Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů"

Transkript

1 Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů Výroční zpráva za rok 2006

2 Organizační struktura SNĚM DU Všichni členové starší 16-ti let RADA DU Jan Homolka - předseda DU Petr Asszonyi - místopředseda DU Pavel Benák David Kubíček Petr Kučera Šimon Pokorný Zaregistrované skupiny k DS 2 kolektivní členové Předseda DU Tajemník pro dorost CB Jan Homolka Zaregistrovaní členové k k členů V roce 2006 proběhly volby do Rady DU Radek Kalenský už nechtěl znovu kandidovat pro své zaneprázdnění v organizaci AWANA a Jiří Pína protože končí s prací vedoucího dorostu v Praze Smíchov. Místo nich byli zvoleni Pavel Benák a David Kubíček. Oběma odstupujícím radním chceme všichni poděkovat za jejich práci a obětavost. RDU se sešla v uplynulém roce ke svým poradám pětkrát. Připravovala akce pořádané ústředím DU. V roce 2006 se přihlásil nový kolektivní člen Elim Písek. V současné době jsou dva kolektivní členové Elim Písek a Ambassadors in Sport Praha. Kromě RDU je zde celá řada spolupracovníků, kteří se podílejí na pořádání akcí, na kurzech a na chodu DU.

3 Hlavní činnosti DU pracuje na celostátní úrovni hlavně na poli vzdělávání a celostátních akcích pro dorostence na regionální úrovni působí dorostové skupiny, které pracují přímo s dorostenci Celostátní činnost Tato činnost slouží jednak ke vzdělávání vedoucích a pomoc v jejich činnosti. Proto pořádáme již tradičně kurzy kterými jsou: Tábornická škola Podzimní setkání vedoucích Rádcovská škola I a II Školení hlavních vedoucích táborů Přímo pro dorostence pořádáme: Biblickou stezku regionální kolo (prostřednictvím ředitelů jednotlivých regionů) Biblickou stezku finále závodu tříčlenných hlídek Fotbalový turnaj dorostenců Pro potřebu DS vytváříme materiálovou základnu určenou pro práci s dorostem Současně je pro dorostence vydáván Dorošťák, který jim pomáhá hlavně při přípravě na Biblickou stezku a přináší zajímavosti z dorostové činnosti. Pro ostatní NNO nabízíme kolektivní členství, které jim pomáhá při jejich činnosti Regionální úroveň Zastřešujeme registrované DS v oblasti vzdělávání a dotační politiky DS celoročně pracují ve svých městech v Trutnově, Praze (4 skupiny), Brně (3 skupiny), Písku, Liberci, Havlíčkově Brodě, Kyjově, České Třebové, Letovicích, Hradci Králové, Ostravě, Frýdku Místku, Pardubicích, Havířově, Třebíči, Českých Budějovicích, České Skalici a Ústí n. Labem Pořádají výlety a víkendové akce Pořádají tábory Spolupořádají regionální závod tříčlenných hlídek Biblickou stezku Tyto akce jsou otevřeny všem dětem, tedy i nečlenům DS.

4 Cílové skupiny Dorostová unie není uzavřenou organizací. Jejích akcí se může zúčastnit každý, kdo o ně projeví zájem. Kurzy jsou pravidelně nabízeny širokému okruhu dětských organizací a pracovníkům s dorostenci. Tak tomu bylo i v roce Našich kurzů se zúčastnilo 60% neorganizovaných vedoucích a nebo vedoucích z jiných dětských organizací. Protože jeden z hlavních důrazů práce DU je křesťanská výchova, jedná se většinou o vedoucí z křesťanských organizací a nebo společenství v ČR. Přímá práce s dětmi jak na celostátní, tak na regionální úrovni je rovněž otevřena všem dětem, které projeví zájem. Že je mezi neorganizovanými dětmi o tuto činnost zájem, o tom svědčí jejich počet. V roce byl podíl neorganizovaných dětí 65 %. Aktivity skupin se soustředí na širokou škálu sociálních skupin dětí. Jsou určené jak zdravým, tak i zdravotně či jinak handicapovaným dětem. Mezi hlavní cíle patří náplň volného času dětí. Pravidelným scházením a výchovou na základě křesťanské etiky pomáháme budovat jejich charakter. Nedílnou součástí je také ekologická, společenská a osobní výchova. Dbáme také na dostatek pohybových aktivit.

5 Propagace a prezentace na veřejnosti roce 2006 se nepodařilo zprovoznit nové stránky DU. Stále hledáme správce, který by se staral o stránky, aby byly aktuální a přinášely lidem potřebné aktuální informace a současně odpovídaly současnému trendu webových stránek. Přesto se snažíme aktualizovat aspoň stávající stránky Pozvánky. Nejběžnější formou propagace akcí je rozesílání pozvánek, propozic a pokynů k jednotlivým akcím pomocí u. Prezentace při akcích. Akce jsou inzerovány a prezentovány v rámci konferencí a pastorálek Církve bratrské. Časopis. Časopis byl vydáván v minulém roce pro potřeby výuky a přípravy na Biblickou stezku. Nedaří se naplnit plán vydávat časopis pravidelně Každé tři měsíce dáváme příspěvek do časopisu Brána, kde máme rezervovánu jednu dvoustranu.

6 Vzdělávání vedoucích Jako každý rok připravila DU řadu kurzů pro vedoucí skupin pracujících s dětmi. Tyto kurzy sloužily ke vzdělávání, předávání zkušeností a také k navázání osobních kontaktů. Celkově se projevoval menší zájem o tyto kurzy z důvodu časového vytížení a případně jiných aktivit vedoucích. Leden 2006 Instruktorský tým. Sešli se pozvaní vedoucí dorostů, aby si sami ujasnili svoje zapojení do práce ve vedení DU a hledali cestu k rozšíření a zefektivnění práce na úseku vzdělávání, propagace DU a přímé práce s dětmi Setkání se zúčastnilo 11 lidí Duben 2006 Tábornická škola s tématem : Učit se, učit se, učit se Kurz byl pro značné množství akcí na jaře pouze dvoudenní (pátek, sobota). Sešli jsme se v Havlíčkově Brodě. Na programu byly například přednášky pastorace dětí na táboře, vývojová psychologie, učednický model práce v dorostech. Součástí byla také výměna zkušeností a programů Kurzu se zúčastnilo 29 lidí. Srpen 2006 Rádcovská škola I a II. Již 8. ročník tohoto kurzu pro začínající vedoucí se uskutečnil opět ve Křtinách. V prostředí Moravského krasu se mladí pracovníci seznámili se základy práce a ujasnili si své postavení a úkoly. Kurzu se zúčastnilo 18 vedoucích a 12 vyučujících Říjen 2006 Podzimní setkání. Téma bylo Starý zákon a zvěst stvoření z pohledu dneška I přes značnou propagaci a atraktivní přednášející se ve stanoveném termínu přihlásili pouze tři lidé a proto byl tento kurz odvolán.

