CORE VISION II. DVB-T

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CORE VISION II. DVB-T"

Transkript

1 CORE VISION II. DVB-T MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

2 01. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè bìhem øízení motorového vozidla nebo kola. 3. Chraòte LCD displej pøed promáèknutím. 4. Výrobce nenese odpovìdnost za poškození pøístroje vinou nesprávného zacházení nebo fyzické újmy. 5. Výrobce nenese odpovìdnost za data uložená v pamìti pøehrávaèe. 6. Produkt èistìte pouze hadøíkem, nepoužívejte èistící prostøedky a jiné chemikálie. 7. Nesnažte se pøístroj opravit svépomocí. 8. Neposlouchejte hudbu dlouho na nejvyšší hlasitost, mùže dojít k poškození sluchu. 9. Výdrž baterie se mùže mìnit v závislosti na typu pøehrávaných souborù a nastavení pøehrávaèe. 10. Pøístroj je napájen interním akumulátorem. Jedná se o spotøební materiál, jehož výkonnost mùže vlivem chemických procesù èasem klesat. Nejedná se však o vadu baterie a tento jev nelze reklamovat. 11. Pokud je baterie slabá nebo na displeji bliká symbol prázdné baterie, èlánek dobijte. Pokud dojde k náhlému vypnutí pøehrávaèe vinou vybité baterie, mùže dojít k poškození dat èi funkcí pøístroje. 12. Životnost baterie se ustálí po 2-3 nabitích. 13. Pøehrávaè nenechávejte pøipojený k poèítaèi déle, než je nutné. 14. Zálohováním dat pøedejdete ztrátì dùležitých souborù napøíklad pøi upgrade firmware. 15. Výrobce si vyhrazuje právo na zmìnu parametrù a funkcí pøístroje bez pøedchozího upozornìní. Informace pro uživatele k likvidaci elektrických a elektronických zaøízení Uvedený symbol na výrobku nebo v prùvodní dokumentaci znamená, že použité elektronické výrobky nesmí být likvidovány spoleènì s komunálním odpadem. Za úèelem správné likvidace výrobku jej odevzdejte na urèených sbìrných místech, kde budou pøijata zdarma. Správnou likvidací tohoto produktu pomùžete zachovat cenné pøírodní zdroje a napomáháte prevenci potenciálních negativních dopadù na životní pro-støedí a lidské zdraví, což by mohly být dùsledky nesprávné likvidace odpadù. Další po-drobnosti si vyžádejte od místního úøadu nebo nejbližšího sbìrného místa. Pøi nesprávné likvidaci tohoto odpadu mohou být v souladu s národními pøedpisy udìleny pokuty.

3 02. Popis pøehrávaèe Dotykový displej USB konektor Mikrofon Sluchátkový konektor 1 Sluchátkový konektor 2 Oèko pro poutko Power On/Off/Hold Slot karty Reset Pøíslušenství sluchátka, USB kabel, AV kabel, nabíjeèka, uživatelský manuál 03. Základní operace Zapnutí a vypnutí pøístroje Posuòte posuvník Power doleva a pøidržte jej v této poloze po cca 3-4 sekundy, dokud se na displeji nezobrazí uvítací animace a poté hlavní nabídka. Pro vypnutí pøehrávaèe opìt podržte Power vlevo, dokud se nezobrazí závìreèná sekvence. Pro nouzové vypnutí pøehrávaèe v pøípadì, že systém pøestane reagovat na povely, mùžete tenkým drátkem (ideálnì kanceláøskou sponkou) stisknout tlaèítko Reset. Funkce HOLD Tato funkce slouží pro uzamèení ovládání pøehrávaèe tak, aby nedocházelo nechtìné aktivaci funkcí a povelù napø. pøi nošení pøehrávaèe v kapse. Pro uzamèení tlaèítek: posuòte pøepínaè Power doprava. Uzamèení tlaèítek je indikováno symbolem zámku v horní lištì displeje. Pro odemèení tlaèítek posuòte pøepínaè [ON/OFF] zpìt do støední polohy. Propojení s poèítaèem Pøehrávaè je možno propojit s PC pomocí dodaného USB kabelu. Propojení obou zaøízení slouží k pøenosu souborù a dobíjení vestavìné baterie pøehrávaèe. Pøístroj se po pøipojení zobrazí jako dvì diskové jednotky (zvláš pro interní pamì a pamì ovou kartu), s nimiž lze provádìt standardní souborové operace. Pøehrávaè nepodporuje pøenosy dat pod Windows 98. Pøed odpojením vždy odhlašte jednotku ze systému pomocí ikony "Bezpeènì odebrat hardware".

4 04. Práce s dotykovým displejem Všechny funkce pøehrávaèe se ovládají pomocí dotykového displeje a poklepáním na seznam pøíkazù nebo grafické ikony, které znázoròují jednotlivé povely. Pro výbìr povelu/funkce klepnìte jednou na požadovanou položku na displeji, druhým klepnutím volbu potvrïte - funkce bude aktivována nebo se zobrazí podmenu, související s danou nabídkou. Posunem prstu po dotykovém snímaèi nahoru a dolù mùžete listovat seznamem položek dostupných v aktuálním režimu. 05. Hlavní menu V hlavní nabídce pøístroje jsou kolem hodin reálného èasu rozmístìny ikony funkcí: DVB-T Video Hudba Obrázky ebook Rekordér FM rádio Další funkce Prùzkumník DVB-T - pøíjem TV a rozhlasových stanic digitálního DVB-T vysílání Video - pøehrávání filmù, videoklipù a animací Hudba - pøehrávání zvukových souborù ebook - prohlížení textových souborù Obrázky - prohlížení digitálních fotografií a grafických souborù FM rádio - poslech rozhlasového vysílání s možností nahrávání Rekordér - hlasový záznamník Další funkce - kalendáø, slovník (anglicko-èínský) Prùzkumník - procházení strukturou pamìti a manipulace se soubory - pøizpùsobení parametrù systému a uživatelské volby 06. Pøehrávání hudby V hlavním menu vyberte položku Hudba: Klepnìte na odpovídající ikonu pro zvýraznìní funkce a klepnìte znovu pro aktivaci. Zobrazí se následující položky, požadovanou funkci zvolte dvojím klepnutím: Právì hraje - návrat na obrazovku pøehrávání aktuální skladby Pokraèovat - pokraèuje v pøehrávání poslední skladby po vypnutí pøehrávaèe èi opuštìní funkce Hudba Všechny skladby - zobrazí seznam všech skladeb seøazený podle názvu souborù Umìlec - zobrazí seznam skladeb setøídìný podle interpretù

