Název veřejné zakázky: Servis silničních vozidel ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Název veřejné zakázky: Servis silničních vozidel ZADÁVACÍ DOKUMENTACE"

Transkript

1 Výzva k podání nabídky Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) s výjimkou respektování zásad 6 zákona Název veřejné zakázky: Servis silničních vozidel Druh veřejné zakázky: veřejná zakázka malého rozsahu na služby Identifikační údaje veřejného zadavatele: Název: DOPRAVNÍ PODNIK KNĚŽMOST s.r.o. Adresa zadavatele: Na Rynku 51, Kněžmost Statutární zástupce: Ing. Adam Pospíšil, jednatel IČ: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Čl. 1) Popis předmětu zakázky Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu na služby je provádění pozáručního servisu a oprav na 3 ks silničních vozidel podle potřeby zadavatele a dle podmínek stanovených výrobcem. Jedná se o vozidla: IVECO Stratos LE37 MY2016 IVECO Stratos 65C18 SOR C 9.5 Přehled pozáručních servisních úkonů, které budou prováděny: a) Servisní prohlídka M1 (každých km) pro autobusy IVECO Výměna vložky palivového filtru (v případě, že se na přístrojové desce rozsvítí kontrola signalizace zanesení filtru, musí být vyměněna před výše stanoveným termínem) Kontrola hladiny kapaliny v brzdové hydraulické soustavě Kontrola stavu řemenů různých náhonů Kontrola stavu krytů ozubené tyče převodovky řízení Kontrola opotřebení brzdových kotoučů a destiček Kontrola dráhy parkovací brzdy Vynulování počítadla regenerací DPF diagnostickými přístroji Otevření/zavření kapoty a dem./zpět. montáž krytu motoru Přemístění vozidla a servisních zařízení v rámci servisu Provozní zkouška na silnici b) Servisní prohlídka M1 (každých km) pro autobus SOR Výměna odvzdušňovacího filtru motoru Strana 1 (celkem 7)

2 Kontrola hladiny kapaliny v hydraulické spojkové soustavě Celkové promazání podvozku vozidla Kontrola stavu řemenů jednotlivých náhonů Kontrola těsnosti hydraulického brzdového potrubí a chladicí soustavy Kontrola opotřebení brzdových kotoučů, obložení a čelistí c) Servisní prohlídka M2 (každých km) pro autobusy IVECO Výměna vložky palivového filtru (v případě, že se na přístrojové desce rozsvítí kontrola signalizace zanesení filtru, musí být vyměněna před výše stanoveným termínem) Kontrola hladiny kapaliny v brzdové hydraulické soustavě Výměna oleje v mechanické převodovce Výměna řemene vodního čerpadla a alternátoru (v případě provozu vozidla ve vysoce prašných podmínkách a vysokých teplotách, nutno vyměnit každých km) Výměna řemenů ovladače kompresoru klimatizačního zařízení (v případě provozu vozidla ve vysoce prašných podmínkách a vysokých teplotách, nutno vyměnit každých km) Kontrola nastavení světlometů Kontrola stavu krytů ozubené tyče převodky řízení Kontrola opotřebení brzdových kotoučů a destiček Vyčištění odvzdušňovače oleje v nápravové převodovce ZN Kontrola upevnění převodky řízení a nosiče Kontrola pákoví a kloubů hřídelů řízení kloubových hřídelů Vynulování počítadla regenerací DPF diagnostickými přístroji Check-up soustavy EDC motoru E.A.S.Y. Kontrola dráhy parkovací brzdy Otevření/zavření kapoty a dem./zpět. montáž krytu motoru Přemístění vozidla a servisních zařízení v rámci servisu Provozní zkouška na silnici d) Servisní prohlídka M2 (každých km) pro autobus SOR Výměna vložky palivového filtru Výměna vložky palivového předfiltru Výměna odvzdušňovacího filtru motoru Výměna oleje v mechanické převodovce Výměna oleje v rozvodovce (4x4) Výměna oleje v nábojích kol nápravy/náprav Výměna oleje v hnací nápravě (4x4) Výměna oleje v kolových redukcích hnací nápravy (4x4) Výměna oleje v hnací nápravě/nápravách Kontrola hladiny kapaliny v hydraulické spojkové kapalině Promazání celého podvozku Kontrola stavu řemenů různých náhonů Kontrola nastavení světlometů Strana 2 (celkem 7)

