BIOMEDREG - Biomedicína pro regionální rozvoj a lidské zdroje Registrační číslo projektu: CZ.1.05/2.1.00/

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BIOMEDREG - Biomedicína pro regionální rozvoj a lidské zdroje Registrační číslo projektu: CZ.1.05/2.1.00/01.0030"

Transkript

1 Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné veřejné zakázky Pořadové číslo: 6 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Název veřejné zakázky: Ústav molekulární a translační medicíny LF UP Evidenční číslo veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Veřejná zakázka na stavební práce Forma zadávacího řízení: Otevřené řízení Limit veřejné zakázky: Nadlimitní ZADAVATEL Název: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI Sídlo: Křížkovského 8, Olomouc IČ: Osoba oprávněná jednat ve věcech veřejné zakázky: prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc., rektor UP Osoba oprávněná jednat ve věcech smluvních: prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc., rektor UP Název projektu: BIOMEDREG - Biomedicína pro regionální rozvoj a lidské zdroje Registrační číslo projektu: CZ.1.05/2.1.00/ Zadavatel poskytuje dodatečné informace k zadávací dokumentaci podle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále také jen zákon ). Tyto dodatečné informace včetně přesného znění žádostí poskytuje zadavatele všem zájemcům, kterým byla zadávací dokumentace poskytnuta. DOTAZ č.1 V předané tištěné projektové dokumentaci je část SO 01B 05.5 Místní rozhlas. V předaném výkazu výměr, část rekapitulace je tato část 05.5 vynechána a sloupec pro cenu proškrtnut, chybí i samostatný list s výkazem výměr této části. Chápeme to správně, že tato část 05.5 Místní rozhlas není předmětem zakázky?

2 ODPOVĚĎ č.1 Část 05.5 Místní rozhlas není předmětem plnění této veřejné zakázky. DOTAZ č.2 Předané výkazy výměr obsahují chyby ve vzorcích a jsou mnohdy neuplné. Místo DPH 20% se v některých částech započítává pouze 19%, nefungují součtové vzorce, vyplněná čísla se nezobrazují v rekapitulačních a krycích listech. V některých rozpočtech chybí sloupky pro doplnění jednotkových cen a cen celkem. Jak k tomuto máme přistupovat, když dle zadávacích podmínek nesmíme nic upravovat? ODPOVĚĎ č.2 Uchazeči dodrží výkaz výměr v tom smyslu, že nebudou měnit čísla položek, názvy položek, MJ, množství a pořadí položek. V případě potřeby doplní uchazeči chybějící sloupce (jednotkové ceny, ceny celkem) a doplní či opraví výpočtové vzorce. Pokud je někde uvedena DPH 19%, jedná se o překlep a uchazeči ji opraví na 20%. DOTAZ č.3 Jak bude přistupováno k položce, která bude oceněna nulou? Cena položky, jejíž cena bude nula, je obsažena v jiné předchozí položce. ODPOVĚĎ č.3 Žádná položka bez ceny nebo s nulovou cenou nebude proplacena a bude se o ní předpokládat, že je zahrnuta do jiné jednotkové ceny ve výkazu výměr. DOTAZ č.4 Je možné specifikovat v jakém systému je navrženo MaR (měření a regulace)? V dostupné dokumentaci se nám nepovedlo dohledat. ODPOVĚĎ č.4 Ve smyslu zákona o veřejných zakázkách byl systém měření a regulace navržen projektantem jako tzv. bezejmenný. Technické podmínky byly stanoveny tak, aby určitým dodavatelům nezaručovaly konkurenční výhodu. DOTAZ č.5 Dle odpovědi č.1na dotazy p.č. 4 ze dne je v rekapitulaci stavby uveden objekt SO 14B Inventarizace dřevin. Tento objekt není součástí výkazu výměr. Jakým způsobem jej máme ocenit? ODPOVĚĎ č.5 Objekt SO 14B Inventarizace dřevin je předmětem plnění této veřejné zakázky. Výkaz výměr (jednotlivé položky) pro tento SO je zahrnut ve výkaze výměr v SO 02B - HTÚ, příprava území.

