Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů"

Transkript

1 Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů Výroční zpráva za rok 2004

2 Organizační struktura SNĚM DU Všichni členové starší 16-ti let RADA DU Petr Asszonyi - předseda DU Jan Homolka - místopředseda DU Jiří Pína Radomír Kalenský Petr Kučera Šimon Pokorný Předseda DU Tajemník pro dorost CB Zaregistrované skupiny k DS Zaregistrovaní členové k V roce 2004 proběhly na sněmu volby nové Rady DU. Na základě těchto voleb jsme v užším vedení přivítali nového člena, Jiřího Pínu - vedoucího dorostu v Praze - Smíchov. RDU se scházela ke svým pravidelným poradám jednou za dva měsíce, na kterých se zabývala především přípravou akcí pořádaných ústředím DU. Do naší společné rodiny, jsme přivítali nové skupiny a to z Brna Starší a Mladší dorost, obnovila se činnost skupiny Praha Soukenická a koncem roku se připojila skupiny z Českých Budějovic. Během letošního roku očekáváme, že se počet členů našeho sdružení přehoupne přes třista členů.

3 Hlavní činnosti DU ve své činnosti organizuje akce na úrovni celostátní - pořádané především ústředím DU a dále pak na úrovni regionální -pořádané místními skupinami. V roce 2004 jsme byli akreditovanou organizací MŠMT pro pořádání Školení hlavních vedoucích táborů! pořádáme další kurzy pro pracovníky s dorostem: inspiračně-vzdělávací kurz Tábornická škola pro práci s dorostem na táborech inspiračně-vzdělávací kurz Podzimní setkání vedoucích dorostů pro práci s dorostem ve školním roce vzdělávací kurz pro pomocníky vedoucích z řad odrůstajících dorostenců starších 15 let (tzv. odrostenců) Rádcovská škola I vzdělávací kurz pro začínající vedoucí dorostu jakékoliv věkové kategorie od 17 let výše Rádcovská škola II vydáváme metodické materiály a pomůcky pro práci s dorostem zastřešujeme registrované DS v oblasti dotační politiky vytváříme pro DS materiálovou základnu pro práci s dorostem pořádáme regionální setkání dorostenců formou orientačních závodů tříčlenných hlídek Biblická stezka zakončeného celostátním finále Pořádáme jednorázové semináře a školení dorostové skupiny organizují pravidelnou celoroční práci v klubech a oddílech, organizují jedno a vícedenní akce a pravidelně organizují letní tábory. Všechny akce jsou otevřeny všem dětem, tedy i nečlenům. Vydávání časopisu DOROŠŤÁK Cílové skupiny Akce DU nejsou omezeny jen pro členy o.s. Všechny vzdělávací akce jsou otevřeny komukoliv kdo o ně projeví zájem. Vzhledem k tomu, že jedním z prioritních cílů vzdělávání vedoucích je růst jejich morálně volních vlastností na základě křesťanských a biblických principů, rekrutují se účastníci akcí především z řad znovuzrozených křesťanských vedoucích různých denominací v ČR. Akce pořádané ve prospěch dětí a to jak centrální tak regionální, jsou taktéž otevřeny všem zájemcům. Aktivity skupin se soustředí na integraci různých sociálních skupin dětí. Jsou určené jak zdravým, tak i zdravotně či jinak handicapovaným. Mezi hlavní cíle patří náplň volného času dětí pravidelným scházením a budování jejich charakteru skrze křesťanskou etiku.

4 Propagace a prezentace na veřejnosti roce 2004 jsme změnili vzhled a obsah našich www stránek.rozšířili jsme hlavně sekci dokumentů ke stažení, kde jsme dali k dispozici spoustu materiálů z našich minulých kurzů a školení. Tento krok se hned projevil na jejich návštěvnosti a propagace činnosti touto formou s v dnešní době jeví jako jedna z nejúčinnějších. Zatím ještě hledáme člověka, který by se věnoval dětské sekci na webu. Pozvánky. Nejběžnější formou propagace akcí je rozesílání garfických pozvánek k jednotlivým akcím pomocí u. Leták DU. Stále je využíván leták DU vyrobený ve spolupráci s ČRDM a to ve dvou velikostech A4 + A5 Prezentace při akcích. Akce jsou inzerovány a prezentovány v rámci konferencí CB. Časopis. Od poloviny roku 2004 je činnost DU prezentována v IT časopise Dorošťák

5 Aktivity ústředí v roce 2004 Dorostová unie v roce 2004 připravila již tradičně v rámci svých aktivit tyto akce : Duben 2004 Tábornická škola s tématem : Nikdy nevíš co se ti může hodit kurzu se zúčastnilo 37 lidí. Květen Červen 2004 Biblická stezka. Celostátní branně orientační závod pořádaný ve dvou kolech (regionální a finále). Letošního ročníku se zúčastnilo na 580 dětí a jejich vedoucích. Finále proběhlo v krásném areálu ČCE V Bělči nad Orlicí. Srpen Rádcovská škola I a II. Tradiční týdenní vzdělávací kurz pro začínající vedoucí a adepty na pozici vedoucích (rádce, instruktory). Letos se nám i díky dotačnímu příspěvku F-Nadace podařilo zajistit pro účastníky učební materiál, Který kromě probírané látky obsahoval i materiály určené k samostudiu a k praktickému užití ve službě. Kurz je do značné míry nahuštěn studiem, včetně praktických ukázek a letos poprvé také závěrečného testu. Ve liký důraz klademe také na osobní duchovní růst účastníků, včetně jejich vlastní reflexe toho co očekávají a co je očekáváno od nich. Je ale prostor i pro přemýšlení, meditace a relaxaci, třeba při koncertu Slávka Klecandry. V poslední době se kurzu účastní i vedoucí, kteří nejsou z řad CB. Loňského běhu se zúčastnilo 25 lidí. Velký dík, patří vedoucím a dalším osobám z brněnských sborů, kteří jsou ochotni podílet se na programu ať už vzděláváním, nebo přípravou zážitkových částí pobytu. Říjen 2004 Podzimní setkání. Díky problémům s ubytováním se tradiční podzimní setkání uskutečnilo pouze během soboty. Zúčastnilo se ho 70 lidí a co nás potěšilo, byla účast nových tváří. Podzimní setkání jsme zaměřili na klíčové otázky postavení vedoucího dorostu. Šlo o dva bloky, kdy v prvním pod vedením Radka Kalenského, byla nastíněna otázka, Co očekávají rodiče od vedoucího a co očekává vedoucí od rodičů. Po výborné přednášce zaměřené i na exegezi vyučování ve SZ, jsme pokračovali diskuzí ve skupinkách. Vedoucí přemýšleli nad tím jaké vlastnosti a schopnosti jsou od nich očekávány a to jak ze strany rodičů, dětí ale i jich samotných. Druhý blok do kterého nás uvedl skvělým způsobem Pavel Černý se věnoval vztahu vedoucího a sboru, resp. staršovstva. Bylo krásné poslouchat jak by to vše mělo být, ale následná rozhovor ukázal, že skutečnost vzájem ných vztahů a společného budování výchovy už tak krásná není. Pro informaci uvádím, že při otázce Kdo subjektivně prožívá opravdu plnou podporu staršovstva a kazatele při své službě Přihlásila se ke kladné odpově di pouze asi 1/6 účastníků (která navíc reprezentovala pouze tři sbory. celkem přítomno zástupců z 25 sborů) Listopad Etika II pokračování úspěšného semináře o způsobu přípravy programů zaměřených na křesťanskou etiku.

