Univerzální rozmetadlo VS 2403

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Univerzální rozmetadlo VS 2403"

Transkript

1 Univerzální rozmetadlo VS 2403

2 2 Podrobnosti se silným účinkem Firma Strautmann má v oboru rozmetadel hnoje více než padesátileté zkušenosti a nabízí dnes sortiment výrobků, který v podobě strojů od BE 4 s přípustnou celkovou hmotností 5800 kg až po VS 2403 s přípustnou celkovou hmotností kg obsahuje řešení pro každou oblast použití. Rozmetací ústrojí se segmentovými válci Materiál k rozmetání je v dávkách odfrézován přišroubovanými, otočnými a výměnnými rozmetacími prsty a padá na rozmetací talíře, jimiž je rozhazován v pracovním záběru až 24 m. Aby se při poškození válců nemusely demontovat převodovky, je segmentový válec opatřen speciální přírubou. Dvoutalířový agregát pro rozmetání do velké šířky Každý ze 2 rozmetacích talířů je vybavený 4 přestavitelnými metacími lopatkami. Šroubovatelné třecí plechy z vysoce jakostního materiálu Hardox zajišťují dlouhou životnost agregátu. Nastavení krytu rozmetacího ústrojí Průchod mezi krytem talířů a rozmetacího ústrojí a místem podávání rozmetaného materiálu na talíře lze bočním přestavením přizpůsobit příslušnému rozmetanému materiálu. Přizpůsobení podle materiálu zajistí vždy dobrý výsledek práce, úsporu energie a nížší spotřebu.

3 3 Pohon bez velkých nároků na údržbu Použitím převodovek i pro pohon segmentových válců je u rozmetadla VS 2403 realizována jedinečná koncepce pohonu zdůrazňující snadnou údržbu hnacího ústrojí. Kontrola otáček Palcová spojka pro rozmetací válce Rozvodovka pro dvoutalířové rozmetací ústrojí Převodovka talířů Volnoběžná spojka Převodovka talířů Převodovka talířů Stabilní technika pohonu s integrovaným jištěním Nejtvrdší podmínky v zemědělství, zvláště při práci ve službách, vyžadují robustní a bezúdržbový pohon jištěný proti přetížení. Na obrázku vedle je vidět, že je u výrobků Strautmann každý rozmetací talíř individuálně jištěný palcovou spojkou. Další palcová spojka s kontrolou otáček zajišťuje segmentové válce. Další jištění bránící poškození je sledování otáček celého rozmetacího ústrojí a jednotlivých rozmetacích talířů stroje VS Když se otáčky dostanou pod minimální hodnotu některého z těchto rozmetacích ústrojí, je vyvolán akustický a optický alarm. Přitom se automaticky vypne příčkový dopravník. Kontrola otáček levého rozmetacího talíře Kontrola otáček pravého rozmetacího talíře Palcové spojky rozmetacích talířů

4 4 Univerzální rozmetadlo pro podniky služeb a velké podniky Díky desítky let dlouhým zkušenostem v konstrukci rozmetadel a dodržování kvality se univerzální rozmetadla Strautmann maximálně osvědčila v praxi. Rozmetadlo VS 2403 od společnosti Strautmann vyhovuje všem požadavkům na profesionální univerzální rozmetadlo. Toto rozmetadlo se vyznačuje dokonalostí až do posledního detailu. Bohatou sériovou výbavu stroje VS 2403 lze rozšířit o další nástroje, které ještě více zvyšují jeho účinnost. Jako příklad můžeme uvést integrovanou váhu nebo ISO-BUS řídicí jednotku s regulací rozmetaného množství a možnostmi GPS. Podlahový dopravník s řetězy s plochými články Rozmetadla VS jsou sériově vybavena 4 řetězovými dopravníky. Řetězy jsou silné 16 mm a každý z nich má mezní zatížení 25 tun. Každá třetí lišta příčkového dopravníku je opatřena střechovým profilem, aby se i při lepivých materiálech zabránilo zvedání řetězů a ocelové dno se udržovalo stále čisté. Volitelně lze univerzální rozmetadla vybavit také zápustkově kovanými řetězy s plochými články. Velké průměry řetězových pastorků malé opotřebení Díky velkému průměru řetězových pastorků se zmenšuje úhel zahnutí řetězu podlahového dopravníku o 20%. To má odpovídající dopad na opotřebení. Kromě toho je v záběru více článků řetězu. Podlahový dopravník s řetězy s plochými články Volitelně lze univerzální rozmetadlo VS 2403 vybavit také zápustkově kovaným řetězem s plochými články. Napínání podlahového dopravníku Automatické napínání podladového dopravníku umožňuje jednoduchou vizuální kontrolu. Dodatečné napnutí řetězu lze v případě potřeby provést velmi rychle a je předpokladem dlouhé životnosti řetězů. Dobrý přístup zajišťuje komfort a bezpečnost.

5 5 2,20 m Celoocelová vana Díky vaně šíroké 2,20 m vzniká optimální poměr mezi zatížením na nápravy a zatížením na závěs. Rozmetadlo lze bez problémů nakládat i velkoobjemovými lžícemi nakladačů. Hradítko a dávkovací šoupě Pro přesnější dávkování kalů, kompostu nebo jiných jemně drolivých rozmetaných složek je VS 2403 sériově vybavený hradítkem a dávkovacím šoupětem. Zařízení pro hraniční rozmetání Zařízení slouží pro přesné rozmetání materiálu až k hranici pozemku. Je k dostání v mechanické nebo hydraulické verzi.