3 Kontrola účinnosti odvzdušnění mechanické převodovky Kontrola účinnosti odvzdušnění zadní nápravy Kontrola účinnosti odvzdušnění hnací nápravy (4x4) Kontrola účinnosti odvzdušnění rozvodovky (4x4) Kontrola upevnění rozvodky řízení a uložení Kontrola pákoví a kloubů řízení a volantového hřídele Kontrola těsnosti hydraulického brzdového potrubí a chladicí soustavy Kontrola opotřebení brzdových kotoučů, obložení a čelistí Četnost servisních prohlídek M1 Autobus IVECO Stratos LE37 MY2016 IVECO Stratos 65C18 SOR C 9.5 Četnost servisních prohlídek M2 Autobus IVECO Stratos LE37 MY2016 IVECO Stratos 65C18 SOR C 9.5 Počet za 48 měsíců ( km) 7x 7x 6x Počet za 48 měsíců ( km) 2x 2x 2x Dále bude provedena na všech silničních vozidlech (IVECO Stratos LE37 MY2016, IVECO Stratos 65C18, SOR C 9.5) pravidelná technická prohlídka v rozsahu stanoveném prováděcí vyhláškou Ministerstva dopravy ČR č. 302/2001 Sb.. Celkem bude provedeno 12x pravidelných technických prohlídek. Další požadavky zadavatele: Používaní originální náhradní díly nebo odpovídající/srovnatelné kvality Používání originální diagnostické zařízení pro odhalování poruch Pojištění odpovědnosti dodavatele min. 5 mil. CZK Převzetí vozidla v místě provozovatele Kněžmost Výzva je po celou lhůtu pro podání nabídek zveřejněna na webových stránkách zadavatele: Předpokládaný termín plnění a místo plnění Termín plnění: předpokládané zahájení plnění: po podpisu servisní smlouvy od podpisu servisní smlouvy 48 měsíců nebo do vyčerpání finančního limitu ve výši ,- Kč bez DPH Místo plnění Provozovny vybraného účastníka 1.3. OBCHODNÍ PODMÍNKY VČETNĚ PLATEBNÍCH Zadavatel předkládá závazný vzor Servisní smlouvy, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace (příloha č. 2). Návrh servisní smlouvy je pro účastníky závazný, jakékoliv Strana 3 (celkem 7)

