1. Předmět nájmu: Předmětem nájmu jsou: a) nemovité věci v areálu Městského stadionu Václava Šperla v Dobrušce:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1. Předmět nájmu: Předmětem nájmu jsou: a) nemovité věci v areálu Městského stadionu Václava Šperla v Dobrušce:"

Transkript

1 Město Dobruška, IČ: , se sídlem nám. F. L. Věka 11, Dobruška (dále jen vyhlašovatel ) tímto v souladu 39 odst. 1 zák. č. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, oznamuje záměr pronájmu stánku pro provozování rychlého občerstvení na Městském stadionu Václava Šperla v Dobrušce a vyhlašuje výběrové řízení na určení jeho nájemce. 1. Předmět nájmu: Předmětem nájmu jsou: a) nemovité věci v areálu Městského stadionu Václava Šperla v Dobrušce: a pozemek parc. č. 2251/8, jehož součástí je stavba bez čp/če jiná stavba (stánek pro provozování rychlého občerstvení pozemek parc. č. 2251/9 vše v katastrálním území a obci Dobruška b) movité věci tvořící vybavení stánku a venkovní posezení: 1x konvektor AEG WKL2003 U nástěnný, 1x digestoř MORA OP620 nerez, 1x varná deska MORA OP620 nerez, 1x bojler TO20 20 l, 1x dřez nerez, 1x dvoudřez nerez, 1x police k výdejnímu oknu 120x70x22 cm, 1x pracovní stůl 283x87x60 cm, 1x výčepní pult 215x87x60, 1x rohový prodejní pult 222x87x60-222x87x40,1x police k digestoři 170x44x22, 2x stojan na slunečník 55 V, 4x lavice 200x30 cm se stolem 200x50 cm. Bližší popis: Stánek je součástí pozemku parc. č. 2251/8 v obci a k.ú. Dobruška v areálu Městského stadionu Václava Šperla v Dobrušce (dále jen "stadion"). Jedná se o nově zrekonstruovaný objekt, členěný na prodejní a technickou část, s pergolou. Stánek je napojen na rozvody elektrické energie, vody a na septik a je zabezpečen zabezpečovacím systémem. Pozemek parc. č. 2251/9 se zpevněným povrchem ze zámkové dlažby bude výhradně užíván pro umístění venkovního posezení, jeho část za stánkem lze užívat pro umístění případných dalších zařízení užívaných nájemcem k poskytování občerstvení (např. gril). Pronajímané vybavení stánku je nové. Veškeré dovybavení stánku potřebné k jeho užívání k provozování rychlého občerstvení v souladu s obecně závaznými právními předpisy si zajistí nájemce na své náklady. Nájemci a jeho pracovníkům bude v době provozu stánku umožněno užívat WC pro personál a úklidovou komoru v budově kabin.

2 2. Nájemné a úhrada za služby Vybraný nájemce bude hradit roční nájemné za užívání pozemků a stánku (dále jen "nájemné za stánek") a nájemné za užívání movitých věcí tvořících vybavení stánku a venkovní posezení (dále jen "nájemné za vybavení"). Roční nájemné za stánek bude stanoveno ve výši navržené vybraným účastníkem v jeho nabídce, k níž bude v případě, že vybraný účastník je plátcem DPH, ještě připočítávána DPH v platné zákonné sazbě. Roční nájemné za vybavení bude stanoveno ve výši 1000 Kč + DPH v platné zákonné sazbě. Roční nájemné za stánek (bez DPH) se bude počínaje rokem 2019 každoročně s účinností vždy od 1.1. příslušného roku zvyšovat o míru inflace vyjádřenou přírůstkem průměrného indexu spotřebitelských cen za 12 měsíců posledního kalendářního roku proti průměru 12 měsíců předposledního kalendářního roku zveřejněnou Českým statistickým úřadem. Kromě nájemného bude nájemce hradit úhradu za služby spojené s nájmem - dodávku studené vody a dodávku elektrické energie, a to dle naměřené skutečné spotřeby (podružný vodoměr a podružný elektroměr). 3. Podmínky nájmu Nájemní smlouva uzavřená vyhlašovatelem jako pronajímatelem s vybraným účastníkem jako nájemcem bude obsahovat mimo jiné tyto podmínky: sjednaným účelem nájmu bude provozování rychlého občerstvení, nájem bude sjednán na dobu neurčitou s účinnosti od bude sjednáno právo smluvních stran ukončit nájem bez udání důvodu vždy ke konci kalendářního roku s výpovědní lhůtou nejméně dvou měsíců, bude sjednáno právo smluvních stran předčasně ukončit nájem z důvodu porušování smluvních povinností druhou smluvní stranou nájemce bude oprávněn a povinen poskytovat v předmětu nájmu občerstvení návštěvníkům a uživatelům stadionu v tomto rozsahu (vždy však v pouze v otevíracích hodinách stadionu stanovených jeho návštěvním a provozním řádem, v době konání akcí po celou dobu konání akcí): a) v hlavní sezoně (tj. v období ) - nájemce bude oprávněn poskytovat občerstvení po celou hlavní sezonu, přitom bude povinen poskytovat občerstvení minimálně každý pátek od 16 do 20 hod. a dále o víkendech v době konání akcí na stadionu (zápasy, závody, turnaje apod.) dle písemného rozpisu dodaného pronajímatelem nájemci nejpozději 15 dnů před zahájením hlavní sezony či následně dodatečně písemně oznámených nájemci nejméně 15 dnů před dnem jejich konání. Toto oprávnění poskytovat občerstvení se nevztahuje na akce, pro které Rada města Dobrušky schválí bezplatné zapůjčení prostor Městského stadionu Václava Šperla v Dobrušce. b) ve vedlejší sezoně (tj. v období ) nájemce bude oprávněn a zároveň povinen poskytovat občerstvení v předmětu nájmu pouze v případě konání akcí na stadionu, a to pouze tehdy, bude-li k poskytování občerstvení na příslušné akci odpovědným pracovníkem pronajímatele písemně vyzván nejméně 15 dnů předem.