5 Album - zobrazí seznam skladeb setøídìný podle alb Žánr - zobrazí seznam skladeb setøídìný podle žánrù Moje oblíbené - zobrazí uživatelský seznam oblíbených skladeb Záznamy - zobrazí seznam záznamù poøízených mikrofonem nebo z FM rádia Adresáøe - zobrazí adresáøovou strukturu interní pamìti nebo vložené karty Obnova knihovny - provede aktualizaci databáze skladeb, napø. po nakopírování nových souborù Datum a èas Frekvence FM vysílaèe Hlasitost Stav baterie Hlasitost Hlasitost + Hlasitost - Play/Pauza Smyèka A-B Pøedchozí Následující Odehraný èas Èasová osa s posuvníkem Zbývající èas Bìhem pøehrávání hudby je zobrazena vizualizaèní animace nebo obrázek alba (je-li dostupný), lyrics - text písnì ve formátu LRC (je-li dostupný), datový tok a èíslo souboru, lišta hlasitosti a èasová osa se znázornìním prùbìhu pøehrávání. V horní lištì je zobrazen aktuální èas a datum a pokud je aktivní FM vysílaè, pak také frekvence, na které je zvuk pøenášen. Pøehrávání spustíte a pozastavíte klepnutím na ikonu Play/Pauza. Hlasitost lze regulovat buï tažením posuvníku na lištì hlasitosti, nebo klepnutím na rysky na ikonì reproduktoru pod ní (levá ryska znamená zesílit, pravá zeslabit). Chcete-li využít studijní funkci opakování zvukové smyèky, bìhem pøehrávání klepnìte na ikonu A-B. Zmìní se na èervenou "A-" a zaznamená zaèátek smyèky. Klepnìte podruhé, systém zaznamená koncový bod a ikona se zmìní na èervenou "A-B". Pøehrávaè zaène opakovat oznaèenou smyèku. Dalším klepnutím smyèku zrušíte. Pod ikonou lze upravit rùzné parametry hudebního pøehrávaèe: Opakování Poøadí skladeb PlayFX efekty Volba ekvalizéru vl. EQ Info displej - Skladba 1x, Opakovat skladbu, Pøehrát vše 1x, Opakovat vše, Ukázky - Postupnì, Náhodnì - 3D, Basy, Automatická hlasitost - Normální, PlayFX, Rock, Pop, Klasika, Basy, Jazz, Vlastní EQ - klepnutím a tažením nahoru/dolù nastavte vlastní køivku ekvalizéru - Diagram frekvence, Obrázek alba Ze všech nabídek se mùžete vrátit zpìt klepnutím na ikonu "".

6 07. DVB-T Pro sledování digitálního vysílání zvolte v hlavním menu položku DVB-T a potvrïte opìtovným klepnutím na ikonu. Zobrazí se následující položky: Televizní stanice - seznam uložených televizních stanic Rádio/Ostatní - seznam rozhlasových stanic v DVB-T a ostatních služeb Programové informace - detailní informace o televizních poøadech (EPG) Automatické hledání - prohledá všechna TV pásma a uloží dostupné stanice Ruèní hledání - vyhledá dostupné stanice na zadaném kanále Volba oblasti - nastavení parametrù TV pásma podle oblasti pøíjmu Èasové pásmo - volba pásma pro korektní zobrazení èasu poøadu v EPG Velikost obrazu Hlasitost + Hlasitost - Pøedchozí Následující Pøi prvním použitím funkce DVB-T je potøeba naladit dostupné stanice pomocí automatického nebo ruèního vyhledávání. Nalezené stanice se poté uloží do pamìti. Po zvolení požadované stanice ze seznamu zaène její pøehrávání a v dolní èásti obrazovky se zobrazí informace o síle signálu a aktuálním poøadu. Klepnete-li na obrazovku, zobrazí se vpravo ovládací panel. Ikonou pro velikost obrazu mùžete obraz roztáhnout na celou plochu displeje nebo ponechat s pùvodním pomìrem stran. Šipkami vlevo/vpravo lze pøepínat mezi dostupnými stanicemi, pomocí šipek nahoru/ dolù upravit hlasitost zvukového doprovodu.

7 08. Pøehrávání videa V hlavním menu zvolte položku Video a potvrïte opìtovným klepnutím na ikonu. Zobrazí se následující položky: Adresáøe - umožní procházet pamìtí a vybírat soubory Rychlost vyhledávání - rychlost pøetáèení videa x2, x4, x8, x16, x32 Opakování - Soubor 1x, Vše pøehrát 1x, Opakovat vše Velikost obrazu Pøedchozí Následující Pøi spuštìní souboru se objeví podobné prvky, jako pøi pøehrávání hudby. Klepnutím kamkoliv do obrazu všechny ukazatele a ikony schováte. Ikonou "Velikost obrazu" lze pøepínat mezi pùvodní velikostí a roztažením obrazu na celý displej. Pokud se vracíte k již sledovanému souboru, systém se zeptá, zda má pokraèovat v pøehrávání od poslední pozice. Chcete-li sledovat video na televizoru, propojte pøehrávaè a TV pomocí dodávaného AV kabelu. Na TV navolte pøíslušný vstup (napø. VIDEO, CVBS). TV výstup pøehrávaèe aktivujete krátkým posunutím hlavního vypínaèe vlevo do polohy OFF. Tím dojde k vypnutí displeje a pøepnutí na externí výstup. Pro pøepnutí zpìt z TV na displej pøepínaè opìt krátce posuòte vlevo. 09. Prohlížení obrázkù V hlavním menu zvolte položku Obrázky a potvrïte opìtovným klepnutím na ikonu. Zobrazí se následující položky: Procházení náhledù - výbìr souborù z adresáøe v pamìti nebo na pamì ové kartì, podobnì jako ve Windows Režim procházení pamìti - zvolte buï prostý seznam, nebo zmenšené náhledy souborù Otoèit vlevo Otoèit vpravo Pøedchozí Další