4 zásahy, změny či doplnění jsou nepřípustné, vyjma doplnění náležitostí dle bodu zadávací dokumentace. V případě, že účastník předloží návrh smlouvy v rozporu s tímto ustanovením, bude jeho nabídka vyřazena jako nepřijatelná a účastník bude z další účasti ve výběrovém řízení vyloučen. Zadavatel upozorňuje účastníky, že není přípustné měnit či upravovat zadávací podmínky, na jejichž dodržení zadavatel trvá a které jsou pro uchazeče závazné Návrh smlouvy předložený dodavatelem v nabídce vymezuje budoucí rámec smluvního vztahu Účastník doplní do servisní smlouvy náležitosti označené (doplní účastník) Návrh Servisní smlouvy bude podepsán osobou oprávněnou jednat jménem či za účastníka PODMÍNKY PRO PŘEKROČENÍ NABÍDKOVÉ CENY: Nabídková cena může být změněna z důvodu změny zákona č. 235/2004 Sb., o dani přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů, v takovém případě bude cena včetně DPH částečně či úplně snížena nebo zvýšena přesně podle účinnosti příslušné změny zákona č. 235/2004 Sb., o dani přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů. 2. POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Vymezení požadavků zadavatele na prokázání splnění profesní způsobilosti: Splnění profesní způsobilosti prokáže dodavatel, který předloží: Profesní způsobilost: a) výpis z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence; b) doklad, že je oprávněn podnikat v rozsahu odpovídajícímu předmětu veřejné zakázky. Způsob prokázání splnění Výpis z obchodního rejstříku nebo výpis z jiné obdobné evidence, pokud jiný právní předpis zápis do takové evidence vyžaduje Doklad o oprávnění k podnikání dle 10 odst. 3 písm. a) zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání, tj. výpis ze živnostenského rejstříku dodavatel doloží minimálně živnostenské oprávnění pro: Oprava silničních vozidel Zadavatel uzná za průkaz podnikatelského oprávnění v požadovaném oboru aktuální výpis z živnostenského rejstříku nebo dosud platný živnostenský list či listy dokládající oprávnění dodavatele k podnikání v oboru (či oborech), který bude zadavatelem požadovanému oboru obsahově odpovídat (jedná se zejména o živnostenské listy vydané za dříve platné/účinné právní úpravy). Pokud zadavatel vyžaduje předložení dokladu a dodavatel není z důvodu, který mu nelze přičítat, schopen předložit požadovaný doklad, je oprávněn předložit jiný rovnocenný doklad. Strana 4 (celkem 7)

5 Pokud dodavatel není schopen prokázat splnění profesní kvalifikace požadované zadavatelem v plném rozsahu, je oprávněn prokázat splnění kvalifikace v chybějícím rozsahu prostřednictvím poddodavatele. Podmínky společné pro prokazování kvalifikace: Doklady k prokázání splnění kvalifikace předkládají v nabídkách v kopiích. Doklady prokazující profesní způsobilost (výpis z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence) musí prokazovat splnění požadovaného kritéria způsobilosti nejpozději v době 3 měsíců přede dnem zahájení výběrového řízení. Dodavatel může nahradit požadované doklady jednotným evropským osvědčením pro veřejné zakázky. Dodavatel může k prokázání kvalifikace předložit výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, přičemž tento výpis dle 228 odst. 1 zákona nahrazuje doklady prokazující profesní způsobilost v tom rozsahu, v jakém údaje ve výpisu ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů prokazují splnění kritérií profesní způsobilosti. Dodavatel dále může k prokázání kvalifikace předložit platný certifikát vydaný v rámci schváleného systému certifikovaných dodavatelů ve smyslu 234 odst. 1 zákona, přičemž se má za to, že dodavatel je kvalifikovaný v rozsahu uvedeném na certifikátu. Neprokáže-li účastník profesní způsobilost, nebo uvede neúplné či nepravdivé informace, bude být z účasti ve výběrovém řízení vyloučen. 3. POŽADAVKY NA ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídkové ceny: Účastník stanoví nabídkovou cenu jako celkovou nejvýše přípustnou cenu za vymezený předmět veřejné zakázky v souladu s touto ZD, a to absolutní částkou v české měně. Nabídková cena bude uvedena v členění: nabídková cena bez DPH, samostatně vyčíslené DPH platné v České republice ke dni podání nabídky a nabídková cena včetně DPH. Celková nabídková cena bude, ve výše popsaném členění, uvedena na krycím listu nabídky (viz příloha č. 1 ZD). Podkladem pro stanovení nabídkové ceny je cenová tabulka přehledu servisních úkonů, které jsou nedílnou součástí této Zadávací dokumentace (příloha č. 2 ZD). Účastník provede ocenění podle uvedené modelové situace. Pro mechanické práce je stanovena zadavatelem max. přípustná cena/hod. ve výši 580,- Kč bez DPH. Oceněné tabulky přehledu servisních úkonů (nabídkové ceny) se následně stanou přílohou Servisní smlouvy. Počet hodin a počet úkonů uvedených v příloze č. 2 ZD za 48 měsíců je stanoven pro účely hodnocení zakázky modelově. Zadavatel si vyhrazuje právo tyto počty nedočerpat či přečerpat. 4. DALŠÍ POŽADAVKY NA ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY A JEJÍ DORUČENÍ Nabídky budou podány v českém jazyce v jednom písemném vyhotovení v originále. Nabídka bude zadavateli doručena v uzavřené obálce označené názvem veřejné zakázky Servis silničních vozidel a heslem NEOTVÍRAT. Na obálce bude rovněž uvedena adresa dodavatele, na niž je možné zaslat oznámení o pozdním doručení nabídky. Způsob podání nabídek: Prostřednictvím osoby, která provádí přepravu zásilek (kurýrní služba), nebo prostřednictvím držitele poštovní Strana 5 (celkem 7)

