Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 22. července 2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 22. července 2013"

Transkript

1 Spisový znak: Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: (usnesení) Spisová značka: SEK/21421/2013/JKo Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 22. července 2013 Místo a čas zahájení: kancelář starostky města, 10:00 hod. Přítomni: 5 - Mgr. Zdeněk Baborák, Mgr. Martin Roller (příchod v 11:29), Stanislav Popelář, Mgr. Stanislava Švarcová, Ing. Ladislav Verner Omluveni: 2 Mgr. Monika Dušková, Mgr. Pavel Dvořáček Ohlášené návštěvy: Brejšová, Lišková, Ptáčková, Krčová, Vídeňská, Švarc, Pražan Program: Schválení programu Kontrola úkolů Hlavní část jednání, body spadající do kompetence odborů: kancelář starosty a tajemníka odbor sociálních věcí a zdravotnictví oddělení právní a přestupků finanční odbor oddělení majetku odboru investic a majetku oddělení investic odboru investic a majetku Diskuse radních Závěr Paní starostka informovala o přesunutí projednání informací o záležitosti rodiny Habermann na některé z příštích jednání RM z důvodu dovolené vedoucí odboru OŽP Juřinové. Pan Verner trvá na projednání této záležitosti v nejbližší době s tím, že závěrem by mělo být konstatování, zda městský úřad v této záležitosti táhnoucí se od roku 2006 pochybil či nikoliv. Proběhla rozsáhlá diskuze. Pan Verner přislíbil přinést do příštího jednání Rady města materiály k této kauze, kterými disponuje. Program jednání byl schválen. Zpráva starostky a místostarosty Paní starostka informovala o služební cestě v partnerském městě Kežmarok a o tiskové konferenci. Paní starostka přednesla informace ve věci kalkulace za nájem smuteční obřadní síně. Paní starostka informovala radní o jednání s panem Novotným ve věci rekonstrukce křižovatky ulice Třešňovecké a Dobrovského a bezpečnostního auditu.

2 Pan Baborák informoval radu o prvním promítání přímého přenosu operety v kině, školení občanského zákoníku a besedě o investičních akcích města. Paní starostka přednesla radním informace o jednání okresního soudu v Ústí nad Orlicí v kauze vedené se společností Gurman Lanškroun s.r.o. ve věci investic do Společenského domu. Uvedla, že jednání bylo odročeno a soud požaduje znalecký posudek. Radní dlouze diskutovali o dané problematice. Kontrola úkolů Pan tajemník zrekapituloval splněné a trvající úkoly. Hlavní část jednání 0 1 _ K A N C E L Á Ř S T A R O S T Y A T A J E M N Í K A _01_01_text smlouvy na vědomí protikorupční audit Bez návrhu usnesení je radě města předložen upravený text Smlouvy o poskytnutí poradenských a konzultačních služeb v oblasti nastavení systému protikorupčních opatření, která je v současné době uzavírána s občanským sdružením Oživení, o. s. (zpráva čj. MULA 17746/2013 ze dne ) _01_02_uzavření dodatku ke smlouvě na provedení prověrky dokumentace Rada města Lanškroun projednala podnět tajemníka městského úřadu k provedení recertifikačního auditu a dohledových auditů v oblasti systému managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a rozhodla o uzavření Dodatku č. CZ905297/2 ke smlouvě č. CZ901631/090225/QMS, která byla uzavřena dne se společností SGS Czech Republic, s. r. o., K Hájům 1233/2, Praha 5, IČO: Ing. Petra Brejšová, vedoucí kanceláře starosty a tajemníka (zpráva čj. MULA 21594/2013 ze dne ). Proběhla krátká diskuze _01_03_uzavření dodatku k pojistné smlouvě Rada města Lanškroun projednala podnět odboru investic a majetku ke zrušení pojištění domu čp. 114 v Dolním Třešňovci a rozhodla o uzavření Dodatku č. 6 k Pojistné smlouvě č , která byla uzavřena dne se společností Kooperativa pojišťovna, a. s., Vienna Insurance Group, Templová 747, Praha 1, IČO: Ing. Petra Brejšová, vedoucí kanceláře starosty a tajemníka (zpráva čj. MULA 21593/2013 ze dne ) _01_04_žádosti o veřejnou finanční podporu Rada města Lanškroun projednala žádost (čj. MULA 18774/2013 ze dne )

3 občanského sdružení Československá obec legionářská, o. s., Sokolská 33, Praha, IČO: , o finanční příspěvek na pokrytí nákladů spojených s činností Jednoty Lanškroun v roce 2013 a rozhodla poskytnout veřejnou finanční podporu dle Pravidel pro poskytování veřejné finanční podpory Města Lanškroun ve výši Kč 5.000,--. Termín realizace do: Drahomíra Lišková, referentka kanceláře starosty a tajemníka (zpráva čj. MULA 21418/2013 ze dne ). Pan Verner podal protinávrh a doporučil poskytnout 7.000,--. O protinávrhu bylo hlasováno. Pan Roller vstoupil do místnosti v 11: _01_05_závěrečná konference projektu WILL v Itálii Bez návrhu usnesení byla rada města seznámena s realizací závěrečné konference v rámci projektu WILL (Working together to promote Innovative volunteering at Local & EU Level) neboli volně přeloženo spolupráce na inovaci dobrovolnictví na místní a evropské úrovni konané v termínu od 5. září do 12. září 2013 v italském městě Orte (zpráva čj. MULA 21491/2013 ze dne ) _01_06_určení příkazce operací Rada města Lanškroun schválila s účinností od aktualizaci Přílohy č. 1 Kontrolního řádu Města Lanškroun. Termín realizace do: Ing. Petra Brejšová, vedoucí kanceláře starosty a tajemníka (zpráva čj. MULA 21595/2013 ze dne ) _01_07_text zadávací dokumentace běžecký okruh Bez návrhu usnesení je radě města předložen text Výzvy k předložení cenové nabídky k vyznačení běžeckých okruhů v areálu lanškrounských rybníků (zpráva čj. MULA 21611/2013 ze dne ).