8 V nastavení lze navíc zvolit následující parametry: Otoèit vpravo - otoèí aktuální obrázek na displeji o 90 stupòù vpravo Otoèit vlevo - otoèí aktuální obrázek na displeji o 90 stupòù vlevo Pøiblížit - zvìtší aktuální obrázek na displeji (Zoom In) Oddálit - zmenší aktuální obrázek na displeji (Zoom Out) Prezentace - nastaví interval automatického slideshow snímkù: 2 / 5 / 10 sec, vypnuto Nastavit na plochu- vloží aktuální obrázek na pozadí plochy pøehrávaèe Obnovit plochu - vrátí pùvodní nastavení plochy pøehrávaèe Díky podpoøe souèasného bìhu rùzných funkcí je možné bìhem prohlížení fotografií poslouchat pøehrávanou hudbu. 10. Ètení textových souborù V hlavním menu nalistujte položku ebook a potvrïte klepnutím na snímaè vedle odpovídajícího tlaèítka. Následnì zvolte Adresáøe a nalistujte požadovaný textový soubor v interní pamìti nebo na MicroSD kartì. Posunem prstu po dotykovém displeji mùžete textem rolovat nahoru a dolù. V režimu ebook jsou dostupné tyto povely: Pøedchozí strana Další strana V lze navíc zvolit následující parametry: Skok na stránku - pomocí èíselníku zadejte èíslo strany, na níž chcete pøeskoèit Vložit záložku - uloží do pamìti záložku, odpovídající aktuální pozici v textu Naèíst záložku - naète z pamìti záložku a pøejde na odpovídající pozici v textu Smazat záložku - smaže existující záložku z pamìti Velikost písma - volba typu písma zobrazeného textu: Malé / Støední / Vyhlazené / Silné / Velké písmo Barva písma - umožòuje namíchat barvu textu z 16,7 milionu RGB odstínù Režim prohlížení - Ruèní nebo Automatické otáèení stránek Auto. stránkování - interval mezi otáèením stránek v automatickém režimu, lze nastavit 10 / 15 / 20 / 25 / 30 sekund

9 11. FM rádio V hlavním menu klepnìte na položku FM rádio a potvrïte opìt klepnutím na ikon. Objeví se obrazovka rozhlasového pøijímaèe s aktuální frekvencí a stupnicí pásma FM: Frekvenèní stupnice s posuvníkem Pomocí ikon Pøedchozí / Další mùžete v závislosti na zvoleném režimu pøepínat mezi stanicemi v pamìti nebo ladit frekvenci ruènì. Podržením ikony v daném smìru vyhledá pøístroj nejbližší dostupnou stanici. Frekvenci lze rovnìž mìnit pomocí posuvníku na stupnici. Po klepnutí na ikonu lze zvolit následující položky: Ruènì - režim ruèního ladìní frekvence Auto. hledání - tuner prohledá celé pásmo a uloží dostupné stanice do pøedvoleb Pøedvolby - režim pøepínání stanic uložených v pøedvolbách Uložit stanici - uloží aktuální stanici do zvolené pøedvolby Smazat stanici - smaže zvolenou pøedvolbu Pøepínaè sterea - pøepínání režimu pøíjmu Stereo / Mono Oblast pøíjmu - nastavení rozsahu FM pásma podle lokace (Èína / Japonsko / USA / Evropa) Citlivost rádia - citlivost tuneru pro automatické ladìní: Vysoká / Støední / Nízká FM rekordér - záznam rozhlasového vysílání, ovládání jako Rekordér, viz dále Pod volbou FM rekordér lze nastavit dva parametry: Kvalita nahrávky - Nízká / Vysoká Hlasitost - zisk signálu ve stupních 1 / 2 / 3 / 4 / 5 Pøedchozí Další Pøi opuštìní režimu FM je možné nechat rádio hrát a poslouchat oblíbenou stanici napøíklad pøi prohlížení obrázkù. 12. Diktafon V hlavním menu zvolte položku Rekordér a potvrïte opìt klepnutím na ikonu. Objeví se obrazovka rekordéru pøipraveného k nahrání hlasového záznamu za pomoci interního mikrofonu. K dispozici jsou následující povely(totožné pro nahrávání z FM rádia):

10 Typ záznamu MIC / FM Záznam/Pauza Kvalita Délka záznamu Název souboru Zbývající kapacita Klepnutím na ikonu Záznam/Pauza spustíte a pozastavíte nahrávání. Záznam ukonèíte klepnutím na ikonu. Systém se poté zeptá, chcete-li záznam uložit. Pro pøehrání záznamù z diktafonu a rádia vstupte do režimu Hudba a zvolte adresáø Record, kam jsou všechny poøízené nahrávky ukládány. 13. Prùzkumník V hlavním menu zvolte položku Prùzkumník a potvrïte opìt klepnutím na ikonu. Pomocí dotykového displeje nyní mùžete listovat adresáøovou strukturou interní pamìti nebo pamì ové karty a spouštìt libovolné soubory. Pokud klepnete na ikonu se symbolem " ", u souborù v aktuální složce se objeví ikony odpadkového koše. Klepnutím na koš u požadovaného názvu souboru vyžádá pøístroj potvrzení smazání - po zvolení "ANO" je soubor smazán. Pozor - takto nelze mazat celé složky! 14. Další funkce V hlavním menu zvolte položku Další funkce a potvrïte opìt klepnutím na ikonu. Z menu mùžete zvolit Kalendáø nebo Elektronický slovník (anglicko-èínský). 15. Hry V hlavním menu zvolte položku Hra a potvrïte opìt klepnutím na ikonu. Zvolte jednu z her v nabídce: BoxMan (skladník), Link-Link (obdoba pexesa), Miny (vyhledávání min), Down 100 Floor (plošinovka).