6 licence nebo osobním předáním v místě pro podání nabídek, Osobní příjem nabídek proběhne pouze pondělí a ve středu od 8:00 hod. do 11:30 hod. a od 13:00 hod. do 17:00 hod. Nabídky budou podány na: Obec Kněžmost, Na Rynku 51, Kněžmost Kontaktní osoba pro příjem nabídek: Podatelna: Michaela Kastnerová tel.č , michaela.kastnerova@knezmost.cz Nabídka bude zpracována dle formálních, technických a smluvních požadavků zadavatele uvedených v této zadávací dokumentaci. Nabídka i veškeré další doklady požadované zadávacími podmínkami musí být předloženy v českém jazyce, pokud jsou vydány v jiném jazyce, musí být předložen jejich úředně ověřený překlad do českého jazyka. Nabídka musí být datována a na krycím listu podepsána účastníkem, resp. osobou oprávněnou k zastupování statutárního orgánu účastníka v souladu se způsobem podepisování za společnost uvedeném v obchodním rejstříku, příp. osobou zmocněnou k takovému úkonu, v takovém případě doloží účastník v nabídce kopii platné plné moci. Účastníci jsou povinni strukturovat svou nabídku následujícím způsobem: a) krycí list nabídky podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za účastníka (příloha č. 1 ZD) b) doklady k prokázání splnění profesní způsobilosti v rozsahu požadovaném zadavatelem prostá kopie, c) Vyplněnou cenovou tabulku přehledu servisních úkonů (příloha č. 2 ZD) podepsanou osobou oprávněnou jednat jménem či za účastníka d) Doplněný návrh Servisní smlouvy (příloha č. 3 ZD) podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za u účastníka e) plnou moc či pověření pro osobu(y) podepisující doklady v nabídce, pokud dokumenty nepodepisuje statutární orgán účastníka, f) případné další dokumenty 5. ZPŮSOB HODNOCENÍ NABÍDEK Všechny v řádné lhůtě doručené nabídky, které budou podány kvalifikovanými účastníky a budou zpracovány v souladu se zadávacími podmínkami, budou posouzeny a hodnoceny. Základním hodnotícím kriteriem při splnění všech dalších požadavků je výše celkové nabídkové ceny bez DPH ve vyplněné cenové tabulce přehledu servisních úkonů v příloze č. 2 ZD. Hodnocení nabídek bude provedeno takto: hodnotící komise stanoví pořadí nabídek podle výše nabídkové ceny bez DPH. 6. POŽADAVKY NA VARIANTY NABÍDEK Zadavatel nepřipouští varianty nabídek. Strana 6 (celkem 7)

