UNIBAD-XC. Vodou chlazené cirkulační čerpadlo bazénové vody

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "UNIBAD-XC. Vodou chlazené cirkulační čerpadlo bazénové vody"

Transkript

1 UNIBAD-XC Vodou chlazené cirkulační čerpadlo bazénové vody Copyright erborner umpenfabrik J.. offmann Gmb & Co. KG CZ

2 Výhody čerpadla UNIBAD-XC, které zajišťují provozní bezpečnost a hospodárnost v dlouhodobém provozu: Vodou chlazené plochy mají asi násobně lepší koeficient přestupu tepla oproti plochám chlazeným vzduchem. Vzhledem k této skutečnosti je při použití chlazení vodou optimálně odváděno ztrátové teplo motoru. V případě čerpadla UNIBAD-XC je toto ztrátové teplo motoru využíváno přímo k ohřevu čerpaného média. rovozovateli proto vznikají nižší výdaje spojené s vyvíjením tepla prostřednictvím jiných agregátů. rovedení čerpadla UNIBAD-XC tak odpovídá energeticky nejúčelnějšímu způsobu používání cirkulačního čerpadla bazénové vody z hlediska dnešních technických možností. Chráněný vzor

3 Motor Vodou chlazené motory vybavené pojistkou proti přetížení předávají ztrátové teplo dopravovanému médiu. Dodávají s v provedení s měničem kmitočtu s možností montáže na stěnu. ladina hluku ladina hluku je výrazně snížena konstrukčním provedením motoru bez rotoru ventilátoru. ospodárnost rodloužená životnost je způsobena velkoryse dimenzovanými hřídelemi a ložisky. OBSA Technické popisy... - řehledové pole charakteristik... - Charakteristiky... - Rozměry Technické údaje... - Rozložené zobrazení... Úspora energie a snížení hlučnosti... řídel motoru řídel motoru pevná v ohybu z vysoce legované ušlechtilé oceli pro minimální výkyvy. Utěsnění hřídele Mechanická ucpávka vlnovce s karbidem křemíku odolným proti otěru. Kontrola mechanické ucpávky k ochraně před chodem nasucho je možná díky zařízení ETS X. řepouštěcí kanál ro optimální omývání mechanické ucpávky čerpaným médiem. Výkon čerpání Strmé charakteristické křivky pro úpravny s optimalizovanou účinností oběžných kol. Konstrukce Nízká konstrukční výška k optimálnímu využití průtokového zásobníku. Možnost otočení výtlačného hrdla v krocích po. Filtrační vložka Vysoký stupeň účinnosti filtru díky velké ploše filtru s malým děrováním ø mm. Víko filtru Víko filtru s dlouhodobou životností díky tvrdému pogumování na straně média. Těleso filtru Telěso filtru optimalizované z hlediska průtoku s velkým výpustným šroubením. U materiálového provedení W s odolným vnitřním tvrdým pogumováním.

4 Technické popisy oužití Cirkulační čerpadlo bazénové vody UNIBAD-XC v provedení s vodou chlazeným motorem a s integrovaným lapačem vlasů a vláken je nejdůležitější součástí moderních cirkulačních zařízení pro přečerpávání a filtrování bazénové vody, čisté vody, termálních pramenů, mořské vody, užitkové vody a jiných kapalin znečištěných hrubými částicemi. oužívá se u krytých, venkovních bazénů a zábavních center, aquaparků, krytých kluzišť, zařízení pro volný čas a hotelových zařízení, pro tobogány, atrakce, systémy pro úpravu vody, zařízení pro rekupertaci tepla a průmyslová zařízení. Umístění Jednotlivá čerpadla jsou dodávána ve vertikální konstrukci s "motorem nahoře". Svislé umístění čerpadla Oběžná kola Dynamicky vyvážená oběžná kola zajišťují chod bez vibrací a výrazně přispívají k dlouhé životnosti čerpadla. Všechna vícekanálová kola mohou pomocí úpravy průměru dosáhnout každého pracovního bodu v rámci pole charakteristik. oužívají se otevřená a uzavřená vícekanálová kola a šroubové lopatky (S) pro čistá až lehce znečištěná čerpaná média. Konstrukce Vysokých oběhových výkonů při malých prostorových nárocích je dosahováno díky kompaktní konstrukci umožňující snadnou montáž i údržbu. Variabilní polohy hrdel nabízejí projektantům a konstruktérům optimální možnosti konstrukce. Díky osvědčenému způsobu konstrukce je možná snadná výměna výměnné sady čerpadla, aniž by bylo třeba uvolnit ze svazku potrubí sací a výtlačné hrdlo. Výměnná sada se skládá z přírubového motoru, přechodového tělesa, oběžného kola a mechanické ucpávky. Koš filtru s děrováním ø mm navrženým speciálně pro vlasy a vlákna zajišťuje vysoký stupeň zachycení. Lze jej snadno vymontovat bez použití nářadí. locha filtru je optimalizována s ohledem na délku intervalů čištění a nízké ztráty průtočného množství. Manometr/vakuometr, který je možno objednat jako příslušenství, ukazuje stupeň znečištění filtru. Tuto funkci alternativně zajišťuje digitální snímač tlaku. Rozsah výkonu Rozsah výkonu bez výkyvů se strmými křivkami charakteristik zaručuje i při znečištění filtračního zařízení rovnoměrný výkon čerpání. I při paralelním provozu jsou zaručeny malé výkyvy čerpaného množství při zvýšených odporech filtru a potrubí. Q [m/h] min - ( z) min - ( z)

5 Technické popisy Utěsnění hřídele Utěsnění hřídele na straně čerpadla se u všech typů provádí pomocí mechanické ucpávky přizpůsobené konkrétním provozním podmínkám, nezávislé na směru otáčení, vyrobené z karbidu křemíku (SiC). Všechny motory jsou ze strany čerpání vybaveny speciálním těsněním proti odstřikující vodě. Kontrola mechanické ucpávky zajišťující ochranu před chodem nasucho je možná prostřednictvím zařízení ETS X. Uložení Čerpadlo a motor mají společný hřídel, který je uložen v zesílených ložiscích s integrovaným domazávacím zařízením. evné ložisko na straně čerpadla je na rozdíl od běžných motorů dimenzováno jako zesílené ložisko zajišťující dlouhou životnost v extrémních provozních podmínkách. Díky velké pevnosti v ohybu a krátké montážní vzdálenosti je dosaženo vysoké přesnosti vystředěného chodu hřídele motoru. Tím je zaručen chod mechanického těsnění hřídele bez vibrací. Údaje motoru Třífázový motor s klecovým rotorem a s vodou chlazeným pláštěm tělesa. Konstrukční provedení IM B Zapojení motoru specifické dle výrobce Druh krytí I očet otáček () min - Kmitočet Zapojení. kw Zapojení. kw Třída izolace VDE () z / ( ) V / ( ) V Motory disponují standardně z výroby TC termistorem. Všeobecné údaje - Barva čerpadla RAL (standard) - Rozsah teploty médií od + do + C - Rozsah teploty okolí od - do + C - ustota čerpaného média max. kg/m³ - Viskozita čerpaného média max. mm /s ( cst) - Regulace frekvence čerpadel v závislosti na provozních podmínkách - od do z ( V) a od do z ( V) - Výkonová zkouška podle DIN EN ISO, třída F luk Vznik hluku závisí na působení komplexních faktorů jako jsou konstrukční výška, materiály, provozní a montážní poměry. Již při vývoji byl hydraulickými opatřeními a masivní konstrukcí kladen důraz na hlučnost. Maximální hladina hluku je určena především hnacími motory. řípustné limitní hodnoty podle DIN EN - pro elektromotory nejsou dosahovány. Nejnižší hladina hluku vzniká při provozu v blízkosti stupně účinnosti Q optimal (nejlepšího stupně účinnosti). Chod vodou chlazených motorů je ve srovnání s motory chlazenými vzduchem zhruba o db(a) tišší. To odpovídá snížení hlučnosti na polovinu, což je jedna z řady výhod vodou chlazených motorů. Speciální provedení - Odchylky napětí a/nebo frekvencí - Jiná třída izolace - Zvýšená teplota média - Zvýšená teplota okolí - Zvýšený stupeň krytí - Zvýšená ochrana proti odkapávající vodě a vlhkosti - onorné provedení - Speciální materiály (vysoce legovaná litina, bronz) pro díly, které přicházejí do styku s produktem - Speciální nátěr - Řešení dle přání klienta říslušenství - Měnič kmitočtu umožňující montáž na stěnu - Manometr/vakuometr - Digitální senzor tlaku - Ochrana mechanické ucpávky proti chodu na sucho (ETS X)

