toyota-forklifts.cz Autopilot Automatizované skladové vozíky pro štíhlou manipulaci palet

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "toyota-forklifts.cz Autopilot Automatizované skladové vozíky pro štíhlou manipulaci palet"

Transkript

1 toyota-forklifts.cz Automatizované skladové vozíky pro štíhlou manipulaci palet

2 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING PŘÍKLAD Z PRAXE Řešení manipulace pomocí automatického retraku Toyota RAE160 ve společnosti Continental Automotive Czech Republic s.r.o. (2017) Cílem nasazení automatického vozíku bylo vyřešení bezobslužné manipulace a skladování v novém mezioperačním skladu polotovarů - brzdových komponentů z plastu, jehož provozní prostředí je neslučitelné s dlouhodobým pobytem člověka - obsluhy manipulační techniky. Důvodem pro automat je speciální klima ve skladu polotovarů - brzdových komponentů z plastů, které musejí po určitou dobu schnout a dozrávat za přísných teplotních a hlavně vlhkostních podmínek. Druhým neméně zásadním kritériem pro volbu autopilotu byl i maximální počet uskladněných palet, protože sklad je umístěn v limitovaném prostoru. Třetí podmínkou bylo, že každé paletové místo musí být v každém okamžiku dostupné, protože jde prostor pro vyzrávání produktů s různým časem naskladnění. Řešení Toyoty splnilo všechny podmínky, a navíc autopilot pracuje v třísměnném provozu a bez jakéhokoli osvětlení. V případě poruchy lze stroj přepnout do konvenčního režimu s obsluhou. Celý koncept je velmi ekonomický.

3 AUTOPILOT 3 CHYTŘEJŠÍ MANIPULACE SE ŠTÍHLOU AUTOMATIZACÍ V oblasti manipulace s materiálem se může Toyota pochlubit dlouholetou úspěšnou historií: od samých počátků spojených s vytvořením výrobního systému TPS, přes pokračující inovace v průběhu let, až po současné expertní znalosti v oblasti štíhlé výroby. Naší trvalou prioritou je optimální fungování skladových provozů zákazníků. Toho se snažíme docílit pomocí široké nabídky produktů a řešení, která pomáhají zvýšit produktivitu, efektivitu a bezpečnost. Náš přístup k automatizované manipulaci s materiálem vychází z našeho štíhlého myšlení. Vytvářením propojeného světa prostřednictvím telematiky, automatizovaných vozíků a strojů ovládaných na dálku již dnes pracujeme na budoucnosti logistiky, jmenovitě na Průmyslu 4.0. Prostřednictvím řešení pro automatizaci procesů ve stávajících i nových prostředích (postupná implementace krok za krokem nebo kompletní konverze celého systému) přinášíme zcela nový rozměr produktivity. Tak můžeme společně přejít k chytrým továrnám, které přinesou rychlejší výrobu, méně plýtvání a udržitelnější způsob manipulace s materiálem.

4 4 TOYOTA MATERIAL HANDLING CHYTŘEJŠÍ MANIPULACE SE SYSTÉMEM AUTOPILOT Řada vychází z našeho štíhlého přístupu k logistice. Nejenže tyto automatizované skladové vozíky zajistí díky přísunu správného nákladu ve správný čas optimalizovaný tok zboží, ale omezí také plýtvání a výdaje v následujících oblastech: Řízení vozíku Automatizace vede k podstatnému snížení objemu lidské práce. Vozík pracuje při správném nastavení naprosto autonomně. Servis Vozíky jezdí vždy po optimálních trasách, což vede k nižšímu opotřebení, nižším nárokům na údržbu a dlouhé životnosti let. Bezpečnost Vozíky jsou vybaveny nejmodernějšími bezpečnostními laserovými skenery a dalšími funkcemi pro zajištění bezpečného pracoviště i při práci v blízkosti lidí. Škody Při manipulaci s materiálem může občas docházet k nehodám a škodám. Při použití vozíků prakticky k žádným incidentům nedochází a nevznikají žádné škody ani na zboží, ani na infrastruktuře. Energie Plynulým jízdním chováním a efektivní přepravou přispívají automatizované vozíky k energetické hospodárnosti. S li-ionovými bateriemi lze nabíjení realizovat automaticky, ušetřit 30 % energie a eliminovat potřebu vyhrazených nabíjecích místností. Účet za elektřinu lze snížit také díky tomu, že vozíky mohou pracovat v naprosté tmě. Kompletní systém se zaplatí obvykle během 2-5 let, 75 % instalací má návratnost přibližně do 3 let.

5 AUTOPILOT 5

6 6 TOYOTA MATERIAL HANDLING PRO KAŽDOU ČÁST VAŠEHO PROVOZU je navržen pro automatizaci opakující se manipulace palet. Je založen na osvědčené řadě skladových vozíků Toyota, což usnadňuje automatizaci stávajících manuálních provozů. Přeprava palet Blokové skladování Smíšená manipulace palet zaručuje rychlou, plynulou a bezpečnou přepravu palet. Kompaktní elektrický paletový vozík LAE250 s vidlicemi mm pro současnou manipulaci 2 palet je obzvláště vhodný pro přepravu těžkých nákladů na velké vzdálenosti. S řadou lze snadno zvládnout ukládání palet na podlahu, zakládání v hlubokých řadách nebo do bloků. Zakladač SAE160 s výškami zdvihu až 4,7 m, kompaktním šasi a přesnou opěrou nákladu zaručuje optimální ukládání v těsných řadách. Vozíky jsou ideální pro opakující se úkoly, jako je přeprava hotového zboží k baličce, umisťování palet na dopravník nebo zakládání do bloku. Čelní vozík OAE120CB nemá podpěrná ramena, takže se jedná o flexibilní nástroj pro manipulaci s libovolnou paletou (včetně uzavřených palet), a to z dlouhé i z krátké strany.

