Uživatelský manuál Programovatelný termostat VDT 001

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Uživatelský manuál Programovatelný termostat VDT 001"

Transkript

1 Uživatelský manuál Programovatelný termostat VDT 001 Obsah balení: 1 ks programovatelný termostat 2 ks šroubků (#6) 2 ks úchytek na stěnu 1 ks uživatelský manuál Bezpečnostní instrukce - Zajistěte, aby si s přístrojem nehrály děti. Riziko úrazu. - Nedovolte, aby se do přístroje dostala jakákoliv tekutina, byl zbytečně vystaven mechanickým šokům, povětrnostním vlivům, přímému slunečnímu světlu, zdrojům tepla, vlhku, korozivním látkám a dalším faktorům, které by jej mohly poškodit. - Výrobek nerozebírejte, nebezpečí úrazu elektrickým proudem. - Nepoužívejte přístroj, pokud byl jakkoliv poškozen. Kontaktujte prodejce. - Nepoužívejte přístroj v kondenzující atmosféře. Nepoužívejte přístroj v podmínkách s okolní teplotou a vlhkostí, která může způsobit kondenzaci vody uvnitř přístroje. - Nepoužívejte přístroj, pokud je vlhký, ať již kvůli počasí nebo po čištění krytu. - Nepokoušejte se přístroj používat ihned poté, co jste ho přinesli z chladného prostředí do teplého prostředí. Kondenzace vody uvnitř i vně přístroje může způsobit nebezpečí. Nechte přístroj nejprve dosáhnout pokojové teploty. - Nemodifikujte přístroj. Změna v konstrukci může vést k nebezpečí, poškození a zranění. - Nepoužívejte přístroj, pokud byl dlouho dobu uskladněn za nepříznivých podmínek. - Pokud nebudete přístroj používat déle než měsíc, vyjměte z něj baterii. Únik elektrolytu může přístroj poškodit. - Baterie nevyhazujte do běžného odpadu, odevzdejte je na příslušném sběrném místě. Baterie nezkratujte, nerozebírejte, nezahřívejte, nevhazujte do ohně nebo vody, nepolykejte, nedávejte ke kovovým předmětům, nevystavujte mechanickým šokům. Pokud se nejedná o dobíjecí baterie, nedobíjejte je. Při delším nepoužívání přístroje baterie vyjměte. Zapojujte je ve správné polaritě. Nekombinujte baterie nové a staré nebo různých typů. Udržujte je z dosahu dětí. Po ukončení životnosti baterie ekologicky zlikvidujte podle informací o ekologii dále v návodu. Teplotní režim: Na tlačítkách a LCD displeji se nachází symboly měsíce a slunce. Slunce značí pohodlnou teplotu. Měsíc značí ekonomickou teplotu. Tyto dvě hodnoty teplot jsou uživatelsky nastavitelné. Na displeji se také nachází piktogram vločky, který označuje teplotu odmrazení (7 C). Programováni: VDT-001 je programovatelný termostat. Umí automaticky nastavit teplotu na pohodlnou hranici, kdy se nacházíte v domě, a ekonomickou teplotu, která šetří náklady a je vhodná, když se ukládáte ke spánku. Termostat disponuje celkem 20 programy, které se nachází v paměti přístroje a jsou nastavitelné. Deset programů je přednastavených a deset je manuálně programovatelných. Manuální přenastavení: Pokud chcete dočasně změnit teplotu a nechcete přenastavovat programy, které máte přednastavené, stačí stisknout tlačítko a současný program se přeruší.

2 Popis LCD: 1) Den v týdnu 2) Čas 3) Teplota. 4) Číslo programu 5) Indikátor programu. 6) Indikátor výstupu. 7) Symboly pod časem: indikace termostatu. První symbol: slabá baterie. Druhý symbol (slunce): pohodlná teplota. Třetí symbol (měsíc): ekonomická teplota. Čtvrtý symbol (vločka): teplota odmrazení. Pátý symbol (ruka): manuální přenastavení. CL: indikátor chlazení. HT: indikátor výtopu. DLY: indikace zpožděného startu. 1 : indikace rozpětí teplot 1. 2 : indikace rozpětí teplot 2. A.) Indikátor výstupu se zobrazí pouze v případě, pokud je výstup zapnutý. B.) Indikace nízkého stavu baterie se objeví ve chvíli, kdy napětí na baterii klesne pod určitou mez. Jakmile se indikátor na LCD objeví, vyměňte baterii co nejdříve. Používání Vašeho nového termostatu: Následující pokyny Vám ukáží, jak termostat správně využívat. Před montáží a obsluhou si pečlivě přečtěte návod. 1. Začínáme Termostat je napájen dvěma kusy LR6 baterií. Jakmile do přístroje vložíte baterie, na LCD se ukáží hodnoty, které můžete spatřit na obrázku níže. Pokud se po vložení baterií displej nezapne, zkontrolujte polaritu baterií a jejich nabití. A.) Teplota při zapnutí nemusí ukazovat 20 C jako na ukázkovém obrázku. B.) Na zmáčknutí resetovacího tlačítka nepoužívejte grafitovou tužku. Grafit může způsobit zkrat a následné poškození přístroje.

3 2. Nastavení DNE/ČASU Pro nastavení dne stiskněte DAY. Pro nastavení hodin stiskněte HOUR. Pro nastavení minut stiskněte MIN. Pokud stisknete tlačítko (DAY, HOUR, MIN) a podržíte ho po dobu dvou sekund, hodnoty se budou přepínat automaticky. 3. Sledování a změna teplot Pro zobrazení teplotního režimu a jeho změny stiskněte tlačítko TEMP. Hodnota teploty na displeji začne poblikávat. Blikající teplota je přednastavená hodnota režimů pohodlné a ekonomické teploty. Změna teploty se provádí stiskem tlačítek slunce (+) a měsíce (-). Teplota se posunuje o 0,5 C. Pro uložení nastavení stiskněte tlačítko OK. A.) Rozsah teplot je 5 C až 30 C. B.) Stisknutím tlačítka slunce a měsíce můžete okamžitě sledovat nastavenou teplotu daného režimu a okamžitě ji menit. Přednastavená a nezměnitelná hodnota je režim odmrazení, který je standardně nastaven na 7 C. C.) Pokud se dostanete v nastavování na hodnotu 30 C a budete se ji snažit překročit dále, teplota skočí na nejnižší nastavitelnou teplotu, tj. 5 C. D.) Pro uložení nastavené hodnoty je nezbytně nutné stisknout tlačítko OK. Pokud tak neučiníte, nastavení se po 16 sekundách vrátí do původních hodnot. 4. Manuální přenastavení Pro přenastavení ekonomické a pohodlné teploty. Stiskněte slunce (pohodlná) nebo měsíc (ekonomická). Teplota se po nastavení udrží jednu hodinu. Na displeji se současně ukáže ikona manuálního přenastavení. Pokud chcete, aby teplota manuálního přenastavení byla platná déle než jednu hodinu, podržte po dobu dvou sekund tlačítko slunce nebo měsíce. Na displeji se zobrazí nastavení času. Nastavte požadovanou hodnotu a stiskněte OK. Nastavená hodnota času po dobu jeho ubíhání nebude ovlivněna žádným programem. Pro zjištění uběhlého času manuálního přenastavení stiskněte stiskněte odpovídající tlačítko požadovaného režimu. Čas se dá během cyklu libovolně zkracovat nebo prodlužovat stejným způsobem jako jeho samotné nastavení. 5. Sledování/změna programu Stisknutím tlačítka PROG přepínáte mezi nastaveními na jednotlivé dny (pod popisem se objeví černá čárka). Stisknutím PROG# přepínáte čísla programů. Programy 0-9 jsou přednastavené a nedají se změnit. Naopak programy jsou uživatelsky přenastavitelné. PROG0 je speciální program. Je celodenně nastaven na odmrazování (7 C). Pokud je aktivované chlazení, termostat ho vypne. PROG 10 až 19 jsou v základu nastavené na pohodlný režim po celý den.