3 povinnost nájemce provádět na své náklady úklid, údržbu a běžné opravy předmětu nájmu. Za běžné opravy se považují opravy, u nichž náklady na jejich provedení v jednotlivých případech nepřesáhnou Kč. Nájemce nebude provádět opravy předmětu nájmu, na něž se vztahují platné záruky za jakost. povinnost nájemce poskytovat občerstvení návštěvníkům a uživatelům stadionu minimálně v tomto rozsahu sortimentu: a) teplá jídla: minimálně párek v rohlíku, párek na tácek, klobása a hranolky, b) zmrzlina nebo nanuky (v letních měsících), c) nápoje: káva (alespoň 2 druhy), čaj (alespoň 2 druhy), pivo (v souladu s podmínkami zák.č. 65/2017 Sb.), točené limo, džus, minerální voda neochucená, d) drobný potravinářský sortiment obvyklý pro tento typ provozu (cukrovinky apod.), nájemné bude stanoveno způsobem uvedeným v čl. 2 a bude splatné k kalendářního roku, na nějž se platí, a bude hrazeno na základě faktury pronajímatele, úhrada za služby bude stanovena způsobem uvedeným v čl. 2 a bude hrazena na základě faktur vystavovaných pronajímatelemvždy po obdržení vyúčtování dodavatelů příslušných služeb, splatnost faktur bude činit vždy min. 14 dnů, nájemce si vlastním jménem zajisti likvidaci odpadů z jeho činnosti vč. odpadních nádob (ty budou umístěny v předmětu nájmu). Podáním nabídky účastník výběrového řízení tyto podmínky akceptuje. Ostatní smluvní podmínky budou sjednány mezi vyhlašovatelem a vybraným nájemcem. 4. Účast ve výběrovém řízení Výběrového řízení se mohou účastnit fyzické či právnické osoby oprávněné k provozování živnosti hostinská činnost (živnostenské oprávnění bude ověřeno vyhlašovatelem z živnostenského rejstříku). Každý účastník může podat pouze jednu nabídku. Pokud podá více nabídek, budou všechny jeho nabídky vyřazeny a nebudou hodnoceny. 5. Nabídka účastníka výběrového řízení Nabídka účastníka musí být učiněna písemně, v českém jazyce a musí obsahovat: 1. Identifikaci účastníka: a) Fyzická osoba jméno a příjmení, IČ, adresu sídla, adresu pro doručování (je-li odlišná od adresy sídla), telefonní kontakt, e mail (má-li jej). b) Právnická osoba obchodní firma či název, IČ, adresa sídla, doručovací adresa (je-li odlišná od adresy sídla), jméno a příjmení statutárního zástupce, telefonní kontakt, Nabízenou výši ročního nájemného za stánek (viz čl. 2), která musí být uvedena číselně i slovně v Kč, přičemž v případě rozdílu mezi číselnou a slovní hodnotou má přednost uvedená slovní hodnota. (Je-li vybraný nájemce plátcem DPH, bude pronajímatel k této částce ještě připočítávat DPH v platné zákonné sazbě viz čl. 2). Nabízená výše ročního nájemného za stánek musí činit nejméně Kč. 3. Čestné prohlášení účastníka o jeho dosavadních zkušenostech s provozováním obdobného zařízení (nutno uvést konkrétní údaje).

4 4. Čestné prohlášení účastníka o tom, že a) na majetek účastníka nebyl prohlášen konkurz a nebylo proti němu zahájeno insolvenční, konkurzní nebo vyrovnávací řízení; b) účastník nemá v evidenci daní zachycený daňový nedoplatek; c) učastník nemá splatný nedoplatek na pojistném na veřejném zdravotním pojištění nebo na pojistném na sociálním zabezpečení; d) je trestně bezúhonný, tzn. nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin. 5. Datum a podpis účastníka nebo statutárního zástupce právnické osoby. Účastník se upozorňuje, že vyhlašovatel je povinen podle ustanovení zák. č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění, poskytovat na dotaz třetích osob veškeré informace, které jsou obsahem jednotlivých nabídek, s výjimkou chráněných osobních údajů. Podáním nabídky do výběrového řízení účastník tuto skutečnost akceptuje. 6. Vyřazení nabídek Nabídky neobsahující výše uvedené náležitosti a nabídky s navrženou výší ročního nájemného za stánek nižší než je uvedena shora v čl. 5 bodě 2, budou vyřazeny a nebudou posuzovány. Stejně tak budou vyřazeny nabídky doručené po stanoveném termínu pro podávání nabídek. 7. Bližší informace Bližší informace k pronájmu stánku podá pan Jan Jirák, vedoucí org. složky Sportovní zařízení města Dobrušky, tel nebo Ing. Zdeňka Hanousková, vedoucí oddělení majetku města, tel , S nimi je možno domluvit i prohlídku předmětu nájmu. 8. Podávání nabídek: Nabídky se podávají v zalepené obálce s označením Výběrové řízení - pronájem stánku na stadionu v Dobrušce Nabídky lze podávat osobně na podatelnu Městského úřadu Dobruška, nám. F. L. Věka čp. 32, Dobruška, nebo poštou na adresu Město Dobruška, nám. F. L. Věka 11, Dobruška, a to nejpozději do do hodin. V této lhůtě musí být vyhlašovateli nabídky doručeny. 9. Výběr nájemce Vyhlašovatel si vyhrazuje právo vybrat si z předložených nabídek tu, která mu nejvíce vyhovuje. Přitom bude přihlížet k nabídnuté výši nájemného a dosavadním zkušenostem účastníků s provozováním obdobného zařízení. Vyhlašovatel není povinen sdělovat účastníkům odůvodnění svého rozhodnutí.

