5. listopadu 2014 NEWSLETTER

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "5. listopadu 2014 NEWSLETTER"

Transkript

1 5. listopadu 2014 NEWSLETTER

2 3 POŘADATELÉ KONFERENCE 2 20 INFORMAČNÍCH HAPPENINGŮ 73 VYSTAVOVATELŮ 8 R O Č N Í K VÍCE NEŽ 2600 ÚČASTNÍKŮ SOUTĚŽ JOBCHALLENGE YOURSELF 20 PŘEDNÁŠEK V DOPROVODNÉM PROGRAMU 5000 CHALLENGE BOOK

3 8Í K R O Č N 8. ROČNÍK Veletrh pracovních příležitostí pro studenty a absolventy vysokých škol JobChallenge se uskutečnil 5. listopadu 2014 v Richard Adam Gallery v Brně. Součástí akce byl bohatý doprovodný program, který probíhal ve třech panelech: panel trhu práce, panel rozvoje a panel zaměstnání. Mimo přednášek doprovodného programu mohli návštěvníci přímo na veletrhu využít možnosti konzultovat životopisy s odborníky z kariérních a poradenských center pořadatelských univerzit či se zapojit do soutěže JobChallenge Yourself. Při příležitosti JobChallenge 2014 byl vydán Challenge Book, rozšířený katalog zaměstnavatelů, který obdržel každý z příchozích studentů během veletržního dne. Všem partnerům a podporovatelům děkujeme a již nyní se těšíme na spolupráci při dalším ročníku brněnského veletrhu pracovních příležitostí JobChallenge. Devátý ročník veletrhu JobChallenge se uskuteční 11. listopadu Newsletter JobChallenge vydávají pořadatelé osmého ročníku veletrhu pracovních příležitostí JobChallenge. Jmenovitě děkujeme našim partnerským společnostem Komerční banka, a.s., generální partner, dále Čeps, a.s., EmbedIt, KPMG Česká republika, s.r.o., Mondeléz Czech Republic, s.r.o., National Instruments a Richard Adam Gallery.

4 3 POŘADATELÉ 3 POŘADATELÉ Veletrh JobChallenge již čtvrtým rokem společně pořádají Poradenské centrum Vysokého učení technického v Brně, Kariérní centrum Masarykovy univerzity a Poradenské centrum Mendelovy univerzity v Brně. Tři pořádající centra se v průběhu veletržního dne ujala konzultace životopisů studentů, kteří se veletrhu zúčastnili. S kolegy z dalších center jsme se shodli, že o konzultace životopisů je mezi studenty stále velký zájem. Studenti si pomalu uvědomují, že jejich CV není pouze kus papíru, ale že je potřeba zvážit každou informaci v něm a to, jak ji potenciálnímu zaměstnavateli podají. Pavla Horáková, Kariérní centrum MU

5 2 KONFERENCE 2 KONFERENCE Přípravné akce před veletrhem Konference kariérního minima Pořadatel: Kariérní centrum Masarykovy univerzity Pro studenty, jejichž studium se chýlí ke konci a jejichž představy o dalším směřování nejsou úplně jasné, se 23. října v Moravské zemské knihovně konala Konference kariérního minima. Účastníci se dozvěděli, jak si naplánovat kariéru, jak správně napsat životopis a motivační dopis a jak se prezentovat před potenciálními zaměstnavateli. Také získali spoustu užitečných tipů pro nadcházející veletrh pracovních příležitostí JobChallenge. Odstartuj Pořadatel: Institut celoživotního vzdělávání Mendelovy univerzity v Brně 1. kariérní den MENDELU proběhl 16. října. Studenti měli možnost zúčastnit se 8 přednášek a 5 workshopů a převzít tak zkušenosti od skutečně úspěšných lidí. Cílem konference bylo zbavit studenty strachu z prvního zaměstnání, ukázat jim jejich pracovní možnosti a připravit je na první pracovní zkušenosti. Mimoto studenti mohli konzultovat své životopisy či si nechat udělat profesionální fotografii na CV.

6 20 INFORMAČNÍCH HAPPENINGŮ 20 INFORMAČNÍCH HAPPENINGŮ Přípravné akce před veletrhem Součástí propagace letošního ročníku byla soutěž o 45 litrů piva Starobrno. Tato soutěž probíhala v rámci informačních happeningů na všech třech pořádajících univerzitách. Studenti měli na happeninzích buď ukázat, jakou radost by měli ze získání vysněného zaměstnání, nebo vytvořit vtipnou kompozici s paní JobChallengeovou, tváří letošní kampaně. Fotky byly posléze uveřejňovány na facebookovém profilu JobChallenge a tři nejpopulárnější fotografie vyhrály sud piva, karton plechovek a 10 lahví piva. Blog JobChallenge V roce 2014 měli studenti poprvé možnost sledovat přípravy veletrhu téměř v přímém přenosu prostřednictvím blogu JobChallenge. Již od července jsme uveřejňovali články plné užitečných rad z oblasti hledání práce a pracovního trhu. Před veletrhem se studenti rovněž dozvěděli praktické tipy, jak se na veletrh připravit a jak z něj vytěžit maximum. Tyto články byly rozšířeny o seriál firemních článků, do nějž přispívaly společnosti z řad vystavovatelů.

7 73 VYSTAVOVATELŮ 73 VYSTAVOVATELŮ Veletržní den V roce 2014 se veletrhu JobChallenge zúčastnilo 73 vystavovatelů, z toho: 61 komerčních subjektů 2 subjekty veřejného sektoru 6 neziskových subjektů 1 studentský spolek 2 start-upy a Jihomoravské inovační centrum Veletrh měl v letošním roce měl veletrh 6 partnerů a jednoho generálního partnera. Reference od vystavovatelů: I've got a total positive feedback about the job fair! :) Thanks for the huge help during the whole organization process! I would also like to ask you to contact me when JobChallenge will take place next time, as we would like to attend again as well! :) National Instruments, Hungary Ráda bych Vám touto cestou poděkovala za velmi dobrou organizaci včerejšího veletrhu. Z Vaší strany jsme měli všichni maximální péči. UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia Veľtrh hodnotíme veľmi pozitívne a budeme z neho ťažiť po celý rok. Nemám ešte presné štatistiky, ale náš stánok navštívilo cca 600 študentov. Honeywell spol.s.r.o.

