INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu a i na Facebooku

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu http://www.oszmasn.cz a i na Facebooku"

Transkript

1 1. Číslo Rok 2016 V tomto Čísle I. L. najdete Všeobecné informace a termíny ZV 2 Pozvánka lázně Mšenné 3 Pozvánka Legoland 4 Pozvánka a program KONFERENCE 5 Pozvánka na setkání a besedu seniorů 6 Pro členy 7 Bowling 8 Termíny akcí rok Kontakty na ZO a členy ZV 10 Delegační lístek na konferenci 11 Najdete nás na webu a i na Facebooku

2 2. VŠEOBECNÉ INFORMACE V rámci všech výborů nemáme žádné zásadní novinky či změny. Tím myslím pro Vás jako zaměstnance. Neznamená to ale, jak by to mohlo vypadat, že se jako není o čem bavit. Jen pro Vaší představu se například probírala otázka bezpečnosti zaměstnanců viz příklad napadení signalistky v Bubnech. Tady je bohužel letitý problém nikoliv u zaměstnavatele, ale v přístupu státních orgánů, což by bylo na dlouhé vysvětlování. Další oblastí bylo rozdělování VO, nebo vybavení v oblasti BOZP. No a také čerpání z FKSP, což je z hlediska papírování pro nás už přímo hororem a podobné zdánlivé drobnosti. Také jsme absolvovali sérii školení nových PKS. O tradičním ověřování znalostí u SŽDC už asi víte. Začíná už v únoru a musí být hotovo do konce června. Chystají se i pravidelné prověrky BOZP. U ČD již proběhli a náš ZV tam zastupovala Lucka Nováková. U SŽDC budou (Bubny a Masaryčka budou 8. 3.), u PO Libeň (Dejvice, Veleslavín, Ruzyně budou 3. 5.). KOP jsou již vysoutěžené. Letos budou Rájecké Teplice, Luhačovice, Lúčky a Jeseník. Došlo k upřesnění akcí, viz pozvánky a plán akcí. Zde se jen opakuji, ale prý je to matka moudrosti. Tak že již nyní nás zajímá, kdo bude mít zájem o sklípek na podzim Prosím proto zájemce, aby se do konference nezávazně ozvali konkrétně Evě Svobodové, Tel. 9722/41113, SvobodovaE@gr.cd.cz. Lázně Mšenné a Legoland jsou již naplněny, proto už jen obecná informační pozvánka. V případě zájmu se obraťte taktéž na Evu Svobodovou, ta má přehled, zda se ještě najde volné místo a sdělí Vám vše potřebné. Již přihlášení budou o dalších podrobnostech informování přímo samostatnou pozvánkou mimo tyto I. L. Co se pak týká fotbalu Svijany RAIL CUP, tak tam se naši borci umístili na krásném předposledním místě. Na posledním ZV jsme se hlavně věnovali přípravě naší konference, kde Vás očekáváme v hojném zastoupení viz pozvánka. Zde ještě jedna věc týkající se divadel a kina. Vstupenky se nakupují průběžně a vadávají u Romany Černucké. Zájemci se musí sami zajímat co máme, protože vesměs se to nedá sladit s termínem vydávání těchto I.L.!!!. V Praze dne Josef Moravec předseda ZO Termíny jednání ZV: od 12h.; od 8h.; od 8h.; od 12h.; od 8h.; výjezdní bud upřesněno; od 12h.; od 12h.; od 12h. a od 12h.

3 3. České dráhy, a.s., RP ZAP Praha, SŽDC, s.o. PO Praha hl.n. a PO Praha Libeň společně se ZO OSŽ Praha Masarykovo nádraží pořádají víkendový pobyt nejen pro ženy v V TERMÍNU OD PŘIHLÁŠKY TELEFONICKY A NEBO MAILEM - Eva Svobodová Telefon: , mail: SvobodovaE@gr.cd.cz CO NEJDŘÍVE (aby bylo zajištěno ubytování v jedné budově) NEJPOZDĚJI DO PLATBY v hotovosti dle telefonické dohody žst. Praha hl.n. Eva Svobodová, žst. Praha Mas.n. Romana Černucká, telefon:

4 4. D E N D Ě T Í Z Á J E Z D D O L E G O L A N D U Závodní výbor ZO OSŽ Praha Masarykovo nádraží, ve spolupráci se SŽDC PO Praha Hlavní n. a PO Praha Libeň, ČD GŘ Praha 016, ČD ZAP Praha, ČD Cargo opět připravil ke Dni dětí tradiční autobusový zájezd do zábavního parku Legoland u města Günzburg v Německu. Autobusový zájezd se uskuteční ve dnech května Zájemci se mohou přihlásit, zjistit bližší inforace a zároveň zájezd zaplatit u Evy Svobodové Telefon: , mail: SvobodovaE@gr.cd.cz CO NEJDŘÍVE. PLATBY v hotovosti dle telefonické dohody žst. Praha hl. n. Eva Svobodová, žst. Praha Mas.n. Romana Černucká, telefon: Bližší podrobnosti o Legolandu naleznete na těchto webových stránkách: Oficiální stránky Legolandu -

5 5. P O Z V Á N K A Konference OSŽ ZO žst. Masarykovo nádraží Termín: 23. března 2016 od hod. Místo konání: kulturní sál (první patro administrativní budovy) v železniční stanici Praha Masarykovo nádraží. Program jednání: 1. Zahájení volba mandátové a návrhové komise 2. Zpráva o činnosti ZV a stavu ZO za minulé období Zpráva o hospodaření s prostředky ZO za minulé období Závěrka hospodaření za rok Návrh rozpočtu na rok Program ZO na rok Zpráva revizní komise o provedené revizi hospodaření za rok Návrh zásad hospodaření s prostředky ZO na rok Vystoupení případných hostů 10. Diskuse občerstvení 11. Usnesení a závěr Závodní výbor OSŽ zve na jednání konference delegáty zástupce z každého pracoviště. Konference bude projednávat a schvalovat rozpočet a zásady hospodaření na rok 2016, zprávu o činnosti a RK, což jsou natolik závažné a rozhodující věci pro činnost celé naší základní organizace, že účast nadpoloviční většiny je bezpodmínečně nutná. ZV uvítá podnětné návrhy členů k programu jednání i k další odborové činnosti. Předseda OSŽ ZO žst. Masarykovo n. Moravec Josef, v. r.

6 6. ZV OSŽ Praha Masarykovo n., ČD GŘ Praha 016, ČD RP ZAP Praha, ČD OJ CPS Praha, ČD DKV Praha, ČD Cargo, SŽDC OŘ Praha, SŽDC PO Praha Hlavní a PO Praha Libeň Vás srdečně zvou na SETKÁNÍ PŘÁTEL MASARYKOVA NÁDRAŽÍ & BESEDU SENIORŮ Termín: 23. březen 2016 od 15.30hod. (Akce navazuje na konferenci ZO OSŽ Praha Masarykovo n.) Místo: kulturní sál žst. Praha Masarykovo nádraží Občerstvení zajištěno jako vždy!

