Představení společnosti Charouz Racing System s.r.o.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Představení společnosti Charouz Racing System s.r.o."

Transkript

1 Představení společnosti Charouz Racing System s.r.o.

2 O SPOLEČNOSTI Charouz Racing System je závodní tým s bohatými zkušenostmi z českých a světových okruhových závodů a rally. V automobilových závodech působí již více než dvě desítky let. Během této doby si vybudoval pověst vysoce profesionálního týmu, který sbíral a sbírá úspěchy v mnoha disciplínách motoristického sportu. Le Mans Series a 24 hodin Le Mans - v letech , tedy v době spolupráce s továrními týmy Aston Martin Racing a Lola, patřil tým Charouz Racing System ke špičce královské kategorie LMP1 mezi vozy poháněnými benzinovými motory. V roce 2009 se prosadil na absolutní vrchol vítězstvím v Le Mans Series a čtvrtým místem v závodě 24 hodin Le Mans. Charouz Racing System dlouhodobě a úspěšně působí také v českém šampionátu v závodech cestovních automobilů na okruzích. Od roku 2002 úspěšně spolupracuje se značkou Mercedes-Benz a do MMČR v závodech automobilů na okruzích nasazuje vozy Mercedes-Benz DTM. V letech tým Charouz Racing System a jezdci s ním spolupracující vybojovali v MMČR v závodech automobilů na okruzích 25 mistrovských titulů. Charouz Racing System sbírá úspěchy také v českých i mezinárodních automobilových soutěžích. V letech připravoval vítězné vozy Ford Focus WRC a Mitsubishi Lancer Evo IX do MMČR v rally a MČR ve sprintrally. Jezdci spolupracující s CHRS získali 6 titulů Mezinárodních mistrů ČR v rally a 3 tituly Mistrů ČR v rally. V sezoně 2009 CHRS rozvíjel projekt Mitsubishi Lancer CNG v ČR a připravoval vozy pro dva starty ve World Rally Championship. V roce 2010 poprvé spojila česká stáj své síly s lucemburskou společností Gravity Sport Management, která pomáhá mladým a talentovaným jezdcům. Společně obě firmy zanechaly viditelnou stopu v šampionátech Auto GP, FIA GT3, Lamborghini Super Trofeo a v neposlední řadě ve Světové sérii Renault.

3 OKRUHOVÉ ZÁVODY MMČR V ZÁVODECH AUTOMOBILŮ NA OKRUZÍCH V roce 2011 nasazoval Charouz Racing System pod hlavičkou týmu Gravity-Charouz Racing do Mezinárodního mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích Divize 4 vůz Mercedes-Benz C-Klasse AMG DTM, za jehož volant usedl Tomáš Kostka. V průběhu roku doplnili druhý vůz české stáje Štefan Rosina a Filip Sládečka. Tomáš Kostka proměnil svých deset startů v deset vítězství a již s předstihem dvou podniků si v konečné klasifikaci Divize 4 zajistil triumf v Mezinárodním mistrovství ČR Divize 4 a titul ve sprint závodech. Charouz Racing System zajišťoval rovněž přípravu vozů Mercedes-Benz SLS AMG GT3 do Mezinárodního mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích Divize 4, s nimiž se vybraných závodů zúčastnili Jan Šťovíček a Milan Urban.

4 OKRUHOVÉ ZÁVODY WORLD SERIES BY RENAULT V roce 2011 vstoupil do Světové série Renault - Formule Renault 3.5 Charouz Racing System pod hlavičkou Gravity-Charouz Racing. Podíl českého týmu se v závěru sezóny rozrostl z technického zajištění stáje na přípravu závodní techniky, čemuž začala odpovídat také vzestupná tendence výsledků. Společně s českým týmem Charouz Racing System vstoupila do Světové série Renault společnost Gravity Sport Management. Do své premiérové sezóny nasadil tým Gravity-Charouz Racing dva monoposty v oficiálních černo-zlatých barvách týmu Lotus Renault GP. Za jejich volanty usedli Brendon Hartley a Jan Charouz. Novozélandský jezdec získal celkem tři umístění na stupních vítězů, a to v Monaku, Paul Ricard a Barceloně. Hartley v celkové klasifikaci skončil na sedmém místě. Stejnou pozici vybojovala také česko-lucemburská stáj v hodnocení týmů. Nejlepším umístěním Jana Charouze jsou dvě osmá místa z Barcelony a Spa-Francorchamps. Do druhé sezóny nastoupí česká stáj Charouz Racing System a lucemburská společnost Gravity Sport Management pod hlavičkou týmu Lotus s novou jezdeckou sestavou ve složení Richie Stanaway a Marco Sorensen, kteří se zúčastnili posezónních testů Světové série Renault. Sorensen ovládl testy v Barceloně, Stanaway zajel nejrychlejší čas na Motorlandu Aragon.

5 OKRUHOVÉ ZÁVODY FIA GT3 CHAMPIONSHIP Český tým Charouz Racing System a německá automobilka Mercedes-Benz dosáhli v Mezinárodním mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruzích neuvěřitelných úspěchů. V celkovém počtu 232 odjetých závodů se vozy s třícípou hvězdou ve znaku radovaly ze 160 vítězství, což napomohlo k zisku 25 titulů. Charouz Racing System premiérově nasadil v sezóně 2011 dva zbrusu nové vozy Mercedes-Benz SLS AMG GT3 do evropského šampionátu FIA GT3 Championship pod hlavičkou Gravity-Charouz Racing. Za volanty stříbrných šípů se vystřídali jezdci Tomáš Kostka, Jarek Janiš, Štefan Rosina, Leonid Machitski, Jakub Knoll a Jan Šťovíček. Nejlepšího výsledku tým dosáhl na okruhu Slovakia Ring, který nahradil v kalendáři ruský podnik Smolensk. Jezdecké duo Jarek Janiš Leonid Machitski dojelo ve druhém víkendovém závodě na vynikající druhé příčce. Tým Charouz Racing System ve spolupráci s týmem Heico Motorsport nasazoval v rámci evropského šampionátu vozů GT3 také pátého jezdce hájícího barvy českého týmu Filipa Sládečku, jenž se za volantem bílého speciálu střídal s Patrickem Hirschem. Slovenský jezdec získal v celkové klasifikaci 15. místo, když jeho nejlepším umístěním byla tři pátá místa. Pro rok 2012 se spolupráce týmu Charouz Racing System a německé stáje Heico Motorsport zase o něco více prohloubí. Pod hlavičkou Heico-Charouz Team nasadí obě výše zmíněné společnosti do evropského šampionátu vozů GT3 dva vozy Mercedes-Benz SLS AMG GT3. Tým Gravity-Charouz Racing nově v roce 2012 vstoupí do německého šampionátu vozů specifikace GT3 ADAC GT Masters s jedním speciálem Mercedes-Benz SLS AMG GT3.

6 OKRUHOVÉ ZÁVODY LAMBORGHINI SUPER TROFEO V sezoně 2009 nastoupil Charouz Racing System do premiérového ročníku Lamborghini Super Trofeo pod hlavičkou týmu Lamborghini Racing Eastern Europe. V sezóně 2010 startovali s vozy Lamborghini Gallardo LP560-4 týmu Charouz- Gravity Racing v rámci projektu Lamborghini Super Trofeo špičkoví čeští jezdci Jarek Janiš, Erik Janiš a Adam Lacko spolu s gentlemen drivers. Jarek Janiš obsadil v konečné klasifikaci profesionálních jezdců páté místo, Jan Šťovíček v rámci gentlemen drivers pak pozici šestou. V hodnocení týmů patřilo stáji Charouz-Gravity Racing sedmé místo. V roce 2011 nasadil tým Gravity-Charouz Racing do seriálu Lamborghini Super Trofeo trojici vozů Lamborghini Gallardo LP Tým dosáhl na třináct pódiových umístění, z čehož pětkrát zvítězil. O vítězství se postaraly posádky ve složení Gerhard Tweraser, Filip Sládečka a Erik Janiš, Jakub Knoll. Stáj Gravity-Charouz Racing získala v konečném hodnocení týmů druhou pozici. Mezi profesionálními jezdci se nejvýše umístil Erik Janiš, který skončil třetí. Mezi gentlemen drivers nejvíce bodů nasbíral Gerhard Tweraser, když skončil taktéž třetí.