6 6 Koncepce ovládání nejnovější generace Pro univerzální rozmetadla VS poskytuje firma Strautmann elektrohydraulický ovladač s integrovanou regulací rozmetaného množství. Toto řízení stroje založené na ISOBUS, se vyznačuje rozsáhlými možnostmi nastavení a komfortem ovládání. Výhody tohoto systému spočívají hlavně ve dvou oblastech. Za prvé se dá docílit stejnoměrné a přesné dávky dle požadavků a další je automatická závislost dávky na pojezdové rychlosti a tím plné využití potenciálu soupravy. Hydropneumatický podvozek Sériově je stroj VS 2403 vybavený hydropneumatickým podvozkem s integrovanou zvedací přední nápravou a náběhově řízenou zadní od společnosti BPW. Volitelně je tento podvozek k dostání s nuceným řízením. Dobře zakrytované hydraulické válce zabezpečují dlouhou životnost. Nucené řízení Volitelně lze univerzální rozmetadlo hnoje VS 2403 vybavit nuceným řízením. Rázy a kmity, obzvláště u naloženého stroje, jsou tímto dobře zachyceny a jízdní komfort se mnohonásobně zvyšuje. Navíc se šetří pneumatiky při přejezdech po silnici. Odpružení oje Všechna rozmetadla VS jsou vybavena odpružením oje. Jsou jím dobře odpruženy rázy a vibrace, zvláště při naloženém vozidle. Několikanásobně se zvýší jízdní komfort. Zvedací náprava u tandemového agregátu Volitelně lze rozmetadlo vybavit hydraulicky zvedací přední nápravou, aby nedocházelo k velkému zatížení závěsu traktoru při částečném vyprázdnění. Závěs Scharmüller Sériově je stroj vybaven spodním závěsem Scharmüller na kouly. Výhodou zavěšení Scharmüller jsou dobré jízdní vlastnosti a nízké opotřebení. Vážicí zařízení VS 2403 lze vybavit vážicím zařízením. Díky vážicímu systému je možnost přesně dokumentovat aplikované množství a eventuálně přesné vyúčtování zákazníkovi.

7 7 ISO Ovládání ISO-BUS ulehčuje práci řidiče, protože je možné sestavit posloupnosti funkcí pracovního procesu a snímače umožňují lepší kontrolu stroje. Tak jsou pomocí ikonek poskytovány informace o řízené nápravě, zadržovacím hradítku a otáčkách rozmetacího ústrojí. Komfortní ovladač Volitelný elektrohydraulický komfortní ovladač je tvořen přehledným ovládacím pultem, z něhož jsou kolébkovými přepínači ovládány hydraulické funkce. Do tohoto terminálu jsou integrovány mimo jiné kontrolky některých z těchto funkcí a ovladač pro plynulé nastavení rychlosti podlahového dopravníku. S tímto ovladačem je použití velmi jednoduché a bezpečné. ISOBUS - ovladač a regulátor rozmetaného množství ISOBUS Jako možný první krok ISOBUS ovládání je k dostání Field-Operator 120. Tento terminál má zvláště intuitivní ovládání díky jasnému označení (programovatelných) tlačítek. Integrovaný displej poskytuje řidiči informace o stavech stroje. Kromě toho regulátor rozmetaného množství zajišťuje velmi přesné výsledky práce. Ovládání nejnovější generace Základem regulace rozmetaného množství je snímač rychlosti zabudovaný v rozmetadle a velmi přesný snímač hradítka, který snímá jeho polohu. Po zadání dávky v m³/ha příp. t/ha je pak rychlost podlahového dopravníku regulována tak, aby byla v závislosti na rychlosti dávka na hektar dodržena. Součástí dodávky je plnohodnotný ISOBUS terminál. Tak lze univerzální rozmetadlo ovládat ISOBUS terminálem umístěnými v traktoru. Takto zjištěné údaje o skutečně aplikované dávce jsou ukládány na paměťové kartě PC a lze je dále zpracovávat v běžných grafických polních souborech.

8 Pro VS 2403 jsou k dostání tyto pneumatiky Označení Velikost Šířka Výška mm mm Alliance I /50-26, Vredestein Flotation Trac 750/45-26, Michelin Cargoxbib 800/45 R 26, Michelin Cargoxbib 710/50 R 30, Michelin Cargoxbib 800/45 R 30, Vredestein Flotation Trac 710/50 R 30, Univerzální rozmetadlo VS 2403 Type VS 2403 přípustná celková hmotnost kg přípustné zatížení na nápravu kg přípustné zatížení na závěs kg vlastní hmotnost kg ca ložný objem m 3 20,5 celková délka m 9,80 celková šířka m 2,75 celková výška m 3,64 nakládací výška m 3,05 rozměry vany délka po hradítko m 6,30 šířka m 2,20 výška m 1,30 průchod hradítkem m 1,45 průchod rozmetacím ústrojím m 1,65 rozměry s pneumatikami 700/50-26,5 (12 PR) otáčky vývodového hřídele 1/min 1000 příkon od kw (PS) 140 (190) Alliance I 328 Michelin Cargoxbib Flotation Trac Vyobrazení, technické údaje a hmotnosti se mohou v důsledku technického pokroku měnit a nejsou proto pro dodávku závazné. 1000/ B. Strautmann & Söhne GmbH u. Co. KG Bielefelder Straße 53 D Bad Laer Tel. +49(0 )54 24/ Fax +49(0 )54 24/ kontakt@strautmann.com

Univerzální rozmetadlo VS 2403

Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadla Strautmann jsou vyvinuty speciálně pro náročné nasazení v podnicích služeb a pro větší farmy a jsou vhodné pro všechny druhy rozmetaných materiálů.

Více

Senážovací vůz Super-Vitesse

Senážovací vůz Super-Vitesse Senážovací vůz Super-Vitesse Vůz Super-Vitesse plus se vyznačuje zejména svým výborným řezáním a tím poskytuje optimální předpoklad pro nejvyšší jakost krmiva. Díky své výkonnosti nabízí Super-Vitesse

Více

Lehká práce a. silný výkon. 5. Na přání je možné namontovat automatické mazání řetězů pro pohon vkládacího rotoru a sběrače.