4 0 4 _ O D B O R S O C I Á L N Í C H V Ě C Í A Z D R A V O T N I C T V Í (není-li uvedeno jinak, předkládá paní Ptáčková) _04_01_umístění v Domě s pečovatelskou službou Rada města Lanškroun projednala žádost čj. MULA 16695/2013 ze dne o umístění v Domě s pečovatelskou službou a rozhodla pronajmout žadateli volný byt 1+kk v Domě s pečovatelskou službou, 28. října 20, Lanškroun. Rada města uložila jednateli Městského bytového podniku Lanškroun, s. r. o. sepsat s žadateli nájemní smlouvu na dobu neurčitou. Termín realizace do: Věra Ptáčková, vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví JUDr. Milan Slezák, jednatel Městského bytového podniku Lanškroun s. r. o. (zpráva čj. MULA 21676/2013 ze dne ). 0 7 _ O D D Ě L E N Í P R Á V N Í A P Ř E S T U P K Ů nepř.: 1 (Baborák) _07_01_uzavření veřejnoprávní smlouvy o výkonu přenesené působnosti na úseku projednávání přestupků s městysem Dolní Čermná - Šebrle Rada města Lanškroun, v souladu s 63 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, rozhodla o uzavření veřejnoprávní smlouvy, mezi městem Lanškroun a městysem Dolní Čermná, ve znění dle přílohy, podle které bude město Lanškroun vykonávat přenesenou působnost svěřenou městysu Dolní Čermná podle zákona č. 200/1990 Sb., o přestupcích, ve znění pozdějších předpisů, v rozsahu uvedeném v čl. 2 přiloženého návrhu smlouvy. Smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou. Termín realizace do: Mgr. Ing. Martina Schenková, právnička (zpráva čj. MULA 21677/2013 ze dne ). nepř.: _07_02 jednání o smírném odstranění sporů Rada města Lanškroun se seznámila se Záznamem z jednání s právním zástupcem společnosti Gurman a s jednatelem společnosti o smírném odstranění sporů dne dle přílohy č. 1 a s upraveným Záznamem z jednání s právním zástupcem společnosti Gurman Lanškroun s.r.o. a s jednatelem společnosti, panem Janem Minářem o smírném odstranění sporů dle přílohy č. 2 a souhlasila s návrhem dalšího jednání JUDr. Milana Jelínka advokáta Advokátní kanceláře Hartmann, Jelínek, Fráňa a partneři, s.r.o. ve věci smírného odstranění sporů mezi společností Gurman Lanškroun s.r.o., Janem Minářem a městem Lanškroun zpracovaném v záznamu z jednání ze dne dle přílohy č. 1. Termín realizace do: příštího jednání zastupitelstva města Mgr. Ing. Martina Schenková, právnička (zpráva čj. MULA 21917/2013 ze dne ). Starostka seznámila radní se záznamy z jednání konaného v Hradci Králové v advokátní kanceláři JUDr. Milana Jelínka s právním zástupcem a jednatelem společnosti Gurman Lanškroun s.r.o. ve věci smírného odstranění sporů. Při tomto jednání byly

5 vymezeny požadavky, od nichž se bude odvíjet další jednání s cílem dosažení kompromisu a uzavření smíru. Všichni zúčastnění s vymezenými požadavky projevili souhlas. Tento zápis byl rozeslán účastníkům k připomínkám. Ve čtvrtek , tedy po pěti týdnech od jednání, zaslala protistrana JUDr. Jelínkovi záznam doplněný o připomínky protistrany. Tyto připomínky zásadně mění dohodu, která byla ústně v kanceláři uzavřena a druhý den z něj byl proveden záznam. Radní o této situaci dlouze diskutovali. Pan Verner opakovaně označil záznam z jednání za bezvýznamný a vyslovil pochybení o kompetentnosti vyjednávajících. Starostka vyslovila nesouhlas s doplněním záznamu protistranou. Radní uložili starostce a JUDr. Jelínkovi vstoupit do jednání s protistranou a předložit do vzájemně odsouhlasenou a podepsanou variantu zápisu, kde budou uvedeny pouze požadavky akceptovatelné oběma stranami. Pan Roller konstatoval, že pokud nebude dosaženo této elementární shody, měly by být pokusy o smír ukončeny. Bod byl stažen z jednání. 5 1 _ F I N A N Č N Í O D B O R (není-li uvedeno jinak, předkládá paní Krčová) _51_01_Schválení rozpočtových opatření č Rada města Lanškroun doporučila zastupitelstvu města schválit rozpočtová opatření č. 38 až 43 k rozpočtu města na rok 2013 dle přílohy. Ing. Renáta Krčová, vedoucí finančního odboru (zpráva čj. MULA 21615/2013 ze dne ). Radní krátce prodiskutovali jednotlivá rozpočtová opatření. 61_ODDĚLENÍ MAJETKU ODBORU INVESTIC A MAJETKU (není-li uvedeno jinak, předkládá paní Vídeňská) _61_01 Zápis z jednání dražební komise Bez návrhu usnesení byl Radě města Lanškroun předložen zápis č. 4 z jednání dražební komise ze dne (zpráva čj. MULA 21678/2013 ze dne ) _61_02_prodej pozemků v ulici Hradební oprava tiskové chyby v usnesení Rada města Lanškroun opravila usnesení č. 272/2013 ze dne tak, že nahrazuje text část ppč. 1521/40 textem část ppč. 153/1. Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 21679/2013 ze dne ) _61_03_směna pozemků pod garáží v lokalitě Na Větru Rada města Lanškroun projednala žádost čj. MULA 14763/2013 ze dne o prodej pozemku pod garáží v lokalitě Na Větru a doporučila zastupitelstvu města směnit pozemek stpč o výměře 11 m 2 ve vlastnictví města za pozemek ppč o výměře 2 m 2 ve vlastnictví žadatele vše v k. ú. Lanškroun s cenovým vyrovnáním 100,- Kč/m 2 s připočtením nákladů města spojených s prodejem. Termín realizace do:

6 Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 21680/2013 ze dne ). nepř.: _61_20_rekonstrukce klimatizace v restauraci pod radnicí a informace oddělení majetku o stavu nebytového prostoru - Švarc Bez návrhu usnesení jsou Radě města Lanškroun předkládány k seznámení cenové nabídky na opravu klimatizace v restauraci pod radnicí a návrh postupu oddělení majetku při výběru zhotovitele a dále nechť se rada města seznámí s podnětem oddělení majetku k realizaci dalších nutných oprav v prostorech restaurace s ohledem na další pronájem nebytového prostoru (zpráva čj. MULA 21681/2013 ze dne ) _61_21_žádost nájemce o řešení majetkoprávních vztahů k terase u restaurace na koupališti - Švarc Nechť se Rada města Lanškroun seznámí s dosavadním postupem spolupracujících oddělení majetku a oddělení právního ve věci žádosti Lukáše Moravce, Vančurova 460, Lanškroun, IČO: o sepsání dodatku č. 2 k dohodě o bezplatném užívání pozemku ze dne (zpráva čj. MULA 21682/2013 ze dne ) _61_22_žádost spol. OMEGA tech s.r.o. o pronájem nebytového prostoru v Penzionu pro seniory - Švarc Nechť se Rada města Lanškroun seznámí s dosavadním postupem oddělení majetku ve spolupráci se společností Městský bytový podnik Lanškroun, s. r. o. ve věci žádosti společnosti OMEGA tech s. r. o., Nádražní 85, Lanškroun, IČO: o pronájem nebytových prostor pro umístění hlavní stanice kabelové televize v Penzionu pro důchodce (zpráva čj. MULA 18661/2013 ze dne ). 62_ODDĚLENÍ INVESTIC ODBORU INVESTIC A MAJETKU (není-li uvedeno jinak, předkládá pan Pražan) _62_01_žádost o rekonstrukci místní komunikace Slovenská Bez návrhu usnesení je Radě města Lanškroun předkládána žádost občanů bydlících na ulici Slovenská o rekonstrukci místní komunikace (zpráva čj. MULA 21339/2013 ze dne ). Rada krátce diskutovala a uložila vypracovat projektovou dokumentaci _62_02_umístění klimatizace na budovu čp. 151 v ul. Strážní v městské památkové zóně Lanškroun - Švarcová Rada města Lanškroun rozhodla nevyhovět žádosti Jitky Filipové, o umístění zevní klimatizační jednotky na čelní průčelí budovy čp. 151 v ul. Strážní v městské památkové zóně Lanškroun. (vydání rozhodnutí) Marie Heinrichová, referentka památkové péče (zpráva čj. MULA 21346/2013 ze dne ). Paní starostka informovala radu o konzultaci tohoto bodu s městským architektem Přemyslem Kokešem, který umístění klimatizace nedoporučil.

7 130722_62_03_sportovní areál dodatek č. 6 ke Smlouvě o poskytnutí dotace Rada města Lanškroun schválila dodatek č. 6 ke Smlouvě o poskytnutí dotace č. PU/0488/S na projekt Sportovní areál Lanškroun dle přílohy. (odeslání podepsaného dodatku) Jiří Zatloukal, referent odboru investic a majetku (zpráva čj. MULA 21387/2013 ze dne ). Diskuse radních Pan Verner vznesl dotaz na vybudování přechodu pro chodce v Husově ulici. Pan Roller ho informoval o stanovisku dopravní komise. Pan Verner navrhnul, že přechod by měl zřídit Krajský úřad, jako majitel této komunikace. Radní krátce diskutovali. Radní se dohodli, že bude podána žádost na Krajský úřad. Pan Verner vznesl dotaz na stav realizace komunikace Na Výsluní. Paní starostka ho informovala o vývoji situace. Pan Verner vznesl dotaz na vývoj rekonstrukce Masarykovy ulice. Paní starostka ho informovala o krocích, které v této záležitosti udělala. Závěr Do diskuse nebyl dále nikdo přihlášen, proto paní starostka ukončila jednání RM v 13:55 hod. Mgr. Stanislava Švarcová starostka města Mgr. Martin Roller 1. místostarosta

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/17346/2011/PBr Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011 Místo a čas zahájení: Společenský

Více

Přítomni: 7 Ing. Bohumil Bernášek, Jaroslav Karlík, Mgr. Pavel Resler, Miloš Smola, Mgr. Oldřich Strnad, MVDr. Marta Šilarová, Mgr.