6 Legislativa První polovinu loňského roku rozvířilo hladinu projednávání zákona o mládeži. Poslední verze, která po projednávání na úrovni ČRDM a MŠMT (člen RDU byl delegátem za ERC) Nebyla moc šťastná a přinesla by mnohé starosti především v oblasti práce s mládeží a spolupráce se zahraničními dobrovolníky z ne členských států EU. Díky předprázdninové vládní krizi se však vše dostalo zatím pod koberec. Situaci nadále sledujeme a jsme připraveni na další vývoj. Koncem loňského roku byl člen naší rady zvolen do předsednictva ČRDM, což je veliké ocenění jeho práce a zároveň výborná šance mít přehled o všem co se děje ze strany státu. Časopis V polovině roku jsme začali vydávat internetový občasník DU pod názvem DOROŠŤÁK. Je určen především pro dorostence, ale své v něm najdou i vedoucí. Informace zveřejňované v časopise jsou zároveň určené jako studijní materiály pro Biblickou stezku. Vztahy s Církví bratrskou a jednotlivými sbory Když jsem loňský rok v této zprávě vznášel určité otázky nad systémem výchovy v CB, ozvalo se dost hlasů, že je potřeba nejprve se ptát. Proto, jsme také toto téma zařadili na podzimní setkání a koncem roku rozeslali anketu o výchově na sbory. Z možných odpovědí máme jen asi 1/3, ale i tak budou výsledky této ankety o něčem vypovídat. V současné chvíli se vše zpracovává a věříme, že na podzimní pastorálce kazatelů už budou k dispozici. Pak už bude jen na nás jak se ke zjištěným skutečnostem postavíme. Podle předběžných náhledů to vypadá, že bude potřeba opravdu vážně přemýšlet co dál ve výchově. Spolu s Dětským odborem se pokoušíme představit určitý plán, vizi, možnost, jak by sbory mohly ve své katechetické práci postupovat. Věříme, že by mohl vzniknout materiál, který by určitým způsobem navrhoval možné modely a obsah katecheze dětí a dorostenců (0-15let). Vzdělávání vedoucích V rámci DU není stanoven požadavek na absolvování vzdělávacího kurzu či školení. Přesto všem vedoucím doporučujeme, aby aspoň hlavní vedoucí absolvoval ŠHVT (školení hlavních vedoucích táborů) a základní kurz (Rádcovská škola). V letošním roce plánujeme, že po získání akreditace od MŠMT, budeme v rámci Rádcovské školy provádět školení tak, aby absolvent mohl získat akreditované osvědčení. Systém vzdělávání tak i pro další roky zůstává v podobě : Motivační kurz (15-17let) Základní kurz (18- ) ŠHVT (18- ) Tábornická škola ( táboroví instrukroři 15- ) Speciální kurzy (příprava programů, lanová technika, etika atd )

7 Aktivity skupin v roce 2004 Skupiny jako základní články o.s. vyvíjí svou činnost především jako pravidelné setkávání 1x za týden.těchto setkání se účastní jak členové, tak i neorganizované děti. Činnost skupin je více klubová než oddílová. To znamená, že není podmínkou pravidelná docházka a schůzky na sebe navazují volně. Tím jsou otevřené dveře pro děti, které nejsou zvyklé a těžko si přivykají pravidelné docházce. Cílem výchovy ve skupinách je vytváření lidských osobností se silným morálním charakterem a zakotvením v křesťanské etice. Pro děti z křesťanských rodin vytváříme podmínky pro rozvoj jejich osobního vztahu k Bohu. Kromě oblasti duchovní a duševní je činnost oddílů charakterizována pestrou nabídkou sportovních a jiných zájmových aktivit. Nedílnou součástí činnosti skupin jsou vícedenní akce (tzv.víkendovky) a tábory (zimní a letní). Význam vícedenních akcí spočívá především v možnosti prožití zajímavých aktivit uprostřed dobrého kolektivu. Při těchto akcích je větší prostor pro budování sociálních vazeb a správných lidských návyků. Vznikají přátelství, která jsou důležitá pro překonávání překotného období dospívání. Děti mohou nalézat ve vedoucích dobré životní vzory a vyhnout se tak nesprávným návykům a východiskům. Pod patronací DU bylo v roce 2004 zorganizováno 20 táborů a na dalších 20 táborech se spolupodílela. Těmito tábory bylo zasaženo na 1200 dětí. Dále v roce 2004 bylo uskutečněno 65 krátkodobých akcí (víkendovky) s průměrem 15 účastníků na tři dny což znamená 2925 osobodnů.

8 Aktivity skupin v roce výběr Pořádané akce Brno Kounicova - Mladší dorost Počet účastníků Termín konání drakiáda Košíkov Výlet dobývání hradu Výlet do jeskyně Býčí skála Vánoční schůzka Pořádané akce Havlíčkův Brod Počet účastníků Termín konání Sportovní den Turnaj ve stolních hrách H.Brod Zimní lyžařský pobyt v Pohledci Sportovní den Víkend Slavonice Víkend Skála Setkání pro rodiče Havlíčkův Brod BS regionální Břevnice Tábor Hodkov Vzpomínání na tábor - Chotěboř Dorostový triatlon Havlíčkův Brod Vzpomínání na cca tábor pro rodiče Víkend Křižánky Víkend Úhořilka Víkend H.Brod Víkend H.Brod Vánoční program Havlíčkův Brod cca Pardubice Pořádané akce Počet účastníků Termín konání Floorbalový turnaj vč. dorostů účast na BS vých. český region účast na BS finále tábor Zderaz přespání v Arše

9 Aktivity skupin v roce výběr Pořádané akce Trutnov Počet účastníků Termín konání Za krásami zimy Dobytí severního pólu Vítání jara Havlovický vodník Tábor armáda ČR Festival Brno Dorvík Letovice Pořádané akce počet termín Bruslení a koupání Pořádané akce Praha - ŽIŽDO Počet účastníků Termín konání Letní tábor Návštěva ZOO Příprava ván.slvavn.- filmování exteriérů Nácvik ván.scénky 13 listopad - prosinec Soustředění Svět.I Bibl.stezka Bambiriáda Bibl.stezka -finále Svatba Křižánky Vánoční dorost s mládeží Tábor Křižánky Soustředění Svět.II Pořádané akce Frýdek -Lavina Počet účastníků Termín konání chata Višňovka Jarovolání biblická stezka chata Hatě pečení cukroví vánoční večírek Soustředění Svět.III Soustředění Svět.IV Soustředění Svět.V Světélka Muzikál Světélka Muzikál