7 Celostátní dorostenecké akce Jako každý rok pořádalo ústředí DU letos akce pro dorostence Květen Červen Biblická stezka. V roce 2006 proběhl již 9. ročník celostátního znalostně orientačního závodu tříčlenných hlídek s názvem Biblická stezka. Tento závod je pořádaný ve dvou kolech (regionální a finále). Tématem letošního ročníku byla kniha Bible 1. Mojžíšova. K tomu vyšla dvě čísla časopisu. Tento závod nabývá stále na větší popularitě a prestiži. Stále další kolektivy dětí se k němu připojují. Mohou se ho zúčastnit jak registrované skupiny DU, tak jakýkoliv kolektiv pracující s dětmi. Letošního ročníku se zúčastnilo více než 500 dětí a jejich vedoucích. Finále proběhlo v krásném areálu ČCE v Bělči nad Orlicí. Listopad - 2. ročník Fotbalového turnaje dorostenců V roce 2006 jsem tentokrát uspořádali sálový turnaj v Trutnově. Jako tradičně jsme ve spolupráci s Ambassadors in Sport připravili hry, tréninky, soutěže a duchovní programy, které vyplnily celý víkend. Tohoto turnaje se zúčastnilo 75 dorostenců z jedenácti míst a 26 vedoucích a trenérů. Ukazuje se velký zájem o tuto akci a proto v ní budeme pokračovat.

8 Činnost dorostových skupin Základem činnosti DU je práce s dětmi v Dorostových skupinách. Tato práce je otevřena jak členům, tak nečlenům DU. Celoroční činnost je zaměřena na pravidelné schůzky, které se pořádají jednou týdně. Činnost skupin je otevřená, to znamená, že není podmínkou pravidelná docházka a schůzky na sebe navazují volně. Tím jsou otevřené dveře pro děti, které nejsou zvyklé účastnit se pravidelně, či si těžko přivykají pravidelné docházce. Cílem výchovy ve skupinách je pomoc dětem orientovat se v dnešní nelehké době, vytváření lidských osobností se silným morálním charakterem a jejich zakotvení v křesťanské etice. Současně s tím vytváříme kamarádské prostředí, kam se děti těší a nevyhledávají nebezpečnou zábavu na ulici. Pro děti z křesťanských rodin vytváříme podmínky pro rozvoj jejich osobního vztahu k Bohu. Kromě oblasti duchovní a duševní je činnost oddílů charakterizována pestrou nabídkou sportovních, dovednostních, kulturních a jiných zájmových aktivit. Nedílnou součástí činnosti skupin jsou vícedenní akce (tzv.víkendovky) a tábory (zimní a letní). Význam vícedenních akcí spočívá především v možnosti prožití zajímavých aktivit uprostřed dobrého kolektivu. Při těchto akcích je větší prostor pro budování sociálních vazeb a správných lidských návyků. Vznikají přátelství, která jsou důležitá pro překonávání období dospívání. Děti mohou nalézat ve vedoucích dobré životní vzory a vyhnout se tak nesprávným návykům, které často vidí okolo sebe a ve sdělovacích prostředcích. Pod patronací DU bylo v roce 2006 zorganizováno 24 tábory a na dalších 22 táborech se spolupodílela. Těmito tábory bylo zasaženo více než 1200 dětí. Dále se v roce 2006 uskutečněilo 75 krátkodobých akcí (víkendovek a výletů) na kterých bylo celkem 1400 dětí.

9 Aktivity skupin v roce 2006 výběr 001 Trutnov dorostové narozeniny Počet účastníků zimní prázdniny BS region BS finále Letní tábor Dorvík Fotbalový turnaj Vánoce v Úpici Vánoce v Trutnově 005 Liberec Počet účastníků Stavby sněhuláků Běžky-přes Jizerky Grabštejn brigáda Velikonoce mise Ralsko Tábor Chyňava generální úklid Grabštejně Dobytí Mount Ještěd adventní neděle Havlíčkův Brod Počet účastníků Víkend s Třebíčí V H.Brodě Dýchánek H.Brod Zimní lyžařský pobyt v Bystrém Velikonoční honička H.Brod Sportovní den H.Brod BS regionální H.Brod Tábor Hodkov Vzpomínání na tábor H.Brod Vzpomínání na cca tábor pro rodiče Víkend Orlovy Víkend H.Brod Vánoční program Havlíčkův Brod 008 Soukenická cca Počet účastníků Lezecká stěna Tiché údolí Trhové Sviny Povídání o táboře Silvestr Tábor dorostový Silvestr

10 Aktivity skupin v roce výběr 009 Česká Třebová Výlet do multikina v Brně Porada vedoucích Biblická stezka TRUTNOV Letní tábor Narnie 2.díl Víkendovka v Mladkově Prezentace dorostu ve sboru Počet účastníků Květen Vánoční besídka Hradec Králové Počet účastníků Veselé mlsání v maskách Film na přání Zájezd na hory Velikonoční dílna Výlet do Olomouce Tábor Výlet do Slatiňan Sporty Adventní dílna Letovice Počet účastníků Bazén Boskovice Biblická stezka reg. kolo Biblická stezka finále Přípravná víkendovka na puťák Tábor Křižánky Putovní tábor Lúčanská Fatra Bazén Boskovice Třebíč Počet účastníků Víkendovka Víkednovka Víkendovka Víkendovka Tábor Víkendovka Víkendovka Víkendovka Fotbalový turnaj Trutnov Nacvičování na vánoce

11 Aktivity skupin v roce výběr 018 Žižkov Počet účastníků Letní tábor Podzimní pobyt Krkonoše Brno VD Počet účastníků Velikonoční beránek Lesní brigáda Grilování na závěr školního roku Tábor Třídeňák filmový festival Zimní akce (Třemešná) Jednodenní výlety Šeberov Počet účastníků Akce kola Letní tábor Akce Písek

Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů o.s.

Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů o.s. Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů o.s. Výroční zpráva za rok 2008 Organizační struktura SNĚM Všichni výchovní pracovníci starší 16-ti let RADA Jan Homolka - předseda Petr Asszonyi - místopředseda

Více

Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s.

Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s. Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s. Výroční zpráva za rok 2009 Organizační struktura SNĚM Všichni výchovní pracovníci starší 17-ti let RADA Jan Homolka - předseda Petr Asszonyi - místopředseda

Více

Pozvánka na snídani. Strakonice 13. srpna 2013, od 7.00 hodin. Vážení zákazníci, zveme Vás na snídani s firmou. www.pechasan.cz

Pozvánka na snídani. Strakonice 13. srpna 2013, od 7.00 hodin. Vážení zákazníci, zveme Vás na snídani s firmou. www.pechasan.cz Strakonice 13. srpna 2013, od 7.00 hodin Písecká 1115, Strakonice 386 01, tel.: 383 411 511 Třeboň 16. srpna 2013, od 7.00 hodin Novohradská 226, Třeboň 379 01, tel.: 739 531 067 Velké Meziříčí 19. srpna

Více

Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s.

Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s. Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s. Výroční zpráva za rok 2010 1 Organizační struktura SNĚM Všichni výchovní pracovníci starší 17-ti let RADA Jan Homolka - předseda Petr Asszonyi - místopředseda

Více

Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů

Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů Výroční zpráva za rok 2004 Organizační struktura SNĚM DU Všichni členové starší 16-ti let RADA DU Petr Asszonyi - předseda DU Jan Homolka - místopředseda DU

Více

Výroční zpráva Ambassadors o. s.

Výroční zpráva Ambassadors o. s. 2012 Výroční zpráva Ambassadors o. s. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření občanského sdružení Ambassadors o.s. za rok 2012. Seznam aktivit a lidí podílejících na činnosti sdružení. Poslední úprava

Více

Návrhy ze sborů a návrhy na změnu Církevního zřízení k projednání na 1. zasedání 48. konventu Královéhradeckého seniorátu ČCE

Návrhy ze sborů a návrhy na změnu Církevního zřízení k projednání na 1. zasedání 48. konventu Královéhradeckého seniorátu ČCE Návrhy ze sborů a návrhy na změnu Církevního zřízení k projednání na 1. zasedání 48. konventu Královéhradeckého seniorátu ČCE 1. Návrhy na změnu Církevního zřízení CZ 23 Do CZ 23 se vkládá nový odst. 6

Více

Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s.

Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s. Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s. Výroční zpráva za rok 2014 1 Organizační struktura SNĚM DU Všichni výchovní pracovníci starší 17-ti let NOVĚ ZVOLENÁ RADA DU Jan Homolka - předseda DU

Více

Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s.

Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s. Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s. Výroční zpráva za rok 2013 1 Organizační struktura SNĚM DU Všichni výchovní pracovníci starší 17-ti let RADA DU Jan Homolka - předseda DU Petr Asszonyi

Více

Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s.

Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s. Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s. Výroční zpráva za rok 2012 1 Organizační struktura SNĚM DU Všichni výchovní pracovníci starší 17-ti let RADA DU Jan Homolka - předseda DU Petr Asszonyi

Více

Dorostové unie - sdružení křesťanských dorostů za rok 2002

Dorostové unie - sdružení křesťanských dorostů za rok 2002 Dorostové unie - sdružení křesťanských dorostů za rok 2002 Řekl jim: "Žeň je mnohá a dělníků málo. Proste proto Pána žně, ať vyšle dělníky na svou žeň." Lukáš 10:2 Nevím, jestli by někdo z nás byl schopen

Více

Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky.

Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky. Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky. Tenisové soutěže, které vznikly již v roce 2012 v tenisovém areálu na Slovance

Více

o.s. For-Teenager Apel Výroční zpráva

o.s. For-Teenager Apel Výroční zpráva o.s. For-Teenager Apel Výroční zpráva 2005 Úvodní slovo Vážený čtenáři, dostává se Vám do rukou historicky první výroční zpráva občanského sdružení For-Teenager Apel, které v Jičíně poskytuje sociální

Více

Bulletin KLADSKÉHO POMEZÍ

Bulletin KLADSKÉHO POMEZÍ Vychází 2. dubna 2012 Číslo 1/2012 Bulletin KLADSKÉHO POMEZÍ Branka, o. p. s. Němcové 2020 547 01 Náchod tel./fax: +420 491 405 185 mob.: +420 602 190 198 email: info@kladskepomezi.cz www.kladskepomezi.cz

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 POSLÁNÍ ORGANIZACE

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 POSLÁNÍ ORGANIZACE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 POSLÁNÍ ORGANIZACE Dětem a mládeži ze všech sociálních skupin ve věku 6-26 let nabídnout zajímavou alternativu trávení volného času než ulici, a tím předcházet kriminalitě mládeže.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013. Ambassadors Football Czech Republic Ambassadors o.s. www.ambassadors.cz

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013. Ambassadors Football Czech Republic Ambassadors o.s. www.ambassadors.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Ambassadors Football Czech Republic Ambassadors o.s. www.ambassadors.cz POSLÁNÍ, VIZE, HODNOTY A MOTTO Posláním Ambassadors Football je zvěstovat dobrou zprávu o Ježíši Kristu skrze

Více

22A. Spoje jsou určeny zejména dětem a mladým lidem pro jízdu do školy, popřípadě s doprovodem dospělých (např. rodičů).

22A. Spoje jsou určeny zejména dětem a mladým lidem pro jízdu do školy, popřípadě s doprovodem dospělých (např. rodičů). od 9.8. 6 7 8 Sobota Neděle, svátky A A - nejede 9.. a..,.., 9..,.. a...7. až.8., 8. až..,.. až..,.7. až.8. adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, informace dispečink: 9 6 Nástup předními dveřmi

Více

Web of Knowledge. Statistika za rok 2009

Web of Knowledge. Statistika za rok 2009 Web of Knowledge Statistika za rok 2009 Statistické údaje o využití Web of Science a Journal Citation Reports v roce 2009 (leden prosinec) Počet přihlášení do Web of Science.... 2 Počet zadaných dotazů

Více

Ě ť ž Š ú ť Š ť ú ž ž ú ž Ý ž ž ž ú ť Č ň Ú ň ť ť ť ú ť ž ž ť ú ú ť ú ž ž ť ť ť ú ž ž ť ť ž ž ť ž ž ž ú ž Ý ú ú ť ú ú ž ť ž ž ž ž ž ž ú Č ž ú ň ú ú ť ú ú Ý ú ť ú ž Ř ť ú ú ť Š Č Č ň Ú Č Š ú ť Č ť ď ž ň

Více

LOKET 3 3 5 ÚSTÍ NAD LABEM ČESKÉ BUDĚJOVICE PRAHA MĚLNÍK 4 5 TELČ 8 PARDUBICE HRADEC KRÁLOVÉ 6 BRNO SVITAVY 6 7 8 OLOMOUC 9 9 10 OSTRAVA LOKET 3 3 5 ÚSTÍ NAD LABEM ČESKÉ BUDĚJOVICE PRAHA MĚLNÍK 4 5 TELČ