7 7. PRO ČLENY OSŽ ZO MASARYKOVO N. Permanentku do ZOO Praha. Od JE VSTUENKA DO ZOO JEN PRO ČLENY ZO (člen + manželka + 2 děti). Je možné si vyzvednout u Romany Černucké v kanceláři ČD, Masarykovo nádraží (u pokladen naproti květinářství). Předem se informujte o podmínkách na tel. (9722) , PHAMNospoklvyb@kcod.cd.cz ZV ZO OSŽ zakoupil pro své členy KONTOKARTU do sportcentra YMCA v ulici Na Poříčí 12, Praha 1. Uvedenou kontokartou umožňuje čerpání služeb sportcentra, jako je bazén, aerobic, vířivka, masáže apod. Kontokarta se půjčuje a vrací vždy v jeden den. Maximální čerpání konta na 1 výpůjčku je 100,- Kč. Objednávky a půjčky kontokarty vyřizuje paní Černucká Romana, tel. č , která po vrácení kontokarty rovněž kontroluje kredit na kontokartě. Více informací naleznete na webových stránkách sportcentra Služba Jednorázový vstup Kontokarta Aerobic 90 Kč/lekci 80 Kč/lekci Aqua aerobic 100 Kč/lekci 90 Kč/lekci Bazén 2.00 Kč/min 1.60 Kč/min Masáž 9 Kč/min 8 Kč/min Posilovna 2.00 Kč/min 1,60 Kč/min Posilovna 120 min* 2,00 Kč/min 80 Kč/120min Sauna 2 Kč/min 1,50 Kč/min Solária 10 Kč/min 8,50 Kč/min Spinning 109 Kč/hod 99 Kč/hod Vířivka Kč/20min 80 Kč/20min Vířivka Kč/20min. 100 Kč/20min.

8 8. OSŽ ZV žst. Masarykovo nádraží, ČD GŘ Praha 016, ČD KCOD Praha, ČD OJ CPS Praha, ČD DKV Praha, ČD Cargo, SŽDC OŘ Praha, SŽDC PO Praha Hlavní a PO Praha Libeň Vás srdečně zvou na BOWLING v BowBaru (BowBar, Bořivojova 83, Praha 3, Termín: ve čtvrtek 16. červen 2016 Přijďte si třeba jen zahrát, posedět, poklábosit a třeba i popít do příjemného prostředí. Sraz je od 15hod. přímo v baru. Bowlingové 3 dráhy budou k dispozici od do 18.00hod. Speciální obuv není požadována a ani se nepůjčuje. Těšíme se na Vaší účast. Závazné přihlášky a poplatek 50,-Kč přijímá paní Eva Svobodová osobně v kanceláři administrativní budova na Hlavním n., 2. patro (naproti schodům), tel. (9722) , SvobodovaE@gr.cd.cz

9 9. TERMÍNY AKCÍ ZO OSŽ MASARYKOVO N. Plán akcí na rok 2016 akce budou průběžně doplňovány, termíny upřesněny! průběžně dle pozvánek kina, divadla a muzikály průběžně dle pozvánek Podpora sportovních akcí. Někteří zejména mladší členi deklarovali zájem o tuto oblast a ZV je rozhodnut je v tomto podpořit březen 2016, K MDŽ lázně Mšenné 23. březen 2016 od 14h., Konference ZO, kulturní sál na Masarykově n. (navazuje Besedu seniorů a přátel Masarykovo n.) 23. březen 2016 od 15,30h., Beseda seniorů, kulturní sál na Masarykově n květen 2016, Legoland, SRN. Tradiční zájezd je dni dětí. květen 2016, TEP Faktor. Adrenalinová soutěž termín bude upřesněn! 16. června, 14. září a 24. listopad 2016 vždy od 15 do 18h., Bowling, BowBar, Bořivojova 33, Praha září 2016 Železničářské hry v Beskydech. Bude upřesněno. 11. říjen 2016, 14,30 h., Oslava dne železničářů & setkání seniorů, kulturní sál na Masarykově n. listopad 2016, sklípek p. Hanuše v Blučině. (předběžné termíny jsou 4/5. 11., nebo 11/ bude upřeněno!) Další zvažované akce jsou výlov, Mikulášská, pivovar, zájezd či výlet apod.

10 10. KONTAKTY na Závodní Výbor, členy ZV a RK OSŽ ZO Praha Masarykovo n.: Odborové Sdružení Železničářů Závodní výbor ZO železniční stanice Masarykovo Nádraží Hybernská 13, Praha 1., Tel.: 9722/46176; OSZZVZSTPhaMN@osz.org; Josef Moravec: Předseda ZO a ZV, člen výboru OSŽ při SŽDC s.o. OŘ Praha a PO Praha Libeň, Inspektor bezpečnosti práce a zástupce pracovišť žst. Praha Dejvice, Ruzyně a Veleslavín. Tel , moravec.vn@gmail.com Romana Černucká: První místopředsedkyně ZO, členka výboru OSŽ při ČD a.s. RP ZAP Praha, referent pro pojištění ZO, Tel. 9722/46117, PHAMNospoklvyb@kcod.cd.cz Tomáš Horák: Druhý místopředseda ZO, zástupce ZV v úseku dopravy u PO Praha Libeň, Tel , tomashorak@hotmail.cz Petr Holoubek: Jednatel ZV, inspektor bezpečnosti práce, Tel. 9722/46100, , holoubekp@szdc.cz Eva Svobodová: Hospodářka ZO. Tel. 9722/41113, SvobodovaE@gr.cd.cz Petr Nepil: Sportovní referent ZO, zástupce ZV v úseku dopravy u PO Praha Hlavní n., a zástupce pracoviště žst. Praha Bubny. Tel. 9722/45221, mobil: , nepil@seznam.cz Lucie Nováková: Členka ZV, členka výboru OSŽ při ČD a.s. RP ZAP Praha, inspektorka bezpečnosti práce (pro ČD a.s.), zástupce pracoviště ČD a.s. žst. Praha Hlavní n. Tel , starakova@seznam.cz Věra Pejšková: Členka ZV, zástupce pracoviště ČD a.s. žst. Praha Masarykovo n. Tel. 9722/46117, PHAMNospoklvyb@kcod.cd.cz Marcela Štolová: Referent pro práci s dětmi a zástupce důchodců. Tel , marcelastolova@seznam.cz Marek Hupka: Předseda revizní komise ZO. Tel. 9722/41102, hupka@szdc.cz Lucia Mikušová: Členka Revizní komise ZO. Tel , lucia.mikusova1@gmail.com Marcel Omanik: Člen revizní komise ZO a Hlavní inspektor bezpečnosti práce ZO Tel , marcel.omanik@seznam.cz

11 Odborové Sdružení Železničářů ŽO železniční stanice Masarykovo nádraží D E L E G A Č N Í L I S T č.. pan/ paní. funkce pracoviště. účel delegace: den konání: místo konání: Konference Odborového Sdružení Železničářů ŽO železniční stanice Masarykovo nádraží 23. března 2016 od hod. kulturní sál v žst Praha Masarykovo nádraží Informační Listy Informační bulletin určen pro členy OSŽ ZO žst. Masarykovo n. zdarma. Vydává OSŽ ZV ZO žst. Praha Masarykovo n. Kontakt: Odborové Sdružení Železničářů ZO železniční stanice Masarykovo n., Hybernská 13, Praha 1., Tel/fax: 9722/46176, mobil OSZZVZSTPhaMN@osz.org, moravec.vn@gmail.com.