7 AUTOPILOT 7 Ať transformujete část stávajícího provozu, nebo budujete zcela nový závod, Toyota vám poskytne všechny potřebné komponenty a nástroje pro zajištění bezpečné a maximálně produktivní manipulace. Vysokoúrovňové ukládání Přeprava položek tahači Manipulace s Radioshuttle může bezpečně a přesně ukládat a vyzvedávat zboží z regálového systému. Výkonná řada retraků RAE , vybavená ochranným rámem nákladu s technologií podpory vidění, zajistí díky plynulému, až 10 m vysokému zdvihu spolehlivost a maximální produktivitu. Pro výrobní závody jsou klíčové just-intime dodávky a manipulace s jednotlivými položkami. S tahačem TAE500 můžete ve výrobním prostoru zorganizovat milk run přepravní systém. Tahač může na vyžádání nebo podle časového rozvrhu na předdefinovaných pracovních stanicích automaticky zapřahat a vypřahat vlečnou soupravu. Shuttle řešení umožňují lepší využití skladové kapacity a mohou pracovat samostatně ve svém vlastním regálovém tunelu. RAE může manipulovat s paletami i satelitními vozíky a přemisťovat satelity mezi tunely tak, aby bylo dosaženo optimálního využití tunelů i satelitních vozíků. V kombinaci s RAE můžete spustit plně automatizovaný provoz vysokohustotního skladu.

8 8 TOYOTA MATERIAL HANDLING JEDEN ÚČEL, ŘADA FUNKCÍ Stejně jako ostatní řešení manipulace s materiálem společnosti Toyota, přispívá i řada k bezpečnosti pracoviště. Automatizované vozíky jsou vybaveny řadou komponentů a softwarem pro zajištění bezpečného bezobslužného provozu. Klíčovou součástí je PPS (Personal Protection system), který zajistí, aby vozík při detekci překážky v cestě zpomalil a zastavil. PPS je navržen s nejvyšší mírou bezpečnosti a může podle potřeby pokrývat oblast 360 kolem vozíku. Díky tomu lze ve všech směrech pojezdu vozíku využívat jeho maximální rychlost. Ve standardní výbavě je k dispozici celá řada sofistikovaných senzorů, například senzory pro detekci překážek v prostoru a pro okamžité zastavení vozíku. Na přání je možné výbavu rozšířit o další bezpečnostní prvky a výstražná zařízení - například majáky, modré světlo a podobně. Kromě instalovaných bezpečnostních komponentů je zde také palubní monitorovací systém, který provádí nepřetržité bezpečnostní kontroly. Tento inteligentní systém kontroluje stav komponentů a také optimální poměr mezi jednotlivými provozními parametry, jako je rychlost, síla, poloha, hmotnost nákladu a výška zdvihu. Mechanické nárazníky vidlic pro bezpečnost v úzkých uličkách Snadno dosažitelná tlačítka nouzového vypnutí pro obsluhu na pracovišti Tlačítka nouzového vypnutí i na podpěrných ramenech pro vyšší bezpečnost

9 AUTOPILOT 9 Zpomalení Stop Stop Zpomalení Stop Zpomalení Pro bezpečné zatáčení optimální rychlostí pokrývají bezpečnostní skenery obě strany vozíku Přední a zadní skenery pro bezpečnou přepravu jmenovitou rychlostí Modré LED světlo upozorňující chodce a řidiče jiných vozíků při příjezdu ze skrytého místa Stop Stop Zpomalení Stop Zpomalení Čelní detekce překážek nad úrovní podlahy Boční detekce pro překážky vstupující do dráhy zboku Horní detekce pro překážky shora

10 10 TOYOTA MATERIAL HANDLING NÁKLAD PLNĚ POD KONTROLOU Manipulace s paletami zahrnuje mnoho úkonů od jejich naložení až po jejich vykládku. Aby bylo zaručeno, že se vše odehraje bezpečně a přesně, jsou vozíky řady vybaveny kombinací sofistikovaných technologií, například laserovou navigací, senzory nebo kamerami.

11 AUTOPILOT 11 Laserový navigační skener Laserový navigační skener Snímač pojezdu Kamery pro naložení nákladu Detekce více nákladů (MLD) Snímač výšky a pojezdu Kamery pro složení nákladu Senzor pro připojení spřáhel Skener přípojného vozíku Senzor nákladu Senzor špiček vidlic

12 12 TOYOTA MATERIAL HANDLING OPTIMALIZACE TOKU MATERIÁLU VE VAŠICH PROVOZECH Integrovaná automatizovaná řešení se skládají z hardware v podobě vozíků a softwaru Toyota T-ONE (Optimise - Navigate - Execute, čili optimalizace, navigace a provedení) T-ONE je instalován jako integrační vrstva komunikující s automaticky naváděnými vozíky (AGV) Toyota a vašimi stávajícími systémy, jako jsou systémy řízení skladu (WMS), systémy identifikace zboží a ostatní manipulační zařízení. Inteligentní software nabízí provozní robustnost a flexibilitu pro snadnou škálovatelnost a rychlé uvedení do provozu. Je tak vhodný i pro aplikace se značným počtem vozíků. Optimalizuje vaši efektivitu a materiálové toky zkracuje čas na zpracování objednávky udržuje kontinuální tok materiálu přístup ke KPI ukazatelům prostřednictvím grafického rozhraní Naviguje inteligentně a rychle výběr ideální trasy AGV vozíku zkracuje čekání a minimalizuje cesty bez nákladu kontinuální monitorování systému umožňuje v případě potřeby dynamické změny tras přiřazení přepravního příkazu nejvhodnějšímu vozíku s přihlédnutím k celkové situaci a času doručení Pracuje bezpečně a rychle doručí všechny náklady na správné místo ve správný čas, přesně a efektivně bezchybné provádění přepravních příkazů komunikace s ostatními systémy zaručuje kontinuální tok materiálu Input / Output Prohlížeč Tablet Hostitelský systém zákazníka Ostatní pracoviště Hostitelský systém zákazníka Na pracovišti Správa flotily PLC Tlačítka Snímače kódu

13 AUTOPILOT 13 OPTIMÁLNÍ CHOD VAŠEHO AUTOMATIZOVANÉHO SKLADU S naším hardwarem, softwarem, know-how a zkušenostmi můžeme nabídnout vysoce kvalitní řešení přizpůsobená na míru potřebám zákazníků a navíc nabízíme zákaznickou podporu a profesionální servis, který zajistí maximální návratnost vašich investic. Tyto služby, sahající od hbité systémové podpory, přes zpracování požadavků na změny, až po preventivní údržbu systému, jsou zajišťovány techniky, kteří váš systém vyvinuli a dodali, takže máte zaručen přístup k těm nejlepším odborným znalostem. Proškolení zodpovědných osob Služby školení Zpracování požadavku na změnu Pohotovostní asistence Řízení změn Systémová podpora Reporty podpory Návštěvy pracoviště Aktualizace softwaru Analýzy produktivity Služby s přidanou hodnotou Help Desk Preventivní údržba systému