3 DOTAZ č.6 V odpovědi č.1na dotazy p.č. 4 ze dne je uvedena rekapitulace rozdělená po objektech. Tato rekapitulace se neshoduje s rekapitulací uvedenou ve výkazech výměr v souboru 2010_06_07-UMTM-TDW Stavba VV/E_výkaz výměr/00_e_polozkovy_vykaz_vymer_r01. Která rekapitulace je platná? ODPOVĚĎ č.6 Platná je rekapitulace uvedená ve výkazu výměr. Rozdílná položka je SO 14B Inventarizace dřevin viz odpověď č.5. DOTAZ č.7 V technické zprávě SO 03 KTÚ je popsáno oplocení z drátěného pletiva v=2,0m délka 32m (tj. 64m2) a oplocení z vlnitého plechu v=2,0m, délka 30m a 26,5m (tj.113m2) vč dvou vjezdových bran. Výkaz výměr neodpovídá tomuto popisu. Branka je jen 1ks, oplocení vlnitý plech je 72m2 a drátěný plot 30m2. Který z údajů je správný? ODPOVĚĎ č.7 Neprůhledné ochranné oplocení v. 2 m: - v situaci 30,75 + 5,25 = 36 m, v = 2 m - v technické zprávě 36 m, v = 2 m - ve výkazu výměr 36*2 = 72 m2 včetně osazení sloupků Drátěné oplocení v. 1,5 m: - v situaci (odměřeno) 17,5 + 12,5 = 30 m - v technické zprávě popis - ve výkazu výměr omylem přehozeny výměry u položek oplocení a výměra pletiva - platí tyto výměry: oplocení 1,5 m, délka 30 m (oprava oproti uvedeným 45 m), plocha 30*1,5 = 45 m2 (oprava oproti uvedeným 30 m2 ) Nový výkaz výměr: P.č. Číslo položky Název položky MJ množství Díl: 767 Konstrukce zámečnické R00 Montáž oplocení strojového pletiva H do 2,0 m m 30,00 17,5 + 12,5 30, R00 Montáž vrat na ocelové sloupky, plochy do 2 m2 kus 1,00 1 1, Tkanina čtvercové oko Zn 16,0/2,00 mm m2 45,00 1,5 * 30 45, Branka ocelová s ocelovými sloupky 100x205 cm kus 1,02 1*1,02 1, R00 Přesun hmot pro zámečnické konstr., výšky do 6 m % Celkem za 767 Konstrukce zámečnické Branka v oplocení: - v situaci i ve výkazu výměr shodně uveden 1 ks cena / MJ celkem (Kč)

4 DOTAZ č.8 V čl. VI, je v bodě 3. je sděleno, že zhotovitel je oprávněn fakturovat měsíčně a to do výše 85% procent ceny díla, přičemž není stanoveno: - datum zdanitelného plnění - kdy se bude fakturovat zbývajících 15% ODPOVĚĎ č.8 Viz bod 4. čl. VI. Obchodních podmínek veřejné zakázky: 4. Částka rovnající se 15% z celkové sjednané ceny slouží jako zádržné, které bude uhrazeno objednatelem zhotoviteli následujícím způsobem: a) část zádržného ve výši 5 % z ceny díla do 15 dnů od doručení výzvy zhotovitele k uvolnění výše uvedené části zádržného s tím, že tuto výzvu je zhotovitel oprávněn učinit až po předání a převzetí celého díla, resp. budou-li v zápise o předání a převzetí předmětu díla uvedeny vady a nedodělky, tak po odstranění všech takto zjištěných vad a nedodělků, b) zbytek zádržného ve výši 10% z ceny díla do 15 dnů od doručení výzvy zhotovitele k uvolnění výše uvedené části zádržného s tím, že tuto výzvu je zhotovitel oprávněn učinit po nabytí právní moci kolaudačního souhlasu. DOTAZ č.9 V čl. X., bodě 19. je požadováno objednatelem předkládat vzorky materiálů vytypovaných v tomto bodě a jejich schvalování. Není stanoven mechanizmus tohoto schvalovacího procesu a sjednán postup k řešení rozdílů materiálových nákladů dle odsouhlasených materiálů objednatelem. ODPOVĚĎ č.9 Bude stanoveno v průběhu realizace stavby v rámci kontrolních dnů stavby. DOTAZ č.10 V čl. XX., má zhotovitel předložit bankovní záruku za řádné a včasné provedení díla a není specifikována částka této bankovní záruky bude ji specifikovat dodatečně zadavatel nebo bude reflektován návrh zhotovitele. ODPOVĚĎ č.10 Požadovaná výše bankovní záruky za řádné a včasné provedení díla je uvedena v Soutěžních podmínkách veřejné zakázky - viz bod 6.1. DOTAZ č.11 Stavební objekty v Rekapitulaci zaslané v odpovědích pořadové číslo 4 a v rekapitulaci výkazů výměr jsou označeny jinými čísly objektů jako v projektové dokumentaci. Např. SO 04B Komunikace, zpevněné plochy je ve výkresové dokumentaci pod číslem SO 05, SO 05B Venkovní kanalizace je uvedena v PD jako SO 06. Které značení je platné? ODPOVĚĎ č.11 SO 04B Komunikace, zpevněné plochy je ve výkresové dokumentaci pod číslem SO 04B, SO 05B Venkovní kanalizace je ve výkresové dokumentaci uveden v jako SO 05B.