4 Diagram v manuálu přiloženém u výrobku ukazuje hodnoty programů běžných programů je pro všech sedm dní v týdnu. To znamená, že když změníte jeden z uživatelsky definovaných programů dne, stejný program bude poté změněn i další den. 6. Nastavení režimu termostatu 6.1 Nastavení rozpětí Rozpětí je rozdíl teplot mezi zapnutím vytápění a vypnutím vytápění. Můžete vybrat mezi rozpětím 1 C a 2 C. Pro výběr rozdílu jednoduše při nastavování stiskněte tlačítko 1 C/2 C. Zvolená hodnota se ukáže na LCD displeji. Příklad: Máte nastavenou teplotu 19 C a rozdíl 1 C. Systém tedy začne vytápět při 18,5 C a vypne se při 19,5 C. Pokud je rozdíl nastavený na 2 C, systém začne vytápět při 18 C a ukončí ho při 20 C. 6.2 Zpoždění výstupu Pokud je navolen výstup, externí systém se zapne v případě, pokud byl vypnut po více jak 5 minutách. Pro zapnutí jednoduše při nastavení stiskněte tlačítko DLY. Na displeji se zobrazí symbol DLY. Pokud je navolena volba chlazení, funkce se aktivuje automaticky. 6.3 Chladicí/tepelný systém Při nastavení jednoduše stiskněte tlačítko CL/HT. Pokud je navolena volba heating (teplo), na displeji se ukáže symbol HT. Při volbě chlazení se na displeji ukáže symbol CL. 7. Reset Vedle tlačítka MODE se nachází otvor pro resetování termostatu. Po jeho stisknutí se termostat vrátí do původního nastavení, které je následující: Čas: 00:00 Den: Neděle (sunday) Teplota: pohodlná 19 C ekonomická 15 C Programy: všech 7 dní nastaveno na PROG 1 PROG 10 až 19: nastaveno na celý den na pohodlnou teplotu Manuální přenastavení: vše vymazáno Výstup: vypnut Chlazení/topení: topicí systém Citlivost: 1 C Zpoždění na výstupu: vypnuté Na zmáčknutí resetovacího tlačítka nepoužívejte grafitovou tužku. Grafit může způsobit

5 zkrat a následné poškození přístroje. 8. Ovládání chladicího systému Když vyberete ovládání chladicího systému, ovládání je podobné systému topení. Nicméně je mezi nimi několik rozdílů: 8.1 Obecně je pohodlná teplota chladicího systému nižší než ekonomická teplota. 8.2 Přepínání je obrácené: termostat zapne systém, když je pokojová teplota vyšší než nastavená teplota. 8.3 Když je zvolen PROG 0, rozmrazovací mód vypne chladicí systém. 8.4 Zpoždění výstupu 5 minut bude vybráno bez ohledu na nastavení. Instalace: Upozornění: Před instalací termostatu vypojte zdroj el. proudu. Montáž by měla být z důvodů bezpečnosti prováděna zkušeným personálem. 1. Pro instalaci termostatu vyberte vhodné místo. Dobře zvolené místo může pomoci k dobrému fungování termostatu. Vyberte místo s dobrou cirkulací vzduchu a bez přístupu přímého slunečního svitu, jnak se může stát, že termostat nebude přesně měřit teplotu. Nejlepší místo pro instalaci je místnosti, kde se nejčastěji sdružují členové rodiny, v místnosti volte pozici s dobrou cirkulací vzduchu. Termostat nemontujte v blízkosti zařízení, která vydávají teplo, např. TV, topení, lednička, nebo na místo, kde je přímý sluneční svit. Instalace v blízkosti dveří se také nedoporučuje z důvodů možných vibrací. 2. Natažení kabelů Svorky na uchycení kabelů jsou v zadní části termostatu. Mají popisky COM, NO a NC. Jedná se o klasický SPDT spínač. Ve většině případů se COM a NO nepoužívá. 3. Připevnění termostatu Do zdi vyvrtejte dvě 6mm dírky a vložte do nich hmoždinky. Vezměte šroubek, který vložte do levé hmoždinky a utáhněte ho s cca 3 mm rezervou. Na šroubek následně nasuňte termostat, podržte ho ve vodorovné poloze a našroubujte zbývající šroubek. Pokud je zeď ze dřeva, použití hmoždinek není zapotřebí. Specifikace Rozsah měření teploty: 0-40 C (krok po 0.5 C) Rozsah ovládání teploty: 5-30 C (krok po 0.5 C) Přesnost teploty: +/- 0.5 C Přesnost hodin: +/- 70 sekund měsíčně Program: 10 přednastavených, 10 nastavitelných Přepnutí citlivosti: 1 C nebo 2 C Mód: topení nebo chlazení Minimální cyklus: 5 minut 45 sekund