11 16. pøehrávaèe V hlavním menu zvolte položku a potvrïte opìt klepnutím na ikonu. Pomocí dotykového displeje nyní mùžete procházet položky a mìnit nastavení pøehrávaèe: Displej - Èas podsvícení displeje: 5 / 10 / 15 / 20 / 30 sec. nebo trvale - Jas displeje ve stupních: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 - Režim podsvícení: Tlumené (pøi spoøení obrazovky bude mírnì svítit) Vypnout (pøi spoøení obrazovky se zcela vypne) - pøechodù: efekty pøi pøechodu mezi obrazovkami menu - Plocha: zvolte jeden z osmi motivý pozadí plochy - Volby rohraní: nastavení barev a písem plochy, oken a titulkù FM vysílaè - Frekvence vysílání: pomocí èíselníku nastavte požadovanou frekvenci - Pøepínaè vysílaèe: Zapnuto / Vypnuto Systém - Kalibrace displeje: zkalibruje dotykový displej - Systémové informace: informace o hardware, firmware a pamìti - Obnovit nastavení: obnova pùvodního nastavení parametrù pøístroje - Firmware Update: provede aktualizaci firmware Auto. vypnutí - èasovaè vypnutí pøi neaktivitì pøehrávaèe: 3 / 5 / 10 / 15 / 20 minut nebo Neaktivní Èasované vypnutí - Tzv. režim spánku, který vypne pøehrávaè po nastaveném intervalu i bìhem pøehrávání: 15 / 30 / 45 / 60 minut nebo Neaktivní Èas zámku kláves - softwarový zámek tlaèítek: 10 / 30 sekund / 5 / 10 minut / Nezamykat Jazyk - výbìr komunikaèního jazyka pøehrávaèe 17. Nabíjení akumulátoru Pomocí USB kabelu Nastavte režim podsvícení displeje na "Vypnout". Pøipojte pøehrávaè USB kabelem k poèítaèi, na displeji pøístroje se zobrazí ikona konektoru. Následnì odeberte diskovou jednotku pøehrávaèe ze systému pomocí ikony "Bezpeènì odebrat hardware". Na displeji se poté zobrazí symbol nabíjené baterie. Pomocí nabíjeèky Pøipojte pøehrávaè k sí ové nabíjeèce. Vždy používejte originální nabíjeèku nebo adaptér následujících parametrù. Pokud nedodržíte tyto pokyny, mùže dojít k poškození pøístroje! Typ: HX-6B Vstupní napìtí: AC V~50/60 Hz, Max. 150mA Výstupní napìtí: DC 5,5V~1A (USB) Port: USB-A

12 18. Èasté dotazy Pøehrávaè nelze zapnout Pøipojením k nabíjeèce nebo USB portu zkontrolujte, zda je akumulátor nabitý, pøípadnì jej dobijte. Pokud se nepodaøí pøístroj oživit, kontaktujte technickou podporu. Ve sluchátkách není slyšet zvuk Zkuste zvýšit hlasitost pøehrávaného zvuku. Provìøte, zda jsou sluchátka øádnì pøipojena. Tlaèítka nereagují Provìøte, zda není aktivní zámek tlaèítek a pokud ano, deaktivujte jej a zkuste znovu. Pokud došlo k "zamrznutí" pøístroje, vypnìte jej stiskem tlaèítka RESET. Poté pøístroj znovu zapnìte. Zkuste také uvést pøehrávaè do výchozího továrního nastavení. Ve sluchátkách je slyšet silný šum nebo zvláštní zvuky Zkontrolujte, zda je konektor sluchátek øádnì pøipojen. Nedokonalé spojení mùže vyústit v nekvalitní zvukový projev. Neobvyklé zvuky mohou být zpùsobeny nekvalitním nakódováním pøehrávaného souboru nebo jeho poškozením. Pøíjem rádia je špatný Kabel sluchátek slouží jako anténa pro pøíjem FM rádia. Zkuste zmìnit pozici kabelu nebo pøehrávaèe. Vypnìte blízká elektrická zaøízení, která mohou být zdrojem rušení. Jak aktualizuji firmware v pøístroji? Pokud je na stránkách internetové podpory dostupný nový firmware, nakopírujte jej do hlavního adresáøe interní pamìti a z menu zvolte Firmware Upgrade. Pøed spuštìním se ujistìte, že je akumulátor øádnì nabitý, jinak mùže dojít k selhání procesu a nevratnému poškození pøístroje. 19. Technické specifikace Rozmìry, hmotnost Podporované formáty Frekvenèní odezva USB Port Interní pamì Externí pamì Formát záznamu Displej Signál/šum Výstupní výkon Reproduktor Konektor sluchátek Napájení Systém souborù 118 x 77 x 13,5 mm, 142 g MP3, WMA, FLAC, WAV, OGG, JPEG, GIF, BMP, TXT, AVI, WMV, MPG, FLV, RM 20 Hz - 20 khz USB 2.0 Hi-Speed 8 GB MicroSD/SDHC WAV TFT 4,3" (11 cm), 480x272, 262 tisíc barev >85dB 2x 10mW (32 Ohm) 1x 1W 3,5mm jack Li-Pol akumulátor, 1750 mah FAT/FAT32

13 kontakt V pøípadì jakýchkoliv dotazù nás prosím neváhejte kontaktovat. Distributor pro ÈR: HBC Europe s.r.o. Štìrboholská 1434/102A Praha 10 tel.: (Po-Pá 9-17h.) Dovozce pro ÈR a autorizovaný servis: EMPETRIA s.r.o., Šmídkova 5, Brno Informaèní linka: (Po-Pá od 11 do 16h) Výrobce si vyhrazuje právo na zmìnu parametrù výrobku, pøíslušenství nebo funkcí uvedených v tomto návodu bez pøedchozího upozornìní. Použití obrázky jsou ilustraèní Registrované obchodní znaèky zmínìné v textu jsou majetkem jejich právoplatných vlastníkù.

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka CORE DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte

Více

CORE FASHION. MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

CORE FASHION. MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE FASHION MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. Ideální provozní

Více

MARATHON MP3 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

MARATHON MP3 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE MARATHON MP3 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

VISION MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

VISION MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE VISION MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka 01. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

ROTATOR MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

ROTATOR MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE ROTATOR MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah Hudební přehrávač mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Upozornění Parametry Popis displeje Základní operace Systémové menu Poslech hudby Záznam zvuku Správce souborů Prohlížeč obrázků FM rádio Elektronické

Více

CINEMA MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

CINEMA MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE CINEMA MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

DVB-T pøijímaè / rekordér Uživatelská pøíruèka

DVB-T pøijímaè / rekordér Uživatelská pøíruèka SCARTCORDER v2 DVB-T pøijímaè / rekordér Uživatelská pøíruèka 01. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøijímaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností 2. Výrobce

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje.