7 RALLY ZÁVODY Tým Charouz Racing System připravoval jedny z prvních vozů specifikace WRC u nás; v letech 2001 až 2005 startoval s vozy Ford Focus WRC, na jejichž přípravě úzce spolupracoval s britskou společností M-Sport, která zajišťuje starty továrních vozů Ford v mistrovství světa v rally. V roce 2009 tým Charouz racing System připravoval vůz Mitsubishi Lancer EVO IX pro Martina Semeráda, který se premiérově účastnil vybraných podniků mistrovství světa v rally v kategorii P-WRC. V této sezóně se Charouz Racing System stal prvním týmem v České republice, který představil na závodních tratích vůz Mitsubishi Lancer EVO IX CNG na zemní plyn. Stal se tak průkopníkem nové ekologické technologie a jasně demonstroval možnosti vozu s alternativním pohonem. Do sezony 2010 a 2011 vstoupil s vozem Mitsubishi Lancer Evo IX připravovaným v týmových dílnách na Žebráku znovu Václav Pech, který s klasickým produkčním vozem od počátku sezony čelil silným speciálům kategorie S2000 a znovu se prosadil na příčky nejvyšší, když v konečném hodnocení skončil v roce 2010 na druhém místě, o rok později na místě třetím. Mezi produkčními vozy Pech s Uhlem jasně dominovali. Pro letošní sezónu se partnerství týmu Charouz Racing System s automobilkou Lotus promítne také v rally. Český tým nasadí novou zbraň britské automobilky Lotus Exige R-GT v českém mezinárodním mistrovství v rally a sprintrally. Za volant GT speciálu určeného pro rally usedne mladý a talentovaný jezdec Martin Semerád, který má zkušenosti také z mistrovství světa v rally. Do slovenského mistrovství v rally nasadí Charouz Racing System Lotus Exige R-GT se zkušeným jezdcem Igorem Drotárem.

8 MUZEUM SPORTOVNÍCH VOZŮ Charouz Racing System spolupracuje s Muzeem sportovních vozů v Lánech, které vystavuje kolem stovky plně funkčních exponátů závodních a sportovních vozů. Pro veřejnost bylo otevřeno v říjnu Tuto jedinou sbírku svého druhu v České republice tvoří vozy s daty výroby od počátku motorismu přes 20. století až po současnost. Mezi nejstarší patří Ford T, který byl vyroben v roce K vidění jsou také modernější okruhové a soutěžní speciály. Velkým lákadlem jsou vozy Formule 1, s nimiž jezdil Tomáš Enge, tedy monoposty týmů Prost a Jordan nebo formule americké série IRL. V muzeu jsou k vidění i další závodní klenoty. Například Ford Escort RS Cosworth, s nímž Antonín Charouz startoval ve slavném závodě do vrchu na Pikes Peak, Aero Minor, který se zúčastnil slavné čtyřiadvacetihodinovky v Le Mans, soutěžní vozy Renault Alpine A110, Renault R5, Lancia Stratos, ale také třeba motocykl Honda 125 ccm, s nímž v mistrovství světa startoval Jaroslav Huleš. Některé vozy se po krátkém odpočinku v muzeu vrátily na delší dobu zpět na závodní tratě, jiné se během sportovní sezóny účastní různých sportovních akcí pro veterány. V areálu se nachází také příjemná restaurace a hotel. Více informací naleznete na webových stránkách muzea

9 SLUŽBY A PRONÁJMY Agentura BPA sport marketing ve spolupráci s Charouz Racing System nabízí komplexní organizační zajištění klientského dne (jízdy v předváděcím voze DTM, v dvousedadlové formuli, V.I.P. salónek s kompletním zajištěním...), ale také například autogramiádu smluvních jezdců BPA, pronájem replik a simulátorů (Formule 1, formule IRL...), stejně jako zajištění vstupenek a hospitality na nejvýznamnější závody světového motoristického sportu. Partneři týmu Charouz Racing System Společnost BPA sport marketing je dlouhodobým exkluzivním reklamním a marketingovým partnerem Charouz Racing System. Prostřednictvím spolupráce s Charouz Racing System společnost BPA sport marketing zajišťuje reklamní a marketingovou podporu závodních týmů Gravity-Charouz Racing v šampionátech World Series by Renault, FIA GT3 Championship, Lamborghini Super Trofeo a v Mezinárodním mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích. BPA sport marketing zastupuje přední české závodní jezdce. Tomáš Enge a Jan Charouz dosahují již od svých začátků špičkových výsledků. V sezoně 2009 se dokonce stali vítězi Le Mans Series a v závodě 24 hodin Le Mans obsadili skvělé čtvrté místo. Tomáš Enge se stal historicky prvním Čechem ve Formuli 1. Jan Charouz jej následoval o deset let později, když se zúčastnil prvního volného tréninku VC Brazílie Více na: V roce 2008 společnost BPA sport marketing zahájila vysílání vlastní satelitní a kabelové televize SPORT 5, zaměřené na motoristický sport a motorismus. Více na: Společnost BPA sport marketing zajišťuje také nákup reklamního prostoru v širokém spektru médií od televizí, rádií, přes tištěná média po velkoplošné obrazovky a billboardy. Dlouholetým partnerem týmu Charouz Racing System je společnost Motorsport, dodavatel speciálních závodních dílů a vybavení a závodních pneumatik. Více na:

10 SIMULÁTOR Společnost Charouz Racing Systém s.r.o. vlastní závodní simulátor BPS 4.8 (Base Performance Simulator 4.8), který provozuje ve spolupráci se společností BPA sport marketing. Anglický výrobce těchto závodních simulátorů, firma BPS, vyvíjí a distribuuje zároveň několik verzí závodních simulátorů, přičemž verze 4.8 je nejdokonalejší a je přímo předurčena pro trénink profesionálních závodních pilotů. Více na:

11 HISTORIE Charouz Racing System byl založen v roce 1985, jeho hlavní náplní byly přestavby automobilů na závodní vozy a jejich servis. Tým se v osmdesátých letech minulého století velmi úspěšně účastnil Evropského okruhového mistrovství divize 1600 s Toyotou Corolla. Kolem roku 1992 dostal Charouz Racing System pověření postavit třicítku vozů pro pohárové seriály Fordu (Fiesta, Escort RS 2000 a Puma). Charouz Racing System má obrovské zkušenosti také se stavbou soutěžních vozů - Ford Sierra a Escort Cosworth, Ford Focus WRC, Ford Escort Kit Car Evo II. V současné době se tým zaměřuje na přípravu rally vozů Mitsubishi Lancer EVO IX a Lotus Exige R-GT. Vedle soutěží a okruhových závodů se tým Charouz Racing System představil také v evropských závodech do vrchu a v legendárním americkém Pikes Peak. V posledních sezonách soustředil Charouz Racing System své síly na vytrvalostní závody sportovních vozů v rámci Le Mans Series a závodu 24 hodin Le Mans. S novým uzavřeným prototypem Lola Aston Martin vybojoval v šampionátu senzační vítězství v absolutní klasifikaci. V průběhu celé sezóny a také ve 24 hodin Le Mans, kde skončil na fantastickém čtvrtém místě, byl co do rychlosti stabilně nejrychlejším vozem poháněným benzínovým motorem a občas se dokázal vklínit i mezi výkonnější turbodiesely. Charouz Racing System v roce 2011 pokračoval v úspěšném nasazování vozů Mercedes AMG DTM v českém šampionátu, ve kterém vyhrál většinu závodů. Úspěchy slavil také v rally, Václav Pech obsadil v početné konkurenci speciálů S2000 s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX třetí příčku v konečném hodnocení mezinárodního mistrovství české republiky v rally. Charouz Racing System sbíral v uplynulých letech úspěchy také v závodech monopostů. K vrcholům působení týmu ve formulových šampionátech patří vítězství v šampionátu F3000 Formula Masters z roku 2006, kdy česká stáj ovládla hodnocení jezdců, nováčků (oba tituly Jan Charouz) i týmů. Charouz Racing System také připravoval vozy pro český národní tým ve Světovém poháru A1 GP. Charouz Racing System technicky zajišťoval v roce 2010 čtyři monoposty týmu Charouz-Gravity Racing v seriálu Auto GP, ve kterém skončil na druhém místě v hodnocení týmů. Od roku 2011 připravuje pro Gravity- Charouz Racing monoposty do Světové série Renault 3.5, kde jako debutující tým získal tři pódiová umístění a v konečné klasifikaci týmů skončil na sedmém místě.