6 Technické popisy Typové označení říklad: -/SXC-W-V Světlost výtlačného hrdla DN [mm] Konstrukční rozměr adraulická verze Výkon motoru říkl.: =, kw očet pólů motoru pólový = ( z: ) min - Varianta s oběžným kolem Výrobní řada rovedení - materiál oloha hrdel V = vpředu VL = ve středu mezi vpředu a vlevo L = vlevo L = ve středu mezi vzadu a vlevo = vzadu R = ve středu mezi vzadu a vpravo R = vpravo VR = ve středu mezi vpředu a vpravo oloha hrdel ) Obr. V Obr. VL Obr. L Obr. L Obr. Obr. R Obr. R Obr. VR ) Umístění svorkové skříně se může v závislosti na konstrukční velikosti měnit.

7 Technické popisy rovedení - materiál ) ) Jednotlivé díly W W Těleso filtru EN-GJL- ) EN-GJL- ) (EN-JL) (EN-JL) Filtrační vložka XCrNiMoTi-- XCrNiMoTi-- (.) (.) Víko filtru EN-GJL- ) EN-GJL- ) (EN-JL) (EN-JL) Těleso čerpadla EN-GJL- CuSn-C (EN-JL) (CCK) řechodové těleso EN-GJL- CuSn-C (EN-JL) (CCK) Oběžné kolo CuAlFeNi-C CuAlFeNi-C (CCG) (CCG) Mechanická ucpávka SiC/SiC SiC/SiC Vymezovací kroužek CuSnb-C (CCK) řídel motoru XCrNiMoTi-- XCrNiMoTi-- (.) (.) ) Viz rozložené zobrazení (strana ) ) Uvnitř prášk. povrchová úprava epoxid. pryskyřicí ) Tvrdé pogumování ze strany styku s médiem ) Další dvojice materiálu podle provozních podmínek jako např. speciální bronzy a nerezové oceli.

8 -/ -/ -/ -/ z řehledové pole charakteristik -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/S -/S -/S Q [m³/h] Technické informace o paralelním zapojení odstředivých čerpadel na požádání.

9 -/ -/ -/ řehledové pole charakteristik z -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ -/ Q [m³/h] Technické informace o paralelním zapojení odstředivých čerpadel na požádání.

10 DN DN Charakteristiky min - ( V - z) min - ( V - z) XC -/XC XC -/XC,,,,,,,,,,,,, Eta,,,,, Eta,, NS NS min - ( V - z) min - ( V - z) -/XC -/XC -/XC -/XC XC -/XC -/XC -/XC -/XC XC Eta Eta NS NS

11 Charakteristiky DN DN min - ( V - z) min - ( V - z),,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC XC Eta Eta NS NS min - ( V - z) min - ( V - z) -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC Eta Eta NS NS

12 DN Charakteristiky min - ( V - z) min - ( V - z) -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC XC Eta Eta NS NS min - ( V - z) min - ( V - z) -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC XC Eta Eta NS NS

13 Charakteristiky DN min - ( V - z) min - ( V - z) -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC XC Eta Eta NS NS min - ( V - z) min - ( V - z) -/XC -/XC XC -/XC -/XC XC Eta Eta NS NS

14 DN Charakteristiky min - ( V - z) min - ( V - z) XC XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC Eta Eta NS NS min - ( V - z) SXC -/SXC -/SXC -/SXC,,,,,,,,, Eta NS

15 Charakteristiky DN min - ( V - z) min - ( V - z) -/XC XC -/XC XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC Eta Eta NS NS

16 Rozměry Technické údaje x.) øk h DN l G/ a G / w DN G / u p s q n ~ m t d i e f.) z: min - (V) [ kw] I [A] I A /I N / db(a),,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, z: min - (V) [ kw] I [A] I A /I N / db(a),,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Vysvětlení: : jmenovitý výkon I N : jmenovitý proud I A : rozběhový proud db(a): hladina hluku (kompletní čerpadlo) ) K demontáži motoru je třeba zajistit dostatečný prostor na zvedací zařízení. ) Rozměr vestavného prvku pro fi ltrační koš Rozměry připojení příruby podle normy DIN N

17 Rozměry Technické údaje Typ DN DN a d e f h i ø k l m n p q s t min. u w x min. [kg] ) -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC ) -/XC ) -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC ) -/XC ) -/XC ) -/XC -/XC -/XC -/XC -/XC ) -/XC ) -/XC ) -/XC ) -/XC ) -/XC -/XC -/XC ) -/SXC -/SXC -/SXC -/XC ) -/XC ) -/XC ) -/XC -/XC -/XC ) -/XC ) -/XC ) -/XC ) -/XC ) -/XC ) -/XC ) říklad (tabulka str. ) [ kw] I [A] I A /I N / db(a),,, [ kw] I [A] I A /I N / db(a),,, ) K demontáži motoru je třeba zajistit dostatečný prostor na zvedací zařízení. ) Celková hmotnost čerpadla Rozměry připojení příruby podle normy DIN N

18 Rozložené zobrazení Jednotlivé díly Těleso filtru Filtrační vložka Víko filtru vězdicová matka. Šroubení. Šroubení Kulový kohout Těleso čerpadla řechodové těleso ) Vodící objímka Oběžné kolo. Valivé ložisko (ne strana pohonu). Valivé ložisko (strana pohonu). loché těsnění. loché těsnění. Těsnění s kruhovým průřezem. Těsnění s kruhovým průřezem Labyrintový kroužek Mechanická ucpávka ) Vymezovací kroužek odložka Vratné vedení Vedení chladící vody řírubový motor řídel motoru Závitová zátka Matice ero....).)..... ) K dispozici pouze u provedení se šroubovými lopatkami (S). ) K dispozici pouze u provedení s uzavřeným vícekanálovým kolem u materiál. provedení W, nikoliv však u: -/... a -/.....