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje. Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a kamerou DVR-156 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod S tímto profesionálním diktafonem zaznamenáte naprosto čistý

Více

ELEKTRONICKÝ RADIOBUDÍK

ELEKTRONICKÝ RADIOBUDÍK ELEKTRONICKÝ RADIOBUDÍK Návod k obsluze Upozornìní: V pøípadì nutnosti sejmutí krytu musí být nejprve vytažena vidlice sí ového pøívodu ze zásuvky. OBSAH Strana Obsluha... 2 Napájení el. proudem... 3 Hodiny...

Více

Obsah. 1. Úvod 1. 2. Bezpečnostní pokyny 1. 3. Některé funkce přehrávače 2. 4. Přenos dat a nabíjení 2. 5. Tlačítka a ovládání 3. 6.

Obsah. 1. Úvod 1. 2. Bezpečnostní pokyny 1. 3. Některé funkce přehrávače 2. 4. Přenos dat a nabíjení 2. 5. Tlačítka a ovládání 3. 6. Obsah 1. Úvod 1 2. Bezpečnostní pokyny 1 3. Některé funkce přehrávače 2 4. Přenos dat a nabíjení 2 5. Tlačítka a ovládání 3 6. Hudba 4 7. Obrázky 6 8. Video 7 9. Fotoaparát 8 10. Diktafon 9 11. FM rádio

Více

Digitální diktafon Esonic MR-250

Digitální diktafon Esonic MR-250 Návod k obsluze Digitální diktafon Esonic MR-250 Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1) Ze

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka WATCH ME Uživatelská příručka DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Přehled funkcí Watch me je hodinkový Bluetooth přehrávač formátu MP3 s kapacitním dotykovým displejem, uživatel se může prsty dotknout ikony na obrazovce

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Prestigio Nobile PER3464B. Základní ovládání. Přehled zařízení CS 1

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Prestigio Nobile PER3464B. Základní ovládání. Přehled zařízení CS 1 Základní ovládání Přehled zařízení CS 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Předchozí Zpět NAHORU DOLŮ Nabídka Další Hlavní vypínač Konektor sluchátek USB port Slot pro kartu Micro SD Reset UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Slouží

Více

Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ Důležité upozornění:... 3 1. Tlačítka... 4 1.1 Dotykový panel... 4 1.2 POWER... 4 1.3 ESC... 4 1.4 Menu... 4 1.5 Hlasitost... 4 1.6 Sluchátka... 4 1.7 Video výstup... 4 1.8 TF karta...

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

Docking 300. 4. Obsah balení - Energy Docking 300 - dálkové ovládání - uživatelský manuál - napájecí adaptér

Docking 300. 4. Obsah balení - Energy Docking 300 - dálkové ovládání - uživatelský manuál - napájecí adaptér Docking 300 1. Úvod Dìkujeme za zakoupení produktu Energy Docking 300. S tímto jedineèným 2.1 zvukovým systémem mùžete poslouchat hudbu z ipod/iphone, USB, SD karet, MP3 pøehrávaèù a dalších audio zaøízení.

Více

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 NA2750 Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 Dotykový displej 6,8 USB konektor Vstup pro SD kartu Vstup pro externí zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Ukázka základního ovládání Demo...

Více

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM 1 Obsah Obsah O produktu 3 Schéma zapojení 4 Stručný návod k obsluze 6 Systém 8 Nastavení zvuku 10 Navigace 11 DAB 12 HDMI 14 TV 15 AV vstup 17 USB / SD 18 Přenos souborů 24

Více

Diktafon s HD kamerou

Diktafon s HD kamerou Diktafon s HD kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje 1.1

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití.

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM NÁVOD K POUŽITÍ Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Překlad z originálního návodu. OBSAH: Zvuk se systéme

Více

Náramek s diktafonem

Náramek s diktafonem Náramek s diktafonem Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje 1

Více

M-20. 2 technické specifikace - souèásti balení. 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB / 1 GB / 2 GB. ASF, WMA DRM, TXT - záznam WAV

M-20. 2 technické specifikace - souèásti balení. 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB / 1 GB / 2 GB. ASF, WMA DRM, TXT - záznam WAV m-cody M-20 2 technické specifikace - souèásti balení Rozmìry Hmotnost Pamì Formáty souborù Frekvenèní rozsah Sluchátkový výstup Pomìr signál/šum 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB /

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

DVB-T přijímač/rekordér. Uživatelská příručka

DVB-T přijímač/rekordér. Uživatelská příručka DVB-T přijímač/rekordér Uživatelská příručka 01. Upozornění 1. Nepřechovávejte nebo nepoužívejte přijímač v místě s extrémně vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí či prašností 2. Výrobce nenese odpovědnost

Více

PARTYBOX BT. User Manual. Návod k obsluze MT3150

PARTYBOX BT. User Manual. Návod k obsluze MT3150 PARTYBOX BT MT3150 Návod k obsluze User Manual 1 Úvod Pohled shora Děkujeme za koupi tohoto multifunkčního mobilního audio zařízení s funkcí karaoke. Věnujte chvíli čtení tohoto návodu před použitím zařízení.

Více

Citlivý diktafon s aktivací hlasem

Citlivý diktafon s aktivací hlasem Citlivý diktafon s aktivací hlasem Návod k obsluze Hlavní výhody VOR/AVR nastavitelná citlivost u aktivace hlasem Čtyři úrovně kvality nahrávání Doba nepřetržitého nahrávání až 12 hodin na jedno nabití

Více

BDVR 2.5. Návod na použití

BDVR 2.5. Návod na použití Vážený zákazníku! Děkujeme Vám, za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis Zařízení 2 1) SD slot 2) Zelená LED (spuštěné zařízení)

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál

WDV5270 HD Lagoon Uživatelský manuál WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál 1 Části videokamery: 1. LCD obrazovka 2. Voba režimu / posun vlevo 3. Přehrávání / Posun nahoru 4. Samospoušť / posun vpravo 5. MENU/potvrzeni volby (OK) 6. volba

Více

Obsah. Obsah balení. Hlavní funkce. Prvky a funkce. Základní ovládání. Uživatelské prostředí Obrazovka přehrávání Moje hudba Nastavení

Obsah. Obsah balení. Hlavní funkce. Prvky a funkce. Základní ovládání. Uživatelské prostředí Obrazovka přehrávání Moje hudba Nastavení Návod k obsluze Obsah Obsah balení Hlavní funkce Specifikace Prvky a funkce Základní ovládání Zapnutí / vypnutí Zapnutí / vypnutí displeje Nabíjení Připojení k PC a použití jako externí DAC Uživatelské

Více

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Spuštění a nabíjení... 3 Popis kamery a ovládacích prvků...