8 VÍCE NEŽ 2600 ÚČASTNÍKŮ 2600 ÚČASTNÍKŮ Veletržní den 5. listopadu 2014 dorazilo do Richard Adam Gallery více než studentů. Data byla získána dotazováním návštěvníků přímo na veletrhu. Vzorek, z něhož statistiky vycházejí, tvoří respondentů. Nejvíce studentů (41 %), kteří navštívili veletrh JobChallenge, bylo z Masarykovy univerzity. Studentů z VUT dorazilo 25,9 % a z Mendelovy univerzity 22,5 % účastníků. Studenti z ostatních vysokých škol představovali 10,6 %. Z Masarykovy univerzity dorazily studenti všech devíti fakult. Největším podílem byli zastoupeni studenti z Ekonomicko-správní fakulty (31 %). Na druhém místě v počtu zúčastněných byli studenti z Filozofické fakulty (16 %) a na třetím studenti Fakulty informatiky (14 %). Mezi studenty z Vysokého učení technického v Brně se největší část (36 %) hlásila k Fakultě podnikatelské. K Fakultě strojního inženýrství se přihlásilo 19 % účastníků a k Fakultě informačních technologií 10 %. Mendelova univerzita v Brně byla nejvíce zastoupena studenty Provozně ekonomické fakulty (45 %). Druhé největší zastoupení představovali student Fakulty regionálního rozvoje a mezinárodních studií (25 %) a třetí (16 %) student Agronomické fakulty. Stejně jako v předchozích letech, největší zájem o veletrh JobChallenge měli studenti pátých ročníků (29,8 %). Dále třetích ročníků (23,9 %) a čtvrtých ročníků (16,4 %). Co se týče oborového zaměření všech návštěvníků, nejvíce student na veletrhu bylo z ekonomických oborů (36%), dále z oborů humanitních (23%) a technických (14%).

9 SOUTĚŽ JOBCHALLENGE YOURSELF SOUTĚŽ JOBCHALLENGE YOURSELF Veletržní den Jak studenty motivovat, aby aktivně oslovovali vystavovatele a nešli se na veletrh jen podívat? Za tímto účelem byla uspořádána soutěž JobChallenge yourself. Díky partnerům soutěže měli studenti možnost vyhrát hodnotné ceny. Úkolem studenta bylo oslovit a zaujmout zástupce společnosti a tím získat nálepku. Po získání pěti nálepek pak student soutěžní kartičku odevzdal ke slosování. Před ukončením veletrhu bylo vylosováno 10 šťastných výherců. Barevné identifikační samolepky Již v loňském roce byly na veletrhu rozdávány identifikační náramky, letos jsme z praktických důvodů náramky vyměnili za samolepky. Vytvořeno bylo dvanáct různobarevných kategorií oborového zaměření na jedné straně si barevnou samolepku vybíral každý student hned u vstupu, na straně druhé byly těmito barvami označeny i veletržní stánky firem. Mimo to bylo toto barevné rozdělení začleněno i do katalogu zaměstnavatelů.

10 20 PŘEDNÁŠEK V DOPROVODNÉM PROGRAMU 20 PŘEDNÁŠEK V DOPROVODNÉM PROGRAMU Veletržní den Již tradičně bylo dění na veletržní ploše doplněno bohatým doprovodným programem uspořádaným do třech panelů. Novinkou letošního ročníku byl panel trhu práce, v němž se hosté v moderované diskuzi pokusili představit práci v různých sektorech trhu práce. Přednášky se týkaly freelancingu, práce v neziskovém sektoru, práce v zahraničí, start-upů, práce ve veřejného sektoru a stáží a dobrovolnictví. V panelu zaměstnání zástupci sedmi společností předali studentům poutavým způsobem informace o tom, jak v jejich firmě vypadá přijímací řízení a co od studentů daná společnost vyžaduje. V panelu rozvoje se přednášející zaměřili především na předání klíčových dovedností, které v dnešní době lidé potřebují k tomu, aby se uplatnili na trhu práce. Chill-out zóna Novinkou letošního veletrhu byla také chill-out zóna, kde si mohli návštěvníci na chvíli odpočinout při čtení knih a časopisů či hraní her na Xboxu.

11 Podívejte se na reportáž z veletrhu JobChallenge 2014!

12 5000 CHALLENGE BOOK 5000 CHALLENGE BOOK V roce 2014 jsme se rozhodli zapracovat také na již tradičním katalogu vystavovatelů. Vznikl tak Challenge Book, katalog zaměstnavatelů, který obdržel každý student na veletrhu a který bude mimo veletržní den distribuován i během celého akademického roku na půdě všech pořadatelských vysokých škol. Distribuce bude probíhat i na tematických eventech pořádajících center. Náklad katalogů jsme tak navýšili z kusů na kusů. Stejně jako původní katalog vystavovatelů i Challenge Book obsahuje profily jednotlivých vystavujících firem a neziskových organizací. Oproti předchozím letem měly možnost v katalogu inzerovat i společnosti, které se veletrhu přímo neúčastnily.

9. ročník veletrhu pracovních příležitostí pro studenty a absolventy vysokých škol

9. ročník veletrhu pracovních příležitostí pro studenty a absolventy vysokých škol Veletrh v číslech Promyšlený doprovodný program FAQ Katalog Challenge Book Propojení návštěvníků a vystavovatelů Profesionální servis Kontakt Partnerství na veletrhu Pořadatelé Ceník 9. ročník veletrhu

Více

9. listopadu 2016 v Brně. Veletrh pracovních příležitostí pro studenty a absolventy VŠ JobChallenge

9. listopadu 2016 v Brně. Veletrh pracovních příležitostí pro studenty a absolventy VŠ JobChallenge 9. listopadu 2016 v Brně Veletrh pracovních příležitostí pro studenty a absolventy VŠ JobChallenge Veletrh v číslech Ceník Kontakt Představení veletrhu Cílené propojení s návštěvníky Doprovodný program

