Tento dokument nabízí odpovědi na nejčastější dotazy ohledně nadcházejícího ukončení prodeje nových sad Design Suite a Creation Suite. Přehled...

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Tento dokument nabízí odpovědi na nejčastější dotazy ohledně nadcházejícího ukončení prodeje nových sad Design Suite a Creation Suite. Přehled..."

Transkript

1 Sady Autodesk Design Suite a Creation Suite Nejčastější dotazy Tento dokument nabízí odpovědi na nejčastější dotazy ohledně nadcházejícího ukončení prodeje nových sad Design Suite a Creation Suite. 24. května 2016 Obsah Přehled Co se mění? Proč společnost Autodesk ukončuje prodej sad Design Suite a Creation Suite? Který den bude naposledy možné zakoupit sady Design Suite a Creation Suite? Jedná se o globální změnu? Jak mi společnost Autodesk tento přechod usnadní?... 4 Jak mě tato změna ovlivní? Ovlivní tato změna mé aktuální předplatné sady? Ovlivní tato změna mé trvalé licence sad, které jsou v rámci plánu údržby?... 5 Jaké jsou mé možnosti? Jaké jsou mé možnosti nákupu nyní a jaké budou po zahájení prodeje sad pro odvětví?... 5 Představujeme sady pro odvětví od společnosti Autodesk Co je sada pro odvětví? Jaké jsou rozdíly mezi sadami pro odvětví a sadami Design Suite a Creation Suite? Jaké jsou klíčové výhody předplatného sady pro odvětví od společnosti Autodesk? Které softwarové produkty a cloudové služby jsou obsaženy v sadách pro odvětví*? Jaká bude cena sady pro odvětví? Kdy budou sady pro odvětví k dispozici? Kde získám další informace o sadách pro odvětví?... 8 Změna předplatného Budu moci přejít z předplatného Design Suite a Creation Suite na předplatné sady pro odvětví?... 8

2 5.2 Jaké budu mít možnosti v případě přechodu na sadu pro odvětví? Kdy budu moci změnit své aktuální předplatné sady Design Suite a Creation Suite na sadu pro odvětví? Budu moci na sadu pro odvětví přejít z trvalé licence v rámci plánu údržby? Jak bude změna finančně náročná?... 9

3 Přehled 1.1 Co se mění? Po 31 červenci 2016 již společnost Autodesk nebude prodávat sady Design Suite a Creation Suite (nová předplatná kromě dříve ohlášeného ukončení prodeje trvalých licencí těchto sad). Tato změna se týká následujících sad: Autodesk 3ds Max Entertainment Creation Suite Autodesk Building Design Suite Autodesk Entertainment Creation Suite Autodesk Factory Design Suite Autodesk Infrastructure Design Suite Autodesk Maya Entertainment Creation Suite Autodesk Plant Design Suite Autodesk Product Design Suite Revit Collaboration Suite Výjimky: Prodej nových předplatných následujících sad s přístupem pro jednoho uživatele bude ukončen po 31. lednu AutoCAD Inventor LT Suite AutoCAD Revit LT Suite Structural Fabrication Suite MEP Fabrication Suite 1.2 Proč společnost Autodesk ukončuje prodej sad Design Suite a Creation Suite? Nasloucháme vám metody vaší práce se razantně mění a s nimi se mění také nástroje, které používáte, i způsob, jakým nakupujete a využíváte software. Společnost Autodesk ukončuje prodej sad Design Suite a Creation Suite proto, abychom mohli poskytovat softwarová řešení flexibilněji a jednodušeji v souladu s vašimi měnícími se potřebami. Od 1. srpna 2016 začneme nabízet nové sady pro odvětví, které vám nabídnou nový způsob přístupu k softwaru Autodesk, který potřebujete. Zároveň získáte vyšší hodnotu, větší flexibilitu a jednodušší způsob používání. Přečtěte si více o tom, jak se sady pro odvětví liší od sad Design Suite a Creation Suite.

4 1.3 Který den bude naposledy možné zakoupit sady Design Suite a Creation Suite? 31. července 2016 bude posledním dnem, kdy bude možné zakoupit licenci či předplatné sady Design Suite a Creation Suite. Výjimky: Prodej nových předplatných následujících sad s přístupem pro jednoho uživatele bude ukončen po 31. lednu AutoCAD Inventor LT Suite AutoCAD Revit LT Suite Structural Fabrication Suite MEP Fabrication Suite 1.4 Jedná se o globální změnu? Ano, ukončení prodeje sad Design Suite a Creation Suite je celosvětové a v některých oblastech k němu již došlo. 1.5 Jak mi společnost Autodesk tento přechod usnadní? Aby tento přechod proběhl co nejhladčeji, pomůžeme vám v následujících oblastech: Plánování Upozorňujeme vás co nejdříve předem, abyste měli dostatek času na zvážení různých možností a důkladné plánování. Přístup Předplatitelé sad budou mít nadále přístup k výhodám svých předplatných, dokud budou předplatné obnovovat. Zákazníci s trvalými licencemi sad v rámci plánu údržby budou mít nadále přístup ke svým výhodám, dokud budou obnovovat svůj plán údržby. Přechod Pokud budete mít zájem, společnost Autodesk vám poskytne pohodlný způsob změny vašeho stávajícího předplatného na předplatné sady pro odvětví v říjnu Jak mě tato změna ovlivní? Pro předplatitele 2.1 Ovlivní tato změna mé aktuální předplatné sady? Ne. Po 31. červenci 2016 můžete nadále používat svůj software a získávat podporu a výhody, dokud budete obnovovat předplatné sady.