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby

Více

01. Upozornìní Informace pro uživatele k likvidaci elektrických a elektronických zaøízení

01. Upozornìní Informace pro uživatele k likvidaci elektrických a elektronických zaøízení DVB-T 01. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøijímaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností 2. Výrobce nenese odpovìdnost za poškození pøístroje vinou nesprávného

Více

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) HDMI Obsah

Více

CI-204 MANUÁL K PALUBNÍ HD KAMEŘE DO AUTA

CI-204 MANUÁL K PALUBNÍ HD KAMEŘE DO AUTA CI-204 MANUÁL K PALUBNÍ HD KAMEŘE DO AUTA Děkujeme Vám, že jste si zakoupili CONNECT IT palubní HD kameru do auta. Ke správné manipulaci s tímto zařízením Vám doporučujeme si pozorně přečíst následující

Více

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) port zadního

Více

Přístroj podporuje 16 druhů formátů souborů, mezi které patří PDF, CHM, EPUB, TXT, HTM, HTML, RTF, PDB, DJVU, DJV, iw44, iw4, FB2, PRC, MOBI, a TCR.

Přístroj podporuje 16 druhů formátů souborů, mezi které patří PDF, CHM, EPUB, TXT, HTM, HTML, RTF, PDB, DJVU, DJV, iw44, iw4, FB2, PRC, MOBI, a TCR. Základní ovládání Chcete-li zapnout přístroj, stiskněte a podržte tlačítko napájení. Po úvodní obrazovce se automaticky se otevře hlavní nabídka na obrazovce Domů. Hlavní nabídka obsahuje položky Knihy,

Více

F-NS-M19. Digitální přehrávač mp3 a mpeg4

F-NS-M19. Digitální přehrávač mp3 a mpeg4 F-NS-M19 Digitální přehrávač mp3 a mpeg4 Úvod Jsme rádi, že jste si zakoupili MP3 walkman od naší firmy. Dříve, než začnete přehrávač používat, prostudujte pečlivě tento návod. Hlavní funkce podpora zvukových

Více

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera.

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. Upozornění : V E-book můžete prohlížet pouze sobory v textovém formátu (TXT). Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. 1) Focus control : Pro zooming použijte klávesy PREVIOUS/NEXT. 2)

Více

F-WV812YB. Wifi sada kamery a monitoru s možností záznamu

F-WV812YB. Wifi sada kamery a monitoru s možností záznamu F-WV812YB Wifi sada kamery a monitoru s možností záznamu! Výstraha:! Přístroj je řízen mikroprocesorem; nevhodné použití může mít za následek přerušení činnosti. V takovém případě vypněte a restartujte

Více

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7 Návod k použití 1 Před prvním použitím se prosím nejprve pečlivě seznamte s bezpečnostními pokyny a upozorněními. Pozornost věnujte všem upozorněním na výrobku a v

Více

FilmScan35 II Professional 2,4 TV Out

FilmScan35 II Professional 2,4 TV Out FilmScan35 II Professional 2,4 TV Out -Patentovaný design- Uživatelská pøíruèka Obsah I. Rozbalení FilmScan35 II Professional... 2 II. Vložení filmu do držáku... 3 III. Rychlý start... 6 IV. Prùvodce

Více

Lenovo VIBE P1m 8åLYDWHOVNi SĜtUXþND 9

Lenovo VIBE P1m 8åLYDWHOVNi SĜtUXþND 9 Lenovo VIBE P1m Základy Regulatorní prohlášení Na webových stránkách http://support.lenovo.com je k dispozici aktualizovaná a dokument Regulatorní prohlášení. Technické údaje V této sekci jsou uvedeny

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO U6

Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má čtyřjádobrý 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA V Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA Obsah 1 Začínáme... 1 1.1 Vzhled... 1 1.2 Nabíjení tabletu a klávesnice... 3 1.3 Vložení karet microsd a SIM... 4 1.4 Připojení k přístupovému

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. HD kamera do auta HQS-205A je špičkové řešení pro náročné uživatele

Více

MMI3G. Pro navigaèní systémy Audi MMI 3G basic/high, MMI3G+ basic/high a VW RNS 850 navigaèní systémy se 4pinovým HSD LVDS konektorem

MMI3G. Pro navigaèní systémy Audi MMI 3G basic/high, MMI3G+ basic/high a VW RNS 850 navigaèní systémy se 4pinovým HSD LVDS konektorem Objednávací èíslo : 2 22 539 MMI3G Pro navigaèní systémy Audi MMI 3G basic/high, MMI3G+ basic/high a VW RNS 850 navigaèní systémy se 4pinovým HSD LVDS konektorem Popis produktu kompletní sada 2x AV-vstup

Více

Vítejte. philips. Prùvodce rychlým startem. Pøipojte. Nainstalujte. Užívejte

Vítejte. philips. Prùvodce rychlým startem. Pøipojte. Nainstalujte. Užívejte Vítejte Prùvodce rychlým startem 1 2 3 Pøipojte Nainstalujte Užívejte philips + Obsah balení Základna CD640 NEBO - Connect Install Enjoy Sluchátko CD640/CD645 Základna CD645 Napájecí adaptér základny Welcome

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G)

Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G) Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G) Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.4 a má čtyřjádrový procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy a

Více

CZ Návod k obsluze MP3 NAITECH MPN-606

CZ Návod k obsluze MP3 NAITECH MPN-606 CZ Návod k obsluze MP3 NAITECH MPN-606 Děkujeme za zakoupení přístroje NAITECH. Jeho vývoji jsme věnovali nemálo prostředků, a proto Vám můžeme zaručit jeho prvotřídní kvalitu a 100% funkčnost. Abyste