7 7. ČASOVÉ LIMITY Lhůta pro podání nabídek končí dne do 09,00 hod Lhůta a místo otevírání nabídek Otevírání nabídek se uskuteční v sídle zadavatele dne v 09,05 hod. v zasedací místnosti a bude neveřejné. 8. VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel poskytne vysvětlení k zadávací dokumentaci pouze na základě písemné žádosti. Písemné žádosti mohou účastníci zasílat buď elektronicky na kontakt: jarmila.soldatova@gmail.com nebo poštou na adresu zadavatele, a to ve lhůtě alespoň 4 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Ze žádosti musí být zřejmé, jakou informaci účastník požaduje. Odpověď bude zaslána všem osloveným dodavatelům elektronicky a zveřejněna na webové stránce zadavatele. Zadavatel může dodavatelům odeslat/zveřejnit vysvětlení zadávací dokumentace i z vlastního podnětu. Zároveň může ve lhůtě pro podání nabídek odeslat změnu nebo doplnění zadávací dokumentace. 9. OSTATNÍ Zadavatel si vyhrazuje právo ponechat podané nabídky, a to i po skončení výběrového řízení. Účastníci výběrového řízení nemají nárok na úhradu nákladů spojených s účastí v řízení. Zadavatel si vyhrazuje právo ověřit informace obsažené v nabídce účastníka u třetích osob. Zadavatel si vyhrazuje právo odmítnout všechny předložené nabídky, právo zrušit veřejnou zakázku malého rozsahu a právo neuzavřít smlouvu se žádným z účastníků. Přílohy č. 1 krycí list nabídky č. 2 cenová tabulka přehledu servisních úkonů č. 3 návrh Servisní smlouvy V Kněžmostě dne Ing. Adam Pospíšil, jednatel Strana 7 (celkem 7)

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: 3. Etapa Protipovodňová zeď Domov Svojšice č.1

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Lomnici nad Popelkou

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Lomnici nad Popelkou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu ve smyslu 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů. Název veřejné zakázky: Vybavení šaten Základní

Více

Zajištění záručního a pozáručního servisu služebních vozů Škoda užívaných SFŽP ČR v Praze

Zajištění záručního a pozáručního servisu služebních vozů Škoda užívaných SFŽP ČR v Praze Kontaktní osoba: Radim Ševčík, Barbora Maříková Tel./fax: 267 994 153, 267 994 163 E-mail: zakazky@sfzp.cz Č. j.: SFZP 082459/2015 Č. VZ: 01/2015 Systémové č. VZ: P15V00000756 Datum: 26. 5. 2015 ZADÁVACÍ

Více

Název veřejné zakázky: Výstavba chodníku - Stružinec

Název veřejné zakázky: Výstavba chodníku - Stružinec Výzva k podání nabídky Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) s výjimkou ustanovení 6 odst. 1 zákona Název veřejné

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Michaela Čermáková Dne: 08.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2017/OŽP k předkládání nabídek v rámci zadávacího

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 07.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 9/2016/KTÚ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 27.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2017/OSVŠ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

Obec Bělkovice-Lašťany

Obec Bělkovice-Lašťany VÝZVA - OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ MIMO ZÁKON Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) V PLATNÉM ZNĚNÍ 1. NÁZEV ZAKÁZKY Název zakázky:

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 28.05.2018 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2018/OSČD k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky.

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. SANTÉ centrum ambulantních a pobytových sociálních služeb příspěvková organizace Tajovského 1156/1, 736 01 Havířov-Podlesí VÁŠ DOPIS ZN.: ZE D: NAŠE ZN.: PO/ / 2018 VYŘIZUJE: Mgr. Rosová Michaela TEL:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, SOBĚSLAV, WILSONOVA 405 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výběrové řízení není realizováno dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Výběrové řízení je realizováno

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto výběrovém řízení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Odstranění nánosů sedimentu Poldr č. 3 Nad koupalištěm Sendražice Identifikace zadavatele: Název: Obec Sendražice Sídlo:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU s názvem 03/17/B/SP/OM/Ad,, Oprava volného bytu č.3 na ul.vaškova 2626/21 v Moravské- Ostravě zadávaná jako zakázka malého rozsahu v souladu s ust. 27,31

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Oprava zpevnění ploch v zahradě družiny ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na služby Odborné ošetření stromů Zadávané dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel veřejné zakázky Technické

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Projektová dokumentace Oprava zařízení na ohřev teplé vody vč. řídícího systému na kotelně polikliniky Bučovice Identifikace

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 12.04.2018 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2018/KTÚ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Parkoviště nad kinem