19 Úspora energie a snížení hlučnosti Typ Motor Zvýšený přenos tepla do bazénové vody Snížený přenos tepla do okolí Střední hodnota průtočného množství chladicího prostředku [l/min] Rozdíl mezi hladinami hluku čerpadel UNIBAD a UNIBAD-XC [db(a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říklad výpočtu rozdílu nákladů získaného využitím ztrátového tepla: Typ čerpadla UNIBAD UNIBAD-XC -/X -/XC říkon,, Odevzdávaný výkon,, Ztrátový výkon V,, Cena za teplo [EUR/kWh], rovozní hodiny při době provozu hod/den a dnů/rok [hod] Rozdíl získaný využitím ztrátového tepla [EUR], Součinitel regenerace,, Regenerace tepla Q,,

20 Technické změny ve smyslu dalšího technologického vývoje vyhrazeny! J.. offmann Gmb & Co. KG Littau - DE- erborn + () / - + () / - info@herborner-pumpen.de -XC a CZ

UNIBAD. Cirkulační čerpadlo bazénové vody

UNIBAD. Cirkulační čerpadlo bazénové vody UNIBAD Cirkulační čerpadlo bazénové vody Copyright erborner umpenfabrik J.. offmann Gmb & Co. KG CZ Chráněný vzor Výhody čerpadla UNIBAD, které zajišťují provozní bezpečnost a hospodárnost v dlouhodobém

Více

UNIBAD-PM. Energeticky úsporné cirkulační čerpadlo bazénové vody

UNIBAD-PM. Energeticky úsporné cirkulační čerpadlo bazénové vody UNIBAD-M Energeticky úsporné cirkulační čerpadlo bazénové vody Copyright erborner umpenfabrik J.. offmann Gmb & Co. KG Chráněný vzor Výhody čerpadla UNIBAD-M, které zajišťují provozní bezpečnost a hospodárnost

Více

UNIBLOCK-GF-PM. Energeticky úsporné odstředivé čerpadlo v monobloku

UNIBLOCK-GF-PM. Energeticky úsporné odstředivé čerpadlo v monobloku UNIBLOCK-GF-M Energeticky úsporné odstředivé čerpadlo v monobloku Výhody čerpadla UNIBLOCK-GF-M, které zajišťují provozní bezpečnost a hospodárnost v dlouhodobém provozu: OBSA Motor Energeticky úsporné

Více

WATERblue-H. Samonasávací oběhové čerpadlo bazénové vody

WATERblue-H. Samonasávací oběhové čerpadlo bazénové vody WATERblue- Samonasávací oběhové čerpadlo bazénové vody CZ 9 7 Výhody čerpadla WATERblue-, které zajišťují provozní bezpečnost a hospodárnost v dlouhodobém provozu: Obsah Motor Různé koncepce motorů zaručují

Více

UNISELB. Samonasávací kalové čerpadlo

UNISELB. Samonasávací kalové čerpadlo UNISELB Samonasávací kalové čerpadlo CZ 7 Výhody čerpadel UNISELB, které zajišťují provozní bezpečnost a hospodárnost v dlouhodobém provozu: Obsah Rozmělňovač vláken Rozmělňovač vláken (non-clogging-system)

Více

WATERblue-K. Samonasávací oběhové čerpadlo bazénové vody

WATERblue-K. Samonasávací oběhové čerpadlo bazénové vody WATERblue-K Samonasávací oběhové čerpadlo bazénové vody CZ 9 7 Výhody čerpadla WATERblue-K, které zajišťují provozní bezpečnost a hospodárnost v trvalém provozu: Obsah Motor Různé koncepce motorů zaručují

Více

WATERblue-B CIRKULAČNÍ ČERPADLO BAZÉNOVÉ VODY S POVRCHOVOU ÚPRAVOU

WATERblue-B CIRKULAČNÍ ČERPADLO BAZÉNOVÉ VODY S POVRCHOVOU ÚPRAVOU CIRKULAČNÍ ČERPADLO BAZÉNOVÉ VODY S POVRCHOVOU ÚPRAVOU M GE ADE RM IN AN Y Samonasávací cirkulační čerpadlo bazénové vody s povrchovou úpravou HPC: kompaktní, lehké a efektivní zároveň. CZ Nová generace

Více

MXV MXV 25-2, 32-4, 40-8 MXV 50-16, 65-32, 80-48. Vertikální článková in-line čerpadla

MXV MXV 25-2, 32-4, 40-8 MXV 50-16, 65-32, 80-48. Vertikální článková in-line čerpadla MXV Konstrukce Vertikální, článkové čerpadlo se shodným průměrem sacího a výtlačného hrdla na jedné ose (in-line). Vodivé vložky jsou odolné proti korozi a jsou promazávány čerpanou kapalinou. Čerpadlo

Více

Datový list. Pozice zákazníka č.: Datum objednávky: Číslo: ES Dokument č.: Veolia Přerov Číslo položky: 200. Strana: 1 / 5

Datový list. Pozice zákazníka č.: Datum objednávky: Číslo: ES Dokument č.: Veolia Přerov Číslo položky: 200. Strana: 1 / 5 Datový list Číslo položky: 200 Strana: 1 / 5 Provozní údaje Požadované čerpané množství Požadovaná dopravní výška 35,00 m Čerpané médium voda, topná voda topná voda do max. 100 C, podle VDI 2035 s obsahem

Více

účinnosti) Dovolený pracovní tlak 17,00 bar.a Teplota dopravovaného 40,0 C média Viskozita dopravovaného 0,66 mm²/s Výstupní tlak 7,05 bar.

účinnosti) Dovolený pracovní tlak 17,00 bar.a Teplota dopravovaného 40,0 C média Viskozita dopravovaného 0,66 mm²/s Výstupní tlak 7,05 bar. Datový list : Strana: 1 / 6 Provozní údaje Požadované čerpané 12,00 m³/h Aktuální průtok 12,00 m³/h množství Aktuální dopravní výška 62,19 m Požadovaný tlak na výtlaku 7,05 bar.a Účinnost 34,6 % Čerpané

Více

ODSTŘEDIVÁ HORIZONTÁLNĚ DĚLENÁ ČERPADLA PRO SPRINKLEROVÁ ZAŘÍZENÍ. Řada: HGT 1

ODSTŘEDIVÁ HORIZONTÁLNĚ DĚLENÁ ČERPADLA PRO SPRINKLEROVÁ ZAŘÍZENÍ. Řada: HGT 1 DĚLENÁ ČERPADLA PRO POPIS Odstředivá čerpadla konstrukční řady HGT pro sprinklerová zařízení jsou spirální, jednostupňová s dvouvtokovým oběžným kolem a horizontálně děleným tělesem čerpadla. V normálním

Více

HORIZONTÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ ČERPADLA

HORIZONTÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ ČERPADLA E-Tech Franklin Electric HORIZONTÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ ČERPADLA OBSAH Nerezová horizontální vícestupňová čerpadla EH... 2 Obecné výkonové křivky produktu... 3 Tabulka materiálů... 3 Tabulka hydraulických výkonů

Více

Ama Porter. Ponorná kalová čerpadla. Oblasti použití. Označení. Provozní data. Typ čerpadla. Materiál. Těsnění hřídele. Pohon. Nátěr.