Více

ARCHOS Vision. Návod k obsluze. Představení přístroje NABÍJENÍ A PŘIPOJENÍ K PC

ARCHOS Vision. Návod k obsluze. Představení přístroje NABÍJENÍ A PŘIPOJENÍ K PC ARCHOS Vision Návod k obsluze Představení přístroje Back/Escape zpět / návrat Up/ Volume + - zvýšení hlasitosti, pohyb nahoru Left/Fast rewind/previous song pohyb doleva / rychlé přetáčení / předchozí

Více

Kamera do auta DFS-J510

Kamera do auta DFS-J510 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-J510 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)NAHORU 3)MENU 4)DOLŮ 5)mikrofon 6)Reset 7)Power 8)HOLD 9)Mode 10)OK 11)USB 12)HDMI výstup Popis prvků TF Slot TF

Více

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky Funkce: Čte a přehrává soubory ve formátu MP3/WMA z karty SD/MMC a USB flash disku LCD displej zobrazuje informace o audio souboru a frekvenci Funkce LINE-IN (Linkový vstup) umožňuje poslech hudby z externího

Více

Děkujeme, že jste si vybrali PURE ONE Mi Series 2. Tento návod k použití vám pomůže přístroj zprovoznit v minimálním čase a vysvětlí Vám, jak nejvíce

Děkujeme, že jste si vybrali PURE ONE Mi Series 2. Tento návod k použití vám pomůže přístroj zprovoznit v minimálním čase a vysvětlí Vám, jak nejvíce 1 Děkujeme, že jste si vybrali PURE ONE Mi Series 2. Tento návod k použití vám pomůže přístroj zprovoznit v minimálním čase a vysvětlí Vám, jak nejvíce využít všechny jeho skvělé vlastnosti. Pokud budete

Více

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS QSG_cze 29/12/04 15:19 Page 61 Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS Než začnete systém používat, prostudujte si tyto informace. Přejeme vám skvělé zážitky se zařízením osobní zvukový systém (pss)

Více

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR FULL HD stolní hodiny s kamerou - 1080p, IR Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Trvalé napájení kamery přímo ze sítě Dobře ukrytá paměťová karta Profesionální zpracování, špičková kvalita www.spyobchod.cz

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO M6

Uživatelský manuál - základ PiPO M6 Uživatelský manuál - základ PiPO M6 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má čtyřjádrový 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO T9 (3G)

Uživatelský manuál - základ PiPO T9 (3G) Uživatelský manuál - základ PiPO T9 (3G) Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má osmijádrový procesor s frekvencí 1,7 GHz. Před použitím si prosím přečtěte tento

Více

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce kamery... 1 Popis kamery

Více

Automobilový DVB-T tuner 80 555

Automobilový DVB-T tuner 80 555 Automobilový DVB-T tuner 80 555 Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení... 2 Popis přístroje... 2 Dálkový ovladač... 3 Nabídka nastavení... 4 Teletext... 6 Možné problémy a jejich

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

FULL HD kamera do auta

FULL HD kamera do auta FULL HD kamera do auta Návod k obsluze Výhody produktu: Cenově velmi dobře dostupná kamera FULL HD kamera Jednoduché ovládání www.spionazni-technika.cz Stránka 1 Diagram produktu 1) Mini USB konektor 2)

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Začínáme Představení produktu 1 Microphone LED světlo/blesk 3 Zrcadlo (pro vlastní portrét 4 Čočka 5 Klip 6 Držák řemínku 7 Přepínač režimu: 3 4 5 7 8 Kamera ( 6 Diktafon ( Fotoaparát

Více

DS-X101AD. LCD monitor 10,1" OS Android/DVD/USB/SD s držákem na opěrku. Uživatelská příručka

DS-X101AD. LCD monitor 10,1 OS Android/DVD/USB/SD s držákem na opěrku. Uživatelská příručka DS-X101AD LCD monitor 10,1" OS Android/DVD/USB/SD s držákem na opěrku Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. Upozornění

Více

Kamera do auta ECONOMY

Kamera do auta ECONOMY Kamera do auta ECONOMY Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Snadné ovládání Nízká cena www.spyshops.cz Stránka 1 (doplněk k originálnímu návodu) 1. Popis produktu strana 2 1) USB slot 2) HDMI slot 3)

Více

DVR23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Před spuštěním kamery... 2 Napájení kamery...2 Poloha a montáž kamery...2 Paměťová

Více

Auna Weimar. Návod k použití Bezpečnostní upozornění

Auna Weimar. Návod k použití Bezpečnostní upozornění Auna Weimar Návod k použití 10026418-10026419 Vážený zákazníku, zakoupením produktu jste získali kvalitní produkt, který odpovídá současnému stavu vývoje a splňuje náročné technologické a funkční požadavky.

Více

NA130. Automobilový multimediální přehrávač

NA130. Automobilový multimediální přehrávač NA130 Automobilový multimediální přehrávač Uživatelská příručka Obsah Obsah balení... 2 Postup montáže... 3 Funkce tlačítek přehrávače... 5 Funkce tlačítek dálkového ovladače... 5 Volba zdroje přehrávání...

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO P1

Uživatelský manuál - základ PiPO P1 Uživatelský manuál - základ PiPO P1 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.4 a má čtyřjádrový 1,8GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329 AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA Návod k použití 10007329 UMÍSTĚNÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ 1) Ochrana před prachem 2) Ladění / SKIP UP / DOWN tlačítko 3) RECORD tlačítko 4) Otvírání

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

2. Přísavný držák 5. HDMI kabel 8. Záruční list 3. Autonabíječka 6. AV kabel 9. GPS přijímač kabel (pouze pro RR520G kterébudujív GPS funkce)

2. Přísavný držák 5. HDMI kabel 8. Záruční list 3. Autonabíječka 6. AV kabel 9. GPS přijímač kabel (pouze pro RR520G kterébudujív GPS funkce) 1. Obsah balení 1. Digitálníkamera 4. USB kabel 7. Prestigio do auta 2. Přísavný držák 5. HDMI kabel 8. Záruční list 3. Autonabíječka 6. AV kabel 9. GPS přijímač kabel (pouze pro RR520G kterébudujív GPS