Přítomni: 7 Ing. Bohumil Bernášek, Jaroslav Karlík, Mgr. Pavel Resler, Miloš Smola, Mgr. Oldřich Strnad, MVDr. Marta Šilarová, Mgr. Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 1 + 2 (usnesení) Spisová značka: SEK/4905/2015/JKo Výtah ze zápisu ze zasedání Rady města Lanškroun ze dne 16. února 2015 Místo a čas

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 11.03.2015

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 11.03.2015 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Zastupitelstva města Lanškroun dne 11.03.2015 1/2015 Zastupitelstvo města Lanškroun vydalo Obecně závaznou vyhlášku města č. 1/2015, která zrušuje obecně závaznou vyhlášku města

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 3 ze dne 15.02.2016. Umístění v Domě s pečovatelskou službou Lanškroun

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 3 ze dne 15.02.2016. Umístění v Domě s pečovatelskou službou Lanškroun Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 3 ze dne 15.02.2016 USNESENÍ č. 58/RM/2016 Umístění v Domě s pečovatelskou službou Lanškroun Rada města Lanškroun projednala žádost čj. MULA 27506/2015 ze dne 14.08.2015

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 14.01.2008

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 14.01.2008 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 14.01.2008 1/2008 Rada města Lanškroun schvaluje rozpočtová opatření k rozpočtu města na rok 2007 v položkách 184-07 až 187-07 dle přílohy (zpráva čj. 2124/2008/SEK

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 2965/2014 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 31. ledna 2014 Zápis

Více

Zapisovatelkou jednání jmenovala paní starostka Mgr. Kateřinu Kárskou.

Zapisovatelkou jednání jmenovala paní starostka Mgr. Kateřinu Kárskou. Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 14 Počet listů příloh:2+2+2(usnesení) Spisová značka: SEK/18588/2012/KKa Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 11. července

Více

Usnesení z 5. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 23. 2. 2015 na Úřadě MČ Praha-Zličín

Usnesení z 5. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 23. 2. 2015 na Úřadě MČ Praha-Zličín Usnesení z 5. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 23. 2. 2015 na Úřadě MČ Praha-Zličín K jednotlivým bodům programu 5.1. Aktualizace č. 3 Územně analytických podkladů hl. m. Prahy 5.1.1.

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 04. února 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 04. února 2013 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 1 + 2 (usnesení) Spisová značka: SEK/3132/2013/KRo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 04. února 2013 Místo a čas zahájení:

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 16547/2016 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 16. května 2016 Zápis

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Zastupitelstva města Lanškroun dne 25.02.2009

VÝTAH Z USNESENÍ Zastupitelstva města Lanškroun dne 25.02.2009 VÝTAH Z USNESENÍ Zastupitelstva města Lanškroun dne 25.02.2009 1/2009 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo žádost čj. 4615/2009/PRA/KGr ze dne 05.02.2009 o udělení výjimky při uzavření kupní smlouvy

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. ledna 2008

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. ledna 2008 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 12 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0000134/2008/PBr/101 2.2- Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 14. ledna 2008 Přítomni: 7, dle prezenční listiny

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 2. listopadu 2009

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 2. listopadu 2009 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/0029475/2009/KCh/101 2.2- Přítomni: 6, dle prezenční listiny Omluveni: p. Sychra Zápis z jednání Rady města Lanškroun

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 13. srpna 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 13. srpna 2013 Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 + 1 (usnesení) Spisová značka: SEK/24033/2013/JKo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 13. srpna 2013 Místo a čas zahájení:

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013 Přítomni, omluveni: dle prezenční listiny Zasedání zastupitelstva městyse bylo zahájeno v 18.00 hodin v prostorách zasedací místnosti

Více

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 21. dubna 2010 na sále lanškrounského zámku

Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 21. dubna 2010 na sále lanškrounského zámku Spisový znak: 101 2.1 Počet listů dokumentu: 20 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/13065/2010/PBr Výtah ze zápisu z jednání Zastupitelstva města Lanškroun uskutečněného dne 21. dubna 2010 na sále

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 36328/2015 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 2. listopadu 2015

Více

Předkladatel: Mgr. Stanislava Švarcová, starostka města Podpis: Zpracovatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis:

Předkladatel: Mgr. Stanislava Švarcová, starostka města Podpis: Zpracovatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis: Odbor investic a majetku Čj.: MULA 13584/2014 Spisový znak: 56.4 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 31 V Lanškrouně dne 23.04.2014 Zpráva pro jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 07.05.2014

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 16.07.2007

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 16.07.2007 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 16.07.2007 519/2007 Rada města Lanškroun projednala ţádost příspěvkové organizace Základní škola Lanškroun, Dobrovského 630, o souhlas s navýšením investičního

Více

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany.

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany. Z á p i s ze 7.zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 26.09.2011 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám.103 Starosta města pan Michal Šmarda zahájil

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 07.07.2014 350/2014 Rada města Lanškroun vzala na vědomí zápis č. 3/2014 z jednání komise pro cestovní ruch a uložila kanceláři starosty a tajemníka

Více

96. VÝPIS Z USNESENÍ

96. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 96. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne 21.02.2006 152/2006-96. RM V a) doporuč u j e ZM schválit prodej bytové jednotky č. 69/11 včetně spoluvlastnického

Více

Z á p i s č. 169 z jednání rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 8. 10. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny

Z á p i s č. 169 z jednání rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 8. 10. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Z á p i s č. 169 z jednání rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 8. 10. Přítomni: dle prezenční listiny Ověřovateli zápisu byli určeni : pí MUDr. Eva Štíbrová. p. Josef

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 09 konaného 13. prosince 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 09 konaného 13. prosince 2010 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 09 konaného 13. prosince 2010 Přítomní členové zastupitelstva města: Jana Ponocná (1) Vladimír Hejtmanský (8) Antonín Vyšohlíd (2) Pavel Morong (10)

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 6/2015, konané dne 15. dubna 2015

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 6/2015, konané dne 15. dubna 2015 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 6/2015, konané dne 15. dubna 2015 Přítomni: p. Lenc, Mgr. Kořanová, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, p. Wiesner, Mgr. Mrzílková, Ing. Hrodek Za MěÚ: Ing. Svobodová

Více

101. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE 16.06.2014

101. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE 16.06.2014 Usnesení ze 101. zasedání Rady města Rychvald, dne 16. 06. 2014 Kontrola usnesení 101/1. Rada města kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 101/2. Rada města 1. Zápis z 42.schůzky

Více

Hlasování č. 3 : pro 8; proti 0; zdržel se 0 Usnesení č. 2/1212/12 Zastupitelstvo obce Omice s c h v a l u j e program.

