Přítomni: Sýkora, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Němec, Ing. Uzlová, Peroutka, Matějka, Hodina. Omluven: JUDr.Vrbecká, Johánková, Strnad

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přítomni: Sýkora, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Němec, Ing. Uzlová, Peroutka, Matějka, Hodina. Omluven: JUDr.Vrbecká, Johánková, Strnad"

Transkript

1 Z Á P I S z 5. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 1. září 2008 od hodin na Městském úřadě Mirošov Přítomni: Sýkora, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Němec, Ing. Uzlová, Peroutka, Matějka, Hodina Omluven: JUDr.Vrbecká, Johánková, Strnad Nepřítomen: Soukup Hosté: 0 1. Zahájení Jednání zastupitelstva (dále jen ZM ) zahájil a řídil starosta města pan Vlastimil Sýkora. V úvodu přivítal přítomné. Konstatoval, že je přítomno 10 zastupitelů a tím je ZM usnášení schopné. 2.Volba orgánů jednání zastupitelstva Za ověřitele zápisu byli navrženi: Jaroslav Peroutka,Jaroslav Němec Návrh usnesení: ZM schvaluje ověřitele zápisu Jaroslava Peroutku a Jaroslava Němce. PRO: 8 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 2 SCHVÁLENO V 18,05 se dostavil na jednání ZM p. Hodina. 3.Schválení programu jednání zastupitelstva Program jednání: 4. Kontrola usnesení zastupitelstva města Mirošov ze dne Rada města předkládá zastupitelstvu města: 5.1. Usnesení č. 80/08 ze dne město Mirošov příjemce podpory na akci: Rekonstrukce mostu přes Příkosický potok na místní komunikaci ul. Politických vězňů v Mirošově nabídka na uzavření partnerství mezi městem Mirošov a městem Wernberg- Köblitz v Německu 5.2. Usnesení č. 86/08 ze dne zápis z jednání komise pro poskytování půjček z Fondu rozvoje bydlení ze dne a nedoplatek na odběr elektřiny ve zdravotním středisku za rok zápis z jednání kontrolního výboru ze dne Usnesení č. 92/08 ze dne žádost o prodej části pozemku p.č (KN) v k.ú. Mirošov žádost o prodej částí pozemků pod vodní nádrží Veselá č. 1308/1 (PK) a 1329 (EN)

2 6. Různé 7. Diskuse 8. Závěr Návrh usnesení: ZM schvaluje předložený program jednání zastupitelstva. 4. Kontrola usnesení zastupitelstva města Mirošov ze dne Informaci k tomuto bodu podal starosta města. 5. Rada města předkládá zastupitelstvu města: 5.1. Usnesení č. 80/08 ze dne město Mirošov příjemce podpory na akci: Rekonstrukce mostu přes Příkosický potok na místní komunikaci ul. Politických vězňů v Mirošově Informace k tomuto bodu podal starosta. Návrh usnesení: ZM schvaluje Smlouvu o podmínkách poskytnutí dotace z ROP NUTS II Jihozápad na akci Rekonstrukce mostu přes Příkosický potok na místní komunikaci ul. Politických vězňů v Mirošově O průběhu výběrového řízení informoval starosta města. K bodu vystoupil p.vašák - navrhl požádat o další dotaci Krajský úřad Plzeňského kraje, péče o stav mostu bude i v budoucnu obec finančně zatěžovat. Dr.Lang upozornil, že Krajský úřad již další dotaci na tuto akci pravděpodobně neposkytne, rovněž Vojenské lesy se na akci finančně podílet nebudou p.hodina- jak má obec tuto akci finančně pokrytou Starosta - musí se posoudit možné úspory v rozpočtu, případně prodej podílových listů bude řešit finanční výbor. Návrh usnesení: ZM schvaluje výběr zhotovitele na akci Rekonstrukce mostu přes Příkosický potok na místní komunikaci ul. Politických vězňů v Mirošově společnost PROTEMO STAVBY a.s., Ke Klimentce 19, Praha 5 za nabídkovou cenu ,00 Kč včetně DPH nabídka na uzavření partnerství mezi městem Mirošov a městem Wernberg-Köblitz v Německu - nabídku na uzavření partnerství předložila městu Mirošov Olga Kalčíková, náměstkyně hejtmana Plzeňského kraje. K tomuto bodu vystoupil pan starosta. Dále vystoupil v diskuzi k tomuto bodu Dr. Lang, p. Vašák, Mgr. Judl. Návrh usnesení: ZM souhlasí v pokračování v jednání za účelem možného uzavření partnerství mezi městem Mirošov a městem Wernberg-Köblitz v Německu.

