Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné. Název veřejné zakázky: Pořadové číslo: 9

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné. Název veřejné zakázky: Pořadové číslo: 9"

Transkript

1 Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné veřejné zakázky Pořadové číslo: 9 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Název veřejné zakázky: Dostavba Teoretických ústavů Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci Evidenční číslo veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Veřejná zakázka na stavební práce Forma zadávacího řízení: Otevřené řízení Limit veřejné zakázky: Nadlimitní Název: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI Sídlo: Křížkovského 8, Olomouc IČ: Osoba oprávněná jednat ve věcech veřejné zakázky: prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc., rektor UP Osoba oprávněná jednat ve věcech smluvních: prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc., rektor UP Název projektu: Rozvoj infrastruktury pro vědu a výzkum a výuku na Lékařské fakultě Univerzity Palackého v Olomouci Registrační číslo projektu: CZ.1.05/4.1.00/ Zadavatel poskytuje dodatečné informace k zadávacím podmínkám podle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále také jen zákon ). Tyto dodatečné informace včetně přesného znění žádostí poskytuje zadavatele všem zájemcům, kterým byla zadávací dokumentace poskytnuta. DOTAZ č.1 Silnoproudé instalace. Ve specifikaci rozvaděčů v objektu SO 01 Dostavba teoret.ústavů LFUP Olomouc chybí přesný počet některých komponentů v rozvaděčích. Týká se to např. komponentů přepěťová ochrana zapojená v módu 3+1 (3p+N) určená k instalaci do rozvodů nn a na rozhraní zón LPZ1 a LPZ2 sloužící k ochraně rozvodů a zařízení proti účinkům indukovaného přepětí při úderu blesku a proti spínacímu přepětí určená pro montáž do podružných rozváděčů v soustavách TN-S se světelnou, zvukovou a dálkovou signalizací, '- pojistkové odpínače pro válcové pojistky do 125A jednopólové, třípólové včetně vložek pro odjištění pomocných odvodů AC V, 120kA/ V AC s charakteristikama gg,am dle ČSN , IEC , ČSN EN a další.

2 Ve výkresové dokumentaci není také přesná specifikace rozvaděčů. Prosím o přesnou specifikaci vybavení rozvaděčů. Pokud bude každý uchazeč nabízet vybavení rozvaděčů dle svých zkušeností dojde k rozdílnému obsahu vybavení rozvaděčů a k nejednoznačnosti zadání. ODPOVĚĎ č.1 Zadání je jednoznačné, především co se týká množství i technických standardů. Korpus rozvaděče: velikost, materiál a provedení rozvaděčů včetně technické specifikace (standardů) je uvedeno v PD (a také v soupise prací a výkonů). Vstupní prvek včetně nadproudové a zkratové ochrany: velikost a provedení vstupního prvku (jističe) v jednotlivých rozvaděčích je v PD uvedeno (včetně nastavení ochran a zkratové odolnosti!). Ukončení kabelů: dimenze přívodních kabelů do rozvaděčů je známa (viz. schéma), a to jak pro část MDO i DO ukončení vodičů v rozvaděčích (na pomocných přípojnicích či na ukončovacích sadách vstupních jistících prvků). Přepěťové ochrany: instalace přepěťových ochran se řídí normami uvedenými v technických specifikacích (tedy i jejich počet); v PD je uvažováno s instalací přepěťových ochran typu B+C v hlavních rozvaděčích, typu C v podružných rozvaděčích a typu D pak u koncových prvků (zásuvek); dále pak je nutno dbát na instalaci přepěťových ochran při přechodu vedení z LPZ1 do LPZ0B toto vše je přesně specifikováno v tendrové dokumentaci (TDW) včetně soupisu prací a výkonů. Počet vývodů (včetně svorek), jistící prvky a jejich počet: vyznačení oblastí rozvaděčů (tj. vyznačení koncových prvků, které budou z jednotlivých rozvaděčů napájeny) je patrné z předložené PD. Typ jistících prvků: charakter jistících prvků (jistič, chránič, poj.odpínač) je určen ve specifikaci a v soupisu prací a výkonů. Kabeláž: zaokruhování jednotlivých obvodů a jednopólová schémata rozvaděčů neřeší tendrová dokumentace, ale realizační projektová dokumentace projektová dokumentace pro provádění stavby kabeláž je kompletně součástí soupisu prací a výkonů. DOTAZ č.2 Lze obdržet rozkreslení akustických obkladů stěn včetně detailu podkladní konstrukce? ODPOVĚĎ č.2 Pohledy na akustické obklady a detaily podkladní konstrukce nejsou součástí tendrové dokumentace (TDW). DOTAZ č.3 Může zadavatel poskytnout akustickou studii? ODPOVĚĎ č.3 Akustická studie je přiložena v příloze těchto Dodatečných informací k zadávacím podmínkám s pořadovým číslem 9 (soubor 2010_05_24 - Akustická studie - TULF Olomouc.zip). DOTAZ č.4 Lze obdržet schéma prvků PSV označených: SO 02 Z10, Z112, SO 17 Z13 až 16, SO 20 Z26, Z39, Z69 až 74, Z93 a Z94?

3 ODPOVĚĎ č.4 Schémata prvků PSV nejsou součástí tendrové dokumentace (TDW). Jednotlivé položky jsou popsány ve výkazech výměr. DOTAZ č.5 Může zadavatel poskytnout výsledky inženýrsko-geologického průzkumu? ODPOVĚĎ č.5 Výsledky inženýrsko-geologického průzkumu byly podkladem pro zpracování tendrové dokumentace (TDW) a jsou přiloženy v příloze těchto Dodatečných informací k zadávacím podmínkám s pořadovým číslem 9: o Inženýrsko-geologický průzkum včetně příloh o Radonový průzkum o Inventarizace zeleně o Polohopis a výškopis o Měření doby dozvuku DOTAZ č.6 Dočasné přemístění chladících jednotek a výdechu pro pitevnu u SO 20 jak dlouho může být zařízení mimo provoz? ODPOVĚĎ č.6 Přemístění chladících jednotek a výdechu pro pitevnu u SO 20 zařízení může být mimo provoz maximálně 24 hodin, kdy uživatel zrealizuje nutná opatření k možnosti dočasné odstávky. Před prováděním bude nutné v předstihu alespoň 14 dní požádat uživatele o spolupráci. DOTAZ č.7 Podkladní beton tl. 150 mm SO 01 ve výkaze výměr beton třídy C20/25, v řezu BB beton třídy C30/37; v řezu AA beton třídy C12/15. Platí VV? ODPOVĚĎ č.7 Platí třída betonu C20/25 dle výkazu výměr. DOTAZ č.8 SO 01 Přípojka SLP nechybí ve výkazu výměr zemní práce? ODPOVĚĎ č.8 Přípojka SLP řešena v rámci akce "Ústav molekulární a translační medicíny LF UP" (jiná veřejná zakázka), v rámci akce Dostavba Teoretických ústavů Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci (předmětná veřejná zakázka) byly přidány pouze chráničky do výkopu. V dalších trasách jde SLP společně s dalšími sítěmi, proto v rámci SLP je jen chránička a kabel. Ze strany zhotovitele stavby bude potřebná součinnost s uvedenou stavbou. DOTAZ č.9 Demolice základů stávajících budov nikde ve výkazu výměr není uvedeno bourání základů.