14 14 TOYOTA MATERIAL HANDLING CHYTRÁ ŘEŠENÍ PRO JEŠTĚ LEPŠÍ OPTIMALIZACI Navigace pomocí reflexních pásek (odražečů) je metoda využívající pevné a vysoce kontrastní cíle instalované v pracovním prostředí. Odražeče umožňují pomocí laserového navigačního skeneru na automatizovaném vozíku určit přesnou polohu vozíku. Vlastnosti této technologie zaručují vždy naprostou spolehlivost a přesnost pojezdu i manipulace. Přirozená navigace je alternativní navigační technikou pro sklady, kde okolí zůstává poměrně konstantní. Vozík může pro navigaci bez reflexních pásek (odražečů) využít již existující přirozené prostředí a ušetřit tak náklady za dodatečné vybavení. Unikátní výhodou řešení Toyota je duální navigace, tedy schopnost vozíků plynule přecházet mezi přirozenou navigací a navigací s odražeči, podle toho, v jaké oblasti se vozík právě nachází. Li-ionové baterie prokázaly o 30 % vyšší energetickou účinnost oproti olověným akumulátorům, takže výrazně přispívají ke snížení emisí CO 2. Pokud nemá právě zadán žádný pracovní úkol, může se vozík s li-ion baterií kdykoli sám dobíjet. Toto příležitostné nabíjení zaručuje kontinuální provoz a eliminuje potřebu vyhrazených nabíjecích místností a manuální práci. Sofistikovaný ochranný rám nákladu s technologií detekce volného prostoru na vozících RAE zaručí bezpečnou a přesnou manipulaci ve velkých výškách. Tato technologie 3D vizualizace v kombinaci s funkcí bočního posuvu koriguje v případě potřeby polohu vidlic/nákladu. Algoritmy vidění rozpoznávají přirozené objekty, jako jsou palety, regálové nosníky nebo umělá návěstí. Je tak zaručena vysoká flexibilita v různých regálových uspořádáních. Flexibilní nabíjecí pól pro automatické nabíjení a jeho připojení k boku vozíku Pohled na upínací desku s bezpečnostními technologiemi

15 AUTOPILOT 15 ŠIROKÁ NABÍDKA VYHOVÍ VŠEM POTŘEBÁM standard volitelné BT Levio LAE250 BT Staxio SAE160 BT Optio OAE120CB Toyota Tracto TAE500 BT Reflex RAE160/200/250 Vhodné uplatnění Horizontální přeprava Zakládání Vychystávání Tažení Typ nosiče nákladu EURO paleta Uzavřená paleta Roltejner Vlečný vozík Radioshuttle závisí na spodním nosníku závisí na spodním nosníku závisí na spodním nosníku Závisí na vlečném vozíku Závisí na vlečném vozíku závisí na vlečném vozíku závisí na spodním nosníku Typ regálu Standardní Spádové Push back speciální vstupní kapsa speciální vstupní kapsa Vysokohustotní skladování (Radioshuttle) Vjezdové Specifikace Rychlost (m/s) 2,2 2,2 2,2 2,2 2,0 Nosnost (kg) / /2 500 Max. výška zdvihu (m) 4,7 4,15 10 Typ navigace Odražeče standard volitelné BT Levio LAE250 Bezpečnostní skener Přední (ve směru hnacího kola) Zadní (ve směru vidlic) Boční Nouzové zastavení Tlačítka nouzového vypnutí Mechanické nárazníky vidlic E-tlačítka na podpěrných ramenech Výstražná zařízení Vizuální výstraha Akustická výstraha Modré výstražné LED světlo Skener detekce překážek Vrchní Přední Boční Senzory ochranného rámu nákladu Senzor nákladu Senzor špiček vidlic Detekce více nákladů (MLD) Kamery nákladu Senzor tahače Energetický systém Olověný akumulátor Li-ion Systém nabíjení Manuální Automatický BT Staxio SAE160 BT Optio OAE120CB Toyota Tracto TAE500 BT Reflex RAE160/200/250 Přirozené orientační body

16 Toyota Material Handling v Evropě Dokonalé pokrytí Síť společnosti Toyota Material Handling pokrývá více než 30 evropských zemí s více než mobilními techniky. Vždy nablízku a s globální podporou Ať se nacházíte kdekoli v Evropě, jsme vám díky našemu rozsáhlému pokrytí vždy nablízku, s porozuměním pro místní problematiku a s globální podporou nadnárodní organizace. Vyrobeno v Evropě Více než 90 % námi prodávaných vozíků je vyrobeno v našich evropských závodech ve Švédsku, Francii a Itálii a všechny v souladu s kvalitativními standardy TPS. V evropských výrobních závodech zaměstnáváme více než pracovníků a spolupracujeme s více než 300 evropskými dodavateli. Přibližně 15 % naší evropské produkce vyvážíme do jiných částí světa. toyota-forklifts.cz Toyota Material Handling CZ s.r.o. K Vypichu 1049, Rudná Tel.: , Fax: info@cz.toyota-industries.eu prodej@cz.toyota-industries.eu Toyota Material Handling Europe zastřešuje značku TOYOTA v Evropě

Autopilot Automatizovaná řešení pro bezobslužný provoz

Autopilot Automatizovaná řešení pro bezobslužný provoz www.toyota-forklifts.cz Autopilot Automatizovaná řešení pro bezobslužný provoz Systém Autopilot Hladký bezobslužný provoz Systém Autopilot umožňuje jednoduchý provoz bez řidiče: stroje zajišťují přesnou

Více

VNA vozíky Toyota Řada BT Vector

VNA vozíky Toyota Řada BT Vector www.toyota-forklifts.cz VNA vozíky Toyota Řada BT Vector 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING BT Vector R-série VNA VOZÍKY S OBSLUHOU DOLE BT Vector C-série VNA VOZÍKY S OBSLUHOU NAHOŘE A S OTOČNOU JEDNOTKOU VIDLIC

Více

BT Radioshuttle Řešení vysokohustotního skladování od společnosti Toyota

BT Radioshuttle Řešení vysokohustotního skladování od společnosti Toyota www.toyota-forklifts.cz BT Radioshuttle Řešení vysokohustotního skladování od společnosti Toyota Vysokohustotní skladování Omezení nákladů a maximální využití prostoru Systém BT Radioshuttle Snadné ovládání,