5 Pro zákazníky s plánem údržby 2.2 Ovlivní tato změna mé trvalé licence sad, které jsou v rámci plánu údržby? Ne. Budete mít nadále k dispozici podporu a výhody, dokud budete obnovovat plán údržby. Jaké jsou mé možnosti? 3.1 Jaké jsou mé možnosti nákupu nyní a jaké budou po zahájení prodeje sad pro odvětví? Dokud nebudou sady pro odvětví k dispozici, doporučujeme zvážit: Zakoupení předplatného sady Design Suite a Creation Suite nebo samostatného produktu Roční nebo víceleté předplatné Pořiďte si s klidem roční nebo víceleté předplatné sady Design Suite a Creation Suite a budete mít možnost později přejít na předplatné sady pro odvětví. Další podrobnosti najdete v části Změna předplatného. Měsíční nebo čtvrtroční předplatné Pořiďte si krátkodobé předplatné, které pokryje vaše potřeby od nynějška do zpřístupnění sad pro odvětví. Poté si jednoduše předplaťte sadu pro odvětví kdykoli po 1. srpnu Zakoupení trvalé licence sady Design Suite a Creation Suite s plánem údržby Trvalé licence sad Design Suite a Creation Suite s plánem údržby bude možné zakoupit (ve většině oblastí) až do 31. července Zákazníci budou mít nadále k dispozici podporu a výhody, dokud budou obnovovat svůj plán údržby.

6 Představujeme sady pro odvětví od společnosti Autodesk 4.1 Co je sada pro odvětví? Sada pro odvětví od společnosti Autodesk je nejpohodlnější a nejflexibilnější metodou přístupu k široké škále nejnezbytnějšího softwaru Autodesk pro vaše odvětví. Předplatná těchto sad budou dostupná pro následující odvětví: Architektura a stavebnictví Strojírenství a výroba Média a zábavní průmysl 4.2 Jaké jsou rozdíly mezi sadami pro odvětví a sadami Design Suite a Creation Suite? Sady pro odvětví nabízejí lepší způsob používání než sady Design Suite a Creation Suite, a to z těchto důvodů: Vyšší hodnota sady pro odvětví přináší hodnotu, která převyšuje sady Premium Suite za velmi rozumnou cenu. Neustálé vylepšování sady pro odvětví jsou navrženy pro průběžný vývoj a přístup k novým aplikacím a cloudovým službám, které vyhoví měnícím se potřebám vaší firmy díky vylepšeným pracovním postupům. Díky podpoře nároků vaší rozvíjející se firmy získáte přístup k novým technologiím ihned po jejich zveřejnění místo čekání na vydání nového produktu jednou za rok. Větší flexibilita a možnost výběru předplatná sad pro odvětví budou k dispozici s přístupem pro jednoho uživatele nebo více uživatelů a s možností výběru různých délek období, abyste měli větší flexibilitu výběru té možnosti, která nejlépe vyhoví vašim potřebám. Dnes jsou předplatná sad Design Suite a Creation Suite k dispozici pouze pro přístup jednoho uživatele. Více cloudových služeb získáte přístup k širší škále cloudových služeb, než jaká je aktuálně dostupná v rámci sad Design Suite a Creation Suite, takže budete mít více příležitostí využít výpočetní výkon cloudu. Když si navíc pořídíte sadu s přístupem pro více uživatelů, budete moci přidělovat sdílený přístup ke cloudovým službám, zatímco u starších sad jsou zákazníci omezeni na jedno uživatelské jméno na každou cloudovou službu.

7 Jednodušší balíčky usnadnili jsme vám výběr té nejvhodnější nabídky. Místo posuzování řady sad a následného výběru z úrovní Standard, Premium a Ultimate máte nyní všechny nejnutnější softwarové nástroje k dispozici v jedné ze tří sad pro odvětví: Sada aplikací pro architekturu a stavebnictví Sada aplikací pro strojírenství a výrobu Sada aplikací pro mediální a zábavní průmysl 4.3 Jaké jsou klíčové výhody předplatného sady pro odvětví od společnosti Autodesk? Sady aplikací pro odvětví od společnosti Autodesk nabízejí následující výhody: Přístup k široké řadě nejdůležitějšího softwaru Autodesk pro vaše odvětví v jediné sadě, která se bude neustále rozvíjet a zdokonalovat Budete mít vždy přístup k nejnovějším verzím a vylepšením softwaru Flexibilní délky období (měsíční, čtvrtletní, roční, víceleté) Nabídka přístupu pro jednoho uživatele (individuální) a pro více uživatelů (sdílený) Oprávnění k použití předchozích verzí Globální cestovní práva Přístup k širší škále cloudových služeb Technická podpora Nástroje pro správu 4.4 Které softwarové produkty a cloudové služby jsou obsaženy v sadách pro odvětví*? V sadách pro odvětví je obsažen následující počítačový software a cloudové služby: * Skladba sad pro odvětví může být příležitostně na základě rozhodnutí společnosti Autodesk změněna.

8 4.5 Jaká bude cena sady pro odvětví? Vzorový ceník sad pro odvětví najdete na adrese Autodesk.cz. Konečné ceny vám sdělí autorizovaný prodejce společnosti Autodesk nebo obchodní zástupce společnosti Autodesk. 4.6 Kdy budou sady pro odvětví k dispozici? Sady produktů Autodesk pro odvětví budou celosvětově k dispozici prostřednictvím předplatného od 1. srpna Kde získám další informace o sadách pro odvětví? Podrobnější informace o sadách pro odvětví najdete na adrese autodesk.cz/collections. Změna předplatného 5.1 Budu moci přejít z předplatného Design Suite a Creation Suite na předplatné sady pro odvětví? Ano, společnost Autodesk poskytne jednoduchý způsob, jak stávající předplatná sad Design Suite a Creation Suite změnit na sady pro odvětví. 5.2 Jaké budu mít možnosti v případě přechodu na sadu pro odvětví? Společnost Autodesk plánuje nabízet pohodlný způsob pro změnu roční, dvouleté nebo tříleté sady Design Suite a Creation Suite nebo předplatného samostatného produktu na předplatné sady pro odvětví během vašeho současného předplaceného období. 5.3 Kdy budu moci změnit své aktuální předplatné sady Design Suite a Creation Suite na sadu pro odvětví? Přechod bude možný v říjnu Budu moci na sadu pro odvětví přejít z trvalé licence v rámci plánu údržby? Ne, přechod z trvalé licence v rámci plánu údržby prozatím nebude k dispozici.