Více

jiraskova. E-shop Prodávejte své zboží snadno a rychle, se všemi doba Kaufland Otevírací doba Lidl Otevírací doba PENNY Otevírací

jiraskova. E-shop Prodávejte své zboží snadno a rychle, se všemi doba Kaufland Otevírací doba Lidl Otevírací doba PENNY Otevírací nebankovni půjčky benešov jiraskova. Podívejte se, jaká je otevírací doba, a jak mají obcho otevřeno ve státní svátek 1 nebankovni půjčky benešov jiraskova. E-shop Prodávejte své zboží snadno a rychle,

Více

PrazeBanky v BrněBanky srovnání Banky Axa Bank EuropeAxa Bank. Republika A. 201579xBrusný kotoučnepoužité brusné kotouče dle

PrazeBanky v BrněBanky srovnání Banky Axa Bank EuropeAxa Bank. Republika A. 201579xBrusný kotoučnepoužité brusné kotouče dle půjčky boskovice lazně jeseník. Články Kontakt Hlavní menu Banky v ČRBanky půjčkybanky PrazeBanky v BrněBanky srovnání Banky Axa Bank EuropeAxa Bank spořící účetjt bankaing BankaBanka Banco Popolare Česká

Více

v Blansko Muzeum Blansko Hodonín Masarykovo muzeum v Muzeum naftového dobývání a geologie, o. s. Kyjov

v Blansko Muzeum Blansko Hodonín Masarykovo muzeum v Muzeum naftového dobývání a geologie, o. s. Kyjov 2011 Královéhradecký kraj Karlovarský kraj 141250 institucí 11 11 Týnec nad Sázavou 2011 141 Boskovice Muzeum Boskovicka Brno Diecézní muzeum Galerie HaDivadla a a planetárium Mikuláše Koperníka v Mendlovo

Více

NIPI bezbariérové prostředí, o.p.s. o činnosti obecně prospěšné společnosti v roce 2014

NIPI bezbariérové prostředí, o.p.s. o činnosti obecně prospěšné společnosti v roce 2014 NIPI bezbariérové prostředí, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti obecně prospěšné společnosti v roce 2014 Aktivity organizace byly realizovány v období od 1. 1. 2014 do 31. 12. 2014 O organizaci NIPI bezbariérové

Více

O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2015 - U14

O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2015 - U14 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2015 - U14 Začátek: SOBOTA 25.7. 9:00 hod Hrací čas: 0:25 min Přestávka: 0:02 min I. Základní skupin Skupina A - Háječek Skupina B - Háječek 1. FC Hradec Králové

Více

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne 18.11.2009 Ministerstvo zdravotnictví

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne 18.11.2009 Ministerstvo zdravotnictví Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne 18.11.2009 Ministerstvo zdravotnictví Přítomni: abecedně, prof. MUDr. Karel Cvachovec, CSc., doc. MUDr. Alena Černá, CSc.,

Více

Pozvání na večer modliteb a chval. Hledáme byt LISTOPAD/2015

Pozvání na večer modliteb a chval. Hledáme byt LISTOPAD/2015 Kontakty KAZATEL Rostislav Staněk tel: 602 323 941 email: rostislav.stanek@cb.cz STARŠÍ Jiří Kubát tel: 605 421 299 email: kubat.jiri@tiscali.cz Jiří Lejsek tel: 734 473 808 email: lejsek.jiri@gmail.com

Více

Výroční zpráva Křesťanský sbor Praha Jižní Město

Výroční zpráva Křesťanský sbor Praha Jižní Město Výroční zpráva 2007 Křesťanský sbor Praha Jižní Město Hrabákova 1969, Praha 4, 148 00 tel.: 603 174 268 e-mail: KS.PRAHA.JM@POST.CZ www.ksjm.ecn.cz Obsah Poslání, základní orientace Cílová skupina (oblast)

Více

Časopis sboru Církve bratrské v Táboře

Časopis sboru Církve bratrské v Táboře O nás 9/2014 Časopis sboru Církve bratrské v Táboře Adamovo versus moje mlčení III. část O mužích, ale nejen pro ně! Jako již podvakrát, nyní potřetí otevřeme společně knihu Adamovo mlčení autorů: Larryho

Více

Rámcové programy pro boj proti šikaně jednotlivých tříd školní rok 2015-2016

Rámcové programy pro boj proti šikaně jednotlivých tříd školní rok 2015-2016 Rámcové programy pro boj proti šikaně jednotlivých tříd školní rok 2015-2016 Třída 1. A, 1. B Budování bezpečného klimatu prvních tříd vytvoření společných třídních pravidel chování pravidelné páteční

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2006 POSLÁNÍ ORGANIZACE :

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2006 POSLÁNÍ ORGANIZACE : VÝROČNÍ ZPRÁVA 2006 POSLÁNÍ ORGANIZACE : Dětem ze všech sociálních skupin ve věku 6-18 let nabídnout zajímavější alternativu trávení volného času než ulici, a tak předcházet kriminalitě mládeže. Prostřednictvím

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2004. Pionýrská skupina desátníka Stanislava Roubala

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2004. Pionýrská skupina desátníka Stanislava Roubala VÝROČNÍ ZPRÁVA 2004 Pionýrská skupina desátníka Stanislava Roubala MOTTO: Dětství má nárok na zvláštní péči a pomoc (Všeobecná deklarace lidských práv, schváleno Organizací spojených národů) Pionýrská

Více

Ceský svaz judo. Cesky pohar 2011 - Memorial Z.Navratila MEDALS PER CLUB PER GROUP

Ceský svaz judo. Cesky pohar 2011 - Memorial Z.Navratila MEDALS PER CLUB PER GROUP Cesky pohar 0 - Memorial Z.Navratila Juniori JC Železo Hranice, 569 Judoklub Olomouc, 560 3 UKJ 5 Warszawa 4 Judo Závišice, 595 4 UMB Banská Bystrica 6. Judo club Baník Ostrava, 566 6 Sokol Mohelnice,

Více

Úřední hodiny obecního úřadu PO 7:00-11:30 12:30-17:00 ST 7:00-11:30 12:30-17:00

Úřední hodiny obecního úřadu PO 7:00-11:30 12:30-17:00 ST 7:00-11:30 12:30-17:00 Úřední hodiny obecního úřadu PO 7:00-11:30 12:30-17:00 ST 7:00-11:30 12:30-17:00 www.obeckaterinice.cz ou@obeckaterinice.cz Tel. 571 442 315 Tel. 571 420 954 Tel. 571 420 955 Pasování

Více

Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s.

Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s. Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s. Výroční zpráva za rok 2011 1 Organizační struktura SNĚM Všichni výchovní pracovníci starší 17-ti let RADA Jan Homolka - předseda Petr Asszonyi - místopředseda

Více

Název bodu: Schválení dílčích projektů z 27. kola výzvy - OP 2.1

Název bodu: Schválení dílčích projektů z 27. kola výzvy - OP 2.1 35. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod 1. 10. 2012 Číslo bodu: 35-7/2012 Název bodu: Schválení dílčích projektů z 27. kola výzvy - OP 2.1 Návrh usnesení: Výbor Regionální

Více

KONEČNÉ VÝSLEDKY K 31. 10. 2015

KONEČNÉ VÝSLEDKY K 31. 10. 2015 Poř. číslo KONEČNÉ VÝSLEDKY K 31. 1. 215 NÁZEV ZAŘÍZENÍ METRY NA METRY POČET ADRESA, KRAJ ROTOPEDU, AKTIVNÍCH MOTOMEDU PĚŠKY OSOB APOD. Domov seniorů Vysočany 1. Bassova 14, 19 Praha 9 Dům Kněžny Emmy

Více

Psalo se před 30 lety

Psalo se před 30 lety A tak dokud je čas, čiňme dobře všem, nejvíce však těm, kteří patří do rodiny víry. Psalo se před 30 lety Galatským 6, 10 Oldřichovice jsou nevelká obec, ležící nedaleko Třince. A do nich se z těšínského

Více

Akční plán rozvoje území správního obvodu obce s rozšířenou působností Trutnov

Akční plán rozvoje území správního obvodu obce s rozšířenou působností Trutnov Akční plán rozvoje území správního obvodu obce s rozšířenou působností Trutnov Dokument je zpracován pro období 2016-2017 Tento výstup byl financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu

Více

Středisko ve Dvoře Králové n. L.

Středisko ve Dvoře Králové n. L. Středisko ve Dvoře Králové n. L. Poslání Posláním Diakonie ČCE - střediska ve Dvoře Králové nad Labem je pomáhat seniorům a lidem se zdravotním postižením naplňovat jejich základní lidské potřeby a podporovat

Více

Zápis č. 14-06. Krajský svaz házené Vysočina Žďárská 158, 592 14 Nové Veselí www.vksh.chf.cz

Zápis č. 14-06. Krajský svaz házené Vysočina Žďárská 158, 592 14 Nové Veselí www.vksh.chf.cz Přítomni: Krajský svaz házené Vysočina Zápis č. 14-06 z jednání exekutivy KSH Vysočiny dne 9. 10. 2014 Havlíčkův Brod Ing. Zdeněk Tůma, Jan Král, Ing. Hubert Kubala, Pavel Hladík, David Kučera, Alois Prokop

Více

Web of Knowledge. Statistika za rok 2012

Web of Knowledge. Statistika za rok 2012 Web of Knowledge Statistika za rok 2012 Statistické údaje za celé konsorcium: JCR dotazy 263770 JCR přihlášení 191893 webové služby - dotazy 557911 webové služby - přihlášení 490590 WoS dotazy 5907279

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O.S. MAJÁK BOJKOVICE ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA O.S. MAJÁK BOJKOVICE ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA O.S. MAJÁK BOJKOVICE ZA ROK 2013 1. úvodní slovo 2. základní informace 3. organizace občanského sdružení 4. členská základna 5. vymezení činnosti 6. činnost a aktivity občanského sdružení

Více

Á é é Í ť š Š é ž ú é é Í é é ů ů ď ú š ů ď Ú ú Í Í é Ú Ů é Ú é Í ď ď ú Á Í Á ž ů Š é é ž é ú ž š š ž ď ž ďš ů Í ť ď ú Ú é é ž ú é ů é ú š ž é Í é š Ť é Ú ó Í é é ú ů š ž ž é ó é š Í ž ď ž ď š Ť ď ď é

Více

Festival muzejních nocí 2008 IV. ročník

Festival muzejních nocí 2008 IV. ročník Festival muzejních nocí 2008 IV. ročník tiskové zpravodajství 16. kvě tna 14. č ervna 2008 V roce 2004 přišlo Národní muzeum s projektem první Pražské muzejní noci. Akce tohoto typu jsou již řadu let obvyklé

Více

Dárci: SVS, a.s., Envirocont s.r.o., SČVK, a.s., SECOMSYS s.r.o., Jasmína - Hana Mašínová, Česká národní agentura Mládež a YMCA v ČR, Dieta, s.r.o.

Dárci: SVS, a.s., Envirocont s.r.o., SČVK, a.s., SECOMSYS s.r.o., Jasmína - Hana Mašínová, Česká národní agentura Mládež a YMCA v ČR, Dieta, s.r.o. SLOVO ÚVODEM Rok 2013 byl plný změn, konců a nových začátků programů a aktivit. Na postu ředitele managementu a předsedy Rady YMCA v Ústí nad Labem došlo ke změně, možná proto, aby staronový vítr a čerstvý

Více

150. výročí prusko-rakouské války 1866

150. výročí prusko-rakouské války 1866 150. výročí prusko-rakouské války 1866 Dne 3. července 1866 se na polích poblíž Hradce Králové odehrála jedna z největších bitev 19. století. Na návrší kolem vesničky Chlum se proti sobě postavilo 436

Více

PRACOVNÍ SETKÁNÍ POŘADATELŮ KF

PRACOVNÍ SETKÁNÍ POŘADATELŮ KF PRACOVNÍ SETKÁNÍ POŘADATELŮ KF McDONALD S CUP 2013/2014 19. března 2014, Kongresové centrum Praha Agenda setkání 1. Krajská finále - organizační pokyny štábům - zajištění úkolů, kompetence - spolupráce

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ DĚTÍ A MLÁDEŽE KLUB PATHFINDER 2012

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ DĚTÍ A MLÁDEŽE KLUB PATHFINDER 2012 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ DĚTÍ A MLÁDEŽE KLUB PATHFINDER 2012 Slovo úvodem Tak jako barevná kniha o krásách přírody nemůže vyjádřit to, co člověk cítí, když se sám vydá na rozkvetlé louky, do

Více

VÝROČNÍ SBOROVÝ DOPIS

VÝROČNÍ SBOROVÝ DOPIS VÝROČNÍ SBOROVÝ DOPIS Velikonoce 2015 Členům a příznivcům evangelického sboru v Třebenicích Mazané pomazání Ona učinila, co měla; už napřed pomazala mé tělo k pohřbu. (Mk 14,8) Ježíš se nachází na hostině.