12 TOP VÝSLEDKY CHAROUZ RACING SYSTEM vítězství ve třídě High Performance Showroom Stock v závodě Pikes Peak (Antonín Charouz) 2002, 2003, vítězství v MMČR Rally (5x Václav Pech, v roce 2008 Roman Kresta) vítězství v MČR Sprintrally (2x Václav Pech, v roce 2006 Josef Semerád) vítězství v F3000 International Masters v hodnocení týmů (Jan Charouz, Jarek Janiš, Filip Salaquarda, Tomáš Kostka, Luiz Razia) a v hodnocení jezdců (Jan Charouz) participace na vítězství Aston Martin Racing v Le Mans Series v hodnocení týmů (Aston Martin Racing) a v hodnocení jezdců (Jan Charouz, Tomáš Enge, Stefan Mücke) Antonín Charouz v průběhu své 35leté kariéry závodního jezdce získal s týmem Charouz Racing System 43 mistrovských titulů 2011 World Series by Renault Sedmé místo Gravity-Charouz Racing v konečném hodnocení týmů FIA GT3 European Championship Jedenácté místo Gravity-Charouz Racing v konečném hodnocení týmů MMČR okruhy První místo v konečném hodnocení Divize 4 (Tomáš Kostka, Mercedes-Benz C-Klasse AMG DTM) První místo v konečném hodnocení Divize 4 sprint nad 3500 ccm (Tomáš Kostka, Mercedes-Benz C-Klasse AMG DTM) Lamborghini Super Trofeo Druhé místo týmu Gravity-Charouz Racing v konečném hodnocení týmů Třetí místo Erika Janiše v konečném hodnocení jezdců MMČR Rally Třetí místo v konečném hodnocení posádky Václav Pech Petr Uhel s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX R4

13 2010 AUTO GP Druhé místo Charouz-Gravity Racing v konečném hodnocení týmů Vítězství - Imola (Adrien Tambay) MMČR okruhy První místo v konečném hodnocení Divize 4 (Tomáš Kostka, Mercedes-Benz C AMG DTM) První místo v konečném hodnocení Divize 4 vytrvalostní nad 3500 ccm (Antonín Charouz, Tomáš Kostka, Lukas Lichtner-Hoyer, Mercedes-Benz C AMG DTM) První místo v konečném hodnocení Divize 4 sprint nad 3500 ccm (Tomáš Kostka, Mercedes- Benz C AMG DTM) První místo v konečném hodnocení Divize 4 vytrvalostní - Pohár týmů (Cars.cz Charouz Racing) Lamborghini Super Trofeo Sedmé místo Charouz-Gravity Racing v konečném hodnocení týmů MMČR Rally Druhé místo v konečném hodnocení posádky Václav Pech Petr Uhel s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX 2009 Le Mans Series 1. místo v celkovém hodnocení jezdců a týmů Lola Aston Martin LMP1 (Jan Charouz, Tomáš Enge, Stefan Mücke) 5 závodů, dvě vítězství, jedno 2. místo, dvě 3. místa 24h Le Mans 4. místo absolutně, nejrychlejší vůz poháněný benzinovým motorem Lola Aston Martin LMP1 (Jan Charouz, Tomáš Enge, Stefan Mücke) Lamborghini Super Trofeo 3. místo v hodnocení profesionálních jezdců (J. Janiš), 4. místo v hodnocení týmů MMČR okruhy 1. místo v konečném hodnocení Divize 4 (Antonín Charouz, Mercedes-Benz C AMG DTM) 1. místo v konečném hodnocení Divize 4 vytrvalostní nad 3500 ccm (Antonín Charouz, Mercedes-Benz C AMG DTM) 1. místo v konečném hodnocení Divize 4 sprint nad 3500 ccm (Antonín Charouz, Mercedes-Benz C AMG DTM) 1. místo v konečném hodnocení Divize 4 vytrvalostní - Pohár týmů (Sauto.cz Racing Team) 1. místo v konečném hodnocení Divize 4 sprint do 1400 ccm (Antonín Blažek, Volkswagen Polo)

14 MMČR rally 2. místo v konečném hodnocení šampionátu Mitsubishi Lancer Evo IX (posádka Václav Pech Petr Uhel) dvě vítězství (Šumava, Příbram), dvě 2. místa (Krumlov, Hustopeče), jedno 3. místo (Valašská rally) MČR sprintrally premiéra vozu Mitsubishi Lancer Evo IX CNG poháněného motorem na stlačený zemní plyn 4. místo absolutně na Rally Lužické hory (posádka Václav Pech Petr Uhel) 4. místo absolutně na Horácké rally Třebíč (posádka Tomáš Enge Michal Ernst) Rally Jeseníky posádka Enge Ernst jako první v ČR vyhrála s CNG vozem rychlostní zkoušku 2008 Le Mans Series 5. místo v hodnocení jezdců a týmů Lola Aston Martin (Jan Charouz, Stefan Mücke) 2. místo v závodě 1000 km Silverstone, 3. místo v závodě 1000 km Barcelony 24h Le Mans 9. místo absolutně Lola Aston Martin (Jan Charouz, Tomáš Enge, Stefan Mücke) MMČR okruhy 1. místo v konečném hodnocení Divize 4 (Tomáš Enge, Mercedes-Benz C AMG DTM) 1. místo v konečném hodnocení Divize 4 vytrvalostní nad 3500 ccm (Antonín Charouz, Tomáš Enge, Stefan Mücke, Mercedes-Benz C AMG DTM) 1. místo v konečném hodnocení Divize 4 vytrvalostní - Pohár týmů (Charouz Racing System) MMČR rally 1. místo v konečném hodnocení šampionátu Mitsubishi Lancer Evo IX (posádka Roman Kresta Petr Gross) čtyři vítězství (Valašská rally, Šumava, Český Krumlov, Bohemia), dvě 2. místa (Hustopeče, Třebíč) 2. místo v konečném hodnocení šampionátu Mitsubishi Lancer Evo IX (posádka Václav Pech Petr Uhel) čtyři vítězství (Jänner, Hustopeče, Třebíč, Příbram), dvě 2. místa (Valašská rally, Český Krumlov) MČR sprintrally 3. místo v konečném hodnocení šampionátu Mitsubishi Lancer Evo IX (posádka Josef Semerád Roman Niemetz) dvě 2. místa (Lužické hory, Tišnov), tři 3. místa (Vyškov, Jeseníky, Vsetín)

15 2007 Le Mans Series 5. místo v hodnocení týmů, 8. místo v hodnocení jezdců Lola Judd (Jan Charouz, Stefan Mücke, Alex Yoong) 2. místo v závodě 1000 km Valencie, 4. místo v závodě 1000 km Nürburgringu 24h Le Mans premiérový start Charouz Racing System ve slavném závodě 8. místo absolutně (Jan Charouz, Stefan Mücke, Alex Yoong) A1GP 5. místo ve sprintu v čínské Žuhaji (Tomáš Enge) MMČR okruhy 1. místo v konečném hodnocení Divize 4 (Antonín Charouz, Mercedes- Benz CLK AMG DTM) 1. místo v konečném hodnocení Divize 4 vytrvalostní nad 2000 ccm (Antonín Charouz, Mercedes-Benz CLK AMG DTM) 1. místo v konečném hodnocení Divize 4 sprint nad 2000 ccm (Antonín Charouz, Mercedes-Benz CLK AMG DTM) 1. místo v konečném hodnocení Divize 4 vytrvalostní - Pohár týmů (AMG M3000 Mercedes) MMČR rally 1. místo v konečném hodnocení šampionátu Mitsubishi Lancer Evo IX (posádka Václav Pech Petr Uhel) čtyři vítězství (Jänner, Šumava, Třebíč, Příbram), jedno 2. místo (Bohemia), jedno 3. místo (Barum) 3. místo v konečném hodnocení šampionátu Mitsubishi Lancer Evo IX (posádka Roman Kresta Petr Gross) dvě vítězství (Český Krumlov, Bohemia) MČR rally 1. místo v konečném hodnocení šampionátu ve skupině N4 Mitsubishi Lancer Evo IX (posádka Josef Semerád Bohuslav Ceplecha/Roman Niemetz)

16 2006 A1GP 2. místo v hlavním závodě v Brně (Tomáš Enge) 5. místo ve sprintu v Brně (Tomáš Enge) 5. místo v hlavním závodě v Sydney (Tomáš Enge) F3000 International Masters vítěz šampionátu v celkovém hodnocení jezdců (Jan Charouz) vítěz šampionátu v celkovém hodnocení nováčků (Jan Charouz) vítěz šampionátu v celkovém hodnocení týmů (Charouz Racing System Junior Team) MMČR okruhy 1. místo v konečném hodnocení Divize 4 (Antonín Charouz, Mercedes- Benz CLK AMG DTM) 1. místo v konečném hodnocení Divize 4 nad 2000 (Antonín Charouz, Mercedes-Benz CLK AMG DTM) MMČR rally 1. místo v konečném hodnocení šampionátu Mitsubishi Lancer Evo IX (posádka Václav Pech Petr Uhel) čtyři vítězství (Tatry, Bohemia, Třebíč, Příbram), dvě 2. místa (Český Krumlov, Barum) MČR sprintrally 1. místo v konečném hodnocení šampionátu Mitsubishi Lancer Evo IX (posádka Josef Semerád Bohuslav Ceplecha) čtyři vítězství (Vysočina, Hustopeče, Pačejov, Vyškov) 2005 A1GP 1. místo v hlavním závodě v Šanghaji (Tomáš Enge) 3. místo v hlavním závodě v Sepangu a ve sprintu v Dubaji (Tomáš Enge) F3000 Italia 2. místo v celkovém hodnocení šampionátu jezdců (Jarek Janiš) tři vítězství (Misano 2x, Monza), pět 2. míst (Vallelunga 2x, Brno, Magione, Monza), dvě 3. místa (Imola, Monza) MMČR okruhy 1. místo v konečném hodnocení Divize 4 (Antonín Charouz, Mercedes-Benz CLK AMG DTM) 1. místo v konečném hodnocení Divize 4 nad 2000 (Antonín Charouz, Mercedes- Benz CLK AMG DTM) 2. místo v konečném hodnocení týmů (AMG M3000 Mercedes) MMČR rally EuroOil Team, Ford Focus WRC (Vaclav Pech Petr Uhel) 1. místo absolutně MČR sprintrally EuroOil Team, Ford Focus WRC (Vaclav Pech Petr Uhel) 1. místo absolutně