5 DOTAZ č.12 V zadávací dokumentaci Svazek 2, Obchodní podmínky, čl. XXIII. Závěrečná ustanovení, odst. 7 je jako Příloha č. 4 požadován závazný příslib banky o poskytnutí bankovní záruky za odstraňování vad díla v záruční době. (požadavek je jak v původní zadávací dokumentaci, tak i v revidovaném dokumentu, předaném jako součást Dodatečných informací č. 4). V čl. XXI. Obchodních podmínek, odstavec 1. je uvedeno: Při podpisu smlouvy zhotovitel předloží objednateli závazný příslib banky o poskytnutí bankovní záruky za odstraňování vad díla v záruční době. Tento požadavek není uveden ani v Oznámení o zakázce ani ve Svazku 1 Soutěžní podmínky. Předpokládáme správně, že tato příloha bude doložena v souladu se zněním čl. XXI., odstavec 1. až vybraným zhotovitelem, s nímž bude uzavírat veřejný zadavatel smlouvu o dílo? ODPOVĚĎ č.12 Ano, závazný příslib banky o poskytnutí bankovní záruky za odstraňování vad díla v záruční době předloží až vybraný zhotovitel při podpisu smlouvy. Součástí nabídky uchazeče bude závazný příslib banky o poskytnutí bankovní záruky za řádné a včasné provedení díla dle bodu 6.1. Soutěžních podmínek veřejné zakázky. Ostatní části zadávací dokumentace nedotčené těmito dodatečnými informacemi se nemění. V Pardubicích, dne za zadavatele Ing. Michal Drábek, MBA jednatel PIIS s.r.o. (na základě plné moci)

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákona

Více

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP tiskárny

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP tiskárny ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ve smyslu ust. 156 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v souladu s ust. 2 až 8 vyhlášky č. č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

- veřejná zakázka malého rozsahu. Název zakázky:,,šitbořice - márnice a kolumbárium

- veřejná zakázka malého rozsahu. Název zakázky:,,šitbořice - márnice a kolumbárium VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVANÉ mimo rámec zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen,,zákon,,) zákon bude používán pouze metodicky - veřejná zakázka

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky na stavební práce zadávané mimo rámec zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen,,zákon,,) zákon bude pouţíván pouze metodicky

Více

- veřejná zakázka malého rozsahu. Název zakázky:,,pouzdřany, ul. Hlavní - zvýšení bezpečnosti chodců

- veřejná zakázka malého rozsahu. Název zakázky:,,pouzdřany, ul. Hlavní - zvýšení bezpečnosti chodců TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVANÉ mimo rámec zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen,,zákon,,) zákon bude používán pouze

Více

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4.

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4. Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4. 016 PÍSEMNÁ ODPOVĚĎ NA DOTAZ DODAVATELE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM (4, 5, 6) OU

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE na zakázku se nevztahuje zákon č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název veřejné zakázky: Institute of Molecular and Translational Medicine Platform for chemical biology readers Druh veřejné zakázky: veřejná zakázka na dodávky Forma

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadanou mimo rámec zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen,,zákon,,) zákon bude používán

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE HAMZOVA ODBORNÁ pro děti a dospělé ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.810/11/tes Ve smyslu 18 odst. 3 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a interního předpisu HL k zajištění

Více

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se Směrnicí pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMETACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMETACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce za podmínek dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Základní škola T.G.Masaryka a Mateřská škola Písek,

Více

OBEC OHNIŠOV. vyhlašuje

OBEC OHNIŠOV. vyhlašuje OBEC OHNIŠOV vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění a zájmu uzavřít o předmětné zakázce

Více

Dodatečná informace č. 6

Dodatečná informace č. 6 Dotaz uchazeče 1a) ze dne 22.1.2015: Dodatečná informace č. 6 Součástí zadávací dokumentace je Soupis prací ve formátu PDF (ve svazku 3 ZD), dále pak elektronická podoba výkazu výměr (svazek 5 ZD), kde