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu http://www.oszmasn.cz a i na Facebooku

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu http://www.oszmasn.cz a i na Facebooku 1. Číslo 4.. 3. 5. 20 115 Rok 2015 V tomto Čísle I. L. najdete Všeobecné informace 2 Termíny jednání 3 Bowling 4 Pro členy ZO 5 Termíny akcí ZO 2015 6 Kontakty na ZO a členy ZV 7 Exkurze do CDP Přerov

Více

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu http://www.oszmasn.cz a i na Facebooku

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu http://www.oszmasn.cz a i na Facebooku 1. Číslo 12.. 27. 112. 20 115 Rok 2015 P. F. 2016 V tomto Čísle I. L. najdete Všeobecné informace 2 Pozvánka do lázní 3-10 Pozvánka na bowling 11 Termíny jednání 12 Pro členy ZO 13 Termíny akcí ZO 2016

Více

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu a i na Facebooku

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu  a i na Facebooku 1. Číslo 1.. 3 11. 11. 20 116 Rok 2016 V tomto Čísle I. L. najdete Všeobecné informace a termíny ZV 2 Pozvánka lázně Mšenné 3 Pozvánka Legoland 4 Pro členy 5 Svijany RAIL CUP 6 Bowling 7 Termíny akcí rok

Více

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu http://www.oszmasn.cz a i na Facebooku

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu http://www.oszmasn.cz a i na Facebooku 1. Číslo 8.. Rok 2014 V tomto Čísle I. L. najdete Všeobecné informace 2 Pozvánky na akce 3, 4, 8, 9 Pojištění 5 Pro členy ZO 10 Termíny jednání 11 Kontakty na ZO a členy ZV 12 Termíny akcí ZO 13 Najdete

Více

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu a i na Facebooku

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu  a i na Facebooku 1. Číslo 8.. 3 11. 8. 20 115 Rok 2015 170 llett Masarykova nádražíí!! Dobový obrázek Nádražíí Praha roku 11845. V tomto Čísle I. L. najdete 170 let Masaryčky 2 Všeobecné informace 2 Termíny jednání 3 Bowling

Více

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu a i na Facebooku

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu  a i na Facebooku 1. Číslo 9.. 27. 9. 20 116 Rok 2016 Masaryčka v r.. 1875.. V tomto Čísle I. L. najdete Všeobecné informace a termíny ZV 2 Pozvánka do sklípku Blučina 3 Den železnice a setkání seniorů 4 Muzikál Srdcový

Více

ZO OSŽ Praha Masarykovo nádraží. Číslo 2 / 2014 19. II. 2014. Všeobecné informace. Pozvánka na Bowling. Pozvánka do pivovaru v Nové Pace

ZO OSŽ Praha Masarykovo nádraží. Číslo 2 / 2014 19. II. 2014. Všeobecné informace. Pozvánka na Bowling. Pozvánka do pivovaru v Nové Pace Číslo 2 / 2014 Všeobecné informace Pozvánka na Bowling Pozvánka do pivovaru v Nové Pace Pozvánka na konferenci ZO Masarykovo n. Pozvánka na besedu seniorů a přátel MN ZO nabízí Akce ZO 2014 Termíny jednání

Více

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu a i na Facebooku

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu  a i na Facebooku 1. Číslo 4.. 27. 4. 20 116 Rok 2016 V tomto Čísle I. L. najdete Všeobecné informace a termíny ZV 2 Usnesení konference ZO 2-3 Termíny jednání ZV 3 Pro členy 4 Pozvánky Bowling, TepFaktor, Curling a Nohejbal

Více

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu a i na Facebooku

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu  a i na Facebooku 1. Číslo 6-8.. 28. 8. 20 116 Rok 2016 V tomto Čísle I. L. najdete Všeobecné informace a termíny ZV 2 Termíny jednání ZV 2 Pozvánka na Chlumecký triatlonek 2 4 Den železnice Trutnov 4 Železničářské hry

Více

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu a i na Facebooku

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu   a i na Facebooku 1. Číslo 3.. 26. 3. 20 117 Rok 2017 V tomto Čísle I. L. najdete Všeobecné informace 2 Termíny jednání ZV ZO 2 Usnesení konference ZO 3 Zpráva o hospodaření 4 Výsledky voleb do ZV 5 6 Pozvánka na bowling

Více

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu a i na Facebooku

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu  a i na Facebooku 1. Číslo 10.. 3. 11 11. 20 116 Rok 2016 V tomto Čísle I. L. najdete Všeobecné informace a termíny ZV 2 3 Termíny jednání ZV 3 Pozvánka do sklípku Blučina 4 Pro členy 5 Pozvánka na Bowling 6 Kontakty na

Více

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu http://www.oszmasn.cz a i na Facebooku

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu http://www.oszmasn.cz a i na Facebooku 1. Číslo 7.. 3 11. 7. 20 115 Rok 2015 Masaryčka 15.. 7.. 2015 V tomto Čísle I. L. najdete Všeobecné informace 2 Upozornění k výpovědím u nehod 1-4 Termíny jednání 4 Bowling 5 Železničářské hry 6 8 Průzkum

Více

ZO OSŽ Praha Masarykovo nádraží. Číslo 4 / 2014 30. III. 2014. Všeobecné informace. Usnesení konference a správa o činnosti ZO. Pozvánka na Bowling

ZO OSŽ Praha Masarykovo nádraží. Číslo 4 / 2014 30. III. 2014. Všeobecné informace. Usnesení konference a správa o činnosti ZO. Pozvánka na Bowling Číslo 4 / 2014 Všeobecné informace Usnesení konference a správa o činnosti ZO Pozvánka na Bowling Pozvánka do pivovaru v Nové Pace Pozvánka do divadla ZO nabízí Akce ZO 2014 Termíny jednání ZV Kontakty

Více

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu a i na Facebooku

INFORMAČNÍ. V tomto Čísle I. L. najdete. Najdete nás na webu   a i na Facebooku 1. Číslo 3.. 30. 3. 20 118 Rok 2018 Reekrreeačční í objeektty OSŽ Hotel Lesní chata Kořenov, Krkonoše V tomto Čísle I. L. najdete Všeobecné informace 2 Termíny jednání 2 Usnesení konference ZO 3 Výlet

Více

ZO OSŽ Praha Masarykovo nádraží. Číslo 5 / 2014 3. V. 2014. Všeobecné informace. Co se chystá u SŽDC. Propozice na akce. Pozvánka na Bowling

ZO OSŽ Praha Masarykovo nádraží. Číslo 5 / 2014 3. V. 2014. Všeobecné informace. Co se chystá u SŽDC. Propozice na akce. Pozvánka na Bowling Číslo 5 / 2014 Všeobecné informace Co se chystá u SŽDC Propozice na akce Pozvánka na Bowling Pozvánka do divadla ZO nabízí Akce ZO 2014 Termíny jednání ZV Kontakty na ZV OSŽ ZO OSŽ Praha Masarykovo nádraží

Více

Organizační řád ZO OSŽ Praha Masarykovo nádraží A. ZÁKLAD Í USTA OVE Í 1. Organizační řád ZO OSŽ Praha Masarykovo nádraží (dále jen ZO) je vnitřní směrnicí této ZO ve smyslu Stanov OSŽ. Dnem schválení