10 Hospodaření a účetní uzávěrka - ústředí Hospodaření v roce 2004 bylo pozitivně ovlivněno dotacemi, které byly poskytnuty našemu sdružení a to v celkové výši ,-Kč. Tyto dotace byly poskytnuty ze státního rozpočtu ( ) a rozpočtu města Pardubice (2 940). Činnost byla podpořena ještě nadačním příspěvkem F-NADACE, který se však promítl již v roce 2003 a vyúčtován byl až v roce Dalším významným příspěvkem byly dary jednotlivců a podnikatelských subjektů ve výši ,-Kč. Tyto prostředky kromě vlastních zdrojů výrazně napomohly k uskutečnění projektů a akcí, které naše sdružení organizovalo v roce Ústředí pokladna banka celkem Příjem Výdej Počáteční stav peněžních prostředků ,00 Kč ,70 Kč ,70 Kč Příjmy celkem včetně PS Výdaje celkem ,80 Kč ,83 Kč ,63 Kč ,30 Kč ,68 Kč ,98 Kč Rozdíl příjmů a výdajů se započítáním PS ,50 Kč ,15 Kč ,65 Kč Příjmy bez PS ,80 Kč ,13 Kč ,93 Kč Průběžný pohyb banka-pokladna ,00 Kč ,00 Kč Příjem bez PP a PS Výdaje bez PP ztráta v roce ,93 Kč ,98 Kč ,05 Kč zůstatek ,50 Kč ,00 Kč ,50 Kč Rozdělení příjmů a výdajů dle jednotlivých aktivit Příjem výdej rozdíl Provoz a režie ústředí celkem ,13 Kč ,68 Kč ,45 Kč Tábornická škola ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Biblická stezka ,80 Kč ,30 Kč ,50 Kč Rádcovská škola ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Podzimní kurz 0,00 Kč 2 504,50 Kč ,50 Kč Kurz Etika 9 500,00 Kč ,50 Kč ,50 Kč dotace skupinám 2 940,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč celkem ,93 Kč ,98 Kč ,05 Kč

11 Hospodaření a účetní uzávěrka - ústředí Rozdělení příjmů dle zdrojů Dotace Státní a obecní Dary Členské příspěvky Kurzovné úroky ostatní Prodej materiálu celkem ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,80 Kč 514,13 Kč 1 120,00 Kč ,00 Kč ,93 Kč Rozdělení výdajů dle položek Materiál zboží kopírka-oprava Bankovní poplatky Knihy Čl.Příspěvek ČRDM Pojištění ČRDM Cestovné občerstvení poštovné režijní materiál Nájmy převody na skupiny režijní náklady kurzy celkem 9 723,50 Kč ,50 Kč ,00 Kč 3 564,00 Kč 8 285,00 Kč 651,00 Kč 3 190,00 Kč ,08 Kč 4 908,00 Kč 608,50 Kč ,50 Kč 7 659,60 Kč ,00 Kč ,30 Kč ,98 Kč

12 Hospodaření a účetní uzávěrka - skupiny Skupina příjmy výdaje zůstatel pok. zůstatek bank. Liberec ,00 Kč ,00 Kč 4 747,60 Kč Česká Třebová 7 616,50 Kč 7 728,50 Kč 112,00 Kč Frýdek 8 074,50 Kč 8 074,50 Kč 0,00 Kč Hradec Králové ,50 Kč ,00 Kč 3 274,50 Kč Havlíčkův Brod ,65 Kč ,50 Kč ,00 Kč ,61 Kč Brno MD ,78 Kč 5 527,50 Kč 476,50 Kč ,78 Kč Brno Kr.Pole ,50 Kč ,00 Kč 6 031,50 Kč Brno SD ,62 Kč ,40 Kč 8 539,00 Kč ,22 Kč Kyjov x x x Ostrava ,50 Kč ,50 Kč 0,00 Kč 271,35 Kč Žižkov ,00 Kč ,00 Kč 367,00 Kč Letovice ,57 Kč ,00 Kč 74,00 Kč 695,66 Kč Horní Počernice 1 500,00 Kč 1 500,00 Kč 0,00 Kč Trutnov ,63 Kč ,00 Kč 183,40 Kč ,15 Kč ESK Havířov ,00 Kč ,50 Kč 878,50 Kč Havířov 7 255,00 Kč 4 371,50 Kč 2 883,50 Kč Praha Soukenická x x x x Pardubice ,00 Kč ,00 Kč 1,00 Kč CELKEM ,75 Kč ,90 Kč ,50 Kč ,77 Hospodaření a účetní uzávěrka - za celé sdružení příjmy výdaje Zůstatek p. Zůstatek b. Ústředí , , , ,00 Skupiny , , , ,77 Celkem , , , ,77

Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů

Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů Výroční zpráva za rok 2006 Organizační struktura SNĚM DU Všichni členové starší 16-ti let RADA DU Jan Homolka - předseda DU Petr Asszonyi - místopředseda DU

Více

Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů o.s.

Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů o.s. Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů o.s. Výroční zpráva za rok 2008 Organizační struktura SNĚM Všichni výchovní pracovníci starší 16-ti let RADA Jan Homolka - předseda Petr Asszonyi - místopředseda

Více

Výroční zpráva Křesťanský sbor Praha Jižní Město

Výroční zpráva Křesťanský sbor Praha Jižní Město Výroční zpráva 2007 Křesťanský sbor Praha Jižní Město Hrabákova 1969, Praha 4, 148 00 tel.: 603 174 268 e-mail: KS.PRAHA.JM@POST.CZ www.ksjm.ecn.cz Obsah Poslání, základní orientace Cílová skupina (oblast)

Více

ČS kalendář 2010 - celkový přehled měsíc den oddělení akce místo

ČS kalendář 2010 - celkový přehled měsíc den oddělení akce místo ČS kalendář 2010 - celkový přehled měsíc den oddělení akce místo Leden 11. ČS (kancelář sdružení - nebo kazatelské oddělení) Společná pastorálka Praha - Smíchov 15.-17. oddělení mládeže 2. Vytax I. 18.

Více

Přehled sborových aktivit

Přehled sborových aktivit Přehled sborových aktivit Sbor CASD Brno - Střední 10 aktualizováno 15. 10. 2018 ZÁŘÍ 2018 2. 9. ne 16.00 CESTA - koncert v jeskyni Býčí skála Cesta 7. - 9. 9. pá - ne Plánovací víkendovka INRI road 8.

Více

Přítomnost členů komise Petra Benešová přítomna Mgr. Ondřej Sychra, DiS. přítomen Mgr. Anna Vrchotová přítomna

Přítomnost členů komise Petra Benešová přítomna Mgr. Ondřej Sychra, DiS. přítomen Mgr. Anna Vrchotová přítomna Zápis z jednání komise rady města Komise pro výchovu, vzdělávání a komunitní plánování č. 03/16 Den konání 4. října 2016 Místo konání zasedací místnost internátu Litomyšlské nemocnice, a.s. na ul. J. E.

Více

Výroční zpráva. Sdružení rodičů a přátel českokrumlovského dětského sboru. za rok 2006

Výroční zpráva. Sdružení rodičů a přátel českokrumlovského dětského sboru. za rok 2006 Výroční zpráva Sdružení rodičů a přátel českokrumlovského dětského sboru za rok 2006 Obsah: I. Informace o sdružení 1. Cíle a poslání sdružení 2. Registrace a orgány sdružení 3. Činnost v roce 2006 II.

Více

Výroční zpráva za rok 2005

Výroční zpráva za rok 2005 Výroční zpráva za rok 2005 Genea sdružení pro rodinu 1. Slovo předsedy výkonné rady Od začátku činnosti občanského sdružení Genea-sdružení pro rodinu uplynul již více než jeden rok. Sdružení bylo registrováno

Více

Oddíl mladých hasičů SDH Varnsdorf. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Husova 552, Varnsdorf, PSČ IČ

Oddíl mladých hasičů SDH Varnsdorf. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Husova 552, Varnsdorf, PSČ IČ Oddíl mladých hasičů SDH Varnsdorf Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Husova 552, Varnsdorf, PSČ 40747 IČ 66102391 O nás Náplní činnosti mladých hasičů při SDH Varnsdorf je vzdělávání dětí nejen v

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 Zpráva o činnosti Účetní závěrka Plán činnosti Občanské sdružení Hanousek a spol. Obsah: Základní údaje... 3 Rada sdružení... 3 Zpráva o činnosti Založení sdružení... 4 Činnost sdružení...

