veletrh práce pro studenty a absolventy VŠ 13. Listopadu 2013 brno wannieck gallery news letter

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "veletrh práce pro studenty a absolventy VŠ 13. Listopadu 2013 brno wannieck gallery news letter"

Transkript

1 veletrh práce pro studenty a absolventy VŠ 13. Listopadu 2013 brno wannieck gallery news letter

2

3 obsah úvod/4 video/5 přípravné akce před veletrhem/6 Informační happeningy a soutěž Stanov si svou JobChallenge Konference JobChallenge doprovodný program na veletrhu/8 Hlavní doprovodný program Konzultace podnikatelských nápadů Prezentace studentských spolků Konzultace životopisů novinky na veletrhu/10 Barevné identifikační náramky Veletržní kavárna průzkum mezi účastníky veletrhu/11 reference/12 napsali o nás/12 reportáže/12 Newsletter JobChallenge vydávají pořadatelé sedmého ročníku veletrhu pracovních příležitostí JobChallenge, který se konal ve Wannieck Gallery (Ve Vaňkovce 2), Pořádají: Kariérní centrum Masarykovy univerzity, Poradenské centrum Vysokého učení technického v Brně, Poradenské centrum Mendelovy univerzity v Brně Děkujeme našim partnerským společnostem PricewaterhouseCoopers Česká republika s.r.o., dále Atento Česká republika, a.s., Automotive lighting, s.r.o., Čeps, a.s., CzechInvest, Komerční banka, a.s., KPMG Česká republika, s.r.o., Netsuite Czech republic, s.r.o., Solar Turbines EAME, s.r.o, Telefónica Czech Republic, a.s. Redakce: tým organizátorů veletrhu JobChallenge (info@jobch.cz), Text: Kristýna Veselá (vesela@kariera.muni.cz) Foto veletrh JobChallenge: Adam Holubovský (a.holubovsky@gmail.com), Foto z happeningů: Kryštof Zvolánek (zvolanekk@gmail.com), Foto z Konference: Kristýna Veselá, Sazba a grafická úprava: Jan Kubát (100recycledideas@gmail.com) úvod back

4 předchozí strana obsah Veletrh pracovních příležitostí pro studenty a absolventy vysokých škol JobChallenge se uskutečnil 13. listopadu 2013 v brněnské Wannieck Gallery. Sedmý ročník navštívilo více než 2500 studentů a absolventů vysokých škol. Jak již bývá dobrým zvykem, veletržní dění doplňoval bohatý doprovodný program zaměřený na osobní a profesní rozvoj. Novinkami letošního ročníku byly barevné identifikační náramky, které pomáhaly rozlišit oborové zaměření návštěvníků, dále soutež Stanov si svou JobChallenge a Veletržní kavárna. Veletrhu předcházely informační happeningy, které probíhaly během října a listopadu na vybraných fakultách Masarykovy univerzity, Mendelovy univerzity v Brně a Vysokého učení technického v Brně. Týden před veletrhem se konala také Konference JobChallenge, na níž se zájemci dozvěděli, jak se na veletrh připravit. Měli možnost zkonzultovat své životopisy s personalisty Kariérního centra Masarykovy univerzity nebo se mohli nechat vyfotit na životopis. Veletrh JobChallenge v roce 2013 přivítal více než 2500 účastíků. Webové stránky zaznamenaly během října až listopadu 2013 na patnáct tisíc přístupů. Všem partnerům a podporovatelům děkujeme a těšíme se na spolupráci i při dalších ročnících brněnského veletrhu pracovních příležitostí JobChallenge. Osmý ročník proběhne 5. listopadu Každý návštěvník obdržel u vstupu veletržní tašku s katalogem vystavovatelů a dalšími propagačními materiály. Největší pracovní veletrh na jižní Moravě pořádají Kariérní centrum Masarykovy univerzity, Poradenské centrum Vysokého učení technického v Brně a Poradenské centrum Mendelovy univerzity v Brně. Akci v roce 2013 zaštítil rektor Masarykovy univerzity doc. PhDr. Mikuláš Bek, Ph.D., Mendelovy univerzity v Brně prof. Ing. Jaroslav Hlušek, CSc. a rektor Vysokého učení technického v Brně prof. Ing. Karel Rais, CSc., MBA, dr. h. c. video JobChallenge proběhl již potřetí v krásném industriálním prostoru brněnské Wannieck Gallery.

5 předchozí strana úvod Podívejte se na reportáž z JobChallenge! přípravné akce před veletrhem

6 Přípravné akce před veletrhem předchozí strana úvod Informační happeningy a soutěž Stanov si svou JobChallenge KDY: říjen listopad 2013 KDE: Právnická fakulta MU, Ekonomicko-správní fakulta MU, Fakulta informatiky MU, Fakulta informačních technologií VUT v Brně, Fakulta podnikatelská VUT v Brně, Fakulta strojního inženýrství VUT v Brně, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií Mendelovy univerzity v Brně, Provozně ekonomická fakulta Mendelovy univerzity v Brně, Menza na Moravském náměstí Masarykovy univerzity, Konference JobChallenge (kino Scala) Svou JobChallenge si studenti napsali na bílou tabulku. Poté je fotograf s touto tabulkou vyfotil. Součástí přípravy na veletrh pracovních příležitostí byly v letošním roce také propagační a informační happeningy spojené se soutěží Stanov si svou JobChallenge. Jejich cíl byl prostý: seznámit studenty s vystavujícími společnostmi na veletrhu tak, aby se v nabídce co nejlépe dopředu zorientovali a měli možnost zjistit si o vystavovatelích co nejvíce informací. Právě na happeningu si studenti mohli poprvé stanovit svou JobChallenge, tedy konkrétní společnost, která je zajímá a u níž by rádi v budoucnu našli praxi, stáž či zaměstnání. Fotografie z happeningů jsme postupně zveřejňovali na facebookových stránkách V den konání veletrhu vystavovatelé obdrželi seznam studentů, kteří si na happeningu zvolili právě jejich společnost jako nejvíce preferovanou. Zástupci společnosti pak vybírali ze všech návštěvníků na veletrhu toho, který se nejlépe prezentoval nebo je nejvíce zaujal. Nejlepší uchazeč od společnosti dostal malou pozornost v podobě hmotného dárku. přípravné akce před veletrhem Marek Zatloukal - výherce soutěže Stanov si svou JobChallenge u společnosti Solar Turbines EAME, s.r.o.