Více

Ruční paletové vozíky Toyota

Ruční paletové vozíky Toyota www.toyota-forklifts.cz Ruční paletové vozíky Toyota Řada BT Lifter 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING BT Lifter L-série BT Pro Lifter L-série RUČNÍ PALETOVÉ VOZÍKY S DLOUHOU ŽIVOTNOSTÍ RUČNÍ PALETOVÉ VOZÍKY SE

Více

www.toyota-forklifts.cz VNA vozíky Toyota Řada BT Vector

www.toyota-forklifts.cz VNA vozíky Toyota Řada BT Vector www.toyota-forklifts.cz VNA vozíky Toyota Řada BT Vector BT Vector kompletní řada VNA vozíků společnosti Toyota Material Handling BT Vector R-série VNA vozíky s obsluhou dole BT Vector C-série VNA vozíky

Více

Keep Moving. www.toyota-forklifts.cz

Keep Moving. www.toyota-forklifts.cz www.toyota-forklifts.cz Keep Moving PŘEDSTAVUJEME NOVOU ŘADU SKLADOVÝCH VOZÍKŮ TOYOTA LI-ION, KTERÉ DOKÁžÍ VÍCE S MENŠÍ SPOTŘEBOU ENERGIE A S NIžŠÍMI NÁKLADY. Už žádné PROSTOJE NEBO ČEKÁNÍ na nabití vozíku.

Více

Vychystávací vozíky Toyota

Vychystávací vozíky Toyota toyota-forklifts.cz Vychystávací vozíky Toyota Vozíky řady BT Optio pro všechny úrovně vychystávání 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING BT Optio N-série NÍZKOÚROVŇOVÉ VYCHYSTÁVÁNÍ BT Optio L-série NÍZKOÚROVŇOVÉ

Více

Retraky Toyota Řada BT Reflex

Retraky Toyota Řada BT Reflex www.toyota-forklifts.cz Retraky Toyota Řada BT Reflex 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING BT Reflex B-série BT Reflex R-série BT Reflex E-série RETRAKY PRO JEDNODUCHÉ APLIKACE VYSOCE VÝKONNÉ RETRAKY UNIKÁTNÍ NAKLÁPĚNÍ

Více

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám.

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. STOW MOBILE Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. MOBILNÍ PALETOVÉ REGÁLY Stow Mobile je vysokokapacitní skladovací systém navržený tak, že paletové regálové systémy jsou

Více

www.toyota-forklifts.cz Regálové systémy

www.toyota-forklifts.cz Regálové systémy www.toyota-forklifts.cz Regálové systémy Regálové systémy Toyota Material Handling V manipulaci s materiálem prosazuje Toyota Material Handling přístup zaměřený na optimální řešení. Proto po léta neustále

Více

Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu. Odborný výcvik ve 3. tisíciletí

Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu. Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Odborný výcvik ve 3. tisíciletí 2.3 Manipulační prostředky-typy vozíků Obor: Operátor skladování Ročník: 3. Vypracoval: Bc.

Více

Toyota Material Handling CZ s.r.o. K Vypichu 1049, 252 19 Rudná Tel.: +420 311 651 111 Fax: +420 311 651 311 info@cz.toyota-industries.eu prodej@cz.toyota-industries.eu www.toyota-forklifts.cz Údaje v

Více

AUTOMATICKÝ TRANSPORTNÍ SYSTÉM LEO. Radim Špidlen, Martin Hynčica

AUTOMATICKÝ TRANSPORTNÍ SYSTÉM LEO. Radim Špidlen, Martin Hynčica AUTOMATICKÝ TRANSPORTNÍ SYSTÉM LEO Radim Špidlen, Martin Hynčica AUTOMATIZACE AUTOMATIZOVANÁ PŘEPRAVA DŮVODY PRO IMPLEMENTACI VÝHODY Z NASAZENÍ ZVÝŠENÍ EFEKTIVITY STÁVAJÍCÍCH PROCESŮ V LOGISTICE REDUKCE

Více

Elektrické paletové vozíky Toyota

Elektrické paletové vozíky Toyota www.toyota-forklifts.cz Elektrické paletové vozíky Toyota Řada BT Levio 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING BT Levio W-série BT Levio P-série Ručně vedené vozíky Vozíky se stupačkou Lehká a kompaktní konstrukce

Více

Technologie pro automatizaci procesů skladování

Technologie pro automatizaci procesů skladování Konference Logistika Technologie pro automatizaci procesů skladování Bratislava, 28.2.2012 www.kredit.cz 1 AUTOMATIZACE PROCESŮ SKLADOVÁNÍ Obsah prezentace : automatizace - trend módní nebo trhem vynucený

Více

solutions BITO PROflow active Inteligentní skladování Světová novinka - inteligentní válec BITO

solutions BITO PROflow active Inteligentní skladování Světová novinka - inteligentní válec BITO solutions BITO PROflow active Inteligentní skladování Světová novinka - inteligentní válec BITO BITO PROflow - a běží a běží... BITO PROflow: Dynamické skladování v celé své kráse! PROflow je název řady

Více

toyota-forklifts.cz Tahače Toyota Řada Tracto a Simai

toyota-forklifts.cz Tahače Toyota Řada Tracto a Simai toyota-forklifts.cz Tahače Toyota Řada Tracto a Simai 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING Tracto W-série Tracto N-série Tracto S-série Simai 3kolová řada RUČNĚ VEDENÉ TAHAČE TAHAČE PRO NENÁROČNÉ APLIKACE SE STOJÍCÍ

Více

Akční nabídka manipulační techniky

Akční nabídka manipulační techniky Akční nabídka manipulační techniky Komplexní řešení pro polygrafický průmysl od Toyota Material Handling PALETOVÉ VOZÍKY OBJEDNEJTE3 PLUS 1x ZÍSKATE ZDARMA Akční nabídka platí do 30. 11. 2019 toyota-forklifts.cz

Více

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Logsys, spol. s r.o. Průmyslové aplikace Distribuční centra Letiště MANIPULACE

Více

kolejová hnací vozidla energetika projekce a inženýring Kolejové tahače KT

kolejová hnací vozidla energetika projekce a inženýring Kolejové tahače KT kolejová hnací vozidla energetika projekce a inženýring Kolejové tahače KT 10/2008 Kolejové tahače KT Kolejové tahače KT Jsou to speciální hnací kolejová vozidla (průmyslové lokomotivy) pro lehký posun

Více

CESAB P t. Elektrický ručně vedený nízkozdvižný vozík. Kompaktní velikost, vysoký výkon