4 ODPOVĚĎ č.9 Položky pro demolice základů stávajících budov ve výkaze výměr skutečně chyběly. Zadavatel v této souvislosti upřesňuje výkaz výměr SO 18, část SO Demolice stáv. objektů SO (doplněna položka Bourání konstrukcí z betonu ): 9 Ostatní konstrukce a práce-bourání K HSV Bourání konstrukcí z betonu m3 97,920 K HSV Bourání zdiva cihelného nebo smíšeného na maltu cementovou m3 254,812 K M Bourání podlah a mazanin betonových tloušťky do 30 cm m2 791,675 K HSV r Bourání příček z cihel pálených na MVC tl do 100 mm, vč. odvozu suti a m2 127,500 skládkovné K HSV r Bourání příček z cihel pálených na MVC tl do 150 mm, vč. odvozu m2 30,000 K M Bourání stropů z ŽB desek š do 300 mm tl do 140 mm m3 68,820 K M Bourání stropů z ŽB desek š přes 300 mm tl přes 140 mm, panely m3 73,134 K HSV Odvoz suti a vybouraných hmot na skládku do 1 km t 1 146,996 K HSV Odvoz suti a vybouraných hmot na skládku ZKD 1 km přes 1 km t ,000 K HSV skl-r Skládkovné suti a vybouraných hmot t 1 146,996 Uchazeči zohlední nové výměry ve svých položkových rozpočtech (oceněných výkazech výměr). DOTAZ č.10 Výkaz výměr interiéru f2_vykaz výmer-lab_nabytek.xls a výkaz výměr PS 01 nejsou zde dvakrát digestoře a pitevní stoly? ODPOVĚĎ č.10 Pitevní stoly a digestoře jsou součástí provozního souboru PS 01. Ve výkaze výměr část f2_vykaz výmer-lab_nabytek.xls bude položka č.412 nulová = 0 ks (uchazeči zohlední nové výměry ve svých položkových rozpočtech (oceněných výkazech výměr). Obsahem položky č.102 Pitevní stůl s odtahem (PS 01) je také: o zdvih o odtah o dřez: 500x400x250 o směšovací baterie TV/SV včetně dopojení o 3x ruční sprchová pistole s ventily o orgánový stolek o orgánové přikrajovací pracoviště o rošty o podložka pod hlavu z nerezu, posunovatelná v ose stolu o 2x příprava pro zásuvku 230V (IP44) o maximální rozměry v mm: 2650 x 850 x

5 DOTAZ č.11 V zadávací dokumentaci je uvedeno, že uchazeč v nabídce předloží výkaz výměr oceněný v Kč podle SVAZKU 3 zadávací dokumentace. Můžeme použít vlastní rozpočtový program (export v datové formě bude ve formátu.xls ) pro zpracování cenové nabídky, při dodržení struktury celého výkazu výměr, skladby jednotlivých objektů, řazení a popisů ceníkových položek dle SVAZKU 3 výkaz výměr. ODPOVĚĎ č.11 Položkové rozpočty předloží uchazeči ve formě vyplněného výkazu výměr. DOTAZ č.12 SO 01, rozpočet položka 51 až 55 týkající se nasávacího komínu. Kubatura betonu pol. 51 = 67,43 m3 je totožná s plochou bednění pol. 54 = 67,43 m2. Žádám o opravu a aktualizaci všech dotčených výměr k nasávacímu komínu. ODPOVĚĎ č.12 Zadavatel upřesňuje výkaz výměr SO 01, stavební část: Bednění nadzákl. zdí oboustranné přesné - zřízení m2 235,21 pohledový beton Nasávací komín: 32,50*6, ,24 4,50*5,772 25, Bednění nadzákl. zdí oboustranné přesné - odstr. m2 235,21 pohledový beton Uchazeči zohlední nové výměry ve svých položkových rozpočtech (oceněných výkazech výměr). DOTAZ č.13 Dále bych chtěl požádat o bližší specifikaci parametrů pro tlumící podložku pod mikroskopy. Nebo stačí jakákoliv pryž tlustá 150 mm? ODPOVĚĎ č.13 Jako tlumící podložky pod základové bloky mikroskopů jsou požadovány pryžové desky pro velmi přesné stroje. Konkrétní typ a skladby tlumícího materiálu bude navržen v rámci zpracování realizační projektové dokumentace (projektová dokumentace pro provádění stavby).

6 DOTAZ č.14 SO 01 Zámečnické výrobky Z-439 4,6 kg/m Z-442 0,45 kg/m Jsou uvedené údaje správně, proč jsou kg/m rozdílné, dle popisu se jedná o podobné výrobky? ODPOVĚĎ č.14 Hmotnost uvedená u zámečnického výrobku Z-439 4,6 kg/m je správně. Položka Zámečnický výrobek Z-442 má mít také hmotnost 4,6 kg/m. Výměra je proto správně 1177,6 kg. Zadavatel v této souvislosti upřesňuje výkaz výměr SO 01, stavební část: 1087 PC Dodávka a montáž Z-442 kg 1177,60 Nerezové trubkové madlo prů. 50 mm, vč. kotvení do cih. zdi na chemické kotvy, vnitřní provedení - dl.256,00 m Uchazeči zohlední nové výměry ve svých položkových rozpočtech (oceněných výkazech výměr). DOTAZ č.15 SO 01 Zámečnické výrobky Kde se nachází v PD zámečnický výrobek č. Z-445? Nemůžeme ho nalézt. ODPOVĚĎ č.15 Zámečnický výrobek Z-445 se nachází ve 3.NP nalevo od osy a. Je to zábradlí ohraničující venkovní terasu do schodiště vedle místnosti č DOTAZ č.16 V objektu SO 05 je navržena skladba zpevněné plochy z velkoformátové betonové dlažby o rozměrech 1200/600/160 mm. Dlažba se zadanými rozměry o tloušťce 160 mm se sériově běžně nevyrábí. Je opravdu tato tloušťka správná? Je možná jiná varianta?