Lehká práce a. silný výkon. 5. Na přání je možné namontovat automatické mazání řetězů pro pohon vkládacího rotoru a sběrače. T ypová řada Super-Vitesse vyniká především lehkým chodem a vynikajícím výkonem, servisní a údržbářské práce jsou sníženy na minimum. Tímto vozem získáte skutečně hospodárný stroj jak pro menší farmy tak

Více

Rozmetadla Pro efektivní nasazení Modely řady M a TSW

Rozmetadla Pro efektivní nasazení Modely řady M a TSW Rozmetadla Pro efektivní nasazení Modely řady M a TSW Rozmetadla hnoje Série M Rozmetadla hnoje BERGMANN jsou v celém světe již desítky let úspěšně používána k rozmetání nejrůznějších materiálů. Díky vysoce

Více

SAMOJÍZDNÉ KRMNÉ MÍCHACÍ VOZY. Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF

SAMOJÍZDNÉ KRMNÉ MÍCHACÍ VOZY. Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF SAMOJÍZDNÉ KRMNÉ MÍCHACÍ VOZY Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF 2 KAPITELÜBERSCHRIFT 3 Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF Na cestě k nižším krmným nákladům Samojízdné krmné míchací vozy jako klíčová technika

Více

Univerzální rozmetadlo statkových hnojiv VS10E -VS 2003

Univerzální rozmetadlo statkových hnojiv VS10E -VS 2003 Univerzální rozmetadlo statkových hnojiv VS10E -VS 2003 Univerzální rozmetadla Strautmann jsou vyvinuty speciálně pro náročné nasazení v podnicích služeb a pro větší farmy a jsou vhodné pro všechny druhy

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o. dle 156 zákona č. 137/2006, ve znění pozdějších předpisů NÁZEV ZAKÁZKY: Kompostárna Agro Step s.r.o. DRUH ZAKÁZKY: DRUH ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ: DRUH ZADAVATELE:

Více

Universální rozmetadlo statkových hnojiv VS 10E - VS 18

Universální rozmetadlo statkových hnojiv VS 10E - VS 18 Universální rozmetadlo statkových hnojiv VS 10E - VS 18 U niversální rozmetadla Strautmann jsou vyvinuty speciálně pro náročné nasazení v podnicích služeb a pro větší farmy a jsou vhodné pro všechny druhy

Více

Pöttinger FARO / EUROPROFI

Pöttinger FARO / EUROPROFI Senážní vůz s vkládacím válcem Pöttinger FARO / EUROPROFI 97+121.08.0705 2 Velká technika pro traktory od 63 kw / 85 k Budoucnost patří senážnímu vozu. Osvědčená řada EUROPROFI a nová typová řada FARO

Více

Rozmetadlo chlévské mrvy / univerzální BE 4 - BE 9 BE 1201-1401

Rozmetadlo chlévské mrvy / univerzální BE 4 - BE 9 BE 1201-1401 Rozmetadlo chlévské mrvy / univerzální BE 4 - BE 9 BE 1201-1401 2 Spolehnout se na zkušenost Firma Strautmann má v oboru rozmetadel chlévské mrvy více než padesátileté zkušenosti a nabízí dnes sortiment

Více

Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem. Aperion

Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem. Aperion Aperion Absolutní univerzál Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem od firmy Strautmann Nástavba na přání pro zvýšení přepravního objemu Robustní bočnice z plastu garantují šetrnou přepravu materiálu Aperion

Více

univerzální rozmetadla

univerzální rozmetadla univerzální rozmetadla Univerzální rozmetadla HAWE DST Velkoobjemová univerzální rozmetadla HAWE jsou konstruována pro profesionální trvalý provoz. Použití kvalitních komponentů zaručuje dlouhou životnost.

Více

Obraceče. Z Hydro Z Pro Z 1000

Obraceče. Z Hydro Z Pro Z 1000 Obraceče Z Hydro Z Pro Z 1000 Obraceče Všechny obraceče JF mají následující výbavu: Vlastnost: Pohyblivý 3bodový závěs s kloubovým spojením. Obraceč kopíruje povrch terénu bez ohledu na polohu 3bodového

Více

GTW 430. Abbildungen können Optionen enthalten 25.04.2014 CG

GTW 430. Abbildungen können Optionen enthalten 25.04.2014 CG GTW 430 Fakta: GTW 430 Překládací výkon: 1.100 t/h Doba vyprázdnění: cca. 100 sec Potřebný výkon traktoru: od 190 kw / 260 PS Otáčky vývod. hřídele: U= 1000 1/min 2 Nástavba: Rozměry a objemy GTW 430 38,5

Více

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dvourotorové shrnovače se stranovým nebo středovým odkládáním řádku Všechny informace jsou dostupné online! 97+027.08.0813 Úspěch spočívá v detailech PÖTTINGER nabízí širokou paletu

Více

pro dnešek i zítřek. Tradice Spolehlivost Kvalita DIPLOMAT Senážní vozy s řezáním

pro dnešek i zítřek. Tradice Spolehlivost Kvalita DIPLOMAT Senážní vozy s řezáním pro dnešek i zítřek. Tradice Spolehlivost Kvalita DIPLOMAT Senážní vozy s řezáním DIPLOMAT Senážní vozy Diplomat od SIP přesvědčují svou perfekrní a kvalitní konstrukcí. Moderně a robustně koncipované

Více

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné Rotorové shrnovače Řada 9000 Efektivní a výkonné 2 Kompletní produktová nabídka! TerraLink Quattro Naše poslání - kvalita a výkon! TerraLink je veden na rotor a to umožňuje,že ramena prstů shrnovače jsou

Více

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích.

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích. LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN Shrnování v nových dimenzích. Vše se otáčí. 2 Obsah LINER 2600...18 6,20 m 6,80 m LINER 2700... 20 6,80 m 7,40 m LINER 2800... 22 7,40 m 8,20 m LINER 2900...