17 2004 MMČR v závodech automobilů na okruzích AMG M3000 Mercedes, Mercedes-Benz CLK-DTM (Tomáš Enge, Jaroslav Janiš, Adam Lacko, Jan Charouz a další) 1. místo absolutně mezi jezci (Antonin Charouz) a mezi týmy MMČR rally EuroOil Team, Ford Focus WRC (Vaclav Pech Petr Uhel) 2. místo absolutně MČR sprintrally EuroOil Team, Ford Focus WRC (Vaclav Pech Petr Uhel) 1. místo absolutně CS Development Racing, Mitsubishi Lancer EVO VII (Josef Semerad Bohuslav Ceplecha) MMČR v závodech automobilů do vrchů Skupina A Ford Escort Maxi Kit (Jaroslav Malý) 1. místo absolutně 2003 FIA F3000 I.S.R. Charouz Racing System, Lola B02/50 Zytek (Jaroslav Janiš, Yannick Schroeder) Mistrovství Evropy rally Czech National EuroOil Team, Ford Focus WRC (Vaclav Pech Petr Uhel) 3. místo absolutně MMČR rally Czech EuroOil National Team, Ford Focus WRC (Vaclav Pech Petr Uhel) 1. místo absolutně 2002 EURO 3000 SERIES Charouz I.S.R., Lola T99/50 Zytek (Jaroslav Janiš, Juliano Moro, Yannick Schroeder) 3. místo absolutně (Jaroslav Janiš), 2. místo v týmech MMČR rally Barum Rally Team, Ford Focus WRC (Vaclav Pech Petr Uhel) 1. místo absolutně

18 2001 MMČR rally Barum Rally Team, Ford Focus WRC (Jan Trajbold jr. Vladimir Zelinka) 2000 MMČR rally Mobil Barum Rally Team, Ford Escort RS Cosworth (Jan Trajbold jr. Vladimir Zelinka/Pavlína Trajboldová) PŘEDEŠLÉ ÚSPĚCHY Mistrovství Evropy v závodech automobilů na okruzích Divize 1600, Toyota Corolla FORD CUP organizátor a technický partner šampionátů Ford Cup (Ford Fiesta, Ford Escort RS 2000 a Ford Puma) Spolupráce s týmem M-SPORT, tovární tým automobilky Ford v Mistrovství světa v rally Závody automobilů do vrchů účast v závodě Pike s Peak International Hill Climb Antonin Charouz (vítěz své třídy)

19 KONTAKTY Charouz Racing System s.r.o. Sídlo společnosti: Těšnov Praha 1 Tel.: Sportovní oddělení: Tovární 500 / Skandinávská Žebrák Tel:

Jan Charouz. Datum narození: 17. července 1987. Místo narození: Praha, Česká republika. Národnost: česká. Bydliště: Praha. Rodinný stav: svobodný

Jan Charouz. Datum narození: 17. července 1987. Místo narození: Praha, Česká republika. Národnost: česká. Bydliště: Praha. Rodinný stav: svobodný Jan Charouz Datum narození: 17. července 1987 Místo narození: Praha, Česká republika Národnost: česká Bydliště: Praha Rodinný stav: svobodný První závod: 1995 Tovární jezdec Aston Martin Racing v Le Mans

Více

Profil jezdce. 1.Adam Lacko

Profil jezdce. 1.Adam Lacko Adam Lacko 1.Adam Lacko Profil jezdce Datum narození: 24. září 1984 Místo narození: Čeladná, Česká Republika Národnost: česká Váha: 85 kg Výška: 186 cm Povolání: závodní jezdec První start: 1994, motokáry

Více

Rally Camp POŘADATEL PRO KOHO JE RALLY CAMP URČEN MÍSTO KONÁNÍ TERMÍNY. 02. 03. dubna 20. 21. srpna 05. 06. listopadu

Rally Camp POŘADATEL PRO KOHO JE RALLY CAMP URČEN MÍSTO KONÁNÍ TERMÍNY. 02. 03. dubna 20. 21. srpna 05. 06. listopadu Rally Camp POŘADATEL Pořadatelem Rally campu je Středisko automobilového sportu Zlín (SAS Zlín) při Rallye AK v AČR s více než 20ti letou tradicí navazující na 45. letou činnost v automobilovém sportu,

Více

Citroën míří za oběma tituly

Citroën míří za oběma tituly Tisková zpráva 30. 9. 2012, Paříž Rally Francie (4. 7. října 2012) Citroën míří za oběma tituly Už potřetí přivítá Citroën Total World Rally Team ohromná podpora domácích fanoušků v Alsasku a Vosges při

Více

Electric Track, ást B a C

Electric Track, ást B a C PRAVIDLA RC AUTOKLUBU ESKÉ REPUBLIKY PRO ZÁVODY SERIÁLU MISTROVSTVÍ ESKÉ REPUBLIKY 2016 Electric Track, ást B a C B - PR B H ZÁVODU Electric Track 1.B. Organiza ní složka závodu 1.1.B. RC Autoklub eské

Více

Mistrovství České republiky ZAV SA. Ústecká 21. Absolutní hodnocení/absolute Results

Mistrovství České republiky ZAV SA. Ústecká 21. Absolutní hodnocení/absolute Results pořádá MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ČESKÁ TROFEJ v závodech současných a historických automobilů do vrchu Mistrovství České republiky ZAV SA Ústecká 21 Ústí nad Orlicí (), 29.5.216 Absolutní hodnocení/absolute

Více

III. Závod Euro RC Winter Challenge 2013

III. Závod Euro RC Winter Challenge 2013 Seznam všech aktivních RZ III. Závod Euro RC Winter Challenge 2013 Index Název RZ Stav Čas startu 1 RZ 1 Dokončená 14.12 10:06 2 RZ 2 Dokončená 14.12 10:36 3 RZ 3 Dokončená 14.12 11:03 4 RZ 4 Dokončená

Více

II. Závod Euro RC Winter Challenge 2013

II. Závod Euro RC Winter Challenge 2013 Seznam všech aktivních RZ II. Závod Euro RC Winter Challenge 2013 Index Název RZ Stav Čas startu 1 RZ1 Dokončená 30.11 10:01 3 RZ2 Dokončená 30.11 10:33 4 RZ3 Dokončená 30.11 11:04 5 RZ4 Dokončená 30.11

Více

II. Rally Vyškov 2010

II. Rally Vyškov 2010 Celkové pořadí závodu II. Rally Vyškov 2010 Jezdec Team Karoserie Celkový čas Ztráta na 1. Ztráta na př. Pavlát Petr 02. 84 Havlík Petr 03. 5 Oppitz Michal 04. 77 Mudřík Martin 05. 6 Horák Aleš 06. 12

Více

Návrh. Tento. soutěží. Postfach. (také předseda) na základě: : DMSB,

Návrh. Tento. soutěží. Postfach. (také předseda) na základě: : DMSB, Propozice DRS 2012 Úterý 15. Března v 10.35, Mathias Mahrholz (ZDROJ: www.drs.ag/reglement.html) Návrh propozic AvD Deutsche Rallye Serie 2012 Tento návrh byl doručen DMSBB s prosbou o jejich schválení.

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2016. 1. Úvod. Tento soutěžní řád pro rok 2016 navazuje na nadřazená Pravidla koloběžkových závodů.

SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2016. 1. Úvod. Tento soutěžní řád pro rok 2016 navazuje na nadřazená Pravidla koloběžkových závodů. SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2016 Preambule: Všichni účastníci (pořadatelé, závodníci a diváci) jsou povinni ctít duch fair play a chovat se dle dobrých mravů a právních předpisů ČR. 1. Úvod Tento soutěžní řád pro rok

Více

Studie proveditelnosti. Marketingová analýza trhu

Studie proveditelnosti. Marketingová analýza trhu Studie proveditelnosti Marketingová analýza trhu Cíl semináře Seznámení se strukturou marketingové analýzy trhu jakou součástí studie proveditelnosti Obsah 1. Analýza makroprostředí 2. Definování cílové

Více

Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Pravidla soutěže. Poznáváme firmy ve středních Čechách. 1. Pořadatel soutěže. 2. Termín konání soutěže

Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Pravidla soutěže. Poznáváme firmy ve středních Čechách. 1. Pořadatel soutěže. 2. Termín konání soutěže Pravidla soutěže (dále jen pravidla soutěže ) Krajská hospodářská komora Střední Čechy Poznáváme firmy ve středních Čechách 1. Pořadatel soutěže se sídlem: Tyršova 106, 261 01 Příbram Zámeček s adresou

Více

Rozhodnutí o námitkách

Rozhodnutí o námitkách Veřejná zakázka Dodávka vozidel pro městskou policii a magistrát hlavního města Prahy Zadávaná v otevřeném řízení zahájeném dne 19. 09. 2014 ev. č. Věstníku veřejných zakázek 487282 (dále jen zakázka )

Více

2010 Mistrovství ČR v závodech do vrchu Skupina N

2010 Mistrovství ČR v závodech do vrchu Skupina N 2010 Mistrovství ČR v závodech do vrchu Skupina N 1. LOS Jiří ml. CZ Czech National Team Subaru Impreza WRX STI N>2000 10 10 10 30 2010 Mistrovství ČR v závodech do vrchu Třída N>2000 1. LOS Jiří ml. CZ

Více

Makety kategorie ME-Cest/24

Makety kategorie ME-Cest/24 Makety kategorie ME-Cest/24 1. Základní definice kategorie Modely této kategorie jsou makety cestovních automobilů v měřítku 1:24 nebo 1:25. Cestovní automobily by přednostně měly mít základ ve čtyřmístné

Více

CzechTrade podporuje spolupráci mezi firmou a designérem 3/2014. Export začíná u produktu

CzechTrade podporuje spolupráci mezi firmou a designérem 3/2014. Export začíná u produktu CzechTrade podporuje spolupráci mezi firmou a designérem 3/2014 Export začíná u produktu 1/ Czechphone Stanislav Pavelek, jednatel firmy ELEKTRO FA. PAVELEK, s.r.o. Naše společnost, ELEKTRO-FA. PAVELEK,

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ PROPOZIC ZÁVODŮ AUTOMOBILŮ NA OKRUHU

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ PROPOZIC ZÁVODŮ AUTOMOBILŮ NA OKRUHU ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ PROPOZIC ZÁVODŮ AUTOMOBILŮ NA OKRUHU SOUDOBÉ A HISTORICKÉ AUTOMOBILY 4 LIQUI MOLY WEEKEND OF CHAMPIONS AUTODROM VYSOKÉ MÝTO 1. 2. 10. 2011 OBSAH 1. VŠEOBECNÝ PROGRAM SPORTOVNÍHO PODNIKU

Více

Ovoce do škol Příručka pro žadatele

Ovoce do škol Příručka pro žadatele Ve smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 556 fax: 296 326 111 e-mail: info@szif.cz Ovoce do škol Příručka pro žadatele OBSAH 1. Základní informace 2. Schválení pro dodávání produktů 3. Stanovení limitu

Více

Grand Prix Smrz Academy 2015 zvláštní ustanovení

Grand Prix Smrz Academy 2015 zvláštní ustanovení Grand Prix Smrz Academy 2015 zvláštní ustanovení termín: 26 27.9.2015 místo: areál ÚAMK České Budějovice, Karolíny Světlé 2, 370 04 České Budějovice vypracoval: Martin Smrž, Aleš Eder Oznámení: Motoklub

Více

PRAVIDLA 2015/2016 1

PRAVIDLA 2015/2016 1 PRAVIDLA 2015/2016 1 1. Organizační složka závodu 1.1. RC Blansko ve spolupráci s Kopecký RC pořádá zimní halové závody rádiem řízených modelů aut Electric Track 1:10. Jednotlivé závody jsou pořádány jako

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD Městský úřad Úvaly

ORGANIZAČNÍ ŘÁD Městský úřad Úvaly MEUV 6228/2013 ORGANIZAČNÍ ŘÁD Městský úřad Úvaly Organizační řád městského úřadu vychází ze zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) v platném znění. Tento vnitřní předpis schválila Rada města

Více

SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. Stanovy spolku Návrh. Čl. I Název a sídlo. Čl. II Účel spolku. Čl. III Hlavní činnost spolku

SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. Stanovy spolku Návrh. Čl. I Název a sídlo. Čl. II Účel spolku. Čl. III Hlavní činnost spolku SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. Stanovy spolku Návrh Čl. I Název a sídlo 1. SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. (dále jen spolek ) má své sídlo na adrese Praha 10 - Vršovice, Vladivostocká ulice 1460/10,

Více

PRAVIDLA ETK MTZ Mototechnika CUP 2015 v cross country Promotér: Enduro team Klatovy o.s. Sedlákova 889, Klatovy zastoupený Františkem Ferusem tel. 608828010, email: koupelny@ekoinstal.cz Kalendář závodů

Více

Výroční zpráva Astronomického klubu Pelhřimov, o. s. za rok 2015

Výroční zpráva Astronomického klubu Pelhřimov, o. s. za rok 2015 Výroční zpráva Astronomického klubu Pelhřimov, o. s. za rok 2015 Astronomický klub Pelhřimov, o. s. (občanské sdružení, dále jen AKP ) je samostatnou právnickou osobou podle zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování

Více

Seriál: Management projektů 7. rámcového programu

Seriál: Management projektů 7. rámcového programu Seriál: Management projektů 7. rámcového programu Část 4 Podpis Konsorciální smlouvy V předchozím čísle seriálu o Managementu projektů 7. rámcového programu pro výzkum, vývoj a demonstrace (7.RP) byl popsán

Více

Posouzení činností zajišťovaných externě

Posouzení činností zajišťovaných externě Posouzení činností zajišťovaných externě 008 KPMG Česká republika, s.r.o., a Czech limited liability company and a member firm of the KPMG twork of independent member firms affiliated with KPMG International,

Více

VI. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014

VI. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014 Seznam všech aktivních RZ VI. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014 Délka 1845.0m Index Název RZ Stav Čas startu 1 RZ1 Dokončená 01.02 10:01 2 RZ2 Dokončená 01.02 10:33 3 RZ3 Dokončená 01.02 11:05 4

Více

Tomáš Dvořák. V roce 2006 účinkoval jako jeden z tanečníků-celebrit v reality show České televize StarDance když hvězdy tančí.

Tomáš Dvořák. V roce 2006 účinkoval jako jeden z tanečníků-celebrit v reality show České televize StarDance když hvězdy tančí. Tomáš Dvořák Tomáš Dvořák (* 11. května 1972 Zlín) je český desetibojař, trojnásobný mistr světa a držitel bývalého světového rekordu a dosud druhého nejlepšího výsledku všech dob (8994 bodů, Praha 1999).

Více

Autoklub Mistrovství České republiky ZAV SA. GMS HILLCLIMB PROLOG Automotodrom Brno I. Absolutní hodnocení/absolute Results

Autoklub Mistrovství České republiky ZAV SA. GMS HILLCLIMB PROLOG Automotodrom Brno I. Absolutní hodnocení/absolute Results Maverick.rescue z. s., Aleš Gänsdorfer, Žebětín 182, 641 Brno pořádá MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ČESKÁ TROFEJ v závodech současných a historických automobilů do vrchu Autoklub Mistrovství České republiky

Více

Autoklub Mistrovství České republiky ZAV SA Ústecká 21. Absolutní hodnocení/absolute Results

Autoklub Mistrovství České republiky ZAV SA Ústecká 21. Absolutní hodnocení/absolute Results AUTOKLUB Ústí nad Orlicí v AČR, Pod lesem 43, 562 3 Ústí nad Orlicí pořádá MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ČESKÁ TROFEJ v závodech současných a historických automobilů do vrchu Autoklub Mistrovství České republiky

Více

MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ A EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (VZMR)

MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ A EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (VZMR) MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ A EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (VZMR) Schválená Radou města Nová Bystřice dne 3. 6. 2015 usnesením RM č. 167/2015. PLATNÁ OD: 3. 6. 2015 ROZSAH PŮSOBNOSTI:

Více

Odůvodnění veřejné zakázky. Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby

Odůvodnění veřejné zakázky. Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby Odůvodnění veřejné zakázky Veřejná zakázka Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby Zadavatel: Právní forma: Sídlem: IČ / DIČ: zastoupen: EAST

Více

Press kit Můžeme se zdravou stravou vyvarovat střevních zánětů?