5 10. Závěrečná ustanovení 1. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo výběrové řízení zrušit bez udání důvodu či odmítnout všechny předložené nabídky, a to až do doby podpisu nájemní smlouvy ze své strany. 2. Účastnící nemají právo na náhradu nákladů spojených s účastí ve výběrovém řízení. 3. O výsledku výběrového řízení budou jeho účastníci písemně vyrozuměni. V Dobrušce dne Ing. Zdeňka Hanousková v.r. vedoucí OMM Vyvěšeno: Sejmuto:

V termínu

V termínu Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení s názvem "ZAJIŠTĚNÍ PROVOZU GASTRO ZAŘÍZENÍ Restaurace Černý potok + bufet lanová dráha A5 Lysá hora" V termínu 1. 10. 2017 30. 9. 2020 Spartak Rokytnice,

Více

OBEC BOŠOVICE. VÁŠ DOPIS ZNAČKY NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE BOŠOVICE Matyáš

OBEC BOŠOVICE. VÁŠ DOPIS ZNAČKY NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE BOŠOVICE Matyáš OBEC BOŠOVICE PSČ 683 55, OKRES VYŠKOV VÁŠ DOPIS ZNAČKY NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE BOŠOVICE Matyáš 29.9.2017 Výběrové řízení na pronájem a provozování Pohostinství na Návsi v majetku obce Bošovice, Náves 291,

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. zastoupené Ing. Janem Rakem ředitelem odboru hospodaření s majetkem MHMP

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. zastoupené Ing. Janem Rakem ředitelem odboru hospodaření s majetkem MHMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA zastoupené Ing. Janem Rakem ředitelem odboru hospodaření s majetkem MHMP VYHLAŠUJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRONÁJEM NEBYTOVÝCH PROSTOR o výměře 475,17 m 2, v objektu č.p. 548, Železná 1,

Více

Výzva k předložení nabídek na. Pronájem jednotlivých prodejních míst v Zoo Hodonín

Výzva k předložení nabídek na. Pronájem jednotlivých prodejních míst v Zoo Hodonín Výzva k předložení nabídek na Pronájem jednotlivých prodejních míst v Zoo Hodonín 1) Vyhlašovatel Zoologická zahrada Hodonín, příspěvková organizace U Červených domků 3529 695 01 Hodonín IČ: 44164289 zastoupená

Více

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 8039 IČ: 70994226, DIČ: CZ70994226 (dále jen vyhlašovatel) vyhlašují opakované

Více

na pronájem prostor bufetu v Areálu mládí

na pronájem prostor bufetu v Areálu mládí Oznámení o konání výběrového řízení na zajištění zájemce o pronájem nemovitosti objektu bufetu v Areálu mládí v obci Provodov, katastrální územní Provodov na Moravě, okres Zlín Obecní úřad Provodov Zastoupený

Více

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B., vložka 8039 IČ: 70994226 DIČ: CZ70994226 (dále jen vyhlašovatel) vyhlašují výběrové

Více

KULTURNÍ CENTRUM TURNOV s.r.o. vyhlašuje ve smyslu zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník (dále jen "Obchodní zákoník ) OBCHODNÍ VEŘEJNOU SOUTĚŽ

KULTURNÍ CENTRUM TURNOV s.r.o. vyhlašuje ve smyslu zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník (dále jen Obchodní zákoník ) OBCHODNÍ VEŘEJNOU SOUTĚŽ KULTURNÍ CENTRUM TURNOV s.r.o. vyhlašuje ve smyslu zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník (dále jen "Obchodní zákoník ) OBCHODNÍ VEŘEJNOU SOUTĚŽ Pronájem a provozování restaurace "Střelnice" Vyhlašovatel:

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ VE VĚCI PRONÁJMU ČÁSTI SPORTOVNĚ REKREAČNÍHO AREÁLU PETYNKA GASTRO ZAŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ VE VĚCI PRONÁJMU ČÁSTI SPORTOVNĚ REKREAČNÍHO AREÁLU PETYNKA GASTRO ZAŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ VE VĚCI PRONÁJMU ČÁSTI SPORTOVNĚ REKREAČNÍHO AREÁLU PETYNKA GASTRO ZAŘÍZENÍ VYHLAŠOVATEL: SNEO, a.s., IČ: 27114112, se sídlem Nad Alejí 1876/2, 162 00 Praha 6 vedený

Více

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 8039 IČ: 70994226, DIČ: CZ70994226 (dále jen vyhlašovatel) vyhlašují výběrové