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 003/PJ/OVZ/2017 dne: 30.01.2017 Věc: Vysvětlení/Změna zadávací dokumentace č. 1 K podlimitní veřejné zakázce

Více

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se Směrnicí pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky: Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ) a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY REKONSTRUKCE STŘECHY SOKOLOVNY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY REKONSTRUKCE STŘECHY SOKOLOVNY Tělocvičná jednota SOKOL UHERSKÉ HRADIŠTĚ pobočný spolek Tyršovo náměstí 113, 686 01 Uherské Hradiště, Veřejná zakázka podle Pravidel pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu TJ Sokol Uh. Hradiště,

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Šanov Rekonstrukce ulice Božická Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 Šanov 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zateplení v budově sportovního zázemí v obci Milín

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zateplení v budově sportovního zázemí v obci Milín ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou v souladu s 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, tedy mimo režim zákona o veřejných

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. Zateplení obchodu obec Staré Město

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. Zateplení obchodu obec Staré Město OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ /dále jen Oznámení/ : Obec Staré Město se sídlem: Staré Město 66 792 01 Staré Město IČ: 00576051 bankovní spojení: č.ú.: 14628771/0100 jejímž jménem jedná: Richard

Více

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí ZÁKLADNÍ ÚDAJE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Název veřejné zakázky:

Více

Aplikační centrum BALUO v areálu FTK UP Olomouc - vypracování projektové dokumentace pro provádění stavby

Aplikační centrum BALUO v areálu FTK UP Olomouc - vypracování projektové dokumentace pro provádění stavby ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB.,O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

Výzva k podání nabídky v poptávce pro obec Mackovice jejíž nedílnou součástí jsou zadávací podmínky

Výzva k podání nabídky v poptávce pro obec Mackovice jejíž nedílnou součástí jsou zadávací podmínky ev.číslo : 1/16 Výzva k podání nabídky v poptávce pro obec Mackovice jejíž nedílnou součástí jsou zadávací podmínky Obec Mackovice si Vás podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné. Název veřejné zakázky: Pořadové číslo: 9

Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné. Název veřejné zakázky: Pořadové číslo: 9 Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné veřejné zakázky Pořadové číslo: 9 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Název veřejné zakázky: Dostavba Teoretických

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP Pardubice, tř. Míru oprava, rekonstrukce a přístavba č. p. 60 a 450 generální klíč 1. Základní údaje o zadavateli: Rozvojový

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST 1. INFORMACE O PŘEDMĚTU ZAKÁZKY Stručný popis zakázky Předmětem zakázky malého rozsahu je VÝSTAVBA A ROZŠÍŘENÍ VENKOVNÍHO OSVĚTLENÍ V OBCI LUŽICE Veškeré informace a podrobnosti

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XV.

DODATEČNÉ INFORMACE XV. V Praze dne 16. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona o veřejných zakázkách

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona o veřejných zakázkách Zadavatel veřejné zakázky: Město Železný Brod náměstí 3. května 1, 468 22 Železný Brod IČ: 00262633 Statutární zástupce : André Jakubička, starosta Název veřejné zakázky: Zateplení sportovní haly v Železném

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací podmínky k veřejné zakázce: Zpřístupnění objektu bývalého mlýna Papírna veřejnosti

Výzva k podání nabídky a zadávací podmínky k veřejné zakázce: Zpřístupnění objektu bývalého mlýna Papírna veřejnosti Výzva k podání nabídky a zadávací podmínky k veřejné zakázce: Zpřístupnění objektu bývalého mlýna Papírna veřejnosti Zadavatel: Správa Národního parku Podyjí 1 Identifikační údaje zadavatele 1.1 Základní

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi účastníky: SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV sídlo: Zborovská 4602, 430 28 Chomutov zastupuje: Mgr. Jan Mareš, primátor IČ:

Více

Bod 7.2 (původně bod 7.3) Nejzazší termín dokončení a předání celého díla: Nový termín:

Bod 7.2 (původně bod 7.3) Nejzazší termín dokončení a předání celého díla: Nový termín: Číslo dopisu: 0072/UNI-OVA/2015 V Ostravě: 26. 2. 2015 Vyřizuje, tel.: Illková Lhotská, +420 596 245 926 Věc: Dodatečné informace č. 06 k zadávacím podmínkám pro veřejnou zakázku Ostravice Staré Město