Více

IAESTE LC Brno Obsah

IAESTE LC Brno Obsah Závěrečná zpráva z Veletrhu ikariéra 2015 na VUT v Brně Obsah Úvod... 3 Veletrh ikariéra 2015 v číslech a grafech... 3 Workshopy... 8 Osvědčené součásti Veletrhu ikariéra z loňských let... 9 Novinky na

Více

Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství

Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství Veletrh JobChallenge cíleně propojuje významné zaměstnavatele se studenty a absolventy brněnských vysokých škol. Jako vystavovatel veletrhu můžete nabídnout

Více

Závěrečná zpráva 22. listopad 2017

Závěrečná zpráva 22. listopad 2017 Závěrečná zpráva 22. listopad 2017 Generální partner: Generální mediální partner: Partneři: Pořádající univerzity: 01 11. ročník 06 02 4 hlavní novinky 07 3 Soutěže 13 TALK shows 03 08 130 vystavovatelů

Více

Partnerství Kariérního centra Masarykovy univerzity

Partnerství Kariérního centra Masarykovy univerzity Partnerství Kariérního centra Masarykovy univerzity 2016 Kontakt: Ing. Eliška Gončarová +420 724 553 247 goncarova@kariera.muni.cz www.kariera.muni.cz www.jobch.cz SLUŽBY PRO ZAMĚSTNAVATELE Kariérní centrum

Více

veletrh práce pro studenty a absolventy VŠ 13. Listopadu 2013 brno wannieck gallery news letter

veletrh práce pro studenty a absolventy VŠ 13. Listopadu 2013 brno wannieck gallery news letter veletrh práce pro studenty a absolventy VŠ 13. Listopadu 2013 brno wannieck gallery news letter obsah úvod/4 video/5 přípravné akce před veletrhem/6 Informační happeningy a soutěž Stanov si svou JobChallenge

Více

my máme práci Ty máš Závěrečná zpráva dejme to dohromady 9. listopad 2016 Generální partner: Generální mediální partner: Partneři:

my máme práci Ty máš Závěrečná zpráva dejme to dohromady 9. listopad 2016 Generální partner: Generální mediální partner: Partneři: Ty máš talent my máme práci dejme to dohromady Závěrečná zpráva 9. listopad 2016 Generální partner: Generální mediální partner: Partneři: Pořádající univerzity: 01 10. ročník 06 7 dílný E-MAILINGOVÝ KURZ

Více

CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE A NABÍDKA PARTNERSTVÍ

CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE A NABÍDKA PARTNERSTVÍ CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE A NABÍDKA PARTNERSTVÍ 2015 Veletrh JobChallenge je stále oblíbenějším setkáním studentů a absolventů vysokých škol se zástupci významných společností. Jeho již 9. ročník

Více

Vyhodnocení průzkumu mezi návštěvníky veletrhu

Vyhodnocení průzkumu mezi návštěvníky veletrhu Vyhodnocení průzkumu mezi návštěvníky veletrhu 2013 kariérní centrum Poradenské centrum Poradenské centrum úvod V listopadu roku 2013 se uskutečnil již 7. ročník veletrhu pracovních příležitostí JobChallenge,

Více

Závěrečná zpráva z Veletrhu ikariéra 2014 na VUT v Brně

Závěrečná zpráva z Veletrhu ikariéra 2014 na VUT v Brně Závěrečná zpráva z Veletrhu ikariéra 2014 na VUT v Brně Úvod Podkladem pro tento dokument bylo téměř 650 vyplněných dotazníků od návštěvníků a samozřejmě i dotazníky od Vás vystavovatelů. Následující údaje

Více

Závěrečná zpráva. 21. listopad Je čas postavit se na vlastní nohy. Najdi si i jinýho šéfa, než je tvoje máma. Generální partner:

Závěrečná zpráva. 21. listopad Je čas postavit se na vlastní nohy. Najdi si i jinýho šéfa, než je tvoje máma. Generální partner: Je čas postavit se na vlastní nohy Závěrečná zpráva 21. listopad 2018 Generální partner: Generální mediální partner: Partneři: Pořádající univerzity: Najdi si i jinýho šéfa, než je tvoje máma Záštita:

Více

PERSONÁLNÍ PROJEKT ABSOLVENT Veletrh pracovních a studijních příležitostí Kam po střední?

PERSONÁLNÍ PROJEKT ABSOLVENT Veletrh pracovních a studijních příležitostí Kam po střední? Veletrh pracovních a studijních příležitostí Kam po střední? 28. dubna 2008 (10:00 16:00) DK Peklo - dům kultury města Plzně Pobřežní 10, Plzeň centrum Pořádá: Stavovská unie studentů ZČU v Plzni Tylova

Více

Závěrečná zpráva 22. Veletrhu

Závěrečná zpráva 22. Veletrhu Závěrečná zpráva 22. Veletrhu ikariéra VŠCHT Praha 2016 Ve středu 20. března 2016 se uskutečnil 22. Veletrh ikariéra VŠCHT Praha, pořádaný studentskou organizací IAESTE VŠCHT Praha. Veletrh se tradičně

Více

Veletrh pracovních příležitostí JobChallenge

Veletrh pracovních příležitostí JobChallenge Veletrh pracovních příležitostí JobChallenge CENÍK SLUŽEB A NABÍDKA STVÍ 2019 Termín a místo konání: Pořadatelé: Návštěvníci veletrhu: Vystavovatelé: 20. listopadu 2019, 9:00 16:30, Brněnské výstaviště,

Více

OBSAH DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ

OBSAH DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Z VELETRHU PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ JOBCHALLENGE 2012 OBSAH DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ struktura respondentů pohlaví aktuální stav účastníků dle zaměstnání či studií studenti

Více

KARIÉRNÍ CENTRUM MASARYKOVY UNIVERZITY. Masarykova univerzita - univerzita s budoucností 1

KARIÉRNÍ CENTRUM MASARYKOVY UNIVERZITY. Masarykova univerzita - univerzita s budoucností 1 KARIÉRNÍ CENTRUM MASARYKOVY UNIVERZITY Masarykova univerzita - univerzita s budoucností 1 CHARAKTERISTIKA KARIÉRNÍHO CENTRA MU Cílem působení Kariérního centra Masarykovy univerzity je směrovat jeho vývoj