6 Přepíná: 230 VAC 50Hz 6A odporové Baterie: 2 x LR6 (AA) alkalická baterie Provozní teplota: 0-45 C Skladovací teplota: C Provozní vlhkost: 5-90 % nekondenzující vlhkosti Likvidace starého elektrického a elektronického zařízení Uvedený symbol na výrobku, jeho příslušenství, obalu nebo na průvodních dokumentech označuje, že s výrobkem nesmí být nakládáno jako s běžným komunálním odpadem. Prosím odevzdejte tento výrobek na příslušné sběrné místo, kde bude provedena odborná recyklace tohoto elektronického zařízení. V Evropské unii a v ostatních evropských zemích jsou zřízena sběrná místa pro použité elektrické a elektronické zařízení. Tím, že zajistíte správnou likvidaci výrobku, předcházíte možným negativním dopadům na životní prostředí a lidské zdraví, což by mohly být důsledky nesprávné manipulace s tímto výrobkem. Recyklace všech těchto materiálů přispívá také k ochraně přírodních zdrojů. Z tohoto důvodu prosím nevyhazujte staré elektrické a elektronické zařízení současně s domovním odpadem. Pro podrobnější informace o recyklaci výrobku se obraťte na místní úřad, službu zajišťující likvidaci domácího odpadu nebo obchod, kde jste výrobek zakoupili. Podrobnosti také naleznete v Zákonu o odpadech příslušné země, v ČR č. 185/2001 Sb. v platném znění. Dále na internetových stránkách a (likvidace elektroodpadu). Při nesprávné likvidaci tohoto druhu odpadu mohou být v souladu s platnými předpisy a zákony uděleny pokuty. Záruka Na tento výrobek platí záruka po dobu 24 měsíců ode dne zakoupení. Tato záruka se vztahuje na závady způsobené vadným materiálem nebo chybou při výrobě. Neplatí, pokud k závadě došlo kvůli mechanickému poškození, živelné pohromě či jiné neodvratné události, připojení k nesprávnému síťovému napětí, úpravami nebo opravami provedenými nekvalifikovanými a neoprávněnými osobami, nesprávnému použití nebo použití jiným způsobem, než je uvedeno v návodu. Všechny doklady o koupi a o případných servisních opravách výrobku uschovejte po dobu min. 3 let pro zajištění kvalitního záručního a pozáručního servisu. Zjištění, že vám tento výrobek nevyhovuje, není důvodem k reklamaci. Pokud chcete výrobek reklamovat, předložte spolu s ním doklad o koupi. Pokud dojde k poruše vašeho přístroje, kontaktujte prodejce, u něhož jste jej zakoupili. Dovozce pro Českou republiku: GM electronic, spol. s r. o. Křižíkova 147/ Praha 8

Uživatelský manuál Programovatelný termostat VDT 001

Uživatelský manuál Programovatelný termostat VDT 001 Uživatelský manuál Programovatelný termostat VDT 001 Obsah balení: 1 ks programovatelný termostat 2 ks 6x1 šroubky 2 ks úchytek na stěnu 1 ks montážní destička na zeď 1 ks uživatelský manuál Teplotní režim:

Více

Uživatelský manuál Programovatelný termostat VDT 001

Uživatelský manuál Programovatelný termostat VDT 001 Uživatelský manuál Programovatelný termostat VDT 001 Obsah balení: 1 ks programovatelný termostat 2 ks #6x1 šroubky 2 ks úchytek na stěnu 1 ks montážní destička na zeď 1 ks uživatelský manuál Teplotní

Více

RGB LED kontrolér SE-RF301

RGB LED kontrolér SE-RF301 RGB LED kontrolér SE-RF301 Úvod Tento ovladač s pěti tlačítky je bezdrátový, s kompaktními rozměry a můžete jeho pomocí vybírat barvu pomocí jediného stisku tlačítka. Dá se použít pro ovládání různých

Více

Děkujeme, že jste si pořídili tento multifunkční tester kabelů

Děkujeme, že jste si pořídili tento multifunkční tester kabelů Děkujeme, že jste si pořídili tento multifunkční tester kabelů Tento přístroj může automaticky kontrolovat vodivost, zkraty, otevření a zkřížené páry. Než tester použijete, přečtěte si, prosím, kompletně

Více

Programátor podporuje následující modely PIC mikrokontrolerů: Série 10: PIC10F200* PIC10F202* PIC10F204* PIC10F206* PIC10F220* PIC10F222*

Programátor podporuje následující modely PIC mikrokontrolerů: Série 10: PIC10F200* PIC10F202* PIC10F204* PIC10F206* PIC10F220* PIC10F222* USB programátor PIC mikrokontrolerů K150 Popis výrobku K150 je ekonomický a výkonný programátor PIC, podporující programování nejoblíbenějších PIC čipů. Zapisuje, čte, šifruje a zvládá další funkce díky

Více

Digitální panelový voltmetr, série MV

Digitální panelový voltmetr, série MV Digitální panelový voltmetr, série MV Před použitím přístroje si kompletně přečtěte návod. Specifikace AC model Název výrobku MV15 MV205 MV305 MV507 MV207 MV2307 Popis 1 Ø digitální voltmetr 3 Ø digitální

Více

3. Obsah balení Tlačítko 1x, Bzučák 1x, Lepicí páska 1x, Manuál 1x, Základna pro upevnění tlačítka 1x.

3. Obsah balení Tlačítko 1x, Bzučák 1x, Lepicí páska 1x, Manuál 1x, Základna pro upevnění tlačítka 1x. Bezdrátový dveřní zvonek VBZ-001 Uživatelský manuál Operační instrukce 1. Důležité - Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte celý návod. - Nedovolte, aby se do přístroje dostala jakákoliv tekutina,

Více

Série MA. "Or" pro vstup > 6,2 A 5 až 4000 (programovatelné po krocích) 5 až 5000 (programovatelné po krocích)

Série MA. Or pro vstup > 6,2 A 5 až 4000 (programovatelné po krocích) 5 až 5000 (programovatelné po krocích) Série MA Specifikace AC model (CT vstup) Název MA12 MA202 MA302 MA501 MA201 MA2301 Popis 1 Ø digitální ampérmetr 3 Ø digitální ampérmetr Displej 7-segmentový LED displej s 4 číslicemi 4 číslice, LCD s

Více

Série solárních regulátorů LandStar E

Série solárních regulátorů LandStar E Série solárních regulátorů LandStar E 1. Bezpečnostní instrukce - Přečtěte si všechny intrukce a upozornění v manuálu, než začnete s instalací výrobku. - V regulátoru nejsou žádné díly, které může opravovat

Více

NÁVOD K OBSLUZE TERMOSTATU SALUS 1500 PROGRAMOVATELNÝ REGULÁTOR TEPLOTY S TÝDENNÍM PROGRAMEM

NÁVOD K OBSLUZE TERMOSTATU SALUS 1500 PROGRAMOVATELNÝ REGULÁTOR TEPLOTY S TÝDENNÍM PROGRAMEM Eurotemp 1500:Sestava 1 19.4.2010 12:36 Stránka 1 NÁVOD K OBSLUZE TERMOSTATU SALUS 1500 PROGRAMOVATELNÝ REGULÁTOR TEPLOTY S TÝDENNÍM PROGRAMEM Děkujeme Vám, že jste si koupili náš termostat. Bude Vaší

Více

Solární LED světlo s pohybovým čidlem

Solární LED světlo s pohybovým čidlem Solární LED světlo s pohybovým čidlem Bezpečnostní instrukce Tento návod je nedílnou součástí výrobku a obsahuje důležité informace o jeho použití. - Před použitím si návod pečlivě přečtěte. Návod musí

Více

Pájecí stanice PROSKIT SS-256B

Pájecí stanice PROSKIT SS-256B Pájecí stanice PROSKIT SS-256B Děkujeme, že jste zakoupili tuto pájecí stanici. Před prací s přístrojem si prosím přečtěte tento návod a poté jej uchovávejte pro budoucí použití. Vlastnosti - Velký podsvícený