Více

ZO OSŽ PRAHA VRŠOVICE. Informace (nejen) pro členy vršovické odborové organizace. Březen 2013 (č.3)

ZO OSŽ PRAHA VRŠOVICE. Informace (nejen) pro členy vršovické odborové organizace. Březen 2013 (č.3) Page 1 of 17 ZO OSŽ PRAHA VRŠOVICE Informace (nejen) pro členy vršovické odborové organizace. Březen 2013 (č.3) Číslo bylo umístěno na web dne 21.3.2013 ve 14.00 hod Vršovická organizace: Webové stránky:

Více

brambory 12 Kč/kg cibuli 13 Kč/kg

brambory 12 Kč/kg cibuli 13 Kč/kg Obecní vysílání 3C Pan Koutný z Vacenovic bude 24.9.2015 od 15:00 do 15:30 hod. u samoobsluhy prodávat brambory 12 Kč/kg česnek paličák 110 Kč/kg cibuli 13 Kč/kg jablka GALA 15 Kč/kg, 18 Kč/kg Vše je z

Více

ZÁSADY HOSPODAŘENÍ. I. Obecná ustanovení

ZÁSADY HOSPODAŘENÍ. I. Obecná ustanovení ZÁSADY HOSPODAŘENÍ s finančními prostředky a dalším majetkem základních organizacích Odborového sdružení základních organizací Dopravního podniku Autobusy Praha, o.z. Tyto zásady jsou závazné pro ty základní

Více

Prosinec 2015 (č.12) ZO OSŽ PRAHA VRŠOVICE. Číslo bylo umístěno na web dne 24.12.2015 ve 11.00 hod. Slovo na začátek. Važené čtenářky, Vážení čtenáři,

Prosinec 2015 (č.12) ZO OSŽ PRAHA VRŠOVICE. Číslo bylo umístěno na web dne 24.12.2015 ve 11.00 hod. Slovo na začátek. Važené čtenářky, Vážení čtenáři, ZO OSŽ PRAHA VRŠOVICE Prosinec 2015 (č.12) Číslo bylo umístěno na web dne 24.12.2015 ve 11.00 hod Slovo na začátek Važené čtenářky, Vážení čtenáři, Srdečně Vás vítám u poněkud svátečního Vánočního čísla

Více

Odborové sdružení železničářů ZO OSŽ žst. Liberec Nákladní Liberec 2. Volební řád ZO OSŽ žst. Liberec. Hlava 1 Volební řád

Odborové sdružení železničářů ZO OSŽ žst. Liberec Nákladní Liberec 2. Volební řád ZO OSŽ žst. Liberec. Hlava 1 Volební řád Volební řád NÁVRH Hlava 1 Volební řád 1. Členská schůze nebo konference (dále jen konference ) Základní organizace Odborového sdružení železničářů žst. Liberec (dále jen ZO ) upravuje a schvaluje způsob

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Sbor dobrovolných

Více

Členský informační pololetník

Členský informační pololetník Přejeme všem členům šťastný nový rok!!! Hodně štěstí, zdraví a úspěchů ve všech oblastech života. Nezapomeňte,že jsme stále s Vámi a pro Vás po celý rok. Váš tým spolupracovníků České unie neslyšících

Více

Zápis z Konference č. 1/2016 ZO OSŽ žst. Heřmanův Městec

Zápis z Konference č. 1/2016 ZO OSŽ žst. Heřmanův Městec Odborové sdružení železničářů ZO OSŽ žst. Heřmanův Městec Tylova 366 538 03 Heřmanův Městec IČ 6 0 1 0 4 5 8 9 Zápis z Konference č. 1/2016 ZO OSŽ žst. Heřmanův Městec Místo konání: restaurace Pivovarka

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLY ZA ROK 2012/2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLY ZA ROK 2012/2013 Základní škola a Mateřská škola, Prostřední Bečva, okres Vsetín 756 56, Prostřední Bečva 207 Telefon: +420 571 643 206 E-mail: zakladniskola@prostrednibecva.cz www.zsmsbecva.webnode.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLY

Více

V Muzeu papírových modelů se připravujeme na návštěvu turistů v létě

V Muzeu papírových modelů se připravujeme na návštěvu turistů v létě V Muzeu papírových modelů se připravujeme na návštěvu turistů v létě Během dubna nás hned dvakrát navštíví provozovatelé a pracovníci v cestovním ruchu, pohostinství a ubytovatelé v regionu, aby mohli

Více

Zásady hospodaření s finančními prostředky ZO OSŽ Ostrava pro rok 2013, 2014

Zásady hospodaření s finančními prostředky ZO OSŽ Ostrava pro rok 2013, 2014 Zásady hospodaření s finančními prostředky ZO OSŽ Ostrava pro rok 2013, 2014 Veškerá plnění jsou nenároková a vztahují se pouze na členy ZO OSŽ Ostrava a v některých případech i na rodinné příslušníky

Více

Krajské zastupitelstvo dětí a mládeže Moravskoslezského kraje

Krajské zastupitelstvo dětí a mládeže Moravskoslezského kraje Krajské zastupitelstvo dětí a mládeže Moravskoslezského kraje Podklady připravila Natálie Mochelová (Parlament dětí a mládeže města Ostravy) Obsah 1. Stanovy Krajského zastupitelstva dětí a mládeže Moravskoslezského

Více

Memo. Ředitelům O10, O17 KPP, O1, O6, O25 KMP, O3, O15 KOD, O4, O11, O16 KTSM, O8, O12, O32 KPMV, O20, O22

Memo. Ředitelům O10, O17 KPP, O1, O6, O25 KMP, O3, O15 KOD, O4, O11, O16 KTSM, O8, O12, O32 KPMV, O20, O22 Memo Na vědomí (organizačním složkám) Ředitelům O10, O17 KPP, O1, O6, O25 KMP, O3, O15 KOD, O4, O11, O16 KTSM, O8, O12, O32 KPMV, O20, O22 Ředitelům, vrchním přednostům a manažerům OPT Olomouc, CIS Brno,

Více

Zápis 4. schůze výboru. Místo konání: Wapiti bar Datum: 3.1.2006. Anička Podhrázská

Zápis 4. schůze výboru. Místo konání: Wapiti bar Datum: 3.1.2006. Anička Podhrázská Zápis 4. schůze výboru Místo konání: Wapiti bar Datum: 3.1.2006 Přítomní členové výboru SMS: Omluveni: Marek Tomažič Milan Šleichert Alena Černická Hanka Vágnerová Hanka Sibřinová Marcela Svěráková Majka

Více

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka K U L T U R N Í C E N T R U M Česká Třebová N a b í d k a p o ř a d ů ŘÍJEN 2015 XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka Sobota 3.

Více

Rozhovor s Honzou Zazvonilem. Můžeš mi pro ty, kteří tě neznají říci pár slov o sobě a své rodině a jaká je tvoje praxe na železnici?