CESAB P t. Elektrický ručně vedený nízkozdvižný vozík. Kompaktní velikost, vysoký výkon CESAB P320 2.0 t Elektrický ručně vedený nízkozdvižný vozík Kompaktní velikost, vysoký výkon Skvělá manévrovatelnost a produktivita Kompaktní provedení poskytuje mimořádné manévrovací schopnosti Vhodný

Více

www.toyota-forklifts.cz BT Optio L-série Vychystávací vozíky

www.toyota-forklifts.cz BT Optio L-série Vychystávací vozíky www.toyota-forklifts.cz BT Optio L-série Vychystávací vozíky BT Optio L-série Vyspělý design přináší snadné používání a vysokou produktivitu Nejnovější řada nízko-úrovňových vozíků BT Optio L-série byla

Více

Vychystávací vozíky Toyota

Vychystávací vozíky Toyota www.toyota-forklifts.cz Vychystávací vozíky Toyota Řada BT Optio BT Optio kompletní řada vychystávacích vozíků společnosti Toyota Material Handling BT Optio L-série Vychystávací vozíky do nízkých úrovní

Více

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte hned! LFS Vaše softwarové řešení pro optimalizaci řízení skladu, které zároveň snižuje celkové náklady na logistiku 100% zaměřeno na řízení skladu

Více

Hamé s.r.o. logistika v praxi. Lektor: Ing. Martin Štrupl, logistic and distribution director 5. 5. 2011, FLKŘ

Hamé s.r.o. logistika v praxi. Lektor: Ing. Martin Štrupl, logistic and distribution director 5. 5. 2011, FLKŘ Hamé s.r.o. logistika v praxi Lektor: Ing. Martin Štrupl, logistic and distribution director 5. 5. 2011, FLKŘ Centrální distribuční sklad Hamé a.s. Centrální distribuční sklad Staré Město u Uherského Hradiště

Více

Flexibilní řešení pro nářadí. Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání

Flexibilní řešení pro nářadí.   Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání Flexibilní řešení pro nářadí Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání Rozsáhlý sortiment s více než 15 000 položkami Více než 500 položek ergonomického ručního nářadí Velké množství osvědčených

Více

Skladová řešení. Nabízíme nejlepší řešení pro uskladnění jakéhokoli vašeho výrobku

Skladová řešení. Nabízíme nejlepší řešení pro uskladnění jakéhokoli vašeho výrobku Skladová řešení Nabízíme nejlepší řešení pro uskladnění jakéhokoli vašeho výrobku 50 let nabízíme Skladová řešení 3 Působnost ve více než 70 zemích 3 11 výrobních závodů 3 4 technologická centra Maximální

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

POUZE VOZÍKY TOYOTA SE SYSTÉMEM SAS VĚDÍ, JAK

POUZE VOZÍKY TOYOTA SE SYSTÉMEM SAS VĚDÍ, JAK POUZE VOZÍKY TOYOTA SE SYSTÉMEM SAS VĚDÍ, JAK ÚČINNĚ SNÍŽIT NÁKLADY Vysokozdvižné vozíky Toyota vybavené systémem SAS využívají inteligentní technologie k omezení vašich nákladů na řidiče a na vzniklé

Více

Elektrický vysokozdvižný vozík 1.6-5.0 tun 7FBMF 7FBMF-S

Elektrický vysokozdvižný vozík 1.6-5.0 tun 7FBMF 7FBMF-S Elektrický vysokozdvižný vozík 1.6-5.0 tun -S Elektrický vysokozdvižný vozík 1.6-1.8 tun Specifikace pro průmyslové vozíky 16 18 1.1 Výrobce Toyota Toyota 1.2 Model 16 18 1.3 Pohonná jednotka Elektrická

Více

Elektrický vysokozdvižný vozík 1.0-1.5 tun

Elektrický vysokozdvižný vozík 1.0-1.5 tun Elektrický vysokozdvižný vozík 1.0-1.5 tun www.toyota-forklifts.eu Elektrický vysokozdvižný vozík 1.0 tun Specifikace pro průmyslové vozíky 7FBEST10 1.1 Výrobce TOYOTA 1.2 Model 7FBEST10 1.3 Pohonná jednotka

Více

Elektrické zakladače Toyota

Elektrické zakladače Toyota www.toyota-forklifts.cz Elektrické zakladače Toyota Řada BT Staxio 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING BT Staxio W-série RUČNĚ VEDENÉ ZAKLADAČE BT Staxio P-série ZAKLADAČE SE STUPAČKOU Lehká a kompaktní konstrukce

Více

ETX 513/515. Elektrický vysokozdvižný vozík pro třístranné zakládání s bočně sedícím řidičem (1.200/1.250/1.500 kg)

ETX 513/515. Elektrický vysokozdvižný vozík pro třístranné zakládání s bočně sedícím řidičem (1.200/1.250/1.500 kg) Až dvě směny bez nutnosti výměny baterie díky rekuperaci a efektivnímu energetickému managementu Moduly pro procesní integraci: Technika RFID, redundantní měření výšky zdvihu a dráhy pojezdu, logistické

Více

Elektrický vysokozdvižný vozík tun

Elektrický vysokozdvižný vozík tun Elektrický vysokozdvižný vozík 1.0-1.5 tun www.toyota-forklifts.eu Elektrický vysokozdvižný vozík 1.0 tun Specifikace pro průmyslové vozíky Identifikace Hmotnost Kola Rozměry Provozní údaje Hnací jednotka

Více

Geniální přepravní řešení

Geniální přepravní řešení Geniální přepravní řešení IN MADE GERMANY s jedinečným pohonným systémem Jednoduše uchopte a jede se! touchmove Chytrý Přepravní přístroje, které jsou již v provozu nebo které jsou koncipovány ve spolupráci

Více

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ELEMENTS PŘIZPŮSOBENÉ PLÁNY ÚDRŽBY ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO DÍKY SVÉ EXTRÉMNÍ FLEXIBILITĚ JE SLUŽBA ELEMENTS TAK ATRAKTIVNÍ BEZSTAROSTNÁ JÍZDA SE SPOLEČNOSTÍ IVECO

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

www.toyota-forklifts.cz Retraky Toyota Řada BT Reflex

www.toyota-forklifts.cz Retraky Toyota Řada BT Reflex www.toyota-forklifts.cz Retraky Toyota Řada BT Reflex BT Reflex kompletní řada retraků společnosti Toyota Material Handling BT Reflex B-série Retraky pro nekomplikované aplikace BT Reflex R-série Vysoce

