více

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2006. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč Třída Druh příjmu SR Skut.

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2006. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč Třída Druh příjmu SR Skut. MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2006 Rozpočet projednán dne: 23.11.2005 dne: 23.11.2005 dne: 8.12.2005 ve finančním výboru v radě města v zastupitelstvu města ROZPOČTOVÉ

Více

Zastupitelstvo města Červený Kostelec. Usnesení z 3. zasedání

Zastupitelstvo města Červený Kostelec. Usnesení z 3. zasedání Červený Kostelec Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Červený Kostelec konané dne 25.4.2019 Z-2019/3/1-3. Červený Kostelec 25.4.2019 Kontrola plnění úkolů z jednání ZM I. bere na věd om í kontrolu

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 9. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.12.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 9. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.12. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 9. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.12. 2007 240/2007 9. ZM V bere na vě d o m í zápis a usnesení z jednání Finančního

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 23. 9. 2015 USNESENÍ č. 57/05-15 Z 1. Rozpočtové opatření č. 40/2015 navýšení příjmů na: par.2143 cestovní ruch, pol.2324 přijaté nekapitálové

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015 Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu a sčitatele

Více

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2016 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/36/2016

Více

U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města konaného dne

U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města konaného dne U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města konaného dne 03.12.2018 Přítomno: 19 Nepřítomno: 2 Omluveno: 2 Zasedání zastupitelstva města bylo usnášení schopné. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 49. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 49. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 49. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 17.1.2018 924/49/RM/2018 Kontrola plnění usnesení ze 47. a 48. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování U S N E S E N Í ZE 13.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 15. PROSINCE 2016 Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování 01/13/16

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného 12. prosince 2017, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín,

Více

10. VÝPIS Z USNESENÍ

10. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 10. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 28.02.2008 272/2008 10. ZM V schvaluje vnitřní předpis města č. 6/2008 - Jednací

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o odkoupení pozemků v okolí domu č. p. 911 2. Žádost o odkoupení pozemků

Více

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč Třída Druh příjmu SR Skut.

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč Třída Druh příjmu SR Skut. 1 MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2004 Rozpočet projednán dne: 3.3.2003 ve finančním výboru dne: 10.3.2003 v radě města dne: 25.3.2003 v zastupitelstvu města ROZPOČTOVÉ

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 25. června /2018/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 25. června /2018/ZM I. ZM bere na vědomí: USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 25. června 2018 05/2018/ZM 05.2018/13ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci

Více

U s n e s e n í z 20. řádného zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne 9. září 2009

U s n e s e n í z 20. řádného zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne 9. září 2009 U s n e s e n í z 20. řádného zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne 9. září 2009 Zastupitelstvo města: 722. schvaluje program jednání 20. řádného zasedání zastupitelstva města; 723. volí

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. z 67. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. z 67. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 67. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 14.5.2014 1034/67/RM/2014 Kontrola plnění usnesení z 65. a 66. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

Usnesení ze 7. veřejného zasedání zastupitelstva města Nýřany konaného dne v SKC Nýřany

Usnesení ze 7. veřejného zasedání zastupitelstva města Nýřany konaného dne v SKC Nýřany Usnesení ze 7. veřejného zasedání zastupitelstva města Nýřany konaného dne 3. 12. 2015 v SKC Nýřany I. vzalo na vědomí: a) zprávu z jednání rady města b) zprávu komise bytové c) zprávu komise školské,

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 13.12.2012 Usnesení č. 187 /12-217 /12 187/12 Volba návrhové komise 188/12 Schválení programu 189/12 Kontrola usnesení zastupitelstva

Více

Město Český Brod Zastupitelstvo města Souhrn (anonymizovaný)

Město Český Brod Zastupitelstvo města Souhrn (anonymizovaný) 1 Město Český Brod Souhrn (anonymizovaný) z 16. řádné jednání zastupitelstva města, která se konala ve středu 09.11.2016 od 18:00 hod v: Obřadní síň 50/2016 VPS speciální stavební úřad pro místní komunikace

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o uzavření kupní smlouvy na základě smlouvy o uzavření budoucí smlouvy

Více

Město Přibyslav. Usnesení Zastupitelstva města Přibyslav ze dne

Město Přibyslav. Usnesení Zastupitelstva města Přibyslav ze dne Město Přibyslav 1/2017 Zastupitelstvo města Přibyslav schvaluje upravený program veřejného zasedání dne 22. 02. 2017. Termín: 22. 02. 2017 Usnesení bylo přijato 13 hlasy, 0 proti, 1 zdržel se 2/2017 Zastupitelstvo

Více

Usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje: Následující rozpočtové opatření č. 14/2009 rozpočtu města: Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje: Následující rozpočtové opatření č. 14/2009 rozpočtu města: Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 28. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 7.12.2009 od 15:00 hod. v koncertním sále Základní umělecké školy Moravská Třebová za účasti

Více