3 5.2. Usnesení č. 86/08 ze dne zápisy z jednání komise pro poskytování půjček z Fondu rozvoje bydlení ze dne a Návrh usnesení: ZM bere na vědomí zápisy z jednání komise pro poskytování půjček z Fondu rozvoje bydlení ze dne a nedoplatek na odběr elektřiny ve zdravotním středisku za rok 2006 Informace podal starosta města. Jednání ZM opustil v hodin Dr.Lang. Rada města doporučuje pohledávku prominout. K tomuto bodu vystoupil: p.hodina jak dlouho byl chybně zapojen elektroměr starosta - cca ½ roku p.vašák odečet šel přes hlavní elektroměr ten byl v pořádku. Chyba je na straně obce- má zajistit sledování spotřeby elektřiny, pokud je možné, osadit podružné elektroměry. V hodin se vrátil na jednání ZM Dr.Lang. starosta - přiznal chybu i na straně obce, podružné elektroměry byly instalovány v objektu zdravotního střediska od počátku provozu jednotlivých ordinací p.peroutka myslí si, že podružné elektroměry jsou věcí nájemců Starosta navrhl zvážit možnost osazení přímých elektroměrů pro jednotlivé nájemce a tím zamezit možným chybám. p.hodina - zda jsou již v pořádku elektrorevize starosta- elektrorevize jsou již v pořádku Návrh usnesení: ZM schvaluje prominutí pohledávky ve výši ,00 Kč zápis z jednání kontrolního výboru ze dne Informace podala Ing.Uzlová. Dále vystoupil p.vašák doplnil informaci ke smlouvám. Dále kontrolní výbor požaduje upřesnění smlouvy o zimní údržbě komunikací. Do všech uzavíraných smluv uvádět sankce za nesplnění podmínek smlouvy. Návrh usnesení: ZM bere na vědomí zápis z jednání kontrolního výboru ze dne Usnesení č. 92/08 ze dne žádost o prodej části pozemku p.č (KN) v k.ú. Mirošov - společenství vlastníků domu č. 502, U Léčebny, Mirošov podalo žádost o přehodnocení zamítavého rozhodnutí zastupitelstva města Mirošov ze dne Informace podal starosta města, rada města nedoporučuje revokaci usnesení ZM. p.matějka jaký je rozsah využívání pozemku nájemníky Dále vystoupil p.vašák, který navrhl. aby žadatelé měli možnost odkoupit pozemky při prodeji jednotlivých stavebních parcel.

4 Návrh usnesení: ZM schvaluje revokaci usnesení zastupitelstva č.4/2008, neschvaluje bod 1. z PRO: 0 PROTI: 11 ZDRŽEL SE: 0 NESCHVÁLENO žádost o prodej částí pozemků pod vodní nádrží Veselá č. 1308/1 (PK) a 1329 (EN) Informaci podal starosta města. p.matějka- z mapového podkladu není patrné, že je pozemek pod vodou p.vašák doporučuje nejdříve zjistit, o jaké pozemky se jedná, jakým způsobem je obec nabyla a se schválením záměru prodeje počkat do získání dalších informací Dr.Lang schválení záměru prodeje obec k ničemu nezavazuje Návrh usnesení: ZM schvaluje záměr prodeje částí pozemků pod vodní nádrží Veselá č. 1308/1 (PK) a 1329 (EN). PRO: 10 PROTI: 1 ZDRŽEL SE: 0 SCHVÁLENO 6. Různé Starosta informoval: firma Eurovia Silba bude provádět opravu komunikace v úseku Mirošov-Vísky úplná uzavírka komunikace III/1783 bude trvat cca 2 a 1/2měsíce ( ) o podání žádosti o dotaci na rekonstrukci školy o umístění zásuvek v pokladně pro doručování pošty členům zastupitelstva města o možnosti zasílání podkladů na jednání ZM pomocí ových adres Starosta města požádal zastupitele města o dodání čísel bankovních účtů pro potřebu zasílání odměn. Mgr.Judl požaduje oslovit bankovní domy za účelem zajištění bankomatu pro město Mirošov. Dr.Lang předloží návrh na zajištění bankomatu radě města. 7. Diskuse p.hodina : osadit odpadkový koš před městským úřadem starosta: dokoupí se jeden odpadkový koš jaká je situace s pozemkem Střelnice starosta: pozemek je v majetku obce chodníky města zlepšit jejich stav starosta: bude řešeno zapracováním do rozpočtu na rok 2009 v zápisu z rady pokuta za ořezání lip polovina pokuty připadá na obec starosta: ČIŽP neuložila městu Mirošov pokutu, uložila pokutu subjektu provádějícímu ořezání, polovina pokuty připadne městu jako příjem, dále uvedl, že učiní veškeré kroky k oficiálnímu zjištění, kdo tuto záležitost inspekci udal Mgr.Judl zda se uvažuje s ořezáním lip v Uxově ulici větve sahají do drátů starost. o ořezu se uvažuje p.vašák upozornil na stav opravy veřejného osvětlení k Domovu Harmonie a opravu kanalizace na Gustavce 8. Závěr Jednání ZM bylo ukončeno v 20,35 hodin.