Více

1. kolo výběrového řízení

1. kolo výběrového řízení Rozdělovník váš dopis značky / ze dne naše značka datum vyřizuje / linka NPS295/2019 9. ledna 2019 Ing. Tomanová 388450242 Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách Správa Národního parku Šumava (dále

Více

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Správa železniční dopravní cesty, státní organizace vyhlašuje veřejnou soutěž na smluvního partnera (nájemce) pro nájem prostor sloužících k podnikání, a to pronájem obchodní jednotky v objektu budovy

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ VE VĚCI PRONÁJMU ČÁSTI SPORTOVNĚ REKREAČNÍHO AREÁLU PETYNKA GASTRO ZAŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ VE VĚCI PRONÁJMU ČÁSTI SPORTOVNĚ REKREAČNÍHO AREÁLU PETYNKA GASTRO ZAŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ VE VĚCI PRONÁJMU ČÁSTI SPORTOVNĚ REKREAČNÍHO AREÁLU PETYNKA GASTRO ZAŘÍZENÍ VYHLAŠOVATEL: SNEO, a.s., IČ: 27114112, se sídlem Nad Alejí 1876/2, 162 00 Praha 6 vedený

Více

#1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ

#1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ #1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ 1597/CPT/2013-CPTM Č.j.: UZSVM/CPT/1413/2013-CPTM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Územní pracoviště České Budějovice, Prokišova

Více

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 8039 IČ: 70994226, DIČ: CZ70994226 (dále jen vyhlašovatel) vyhlašují opakované

Více

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B., vložka 8039 IČ: 70994226, DIČ: CZ70994226 (dále jen vyhlašovatel) vyhlašují výběrové

Více

OBCHODNÍ VEŘEJNOU SOUTĚŽ. na uzavření Smlouvy o pronájmu nebytových prostor za účelem provozování hostinské činnosti v budově "Střelnice"

OBCHODNÍ VEŘEJNOU SOUTĚŽ. na uzavření Smlouvy o pronájmu nebytových prostor za účelem provozování hostinské činnosti v budově Střelnice KULTURNÍ CENTRUM TURNOV, s. r. o. vyhlašuje ve smyslu zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění (dále jen "Obchodní zákoník ) a na základě usnesení Rady města Turnova ze dne 27. 6. 2013

Více

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 8039 IČ: 70994226, DIČ: CZ70994226 (dále jen vyhlašovatel) vyhlašují opakované

Více

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace vyhlašuje veřejnou soutěž na smluvního partnera (nájemce) pro nájem prostor sloužících k podnikání, a to pronájem obchodní jednotky v objektu budovy žst. Čelákovice (nejedná se o veřejnou soutěž o nejvhodnější

Více

VIDA! Gastro v prostorách VIDA! science centra

VIDA! Gastro v prostorách VIDA! science centra VIDA! Gastro v prostorách VIDA! science centra 1. Údaje o zadavateli: Název: Moravian Science Centre Brno, příspěvková organizace Sídlo: Brno, Křížkovského 554/12 Zastoupený: Mgr. Lukášem Richterem, ředitelem

Více

TECHNOLOGICKÉ CENTRUM Hradec Králové z. ú. (dále jen TC HK) vyhlašuje poptávkové řízení na provozovatele občerstvení

TECHNOLOGICKÉ CENTRUM Hradec Králové z. ú. (dále jen TC HK) vyhlašuje poptávkové řízení na provozovatele občerstvení TECHNOLOGICKÉ CENTRUM Hradec Králové z. ú. (dále jen TC HK) vyhlašuje poptávkové řízení na provozovatele občerstvení Název zakázky: Poptávkové řízení na provozovatele občerstvení v prostorách TC HK Datum

Více

Výzva k předložení nabídek na Pronájem jednotlivých prodejních míst v Zoo Hodonín 1) Vyhlašovatel Zoologická zahrada Hodonín, příspěvková organizace U Červených domků 3529 695 01 Hodonín IČ: 44164289 zastoupená

Více

České dráhy, a.s. vyhlašují

České dráhy, a.s. vyhlašují České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B., vložka 8039 IČ: 70994226 DIČ: CZ70994226 (dále jen vyhlašovatel) vyhlašují nezávazné

Více

Výběrové řízení zadávané mimo režim zákona č.134/2016 Sb., kterého se může účastnit právnická osoba či fyzická osoba starší 18 let.

Výběrové řízení zadávané mimo režim zákona č.134/2016 Sb., kterého se může účastnit právnická osoba či fyzická osoba starší 18 let. Výběrové řízení na pronájem a provozování nebytových prostor zaměstnaneckého bufetu v objektu Národního divadla moravskoslezského, ul. Čs. legií 148/14, 701 04 Ostrava Moravská Ostrava. Vyhlašovatel NÁRODNÍ

Více

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Správa železniční dopravní cesty, státní organizace vyhlašuje veřejnou soutěž č.j. 22/2018 na smluvního partnera (nájemce) pro nájem prostor sloužících k podnikání, a to pronájem jednotky v objektu budovy

Více

Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍK V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky

Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍK V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍKŮ V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Vymezení předmětu zadávané zakázky Obchodní podmínky, včetně

Více

IČ: 00551023, DIČ: CZ00551023 Odpovědná osoba: PhDr. Iva Šolcová, ředitelka odboru řízení pomoci z ESF Kontaktní osoba: Ing.