7 ODPOVĚĎ č.16 Rozměr velkoformátové dlažby 1200/600/160mm je daný od architekta. Tloušťka dlažby může být jiná (větší), ale je nutné dodržet plošný rozměr 1200/600 mm. Tloušťka dlažby musí také umožňovat bezpečnou manipulaci (nebezpečí rozlomení) a případný pojezd vozidla (technické služby). Přílohy (na CD): 2010_05_24 - Akustická studie - TULF Olomouc.zip Dokumentace k Odpovědi č.5: IGP + inventarizace + Radon + poloh+výskopis.zip IGP - Přílohy.zip Měření doby dozvuku - protokol.pdf Měření doby dozvuku - vyhodnocení výsledků.pdf Ostatní části zadávací dokumentace nedotčené těmito dodatečnými informacemi se nemění. V Pardubicích, dne za zadavatele Ing. Michal Drábek, MBA jednatel PIIS s.r.o. (na základě plné moci)

BIOMEDREG - Biomedicína pro regionální rozvoj a lidské zdroje Registrační číslo projektu: CZ.1.05/2.1.00/01.0030

BIOMEDREG - Biomedicína pro regionální rozvoj a lidské zdroje Registrační číslo projektu: CZ.1.05/2.1.00/01.0030 Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné veřejné zakázky Pořadové číslo: 6 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Název veřejné zakázky: Ústav molekulární

Více

Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné. Název veřejné zakázky: Pořadové číslo: 4

Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné. Název veřejné zakázky: Pořadové číslo: 4 Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné veřejné zakázky Pořadové číslo: 4 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Název veřejné zakázky: Dostavba Teoretických

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákona

Více

Evidenční číslo veřejné zakázky:

Evidenční číslo veřejné zakázky: VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 7 dle ustanovení 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek VÝSTAVBA DATOVÉHO CENTRA ZELENEČ Zadavatel: Státní pokladna Centrum sdílených služeb, s. p. se

Více

KRYCÍ LIST SOUPISU. D Stavebně konstrukční část - ocelové konstrukce. Cena s DPH v CZK 0,00. Cena bez DPH 0,00

KRYCÍ LIST SOUPISU. D Stavebně konstrukční část - ocelové konstrukce. Cena s DPH v CZK 0,00. Cena bez DPH 0,00 KRYCÍ LIST SOUPISU Stavba: CEMEX PRACHATICE - snížení energetické náročnosti provozu okruhu průmyslových vod Objekt: D.1.2 - Stavebně konstrukční část - ocelové konstrukce KSO: CC-CZ: Místo: Datum: 31.01.2017

Více

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Třinec, sídlem Jablunkovská 160, 739

Více

REKAPITULACE STAVBY. Depozitář krajské knihovny Pardubice, rekonstrukce bývalého objektu SOU Ohrazenice. Stavba: Cena s DPH v CZK 0,00 0,00

REKAPITULACE STAVBY. Depozitář krajské knihovny Pardubice, rekonstrukce bývalého objektu SOU Ohrazenice. Stavba: Cena s DPH v CZK 0,00 0,00 REKAPITULACE STAVBY Stavba: Depozitář krajské knihovny Pardubice, rekonstrukce bývalého objektu SOU Ohrazenice Místo: Ohrazenice, ČR Datum: 05.12.2012 Zadavatel: IČ: DIČ: Uchazeč: IČ: Vyplň údaj Vyplň

Více

REKAPITULACE STAVBY Stavba: PFUPOL - Rekonstrukce elektroinstalačních rozvodů budovy B Místo: Olomouc Datum: 6.6.03 Zadavatel: UP Olomouc,Křížkovského 8, Olomouc IČ: DIČ: Uchazeč: IČ: 6030095 ELEKTRO-FA.PAVELEK,

Více

Sada dodatečných informací č. 2

Sada dodatečných informací č. 2 Údaje veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo zadavatele 13030025 Druh veřejné zakázky Druh zadávacího řízení Identifikační údaje zadavatele Sada dodatečných informací č. 2 Dům dětí a mládeže

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Uchazeč Váš dopis zn.: Naše zn.: ev. č. 65280/2012 MUCL/49759/2012 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon:

Více

Dodatečné informace k zadávacímu řízení

Dodatečné informace k zadávacímu řízení Název zakázky Druh zakázky Dodatečné informace k zadávacímu řízení CPV 45212000-6 Název projektu Objekt Nízkoprahového zařízení pro neorganizované děti a mládež STŘEP Stavební práce Objekt Nízkoprahového

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 18924/2013 Sp. zn.: S-JMK 143239/2009 OINV Vyřizuje: Mgr. Rumlová Telefon: 541 651 245 Počet listů: 5 Počet

Více

ZADÁNÍ S VÝKAZEM VÝMĚR

ZADÁNÍ S VÝKAZEM VÝMĚR HSV Práce a dodávky HSV 4 Vodorovné konstrukce 04 43866 Zabetonování prostupů pl do 0,09 m2 ve stropech kus 2,000 2 04 632542 3 03 97205300 4 03 9740822 5 03 9740823 6 03 97735 7 03 997034 8 03 9970350

Více

E L E K T R O I N S T A L A C E. Rekonstrukce elektroinstalace v učebně č. 509 Gymnázium, Mikulášské nám. 23, Plzeň

E L E K T R O I N S T A L A C E. Rekonstrukce elektroinstalace v učebně č. 509 Gymnázium, Mikulášské nám. 23, Plzeň zodpovědný projektant : stavebník: akce : část : Ing. arch. Václav Mastný vypracoval / kreslil : Ing. Ladislav Pilný Gymnázium Mikulášské náměstí 23, 326 00 Plzeň Rekonstrukce elektroinstalace v učebně

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY - k Dodatku č.1

SOUHRNNÝ LIST STAVBY - k Dodatku č.1 Kód: SOUHRNNÝ LIST STAVBY - k Dodatku č.1 Statické zajištění a sanace suterénu kina Central - ZAZDÍVKY OTVORŮ PO VZT - dodatečné stavební práce JKSO: CC-CZ: Objednatel: město Český Těšín IČ: 00297437 CZ00297437

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 614/MS/OVZ/2014 dne: 11. 9. 2014 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 6 K nadlimitní veřejné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákona

Více

REKAPITULACE STAVBY Stavba: Horní Počernice - Rekonstrukce objektu Náchodská 754 Cena bez DPH 8 631 141,32 8 631 141,32 1 812 539,68

REKAPITULACE STAVBY Stavba: Horní Počernice - Rekonstrukce objektu Náchodská 754 Cena bez DPH 8 631 141,32 8 631 141,32 1 812 539,68 REKAPITULACE STAVBY Kód: Stavba: 470714 Horní Počernice - Rekonstrukce objektu Náchodská 754 KSO: CC-CZ: Místo: Horní Počernice Datum: 30.6.2015 Zadavatel: Městská část Paraha 20, Jívanská 647/10, 193

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA - ELEKTRO

TECHNICKÁ ZPRÁVA - ELEKTRO TECHNICKÁ ZPRÁVA - ELEKTRO Obsah 1. Identifikace stavby...2 2. Předmět projektu...2 3. Obecné informace...2 3.1. Ochrana před nebezpečným dotykem...4 3.2. Ochrana před přepětím...5 3.3. Protipožární opatření...5

Více

1. ÚVOD... 3. 1.4 Základní elektrotechnické údaje stavby... 4. 2.6 Zásuvkové okruhy... 6. 2.7 Kabelové rozvody... 6

1. ÚVOD... 3. 1.4 Základní elektrotechnické údaje stavby... 4. 2.6 Zásuvkové okruhy... 6. 2.7 Kabelové rozvody... 6 OBSAH: 1. ÚVOD... 3 1.1 Identifikační údaje stavby... 3 1.2 Předmět projektu... 3 1.3 Soupis podkladů k projektu... 3 1.4 Základní elektrotechnické údaje stavby... 4 1.4.1 Druhy sítí a napětí :... 4 1.4.2

Více

ELEKTROINSTALACE TECHNICKÁ ZPRÁVA. ÚP ČR - Kladno - rekonstrukce okapů a klempířských prvků

ELEKTROINSTALACE TECHNICKÁ ZPRÁVA. ÚP ČR - Kladno - rekonstrukce okapů a klempířských prvků Zhotovitel dokumentace: Vedoucí Ing.Radka Milfortová zakázky: Schválil: Ing.Jiří Škvor Projektant: Ing.Jiří Škvor Vypracoval: Ing.Jiří Škvor Zakázka: Místo stavby: Investor: Dokumentace: Příloha: ÚP ČR

Více

Dodatečné informace č. 4

Dodatečné informace č. 4 Dodatečné informace č. 4 k veřejné zakázce Regionální muzeum v Dobromilicích V Brně dne 02.02.2015 Zadavatel sděluje následující dodatečné informace k zadávací dokumentaci vztahující se k výše uvedené

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 049/PJ/OVZ/2014 dne: 3. února 2014 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 9 K nadlimitní veřejné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE 3

DODATEČNÉ INFORMACE 3 DODATEČNÉ INFORMACE 3 Název veřejné zakázky: Stavební úpravy za účelem změny užívání domu č.p. 1738 na dům s pečovatelskou službou v Petřvaldě Evidenčním číslo veřejné zakázky: 511151 Identifikační údaje

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA (DRS)

TECHNICKÁ ZPRÁVA (DRS) STAVEBNÍ ÚPRAVY, VESTAVBA ŠATNY A SKLADU 11/2015 STÁVAJÍCÍ VÝROBNÍ HALY MEKTEC na pozemku p.č. 1815/1 a 1815/5, v k.ú. Č. Budějovice ELEKTROINSTALACE SILNOPROUD TECHNICKÁ ZPRÁVA (DRS) VYPRACOVAL: STUPEŇ:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Určeno zájemcům o veřejnou zakázku DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Název veřejné zakázky: Zadavatel: Druh veřejné zakázky: Forma zadávacího řízení: Modernizace

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

Ing.Vejdovský ADES, Hledíkova 2, Praha 10,106 00, tel. : +420 602370924

Ing.Vejdovský ADES, Hledíkova 2, Praha 10,106 00, tel. : +420 602370924 ELEKTROINSTALACE A. Průvodní zpráva Projektová dokumentace projekt pro provedení stavby elektroinstalace byl zpracován na základě objednávky fy MCA Atelier s.r.o. Projekt řeší opravy bytu v uvedeném objektu.

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Snížení energetických ztrát budovy Šumavská zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Projektová dokumentace k akci

Projektová dokumentace k akci Čeká školní inspekce Čj. ČŠIG-2058/12-G22 ČŠI Brno generální oprava elektroinstalace Projektová dokumentace k akci ČŠI Brno generální oprava elektroinstalace Výměna elektroinstalace a napojení na rozvodnou

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 113403/2012 Sp. zn.: S-JMK 114131/2010 OINV Vyřizuje: Mgr. Rumlová Telefon: 541 651 245 Počet listů: 8 Počet

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-126-31-13 ze dne 13.8.213 - Úprava sociálních zařízení v 1. a 2. NP objektu G3 budovy Základní školy Písnická v Praze 12 - dodatek č. 1 Rada městské

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY

SOUHRNNÝ LIST STAVBY SOUHRNNÝ LIST STAVBY Stavba: S_16_22 - Hotelový dům Olomouc - rekonstrukce výtahů Místo: Velkomoravská 325/8, Olomouc Datum: 09.06.2016 Objednavatel: IČ: 25898736 Správa nemovitostí Olomouc, a.s. Zhotovitel:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

Výkaz výměr stavebního objektu

Výkaz výměr stavebního objektu Výkaz výměr stavebního objektu JKSO: 80130 MÍSTO STAVBY: ČÍSLO STAVBY: ČÍSLO OBJEKTU: NÁZEV STAVBY: NÁZEV OBJEKTU: Gymnázium Litoměřická 726, Praha 9 Rekonstrukce ležatých rozvodů vody pavilon C - Stavební

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Jihlava rekonstrukce pavilonu interny Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XV.

DODATEČNÉ INFORMACE XV. V Praze dne 16. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

D.1.4.7 Zařízení silnoproudé a slaboproudé elektrotechniky. Měřítko: Formát: P. kopií: Č. kopie: Archivní číslo: Revize:

D.1.4.7 Zařízení silnoproudé a slaboproudé elektrotechniky. Měřítko: Formát: P. kopií: Č. kopie: Archivní číslo: Revize: Navrhl Kontroloval Schválil Datum Status Předmět revize R. Paier R. Paier M. Semanský 12 / 214 Dokumentace pro vydání společného ÚR a SP Stavba Laboratoř HFPJ - RF Místo stavby Na Slovance 1999/2, 182

Více

KRYCÍ SOUPISU PRACÍ. Stavební oprava kapličky Panny Marie v Polomu. Místo: Sedloňov - Polom Datum: Obec Sedloňov. Proxion s.r.o.