Ama Porter. Ponorná kalová čerpadla. Oblasti použití. Označení. Provozní data. Typ čerpadla. Materiál. Těsnění hřídele. Pohon. Nátěr. Katalogový sešit čerpadel 2539.178/4-64 Ama Porter Ponorná kalová čerpadla Oblasti použití Čerpání odpadní vody s obsahem pevných částic nebo domácího odpadu jako například vody z praček, myček, fekálií

Více

NM4 NM4. Monobloková odstředivá čerpadla n /min

NM4 NM4. Monobloková odstředivá čerpadla n /min NM n /min Konstrukce Monobloková odstředivá elektročerpadla s přímým zapojením motoru-čerpadla a jedinou hřídelí. Těleso čerpadla se skříní s axiálním sáním a se skříní s radiálním výtlakem, hlavní rozměry

Více

odstředivá čerpadla BN s motorovým blokem stav G/02

odstředivá čerpadla BN s motorovým blokem stav G/02 Všeobecně Čerpadla s motorovým blokem, typová řada BN, jsou určena pro použití v chemickém průmyslu. Jsou běžně nasávací, jednostupňová, odstředivá, mají horizontální konstrukční uspořádání v kompaktním

Více

SPIRÁLNÍ ČERPADLA SUPERNOVA

SPIRÁLNÍ ČERPADLA SUPERNOVA SPIRÁLNÍ ČERPADLA SUPERNOVA KONSTRUKCE Horizontální odstředivá jednostupňová spirální čerpadla na ložiskové konzole s axiálním vstupem a radiálním výstupem, s připojovacími rozměry dle DIN 24255 / EN 733,

Více

vertikální ponorná čerpadla VTP - BBF Vertikální ponorná čerpadla VTP - BBF stav 03.2009 G/09

vertikální ponorná čerpadla VTP - BBF Vertikální ponorná čerpadla VTP - BBF stav 03.2009 G/09 Všeobecně Odstředivá čerpadla typové řady VTP v blokovém provedení (BBF) odpovídají dvoutrubkovému systému čerpadel. U této typové řady se jedná v zásadě o jednostupňové odstředivé čerpadlo s vertikálním

Více

KSB Delta Solo EV Typový list

KSB Delta Solo EV Typový list Typový list Impressum Typový list Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat, upravovat ani poskytovat třetím osobám. Obecně platí: technické změny

Více

KALOVÁ ČERPADLA ŘADY AF pro velká zatížení

KALOVÁ ČERPADLA ŘADY AF pro velká zatížení KALOVÁ ČERPADLA ŘADY AF pro velká zatížení CERTIFIKACE ISO 9001 VLASTNOSTI KONSTRUKCE velikost 04 75 Konstrukce vycházející z mezinárodních norem. Kabel, doplňková tepelná ochrana chránící motor proti

Více

Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku

Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Název společnosti: Vypracováno: Telefon: Datum: Počet 1 VPK, s.r.o. Ing. Michal Troščak +421 918 391 583 22.7.217 Popis SEG.4.9.2.5B Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Výrobní č.: 9675897

Více

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST SVA SAMONASÁVACÍ ČERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární č.p. 605, 753 01 Hranice I - Město, Česká republika tel.: 581 661 111, fax: 581 661 782 e-mail:

Více

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST CVX ODSTŘEDIVÁ, RADIÁLNÍ ČLÁNKOVÁ, HORIZONTÁLNÍ ČERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární č.p. 605, 753 01 Hranice I - Město, Česká republika tel.: 581 661

Více

odstředivá čerpadla MB s motorovým blokem stav 03.2009 G/03

odstředivá čerpadla MB s motorovým blokem stav 03.2009 G/03 Všeobecně Čerpadla s motorovým blokem, typová řada MB, jsou určena pro použití v chemickém průmyslu. Jsou běžně nasávací, jednostupňová, odstředivá, mají horizontální konstrukční uspořádání v kompaktním

Více

BLOKOVÉ ČERPADLO ODPADNÍCH VOD

BLOKOVÉ ČERPADLO ODPADNÍCH VOD BLOKOVÉ ČERPADLO ODPADNÍCH VOD Jednostupňové blokové čerpadlo odpadních vod: Kompaktní, silné a zároveň účinné. CZ UNIVERS-A Nová generace čerpadel odpadních vod Čerpadlo UNIVERS-A je určeno pro každodenní

Více

Konstrukce Podle stavebního uspořádání se čerpadla vyrábí v těchto prove deních:

Konstrukce Podle stavebního uspořádání se čerpadla vyrábí v těchto prove deních: oužití Vertikální čerpadla CVFV jsou určena pro dopravu pitné a užit kové vody, případně také mírně znečištěné a zakalené vody s obsahem 5g bahna nebo jiných nečistot na 1l vody o max. zrnitosti 0,5 mm.

Více

Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu. Rio-Eco Therm N. Typový list

Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu. Rio-Eco Therm N. Typový list Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu Rio-Eco Therm N Typový list Impressum Typový list Rio-Eco Therm N Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat,

Více

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST MODERNÍ TECHNOLOGIE DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST PS PLUNŽROVÁ ČERPDL SIGM PUMPY HRNICE, s.r.o. Tovární č.p. 605, 753 01 Hranice I - Město, Česká republika tel.: 581 661 111, fax: 581 661 782 e-mail: sigmapumpy@sigmapumpy.com

Více

Čerpadlo na užitkovou vodu. Rio-Therm N. Typový list

Čerpadlo na užitkovou vodu. Rio-Therm N. Typový list Čerpadlo na užitkovou vodu RioTherm N Typový list Impressum Typový list RioTherm N KSB Aktiengesellschaft Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení společnosti KSB nesmí dále šířit,

Více

Čerpadlo pro pitnou vodu. Rio-Therm N. Typový list

Čerpadlo pro pitnou vodu. Rio-Therm N. Typový list Čerpadlo pro pitnou vodu RioTherm N Typový list Impressum Typový list RioTherm N Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat, upravovat ani poskytovat

Více

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: +421557895701 Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA1 50-60 F. Výrobní č.

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: +421557895701 Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA1 50-60 F. Výrobní č. Pozice Počet Popis 1 MAGNA1-6 F Výrobní č.: 97924189 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Oběhové čerpadlo MAGNA1 s jednoduchou volbou možností nastavení. Toto čerpadlo má zapouzdřený rotor,

Více

MARCOMPLET - +420 274 781 551 - - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Výrobní č.: 96513626

MARCOMPLET - +420 274 781 551 - - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Výrobní č.: 96513626 1 MAGNA 40120 F Na vyžádání Výrobní č.: 96513626 Čerpadlo je v provedení se zapouzdřeným rotorem, tj. čerpadlo a motor tvoří kompaktní jednotku bez hřídelové ucpávky, pouze se dvěma těsnicími kroužky.