Více

Přehled sborových aktivit

Přehled sborových aktivit Přehled sborových aktivit Sbor CASD Brno - Střední 10 aktualizováno 20. 9. 2018 ZÁŘÍ 2018 2. 9. ne 16.00 CESTA - koncert v jeskyni Býčí skála Cesta 7. - 9. 9. pá - ne Plánovací víkendovka INRI road 8.

Více

za rok 2011 Výroční zpráva organizace Konfederace nezávislých dětská organizace, o.s. Sídlo organizace: Statutární orgán Koordinační rada:

za rok 2011 Výroční zpráva organizace Konfederace nezávislých dětská organizace, o.s. Sídlo organizace: Statutární orgán Koordinační rada: Výroční zpráva organizace Konfederace nezávislých dětská organizace, o.s. za rok 2011 Sídlo organizace: Novomlýnská 1238 / 3, Praha 1, 110 00 Statutární orgán Koordinační rada: Ing. Martin Remiš, mluvčí

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA přijatá na členské schůzi ve Slavkově u Brna

VÝROČNÍ ZPRÁVA přijatá na členské schůzi ve Slavkově u Brna VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 přijatá na členské schůzi 10. 10. 2015 ve Slavkově u Brna Společnost Pedagogiky Franze Ketta, z. s. Petra Bezruče 357, Dolní Benešov, 747 22 IČ 22822755 www.kett.cz Pohled do historie

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA přijatá na valné hromadě ve Slavkově u Brna

VÝROČNÍ ZPRÁVA přijatá na valné hromadě ve Slavkově u Brna VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 přijatá na valné hromadě 14. 6. 2013 ve Slavkově u Brna Společnost pro celistvou na smysl zaměřenou pedagogiku Franze Ketta, o. s. Kostelní náměstí 1, Ostrava 1, 728 02 IČ 22822755

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA přijatá na valné hromadě ve Slavkově u Brna

VÝROČNÍ ZPRÁVA přijatá na valné hromadě ve Slavkově u Brna VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 přijatá na valné hromadě 27. 9. 2014 ve Slavkově u Brna Společnost pro celistvou na smysl zaměřenou pedagogiku Franze Ketta, o. s. Kostelní náměstí 1, Ostrava 1, 728 02 IČ 22822755

Více

Finanční situace ČSSI k 31.12.2001

Finanční situace ČSSI k 31.12.2001 Finanční situace ČSSI k 31.12.2001 Pokladna Brno 11 892 Kč České Budějovice 3 000 Kč Hradec Králové 1 490 Kč Liberec 1 068 Kč Ostrava 1 363 Kč Plzeň 11 606 Kč Praha 31 841 Kč Stav na bankovním účtu ČS

Více

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 strana 3 I. ÚVOD II. ČLENSTVO Pionýr, z. s. - 87. pionýrská skupina Javor je pobočným spolkem zapsaného spolku Pionýr s právní subjektivitou. Jejím sídlem je Bělocerkevská 3, Praha

Více

Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s.

Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s. Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s. Výroční zpráva za rok 2010 1 Organizační struktura SNĚM Všichni výchovní pracovníci starší 17-ti let RADA Jan Homolka - předseda Petr Asszonyi - místopředseda

Více

Komentář k plnění Projektu Mladí hasiči 2015 (k čerpání státní dotace)

Komentář k plnění Projektu Mladí hasiči 2015 (k čerpání státní dotace) Komentář k plnění Projektu Mladí hasiči 2015 (k čerpání státní dotace) 1. Anotace projektu Projekt Mladí hasiči 2015 je sumářem dílčí projektů nižších a základních článků. Jako základní podklad k vytvoření

Více

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ,

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. 1 Obsah 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

Zápis ze zasedání zástupců rodičů a učitelů (shromáždění delegátů) konaného dne 11. dubna 2018 v budově školy

Zápis ze zasedání zástupců rodičů a učitelů (shromáždění delegátů) konaného dne 11. dubna 2018 v budově školy SRPŠ Obchodní akademie Pardubice, z. s., Štefánikova 325, 530 02 Pardubice Zápis ze zasedání zástupců rodičů a učitelů (shromáždění delegátů) konaného dne 11. dubna 2018 v budově školy Svolavatel a předsedající

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

FBC Dragons, z.s. Sídliště U Vodojemu 1262/ Kyjov IČO:

FBC Dragons, z.s. Sídliště U Vodojemu 1262/ Kyjov IČO: FBC Dragons, z.s. Sídliště U Vodojemu 1262/2 697 01 Kyjov IČO: 031 23 901 Výroční zpráva za rok 2016 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016

Více

Š KO L N Í R O K / 1 8

Š KO L N Í R O K / 1 8 Š KO L N Í R O K 2 0 1 7 / 1 8 Ohlédnutí za naší činností J s m e v z d ě l á v a c í i n s t i t u c í a k r e d i t o v a n o u v s y s t é m u D V P P u M Š M T Č R. S p o l u p r a c u j e m e s T

Více

KLUB EKOLOGICKÉ VÝCHOVY, Z.S.

KLUB EKOLOGICKÉ VÝCHOVY, Z.S. KLUB EKOLOGICKÉ VÝCHOVY, Z.S. ZŠ PERTOLDOVA 3373 PRAHA 4-MODŘANY PRAHA Doc. PaedDr. RNDr. MILADA ŠVECOVÁ, CSc. 2017 Klub ekologické výchovy spatřuje své hlavní poslání především v metodické pomoci školám

Více

FBC Dragons, z.s. Sídliště U Vodojemu 1262/ Kyjov IČO:

FBC Dragons, z.s. Sídliště U Vodojemu 1262/ Kyjov IČO: FBC Dragons, z.s. Sídliště U Vodojemu 1262/20 697 01 Kyjov IČO: 031 23 901 Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017

Více

Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s.

Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s. výchovného poradenství Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s., 10. 10. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření Asociace výchovných poradců, o.s. za rok 2012, 2013,. Předložena Radou Avp Valné

Více

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2013

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2013 NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2013 DUBEN 2014 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU Nadační fond Střední průmyslové školy Hranice (NF SPŠ) byl

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA přijatá na členské schůzi ve Slavkově u Brna

VÝROČNÍ ZPRÁVA přijatá na členské schůzi ve Slavkově u Brna VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 přijatá na členské schůzi 10. 11. 2018 ve Slavkově u Brna Společnost Pedagogiky Franze Ketta, z. s. Petra Bezruče 357, Dolní Benešov, 747 22 IČ 22822755 www.kett.cz Pohled do historie

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Cíle sdružení

VÝROČNÍ ZPRÁVA Cíle sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 Obsah : 1. Cíle sdružení 2. Zpráva o činnosti 3. Finanční zpráva 4. Koncepce sdružení a jeho cíle na rok 2011 5. Poděkování 6. Sídlo a kontakty Cíle sdružení Od 27.4.2009 jsme občanské

Více

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 strana 3 I. ÚVOD Pionýr, z. s. - 87. pionýrská skupina Javor je pobočným spolkem zapsaného spolku Pionýr s právní subjektivitou. Jejím sídlem je Bělocerkevská 3, Praha 10, kde je kancelář,

Více

Aikido Vinohrady Praha, o.s.