Více

NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 8. BŘEZNA 2016 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB

NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 8. BŘEZNA 2016 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 8. BŘEZNA 2016 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB SHRNUTÍ POSLEDNÍHO ROČNÍKU Osmý veletrh pracovních příležitostí Kariéra PLUS se uskutečnil v aule Vysoké

Více

muni jobnest Veletrh muni jobnest veletrh státní správy a neziskových organizací CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE

muni jobnest Veletrh muni jobnest veletrh státní správy a neziskových organizací CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE muni jobnest Veletrh muni jobnest 3. 4. 2019 veletrh státní správy a neziskových organizací CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE Veletrh MUNI jobnest 3. dubna 2019 atrium Fakulty sociálních studií Masarykovy

Více

Závěrečná zpráva. Techfest Brno 2015

Závěrečná zpráva. Techfest Brno 2015 Závěrečná zpráva Techfest Brno 2015 Obsah Přehled... 3 Technologický festival Techfest Brno 2015... 4 Statistiky účastníků... 6 Přednášející... 7 Workshopy... 8 Marketingová podpora... 9 Partnerské společnosti...

Více

Kariérní Centrum Masarykovy univerzity

Kariérní Centrum Masarykovy univerzity Oslovte mladé talenty Budujte brand zaměstnavatele Kariérní Centrum Masarykovy univerzity meeting point pro studenty a zaměstnavatele Služby pro zaměstnavatele 9 fakult 32 500 studentů 7 500 absolventů

Více

Nabídka služeb. Nabídka služeb

Nabídka služeb. Nabídka služeb Nabídka služeb VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 13. BŘEZNA 2018 AULA VŠB - TU OSTRAVA Nabídka služeb CO JE KARIÉRA PLUS? Kariéra PLUS je veletrh pracovních příležitostí pro studenty a absolventy vysokých

Více

CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ VŠEM V ROCE 2014

CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ VŠEM V ROCE 2014 CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ VŠEM V ROCE 2014 v roce 2014 je informačně-poradenské centrum Jihomoravského kraje. Jeho cílem je zvyšovat zájem obyvatel regionu o další vzdělávání a rozvíjet jejich konkurenceschopnost

Více

Nabídka služeb. Nabídka služeb

Nabídka služeb. Nabídka služeb Nabídka služeb VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 14. BŘEZNA 2017 AULA VŠB - TU OSTRAVA Nabídka služeb SHRNUTÍ POSLEDNÍHO ROČNÍKU Devátý veletrh pracovních příležitostí Kariéra PLUS se uskutečnil v aule Vysoké

Více

Závěr seriálu Prezentace středních škol a zaměstnavatelů přinesl výsledky ocenění Firma škole a Škola firmě

Závěr seriálu Prezentace středních škol a zaměstnavatelů přinesl výsledky ocenění Firma škole a Škola firmě Závěr seriálu Prezentace středních škol a zaměstnavatelů přinesl výsledky ocenění Firma škole a Škola firmě HRADEC KRÁLOVÉ 3. 4. 11. 2017 V Královéhradeckém Kongresovém centru Aldis vyvrcholila série veletrhů

Více

Čeští vysokoškoláci využívají kariérní centra nejméně na světě

Čeští vysokoškoláci využívají kariérní centra nejméně na světě Čeští vysokoškoláci využívají kariérní centra nejméně na světě Kariérní centra na vysokých školách jsou v zahraničí mezi studenty velmi oblíbená. Zajdou se tam nejen poradit o tom, jakou cestou se ve své

Více

"Personalistika a způsob hledání práce - informace pro každého" Asociace poskytovatelů personálních služeb APPS ve spolupráci s INCHEBOU PRAHA

Personalistika a způsob hledání práce - informace pro každého Asociace poskytovatelů personálních služeb APPS ve spolupráci s INCHEBOU PRAHA DOPROVODNÝ PROGRAM Seminární místnost č. 151 "Personalistika a způsob hledání práce - informace pro každého" 10,30-11,30 Životopis - základ pro vaše budoucí zaměstnání 11,45-12,45 Sociální sítě. Jak je

Více

Partnerství s PEF MENDELU

Partnerství s PEF MENDELU Partnerství s PEF MENDELU C h a r a k t e r i s t i k a fa k u lt y Prestižní studium praktické a flexibilní studium vysoká zaměstnanost absolventů nejlepší ekonomická fakulta na Moravě* třetí nejlepší

Více

JOB FAIR 2008 MEZINÁRODNÍ VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ CHARAKTERISTIKA PROJEKTU

JOB FAIR 2008 MEZINÁRODNÍ VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ CHARAKTERISTIKA PROJEKTU 2 CHARAKTERISTIKA PROJEKTU Veletrh se zaměřením na setkání potenciálních zaměstnavatelů, personálních agentur s cílovou skupinou volných pracovních sil TERMÍN KONÁNÍ 7. 9. října 2008 Společně s projekty

Více

Možnosti spolupráce s VT parky, záměry samospráv na úrovni kraje

Možnosti spolupráce s VT parky, záměry samospráv na úrovni kraje Možnosti spolupráce s VT parky, záměry samospráv na úrovni kraje 28.6.2016 Vědeckotechnické parky a vysoké školy Nabídka VŠ - MU v prostoru výzkumných aktivit je umístěn BTP Park. Aplikace biochemických

Více

NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 10. BŘEZNA 2015 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB

NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 10. BŘEZNA 2015 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 10. BŘEZNA 2015 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB SHRNUTÍ POSLEDNÍHO ROČNÍKU Sedmý veletrh pracovních příležitostí Kariéra PLUS se uskutečnil v aule Vysoké

Více

NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 12. BŘEZNA 2019 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB

NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 12. BŘEZNA 2019 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 12. BŘEZNA 2019 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB CO JE KARIÉRA PLUS? Kariéra PLUS je největším veletrhem pracovních příležitostí pro studenty a absolventy

Více

Rozvojový projekt na rok 2014

Rozvojový projekt na rok 2014 VYSOKÁ ŠKOLA: VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Rozvojový projekt na rok 2014 Formulář pro závěrečnou zprávu Program: 1. Program na podporu vzájemné spolupráce vysokých škol Podprogram: Název

Více

Závěrečná zpráva z Veletrhu ikariéra 2015 na VŠCHT Praha

Závěrečná zpráva z Veletrhu ikariéra 2015 na VŠCHT Praha Závěrečná zpráva z Veletrhu ikariéra 2015 na VŠCHT Praha Úvod Děkujeme za zájem o Veletrh ikariéra na VŠCHT Praha. V tomto dokumentu naleznete údaje, které poskytují celkový obrázek o letošním veletrhu.