5 V Mirošově dne Zapsala: Beránková Zastupitelstvo města Mirošov USNESENÍ č. 5/2008 ze zasedání zastupitelstva města Mirošov ze dne 1. září 2008 schvaluje: 1. ověřitele zápisu: Jaroslava Peroutku, Jaroslava Němce 2. předložený program jednání zastupitelstva 3. smlouvu o podmínkách poskytnutí dotace z ROP NUTS II Jihozápad na akci Rekonstrukce mostu přes Příkosický potok na místní komunikaci ul. Politických vězňů v Mirošově 4.výběr zhotovitele na akci Rekonstrukce mostu přes Příkosický potok na místní komunikaci ul. Politických vězňů v Mirošově společnost PROTEMO STAVBY a.s., Ke Klimentce 19, Praha 5 za nabídkovou cenu ,00 Kč včetně DPH 5. prominutí pohledávky ve výši ,00 Kč. 6. záměr prodeje částí pozemků pod vodní nádrží Veselá č. 1308/1 (PK) a 1329 (EN). souhlasí: 1.pokračovat v jednání za účelem možného uzavření partnerství mezi městem Mirošov a městem Wernberg-Köblitz v Německu. bere na vědomí: 1.zápisy z jednání komise pro poskytování půjček z Fondu rozvoje bydlení ze dne a zápis z jednání kontrolního výboru ze dne neschvaluje: 1.revokaci usnesení zastupitelstva č. 4/2008, neschvaluje bod 1. z S ohledem na ochranu osobních údajů byl v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, text zveřejněného usnesení upraven.

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup Z Á P I S z 6. zasedání zastupitelstva města, které se konalo v pondělí dne 3. listopadu 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Přítomni: Sýkora, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Němec, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup

Přítomni: Sýkora, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Němec, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup Z Á P I S z 4. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 23. června 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Němec, Johánková

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Němec, Johánková Z Á P I S z 2. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 5. května 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup Z Á P I S z 1. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 25. února 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

p. Sýkora, p. Peroutka, p. Forst, p. Němec, p. Vašák, p. Matějka, p. Hodina, pí Johánková, JUDr. Vrbecká, Ing. Uzlová

p. Sýkora, p. Peroutka, p. Forst, p. Němec, p. Vašák, p. Matějka, p. Hodina, pí Johánková, JUDr. Vrbecká, Ing. Uzlová Z Á P I S z 3. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 14. června 2010 od 18:00 hodin na Městském úřadě Mirošov --------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 18.5. 2015

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 18.5. 2015 Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 18.5. 2015 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová,, Květa Křivánková,,Milan Hlavatý, Dana Vyštejnová, Petr Velich

Více

Zápis č. 1/2012 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 16. ledna 2012

Zápis č. 1/2012 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 16. ledna 2012 Obec Dymokury Revoluční 97 www.dymokury.cz e-mail: obec@dymokury.cz 289 01 Dymokury tel: 325 635 112 Zápis č. 1/2012 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 16. ledna 2012 1) Zasedání zahájil v 18.30 hodin

Více

Ověřovatelé zápisu: Starosta navrhl ověřovatele zápisu Josefa Vodičku a Romana Drápala.