Rozhovor s Honzou Zazvonilem. Můžeš mi pro ty, kteří tě neznají říci pár slov o sobě a své rodině a jaká je tvoje praxe na železnici? Příloha č. 4 Rozhovor s Honzou Zazvonilem obr.: Honza s dětmi Můžeš mi pro ty, kteří tě neznají říci pár slov o sobě a své rodině a jaká je tvoje praxe na železnici? Narodil jsem se v roce 1979 v Praze

Více

DRŽOVICKÝ ZPRAVODAJ LIST č. 5 / 2015

DRŽOVICKÝ ZPRAVODAJ LIST č. 5 / 2015 LIST č. 5 / 2015 Ročník 10 Vážení spoluobčané, podzim, který byl letos opravdu příjemně teplý a krásně barevný, nás pomalu a jistě opouští. Doufáme, že jste stihli zazimovat své zahrádky a připravili se

Více

Zpráva o poskytování právní pomoci v rámci Odborového sdružení železničářů v roce 2014

Zpráva o poskytování právní pomoci v rámci Odborového sdružení železničářů v roce 2014 Zpráva o poskytování právní pomoci v rámci Odborového sdružení železničářů v roce 2014 Poskytování právní pomoci v rámci Odborového sdruţení ţelezničářů (dále jen OSŢ) se řídí Stanovami OSŢ a dále zejména

Více

Středa 4.11.2015 / Jak zvládnout setkání s hroznýšem či chřestýšem aneb uprchlí / od 17:30

Středa 4.11.2015 / Jak zvládnout setkání s hroznýšem či chřestýšem aneb uprchlí / od 17:30 TOULCŮV DVŮR AKCE LISTOPAD 2015 Středa 4.11.2015 / Jak zvládnout setkání s hroznýšem či chřestýšem aneb uprchlí / od 17:30 V našem hlavním městě se stále častěji setkáváme s různými plazími uprchlíky z

Více

K O L E K T I V N Í S M L O U V A

K O L E K T I V N Í S M L O U V A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA STROJNÍ A ELEKTROTECHNICKÁ a VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA LIBEREC K O L E K T I V N Í S M L O U V A 2015 Obsah: I. Všeobecná ustanovení... 3 1. Předmět kolektivní smlouvy... 3 2. Vztahy

Více

Podniková kolektivní smlouva

Podniková kolektivní smlouva Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Odborové sdružení železničářů Svaz Odborářů Služeb a Dopravy Aliance drážního provozu Federace vlakových čet Unie železničních zaměstnanců Demokratická

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/5 Z á p i s č. 8 / 2015 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 23. 12. 2015 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Zásady hospodaření s finančními prostředky ZO OSŽ Ostrava pro rok 2015

Zásady hospodaření s finančními prostředky ZO OSŽ Ostrava pro rok 2015 Zásady hospodaření s finančními prostředky ZO OSŽ Ostrava pro rok 2015 Veškerá plnění jsou nenároková a vztahují se pokud není uvedeno jinak pouze na aktivní členy ZO OSŽ Ostrava a případně i na rodinné

Více

Zápis z jednání VZO OS STAVBA ČR, LB Minerals a.s. ze dne 13.11.2012

Zápis z jednání VZO OS STAVBA ČR, LB Minerals a.s. ze dne 13.11.2012 VZO - OS STAVBA ČR, LB MINERALS, a.s Pracoviště - vedení, provoz, servis, sklady, prodej, expedice, těžba, laboratoře, Kaznějov, Horní Bříza a Kyšice e-mail: karel.hnilicka@cz.lasselsberger.com, fax:373

Více

Obecní úřad Dolany srdečně zve občany na veřejné zasedání zastupitelstva obce, které se bude konat 16. září 2010 od 20,00 v KD ve Svrčovci.

Obecní úřad Dolany srdečně zve občany na veřejné zasedání zastupitelstva obce, které se bude konat 16. září 2010 od 20,00 v KD ve Svrčovci. Obecní úřad Dolany u Klatov tel. 376 313 620, fax 376 323 620, e-mail obec.dolany@worldonline.cz, www.obec-dolany.cz úřední dny: PO, St 7.30 17.00 hodin, Čt 7.30 15.00 hodin Obecní zpravodaj č. 2/2010

Více

odboru KČT Mladá Boleslav prosinec 2013

odboru KČT Mladá Boleslav prosinec 2013 odboru KČT Mladá Boleslav prosinec 2013 INFORMAČNÍ SERVIS Novoroční čtyřlístek Náš odbor se již podesáté připojí k tradiční prospěšné akci KČT Novoroční čtyřlístek pořádané na podporu aktivit pro zdravotně

Více

ZÁSADY PRO TVORBU A POUŽITÍ SOCIÁLNÍHO FONDU

ZÁSADY PRO TVORBU A POUŽITÍ SOCIÁLNÍHO FONDU ZÁSADY PRO TVORBU A POUŽITÍ SOCIÁLNÍHO FONDU Městys Okříšky v souladu s ustanovením 84 odst. 2 písm. c) zákona 128/2000 Sb. O obcích ve znění pozdějších předpisů (v platném znění) a s ustanovením 25 odst.

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5 Datum Hodina Název akce Místo konání známka 1.9. 20:00 Kino: Schmitke Komedie. Vstupné na místě 50 Kč. 3.9. 16:00 Žít v krajině Sdružení

Více

Ř á d š k o l n í j í d e l n y. Obecná ustanovení

Ř á d š k o l n í j í d e l n y. Obecná ustanovení Základní škola Bělá pod Bezdězem, příspěvková organizace Máchova 1110, 294 21 Bělá pod Bezdězem telefon fax: 326701496, 326/02295, E-mail: zs@zsbela.cz, www.zsbela.cz Č.j.: ZS BpB 571/12 Zpracoval: Šíma

Více

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ VIII/ 2012 Vážení čtenáři, Zdravá města, obce a regiony se promyšleně snaží utvářet svou lokalitu jako kvalitní a příjemné místo pro život. Také Třeboň je součástí Národní

Více

Výroční zpráva. Havlíčkova 1153 Mateřská škola SLUNÍČKO 293 01 Mladá Boleslav. tel. 0326 723 223/4 IČO : 48683833 IPZ : 600 048 446

Výroční zpráva. Havlíčkova 1153 Mateřská škola SLUNÍČKO 293 01 Mladá Boleslav. tel. 0326 723 223/4 IČO : 48683833 IPZ : 600 048 446 Výroční zpráva školní rok 2007 2008 Havlíčkova 1153 Mateřská škola SLUNÍČKO 293 01 Mladá Boleslav tel. 0326 723 223/4 IČO : 48683833 IPZ : 600 048 446 PRÁVNÍ SUBJEKT - PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZŘIZOVATEL

Více

SVOZ PLASTŮ V úterý 9. června 2009 provede firma LIKO a.s. Svitavy druhý svoz plastů. Plasty, uložené ve žlutých pytlích, ponechte u popelnic.