Více

LELY TIGO Silážní/kombinované vozy PR a XR

LELY TIGO Silážní/kombinované vozy PR a XR LELY TIGO Silážní/kombinované vozy PR a XR www.lely.com innovators in agriculture Řez pro efektivní přežvykování Sekání Sušení Sběr Sekejte trávu, kterou vaše zvířata potřebují. Rychlé zavadnutí zajistí

Více

CAREX. 50 let zkuseností ˇ s konstrukcí a vyrobou senázovacích ˇ vozu

CAREX. 50 let zkuseností ˇ s konstrukcí a vyrobou senázovacích ˇ vozu CAREX Kombi-Senážovací vozy CAREX 50 let zkuenotí ˇ kontrukcí a vyrobou enázovacích ˇ vozu Carex Inovativní technika od pecialitů BERGMANN-CAREX nabízí vyzrálou ytémovou techniku od pecialitů, určenou

Více

JUMBO 10 000 L combiline

JUMBO 10 000 L combiline JUMBO 10 000 L combiline JUMBO 10 000 L combiline univerzálnost JUMBO 10010 L combiline Objem DIN [m³] 47,3 Celková délka [mm] 11990 Celková šířka 26.5 [mm] 2880 Celková výška 26.5 [mm] 3980 Pneumatiky

Více

Systémový nosič Gigant

Systémový nosič Gigant Systémový nosič Gigant Systémový nosič Gigant 10 a Gigant 12 Systém pro všechny Oba systémové nosiče Gigant 10 a Gigant 12 mají jedinečnou vlastnost. Na jednom jediném nosiči může být připojeno různé nářadí

Více

LESNÍ TECHNIKA 1490D SVAZKOVAČ TĚŽEBNÍHO ODPADU. 1490D Eco III

LESNÍ TECHNIKA 1490D SVAZKOVAČ TĚŽEBNÍHO ODPADU. 1490D Eco III LESNÍ TECHNIKA 1490D SVAZKOVAČ TĚŽEBNÍHO ODPADU 1490D Eco III V novém inovovaném 1490D Eco III se skrývají hned dva stroje: svazkovač těžebního odpadu a vyvážecí traktor. John Deere 1490D je k dispozici

Více

Technika Nakládá jako velký stroj

Technika Nakládá jako velký stroj Technika Nakládá jako velký stroj Test na poli Ve stroji AX nabízí Krone lehký sběrací vůz s rotorovou technikou. Náš AX 310 GD má kapacitu 31 m3, je tedy menší než jeho velcí bratři MX a ZX. Zda s nimi

Více

Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky

Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky 1250 / 1550 CZ Round Pack perfektní pro senáž, seno a slámu! Pádné argumenty! Konstantní komora na balíky Round Pack 1250: Balíky Ø 1,25 x 1,20 m Round

Více

M 9, M 14, CUTTER 100

M 9, M 14, CUTTER 100 M 9, M 14, CUTTER 100 KOMUNÁLNÍ STROJE PROFESIONÁLNÍ JEDNOOSÉ STROJE M 9 JE PŘIZPŮSOBEN STOUPAJÍCÍM NÁROKŮM Díky kompaktní konstrukci, dokonalému tvaru, širokému rozchodu a excelentní svahové dostupnosti

Více

Třístranné sklápěče MEILLER

Třístranné sklápěče MEILLER Třístranné sklápěče MEILLER www.meiller.com MEILLER - úspěch a kultura podnikání s tradicí Závod Karlsruhe Mnichovský rodinný podnik F. X. MEILLER GmbH & Co. se těší mimořádně dobré pověsti už více než

Více

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon Změna smyslu otáčení Rotační brány Zirkon LEMKEN Zirkon Koncept Používání rotačních bran získává v zemědělství na významu. V kombinací s dalším nářadím mohou být pracovní operace zvládnuty ještě rychleji

Více

http://support.mcculloch.cz/node9820.aspx?nid=634859&pid=151051

http://support.mcculloch.cz/node9820.aspx?nid=634859&pid=151051 Page 1 of 5 NOVINKA! Velký zahradní traktor s šířkou záběru 107 cm a bočním výhozem posečené trávy. Díky nové pedálem ovládané hydrostatické převodovce je řízení snadné a zábavné. Boční výhoz Vybaven žacím

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Vozidlo č. 1 Dopravní prostředek s jednoramenným kloubovým nosičem kontejnerů pohon vozidla 6x4 denní kabina rozvor 3 900 4 200 mm motor Euro 6 min

Více

Vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem. Aperion

Vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem. Aperion Aperion Nekonečné možnosti využití -vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem Strautmann Nástavby jako volitelné vybavení pro zvýšení přepravního objemu Aperion od firmy Strautmann z řeckého slova apeiros,

Více

N A B Í D K A Ř A D Y A G R O

N A B Í D K A Ř A D Y A G R O nabídka systému N A B Í D K A Ř A D Y A G R O FIRMA EUROGREEN VÁM PŘEDSTAVUJE NABÍDKU PROFESIONÁLNÍCH STROJŮ ZNAČKY ISEKI TM 3140 3160 A MALÝ TRAKTOR S VELKÝM SRDCEM Robustní zadní náprava pro vysoké zatížení.

Více

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie AGRI PLUS >> Agri PLUS Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS Špičková technologie Dieci AGRI jsou extrémně pohodlné, rychlé, lehce ovladatelné stroje. s mimořádným výkonem

Více

SPOLEHLIVÉ NAKLADAČE NOVÁ GENERACE NAKLADAČŮ TECHNIKA PRO PROFESIONÁLY

SPOLEHLIVÉ NAKLADAČE NOVÁ GENERACE NAKLADAČŮ TECHNIKA PRO PROFESIONÁLY SPOLEHLIVÉ NAKLADAČE NOVÁ GENERACE NAKLADAČŮ TECHNIKA PRO PROFESIONÁLY Hlavní výhody nakladačů Hydrac Přesné paralelogramové vedení DOKONALÝ VÝHLED nyní vylepšený výhled na připojené nářadí, a to díky

Více

Rotorové shrnovače Dvourotorové

Rotorové shrnovače Dvourotorové GA Rotorové shrnovače Dvourotorové TO NEJLEPŠÍ PRO SKLIZEŇ PÍCE! GA DVOUROTOROVÁ TECHNOLOGIE Shrnovače KUHN se středovým ukládáním hmoty Výhody tohoto řešení Výborná kvalita práce Zdvojnásobuje výkonnost

Více

WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ. VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3

WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ. VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3 WA 75 WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3 Kolový nakladač WA75-3 STRUČNÝ PŘEHLED Nový kompaktní kolový nakladač WA75-3: je komfortnější,

Více

Připravený na každou výzvu. Unimog.