KRYCÍ SOUPISU PRACÍ. Stavební oprava kapličky Panny Marie v Polomu. Místo: Sedloňov - Polom Datum: Obec Sedloňov. Proxion s.r.o. KRYCÍ SOUPISU PRACÍ Stavba: Stavební oprava kapličky Panny Marie v Polomu Objekt: JKSO: CC-CZ: Místo: Sedloňov - Polom Datum: Objednavatel: Obec Sedloňov Zhotovitel: dle výběru investora Projektant: Proxion

Více

1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg.

1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 02 ze dne 30. 3. 2017 a č. 03 ze dne 30. 3. 2017 v souladu s ust. 98 odst. 1 a 3 a ust. 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění k veřejné

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE listů 6 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Stupeň projektu: Projektová dokumentace pro ZMĚNU UŽÍVÁNÍ STAVBY Název akce: Centrum denních služeb v ZŠ Hrdlovská, Osek D1:SO 101 Denní centrum D1:SO 101.8 Silnoproudá elektrotechnika

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3. K veřejné zakázce na stavební práce s názvem. "Sběrný dvůr odpadu Jedovnice"

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3. K veřejné zakázce na stavební práce s názvem. Sběrný dvůr odpadu Jedovnice DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3 K veřejné zakázce na stavební práce s názvem "Sběrný dvůr odpadu Jedovnice" veřejné zakázky na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení jako podlimitní veřejná

Více

KRYCÍ LIST SOUPISU. Díl 1BB - Díl 1BB - Stavební část budovy B a krčku - zateplení střechy

KRYCÍ LIST SOUPISU. Díl 1BB - Díl 1BB - Stavební část budovy B a krčku - zateplení střechy KRYCÍ LIST SOUPISU Stavba: Objekt: Soupis: ZSMezimesti - Zateplení objektu B a spojovacího krčku - Základní škola Meziměstí Budova B - Budova B a krček - Střední budova ZŠ Meziměstí Díl 1BB - Díl 1BB -

Více

Stavební úpravy se změnou užívání objektu č.p. 1505 na Ortenově nám. - 1. etapa do 15.2.2016

Stavební úpravy se změnou užívání objektu č.p. 1505 na Ortenově nám. - 1. etapa do 15.2.2016 List obsahuje: 1) Rekapitulace zakázky 2) Rekapitulace objektů zakázky a soupisů prací REKAITULACE ZAKÁZKY Kód: Zakázka: O--120 Stavební úpravy se změnou užívání objektu č.p. 1505 na Ortenově nám. - 1.

Více

Slepý rozpočet stavby

Slepý rozpočet stavby Slepý rozpočet stavby Stavba : 429 OBJEKTY ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY -RÁCOV Datum: Objednatel : Zemědělské družstvo Rácov IČO : 13693298 Rácov 15 DIČ : CZ 13693298 58851 Rácov Zhotovitel : IČO : DIČ : Za zhotovitele

Více

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve věci zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zákona o veřejných zakázkách čj.: sekr/614/2011 č.ev. 1827/2011 I.

Více

REKAPITULACE STAVBY REKAPITULACE OBJEKTŮ STAVBY A SOUPISŮ PRACÍ

REKAPITULACE STAVBY REKAPITULACE OBJEKTŮ STAVBY A SOUPISŮ PRACÍ optimalizováno pro tisk sestav ve formátu A4 - na výšku REKAPITULACE STAVBY Stavba: 1307 - Zateplení fasády a výměna oken přístavby školy SŠZE a SOU CHKT Kostelec nad Orlicí.ZKZ Místo: Kostelec nad Orlicí

Více

E L P R O I N V E S T s. r. o., L I B E R E C

E L P R O I N V E S T s. r. o., L I B E R E C E L P R O I N V E S T s. r. o., L I B E R E C Bar v íř sk á 1 2, Li be rec 3, 460 0 1 Tel.: 485 104 773, 482 710 249 Pro jekce, inžen ýr ing, Fax. : 485 107 962 r e a l i z a c e e l e k t r o E-mail:

Více

Slepý rozpočet Provedení dodatečné izolace + sanační omítky - BD Třebechovice Zúčastněné firmy Údaje o akci Údaje o zpracovateli

Slepý rozpočet Provedení dodatečné izolace + sanační omítky - BD Třebechovice Zúčastněné firmy Údaje o akci Údaje o zpracovateli Název: Provedení dodatečné izolace + sanační omítky - BD Třebechovice Zakázka: SKP: Zúčastněné firmy Dodavatel: Projektant: Investor: Údaje o akci Název: BD Třeb Založeno: 17.12014 Aktualizace: 4.2015

Více

REKAPITULACE STAVBY. Stavba: Rekonstrukce polní cesty C6, k.ú. Helvíkovice CZK 0,00. Cena s DPH. Strana 1 z 24 0,00. Cena bez DPH.

REKAPITULACE STAVBY. Stavba: Rekonstrukce polní cesty C6, k.ú. Helvíkovice CZK 0,00. Cena s DPH. Strana 1 z 24 0,00. Cena bez DPH. REKAPITULACE STAVBY Kód: Stavba: M012/006a Rekonstrukce polní cesty C6, k.ú. Helvíkovice KSO: 82229 CC-CZ: 21121 Místo: k.ú. Helvíkovice Datum: 5.8.2015 Zadavatel: Obec Helvíkovice IČ: DIČ: Uchazeč: IČ:

Více

POLOŽKOVÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY CENA ZA OBJEKT CELKEM Kč

POLOŽKOVÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY CENA ZA OBJEKT CELKEM Kč Rozpočet 01.1 BOURÁNÍ - postupné rozebírání JKSO Objekt Název objektu SKP 01 Bourací práce Měrná jednotka Stavba Název stavby Počet jednotek 2016-06-05 Demolice v areálu ZŠ nám. Míru 73, Svitavy Náklady

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. PŘÍLOHY: POČET LISTŮ: Místo: Datum: 24.O~~Üfl ObjednavateL: ič: Obec Psáry, Pražská 137, Psáry