9 5.5 Jak bude změna finančně náročná? Ze sad Design Suite a Creation Suite na úrovních Premium nebo Ultimate můžete na sadu pro odvětví přejít zdarma* v rámci aktuálně trvajícího předplaceného období. Jinak bude nutné uhradit pouze přibližný cenový rozdíl mezi oběma předplatnými, úměrně podle času zbývajícího v rámci předplaceného období. * Výjimka: AutoCAD Design Suite Premium/Ultimate Další podrobnosti o změně předplatného vám poskytneme, jakmile budou k dispozici.

Sady společnosti Autodesk pro jednotlivá odvětví

Sady společnosti Autodesk pro jednotlivá odvětví Sady společnosti Autodesk pro jednotlivá odvětví Nejčastější dotazy Tento dokument vám zodpoví nejčastější dotazy týkající se nadcházejícího uvedení nových sad společnosti Autodesk pro jednotlivá odvětví.

Více

Aktualizováno: 1. března 2015

Aktualizováno: 1. března 2015 Aktualizováno: 1. března 2015 Společnost Autodesk bude u nově nakupovaných softwarových produktů postupně přecházet pouze na model předplatného. V první fázi tohoto přechodu budou nové licence softwarových

Více

Aktualizováno: 1. června 2015

Aktualizováno: 1. června 2015 Aktualizováno: 1. června 2015 Změny, které chystáme Pro řadu samostatných produktů pro stolní počítače bude od 1. února 2016 ukončen prodej nových trvalých licencí. Zákazníci, kteří mají trvalou licenci

Více

Nejčastější dotazy pro zákazníky

Nejčastější dotazy pro zákazníky Důležité aktualizace k plánům údržby Nejčastější dotazy pro zákazníky Tento dokument odpovídá na nejčastější dotazy ohledně změn v plánu údržby, ke kterým dojde v rámci přechodu na jeden obchodní model.

Více

Nejčastější dotazy pro zákazníky

Nejčastější dotazy pro zákazníky Důležité aktualizace k plánům údržby Nejčastější dotazy pro zákazníky Tento dokument odpovídá na nejčastější dotazy ohledně změn v plánu údržby, ke kterým dojde v rámci přechodu na jeden obchodní model.

Více

Plánované změny síťových licencí Autodesk Otázky a odpovědi

Plánované změny síťových licencí Autodesk Otázky a odpovědi Plánované změny síťových licencí Autodesk Otázky a odpovědi Tento dokument představuje shrnutí otázek a odpovědí, které objasňují plánované změny týkající se síťových licencí a výhledově možné nové volby,

Více

Nejčastější dotazy pro zákazníky

Nejčastější dotazy pro zákazníky Důležité aktualizace k plánům údržby Nejčastější dotazy pro zákazníky Tento dokument odpovídá na nejčastější dotazy ohledně nadcházejících změn v plánu údržby, ke kterým dojde v rámci přechodu na nový

Více

Jediný. AutoCAD. Často kladené dotazy zákazníků.

Jediný. AutoCAD. Často kladené dotazy zákazníků. Jediný. AutoCAD. Často kladené dotazy zákazníků. 1. Co je nového v nové předplatitelské verzi aplikace AutoCAD 2019? Chceme poskytnout vyšší hodnotu našim předplatitelům nové předplatné aplikace AutoCAD

Více

Autodesk Academia Fórum 2013

Autodesk Academia Fórum 2013 Autodesk Academia Fórum 2013 13. ročník setkání akademických uživatelů a příznivců Autodesk řešení. Roman Obroučka Product Manager Computer Agency www.c-agency.cz/autodesk Obsah: Software pro studenty

Více

ŠKOLENÍ. Rozdílové školení On-line školení Tématické semináře CLOUD SLUŽBY

ŠKOLENÍ. Rozdílové školení On-line školení Tématické semináře CLOUD SLUŽBY GRAITEC Subscription Pack je služba komplexního zajištění podpory, díky které dosáhnete efektivnějšího využití zakoupeného software. Tuto službu dnes využívá více než 70% našich zákazníků, neváhejte a

Více

Pokročilá analýza a návrh stavebních konstrukcí

Pokročilá analýza a návrh stavebních konstrukcí Pokročilá analýza a návrh stavebních konstrukcí Konstrukční analýza jako součást BIM Autodesk Robot Structural Analysis je nástroj, který rozšiřuje informační model budovy (BIM) o možnosti konstrukční

Více

Autodesk AutoCAD Architecture je specializovaný AutoCAD pro architekty

Autodesk AutoCAD Architecture je specializovaný AutoCAD pro architekty Cesta k výkonnosti Autodesk AutoCAD Architecture je specializovaný AutoCAD pro architekty Svoji produktivitu můžete zvýšit ihned. Pracujte v dobře známém uživatelském prostředí doplněném speciálními nástroji

Více

Výhody subcription programu Autodesk Revit 2014

Výhody subcription programu Autodesk Revit 2014 Výhody subcription programu Autodesk Revit 2014 Výhody subscription programu Autodesk Revit 2014 Úvodem Hlavním směrem vývoje Revitu v posledních letech bylo vylepšit produktivitu, spolupráci a mobilní

Více

Pokročilá analýza a návrh stavebních konstrukcí

Pokročilá analýza a návrh stavebních konstrukcí Pokročilá analýza a návrh stavebních konstrukcí Konstrukční analýza jako součást BIM Autodesk Robot Structural Analysis je nástroj, který rozšiřuje informační model budovy (BIM) o možnosti konstrukční