Připravený na každou výzvu. Unimog. Značka Daimler Připravený na každou výzvu. Unimog. Efektivní řešení pro zemědělské a komunální aplikace. Mnohostranná použitelnost spojená s efektivitou: Unimog. Univerzální, rychlý, spolehlivý a hospodárný.

Více

TOP. Shrnovače. 97+022.cs.0814

TOP. Shrnovače. 97+022.cs.0814 TOP Shrnovače 97+022.cs.0814 Úspěch spočívá v detailech Shrnovače Pöttinger s nízkou energetickou náročností a dobrou manévrovatelností odpovídají požadavkům praktiků. Šetrné zacházení s krmivem je však

Více

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Shuttle Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Rychlá a hospodárná sklizeň vysoce kvalitního krmiva Optimální tok materiálu bez zúžení od sběrače s válcovým přidržovačem řádku přes rotor až do ložného

Více

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ?

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? Trávník pro radost Pomoc při výběru sekačky na trávu KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? 1. JAK VELKÝ TRÁVNÍK CHCETE SEKAT? Na obrázku napravo zjistíte, která sekačka nejlépe odpovídá velikosti vašeho

Více

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Double

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Double Krmě míchací vůz Verti-Mix Double V ozy na míchání krmiva typu Verti-Mix Double se vyznačují vysokým míchacím objemem a příznivými rozměry (výška a šířka). Na základě vertikálních míchacích zařízení, která

Více

PRIMOR 2060 H. tažené a nesené zastýlací a krmné vozy. Dokonalé zastýlání se značkou Vaší důvěry!

PRIMOR 2060 H. tažené a nesené zastýlací a krmné vozy. Dokonalé zastýlání se značkou Vaší důvěry! PRIMOR 2060 H tažené a nesené zastýlací a krné vozy Dokonalé zastýlání se značkou Vaší důvěry! Zastýlací vůz - Optiální dělení steliva Díky silnéu proudu vzduchu ve ventilátoru je hota rovnoěrně rozdělena.

Více

Kotel na dřevní štěpku

Kotel na dřevní štěpku Kotel na dřevní štěpku 20 - Kvalita je náš úspěch... Firma HERZ Armaturen Ges.m.b.H., založena v roce 1896 disponuje víc jak 110 letou historií působení na trhu. HERZ Armaturen Ges.m.b.H. má v Rakousku

Více

Bezpečně s Hu sqvarnou

Bezpečně s Hu sqvarnou Bezpečně s Hu sqvarnou 19 Bonusy v celkové hodnotě 2.864 Kč Husqvarna 560 XP 21 Bonusy v celkové hodnotě Husqvarna 545RXT 2.773 Kč 24 K pile 560 XP a křovinořezům 545RXT / 555RXT ZDARMA PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO

Více

Keiler 2 CZ. Extra třída.

Keiler 2 CZ. Extra třída. Keiler 2 CZ Extra třída. Plynule hydraulicky poháněná kotoučová krojidla Možnost vyorávání samostaného řádku (kolejové meziřádky) Kopírování každého hrůbku samostatně nastavitelné Plně automatická ROPA

Více

Traktory ARION 650 640 630 620 550 540 530

Traktory ARION 650 640 630 620 550 540 530 Traktory ARION 650 640 630 620 550 540 530 ARION 600/500. Protože on to umí. Modely, které přesvědčí. Každodenní práce traktoru není pro slabochy. Je zapotřebí strojů, které si se vším poradí. Strojů,

Více

Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS.

Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS. ROLLANT 350 340 Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS. Pracujete-li denně při sklizni píce nebo slámy, potřebujete víc než robustní pracovní nástroje. Potřebujete techniku, která funguje a s kterou je

Více

Prodejní příručka. Vario Star

Prodejní příručka. Vario Star Prodejní příručka Vario Star Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Gersteinstr. 18, 59227 Ahlen, Telefon 0049-2382-98140, Fax.0049-2382-981440 E-Mail: info@geringhoff.de Internet: www.geringhoff.de

Více

PÖTTINGER TERRADISC. Krátké diskové podmítače 97+237.08.0113. Všechny informace jsou dostupné on-line!

PÖTTINGER TERRADISC. Krátké diskové podmítače 97+237.08.0113. Všechny informace jsou dostupné on-line! PÖTTINGER TERRADISC Krátké diskové podmítače Všechny informace jsou dostupné on-line! 97+237.08.0113 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 / 5001 / 6001 Zpracování půdy - krátké diskové podmítače s pracovním

Více

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA Shrnovače DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 SHRNOVAČE BYLY VYVINUTY PRO SKLIZEŇ PÍCE BEZ ZTRÁTY ŽIVIN Zajištění vysokého

Více

Sherpa - základní model v oblasti samochodných míchacích vozů

Sherpa - základní model v oblasti samochodných míchacích vozů Sherpa Sherpa - základní model v oblasti samochodných míchacích vozů Sherpa od firmy Strautmann - základní model se systémem odebírání siláže fast-cut Zvlášť velký rejd Nízká celková výška Snadné ovládání

Více

VYVÁŽECÍ TRAKTORY. - lesní stroje pro úspěšné hospodaření v lese

VYVÁŽECÍ TRAKTORY. - lesní stroje pro úspěšné hospodaření v lese VYVÁŽECÍ TRAKTORY - lesní stroje pro úspěšné hospodaření v lese PRVNÍ V LESE Naše historie odstartovala před 60 lety, kdy Börje Karlsson, zakladatel ROTTNE INDUSTRI AB, pomáhal svému otci odvážet pokácené

Více

EasyCut F/R. Nesené diskové žací stroje. www.krone.cz

EasyCut F/R. Nesené diskové žací stroje. www.krone.cz EasyCut F/R Nesené diskové žací stroje www.krone.cz EasyCut Více než pouhé sečení Rychloupínací nože SafeCut INSIDE: samostatné pojistky žacích disků Díky optimálnímu překrývání drah nožů nezůstávají žádné

Více

KUHN EUROMIX I Serie 70

KUHN EUROMIX I Serie 70 KUHN Serie 70 K dispozici je v 8 různých verzích: objem 8 až 27 m3 - míchání novými šneky, poháněnými exkluzivní úhlovou převodovkou KUHN - 2 protilehlé nože urychlí proces řezání a pomohou získat homogenní

Více

Kvalita pro budoucnost

Kvalita pro budoucnost Kvalita pro budoucnost Stroje označené čtyřlístkem jsou spojeny s výkonností, spolehlivostí a kvalitním servisem. Obraceče a shrnovače EUROHIT / EUROTOP elastický otěruvzdorný s dlouhou životností Moderní

Více

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ!