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Parkoviště nad kinem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Parkoviště nad kinem Identifikace zadavatele: Název: Město Bučovice Sídlo: Jiráskova 502, 685 01 Bučovice Jednající:

Více

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 27 v návaznosti na 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, při kterém zadavatel

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 16/2016 vydaného Radou města Přerova, Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem Číslo veřejné zakázky dle evidence zadavatele: VZ 1171 Zadavatel: Povodí Odry, státní podnik Varenská 3101/49, Moravská Ostrava,

Více

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí Obec Hosty Hosty 84 37501 Týn nad Vltavou IČO: 00581348 Adr. datové schránky: ijbamr6 Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE D: NAŠE Č. j.: NAŠE Sp. zn.: ORG/75203/Krs/2017 POČET LISTŮ DOPISU: 5 VYŘIZUJE: TEL: FAX: E-MAIL:

Více

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766 MATEŘSKÁ ŠKOLA KORÁLEK, Praha 9 Černý Most, Bobkova 766 Bobkova 766, Praha 9 Černý Most, 198 00, Tel.: +420 281 918 535, reditelna@mskoralekpraha.cz, http://www.mskoralekpraha.cz/ IČ: 70884501 VÝZVA PRO

Více

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky, zadávanou podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) s názvem Výměna copilitů ve

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Administrace nadlimitní VZ na likvidaci odpadů formou elektronické aukce Druh veřejné zakázky: veřejná zakázka malého rozsahu na služby Identifikační údaje veřejných

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce dětského hřiště ZŠ Vojtěcha Kováře, Rumburk

Veřejná zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce dětského hřiště ZŠ Vojtěcha Kováře, Rumburk Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: zastoupený: Město Rumburk, Tř. 9. května 1366/48, 40801 Rumburk IČ: 00261602, DIČ: CZ00261602 Darkem Švábem, místostarostou města Vyzývá uchazeče k předložení

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE DNE: NAŠE Č. j.: NAŠE Sp. zn.: OSRM/11020/2016 POČET LISTŮ DOPISU: 6 VYŘIZUJE: Ing. Krejčová TEL:

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Dodání herních prvků a jejich montáž na hřištích v Kroměříži a místních částech VZMR/2018/2/1 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název projektu: Registrační číslo: Pořízení automobilů pro terénní služby Ledax o.p.s. 013D312005402 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Dětské hřiště a sportoviště v ulici Bedřicha Zelinky VZMR/2019/2/2 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název:

Více

Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Strnady 136, 252 02 Jíloviště Pošta pro doručování korespondence: 156 00 Praha 5 Zbraslav

Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Strnady 136, 252 02 Jíloviště Pošta pro doručování korespondence: 156 00 Praha 5 Zbraslav Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Terénní automobil Útvar ekologie č.j.: 41/000575/VULHM/2015 Strnady dne 7. 9. 2015 V souladu s podmínkami zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE DNE: NAŠE Č. j.: NAŠE Sp. zn.: OSV/12476/2017 POČET LISTŮ DOPISU: 3 VYŘIZUJE: Kácalová, Bc. TEL:

Více

Adresát. Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce s názvem Rekonstrukce venkovního sportovního hřiště

Adresát. Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce s názvem Rekonstrukce venkovního sportovního hřiště Adresát Datum: 04.06.2015 Evidenční číslo: /2015 Číslo jednací: VZ-216/2015 Vyřizuje/linka: Jiří Konvalinka/411152001 E-mail: reditel@odbornaskola.cz Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 9/2012 vydaného Radou města Přerova Název zakázky: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních pomůcek pro Základní

Více

Výroba barevného nábytku do tříd MŠ Paculova

Výroba barevného nábytku do tříd MŠ Paculova Mateřská škola Praha 9 Černý Most, Paculova 1115, příspěvková organizace ms.paculova@volny.cz, http: //www.mspaculova.cz/ VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

"Rumburk - rekonstrukce povrchů místních komunikací"