IČ: 00551023, DIČ: CZ00551023 Odpovědná osoba: PhDr. Iva Šolcová, ředitelka odboru řízení pomoci z ESF Kontaktní osoba: Ing. Zadávací dokumentace Název zakázky: Zajištění občerstvení (cateringu) na akce pořádané v rámci programu CIP EQUAL. Zadavatel (zadavatelé): 1. Česká republika - Ministerstvo práce a sociálních věcí Na poříčním

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla pro přípravu a zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Bílina

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla pro přípravu a zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Bílina MĚSTO BÍLINA Břežánská 50/4, PSČ 418 31 Vyhlašuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla pro přípravu a zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Bílina 1. Základní údaje o zadavateli

Více

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice Obec ŽÁRAVICE Žáravice 29 533 16 Vápno u Přelouče IČ: 00274640 Telefon: 466 946 235, e-mail: ou.zaravice@worldonline.cz Kontaktní osoba: Ing. Miroslav Lopatář - starosta, telefon 777 946 235 (dále jen

Více

Výběrové řízení na pronájem nebytových prostor ve Velkém Šenově

Výběrové řízení na pronájem nebytových prostor ve Velkém Šenově Výběrové řízení na pronájem nebytových prostor ve Velkém Šenově (toto výběrové řízení nepodléhá úpravě zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění) ZÁKLADNÍ PODMÍNKY: RM 57/I/8 ze dne

Více

PODMÍNKY pro veřejnou soutěž

PODMÍNKY pro veřejnou soutěž Správa železniční dopravní cesty, státní organizace se sídlem Praha 1 - Nové Město, Dlážděná 1003/7, PSČ 11000 IČO: 70994234, DIČ: CZ70994234 zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Vedoucí útvaru: Mgr. Pavel Zemánek, MBA, LL.M. tel.: 532 232 945, 001, fax: 543 211 185 e-mail: pavel.zemanek@fnbrno.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK S NÁZVEM: PRONÁJEM A PROVOZOVÁNÍ HOSTINCE V OBCI TUKLATY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK S NÁZVEM: PRONÁJEM A PROVOZOVÁNÍ HOSTINCE V OBCI TUKLATY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK S NÁZVEM: PRONÁJEM A PROVOZOVÁNÍ HOSTINCE V OBCI TUKLATY 1. INFORMACE O ZADAVATELI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Název zadavatele: Obec Tuklaty Sídlo zadavatele: Zastoupený: Tuklaty, Na Valech

Více

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace vyhlašuje veřejnou soutěž na smluvního partnera (nájemce) pro nájem prostor sloužících k podnikání, a to pronájem prostoru v žst. Praha Vršovice, Benešov, Rakovník. (nejedná se o veřejnou soutěž o nejvhodnější

Více

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR č. 06B/09/2015. pronájmu bytu výběrovým řízením BYT č. 4 NÁM. JIŘÍHO Z PODĚBRAD č.p. 239 V HOŘICÍCH. a současně vypi suje

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR č. 06B/09/2015. pronájmu bytu výběrovým řízením BYT č. 4 NÁM. JIŘÍHO Z PODĚBRAD č.p. 239 V HOŘICÍCH. a současně vypi suje MĚSTO HOŘICE náměstí Jiřího z Poděbrad 342, PSČ: 508 19 Hořice, IČ: 002 71 560 tel: 492 105 411, fax: 493 623 183, e-mail: mesturad@horice.org oznamuje na základě usnesení Rady města Hořice č. RM/19/18/2015

Více

zveřejňuje v souladu s ust. 39 odst. 1 zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, záměr pronajmout nebytové prostory

zveřejňuje v souladu s ust. 39 odst. 1 zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, záměr pronajmout nebytové prostory MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR KULTURY, DOMINIKÁNSKÉ NÁM. 3, 601 67 BRNO zveřejňuje v souladu s ust. 39 odst. 1 zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, záměr pronajmout nebytové prostory

Více

PODMÍNKY. výběrového řízení

PODMÍNKY. výběrového řízení Lesy města Brna, a.s. Křížkovského 247, 664 34 Kuřim IČ: 60713356 výběrové řízení k uzavření smlouvy o nájmu nemovitosti v k. ú. Kníničky PODMÍNKY výběrového řízení VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Článek 1 Účel výběrového

Více

AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE, Divadelní fakulta. v y h l a š u j e

AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE, Divadelní fakulta. v y h l a š u j e AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE, Divadelní fakulta se sídlem: Karlova 26, 110 00 Praha 1 v y h l a š u j e podle 281 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. - obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Obchodní

Více

OBCHODNÍ DVOUKOLOVOU VEŘEJNOU SOUTĚŽ

OBCHODNÍ DVOUKOLOVOU VEŘEJNOU SOUTĚŽ MUZEUM UMĚNÍ OLOMOUC, státní příspěvková organizace Vyhlašuje ve smyslu zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen OZ) OBCHODNÍ DVOUKOLOVOU VEŘEJNOU SOUTĚŽ Pronájem a provozování prostoru kavárny

Více

Ostravská univerzita v Ostravě. výzvu k podání nabídky. Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje

Ostravská univerzita v Ostravě. výzvu k podání nabídky. Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje výzvu k podání nabídky na realizaci zakázky Dodávka služeb souvisejících s konzultační, poradenskou a školící činností při řešení projektu č. Modulární systém studijních

Více

Město Šluknov oznamuje

Město Šluknov oznamuje Město Šluknov oznamuje v souladu s ustanovením 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění Záměr pronájmu nemovitého majetku z vlastnictví Města Šluknov Soubor místností nacházejících