Ověřovatelé zápisu: Starosta navrhl ověřovatele zápisu Josefa Vodičku a Romana Drápala. Z Á P I S č. 1/2013 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Tetčice, které se konalo v úterý dne 19. 2. 2013 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni: paní Ing. Soňa Štossová, Ph.D.,

Více

Z á p i s. z jednání rady města Úvaly. č. R-1/2008

Z á p i s. z jednání rady města Úvaly. č. R-1/2008 Z á p i s z jednání rady města Úvaly č. R-1/2008 které se konalo v pondělí 21.1.2008 od 18:30 hod v zasedací místnosti MěÚ Úvaly. Přítomni : Členové rady města : 4 MUDr. Jan Šťastný, Ing. Helena Váňová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice zápis ze 71. zasedání zastupitelů obce Bratčice, konaného dne 7. 7. 2014 od 19 hod v budově Obecního úřadu Bratčice 49. Přítomni: Havránek V., Ronovský V.,

Více

Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012

Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012 Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Jana Boučková Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 6/2008. Výsledek hlasování: pro 9 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 6/2008. Výsledek hlasování: pro 9 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 6/2008 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 30. června 2008 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Petr Slezák, Ing. Aleš Hádlík, Ing.

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15. 5. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 19.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15. 5. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 19.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15. 5. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 19.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 19. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 5. ČERVNA 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,30 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 19. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 5. ČERVNA 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,30 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 19. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 5. ČERVNA 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,30 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno13 členů zastupitelstva, omluveni:

Více

Zápis č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 3. 6. 2013

Zápis č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 3. 6. 2013 Zápis č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 3. 6. 2013 Přítomni: Václav Beránek Omluveni: Jan Brabec Martin Keclík Josef Brabec Vratislava Vomáčková Petr Jahelka Martin Neumann David Kvapil

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Jednání

Více

Zápis č. 1 / 2013 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 4.3. 2013 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu.

Zápis č. 1 / 2013 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 4.3. 2013 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu. Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 6 členů Pro: 6 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 6 členů Pro: 6 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 04/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 29. 04. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Obec Nučice, PSČ 252 16, Tel/Fax: 311 670 123. Zápis č. 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. června 2014

Obec Nučice, PSČ 252 16, Tel/Fax: 311 670 123. Zápis č. 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. června 2014 Obec Nučice, PSČ 252 16, Tel/Fax: 311 670 123 Zápis č. 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. června 2014 Přítomni : /4/ Novák Mgr. Andrea Nová, Vladimír Kubík, Ing. Miroslav Babka, JUDr.

Více

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Luděk Tůma, Pavel Říhák, Karel Škraňka, Petr Smejsík Nepřítomni: Ing. Jaroslav

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Místo konání : salónek místního pohostinství Přítomní zastupitelé : paní Andrlíková, Šlajerová, pánové Dudek, Macourek, Sedlák L.,

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25.6.2007

Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25.6.2007 Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25.6.2007 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Lácha, Josef Brouček, Josef Novák Omluven: Vlasta Tišlerová, Stanislav Kahuda, Michaela Jůzková

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

Zápis z IV. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 9. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry

Zápis z IV. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 9. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry Zápis z IV. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 9. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry Přítomni dle prezenční listiny: Milan Vácha, Vlasta Málková,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis č.1/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 13. ledna 2016.

Zápis č.1/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 13. ledna 2016. Zápis č.1/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 13. ledna 2016. Místo konání zasedání: OÚ Nová Ves I Hodina zahájení zasedání: 18: 00 hod. Počet přítomných členů: 10 Přítomni: Čech, Ing.

Více

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015.

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 13.5.2015

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 13.5.2015 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 13.5.2015 Začátek jednání: 19:00 Přítomni: Vilda J., Bízek Z., Řepa O., Drahovzalová V., Skála M., Špetláková J., Vajs V. Omluveni: Vízner M. Nepřítomni:

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 18/2014, konané dne 13. srpna 2014

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 18/2014, konané dne 13. srpna 2014 Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 18/2014, konané dne 13. srpna 2014 Zahájení Schůzi Rady města zahájil v 8:08 hodin Ing. Tomáš Komprs - starosta města Tišnova. Přítomni: 4 členové - RM je usnášeníschopná.