SVOZ PLASTŮ V úterý 9. června 2009 provede firma LIKO a.s. Svitavy druhý svoz plastů. Plasty, uložené ve žlutých pytlích, ponechte u popelnic. R 1 č e r v e n Dobří rodiče dávají svým dětem kořeny a křídla. Kořeny proto, aby věděly, kde jsou doma, a křídla proto, aby mohly odletět a vyzkoušet si to, co se naučily. B. Zoungsovi Mezinárodní den

Více

na zakázku: "Rekonstrukce mostu přes mlýnský náhon v Újezdě u Tišnova" uzavřená podle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění.

na zakázku: Rekonstrukce mostu přes mlýnský náhon v Újezdě u Tišnova uzavřená podle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. ~CQ JE>{MOSTI spol s.r.o. SMLOUVA O DÍLO č. objednatele:. Č. zhotovitele: 129/2014/EX na zakázku: "Rekonstrukce mostu přes mlýnský náhon v Újezdě u Tišnova" uzavřená podle zák. č. 89/2012 Sb., občanský

Více

ORGANIZAČNÍ A PODPISOVÝ ŘÁD

ORGANIZAČNÍ A PODPISOVÝ ŘÁD Obecní úřad Sendražice Obdrží: Starosta, místostarosta,předsedové výboru,zaměstnanci OÚ ORGANIZAČNÍ A PODPISOVÝ ŘÁD Zpracoval: Černá Iva Počet stran: 8 Účinnost od: 01.12.2010 Počet příloh: 1. Základní

Více

Z Á P I S z Výroční valné hromady SDH Stanětice 16. 1. 2016 ve Staněticích

Z Á P I S z Výroční valné hromady SDH Stanětice 16. 1. 2016 ve Staněticích Z Á P I S z Výroční valné hromady SDH Stanětice 16. 1. 2016 ve Staněticích Program: Zahájení Zpráva starosty Zpráva velitele Zpráva o hospodaření Zpráva o stavu výzbroje a výstroje Zpráva kronikářky Zpráva

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 30. 4. 2014 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 22. července 2013

Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 22. července 2013 Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 1 + 1 (usnesení) Spisová značka: SEK/21421/2013/JKo Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 22. července 2013 Místo a čas zahájení:

Více

SOUKROMÁ VYSOKÁ ŠKOLA EKONOMICKÁ ZNOJMO INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ II / 2009. elektronický časopis pro absolventy SVŠE

SOUKROMÁ VYSOKÁ ŠKOLA EKONOMICKÁ ZNOJMO INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ II / 2009. elektronický časopis pro absolventy SVŠE INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ II / 2009 elektronický časopis pro absolventy SVŠE Z obsahu tohoto čísla: KLUB ABSOLVENTŮ NÁVŠTĚVA PETRA DVORSKÉHO DAŇOVÝ SEMINÁŘ ZAHÁJENÍ AKADEMICKÉHO ROKU PROGRAM VŠ KLUBU HARVART

Více

VYŠŠÍ KOLEKTIVNÍ SMLOUVA

VYŠŠÍ KOLEKTIVNÍ SMLOUVA VYŠŠÍ KOLEKTIVNÍ SMLOUVA Asociace vzdělávacích zařízení pro rozvoj venkovského prostoru zastoupená předsedou Mgr. Otakarem Březinou a Odborový svaz pracovníků zemědělství a výživy Asociace svobodných odborů

Více

Z Á P I S z jednání výkonného výboru OSH Plzeň sever, konaného dne 13. února 2014 v zasedací místnosti OSH v Plzni, Pobřežní 17

Z Á P I S z jednání výkonného výboru OSH Plzeň sever, konaného dne 13. února 2014 v zasedací místnosti OSH v Plzni, Pobřežní 17 Z Á P I S z jednání výkonného výboru OSH Plzeň sever, konaného dne 13. února 2014 v zasedací místnosti OSH v Plzni, Pobřežní 17 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: p. Štefl, p. Frána, p. Fila, p.

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304 556 623 395 kl.: 3395, 3304 NOVINKY Z ODBORŮ 1. TURISTICKÝ ZÁJEZD ČERVEN 2016 Sportovní komise připravila třídenní turistický zájezd do Vysokých Tater Roháče.

Více

Dětský pěvecký sbor ROLNIČKA

Dětský pěvecký sbor ROLNIČKA Dětský pěvecký sbor ROLNIČKA Informační občasník Milé Rolničky, milí rodiče a přátelé Rolničky a dětského sborového zpívání vůbec. Po delší přestávce, kdy se k vám tradičně většina důležitých informací

Více

UZÁVĚRKA REGISTRACE KANDIDÁTEK JE V PÁTEK VE 14,00 HODIN.

UZÁVĚRKA REGISTRACE KANDIDÁTEK JE V PÁTEK VE 14,00 HODIN. ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ ZÁŘÍ 2018 1. VOLBY do ZV a DaRK PRO OBDOBÍ 2018-2022 Čas neúprosně ubíhá a končí čtyřleté volební období našich

Více

České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s., SŽDC a Odborové sdružení železničářů

České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s., SŽDC a Odborové sdružení železničářů České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s., SŽDC a Odborové sdružení železničářů A. Všeobecná část P R O P O Z I C E Mistrovství České republiky železničářů v běhu na lyžích mužů a žen pro rok 2019 1. Pořadatel:

Více

Informaãní zpravodaj Obecního úfiadu Morávka www.moravka.info V Morávce 15. listopadu 2010 ã. 6/2010. Volby jsou už minulostí

Informaãní zpravodaj Obecního úfiadu Morávka www.moravka.info V Morávce 15. listopadu 2010 ã. 6/2010. Volby jsou už minulostí MORAVâAN Informaãní zpravodaj Obecního úfiadu Morávka www.moravka.info V Morávce 15. listopadu 2010 ã. 6/2010 Volby jsou už minulostí Vážení spoluobčané, děkuji všem, kteří jste přišli k volbám, a svými

Více

V Ř E S K O V Á K leden 2007

V Ř E S K O V Á K leden 2007 V Ř E S K O V Á K leden 2007 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, dovolte mi, abych vám úvodem popřál hodně štěstí a zdraví v letošním roce. Přejme si, aby letošní rok byl pro obec rokem, ve kterém se podaří

Více

Jarní výlov rybníka u pivovaru.

Jarní výlov rybníka u pivovaru. Jarní výlov rybníka u pivovaru. Kapitální úhoř zavítal do našeho rybníka. Rybáři čistí koupaliště po jarních záplavách. Pravidelné čištění rybníka za kravínem od jarních splachů. Poničené koryto výpustě

Více

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země Zpravodaj obce Jiříkovice 2/2013 JARO JE TADY! Milí spoluobčané, jaro už je v plném proudu. Proto mi dovolte pozvat vás na 3. jarní úklid obce a další akce s tím související. A zároveň vás také zvu na

Více

KOLEKTIVNÍ SMLOUVA. uzavřená mezi:

KOLEKTIVNÍ SMLOUVA. uzavřená mezi: 1 KOLEKTIVNÍ SMLOUVA uzavřená mezi: Střední škola železniční, technická a služeb, Šumperk, Gen. Krátkého 30, 787 01 Šumperk, IČ: 00851167, DIČ: CZ00851167, zastoupená ředitelkou Mgr. Irenou Jonovou (dále

Více

k zajištění výročních valných hromad u SDH pro rok 2005-2010

k zajištění výročních valných hromad u SDH pro rok 2005-2010 Vzor dokumentů (tento vzor není závazný a slouží pouze pro upřesnění jednotlivých kroků konání VVH SDH a to SDH, kteří nemají tolik zkušeností z konáním VVH) k zajištění výročních valných hromad u SDH

Více

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Základní škola Josefa Bublíka, Bánov, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Charakteristika školského zařízení Základní škola Josefa Bublíka, Bánov, okres Uherské

Více

VESNOVINY 5/2015 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 31. 10. 2015 -----------------------------------------------

VESNOVINY 5/2015 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 31. 10. 2015 ----------------------------------------------- VESNOVINY 5/2015 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 31. 10. 2015 ----------------------------------------------- Milí příznivci Vesny, čas neúprosně běží jako voda. Ani jsme se

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI Základní škola Přimda, okres Tachov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 V Přimdě 23. 9. 2010 Zpracovala: Mgr. Marcela Husáková Základní údaje o škole Název školy: Základní

Více

Číslo 1 / XIX. ročník červen 2013

Číslo 1 / XIX. ročník červen 2013 Základní škola, Hradec Králové, třída SNP 694 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 1 / XIX. ročník červen 2013 Vážení rodiče! Je za námi další školní rok a před námi další dlouhé letní prázdniny a i Vás čekají dny

Více

Hlavní cíl: Zimní tréninkové soustředění. Kondiční příprava, maximální rozvoj funkčních možností organismu.