Více

Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012

Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012 Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012 Obec Velká Kraš jako provozovatel koupaliště ve Velké Kraši zastoupená : Vlastou Kočí, starostkou

Více

Národní památkový ústav vyhlašuje ve smyslu zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen OZ )

Národní památkový ústav vyhlašuje ve smyslu zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen OZ ) Národní památkový ústav vyhlašuje ve smyslu zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen OZ ) VEŘEJNOU SOUTĚŽ O NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY O PRONÁJMU KIOSKU U SH TROSKY PODMÍNKY SOUTĚŽE

Více

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Zadávací dokumentace (ZD) je vypracována jako podklad pro podání nabídek dodavatelů v rámci výběrového řízení na veřejnou

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Vyhlašuje veřejnou soutěž č. 10 na smluvního partnera (nájemce) pro nájem prostor sloužících k podnikání, a to pronájem obchodní jednotky č. 93 v objektu

Více

Smlouva o podnájmu prostor a prodeji produktů. Sportovní areál Ještěd, a.s.

Smlouva o podnájmu prostor a prodeji produktů. Sportovní areál Ještěd, a.s. Smlouva o podnájmu prostor a prodeji produktů Uzavřená mezi Sportovní areál Ještěd, a.s. Se sídlem Jablonecká 41/27, Liberec V Kristiánov, PSČ 460 01 IČ 25 43 79 41 DIČ: CZ 25 43 79 41 Společnost zapsaná

Více

zveřejňuje Předmětné prostory budou pronajaty na dobu určitou od do

zveřejňuje Předmětné prostory budou pronajaty na dobu určitou od do Muzeum města Brna, příspěvková organizace, Špilberk 210/1, 662 24 Brno zveřejňuje v souladu s ust. čl. IX písm. m) Zřizovací listiny Muzea města Brna, příspěvkové organizace, záměr pronajmout prostory

Více

ÚDRŽBA, PROVOZ A OPRAVY VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ OBCE KAČICE

ÚDRŽBA, PROVOZ A OPRAVY VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ OBCE KAČICE ZADAVATEL: Obec Kačice Se sídlem: Masarykova 20, 273 04 Kačice IČ: 002 34 494 Bankovní spojení: KB Kladno, č.ú. 4121-141/0100 zastoupená: Vítem Kolmanem, starostou Č.j. 200/Ko 0BVÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

OBEC ČÍMĚŘ. Dodatek č. 1

OBEC ČÍMĚŘ. Dodatek č. 1 OBEC ČÍMĚŘ Dodatek č. 1 KE VNITŘNÍ SMĚRNICI č. 2/2007 P R O EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZA KÁZE K A ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZE K MALÉHO R O ZS A HU OBCÍ ČÍMĚŘ ze dne 1.9.2007 čl. I. Tímto dodatkem se mění ustanovení

Více

AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE, Divadelní fakulta. v y h l a š u j e

AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE, Divadelní fakulta. v y h l a š u j e AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE, Divadelní fakulta se sídlem: Karlova 26, 110 00 Praha 1 v y h l a š u j e podle 281 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. - obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Obchodní

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace vyhlašuje veřejnou soutěž na smluvního partnera (nájemce) pro nájem prostor sloužících k podnikání, a to pronájem obchodní jednotky v objektu budovy žst. Praha Klánovice (nejedná se o veřejnou soutěž o

Více

O B EC O k ř í n e k. Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl.1 Předmět úpravy a působnost

O B EC O k ř í n e k. Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl.1 Předmět úpravy a působnost O B EC O k ř í n e k Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Čl.1 Předmět úpravy a působnost 1.1. Tato směrnice je vnitřním předpisem obce OKŘÍNEK jakožto veřejného zadavatele, a upravuje

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Víceúčelová

Více

VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 1/2014

VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 1/2014 VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 1/2014 SMĚRNICE PRO EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK A ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU MĚSTYSE PŘÍDOLÍ Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

podrobné informace pro zadávací řízení na projektové práce na lávku pro pěší

podrobné informace pro zadávací řízení na projektové práce na lávku pro pěší podrobné informace pro zadávací řízení na projektové práce na lávku pro pěší podkladové materiály: - situace 1:1000 (vrátnice,, čp.65, vodoteč, ulice, mostek, trafostanice) - průzkumy (stávající od Ing.Zobačové)

Více

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín VNITŘNí SMĚRNICE č.4/2013 Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst.6 zák.č.

Více

- ODBOR KULTURY MAGISTRÁTU MĚSTA BRNA, DOMINIKÁNSKÉ NÁM. 3, BRNO

- ODBOR KULTURY MAGISTRÁTU MĚSTA BRNA, DOMINIKÁNSKÉ NÁM. 3, BRNO - ODBOR KULTURY MAGISTRÁTU MĚSTA BRNA, DOMINIKÁNSKÉ NÁM. 3, 601 67 BRNO zveřejňuje v souladu s ust. 39 odst. 1 zák. č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, záměr pronajmout

Více

Gymnázium Chodovická 2250, Praha 9 - Horní Počernice

Gymnázium Chodovická 2250, Praha 9 - Horní Počernice Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním ZADAVATEL: Název: Obec Lhota - Vlasenice Sídlo: Vlasenice 18, 394 70 Lhota Vlasenice IČO:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Poskytování technické podpory na akcích pořádaných městskou částí Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR )

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 3 v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, následující poptávku: Nákup stroje pro zimní údržbu chodníků komunální