Více

MXV-B. Vertikální článková monobloková čerpadla

MXV-B. Vertikální článková monobloková čerpadla Vertikální článková monobloková Konstrukce Vertikální, článkové monoblokové čerpadlo se shodným průměrem sacího a výtlačného hrdla na jedné ose (in-line). Všechny součásti v kontaktu s kapalinou, včetně

Více

Zařízení ke zvýšení tlaku. Hya-Solo EV. Typový list

Zařízení ke zvýšení tlaku. Hya-Solo EV. Typový list Hya-Solo EV Typový list Impressum Typový list Hya-Solo EV Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat, upravovat ani poskytovat třetím osobám. Obecně

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGNA F. Výrobní č.:

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGNA F. Výrobní č.: Pozice Počet Popis 1 MAGNA1 4-1 F Výrobní č.: 97924177 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Oběhové čerpadlo MAGNA1 s jednoduchou volbou možností nastavení. Toto čerpadlo má zapouzdřený

Více

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST CVX ODSTŘEDIVÁ, RADIÁLNÍ ČLÁNKOVÁ, HORIZONTÁLNÍ ČERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární č.p. 605, 753 01 Hranice I - Město, Česká republika tel.: 581 661

Více

SPRINKLEROVÁ CERPADLA s certifikátem VdS 2100

SPRINKLEROVÁ CERPADLA s certifikátem VdS 2100 SPRINKLEROVÁ CERPADLA s certifikátem VdS 2100 Datum vydání: 2009 Řada: U a LT SPECK provedení s elektromotorem provedení s dieselmotorem R 0 Popis : Odstředivá čerpadla Speck pro sprinklerová zařízení,

Více

Ponorná čerpadla KDFU

Ponorná čerpadla KDFU Použití Ponorná kalová čerpadla jsou určena pro čerpání vody znečiš těné obsahem bahna, jílu, písku, kamenné drtě a podobných hmot abrazivního účinku s celkovým podílem přimísenin max. 3 % hmotnosti. Max.

Více

Čerpadlo pro pitnou vodu. Rio-Therm N. Typový list

Čerpadlo pro pitnou vodu. Rio-Therm N. Typový list Čerpadlo pro pitnou vodu RioTherm N Typový list Impressum Typový list RioTherm N Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat, upravovat ani poskytovat

Více

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST DARLING LIDO 35-2

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST DARLING LIDO 35-2 MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST DARLING LIDO 35-2 SAMOČINNÉ VODÁRNY SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární č.p. 605, 753 01 Hranice I - Město, Česká republika tel.: 581 661 214, fax: 581 661 361

Více

UNIVERS-P PROCESNÍ ČERPADLO

UNIVERS-P PROCESNÍ ČERPADLO PROCESNÍ ČERPADLO Jednostupňové odstředivé čerpadlo odpadních vod: Kompaktní, silné a zároveň účinné. CZ Nová generace odstředivých čerpadel odpadních vod Čerpadlo je určeno pro odčerpávání nezpracovaných

Více

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA F. Výrobní č.

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA F. Výrobní č. Pozice Počet Popis 1 MAGA1-6 F Výrobní č.: 97924175 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Oběhové čerpadlo MAGA1 s jednoduchou volbou možností nastavení. Toto čerpadlo má zapouzdřený rotor,

Více

SH-SERVIS s.r.o. Výroba a prodej armatur a èerpací techniky, dodávky a montá e vodohospodáøských investièních celkù

SH-SERVIS s.r.o. Výroba a prodej armatur a èerpací techniky, dodávky a montá e vodohospodáøských investièních celkù TECHNICKÉ PODMÍNKY TP 426 80-CV-03 03/01 Pro horizontální, odstředivá, radiální, článková čerpadla 80-CV-03 Tyto technické podmínky (dále jen TP) se vztahují na výrobu, zkoušení a dodávky horizontálních,

Více

UNIBLOCK - GFC - GF-PM - D - W - WS. Odstředivé čerpadlo v monobloku. Překlad originálního návodu k provozu

UNIBLOCK - GFC - GF-PM - D - W - WS. Odstředivé čerpadlo v monobloku. Překlad originálního návodu k provozu UNIBLOCK Odstředivé čerpadlo v monobloku Návod k provozu Výrobní řada - GF - GFC - GF-PM - D - W - WS Herborner Pumpentechnik GmbH & Co KG Littau 3-5 DE-35745 Herborn +49 (0) 27 72 / 933-0 +49 (0) 27 72

Více

Zařízení ke zvýšení tlaku. Hya-Compact. Typový list

Zařízení ke zvýšení tlaku. Hya-Compact. Typový list Hya-Compact Typový list Impressum Typový list Hya-Compact KSB Aktiengesellschaft Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení společnosti KSB nesmí dále šířit, kopírovat, zpracovávat

Více

WL - VERTIKÁLNÍ KALOVÁ ČERPADLA

WL - VERTIKÁLNÍ KALOVÁ ČERPADLA WL Stručný popis zařízení Modelová řada WL vertikálních kalových čerpadel je výrobkem nové generace, úspěšně vyvinutým pomocí zavedení vlastního i zahraničního moderního know-how. Modelová řada se vyznačuje

Více

32 CVX SIGMA PUMPY HRANICE ODSTŘEDIVÁ, RADIÁLNÍ, ČLÁNKOVÁ HORIZONTÁLNÍ ČERPADLA 426 2.98 12.03

32 CVX SIGMA PUMPY HRANICE ODSTŘEDIVÁ, RADIÁLNÍ, ČLÁNKOVÁ HORIZONTÁLNÍ ČERPADLA 426 2.98 12.03 SIGMA PUMPY HRANICE ODSTŘEDIVÁ, RADIÁLNÍ, ČLÁNKOVÁ HORIZONTÁLNÍ ČERPADLA 32 CVX SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 0642/261 111, fax: 0642/202 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz

Více

Oběhová teplovodní čerpadla NTV. Konstrukce Čerpadla NTV jsou monobloková, bezucpávková, s elektromo torem chlazeným čerpanou kapalinou.

Oběhová teplovodní čerpadla NTV. Konstrukce Čerpadla NTV jsou monobloková, bezucpávková, s elektromo torem chlazeným čerpanou kapalinou. Použití Čerpadla NTV jsou určena k nucenému oběhu vody v nízkotla kých teplovodních soustavách ústředního vytápění. Konstruk ce této řady umožňuje dvoustupňovou regulaci výkonu. Dopravovaná kapalina l

Více

N, N4. Odstředivá čerpadla s axiálním sáním normalizováno dle EN 733. Konstrukce

N, N4. Odstředivá čerpadla s axiálním sáním normalizováno dle EN 733. Konstrukce 0 cesky 52_17 ITA.2. : Stránka 1, normalizováno dle E 7 Konstrukce Odstředivá čerpadla s jedním oběžným kolem s axiálním sáním a podstavcem. Jmenovité výkony a hlavní rozměry v souladu s E 7. Konstrukce

Více

UNIVERS-T ELEKTRICKÉ PONORNÉ ČERPADLO

UNIVERS-T ELEKTRICKÉ PONORNÉ ČERPADLO UNIVERS-T ELEKTRICKÉ PONORNÉ ČERPADLO Jednostupňové elektrické ponorné čerpadlo odpadních vod: Kompaktní, výkonné a zároveň účinné. CZ UNIVERS-T Nová generace elektrických ponorných čerpadel odpadních

Více

UNIBAD - XC - X-PM. Cirkulační čerpadlo bazénové vody. Překlad originálního návodu k provozu