Více

Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Prostějov, Komenského 10 P L Á N P R Á C E. pro rok 2013/2014

Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Prostějov, Komenského 10 P L Á N P R Á C E. pro rok 2013/2014 Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Prostějov, Komenského 10 P L Á N P R Á C E pro rok 2013/2014 O B S A H: 1. Výchovně vzdělávací činnost 2. Metodická a hospitační činnost 3. Vzdělávací, odborná

Více

Žebříček českých nemocnic pro r. 2010

Žebříček českých nemocnic pro r. 2010 Žebříček českých nemocnic pro r. 2010 Tisková zpráva V rámci Středoevropské odborné konference Efektivní nemocnice 2010 (29.-30.11.2010, hotel Clarion Praha) proběhlo oficiální vyhlášení žebříčku českých

Více

Turistický zpravodaj. Časopis Klubu českých turistů v Kralupech nad Vltavou. KČT Kralupy nad Vltavou www.kralupska-turistika.cz 1

Turistický zpravodaj. Časopis Klubu českých turistů v Kralupech nad Vltavou. KČT Kralupy nad Vltavou www.kralupska-turistika.cz 1 Turistický zpravodaj Časopis Klubu českých turistů v Kralupech nad Vltavou Číslo 1/2014 Ročník XXVII. KČT Kralupy nad Vltavou www.kralupska-turistika.cz 1 Časopis Turistický zpravodaj je občasník Klubu

Více

Církevní střední zdravotnická škola, s.r.o.

Církevní střední zdravotnická škola, s.r.o. Církevní střední zdravotnická škola, s.r.o. Grohova 14/16, 602 00 Brno Výroční zpráva o činnosti Střediska volného času ve školním roce 2014/2015 Středisko volného času zahájilo svoji činnost 1. 9. 2012

Více

FINÁLOVÝ TURNAJ MISTROVSTVÍ ČR STARŠÍCH ŽÁKŮ 10. - 11. 2014 PELHŘIMOV

FINÁLOVÝ TURNAJ MISTROVSTVÍ ČR STARŠÍCH ŽÁKŮ 10. - 11. 2014 PELHŘIMOV Manuál PŘIVÍTÁNÍ PROPOZICE KONTAKTY UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ MAPA MĚSTA HALA TURNAJE ORG. POKYNY ROZLOSOVÁNÍ ROZPIS UTKÁNÍ ROZPIS ŠATEN CEREMONIÁLY VÝSLEDKY POZNÁMKY Informace pro týmy Jan Koten - hlavní organizátor,

Více

U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2019 XIII. ROČNÍK

U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2019 XIII. ROČNÍK U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2019 XIII. ROČNÍK 3. 4. 8. 2019 KONTAKTY U 12 ONDŘEJ TROJNA +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRKA ŠÁBRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz INFORMACE

Více

2011/2012. VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MŠ Rafinérský lesík BOHUMÍN. (příloha č. 9)

2011/2012. VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MŠ Rafinérský lesík BOHUMÍN. (příloha č. 9) VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MŠ Rafinérský lesík BOHUMÍN (příloha č. 9) 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Bohumín tř. Dr. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace 1. Charakteristika MŠ

Více

Výroční zpráva. školní rok 2010/11

Výroční zpráva. školní rok 2010/11 Základní škola Kralupy nad Vltavou, Komenského náměstí 198 okres Mělník, příspěvková organizace Výroční zpráva školní rok 2010/11 O B S A H: I. Základní údaje II. III. IV. Rámcový popis personálního zabezpečení

Více

14. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 08.09.2015

14. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 08.09.2015 4. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 08.09.205 Pořadí jednání č. 6 Změna rozpočtu rozpočtové opatření č. 22/5 - poskytnutí dotací z Dotačního fondu kého kraje v rámci programu.2 Podpora Sdružení Čech,

Více

PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV MINITENIS TECNIFIBRE CUP MEMORIÁL ZDEŇKA KOCMANA ROZPIS PRO ROK 2015

PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV MINITENIS TECNIFIBRE CUP MEMORIÁL ZDEŇKA KOCMANA ROZPIS PRO ROK 2015 PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV MINITENIS TECNIFIBRE CUP MEMORIÁL ZDEŇKA KOCMANA ROZPIS PRO ROK 2015 vedoucí soutěží hlavní partner projektu A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Podmínky startu a přihlašování Základní

Více

TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 2015. dodatek č.4 Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS

TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 2015. dodatek č.4 Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ VV ČNS 205 dodatek č.4 Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost: rok 205 Termínový kalendář soutěží VV ČNS v roce 205 Obsah: Dlouhodobé a jednorázové soutěže

Více

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM PRO ŠKOLNÍ ROK 2014 /2015

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM PRO ŠKOLNÍ ROK 2014 /2015 MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM PRO ŠKOLNÍ ROK 2014 /2015 S účinností od 1.9.2014 Základní údaje Název a adresa školy : Základní škola pro zrakově postižené Nám. Míru 19, 120 00 Praha 2 Ředitelka školy:

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Hradci Králové Měsíční statistická zpráva únor 2016 Zpracovala: Bc. Lucie Vechetová http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes 1 Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Školní vzdělávací program Střediska volného času Narnie (aktualizovaný k 31. 8. 2015 s účinností od 18. 9. 2015)

Školní vzdělávací program Střediska volného času Narnie (aktualizovaný k 31. 8. 2015 s účinností od 18. 9. 2015) Školní vzdělávací program Střediska volného času Narnie (aktualizovaný k 31. 8. 2015 s účinností od 18. 9. 2015) Školní vzdělávací program (dále jen ŠVP) byl zpracován na základě Zákona č. 561/2004 Sb.

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2009

ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2009 Domov pro osoby se zdravotním postižením Severní Terasa Svojsíkova 2733/52, PSČ 400 11 Ústí nad Labem, tel.: 472 772 141, 472 771 204, uspterasa@volny.cz, www.dozp-ul.cz ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2009 Domov

Více

Mgr. Aleš Březina: Mezi skladbami Bohuslava Martinů,

Mgr. Aleš Březina: Mezi skladbami Bohuslava Martinů, Univerzita Palackého v Olomouci Systémové aspekty v rozvoji lidských zdrojů a jejich flexibility jako podpora interdisciplinárního výzkumu vybraných oblastí hudební kultury PEDAGOGICKÁ FAKULTA UNIVERZITY

Více

LUDĚK MÍČEK Starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK Starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, tak nám to pěkně uběhlo. Dětem skončily prázdniny, nám ostatním zase dny volna a odpočinku. Především srpen se povedl, opět byla plně využita naše upravená požární nádrž, nezahálelo

Více

ELIOD liga mladšího dorostu - skupina Západ - rozpis soutěže 1. část

ELIOD liga mladšího dorostu - skupina Západ - rozpis soutěže 1. část ELIOD liga mladšího dorostu - skupina Západ - rozpis soutěže 1. část 1. kolo 07. 09. 2014 neděle 8001 HC Ústí nad Labem Piráti Chomutov C. :. 8002 HC Děčín HC Junior Mělník. :. 8003 HC Kobra Praha HC Baník