Více

GPS Navigace JETT 3501. Návod k použití PŘEDMLUVA

GPS Navigace JETT 3501. Návod k použití PŘEDMLUVA GPS Navigace JETT 3501 Návod k použití PŘEDMLUVA Jsme rádi, že využíváte náš navigační přístroj JETT 3501, který mimo hlavní funkce navigace, nabízí také přehrávání audio souborů a videa, prohlížení fotek

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití

SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití Pro bezpečné používání Varování Nerozebírejte, nepokoušejte se opravit nebo manipulovat s tímto metronomem, mohlo by dojít ke zkratu. Nepoužívejte tlačítka,

Více

Obsah balení. Popis jednotky. 1 Čtečka E-Book (hl. jednotka) 2 Kožené pouzdro 3 Sluchátka 4 USB kabel 5 Průvodce rychlým startem 6 Záruční list

Obsah balení. Popis jednotky. 1 Čtečka E-Book (hl. jednotka) 2 Kožené pouzdro 3 Sluchátka 4 USB kabel 5 Průvodce rychlým startem 6 Záruční list CZ Průvodce rychlým startem Obsah balení 1 Čtečka E-Book (hl. jednotka) 2 Kožené pouzdro 3 Sluchátka 4 USB kabel 5 Průvodce rychlým startem 6 Záruční list Popis jednotky 1 2 3 4 14 8 5 6 7 9 10 12 11 13

Více

PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK. PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze

PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK. PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK S tímto přenosným MP3 přehrávačem můžete poslouchat hudbu mnohem pohodlněji než s jakýmkoli jiným zařízením.

Více

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál MP4 ipulse 5 Uživatelský manuál, Technické specifikace 3,8cm (1.5") CSTN displej s 65tisíci barev (128X128 pixel) Podporuje MP1, MP2, MP3, WMA, WMV, ASF, WAV formáty AMV filmový formát, AVI filmový formát

Více

GRUNDIG Radiobudík SONOCLOCK 690

GRUNDIG Radiobudík SONOCLOCK 690 Grundig spol. s r.o. l Koperníkova 2 l 120 00 Praha 2 GRUNDIG Radiobudík SONOCLOCK 690 Grundig AG l Kurgartenstraße 37 l D-90762 Fürth l http://www.grundig.de Èesky OBSAH Bezpeènostní upozornìní, informace...

Více

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze Video boroskop AX-B520 Návod k obsluze Obsah 1. Bezpečnostní instrukce... 3 2. Popis funkce... 3 3. Technické údaje... 4 4. Popis přístroje... 5 5. Obsluha zařízení... 7 6. Upozornění... 13 2 1. Bezpečnostní

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO U2

Uživatelský manuál - základ PiPO U2 Uživatelský manuál - základ PiPO U2 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.1 a má dvoujádrový 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy DS-X93D Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

MAXIAN L900. HDD PMP Uživatelská pøíruèka

MAXIAN L900. HDD PMP Uživatelská pøíruèka MAXIAN L900 HDD PMP Uživatelská pøíruèka Upozornìní Vážený zákazníku, dìkujeme za zakoupení pøístroje Maxian L900. Vìnujte prosím pozornost následujícím bodùm, jež obsahují základní pravidla pro používání

Více

2DIN multimediální přehrávač 80810A

2DIN multimediální přehrávač 80810A 2DIN multimediální přehrávač 80810A Předtím než začnete rádio používat, si přečtěte tento návod. 1 Obsah Úvodní informace...3 Důležitá upozornění...3 Hlavní funkce...4 Úvodní obrazovka...4 Uspořádání ikon

Více

MX 400 Sluchátkový výstup Pomìr signál/šum

MX 400 Sluchátkový výstup Pomìr signál/šum 2 technické specifikace - souèásti balení m-cody MX 400 Rozmìry Hmotnost Pamì Formáty souborù Frekvenèní rozsah Sluchátkový výstup Pomìr signál/šum 33,6 x 74,9 x 19,5 mm 48,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB

Více

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Přístroj lze použít jako běžný diktafon Velmi jednoduché nahrávání probíhajících hovorů Nahrávání

Více

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu Zapojení boxu Zapojení zahrnuje tyto kroky: 1. Připojte box pomocí adaptéru k elektrické síti 2. Připojte box k TV pomocí HDMI, YPbPr, nebo CVBS kabelu 3. Připojte box pomocí ethernetového kabelu k počítačové

Více

A300. Mobilní telefon. Začínáme snadno a rychle

A300. Mobilní telefon. Začínáme snadno a rychle A300 Mobilní telefon Začínáme snadno a rychle Obsah Obsah... 2 Ovládací prvky telefonu... 3 Uvedení do provozu... 4 Zapnutí a vypnutí telefonu... 6 Nabíjení telefonu... 7 Nouzové volání... 8 Telefonování...

Více

Kovová minikamera do auta, 1080p

Kovová minikamera do auta, 1080p Kovová minikamera do auta, 1080p Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis zařízení

Více

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1 (cz) Tablet S7.1 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si zakoupili Tablet PC. Tento manuál Vám představí funkce tohoto zařízení, kterým je potřeba věnovat pozornost. Prosím, přečtěte si tento manuál řádně

Více

Uživatelský Manuál. Digitální Fotorámeček PF810

Uživatelský Manuál. Digitální Fotorámeček PF810 Uživatelský Manuál Digitální Fotorámeček PF810 Obsah Úvod...3 Obsah balení...3 Vlastnosti...3 Systémové požadavky...4 Bezpečnostní opatření...5 Základní použití...5 Čištění přístroje...5 Záloha dat...5

Více

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5 TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o NÁVOD 9901010 5. 12. 2011 Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem Popis tlačítek: Zdířka na SD/MMC karty Pracovní kontrolka (modrá) / nabíjecí kontrolka (červená) Mikrofon Nahrávání / zachycení

Více

Palubní kamera s FULL HD

Palubní kamera s FULL HD Palubní kamera s FULL HD Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce Miniaturní rozměry www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu 1) 6 IR diod 2) Indikátor 3) 2,7 TFT displej

Více