Více

HOME PROGRAMY PARTNEŘI O NÁS KONTAKT. Další rozjetý vlak studentských podnikatelských nápadů

HOME PROGRAMY PARTNEŘI O NÁS KONTAKT. Další rozjetý vlak studentských podnikatelských nápadů HOME PROGRAMY PARTNEŘI O NÁS KONTAKT Další rozjetý vlak studentských podnikatelských nápadů V listopadovém čísle se dočtete o rozjetém vlaku v podobě všech našich projektů. Jsme hrdí na velký počet přihlášených

Více

JobFair MSV 2013. Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o.

JobFair MSV 2013. Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o. JobFair MSV 2013 Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o. Popis veletrhu JOBFAIR MSV 2013 V návaznosti na poptávku vystavovatelů obnovila veletržní správa Brněnských veletrhů pořádání kariérního veletrhu. Letos se

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus 2017/2018

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus 2017/2018 Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání V. ročník Nitra 27. 28. září 2017, Výstaviště Agrokomplex Nitra XXIV. ročník Brno 31. října 3. listopadu 2017, Výstaviště Brno XI. ročník Praha

Více

Student and Career Institute

Student and Career Institute PwC Studentský barometr 2014 PricewaterhouseCoopers Česká republika (PwC) provedla, stejně tak jako každý rok, rozsáhlý průzkum nazvaný Studentský barometr. Průzkumu se účastnili studenti a čerství absolventi.

Více

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus 2016/2017

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus 2016/2017 Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání IV. ročník Nitra 4. 5. října 2016, Výstaviště Agrokomplex Nitra XXIII. ročník Brno 1. 4. listopadu 2016, Výstaviště Brno X. ročník Praha 25. 26.

Více

Prezentace ČESKÁ CHEMIE.CZ

Prezentace ČESKÁ CHEMIE.CZ Prezentace ČESKÁ CHEMIE.CZ Doc. Ing. Libor Čapek, Ph.D. Mgr. Luboš Kopecký Přerov 24. října 2012 Strana 1 26. červenec 2012 Co je Českáchemie.cz? českáchemie.cz = součást projektu Partnerství pro chemii

Více

Míra spokojenosti účastníků s akcí

Míra spokojenosti účastníků s akcí Evaluace veletrhu sociálních služeb a volnočasových aktivit Lidé lidem Ve dnech 20.-21.9.2007 se konal veletrh sociálních služeb a volnočasových aktivit s názvem Lidé lidem. Tato akce se uskutečnila v

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 6. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP 100 www.brnotop100.cz Vážení přátelé, rádi bychom Vám předložili možnost stát se reklamním partnerem slavnostního

Více

Kariérní centrum Masarykovy univerzity. Konference AVŠP

Kariérní centrum Masarykovy univerzity. Konference AVŠP Kariérní centrum Masarykovy univerzity Konference AVŠP 1 Poslání Kariérního centra Oficiální personálně-poradenská agentura Masarykovy univerzita PROPOJENÍ Studenti a absolventi Zaměstnavatelé 2 Vize Kariérního

Více

NGO Market 2013. Závěrečná zpráva

NGO Market 2013. Závěrečná zpráva NGO Market 2013 Závěrečná zpráva { 2 } Úvodní slovo organizátorů Vážení přátelé NGO Marketu, čtrnáctý ročník veletrhu neziskovek je za námi a my bychom tímto chtěli poděkovat všem partnerům, neziskovkám

Více

Podpora technického vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů JHK a JSRLZ, o.p.s.

Podpora technického vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů JHK a JSRLZ, o.p.s. Podpora technického vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů JHK a JSRLZ, o.p.s. 2. 10. 2015 Dana Feferlová, Jihočeská hospodářská komora JHK a JSRLZ, o.p.s. Jihočeská hospodářská komora Sdružení podnikatelů

Více

Vyhodnocení průběhu a naplnění cílů v rámci TVD v Jihomoravském kraji

Vyhodnocení průběhu a naplnění cílů v rámci TVD v Jihomoravském kraji Vyhodnocení průběhu a naplnění cílů v rámci TVD v Jihomoravském kraji Předkládá dne 15. 12. 2015: PhDr. Antonín Holubář koordinátor krajského zastoupení AIVD pro JMK Hlavní koordinátor TVD: Partneři TVD:

Více

MENTORINGOVÝ PROGRAM PRO ZAČÍNAJÍCÍ VĚDKYNĚ A VĚDCE

MENTORINGOVÝ PROGRAM PRO ZAČÍNAJÍCÍ VĚDKYNĚ A VĚDCE MENTORINGOVÝ PROGRAM PRO ZAČÍNAJÍCÍ VĚDKYNĚ A VĚDCE SHRNUTÍ PRVNÍHO ROČNÍKU PROGRAMU Martina Fucimanová Kateřina Cidlinská Sociologický ústav Akademie věd ČR, v.v.i. Praha 2017 ÚČASTNICE A ÚČASTNÍCI PRVNÍHO

Více

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Komplex veletrhů Mezinárodní veletrh investičních příležitostí, podnikání a rozvoje v regionech Mezinárodní veletrh komunálních technologií a služeb Mezinárodní veletrh

Více

G E N E R A Madrid, Španělsko

G E N E R A Madrid, Španělsko Zveme Vás na akci Prezentace českých firem na mezinárodním veletrhu G E N E R A Madrid, Španělsko Termín konání: 12.- 14. května 2009 Místo konání : IFEMA - Madrid Http://www.ifema.es/ferias/genera/default.html

Více

Institut celoživotního vzdělávání Mendelovy univerzity v Brně

Institut celoživotního vzdělávání Mendelovy univerzity v Brně INFORMACE O STUDIU Institut celoživotního vzdělávání Mendelovy univerzity v Brně Institut celoživotního vzdělávání (ICV) vznikl v roce 2003, kdy se zaměřoval zejména na projekt Univerzity třetího věku,

Více

Návrhy spolupráce se základními školami spádových obcí na podporu Valašskoklobouckého středního školství

Návrhy spolupráce se základními školami spádových obcí na podporu Valašskoklobouckého středního školství Návrhy spolupráce se základními školami spádových obcí na podporu Valašskoklobouckého středního školství Kateřina Niková 5.7.2013 Obsah Úvodem 1 Vymezení pojmu spolupráce školy... 4 2 Návrhy spolupráce

Více

Asociace vysokoškolských poradců, z.s.