Více

2ks logo na reklamním poutači 1700x200(nápis) x800mm(logo PB) 1ks logo na vstupním portálu 3000x360(nápis) x590mm(logo PB)

2ks logo na reklamním poutači 1700x200(nápis) x800mm(logo PB) 1ks logo na vstupním portálu 3000x360(nápis) x590mm(logo PB) Vysvětlení zadávací dokumentace - Soubor dodatečných informací zadavatele č. 1 Zadavatel: POWERBRIDGE spol. s r.o. Sídlo: Vintrovna 262/9, 664 41 Popůvky Zastoupený: Ing. Jitkou Břehovskou, jednatelkou

Více

prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc. rektor UP v Olomouci

prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc. rektor UP v Olomouci Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále též zákon ) 1. Veřejná zakázka Název zakázky: Dodávka laboratorního spotřebního materiálu pro vybrané projekty OPVK

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Výzkumně vzdělávací areál PdF UP Technický dozor investora a koordinátor BOZP

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Výzkumně vzdělávací areál PdF UP Technický dozor investora a koordinátor BOZP ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky na služby zadávané jako veřejná zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon o veřejných zakázkách),

Více

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Komunikace Za Hniličkou

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Komunikace Za Hniličkou Naše čj.: MUSP 42742/2014 Naše sp. zn.: 42727/2014 RUI/EMLO 1. Zadavatel: Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Komunikace Za Hniličkou Město Šumperk, zastoupené

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Výstavba a rekonstrukce chodníků

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Úprava zdroje vytápění v objektu MZe, Milady Horákové 373/10, Svitavy. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo. Sídlem: Milady Horákové 10, 568 02

Úprava zdroje vytápění v objektu MZe, Milady Horákové 373/10, Svitavy. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo. Sídlem: Milady Horákové 10, 568 02 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Svitavy Sídlem: Milady Horákové 10, 568 02 Svitavy Zastoupený: Ing. Miroslavem Kučerou, ředitelem Pozemkového úřadu IČ: 00020478 Úprava

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Naše značka/our Ref.VZ Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel Dne/Date:

Naše značka/our Ref.VZ Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel Dne/Date: Všem zájemcům Naše značka/our Ref.VZ639737 Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel. 220 116 613 Dne/Date: 20.2.2017 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 8 Veřejná zakázka: NOVÉ DEPO

Více

zadávací dokumentace a výzva

zadávací dokumentace a výzva Stavební práce oprava produkčních ploch pro ČZU v Praze ŠLP v Kostelci nad Černými lesy zadávací dokumentace a výzva Zadávací dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Hnojník 351-353 Revitalizace bytového domu

Hnojník 351-353 Revitalizace bytového domu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE STAVBY k veřejné zakázce Hnojník 351-353 Revitalizace bytového domu Obsah čl. 1. Informace o zadavateli čl. 2. Úvodní informace čl. 3. Předmět veřejné zakázky čl. 4. Podmínky a požadavky

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací podmínky k veřejné zakázce: Mokřad Onšov. Zadavatel: Správa Národního parku Podyjí

Výzva k podání nabídky a zadávací podmínky k veřejné zakázce: Mokřad Onšov. Zadavatel: Správa Národního parku Podyjí Výzva k podání nabídky a zadávací podmínky k veřejné zakázce: Mokřad Onšov Zadavatel: Správa Národního parku Podyjí 1 Identifikační údaje zadavatele 1.1 Základní údaje Název: Zastoupena: Sídlo: Správa

Více

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se Směrnicí pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

Zadávací dokumentace výběrového řízení

Zadávací dokumentace výběrového řízení Zadávací dokumentace výběrového řízení I. Název zakázky: II. Zadavatel: Ing. Martin Brožek, Mělnická 383/38, Libiš, 277 11 a Bc. Jana Brožková, Kostelec u Křížků 46, Kostelec u Křížků, 251 68 Ve věcech

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce CYKLOSTEZKA PRAŽSKÁ - BRANECKÁ A PŘECHOD PRO CHODCE PRAŽSKÁ I/2 (U LETIŠTĚ)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce CYKLOSTEZKA PRAŽSKÁ - BRANECKÁ A PŘECHOD PRO CHODCE PRAŽSKÁ I/2 (U LETIŠTĚ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce CYKLOSTEZKA PRAŽSKÁ - BRANECKÁ A PŘECHOD PRO CHODCE PRAŽSKÁ I/2 (U LETIŠTĚ) Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení

Více

Rekonstrukce otopné soustavy

Rekonstrukce otopné soustavy Název veřejné zakázky: Rekonstrukce otopné soustavy Zadavatel: Národní památkový ústav Sídlem: Valdštejnské nám. 3, 118 01, Praha 1 IČ: 75032333 Zastoupen: Kontaktní adresa: Telefon: PhDr. Michaelem Zachařem

Více

Oprava sociálních zařízení v ZŠ Příšovice

Oprava sociálních zařízení v ZŠ Příšovice Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace dle 7 odst. 3) a dle 18 odst. 5) zákona č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Vyzýváme Vás v rámci výběrového

Více

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Třinec, sídlem Jablunkovská 160, 739

Více

Oprava volného bytu č. 4 v domě č.p. 249 v ulici 17.listopadu v Pardubicích

Oprava volného bytu č. 4 v domě č.p. 249 v ulici 17.listopadu v Pardubicích VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/MRFP Oprava volného bytu č. 4 v domě č.p. 249 v ulici 17.listopadu v Pardubicích 1. Základní údaje o zadavateli: Městský

Více

REKONSTRUKCE ATLETICKÉ DRÁHY Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, 100 00 Praha 10

REKONSTRUKCE ATLETICKÉ DRÁHY Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, 100 00 Praha 10 Středníí průmysllová školla ellektrotechniická Praha 10,, V Úžllabiině 320 Č.j.: SŠ-ŘŠ/000/2009 Vyřizuje/linka: Jetenský/213 Praha dne 15. dubna 2009 Věc : Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti

Více

Změna č. 7 v projektu č. CZ.2.16/2.1.00/20505 "Rekreační a kondiční areál - RAK" financovaném z Operačního programu Praha - Konkurenceschopnost

Změna č. 7 v projektu č. CZ.2.16/2.1.00/20505 Rekreační a kondiční areál - RAK financovaném z Operačního programu Praha - Konkurenceschopnost Číslo materiálu: R-02561 Předkladatel: Ing. Hana Jandová - zástupkyně starosty 166. řádné jednání Rady městské části Praha 12 konané dne 15.7.2014 Změna č. 7 v projektu č. CZ.2.16/2.1.00/20505 "Rekreační

Více

Příloha č. 6 SMLOUVA O DÍLO. I.Smluvní strany

Příloha č. 6 SMLOUVA O DÍLO. I.Smluvní strany Příloha č. 6 SMLOUVA O DÍLO I.Smluvní strany Objednatel: Předměřická a.s. 294 74 Předměřice nad Jizerou č. p. 250 zastoupená Ing. Miroslavem Matějkou předsedou představenstva IČ: 00105686 DIČ: 00105686

Více

Vodohospodářské sdružení obcí západních Čech

Vodohospodářské sdružení obcí západních Čech Vodohospodářské sdružení obcí západních Čech VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA REALIZACI veřejné zakázky malého rozsahu ve smyslu 12 odst.2 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění Obec Verušičky

Více

Zadávací dokumentace stavby. STAVBA: Revitalizace obvodových stěn vstupního podlaží panelového domu Famfulíkova 1131 1139

Zadávací dokumentace stavby. STAVBA: Revitalizace obvodových stěn vstupního podlaží panelového domu Famfulíkova 1131 1139 Zadávací dokumentace stavby STAVBA: Revitalizace obvodových stěn vstupního podlaží panelového domu Famfulíkova 1131 1139 Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky Název zakázky: Revitalizace obvodových

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona Zadavatel veřejné zakázky: Město Železný Brod náměstí 3. května 1, 468 22 Železný Brod IČ: 00262633 Statutární zástupce : André Jakubička, starosta Název veřejné zakázky: Terminál Železný Brod - 1. etapa

Více

Odůvodnění veřejné zakázky 156 odst. 1 zákona

Odůvodnění veřejné zakázky 156 odst. 1 zákona Zadavatel veřejné zakázky: Osoba pověřená výkonem zadavatelské činnosti: Název veřejné zakázky: Povodí Odry, státní podnik Varenská 49, 701 26 Ostrava IČ: 708 90 021 RECTECZ, sro Matiční 730/3, 702 00

Více

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP Lhůta pro podání nabídek: 31.8.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky: Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ) a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará

Více

Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné. Název veřejné zakázky: Pořadové číslo: 4

Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné. Název veřejné zakázky: Pořadové číslo: 4 Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné veřejné zakázky Pořadové číslo: 4 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Název veřejné zakázky: Dostavba Teoretických

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

OBEC CHOLINA Cholina 52, Cholina

OBEC CHOLINA Cholina 52, Cholina OBEC CHOLINA Cholina 52, 783 22 Cholina ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se Směrnicí pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu orgány obce Cholina (postupem mimo režim

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

Rekonstrukce komunikací komunikace a zpevněné plochy ul. El. Krásnohorské

Rekonstrukce komunikací komunikace a zpevněné plochy ul. El. Krásnohorské OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je

Více

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na stavební práce: PL Dobřany vestavba podkroví a stavební úpravy I. a II.podlaží pavilonu č.

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na stavební práce: PL Dobřany vestavba podkroví a stavební úpravy I. a II.podlaží pavilonu č. Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na stavební práce: PL Dobřany vestavba podkroví a stavební úpravy I. a II.podlaží pavilonu č.22 zadávané v souladu s: ustanovením 28 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň čj. SOAP/002-1396 /2012

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň čj. SOAP/002-1396 /2012 VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ dle 34 Zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen Zákon), za splnění podmínek 23 odst. (7) písm. a) Zákona na dodatečné stavební

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 712/PJ/OVZ/2013 dne: 15. listopadu 2013 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 13 K nadlimitní

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací podmínky k veřejné zakázce: Oprava Letohrádku Lusthaus. Zadavatel: Správa Národního parku Podyjí

Výzva k podání nabídky a zadávací podmínky k veřejné zakázce: Oprava Letohrádku Lusthaus. Zadavatel: Správa Národního parku Podyjí Výzva k podání nabídky a zadávací podmínky k veřejné zakázce: Oprava Letohrádku Lusthaus Zadavatel: Správa Národního parku Podyjí 1 Identifikační údaje zadavatele 1.1 Základní údaje Název: Zastoupena:

Více

Oprava místních komunikací v obci Borovnice

Oprava místních komunikací v obci Borovnice OBEC BOROVNICE Přestavlky čp. 1, 517 41 Kostelec nad Orlicí vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a Zásadami zadávání veřejných zakázek

Více

EJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK

EJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK telefon (ústředna) :+420 416 723 111 fax :+420 416 723 100 e-mail : info@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ00830488 IČ : 00830488 bankovní spojení : Komerční banka, a.s. - Litoměřice číslo účtu : 24734471/0100 www

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), v režimu zakázek malého rozsahu na stavební práce. 1. Informace o předmětu

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZAKÁZEK NA STAVEBNÍ PRÁCE

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZAKÁZEK NA STAVEBNÍ PRÁCE OBCHODNÍ PODMÍNKY ZAKÁZEK NA STAVEBNÍ PRÁCE Zadavatel, který zadává zakázku na stavební práce stanoví v zadávací dokumentaci alespoň níže uvedené obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Podmínky jsou

Více

SŠ,ZŠ a MŠ pro ZP, Brno, úprava projektu na zateplení budov B1,B2,B3,B5

SŠ,ZŠ a MŠ pro ZP, Brno, úprava projektu na zateplení budov B1,B2,B3,B5 Vyzvaný zájemce: Výzva k podání nabídky podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu a podle Směrnice

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 Název veřejné zakázky: Řídící se zákonem: OPRAVA DOMU č. p. 60 - NEČTINY O veřejných zakázkách č. 137/2006 sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Druh veřejné zakázky:

Více

Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále též zákon )

Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále též zákon ) Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále též zákon ) 1. Veřejná zakázka Název zakázky: Dodávka laboratorního spotřebního materiálu a drobných laboratorních

Více

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů veřejné zakázky na dodávky

Více

Svazek obcí mikroregionu Táborsko Kosova 2894, 390 02 Tábor

Svazek obcí mikroregionu Táborsko Kosova 2894, 390 02 Tábor Svazek obcí mikroregionu Táborsko Kosova 2894, 390 02 Tábor ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na plnění veřejné zakázky malého rozsahu dle 12 odst. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Lomnice n. Pop. přemístění VH provozu do areálu ČOV

Lomnice n. Pop. přemístění VH provozu do areálu ČOV VODOHOSPODÁŘSKÉ SDRUŽENÍ TURNOV se sídlem v Turnově, Antonína Dvořáka 287, IČO 49295934, DIČ CZ49295934 zastoupené Ing. Milanem Hejdukem, předsedou Rady sdružení VHS Turnov, jako zadavatel ve smyslu 18