Více

Obyvatelstvo a bydlení

Obyvatelstvo a bydlení Strategický plán města Plzně Tematická analýza Obyvatelstvo a bydlení (pracovní verze k 6. 5. 2016) Plzeň, květen 2016 1 Zpracovatelský kolektiv Členové pracovní skupiny: RNDr. Miroslav Kopecký Ing. Zdeněk

Více

Zápis Ústředního srazu kapitánů Poděbrady 12. 14. duben 2013 Přítomno 85 lidí včetně lektorů

Zápis Ústředního srazu kapitánů Poděbrady 12. 14. duben 2013 Přítomno 85 lidí včetně lektorů Zápis Ústředního srazu kapitánů Poděbrady 12. 14. duben 2013 Přítomno 85 lidí včetně lektorů Pátek 12. 4. 2013 20:00 20:30 Zahájení a prezentace práce HKVS - úspěšně jsme prošli revizí účetnictví roku

Více

O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2015 - U12

O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2015 - U12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2015 - U12 Začátek: SOBOTA 25.7. 9:00 hod Hrací čas: 0:25 min Přestávka: 0:02 min I. Základní skupin Skupina A - Bavlna Skupina B - Bavlna 1. FC Hradec Králové 1.

Více

Kalendář společných akcí certifikovaných ICM a NICM v roce 2011* 2. pololetí

Kalendář společných akcí certifikovaných ICM a NICM v roce 2011* 2. pololetí Kalendář společných akcí certifikovaných a N v roce 2011* 2. pololetí Měsíc Datum Název akce Organizačně zabezpečí N Zabezpečí regionální Červen? Workshop v rámci projektu N - Krok za Krokem - Program

Více

ELIOD LIGA MLADŠÍHO DOROSTU - SKUPINA ZÁPAD 1. ČÁST

ELIOD LIGA MLADŠÍHO DOROSTU - SKUPINA ZÁPAD 1. ČÁST ELIOD LIGA MLADŠÍHO DOROSTU - SKUPINA ZÁPAD 1. ČÁST 1. kolo 06. 09. 2015 neděle 8001. HC Hvězda Praha Piráti Chomutov C. :. 8002. HC Junior Mělník HK Kralupy n. Vltavou. :. 8003. HC Meteor Třemošná HC

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Jihočeská společnost pro ochranu přírody a myslivost o.p.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Jihočeská společnost pro ochranu přírody a myslivost o.p.s. Jihočeská společnost pro ochranu přírody a myslivost o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 SPOLEČNOST A JEJÍ STRUKTURA v roce 2013 Kontaktní údaje adresa sídla: Klostermannova 7 Správní rada předseda: Ing. Roman

Více

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2018

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2018 PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2018 Oddělení dozoru Praha, Lhotecká 559/7, 143 01 Praha 4, tel. 974 827 691 Rakovník

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 0 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Dobrý den, od letošního roku jsem se rozhodl, že trošku změním model informovanosti všech příznivců našeho tenisového oddílu i žáku TŠ. Všechny informace

Více

Termínová listina Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U13

Termínová listina Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U13 Termínová listina Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR kategorie U13 Systém: 7+1 Hrací doba v předkolech: - 15 minut při účasti 9 týmů ve skupině - 20 minut při účasti 8 týmů ve skupině Hrací doba

Více

Vysokoškolské katolické hnutí Olomouc, o. s. ZPRÁVA PRO SPONZORY

Vysokoškolské katolické hnutí Olomouc, o. s. ZPRÁVA PRO SPONZORY Vysokoškolské katolické hnutí Olomouc, o. s. ZPRÁVA PRO SPONZORY za rok 2012 Kdo jsme Vysokoškolské katolické hnutí Olomouc (VKH) je občanské sdružení věřících studentů Univerzity Palackého v Olomouci

Více

AGENTURA PRO NÁBOR A PROFESIONALIZACI OZBROJENÝCH SIL

AGENTURA PRO NÁBOR A PROFESIONALIZACI OZBROJENÝCH SIL 168 Svou činností zajišťuje a podporuje nábor nových uchazečů o službu vojáka z povolání a koordinuje jejich plynulý a kvalitní výběr pro obsazování volných míst v Armádě České republiky. V podřízenosti

Více

Výroční zpráva. Havlíčkova 1153 Mateřská škola SLUNÍČKO 293 01 Mladá Boleslav. tel. 0326 723 223/4 IČO : 48683833 IPZ : 600 048 446

Výroční zpráva. Havlíčkova 1153 Mateřská škola SLUNÍČKO 293 01 Mladá Boleslav. tel. 0326 723 223/4 IČO : 48683833 IPZ : 600 048 446 Výroční zpráva školní rok 2007 2008 Havlíčkova 1153 Mateřská škola SLUNÍČKO 293 01 Mladá Boleslav tel. 0326 723 223/4 IČO : 48683833 IPZ : 600 048 446 PRÁVNÍ SUBJEKT - PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZŘIZOVATEL

Více

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ODDĚLENÍ ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2015

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ODDĚLENÍ ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2015 PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ODDĚLENÍ ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2015 Oddělení dozoru České Budějovice, Mánesova 3a, 370 01 České Budějovice, tel. 387 722 393 dny

Více

Prohlášení ú astníka výb rového ízení k výb rovému ízení ís. SBN/020/2015

Prohlášení ú astníka výb rového ízení k výb rovému ízení ís. SBN/020/2015 #@p Jméno / Název:.. Adresa / Sídlo: Datum narození / I :... #@p Jméno / Název:.. Adresa / Sídlo: Datum narození / I :... #@p Jméno / Název:.. Adresa / Sídlo: Datum narození / I :... #@p Jméno / Název:..

Více

U 14 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2017 XI. ROČNÍK

U 14 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2017 XI. ROČNÍK U O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 07 XI. ROČNÍK 9. 0. 7. 07 ÚVODNÍ SLOVO U Právě jste se stali součástí XI. ročníku mezinárodního turnaje O pohár primátora města Hradce Králové. Někteří z Vás jsou

Více

Projev předsedy na výroční členské schůzi dne 5.3.2011 ( činnost organizace v roce 2010)

Projev předsedy na výroční členské schůzi dne 5.3.2011 ( činnost organizace v roce 2010) Projev předsedy na výroční členské schůzi dne 5.3.2011 ( činnost organizace v roce 2010) Dámy a pánové,vážení přátelé včelaři, zdravím Vás na dnešní výroční členské schůzi ve Střední odborné škole veterinární

Více

Adresář služeb, které se účastní setkávání AKS Sekce bydlení

Adresář služeb, které se účastní setkávání AKS Sekce bydlení Adresář služeb, které se účastní setkávání AKS Sekce bydlení AKS Název organizace Sídlo Kontaktní osoba, tel., e-mail Služby v oblasti bydlení Kapacita Cílová skupina Kriteria k přijetí BONA, o. p. s.