Press kit Můžeme se zdravou stravou vyvarovat střevních zánětů? Press kit Můžeme se zdravou stravou vyvarovat střevních zánětů? 1 Chronické střevní problémy trápí stále více pacientů V posledních letech roste počet těch, kteří se potýkají s chronickými střevními záněty.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ORGANIZACE

VÝROČNÍ ZPRÁVA ORGANIZACE VÝROČNÍ ZPRÁVA ORGANIZACE ZA ROK 2011-2012 VYPRACOVALA: MGR. NADĚŽDA CHLÁDKOVÁ Charakteristika organizace: Název organizace: Základní škola Horažďovice Adresa: Blatenská 310, 341 01Horažďovice telefon:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 (CRPDZ MSK) CENTRUM PRO ROZVOJ PÉČE O DUŠEVNÍ ZDRAVÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 (CRPDZ MSK) CENTRUM PRO ROZVOJ PÉČE O DUŠEVNÍ ZDRAVÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBSAH CENTRUM PRO ROZVOJ PÉČE O DUŠEVNÍ ZDRAVÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE (CRPDZ MSK) VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 Obsah...2 I. Základní údaje o občanském sdružení...3 II. Pracovníci sdružení...4 III. Vznik, poslání

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední průmyslová škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace. 28. října 1598, 738 02 Frýdek-Místek

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední průmyslová škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace. 28. října 1598, 738 02 Frýdek-Místek Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Střední průmyslová škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace 28. října 1598, 738 02 Frýdek-Místek Identifikátor školy: 600 016 323

Více

ROSSMANN PRAVIDLA VÁNOČNÍ SOUTĚŽE

ROSSMANN PRAVIDLA VÁNOČNÍ SOUTĚŽE ROSSMANN PRAVIDLA VÁNOČNÍ SOUTĚŽE 1. POŘADATEL: ROSSMANN, spol. s r.o., Praha 4, Na Pankráci 1683/127, PSČ 140 00, IČO: 61246093, spisová značka C 28492 vedená u Městského soudu v Praze 2. ORGANIZÁTOR:

Více

Memoriál Josefa Průchy

Memoriál Josefa Průchy Memoriál Josefa Průchy Protokol o změření trati 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE: Název závodu: Memoriál Josefa Průchy - chůze M+Ž na 10 km Místo: Zeleneč Pořadatel závodu: AC Praha 1890 Měření provedl: Martin Tipka

Více

Vyhláška č. 294/2015 Sb., kterou se provádějí pravidla provozu na pozemních komunikacích

Vyhláška č. 294/2015 Sb., kterou se provádějí pravidla provozu na pozemních komunikacích Změny 1 vyhláška č. 294/2015 Sb. Vyhláška č. 294/2015 Sb., kterou se provádějí pravidla provozu na pozemních komunikacích a která s účinností od 1. ledna 2016 nahradí vyhlášku č. 30/2001 Sb. Umístění svislých

Více

OZNÁMENÍ ŠKODNÍ UDÁLOSTI nastalé dne...

OZNÁMENÍ ŠKODNÍ UDÁLOSTI nastalé dne... ČESKÁ POJIŠŤOVNA a.s. si Vám dovoluje předložit dotazník ODPOVĚDNOST 30 PODNIKATELÉ OZNÁMENÍ ŠKODNÍ UDÁLOSTI nastalé dne... k pojištění odpovědnosti za škodu 1. Číslo pojistné smlouvy: 2. Pojištěný: a)

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 077 20/99-001301 Oblastní pracoviště č. 7 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 077 20/99-001301 Oblastní pracoviště č. 7 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 077 20/99-001301 Oblastní pracoviště č. 7 Signatura: bg7as106 Okresní pracoviště Tábor INSPEKČNÍ ZPRÁVA Předškolní zařízení: Mateřská škola, Veselí nad Lužnicí,

Více

ÚVOD Pravidel plavání Soutežní řád plavání, Registrační řád a Přestupní řád.

ÚVOD Pravidel plavání Soutežní řád plavání, Registrační řád a Přestupní řád. ÚVOD Po dlouhé době vydává Český svaz plaveckých sportů nová pravidla plavání (v samostatných svazcích i pravidla dalších odvětví, která ČSPS sdružuje). Reagujeme tak nejen na skutečnost, že pravidla již

Více

Základní škola a Mateřská škola Nová Bystřice Hradecká 390, 378 33 Nová Bystřice. Absolventská práce JEZDECKÉ STYLY

Základní škola a Mateřská škola Nová Bystřice Hradecká 390, 378 33 Nová Bystřice. Absolventská práce JEZDECKÉ STYLY Základní škola a Mateřská škola Nová Bystřice Hradecká 390, 378 33 Nová Bystřice Absolventská práce JEZDECKÉ STYLY Marek Martínek 9.B Vedoucí práce: Mgr. Václav Zajíc Školní rok 2013/14 Prohlášení Prohlašuji,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2,461 17 Liberec IČ: 467 47 885 vyřizuje právní oddělení - referent veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření Spolku SFinga za rok 2014

Zpráva o činnosti a hospodaření Spolku SFinga za rok 2014 Zpráva o činnosti a hospodaření Spolku SFinga za rok 2014 Právní forma: Spolek Název spolku: SFinga, o.s., od 16.11. Spolek SFinga Sídlo: Pod Harfou 943/36, 190 00, Praha 9 Vánková 808/2, 181 00 Praha

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. Příloha k usnesení vlády ze dne 13. února 2013 č. 101. Stanovisko

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. Příloha k usnesení vlády ze dne 13. února 2013 č. 101. Stanovisko VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY Příloha k usnesení vlády ze dne 13. února 2013 č. 101 Stanovisko vlády k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 329/2011 Sb., o poskytování dávek osobám se zdravotním postižením a

Více

2010 Mistrovství ČR v závodech do vrchu Skupina N

2010 Mistrovství ČR v závodech do vrchu Skupina N 2010 Mistrovství ČR v závodech do vrchu Skupina N 1. LOS Jiří ml. CZ Czech National Team Subaru Impreza WRX STI N>2000 10 10 10 0 0 10 10 7,5 57,5 2. JERMAN Martin CZ Mičánek Motorsport PZ Inntal Mitsubishi

Více

Pravidla ČSP pro rok 2013

Pravidla ČSP pro rok 2013 Pravidla ČSP pro rok 2013 Je společným projektem ČJF a pořadatelů významných parkurových závodů v České republice. Cílem tohoto seriálu kvalifikačních kol a jednoho finále je zvýšení atraktivity parkurového

Více

21. ročník celoroční sportovní soutěže obcí VESNICKÉ SPORTOVNÍ HRY 2016 o putovní pohár pro nejsportovnější obec střední Evropy a okolí

21. ročník celoroční sportovní soutěže obcí VESNICKÉ SPORTOVNÍ HRY 2016 o putovní pohár pro nejsportovnější obec střední Evropy a okolí Sportovní soutěž obcí VSH 2015 celkové propozice 1 / 5 21. ročník celoroční sportovní soutěže obcí VESNICKÉ SPORTOVNÍ HRY 2016 o putovní pohár pro nejsportovnější obec střední Evropy a okolí Přehled hlavních

Více

Mistrovství České republiky ZAV SA. Libínské sedlo. Absolutní hodnocení/absolute Results

Mistrovství České republiky ZAV SA. Libínské sedlo. Absolutní hodnocení/absolute Results Pošumavský auto moto klub Klatovy v AČR, Dobrovského 154, 339 1 Klatovy II pořádá MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ČESKÁ TROFEJ v závodech současných a historických automobilů do vrchu Mistrovství České republiky

Více

FINÁLE SVĚTOVÉHO POHÁRU V PARASKI 4. - 6. 3. 2016 Vrchlabí

FINÁLE SVĚTOVÉHO POHÁRU V PARASKI 4. - 6. 3. 2016 Vrchlabí FINÁLE SVĚTOVÉHO POHÁRU V PARASKI 4. - 6. 3. 2016 Vrchlabí CO JE PARASKI DVĚ KOLA OBŘÍHO SLALOMU SESKOK PARAŠUTISTŮ NA PŘESNOST PŘISTÁNÍ Z 1000 m PRVNÍ SOUČÁSTÍ JE LYŽAŘSKÁ ALPSKÁ DISCIPLÍNA - OBŘÍ SLALOM

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ HAVÍŘOVSKÝ ZLATÝ KAHANEC T Ě R L I C K Ý O K R U H AČR : 210/504, EMN 10/83

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ HAVÍŘOVSKÝ ZLATÝ KAHANEC T Ě R L I C K Ý O K R U H AČR : 210/504, EMN 10/83 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ HAVÍŘOVSKÝ ZLATÝ KAHANEC T Ě R L I C K Ý O K R U H AČR : 210/504, EMN 10/83 ==================================================== 1. Oznámení Občanské sdružení P R O S P O R T CZ pořádá

Více

VÝKLADOVÁ PRAVIDLA K RÁMCOVÉMU PROGRAMU PRO PODPORU TECHNOLOGICKÝCH CENTER A CENTER STRATEGICKÝCH SLUŽEB

VÝKLADOVÁ PRAVIDLA K RÁMCOVÉMU PROGRAMU PRO PODPORU TECHNOLOGICKÝCH CENTER A CENTER STRATEGICKÝCH SLUŽEB VÝKLADOVÁ PRAVIDLA K RÁMCOVÉMU PROGRAMU PRO PODPORU TECHNOLOGICKÝCH CENTER A CENTER STRATEGICKÝCH SLUŽEB Rámcový program pro podporu technologických center a center strategických služeb schválený vládním

Více

IV. ročník Mezinárodní veřejný plavecký závod Český pohár v dálkovém plavaní

IV. ročník Mezinárodní veřejný plavecký závod Český pohár v dálkovém plavaní IV. ročník Mezinárodní veřejný plavecký závod Český pohár v dálkovém plavaní 2. - 3. srpna 2008, od 10.00 hod Lipenská nádrž DOLNÍ VLTAVICE Pořádáno za finanční podpory: Jihočeských krajských programů

Více

S T A N O V Y Veterán klub Rychvald

S T A N O V Y Veterán klub Rychvald S T A N O V Y Veterán klub Rychvald I. ZÁKLADNÍ USTANOV ENÍ Článek 1: Vznik Veterán klubu Rychvald 1. Veterán klub Rychvald (dále jen VK Rychvald) ve smyslu zákona č. 83/1990 Sb. o sdružování občanů se

Více

PROPOZICE GRAND PRIX 2013

PROPOZICE GRAND PRIX 2013 PROPOZICE GRAND PRIX 2013 Grand Prix 2013 je seriál závodů Mistrovství České republiky s mezinárodní účastí v kategoriích PR/24, ES/32, F1/32, ES/24 pro amatéry a experty. Propozice platí od 1.1.2013.