UNIBAD - XC - X-PM. Cirkulační čerpadlo bazénové vody. Překlad originálního návodu k provozu UNIBAD Cirkulační čerpadlo bazénové vody Návod k provozu Výrobní řada - X - XC - X-PM J.H. Hoffmann GmbH & Co. KG Littau 3-5 DE-35745 Herborn +49 (0) 27 72 / 933-0 +49 (0) 27 72 / 933-100 info@herborner-pumpen.de

Více

ODSTŘEDIVÁ ČERPADLA ČERPACÍ TECHNIKA V CHEMICKÝCH PROVOZECH V POTRAVINÁŘSTVÍ V ÚPRAVNÁCH VOD V TEXTILNÍM PRŮMYSLU. číslo 3.0

ODSTŘEDIVÁ ČERPADLA ČERPACÍ TECHNIKA V CHEMICKÝCH PROVOZECH V POTRAVINÁŘSTVÍ V ÚPRAVNÁCH VOD V TEXTILNÍM PRŮMYSLU. číslo 3.0 ČERPACÍ TECHNIKA ODSTŘEDIVÁ ČERPADLA V CHEMICKÝCH PROVOZECH V POTRAVINÁŘSTVÍ V ÚPRAVNÁCH VOD V TEXTILNÍM PRŮMYSLU číslo 3.0 ODSTŘEDIVÁ ČERPADLA OBSAH OBSAH: Odstředivá čerpadla s magnetickou spojkou,

Více

Vysoce efektivní čerpadlo na užitkovou vodu. Calio-Therm S. Typový list

Vysoce efektivní čerpadlo na užitkovou vodu. Calio-Therm S. Typový list Vysoce efektivní čerpadlo na užitkovou vodu Calio-Therm S Typový list Impressum Typový list Calio-Therm S KSB Aktiengesellschaft Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení společnosti

Více

Popis konstrukční řady: Wilo-DrainLift M

Popis konstrukční řady: Wilo-DrainLift M Popis konstrukční řady: Wilo-DrainLift M Konstrukce Zařízení na přečerpávání odpadní vody s 1 nebo 2 integrovanými čerpadly Použití Přečerpávací zařízení na odvádění odpadní vody z obytných domů a komerčních

Více

ODSTŘEDIVÁ VERTIKÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ INLINE ČERPADLA

ODSTŘEDIVÁ VERTIKÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ INLINE ČERPADLA ODSTŘEDIVÁ VERTIKÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ INLINE ČERPADLA Datum vydání: 2010 Řada: IN-VB Minimální průtok Řada: IN-VB 2 až IN-VB 6 a IN-VB 85 Obsah Obsah Minimální průtok Popis IN-VB 2 / IN-VB-S 2 / IN-VB-S-V

Více

UNIQUA CESSPIT. Ponorné kalové čerpadlo RUKOJEŤ KONDENZÁTOR ELEKTROMOTOR OBĚŽNÉ KOLO

UNIQUA CESSPIT. Ponorné kalové čerpadlo RUKOJEŤ KONDENZÁTOR ELEKTROMOTOR OBĚŽNÉ KOLO Ponorné kalové čerpadlo Profesionální ponorné kalové čerpadlo robustní konstrukce pro přečerpávání a odčerpávání vody, kalů a fekálií. Díky důmyslné konstrukci a použití nejlepších materiálů se jedná o

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGNA Výrobní č.:

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGNA Výrobní č.: Pozice Počet Popis 1 MAGA1 25-8 Výrobní č.: 97924144 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Oběhové čerpadlo MAGA1 s jednoduchou volbou možností nastavení. Toto čerpadlo má zapouzdřený rotor,

Více

Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu. Rio-Eco Therm N. Typový list

Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu. Rio-Eco Therm N. Typový list Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu Rio-Eco Therm N Typový list Impressum Typový list Rio-Eco Therm N Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat,

Více

herborner. X 100 % OCHRANNÉ VRSTVY = 0 % KOROZE!

herborner. X 100 % OCHRANNÉ VRSTVY = 0 % KOROZE! herborner. X 100 % OCHRANNÉ VRSTVY = 0 % KOROZE! Cirkulační čerpadlo bazénové vody potažené ochrannou vrstvou Návod k provozu Verze X X-PM X-C Překlad originálního návodu k provozu J.H. Hoffmann GmbH &

Více

Název společnosti: - Vypracováno kým: - Telefon: - Fax: - Datum: -

Název společnosti: - Vypracováno kým: - Telefon: - Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 8-1 F Výrobní č.: 9792439 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku MAGNA3 více než čerpadlo. Se svou bezkonkurenční účinností, obsáhlým výrobním programem, zabudovanými

Více

Olejové rotační lamelové vývěvy

Olejové rotační lamelové vývěvy Olejové rotační lamelové vývěvy PB 0008 B Řada PB zahrnuje jednostupňové olejové rotační lamelové vývěvy kompaktních rozměrů s vysokou účinností osvědčené řady R5. Tyto vývěvy jsou ideálním řešením pro

Více

Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu. Calio-Therm S NC/NCV. Typový list

Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu. Calio-Therm S NC/NCV. Typový list Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu Typový list Impressum Typový list Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat, upravovat ani poskytovat

Více

Vysoce efektivní oběhové čerpadlo pro vytápění. Calio S. Typový list

Vysoce efektivní oběhové čerpadlo pro vytápění. Calio S. Typový list Vysoce efektivní oběhové čerpadlo pro vytápění Calio S Typový list Impressum Typový list Calio S KSB Aktiengesellschaft Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení společnosti KSB nesmí

Více

Poloha hrdel. Materiálové provedení. Konstrukce Čerpadla CVN jsou odstředivá, horizontální, článkové konstruk

Poloha hrdel. Materiálové provedení. Konstrukce Čerpadla CVN jsou odstředivá, horizontální, článkové konstruk Použití Čerpadla řady CVN jsou určena pro čerpání čisté užitkové i pitné vody kondenzátu nebo vody částečně znečištěné obsahem bahna a jiných nečistot do 1% objemového množství s největší zrni tostí připadných

Více

LEHKÁ PŘENOSNÁ KALOVÁ ČERPADLA ŘADY AL, BF

LEHKÁ PŘENOSNÁ KALOVÁ ČERPADLA ŘADY AL, BF LEHKÁ PŘENOSNÁ KALOVÁ ČERPADLA ŘADY AL, BF CERTIFIKACE ISO 9001 VLASTNOSTI KONSTRUKCE Kabel V horní části čerpadla je nerezová ocel. Horní část a plášť motoru jsou vyrobeny z korozivzdorné oceli ČSN 17240,

Více

ČERPADLA S BOČNÍM KANÁLEM SAMONASÁVACÍ

ČERPADLA S BOČNÍM KANÁLEM SAMONASÁVACÍ ČERPADLA S BOČNÍM KANÁLEM SAMONASÁVACÍ SK Stavební díly Číslo Materiálové provedení 11 20 30 40 60 Těleso sání 106 EN GJS 400-15 GBz 1.4581 Výtlačné těleso 107 EN GJS 400-15 GBz 1.4581 Stupně 114 EN GJS

Více

MXV. MXV 25-2, 32-4, 40-8 MXV 50-16, 65-32, 80-48 Všechny součásti v kontaktu s kapalinou, včetně hlavic, jsou z chromnikl nerez oceli. AISI 304.