Rumburk - rekonstrukce povrchů místních komunikací Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: zastoupený: Město Rumburk, se sídlem Tř. 9. května 1366/48, 40801 Rumburk IČ: 00261602, DIČ: CZ00261602 p. Darkem Švábem, místostarostou města Vyzývá uchazeče

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZŠ Hustopeče, Nádražní 4, okres Břeclav, příspěvková organizace, Nádražní 4, 69301 Hustopeče se sídlem Nádražní 4, 693 01 Hustopeče, jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 19.07.2018 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2018/JSDH k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ OTEVŘENÁ VÝZVA

DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ OTEVŘENÁ VÝZVA DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ Zadávání zakázek mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Parkovací dům Havlíčkova 1 Číslo zakázky: Forma zadání: VZMR/2017/3/09 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Zateplení Obecního úřadu - Hradištko Druh veřejné zakázky: veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce Předpokládaná cena veřejné zakázky: 958 981,-Kč bez

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. "Demolice budovy A - UP Bučovice "

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Demolice budovy A - UP Bučovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU "Demolice budovy A - UP Bučovice " Identifikace zadavatele: Název: Město Bučovice Sídlo: Jiráskova 502, 685 01 Bučovice

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Vodovod a kanalizace Sobíňov - Hlína Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce zadaná mimo režim zákona

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, Český Krumlov

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, Český Krumlov MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU mimo režim zákona 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek a podle Pravidel

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY pro vyhlášenou veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce a dodávku mobiliáře V Rýmařově 11.9.2013 ÚPRAVA ZASTÁVEK A PLOCH RÝMAŘOVSKO Zadavatel

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Licence Microsoft Access 2019 NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 1/2016 Název zakázky: Výměna oken v objektu ZŠ Školní 5, MŠ Weberova 16, Děčín Předmět zakázky: Vyměněno bude 19 sestav oken oddělenými výplněmi v budově ZŠ Školní

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle zákona č.

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název zakázky: Klecová technologie pro chov slepic Předmět zakázky: Dodávka Datum vyhlášení 24.06.2014 zakázky: Název/ obchodní Mendelova univerzita v Brně firma zadavatele:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. "Úlehla - pravá, Bučovice" - nová výzva

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Úlehla - pravá, Bučovice - nová výzva ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU "Úlehla - pravá, Bučovice" - nová výzva Identifikace zadavatele: Název: Město Bučovice Sídlo: Jiráskova 502, 685 01 Bučovice

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů Příloha: XX Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů Datum zveřejnění: 4.8.2014 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Dodávka osobních

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem Číslo veřejné zakázky dle evidence zadavatele: VZ 1061 Zadavatel: Povodí Odry, státní podnik Varenská 3101/49, Moravská Ostrava,

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,oprava prostor po havárii vody, na adrese Na Košince 1, k.ú, Libeň, Praha 8" Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR")

Více

VÝZVA. zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

VÝZVA. zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu VÝZVA zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Flotilové pojištění zákonné odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidel a pracovních strojů pro město Nové Město nad Metují

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace. Zadavatel:

Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace. Zadavatel: Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby dle pokynů pro zadávání veřejných zakázek ROP NUTS II Severovýchod Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Ve Špindlerově Mlýně dne 15.02.2012

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu s 38 a 12 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel: Obec České Meziříčí zastoupený panem Josefem Panenkou Boženy Němcové 61 517

Více

2. ZADAVATEL - IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Plzeň 2015, zapsaný ústav Presslova 2992/14, Plzeň IČO: Ing. Jiřím Suchánkem, ředitelem

2. ZADAVATEL - IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Plzeň 2015, zapsaný ústav Presslova 2992/14, Plzeň IČO: Ing. Jiřím Suchánkem, ředitelem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále též jako VZMR ) je zadávána dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ

Více

Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky zadávané v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek s názvem Dodávka dopravních automobilů pro

Více

Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení na stavební práce Název zakázky: Stavební úpravy sportovního hřiště Zadavatel Martínkov 29, 675 44 Martínkov IČ: 00378151 Tato