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. PŘÍLOHY: POČET LISTŮ: Místo: Datum: 24.O~~Üfl ObjednavateL: ič: Obec Psáry, Pražská 137, Psáry Stavba: KRYCÍ LIST ROZPOČTU P1301/5 - Stavební úpravy hřbitovní zdi - kolumbárium -DoLní Jirčai Objekt: 01 - Kolumbárium Ci. OU Obecní úřad Psáry lf-07-2013 PŘÍLOHY: POČET LISTŮ: Místo: Datum: 24.OÜfl

Více

REKAPITULACE STAVBY. Základní škola Černošice. Cena s DPH v CZK 16 782 579,00 13 869 900,00. Cena bez DPH MUC072. Kód: Stavba:

REKAPITULACE STAVBY. Základní škola Černošice. Cena s DPH v CZK 16 782 579,00 13 869 900,00. Cena bez DPH MUC072. Kód: Stavba: REKAPITULACE STAVBY Kód: Stavba: KSO: CC-CZ: Místo: Černošice Datum: 16.3.2016 Zadavatel: IČ: 00241121 Město Černošice, Riegerova 1209, 25228 Černošice Uchazeč: IČ: Vyplň údaj Vyplň údaj DIČ: Vyplň údaj

Více

Kabely v souladu s vyhláškou ministerstva vnitra č.23/2008 splňující požární odolnost a zajištění funkce dle kategorie B2ca, s1, d0.

Kabely v souladu s vyhláškou ministerstva vnitra č.23/2008 splňující požární odolnost a zajištění funkce dle kategorie B2ca, s1, d0. ELEKTROINSTALACE - SILNOPROUD profese P.Č. Popis MJ Množství celkem Jednotková cena Cena celkem Elektroinstalace silnoproud, hromosvod, přípojka NN, náhradní zdroje - ceny bez DPH 1.000 SVÍTIDLA - dodávka,

Více

DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE

DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE PIKAZ BRNO, spol. s r.o. Šumavská 31, 612 54 Brno, ČR tel.: +420 549 131 111, fax: +420 549 131 227, e-mail: info@pikaz.cz Investor : Správa železniční dopravní cesty s.o. Arch. č. : 1477-PB-S01-E-001

Více

SLEPÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY

SLEPÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY SLEPÝ ROZPOČET Rozpočet: 10001200 REVITAL.PROSTOR ÚSTAV 423 INVESTICE Název objektu : JKSO : S02 REVITAL PROSTOR ÚSTAV 423, INVESTICE Název stavby : SKP : 10001200 REVITALIZACE PROSTOR ÚSTAVU 423, OBJ.B

Více

REKAPITULACE STAVBY REKAPITULACE OBJEKTŮ STAVBY A SOUPISŮ PRACÍ

REKAPITULACE STAVBY REKAPITULACE OBJEKTŮ STAVBY A SOUPISŮ PRACÍ REKAPITULACE STAVBY Zadavatel: Česká republika- Generální ředitelství cel Vyplň údaj Vyplň údaj Vyplň údaj Projektant: ateliér-r, spol.s.r.o. Poznámka: Cena bez DPH 0,00 DPH základní 21,00% ze 0,00 0,00

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY

SOUHRNNÝ LIST STAVBY Kód: 2018076A SOUHRNNÝ LIST STAVBY JKSO: CC-CZ: Objednatel: Zhotovitel: Projektant: Zpracovatel: D D D D Poznámka: Náklady z rozpočtů Ostatní náklady ze souhrnného listu Cena bez DPH 0,00 DPH základní

Více

Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 068/PB/OVZ/2015 dne: 23. února 2015 Věc: Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 2 K nadlimitní veřejné

Více

1. Sestavení nákladů stavby: Kč bez DPH. vč. DPH. Celkové stavební náklady SO 401

1. Sestavení nákladů stavby: Kč bez DPH. vč. DPH. Celkové stavební náklady SO 401 1. Sestavení nákladů stavby: Zřízení přechodu pro chodce na silnici II/647 v Klimkovicích, Poznámky: Při sestavení soupisu prací stavby "Zřízení přechodu pro chodce na silnici II/647 v Klimkovicích, "

Více

Výkaz výměr stavebního objektu

Výkaz výměr stavebního objektu Výkaz výměr stavebního objektu JKSO: 80130 MÍSTO STAVBY: ČÍSLO STAVBY: ČÍSLO OBJEKTU: NÁZEV STAVBY: NÁZEV OBJEKTU: Gymnázium Litoměřická 726, Praha 9 Rekonstrukce ležatých rozvodů vody pavilon B - Stavební

Více

REKAPITULACE STAVBY. Stavba: Rekonstrukce polní cesty C5, k.ú. Helvíkovice CZK 0,00. Cena s DPH. Strana 1 z 31 0,00. Cena bez DPH.

REKAPITULACE STAVBY. Stavba: Rekonstrukce polní cesty C5, k.ú. Helvíkovice CZK 0,00. Cena s DPH. Strana 1 z 31 0,00. Cena bez DPH. REKAPITULACE STAVBY Kód: Stavba: M15/29 Rekonstrukce polní cesty C5, k.ú. Helvíkovice KSO: Místo: Helvíkovice Datum: 20.10.2015 CC-CZ: Zadavatel: Státní pozemkový úřad IČ: DIČ: Uchazeč: IČ: Vyplň údaj

Více

Část : A.Průvodní zpráva A. Průvodní zpráva a) Identifikace stavby a stavebníka stavebník Jméno / název : Město Břeclav Adresa : T.G.Masaryka 3, 690 02 Břeclav Telefon : 519 321 111 zpracovatel Odpovědný

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY

SOUHRNNÝ LIST STAVBY SOUHRNNÝ LIST STAVBY Kód: 0108-5-2skladka JKSO: Místo: Tyršova 79, Broumov Datum: 5.4.2016 CC-CZ: Objednatel: Zhotovitel: Vyplň údaj Vyplň údaj Vyplň údaj Projektant: 76489337 CZ8002143259 Zpracovatel:

Více

Položkový rozpočet stavby Datum:

Položkový rozpočet stavby Datum: Položkový rozpočet stavby Datum: 22.8.2012 Stavba : A1002 Přístavba domova pro seniory Kladno - odpočty Objednatel : Statutární město Kladno IČO : 00234516 DIČ : CZ00234516 Zhotovitel : IČO : 14915 DIČ

Více

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo č /2017/OIMH

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo č /2017/OIMH Statutární město Ostrava Dodatek ke smlouvě Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 10535/2017/OIMH uzavřené mezi smluvními stranami podle ust. 2586 a násl. a 2430 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

V rámci rekonstrukce bytového jádra nedojde ke změně dispozičního řešení bytové jednotky a nebude zasahováno do nosných konstrukcí objektu.