Aikido Vinohrady Praha, o.s. Aikido Vinohrady Praha, o.s. Výroční zpráva za rok 2007 Vypracoval Martin Švihla 2.1.2008 Obsah zprávy: Aikido Poslání klubu Činnost klubu Klub v roce 2007 Pravidelná výuka Nepravidelné aktivity (semináře,

Více

V roce 2018 pořádala, nebo se podílela Rada dětí a mládeže na těchto akcích a soutěžích.

V roce 2018 pořádala, nebo se podílela Rada dětí a mládeže na těchto akcích a soutěžích. Hodnocení činnosti Rady dětí a mládeže v roce 2018 Činnost RDM vychází z Koncepce podpory mládeže do roku 2020, jejichž cílem je přispět ke zvyšování kvality života mladých lidí, zejména prostřednictvím

Více

Sdružení AMICITIA. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 3

Sdružení AMICITIA. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 3 Sdružení AMICITIA VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 3 0 O B S A H : 1. PLNĚNÍ ÚKOLŮ V HLAVNÍ ČINNOSTI ORGANIZACE 2 1.1. Služby klientům 2 1.2. Vzdělávací činnost 5 1.3. Podíl financování a kapacita 5 1.4.

Více

NÁRODNÍ INICIATIVA PRO ŽIVOT, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009

NÁRODNÍ INICIATIVA PRO ŽIVOT, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 NÁRODNÍ INICIATIVA PRO ŽIVOT, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 NÁRODNÍ INICIATIVA PRO ŽIVOT (dále jen NIŽ) je státem zaregistrovaná obecně prospěšná společnost, jejíž cílem je ochrana základního lidského práva,

Více

ZŠ PERTOLDOVA 3373 PRAHA 4-MODŘANY PRAHA. Doc. PaedDr. RNDr. MILADA ŠVECOVÁ, CSc.

ZŠ PERTOLDOVA 3373 PRAHA 4-MODŘANY PRAHA. Doc. PaedDr. RNDr. MILADA ŠVECOVÁ, CSc. KLUB EKOLOGICKÉ VÝCHOVY ZŠ PERTOLDOVA 3373 PRAHA 4-MODŘANY PRAHA Doc PaedDr RNDr MILADA ŠVECOVÁ, CSc 2016 Klub ekologické výchovy spatřuje své hlavní poslání především v metodické pomoci školám v : Budování

Více

Zápis ze členské schůze SOCHP konané v Praze

Zápis ze členské schůze SOCHP konané v Praze Zápis ze členské schůze SOCHP konané 6. 1. 2019 v Praze Program schůze: 1. Zahájení volba mandátové a návrhové komise, zapisovatelů a ověřovatelů 2. Schválení programu 3. Zpráva o činnosti SOCHP za období

Více

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 strana 3 I. ÚVOD II. ČLENSTVO Pionýr, z. s. - 87. pionýrská skupina Javor je pobočným spolkem zapsaného spolku Pionýr s právní subjektivitou. Jejím sídlem je Bělocerkevská 3, Praha

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE RODIČOVSKÉHO SDRUŽENÍ GJO LITOVEL

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE RODIČOVSKÉHO SDRUŽENÍ GJO LITOVEL ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE RODIČOVSKÉHO SDRUŽENÍ GJO LITOVEL datum konání: 29. 11. 2012 přítomni: 174 rodičů (celkem 309 žáků ) viz prezenční listiny podepsané rodiči ve třídách hosté: RNDr. Jitka Krausová,

Více

Výroční zpráva. ISIS sdružení pro pomoc dětem bez domova. za rok 2006

Výroční zpráva. ISIS sdružení pro pomoc dětem bez domova. za rok 2006 Výroční zpráva ISIS sdružení pro pomoc dětem bez domova za rok 2006 1 Obsah : 1. Základní údaje 2. Členská základna 3. Důležitá jednání o. s. 4. Projekty o. s. ISIS 5. Hospodaření o. s. 6. Poskytovatelé

Více

Moravské Bránice 74, IČ: Zápis č.62

Moravské Bránice 74, IČ: Zápis č.62 Zápis č.62 o členské schůzi Bráničánek, z.s konané v sobotu 20.02.2016 od 18:00 hod. v Hospodě na Vodárně (nekuřácký salon). Přítomni (dle prezenční listiny): 1001, 1002, 1003, 1006, 1007, 1010, 1011,

Více

ČESKÝ SVAZ OCHRÁNCŮ PŘÍRODY ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2007

ČESKÝ SVAZ OCHRÁNCŮ PŘÍRODY ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2007 ČESKÝ SVAZ OCHRÁNCŮ PŘÍRODY OSADNÍCI JAROMĚŘ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2007 Úvod Rok 2007 byl již šestým od založení ZO ČSOP Osadníci Jaroměř. Naše organizace se neustále vyvíjí tím směrem, jaký jsme si

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 Občanské sdružení pro přátele, rodiče a děti s poruchou autistického spektra, Plzeň, Plzeňský kraj www.autismusprocit.cz NÁŠ TÝM! Irena Vítovcová Mgr. Alena Siváková Barbora

Více

Sdružení AMICITIA. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 0

Sdružení AMICITIA. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 0 Sdružení AMICITIA VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 0 O B S A H : 1. PLNĚNÍ ÚKOLŮ V HLAVNÍ ČINNOSTI ORGANIZACE 2 1.1. Služby klientům 3 1.2. Vzdělávací činnost 4 1.3. Podíl financování a kapacita 5 1.4. Prezentace

Více

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034. Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2006

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034. Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2006 Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034 Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2006 květen 2007 Obsah: Poslání a cíle 3 Činnost v roce 2006

Více

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SUCHÝ založeno Výroční zpráva SDH Suchý za rok 2016

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SUCHÝ založeno Výroční zpráva SDH Suchý za rok 2016 SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SUCHÝ založeno 1927 Výroční zpráva SDH Suchý za rok 2016 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení

Více

Vážení přátelé a příznivci Klubu ŽAP,

Vážení přátelé a příznivci Klubu ŽAP, Vážení přátelé a příznivci Klubu ŽAP, přišla chvíle, kdy hodnotíme právě uplynulý rok 2014. Předkládáme Vám účet z činnosti, a zpovídáme se z hospodaření s finančními prostředky. Chceme být stručné, ale

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Vzdělávací centrum Turnov, o.p.s. Jana Palacha Turnov IČ

VÝROČNÍ ZPRÁVA Vzdělávací centrum Turnov, o.p.s. Jana Palacha Turnov IČ VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 Vzdělávací centrum Turnov, o.p.s. Jana Palacha 804 511 01 Turnov IČ 26004674 HLAVNÍ CÍLE A OBLASTI ČINNOSTI V ROCE 2007 - rozšiřování a zkvalitňování vzdělávací nabídky - projektová

Více

Hospodaření SPJF. hospodaření 2006 návrh rozpočtu 2007 hospodaření 2007 návrh rozpočtu 2008 Marek Polák Sharp

Hospodaření SPJF. hospodaření 2006 návrh rozpočtu 2007 hospodaření 2007 návrh rozpočtu 2008 Marek Polák Sharp Hospodaření SPJF hospodaření 2006 návrh rozpočtu 2007 hospodaření 2007 návrh rozpočtu 2008 Marek Polák Sharp Hospodaření SPJF v roce 2006 Příjmy v roce 2006 v Kč: členské příspěvky 132 595,00 účastnické

Více

Členská schůze hromada Asociace výchovných poradců, z.s.