Více

Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70

Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70 Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70 Z á p i s ze shromáždění delegátů SBD Hlubina konaného dne 9. června 2015 od 16:00 hod. v kulturním domě města Ostravy, ul. 28. října 124 Počet

Více

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny 9 zastupitelů. Zastupitelstvo

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2015

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2015 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 3/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 8.6.2015 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. _ Přítomno: 8 členů

Více

Z Á P I S č. 8. Návrh programu::

Z Á P I S č. 8. Návrh programu:: Z Á P I S č. 8 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 19. prosince 2007 od 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Ing. Diart, p. Stejskal,

Více

Zápis č. 15 ze zasedání zastupitelstva obce Vyžlovka dne 8. 7.2015

Zápis č. 15 ze zasedání zastupitelstva obce Vyžlovka dne 8. 7.2015 Zápis č. 15 ze zasedání zastupitelstva obce Vyžlovka dne 8. 7.2015 Přítomni: Ing. J. Pelikán Ph.D., Ing. R.Vondrovic, Z. Morávek, Mgr. S. Hrnčíř, M. Voráč, MUDr. J. Pečenková, Ing. I. Šafář, M. Vilinger

Více

Obec Šenov u Nového Jičína V Ý P I S Z U S N E S E N Í

Obec Šenov u Nového Jičína V Ý P I S Z U S N E S E N Í Obec Šenov u Nového Jičína V Ý P I S Z U S N E S E N Í z 31. jednání Rady obce Šenov u Nového Jičína konaného dne 18. dubna 2016 na Obecním úřadě v Šenově u Nového Jičína VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ

Více

Zápis. z 5. zasedání MěZ Buštěhrad, které se konalo dne 7. 12. 2005 od 17.30 hodin v Kulturním středisku

Zápis. z 5. zasedání MěZ Buštěhrad, které se konalo dne 7. 12. 2005 od 17.30 hodin v Kulturním středisku Zápis z 5. zasedání MěZ Buštěhrad, které se konalo dne 7. 12. 2005 od 17.30 hodin v Kulturním středisku Přítomni: J. Leflerová, V. Nový, V. Šumná, K. Trnobranský, M. Kindlová, J. Kasalický, J. Mahovská

Více

Zápis č. 2/2015. Výsledek hlasování: Pro: 9 Proti: 0 Zdržel se: 1 Usnesení č. 1 bylo schváleno

Zápis č. 2/2015. Výsledek hlasování: Pro: 9 Proti: 0 Zdržel se: 1 Usnesení č. 1 bylo schváleno Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 19. května 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo Zasedání bylo zahájeno v 18.05 hod

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2011 konaného dne 21. 6. 2011

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2011 konaného dne 21. 6. 2011 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2011 konaného dne 21. 6. 2011 Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: MUDr. Vl. Podzimková, J. Fára Připomínky k zápisu ze dne 26.

Více

Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 7. března 2012

Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 7. března 2012 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 7. března 2012 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 7 členů

Více

Z á p i s č. 7/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva města Velvary konaného dne 4. listopadu 2015 od 18:00 hod. v obřadní síni městského úřadu

Z á p i s č. 7/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva města Velvary konaného dne 4. listopadu 2015 od 18:00 hod. v obřadní síni městského úřadu Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, 273 24 Velvary tel. 315 617 001, fax 315 617 000, e-mail: el.podatelna@velvary.cz Z á p i s č. 7/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Velvary konaného

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: p.

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 01. 06. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 01. 06. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 01. 06. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č. 7/2011 Přítomni: Omluveni: Jitka Leflerová, Petr Sejkora, Miroslava Burešová,

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. čj. 13/2007 Starostka zahájila 13. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Z á p i s. z 26. zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 18. prosince 2013 od 17:00 hodin v Domě kultury Milevsko.

Z á p i s. z 26. zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 18. prosince 2013 od 17:00 hodin v Domě kultury Milevsko. Pozn.: V souladu se Zákonem na ochranu osobních údajů č. 101/200 Sb. je zveřejněn zápis ze zasedání Zastupitelstva města Milevska v upravené podobě, plné znění zápisu je k dispozici v sekretariátu MěÚ

Více

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.50 hod. Přítomni: V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková, Ing. J.

Více

Dále bylo odsouhlaseno všemi 6 zastupiteli, že diskuse bude probíhat zvlášť ke každému projednávanému bodu.

Dále bylo odsouhlaseno všemi 6 zastupiteli, že diskuse bude probíhat zvlášť ke každému projednávanému bodu. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny: Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Jaroslav Čermák,

Více

Obec Velatice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velatice. den zasedání: 8. září 2014 č. 3/2014

Obec Velatice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velatice. den zasedání: 8. září 2014 č. 3/2014 Obec Velatice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velatice den zasedání: 8. září 2014 č. 3/2014 Zápis 1. Zahájení Starosta obce přivítal zastupitele a přítomné občany a zahájil zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 21/2014, konané dne 17. září 2014