V rámci rekonstrukce bytového jádra nedojde ke změně dispozičního řešení bytové jednotky a nebude zasahováno do nosných konstrukcí objektu. PRŮVODNÍ A SOURNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: Název akce: rekonstrukce bytového jádra Adresa stavby: Machkova 1644, Praha 4 Opatov, 7.np, byt č.52 Stavebník: KrIstýna Šneidarová 1.1.ÚVOD Obsahem

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 426/PJ/OVZ/2015 dne: 18. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 6 K nadlimitní veřejné

Více

Položkový rozpočet stavby

Položkový rozpočet stavby stavby Stavba: 18/2-18 Revitalizace infrastruktury ZŠ TGM Bystřice nad Pernštejem ZMĚNOVÝ LIST Č.1 Objednatel: Město Bystřice nad Pernštejnem IČO: 00294136 Příční 405 59301 Bystřice nad Pernštejnem DIČ:

Více

Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce MŠ ve Valašské Bystřici

Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce MŠ ve Valašské Bystřici Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce MŠ ve Valašské Bystřici Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Obec Valašská Bystřice, Valašská

Více

: Přístavba učeben ZŠ Komenského v Dačicích - II. vysvětlení zadávací dokumentace

: Přístavba učeben ZŠ Komenského v Dačicích - II. vysvětlení zadávací dokumentace STAVONA Tender, spol. s r.o., Pražská 2230/8, 586 01 Jihlava IČO: 02850311, DIČ: CZ02850311 Zápis v obchodním rejstříku: Krajský soud v Brně Spisová značka: C 82705 Telefon: 567 300 128 E-mail: toscher@stavonatender.cz,

Více

Položkový rozpočet stavby

Položkový rozpočet stavby Položkový rozpočet stavby Zhotovitel: IČO: DIČ: Objednatel: Jihomoravský kraj IČO: 70888337 Žerotínovo náměstí 3/5 DIČ: CZ70888337 60182 Brno Vypracoval: Základ pro sníženou DPH: 14 % 10 198 531,65 CZK

Více

Stránka 2 Zemní práce Dle ceníku C46M ÚRS Praha - zemní a pomoc. stav. práce při elektromontážích 1 rozebrání zámkové dlažby m2 5,0 0,00 0,00 5 m2 viz

Stránka 2 Zemní práce Dle ceníku C46M ÚRS Praha - zemní a pomoc. stav. práce při elektromontážích 1 rozebrání zámkové dlažby m2 5,0 0,00 0,00 5 m2 viz Stránka 1 Stavba: Rekonstrukce fotbalového stadionu Třinec Objekt: SO01-1 Dostřešení, úpravy tribuny, opěrné stěny, oplocení Část: Elektrotechnika Místo stavby: Katastrální území Třinec, parc. č. 1413/14,

Více

Odpov. projektant Vypracoval Kreslil Investor. Datum. 03/2013 1:100 2xA4 0104/13 F1.1

Odpov. projektant Vypracoval Kreslil Investor. Datum. 03/2013 1:100 2xA4 0104/13 F1.1 Odpov. projektant Vypracoval Kreslil Investor Václav Lédl Obec Všestary, IČ 00269760 provozovna: Gočárova 504 500 02 HRADEC KRÁLOVÉ IČO: 132 04 963 k.ú. Všestary, parc.č. 14, 71/1, 71/2, 394, 456 ZŠ VŠESTARY

Více

stavební úpravy MATEŘSKÉ ŠKOLY

stavební úpravy MATEŘSKÉ ŠKOLY technická zpráva - stavební část DOKUMENTACE PRO REALIZACI STAVBY stavební úpravy MŠ Ostašovská stavební úpravy MATEŘSKÉ ŠKOLY OSTAŠOVSKÁ Č.P. 100, LIBEREC XX - OSTAŠOV Vypracoval ing. Petr Trávníček počet

Více

MDO DO MDO+DO β MDO DO MDO+DO

MDO DO MDO+DO β MDO DO MDO+DO Úvod Projektová dokumentace je řeší provedení rozvodů silnoproudu pro hlavní, nouzové a bezpečnostní osvětlení, rozvodů pro zdravotnickou technologii a rozvodů pro technická zařízení VZT, ZTI, UT. Elektroinstalace

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 1.1. Název veřejné zakázky: Tělocvična, ZŠ Dolní Břežany 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: VZ 512860 1.3. Identifikační údaje o zadavateli Název: Obec Dolní Břežany Sídlo:

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 424/PJ/OVZ/2015 dne: 11. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 K nadlimitní veřejné

Více

SILNOPROUDÉ ROZVODY. Předpokládaný soudobý příkon: Pic= 19 kw

SILNOPROUDÉ ROZVODY. Předpokládaný soudobý příkon: Pic= 19 kw PROJEKTOVÁNÍ EL. ZAŘÍZENÍ-ING.JOSEF ADENSAM Brigádnická 16, 370 06 České Budějovice Tel : 38 6102929,mob.: 723 307 564, E-mail : adensam.josef@seznam.cz Technická zpráva E l e k t r o i n s t a l a c e-silnoproud

Více

V Praze dne 20. října 2009 Výtisk č.: 1 Počet listů: 14. Průzkum trhu - poptávka na stavební připravenost snímkoven RTG

V Praze dne 20. října 2009 Výtisk č.: 1 Počet listů: 14. Průzkum trhu - poptávka na stavební připravenost snímkoven RTG V Praze dne 20. října 2009 Výtisk č.: 1 Počet listů: 14 Věc: Průzkum trhu - poptávka na stavební připravenost snímkoven RTG V rámci prováděného cenového marketingu a v souladu s ustanovením 6, 12 odst.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 ZE DNE 27.11.2014

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 ZE DNE 27.11.2014 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 ZE DNE 27.11.2014 ZADAVATEL: Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace Sídlem: Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jednající: Ing.