7 Přípravné akce před veletrhem předchozí strana přípravné akce před veletrhem Konference JobChallenge KDY: 6. listopadu 2013 KDE: univerzitní kino Scala Před Konferencí se mohli účastníci vyfotit na životopis. Většina studentek využila také možnosti nechat se zdarma nalíčit. Konference JobChallenge měla za cíl poskytnout účastníkům odpověď na otázku: Co je potřeba udělat před veletrhem, během něj a po něm? Během čtyřhodinového programu účastníci zjistili, jak se lépe zorientovat ve svých očekáváních a cílech. Dozvěděli se, jaké nástroje jim mohou pomoci při hledání práce a jakým způsobem mají oslovit zástupce jednotlivých společností na veletrhu. Jako bonus účastníci před Konferencí JobChallenege mohli zkonzultovat svůj životopis s personalisty Kariérního centra Masarykovy univerzity, nechat se nalíčit od vizážistek Mary Kay a vyfotit se na životopis. Po konferenci byli přihlášení účastníci zařazeni do sedmidenního mentoringového programu. V průběhu programu je naši mentoři vyzvali k tomu, aby si stanovili své profesní cíle, prozkoumali svou internetovou stopu, vytvořili anebo si vylepšili svůj životopis či linkedin profil a soustavně se připravovali na to, jak se prezentovat a oslovit budoucího zaměstnavatele. Konzultace životopisů tvořily část doprovodného programu Konference a probíhaly v kavárně kina Scala. Konferencia, ktorá sa uskutočnila pred veľtrhom, bola pre mňa osobne prínosná a ukázala mi iný pohľad, ako veľtrh vnímať. Taktiež následný 7-dňový ový program bol veľmi nápomocný a nové informácie mi pomohli dobre sa zorientovať a ujasniť si moje ciele, s ktorými som potom mohol prísť na veľtrh. student 5. ročníku Fakulty informatiky MU doprovodný program na veletrhu Radoslav Pittner zahájil Konferenci motivační přednáškou.

8 Doprovodný program na veletrhu předchozí strana přípravné akce před veletrhem KDY: 13. listopadu 2013 KDE: Wannieck Gallery, Café Práh, Slévárna Vaňkovka Hlavní doprovodný program Doprovodný program na veletrhu tvořilo 18 přednášek rozdělených do tří panelů. V panelu zaměstnání se posluchači setkali s HR manažery nebo personalisty jednotlivých společností, díky nimž zjistili, jak vypadá přijímací řízení či jaké požadavky jsou na uchazeče v dané firmě kladeny. Panel osobností nabídl návštěvníkům inspirativní příběhy úspěšných a zajímavých osobností z širokého spektra oborů. V panelu rozvoje se přednášející zaměřovali na předání klíčových dovedností nezbytných pro úspěšné uplatnění se na trhu práce. Tištěný doprovodný program dostávali návštěvníci na Info stánku. Konzultace podnikatelských nápadů Díky navázání spolupráce s Jihomoravským inovačním centrem mohli zájemci z řad budoucích podnikatelů konzultovat své obchodní nápady s konzultantem JIC Michalem Hrabím přímo na veletrhu. Během přednášky Mind in motion dostali účastníci do rukou Gumgums a začali se mečovat v rámci koučovacího tréninku. doprovodný program na veletrhu V panel zaměstnavatelů získali účastníci užitečné rady přímo od zástupců jednotlivých společností.

9 Doprovodný program na veletrhu předchozí strana doprovodný program na veletrhu Prezentace studentských spolků Na veletrhu nechyběly ani prezentace studentských spolků. Patnáct z nich představilo svou činnost a příležitosti, jak se do nich zapojit. Prezentace proběhly v Café Práh. Přednášky v panelu osobností a rozvoje byly natáčeny agenturou Motiv P. Konzultace životopisů Jak sestavit životopis, anebo jak jej vylepšit, se účastníci dozvěděli u stánků Kariérního centra Masarykovy Univerzity a Poradenských center Mendelovy univerzity v Brně a Vysokého učení technického v Brně. Do doprovodného programu se zapojilo více než osmnáct přednášejících. Doprovodný program neměl chybu. Setkat se s odborníky z dané oblasti a obohatit se o nové zkušenosti jsou dle mého velkým přínosem. Určitě dané rady do života využiji. absolvent MU Také přímo na veletrhu mohli návštěvníci zkonzultovat své životopisy s poradci z Kariérního centra MU a z Poradenských center VUT a Mendelu. novinky na veletrhu Prezentaci studentských spolků zajišťovala na veletrhu Masarykova studentská unie (MUNIE).

10 Novinky na veletrhu předchozí strana doprovodný program na veletrhu Barevné identifikační náramky Pro jednodušší orientaci a rychlý přehled o tom, jakého zaměstnance může společnost poptávat anebo jaký účastník ke stánku přichází, jsme na veletrhu pracovních příležitostí JobChallenge 2013 vyzkoušeli novinku v podobě barevného rozlišení stánků a účastníků podle oborového zaměření. Vzniklo tak jedenáct různobarevných kategorií oborového zaměření, podle nichž byly označeny veletržní stánky, a na jejichž základě si účastníci mohli vybrat barevný identifikační pásek. Barevné identifikační náramky dostávali návštěvníci přímo u vchodu do Wannieck Gallery. Veletržní kavárna Část veletržní plochy byla vyhrazena jako prostor Veletržní kavárny, kde se návštěvníci měli možnost občerstvit, prostudovat katalog vystavovatelů či si přečíst Hospodářské noviny a časopisy od mediálních partnerů. Na pódiu během dne vystoupili doc. PhDr. Jiří Němec, Ph.D., prorektor pro záležitosti studentů Masarykovy univerzity, doc. RNDr. Miloslav Švec, CSc., prorektor pro studium a záležitosti studentů Vysokého učení technického v Brně, doc. PhDr. Dana Linhartová, CSc., ředitelka Institutu celoživotního vzdělávání Mendelovy univerzity v Brně, Mgr. Hana Velíšková z KPMG a zástupci partnerských společností. Veletrh zakončil moderátor Martin Hudec s Hanou Velíškovou, která se podělila s posluchači o svůj kariérní příběh. Velice se mi líbilo, jak na každém stánku byla barva oboru a také pásek na ruce, díky němuž mě oslovilo hodně potencionálních zaměstnavatelů, především z firem, do kterých mne ani nenapadlo se hlásit. Skvělý nápad ty pásky! studentka Ekonomicko-správní fakulty MU průzkum mezi účastníky veletrhu Pohled na Veletržní kavárnu.