Více

Bosch Diesel Jihlava Automatizace v materiálovém toku. Pavel Jelínek

Bosch Diesel Jihlava Automatizace v materiálovém toku. Pavel Jelínek Bosch Diesel Jihlava Automatizace v materiálovém toku Pavel Jelínek Powertrain Solutions Jedna divize - Tři segmenty Osobní automobily Užitková vozidla / Off Highway Elektromobily Dieselové a benzinové

Více

Elektrické čelní vysokozdvižné vozíky Toyota

Elektrické čelní vysokozdvižné vozíky Toyota toyota-forklifts.cz Elektrické čelní vysokozdvižné vozíky Toyota Řada Toyota Traigo 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING Toyota Traigo 24 Toyota Traigo 48 24 V TŘÍKOLOVÉ VOZÍKY 48 V TŘÍ A ČTYŘKOLOVÉ VOZÍKY Kompaktní

Více

SERVIS, NA KTERÝ SE MŮŽETE SPOLEHNOUT

SERVIS, NA KTERÝ SE MŮŽETE SPOLEHNOUT www.toyota-forklifts.cz SERVIS, NA KTERÝ SE MŮŽETE SPOLEHNOUT SERVIS TOYOTA K VAŠIM SLUŽBÁM SPOKOJENOST ZÁKAZNÍKŮ JE NAŠÍ PRIORITOU CÍLEM VŠECH ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI TOYOTA JE NABÍZET NEJEN KVALITNÍ

Více

Kdo jsme? - inovátor - výrobce - dodavatel bezpečnostních systémů a projektorů

Kdo jsme? - inovátor - výrobce - dodavatel bezpečnostních systémů a projektorů Kdo jsme? - inovátor - výrobce - dodavatel bezpečnostních systémů a projektorů Na co se specializujeme? - HD projekce - projekční navigace - světelný design a značení - bezpečnostní řídící systémy pro

Více

Elektrické čelní vysokozdvižné vozíky Toyota

Elektrické čelní vysokozdvižné vozíky Toyota www.toyota-forklifts.cz Elektrické čelní vysokozdvižné vozíky Toyota Řada Toyota Traigo 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING Toyota Traigo 24 Toyota Traigo 48 24 V TŘÍKOLOVÉ VOZÍKY 48 V TŘÍ A ČTYŘKOLOVÉ VOZÍKY Kompaktní

Více

Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží

Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží Standard Solution Vertical

Více

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz Profesionální management pro každý provoz ŘÍZENÍ JAKOSTI Naše řešení pro dokumentaci, monitorování, vyhodnocení a analýzu Q-Data od strany 92, Q-Sys od strany 96 90 www.lorch.eu www.lorch.eu 91 DOKUMENTACE

Více

Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů.

Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů. Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů. Miroslav Opát SKLADOVÁNÍ CELNÍ SLUŽBY PŘEPRAVA O NÁS PST CLC (ČLEN MITSUI-SOKO GROUP) JE SPOLEHLIVÝ DODAVATEL SKLADOVACÍCH, CELNÍCH A PŘEPRAVNÍCH

Více

Elektrické zakladače Toyota

Elektrické zakladače Toyota www.toyota-forklifts.cz Elektrické zakladače Toyota Řada BT Staxio BT Staxio kompletní řada elektrických zakladačů společnosti Toyota Material Handling BT Staxio W-série Ručně vedené zakladače BT Staxio

Více

Elektrické paletové vozíky Toyota

Elektrické paletové vozíky Toyota www.toyota-forklifts.cz Elektrické paletové vozíky Toyota Řada BT Levio BT Levio kompletní řada elektrických paletových vozíků společnosti Toyota Material Handling BT Levio W-série Ručně vedené vozíky

Více

POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY

POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA DELŠÍ INTERVALY DOPLŇOVÁNÍ WATER LESS Hawker Water Less poskytuje větší

Více

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla arotherm VWL vzduch/voda Vzduch jako zdroj tepla Tepelná čerpadla Vaillant arotherm

Více

Optimalizace flotily a fleet management Zóna Logistika Martin Řehák, Praha

Optimalizace flotily a fleet management Zóna Logistika Martin Řehák, Praha Optimalizace flotily a fleet management Zóna Logistika 2018 Martin Řehák, Praha 5.4.2018 Agenda 1. Motivace k optimalizaci a řízení flotil 2. Linde Fleet plan 3. Linde Connect 4. Dispozice vs. typ manipulační

Více

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla arotherm VWL vzduch/voda Vzduch jako zdroj tepla Tepelná čerpadla Vaillant arotherm

Více

CESAB S t Elektrický ručně vedený vysokozdvižný vozík do těžkého provozu. Spojili jsme výkon s variabilitou

CESAB S t Elektrický ručně vedený vysokozdvižný vozík do těžkého provozu. Spojili jsme výkon s variabilitou CESAB S300 1.35-1.6 t Elektrický ručně vedený vysokozdvižný vozík do těžkého provozu Spojili jsme výkon s variabilitou Ideální řešení Vašich vysokých nároků Vhodný pro využití v těžkém provozu a při vysokém

Více

JARNÍ VÝPRODEJ SKLADOVÝCH VOZÍKŮ ZA BEZKONKURENČNÍ CENY. tel.:

JARNÍ VÝPRODEJ SKLADOVÝCH VOZÍKŮ ZA BEZKONKURENČNÍ CENY. tel.: 20 VÍCE NEŽ NOVÝCH VOZÍKŮ IHNED K DODÁNÍ! JARNÍ VÝPRODEJ SKLADOVÝCH VOZÍKŮ ZA BEZKONKURENČNÍ CENY info@jungheinrich.cz tel.: 313 333 200 www.jungheinrich.cz NAFTOVÉ A PLYNOVÉ VOZÍKY DFG 316 A TFG 316 1.600

Více

MONTANARI S.r.l. Engineering Construction - Via Emilia Ovest 1123-41100 MODENA - P.I.V.A. 01841940362 Tel. 059 / 333 392 Fax 059 / 826 725 http:

MONTANARI S.r.l. Engineering Construction - Via Emilia Ovest 1123-41100 MODENA - P.I.V.A. 01841940362 Tel. 059 / 333 392 Fax 059 / 826 725 http: 1 Společnost Montanari Engineering Constructions S.r.l. je na trhu přítomna již od počátku padesátých let a více než 30 let projektuje a realizuje zejména manuální a automatické systémy pro průmyslové