Hlasování č. 3 : pro 8; proti 0; zdržel se 0 Usnesení č. 2/1212/12 Zastupitelstvo obce Omice s c h v a l u j e program. Z Á P I S o průběhu V. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.12.2012 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Pličková zahájila V. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis č. 20/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 20.01.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204

Zápis č. 20/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 20.01.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zápis č. 20/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 20.01.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Přítomni: Irena Brabcová, Zbyněk Ohnoutek, František Cívela, Kamil Koláček,

Více

Zápis č. 20 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 9.10. 2012 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov

Zápis č. 20 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 9.10. 2012 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov Zápis č. 20 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 9.10. 2012 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov Přítomni: Omluveni: Hosté: T. Bergmann, M. Eichnerová, O. Jakob, J. Klimentová,

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Petrovice konaného dne 25. 02. 2016 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Petrovice

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Petrovice konaného dne 25. 02. 2016 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Petrovice Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Petrovice konaného dne 25. 02. 2016 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Petrovice Zasedání zastupitelstva obce Petrovice zahájil v 18.00 hodin starosta

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.03.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.03.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.03.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček Omluveni: Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis. z 13. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 21 konaného dne 21.9. 2009

Zápis. z 13. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 21 konaného dne 21.9. 2009 Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 21 konaného dne 21.9. 2009 Přítomno: 11 členů Zastupitelstva MČ Praha 21 dle prezenční listiny 5 členů omluveno: p. Hod Miloslav, p. Sikač Jiří, p. Slezák Jan,

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Přítomni: Členové ZM Ing. Václav Anděl, Martin Gregor, Ing. Pavel Houdek,

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 1 Datum : 06.01.2014

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 1 Datum : 06.01.2014 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 1 Datum : 06.01.2014 Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 6.1.2014 Program: 1. Pověření starostky přípravou výběr.řízení (ul. Kaštanová, ul. V Podskalí)

Více

Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z II. zasedání konaného 31.01.2011. Usnesení č. 26/2011 46/2011

Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z II. zasedání konaného 31.01.2011. Usnesení č. 26/2011 46/2011 Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z II. zasedání konaného 31.01.2011. Usnesení č. 26/2011 46/2011 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis z 25. jednání rady města Hluboká nad Vltavou konaného dne 19.1.2009

Zápis z 25. jednání rady města Hluboká nad Vltavou konaného dne 19.1.2009 Zápis z 25. jednání rady města Hluboká nad Vltavou konaného dne 19.1.2009 Přítomni: Omluven: JUDr. Ladislav Dusil, Ing. Hana Hricová, Ing. Tomáš Jirsa, Ing. Josef Půr, Aleš Raus, Karel Vácha, Jan Piskač

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í ze 49. schůze rady města Mohelnice, která se ko nala dne 18.01.2016 o d 15:00 hodin v kanceláři starosty 795/49/RM/2016 Schválení programu 49. zasedání

Více

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program:

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program: Zápis a usnesení 8. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 92 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na čtvrtek dne 30. 7. 2015 v 15 hodin v

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 34. řádné jednání rady městské části, konané dne 2. 12. 2015 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Z á p i s. Starostka města zahájila v 15.33 hod. Hovory s občany, v rámci kterých bylo projednáno následující:

Z á p i s. Starostka města zahájila v 15.33 hod. Hovory s občany, v rámci kterých bylo projednáno následující: Z á p i s z XXII. zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 23.6. 2009 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám. 103 Starostka města zahájila v 15.33 hod.

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.06.2013

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.06.2013 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.06.2013 248/2013 Rada města Lanškroun doporučila zastupitelstvu města vyslovit souhlas se záměrem uzavřít smlouvu o vzájemné spolupráci s městem

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 03.02.2014 38/2014 Rada města Lanškroun projednala žádost Spolku Lungta, Dlouhá 2, Praha 1, IČO: 67775845 (čj. MULA 1609/2014 ze dne 14.01.2014) o připojení

Více

o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 11. 08. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z jednání č. 23 rady města konané 18.06.2014. Ing. Miroslav Bouška

Zápis z jednání č. 23 rady města konané 18.06.2014. Ing. Miroslav Bouška Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 23 rady města konané 18.06.2014 Jana Ponocná, Ing. Ladislav Tóth, Mgr. Vlastimil Kubíček, Mgr. Jan Mlynář Antonín

Více

Zápis ze 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 8. července 2015.

Zápis ze 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 8. července 2015. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis ze 11. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 23 členů ZM.

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 23 členů ZM. ZÁPIS Z 18. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE 03.09.2012 Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 23 členů ZM. Starosta Ing. Jiří Houdek zahájil jednání v 18:02 hodin, přivítal členy zastupitelstva,

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 10.08.2015

V Ý T A H Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 10.08.2015 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 10.08.2015 434/2015 Rada města Lanškroun schválila: a) výzvu k podání nabídky - zadávací dokumentaci čj. MULA 25867/2015 a seznam obeslaných uchazečů

Více

Zápis č. 5/2015 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 30.3.2015. Zápis č. 5/2015

Zápis č. 5/2015 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 30.3.2015. Zápis č. 5/2015 Zápis č. 5/2015 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 30. 3. 2015 od 19.00 hod na OÚ v Tuklatech 1. Prezence Přítomni: Petr Jenšovský, Monika Petrisková, Lukáš Koníček, Petr Horký, JUDr.