11 Průzkum mezi účastníky veletrhu Předchozí strana novinky na veletrhu Data byla získána dotazováním návštěvníků přímo na veletrhu. Vzorek, z něhož statistiky vycházejí, tvoří respondentů. Nejvíce studentů (51 %), kteří navštívili veletrh JobChallenge, bylo z Masarykovy univerzity. Studentů z VUT dorazilo 24,2 % a z Mendelovy univerzity 16,9 % účastníků. Studenti ostatních vysokých škol byli zastoupeni 7,5 %. Masarykova univerzita byla na veletrhu zastoupena všemi devíti fakultami. Největší množství studentů dorazilo z Ekonomicko-správní fakulty (37,6 %). Na druhém místě v počtu zúčastěných byli studenti z Filozofické fakulty (15,2 %) a na třetím studenti Fakulty sociálních studií (14,8 %). Mezi studenty z Vysokého učení technického v Brně se největší část (29,9 %) hlásila k Fakultě podnikatelské. K Fakultě strojního inženýrství se přihlásilo 25,3 % účastníků a k Ústavu soudního inženýrství 14,4 %. 15,2 % Filozofická fakulta 1,5 % Fakulta architektury 14,8 % Fakulta sociálních studií 11,3 % FEKT 12,6 % Přírodovědecká fakulta 4,6 % Fakulta chemická 3,6 % Pedagogická fakulta 5,7 % Fak. informačních technologií 37,6 % Ekonomicko-správní fakulta 29,9 % Fakulta podnikatelská 51 % Masarykova univerzita 8,3 % Fakulta informatiky 6,7 % Fakulta stavební 24,2 % Vysoké učení technické v Brně 1,7 % Fakulta sportovních studií 25,3 % Fakulta strojního inženýrství 16,9 % Mendelova univerzita v Brně 1,1 % Lékařská fakulta 0,5 % FAVU 7,5 % Jiné 5,1 % Právnická fakulta 14,4 % Ústav soudního inženýrství Mendelova univerzita v Brně byla nejvíce zastoupena studenty Provozně ekonomické fakulty (43,8 %). Druhé největší zastoupení tvořili studenti Agronomické fakulty (23,10 %) a třetí (22,3 %) studenti Fakulty regionálního rozvoje a mezinárodních studií. Stejně jako minulý rok, největší zájem o veletrh JobChallenge měli studenti pátých ročníků (31,2 %). Dále čtvrtých ročníků (19,4 %) a třetích ročníků (20,8 %). Nejvíce identifikačních náramků bylo rozdáno v kategorii marketing & obchod (26,8 %). Druhou nejvíce zastoupenou kategorií byly informační technologie (19,8 %) a na třetím místě se umístila kategorie lidské zdroje (16,4 %). 6,9 % Finance 8,3 % 1. ročník 19,8 % IT 23,1 % Agronomická fakulta 10 % 2. ročník 26,8 % Marketing a obchod 22,3 % Fakulta regionálního rozvoje 20,8 % 3. ročník 13,3 % Zákaznický servis & jazyky a mezinárodních studií 19,4 % 4. ročník 16,4 % Lidské zdroje 7,6 % Fakulta lesnická a dřevařská 31,2 % 5. ročník 6,9 % Technika 3,2 % Fakulta záhranická 1,4 % Doktoranti 5,5 % Strojírenství 43,8 % Provozně ekonomická fakulta 9 % Absolventi 4,3 % Právo reference / napsali o nás

12 Reference předchozí strana průzkum mezi účastníky veletrhu Veletrh proběhl výborně, přišlo hodně studentů, na našem stánku byli aktivní. Také oceňujeme servis včetně možností jít na pódium a říct pár slov. Telefónica Czech Republic S veletrhem JobChallenge jsme byli opět velice spokojeni a určitě se budeme chtít zúčastnit i příští rok. Atento Česká republika Veletrhu se účastníme každý rok. Je to skvělá příležitost, jak prezentovat společnost a zviditelnit se mezi studenty a absolventy. Letošní ročník byl výjimečný v tom, že se návštěvnost studentů a absolventů IT zvedla o 100 %, což považuji za skvělý pokrok. FNZ JobChallenge je veletrh na profesionální úrovni. Přibližuje studenty reálnému trhu práce. Česká pojišťovna Napsali o nás Metro / Brno XXL / Veletrh spojí vysokoškoláky a firmy / / str.7 MF Dnes / Brno a Jižní Morava / Škola a práce. Mladí si mohou vybírat nejen na výstavišti / / str. 2 5plus2.cz / Veletrh pomůže studentům s hledáním práce / / Reportáže ČRo Brno / V Brně probíhá veletrh JobChallenge / , vysíláno 17:03:27

Vyhodnocení průzkumu mezi návštěvníky veletrhu

Vyhodnocení průzkumu mezi návštěvníky veletrhu Vyhodnocení průzkumu mezi návštěvníky veletrhu 2013 kariérní centrum Poradenské centrum Poradenské centrum úvod V listopadu roku 2013 se uskutečnil již 7. ročník veletrhu pracovních příležitostí JobChallenge,

Více

5. listopadu 2014 NEWSLETTER

5. listopadu 2014 NEWSLETTER 5. listopadu 2014 NEWSLETTER 3 POŘADATELÉ KONFERENCE 2 20 INFORMAČNÍCH HAPPENINGŮ 73 VYSTAVOVATELŮ 8 R O Č N Í K VÍCE NEŽ 2600 ÚČASTNÍKŮ SOUTĚŽ JOBCHALLENGE YOURSELF 20 PŘEDNÁŠEK V DOPROVODNÉM PROGRAMU

Více

9. ročník veletrhu pracovních příležitostí pro studenty a absolventy vysokých škol

9. ročník veletrhu pracovních příležitostí pro studenty a absolventy vysokých škol Veletrh v číslech Promyšlený doprovodný program FAQ Katalog Challenge Book Propojení návštěvníků a vystavovatelů Profesionální servis Kontakt Partnerství na veletrhu Pořadatelé Ceník 9. ročník veletrhu

Více

IAESTE LC Brno Obsah

IAESTE LC Brno Obsah Závěrečná zpráva z Veletrhu ikariéra 2015 na VUT v Brně Obsah Úvod... 3 Veletrh ikariéra 2015 v číslech a grafech... 3 Workshopy... 8 Osvědčené součásti Veletrhu ikariéra z loňských let... 9 Novinky na

Více

9. listopadu 2016 v Brně. Veletrh pracovních příležitostí pro studenty a absolventy VŠ JobChallenge

9. listopadu 2016 v Brně. Veletrh pracovních příležitostí pro studenty a absolventy VŠ JobChallenge 9. listopadu 2016 v Brně Veletrh pracovních příležitostí pro studenty a absolventy VŠ JobChallenge Veletrh v číslech Ceník Kontakt Představení veletrhu Cílené propojení s návštěvníky Doprovodný program

Více

Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství

Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství Veletrh JobChallenge cíleně propojuje významné zaměstnavatele se studenty a absolventy brněnských vysokých škol. Jako vystavovatel veletrhu můžete nabídnout

Více

OBSAH DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ

OBSAH DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Z VELETRHU PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ JOBCHALLENGE 2012 OBSAH DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ struktura respondentů pohlaví aktuální stav účastníků dle zaměstnání či studií studenti

Více

Závěrečná zpráva z Veletrhu ikariéra 2014 na VUT v Brně

Závěrečná zpráva z Veletrhu ikariéra 2014 na VUT v Brně Závěrečná zpráva z Veletrhu ikariéra 2014 na VUT v Brně Úvod Podkladem pro tento dokument bylo téměř 650 vyplněných dotazníků od návštěvníků a samozřejmě i dotazníky od Vás vystavovatelů. Následující údaje

Více

my máme práci Ty máš Závěrečná zpráva dejme to dohromady 9. listopad 2016 Generální partner: Generální mediální partner: Partneři:

my máme práci Ty máš Závěrečná zpráva dejme to dohromady 9. listopad 2016 Generální partner: Generální mediální partner: Partneři: Ty máš talent my máme práci dejme to dohromady Závěrečná zpráva 9. listopad 2016 Generální partner: Generální mediální partner: Partneři: Pořádající univerzity: 01 10. ročník 06 7 dílný E-MAILINGOVÝ KURZ

Více

Závěrečná zpráva 22. listopad 2017

Závěrečná zpráva 22. listopad 2017 Závěrečná zpráva 22. listopad 2017 Generální partner: Generální mediální partner: Partneři: Pořádající univerzity: 01 11. ročník 06 02 4 hlavní novinky 07 3 Soutěže 13 TALK shows 03 08 130 vystavovatelů

Více

KARIÉRNÍ CENTRUM MASARYKOVY UNIVERZITY. Masarykova univerzita - univerzita s budoucností 1

KARIÉRNÍ CENTRUM MASARYKOVY UNIVERZITY. Masarykova univerzita - univerzita s budoucností 1 KARIÉRNÍ CENTRUM MASARYKOVY UNIVERZITY Masarykova univerzita - univerzita s budoucností 1 CHARAKTERISTIKA KARIÉRNÍHO CENTRA MU Cílem působení Kariérního centra Masarykovy univerzity je směrovat jeho vývoj

Více

TISKOVÉ ZPRÁVY (vydané organizátorem veletrhu, společností MP-Soft, a.s.)