MXV. MXV 25-2, 32-4, 40-8 MXV 50-16, 65-32, 80-48 Všechny součásti v kontaktu s kapalinou, včetně hlavic, jsou z chromnikl nerez oceli. AISI 304. MXV Konstrukce Vertikální, článkové čerpadlo se shodný průěre sacího a výtlačného hrdla na jedné ose (in-line). Vodivé vložky jsou odolné proti korozi a jsou proazávány čerpanou kapalinou. Čerpadlo je

Více

1) Výrobek: 3" VÍCESTUPŇOVÁ PONORNÁ ČERPADLA

1) Výrobek: 3 VÍCESTUPŇOVÁ PONORNÁ ČERPADLA 1) Výrobek: 3" VÍCESTUPŇOVÁ PONORNÁ ČERPADLA 2) Typ: DAB.MICRA HS 3) Charakteristika použití: Vysokorychlostní elektrická čerpadla pro 3" a větší vrtané studny a jímky. Tyto jednotky mají velmi širokou

Více

CP-ST. Nerezová jednostupňová odstředivá čerpadla

CP-ST. Nerezová jednostupňová odstředivá čerpadla CP-ST Nerezová jednostupňová odstředivá čerpadla CP-ST4 Těleso čerpadla: nerez ocel AISI 304 Oběžné kolo: nerez ocel AISI 304 Hřídel: nerez ocel AISI 431 CP-ST6 Těleso čerpadla: nerez ocel AISI 316L Oběžné

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu. Calio-Therm S. Typový list

Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu. Calio-Therm S. Typový list Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu Calio-Therm S Typový list Impressum Typový list Calio-Therm S Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat,

Více

Filtrační agregát pro paralelní filtraci FNU 008. provozní tlak do 4 bar jmenovitý průtok do 8 l/min. 80.90-1c

Filtrační agregát pro paralelní filtraci FNU 008. provozní tlak do 4 bar jmenovitý průtok do 8 l/min. 80.90-1c Filtrační agregát pro paralelní filtraci FNU 008 provozní tlak do 4 bar jmenovitý průtok do 8 l/min 80.90-1c Popis Použití V paralelním okruhu hydraulických a mazacích zařízení. Funkce Ochrana mechanizmů

Více

50Hz. Volitelně lze dodat dvouotáčkové motory. Svorkovnice je umístěna na motoru.

50Hz. Volitelně lze dodat dvouotáčkové motory. Svorkovnice je umístěna na motoru. * vzdálenost mezi silentbloky GTLB A B C D E F G H I J K L M N O 031 310 250 33 203 935 591 187 404 292 92 249 952 528 548 379 040 388 312 41 249 1075 744 239 507 363 121 310 1130 653 600 469 045 445 338

Více

mini-compacta / Compacta

mini-compacta / Compacta Zaplavitelné zařízení na přečerpávání fekálií mini-compacta / Compacta Příslušenství Typový list Impressum Typový list mini-compacta / Compacta Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení

Více

N,, N4. Odstředivá čerpadla s axiálním sáním normalizováno dle EN 733

N,, N4. Odstředivá čerpadla s axiálním sáním normalizováno dle EN 733 N,, N Konstrukce Odstředivá čerpadla s jedním oběžným kolem s axiálním sáním a podstavcem. Jmenovité výkony a hlavní rozměry v souladu s EN 733. Konstrukce Back Pull-Out, pro jednoduché a rychlé odmontování

Více

RoofJETT. PR-2009-0059-CZ Změny vyhrazeny 02/2009 1

RoofJETT. PR-2009-0059-CZ Změny vyhrazeny 02/2009 1 PR-2009-0059-CZ Změny vyhrazeny 02/2009 1 Typový klíč RoofJETT Kombinace jednotlivých pozic v typovém klíči jsou možné dle tabulek na str. 8-48. 2 PR-2009-0059-CZ Změny vyhrazeny 02/2009 Obsah Typový klíč..................................................

Více

PAX SIGMA PUMPY HRANICE VYSOKOTLAKÉ HORIZONTÁLNÍ PLUNŽROVÉ ČERPADLO

PAX SIGMA PUMPY HRANICE VYSOKOTLAKÉ HORIZONTÁLNÍ PLUNŽROVÉ ČERPADLO SIGMA PUMPY HRANICE VYSOKOTLAKÉ HORIZONTÁLNÍ PLUNŽROVÉ ČERPADLO SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmapumpy@sigmapumpy.com PAX-3-160 426

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGNA F. Výrobní č.: MAGNA3 více než čerpadlo.

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGNA F. Výrobní č.: MAGNA3 více než čerpadlo. Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 4-12 F Výrobní č.: 9792427 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku MAGNA3 více než čerpadlo. Se svou bezkonkurenční účinností, obsáhlým výrobním programem, zabudovanými

Více

Název společnosti: HELÍSEK stavební s.r.o. Vypracováno kým: Jiří Helísek Telefon: Datum:

Název společnosti: HELÍSEK stavební s.r.o. Vypracováno kým: Jiří Helísek Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 SQE 2-115 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Výrobní č.: 965155 Článkové ponorné čerpadlo o průměru 3" určené k zásobování domácností vodou, přečerpávání kapalin

Více

Monobloková odstředivá čerpadla s přírubovými hrdly

Monobloková odstředivá čerpadla s přírubovými hrdly cesky_7 7 IT.. : Stránka Konstrukce Monobloková odstředivá elektročerpadla s příý spojení otoručerpadla a jedinou hřídelí. Těleso čerpadla se skříní s axiální sání a se skříní s radiální výtlake, hlavní

Více

PVX SIGMA PUMPY HRANICE HORIZONTÁLNÍ

PVX SIGMA PUMPY HRANICE HORIZONTÁLNÍ SIGMA UMY HRANICE VYSOKOTLAKÉ HORIZONTÁLNÍ LUNŽROVÉ ČERADLO VX SIGMA UMY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 0642/261 111, fax: 0642/202 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 426 2.98 26.24 oužití

Více

Čerpadlo se vyznačuje měkkým rozběhem a je vybaveno ochranou proti běhu nasucho, vztlaku, přepětí, podpětí, přetížení a přehřívání.

Čerpadlo se vyznačuje měkkým rozběhem a je vybaveno ochranou proti běhu nasucho, vztlaku, přepětí, podpětí, přetížení a přehřívání. Pozice Počet Popis 1 SQ 1-65 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Výrobní č.: 96524421 Článkové ponorné čerpadlo o průměru 3" určené k zásobování domácností vodou, přečerpávání kapalin

Více

S LV D SIGMA PUMPY HRANICE SAMONASÁVACÍ ODSTŘEDIVÁ ČLÁNKOVÁ ČERPADLA 426 2.98 17.01

S LV D SIGMA PUMPY HRANICE SAMONASÁVACÍ ODSTŘEDIVÁ ČLÁNKOVÁ ČERPADLA 426 2.98 17.01 SIGMA PUMPY HRANICE SAMONASÁVACÍ ODSTŘEDIVÁ ČLÁNKOVÁ ČERPADLA S LV D SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 426 2.98 17.01

Více

Popis konstrukční řady: Wilo-Stratos PICO

Popis konstrukční řady: Wilo-Stratos PICO Popis konstrukční řady: Wilo-Stratos PICO Podobné vyobrazení Certifikát TÜV SÜD k nahlédnutí na: www.wilo.com/legal Typ konstrukce Mokroběžné oběhové čerpadlo s připojením na závit, EC motorem odolným

Více

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: +421557895701 Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 40-60 F. Výrobní č.