Více

DODATEK č. 2. Smlouvy o dílo uzavřené dne 14. 10. 2011 na akci. ,Nemocnice Jihlava - rekonstrukce výtahů'

DODATEK č. 2. Smlouvy o dílo uzavřené dne 14. 10. 2011 na akci. ,Nemocnice Jihlava - rekonstrukce výtahů' KUJIP80UQGPP DODATEK č. 2 Smlouvy o dílo uzavřené dne 14. 10. 2011 na akci,nemocnice Jihlava - rekonstrukce výtahů' I. Smluvní strany Objednatel: se sídlem: zastoupený: k podpisu smlouvy pověřen zástupce

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Odbor investic Žerotínovo nám. 3, Brno

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Odbor investic Žerotínovo nám. 3, Brno JIHOMORAVSKÝ KRAJ Odbor investic Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 75775/2018 Sp. zn.: S-JMK 38729/2018 OINV Vyřizuje: Mgr. Jana Zezulová Telefon: 541 651 178 Počet listů:

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 72229/2014 Sp. zn.: S-JMK 103632/2013 OINV Vyřizuje: Mgr. Rumlová Telefon: 541 651 245 Počet listů: 6 Počet

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace IV

Vysvětlení zadávací dokumentace IV Zadavatel: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem Kamýcká 129, Praha - Suchdol, PSČ 165 00 IČO: 60460709 Veřejná zakázka: Pavilon tropického zemědělství nadlimitní veřejná zakázka na stavební práce

Více

Varius D20 PŘEHLED PROVEDENÍ POJISTKOVÝCH LIŠT

Varius D20 PŘEHLED PROVEDENÍ POJISTKOVÝCH LIŠT Varius PŘEHLED PROVEDENÍ POJISTKOVÝCH LIŠT Typ FSR00 FSR1 FSR2 FSR3 Jmenovitý pracovní proud I e 160 A 250 A 400 A 630 A Jmenovité pracovní napětí AC/DC U e 690 V 690 V 690 V 690 V Velikost 00 1 2 3 Rozteč

Více

Sv. Čech 12.02.2010. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. 0 0,00 0 0,00 0 0,00 Rozpočtové náklady v

Sv. Čech 12.02.2010. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. 0 0,00 0 0,00 0 0,00 Rozpočtové náklady v Strana 1 z 11 Název objektu EČO D Sv. Čech 12.02.2010 Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Rozpočtové náklady v A Základní rozp. náklady B Doplňkové náklady C Náklady na

Více

Technická zpráva k projektu silnoproudých rozvodů Washingtonova 11 stupeň PD: pro provedení stavby

Technická zpráva k projektu silnoproudých rozvodů Washingtonova 11 stupeň PD: pro provedení stavby Technická zpráva k projektu silnoproudých rozvodů Washingtonova 11 stupeň PD: pro provedení stavby A. ÚVOD: V celém objektu bude provedena rekonstrukce stávající el. instalace v místnostech hygienického

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. NOVOSTAVBA PASIVNÍCH DOMŮ VE STARÉM MĚSTĚ - Hrubá stavba A2, B1

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. NOVOSTAVBA PASIVNÍCH DOMŮ VE STARÉM MĚSTĚ - Hrubá stavba A2, B1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NÁZEV ZAKÁZKY: NOVOSTAVBA PASIVNÍCH DOMŮ VE STARÉM MĚSTĚ - Hrubá stavba A2, B1 ZADAVATEL: Premium Development s.r.o. 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Premium Development s.r.o. zastoupená,

Více

UJEP 6 Zpracovatel 1 INTECON OR PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

UJEP 6 Zpracovatel 1 INTECON OR PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY intecon Projekce a inženýring I N T E C O N spol. s r. o. Stará 2569/96 400 11 Ústí nad Labem Česká republika UJEP 6 Zpracovatel 1 INTECON OR ROZDĚLOVNÍK Číslo projektu Číslo dokumentu List Rev. 58 004

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 11

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 11 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 11 1.1. Název veřejné zakázky: Výstavba Domova pro seniory Opavská 2,4 Šternberk stavební práce 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: Z2019-008172 1.3. Identifikační

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO ŘEDITELSTVÍ držitel akreditace DIAS a certifikace ISO 9001 Jihlavská 20, 625 00 Brno IČO: 652 697 05 MUDr. ROMAN KRAUS, MBA Sekretariát: Tel.:532 232 000 Naše zn.: 2017/118903/FNBRNO

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA BŘEZOVÁ. F. DOKUMENTACE STAVBY F.3.3 Technika prostředí staveb - ELEKTRO TECHNICKÁ ZPRÁVA. Ing Jiří Horák Valdecká Hořovice

MATEŘSKÁ ŠKOLA BŘEZOVÁ. F. DOKUMENTACE STAVBY F.3.3 Technika prostředí staveb - ELEKTRO TECHNICKÁ ZPRÁVA. Ing Jiří Horák Valdecká Hořovice 1 Projektant: Ing Jiří Horák Valdecká 82 26801 Hořovice Generální projektant: projektový ateliér ASSA spol. s r.o. Praha 4 Dvorecká 32 Zakázka: Investor : OU Březová MATEŘSKÁ ŠKOLA BŘEZOVÁ Stupeň : Dokumentace

Více

1. Všeobecný popis. 2. Základní technické údaje

1. Všeobecný popis. 2. Základní technické údaje 1. Všeobecný popis Technická dokumentace řeší elektrickou instalaci silových, sdělovacích obvodů, hromosvodu a uzemnění pro rekonstrukci bytových domů č.p. 637 a 638 v ulici Přemysla Otakara a domu č.p.

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkámm sada č. 9

Dodatečné informace k zadávacím podmínkámm sada č. 9 GRANTIKA České spořitelny, a.s.. Jakubské nám. 127/5 60200 Brno Tel.: +420 542210148 Fax: +420 542210242 E-mail: bielak@grantikacs.com Vyřizuje: Ing. Roman Bielak Projekt je spolufinancován ERDF prostřednictvím

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Třebíč pavilon chirurgických oborů Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

1.ÚVOD : 2.VÝCHOZÍ PODKLADY : - stavební výkresy objektu - požadavky investora a architekta 3.TECHNICKÁ DATA :

1.ÚVOD : 2.VÝCHOZÍ PODKLADY : - stavební výkresy objektu - požadavky investora a architekta 3.TECHNICKÁ DATA : 1.ÚVOD : Tato technická zpráva řeší silnoproudý el. rozvod pro akci Oprava fasád, sanace suterénu a přístavba vstupu Domu dětí a mládeže Ulita Broumov, v rozsahu prováděcího projektu a zároveň projektu

Více

Stavba: Objekt: Část: JKSO: Objednatel: Zhotovitel: Datum: Cena celkem. Kód. Popis

Stavba: Objekt: Část: JKSO: Objednatel: Zhotovitel: Datum: Cena celkem. Kód. Popis --.-~ REKAPITULACE Stavba: Objekt: Část: JKSO: ROZPOČTU Objednatel: Zhotovitel: Datum: Kód Popis Cena celkem 2 3 HSV 2 3 4 6 9 99 PSV 711 713 741 766 771 781 784 Práce a dodávky HSV Zakládání Svislé a

Více