Více

Pokojový termostat s týdenním programem EURO-101

Pokojový termostat s týdenním programem EURO-101 Návod k použití CZ Pokojový termostat s týdenním programem EURO-101 4000751 Děkujeme Vám za projevenou důvěru zakoupením výrobku značky FK technics. Tento návod Vás seznámí s uvedeným výrobkem, jeho funkcemi

Více

Bezdrátový pokojový termostat. Flame RF

Bezdrátový pokojový termostat. Flame RF Bezdrátový pokojový termostat Flame RF Pokojový termostat Flame RF slouží k regulaci pokojové teploty na základě nastaveného programu nebo nastaveného topného režimu. Zvyšuje tak teplotní komfort místnosti

Více

Výsledková tabule, časovač WT3116

Výsledková tabule, časovač WT3116 Výsledková tabule, časovač WT3116 Děkujeme, že jste si vybrali tento výrobek. Před jeho použitím si pečlivě přečtěte tento návod. Pokud bylo zařízení poškozeno během převozu, neinstalujte jej a kontaktujte

Více

Termostat programovatelný TP08

Termostat programovatelný TP08 Návod k použití Termostat programovatelný TP8 V 1.1 Popis Programovatelný termostat pro ovládání topení nebo klimatizace. Při provozu ukazuje skutečnou teplotu v prostoru, čas a den v týdnu, zvolený program,

Více

Stavebnice náramkových hodinek Velleman K1200

Stavebnice náramkových hodinek Velleman K1200 Stavebnice náramkových hodinek Velleman K1200 Bezpečnostní instrukce - Před sestavením a použitím hodinek si pečlivě přečtěte celý návod. - Tento výrobek je stavebnicí. Před začátkem práce se proto ujistěte,

Více

SEIKO Quartz metronom SQ70

SEIKO Quartz metronom SQ70 SEIKO Quartz metronom SQ70 NÁVOD K POUŽITÍ BEZPEČNÉ ZACHÁZENÍ UPOZORNĚNÍ! Nerozebírejte metronom, ani se jej nepokoušejte sami opravit, mohli byste tím způsobit zkrat. Nezacházejte s metronomem, máte-li

Více

NÁVOD K OBSLUZE PROGRAMOVATELNÉHO TERMOSTATU SALUS T105

NÁVOD K OBSLUZE PROGRAMOVATELNÉHO TERMOSTATU SALUS T105 Kapitola: NÁVOD K OBSLUZE PROGRAMOVATELNÉHO TERMOSTATU SALUS T105, strana 1/5 NÁVOD K OBSLUZE PROGRAMOVATELNÉHO TERMOSTATU SALUS T105 SALUS 097B - PROGRAMOVATELNÝ REGULÁTOR TEPLOTY S TÝDENNÍM PROGRAMEM

Více

MT-7059 Multifunkční tester sítí a vyhledávač vodičů Uživatelský manuál

MT-7059 Multifunkční tester sítí a vyhledávač vodičů Uživatelský manuál MT-7059 Multifunkční tester sítí a vyhledávač vodičů Uživatelský manuál Bezpečnostní instrukce - Přečtete si pečlivě tyto instrukce předtím, než budete chtít přístroj použít nebo udržovat. - Nepoužívejte

Více

AURATON 3003 k obsluze Návod for software version F0F

AURATON 3003 k obsluze Návod for software version F0F www.auraton.cz 3003 Návod k obsluze for software version F0F AURATON 3003 Gratulujeme Vám k nákupu regulátoru teploty, založeného na nejmodernějším technologickém řešení. AURATON 3003 2 Funkce FrostGuard

Více

TP44 Návod na instalaci a použití Digitální programovatelný termostat TP44 TP44

TP44 Návod na instalaci a použití Digitální programovatelný termostat TP44 TP44 www.regulus.cz TP44 Návod na instalaci a použití Digitální programovatelný termostat TP44 CZ TP44 1. Popis Digitální termostat je vhodný k řízení teploty v obývacím pokoji a velmi snadno se ovládá. Umožňuje

Více

Termostat programovatelný TP01

Termostat programovatelný TP01 Návod k použití Termostat programovatelný TP01 CZ verze 1.1 Popis Programovatelný termostat pro ovládání topení nebo klimatizace. Umožňuje nastavit 2 teplotní hladiny v rozsahu mezi 5 a 35 C (tj. komfortní

Více

DIGITÁLNÍ POKOJOVÝ TERMOSTAT AVANSA Návod k použití

DIGITÁLNÍ POKOJOVÝ TERMOSTAT AVANSA Návod k použití DIGITÁLNÍ POKOJOVÝ TERMOSTAT AVANSA 2003 Návod k použití OBECNÁ UPOZORNĚNÍ Prostorový termostat AVANSA 2003 je vhodný pro ovládání většiny kotlů prodávaných v České republice. Může být snadno připojen

Více

2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218. Návod k obsluze. Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation

2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218. Návod k obsluze. Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation 2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218 Návod k obsluze Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation SLEEP Modely pro Kanadu a Evropu (kromě modelu pro východní

Více

Digitální Programovatelný Termostat Uživatelský Návod Digitální Programovatelný Termostat Pro Individuální Denní Nebo Víkendová Nastavení

Digitální Programovatelný Termostat Uživatelský Návod Digitální Programovatelný Termostat Pro Individuální Denní Nebo Víkendová Nastavení Digitální Programovatelný Termostat Pro Individuální Denní Nebo Víkendová Nastavení Obsah: Shrnutí 1 Úvod 2 Instalace Demontáž starého termostatu 4 Propojení vodičů 5 Volba umístění 6 Připojení k termostatu

Více

Digitální kapesní váha

Digitální kapesní váha Digitální kapesní váha max. 500g CZ Model: EHA 251 Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Prosím, přečtěte si tento návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Charakteristika

Více

Pokojový programovatelný termostat. Flame Touch

Pokojový programovatelný termostat. Flame Touch Pokojový programovatelný termostat Flame Touch Pokojový termostat Flame Touch s intuitivním dotekovým ovládáním slouží k regulaci pokojové teploty na základě nastaveného programu nebo nastaveného topného

Více

VLHKOMĚR HROTOVÝ VH-01

VLHKOMĚR HROTOVÝ VH-01 VLHKOMĚR HROTOVÝ 10.05-VH-01 HROTOVÝ DIGITÁLNÍ VLHKOMĚR PROTECO Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení výrobku značky PROTECO. TECHNICKÉ PARAMETRY Typové označení 10.05-VH-01 Přesnost měření ± 2%

Více

PROSTOROVÝ TERMOSTAT S PODSVÍCENÝM DISPLEJEM

PROSTOROVÝ TERMOSTAT S PODSVÍCENÝM DISPLEJEM PROSTOROVÝ TERMOSTAT S PODSVÍCENÝM DISPLEJEM PT23 VELKÝ PŘEHLEDNÝ DISPLEJ S DOTYKOVÝM OVLÁDÁNÍM vhodný pro všechny typy kotlů s ON / OFF ovládáním týdenní program (nastavitelný) 6 teplotních změn na každý

Více

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-HT 8355 Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn.