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW - SW Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW / SW 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, BALIČKY KUHN Schopnost co

Více

ProfiDrill. Mechanické secí stroje

ProfiDrill. Mechanické secí stroje ProfiDrill CZ Mechanické secí stroje ProfiDrill D ProfiDrill D 300 Přesný jako hodinový strojek nový mechanický secí stroj Přehled výhod: Nejvyšší přesnost díky uzavřeným stupňovitým jamkovým výsevním

Více

Řada Fastrac FASTRAC 2000 SERIES

Řada Fastrac FASTRAC 2000 SERIES FASTRAC 2000 Řada Fastrac FASTRAC 2000 SERIES SPECIFIKACE 2000 SERIES 2155 2170 Výkon motoru (přijmenovitýchotáčkách) 160 k 170 k Výkon vedlejšího pohonu 137 147 Zdvihový objem motoru (l) 6,7 l 6,7 l Točivý

Více

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 SYNKRO PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 Půda je život Podmítače a kypřiče SYNKRO Pracovní záběr od 2,50 m do 6 m Klasickým nástrojem půdoochranného obdělávání

Více

Okružní pily. Přehled výhod

Okružní pily. Přehled výhod Okružní pily Bezpeční odborníci na řezání. Řezání a bezpečnost to zkrátka patří k sobě. Proto je v robustním a ergonomickém sortimentu pil od firmy Posch bezpečnost na nejvyšším místě. Nezáleží na tom,

Více

DFG/TFG 425s/430s/435s

DFG/TFG 425s/430s/435s Vysoký jízdní komfort a vysoký výkon překládky díky systému Hydrostatic Drive Nízká spotřeba Velká jízdní stabilita díky extrémně nízkému těžišti a kyvné nápravě s vysokým uložením Asistenční systémy pro

Více

Pöttinger AEROSEM. Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211

Pöttinger AEROSEM. Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211 Pöttinger AEROSEM Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211 Výnos je ovlivněn přesným ukládáním osiva. Nedělitelně s rovnoměrným ukládáním osiva je spojen cíl omezení ztrát osiva. Při vysokých nákladech na

Více

Skladové stroje. www.mitrenga.cz www.zetormorava.cz www.valtrasevernimorava.cz

Skladové stroje. www.mitrenga.cz www.zetormorava.cz www.valtrasevernimorava.cz Skladové stroje Čelní disková sekačka TAARUP 3628 FT Čelně nesený diskový žací stroj s kulatými disky se dvěmi noži, prstový kondicionér s nastavením intenzity mačkání s ocelovými V prsty, kloubový hřídel

Více

JCB SMYKEM ŘÍZENÉ NAKLADAČE A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE

JCB SMYKEM ŘÍZENÉ NAKLADAČE A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE PROVOZNÍ HMOTNOST: 225 3497 kg 260 3615 kg 280 3655 kg 300 3823 kg 330 3959 kg I M J G F E D L C P O N K H A B SPECIFIKACE STROJE 225/260/280/300/330 Power Boom Model stroje 225 260 280 300 330 Model stroje

Více

Ceník Komunál 2016-V1

Ceník Komunál 2016-V1 Závěs Standardní povolená hmotnost přívěsu nebrzděného: 1000 kg povolená hmotnost přívěsu s nájezdovou brzdou: 2000 kg přípustné svislé zatížení: 500 kg Ceník Komunál 2016-V1 platný od 1.1.2016 Traktor

Více

H-1 Van: praktická dodávka

H-1 Van: praktická dodávka H-1 H-1 Van: praktická dodávka Nejnovější H-1 Van je praktický a pracovitý pomocník, který společnost Hyundai vyvinula proto, aby splnila vaše požadavky na dopravu nákladu. Ústředním motivem je velkorysý

Více

PORTFOLIO VÝROBKŮ KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE

PORTFOLIO VÝROBKŮ KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE PORTFOLIO VÝROBKŮ KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE TEREX KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE WILD THINGS RYCHLÉ, SILNÉ, MNOHOSTRANNÉ. Hodnota kompaktních pásových nakladačů Terex vyplývá z mnohostranných možností použití

Více

Buďte nároční. XJ6 / ABS www.yamaha-motor.cz

Buďte nároční. XJ6 / ABS www.yamaha-motor.cz Buďte nároční Tento motocykl udává směr ve střední třídě. Díky nové kapotáži a vylepšeným funkcím pro rok 2013 je model XJ6 jedním z našich nejoblíbenějších motocyklů, protože kombinuje vynikající všestranný

Více

Nejen rychlý, ale i perfektní střih

Nejen rychlý, ale i perfektní střih 12 Sekačky s čelním žacím ústrojím Nejen rychlý, ale i perfektní střih Profesionální rotační žací stroje John Deere nabízejí vynikající kombinaci rychlosti a kvality střihu. Díky vysokokapacitním žacím

Více

Jednorotorové shrnovače

Jednorotorové shrnovače Jednorotorové shrnovače R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460 Powered by Kongskilde Shrnovače JF se spolehlivými rotory Shrnovače JF jsou osazené robustními a spolehlivými

Více

ARION 650 640 630 620 550 540 530

ARION 650 640 630 620 550 540 530 ARION 650 640 630 620 550 540 530 Rozměry a hmotnosti (standardní pneumatiky, s olejem a palivem, bez řidiče) Pneumatiky zadních kol 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38

Více

KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE

KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE STAVEBNÍ STROJE > KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE 3,17 t CAT 247B 4,26 t CAT 277C STRANA 55 3,45 t CAT 257B STRANA 57 4,49 t CAT 279C 54 STRANA 56 STRANA 58 PŘÍSLUŠENSTVÍ Přídavná

Více

SK 1026. Smykem řízený nakladač SK1026-5. VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1.