Více

Přehled novinek Autodesk Revit 2013

Přehled novinek Autodesk Revit 2013 Přehled novinek Autodesk Revit 2013 Hlavní novinky Revit Architecture: - Vylepšená tvorba schodišť - Vylepšená tvorba zábradlí - Nové vlastnosti materiálů - Vylepšení vizualizací - Vylepšení tvorby součástí

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

Autodesk Subscription Používání předchozí verze* Seznam dostupných produktů**

Autodesk Subscription Používání předchozí verze* Seznam dostupných produktů** Autodesk Subscription Používání předchozí verze* Seznam dostupných produktů** V účinnosti od 7. dubna Licence pro předchozí verze jsou dostupné pouze pro produkty uvedené v tomto dokumentu. Verze produktů

Více

Autodesk AutoCAD LT 2019

Autodesk AutoCAD LT 2019 Novinky Autodesk AutoCAD LT 2019 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky Autodesk AutoCAD LT 2019 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu AutoCAD LT 2019. AutoCAD

Více

ULTIMATE PREMIUM STANDARD. Zdůrazněte svůj úspěch s BIM pro infrastrukturu

ULTIMATE PREMIUM STANDARD. Zdůrazněte svůj úspěch s BIM pro infrastrukturu ULTIMATE PREMIUM STANDARD Zdůrazněte svůj úspěch s BIM pro infrastrukturu Ucelenější pracovní postup s BIM PLÁNUJTE s větší jistotou díky zhodnocení stávajících podmínek a komunikaci možného dopadu projektů.

Více

AUTOTESK ACADEMIA PROGRAM Česká republika Slovenská republika Průvodce programem

AUTOTESK ACADEMIA PROGRAM Česká republika Slovenská republika Průvodce programem AUTOTESK ACADEMIA PROGRAM Česká republika Slovenská republika Průvodce programem Program Vážení uživatelé softwaru a řešení společnosti Autodesk, děkujeme Vám za zájem o Program. Program je forma spolupráce

Více

2D nebo 3D? Ano. Autodesk Inventor. Suite 2008

2D nebo 3D? Ano. Autodesk Inventor. Suite 2008 2D nebo 3D? Ano Autodesk Inventor TM Suite 2008 Získejte výkon 3D od společnosti, která vám přinesla 2D Softwarové produkty Autodesk Inventor jsou nejlepší volbou pro uživatele aplikace AutoCAD, kteří

Více

Elektrotechnický CAD software pro navrhování řídicích systémů a schémat

Elektrotechnický CAD software pro navrhování řídicích systémů a schémat Elektrotechnický CAD software pro navrhování řídicích systémů a schémat AutoCAD Electrical, součást řešení pro digitální prototypování od Autodesku, vám přináší nástroje k rychlému, přesnému a dostupnému

Více

Naskočte do vlaku, který skutečně jede

Naskočte do vlaku, který skutečně jede Naskočte do vlaku, který skutečně jede Máme pro vás jízdenku! Nové příležitosti Dobří obchodníci stále hledají nové příležitosti. Hledáme nové produkty a služby, které by uspokojily potřeby našich zákazníků.

Více

Instalace a první spuštění programu. www.zoner.cz

Instalace a první spuštění programu. www.zoner.cz Instalace a první spuštění programu www.zoner.cz CZ Průvodce instalací Z nabídky instalačního CD vyberte Zoner Photo Studio 13 v požadované jazykové verzi * a klikněte na položku Instalace programu. Pokud

Více

Ukončení podpory některých verzí Windows a starších přístrojů KTS ve spojení s ESI[tronic] ke konci roku 2017

Ukončení podpory některých verzí Windows a starších přístrojů KTS ve spojení s ESI[tronic] ke konci roku 2017 ESI[tronic] Info Ukončení podpory některých verzí Windows a starších přístrojů Podpora Windows XP a Vista: Podpora ESI[tronic] 2.0 pro Windows XP, XP Embedded a Windows Vista vyprší na konci roku 2017.

Více

Navrhujte lepší výrobky, snižujte náklady na vývoj a rychleji uvádějte výrobky na trh

Navrhujte lepší výrobky, snižujte náklady na vývoj a rychleji uvádějte výrobky na trh Navrhujte lepší výrobky, snižujte náklady na vývoj a rychleji uvádějte výrobky na trh Trojrozměrný model z produktu Autodesk Inventor je přesný 3D digitální prototyp, který umožňuje uživatelům ověřovat

Více

Novinky Autodesk Revit 2016

Novinky Autodesk Revit 2016 Autodesk Building Design Suite 2016 Premium a Ultimate editions Novinky Autodesk Revit 2016 Ing. Jiří Drahotuský CAD konzultant Nové vlastnosti a vylepšení Autodesk Revit 2016, Autodesk Revit Architecture

Více

Avnet S YMANTEC NEWS září 2009

Avnet S YMANTEC NEWS září 2009 Vážení obchodní partneři, v pravidelném informačním bulletinu divize Symantec dnes přinášíme tyto informace: NOVÉ A PRODLOUŽENÉ obchodní kampaně společnosti Symantec Nové nebo zdokonalené produkty Symantec

Více

Zdůrazněte svůj úspěch s BIM pro infrastrukturu

Zdůrazněte svůj úspěch s BIM pro infrastrukturu ULTIMATE PREMIUM STANDARD Zdůrazněte svůj úspěch s BIM pro infrastrukturu Ucelenější pracovní postup s BIM SPRÁVA REALIZACE PLÁNOVÁNÍ PROJEKCE Pracovní postup BIM PLÁNUJTE s větší jistotou díky zhodnocení

Více

Dell Premier. Návod k nakupování a objednávkám

Dell Premier. Návod k nakupování a objednávkám Dell Premier Návod k nakupování a objednávkám Navrženo pro podnikání. Přizpůsobeno pro vás. Nový portál Premier přináší přizpůsobenou a zabezpečenou online sadu nástrojů pro nákup, reporting, vyhledávání