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: +421557895701 Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 40-60 F. Výrobní č. Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 - F Výrobní č.: 97924267 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku MAGNA3 více než čerpadlo. Se svou bezkonkurenční účinností, obsáhlým výrobním programem, zabudovanými

Více

Název společnosti: - Vypracováno kým: - Telefon: - Fax: - Datum: -

Název společnosti: - Vypracováno kým: - Telefon: - Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 25- Výrobní č.: 97924245 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku MAGNA3 více než čerpadlo. Se svou bezkonkurenční účinností, obsáhlým výrobním programem, zabudovanými

Více

Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu. Calio-Therm S. Typový list

Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu. Calio-Therm S. Typový list Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu Calio-Therm S Typový list Impressum Typový list Calio-Therm S Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat,

Více

Popis konstrukční řady: Wilo-Rexa CUT

Popis konstrukční řady: Wilo-Rexa CUT Popis konstrukční řady: Wilo-Rexa CUT Podobné vyobrazení Typ konstrukce Ponorné motorové čerpadlo odpadních vod s mělnicím zařízením pro přerušovaný a nepřetržitý provoz pro pevnou a mobilní instalaci

Více

Informativní řez čerpadlem

Informativní řez čerpadlem Inforativní řez čerpadle 0 0 1.1 2.1 1 2.1 02 01 1 2.2 21.2 2 2 0 0.2 21.1 2 1.2 02.2 20 0 02.1 2.2 20 2. 0.1 Číslování pozic podle DIN 2 20 Sací těleso Výtlačné těleso Těleso článku Rozváděcí kolo 1 Příložka

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis. 1 Čerpadlo má rotor zapouzdřený izolační membránou,

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis. 1 Čerpadlo má rotor zapouzdřený izolační membránou, Pozice Počet Popis 1 Čerpadlo má rotor zapouzdřený izolační membránou, Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Výrobní č.: 9691385 tj. čerpadlo a motor tvoří kompaktní jednotku bez ucpávky

Více

Vysoce efektivní čerpadlo na užitkovou vodu. Rio-Eco Therm N. Typový list

Vysoce efektivní čerpadlo na užitkovou vodu. Rio-Eco Therm N. Typový list Vysoce efektivní čerpadlo na užitkovou vodu Rio-Eco Therm N Typový list Impressum Typový list Rio-Eco Therm N KSB Aktiengesellschaft Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení společnosti

Více

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST RPP ROTAČNÍ OBJEMOVÁ ČERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární č.p. 605, 753 0 Hranice I - Město, Česká republika tel.: 58 66, fax: 58 66 782 e-mail: sigmapumpy@sigmapumpy.com

Více

Vertikální odstředivá spirální jednostupňová monobloková čerpadla KID

Vertikální odstředivá spirální jednostupňová monobloková čerpadla KID Použití Vertikální čerpadla řady KID jsou určena pro dopravu vody v čerpacích stanicích u závlahových a odvodňovacích soustav, chladící vody v energetických a teplárenských provozech. Uplat ňují se rovněž

Více

TC BQO SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 81.03

TC BQO SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 81.03 SIGMA PUMPY HRANICE ČERPADLOVÉ TURBÍNY SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 0642/261 111, fax: 0642/202 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz TC BQO 426 2.98 81.03 Použití Čerpadlové

Více

kuličková ložiska s tukovou náplní na celou dobu životnosti. Na přání lze dodat dvouotáčkové motory nebo nevýbušné provedení.

kuličková ložiska s tukovou náplní na celou dobu životnosti. Na přání lze dodat dvouotáčkové motory nebo nevýbušné provedení. 1142 IP55, 150 C CMT, CMB řada 2 ErP ErP conform Typ A B C1 (2*) C1 (4*) D E F G H I K L M N P Q R S T U 225/90 386 452 248 235 144 140 216 180 128 203 234 256 181 280 279 10 220 250 200 50 250/100 425

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: HELÍSEK stavební s.r.o. Jiří Helísek 603 142 209 - -

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: HELÍSEK stavební s.r.o. Jiří Helísek 603 142 209 - - Pozice Počet Popis Cena položky 1 SQE 365 Výrobní č.: 96524475 Článkové ponorné čerpadlo o průměru 3" určené zásobování domácností vodou, přečerpávání kapalin z nádrží, závlahové účely a aplikace spojené

Více

Projection, completation and realisation. MVH Vertikální odstředivá kondenzátní článková čerpadla

Projection, completation and realisation. MVH Vertikální odstředivá kondenzátní článková čerpadla Projection, completation and realisation Vertikální odstředivá kondenzátní článková čerpadla Vertikální kondenzátní čerpadla řady Čerpadla jsou určena k čerpání čistých kondenzátů do teploty 220 C s hodnotou

Více

Název společnosti: VPK, s.r.o. Vypracováno kým: Ing. Michal Troščak Telefon: Datum:

Název společnosti: VPK, s.r.o. Vypracováno kým: Ing. Michal Troščak Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGA1-6 F Výrobní č.: 97924189 Oběhové čerpadlo MAGA1 s jednoduchou volbou možností nastavení. Toto čerpadlo má zapouzdřený rotor, což znamená, že čerpadlo a motor tvoří jednu integrovanou

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: HELÍSEK stavební s.r.o. Jiří Helísek 603 142 209 - -

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: HELÍSEK stavební s.r.o. Jiří Helísek 603 142 209 - - Pozice Počet Popis Cena položky 1 SQE 255 Výrobní č.: 96510151 Článkové ponorné čerpadlo o průměru 3" určené zásobování domácností vodou, přečerpávání kapalin z nádrží, závlahové účely a aplikace spojené

Více

Názvosloví. VENTILÁTORY RADIÁLNÍ STŘEDOTLAKÉ RSB 500 až 1250. Hlavní části ventilátorů - pohon na přímo. 1. Rám ventilátoru. 2.

Názvosloví. VENTILÁTORY RADIÁLNÍ STŘEDOTLAKÉ RSB 500 až 1250. Hlavní části ventilátorů - pohon na přímo. 1. Rám ventilátoru. 2. VENTILÁTORY RADIÁLNÍ STŘEDOTLAKÉ RSB 500 až 1250 Názvosloví Hlavní části ventilátorů - pohon na přímo 1. Rám ventilátoru 2. Spirální skříň 3. Oběžné kolo 4. Sací hrdlo 5. Sací dýza 6. Elektromotor 7. Těsnění

Více

kuličková ložiska s tukovou náplní na celou dobu životnosti. Na přání lze dodat dvouotáčkové motory nebo nevýbušné provedení.

kuličková ložiska s tukovou náplní na celou dobu životnosti. Na přání lze dodat dvouotáčkové motory nebo nevýbušné provedení. 1144 IP55, 150 C CMT řada 3 ErP ErP conform Typ A B C1 (4*) C1 (6*) D E F G H I K L M N P Q R S T U 355/145 572 713 390 320 231 228 280 133 159 291 367 394 250 445 343 11 420 450 333 137 400/165 632 796

Více