SK 1026. Smykem řízený nakladač SK1026-5. VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1. SK 1026 Smykem řízený nakladač SK1026-5 VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1.200 kg Stručný přehled Vysoce univerzální a kompaktní smykem řízený nakladač

Více

Ti praví pro stáje a malé prostory.

Ti praví pro stáje a malé prostory. CC CX CX CX Za svůj trvalý úkol považujeme splnění daných parametrů týkajících se výrobků a služeb: spolehlivost, důvěryhodnost, kvalita, rychlá reakce, flexibilita a inovace. Kompaktní stroje značky Weidemann

Více

Leeb GS. Inteligentní aplikační technika

Leeb GS. Inteligentní aplikační technika Leeb GS Inteligentní aplikační technika 2 Theodor Leeb: Při vývoji naší techniky pro ochranu rostlin se soustředíme na bezpodmínečnou výkonnost a současně na ohleduplnost k životnímu prostředí. Leeb GS:

Více

ČELNÍ NAKLADAČ MALÉ STROJE ZVLÁDNOU VELKOU PRÁCI!

ČELNÍ NAKLADAČ MALÉ STROJE ZVLÁDNOU VELKOU PRÁCI! ČELNÍ NAKLADAČ MALÉ STROJE ZVLÁDNOU VELKOU PRÁCI! PŘIDANÁ HODNOTA PRO MALÉ TRAKTORY Omezené prostory, malé plochy a úzké uličky. To je přesně to pravé pro kompaktní traktory. Protože důležitá je manévrovatelnost

Více

Kompetence pro vibrace v každém detailu. Toto jsou důvody, které mluví pro vibrační pěchy Wacker Neuson. Všechny vibrační pěchy v kostce

Kompetence pro vibrace v každém detailu. Toto jsou důvody, které mluví pro vibrační pěchy Wacker Neuson. Všechny vibrační pěchy v kostce Vibrační pěchy Toto jsou důvody, které mluví pro vibrační pěchy Wacker Neuson. Kompetence pro vibrace v každém detailu 1. Vynalézání u nás patří ke každodennímu životu. Pokud jde o pěchy, byl Wacker Neuson

Více

ActiveMow Diskové žací stroje

ActiveMow Diskové žací stroje ActiveMow Diskové žací stroje www.krone.cz ActiveMow Sečení na nejvyšší úrovni Stranové zavěšení žací lišty s velkým rozsahem kopírování Optimální přítlak díky rychle reagujícím tažným pružinám Komfortní

Více

Zařízení řady VT/VS přicházejí s volbou různé příplatková výbavy sběrné skříně. Vliv na životní prostředí

Zařízení řady VT/VS přicházejí s volbou různé příplatková výbavy sběrné skříně. Vliv na životní prostředí Řada V VT501 VS501 VT651 VS651 VT801 VS801 Výjimečné výsledky s oblíbenými zametači Zametací zařízení JOHNSTON řady V jsou uznávaná jako nejspolehlivější nástavbové zametací stroje. Nejnovější zametače

Více

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče Obraceče HIT se vyznačují především dokonalým kopírováním nerovností. To umožňuje šetrnou manipulaci se sklízeným materiálem při minimalizaci znečištění.

Více

SK 815. Smykem řízený nakladač SK815-5. VÝKON MOTORU 36,2 kw / 49,1 PS @ 2.600 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 2.890 kg KAPACITA LOPATY 700 kg

SK 815. Smykem řízený nakladač SK815-5. VÝKON MOTORU 36,2 kw / 49,1 PS @ 2.600 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 2.890 kg KAPACITA LOPATY 700 kg SK 815 Smykem řízený nakladač SK815-5 VÝKON MOTORU 36,2 kw / 49,1 PS @ 2.600 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 2.890 kg KAPACITA LOPATY 700 kg Stručný přehled Vysoce univerzální a kompaktní smykem řízený nakladač

Více

Hoftrac. - nepostradatelné stroje i pro budoucí generace. 1130 CX 1140 CX 1160 CC

Hoftrac. - nepostradatelné stroje i pro budoucí generace. 1130 CX 1140 CX 1160 CC CX CX CC Za svůj trvalý úkol považujeme splnění daných parametrů týkajících se výrobků a služeb: spolehlivost, důvěryhodnost, kvalita, rychlá reakce, flexibilita a inovace. Kompaktní stroje značky Weidemann

Více

Senážovací vůz pro krátkostébelnou řezanku. Super-Vitesse CFS

Senážovací vůz pro krátkostébelnou řezanku. Super-Vitesse CFS Senážovací vůz pro krátkostébelnou řezanku Super-Vitesse CFS 2 Pro nejlepší jakost krmiva Tradice zavazuje Již téměř padesát let úspěšně konstruuje firma Strautmann senážovací vozy pro široký rozsah použití.

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Crafter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Crafter Technická data Platná pro modelový rok 2013 Užitkové vozy Crafter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Dvourotorové shrnovače. Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m

Dvourotorové shrnovače. Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m Dvourotorové shrnovače Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze minimální údržbu.