Více

SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití

SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití Pro bezpečné používání Varování Nerozebírejte, nepokoušejte se opravit nebo manipulovat s tímto metronomem, mohlo by dojít ke zkratu. Nepoužívejte tlačítka,

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

Zařízení je v souladu s požadavky směrnic R&TTE 1999/5/ES

Zařízení je v souladu s požadavky směrnic R&TTE 1999/5/ES Zařízení je v souladu s požadavky směrnic R&TTE 1999/5/ES Z důvodu možných změn norem a výrobků jsou informace a obrázky uvedené v tomto dokumentu závazné jen tehdy, pokud jsou od nás potvrzeny. Programovatelný

Více

Prostorový termostat s týdenním programem CR 309/S. Návod na montáž a obsluhu

Prostorový termostat s týdenním programem CR 309/S. Návod na montáž a obsluhu Prostorový termostat s týdenním programem CR 309/S Návod na montáž a obsluhu Termostat s týdenním programem, kulatým grafickým displejem, možností nastavení 2 teplot na den, s proporcionální regulací,

Více

Termoreaktor s kapacitou 25 kyvet

Termoreaktor s kapacitou 25 kyvet Návod k obsluze HI 839800 Termoreaktor s kapacitou 25 kyvet 1 Vážený zákazníku, Děkujeme Vám, že jste si vybral produkt od firmy Hanna Instruments. Před použitím přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento

Více

Osobní váha s fotorámečkem Návod k použití

Osobní váha s fotorámečkem Návod k použití CZ Osobní váha s fotorámečkem Návod k použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevil nákupem tohoto výrobku. Věříme že s ním budete plně spokojen. Tento návod slouží pro efektivní

Více

Testovací Kamera & Video Boreskop Provozní Manuál

Testovací Kamera & Video Boreskop Provozní Manuál Testovací Kamera & Video Boreskop Provozní Manuál Před uvedením tohoto přístroje do provozu si velmi pečlivě přečtěte důležité bezpečnostní informace, které součástí obsahu tohoto provozního manuálu. Obsah..

Více

D ů le ž itá u p o z o rn ě n í Technická specifikace: P o p is d isp le je Z p ů s o b se jm u tí p ře d n í části te rm o sta tu

D ů le ž itá u p o z o rn ě n í Technická specifikace: P o p is d isp le je Z p ů s o b se jm u tí p ře d n í části te rm o sta tu C ZI Termostat Termostat P5604je určen k ovládánítopných nebo klimatizačních systémů. Důležitá u pozornění Před prvním použitím pečlivě přečtěte návod k obsluze termostatu, ale i kotle či klimatizačního

Více

T325C - Prostorový dotykový termostat programovatelný s čidlem

T325C - Prostorový dotykový termostat programovatelný s čidlem Návod k obsluze T325C - Prostorový dotykový termostat programovatelný s čidlem Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup tohoto produktu. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje

Více

BEZDRÁTOVÝ TERMOSTAT SARV105

BEZDRÁTOVÝ TERMOSTAT SARV105 affiliates reserve the right to make improvements or changes to this document and the products and services described at any time, without notice or obligation. Hereby, Emos spol. s r. o., declares that

Více

Příručka uživatele DÁLKOVÝ OVLADAČ R05/BGE

Příručka uživatele DÁLKOVÝ OVLADAČ R05/BGE Příručka uživatele DÁLKOVÝ OVLADAČ R05/BGE OBSAH UPOZORNĚNÍ... 2 PARAMETRY DÁLKOVÉHO OVLADAČE... 2 PŘEHLED FUNKCÍ TLAČÍTEK OVLADAČE... 3 NÁZVY A FUNKCE INDIKÁTORŮ OVLADAČE... 5 POUŽITÍ OVLADAČE... 6 INSTALACE/VÝMĚNA

Více

PROSTOROVÝ DIGITÁLNÍ TERMOSTAT

PROSTOROVÝ DIGITÁLNÍ TERMOSTAT PROSTOROVÝ DIGITÁLNÍ TERMOSTAT PRO VŠECHNY TYPY VYTÁPĚNÍ 4 TEPLOTNÍ ZMĚNY NA DEN NEZÁMRZOVÁ TELOTA 5 C PT11 NOVÝ DESIGN - JEDNODUCHÉ OVLÁDÁNÍ - SNADNÁ MONTÁ MONTÁŽ A UMÍSTĚNÍ Termostat instalujte na vhodné

Více

Multimetr MT MT-1210 přenosný digitální 3 ½ čísla multimetr

Multimetr MT MT-1210 přenosný digitální 3 ½ čísla multimetr Multimetr MT-1210 Bezpečnostní informace Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte celý návod. Pracujte s přístrojem podle platné České státní normy. Měřící přístroj je ve shodě s normou IEC1010 týkající

Více

OCHLAZOVAČ VZDUCHU R-875

OCHLAZOVAČ VZDUCHU R-875 Návod k použití OCHLAZOVAČ VZDUCHU R-875 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY NÁVOD K OBSLUZE

SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY NÁVOD K OBSLUZE DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ CZ SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 2 2 3 4 5 8 NÁVOD K OBSLUZE 1 INFORMACE 1. Před uvedením do provozu si prosím přečtěte tento

Více

NÁVOD K POUŽITÍ DIGITÁLNÍ SKENER VÝSKYTU RADONU. Radon skener 3000

NÁVOD K POUŽITÍ DIGITÁLNÍ SKENER VÝSKYTU RADONU. Radon skener 3000 NÁVOD K POUŽITÍ DIGITÁLNÍ SKENER VÝSKYTU RADONU Radon skener 3000 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení digitálního skeneru výskytu radonu. Věříme, že Vám přístroj bude spolehlivě sloužit k Vaší

Více

TOALETNÍ STOLEK NÁVOD K POUŽITÍ MONTÁŽ. Bezpečnostní upozornění

TOALETNÍ STOLEK NÁVOD K POUŽITÍ MONTÁŽ. Bezpečnostní upozornění TOALETNÍ STOLEK NÁVOD K POUŽITÍ CZ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Prosím, přečtěte si pečlivě tento návod a dodržujte instrukce v něm uvedené. Vkládání baterií 2x AA 1.5V baterie 2x AA 1.5V

Více

AURATON 3003 k obsluze Návod for software version F0F

AURATON 3003 k obsluze Návod for software version F0F www.auraton.cz 3003 Návod k obsluze for software version F0F AURATON 3003 Gratulujeme Vám k nákupu regulátoru teploty, založeného na nejmodernějším technologickém řešení. AURATON 3003 3 Funkce FrostGuard

Více

Měřič impedance. Návod k použití

Měřič impedance. Návod k použití Měřič impedance Návod k použití Bezpečnostní upozornění Před použitím měřicího přístroje si důkladně přečtěte tento návod. Měřicí přístroj používejte pouze způsobem uvedeným v tomto návodu. Nepoužívejte

Více

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-857

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-857 Návod k použití PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-857 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

HHF12. Návod k obsluze anemometru

HHF12. Návod k obsluze anemometru HHF12 Návod k obsluze anemometru ANEMOMETR HHF12 Nový, inovovaný výrobek zajišťuje měření rychlosti větru, chladu a informace o teplotních stavech pro venkovní aplikace. Ovládání přístroje je velmi jednoduché

Více

Měřič Solární Energie Provozní Manuál

Měřič Solární Energie Provozní Manuál Měřič Solární Energie Provozní Manuál Před použitím tohoto měřicího přístroje si velmi pečlivě přečtěte tento provozní manuál. 1 Obsah Strana 1. Úvod 3 2. Bezpečnostní Pokyny a Postupy. 3 3. Popis Přístroje.