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD soutěží ČSOB v orientačním běhu

SOUTĚŽNÍ ŘÁD soutěží ČSOB v orientačním běhu SOUTĚŽNÍ ŘÁD soutěží ČSOB v orientačním běhu I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1 Soutěžní řád soutěží ČSOB v orientačním běhu (SŘ) stanovuje podmínky mistrovských a dlouhodobých soutěží v orientačním běhu na území

Více

Spojujeme cesty neziskovek a firem

Spojujeme cesty neziskovek a firem Spojujeme cesty neziskovek a firem Burza filantropie Burza filantropie je transparentní nástroj k podpoře projektů neziskových organizací, který zároveň nabízí setkání zástupců podnikatelského sektoru,

Více

ZPRÁVA O ŠKOLE ZA ŠKOLNÍ ROK 2005/2006

ZPRÁVA O ŠKOLE ZA ŠKOLNÍ ROK 2005/2006 Střední odborná škola Emila Holuba,s.r.o. ZPRÁVA O ŠKOLE ZA ŠKOLNÍ ROK 2005/2006 Dukelská 65, Brno 614 00 Výroční zpráva o škole za školní rok 2005/2006 Část I. Základní charakteristika právnické osoby

Více

ZRÁVA O ČINNOSTI SEKCE SENIORŮ GC BRNO 2015

ZRÁVA O ČINNOSTI SEKCE SENIORŮ GC BRNO 2015 ZRÁVA O ČINNOSTI SEKCE SENIORŮ GC BRNO 2015 Sekce seniorů, jako součást GC Brno, ženy 50+ a muži 55+ předkládá zprávu o činnosti za rok 2015. Níže je uvedeno v přehledu 15 soutěží včetně výsledků, kde

Více

Česká republika Česká školní inspekce. Plzeňský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Česká republika Česká školní inspekce. Plzeňský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Česká republika Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Vyšší odborná škola a Střední odborná škola elektrotechnická, Plzeň, Koterovská 85 Koterovská 85, 326 00

Více

SMLOUVA O ZABEZPEČENÍ SERVISNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O ZABEZPEČENÍ SERVISNÍCH SLUŽEB SMLOUVA O ZABEZPEČENÍ SERVISNÍCH SLUŽEB ev. číslo odběratele: O/16/126 uzavřená dle ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, mezi smluvními stranami:

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ Mistrovství zóny střední Evropy AUTOKLUB Mezinárodní mistrovství ČR MČR, Česká Trofej a MASCOM CUP

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ Mistrovství zóny střední Evropy AUTOKLUB Mezinárodní mistrovství ČR MČR, Česká Trofej a MASCOM CUP ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ Mistrovství zóny střední Evropy AUTOKLUB Mezinárodní mistrovství ČR MČR, Česká Trofej a MASCOM CUP v autocrossu HUMPOLEC 22. - 24. dubna 2016 Kapitoly: Článek I. Program II. Organizace

Více

PROPOZICE. Přebor ZÁBĚHLICE. České Amatérské Bowlingové Ligy ABL. 8.ročník 2007 podzim

PROPOZICE. Přebor ZÁBĚHLICE. České Amatérské Bowlingové Ligy ABL. 8.ročník 2007 podzim PROPOZICE České Amatérské Bowlingové Ligy ABL 8.ročník 2007 podzim Přebor ZÁBĚHLICE Praha, 20.8. 2007 Základní pravidla 1. Pořadatel soutěže Bowling Magazín ČR SILVER LANE PRODUCTION s.r.o. Cukrovarnická

Více

Napsal uživatel auto.cz Středa, 15 Duben 2009 22:05 - Aktualizováno Pátek, 16 Říjen 2009 01:00

Napsal uživatel auto.cz Středa, 15 Duben 2009 22:05 - Aktualizováno Pátek, 16 Říjen 2009 01:00 Švédská automobilka Volvo vyráběla v 80. a 90. letech vedle dražších limuzín a velkých kombi, také menší a cenově dostupnější modely, které však neměly takovou image, ani provozní vlastnosti jako robustnější

Více

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 183 ze dne 10. 3. 2015

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 183 ze dne 10. 3. 2015 Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 183 ze dne 10. 3. 2015 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -3. Podmínky výběrového

Více

V. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014

V. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014 Seznam všech aktivních RZ V. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014 Index Název RZ Stav Čas startu 1 RZ 1 Dokončená 04.01 10:01 2 RZ 2 Dokončená 04.01 10:39 3 RZ 3 Dokončená 04.01 11:16 4 RZ 4 Dokončená

Více

Mezinárodní mistrovství České republiky ZAV SA. XXXIII. Zámecký vrch. Absolutní hodnocení/absolute Results

Mezinárodní mistrovství České republiky ZAV SA. XXXIII. Zámecký vrch. Absolutní hodnocení/absolute Results ASK Náměšť nad Oslavou v AČR, Březník 23, 675 74 Březník pořádá MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ČESKÁ TROFEJ v závodech současných a historických automobilů do vrchu

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 27. 6. 2013 Bod pořadu jednání: Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Zpracoval: odbor, oddělení:

Více

Stanovy horolezeckého oddílu "ROT SPORT"

Stanovy horolezeckého oddílu ROT SPORT Stanovy horolezeckého oddílu "ROT SPORT" Horolezecký oddíl "ROT SPORT" je dobrovolným občanským sdružením zájemců o horolezecký sport, navazující na sportovní a duchovní hodnoty českých a saských horolezců

Více

Výroční zpráva o činnosti sdružení za rok 2012

Výroční zpráva o činnosti sdružení za rok 2012 Výroční zpráva o činnosti sdružení za rok 2012 Obsah: I. Vznik sdružení II. Základní ustanovení III. Poslání a cíle sdružení IV. Členská základna V. Uspořádané akce v průběhu roku 2012 VI. Propagace sdružení

Více

2015 Mistrovství ČR v závodech do vrchu - Absolutní pořadí

2015 Mistrovství ČR v závodech do vrchu - Absolutní pořadí 2015 Mistrovství ČR v závodech do vrchu - Absolutní pořadí 1. KOMÁREK David CZ Liqui Moly racing team Norma M20FC Evo E2-SC-3000 20 20 20 K 15 75 2. RYBNÍČEK Marek CZ Liqui Moly racing team Mitsubishi

Více

S 169/02-3312/02 V Brně dne 16. září 2002

S 169/02-3312/02 V Brně dne 16. září 2002 S 169/02-3312/02 V Brně dne 16. září 2002 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení č.j. S 169/02, zahájeném dne 16. srpna 2002 podle 18 zákona č. 71/1967 Sb., o správním řízení (správní

Více

mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů

mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů Sbor dobrovolných hasičů Havířov Město vás zve na mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů Pořadatel: SDH Havířov Město za finanční podpory Mezinárodního Visegradského fondu, Termín konání: sobota 14.