Více

Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360. Ergonomie a síla

Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360. Ergonomie a síla Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360 Ergonomie a síla STATKOVÉ, KOLOVÉ A TELESKOPICKÉ NAKLADAČE... s výkonem od 14 kw (20 k) do 132 kw (180 k). Již 50 let vyvíjíme nakladače pro individuální potřeby. Spokojenost

Více

OBRACEČE PÍCE / SHRNOVAČE PÍCE UNIVERZÁLNÍ OBRACEČE A SHRNOVAČE

OBRACEČE PÍCE / SHRNOVAČE PÍCE UNIVERZÁLNÍ OBRACEČE A SHRNOVAČE OBRACEČE PÍCE / SHRNOVAČE PÍCE UNIVERZÁLNÍ OBRACEČE A SHRNOVAČE Vážení zákazníci, Katalog Strojíren Rožmitál, který jste právě otevřeli, Vám představí výrobní řadu obracečů a shrnovačů, které v současnosti

Více

Sortiment košů Winterhalter. Sortiment košů Winterhalter. Vhodné koše pro Váš stroj

Sortiment košů Winterhalter. Sortiment košů Winterhalter. Vhodné koše pro Váš stroj Sortiment košů Winterhalter Sortiment košů Winterhalter Vhodné koše pro Váš stroj Sortiment košů Winterhalter Sortiment košů - na každé nádobí ten správný koš Winterhalter - specialista na mytí + Rodinný

Více

POHELÉDNÌTE DO BUDOUCNOSTI ÈTYØI OÈI VIDÍ VÍCE NEŽ DVÌ. NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV

POHELÉDNÌTE DO BUDOUCNOSTI ÈTYØI OÈI VIDÍ VÍCE NEŽ DVÌ. NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV POHELÉDNÌTE DO BUDOUCNOSTI ÈTYØI OÈI VIDÍ VÍCE NEŽ DVÌ NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV DEUTZ-FAHR pøedstavuje novou øadu 7. Nová modelová øada AGROTRON 7 TTV pøináší

Více

Autoškola. Jiří Melč, tel. 737536547 jiri.melc@gmail.com info@autoskola-melc.cz

Autoškola. Jiří Melč, tel. 737536547 jiri.melc@gmail.com info@autoskola-melc.cz Autoškola Jiří Melč, tel. 737536547 jiri.melc@gmail.com info@autoskola-melc.cz Křižovatky křižovatky: nerozlišené dopravními značkami rozlišené dopravními značkami s řízeným provozem řízení provozu světelnými

Více

Mulčovače na údržbu krajiny TB - TBE - TBES PRO. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Mulčovače na údržbu krajiny TB - TBE - TBES PRO. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Mulčovače na údržbu krajiny TB - TBE - TBES PRO www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 TB 151 181 211 TBE 180 210 230 TBES 230 250 PRO 180 210 KOMPLETNÍ SORTIMENT PRO MULČOVÁNÍ U OKRAJŮ SILNIC A POLÍ Již několik

Více

Pásový dozer D61EX / PX 12

Pásový dozer D61EX / PX 12 Pásový dozer D61EX / PX 12 Fotografie mohou obsahovat nadstandardní výbavu. Nové dozery střední třídy s revolučními joysticky. Manévrovací schopnost se značně zlepšila použitím jedné páky pro ovládání

Více

Nástavná hydraulická fréza. Sortiment výrobků

Nástavná hydraulická fréza. Sortiment výrobků Nástavná hydraulická fréza Sortiment výrobků Nástavná hydraulická fréza Terex Osvědčené při té nejtvrdší denní práci Když denně prorážíte nejtvrdší horninu a beton. A nejste k zastavení ani pod vodou.

Více

Flexibilní pomůcka pro transport. Problémy s přepravou chytře vyřešeny

Flexibilní pomůcka pro transport. Problémy s přepravou chytře vyřešeny Flexibilní pomůcka pro transport Problémy s přepravou chytře vyřešeny C www.aat-online.de Při časté přepravě těžkých předmětů, jež částečně dokonce převyšují vlastní hmotnost těla, může docházet k úrazům

Více

LuK řešení oprav pro moduly spojky

LuK řešení oprav pro moduly spojky LuK řešení oprav pro moduly spojky Technika Speciální nářadí/demontáž a montáž Jednolamelový modul spojky pro 6stupňovou převodovku 0B1, 0B2, 0B3 ve vozidlech Audi A4, A5, Q5 a A6 Vícelamelový modul spojky

Více

LOCATELLI ATC20 CITY

LOCATELLI ATC20 CITY Jeřáb do města LOCATELLI ATC20 CITY Výrobce Locatelli Crane Typ Locatelli ATC20 Kategorie Pracovní stroj samohybný Maximální nosnost 20 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Locatelli

Více

forterra hd silák k neutahání Traktor je Zetor. Od roku 1946.

forterra hd silák k neutahání Traktor je Zetor. Od roku 1946. forterra forterra forterra hsx forterra hd silák k neutahání Traktor je Zetor. Od roku 1946. Nejsilnější a nejlépe vybavené traktory v portfoliu ZETOR F F HSX F HD Max. výkon (kw) 100,2 = 100,2 108,2 Točivý

Více

Vybírací zařízení. Hydrofox HX. Hydrofox HQ

Vybírací zařízení. Hydrofox HX. Hydrofox HQ Vybírací zařízení Hydrofox HX Hydrofox HQ 2 Vyřezávač bloků siláže Strautmann histrorie úspěchů dlouhá 40 roků 1971 Strautmann představuje veřejnosti první vyřezávač bloků siláže Silofox. Jedná se o první

Více

Lisy Fendt s variabilní lisovací komorou 2600 2900

Lisy Fendt s variabilní lisovací komorou 2600 2900 Lisy Fendt s variabilní lisovací komorou 2600 2900 Lisy Fendt na válcové balíky Náskok díky objemu a variabilitě Lisy Fendt na válcové balíky s variabilní komorou vynikají nejen výbornou kvalitou práce,

Více

DPU4545 Reverzní vibrační desky. Rychle a spolehlivě do cíle

DPU4545 Reverzní vibrační desky. Rychle a spolehlivě do cíle DPU4545 Reverzní vibrační desky Rychle a spolehlivě do cíle Díky své dobré hutnicí síle ve spojení s rychlým posuvem vpřed a vzad DPU 4545 nabízí vysokou produktivitu. Je to univerzální stroj pro všechna

Více