Více

KING-METER NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJE J-LCD

KING-METER NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJE J-LCD KING-METER NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJE J-LCD OBSAH 1,Úvod...3 2, Vzhled a velikosti....3 2.1, materiál a barvy.. 3 2.2, rozměry displeje. 3 3, funkce a definice tlačítek...3 3.1, přednastavení a standardní

Více

Děkuji moc za výběr tohoto produktu. Teploměr změří během několika vteřin tělesnou teplotu a to buď na čele a nebo v uchu.. To má následující výhody:

Děkuji moc za výběr tohoto produktu. Teploměr změří během několika vteřin tělesnou teplotu a to buď na čele a nebo v uchu.. To má následující výhody: Přehled Děkuji moc za výběr tohoto produktu. Teploměr změří během několika vteřin tělesnou teplotu a to buď na čele a nebo v uchu.. To má následující výhody: 1) provedení 4-v-1 Měří teplotu okolí a tělesnou

Více

Kosmetické zrcátko Návod k obsluze

Kosmetické zrcátko Návod k obsluze Kosmetické zrcátko Návod k obsluze CZ Před použitím kosmetického zrcátka se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného typu. Kosmetické

Více

Dálkové ovládání Návod k použití

Dálkové ovládání Návod k použití Dálkové ovládání Návod k použití Pečlivě si prostudujte tyto pokyny pro bezpečné a správné používání tohoto výrobku. Uchovejte návod pro budoucí použití. 1 Obsah Opatření Popis ovládacích prvků Použití

Více

OCS-L. Elektronická závěsná váha. Uživatelský návod

OCS-L. Elektronická závěsná váha. Uživatelský návod OCS-L Elektronická závěsná váha Uživatelský návod Obsah Úvod 3 1 Technické údaje 3 2 Rozměry váhy 4 3 Čelní panel 5 3.1 Funkce tlačítek 5 3.2 Význam symbolů 5 4 Obsluha 6 4.1 Provoz z baterií 6 4.2 Zapnutí

Více

SolarVenti. Comfort. Teplotní spínač Návod k obsluze

SolarVenti. Comfort. Teplotní spínač Návod k obsluze SolarVenti Comfort Teplotní spínač Návod k obsluze SolarVenti Comfort Strana 1/8 Schéma připojení 1. Varianta Strana 2/8 Teplotní spínač návod k obsluze Účel použití Přístroj se používá k zapnutí a vypnutí

Více

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér Obsah balení 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér 5 Audio adaptér RCA 6 Audio kabel 3.5 mm 7 Audio adaptér z 6.3 mm na 3.5 mm 8 Externí mikrofon Funkční prvky: Sluchátka

Více

Návod k použití ŽEHLÍCÍ KARTÁČ HM-3016

Návod k použití ŽEHLÍCÍ KARTÁČ HM-3016 Návod k použití ŽEHLÍCÍ KARTÁČ HM-3016 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

PROSTOROVÝ TERMOSTAT CR 023 S TÝDENNÍM PROGRAMEM. Návod na montáž a obsluhu

PROSTOROVÝ TERMOSTAT CR 023 S TÝDENNÍM PROGRAMEM. Návod na montáž a obsluhu PROSTOROVÝ TERMOSTAT CR 023 S TÝDENNÍM PROGRAMEM Návod na montáž a obsluhu Termostat s týdenním programem, velkým grafickým displejem s podsvícením, možností nastavení 3 teplot na den, blokací minimální

Více

KÓD TYP NAPÁJENÍ TCW01B IVAR.MAGICTIME PLUS 2 x 1,5 V AA

KÓD TYP NAPÁJENÍ TCW01B IVAR.MAGICTIME PLUS 2 x 1,5 V AA 1) Výrobek: TÝDENNÍ PROSTOROVÝ TERMOSTAT 2) Typ: IVAR.MAGICTIME PLUS 3) Charakteristika použití: Napájení 2 bateriemi 1,5 V typu AA Denní i týdenní programování (až 7 programů pro každý den) Regulace dle

Více

FITNESS NÁRAMEK 2 V 1

FITNESS NÁRAMEK 2 V 1 FITNESS NÁRAMEK 2 V 1 Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím pozorně a pečlivě tuto příručku před tím, než uvedete přístroj do provozu. Návod pečlivě uchovejte pro případné

Více

Sada pro koupelnová otopná tělesa

Sada pro koupelnová otopná tělesa Návod na instalaci a obsluhu Sada pro koupelnová otopná tělesa (elektrické topné těleso a prostorový zásuvkový termostat) V 1.0-1 - OBSAH 1. Popis zařízení... 2 2. Obecné informace... 2 3. Technické údaje...

Více

NÁVOD K OBSLUZE. SALUS 091FL a SALUS 091FLRF SALUS 091FL - PROGRAMOVATELNÝ REGULÁTOR TEPLOTY S TÝDENNÍM PROGRAMEM A S CITLIVOSTÍ TEPLOTY 0,2 C

NÁVOD K OBSLUZE. SALUS 091FL a SALUS 091FLRF SALUS 091FL - PROGRAMOVATELNÝ REGULÁTOR TEPLOTY S TÝDENNÍM PROGRAMEM A S CITLIVOSTÍ TEPLOTY 0,2 C e2010:sestava 1 24.11.2010 10:50 Stránka 1 NÁVOD K OBSLUZE SALUS 091FL a SALUS 091FLRF SALUS 091FL - PROGRAMOVATELNÝ REGULÁTOR TEPLOTY S TÝDENNÍM PROGRAMEM A S CITLIVOSTÍ TEPLOTY 0,2 C SALUS 091FLRF -

Více

EUR 091 PROGRAMOVATELN REGULÁTOR TEPLOTY S T DENNÍM PROGRAMEM NÁVOD K OBSLUZE

EUR 091 PROGRAMOVATELN REGULÁTOR TEPLOTY S T DENNÍM PROGRAMEM NÁVOD K OBSLUZE EUR 091 PROGRAMOVATELN REGULÁTOR TEPLOTY S T DENNÍM PROGRAMEM NÁVOD K OBSLUZE Strana: 1 EUR 091 9 programû 6 pfiednastaven ch, 3 definované uïivatelem 3 nastavení teploty moïnost manuálního ovládání nastaviteln