TISKOVÉ ZPRÁVY (vydané organizátorem veletrhu, společností MP-Soft, a.s.) TISKOVÉ ZPRÁVY (vydané organizátorem veletrhu, společností MP-Soft, a.s.) EVROPSKÝ VELETRH POMATURITNÍHO A CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ GAUDEAMUS 2014 Tiskové zprávy vydané 26. října 2014 (zaměření veletrhu)

Více

Partnerství Kariérního centra Masarykovy univerzity

Partnerství Kariérního centra Masarykovy univerzity Partnerství Kariérního centra Masarykovy univerzity 2016 Kontakt: Ing. Eliška Gončarová +420 724 553 247 goncarova@kariera.muni.cz www.kariera.muni.cz www.jobch.cz SLUŽBY PRO ZAMĚSTNAVATELE Kariérní centrum

Více

Závěrečná zpráva 22. Veletrhu

Závěrečná zpráva 22. Veletrhu Závěrečná zpráva 22. Veletrhu ikariéra VŠCHT Praha 2016 Ve středu 20. března 2016 se uskutečnil 22. Veletrh ikariéra VŠCHT Praha, pořádaný studentskou organizací IAESTE VŠCHT Praha. Veletrh se tradičně

Více

PERSONÁLNÍ PROJEKT ABSOLVENT Veletrh pracovních a studijních příležitostí Kam po střední?

PERSONÁLNÍ PROJEKT ABSOLVENT Veletrh pracovních a studijních příležitostí Kam po střední? Veletrh pracovních a studijních příležitostí Kam po střední? 28. dubna 2008 (10:00 16:00) DK Peklo - dům kultury města Plzně Pobřežní 10, Plzeň centrum Pořádá: Stavovská unie studentů ZČU v Plzni Tylova

Více

CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE A NABÍDKA PARTNERSTVÍ

CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE A NABÍDKA PARTNERSTVÍ CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE A NABÍDKA PARTNERSTVÍ 2015 Veletrh JobChallenge je stále oblíbenějším setkáním studentů a absolventů vysokých škol se zástupci významných společností. Jeho již 9. ročník

Více

Závěrečná zpráva. Techfest Brno 2015

Závěrečná zpráva. Techfest Brno 2015 Závěrečná zpráva Techfest Brno 2015 Obsah Přehled... 3 Technologický festival Techfest Brno 2015... 4 Statistiky účastníků... 6 Přednášející... 7 Workshopy... 8 Marketingová podpora... 9 Partnerské společnosti...

Více

Závěr seriálu Prezentace středních škol a zaměstnavatelů přinesl výsledky ocenění Firma škole a Škola firmě

Závěr seriálu Prezentace středních škol a zaměstnavatelů přinesl výsledky ocenění Firma škole a Škola firmě Závěr seriálu Prezentace středních škol a zaměstnavatelů přinesl výsledky ocenění Firma škole a Škola firmě HRADEC KRÁLOVÉ 3. 4. 11. 2017 V Královéhradeckém Kongresovém centru Aldis vyvrcholila série veletrhů

Více

Závěrečná zpráva. 21. listopad Je čas postavit se na vlastní nohy. Najdi si i jinýho šéfa, než je tvoje máma. Generální partner:

Závěrečná zpráva. 21. listopad Je čas postavit se na vlastní nohy. Najdi si i jinýho šéfa, než je tvoje máma. Generální partner: Je čas postavit se na vlastní nohy Závěrečná zpráva 21. listopad 2018 Generální partner: Generální mediální partner: Partneři: Pořádající univerzity: Najdi si i jinýho šéfa, než je tvoje máma Záštita:

Více

Nabídka služeb. Nabídka služeb

Nabídka služeb. Nabídka služeb Nabídka služeb VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 13. BŘEZNA 2018 AULA VŠB - TU OSTRAVA Nabídka služeb CO JE KARIÉRA PLUS? Kariéra PLUS je veletrh pracovních příležitostí pro studenty a absolventy vysokých

Více

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 TřetíročníkPlzeňskéhoAutosalónuseuskutečnil: 4. 5.května2012 POPRVÉVPIVOVARU nádvoříplzeňskéhoprazdroje Naautosalónusepředstavilo20vystavovatelů: Firma AAAAUTO,a.s.

Více

NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 12. BŘEZNA 2019 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB

NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 12. BŘEZNA 2019 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 12. BŘEZNA 2019 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB CO JE KARIÉRA PLUS? Kariéra PLUS je největším veletrhem pracovních příležitostí pro studenty a absolventy

Více

Podpora technického vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů JHK a JSRLZ, o.p.s.

Podpora technického vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů JHK a JSRLZ, o.p.s. Podpora technického vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů JHK a JSRLZ, o.p.s. 2. 10. 2015 Dana Feferlová, Jihočeská hospodářská komora JHK a JSRLZ, o.p.s. Jihočeská hospodářská komora Sdružení podnikatelů

Více

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků 19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků Pro PARTNERY A VYSTAVOVATELE přináší akce příležitost aktivní prezentace svého portfolia produktů a služeb a především novinek před vybranou cílovou

Více

Veletrh pracovních příležitostí JobChallenge

Veletrh pracovních příležitostí JobChallenge Veletrh pracovních příležitostí JobChallenge CENÍK SLUŽEB A NABÍDKA STVÍ 2019 Termín a místo konání: Pořadatelé: Návštěvníci veletrhu: Vystavovatelé: 20. listopadu 2019, 9:00 16:30, Brněnské výstaviště,

Více

Které faktory Vás motivují, nebo by Vás motivovaly, ke studiu technického oboru na SŠ, popř. v budoucnu na VŠ? 10% 41% 18% 33%

Které faktory Vás motivují, nebo by Vás motivovaly, ke studiu technického oboru na SŠ, popř. v budoucnu na VŠ? 10% 41% 18% 33% ANALÝZA POTŘEB ŽÁKŮ STŘEDNÍCH ŠKOL Analýza potřeb žáků SŠ uvádí přehled vyhodnocení vybraných otázek z dotazníkového šetření provedeného u žáků SŠ technického směru a všeobecných gymnázií v Moravskoslezském

Více

JobFair MSV 2013. Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o.