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKU ET AKUMULÁTOROVÉ

tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKU ET AKUMULÁTOROVÉ tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKUMULÁTOROVÉ AKU ET Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít a za jeho výsledky

Více

Elektrický vysokozdvižný vozík tun

Elektrický vysokozdvižný vozík tun Elektrický vysokozdvižný vozík 2.0-3.5 tun www.toyota-forklifts.cz Elektrický vysokozdvižný vozík 2.0-2.5 tun Specifikace pro průmyslové vozíky 8FBMKT20 8FBMKT25 8FBMT25 Identifikace Hmotnost Kola Rozměry

Více

Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro keramický průmysl

Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro keramický průmysl Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro keramický průmysl My o nás SMB Schwede Maschinenbau GmbH je jeden z vedoucích výrobců vysoko výkonných páskovacích strojů a

Více

trak systems Systémy trakční energie

trak systems Systémy trakční energie trak systems trak systems Systémy trakční energie trak Hoppecke - systémy trakční energie Žádný pohyb není možné uskutečnit bez energie. Materiál je třeba přepravovat z místa A do místa B. Trh vyžaduje

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

S o l u t i o n f o r y o u

S o l u t i o n f o r y o u VYROBENO V ČR M A D E I N C Z E C H S o l u t i o n f o r y o u $ P Chytré řešení městského parkování. ZÁKLADNÍ POPIS KONSTRUKCE A POUŽITÍ CAR TOWER je vertikální rotační parkovací systém, který představuje

Více

Elektrický vysokozdvižný vozík 1.5-2.0 tun

Elektrický vysokozdvižný vozík 1.5-2.0 tun Elektrický vysokozdvižný vozík 1.5-2.0 tun 3 kola www.toyota-forklifts.eu Elektrický vysokozdvižný vozík 1.5-1.6 tun Specifikace pro průmyslové vozíky 8FBET15 8FBEKT16 8FBET16 1.1 Výrobce TOYOTA TOYOTA

Více

Role technologií v čisté mobilitě. 20.9.2012 Ing. Vlastimil Vyskočáni Manažer M2M Vertical

Role technologií v čisté mobilitě. 20.9.2012 Ing. Vlastimil Vyskočáni Manažer M2M Vertical Role technologií v čisté mobilitě 20.9.2012 Ing. Vlastimil Vyskočáni Manažer M2M Vertical Obsah 1. Trendy v oblasti automotive a monitoringu vozidel 2. Řešení O2 Car Control a reference 3. Obchodní příležitosti.

Více

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air 712-580 ErgoPack Air 725-580 ErgoPack Air 740-580 Vaše efektivita, Váš komfort, Vaše bezpečnost. Vaše požadavky pro nás byly hnacím motorem! Děkujeme za ně. All in one? All in AIR ergonomie,

Více

Volitelné IT vybavení

Volitelné IT vybavení www.toyota-forklifts.cz Volitelné IT vybavení Palubní počítače a příslušenství Volitelné IT vybavení od TMHE Zapojte naše vozíky do svých skladových systémů Moderní skladové provozy a distribuční centra

Více

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové tradice a kvalita čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové AKU zet Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít

Více

Předběžný návrh tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 0021347893 9.8.2013 Investor : Jaroslav Čulík Husova 61, 53854 Luže 606364973 culik61@ceznam.cz vypracoval: Jiří

Více

Mobilní zvedací sloupy pro kolejová vozidla

Mobilní zvedací sloupy pro kolejová vozidla Mobilní zvedací sloupy pro kolejová vozidla Výkon díky inovaci Mobilní sloupy s pevným adaptérem Spolupráce s výrobcem SEFAC při řešení vašich projektů pro kolejová vozidla znamená úzkou spolupráci s projektovým

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci efficiency in laser cutting BySpeed Pro Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci 2 BySpeed Pro dynamické, efektivní, nepostradatelné BySpeed Pro je dynamický úsporný balíček pro maximální

Více

Elektrický vysokozdvižný vozík tun

Elektrický vysokozdvižný vozík tun Elektrický vysokozdvižný vozík 1.5-2.0 tun 3 kola www.toyota-forklifts.cz Elektrický vysokozdvižný vozík 1.5-1.6 tun Specifikace pro průmyslové vozíky 8FBE15T 8FBEK16T 8FBE16T Identifikace Hmotnost Kola

Více

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq INTELIGENTNÍ OCHRANA PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU safetyiq: VYŠŠÍ

Více

Předběžný návrh tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 001327091 p. Šulc 31.10.2013 Investor : Petr Šulc Náchod 739694567 petr.sulc@centrum.cz vypracoval: Jan Kvapil

Více

Elektrické zakladače Toyota

Elektrické zakladače Toyota www.toyota-forklifts.cz Elektrické zakladače Toyota Řada BT Staxio BT Staxio kompletní řada elektrických zakladačů společnosti Toyota Material Handling BT Staxio W-série Ručně vedené zakladače BT Staxio

Více

Vnitropodniková doprava O. Kánský

Vnitropodniková doprava O. Kánský Vnitropodniková doprava 2016 O. Kánský Vnitroskladová doprava skladové vozíky dopravníky výtahy jeřáby Skladové vozíky podle pohonu ruční motorové podle vedení nezávislé kolejové automaticky řízené podle

Více

Automatizované sklady pro hutní materiál

Automatizované sklady pro hutní materiál Automatizované sklady pro hutní materiál schwab TLI Páternosterový sklad pro hutní a tyčový materiál Systémy schwab představují moderní a technicky dokonalé řešení logistických celků v oblasti skladování

Více

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first.