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 21/2014, konané dne 17. září 2014 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 21/2014, konané dne 17. září 2014 Schůzi Rady města zahájil v 9:54 hodin Ing. Tomáš Komprs - starosta města Tišnova. Přítomni: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více

Zápis ze 17. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 11.6.2009

Zápis ze 17. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 11.6.2009 Zápis ze 17. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 11.6.2009 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter, p. Ing. Kraus, pí. Vyletová, p. Krisman, p. Štaif, PhDr. Koubová, pí. Boudová,

Více

Přítomni: při zahájení celkem 13 členů. Omluveni: J. Hošna, Mgr. T. Míka. Připomínky k zápisu ze dne 29. 3. 2016: bez připomínek

Přítomni: při zahájení celkem 13 členů. Omluveni: J. Hošna, Mgr. T. Míka. Připomínky k zápisu ze dne 29. 3. 2016: bez připomínek Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice v roce 2016 konaného ve čtvrtek dne 24. 5. 2016 od 18:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni:

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. května 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. května 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. května 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Josef Novák, Stanislav Kahuda, Josef Lácha Omluven: Josef Brouček, Michaela

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2013

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2013 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 5/2013 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 27.6.2013 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 6 členů

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁ Í ZASTUPITELSTVA OBCE TŘEBOVICE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁ Í ZASTUPITELSTVA OBCE TŘEBOVICE ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁ Í ZASTUPITELSTVA OBCE TŘEBOVICE Konaného dne 11. listopadu 2010 na Obecním úřadě Třebovice od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Třebovice

Více

Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015

Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015 Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015 Účast zastupitelů: 16 při zahájení, celkem 18 Počet přítomných občanů: viz prezenční listina Zahájení: 16:00 hodin ad

Více

Zápis č. 1/2011. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 2. února 2011

Zápis č. 1/2011. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 2. února 2011 Zápis č. 1/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 2. února 2011 1. Úvodní slovo starosty. Seznámení s programem včetně změn bylo schváleno. Přítomno 13 zastupitelů presenční

Více

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 2. 9. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 2. 9. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 275/2013 Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva

Více

1. Žádost o koupi pozemku v zóně Za Podjezdem

1. Žádost o koupi pozemku v zóně Za Podjezdem Zápis č. 10 ze zasedání Výboru pro strategický rozvoj a investice, které se konalo dne 06.06.2016 v zasedací místnosti radnice na Masarykově nám. Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Adam Kalous, Ing. Pavel

Více

- 2 - V souladu s ustanovením 10 odst. 3) písm. a) zákona č.420/2004 Sb., o přezkoumání hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných

- 2 - V souladu s ustanovením 10 odst. 3) písm. a) zákona č.420/2004 Sb., o přezkoumání hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných ZÁPIS č.12 ze zasedání Zastupitelstva města Seč konaného dne 17.4.2008 v zasedací místnosti MěÚ v Seči. ------------------------------------------------------------------------------------- Dle prezenční

Více

Zápis č.30. Omluveni: Mgr. Pavel Fencl, MUDr. Jan Kocourek, Ing. Bohumil Ondřich, MUDr. Ivan Říha

Zápis č.30. Omluveni: Mgr. Pavel Fencl, MUDr. Jan Kocourek, Ing. Bohumil Ondřich, MUDr. Ivan Říha Zápis č.30 z 30. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 19.9.2005, konaného od 13.00 hodin v prostorách Radničního sálu Staré radnice v Prachaticích Přítomni: Ing. Jan Bauer, Ing. Jan Beran, Ing.

Více

Město Pohořelice. Zápis z 96. schůze rady města konané dne 23.4.2014

Město Pohořelice. Zápis z 96. schůze rady města konané dne 23.4.2014 Město Pohořelice Zápis z 96. schůze rady města konané dne 23.4.2014 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Miroslav Novák, DiS., Petr Hemala, Mgr. Plevzová, Ing. Kudrna, Mgr. Polák a zapisovatelka Mgr. Babčanová Omluveni:

Více

Zápis z jednání ZO. č. 5/2013

Zápis z jednání ZO. č. 5/2013 Zápis z jednání ZO č. 5/2013 ze dne 24.10.2013 P o z v á n k a Na veřejné zasedání zastupitelstva obce, které se uskuteční dne 24.10.2013, v 19.00 hod. na obecním úřadě. Program: 1. Zahájení (místostarosta)

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 23. 05. 2016 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 23. 05. 2016 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 23. 05. 2016 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: p.