JobFair MSV 2013. Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o. JobFair MSV 2013 Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o. Popis veletrhu JOBFAIR MSV 2013 V návaznosti na poptávku vystavovatelů obnovila veletržní správa Brněnských veletrhů pořádání kariérního veletrhu. Letos se

Více

Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti.

Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti. Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti. Pozvánka k prezentaci na veletržní a konferenční přehlídce o franšízingu Franchise Days Prague 2012 / FrAMchise Day 2012 Dovolte nám, abychom

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. doc. Ing. Ladislav Janíček, Ph.D., MBA, L.M., kvestor VUT

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA.   doc. Ing. Ladislav Janíček, Ph.D., MBA, L.M., kvestor VUT ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Záštity konference: Partneři konference: Mediální partneři: Pořadatel: Organizátor: doc. Ing. Ladislav Janíček, Ph.D., MBA, L.M., kvestor VUT www.zakazkyvpraxi.cz v NOVÝ ZÁKON O ZADÁVÁNÍ

Více

NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 8. BŘEZNA 2016 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB

NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 8. BŘEZNA 2016 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 8. BŘEZNA 2016 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB SHRNUTÍ POSLEDNÍHO ROČNÍKU Osmý veletrh pracovních příležitostí Kariéra PLUS se uskutečnil v aule Vysoké

Více

CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ VŠEM V ROCE 2013

CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ VŠEM V ROCE 2013 CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ VŠEM V ROCE CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ VŠEM V ROCE Centrum vzdělávání všem zahájilo svoji činnost v březnu jako instituce pro informační a poradenské služby v oblasti vzdělávání dospělých s

Více

Student and Career Institute

Student and Career Institute PwC Studentský barometr 2014 PricewaterhouseCoopers Česká republika (PwC) provedla, stejně tak jako každý rok, rozsáhlý průzkum nazvaný Studentský barometr. Průzkumu se účastnili studenti a čerství absolventi.

Více

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus 2017/2018

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus 2017/2018 Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání V. ročník Nitra 27. 28. září 2017, Výstaviště Agrokomplex Nitra XXIV. ročník Brno 31. října 3. listopadu 2017, Výstaviště Brno XI. ročník Praha

Více

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus VIII. ročník Praha 27. 28. ledna 2015, Výstaviště PVA Expo Praha - Letňany III. ročník Nitra 14. 15. října 2015, Výstaviště Agrokomplex

Více

Nabídka služeb. Nabídka služeb

Nabídka služeb. Nabídka služeb Nabídka služeb VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 14. BŘEZNA 2017 AULA VŠB - TU OSTRAVA Nabídka služeb SHRNUTÍ POSLEDNÍHO ROČNÍKU Devátý veletrh pracovních příležitostí Kariéra PLUS se uskutečnil v aule Vysoké

Více

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus 2015/2016

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus 2015/2016 Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání III. ročník Nitra 14. 15. října 2015, Výstaviště Agrokomplex Nitra XXII. ročník Brno 3. 6. listopadu 2015, Výstaviště Brno IX. ročník Praha 26.

Více

18.říjen 2016 Konferenční centrum Vision CONSEQ PARK Velká Chuchle 22. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ.

18.říjen 2016 Konferenční centrum Vision CONSEQ PARK Velká Chuchle 22. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. 22. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 18. 10. 2016 - Radotínská 69/34, Praha PRO KOHO JE AKCE URČENA Odborníci z oblasti pořádání eventů Oborové B2B setkání event manažerů,

Více

Míra spokojenosti účastníků s akcí

Míra spokojenosti účastníků s akcí Evaluace veletrhu sociálních služeb a volnočasových aktivit Lidé lidem Ve dnech 20.-21.9.2007 se konal veletrh sociálních služeb a volnočasových aktivit s názvem Lidé lidem. Tato akce se uskutečnila v

Více

Příští jede za: Závěrečná zpráva. Veletrh kariérních příležitostí pro náročné

Příští jede za: Závěrečná zpráva. Veletrh kariérních příležitostí pro náročné Příští jede za: rok Závěrečná zpráva c 2015 Veletrh kariérních příležitostí pro náročné Vážení účastníci, partneři a přátelé Career Days, jsem moc rád, že držíte v rukou tuto závěrečnou zprávu. Znamená

Více

Role sociálních vztahů studentů vysokých škol pro život vysokoškoláka

Role sociálních vztahů studentů vysokých škol pro život vysokoškoláka Role sociálních vztahů studentů vysokých škol pro život vysokoškoláka LENKA HLOUŠKOVÁ ÚSTAV PEDAGOGICKÝCH VĚD FILOZOFICKÁ FAKULTA MASARYKOVA UNIVERZITA Metodologie výzkumu Cíl výzkumu: potřeby VŠ studentů

Více

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus 2016/2017

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus 2016/2017 Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání IV. ročník Nitra 4. 5. října 2016, Výstaviště Agrokomplex Nitra XXIII. ročník Brno 1. 4. listopadu 2016, Výstaviště Brno X. ročník Praha 25. 26.

Více

Zhodnocení akce Den pro zdraví 2014

Zhodnocení akce Den pro zdraví 2014 Zhodnocení akce Den pro zdraví 2014 Projekt byl uskutečněn pod záštitou primátora města K. Vary Ing. Petra Kulhánka a náměstka hejtmana pro zdravotnictví a sociální věci Karlovarského kraje Bc. Miloslava

Více

ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů

ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů 5-8.11. Caravaning Brno je nejen odborným veletrhem, ale i komunitním setkáním příznivců životního stylu, k němuž patří svobodné a nezávislé

Více

INFORMACE O PROJEKTU

INFORMACE O PROJEKTU INFORMACE O PROJEKTU INFORMACE O PROJEKTU o Cílem projektu je podpořit malé a střední podniky a živnostníky srozumitelnou a jednoduchou formou v orientaci při zavádění nových technologií založených na

Více

www.micakcelerator.cz MIC Akcelerátor 2.0

www.micakcelerator.cz MIC Akcelerátor 2.0 www.micakcelerator.cz MIC Akcelerátor 2.0 projekt mic akcelerátor získal 1. místo v soutěži dobrá rada nad zlato 2010, kterou každoročně vyhlašuje národní vzdělávací fond. MIC Akcelerátor 2.0. co je to?