Více

Přijetí registrace přidružené společnosti do vaší smlouvy Microsoft Select Plus Veřejné číslo zákazníka: B5FC3178 Číslo smlouvy: 6526657

Přijetí registrace přidružené společnosti do vaší smlouvy Microsoft Select Plus Veřejné číslo zákazníka: B5FC3178 Číslo smlouvy: 6526657 2010-10-22 Stredni zdravotnicka skola Kromeriz (00637939) Czech Republic Kopie: Servodata, a.s. Vážený zákazníku, Přijetí registrace přidružené společnosti do vaší Microsoft Select Plus Veřejné číslo zákazníka:

Více

BIM pro stavební konstrukce

BIM pro stavební konstrukce BIM pro stavební konstrukce Vylepšete efektivitu, kvalitu zpracování a koordinaci Současná tvorba modelu pro návrh, konstrukční analýzu a koordinovanou dokumentaci Informační modelování budov výrazně zvýšilo

Více

Navrhování bez kompromisů

Navrhování bez kompromisů Navrhování bez kompromisů Kompletní návrh Navrhování v intuitivním prostředí od konceptu po výrobní dokumentaci. Poprvé jsme použili 3D model v takovém měřítku. Zpočátku jsme si zvykali na nový systém,

Více

Licencování OEM. Petr Janovský

Licencování OEM. Petr Janovský Licencování OEM Petr Janovský 1 Licencování OEM správné dodání OEM software licenční podmínky a doklady pro audit MSLT smlouva OEM + Software Assurance Windows 7 upgrade Refurbisher Program 2 Original

Více

netauto komplexní informační systém pro autobazary netauto je komplexní obchodní řešení pro Váš autobazar. Díky systému netauto budete:

netauto komplexní informační systém pro autobazary netauto je komplexní obchodní řešení pro Váš autobazar. Díky systému netauto budete: netauto komplexní informační systém pro autobazary Hlavní pohled na systém netauto netauto je komplexní obchodní řešení pro Váš autobazar. Díky systému netauto budete: mít dokonalý přehled o vykoupených

Více

produktů. produkty: AutoCAD Mechanical Showcase Autodesk Autodesk Designer SketchBook Autodesk Mudbox Vault Autodesk Ultimate Intel Xeon Intel Core

produktů. produkty: AutoCAD Mechanical Showcase Autodesk Autodesk Designer SketchBook Autodesk Mudbox Vault Autodesk Ultimate Intel Xeon Intel Core Autodesk Product Design Suite Standard 20122 Systémové požadavky Typičtí uživatelé a pracovní postup Konstruktérům a inženýrům, kteří vyvíjejí pozoruhodné produkty, nabízí sada Autodesk Product Design

Více

OUTDOOR RETAILER SUMMER MARKET 2019

OUTDOOR RETAILER SUMMER MARKET 2019 Největší veletrh zaměřující se na zboží pro sport a volný čas ve Spojených státech amerických. Veletrhu se mohou zúčastnit výrobci a prodejci se širokou škálou produktů například s produkty pro camping,

Více

AUTOTESK ACADEMIA PROGRAM Česká republika Slovenská republika Průvodce programem

AUTOTESK ACADEMIA PROGRAM Česká republika Slovenská republika Průvodce programem AUTOTESK ACADEMIA PROGRAM Česká republika Slovenská republika Průvodce programem Program Vážení uživatelé softwaru Autodesk, děkujeme Vám za zájem o Program. Program vytváří předpoklady rozvíjet spolu

Více

Technické podmínky a doporučení provozu OneSoftConnect na infrastruktuře zákazníka

Technické podmínky a doporučení provozu OneSoftConnect na infrastruktuře zákazníka Technické podmínky a doporučení provozu OneSoftConnect na infrastruktuře zákazníka verze 2018-06 Pokud nechcete využít provoz v cloudu a chcete provozovat systém na vaší infrastruktuře, tak je to možné

Více

Využívejte výkon svých návrhářských nástrojů naplno

Využívejte výkon svých návrhářských nástrojů naplno 2014 Využívejte výkon svých návrhářských nástrojů naplno S programem Autodesk Subscription máte vždy přístup k nejaktuálnějšímu softwaru a službám společnosti Autodesk. Co Autodesk Subscription nabízí?

Více

BIG GREEN EGG PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ SOUKROMÍ. Verze ze dne 29. srpna 2018

BIG GREEN EGG PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ SOUKROMÍ. Verze ze dne 29. srpna 2018 BIG GREEN EGG PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ SOUKROMÍ Verze ze dne 29. srpna 2018 ÚVOD Toto prohlášení o ochraně osobních údajů se týká všech osobních údajů o zákaznících, které shromažďuje a / nebo používá společnost

Více

Kaspersky Tablet Security

Kaspersky Tablet Security Kaspersky Tablet Security pro Android CHRAŇTE SVŮJ TABLET SE SYSTÉMEM ANDROID před krádeží, ztrátou a hrozbami z webu Pokročilá ochrana tabletů se systémem Android Ochrana před internetovými riziky v reálném

Více

Windows Server 2012 Nejčastější dotazy k licencování a cenám

Windows Server 2012 Nejčastější dotazy k licencování a cenám Windows Server 2012 Nejčastější dotazy k licencování a cenám Obsah Q1. Co je nového v systému Windows Server 2012?... 3 Q2. Jaký je rozdíl mezi edicemi Windows Server 2012 Standard a Windows Server 2012

Více

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce.

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. POTŘEBUJI BYDLET Nabízíme vám produkty stabilních a silných partnerů:

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výběrovému řízení dodávky software v rámci projektu "USE-ADAPT" CZ.04.1.03/4.1.11.3/2923 Strana 1 (celkem 9) Zadávací dokumentace projektu "USE-ADAPT" 1. Obsah: Zadávací dokumentace...