Více

Z á p i s z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 29.6.2015

Z á p i s z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 29.6.2015 Z á p i s z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 29.6.2015 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 20.00 hod. Přítomni: O. Burda, J. Klaška, J. Knotek, Ing. M. Komenda, Ing. M. Kubeš,

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 25.11.2014 od 18.00 hodin

Zápis z 2. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 25.11.2014 od 18.00 hodin Zápis z 2. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 25.11.2014 od 18.00 hodin Přítomni: Mgr. Petra Bednářová, p. Vladislav Beran, p. Ladislav Bohuslav, pí. Lenka Boudová, p.

Více

ZÁPIS Č. 21 ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC KONANÉ DNE 3. listopadu 2011

ZÁPIS Č. 21 ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC KONANÉ DNE 3. listopadu 2011 ZÁPIS Č. 21 ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC KONANÉ DNE 3. listopadu 2011 Přítomni: Ing. Luboš Choura, Miroslav Leypold Iglo, Bc. Josef Pátek, Ing. Jaroslav Ryneš, Ing. Miloš Sekyra, Mgr. Marek Skalický

Více

9. Projednání žádosti p. Procházky - drobná stavba

9. Projednání žádosti p. Procházky - drobná stavba Zápis è. 4/2006 ze zasedání zastupitelstva obce Radimovice konaného dne 31.07.2006 Pøítomni Omluveni Dále : p. Bìlonožník, Ing. Šrytr, pí. Brožová, ing. Holeèek, pí. Bursová : p. Kobrle, p. Hloušek : 6

Více

Z Á P I S ze zasedání 34. Valné hromady svazku VODOVODY A KANALIZACE konaného dne 10. 4. 2015

Z Á P I S ze zasedání 34. Valné hromady svazku VODOVODY A KANALIZACE konaného dne 10. 4. 2015 VODOVODY A KANALIZACE Kubišova 1172, 674 01 Třebíč Z Á P I S ze zasedání 34. Valné hromady svazku VODOVODY A KANALIZACE konaného dne 10. 4. 2015 Přítomni: V řádném termínu počet obcí 55 (119 hlasů) nebylo

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ

HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny: Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Jaroslav Čermák,

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 28.5.2007 se konalo 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis č. 5/11 ze zasedání zastupitelstva obce Ohaře konaného dne 13. 4. 2011 od 18.00 hodin

Zápis č. 5/11 ze zasedání zastupitelstva obce Ohaře konaného dne 13. 4. 2011 od 18.00 hodin Zápis č. 5/11 ze zasedání zastupitelstva obce Ohaře konaného dne 13. 4. 2011 od 18.00 hodin Přítomni: V. Obešlová, F. Obešlo, M. Skokan, P. Mazura, I. Suchánková, L. Michálek, T. Suchánek Omluveni: ----

Více

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin. Přítomno je 7 členů ZO (viz

Více

-1- Zápis č. 1/2007 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 31. ledna 2007

-1- Zápis č. 1/2007 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 31. ledna 2007 -1- Zápis č. 1/2007 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 31. ledna 2007 Přítomni: dle presenční listiny Omluveni: - Hosté: Jiřina Velková-hospodářka obce Program: viz příloha zápisu 1), 2) a 3) Zasedání

Více

o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 12. 05. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

MĚSTO RALSKO. ZÁPIS A USNESENÍ z 3. schůze Rady města Ralsko konané dne 28. ledna 2013 od 13:00 hodin

MĚSTO RALSKO. ZÁPIS A USNESENÍ z 3. schůze Rady města Ralsko konané dne 28. ledna 2013 od 13:00 hodin MĚSTO RALSKO ZÁPIS A USNESENÍ z 3. schůze Rady města Ralsko konané dne 28. ledna 2013 od 13:00 hodin Upravená verze z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č.

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 1. července 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 1. července 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 1. července 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Přítomni: Členové ZM Václav Hošek, ing. Pavel Houdek, Josef Chvátal, Eva

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 12. DUBNA 2012

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 12. DUBNA 2012 ZÁPIS A USNESENÍ Z XIII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 12. DUBNA 2012 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.05 hod. - Jednání bylo řádně

Více

Zápis a usnesení z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 21.3.2012 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí

Zápis a usnesení z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 21.3.2012 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Zápis a usnesení z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 21.3.2012 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny všech 9 zastupitelů.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice 15/2012 konaného dne 27. 9. 2012