Více

CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ VŠEM V ROCE 2014

CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ VŠEM V ROCE 2014 CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ VŠEM V ROCE 2014 v roce 2014 je informačně-poradenské centrum Jihomoravského kraje. Jeho cílem je zvyšovat zájem obyvatel regionu o další vzdělávání a rozvíjet jejich konkurenceschopnost

Více

Rozvojový projekt na rok 2014

Rozvojový projekt na rok 2014 VYSOKÁ ŠKOLA: VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Rozvojový projekt na rok 2014 Formulář pro závěrečnou zprávu Program: 1. Program na podporu vzájemné spolupráce vysokých škol Podprogram: Název

Více

Nepodali přihlášku na žádnou školu gymnázium 59 58 3 1 1 obchodní akademie. Podali přihlášku na VŠ. Podali přihlášku na VOŠ

Nepodali přihlášku na žádnou školu gymnázium 59 58 3 1 1 obchodní akademie. Podali přihlášku na VŠ. Podali přihlášku na VOŠ Přehled podaných přihlášek k dalšímu studiu Druh/typ školy Počet absolventů celkem na VŠ na VOŠ na jiný typ školy Nepodali přihlášku na žádnou školu gymnázium 59 58 3 1 1 obchodní akademie 30 19 6 2 6

Více

tento rok jsme uspořádali již 22. ročník pracovního veletrhu Career Days, největšího projektu AIESEC Česká republika.

tento rok jsme uspořádali již 22. ročník pracovního veletrhu Career Days, největšího projektu AIESEC Česká republika. Vážení a milí, tento rok jsme uspořádali již 22. ročník pracovního veletrhu Career Days, největšího projektu AIESEC Česká republika. Stejně jako v předchozích letech jsme se i letos zaměřili na zprostředkování

Více

HOME PROGRAMY PARTNEŘI O NÁS KONTAKT. Další rozjetý vlak studentských podnikatelských nápadů

HOME PROGRAMY PARTNEŘI O NÁS KONTAKT. Další rozjetý vlak studentských podnikatelských nápadů HOME PROGRAMY PARTNEŘI O NÁS KONTAKT Další rozjetý vlak studentských podnikatelských nápadů V listopadovém čísle se dočtete o rozjetém vlaku v podobě všech našich projektů. Jsme hrdí na velký počet přihlášených

Více

ANOTACE PŘÍSPĚVKŮ ZASLANÝCH DO SOUTĚŽE NÁRODNÍ CENA KARIÉROVÉHO PORADENSTVÍ

ANOTACE PŘÍSPĚVKŮ ZASLANÝCH DO SOUTĚŽE NÁRODNÍ CENA KARIÉROVÉHO PORADENSTVÍ ANOTACE PŘÍSPĚVKŮ ZASLANÝCH DO SOUTĚŽE NÁRODNÍ CENA KARIÉROVÉHO PORADENSTVÍ 2014 Česká republika 1 SYLVA ŠTĚPITOVÁ Jak pracovat s kariérním portfoliem Projekt Jak pracovat s kariérním portfoliem představuje

Více

VEŘEJNÉ VYSOKÉ ŠKOLY přijímací řízení podle fakult a procenta úspěšnosti

VEŘEJNÉ VYSOKÉ ŠKOLY přijímací řízení podle fakult a procenta úspěšnosti VEŘEJNÉ VYSOKÉ ŠKOLY přijímací řízení podle fakult a procenta úspěšnosti (podle stavu k: 31. 12. 2007) ŠKOLA / FAKULTA přihlášených, kteří se dostavili k přijímacímu řízení 1), 3) přijatých 1), 2) úspěšnost

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 1. 11. 2018 Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

Motivace výběru studia na Slezské univerzitě v Opavě v AR 2018/2019 I. kolo PŘ Vyhodnocení dotazníků

Motivace výběru studia na Slezské univerzitě v Opavě v AR 2018/2019 I. kolo PŘ Vyhodnocení dotazníků Motivace výběru studia na Slezské univerzitě v Opavě v AR 18/19 I. kolo PŘ Vyhodnocení dotazníků Zpracoval: Institut interdisciplinárního výzkumu OPF v Karviné Poradenské a kariérní centrum SU Obsah 1.

Více

Týden vědy a techniky podpoří i pardubická univerzita 5.11.2013 5plus2.cz str. 0 stalo se

Týden vědy a techniky podpoří i pardubická univerzita 5.11.2013 5plus2.cz str. 0 stalo se Týden vědy a techniky podpoří i pardubická univerzita 5.11.2013 5plus2.cz str. 0 stalo se Monika Suchá Univerzita Pardubice PARDUBICE - Pardubická univerzita se letos poprvé zapojí do Týdne vědy a techniky,

Více

JobFair MSV Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o.

JobFair MSV Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o. JobFair MSV 2015 Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o. Popis veletrhu JobFair MSV 2015 Dne 17. září 2015 se jako součást nejvýznamnější události ve strojírenství ve střední Evropě 57. mezinárodního strojírenského

Více

Spolupráce vysokých škol s absolventy. Ing. Roman Kozel, Ph.D. proděkan Ekonomické fakulty VŠB TU Ostrava

Spolupráce vysokých škol s absolventy. Ing. Roman Kozel, Ph.D. proděkan Ekonomické fakulty VŠB TU Ostrava Spolupráce vysokých škol s absolventy Ing. Roman Kozel, Ph.D. proděkan Ekonomické fakulty VŠB TU Ostrava SEGMENTY SPOLUPRÁCE studenti středních škol studenti vysoké školy absolventi vysoké školy zaměstnanci

Více

Podnikatelská informatika obor šitý na míru

Podnikatelská informatika obor šitý na míru Podnikatelská informatika obor šitý na míru Doc. Ing. Jan Skrbek, Dr., Ing. Klára Antlová, Ph.D. Katedra informatiky Hospodářská fakulta Technické univerzity v Liberci Voroněžská 13 46117 Liberec 1. Úvod

Více

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Komplex veletrhů Mezinárodní veletrh investičních příležitostí, podnikání a rozvoje v regionech Mezinárodní veletrh komunálních technologií a služeb Mezinárodní veletrh

Více

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ za podpory Moravskoslezského kraje DÁDA PATRASOVÁ HOST VELETRHU 2012 Hlavní partneři veletrhu 2012: Partneři veletrhu 2012: AUTOCENTRÁLA PF Mediální partneři

Více

JOB FAIR 2008 MEZINÁRODNÍ VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ CHARAKTERISTIKA PROJEKTU

JOB FAIR 2008 MEZINÁRODNÍ VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ CHARAKTERISTIKA PROJEKTU 2 CHARAKTERISTIKA PROJEKTU Veletrh se zaměřením na setkání potenciálních zaměstnavatelů, personálních agentur s cílovou skupinou volných pracovních sil TERMÍN KONÁNÍ 7. 9. října 2008 Společně s projekty

Více

ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ

ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ Cíl projektu Hlavním cílem byla aktivní prezentace Technické univerzity v Liberci jako významné vysokoškolské instituce poskytující kvalitní vzdělání. Projekt byl realizován jako

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus Nitra. I. ročník

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus Nitra. I. ročník ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus Nitra I. ročník NITRA 15. 17. října 2013 OBSAH 1. Struktura vystavovatelů...3 2. Organizační zajištění veletrhu...3

Více

Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno. Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště

Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno. Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno Veletrh DSB Dřevo a stavby Brno je samostatným veletrhem v rámci Stavebních veletrhů

Více

Partnerství s PEF MENDELU

Partnerství s PEF MENDELU Partnerství s PEF MENDELU C h a r a k t e r i s t i k a fa k u lt y Prestižní studium praktické a flexibilní studium vysoká zaměstnanost absolventů nejlepší ekonomická fakulta na Moravě* třetí nejlepší