Více

Hit & Miss target NÁVOD K OBSLUZE

Hit & Miss target NÁVOD K OBSLUZE www.pentashot.eu Hit & Miss target NÁVOD K OBSLUZE Complete solution BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ A DŮLEŽITÉ INFORMACE Před použitím pozorně přečtěte Návod k obsluze Používejte zařízení, jak je uvedeno v Návodu

Více

EVBIKE LCD displeje C961 Uživatelská příručka

EVBIKE LCD displeje C961 Uživatelská příručka EVBIKE LCD displeje C961 Uživatelská příručka WWW.EVBIKE.CZ - 1 - Obsah: 1/ INSTALACE 2/ ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ 3/ POKROČILÉ NASTAVENÍ 4/ CHYBOVÁ HLÁŠENÍ Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek EVBIKE a věříme,

Více

N Á V O D NA O V L Á D Á N Í C U 3 4 5 - S T T R EG ULÁ TOR PRO POD LAHOVÉ VYTÁ P ĚNÍ. Důležitá bezpečtnostní upozornění: Výhody: Technická data

N Á V O D NA O V L Á D Á N Í C U 3 4 5 - S T T R EG ULÁ TOR PRO POD LAHOVÉ VYTÁ P ĚNÍ. Důležitá bezpečtnostní upozornění: Výhody: Technická data N Á V O D NA O V L Á D Á N Í C U 3 4 5 - S T T R EG ULÁ TOR PRO POD LAHOVÉ VYTÁ P ĚNÍ Důležitá bezpečtnostní upozornění: CU 345-STT je 7-dení programovatelný regulator teploty pro podlahové vytápění a

Více

OBSAH. Popis... 2 Provozní podmínky... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 3 Instalace... 4 Použití tlačítek... 5

OBSAH. Popis... 2 Provozní podmínky... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 3 Instalace... 4 Použití tlačítek... 5 CZ NÁSTĚNNÝ &-# 8æ,9$7(6.ë A INSTALAČNÍ 0$18É/ KJR-15B AIR CONDITIONING OBSAH Popis... 2 Provozní podmínky... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 3 Instalace... 4 Použití tlačítek... 5 1 POPIS Displej Z

Více

LASEROVÁ VODOVÁHA 400mm

LASEROVÁ VODOVÁHA 400mm LASEROVÁ VODOVÁHA 400mm 10.05-V04-0400 LASEROVÁ VODOVÁHA 400MM Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení výrobku značky PROTECO. TECHNICKÉ PARAMETRY Typ 10.05-V04-0400 Třída laseru II. Výkon laseru 1

Více

Dálkové ovládání k mobilní klimatizaci APD09a, APD12a. Návod k obsluze

Dálkové ovládání k mobilní klimatizaci APD09a, APD12a. Návod k obsluze Dálkové ovládání k mobilní klimatizaci APD09a, APD12a Návod k obsluze Před provozem si pozorně přečtěte návod k obsluze. Ponechte jej pro další nahlédnutí. - strana 1 - Možnosti nastavení Provozní režim:

Více

Úvod. Rozlišení režimů. Technická data

Úvod. Rozlišení režimů. Technická data Úvod Všeobecné informace Série R8300 digitální topící termostat využívá předností mikro-počítačových ovládacích čipů, rozpoznávající teplotu díky vnitřním a venkovním senzorům. Porovnáním nastavených teplot

Více

Aktivace REŽIMU ČASOVÉHO ŘÍZENÍ

Aktivace REŽIMU ČASOVÉHO ŘÍZENÍ Aktivace REŽIMU ČASOVÉHO ŘÍZENÍ Při zapnutém termostatu: Stiskněte tlačítko M a podržte je tři vteřiny stisknuté. Stisknutím nebo vyberete následující nastavení: 00 = bez časovače (funkce časovače vypnuta)

Více

OBR 2. Režim vážení Režim objemu mléka Režim objemu vody

OBR 2. Režim vážení Režim objemu mléka Režim objemu vody BAMBOO CZ INFORMACE O PRODUKTU A POKYNY Děkujeme Vám za zakoupení produktu značky Lamart, který nese název podle Piera Lamarta VLASTNOSTI 1. Indikace objemu vody a mléka 2. Dva přepínatelné systémy váhových

Více

Elektrická topná tyč s termostatem a dálkovým ovládáním. Ovladač topné tyče s termostatem Dálkový ovladač. Návod k obsluze a instalaci

Elektrická topná tyč s termostatem a dálkovým ovládáním. Ovladač topné tyče s termostatem Dálkový ovladač. Návod k obsluze a instalaci Elektrická topná tyč s termostatem a dálkovým ovládáním Ovladač topné tyče s termostatem Dálkový ovladač Návod k obsluze a instalaci BEZPEČNOSTNÍ POKYNY: 1. Topnou tyč lze instalovat pouze do elektrické

Více

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502 Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Jemně se dotkněte tlačítka zapnutí váhy.

Jemně se dotkněte tlačítka zapnutí váhy. POIDS CZ INFORMACE O PRODUKTU A POKYNY Děkujeme Vám za zakoupení produktu značky Lamart, který nese název podle Piera Lamarta Vlastnosti produktu Použití systému čtyř přesných tenzometrických snímačů Max.

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č NÁVOD K OBSLUZE Obj. č. 4000867 1. Display (1) Nastavená teplota (2) Pokojová teplota (3) Symbol jednotky teploty (4) Dny týdne (5) Hodiny (6) Minuty (7) Symbol topení (8) Symbol chlazení (9) Symbol slabé

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL KOMPAKTNÍ DIGITÁLNÍ klešťový multimetr CEM DT - 363

UŽIVATELSKÝ MANUÁL KOMPAKTNÍ DIGITÁLNÍ klešťový multimetr CEM DT - 363 UŽIVATELSKÝ MANUÁL KOMPAKTNÍ DIGITÁLNÍ klešťový multimetr CEM DT - 363 BEZPEČNOSTNÍ SYMBOLY Tento symbol v blízkosti jiného symbolu nebo terminálu značí, že se musí uživatel pro další informace podívat

Více

PANEL. Indikátor napájení ON/OFF. Režim TATO TABULKA NEPLATÍ - V PRÍLOZE JE ZASLÁNO SPRÁVNÉ KONFIGUROVÁNÍ (PRERUŠENÍ)

PANEL. Indikátor napájení ON/OFF. Režim TATO TABULKA NEPLATÍ - V PRÍLOZE JE ZASLÁNO SPRÁVNÉ KONFIGUROVÁNÍ (PRERUŠENÍ) OVLADAČ AC8000 AC8000A KOMPAKTNÍ TERMOSTAT S MIKROPROCESOREM Vlastnosti: čtyří režimy: chlazení/větrání/topení/auto rychlost ventilátoru: vysoká/střední/nízká/automatická tři typy: pouze chlazení/chlazení

Více

Power Meter

Power Meter 10029831 Power Meter Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením

Více

ZKOUŠEČ IZOLACE NÁVOD K POUŽITÍ OBECNĚ POPIS PŘEDNÍHO PANELU

ZKOUŠEČ IZOLACE NÁVOD K POUŽITÍ OBECNĚ POPIS PŘEDNÍHO PANELU ZKOUŠEČ IZOLACE NÁVOD K POUŽITÍ OBECNĚ Tento přístroj využívá měnič stejnosměrného napětí s nízkou spotřebou a vysokým poměrem mezi indukčností a akumulací energie k přeměně napětí 9V na stejnosměrné napětí

Více

Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2004, R-2004i

Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2004, R-2004i Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2004, R-2004i Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Zařízení má být instalováno výhradě kvalifikovaným elektrikářem, podle návodu k zapojení. Dodržujte bezpečnostní předpisy.