Členská schůze hromada Asociace výchovných poradců, z.s. výchovného poradenství Členská schůze hromada Asociace výchovných poradců, z.s., 5. 10. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření Asociace výchovných poradců, z.s. za rok 2016, 2017 Předložena Výkonným výborem

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA přijatá na valné hromadě v Ostravě

VÝROČNÍ ZPRÁVA přijatá na valné hromadě v Ostravě VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 přijatá na valné hromadě 19. 5. 2012 v Ostravě Společnost pro celistvou na smysl zaměřenou pedagogiku Franze Ketta, o. s. Kostelní náměstí 1, Ostrava 1, 728 02 IČ 22822755 www.pedagogika.archa.info

Více

Výroční zpráva 2005. Občanské sdružení. Odyssea Tišnov

Výroční zpráva 2005. Občanské sdružení. Odyssea Tišnov Výroční zpráva 2005 Občanské sdružení Odyssea Tišnov Obsah: 1. Základní informace o sdružení 2. Úvodní slovo předsedy sdružení 3. Orgány sdružení 4. Akce sdružení v roce 2005 5. Vyúčtování příjmů a výdajů.

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ

ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ Občanského sdružení Montessori Kladno, z.s. (OSMK) za období září 2015 srpen 2016 Skutečnosti uplynulého školního roku 2015-2016 I. V souladu s novým občanským zákoníkem

Více

2 Charakteristika školy

2 Charakteristika školy 2 Charakteristika školy 2.1 Velikost školy Škola Klvaňovo gymnázium a střední zdravotnická škola vznikla 1. 1. 2012 sloučením Klvaňova gymnázia se Střední odbornou školou zdravotnickou a sociální, Kyjov

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 1. Výchovně vzdělávací oblast : 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

Sdružení AMICITIA, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 4

Sdružení AMICITIA, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 4 Sdružení AMICITIA, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 4 0 O B S A H : 1. PLNĚNÍ ÚKOLŮ V HLAVNÍ ČINNOSTI ORGANIZACE 2 1.1. Služby klientům 2 1.2. Vzdělávací činnost 6 1.3. Podíl financování a kapacita

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření. Asociace výchovných poradců, o.s. za rok 2015

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření. Asociace výchovných poradců, o.s. za rok 2015 Výroční zpráva o činnosti a hospodaření Asociace výchovných poradců, o.s. za rok 2015 předložena Radou Avp Valné hromadě Avp dne 23. 9. 2016 Praha, září 2016 Poslání AVP Asociace sdružuje poradenské pracovníky

Více

Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s.

Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s. Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s. Výroční zpráva za rok 2014 1 Organizační struktura SNĚM DU Všichni výchovní pracovníci starší 17-ti let NOVĚ ZVOLENÁ RADA DU Jan Homolka - předseda DU

Více

Pravidla dotačního programu pro poskytování dotací z rozpočtu obce Nivnice

Pravidla dotačního programu pro poskytování dotací z rozpočtu obce Nivnice Pravidla dotačního programu pro poskytování dotací z rozpočtu obce Nivnice Program upravuje poskytování dotací v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, a zákonem č.

Více

Asociace vysokoškolských poradců, o.s.

Asociace vysokoškolských poradců, o.s. Asociace vysokoškolských poradců, o.s. Výroční zpráva o činnosti 2009 Obsah 1. Základní údaje 2. Činnost asociace 2.1. Odborná činnost 2.1.1. Nábor členské základny 2.1.2. Výroční konference 2.1.3. Uspořádání

Více

Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti SDH Bozkov.

Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti SDH Bozkov. Výroční zpráva 2017 Výroční zpráva SH ČMS - Sbor dobrovolných hasičů Bozkov za rok 2017 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě

Více

Výroční zpráva za rok 2006

Výroční zpráva za rok 2006 Výroční zpráva za rok 2006 Genea sdružení pro rodinu 1. Slovo předsedy výkonné rady Třetí rok činnosti občanského sdružení Genea-sdružení pro rodinu, nemohu nazvat jinak než rokem stagnace, ne-li regrese.

Více

Zapsaný spolek ROSa Mnichovice Bezručova 346, 251 64 Mnichovice e-mail: rosa.mnichovice@seznam.cz www.zsmnichovice.cz

Zapsaný spolek ROSa Mnichovice Bezručova 346, 251 64 Mnichovice e-mail: rosa.mnichovice@seznam.cz www.zsmnichovice.cz Zapsaný spolek ROSa Mnichovice Bezručova 346, 251 64 Mnichovice e-mail: rosa.mnichovice@seznam.cz www.zsmnichovice.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI, rok 2013 / 2014 Obsah: 1/ Charakteristika spolku 2/ Cíle

Více

Willík - občanské sdružení rodičů a přátel dětí s Williamsovým syndromem

Willík - občanské sdružení rodičů a přátel dětí s Williamsovým syndromem Výroční zpráva 2008 Willík - občanské sdružení rodičů a přátel dětí s Williamsovým syndromem Občanské sdružení Willík bylo založeno z iniciativy rodičů dětí s Williamsovým syndromem v roce 2006. Cílem

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 Praha, březen 2017

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 Praha, březen 2017 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 Praha, březen 2017 Obsah 1. ÚVOD 2. CHARAKTERISTIKA ORGANIZACE 3. ZPRÁVA O ČINNOSTI 4. ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 5. ZPRÁVA O KONTROLE HOSPODAŘENÍ Stránka 2 z 8 1. ÚVOD Název organizace:

Více

Zápis - Sdružení přátel Gymnázia Kadaň 7. březen Přítomni: Vaňas, Fusková, Kučerová, Koťátková, Tuček, Křížová, Švehlová, Sajdl

Zápis - Sdružení přátel Gymnázia Kadaň 7. březen Přítomni: Vaňas, Fusková, Kučerová, Koťátková, Tuček, Křížová, Švehlová, Sajdl Zápis - Sdružení přátel Gymnázia Kadaň 7. březen 2002 Přítomni: Vaňas, Fusková, Kučerová, Koťátková, Tuček, Křížová, Švehlová, Sajdl 1. Informace o činnosti a volby statutárních zástupců P.Vaňas přednesl

Více

Výroční zpráva SDH Mniší za rok 2018

Výroční zpráva SDH Mniší za rok 2018 za rok 2018 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2018 a končící dnem 31. prosince 2018 na základě vyhodnocení činnosti a její jednotlivá ustanovení byla předmětem jednání Valné hromady konané

Více

V01 Výnosy za poslanecký mandát 0 V02 Výnosy za senátorský mandát V03 Výnosy za krajské mandáty V04 Hlavní město Praha (1/3 z 8 zast.