Asociace vysokoškolských poradců, z.s. Asociace vysokoškolských poradců, z.s. Výroční zpráva o činnosti 2016 Výroční zpráva o činnosti za rok 2016 Asociace vysokoškolských poradců, z.s. 1. Základní údaje Název: Asociace vysokoškolských poradců,

Více

POZVÁNKA. na 12. ročník regionálního veletrhu fiktivních firem

POZVÁNKA. na 12. ročník regionálního veletrhu fiktivních firem POZVÁNKA na 12. ročník regionálního veletrhu fiktivních firem dne 14. 3. 2018 Střední škola informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno, p.o., Čichnova 982/23, 624 00 BRNO Zdroj: http://blogs.elon.edu/technology/files/2012/02/go-team_sm_crop.jpg

Více

39. Den malých obcí ZHODNOCENÍ KONFERENCE

39. Den malých obcí ZHODNOCENÍ KONFERENCE 39. Den malých obcí ZHODNOCENÍ KONFERENCE ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název konference: Termíny a místa konání: 39. Den malých obcí 5. března 2013, Národní dům Smíchov, Praha 7. března 2013, Společenský dům, Prostějov

Více

ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů

ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů 5-8.11. Caravaning Brno je nejen odborným veletrhem, ale i komunitním setkáním příznivců životního stylu, k němuž patří svobodné a nezávislé

Více

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus VIII. ročník Praha 27. 28. ledna 2015, Výstaviště PVA Expo Praha - Letňany III. ročník Nitra 14. 15. října 2015, Výstaviště Agrokomplex

Více

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus 2015/2016

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus 2015/2016 Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání III. ročník Nitra 14. 15. října 2015, Výstaviště Agrokomplex Nitra XXII. ročník Brno 3. 6. listopadu 2015, Výstaviště Brno IX. ročník Praha 26.

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Jste připraveni na obchodování s Čínou? Mgr. Zuzana Jesenská Exportní konzultant potravinářství,

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Jste připraveni na obchodování s Čínou? Mgr. Zuzana Jesenská Exportní konzultant potravinářství, SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Jste připraveni na obchodování s Čínou? 6. 3. 2018 Mgr. Zuzana Jesenská Exportní konzultant potravinářství, zdravotnictví, živé vědy ZAHRANIČNÍ SÍŤ CZECHTRADE ZAHRNUJE 51

Více

Průzkum rozhodování žáků devátých tříd:

Průzkum rozhodování žáků devátých tříd: Průzkum rozhodování žáků devátých tříd: Deváťáci a dny otevřených dveří Studie Než zazvoní 9. listopadu 2016 Studie o výběru školy Tento dokument je veřejnou součástí širší dlouhodobé studie společnosti

Více

tento rok jsme uspořádali již 22. ročník pracovního veletrhu Career Days, největšího projektu AIESEC Česká republika.

tento rok jsme uspořádali již 22. ročník pracovního veletrhu Career Days, největšího projektu AIESEC Česká republika. Vážení a milí, tento rok jsme uspořádali již 22. ročník pracovního veletrhu Career Days, největšího projektu AIESEC Česká republika. Stejně jako v předchozích letech jsme se i letos zaměřili na zprostředkování

Více

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení - termín konání: 1.- 4.10.2015, místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech - jediný největší odborný veletrh v regionu

Více

O svou budoucí profesi se zajímá stále více žáků a jejich rodičů

O svou budoucí profesi se zajímá stále více žáků a jejich rodičů O svou budoucí profesi se zajímá stále více žáků a jejich rodičů V Českých Budějovicích dne 2. listopadu 2018 Říjnová účast na prezentacích středních škol a učilišť dokládá, že zájem o volbu povolání má

Více

Příští jede za: Závěrečná zpráva. Veletrh kariérních příležitostí pro náročné

Příští jede za: Závěrečná zpráva. Veletrh kariérních příležitostí pro náročné Příští jede za: rok Závěrečná zpráva c 2015 Veletrh kariérních příležitostí pro náročné Vážení účastníci, partneři a přátelé Career Days, jsem moc rád, že držíte v rukou tuto závěrečnou zprávu. Znamená

Více

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2016 SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 SPOLEČENSKÝ GALA VEČER 24.11.2016 / PRAHA POPAI CENTRAL EUROPE Daniela Krofiánová

Více

Využití sociálních sítí v náboru zaměstnanců

Využití sociálních sítí v náboru zaměstnanců Využití sociálních sítí v náboru zaměstnanců 500 HR MINUTES KONFERENCE O MODERNÍCH TRENDECH V HR 13. března 2013 Hana Velíšková, KPMG KPMG Česká republika Od roku 1990 760 zaměstnanců 27 partnerů Druhý

Více

největší veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí v severních Čechách října educaliberec.cz

největší veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí v severních Čechách října educaliberec.cz největší veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí v severních Čechách 13. - 15. října EDUCA MYJOB LIBEREC 2016 Veletrh, který spojuje oblast vzdělávání a oblast pracovních příležitostí. Během tří nabitých

Více

TISKOVÉ ZPRÁVY (vydané organizátorem veletrhu, společností MP-Soft, a.s.)