Více

Ostraha majetku v areálu Lázně Kyselka

Ostraha majetku v areálu Lázně Kyselka MĚSTO BÍLINA Břežánská 50/4, PSČ 418 31 vyzývá k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu zadávané ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla pro přípravu a zadávání veřejných zakázek malého

Více

Kontaktní osoba: Michal Matoušek, tel: , Dále jen Zadavatel

Kontaktní osoba: Michal Matoušek, tel: ,   Dále jen Zadavatel Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení s názvem "PROVOZOVÁNÍ LYŽAŘSKÉ ŠKOLY PRO ZIMNÍ STŘEDISKO HORNÍ DOMKY, ZAJIŠTĚNÍ PROVOZU DĚTSKÉHO POJÍZDNÉHO PÁSU A DĚTSKÉHO KOUTKU V termínu 1. 12. 2017

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO držitel akreditace DIAS a certifikace ISO 9001 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Sekretariát: Tel.: 532 232 001 Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 Naše zn.: 2018/ 163236 /FNBRNO

Více

KOMPRESOR NA PLNĚNÍ LAHVÍ PRO JSDH PRAHA-CHODOV. Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky:

KOMPRESOR NA PLNĚNÍ LAHVÍ PRO JSDH PRAHA-CHODOV. Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky: M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 1 1 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého rozsahu dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve

Více

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace vyhlašuje veřejnou soutěž na smluvního partnera (nájemce) pro nájem prostor sloužících k podnikání, a to pronájem obchodní jednotky v objektu budovy žst. Praha Libeň (nejedná se o veřejnou soutěž o nejvhodnější

Více

Rekonstrukce bytu č.p. 40, Svitávka

Rekonstrukce bytu č.p. 40, Svitávka Výzva k podání cenové nabídky č.j. 155/2014 Veřejná zakázka malého rozsahu dle 18, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na stavební práce, v platném znění, v souladu s ustanovením 6 zákona

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 539 ze dne Výběrové řízení na prostory budovy Husitská 7/1050, Praha 3

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 539 ze dne Výběrové řízení na prostory budovy Husitská 7/1050, Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 539 ze dne 21.08.2019 Výběrové řízení na prostory budovy Husitská 7/1050, Praha 3 Rada městské části I. p o v ě ř u j e 1. Ing. Pavla Hájka, vedoucího

Více

Výběrové řízení zadávané mimo režim zákona č.134/2016 Sb., kterého se může účastnit právnická osoba či fyzická osoba starší 18 let.

Výběrové řízení zadávané mimo režim zákona č.134/2016 Sb., kterého se může účastnit právnická osoba či fyzická osoba starší 18 let. Výběrové řízení na pronájem a provozování nebytového prostoru Divadelního klubu v objektu Národního divadla moravskoslezského, ul. Čs. legií 148/14, 701 04 Ostrava Moravská Ostrava. Vyhlašovatel NÁRODNÍ

Více

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

Rada městské části Praha - Běchovice

Rada městské části Praha - Běchovice vyhlašuje veřejnou nabídku na výběr nájemce části areálu "Park Běchovice 2006" (dále jen Park) v katastrálním území Běchovice. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou 1 roku s právem nájemce na prodloužení

Více

Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobního vozidla pro realizaci projektu

Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobního vozidla pro realizaci projektu Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobního vozidla pro realizaci projektu Práce 2007 Číslo: PRÁCE 01/06 Název programu: (JPD 3, OP RLZ, CIP EQUAL): Název zadavatele: Identifikace zadavatele (sídlo,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název projektu: Registrační číslo: Pořízení automobilů pro terénní služby Ledax o.p.s. 013D312005402 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE) Veřejné zakázky malého rozsahu zadávané mimo působnost zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (ZZVZ) Název veřejné zakázky: Obnova alejí v katastru

Více

ZOOLOGICKÁ ZAHRADA OSTRAVA příspěvková organizace

ZOOLOGICKÁ ZAHRADA OSTRAVA příspěvková organizace Veřejná soutěž o nejvýhodnější nabídku na provozovatele (nájemce) občerstvení u Pavilonu evoluce v Zoologické zahradě Ostrava, příspěvkové organizaci Zoologická zahrada Ostrava, se sídlem Michálkovická

Více

Zpracování předprojektové studie pro rekonstrukci kuchyně, výdejny a zázemí kuchyně. Střední průmyslové školy stavební Pardubice

Zpracování předprojektové studie pro rekonstrukci kuchyně, výdejny a zázemí kuchyně. Střední průmyslové školy stavební Pardubice Střední průmyslová škola stavební Pardubice Sokolovská 150, 533 54 Rybitví vyzývá v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách k podání nabídky na výběr dodavatele na veřejnou zakázku malého

Více

VYHLAŠUJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRONÁJEM ČÁSTI SPORTOVNĚ-REKREAČNÍHO AREÁLU PETYNKA ZA ÚČELEM PROVOZU DĚTSKÉHO KOUTKU

VYHLAŠUJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRONÁJEM ČÁSTI SPORTOVNĚ-REKREAČNÍHO AREÁLU PETYNKA ZA ÚČELEM PROVOZU DĚTSKÉHO KOUTKU SNEO, a.s. zastoupená: se sídlem Nad Alejí 1876/2, 162 05 Praha 6, IČ: 27114112, zapsaná v OR u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 9085 Tomášem Jílkem, předsedou představenstva Ing. Petrem Macháčkem,

Více

Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011

Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011 Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 6 zákona č.