Více

Město Hustopeče, rada města Hustopeče

Město Hustopeče, rada města Hustopeče Město Hustopeče, rada města Hustopeče Usnesení ze 7. schůze Rady města Hustopeče konané dne 20.01.2015 v kanceláři starostky na MěÚ Hustopeče Usnesení RM č. 1/7/15: RM schválila program jednání dnešní

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 26.10.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 26.10.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 26.10.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Vimperk

Více

Rada města Heřmanův Městec. Zápis z 9. jednání

Rada města Heřmanův Městec. Zápis z 9. jednání Zápis z 9. jednání Rady města Heřmanův Městec konané dne 25. 5. 2016 v 17:00hod. kancelář starosty Města Heřmanův Městec, Městský úřad Heřmanův Městec, Havlíčkova 801 Přítomni: Omluveni: Zapsal: Přizváni:

Více

Z á p i s. z 26. zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 18. prosince 2013 od 17:00 hodin v Domě kultury Milevsko.

Z á p i s. z 26. zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 18. prosince 2013 od 17:00 hodin v Domě kultury Milevsko. Pozn.: V souladu se Zákonem na ochranu osobních údajů č. 101/200 Sb. je zveřejněn zápis ze zasedání Zastupitelstva města Milevska v upravené podobě, plné znění zápisu je k dispozici v sekretariátu MěÚ

Více

Omluveni: Gáborik Ondrej, Machková Iva, Šárog Karel, Šimůnek Libor, Šindelář František, Mgr. Šťastná Jana

Omluveni: Gáborik Ondrej, Machková Iva, Šárog Karel, Šimůnek Libor, Šindelář František, Mgr. Šťastná Jana Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva města Bělá pod Bezdězem konaného dne 2.11.2011 od 17 00 hod. v klubu ZŠ, Máchova ul. v Bělé pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Verner Jaroslav, starosta Ing.Kouba Rudolf Toman

Více

Usnesení z 22. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 23. 11. 2015 na Úřadě MČ Praha-Zličín

Usnesení z 22. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 23. 11. 2015 na Úřadě MČ Praha-Zličín Usnesení z 22. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 23. 11. 2015 na Úřadě MČ Praha-Zličín K jednotlivým bodům programu: 22.1. Řešení smluvních vztahů se zemědělci hospodařícími na pozemcích

Více

Z á p i s. z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice

Z á p i s. z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Z á p i s z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, pí. Houžvičková, Mgr. Janík, Ing. Kokeš,

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 09. července 2012

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 09. července 2012 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 + 1 (usnesení) Spisová značka: SEK/18655/2012/KKa Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 09. července 2012 Místo a čas

Více

46. VÝPIS Z USNESENÍ

46. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 46. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 24.01.2012 R/40/2012-46. Rada města Dvůr Králové nad Labem - V 1.1. průběžné plnění úkolů uložených radou

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne /2012 Rada města Lanškroun jmenovala Romana Ehla členem sportovní komise.

V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne /2012 Rada města Lanškroun jmenovala Romana Ehla členem sportovní komise. V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 05.03.2012 92/2012 Rada města Lanškroun jmenovala Romana Ehla členem sportovní komise. Mgr. Kateřina Kárská, asistentka starostky Datum realizace

Více

Předkladatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis: Zpracovatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis:

Předkladatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis: Zpracovatel: Michaela Vídeňská, vedoucí oddělení majetku OIM Podpis: Odbor investic a majetku Čj.: MULA 17645/2013 Spisový znak: 56.4 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 11 V Lanškrouně dne 10.06.2013 Zpráva pro jednání Zastupitelstva města Lanškroun dne 19.06.2013

Více

ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko

ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko Starostka Hana Šíblová zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko

Více

Z á p i s. z 27. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 4.5.2005 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice

Z á p i s. z 27. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 4.5.2005 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Z á p i s z 27. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 4.5.2005 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, Ing. Kokeš, Mgr. Plíva,

Více

Magistrát města České Budějovice. VÝZVA Veřejná vyhláška

Magistrát města České Budějovice. VÝZVA Veřejná vyhláška Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1 / 1 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

115. VÝPIS Z USNESENÍ

115. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 115. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané 05.11.2013 R/1663/2013-115. Rada města Dvůr Králové nad Labem - V 1.1. složení a personální obsazení povodňové

Více

Usnesení. Usnesení. 85. schůze rady městského obvodu konané dne 16.10.2014 čís. 5606/RMOb1014/85/14 5678/RMOb1014/85/14

Usnesení. Usnesení. 85. schůze rady městského obvodu konané dne 16.10.2014 čís. 5606/RMOb1014/85/14 5678/RMOb1014/85/14 85. schůze rady městského obvodu konané dne 16.10.2014 čís. 5606/RMOb1014/85/14 5678/RMOb1014/85/14 Ing. Jiří Havlíček, v. r. starosta Ing. Petra Bernfeldová, v. r. místostarostka Přehled usnesení rady

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 2 ze dne

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 2 ze dne Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 2 ze dne 01.02.2016 USNESENÍ č. 33/RM/2016 Převzetí areálu bývalého Autodružstva Rada města Lanškroun se seznámila s protokolem o převzetí bývalého areálu Autodružstva

Více

Z á p i s. ze 47. schůze Rady města Kolína, konané dne 14.6. 2004 od 15,00 hodin v kanceláři starosty města Kolína

Z á p i s. ze 47. schůze Rady města Kolína, konané dne 14.6. 2004 od 15,00 hodin v kanceláři starosty města Kolína Městský úřad Kolín Z á p i s ze 47. schůze Rady města Kolína, konané dne 14.6. 2004 od 15,00 hodin v kanceláři starosty města Kolína Přítomni: Ing. Kaisler, p. Buřič, Mgr. Krumich, Mgr. Plašil, Mgr. Pekárek,

Více

Zápis. 1) Zahájení, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu, schválení programu jednání.