Hlavní cíl: Zimní tréninkové soustředění. Kondiční příprava, maximální rozvoj funkčních možností organismu. P O Z V Á N K A Svaz: Asociace ROB České republiky Název akce: 3.soustředění členů reprezentačního družstva ČR v ROB Termín konání: 11.2.2003 16.2.2003 Místo konání: Sklené, okres Žďár nad Sázavou Hlavní

Více

TEPLICE OPEN 2016 XI. ročník mezinárodního šachového turnaje

TEPLICE OPEN 2016 XI. ročník mezinárodního šachového turnaje TEPLICE OPEN 2016 XI. ročník mezinárodního šachového turnaje Krajský přebor Ústeckého krajského šachového svazu v praktickém šachu pro rok 2016 v kategorii mužů, žen, H20, H18, D20 a D18 11. 19. června

Více

Infozpravodaj ZÍSKALI JSME DOTACI NA MÍSTNÍ KOMUNIKACI. Slezské Pavlovice

Infozpravodaj ZÍSKALI JSME DOTACI NA MÍSTNÍ KOMUNIKACI. Slezské Pavlovice Z I Infozpravodaj Slezské Pavlovice Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 č. VI./04/2016 MK ČR E 22256 ZÍSKALI JSME DOTACI NA MÍSTNÍ KOMUNIKACI OČEKÁVANÁ OPRAVA CENTRÁLNÍ CESTY V

Více

Zásady hospodaření s finančními prostředky ZO OSŢ Ostrava platné od 1. 1. 2012

Zásady hospodaření s finančními prostředky ZO OSŢ Ostrava platné od 1. 1. 2012 Zásady hospodaření s finančními prostředky ZO OSŢ Ostrava platné od 1. 1. 2012 Veškerá plnění jsou nenároková a vztahují se pouze na členy ZO OSŢ Ostrava a v některých případech i na rodinné příslušníky

Více

uzavírají na základě zákona č.262/2006 Sb., Zákoníku práce, Novelou Zákoníku práce platnou od 1.8.2013, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZP )

uzavírají na základě zákona č.262/2006 Sb., Zákoníku práce, Novelou Zákoníku práce platnou od 1.8.2013, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZP ) Ústav experimentální botaniky AVČR, v. v. i., Sídlo: Rozvojová 263, 165 02 Praha 6 - Lysolaje IČO: 61389030 zastoupený RNDr. Martinem Vágnerem, CSc., ředitelem ÚEB AV ČR, v. v. i. (dále zaměstnavatel nebo

Více

Usnesení z 23. schůze v roce 2015, konané 29. září 2015 R A D A M Ě S T A. I. schvaluje

Usnesení z 23. schůze v roce 2015, konané 29. září 2015 R A D A M Ě S T A. I. schvaluje R A D A M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 23. schůze v roce 2015, konané 29. září 2015 Usnesení s termínem č.: 1136 ONI ihned 985 Taj. (OSVV) 13.10. 879 Taj. (ONI) 13.10. 619 HNsP 27.10. 981 Taj. 13.10.

Více

S T A N O V Y. Českého odborového svazu energetiků

S T A N O V Y. Českého odborového svazu energetiků S T A N O V Y Českého odborového svazu energetiků I. Základní ustanovení a sídlo odborového svazu Článek 1 - Základní ustanovení 1.1 Český odborový svaz energetiků (dále jen ČOSE) je nezávislé, samostatné,

Více

ZPRAVODAJ DDM KAMARÁD. Vážení přátelé, rodiče, děti a příznivci DDM Kamarád! Bulletin o činnosti Domu dětí a mládeže Kamarád Třemošná podzim 2015

ZPRAVODAJ DDM KAMARÁD. Vážení přátelé, rodiče, děti a příznivci DDM Kamarád! Bulletin o činnosti Domu dětí a mládeže Kamarád Třemošná podzim 2015 ZPRAVODAJ DDM KAMARÁD Bulletin o činnosti Domu dětí a mládeže Kamarád Třemošná podzim 2015 Vážení přátelé, rodiče, děti a příznivci DDM Kamarád! Letošní slunné léto se nám opravdu vydařilo, i poslední

Více

Co by Vás mohlo zajímat

Co by Vás mohlo zajímat Co by Vás mohlo zajímat Jak začne první školní den? V pondělí 2. září 2013 se sejdeme v 8 hodin před školou. Rádi přivítáme rodiče a další příbuzné našich prvňáčků. Nezapomeňte na fotoaparát nebo kameru.

Více

VNITŘNÍ ŘÁD DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE PRAHA 5

VNITŘNÍ ŘÁD DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE PRAHA 5 VNITŘNÍ ŘÁD DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE PRAHA 5 Zpracoval: Mgr. Jiří Dolejš, ředitel Domu dětí a mládeže Praha 5 Praha 1.9.2011 1 Vnitřní řád Domu dětí a mládeže Praha 5 I. Úvodní ustanovení čl. 1. Zřízení právního

Více

Podniková kolektivní smlouva ČD Cargo, a.s., na rok 2009

Podniková kolektivní smlouva ČD Cargo, a.s., na rok 2009 ČD Cargo, a.s. Odborové sdružení železničářů Federace strojvůdců ČR Federace vlakových čet Unie železničních zaměstnanců Federace vozmistrů Federace železničářů ČR Cech strojvůdců ČR Svaz odborářů služeb

Více

Oblastní unie neslyšících Olomouc. INFO OUN Olomouc je podporováno Magistrátem města Olomouce

Oblastní unie neslyšících Olomouc. INFO OUN Olomouc je podporováno Magistrátem města Olomouce INFO OUN Olomouc je podporováno Magistrátem města Olomouce organizace Dobré místo pro život pořádala již 3. ročník Olomoucké koloběžkiády, která se konala na podporu Oblastní Unie neslyšících v Olomouci.

Více

FINANČNÍ ŘÁD ČMOS PŠ. I. Finanční zdroje

FINANČNÍ ŘÁD ČMOS PŠ. I. Finanční zdroje FINANČNÍ ŘÁD ČMOS PŠ I. Finanční zdroje 1) Činnost ČMOS PŠ (dále jen odborový svaz) je finančně zabezpečována z těchto zdrojů: - z členských příspěvků včetně mimořádných členských příspěvků; - z kapitálových

Více

Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek

Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek Výbor společenství svolává shromáždění vlastníků jednotek domu Nad lesním divadlem 1114/16, Praha 4, IČ: 24135071 a současně Vás tímto jako vlastníka (spoluvlastníky)

Více

OBČASNÍK 1/2016. Připravované akce. Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v České republice, z.s.