Zařízení má být instalováno výhradě kvalifikovaným elektrikářem, podle návodu k zapojení. Dodržujte bezpečnostní předpisy. Návod na instalaci a použití termostatu TERMOFOL TF-H1 Upozornění! Zařízení má být instalováno výhradě kvalifikovaným elektrikářem, podle návodu k zapojení. Dodržujte bezpečnostní předpisy. Instalaci proveďte

Více

BĚŽECKÝ TRENAŽÉR DE LUXE

BĚŽECKÝ TRENAŽÉR DE LUXE BĚŽECKÝ TRENAŽÉR DE LUXE NÁVOD K POUŽITÍ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Před použitím si pečlivě přečtěte tento návod. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. POPIS DÍLŮ Počet Název dílu

Více

WT8093. LCD Hodiny s displejem, měnící barvy. Návod pro uživatele

WT8093. LCD Hodiny s displejem, měnící barvy. Návod pro uživatele WT8093 LCD Hodiny s displejem, měnící barvy Návod pro uživatele 1. Úvod Důležité informace o tomto produktu pro členy Evropské unie. Tento symbol na přístroji nebo na obalu přístroje značí, že likvidace

Více

Digitální multimetr PROSKIT MT-1508

Digitální multimetr PROSKIT MT-1508 Digitální multimetr PROSKIT MT-1508 Před použitím tohoto přístroje si přečtěte pečlivě tento manuál. Uschovejte jej pro pozdější použití. 1. Prohlášení Podle mezinárodního autorského práva není možné bez

Více

Návod k obsluze. testo 610

Návod k obsluze. testo 610 Návod k obsluze testo 610 2 Krátký návod na testo 610 3 Krátký návod na testo 610 1 Ochranné pouzdro: pozice uložení 2 Vlhkostní a teplotní senzor 3 Displej 4 Tlačítka 5 Pouzdro baterií, (zadní strana)

Více

POKOJOVÝ TERMOSTAT DK LOGIC 100. Návod na obsluhu

POKOJOVÝ TERMOSTAT DK LOGIC 100. Návod na obsluhu POKOJOVÝ TERMOSTAT DK LOGIC 100 Návod na obsluhu INS-012-004 100x142 Obsah 1. Popis termostatu... 3 2. Popis displeje... 3 3. Popis tlačítek... 4 4. Namontování termostatu... 4 5. Funkce termostatu...

Více

Solární regulátor SR 2.0 - pro jednoduché solární systémy

Solární regulátor SR 2.0 - pro jednoduché solární systémy Návod Solární regulátor SR 2.0 - pro jednoduché solární systémy CZ verze 1.0 Základní popis: Solární regulátor je určen pro použití v jednoduchých solárních systémech. Má vstup pro tři čidla Pt1000 a umí

Více

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501 Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

NÁVOD K OBSLUZE EASYSTART SELECT OVLÁDACÍ PRVEK PRO NEZÁVISLÁ TOPENÍ EBERSPÄCHER A WORLD OF COMFORT TOPNÉ PŘÍSTROJE VOZIDEL TECHNICKÁ DOKUMENTACE

NÁVOD K OBSLUZE EASYSTART SELECT OVLÁDACÍ PRVEK PRO NEZÁVISLÁ TOPENÍ EBERSPÄCHER A WORLD OF COMFORT TOPNÉ PŘÍSTROJE VOZIDEL TECHNICKÁ DOKUMENTACE TOPNÉ PŘÍSTROJE VOZIDEL TECHNICKÁ DOKUMENTACE NÁVOD K OBSLUZE EASYSTART SELECT CS NÁVOD K OBSLUZE MONTÁŽNÍ POKYNY OVLÁDACÍ PRVEK PRO NEZÁVISLÁ TOPENÍ EBERSPÄCHER A WORLD OF COMFORT 2 TOPNÉ PŘÍSTROJE VOZIDEL

Více

Budík s meteostanicí DCF

Budík s meteostanicí DCF Budík s meteostanicí DCF CZ Vážený zákazníku, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevil nákupem tohoto výrobku. Věříme, že s ním budete plně spokojen. Tento návod slouží pro správné používání výrobku.

Více

FULL DC INVERTER SYSTEMS

FULL DC INVERTER SYSTEMS FULL DC INVERTER SYSTEMS NÁVOD K OBSLUZE KJR-29B K O M E R Č N Í K L I M A T I Z A C E S D V 4 Překlad původního uživatelského návodu Tento návod obsahuje podrobné pokyny, kterým byste měli věnovat pozornost

Více

Vrtací bruska PT-5721 Uživatelský manuál

Vrtací bruska PT-5721 Uživatelský manuál Vrtací bruska PT-5721 Uživatelský manuál Důležité! Pečlivě si prosím přečtěte instrukce v tomto manuálu, stejně jako základy bezpečnosti, než přístroj použijete. Tento manuál uchovejte na dostupném místě

Více

Stolní LED lampa s baterií a LCD displejem, RGB podsvícení

Stolní LED lampa s baterií a LCD displejem, RGB podsvícení Stolní LED lampa s baterií a LCD displejem, RGB podsvícení Bezpečnostní instrukce Tento návod je nedílnou součástí výrobku a obsahuje důležité informace o jeho použití. - Před použitím si návod pečlivě

Více

Analogový telefonní přístroj s velkými tlačítky IB-2084 N Á V O D K P O U Ž Í V Á N Í

Analogový telefonní přístroj s velkými tlačítky IB-2084 N Á V O D K P O U Ž Í V Á N Í Analogový telefonní přístroj s velkými tlačítky N Á V O D K P O U Ž Í V Á N Í 2 VLASTNOSTI 9 Tlačítek přímých pamětí s piktogramy 3 Tlačítka nouzové volby Nastavení hlasitosti zvuku (20dB) Nastavení hlasitosti

Více

EUROSTER 506 návod k použití LOGITRON s.r.o. str 1

EUROSTER 506 návod k použití LOGITRON s.r.o. str 1 EUROSTER 506 návod k použití LOGITRON s.r.o. str 1 Euroster 506 1. ÚVOD Euroster regulátor 506 je navržen tak pro řízení systémů podlahového vytápění elektrického, vodního, plynového apod. Disponuje dvěmi

Více