Více

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace

Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Vyhlašuje veřejnou soutěž č. 66 na smluvního partnera (nájemce) pro nájem nebytových prostor, a to pronájem kancelářských prostor v objektu budovy žst.

Více

Zadání poptávkového řízení

Zadání poptávkového řízení Zadání poptávkového řízení Zadavatel: Domov u fontány zastoupený Ing.Zdeňkem Slováčkem, ředitelem Domova u fontány Libušina 1060, 535 16 Přelouč IČ 711 76 225 Předmět veřejné zakázky: Dodávka a instalace

Více

Střední škola a základní škola Tišnov, příspěvková organizace nám. Míru 22, Tišnov Ing. Rudolf Mašek, ředitel

Střední škola a základní škola Tišnov, příspěvková organizace nám. Míru 22, Tišnov Ing. Rudolf Mašek, ředitel Tišnov dne 30. 4. 2018 Věc: VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ A ODPADŮ Zadavatel: Název: se sídlem: zástupce: IČO: 000 53 198 bankovní spojení: Komerční

Více

O B E C H O V O R Č O V I C E

O B E C H O V O R Č O V I C E O B E C H O V O R Č O V I C E Obec Hovorčovice, se sídlem Revoluční 33, 250 64 p. Měšice, okr. Praha - východ vyhlašuje poptávkové řízení na dodavatele technologie bezdrátového veřejného rozhlasu v obci

Více

Dobrovolný svazek obcí ORP Příbram (dále jen svazek) ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění stanoví

Dobrovolný svazek obcí ORP Příbram (dále jen svazek) ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění stanoví Vnitřní směrnice Číslo: 5 Počet stran: 3 Zpracovala: Balounová Datum vydání 1.11.2015 Účinnost od 1.11.2015 Organizace: Dobrovolný svazek obcí ORP Příbram Zámeček-Ernestinum Tyršova 106 261 01 Příbram

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Smlouva o nájmu budovy k rekreaci. (jméno a příjmení, nebo název/obchodní firma)

Smlouva o nájmu budovy k rekreaci. (jméno a příjmení, nebo název/obchodní firma) Smlouva o nájmu budovy k rekreaci Pronajímatel poskytovatel (jméno a příjmení, nebo název/obchodní firma) (bydliště, nebo sídlo) (předmět podnikání) (IČO) Nájemce spotřebitel (jméno a příjmení, nebo název/obchodní

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno 42138/B/2016-HMSO Č.j.: UZSVM/B/32838/2016-HMSO Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, Brno 602 00 Oznámení o výběrovém řízení č. B/19/16 a jeho podmínkách

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK OPRAVA POVRCHU A ODVODNĚNÍ MK KAMBERK. Obec Kamberk Kamberk Louňovice pod Blaníkem IČ:

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK OPRAVA POVRCHU A ODVODNĚNÍ MK KAMBERK. Obec Kamberk Kamberk Louňovice pod Blaníkem IČ: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK OPRAVA POVRCHU A ODVODNĚNÍ MK KAMBERK 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE: Kamberk 71 257 06 Louňovice pod Blaníkem IČ: 00 233 081 statutární zástupce: Ing. Alena Jenšíková, starostka

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Podklad pro zpracování nabídek veřejné zakázky Dodávka notebooků a softwaru a vytvoření výukového softwaru, která se týká projektu s registračním číslem CZ.1.07/1.1.06/01.0111 Rozšířená

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Centrum pobytových a terénních sociálních služeb Zbůch PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k účasti na veřejné zakázce malého rozsahu při zachování principů stanovených v ustanovení

Více

Knihovna města Hradce Králové

Knihovna města Hradce Králové Knihovna města Hradce Králové VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (POŽADAVKY A PODMÍNKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY) Knihovna města Hradce Králové tímto vyzývá v souladu s ustanovením 27 zákona

Více

ÚPRAVA VSTUPU DO OBJEKTU KŘEJPSKÉHO Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky:

ÚPRAVA VSTUPU DO OBJEKTU KŘEJPSKÉHO Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky: M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 1 1 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého rozsahu dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č.2 Tato zadávací dokumentace vymezuje předmět veřejné zakázky a stanovuje technické specifikace a další podmínky pro předmětnou zakázku a zadávací řízení. A. Identifikace

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Chodník a přechod pro chodce u školy - Chodová Planá Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016

Více

MČ Praha 20 Horní Počernice

MČ Praha 20 Horní Počernice Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.02.3.X/0.0/0.0/18_063/ Název projektu:

Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.02.3.X/0.0/0.0/18_063/ Název projektu: Oznámení a zadávací dokumentace obsahující zadávací podmínky pro zakázku zadávanou dle ust. 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ) jako veřejná zakázka

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

Obec Čakov, Čakov 19, 373 84 Dubné VÝZVA. k podání cenové nabídky na

Obec Čakov, Čakov 19, 373 84 Dubné VÝZVA. k podání cenové nabídky na Obec Čakov, Čakov 19, 373 84 Dubné VÝZVA k podání cenové nabídky na dodávku stavebních prací (tesařské, klempířské a pokrývačské) včetně stavebního materiálu na akci "Oprava krovů a střech hospodářských

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace 1. Název zakázky: Dodávka vzdělávacích modulů pro projekt Podnikatelská Akademie pro personální řízení 2. Zadavatel: Název: Hospodářská komora České republiky Sídlo: Freyova 27, 190

Více