Více

Masarykova Bohumín Čj. MUBO/03356/2019/INV/KoZ. v Bohumíně dne Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Masarykova Bohumín Čj. MUBO/03356/2019/INV/KoZ. v Bohumíně dne Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace MĚSTO BOHUMÍN Masarykova 158 735 81 Bohumín Čj. MUBO/03356/2019/INV/KoZ v Bohumíně dne 18. 02. 2019 Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace (požadavky a podmínky pro zpracování a podání nabídky)

Více

Všem uchazečům. Průjezd železničním uzlem Ústí nad Orlicí Dodatečné informace Dodatek č. 2. Věc:

Všem uchazečům. Průjezd železničním uzlem Ústí nad Orlicí Dodatečné informace Dodatek č. 2. Věc: VÁŠ DOPIS ZN: ZE DNE: NAŠE ZN: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL 3998/2012-SSV Majerová Renáta 724 932 325 Majerova@szdc.cz Všem uchazečům POČ. LISTŮ: POČ. PŘÍLOH: POČ. LISTŮ PŘ.: Věc: Průjezd železničním uzlem Ústí

Více

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 5/2012/OMM. 1. Smluvní strany

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 5/2012/OMM. 1. Smluvní strany Návrh SMLOUVA O DÍLO č. 5/2012/OMM uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Parkovací dům při ul. Finské, Šumperk-Temenice, III.

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Parkovací dům při ul. Finské, Šumperk-Temenice, III. Naše čj.: MUSP 13505/2015 Naše sp. zn.: 13503/2015 RUI/EMLO *MUSPX01GI5G6* Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Parkovací dům při ul. Finské, Šumperk-Temenice, III.etapa

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Oprava volného bytu č. 21 v domě č.p. 300 v ulici Sluneční v Pardubicích

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Oprava volného bytu č. 21 v domě č.p. 300 v ulici Sluneční v Pardubicích VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č.8 /2013/Město Oprava volného bytu č. 21 v domě č.p. 300 v ulici Sluneční v Pardubicích 1. Základní údaje o zadavateli: Statutární město Pardubice

Více

Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno Úvalno

Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno Úvalno Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno 58 793 91 Úvalno Výzva více zájemcům k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení k veřejné zakázce na výstavbu víceúčelových hřišť

Více

Rohozná 264 V Rohozné IČ Tel., mobil: , DS: tsqbq8v

Rohozná 264 V Rohozné IČ Tel., mobil: , DS: tsqbq8v OBEC ROHOZNÁ 569 72 Rohozná 264 V Rohozné 14. 05. 2018 IČ 00277274 E-mail: info@rohozna.cz Výzva k zadání veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3., zákona č. 137/2006 Sb. Zadavatel: OBEC ROHOZNÁ

Více

Podmínky a požadavky zadavatele

Podmínky a požadavky zadavatele ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: " Rozšíření průmyslové zóny Vrchlabí - jih zhotovitel - Opatření na Vápenickém potoku" zpracovaná dle 44 zákona č.137/2006

Více

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice OBEC VINAŘICE V. ulice 250, 273 07 Vinařice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU MĚSTO BŘIDLIČNÁ Nábřežní 452, 793 51 Břidličná Zadávací dokumentace stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Město Chrastava nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava zateplení fasády, Turpišova

Více

R ~ Rozvojový fond Pardubice a.s., VYZV A K PODANI NABIDKY V RAMCI ZADANI VEREJNE ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU:

R ~ Rozvojový fond Pardubice a.s., VYZV A K PODANI NABIDKY V RAMCI ZADANI VEREJNE ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: R, ", r "v, VYZV A K PODANI NABIDKY V RAMCI ZADANI VEREJNE ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 26/20121RFP "Pardubice, tř. Míru - oprava, rekonstrukce a přístavba č.p. 60 a 450 úprava l.np pro KOH-I-NOOR" 1. Základní

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VI.

DODATEČNÉ INFORMACE VI. DODATEČNÉ INFORMACE VI. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) byly doručeny žádosti o dodatečné

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce ZMĚNA STAVBY STAVEBNÍ ÚPRAVA BUDOVY OBČANSKÉ VYBAVENOSTI Zadavatel : Obec Horrníí Sttrropniice,, Horrníí Sttrropniice

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.06. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh určení dodavatele veřejné zakázky Oprava části fasád administrativní

Více

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na realizaci akce: Rekonstrukce

Více