TISKOVÉ ZPRÁVY (vydané organizátorem veletrhu, společností MP-Soft, a.s.) TISKOVÉ ZPRÁVY (vydané organizátorem veletrhu, společností MP-Soft, a.s.) EVROPSKÝ VELETRH POMATURITNÍHO A CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ GAUDEAMUS 2014 Tiskové zprávy vydané 26. října 2014 (zaměření veletrhu)

Více

Inovace studijních programů AF a ZF MENDELU. směřující k vytvoření mezioborové integrace

Inovace studijních programů AF a ZF MENDELU. směřující k vytvoření mezioborové integrace Inovace studijních programů AF a ZF MENDELU směřující k vytvoření mezioborové integrace CZ.1.07/2.2.00/28.0302 Klíčová aktivita KA5 Propojení univerzitního prostředí s trhem práce Garant aktivity Ing.

Více

Kariérové poradenství 2008/2009

Kariérové poradenství 2008/2009 Kariérové poradenství 2008/2009 Ve školním roce 2008/2009 se pro studenty uskutečnilo několik akcí spojených s volbou jejich budoucí profese: 1. 22. října 2008 se studenti čtvrtých ročníků zúčastnili veletrhu

Více

Motivace výběru studia na Slezské univerzitě v Opavě v AR 2018/2019 I. kolo PŘ Vyhodnocení dotazníků

Motivace výběru studia na Slezské univerzitě v Opavě v AR 2018/2019 I. kolo PŘ Vyhodnocení dotazníků Motivace výběru studia na Slezské univerzitě v Opavě v AR 18/19 I. kolo PŘ Vyhodnocení dotazníků Zpracoval: Institut interdisciplinárního výzkumu OPF v Karviné Poradenské a kariérní centrum SU Obsah 1.

Více

AS-interface Česká republika 2006

AS-interface Česká republika 2006 Výroční zpráva zájmového sdružení právnických osob AS-interface Česká republika 2006 1 Akce 1.1 AMPER 2006 Ve dnech od 4. do 7. dubna 2006 se v Pražském veletržním areálu Letňany uskutečnil 14. ročník

Více

Vysočina Convention Bureau

Vysočina Convention Bureau Příloha č. 1 Výroční zprávy Vysočina Tourism, příspěvkové organizace za rok 2018 Vysočina Convention Bureau Zpráva o činnosti za rok 2018 Vysočina Convention Bureau (dále také VCB ) je regionální kanceláří

Více

největší veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí v severních Čechách října educaliberec.cz

největší veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí v severních Čechách října educaliberec.cz největší veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí v severních Čechách 12. - 14. října EDUCA MYJOB LIBEREC 2017 Veletrh, který spojuje oblast vzdělávání a oblast pracovních příležitostí. Během tří nabitých

Více

Job Fair MSV Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o.

Job Fair MSV Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o. Job Fair MSV 2016 Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o. Popis veletrhu Job Fair MSV 2016 Dne 6. října 2016 se jako součást nejvýznamnější událos= ve strojírenství ve střední Evropě 58. mezinárodního strojírenského

Více

Svět knihy Praha 17. 20. 5. 2012 NABÍDKA INZERCE V PROPAGAČNÍCH MATERIÁLECH VELETRHU SVĚT KNIHY PRAHA 2012

Svět knihy Praha 17. 20. 5. 2012 NABÍDKA INZERCE V PROPAGAČNÍCH MATERIÁLECH VELETRHU SVĚT KNIHY PRAHA 2012 NABÍDKA NZERCE V PROPAGAČNÍCH MATERÁLECH VELETRHU SVĚT KNHY PRAHA 2012 Ceny se nezvyšují! Výrazné slevy pro vystavovatele! Vážení přátelé, představujeme Vám propagační materiály 18. ročníku mezinárodního

Více

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu festival 100% INTEGRACE 14.-16.3.2014 Ing. Michal Crhonek koordinátor festivalu tanecahandicap@gmail.com michal@michalcrhonek.cz tel: +420 603 284 760 www.tanecahandicap.cz O CO JDE? Projekt Tanec a handicap

Více

Kariérové poradenství

Kariérové poradenství Kariérové poradenství Ve školním roce 2009/2010 se pro studenty uskutečnilo několik akcí spojených s volbou jejich budoucí profese: 1. 20. října 2009 se studenti čtvrtých ročníků zúčastnili veletrhu pomaturitního

Více

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity Obsah: - Charakteristika veletrhu - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity - Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2018 - GASTRONOMICKÁ TOUR po krajích ČR

Více

GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK 16. 22. listopadu 2015. Nabídka partnerství

GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK 16. 22. listopadu 2015. Nabídka partnerství GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK 16. 22. listopadu 2015 Nabídka partnerství Využijte k propagaci služeb a produktů tu největší událost pro podnikatele, firmy, startupy a inovace v Česke republice a ve světě,

Více

Agronomická fakulta MENDELU řeší projekty OP VK

Agronomická fakulta MENDELU řeší projekty OP VK Seminář s workshopem Agronomická fakulta MENDELU řeší projekty OP VK Partnerská síť Agronomické fakulty MENDELU s komerční sférou CZ.1.07/2.4.00/17.0022 Ing. Ivo Vyskočil MENDELU, 13. 1. 2012 Projekt OP

Více

ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ

ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ Podmínky pro přijetí obchodních partnerů do ADMD Výrobci i dodavatelé materiálů, technologického zařízení, služeb a informačního servisu pro montované stavby na bázi dřeva se sídlem, dceřinou společností

Více

INFORMACE O PROJEKTU

INFORMACE O PROJEKTU INFORMACE O PROJEKTU INFORMACE O PROJEKTU o Cílem projektu je podpořit malé a střední podniky a živnostníky srozumitelnou a jednoduchou formou v orientaci při zavádění nových technologií založených na

Více

NESEĎTE DOMA! CZ 1.04/2.1.00/

NESEĎTE DOMA! CZ 1.04/2.1.00/ Závěrečná konference regionálního individuálního projektu NESEĎTE DOMA! CZ 1.04/2.1.00/13.00059 Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost

Více

GLOBAL INDUSTRIE (MIDEST) 2019

GLOBAL INDUSTRIE (MIDEST) 2019 2019 Největší strojírenský veletrh ve Francii, který spojuje veletrh strojírenských subdodávek Midest s veletrhy finálních strojírenských výrobků. www.global-industrie.com PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU

Více

Závěrečná zpráva k výzvě Hýčkej svou přírodu!