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first. ENGEL e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu be the first. Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou

Více

trak Xchange Zařízení na výměnu baterií pro nabíjecí stanice illustration ressemblante

trak Xchange Zařízení na výměnu baterií pro nabíjecí stanice illustration ressemblante Motive Power Systems Reserve Power Systems Special Power Systems Service trak Xchange Zařízení na výměnu baterií pro nabíjecí stanice illustration ressemblante trak Xchange trak Xchange Zařízení na výměnu

Více

Skladová řešení. Odpověď na všechny potřeby související s uskladněním

Skladová řešení. Odpověď na všechny potřeby související s uskladněním Skladová řešení Odpověď na všechny potřeby související s uskladněním Skladování palet Paletové regály 3 Optimální řešení pro sklady, ve kterých jsou uskladňovány rozmanité výrobky na paletách. 3 Bezprostřední

Více

Komplexní řešení automatizované laboratoře nabízené firmou Abbott

Komplexní řešení automatizované laboratoře nabízené firmou Abbott Komplexní řešení automatizované laboratoře nabízené firmou Abbott Abbott Diagnostics Europe Radek Sluka 25.října 2018 Olomouc LABAUTO ADD-25102018CZ_Sluka ALINITY Clinical Chemistry Immunoassay Hematology

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

VÍCEÚČELOVÝ, MODULÁRNÍ STROJ NEOMEZENÉ MOŽNOSTI PRO VAŠÍ PRODUKTIVITU

VÍCEÚČELOVÝ, MODULÁRNÍ STROJ NEOMEZENÉ MOŽNOSTI PRO VAŠÍ PRODUKTIVITU Suprarex SXE-P VÍCEÚČELOVÝ, MODULÁRNÍ STROJ NEOMEZENÉ MOŽNOSTI PRO VAŠÍ PRODUKTIVITU Stroje Procesy Řídící systémy Programování Prostředí Pálicí stroje ESAB SUPRAREX jsou skupinou strojů s nejširší rozmanitostí.

Více

Vysokozdvižné vozíky s protizávažím a se spalovacím motorem H2.0-3.5FT Fortens / Fortens Advance / Fortens Advance+

Vysokozdvižné vozíky s protizávažím a se spalovacím motorem H2.0-3.5FT Fortens / Fortens Advance / Fortens Advance+ SILNÍ PARTNEŘI. ODOLNÉ VOZÍKY. Vysokozdvižné vozíky s protizávažím a se spalovacím motorem H2.0-3.5FT Fortens / Fortens Advance / Fortens Advance+ 2 000 3 500 kg Fortens H2.0FT, H2.5FT, H3.0FT, H3.5FT

Více

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS ELVAC a.s. Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ STROJNÍ INŽENÝRING ŘEŠENÍ, PRODUKTY A SLUŽBY ROBOTIKA Poskytujeme inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti jednoúčelových

Více

Robotický vysavač PUREi9 PI91-5MBM

Robotický vysavač PUREi9 PI91-5MBM KLÍČOVÉ VLASTNOSTI PRODUKTU OBSAH BALENÍ Vysávejte odkudkoliv. K tomu, abyste mohli uklidit svou domácnost, již nemusíte být doma. Vysávání můžete spustit odkudkoliv a kdykoliv prostřednictvím mobilní

Více

Elektrický vysokozdvižný vozík tun

Elektrický vysokozdvižný vozík tun Elektrický vysokozdvižný vozík 2.0-5.0 tun www.toyota-forklifts.cz Elektrický vysokozdvižný vozík 2.0-2.5 tun Specifikace pro průmyslové vozíky 8FBMKT20 8FBMKT25 8FBMT25 Identifikace Hmotnost Kola Rozměry

Více

Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel

Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel Ideas that move the world... Automatizované skladové systémy Úspora prostoru, času a nákladů Automatizované skladové

Více

Elektrický vysokozdvižný vozík tun

Elektrický vysokozdvižný vozík tun Elektrický vysokozdvižný vozík 1.5-2.0 tun 3 kola www.toyota-forklifts.cz Elektrický vysokozdvižný vozík 1.5-1.6 tun Specifikace pro průmyslové vozíky 8FBE15T 8FBEK16T 8FBE16T Identifikace Hmotnost Kola

Více

SPÁDOVÉ REGÁLY PRO KARTONY SKLADOVÁNÍ

SPÁDOVÉ REGÁLY PRO KARTONY SKLADOVÁNÍ CARTON LIVE STORAGE SPÁDOVÉ REGÁLY PRO KARTONY SKLADOVÁNÍ Spádové regály pro kartony od Stow nabízí mnoho výhod při vychystávání zboží proces: Zkrácení tras pro skladníky Spádové regály pro kartony zaručují

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci

Více

Přehled produktových řad. Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru 3D VISION

Přehled produktových řad. Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru 3D VISION Přehled produktových řad Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru Výhody A VÝKON V MALÉM POUZDRU B C D E Nový standard pro vysokorychlostní 3D F Vzhledem ke kontinuálně rostoucímu tlaku na stále rychlejší

Více

Vysoce výkonná logistika pro naše zákazníky po celém světě Distribuční středisko a hlavní sklad v Nagoldu

Vysoce výkonná logistika pro naše zákazníky po celém světě Distribuční středisko a hlavní sklad v Nagoldu www.hafele.cz Vysoce výkonná logistika pro naše zákazníky po celém světě Distribuční středisko a hlavní sklad v Nagoldu Spolehlivé doručení s certifikátem Zákazníci ve 150 zemích spoléhají na nábytkové

Více

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Jeho specialitou je dlouhodobé nasazení: jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 bez omezení životnosti je ideálním řešením pro rychlý a přesný osobní monitoring a detekci

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

RÁDIOVĚ OVLÁDANÝ KYVADLOVÝ VOZÍK Poloautomatizované sklady

RÁDIOVĚ OVLÁDANÝ KYVADLOVÝ VOZÍK Poloautomatizované sklady RÁDIOVĚ OVLÁDANÝ KYVADLOVÝ VOZÍK Poloautomatizované sklady Je to systém poloautomatizovaných vjezdových paletových skladů, ve kterém jsou použity vozíky pro nezávislé přemisťování v oblasti regálů, bez

Více

Elettrica série PE. Servoelektrický ohraňovací lis 40-75T

Elettrica série PE. Servoelektrický ohraňovací lis 40-75T Servoelektrický ohraňovací lis 40-75T Představení společnosti Společnost G.A.D.E. S.r.l. byla založena v roce 1980 čtyřmi partnery, kteří dodnes působí ve společnosti. Za více než 30 let působení společnosti

Více

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI Přehled produktových řad OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru Výhody A DENÍ V DRÁZE V PLNÉM SPEKTRU B C D Přesná detekce v rozsahu mikrometrů E F OL1 je díky svému 10 mm širokému světelnému pásu s

Více

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily 2 Bystar L velký, přesný a autonomní Vzhledem k velikosti pracovní oblasti překračují univerzálně

Více

Elektrický vysokozdvižný vozík tun

Elektrický vysokozdvižný vozík tun Elektrický vysokozdvižný vozík 1.5-2.0 tun 3 kola www.toyota-forklifts.cz Elektrický vysokozdvižný vozík 1.5-1.6 tun Specifikace pro průmyslové vozíky 8FBE15T 8FBEK16T 8FBE16T 1.1 Výrobce TOYOTA TOYOTA

Více