V01 Výnosy za poslanecký mandát 0 V02 Výnosy za senátorský mandát V03 Výnosy za krajské mandáty V04 Hlavní město Praha (1/3 z 8 zast. V1 Výnosy za poslanecký mandát V2 Výnosy za senátorský mandát V3 Výnosy za krajské mandáty V4 Hlavní město Praha (1/3 z 8 zast.) 4 129 65 2 764 5 627 V5 Jihočeský V6 Jihomoravský V7 Karlovarský V8 Královéhradecký

Více

Stanovy. Čl. 1 Základní ustanovení. Čl. 2 Obsah činnosti

Stanovy. Čl. 1 Základní ustanovení. Čl. 2 Obsah činnosti Stanovy Asociace středoškolských klubů České republiky, o. s. Adresa: Česká 11, Brno 602 00 Registrováno u: Ministerstva vnitra České republiky Číslo a datum registrace: VSP/1-34/90-R ze dne 3. 5. 1990

Více

Výroční zpráva za rok 2007

Výroční zpráva za rok 2007 Výroční zpráva za rok 2007 Genea sdružení pro rodinu 1. Slovo předsedy výkonné rady Uplynulý rok se do dějin sdružení zapsal jako rokem, ve kterém nebyl realizován hlavní program sdružení - Manželská setkání.

Více

SDRUŽENÍ ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÝCH V ČR ÚZEMNÍ SDRUŽENÍ STRAKONICE

SDRUŽENÍ ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÝCH V ČR ÚZEMNÍ SDRUŽENÍ STRAKONICE SDRUŽENÍ ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÝCH V ČR ÚZEMNÍ SDRUŽENÍ STRAKONICE VÝSLEDKY HOSPODAŘENÍ ROK 2010 Výsledky hospodaření Územního sdružení v roce 2010 Příjmy: Výdaje: 634 567,- Kč 613 590,- Kč Výsledek hospodaření:

Více

Roční plán EVVO pro školní rok 2016/2017

Roční plán EVVO pro školní rok 2016/2017 Roční plán pro školní rok 2016/2017 Vypracovala: Mgr. Eva Svobodová Zpracováno na základně metodického pokynu MŠMT k zajištění environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty (), JAKO PŘÍLOHA K DLOUHODOBÉMU

Více

CÍLOVÉ SKUPINY PROJEKTU organizační složky státu a jejich zaměstnanci, obce a kraje a jejich zaměstnanci, volení zástupci, veřejnost

CÍLOVÉ SKUPINY PROJEKTU organizační složky státu a jejich zaměstnanci, obce a kraje a jejich zaměstnanci, volení zástupci, veřejnost PROJEKT IMPLEMENTAČNÍ JEDNOTKY STRATEGICKÉHO RÁMCE ROZVOJE VEŘEJNÉ SPRÁVY ČR 2014-2020 Naplnění opatření a aktivit SRRVS ČR v oblasti modernizace, optimalizace a zefektivnění VS; realizace bude přínosem

Více

Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s.

Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s. Dorostová unie, sdružení křesťanských dorostů o.s. Výroční zpráva za rok 2012 1 Organizační struktura SNĚM DU Všichni výchovní pracovníci starší 17-ti let RADA DU Jan Homolka - předseda DU Petr Asszonyi

Více

Výroční zpráva 2010. Úvodem

Výroční zpráva 2010. Úvodem Institut rodinné terapie a psychosomatické medicíny v Liberci, o.p.s. Jáchymovská 385, 460 10 Liberec tel: 485 150 890, 485 151 398 www.lirtaps.cz Bankovní spojení: 2242330001/5500, IČ: 27280411 Úvodem

Více

ADRESA ÚSTŘEDÍ: IČO: 26014491 WEB STRÁNKY: www.cb.cz/awana BANKOVNÍ SPOJENÍ: ČSOB Pardubice, č. ú. 192741785/0300 ADRESA MISIONÁŘE PRO ČR A SR:

ADRESA ÚSTŘEDÍ: IČO: 26014491 WEB STRÁNKY: www.cb.cz/awana BANKOVNÍ SPOJENÍ: ČSOB Pardubice, č. ú. 192741785/0300 ADRESA MISIONÁŘE PRO ČR A SR: OBSAH Kontaktní údaje...2 Poslání...3 Naše hodnoty...3 Naše přání...3 Naše vize...3 Naše poslání...3 Historie...4 Činnost Awana klubů...5 Uskutečněné akce a programy v roce 2004...8 Konferenci Awana vedoucích...8

Více

Výroční valná hromada. České federace požárního sportu o.s

Výroční valná hromada. České federace požárního sportu o.s Výroční valná hromada České federace požárního sportu o.s Přítomní: viz. prezenční listina příloha č.1 Body výroční valné hromady: 1. Zhodnocení projektu soustředění 2. Krajská dotace 3. Účast na podzimním

Více

Výroční zpráva za rok 2013

Výroční zpráva za rok 2013 Výroční zpráva za rok 2013 občanského sdružení Um sem um tam IČO: 22740783 Brdičkova 1911/21 Praha 13 - Stodůlky, 155 00 Česká republika www.umsemumtam.cz Obecné informace o sdružení Občanské sdružení

Více

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2014

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2014 NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2014 DUBEN 2015 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU Nadační fond Střední průmyslové školy Hranice (NF SPŠ) byl

Více

Hodnocení plnění plánu za rok 2009 strana 1/5

Hodnocení plnění plánu za rok 2009 strana 1/5 Hodnocení plnění plánu za rok 2009 strana 1/5 Docházka členů KRJ člen funkce 18. 1. 15. 3. 17. 5. 4. 10. 13. 12. podíl Peřina Jerry předseda KRJ / / / / / 100 % Berki Hubert místopředseda KRJ / / / / /

Více

za rok 2015 Výroční zpráva organizace Konfederace nezávislých dětská organizace, z. s. Sídlo organizace Novomlýnská 1238 / 3, Praha 1,

za rok 2015 Výroční zpráva organizace Konfederace nezávislých dětská organizace, z. s. Sídlo organizace Novomlýnská 1238 / 3, Praha 1, Výroční zpráva organizace Konfederace nezávislých dětská organizace, z. s. za rok 2015 Sídlo organizace Novomlýnská 1238 / 3, Praha 1, 110 00 Statutární orgán Koordinační rada Jan Žák, mluvčí koordinační

Více

Výroční zpráva Salesiánské kluby mládeže

Výroční zpráva Salesiánské kluby mládeže Výroční zpráva 2016 Salesiánské kluby mládeže Sídlo: Salesiánské kluby mládeže, z. s. Kobyliské nám. 1000/1 182 00 Praha 8 Kobylisy IČ: 65398599 Webové stránky: www.skm.cz Číslo účtu: 1171059001/5500 Statutární

Více

Výroční zpráva 2014. Ano, ano. Každý má svůj Sen, i ty máš svůj Sen, děti však potřebují někoho, kdo jim jejich Sny pomůže splnit.