Závěrečná zpráva k výzvě Hýčkej svou přírodu! Závěrečná zpráva k výzvě Hýčkej svou přírodu! Název projektu: Clothes-Swap Jméno a příjmení žadatele: Viktorie Víchová Studijní obor: Nanotechnologie Ročník: 4. E-mail: viktorie.vichova01@upol.cz Číslo

Více

BRNO. nabídka spolupráce

BRNO. nabídka spolupráce BRNO nabídka spolupráce 2 4 5 6 8 10 13 14 BEST board of european students of technology BEST Brno local best group brno VUT vysoké učení technické v brně EBEC european BEST engineering competition historie

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 1. 11. 2018 Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

Motivace výběru Slezské univerzity v Opavě AR 2017/2018 I. kolo PŘ

Motivace výběru Slezské univerzity v Opavě AR 2017/2018 I. kolo PŘ Motivace výběru Slezské univerzity v Opavě AR 217/218 I. kolo PŘ V Opavě 29.8.217 Zpracoval: Mgr. Petr Rypl, Ing. Tomáš Pražák 1. Motivace výběru studia Slezská univerzita v Opavě celkově V prvním kole

Více

KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA KARLOVARSKÉHO KRAJE

KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA KARLOVARSKÉHO KRAJE KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Kvalita přináší úspěch, úspěch přináší odpovědnost, odpovědnost přináší kvalitu Kdo jsme? Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje (KHK KK) byla ustanovena v lednu roku

Více

Stav připravenosti středních škol na náborovou kampaň uchazečů ve školním roce 2013/2014. Bleskový průzkum občanského sdružení Než zazvoní

Stav připravenosti středních škol na náborovou kampaň uchazečů ve školním roce 2013/2014. Bleskový průzkum občanského sdružení Než zazvoní Stav připravenosti středních škol na náborovou kampaň uchazečů ve školním roce 2013/2014 Bleskový průzkum občanského sdružení Než zazvoní 4. června 2013 Metodika Studie byla provedena formou on-line dotazování

Více

Informace pro partnery. České vysoké učení technické v Praze

Informace pro partnery. České vysoké učení technické v Praze České vysoké učení technické v Praze Informace pro partnery Hledáme inovativní a vizionářské partnery, kteří podpoří tým ČVUT v mezinárodní soutěži Solar Decathlon 2013 a spojí s námi své síly při hledání

Více

Role sociálních vztahů studentů vysokých škol pro život vysokoškoláka

Role sociálních vztahů studentů vysokých škol pro život vysokoškoláka Role sociálních vztahů studentů vysokých škol pro život vysokoškoláka LENKA HLOUŠKOVÁ ÚSTAV PEDAGOGICKÝCH VĚD FILOZOFICKÁ FAKULTA MASARYKOVA UNIVERZITA Metodologie výzkumu Cíl výzkumu: potřeby VŠ studentů

Více

Veletrhy ikariéra jsou pořádány od roku 1994, kdy první ročník se pořádal právě na ČVUT v Praze.

Veletrhy ikariéra jsou pořádány od roku 1994, kdy první ročník se pořádal právě na ČVUT v Praze. Závěrečná zpráva Dne 4. března 2015 pořádala studentská organizace 21. ročník Veletrhu pracovních příležitostí ikariéra. Akce se konala na fakultách v dejvickém kampusu Českého vysokého učení technického

Více

Cesta pro mladé. Cesta k uplatnění na trhu práce registrační číslo projektu: CZ /0.0/0.0/15_123/

Cesta pro mladé. Cesta k uplatnění na trhu práce registrační číslo projektu: CZ /0.0/0.0/15_123/ Cesta pro mladé Cesta k uplatnění na trhu práce registrační číslo projektu: CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_123/0002762 28.11.2017 Základní informace o projektu Realizátor: Fond dalšího vzdělávání, p. o. (MPSV)

Více

Spolupráce vysokých škol s absolventy. Ing. Roman Kozel, Ph.D. proděkan Ekonomické fakulty VŠB TU Ostrava

Spolupráce vysokých škol s absolventy. Ing. Roman Kozel, Ph.D. proděkan Ekonomické fakulty VŠB TU Ostrava Spolupráce vysokých škol s absolventy Ing. Roman Kozel, Ph.D. proděkan Ekonomické fakulty VŠB TU Ostrava SEGMENTY SPOLUPRÁCE studenti středních škol studenti vysoké školy absolventi vysoké školy zaměstnanci

Více

Bankovní institut vysoká škola, a.s. Praha Karlovy Vary Písek Teplice Břeclav

Bankovní institut vysoká škola, a.s. Praha Karlovy Vary Písek Teplice Břeclav Bankovní institut vysoká škola, a.s. Kdo jsme? První soukromá vysoká škola Atraktivní studijní obory Univerzitní informační systém Skvělé zázemí a nejnovější technika Moderní bezbariérová budova Jsme součástí

Více

final report M0BILITY LOGISTICS MEZINÁRODNÍ DOPRAVNÍ VELETRH 8 9 10 10 2013 www.bvv.cz/eurotrans

final report M0BILITY LOGISTICS MEZINÁRODNÍ DOPRAVNÍ VELETRH 8 9 10 10 2013 www.bvv.cz/eurotrans www.bvv.cz/eurotrans M0BILITY LOGISTICS BUSINESS SERVICE MEZINÁRODNÍ DOPRAVNÍ VELETRH 8 9 10 10 2013 final report Nultý ročník veletrhu EUROTRANS přinesl vystavovatelům nové obchody Mezinárodní dopravní

Více

NABÍDKA Balíčky pro partnery 2017 Generální partner Pozice Generální partner zajišťuje po celý rok 2017 nejvýznamnější způsob prezentace při akci Prague Car Festival. Dává k dispozici prostor nejen v době

Více

Vytváření alumni programů Jana Ledvinová, Workshop KREDO, Praha,

Vytváření alumni programů Jana Ledvinová,  Workshop KREDO, Praha, Vytváření alumni programů Jana Ledvinová, www.fundraising.cz Workshop KREDO, Praha, 15. 9. 2015 www.kredo.reformy-msmt.cz Proč vytvářet absolventské programy? Fundraising ze soukromých zdrojů je pro univerzitu

Více