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJ Společnost Motivace a úspěch s.r.o., IČO: 02624109, se sídlem Na Pankráci 1618/30, Nusle, 140 00 Praha 4, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddíle

Více

Ceník produktů a služeb

Ceník produktů a služeb a služeb platný od 1. 11. 2015 A:Fitsport-komplex s.r.o. E: prodej@fitsport-komplex.cz Bezručova 620 T: +420 530 334 651 Židlochovice, 667 01 M: +420 608 474 723 NutriPro EXPERT Ceny produktu Nutri Pro

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU 2 3 POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU ManpowerGroup je světovým lídrem v poskytování inovativních služeb a řešení na míru, které pokrývají životní cyklus

Více

Vyzkoušejte svůj návrh dřív, než je vyroben

Vyzkoušejte svůj návrh dřív, než je vyroben Vyzkoušejte svůj návrh dřív, než je vyroben Udělejte z digitálního prototypování svou konkurenční výhodu Autodesk Inventor vám umožňuje dokončit konstrukční návrh rychleji, snadněji a s potřebnou flexibilitou

Více

Navrhujte podle svých představ

Navrhujte podle svých představ Navrhujte podle svých představ Přijměte výzvu Autodesk Revit MEP pomáhá společnostem zabývajícím se projektováním TZB systémů dostát náročným požadavkům současného trhu. Společnost Autodesk nám svými produkty

Více

Co je nového v aplikaci PaperPort 12?

Co je nového v aplikaci PaperPort 12? Vítejte! Aplikace PaperPort společnosti Nuance je softwarový balíček pro správu dokumentů pracovní plochy, který vám usnadní skenování, uspořádání, sdílení, správu a přístup k papírovým a digitálním dokumentům

Více

Poradce Portfolia. Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce. www.vhi.cz

Poradce Portfolia. Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce. www.vhi.cz Poradce Portfolia Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce www.vhi.cz Čím se ve Viktor Hostinský Investments odlišujeme: Upřednostňuj zájmy ostatních nad zájmy své vlastní, a to i v případě, že to pro tebe

Více

INSTRUKTÁŽ. Vyhledávací Mobilní Aplikace

INSTRUKTÁŽ. Vyhledávací Mobilní Aplikace INSTRUKTÁŽ Vyhledávací Mobilní Aplikace KLÍČOVÉ FUNKCE Započetí diskuzí Zacílení na příležitosti Nu Skin Zabudovaná aplikace pro regulaci hmotnosti Sdílení funkčnosti Sdílení informací Klíčové informace

Více

Průvodce sadami Autodesk Education Suite 2012

Průvodce sadami Autodesk Education Suite 2012 Průvodce sadami Autodesk Education Suite 2012 Autodesk Education Master Suite Autodesk Building Suite Autodesk Infrastructure Suite Autodesk Factory Suite Autodesk Product Suite Autodesk Entertainment

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Oznámení o ochraně osobních údajů společnosti Philips

Oznámení o ochraně osobních údajů společnosti Philips Oznámení o ochraně osobních údajů společnosti Philips Datum účinnosti tohoto Oznámení o ochraně soukromí osobních údajů Srpen 22, 2014 Úvod Toto oznámení o ochraně soukromí osobních údajů se týká osobních

Více

Klíčem je mobilní smartphone

Klíčem je mobilní smartphone Klíčem je mobilní smartphone AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací

Více

Jak mi může pomoci věrnostní program?

Jak mi může pomoci věrnostní program? Jak mi může pomoci věrnostní program? POSÍLENÍM VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY Zavedení věrnostního programu je stávajícími zákazníky vnímáno jako krok vstřícnosti a ocenění ze strany Vás, obchodníka. PŘI ZÍSKÁVÁNÍ

Více

2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti

2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Stáhnout! 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune je zvuková

Více

Program Microsoft Open License pro vzdělávání. Průvodce programem

Program Microsoft Open License pro vzdělávání. Průvodce programem Program Microsoft Open License pro vzdělávání Průvodce programem Obsah PRŮVODCE PROGRAMEM... 1 PŘEHLED AKADEMICKÝCH MULTILICENČNÍCH PROGRAMŮ... 1 TRVALÉ LICENCOVÁNÍ... 1 PŘEDPLATNÉ LICENCOVÁNÍ... 1 VLASTNOSTI

Více

ZÁLOHOVÁNÍ. OBNOVOVÁNÍ. SYMANTEC JE SYMANTEC JE

ZÁLOHOVÁNÍ. OBNOVOVÁNÍ. SYMANTEC JE SYMANTEC JE SYMANTEC JE ZÁLOHOVÁNÍ. Symantec nyní dodává rychlou, důvěryhodnou ucelenou datovou a systémovou ochranu pro virtuální i fyzické systémy. SYMANTEC JE OBNOVOVÁNÍ. Virtualizace serverů je Připojte se k rostoucímu

Více

Ceník OneProduct.cz. Ceník doplňkových služeb. Bez měsíčních poplatků

Ceník OneProduct.cz. Ceník doplňkových služeb. Bez měsíčních poplatků Ceník OneProduct.cz Ceník doplňkových služeb Jednoproduktový eshop bez měsíčních poplatků, žádné tarify a žádné skryté poplatky. Zde uvádíme ucelený ceník systému OneProduct.cz včetně doplňkových služeb.