OBČASNÍK 1/2016. Připravované akce. Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v České republice, z.s. OBČASNÍK 1/2016 Milí přátelé, vážení členové! Jaro už docela silně zaklepalo na dveře, takže je nejvyšší čas si připomenout, jaké akce nás v nejbližších týdnech čekají. Protože jsme ale ani v zimních měsících

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mgr. Martina Toťová Obec Struhařov ŠÚ Praha východ. Božena Drtinová

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mgr. Martina Toťová Obec Struhařov ŠÚ Praha východ. Božena Drtinová Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 035 004/99 1032 Signatura: vc5as105 Oblastní pracoviště č.3 Praha východ Okresní pracoviště Praha východ INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Mateřská škola Struhařov Mnichovická179

Více

R A N Ž Á D A. Na Stínové noènírnì tanèily stíny. Jak se trénuje pamì. Obèasník Domu dìtí a mládeže SPIRÁLA; Praha 8 - Kobylisy, Bohnice

R A N Ž Á D A. Na Stínové noènírnì tanèily stíny. Jak se trénuje pamì. Obèasník Domu dìtí a mládeže SPIRÁLA; Praha 8 - Kobylisy, Bohnice R A N Ž Á D A Obèasník Domu dìtí a mládeže SPIRÁLA; Praha 8 - Kobylisy, Bohnice vyšlo: únor 2015 roèník 9, èíslo 6 CO SE DÌLO ZAJÍMAVÉHO Na Stínové noènírnì tanèily stíny Cyklus noèníren je série akcí

Více

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství ZPRAVODAJ 11/2015 Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství Žádáme občany, aby vytvořili podmínky pro bezproblémové odklízení sněhu při zimní údržbě obecních komunikací,

Více

Výroční zpráva o činnosti hospodaření Domova důchodců Libina, p. o. za rok 2015 (od 1. 1. 2016 Sociální služby Libina, p. o.)

Výroční zpráva o činnosti hospodaření Domova důchodců Libina, p. o. za rok 2015 (od 1. 1. 2016 Sociální služby Libina, p. o.) Výroční zpráva o činnosti hospodaření Domova důchodců Libina, p. o. za rok 2015 (od 1. 1. 2016 Sociální služby Libina, p. o.) Vážení spoluobčané, jsem moc rád, že si prohlížíte výroční zprávu organizace

Více

STATUT ZÁKLADNÍ ORGANIZACE OS KOVO TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY

STATUT ZÁKLADNÍ ORGANIZACE OS KOVO TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY KONFERENCE ZO OS KOVO TŽ Dolní Lomná, 24. dubna 2012 Základní organizace OS KOVO Třinecké železárny STATUT ZÁKLADNÍ ORGANIZACE OS KOVO TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY Schválený konferencí ZO OS KOVO TŽ 24.4.2012 Seznam

Více

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIH-505/15-H

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIH-505/15-H INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIH-505/15-H Název právnické osoby vykonávající činnost školy Základní umělecká škola, Hradec Králové, Habrmanova 130 Sídlo Habrmanova 130, Hradec Králové, 500 02 E-mail právnické

Více

V Ř E S K O V Á K duben 2009

V Ř E S K O V Á K duben 2009 V Ř E S K O V Á K duben 2009 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, minulé číslo Vřeskováka bylo vytištěno bez našeho symbolu - sedícího Vřeskováka. Nebyl to úmysl, ale při kopírování se vloudil tiskařský šotek.od

Více

Základní škola T. G. Masaryka, Hrádek nad Nisou, Komenského 478, okres Liberec, příspěvková organizace, IČO 70983011

Základní škola T. G. Masaryka, Hrádek nad Nisou, Komenského 478, okres Liberec, příspěvková organizace, IČO 70983011 Základní škola T. G. Masaryka, Hrádek nad Nisou, Komenského 478, okres Liberec, příspěvková organizace, IČO 70983011 Vnitřní řád školní jídelny Č.j. 2011/5 Účinnost od: 1. 10. 2011 Spisový znak: 3-1 Skartační

Více

120, 612 00 541245321, 725 605 216, IČO:

120, 612 00 541245321, 725 605 216, IČO: Unie neslyšících Brno, o.s., člen Českomoravské jednoty neslyšících Poskytovatel služeb pro sluchově postižené ve městě Brně a okolí Palackého tř. 120, 612 00 Brno, tel./fax: 541245321, 725 605 216, IČO:

Více

PROGRAM KVĚTEN 2016. Své narozeniny oslaví: 24. 5. Jungmann Jiří 60 let. Přejeme vše nejlepší!

PROGRAM KVĚTEN 2016. Své narozeniny oslaví: 24. 5. Jungmann Jiří 60 let. Přejeme vše nejlepší! Unie neslyšících Brno, z.s., člen Českomoravské jednoty neslyšících Poskytovatel sociálních služeb pro sluchově postižené ve městě Brně a okolí Palackého tř. 114, 612 00 Brno, tel: 541 245 321, 725 605

Více

SMĚRNICE STAROSTY OBCE DLOUHÁ STRÁŇ. Č. 2013/01 platnost od 01.01.2014. 1) K významným životním jubileím poskytuje OÚ dárek ve formě

SMĚRNICE STAROSTY OBCE DLOUHÁ STRÁŇ. Č. 2013/01 platnost od 01.01.2014. 1) K významným životním jubileím poskytuje OÚ dárek ve formě SMĚRNICE STAROSTY OBCE DLOUHÁ STRÁŇ Č. 2013/01 platnost od 01.01.2014 I. Zásady pro životní jubilea a práci s dětmi 1) K významným životním jubileím poskytuje OÚ dárek ve formě dárkového balíčku v hodnotě

Více

Mateřské centrum PERMONÍČEK VÝROČNÍ ZPRÁVA 2006 Mateřské centrum Permoníček, o. s. JÍLOVÉ U PRAHY ČLEN SÍTĚ MC V ČR www.mcpermonicek.cz permonicek@mcpermonicek.cz Obsah výroční zprávy: 1) Idea, poslání,

Více

výroèní zpráva obèanské sdružení I MY spoleènost pøátel Rolnièky pro podporu lidí s postižením

výroèní zpráva obèanské sdružení I MY spoleènost pøátel Rolnièky pro podporu lidí s postižením výroèní zpráva 2006 obèanské sdružení I MY spoleènost pøátel Rolnièky pro podporu lidí s postižením Obèanské sdružení I MY (Spoleènost pøátel Rolnièky pro podporu lidí s postižením) vzniklo v Sobìslavi

Více

Životický portál. Od 31. října do 6. října 2016

Životický portál. Od 31. října do 6. října 2016 Životický portál Od 31. října do 6. října 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci říjnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk ČERNÁ Růžena 49 91 LACINA Stanislav 15 75 ČERNOCH Jan 7 75 ŽERDÍK Miloslav 150 65 DAROŇ

Více

14.5.2011 19/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

14.5.2011 19/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY 14.5.2011 19/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY Londýnská 30, 120 00 Praha 2 PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY 9.30 10.30 Sobotní škola 10.30 10.45 Přestávka 14. května 2011 Společná píseň

Více