Výroční zpráva 2014. Ano, ano. Každý má svůj Sen, i ty máš svůj Sen, děti však potřebují někoho, kdo jim jejich Sny pomůže splnit. Výroční zpráva 2014 Ano, ano Každý má svůj Sen, i ty máš svůj Sen, děti však potřebují někoho, kdo jim jejich Sny pomůže splnit. 1 Základní údaje o Ano, ano Název: Ano, ano Adresa sídla: Hostivická 89/45,

Více

Výroční zpráva 2012. UCHO, o.s. Univerzální chodská organizace

Výroční zpráva 2012. UCHO, o.s. Univerzální chodská organizace Výroční zpráva 2012 UCHO, o.s. Univerzální chodská organizace Obsah Základní informace o UCHO, o.s...3 Sídlo...3 Organizační struktura...3 Základní cíle sdružení...4 Formy činnosti sdružení...4 Zpráva

Více

MIKROREGION OBCÍ POVODÍ STONÁVKY----------------------

MIKROREGION OBCÍ POVODÍ STONÁVKY---------------------- Výroční zpráva o činnosti a hospodaření společnosti STONAX, o.p.s. v roce 2008 Obsah: 1/ Zpráva o činnosti společnosti v roce 2008 2/ Roční účetní závěrka 3/ Přehled o peněžních příjmech a výdajích 4/

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Naše životy se mění. díky lidem, které potkáme. díky příležitostem, které využijeme

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Naše životy se mění. díky lidem, které potkáme. díky příležitostem, které využijeme VÝROČNÍ ZPRÁVA Naše životy se mění díky lidem, které potkáme díky příležitostem, které využijeme Skřítek, o.s. 2011 Představení organizace Skřítek, o.s. je občanské sdružení usilující o všestranný a harmonický

Více

STANOVY. KŘESŤANSKÉ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM OSTRAVA, z. s. SPOLKU. Čl. 1. Název a sídlo

STANOVY. KŘESŤANSKÉ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM OSTRAVA, z. s. SPOLKU. Čl. 1. Název a sídlo STANOVY SPOLKU KŘESŤANSKÉ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM OSTRAVA, z. s. Čl. 1. Název a sídlo Název: Křesťanské vzdělávací centrum Ostrava, z. s. (dále jen spolek ) Sídlo: Kostelní náměstí 1, 728 02 Ostrava Čl. 2 Statut

Více

RDMP Výroční zpráva 2011

RDMP Výroční zpráva 2011 RDMP Výroční zpráva 2011 Kdo jsme? Rada dětí a mládeže hlavního města Prahy zastřešuje organizace, které naplňují ve smyslu Úmluvy o právech dítěte volný čas dětí a mládeže a sídlí na území Prahy. Naším

Více

Naše 5. pionýrská skupina Děčín je nezisková organizace. Všichni vedoucí pracují dobrovolně ve svém volnu, bez nároku na odměnu.

Naše 5. pionýrská skupina Děčín je nezisková organizace. Všichni vedoucí pracují dobrovolně ve svém volnu, bez nároku na odměnu. Výroční zpráva 2012 Kdo jsme: Pionýr je demokratické, dobrovolné samostatné sdružení dětí, mládeže a dospělých, které se zabývá osvětou, kulturně-výchovnou činností a obhajobou a uspokojováním zájmů a

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2000

VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2000 VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2000 C E N T R U M P R O R O D I N U A S O C I Á L N Í P É Č I O S T R A V A 1. SLOVO PŘEDSEDY Centrum pro rodinu a sociální péči vzniklo v roce 1993 z potřeby několika rodin, které

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017

Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017 Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017 1. Výchovně vzdělávací oblast: 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

Kobyliské nám. 1000/ Praha 8 Kobylisy IČ:

Kobyliské nám. 1000/ Praha 8 Kobylisy IČ: Kobyliské nám. 1000/1 182 00 Praha 8 Kobylisy IČ: 65398599 +420 283 029 120 kluby@skm.cz www.skm.cz SÍDLO Salesiánské kluby mládeže, z. s. Kobyliské nám. 1000/1 182 00 Praha 8 Kobylisy IČ 65398599 WEBOVÉ

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2010 NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ ODBORNÉ ŠKOLY PRŮMYSLOVÉ V HRANICÍCH STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2010 Březen 2011 Za SR NF: Ing. Lenka Kandlerová ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU Nadační fond

Více

PŘÍJMY ČRK 2 491 VÝDAJE ČRK 4 606 ROZDÍL -2 115 PŘÍJMY ČRK 2 480 VÝDAJE ČRK 365 ROZDÍL 2 115 HLAVNÍ ČINNOST -2 115 EKONOMICKÁ ČINNOST 2 115 ROZDÍL 0

PŘÍJMY ČRK 2 491 VÝDAJE ČRK 4 606 ROZDÍL -2 115 PŘÍJMY ČRK 2 480 VÝDAJE ČRK 365 ROZDÍL 2 115 HLAVNÍ ČINNOST -2 115 EKONOMICKÁ ČINNOST 2 115 ROZDÍL 0 PŘÍJMY ČRK 2 491 HLAVNÍ ČINNOST Z HLAVNÍ ČINNOSTI ČRK 1 100 Z DOTACÍ MŠMT A KRAJŮ 261 Z PŘÍSPĚVKŮ SAZKY, a.s. 900 OSTATNÍ PŘÍJMY 230 VÝDAJE ČRK 4 606 NA SEKRETARIÁT A RADU ČRK 1 205 NA QSL SLUŽBU 1 016

Více

RT MLADÝCH. obecně prospěšná společnost VÝROČNÍ. za školní rok

RT MLADÝCH. obecně prospěšná společnost VÝROČNÍ. za školní rok SP RT MLADÝCH obecně prospěšná společnost VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2010/2011 SPORT MLADÝCH, o. p. s. Sportovní gymnázium Dany a Emila Zátopkových, Ostrava, příspěvková organizace Volgogradská 2631/6

Více

Rozpočet obce Bernartice nad Odrou na rok 2015

Rozpočet obce Bernartice nad Odrou na rok 2015 Rozpočet obce Bernartice nad Odrou na rok 2015 PŘÍJMY Kč Rozpočtová skladba oddíl položka Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 1 900 000 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze samostatně výdělečné

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Čmeláček Klub rodičů a přátel postižených dětí. Období: rok 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Čmeláček Klub rodičů a přátel postižených dětí. Období: rok 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA Čmeláček Klub rodičů a přátel postižených dětí Období: rok 2014 Základní údaje: Název organizace: Čmeláček Klub rodičů a přátel postižených dětí Sídlo organizace: Mitrovická 260, 739 21

Více

KLUB PŘÁTEL ŠKOLY o. s., Hradec Králové, Mandysova 1434 ZÁPIS. ze zasedání 51. valné hromady dne 22. 1. 2015

KLUB PŘÁTEL ŠKOLY o. s., Hradec Králové, Mandysova 1434 ZÁPIS. ze zasedání 51. valné hromady dne 22. 1. 2015 KLUB PŘÁTEL ŠKOLY o. s., Hradec Králové, Mandysova 1434 ZÁPIS ze zasedání 51. valné hromady dne 22. 1. 2015 Program: 1. Prezence 2. Informace ze školy 3. Finanční situace 4. Pojištění Klubu 5. Účet Klubu

Více

BADMINTON Club Kladno

BADMINTON Club Kladno BADMINTON Club Kladno Badminton Club Kladno byl založen v roce 1969. Z jeho řad vyšli hráči a hráčky, kteří v průběhu jeho osmatřicetiletého působení získali řadu domácích i zahraničních mistrovských titulů.

Více

Výroční zpráva o činnosti kmene LLM Strážci pokladů, Doupě za rok 2016

Výroční zpráva o činnosti kmene LLM Strážci pokladů, Doupě za rok 2016 Výroční zpráva o činnosti kmene LLM Strážci pokladů, Doupě za rok 2016 Doupě 9. 4. 2017 Zpracovala: Kateřina Rozinková, Káťa Základní informace: Kmen LLM je rodinným kmenem, který byl založen v březnu

Více