Více

Portfolio úložišť WD pro datová centra Kapacitní úložiště prošlo vývojem

Portfolio úložišť WD pro datová centra Kapacitní úložiště prošlo vývojem Kapacitní úložiště, které posune váš výkon k inovacím. WD a logo WD jsou registrované ochranné známky společnosti Western Digital Technologies, Inc. v USA a dalších zemích; WD Ae, WD Re+, WD Re, WD Se,

Více

ULTIMATE PREMIUM. Udělejte z inovací svou konkurenční výhodu

ULTIMATE PREMIUM. Udělejte z inovací svou konkurenční výhodu 2016 ULTIMATE PREMIUM Udělejte z inovací svou konkurenční výhodu Navrhujte výjimečné výrobky s využitím kompletního postupu digitálního prototypování Autodesk Product Design Suite je komplexním řešením

Více

Energetická účinnost? To je otázka volby. 3otázky, které byste. si měli položit ohledně dodavatele pohonů

Energetická účinnost? To je otázka volby. 3otázky, které byste. si měli položit ohledně dodavatele pohonů Energetická účinnost? To je otázka volby 3otázky, které byste si měli položit ohledně dodavatele pohonů Zamyslete se nad svým dodavatelem pohonů a položte si následující tři otázky Otázka důvěry Je můj

Více

ULTIMATE PREMIUM STANDARD. Jedinečná sada aplikací pro snazší inovace a urychlení nových zakázek

ULTIMATE PREMIUM STANDARD. Jedinečná sada aplikací pro snazší inovace a urychlení nových zakázek ULTIMATE PREMIUM STANDARD Jedinečná sada aplikací pro snazší inovace a urychlení nových zakázek Využijte výhod digitálního prototypování při návrhu a optimalizaci továren Autodesk Factory Design Suite

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Tyto Zásady zpracování osobních údajů stanovují, jak Oxytree Solutions s.r.o. se sídlem: Holandská 878/2., 63 900 Brno, EU daňové číslo: CZ05211468 (dále označovaná jako "Společnost"),

Více

Klíčem je mobilní telefon

Klíčem je mobilní telefon Klíčem je mobilní telefon AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací systém,

Více

Často kladené otázky. Vše, co jste chtěli vědět o UPC Business Fiber UPC BUSINESS FIBER

Často kladené otázky. Vše, co jste chtěli vědět o UPC Business Fiber UPC BUSINESS FIBER Často kladené otázky Vše, co jste chtěli vědět o UPC Business Fiber UPC BUSINESS FIBER Pro koho je určeno připojení UPC Business Fiber? Jak se od sebe liší jednotlivé typy připojení UPC Business Fiber?

Více

Eaton Váš zdroj záložního napájení

Eaton Váš zdroj záložního napájení Program PowerAdvantage pro obchodní partnery společnosti Eaton Eaton Váš zdroj záložního napájení Správci IT a vnitropodnikových elektrických rozvodů mají v rámci firmy a vůči jejím zákazníkům odpovědnost

Více

Novinky. Autodesk Vault helpdesk.graitec.cz,

Novinky. Autodesk Vault helpdesk.graitec.cz, Novinky Autodesk Vault 2017 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky Autodesk Vault 2017 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu Autodesk Vault 2017. Obsah: 1.

Více

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů S pomocí ESET Cloud Administratoru můžete řídit zabezpečení vaší podnikové sítě bez nutnosti nákupu, instalace nebo údržby dalšího hardwaru. Řešení je poskytováno

Více

Vážení zákazníci, Katalog NOMIland 2013/2014. Nejširší nabídka produktů a služeb za VÝHODNÉ CENY na jednom místě! KLUB NOMILAND

Vážení zákazníci, Katalog NOMIland 2013/2014. Nejširší nabídka produktů a služeb za VÝHODNÉ CENY na jednom místě! KLUB NOMILAND Vážení zákazníci, Představujeme Vám nový, ještě horký Katalog JARO - LÉTO 2014. V tomto katalogu naleznete produkty, které jsou Vám již dobře známé a oblíbené, ale také úplné NOVINKY, se kterými Vás chceme

Více

Ceník produktů a služeb

Ceník produktů a služeb a služeb platný od 1. 1. 2017 A:Fitsport-komplex s.r.o. E: prodej@fitsport-komplex.cz Bezručova 620 T: +420 530 334 651 Židlochovice, 667 01 M: +420 608 474 723 NutriPro EXPERT Ceny produktu Nutri Pro

Více

Nově dostupná. virtuální síť. Xesar 2.0. Mnohostranné bezpečnostní řešení s novou verzí softwaru

Nově dostupná. virtuální síť. Xesar 2.0. Mnohostranné bezpečnostní řešení s novou verzí softwaru Nově dostupná virtuální síť Xesar 2.0 Mnohostranné bezpečnostní řešení s novou verzí softwaru Nové vydání Spousta novinek na jednom místě NOVINKA Virtuální síť Xesar Identifikační média v oběhu šíří bezpečnostní

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Správce osobních údajů Hana Holá se sídlem Běchorská 2229/15, 193 00 Praha 9, IČ: 05308615 dále také Správce nebo já. Zpracování osobních údajů Informuji mé zákazníky, dodavatele,

Více

Comstor Czech Distribuce je jen začátek

Comstor Czech Distribuce je jen začátek Comstor Czech Distribuce je jen začátek Markéta Popelková Marketing 2/2/2010 1 Představení Naše hodnota Přidaná hodnota Comstoru je postavena na unikátní podpoře produktů a služeb Cisco: Školení, PS, Logistika,

Více

Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání.

Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání. Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání. SEND Objednávejte leteckou přepravu rychleji než kdykoli předtím. Změna je ve vzduchu Získávání nabídek, provádění rezervací a sledování zásilek představuje

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Pokročilá CAD školení a vizualizace

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Pokročilá CAD školení a vizualizace PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k veřejné zakázce malého rozsahu na služby: Pokročilá CAD školení a vizualizace zadávané

Více

Windows Server 2012 Licenční změny

Windows Server 2012 Licenční změny 2012 Licenční změny Současné edice u 2008 R2 Datacenter Obsahuje Všechny funkce Neomezená virtualizace Per processor licence Max 64 CPU 2TB RAM Licencování: procesor + CAL Vysoká úroveň virtualizace 2008

Více

ÚPRAVA OBJEDNÁVKY POUKÁZEK V OBÁLKÁCH

ÚPRAVA OBJEDNÁVKY POUKÁZEK V OBÁLKÁCH MOJESODEXO.CZ ÚPRAVA OBJEDNÁVKY POUKÁZEK V OBÁLKÁCH Verze aplikace: 1.4.0 Aktualizováno: 23. 9. 2014 14:09 Strana 1 / 1 OBSAH DOKUMENTU ÚVOD... 1 1. CO CHCETE OBJEDNAT... 2 2. JAKÝM ZPŮSOBEM CHCETE OBJEDNAT...