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD SLČR, úsek snowboardingu

SOUTĚŽNÍ ŘÁD SLČR, úsek snowboardingu SOUTĚŽNÍ ŘÁD SLČR, úsek snowboardingu 1. Hodnocení sportovních výkonů 2. Podmínky pro přiznání bodů za výkon a přihlášky kód. čísel 2.1 Body za výkon 2.2 Mezinárodní body FIS 3. Závod 3.1 FIS Závod 3.2

Více

VÁŠ DOPIS ZN./ZE DNE Č. J., SPISOVÁ ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA ŽĎÁR NAD SÁZAVOU 18.05.2015 OD/633/15/LK Ing.Koubek / 301 24.06.2015 R O Z H O D N U T Í

VÁŠ DOPIS ZN./ZE DNE Č. J., SPISOVÁ ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA ŽĎÁR NAD SÁZAVOU 18.05.2015 OD/633/15/LK Ing.Koubek / 301 24.06.2015 R O Z H O D N U T Í Vypraveno dne: VÁŠ DOPIS ZN./ZE DNE Č. J., SPISOVÁ ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA ŽĎÁR NAD SÁZAVOU 18.05.2015 OD/633/15/LK Ing.Koubek / 301 24.06.2015 R O Z H O D N U T Í povolení uzavírky silnice a nařízení objížďky

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE I. Smluvní strany Statutární město Jihlava se sídlem: Masarykovo náměstí 1, 586 28 Jihlava IČ: 00286010, DIČ: CZ00286010 zastoupené: bankovní spojení: Česká spořitelna a. s.,

Více

Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky

Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Přítomni: Petr Šváb, Jan Kadidlo, Luboš Kadidlo, Ing. Stanislav Urban,

Více

Nabídka služeb pojišťovacího makléře

Nabídka služeb pojišťovacího makléře Nabídka služeb pojišťovacího makléře Pro žadatele : XY Předkládá : ZFP Makléř s.r.o. Na Řádku 8, 690 02, Břeclav Zastoupená : Ing. Petrem Kittnerem, jednatelem V Brně dne 18.4.2009 1 Obsah 1. Informace

Více

MOBILNÍ KOMUNIKACE STRUKTURA GSM SÍTĚ

MOBILNÍ KOMUNIKACE STRUKTURA GSM SÍTĚ MOBILNÍ KOMUNIKACE STRUKTURA GSM SÍTĚ Jiří Čermák Letní semestr 2005/2006 Struktura sítě GSM Mobilní sítě GSM byly původně vyvíjeny za účelem přenosu hlasu. Protože ale fungují na digitálním principu i

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Školní rok 2010/2011

Školní rok 2010/2011 Školní rok 2010/2011 Září 2010 BAREVNÁ DUHA byla v televizi!!! Kdo si 20. 9. 2010 ráno před odchodem do zaměstnání nebo do školy pustil televizi Nova, toho čekalo příjemné překvapení. V ranních zprávách

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 033 025/99-2712 Oblastní pracoviště č.03 INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mgr. Jitka Kašová Obec Obříství ŠÚ Mělník

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 033 025/99-2712 Oblastní pracoviště č.03 INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mgr. Jitka Kašová Obec Obříství ŠÚ Mělník Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 033 025/99-2712 Oblastní pracoviště č.03 Signatura: ac3cs102 Okresní pracoviště Mělník INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: ZŠ Obříství okres Mělník IZO školy: 102286159 Identifikátor

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výroční zpráva o plnění úkolů Jihočeskou hospodářskou komorou za rok 2015. NÁVRH

Více

Krajský svaz triatlonu Vysočina z.s. STANOVY SPOLKU

Krajský svaz triatlonu Vysočina z.s. STANOVY SPOLKU Stanovy KSTT Vysočina 1 Krajský svaz triatlonu Vysočina z.s. STANOVY SPOLKU 1. ÚVOD 1.1 Právní postavení. 1.1.1 Krajský svaz triatlonu Vysočina (dále také KSTT Vysočina) je zapsaným spolkem, který vznikl

Více

Příloha č. 3 VÝKONOVÉ UKAZATELE

Příloha č. 3 VÝKONOVÉ UKAZATELE Příloha č. 3 VÝKONOVÉ UKAZATELE OBSAH 0. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 0.1. Vymezení obsahu přílohy... 3 0.2. Způsob vedení evidencí... 3 0.3. Hodnocené období... 4 1. VÝKONOVÉ UKAZATELE ODPADNÍ VODA... 5 1.1.

Více

Podpora studentů a uchazečů o studium se specifickými studijními potřebami na Mendelově univerzitě v Brně

Podpora studentů a uchazečů o studium se specifickými studijními potřebami na Mendelově univerzitě v Brně Podpora studentů a uchazečů o studium se specifickými studijními potřebami na Mendelově univerzitě v Brně Příručka pro pedagogické pracovníky, poradce a další zaměstnance MEN- DELU shrnující základní doporučení

Více

Čj.:015 36/99-1505 Oblastní pracoviště č.1 Praha 1 Jeruzalémská 12 Signatura: ba5as107 Obvodní pracoviště Praha 6 Arabská 683 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Čj.:015 36/99-1505 Oblastní pracoviště č.1 Praha 1 Jeruzalémská 12 Signatura: ba5as107 Obvodní pracoviště Praha 6 Arabská 683 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.:015 36/99-1505 Oblastní pracoviště č.1 Praha 1 Jeruzalémská 12 Signatura: ba5as107 Obvodní pracoviště Praha 6 Arabská 683 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Mateřská škola

Více

Pozvánka na valnou hromadu plenární zasedání. občanského sdružení s názvem Sdružení rodičů při III. ZŠ Zábřeh na Moravě

Pozvánka na valnou hromadu plenární zasedání. občanského sdružení s názvem Sdružení rodičů při III. ZŠ Zábřeh na Moravě Pozvánka na valnou hromadu plenární zasedání občanského sdružení s názvem Sdružení rodičů při III. ZŠ Zábřeh na Moravě Jménem občanského sdružení s názvem Sdružení rodičů při III. ZŠ Zábřeh na Moravě,

Více

1. kolo soutěže probíhá: od 19. 11. 2014 07:00:00 hod do 24. 12.2014 23:59:59 hod

1. kolo soutěže probíhá: od 19. 11. 2014 07:00:00 hod do 24. 12.2014 23:59:59 hod Pravidla soutěže Vyhrajte sadu DVD Disney Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte sadu DVD Disney (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, 729 30 Ostrava

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, 729 30 Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Školní řád (návrh) Základní škola Růžďka, okres Vsetín. Projednán na pedagogické radě dne 25.8.2015 Schváleno školskou radou dne 25.2.

Školní řád (návrh) Základní škola Růžďka, okres Vsetín. Projednán na pedagogické radě dne 25.8.2015 Schváleno školskou radou dne 25.2. Základní škola Růžďka, okres Vsetín Školní řád (návrh) Projednán na pedagogické radě dne 25.8.2015 Schváleno školskou radou dne 25.2.2015 Škola: Základní škola Růžďka, okres Vsetín Školní řád Č.j.: 01/2015

Více

ukázka teambuildingu ČSOB v lesní školce 97 kilometrů plných zábavy a interaktivních her 1 uvítací rituál s představením lesní školky

ukázka teambuildingu ČSOB v lesní školce 97 kilometrů plných zábavy a interaktivních her 1 uvítací rituál s představením lesní školky ukázka teambuildingu ČSOB v lesní školce 97 kilometrů plných zábavy a interaktivních her 1 uvítací rituál s představením lesní školky 146 vrbových proutků, ze kterých jsme postavili živou stavbu - bunkr

Více

OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. MV 0074.

OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. MV 0074. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. MV 0074. SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA 2016. CNC, CAN. STATUT 51. ROČNÍKU. STATUT 51. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA BYL

Více

S 63/04-1796/04 V Brně dne 26. dubna 2004

S 63/04-1796/04 V Brně dne 26. dubna 2004 S 63/04-1796/04 V Brně dne 26. dubna 2004 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení č.j. S 63/04, zahájeném dne 24. března 2004 podle 18 zákona č. 71/1967 Sb., o správním řízení (správní

Více

METODICKÝ POKYN NÁRODNÍHO ORGÁNU

METODICKÝ POKYN NÁRODNÍHO ORGÁNU Ministerstvo pro místní rozvoj METODICKÝ POKYN NÁRODNÍHO ORGÁNU Program přeshraniční spolupráce Cíl 3 Česká republika Svobodný stát Bavorsko 2007-2013 MP číslo: 2/Příručka pro české žadatele, 5. vydání

Více

Propozice seriálu závodů HIT 2016

Propozice seriálu závodů HIT 2016 Propozice seriálu závodů HIT 2016 Pořádající kluby RC Zlín a RC Valmez Racing Místo konání Otrokovice - dráha RC Klubu Zlín, GPS: 49 12'38.042"N, 17 31'53.214"E Organizace závodů Závody HIT 2016 jsou seriálem

Více

SČR 11. Název materiálu: Závěrečná zpráva projektu Greenway

SČR 11. Název materiálu: Závěrečná zpráva projektu Greenway Podklady na zasedání ZM dne: 25.09.2014 SČR 11. Název materiálu: Závěrečná zpráva projektu Greenway Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Zúčastní se projednávání v ZM: Ing. Jiří Lukeš

Více

Rozšířená nastavení. Kapitola 4

Rozšířená nastavení. Kapitola 4 Kapitola 4 Rozšířená nastavení 4 Nástroje databáze Jak již bylo zmíněno, BCM používá jako úložiště veškerých informací databázi SQL, která běží na všech lokálních počítačích s BCM. Jeden z počítačů nebo

Více