Více

Kariérové poradenství

Kariérové poradenství Kariérové poradenství Ve školním roce 2009/2010 se pro studenty uskutečnilo několik akcí spojených s volbou jejich budoucí profese: 1. 20. října 2009 se studenti čtvrtých ročníků zúčastnili veletrhu pomaturitního

Více

NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 10. BŘEZNA 2015 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB

NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 10. BŘEZNA 2015 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 10. BŘEZNA 2015 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB SHRNUTÍ POSLEDNÍHO ROČNÍKU Sedmý veletrh pracovních příležitostí Kariéra PLUS se uskutečnil v aule Vysoké

Více

největší veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí v severních Čechách října educaliberec.cz

největší veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí v severních Čechách října educaliberec.cz největší veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí v severních Čechách 13. - 15. října EDUCA MYJOB LIBEREC 2016 Veletrh, který spojuje oblast vzdělávání a oblast pracovních příležitostí. Během tří nabitých

Více

ENERGY CENTRE Č. BUDĚJOVICE

ENERGY CENTRE Č. BUDĚJOVICE ENERGY CENTRE Č. BUDĚJOVICE Zpráva o činnostech leden až březen 2013 OBSAH: 1. Aktuální projekty (chronologicky): Číslo strany: 1.1 Seminář Povinné energetické průkazy budov od ledna 2013 a rekonstrukce

Více

muni jobnest Veletrh muni jobnest veletrh státní správy a neziskových organizací CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE

muni jobnest Veletrh muni jobnest veletrh státní správy a neziskových organizací CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE muni jobnest Veletrh muni jobnest 3. 4. 2019 veletrh státní správy a neziskových organizací CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE Veletrh MUNI jobnest 3. dubna 2019 atrium Fakulty sociálních studií Masarykovy

Více

Zápis ze zasedání vědecké rady FP VUT v Brně, konaného dne 11. května 2012

Zápis ze zasedání vědecké rady FP VUT v Brně, konaného dne 11. května 2012 Zápis ze zasedání vědecké rady FP VUT v Brně, konaného dne 11. května 2012 Přítomni: doc. Putnová, prof. Geršlová, prof. Honzík, prof. Hřebíček, doc. Chalupský, prof. Jurová, doc. Koch, prof. Koráb, Ing.

Více

Motivace výběru Slezské univerzity v Opavě AR 2017/2018 I. kolo PŘ

Motivace výběru Slezské univerzity v Opavě AR 2017/2018 I. kolo PŘ Motivace výběru Slezské univerzity v Opavě AR 217/218 I. kolo PŘ V Opavě 29.8.217 Zpracoval: Mgr. Petr Rypl, Ing. Tomáš Pražák 1. Motivace výběru studia Slezská univerzita v Opavě celkově V prvním kole

Více

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Stavební veletrhy Brno 2014 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Novinky pro rok 2014 Zkrácení doby veletrhu středa - sobota Posílení návštěvnosti koncových zákazníků segment B2C změna otevírací doby 10:00

Více

39. Den malých obcí ZHODNOCENÍ KONFERENCE

39. Den malých obcí ZHODNOCENÍ KONFERENCE 39. Den malých obcí ZHODNOCENÍ KONFERENCE ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název konference: Termíny a místa konání: 39. Den malých obcí 5. března 2013, Národní dům Smíchov, Praha 7. března 2013, Společenský dům, Prostějov

Více

Výsledky průzkumu mezi absolventy VUT v Brně z let 2011-2012

Výsledky průzkumu mezi absolventy VUT v Brně z let 2011-2012 Výsledky průzkumu mezi absolventy VUT v Brně z let 2011-2012 Únor 2014 Útvar vnějších vztahů VUT v Brně, zpracovala: Eva Kneblová Obsah 1. Úvod a metodologie... 3 2. Hledání zaměstnání... 4 2.1 Doba hledání

Více

O svou budoucí profesi se zajímá stále více žáků a jejich rodičů

O svou budoucí profesi se zajímá stále více žáků a jejich rodičů O svou budoucí profesi se zajímá stále více žáků a jejich rodičů V Českých Budějovicích dne 2. listopadu 2018 Říjnová účast na prezentacích středních škol a učilišť dokládá, že zájem o volbu povolání má

Více

Závěry mezinárodní vědecké konference ICOLLE 2015

Závěry mezinárodní vědecké konference ICOLLE 2015 Závěry mezinárodní vědecké konference ICOLLE 2015 Ve dnech 15. a 16. září 2015 byl Institutem celoživotního vzdělávání Mendelovy univerzity v Brně pořádán již 7. ročník mezinárodní vědecké konference celoživotního

Více

Zpráva z prvního projektového workshopu s účastí aplikační sféry

Zpráva z prvního projektového workshopu s účastí aplikační sféry Vytvoření sítě pro podporu spolupráce biomedicínských pracovišť a zvýšení uplatnitelnosti absolventů biochemických oborů v praxi http://orion.chemi.muni.cz/biochemnet Registrační číslo projektu CZ.1.07/2.4.00/31.0133

Více

Bankovní institut vysoká škola, a.s. Praha Karlovy Vary Písek Teplice Břeclav

Bankovní institut vysoká škola, a.s. Praha Karlovy Vary Písek Teplice Břeclav Bankovní institut vysoká škola, a.s. Kdo jsme? První soukromá vysoká škola Atraktivní studijní obory Univerzitní informační systém Skvělé zázemí a nejnovější technika Moderní bezbariérová budova Jsme součástí

Více

Univerzita Karlova Praha 8 1. lékařská fakulta 2 3. lékařská fakulta 1 Přírodovědecká fakulta 1 Pedagogická fakulta 3 Matematicko-fyzikální fakulta 1

Univerzita Karlova Praha 8 1. lékařská fakulta 2 3. lékařská fakulta 1 Přírodovědecká fakulta 1 Pedagogická fakulta 3 Matematicko-fyzikální fakulta 1 Přehled podaných přihlášek k dalšímu studiu Druh/typ školy Počet absolventů celkem na VŠ na VOŠ na jiný typ školy Nepodali přihlášku na žádnou školu gymnázium 61 59 3 1 1 obchodní akademie 30 25 8 1 2

Více

SELF MANAGEMENT TRAINING OSOBNÍ ROZVOJ

SELF MANAGEMENT TRAINING OSOBNÍ ROZVOJ SELF MANAGEMENT TRAINING OSOBNÍ ROZVOJ Individuální koučink Motto: K čemu je dobrá inspirace, když po ní nenásleduje čin? (Anthony Robbins) Vážení zájemci o osobní rozvoj, dovolujeme si Vás oslovit s možností

Více

SPOLEČNĚ TVOŘÍME SKVĚLOU BUDOUCNOST

SPOLEČNĚ TVOŘÍME SKVĚLOU BUDOUCNOST SPOLEČNĚ TVOŘÍME SKVĚLOU BUDOUCNOST Prezentujte se na VVVI 2018 2018 II. ROČNÍK 2017 rekapitulace Veletrh Věda Výzkum Inovace vytváří novou platformu pro propojení vědecko-výzkumné a aplikační sféry. Veletrh