Více

Absolutní kontrola nad projektem

Absolutní kontrola nad projektem Absolutní kontrola nad projektem Mějte své projekty pod kontrolou. Vytvořte souhrn všech projektových dat, zkoumejte výsledné modely a snadno komunikujte návrh i proces výstavby a získejte novou schopnost

Více

1.1. Používání Předplatitelé nesmí bez předchozí dohody s One.com umísťovat na server velké objemy dat k volnému stahování nebo čtení.

1.1. Používání Předplatitelé nesmí bez předchozí dohody s One.com umísťovat na server velké objemy dat k volnému stahování nebo čtení. Smluvní podmínky One.com v.09 Následující podmínky platí u One.com od 1. září 2015. 1. Předplatné: Předplatné webového prostoru One.com umožňuje přístup k poštovním serverům One.com. Každé předplatné může

Více

Ceník aplikace dm Software a souvisejících služeb

Ceník aplikace dm Software a souvisejících služeb Ceník aplikace dm Software a souvisejících služeb Obsah Mateřské školy... 4 Moduly a balíčky služeb aplikace dm Software pro mateřské školy... 5 Ceník balíčků služeb aplikace dm Software pro mateřské školy...

Více

Přechod z offline na online CRM

Přechod z offline na online CRM Přechod z offline na online CRM Case Study Egis Praha 14.5.2014, Antonín Volf, Petr Czak Výchozí stav Od roku 2006 - Do 2014/03 PharmSys/PharmCore Klient na notebooku. Klient na PDA. Synchronizace: PDA

Více

Smluvní podmínky společnosti VIRTUELITY

Smluvní podmínky společnosti VIRTUELITY Smluvní podmínky společnosti VIRTUELITY Naposledy upraveno: 1. srpna 2013 VIRTUELITY vás vítá! Děkujeme vám za používání našich aplikací a služeb ( služby ). Služby poskytuje společnost VIRTUELITY, s.r.o.

Více

Novinky. Revit helpdesk.graitec.cz,

Novinky. Revit helpdesk.graitec.cz, Novinky Revit 2019 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com PDF dokument obsahuje podrobný přehled novinek, vylepšení a výpis oprav pro Autodesk Revit 2019. Obsah:... 2 O Revitu

Více

IBM Content Manager Collaboration Edition ECM služby pro IBM Lotus Quickr

IBM Content Manager Collaboration Edition ECM služby pro IBM Lotus Quickr IBM Content Manager Collaboration Edition ECM služby pro IBM Lotus Quickr 5/2010 IBM Content Manager Collaboration Edition O produktu IBM Content Manager Collaboration Edition IBM Content Manager Collaboration

Více

Funkce Přínos

Funkce Přínos AutoCAD Specializované nástroje (One AutoCAD) Profesní funkce a knihovny oborových verzí: Architecture, Electrical, Map 3D, Mechanical, MEP, Plant 3D, Raster Design. Web aplikace AutoCAD Mobilní AutoCAD

Více

Program Technické podpory SODATSW spol. s r.o.

Program Technické podpory SODATSW spol. s r.o. Program Technické podpory SODATSW spol. s r.o. Úvodní slovo Verze: 3.1.0 Vážení zákazníci, partneři, dodavatelé a vy všichni ostatní, kteří rádi používáte, využíváte či prodáváte produkty a služby společnosti

Více

ArcGIS Online Subscription

ArcGIS Online Subscription ArcGIS Online Subscription GIS pro organizace ArcGIS Online je GIS v cloudu. Poskytuje služby GIS v prostředí internetu, ať už se jedná o úložné místo, publikaci mapových a geoprocessingových služeb, nebo

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Vážíme si toho, že využíváte našich webových stránek www.ditipo.cz pro nákup produktů a využívání služeb, které Vám tímto způsobem nabízíme. V souvislosti s těmito činnostmi

Více

2006 Microsoft Corporation. All rights reserved. This presentation is for informational purposes only. Microsoft makes no warranties, express or

2006 Microsoft Corporation. All rights reserved. This presentation is for informational purposes only. Microsoft makes no warranties, express or OEM MICROSOFT OFFICE 2007 This presentation is for informational purposes only. Microsoft makes no warranties, express or implied, in this summary. 1 Disclaimer Tato presentace shrnuje základní informace

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

- Aktivovat tarif bez doporučení stávajícího uživatele sítě OSŽ Všetaty. - Převést telefonní číslo se závazkem od jiného operátora

- Aktivovat tarif bez doporučení stávajícího uživatele sítě OSŽ Všetaty. - Převést telefonní číslo se závazkem od jiného operátora Nové služby pro uživatele PPS Všetaty - Mladá Boleslav Pro obrovský zájem o levné volání jsme pro Vás připravili možnost nových aktivací či migrací za výhodné ceny mimo smlouvu v PPS. Pečlivě čtěte, všechny

Více

Týden 1/2014. 1.ledna 2014-5.ledna 2014

Týden 1/2014. 1.ledna 2014-5.ledna 2014 Týden 1/2014 1.ledna 2014-5.ledna 2014 30.12.2013 31.12.2013 1.1.2014 2.1.2014 3.1.2014 4.1.2014 5.1.2014 Týden 2/2014 6.ledna 2014-12.ledna 2014 6.1.2014 7.1.2014 8.1.2014 9.1.2014 10.1.2014 11.1.2014

Více

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování }

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Jak přidat hodnotu vašim Canon zařízením Multifunkční zařízení a tiskárny Canon, navržené pro zvýšení produktivity

Více