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice 15/2012 konaného dne 27. 9. 2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice 15/2012 konaného dne 27. 9. 2012 Místo konání : salónek místního pohostinství Přítomní zastupitelé: paní Andrlíková, Šlajerová, pánové Macourek, Sedlák

Více

Město Pohořelice. ad 2) Kontrola úkolů. ad 3) Interpelace členů rady. Zápis z 53. schůze rady města konané dne 24. 10. 2012

Město Pohořelice. ad 2) Kontrola úkolů. ad 3) Interpelace členů rady. Zápis z 53. schůze rady města konané dne 24. 10. 2012 Město Pohořelice Zápis z 53. schůze rady města konané dne 24. 10. 2012 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Miroslav Novák, Mgr. Janičatová, Mgr. Polák, Petr Hemala, Ing. Kudrna, Mgr. Plevzová, MVDr. Michalica tajemník

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 1 Datum : 06.01.2014

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 1 Datum : 06.01.2014 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 1 Datum : 06.01.2014 Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 6.1.2014 Program: 1. Pověření starostky přípravou výběr.řízení (ul. Kaštanová, ul. V Podskalí)

Více

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 7. listopadu 2012

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 7. listopadu 2012 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 7. listopadu 2012 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 7 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 11.1.2011

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 11.1.2011 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 11.1.2011 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno ve 20 hodin

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 9.4.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 9.4.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 9.4.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou Novákovou

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 26.2.2015

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 26.2.2015 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 26.2.2015 Začátek jednání: 19:00 Přítomni: Vilda J., Bízek Z., Řepa O., Vajs V., Drahovzalová V., Vízner M., Skála M., Špetláková J., Kalfiřt R.

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 11. dubna 2011

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 11. dubna 2011 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 11. dubna 2011 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček, Josef Lácha, Stanislav Kahuda Omluven: Josef Novák, Michaela

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.06.2010 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.06.2010 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.06.2010 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.06.2010 se konalo 23. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 26.1.2016 v zasedací místnosti v Zeměchách

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 26.1.2016 v zasedací místnosti v Zeměchách Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 26.1.2016 v zasedací místnosti v Zeměchách Přítomno 8 členů ZO, dle prezenční listiny omluven Pavel Karas - nemoc Program: 1. Kontrola

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- 5.12. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny : Šaroun M.,

Více

Zápis a usnesení č. 3/2014 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 30. června 2014 v zasedací místnosti OÚ od 18:00 hod.

Zápis a usnesení č. 3/2014 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 30. června 2014 v zasedací místnosti OÚ od 18:00 hod. Bod č. 1 Starosta Zdeněk Číţek zahájil zasedání č. 3/2014 Zastupitelstva obce Šebetov (dále jen ZO ) v 18:00 hodin a všechny přivítal. Technický bod Starosta konstatoval, ţe informace o konání zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.10.2013, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.10.2013, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.10.2013, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Z á p i s. ze 47. schůze Rady města Kolína, konané dne 14.6. 2004 od 15,00 hodin v kanceláři starosty města Kolína

Z á p i s. ze 47. schůze Rady města Kolína, konané dne 14.6. 2004 od 15,00 hodin v kanceláři starosty města Kolína Městský úřad Kolín Z á p i s ze 47. schůze Rady města Kolína, konané dne 14.6. 2004 od 15,00 hodin v kanceláři starosty města Kolína Přítomni: Ing. Kaisler, p. Buřič, Mgr. Krumich, Mgr. Plašil, Mgr. Pekárek,

Více

Zápis obsahuje usnesení č. 775 / 2010 793 / 2010

Zápis obsahuje usnesení č. 775 / 2010 793 / 2010 Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 5-2010 z 5. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 29. 4. 2010 od 17. 00 hodin

Více

Zápis z 33. zasedání výboru pro životní prostředí Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo 03.03.2014 od 16:00 hodin v zasedací místnosti

Zápis z 33. zasedání výboru pro životní prostředí Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo 03.03.2014 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Zastupitelstva města, které se konalo Strana č. 1 / 3 Přítomni: PhDr. Hudec, Ing. Prokešová, Petra Prokopcová, Ing. Rydygrová, Bohumil Hostinský, Omluveni: Ing. Blechová, Ing. Končel Neomluveni: Ing.Schmied,

Více

Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 25.3.2013 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO -

Více

Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011

Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011 Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.45 hod. Přítomni: Ing. Bednář, V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková,

Více

Zápis č. 18 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 2. 11. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 18 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 2. 11. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 18 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 2. 11. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 10.9.2007 se konalo 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více