Více

Výroční zpráva. za rok 2014. Centrum pro rodinný život

Výroční zpráva. za rok 2014. Centrum pro rodinný život Výroční zpráva za rok 2014 Centrum pro rodinný život Obsah O nás... 3 Programy v roce 2014 Programy pro rodiny... 4 Programy pro ženy a pro muže... 5 Programy pro mladé a snoubence... 6 Programy pro seniory...

Více

B Ě H S Í D L I Š T Ě M SILNIČNÍ A TERÉNNÍ BĚHY POŘÁDANÉ POLICKÝMI LYŽAŘI A JEJICH PŘÁTELI 2 0 0 8. TJ SPARTAK Police nad Metují, o.s.

B Ě H S Í D L I Š T Ě M SILNIČNÍ A TERÉNNÍ BĚHY POŘÁDANÉ POLICKÝMI LYŽAŘI A JEJICH PŘÁTELI 2 0 0 8. TJ SPARTAK Police nad Metují, o.s. TJ SPARTAK Police nad Metují, o.s. lyžařský oddíl SILNIČNÍ A TERÉNNÍ BĚHY POŘÁDANÉ POLICKÝMI LYŽAŘI A JEJICH PŘÁTELI 2 0 0 8 Město P o l i c e nad Metují hlavní sponzor TJ SPARTAK Sponzoři LO: KERAMIKA

Více

Vznik dvou náboženských obcí ve Svinově

Vznik dvou náboženských obcí ve Svinově NA PAMÁTKU Vznik dvou náboženských obcí ve Svinově 29. května 2015 Obec Svinov, povýšená v roce 1936 na město, se na přelomu 19. a 20. století stále rychleji přetvářela z původně zemědělské vesnice v moderní

Více

Výroční zpráva 2009 V Praze 30.1. 2010

Výroční zpráva 2009 V Praze 30.1. 2010 Výroční zpráva 2009 V Praze 30.1. 2010 Sídlo sdružení: Občanské sdružení Potichounku Kaňkovského 1234, Praha 8 182 00 IČO: 22667041, www.potichounku.cz bankovní spojení: 1979888339/0800 Bc. Ondřej Tichý,

Více

Adéla Davidová: K filmu Robinson Crusoe

Adéla Davidová: K filmu Robinson Crusoe Kalendář 9. 13. 5. škola v přírodě, Černý Důl 20. 5. integrační aktivita MŠ a ZŠ 1. 6. dětský den 3. 6. projektový den: Den životního prostředí 10. 6. integrační aktivita MŠ a ZŠ 10. 6. florbalový turnaj

Více

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne Ministerstvo zdravotnictví

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne Ministerstvo zdravotnictví Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze 11.3.2008 Ministerstvo zdravotnictví Přítomni: abecedně, prof. MUDr. Karel Cvachovec, CSc., doc. MUDr. Vladimír Černý, Ph.D.,

Více

Tojstoráci občanské sdružení Lichnov 203, 742 75 IČ: 227 24 877 tel.: 775 921 423 email: info@tojstoraci.cz web: www.tojstoraci.cz

Tojstoráci občanské sdružení Lichnov 203, 742 75 IČ: 227 24 877 tel.: 775 921 423 email: info@tojstoraci.cz web: www.tojstoraci.cz Tojstoráci občanské sdružení Lichnov 203, 742 75 IČ: 227 24 877 tel.: 775 921 423 email: info@tojstoraci.cz web: www.tojstoraci.cz Zpracoval: Jiří Matúš 1. Úvod "Civilizace přinesla volný čas, bezhotovostní

Více

Číslo 3. Ročník III. Březen 2013

Číslo 3. Ročník III. Březen 2013 Redakční rada: Jan Matoušek, Jakub Matoušek, Adéla Šímová, Aneta Camrdová, Barbora Primaková, Kristýna Horáková, Simona Miláčková, Tomáš Matějíček, Michal Vlach Školní ilustrovaný magazín III. základní

Více

1. Zaškrtněte, zda jste slyšeli či využíváte níže uvedené nabídkové výchovné programy (možno více odpovědí).

1. Zaškrtněte, zda jste slyšeli či využíváte níže uvedené nabídkové výchovné programy (možno více odpovědí). 1/9 Téma A. - Činnost 1. Zaškrtněte, zda jste slyšeli či využíváte níže uvedené nabídkové výchovné programy (možno více odpovědí). Nabídkový výchovný program Slyšel/a jsem o nich Využívám je Nemám zájem

Více

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY 1.1. 10 Bohoslužba chval Nová pieseň Opava http://www2.casd.cz/opava/ 1.1. 10 Společné zahájení soboty a nového r. Frýdek-Místek http://frydek.net/view.php?cisloclanku=2009120804

Více

Zpravodaj 4. velikonoční výstavka. Městyse Knínice u Boskovic 2008

Zpravodaj 4. velikonoční výstavka. Městyse Knínice u Boskovic 2008 Zpravodaj 4 Městyse Knínice u Boskovic 2008 velikonoční výstavka V neděli 23. března 2008 mohli naši spoluobčané shlédnout velikonoční výstavku, na které se podílelo 12 vystavovatelů. K vidění byly perníkové

Více

ZPRÁVA O ŽIVOTĚ A STAVU FARNÍHO SBORU ČESKOBRATRSKÉ CÍRKVE EVANGELICKÉ V PRAZE 8 LIBNI ZA ROK 2007

ZPRÁVA O ŽIVOTĚ A STAVU FARNÍHO SBORU ČESKOBRATRSKÉ CÍRKVE EVANGELICKÉ V PRAZE 8 LIBNI ZA ROK 2007 ZPRÁVA O ŽIVOTĚ A STAVU FARNÍHO SBORU ČESKOBRATRSKÉ CÍRKVE EVANGELICKÉ V PRAZE 8 LIBNI ZA ROK 2007 1. ÚVOD Staršovstvo sboru předkládá tuto zprávu společenství sboru. Činí tak v důvěře, že se může stát

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013 19. ročník duben 2013 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013 Usnesením č. 14/2013 zastupitelé schválili rozpočtové opatření č. 3/2013. Tímto rozpočtovým opatřením byl plánovaný rozpočet

Více

KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY NA ROKY 2016-2020

KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY NA ROKY 2016-2020 Základní škola a Mateřská škola České Velenice Čsl. legií 325, 378 10 České Velenice KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY NA ROKY 2016-2020 Projednáno: - na poradě vedení školy - na pedagogických radách ZŠ a MŠ - se

Více