Zápis. 1) Zahájení, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu, schválení programu jednání. -1-15. zasedání zastupitelstva města Zápis z 15.veřejného zasedání Zastupitelstva města Tachova, které se konalo dne 18. června 2012 od 18:00 hodin v kinosále areálu Mže v Tachově, Hornické ulici čp. 1695.

Více

KONANÉ DNE 09. 02. 2015

KONANÉ DNE 09. 02. 2015 Z Á P I S Z 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 09. 02. Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar místostarosta Mgr. Vladimíra Hoření člen rady Ing. Vladislav

Více

Usnesení ze 17. řádného jednání Rady města Ostrov

Usnesení ze 17. řádného jednání Rady města Ostrov Usnesení ze 17. řádného jednání Rady města Ostrov Usn. RM č. 621/07 - Kontrola plnění usnesení RM 1. RM bere na vědomí kontrolu plnění usnesení RM a vyřazuje ze sledování usnesení z roku 2005 pod č. 671/05,

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 2. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

Z á p i s. ze 42. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 10.06.2014 od 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice

Z á p i s. ze 42. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 10.06.2014 od 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Z á p i s ze 42. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 10.06.2014 od 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Přítomni: dle prezenční listiny Nepřítomna: Ing. Jana Jersenská

Více

Zápis. z 35. řádné schůze Rady města Valašské Meziříčí konané dne 15. prosince 2015 v 9:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ

Zápis. z 35. řádné schůze Rady města Valašské Meziříčí konané dne 15. prosince 2015 v 9:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Zápis z 35. řádné schůze Rady města Valašské Meziříčí konané dne 15. prosince 2015 v 9:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Přítomni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: dle prezenční listiny Mgr. Zdislava

Více

Zápis ze 17. zasedání RMČ, které se konalo dne 23. 6. 2011 od 10,30 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice

Zápis ze 17. zasedání RMČ, které se konalo dne 23. 6. 2011 od 10,30 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice Zápis ze 17. zasedání RMČ, které se konalo dne 23. 6. 2011 od 10,30 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Milan Coller, Ing. Martin Turnovský Ověřovatelé

Více

Informace z 8. schůze Rady města Milevska

Informace z 8. schůze Rady města Milevska Informace z 8. schůze Rady města Milevska Místo a čas konání: 14.05.2012 v 16,00 hodin v kanceláři starosty města Účast: Bc. Zdeněk Herout starosta města, Mgr. Martin Třeštík místostarosta, Mgr. Vlasta

Více

Zápis. z 5. zasedání zastupitelstva města, v Telči dne 07.07.2003

Zápis. z 5. zasedání zastupitelstva města, v Telči dne 07.07.2003 Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města, v Telči dne 07.07.2003 Přítomni: členové zastupitelstva města Ing. Jan Bartošek, MUDr. Ludmila Brzková, Mgr. Roman Fabeš, Milena Kopečná, RNDr. Stanislav Máca,

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 24. června 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 24. června 2013 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 1 + 3 (usnesení) Spisová značka: SEK/18728/2013/KRo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 24. června 2013 Místo a čas

Více

Městská část Praha 14 Rada městské části

Městská část Praha 14 Rada městské části Městská část Praha 14 Rada městské části U s n e s e n í 2. jednání Rady městské části Praha 14 konaného dne 15. 12. 2014 č. 691/RMČ/2014 k žádosti na obnovu nájmu bytu o velikosti 2 + 1 v č. p. 685, nám.

Více

Zápis. ze 7. zasedání Zastupitelstva města Tábora, konaného 8.8. 2011 v zasedací místnosti č. 410, Husovo nám. č. p. 2938, Tábor

Zápis. ze 7. zasedání Zastupitelstva města Tábora, konaného 8.8. 2011 v zasedací místnosti č. 410, Husovo nám. č. p. 2938, Tábor Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva města Tábora, konaného 8.8. 2011 v zasedací místnosti č. 410, Husovo nám. č. p. 2938, Tábor Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Doc. MUDr. J. Zvěřina, CSc. Program:

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 19/2013, konané dne 18. září 2013

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 19/2013, konané dne 18. září 2013 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 19/2013, konané dne 18. září 2013 Schůzi Rady města zahájil v 8:00 hodin Jan Schneider - starosta města Tišnova. Přítomno: 4 členové - RM je usnášeníschopná.

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 29. dubna 2009

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 29. dubna 2009 ZO/04/2009 Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 29. dubna 2009 Přítomni : Mgr. Václava Kuklíková, starostka Zastupitelé : Mgr. Petr Blažek, Ing. Jaroslav Egrmajer, pan

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 2. května 2005

Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 2. května 2005 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady města Lanškroun dne 2. května 2005 Ohlášené návštěvy: MgA. Kokeš, p. Šilar s právním zástupcem, Ing. Obr, RNDr. Sitová. Pan starosta zahájil jednání

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 29. října 2013

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 29. října 2013 Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 7 Počet listů příloh: 1 + 4 (usnesení) Spisová značka: SEK/31602/2013/JKo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 29. října 2013 Místo a čas zahájení:

Více

Ing. Bohumil Bernášek, místostarosta města JUDr. Petr Carda, soukromý advokát

Ing. Bohumil Bernášek, místostarosta města JUDr. Petr Carda, soukromý advokát Podklady pro jednání zastupitelstva města Lanškroun dne: 28.12.2015 Číslo jednání: 8 Název materiálu: Prodej pozemků ppč. 8095 a ppč. 8820, Dvořákova ulice - SCHOTT CR, s. r. o. Číslo materiálu: 88/ZM/2015/MAT