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Preambule: Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu 27, zákona 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále Zákon). Je zadávána postupem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VZMR/01/OKH/2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY veřejné zakázky malého rozsahu ZÁZNAM TISKOVÝCH KONFERENCÍ A TVORBA REPORTÁŽÍ AKCE DEN S HEJTMANEM 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. ZÁKLADNÍ ÚDAJE

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE jedná se o zadávací řízení zadávané postupem mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, pro výběr zhotovitele veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce zveřejněnou

Více

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky, zadávanou podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) s názvem Natěračské a malířské

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Oprava chodníku na ulici Gorkého, Kroměříž úsek 3,6,7 Číslo zakázky: Forma zadání: VZMR/2018/2/10 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele:

Více

VÝZVA SE ZADÁVACÍMI PODMÍNKAMI K PODÁNÍ NABÍDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA SE ZADÁVACÍMI PODMÍNKAMI K PODÁNÍ NABÍDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU VÝZVA SE ZADÁVACÍMI PODMÍNKAMI K PODÁNÍ NABÍDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU 1. Zadavatel veřejné zakázky: Subjekt Město Nalžovské Hory se sídlem Nalžovské Hory 104/1, 341 01 Horažďovice IČ, DIČ IČ: 00255866,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE název: Obec Střílky právní forma zadavatele: obec sídlo: Koryčanská

Více

VÝZVA SE ZADÁVACÍMI PODMÍNKAMI K PODÁNÍ NABÍDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA SE ZADÁVACÍMI PODMÍNKAMI K PODÁNÍ NABÍDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU VÝZVA SE ZADÁVACÍMI PODMÍNKAMI K PODÁNÍ NABÍDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU 1. Zadavatel veřejné zakázky: Subjekt IČ, DIČ Obec Pačejov se sídlem Pačejov nádraží 199, 341 01 Horažďovice IČ: 00255963, DIČ: CZ00255963

Více

*HZSPX0048MGY* HZSPX0048MGY

*HZSPX0048MGY* HZSPX0048MGY Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň *HZSPX0048MGY* HZSPX0048MGY Číslo jednací: Datum: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet listů: Přílohy: HSPM-

Více

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Zadávací dokumentace (ZD) je vypracována jako podklad pro podání nabídek dodavatelů v rámci výběrového řízení na veřejnou

Více

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zálohovací software NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: Ing. Jitka Pechová / ORM TELEFON: 556 879 661 E-MAIL: jitka.pechova@koprivnice.cz E-ZAK DATUM: Oznámení

Více

MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY PRAHA 1, KARMELITSKÁ 7

MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY PRAHA 1, KARMELITSKÁ 7 MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY 118 12 PRAHA 1, KARMELITSKÁ 7 VÁŠ DOPIS ZNAČKY / ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE PRAHA čj.:5 662/09-13 Kovrzek/1.412 2.4.2009 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou

Více

Výzva k podání nabídek na podlimitní veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek na podlimitní veřejnou zakázku Výzva k podání nabídek na podlimitní veřejnou zakázku Název zakázky: Servisní smlouva na provádění údržby klimatizačních systémů Mendelovy univerzity v Brně v areálu Brno Černá Pole Předmět zakázky: služba

Více

Dodávka posypové soli pro rok 2013

Dodávka posypové soli pro rok 2013 pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Dodávka posypové soli pro rok 2013 Zadavatel: Služby Města Veselí nad Moravou, se sídlem: Blatnická 1551, 698 01 Veselí nad Moravou IČ: 46 936 777 Zastoupený:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o zadávání veřejných zakázek 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele:

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko MUHLX008DNQ3 Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Odbor investic a městského majetku Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: 29740/2017/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta:

Více

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ ÚČINNÉM KE DNI ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ (dále jen zákon ) Zadávací dokumentace je

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Pořízení kompostérů pro obec Malenovice Dodávky 39234000-1

Více