Více

Vyhodnocení průběhu a naplnění cílů v rámci TVD v Jihomoravském kraji

Vyhodnocení průběhu a naplnění cílů v rámci TVD v Jihomoravském kraji Vyhodnocení průběhu a naplnění cílů v rámci TVD v Jihomoravském kraji Předkládá dne 15. 12. 2015: PhDr. Antonín Holubář koordinátor krajského zastoupení AIVD pro JMK Hlavní koordinátor TVD: Partneři TVD:

Více

PREZENTACE. KOOPERATIVA pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group PROGRAM TRAINEE 2009

PREZENTACE. KOOPERATIVA pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group PROGRAM TRAINEE 2009 PREZENTACE KOOPERATIVA pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group PROGRAM TRAINEE 2009 Základní data společnosti Kooperativa je druhá největší pojišťovna v České republice, a to jak v životním, tak v neživotním

Více

Innovation # Naše české ruce

Innovation # Naše české ruce Innovation # Naše české ruce Innovation ČR 1918-2018 100 let 24. říjen 2018 od 14.00 do 00.00 Grand Hotel Bohemia Prague konference a galavečer ke 100. výročí naší země pod záštitou starosty Prahy 1 s

Více

Místem konání veletrhu je brněnské výstaviště, Výstaviště 1, Brno, pavilon F. AKTUALITY A ZAJÍMAVOSTI VELETRHU GAUDEAMUS

Místem konání veletrhu je brněnské výstaviště, Výstaviště 1, Brno, pavilon F. AKTUALITY A ZAJÍMAVOSTI VELETRHU GAUDEAMUS EVROPSKÝ VELETRH POMATURITNÍHO A CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ GAUDEAMUS 2011 (tisková zpráva vydaná dne 26. října 2011 organizátorem veletrhu, společností MP-Soft, a.s.) Termín podzimního Evropského veletrhu

Více

Po škole do práce - studium osob se zdravotním postižením na vysoké škole a jejich přechod na trh práce

Po škole do práce - studium osob se zdravotním postižením na vysoké škole a jejich přechod na trh práce Po škole do práce - studium osob se zdravotním postižením na vysoké škole a jejich přechod na trh práce Petr Vyhnánek Praha, 4. 2. 2015 Struktura příspěvku o Metropolitní univerzitě Praha Škola bez bariér

Více

14. říjen 2015 Národní dům na Vinohradech 20. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz

14. říjen 2015 Národní dům na Vinohradech 20. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz 14. říjen 2015 na 20. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ 14. říjen 2015 na TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 14. 10. 2015 13 18 hodin na Jubilejní dvacáté pokračování akce Trend Event bude tentokrát hostit

Více

Specializace Specializace Internet v podnikání

Specializace Specializace Internet v podnikání Specializace Specializace Internet v podnikání Studijní programy Systémové inženýrství a informatika Ekonomika a management Proč studovat právě u nás? Protože Slezská univerzita je světová. Katedry Katedra

Více

BAUMA Výstaviště Mnichov, Německo Obor: stavebnictví

BAUMA Výstaviště Mnichov, Německo Obor: stavebnictví 8. 14. 4. 2019 Výstaviště Mnichov, Německo Obor: stavebnictví BAUMA je světově nejdůležitějším veletrhem ve stavebním průmyslu. Veletrh se koná na výstavní ploše 600.000m2, vystavuje zde přes 3.400 vystavovatelů

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus Praha. VII. ročník

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus Praha. VII. ročník ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus Praha VII. ročník PRAHA 28. 29. ledna 2014 Ve dnech 28. a 29. ledna 2014 proběhl v areálu Výstaviště Praha Holešovice,

Více

Doktorské studium 2013-2014

Doktorské studium 2013-2014 Doktorské studium 2013-2014 Proč a jak studovat v doktorském studiu? Doktorské studium 3. a nejvyšší stupeň VŠ vzdělání Bakalářské (Bc.) Magisterské (Mgr., Ing.) Doktorské (Ph.D. za jménem) Doktorské studium

Více

"Personalistika a způsob hledání práce - informace pro každého" Asociace poskytovatelů personálních služeb APPS ve spolupráci s INCHEBOU PRAHA

Personalistika a způsob hledání práce - informace pro každého Asociace poskytovatelů personálních služeb APPS ve spolupráci s INCHEBOU PRAHA DOPROVODNÝ PROGRAM Seminární místnost č. 151 "Personalistika a způsob hledání práce - informace pro každého" 10,30-11,30 Životopis - základ pro vaše budoucí zaměstnání 11,45-12,45 Sociální sítě. Jak je

Více

INFORMACE PRO RODIČE MATURANTŮ

INFORMACE PRO RODIČE MATURANTŮ INFORMACE PRO RODIČE MATURANTŮ 9. 11. 2016 PaedDr. Eva Lénertová Masarykovo gymnázium Příbor Možnosti po maturitě Vysoká škola bakalářský studijní program (3-4letý) Bc., BcA. magisterský studijní program

Více

Poplatky a sankce na českých veřejných vysokých školách

Poplatky a sankce na českých veřejných vysokých školách Poplatky a sankce na českých veřejných vysokých školách Zákon č. 111/1998 Sb. o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách) stanoví veřejné vysoké škole v 17 tohoto

Více

Uplatnění absolventů vysokých škol v ČR na pracovním trhu

Uplatnění absolventů vysokých škol v ČR na pracovním trhu Uplatnění absolventů vysokých škol v ČR na pracovním trhu Uplatnění absolventů vysokých škol v ČR na pracovním trhu Lidové noviny, 6.4.2010, rubrika: Akademie, strana: 33 Absolventi a nezaměstnaní absolventi

Více

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení - termín konání: 1.- 4.10.2015, místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech - jediný největší odborný veletrh v regionu

Více

INFORMACE O festivalu

INFORMACE O festivalu INFORMACE O festivalu ÚVODNÍ SLOVO 6. května 2016 proběhne v prostorách kina Lucerna již 5. ročník festivalu Česká inovace. V tento den se kino a přilehlé prostory promění v jednu velkou inovační akci,

Více

Kariérové poradenství 2008/2009

Kariérové poradenství 2008/2009 Kariérové poradenství 2008/2009 Ve školním roce 2008/2009 se pro studenty uskutečnilo několik akcí spojených s volbou jejich budoucí profese: 1. 22. října 2008 se studenti čtvrtých ročníků zúčastnili veletrhu

Více

MENTORINGOVÝ PROGRAM PRO ZAČÍNAJÍCÍ VĚDKYNĚ A VĚDCE

MENTORINGOVÝ PROGRAM PRO ZAČÍNAJÍCÍ VĚDKYNĚ A VĚDCE MENTORINGOVÝ PROGRAM PRO ZAČÍNAJÍCÍ VĚDKYNĚ A VĚDCE SHRNUTÍ PRVNÍHO ROČNÍKU PROGRAMU Martina Fucimanová Kateřina Cidlinská Sociologický ústav Akademie věd ČR, v.v.i. Praha 2017 ÚČASTNICE A ÚČASTNÍCI PRVNÍHO

Více