Více

P o z v á n k a n a j e d n á n í r a d y č. 5. dne 2.3.2009

P o z v á n k a n a j e d n á n í r a d y č. 5. dne 2.3.2009 P o z v á n k a n a j e d n á n í r a d y č. 5. dne 2.3.2009 Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Vyhodnocení jednání ZO ( starosta ) 4. Zajištění jarního úklidu ( starosta, Ing. Hladík ) 5. Různé

Více

Zápis z jednání Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky Rady Kraje Vysočina č. 2/2014 konaného dne 6. 3. 2014

Zápis z jednání Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky Rady Kraje Vysočina č. 2/2014 konaného dne 6. 3. 2014 Zápis z jednání Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky Rady Kraje Vysočina č. 2/2014 konaného dne 6. 3. 2014 Přítomni: 1. Ladislav Nechvátal 7. Vítězslav Schrek (předseda) 2. Jaromír Pospíchal

Více

Členové RM: Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Vladimír Trafina, Ing. Václav Brodec, RNDr. František Wohlmuth, Mgr. Libor Bílek, Ing.

Členové RM: Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Vladimír Trafina, Ing. Václav Brodec, RNDr. František Wohlmuth, Mgr. Libor Bílek, Ing. Město Ostrov Usnesení z 20. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 20. září 2011 od 13:00 hod. ve velké zasedací místnosti MěÚ Ostrov Členové RM: Přítomni: Omluveni: Tajemnice:

Více

136. VÝPIS Z USNESENÍ

136. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 136. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané 03.06.2014 R/374/2014-136. Rada města Dvůr Králové nad Labem - V 1.1. schválit Zřizovací listinu Technických

Více

Z Á P I S č. 07/2015 z mimořádného jednání kontrolního výboru Zastupitelstva hl. m. Prahy, které se uskutečnilo dne 27.5.2015

Z Á P I S č. 07/2015 z mimořádného jednání kontrolního výboru Zastupitelstva hl. m. Prahy, které se uskutečnilo dne 27.5.2015 K o n t r o l n í v ý b o r Zastupitelstva hl. m. Prahy N Á V R H Z Á P I S č. 07/2015 z mimořádného jednání kontrolního výboru Zastupitelstva hl. m. Prahy, které se uskutečnilo dne 27.5.2015 Přítomni:

Více

VÝTAH Z USNESENÍ. Rady města Lanškroun ze dne 13.07.2015

VÝTAH Z USNESENÍ. Rady města Lanškroun ze dne 13.07.2015 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun ze dne 13.07.2015 377/2015Rada města Lanškroun se seznámila se stavem kotelny v Kině Lanškroun, T. G. Masaryka 3, Lanškroun, IČO: 00854140, a uložila odboru investic

Více

Usnesení R 0360/011. Rada města Úvaly:

Usnesení R 0360/011. Rada města Úvaly: Zápis z jednání Rady města Úvaly č. R- 15/2011 které se konalo ve středu 14. 12. 2011 od 18:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Úvaly. Přítomni: Členové rady města : 5 MUDr. Jan Šťastný JUDr. Ing. Petr Petržílek,

Více

Zápis č. 3/2011 z jednání Kontrolního výboru ZHMP, ze dne 23.3. 2011

Zápis č. 3/2011 z jednání Kontrolního výboru ZHMP, ze dne 23.3. 2011 Zápis č. 3/2011 z jednání Kontrolního výboru ZHMP, ze dne 23.3. 2011 Přítomni: Doc. Ing. Mgr. Martin Dlouhý, Dr. MSc., JUDr. Lubomír Ledl, MUDr. Iveta Borská, JUDr. Monika Krobová Hášová, Jan Slezák, Ing.

Více

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburka, konané dne 1. září 2011

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburka, konané dne 1. září 2011 z 38. schůze Rady města Rumburka, konané dne 1. září 2011 1. Schválení programu Usnesení č. 596/2011 Rada města Rumburka projednala a schválila doplněný program 38. schůze rady města. 2. Kontrola plnění

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í ze 4. zasedání zastupitelstva města,

Více

Rada města Příbora. ze 41. schůze Rady města Příbora dne 26. června 2012

Rada města Příbora. ze 41. schůze Rady města Příbora dne 26. června 2012 M Ě S T O P Ř Í B O R Rada města Příbora U S N E S E N Í ze 41. schůze Rady města Příbora dne 26. června 2012 41/1 Program schůze RM 41/1/1 Vložila do programu materiál č. 41/39 Společné zasedání členů

Více

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 13.01.2014

U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 13.01.2014 U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 13.01.2014 1/2014 Rada města Lanškroun doporučila zastupitelstvu města schválit dodatek č. 3 ke Smlouvě o poskytnutí dotace ze státního rozpočtu na výstavbu

Více

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 28/2010-2014 a č. 29/2010-2014 Tisk 631/2010-2014/RM

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 28/2010-2014 a č. 29/2010-2014 Tisk 631/2010-2014/RM U S N E S E N Í z 30. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 16. 1. 2013 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 09. 09. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 09. 09. 2013 Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 09. 09. 2013 33. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 26. listopadu 2012

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 26. listopadu 2012 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 1 + 4 (usnesení) Spisová značka: SEK/31234/2012/KRo Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 26. listopadu 2012 Místo a čas

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 20.10.2014

VÝTAH Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 20.10.2014 VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 20.10.2014 536/2014 Rada města Lanškroun se seznámila s rozhodnutím Ministerstva životního prostředí ČR o poskytnutí dotace ze dne 24.09.2014, identifikační

Více